Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Beleggen als een pro! Dit BOTS-algoritme heeft rendement van 82%

Wie toevallig het vervolg op bestseller Sapiens heeft gelezen, namelijk bestseller Homo Deus, was zich er al eventjes van bewust. Algoritmes zijn hard op weg zo'n beetje elk aspect van ons leven te bepalen, en grote (investerings)banken leunen er nu al grotendeels op. Als AI en machine learning losgelaten worden op big data resulteert dit in een snelheid, 'concentratie' en inzichten waar het menselijk brein gewoonweg niet tegenop kan.

Voor het eerst is die technologie nu ook beschikbaar voor de Gewone Man, en wel in de vorm van BOTS. Je kunt kiezen tussen talloze BOTS die al dan niet bij jou persoon en persuasie├źn vallen, maar vandaag willen we het even hebben over hun allerbest presterende bot genaamd Roar of the Tiger. Presteert beter dan z'n naam doet vermoeden en met beter bedoelen we dat hij afgelopen week een rendement van MAAR LIEFST 82% haalde. 

Dat doet deze specifieke bot door continu te scannen op vijf cryptomunten. Een van hen gaat op dit moment door het dak, waardoor het rendement van mensen die met deze specifieke bot belegden nu ongekend is. Dus, ook zin om net als de grote banken een algoritme het werk voor u te laten doen? Instappen kan al vanaf 50 euro! Uiteraard wel op eigen risico, maar zoals ze bij de SAS zeggen: who dares wins.

Reaguursels

Inloggen

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken