achtergrond

Geenstijl

Ongelofelijk. Izzy KO't Alex Pereira met Trump in publiek, is opnieuw Middleweight Champion

3-1

Hun vorige treffen zag u hier. Dat was na twee eerdere kickbokswedstrijden die allebei gewonnen werden door Pereira waarvan 1 per KO, de eerste keer dat ze in MMA/UFC tegenover elkaar stonden. Pereira won die wedstrijd met een KO in ronde 5, al werd hij volledig gered door de bel aan het einde van ronde 1 - 5 seconden extra en het was een KO voor Izzy.

We keken hun tweede UFC-gevecht vanochtend live en Pereira leek opnieuw aan de winnende hand. Hij was degene die constant druk zette, steeds het centrum van de kooi had en ook gewoon beter uit de verf kwam in hun exchanges. Eigenlijk precies zoals de bovenstaande laatste 10 seconden van het gevecht. We dachten zelfs dat die seconden echt zouden eindigen met eenzelfde soort KO als vorige keer: Izzy ten onder tegen het hek van de kooi. 

Maar dit keer kwam hij op een of andere manier terug met (we hebben de onderstaande slowmo heel goed bekeken): een heel korte linker op de kin, een heel harde rechter hoek, nog een heel harde rechter hoek, een korte linker op de kin tijdens Alex' val afgerond met een hamervuist uit de hel. Zoiets voor elkaar krijgen tegen je nemisis die de enige is die je ooit verslagen heeft, en dan ook nog eens drie keer achter elkaar. Dan ben je een koele. Oh ja, en dat boogschieten na afloop doet Izzy omdat dat eigenlijk Alex' move is.

Iets andere hoek en slowmo. Onvoorstelbaar werk

Nasleep

De president van de VS (Kid Rock) en Donald Trump

Loool ja okay dit was wel een beetje verdiend ook al was zoontje toen 8 of zo

Mooi hoor, naderhand

Masvidal zet Trump in zonnetje tijdens z'n pensioensspeech

lol naast Dana

De vier groten

Netwerkgelegenheid!

Mel total champ

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.