achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Haal virusverdiener Ab Osterhaus van onze buis!

Waarom is er nog geen vaccin tegen te korte geheugens voor doctorale dubbelepettendrager en Mexicaanse griepgraaiers als Ab Osterhoax?

Overal duikt hij weer op, Viroloog des Vaderlands Ab Osterhaus. Hebben we echt zo'n kort geheugen met ons allen? In 2009 was Ab Osterhaus degene die minister Klink 34 miljoen zinloze vaccins liet kopen tegen een Tacohoest die nooit kwam. Totale kosten 700 miljoen euro, en tientallen miljoenen vaccins weggegooid. Wie er wel beter van werd, was Ab Osterhaus, want die adviseerde het vaccin dat gemaakt werd door farmaceutische bedrijven waar hij aandelen in bezat. Leidde tot Kamervragen en debatinbreng van Fleur Agema, die door toenmalig zorgminister en paniekmedeplichtige Ab Klink uiteraard achteloos werden weggewuifd. Maar het is allemaal wel echt gebeurd, en Osterhaus was een spil in het zaaien van pandemiepaniek en het aandragen van onnodige oplossingen. 

Onderstaand brengen we de bizarre beelden nog eens in herinnering van Osterhaus die een fles whiskey open trekt op het moment dat het eerste (en naar later zou blijken bijna het enige) geval van Mexicaanse Griep in 2009 in Nederland werd vastgesteld, waarna hij aan het einde van de video ook nog een letterlijke fistpump doet als minister Klink hem sms't dat hij dezelfde nacht nog de vaccins gaat bestellen, die we nooit nodig hebben gehad. Klink herkende desgevraagd geen 'schaamteloze uiting van vreugde' in de beelden. 

Tien jaar later is Osterfraud in alle MSM weer de gevierde Viroloog des Vaderlands, waar een decennium geleden journalisten juist hun grote vraagtekens bij de man en zijn financiële virusbelangen zetten. Dubbele petten en aartsluie redacties die al veertig jaar lang onder de V van Viroloog maar 1 naam in de klapper hebben, ze worden nog eerder onze dood dan dat Chinese griepje.

**De Medische Encyclopedie van Ab Osterhaus
**seven - 14 augustus 2009 - Panic sells. Ab Osterhaus loopt binnen ('onze' seven was de eerste die er over blogde, en daarna een dossiertje bijhield onder deze link)
Vrij Nederland - 22 augustus 2009 - Het paniekvirus van Ab Osterhaus (Kwoot: "Osterhaus en zijn collega’s tamboereren zo op het gevaar van een pandemie in een gevecht om gehoor en geld")
VPRO Argos - 26 september 2009 - Ab Osterhaus en het paniekvirus
Sargasso.nl - 30 september 2009 - Veroordeel Osterhaus niet, wantrouw hem
Nursing.nl - 1 oktober 2009 - Kamer eist einde aan ‘dubbelrol’ van viroloog Ab Osterhaus
Vrij Nederland - 6 oktober 2009 - De Griepclub van Ab Osterhaus
VPRO Argos - 17 oktober 2009 - Osterhaus of Osterhype?
Follow the Money - 22 december 2010 - Het grootste medische schandaal sinds WO II
Daan de Wit - December 2010 - Dossier Mexicaanse Griep. Een kleine griep met grote gevolgen

Dolgelukkig met een doodziek kind van vier

Soort virale mutatie dit

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Heel Holland Ziek, kerstdiner met oma alvast afgelast door Ab Osterhaus

Helaas, de Remia-sauzen kunnen terug in de voorraadkast. Tot 2024 Remia-sauzen

@Mosterd | 22-12-22 | 09:55 | 0 reacties

Volkskrant: vooral Pakistanen in UK worden besmet met Indiase virusvariant

Eng stukje in de Volkskrant. Gaat u niet helemaal lezen, want Volkskrant en meer dan 200 letters wat veel te veel is voor zombies met verweekte hersentjes, dus doen wij het even voor u.

@Bert Brussen | 27-05-21 | 15:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.