achtergrond

Geenstijl

#Hugodejongekanniks, #Hugodejongemoetweg?

Hoe dump je een demissionaire druiloor?

We zijn weer eens terug bij af. Allemaal systemen die niet goed werkten (en waarvan we op voorhand wisten dat ze niet goed werkten), zijn toch ingezet en ook met grote trots gepresenteerd. Nu moeten de kroegen weer vroeger dicht omdat de clubs te vol stonden met mensen die van Hugo na een Janssen-prik rechtstreeks de dansvloer op mochten en dreigen festivals die enorme aanpassingen en extra voorbereidingen hebben getroffen, toch hun publiek te moeten gaan halveren, of erger, maar vooral zijn ze wederom in enorme onduidelijkheid gestort door zinnen als "ongeplaceerde evenementen zijn ook met toegangstest, vaccinatiebewijs of testbewijs niet toegestaan". Hugo de Jonge is ondertussen net zo lang aangebleven als minister van Niks Kunnen totdat de innige banden-pers langzaam met steeds meer bewondering  ging schrijven over zijn uithoudingsvermogen en individuele groepsimmuniteit tegen intrinsieke kritiek. 

Zo niet SBS6, misschien wel het enige lineaire plopkapmedium dat niet met poeslief geduld en begrip tegenover de dames en heren politici staat. @Hart van Nederland wil gewoon weten: wanneer ga je eigenlijk weg, Hugo? Wat reken je jezelf aan Hugo? Waarom heb je nou Mark nodig om je van deze doodnormale vragen te bevrijden, Hugo? Waarom blijken de nieuwe regels vooral het gevolg van slecht werkende, onduidelijke of overstandige maatregelen die Rutte en De Jonge zelf genomen hebben? Waarom worden Mark & Hugo pas boos op het moment dat een SBS-journo aan hún functioneren durft te twijfelen? Wanneer gaan ze zelf eens ongeplaceerd een functie elders zoeken?
LOL: De Tweede Kamer komt woensdag terug van reces voor een debat over het coronavirus. Het reces begon gisteren. Goed begin van het reces!
Janssendansers: +10.345 gekraakte Hugonoten.

Letterlijk Huilen om Hugo

Dus...

Volledige virusvariété terugkijken:

Clubs dicht (helaas), al het andere open: probleem opgelost

Het kabinet was minder streng voor de horeca dan het OMT adviseerde en legt de rekening bij openlucht evenementen (die een onwerkbare situatie krijgen), terwijl ‘gerichte maatregelen tegen feestende groepen in binnenruimtes’ voldoende zou zijn volgens het OMT.

NOS Teletekst
NOS Teletekst
@Teletekst

Kabinet minder streng dan OMT wilde

Image
25
Reply

Weet je wie ook geen doorstroomkarakter heeft?

Hugo heeft zelf nog nooit een echt feestje gevierd?

Het is geen pandemie. Het is allemaal politiek

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.