achtergrond

Geenstijl

VIDEO. Drie bestuursleden FvD willen Baudet royeren als hij niet stopt met twitteren

Dat doet ie dus niet

Ha! En weer een video. De drie bestuursleden van FvD die Thierry Baudet eerst uit het bestuur trapten en toen bleek dat dat niet kon een verwachtten dat Baudet uit zichzelf wel op zou stappen, komen nu met een nieuwe eis. Ze willen Thierry Baudet royeren als hij niet stopt met het gebruiken van de social media accounts van FvD. Dat zegt Thierry Baudet in een video die hij rondtwittert met het social media account van FvD. Baudet zegt dat hij de partij heeft opgebouwd en daar heeft hij natuurlijk gewoon gelijk in. Of dacht u dat FvD al die stemmen heeft gekregen omdat Yael Potjer en Stijn Hesselink zulke interessante ideeën hebben? Nou ja. Paul Frentrop zit vanavond met bier, nootjes & twitter op de bank en wij ook. Zin in de volgende aflevering!

Ik kan niet geloven wat er nu gebeurt. Drie bestuursleden die ik enige tijd geleden heb gevraagd om me te helpen de partij te versterken, dreigen nu met royement. Absurd.

Forum voor Democratie
Forum voor Democratie
@fvdemocratie

De drie bestuursleden die zich tegen @thierrybaudet hebben gekeerd, dreigen hem nu te royeren. Als dat gebeurt, kan hij niet meer deelnemen aan een leiderschapsverkiezing.

1.9K
Reply

Statement Van der Linden, Rooken en De Groot

Statement Van der Linden, Rooken en De Groot

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.