achtergrond

Geenstijl

Mueller-onderzoek concludeert: 'Geen enkele sprake van collusie tussen Trump en Russen'

Al die arme kinderen die na 2016 geboren zijn. Wisten eigenlijk niet beter dan dat Trump een Russische pion is, en nú al valt hun hele wereldbeeld in elkaar.

TL;DR: na een onderzoek van 675 dagen luidt de conclusie dat Trump over de hele linie niet schuldig bevonden wordt van collusion met Rusland, "despite multiple offers from Russian-affiliated individuals to assist the Trump campaign." Inzake 'obstructie van rechtsgang' en of Trump de FBI en Special Council gehinderd heeft tijdens hun Rusland-onderzoek, concludeert de samenvatting van het rapport: "While this report does not conclude that the president committed a crime, it also does not exonerate him." Trump laat deze maffe ambiguïteit geheel onverwacht lekker voor wat het is, en viert zijn "complete and total exoneration".

Ja, legacy media, staan jullie dan, met alweer een extra spijker in de kist. Na de breek een verzameling outlets die, in plaats van zich in de hoek te gaan schamen, lekker double downen en de lijn kiezen dat Trump dan misschien wel vrijgesproken is, maar dit onverlet laat dat er andere vormen van collusie mogelijk zijn. Echt énorm zin in Trump vs Yang 2020 nu.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.