achtergrond

Geenstijl

Nou nou poeh poeh spannend nieuws hoor: "Ook Nederlanders actief op neonaziforums"

Neonazi's blijken te kunnen internetten

Een of ander forum waarop bleke puistkoppen konden aftrekken op een foto van Hitler en met gestrekte rechterarm in de lucht konden roeren, Iron March, is kennelijk gehackt. Dus het AD rondsnuffelen; zien ze toch zomaar dat er 'tien tot vijftien' racistische en antisemitische nazitokkies uit NEDERLAND komen. Cyril Rosman heeft vervolgens 1.273 woorden nodig om te vertellen dat er blijkbaar een paar neo-halfjes rondlopen in dit land. Twee woorden waren afdoende geweest: neonazi's bestaan. Einde. Bij die optochtjes van Kontrot Kusters en z'n zeven gnomen zie je ze ook, wat mafketels die in Groep 5 ook een keer een onvoldoende kregen voor tekenen en toen maar met hun prinsenvlag op de joden gingen haten. En warempel, ze zitten nog online ook!!1! De Nederlandse nazi's zijn trouwens enorme losers, want 'er was weinig animo voor het oprichten van een nieuwe beweging in Nederland' en een van de stoere pakken blanke vla heeft z'n mond vol over de falende democratie en dus actievoeren, maar hij heeft 'tot nu toe alleen stickers geplakt'. Een oud-lid zegt: "Om eerlijk te zijn kwamen de meeste leden vooral over als ontwortelde, niet zo intelligente mensen die door de maatschappij in de steek waren gelaten." Goh.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Foto. AfD-politicus halfdood geslagen in Bremen

We beginnen de dag met nazi-nieuws uit Duitsland, want daar sturmt es auch. Een stel Bremer straatfascisten heeft de 66-jarige AfD-politicus Frank Magnitz halfdood geslagen. Hij ligt zwaargewond in een ziekenhuis.

@Van Rossem | 08-01-19 | 07:55 | 0 reacties

Awesome. WOII opnieuw begonnen op YouTube

Bijna wintertijd, misschien wel voorgoed, dus ga d'r maar eens goed voor zitten.

@Spartacus | 21-10-18 | 14:14 | 0 reacties

Flowchart. Medialogica na aanslag Charlottesville

Veelzeggend plaatje met flowchart zegt veel. Die nazi's in Charlottesville mogen allemaal aan het gas wegens geef hun zuurstof maar aan leukere mensen. Maar de mainstream media. Die kunnen ook wel een linkse fatsoenspolitie gebruiken.

@Van Rossem | 14-08-17 | 14:05 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.