achtergrond

Geenstijl

In het broekje van Dafne Schippers? Het kan!

Startblokcamera's! Nieuwe gimmick op WK Atletiek toch geen goed idee

Zit je met je trouwe enthousiaste oranje sporthart naar de WK Atletiek te kijken op de NOS, beland je zomaar opeens tussen de benen van de grootste cracks op het gebied van track & field. Doorgaans kost dat een etentje of 13, een edelsteentje danwel wat dikke tikkies. Maar vandaag de dag hurken de hardbody atletiekdames gewoon boven je alsof het niks is. Hee, wij zijn mordicus voorstander van innovatie in beeld & geluid, en die 100 meter (koningsnummer m/v) kan wat ons betreft niet IN YOUR FACE genoeg in beeld worden gebracht. Die camera-batterij op de rails naast de baan bijvoorbeeld, die ook 10 seconden over 100 meter doet, is echt awesome. Maar die camera's IN de startblokken, dat is echt een heel slecht idee. Doe eens niet, AtletiekUnie's. De heats voor de 200 meter (met hopelijk Dafne Schippers) zijn trouwens om 16:05 uur. Zin an.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Bronnen: "Camera's maar geen beelden van Epsteins vermeende zelfmoord"

Een beetje als toen 15 camera's langs de route de suikerspiegelaar op het Stationsplein ook niet wist te vatten zeg maar.

@Spartacus | 12-08-19 | 21:50 | 0 reacties

120 uur taakstraf voor agent die naam suikerspiegelchauffeur aan GeenStijl lekte

Het lot van de 31-jarige politiemedewerker Denis V. (m) is bezegeld: 120 uur vuil rapen wegens het lekken van de naam van de Amsterdamse suikerspiegelstationspleinrammer naar het roemruchte shocklog www.geenstijl.nl.

@Spartacus | 27-06-19 | 18:40 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.