achtergrond

Geenstijl

Brante & Immink Stamcafé - Build Schiphol Back Better

Proost

De kers op de taart is wat ons betreft deze week Arjan Kers. Arjan Kers is de directeur van reisbureau TUI en Arjan Kers kan zich onmogelijk voorstellen dat Schiphol zo slecht wordt geleid als het wordt geleid. Dus er moet wel opzet in het spel zijn. Er moet een onzichtbaar beleid achter zitten dat straks alleen nog oligarchen en mensen die in een diplomatenklasje hebben gezeten, kunnen vliegen. 

Rob Jetten snapt niet hoe je met een kerncentrale een huis kunt verwarmen. Hij laat een rapport maken en daar komt uit dat kerncentrales heel goed huizen kunnen verwarmen. Toch zult u zien dat er nog niet een begin van de planning van de twee nieuwe kerncentrales gemaakt wordt, die in het regeerakkoord zijn beloofd. 

Ondertussen kun je maar beter geen zichtbaar halskettinkje om je nek hebben, als je de binnenstad in gaat, want hij wordt er geheid af gegrist. Toch komen complete regimenten veiligelanders de grens over gevlogen. Terwijl de VVD bij monde van minjus Dilan Yeşilgöz-Zegerius nog zo had beloofd ze juist terug te sturen. 

Met een beetje mazzel pleurt het kabinet binnenkort toch echt in elkaar en kunnen we weer stemmen. Jammer dat u dan in meerderheid weer VVD gaat stemmen en dat die dan samen met D66 gewoon doorgaan met D66-beleid. Dus ja, heel erg allemaal, maar weet u wat pas echt jammer is: de toekomst!

Paris Fashion Week. Cher (76) in latex

Supervrolijke Dagsluiting. Sjoerd Sjoerdsma met harde plasser

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.