achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

VIDEO - D66 Niger onderweg naar Stroe

En ze roepen: BOEREN, BOEREN, BOEREN

Melilla - Zo'n 700 migranten uit SubSahara hebben de Spaanse enclave Melilla weten te bereiken na een veldslag met honderden Marokkaanse strijdkrachten in de bossen van Nador. Daarbij raakten meer dan 116 agenten gewond, waarvan 1 zwaar. Quote:

Nadat ze waren gekomen om hen te verdrijven uit de geïmproviseerde kampen in de bossen waar ze verbleven, werd de politie begroet met het gooien van stenen en slagen met messen, hooivorken en haken... in het bezit van deze groep perfect georganiseerde sub-Saharanen, bijzonder gewelddadig en vooral voorbereid op dit soort afdalingen.

Volgens de Spaanse media en de bezette enclaves is het de derde keer in minder dan een week (afgelopen zaterdag deze donderdag en deze vrijdag) dat er gewelddadige botsingen plaatsvinden tussen sub-Saharan, die zijn opgepakt door het Spaanse persbureau EFE op

(Hespress via Google Translate)

En u weet zelf. Ben je in Melilla. Dan ben je in Spanje. Dan ben je in de EU. Dan ben je in Ter Apel, en dan ben je zomaar in Stroe. Namens D66, toedeloe.

Waanzin: Intensieve veehouderij moet van vreemdeling-verwerkende industrie plaatsmaken voor huisvesting immigranten. Alle verkooppraatjes over #natuur ten spijt: die boerengrond en #stikstof-ruimte is gewoon nodig om de één miljoen (!) netto-#immigratie per 10 jaar te huisvesten.

Dr. Jan van de Beek
Dr. Jan van de Beek
@demo_demo_nl

Zonder #immigratie zou de woningbehoefte jaarlijks met ca 20.000 woningen AFNEMEN.* Het dorp Stroe aan de Veluwezoom (bekend van de #boerenprotesten) moet onder het mom van #natuur(!) groeien van ca 1.000 woningen nu naar 25.000 om immigratie op te vangen. barneveldsekrant.nl/lokaal/maatsch…

414
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.