achtergrond

Geenstijl

LIVE. Persco Nederlandse Grand Prix

In mei 2020 staat De Tarzan voor heel even bekend als bocht.

Ennnn dan schakelen we nu over naar Zandvoort! Daar stonden de journalisten sinds gisteren in de file voor de rotonde in Overveen! De Formule 1 heeft een maandje borg en sleutelgeld betaald aan Prins Bernhard! Nu is het rond! Kritiek op Zandvoort is verboden want alles aan Zandvoort is gaaf en we hebben weer een Nederlandse Grand Prix! Daarom eindigt iedere zin van dit topic met een uitroepteken want het is helemaal fantastisch! Wat nou met je Assen, met je circuit dat met de MotoGP bewezen heeft meerdaagse mega-evenementen te kunnen hosten! Chase Carey is aanwezig! Dat is de hoogste baas van de Formule 1! Jan Lammers is er ook hij viel ooit uit de lucht, floep, precies op een Formule 1-stoeltje! Toeval! Nu is hij een autoriteit op het gebied van autoracen! De broers Coronel volgen iedereen op Twitter! Misschien is Jack Plooij er ook wel maar misschien ook niet want eigenlijk is hij tandarts! ZANDVOORT! ZAND-VOORT! ZAND-VOORT ZAND-VOORT ZAND-VOORT AMSTERDAM BEACH AMSTERDAM BEACH! Website is online! Updates met info volgen hier!
UPDATE: Livestreams zijn offline “op verzoek van de FOM.” Die denken kennelijk dat ze in Azerbeidzjan zijn. Weten we meteen wie de baas is in dit land. Nog erger is dat media hun stream ook echt gewoon killen.
UPDATE: F1 DRIE JAAR NAAR NEDERLAND (aldus Hélène Hendriks van de voetbal)
UPDATE: Hier het officiële persbericht van de F1.
UPDATE: Chase Carey kan nog geen datum noemen, maar wel 'rond deze tijd van het jaar'. Dus reken op begin mei.
UPDATE: Coureur Romain Grosjean: "We hebben dit circuit nodig, het is anders dan een modern circuit." NOEMT HIJ ZANDVOORT NOU EEN ARMETIERIGE BENDE, DIE FRANSOOS?
UPDATE: Zandvoort sorteert alvast voor op enorme toeloop: ticketverkoop gaat via loting.
UPDATE: De burgemeester van Zandvoort haalt het meest vervuilende feestje ter wereld naar z'n badplaats. Lult over verduurzaming. Haha yeah right.

OFFICIEEL

Zandvoort-Buiten

Zandvoort-Buiten

Zin in bier nu

Zin in bier nu

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.