achtergrond

Geenstijl

Wanneer was u voor het laatst lam?

Over een paar weken! KOOP DAN

Geen gemekker! Koop eens een lam, en denk dan terug aan al die keren dat u triomfantelijk het kroegleven had uitgespeeld, om bij de döner om de hoek een broodje lamsvlees te scoren waarmee uw toiletbezoek in de ochtend gegarandeerd was van een extra lading . MAAR NU is er ongekend mals lamsvlees van ónze eigen Texelse schapen! Niet van dat geïmporteerde vlees uit Nieuw-Zeeland, neen, vlees van heuse Texelse schapen! De lammeren grazen in de duinen en op zilte weilanden; in de frisse zeelucht groeien de lammeren minimaal honderd dagen rustig op. De unieke Texelse omstandigheden zorgen dat het lichtroze vlees een heerlijke smaak heeft. Direct besteld bij de boer, ideaal voor op de barbecue en perfect te bewaren in de vriezer. Ook lekker lam worden? KLIK HIER! BÊH.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.