achtergrond

Geenstijl

Keihard politici uitlachen in Het StamCafé

Huilie-huilie ZAKKENVULLERS!

GOLF VAN HAAT!!!!1! Hallo mensen van Nederland. Mag het wat minder met de opbouwende kritiek richting de Boven Ons Gestelde BackStabbers met Kutbanen in Den Haag? Ja, ze prutsen er op los, frauderen, liegen, bedriegen, meineden, spreken met dubbele lobby-tong. spreken (anoniem) met de pers, halen kinderen uit huis, drijven mensen tot zelfmoord, vernielen Nederland omdat het moet van Brussel, zijn altijd met reces, krijgen wachtgeld danwel een burgemeesters-baantje (hallo 020) als datzelfde wachtgeld opperdepop is, wonen nooit in de wijken waar ze het over hebben danwel denken dat spiegels naar hun kijken cq stappen van D66 over naar NPO.MAG HET WAT MINDER? ****Alvast bedankt.

Maar wie dan?

Liever voor de straat en de noden van gewone mensen dan voor de staat En liever onder mijn eigen naam dan een anoniem commentaar twitter.com/Zwijgerspreekt…

Willem Dezwijger
Willem Dezwijger
@Zwijgerspreekt

Uit een artikel van Inge Lengton van de T. Anonieme bewindspersoon CDA zegt dit over @PieterOmtzigt 👇. Onvoorstelbaar. Dan heb je de ernst van de toeslagenaffaire niet begrepen.

Image
2.6K
Reply

Quad-State Supercell

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.