achtergrond

Geenstijl

"Schrijf een column voor GeenStijl over chat.openai.com"

DOEI, WIJ KAPPEN ERMEE

Als liefhebbers van alles wat onconventioneel en tegendraads is, zijn we bij GeenStijl enthousiast over chat.openai.com, een platform waarmee gebruikers kunnen chatten met getrainde AI-modellen.

Op chat.openai.com kun je chatten met verschillende AI-modellen die zijn getraind om op een menselijke manier te communiceren. Dit betekent dat je met de AI kunt praten alsof je met een echte persoon spreekt. Het is een interessante en leerzame tool die ons laat zien hoe ver AI is gekomen in het nabootsen van menselijk gedrag.

Maar chat.openai.com is niet alleen interessant vanwege de AI-modellen. Het platform biedt ook de mogelijkheid om te leren over hoe AI werkt en hoe deze technologie kan worden gebruikt. Dit maakt het een waardevolle bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van AI en de rol die deze technologie zal spelen in onze samenleving.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in AI en de manieren waarop deze technologie ons kan helpen, dan is chat.openai.com zeker een bezoek waard. Of je het nu eens bent met de meningen van GeenStijl of niet, dit platform biedt een unieke kijk op de wereld van AI en de mogelijkheden die deze technologie biedt. Probeer het zelf uit en ontdek waarom chat.openai.com de toekomst is van menselijke-computer interactie.

"ZE IS MINISTER VAN FINANCIËN! OP JE KNIEËN! NU!"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

DIT is hoe AI je jouw baan gaat kosten

Sorry voor de DPG-achtige klikhoerenkop, maar u dient gewaarschuwd te worden

@Van Rossem | 19-08-23 | 16:30 | 154 reacties

Feynman en/of Feiten - AI cancelt u

Tegen een algoritme is het moeilijk beroep aantekenen

@Feynman | 03-06-23 | 19:45 | 115 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.