achtergrond

Geenstijl

Heel veel grote mensen boos op hufter Enzo Knol

Applaus

Geen idee wat die Enzo Knol, die eigenlijk Enzo Erkelens heet, precies uitvreet, maar hij doet het kennelijk hartstikke leuk voor z'n publiek: kinderen van 6 die hij pedagogisch kapotmaakt met hyperactief geleuter over niksigheden. En daar heeft-ie een Porsche van gekocht, nou gefeliciteerd. Dus er zat zo'n zak aardappelen naast 'm die veel te hard reed en toen had Enzo een grote bek tegen de politie. Dan moet je gewoon lekker die Porsche afpakken, of Enzo twee nachtjes op water en brood zetten, kijken of-ie de volgende keer weer zo'n grote muil heeft. Maar nee, de moraalpolitie heeft de weg naar de krant gevonden.

Veilig Verkeer Nederland: "Kennelijk voelt hij zich ver boven de wet verheven"

Politiebond ACP: "Lekker voorbeeld voor je jonge volgers"

Een verkeerspsycholoog: "Luister naar dit gesprek. Bizar."

Burgemeester Sjors Fröhlich van de gemeente Vijfheerenlanden: "Aardige gast die ⁦Enzo Knol⁩, maar dit is totaal onverantwoord"

Klasse jongens, applaus. Allemaal volwassen kerels met een grote bek achter het hek. Na de klik: het is een gestoorde debiel. Een patiënt. Een zwakzinnige gek. Welja. Wanneer halen we die sturende Truus van straat, en wanneer laten we passief-agressieve kneusjes als Enzo Knol met z'n kleinepikcomplex gewoon effe lekker afkoelen tussen de Rai Vloetjes? Moet je opletten hoe snel het is afgelopen met dat getrut.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.