achtergrond

Geenstijl

Arthur van Amerongen & Robbie Muntz Eindejaars Special: Niet Geschikt voor Uitzending

Echt. To-taal ongeschikt

Voor wie even niet bij haar wil, qua Claudia de Breij. Of bij een van de zevenendertig andere eindejaarswitzenmakers. Voor wie de Trosterugblikken, de lauwe lucht van verschaalde BN'ers met dito bitterballen, of het aftelmomentje van de Staatsomroep geen soelaas bieden. Als je niet voor de avondvullende rust van The Irishman wil kiezen. Als je wel rumoer in je woning wilt, maar geen fysiek bezoek. Als je wijf al om half elf onder een dekentje op de bank ligt te tukken. Maar vooral voor wie twee decennia twintigste eeuw wil zien culmineren in ongerichte, ongeleide en ongeregisseerde gekte met webcamwijsgeren en lachgasmiljonairs, spijtoptanten en pleitbezorgers, gindrinkers en kapiteinskostuums, pyjamadragers en pennenwerkers. En GeenStijl & Cortés komen ook nog ergens voorbij, want we waren er bij (al herinneren we ons weinig meer en ontkennen we de rest). 

Hieronder in diverse embeds**!** Live opgenomen zonder montage! De waanzin van het decennium! In acht clips,  zodat je tussendoor op adem kunt komen / de rumcola bij kunt vullen / uit het raam kunt kijken of je kleinepostbezorger er al aan komt. LIVE & ongeknipt: 

De Arthur van Amerongen&Robbie Muntz mmv een gastenlijst vol gekken en gewillige slachtoffers Niet Geschikt voor Uitzending Eindejaars Special! En die verloopt een beetje zoals de Mengele-jacht van Muntz in Paraguay voor GeenStijl in 2008: Einmal, aber nie wieder! Hier de eerste, de rest na de breek:

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

De zesde gast van de GeenStijl TK23 Uitslagenavond is: ARTHUR VAN AMERONGEN

LIVE vanuit de studio tijdens de Tweede Kamerverkiezingen: de GeenStijl Uitslagenavond!

@Mosterd | 12-11-23 | 14:30 | 101 reacties

Arthur van Amerongen meets Annabel Nanninga

In 2018 kwam Annabel Nanninga de Amsterdamse gemeenteraad binnen met Forum voor Democratie, in 2020 splitste ze zich af naar haar eigen partij JA21 en nu is ze kandidaat Tweede Kamerlid en senator voor diezelfde partij.

@Redactie | 11-11-23 | 22:00 | 601 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.