achtergrond

Geenstijl

LIVE. Persco over aanhouding Jos B. (van Brech)

Wat deed Jos Brech in Spanje? Heeft ie z'n mond al open gedaan? Wanneer wordt ie uitgeleverd? Na een tip van een Telegraaf-lezer hoorden we dat de persco om 10u is, en dat hebben we tot nu stil gehouden. Maar hier is dan toch die politie-woordvoerder:

Live vanuit Maastricht krijgen we een 'kort statement', dus verwacht er niet al te veel van. Brech is gepakt, dankzij een Nederlandse communebewoner in de buurt van een Spaans verkooppunt van de Telebelg. Zover we weten, zwijgt hij en als hij zijn uitlevering aanvecht, is ie voorlopig nog niet in Nederland want dan moet er een rechter aan te pas komen. Zo niet, dan kan de heer B. (van Brech) nog voor de vrijmibo in het Nederlandse gevang gezet worden. En dan blijft de grote vraag: is deze hoofdverdachte van de moord op Nicky Verstappen, ook de dader? En waar is ie nou exact gevonden want dat vertellen de Spanjaarden ook niet. Koffie. Koekje. Livestream ⤵️
UPDATE: Nou dat was heul kort. Hij is gevonden, komt naar NL 'zodra we weten wanneer', en iedereen bedankt nogmaals voor het meezoeken.

VIDEO-UPDATE: Spaanse politie zet beelden arrestatie online

UPDATE: Maar wie is die tweede verdachte?

GRAAG GEWETENSVOL BLIJVEN!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.