achtergrond

Geenstijl

Zuiderburiërs bezorgd om de toekomst van Nederland onder Timmerfrans

Goede buren kijken naar elkander om

Hopelijk zit je stevig in een degelijke stoel terwijl je dit leest, want ik moet je helaas melden dat het in Brussel gonst van de geruchten dat onze geliefde Eurocommissaris Frans Timmermans – de van de ratten besnuffelde klimaatgek met net-zero hersenen – wel eens terug zou kunnen keren naar Nederland om premierskandidaat te worden voor PVDA-GroenLinks. Erger nog: hij zou enkel gaan voor ‘het torentje’. Dus hij komt enkel om ook écht premier te worden. Jij kan er om lachen, maar ik woon wel aan de Nederlandse kant van de grens, hè.

Ik weet niet wat voor paddestoelen ze bij PvdA/GroenLinks op dagelijkse basis gebruiken en hoeveel, maar dat ze niet door hebben hoe het verpletterende verkiezingssucces van de BoerBurgerBeweging een enorme afwijzing was van àlles waar TimmerFrans en zijn bezopen plannen voor staan… Zijn ze daar zwakbegaafd, zo gek als een klapdeur, van het padje af, of gewoon satan zelf?

Als Frans Timmermans – God sta ons bij – werkelijk premier van Nederland wordt, dan acht ik de kans groot dat hij grote delen van Zeeland plus Zuid- en Noord-Holland terug aan de zee geeft. Dat hij een rijbewijs met punten introduceert voor de winkelkarretjes bij Appie Heijn. Dat hij vleesvervangers die te veel op vlees lijken uit de handel laat nemen. Dat hij een holocaust organiseert voor varkens en koeien. En daarna voor schapen. Dat hij katten en honden verbiedt. Dat hij uiteindelijk ook de CO2-uitstoot van wolven te hoog vindt en ze persoonlijk gaat neerschieten. Verder zal hij ongetwijfeld zeventig keer het bnp van Nederland uitgeven voor een vermindering van de temperatuur op aarde van 0,000000000000001 procent. De snelheid op het volledige wegennet zal teruggebracht worden tot 5 kilometer per uur, om wandelen terug concurrentiëler te maken ten opzichte van fietsen of autorijden (dat laatste alleen nog toegelaten voor staatsambtenaren en bedrijfsleiders). En vanzelfsprekend is dat nog maar het begin van een uitgebreider maatregelenpakket.

Bron: een vermakelijk stukje Vlaamse polemiek bij de vrienden van Doorbraak.be

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.