Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LINKS-ISLAMITISCH NIDA-VERBOND 010 GEKLAPT

WAT EEN DRAAIKUT DIE KLAVER! Gisteren bij Buitenhof prees de PR-pop van GroenLinks de "progressieve" samenwerking van zijn partij met de regressieve dawah-democraten van NIDA. En vandaag is NIDA ineens een probleem. Noujaaaaa!

Social

Pech voor Yasser, want de Hamasfanboys met de Erdoganafwijking hebben eerder vandaag juist in een persbericht laten weten dat Israël met ISIS vergelijken gewoon #vrijheidvanmeningsuiting is en dat die tweet dus lekkerpuh gewoon blijft staan (zie onder). Prima hoor, het ís ook VvMU. Het probleem is dan ook niet NIDA, want we weten al lang dat NIDA een probleem is. Het probleem is dat een trio linkse partijen zich niet voldoende achter de oostindisch dove oortjes heeft gekrabd voordat ze een samenwerking met dit gespletentongentuig aan gingen. En nu probeert Klaver zijn eigen progressieve juichbui te smoren met 'En nu doen wat wij willen of anders...'-gedreig, maar het enige dat we horen is laf gepiep voor de bühne. Want RTV Rijnmond laat ondertussen weten dat 'alle neuzen (we zien wat je doet daar! - red.) weer dezelfde kant op staan' bij het Naargeestige Links-Islamitische Verbond. NIDA zegt: "Fuck you onze verklaring blijft staan." Nou Jesse. DOE EENS IETS PROGRESSIEFS?
UPDATE: Fractievoorzitter Leo de Kleijn (SP) zegt dat de linkse partijen ‘zich niet onder druk laten zetten’. Tegen het AD: "Het frame is dat er sprake is van antisemitisme, maar daarvan is in het Links Verbond geen sprake." Oh. Nee dan is het goed....
UPDATE: Barbara Kathmann (PvdA) tegen AD: "El Ouali heeft mij voldoende aangeven de tweet te betreuren, namelijk de commotie die deze tweet zonder context veroorzaakt." Welk een wonderlijke bochtenwringerette weer.
UPDATE 17u25: Links-Islamitisch Kwartet verliest TOCH een speler. GroenLinks-vrouwtje vermoedelijk keihard teruggefloten door Klaver. Dat betekent dat het nu wachten is op de volgende afzwaaier, want nu wordt het onhoudbaar.
UPDATE 17u33: Jep. Nu gaat het snel. Ook de PvdA draait en vlucht naar de uitgang van de moskee. Eveneens teruggefloten door de partijtop. De SP blijft nog even.
UPDATE 19u45: SP lijkt nog steeds van NIDA te houden. Zegt dat NIDA nooit heeft beloofd tweet terug te nemen.
UPDATE 20u10: En nou draait de PvdA weer de andere kant op. Terwijl Asscher het beëindigen van de samenwerking 'terecht' noemde, meldt Dominique van der Heyde: "PvdA Rotterdam laat nu weten dat zij niet de stekker er uittrekken, maar dat het verbond er niet meer is omdat Groen Links de stekker er uittrok. #Nida Dus PvdA wil wel blijven samenwerken met Nida?"

Social
Social

Reaguursels

Inloggen

Links fascisme (de definitie staat in de woordenboeken) heeft al heel wat destruktie voortgebracht, al op hun op school al gehersenspoeld knalrood geweten.
Samenwerking met de ALLER grootste ideologische vijand van het vrije Westen is een nieuwe overtreffende linkse trap op de eerste plaats. het niet erkennen dat islam opereerd onder de valse staus “religie” om hun toekomstige bezettingsideologie, hun take-over-everything-for-free gedachtengoed met zelfs de aangegeven “entlösungen” van infidels in hun versie van “mein kampf” staat, door te willen blijven voeren, is gelijk aan landverraad, sabotage en vooral totale lnkse minachting jegens ALLE witte blanke christelijke Nederlandse Nederlanders....... hun opdrachtgevers, hun salarisverstrekkers.
Het blanke ras, welke de laatste 200 jaren geweldige fantastische prestaties hebben geleverd, in geen enkele verhouding met welk ander ras dan ook.
de Chinezen/Jappen zijn overigens hun kopietijdperk wel voorbij,
Van electricitiet, licht, telefonie tot auto’s, medicijnen en democratie....... alles hebben voortgebracht wat de rest van de aardbol nu ook wil hebben, maar velen zonder ervoor te willen werken of “ondernemen”, waaronder bij islamieten: goedschiks of kwaadschiks.
De “goede” islamieten nemen hier geen afstand van en zijn ze de passieve “helers” van de misdaad. Er is van islamitische hervorming of enige zelfzuivering geen sprake, integendeel
Om daar nou “samenwerkingen” mee te zoeken lijkt me een totale dwaling van ALLE realiteiten, niet in het belang van Nederlandse Nederlanders, waar links altijd wel last van heeft.

Katoentje | 14-03-18 | 04:37
-weggejorist-
AmeliaChan3841 | 13-03-18 | 08:27

Ach, liever ten halve gekeerd dan volledig bekeerd.

Phreack | 12-03-18 | 23:55

Tja, het vervelende voor domme linkse mensen is dat ze dom zijn...
Ofwel, de werkelijkheid, van islam enzo, niet onder ogen willen zien.
En als die werkgelijkheid dat naar buiten komt, is het weer ruw wakker worden.
.
Dat is dus dom, nee wacht, het is letterlijk "waanzinnig",
met als definitie:
"Steeds opnieuw het zelfde te doen
en blijven hopen op een andere uitkomst."

hotmint | 12-03-18 | 23:55

Zag overigens de NIDA onder eigen publiek met veel enthousiast publiek folderen bij het centraal station in Rotterdam, maar niet heus, niemand van de eigen potentiële kudde nam een folder of flyer aan! Hoopgevend?

Jan, Leiden | 12-03-18 | 23:02

Bizar eigenlijk dat de koppen van de partij zich niet verdiepen in de materie. Azen louter op de miljoen klapper in het Europese parlement. Voor het volk en vaderland, yeah right. Waar is het fout gegaan met ons.

ikdenkwat | 12-03-18 | 22:41

Onbegrijpelijk dat de SP zit leent voor zo'n verbond.

knerf | 12-03-18 | 22:19

Dominique van der Heyde over het mooie streven van de Rotterdamse linkse partijen om Leefbaar buiten te sluiten. Nieuwsuur laat even weten waar ze staat.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 22:08 | 2

Van der Heyde is een vrouw. Van enig niveau, ondanks dat ze voor Nieuwsuur werkt. Vrouwen van enig niveau weten heel goed wat hun rol (of die van hun dochters en kleindochters) wordt als NIDA achtige clubs teveel invloed krijgen.

BlowingBubbles | 12-03-18 | 22:53

Nou, wanvertoning deel zoveel, ben de tel wel een beetje kwijt.

Jan, Leiden | 12-03-18 | 22:57

Ik heb net de lokale PvdA van de Twitters gejaagd met wat koude harde feiten omtrent hetgeen zij daar in Rotterdam steunen. Ik was heel beleefd verder, net zoals ik dat hier ook altijd ben. Maar deed hun wel even wat onwelgevallige feiten aan de hand. Blijkbaar houdt de PvdA niet zo van feiten, want phoof, binnen 5 minuten was hun Tweet in rook opgegaan.

Sjefke7807 | 12-03-18 | 21:32 | 1

Hebben die mafkezen internet niet begrepen. Er is geen POEF. Is allemaal terug te vinden. Nou ja, voor de snuggere dan.

Standvastig | 12-03-18 | 21:45

Kiest links dan nu echt voor LA VIDA ?
Toch fijner dan die Totenkopfcultus ?
Godverdomme.

Hensmunter69 | 12-03-18 | 21:30

Als ik de reacties op de Joop zo lees was dit een geniale zet, chapeau! De linkse partijen die breken verliezen nu een hoop kiezers door deze breuk en het expliciet afwijzen van de Israël=ISIS quote, die kiezers gaan nu grotendeels naar NIDA.
Rotterdam nu NOG meer islam.
De gruwel.

Abject | 12-03-18 | 21:16

En Nida vaart er wel bij. Gratis 20% van de stemmen van onze Moslimse medelanders in Rotterdam. En ik hoef niet bang te zijn voor een burgeroorlog. Want dat zal hier nooit gebeuren. Dank u wel SP, Pvda, Groenlinks.

Scepticus | 12-03-18 | 21:15

Na zijn optreden in Buitenhof en er weer eens faliekant naast zat, is het nu een keer klaar met de Yesse Klaver buikspreekpop show.
-
Om de naar nu al blijkt schaamteloze vertoning van afgelopen zondag nog enigszins goed te maken zou hij verplicht moeten worden om en in Buitenhof en met name bij de Halve Maan (op prime time) uit te leggen waar deze vergelijking helemaal mank gaat.
Ik ga er van uit dat ze dat kunnen bij GroenLinks, want anders zouden ze Nida toch niet uitmaken voor antisemieten!
-
Nog voor de komende gemeenteraad verkiezingen! Dat dan stemmen kost is bijzaak. Als je eerst stemmen als subsidie gevende club wilt winnen door een dergelijk verbond aan te gaan (valse motieven), dan moet je nu ook maar op de blaren zitten!
-
Doen ze dat niet, blijf dan op 4 en 5 mei alsjeblieft weg als GroenLinks met je krokodillentranen en de dag erna je geveinsde vreugde en dank voor hen die voor onze vrijheid hebben gevochten.

bananabanana | 12-03-18 | 21:15

Wel eens gekeken naar de Bio van Nourdin?

Rotterdammer, vader, echtgenoot, pedagoog, docent, spreker, bestuurder, mensenrechtenactivist, columnist, dagvoorzitter, dichter. Politiekleider NIDA Rotterdam.

Wat mist u? De belangrijkste twee : Moslim en Marokkaan.

Het gaat er altijd om wat mensen niet doen. Dat laat de echte agenda zien.

De achtergrondfoto is dan weer gewoon op straat in Marokko.

ristretto | 12-03-18 | 21:11 | 1

pedagoog, docent, spreker, bestuurder, mensenrechtenactivist, columnist, dagvoorzitter, dichter.""

Welke boek moet ik hiervoor erbij pakken? Pedagoog? Ja, onze Sultan schijnt ook een goeie te zijn in Turkistan. Dat het kind begint te huilen waneer hij verkondigt dat martelaars niet huilen. Oops... Werdt meteen het podium afgerukt na even betast te worden door de Sultan. Docent? Noemen we toch een Imam? Leest wat versjes voor. Spreker nog wel... Die is wel heel trots op het feit dat hij kan spreken dan... Bestuurder? Ja van zijn lease bak. Mensenrechtenactiviste? Zoiets van jij krijgt honderd stokslagen omdat mijn pedagogische bullshit niet aankwam? Dichter??? Shit, Ome Mo, de profeet, was ook zo'n geweldige dichter. Leider... Man, man, man... Wat is Marokko toch trots op hem. Zou hem ook nooit meer terug willen. Ja zijn centjes zijn welkom, maar is niet de bedoeling dat hij weer "thuis" (dit tuig heeft geen thuis, niemand wil ze) komt.

Standvastig | 12-03-18 | 21:20

Zal wel. Mijn hart winnen zij er niet mee. Stem sowieso op de Partij tegen de Burger. Vertelt mij zo heerlijk hoe ik de tyfus kan krijgen en mijn muil moet houden. Na jaren die pathologische leugenaar aangehoord te hebben. Ja naai me maar... Luisteren naar de burger? Mijn deur op intrappen en vragen of ik een probleem heb? Geweldig man! (Was dat maar satire... Een grap. Is echt zo, behalve het op mijn deur trappen) Beter dan die sneuneuzen met hun milde sausjes er overheen. ;)

Alle gekheid op een stokje. Deze gasten zijn in complete anarchie. Nee dat gaat stemmen winnen, stelletje klaplopers. Ik stem tante Bel. Verder ongewenst de typhus! Zie het wel. Als zij de vier jaar haalt tussen die droeftoeters is dat al heel wat. Zelfs graaf Denkula gun ik zetels... Lekker in een impasse blijven hangen. Heerlijk. Kunnen wij aanschouwen hoe wij hun niet nodig hebben. Ben toch niks anders gewend van die figuren. Hopelijk komt tante Bel erbij en krijg ik een pittig dipsausje ipv dat flauwe policor drap. Yummy!

Grapjassen van NIDA. Draaien, draaien, taqqiya (Oh, die zagen ze aankomen) en meer gezever. Houdbaarheid datum verstreken voordat men het kan nuttigen... Sja... Dan ben je wel een speciaal stukje mafklaperij. Met draaikonten in bootgaan en dan raar opkijken dat er gedraait wordt? Wie naait nu wie hier... Of gewoon heel erg hersencelloos. Vermoed het laatste. Leuk die "linkse" muppets. Staan allemaal aan elkaar te trekken en duwen wie het eerste onder de bus gelflikkert wordt. Enfin, daar is rechts ook niet vies van. En Rutte(gekut) is daar een eindbaas in. Ga maar wat popcorn kopen. Zal ik nodig hebben met die clownshow.

Standvastig | 12-03-18 | 21:07

Iedereen weet toch dat moslims erop los liegen om hun ultieme doel te bereiken, namelijk onderwerping van heel de wereld?

Mike Gaatjeniksaan | 12-03-18 | 21:06

Drie rode kruizen inmiddels: SP ook finito.

Eeuwig..Op..Vakantie | 12-03-18 | 20:44 | 7

negende inning.

ristretto | 12-03-18 | 22:32

@ristretto | 12-03-18 | 22:32
Zover al? Kunt u de tegenstanders dat even uitleggen? De kleintjes komen niet verder dan zeven. De klok slaat twaalf uur . In Europistan noem wij dat in Nederlandistan, strafschoppen. Ja, zo kut is het team. In voetbal ook... Iemand moet winnen...

Zal vast racisme wezen.

Standvastig | 12-03-18 | 23:00

@ristretto
Mag ik verder vragen of u een bepaalde team in de MLB heeft, waarvoor uw juicht?

Standvastig | 12-03-18 | 23:23
▼ 4 antwoorden verborgen

Hoe kan dit nu?
-
Het linkse campagne team heeft wel tijd om uitspraken van ieder1 van jaren geleden helemaal uit te kauwen en te kijken of ze hen kunnen betrappen op xenofobie, homofobie, islamfobie en anders verzinnen ze zelf wat (of niet X66?).
-
En nu gaan ze bewust een links verbond aan met de progressieve islamitische partij Nida, waarvan op z'n minst algemeen bekende bedenkingen zijn. Maar van enige zorgvuldigheid bij het aangaan van samenwerkingsverbanden is blijkbaar geen sprake.
En hoewel ik gisteren nog verbaasd was over deze tweet (als je denkt dat het niet krommer en gekker kan) hadden de progressieven deze tweet even gemist.
Sterker ze zijn (spelen) volkomen verbaasd en schieten gelijk in de linkse wegkijkmodus (of niet Barbara Kathmann)
Pas als het echt onhoudbaar wordt en bijna in Pauw of Jinek aan bod zou moeten komen, pas dan haalt men alsnog bakzeil.
-
Wat een afgang.

bananabanana | 12-03-18 | 20:35

Dit valt onder de categorie : verloren zielen proberen ook betekenis te geven aan klassieke drama's.
Het is nog even wachten op het moment dat Katrien met de deegroller aan komt zetten en alle kleuters in het publiek gaan joelen.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:33

Het leiderschap van Asscher stelt ook niks voor nu de Rotterdamse fractie doodleuk haar eigen spoor trekt. Wat een afgang.
Deze soap kan mij niet lang genoeg duren.
De deconfiture van links, Yes!

Amsterdamsko | 12-03-18 | 20:25 | 1

De PvdA heeft een hele serie van slappe hap leiders achter de kiezen en Asscher is de kers op die taart. Cohen, een lachertje, Bos, een draaitolletje, Samsom, een weekdier en Asscher een man met een catalogus van rotzooi op zijn cv.
En mede daarom verloor PvdA in de GR2014 in alle gemeentes en alle stembureaus. Bij de TK2017 terug naar 9 zetels en voor GR2018 staat de volgende afstraffing te wachten. En ze leren er maar niet van.
Asscher hoe durf je je nog op straat te vertonen, met je grote bek.

Memek | 12-03-18 | 20:46

Een stem op de SP, met zijn iiefde voor Hamas, geeft u een hogere gasrekening.

Memek | 12-03-18 | 20:22

Een Anti Salafisten Partij oprichten zou dat kunnen?

fret3459 | 12-03-18 | 20:16 | 1

Ja, maar je moet het anders noemen. Partij van de vrijzinnige moslims, bijvoorbeeld. Je hebt wel binnen 24 uur na de oprichting permanente beveiliging nodig. En je moet vergaderen in een safe-house.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:57

Acht uur journaal er over heen. Ron Fresen: "anitsemitisme". Fijn dat samenwerken met Nida...

Vula | 12-03-18 | 20:16

Supporters van Ajax noemen zichzelf "Joden" waarom komen die niet voor hun soortgenoten op tegen dat strondtfolk, of zijn het ook van die schijtbakken.

fret3459 | 12-03-18 | 20:04 | 1

Allemaal provincialen.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:58

De schade is al lekker groot voor links.
Kun je nagaan hoe slecht dat zooitje geïnformeerd is over met wie ze aan tafel zitten.
Maar ook hoe NIDA zichzelf ontmaskert, door terroristen ISIS gelijk te stellen met een beschaafd, en enig democratische land in het Midden-Oosten.
Alsof je met een pedofiel afspreekt.
En daarna verbaast bent, dat je kinderporno op z'n computer aantreft.
Hoi, het zijn islamieten.
En als ik zeg 'islamieten', dan kun je er donder op zeggen, dat er een sterke groepsdwang heerst vanuit de islam, 'alles wat islamitisch is te verheerlijken en goed te praten, en alles van de niet-islamieten als slecht te kwalificeren'.
Heb je 't over DENK-islamieten, dan weet je, grote kans op 'onbetrouwbaar'.
Heb je 't over NIDA-islamieten, dan weet je, grote kans op 'onbetrouwbaar'.
Want 'onbetrouwbaar' is alles van islam goedpraten, en zo alle andersdenkenden benadelen.
De 'recidive' onder de islamieten is chronisch en onverbeterlijk virulent.
Hun oude reflexen van partijdigheid vlammen telkens weer op.
Zoals ook de linksen telkens willen blijven bekonkelen, hoe ze 'rechts' kunnen tegenhouden; met uitsluiting van Leefbaar Rotterdam; of zoals D'66 weer chanteert, dat nieyt mag worden samengewerkt met Forum voor Democratie.
Het zijn allemaal benepen engerdjes, de linksen en NIDA, en nu is hun monsterverbond uiteengevallen, omdat ze hun slechtheid niet verborgen konden houden.

Der Paulie | 12-03-18 | 20:02 | 1

Het zijn telkens dezelfde signalen van partijen in ademnood, die bijna stikken, en vrezen voor hun leven.
In Amsterdam; eerst 'wel' graag meelopen demonstreren om 'houd de fascisten uit de raad' te roepen in 'n extreem-gewelddadige, en links-anarchistische kongsi; wie vielen er af toen het hen te heet onder de voeten werd (?); PvdA, en GroenLinks, en SP. (en later ook de FNV) Want dat daar aan zwart-racisme (zie BIJ1) rondwentelt, en aan terroristisch tuig rondloopt, is erger dan erg.
Ook In Rotterdam gaat 't verkeerd; eerst 'wel' lekker graag willen samenspannen en anderen uitsluiten van gewoon democratische samenwerking, door 'n cordon sanitaire met de Duivel, lees: NIDA af te spreken. En hé, nu blijkt dat NIDA 'n uiterst primitieve club is die roert in antisemitisme, en dat ook wil blijven doen 'binnen haar context', nu moeten de links-progressieven zich wel terugtrekken.
De linkse partijen zijn bedelaars geworden; geestelijk daklozen, die menen dat overal, waar ze niet worden uitgelachen, het wel vrienden zullen zijn.
De *doodsstrijd* van de PvdA
De *wanhoop* van GroenLinks
Het *drenkeling* zijn van SP.

Der Paulie | 12-03-18 | 20:40

Ontnemen van stemrecht voor dubbele nationaliteiten, ben je van al dit geouwekudthoer af.

fret3459 | 12-03-18 | 19:54

Dat akkefietje met de busmaatschappij was toch al lang bekend? Daar droop t al vanaf. Jesse '' de islam is progressief"' klaver had dat allang kunnen weten. Ook via de twitters waar ze bijzonder actief op zijn. . Maar gaan GL en de PVDA nu wel samenwerken met leefbaar in Rotterdam?

Chemokar | 12-03-18 | 19:47

Nou is er 18 maart in Amsterdam een demonstratie tegen FvD (oh, nee tegen racisme in de raad), eens kijken wie daar een duivelsverbond hebben gesloten. Ah nee, weer samen: NIDA (R'dam nr. 39, A'dam 40), GroenLinks A'dom (28). Hmm, toch wel.

ook: "Inspraak Orgaan Marrokaanen Amsterdam" die hun eigen naam met 3 fouten in 1 woord weten te maken. 21maartcomite.nl/?page_id=1036

TheseDays00 | 12-03-18 | 19:47

Nieuwsuur is goed bezig de laatste tijd. Na interview met Zineb El Rhazoui, nu links-islamitisch verbond in Rotterdam onder vuur genomen.

schweinefleisch | 12-03-18 | 19:45 | 2

Ze zijn bang voor de kelderende kijkcijfers?
Enniewees, natuurlijk een bemoedigende ontwikkeling.

EefjeWentelteefje | 12-03-18 | 20:03

@Schwein – "Goed bezig" lijkt mij een iets te optimistische typering als de verdienste slechts het doorbladeren van een publiekelijk-toegankelijke Twitter-timeline en het plegen van een paar telefoontjes betreft. Ziehier de staat van de onderzoeksjournalistiek in Nederland.

tectonicos | 12-03-18 | 20:38

Onverteerbaar moralisme, Het Muljeu, Het Klimaat, Duujjjzaamheid, Dierenzieligheid en Diversiteit: allemaal typisch vrouwendingetjes. GroenLinks-, D66-, PvdA- en SP-vrouwendingetjes.
Ik vraag me wel eens af of die totale blindheid voor de islamitische vrouwenonderdrukking, de islamitische homohaat, de islamitische jodenhaat, het islamitische machismo, de islamitische regressie en de islamitische achterlijkheid & barbarij soms komt door de volstrekt doorgeschoten feminisering van onze samenleving, vooral aan de linkerzijde van die samenleving. De journalistiek, de rechterlijke macht, de politie en de politiek; het lijkt er meer & meer op, dat steeds meer vrouwen er de dienst uitmaken.
Ik begrijp zo langzamerhand niets meer van linkse mensen en de sociaal-culturele zelfmoord , maar vooral het verraad aan onze fel bevochten normen & waarden waar ze dagelijks mee bezig zijn.

Peter Emile | 12-03-18 | 19:42 | 1

Peter. Dat is de reDen en het gaatelefoonnummer nog erger worden want 50% moet vrouw zijn. Maar natuurlijk niet in zware beroepen. Vrouwen worden al ouder dan mannen, mannen moeten dus eerder met pensioen.

truiz | 12-03-18 | 20:39

Wat gek! De SP had juist de beste en sterkste tekst toen Nieuwsuur de linkse samenwerking onder vuur nam.
En nu mist de SP het momentum door als allerlaatste de samenwerking op te zeggen.
Aannemende dat ze dat wel gaan doen.

Amsterdamsko | 12-03-18 | 19:40 | 1

Leo en Lilian hebben niet dezelfde mening.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:08

Ik moest lachen. Sorry. Heb ik wel vaker bij dit soort 'train wrecks'.

EefjeWentelteefje | 12-03-18 | 19:37

Hahaha Linksch tuig. Helemaal niks geleerd van DENK.

funkyd | 12-03-18 | 19:32

De Gutmenschen raken bijna net zo verward van hun islamitische kameraden als de kameraden dat zelf zijn. Behalve dan dat die laatsten precies daarbij weten waar zij mee bezig zijn: het installeren van een islamitische shithole-staat. Te beginnen in hun eigen straat.

Jan Passant mk2 | 12-03-18 | 19:23
-weggejorist-
yyy | 12-03-18 | 19:21

De coalitie in Rotterdam is geklapt. Even nemen de gevestigde partijen afstand van NIDA. Ze willen geen gezichtsverlies.
De partijen houden toch van elkaar. Na de verkiezingen steunen ze elkaar, zoals afgesproken. Liefde is blind.

onnosel | 12-03-18 | 19:07 | 1

ach van de PVDA had ik dit soort gedrag wel verwacht is min of meer revanche op de stemmers die niet op hun gestemd hadden.
Dat ze zich hiermee totaal van de kaart af halen de volgende keer boeit hun niet.

Rene046 | 12-03-18 | 22:29

O ja Palestijnen zijn ook zo eens met elkaar. De burgeroorlog in Palestina. nl.m.wikipedia.org/wiki/Palestijnse_B...

Past wel bij nida en denk kunnen ook niet met elkaar samenwerken. Kansloos volk.

Vermoeiend dat gezeik over godsdienst.

franck7020 | 12-03-18 | 18:57

Jodenfobisch kan wat mij betreft het woord van 2018 worden.

Dutchbeaurouge | 12-03-18 | 18:54

Ik schaam me dat ik in het verleden SP heb gestemd. Oprecht.

Graaisnaaiert | 12-03-18 | 18:54 | 2

Voortaan nooit meer iets anders dan PVV of FvD! Afhankelijk of je gedreven wordt door adrenaline of door rationaliteit.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 19:16

Ik schaam me niet dat ik ooit SP heb gestemd, maar dat was nog uit de tijd van Remi Poppe.
Nu zal ik ze nooit meer stemmen.

Yperiet | 12-03-18 | 19:17

Dus de grote coalitie bestaat nu alleen nog uit NIDA en SP?
Is de familie Marijnissen op verkansie naar een plek zonder WiFi? Noord Korea of zo?

Stormageddon | 12-03-18 | 18:47 | 1

Lil' Jan snapt moslims misschien heel goed, het beeld van de dominante vader waar iedereen naar luistert is haar niet raar.

Shoarmamasutra | 12-03-18 | 19:14

Heerlijk, deze linkse afgang!

Amsterdamsko | 12-03-18 | 18:44 | 1

Haha mooi he, stakkers. Jammer dat ze hun handen er niet nog iets langer aan branden.

MoltisantiBeer | 12-03-18 | 18:48

na het lezen van het NIDA commentaar, ik moest bijna kokhalzen, dat daar de Nederlandse politiek zich nog mee willen verbinden. gadver..

Rene046 | 12-03-18 | 18:42 | 1

Dat er nog Nederlandse stemmers zijn, die op dit soort idioten stemmen... dat vind ik nog veel erger.

EefjeWentelteefje | 12-03-18 | 20:04

We hebben hier in het land dus een grote groep mensen die hun eigen shithole verlaten hebben, met als enige reden om ons Nederland in dezelfde shithole te veranderen als waar ze vandaan kwamen. En een groepje autochtone landverraders cirkelt daar omheen in een poging om een grijpstuiver mee te pakken.

NV_2017 | 12-03-18 | 18:41

Klaver is nu eenmaal onkruid wat erg hardnekkig kan zijn en kan iemand soms horendol maken maar kan toch verwijderd worden. Roundup zorgt ervoor dat u geen onkruid meer heeft

Olleke | 12-03-18 | 18:40

Lullemoosje Klaver, wat een eikeltje!

Ko Ranzig | 12-03-18 | 18:38

Erg gevaarlijke ontwikkeling. Ik heb sterk het vermoeden dat het Verbond na de verkiezingen weer bestaat.

MINDER | 12-03-18 | 18:35 | 1

Ja, dat gevoel bekroop mij ook. Voor de verkiezingen geen verbond sluiten is heel wat anders dan erna, er niet mee in het bestuur te gaan zitten.

Dr_Prepper | 12-03-18 | 18:47

Hoeveel bewijs heeft Leo de Kleijn (SP) nog nodig dat NIDA antisemitisch is ? Gelul over frames en Leefbaar dat bang zou zijn.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:31 | 4

Nee, SP Rotterdam is meer fan van lieve Anja.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:47

Anja is geloof ik weer op vakantie van het statiegeld.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:51

Ja Anja is niet langer bij de SP maar nu bij de freakshow van Bij1. Maar Anja kon het in het verleden altijd heel goed vinden met de mensen van de SP Rotterdam. Voor mij een reden om daar weg te blijven.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:56
▼ 1 antwoord verborgen

Tja, zodra de aap uit de islamitische mouw komt weten de linksmensch niet hoe snel ze zich weer on-facistenpartij willen hernoemen, er is echter geen verschil in denkwijze,
de islamitische geitenneukers komen er er alleen sneller voor uit en gebruikte links
als de usefull idiots die ze ook zijn.

Plorkface | 12-03-18 | 18:27 | 1

Zeker! De oneindig imbiciele linksmensch herkent de vijand nog niet als die met geheven kromzwaard over hem heengebogen staat.
Hij heeft het immers te druk met het kladden van NSB op de verkiezingsposters van FvD!
Hiezo ironisch?

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:41

Toch raar dat die lokale partijen zonder overleg met de moederpartij dit soort verbonden sluiten? Zijn die mensen zo onprofessioneel?

Vula | 12-03-18 | 18:27 | 1

Zo gaat dat ook helemaal niet. Lieden die in Rotterdam de kar mogen trekken hebben hele korte lijnen met Den Haag. Zeker voor links erg belangrijke stad. Afgang voor Marijnissen, Asscher en Klaver.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:29

Huh het is toch algemeen bekend dat links de kant van homohaat, jodenhaat en alles wat slecht is heeft gekozen. Waarom doen ze nu alsof dit een verrassing is?

Repetitive Beats | 12-03-18 | 18:26

Ik zag laatst iemand zich zorgelijk uitspreken over de ondeskundigheid bij de plaatselijke kleine partijen. Nu het is wel duidelijk bij de landelijke partijen is de puinhoop nog groter. Wat een stelletje leeghoofden in die partijen met klaver, Asscher en Marijnissen voorop.

Therapietje | 12-03-18 | 18:25

Hahaha!! Ik wil die laatste twijfelaar wel met een trap met mijn maat 44 geven, kan de rest van dit naargeestige clubje het riool in :s

Geil Kippetje | 12-03-18 | 18:24

We gaan de goede kant op. Straks wil zelfs geen enkele linkse partij nog met mossels werken.
En ja, mossels, dat hebben jullie aan lezelf te danken dan en is het dus niet de schuld van een ander. Zelfs niet van Jezus Klaver.

Bijtendehond | 12-03-18 | 18:23 | 1

Linkse partij en werken gaat toch niet samen?

Rest In Privacy | 12-03-18 | 19:02

Hahahahahaha, Jesse... Wat sta je weer in je hemd/eikeltjespyjama.. En nu ineens 180 graden de andere kant op toeteren.. Terwijl iets meer dan 24 uur eerder: "Sterker nog, het zou discriminatie zijn als we niet met ze samen zouden werken." Echt ongekend. Kleuter.

BRR76 | 12-03-18 | 18:23

Laten we vanaf nu gewoon afspreken dat we nooit meer met de vijand in bed gaan liggen.

Foolonthehill | 12-03-18 | 18:21

Jesse Klaver, da's die man die zo graag aanschuift bij anti-semieten toch?

Gerf | 12-03-18 | 18:13 | 1

Logisch. is een halve mocro.

Lohengrin | 12-03-18 | 19:09

Wat een enorm amateuristisch gehalte toch weer. En dat wil dan de tweede stad van Nederland besturen.

spanarchist | 12-03-18 | 18:13 | 2

Maar weinig mensen met capaciteiten willen tegenwoordig nog de politiek in.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:18

Bizar dat zulke naieve droeftoeters zo'n stad moeten gaan besturen. Wat een armoede. Geen wonder dat Rotterdam zo snel islamiseert, NIDA en DENK bespeuren een enorme zwakte bij links. De zelfhaat zit bij links diep.

martymcfly | 12-03-18 | 18:22

Wat een laffe wezels zijn die linkse partijtjes ook. Met volledig besef en kennis een haatclub erbij betrekken maar zodra die haat net teveel publieke belangstelling krijgt snel de keutel weer intrekken. Zo ken ik links weer op zijn laagst en lafst.

drekzooi | 12-03-18 | 18:11

Op deze Jodenhaters kun je alleen maar reageren met een cordon sanitair. Wel bizar dat dit gebeurt in aanwezigheid van een burgemeester die ook het liefst de islam aan het roer zou zien. Hij lijkt publiek wel begaan met de herdenking van de Holocaust maar sorry Ahmed, ik vertrouw je voor geen cent. Ik denk dat die betrokkenheid alleen maar persoonlijke marketing was. Ik weet het eigenlijk wel zeker.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:08 | 2

Ik vertrouw die Aboutaleb ook voor geen meter. Dubbele agenda van hier tot Mekka.

Yperiet | 12-03-18 | 18:17

Dus een cordon sanitair rond Wilders of Baudet is absoluut fout, een cordon sanitair rond het Nida en zo is prima.

Arachne | 13-03-18 | 00:38

Grappig relletje

TDB | 12-03-18 | 18:06

De meest rechtse op de laatste foto.. zanger Rinus?

mr.money | 12-03-18 | 18:04 | 1

Inderdaad.

schijtzat | 12-03-18 | 18:49

Kortom: NADA.

norocketscience | 12-03-18 | 17:57

Het linkse verbond is zojuist alsnog gevallen. De ratten zagen de bui al hangen.

Mather | 12-03-18 | 17:51

Teletekst meldt "zionisten" in plaats van "Israël" over de tweet :
nos.nl/teletekst?#115
(Oh en dat de coalitie uit elkaar ligt.)

Is dit nog nieuws? | 12-03-18 | 17:42 | 3

Dat is op zich juist, de oprichting van staat Israel was het doel van de Zionistische beweging. Maar wel weer goed gezien dat de term 'zionistisch' een geheel andere bijklank heeft als 'Israëlisch'. Het is niet moeilijk om daar iets kwaadaardigs in te zien.(Vooral omdat de twee in kwestie zelf Israël en ISIS vergelijkt.) Als je daar het eeuwige excuus ' want Gaza' bij optelt dat in het teletekst bericht staat dan weet je het wel. Het enige wat ontbreekt is 'ja maar de kruistochten'.

DebraCadabra | 12-03-18 | 18:31

De Kruistochten waren gewapende tochten of operaties die door christelijk Europa in de middeleeuwen werden gehouden om het Heilige Land Palestina, en in het bijzonder Jeruzalem, te "bevrijden" van de moslims die daar al bijna 400 jaar de baas waren.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:36

Waar kan ik geld storten voor zo'n nieuwe kruistocht?

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:40

GroenLinks, SP en PvdA wilden al heel lang een links verbond. Heeft niet lang geduurd.

ristretto | 12-03-18 | 17:42 | 3

Alle moslims van deze partijen gaan nu naar NIDA. Lekker handig jongens. Complimenten.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:44

Dan wordt mooi duidelijk waar die stemmen vroeger vandaan kwamen. Zo is de PvdA in 020 ook gedecimeerd.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:58

Inderdaad Kuifje, je kunt het maar beter in beeld hebben.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:01

En nu uit een duivelspact stappen. Hmmm, zomaar en vraagje. Hebben jullie je niet verdiept in met wie je in bed stapte, of überhaupt niet even op de website gekeken wat het programma is en of dat overeenkomt met waar jullie zeggen voor te staan?

TheseDays00 | 12-03-18 | 17:40 | 1

Ze waren echt wel op de hoogte van de ware beweegredenen van die moslimpartij. Nu die tweet aan de grote klok gehangen werd besluiten die gluiperds pas de samenwerking te beeindigen. Dat linkse uitschot verkoopt hun eigen familie nog, als het moet.

drekzooi | 12-03-18 | 18:23

Ik ben benieuwd hoe hard SP Rotterdam zal botsen met het landelijk bestuur.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:40 | 1

Ik denk dat als Lilian vanavond met Jan overlegt, het machtswoord richting het filiaal in R,dam snel uit gesproken zal worden.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:35

Oh het einde van dat filmpje. Schitterend.

Repetitive Beats | 12-03-18 | 18:30

Jammer dat ik alleen maar in Rotterdam werk en er niet mag stemmen. Ik had t wel geweten!

schijtzat | 12-03-18 | 18:57

Waar kan ik dat plaatje aan het einde van het filmpje downloaden, bij voorkeur in super-mega-veel pixel formaat?

EefjeWentelteefje | 12-03-18 | 19:42

“[...] heeft mij voldoende aangeven de tweet te betreuren, namelijk de commotie die deze tweet zonder context veroorzaakt.”

Dit citaatje. Bewaren. Get out of jail free-card. En eeuwige stok om die achterlijk kut Barbara Kathmann en ideologische fellow travellers mee te slaan.

En Thierry: op de puntjes kun je de naam van iedereen neerzetten waar je ooit mee hebt gedineerd, of die je ooit hebt gesproken. Voor de PvdA is dat namelijk goed genoeg.
Althans... in dit geval wel. Benieuwd of jij er ook mee weg komt bij deze mafklappers. (Of nou... benieuwd... ik weet al van niet.)

Stormageddon | 12-03-18 | 17:35

Dit is toch de doodsteek voor de PvdA Rotterdam.. elke rechtgeaarde Rotterdammer gaat zijn stem toch niet geven aan een partij/ alliantie die als enig doel heeft... de Joden vernietigen.. waar ook ter wereld..

MINDER | 12-03-18 | 17:33

NIWIDA!

Où est Charlie? | 12-03-18 | 17:33 | 1

Bruinlinks

kaasfondue | 12-03-18 | 17:42

Enlightenment values are under assault from the far Left and far Right. Both extremes believe our world's been corrupted beyond repair. They want to blow it up and start anew. “What,” they ask, “do you have to lose?” A lot, actually, should be our response

NordicSpirit | 12-03-18 | 17:30 | 1

De Franse revolutie en de verlichting bliezen zelf het bestaande systeem op en bouwden daar iets anders voor in de plaats. Wat geeft u het idee dat er geen nieuwe revolutie of een "nieuw" denken zou kunnen plaatsvinden?

Arachne | 13-03-18 | 00:35

Het is een kwestie van tijd totdat er genoeg stemgerechtigde moslims in NL wonen die partijen zoals NIDA en DENK aan veel zetels zullen gaan helpen. Niet omdat hun ideeën zo goed zijn, maar omdat het moslim-partijen zijn..... Er staat ons dus nog wat te wachten, het gaat er niet leuker op worden, daar hoef je geen helderziende voor te zijn.

JI-HAAT | 12-03-18 | 17:29 | 1

Op lokaal niveau ga je dat zeker krijgen.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:37

Wel geweldig dat er nu een Groenlinkse "leider" het ene zegt en een Groenlinkse voorzitter het andere. Let op, dit gaat nog een staartje krijgen. In de vorm van een ouderwets gezellige partijruzie.

omanders | 12-03-18 | 17:27 | 1

Ik had het helemaal verkeerd. Was partijleider van SP.

omanders | 12-03-18 | 19:45

Ook NIDA begrijpt vrijheid van meningsuiting niet. Het betekent alleen maar dat je niet vervolgd kan worden om je mening, niet dat het verder geen consequenties mag hebben.
Zo ben ik vrij om m'n buurman een klootzak te noemen maar dan hoef ik niet te verwachten dat ik op zijn verjaardagsfeestje uitgenodigd wordt.

ZonderNaam | 12-03-18 | 17:26

Wat staat er nu als 1 van de 25 concrete ideeën van NidA???
juist :
Aanpak van culturele en religieuze discriminatie: ook racisme en islamofobie!
Discriminatie en uitsluiting zijn destructief voor ons samenleven.

Heeeyyyyy uitsluiting is destructief voor ons samenleven, euhhh daar zijn jullie nu toch mee bezig.... LEEFBAAR uit te sluiten?

Mathijs2017 | 12-03-18 | 17:26 | 1

Uw inclusie is de mijne niet, vriend....

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:29

nida kruipt weer in de slachtofferrol. nida wordt gedreven door het kwaad en het is zeer verontrustend dat LINKS een samenwerking met het kwaad aangaat.

Eddy67 | 12-03-18 | 17:25 | 4

Avin | 12-03-18 | 17:43
Er zijn ongeveer 30000 tot 40000 joden in Nederland en ongeveer een miljoen Moslims. Tja. De arme drommels.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:50

Ik speelde de advocaat van de duivel.

Avin | 12-03-18 | 18:33

@Avjn: u bent moslim. Prima. U krijgt helemaal nergens de schuld van... behalve het in de slachtofferrol kruipen. Een aantal van uw moslimbroeders pleegt terroristische aanslagen en dat vinden normaaldenkende fatsoenlijken mensen niet zo leuk. Een aantal andere moslimbroeders zijn oververtegenwoordigd in de misdaadcijfers. Vinden die mensen ook niet zo leuk. Weer een aantal andere moslimbroeders schelden Nederlandse vrouwen/meisjes uit voor k..... hoer. Ook dat vinden ze niet zo leuk. Zover mij bekend doen joden dit niet.

ChupaChupa | 12-03-18 | 18:50
▼ 1 antwoord verborgen

Tja, als je je stad door een moslim laat runnen, heb je het aan jezelf te danken.
Wel fijn dat de echte bedoelingen van NIDA goed zichtbaar worden zo vlak voor de verkiezingen.

Mather | 12-03-18 | 17:24 | 1

Niet zomaar een moslim maar een salafist.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:29

Jesse Feras Klaver nog nooit gewerkt nog nooit een werkvloer van dichtbij meegemaakt, gaat ons wel even vertellen hoe het moet. hahahahaa

de uitbater | 12-03-18 | 17:22

RaRa wie die draai bedacht heeft!

Tikkie Terug | 12-03-18 | 17:19 | 1

Juist!

Lohengrin | 12-03-18 | 18:58

Zodra je de islam en zijn volgelingen in je land toelaat en de ruimte geeft om zich te organiseren dan heb je het recept in handen voor een zee van ellende, niets dan pure ellende. Dit NIDA gebrabbel is thans slechts nog een van de vele opwarmrondjes; een speldenprikje.
De ware aard van het beestje zit nog veel dieper gedrenkt in haat, haat, haat en niets dan bakken vol met haat versus het westen (niet alleen de Joden), want zo kennen wij de islam.
De opkomende islam heeft de gemoederen in Nederland in haar greep en heeft de sfeer, samenhang en het gevoel van veiligheid in dit land vergiftigd met hun krankzinnige ideologie.
Bereid je voor op een nog verdergaande uitholling van ons welbehagen, want ik zie geen andere aanpak van islam zijde komen; het wordt nog vele malen erger.
En links vindt dit geweldig, die gooien graag nog wat brandstof op het smeulende vuur zodat het straks kan ontploffen.

Memek | 12-03-18 | 17:16 | 2

Juistem!

kwark001 | 12-03-18 | 17:46

Amen

yyy | 12-03-18 | 19:02

Op Facebook is de groep Rotta Historica te vinden met leuke oude foto’s van de stad maar ook af en toe tegen Leefbaar, PVV en FvD gerichte items vol Godwins zonder deze partijen bij naam te noemen. Een vriend vroeg tekst en uitleg en kreeg meteen een ban. En wat bleek? Rotta Historica wordt beheerd door ene Ramazan Aydogan en laat die nou net in het bestuur van Nida zitten! Heerlijk democratisch clubje waarbij SP, GL en PvdA zich duidelijk helemaal thuis voelen. Als je eigen volk je niet meer kiest dan kies je toch gewoon een nieuw volk...

Hetze Haatstra | 12-03-18 | 17:15 | 2

Naar verluid is salafist Aboutaleb erevoorzitter van zowel Rotta Historica als NIDA. Hooggeprezen burgervader van alle Rotterdammers.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:17

Ja en zo worden wij dankzij links langzaam afgeschaft.

Hetze Haatstra | 12-03-18 | 18:00

Ik heb twee kinderen en als ik nu voor die keuze zou staan zouden ze niet zijn geboren. Ook hoop ik van harte dat ik geen kleinkinderen krijg. Stelletje linkse idioten. Ze snappen echt niet waar ze mee bezig zijn.

osolemio | 12-03-18 | 17:14 | 6

Probleem is dat ónze nichtjes het wél een probleem vinden als we een heel bataljon aan kleine haatbommetjes bij ze neuken! Die moslimaatjes doen daar niet zo moeilijk over!

Slopstoffer | 12-03-18 | 17:30

Wees blij dat je ze wel hebt. Je kunt hun juist meegeven waar anderen nog de kennis niet over hadden of naief over waren. Kijk, de komende 15 jaar zal niet prettig worden, maar we moeten blijven vechten.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:04

U kunt leren in het verzet te gaan.

Arachne | 13-03-18 | 00:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Het mooie van de islam
niet hare imam
onbevlekt ontvangen
Zoon van Abraham

Met al dat zaad op mijn wangen
Had ik maar een kudt
Mijn lippen de uwe
Het eitje onbevangen

Niet geschoten
altijd mis
de jacht www.youtube.com/watch?v=-_uwnUBddEk

Die onschuld, Cupido
mijn brein ontschoten
Niet dat ik haar mis.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:13

Trekpop Klaver moet van de baasje toch maar communiceren dat Trekpop Islamzetel ff normaal moet doen. Niet uit verstand en aversie tegen Islam. Maar omdat dit "agenda-boeit-niet" niet strookt met uitsluiten PVV. En dat uitsluiten, dat is veeeeeeel belangrijker voor GrafLinks.

oorwormpie | 12-03-18 | 17:12

Links an sich begint zichzelf zo rap buitenspel te zetten. Het is een soort D66 oefening lijkt het wel. Hysterisch worden, panikeren, vervolgens met de duivel een pact sluiten om te willen voorkomen dat "de duivel" wint. Het is niet slim van deze clubjes om dit te doen. Stem je op GL, omdat je staat voor, nou ja, waar GL voor staat. En dat lijkt me niet; antisemitisme, racisme, fascistische neigingen en boven alles: Jodenfobie. Ik dacht dat "we"geleerd hebben van het verleden. Toch gaan deze jongens en meisjes op links openlijk openlijk mee in het aanwakkeren van Joods antisemitisme. Bizar om te zien gebeuren.

Dutchbeaurouge | 12-03-18 | 17:12 | 1

En dan wordt er op een verkiezingsposter van FvD ‘NSB’ gekalkt..... tis een vreemde tijd waarin we met z’n allen verkeren!

Slopstoffer | 12-03-18 | 17:14

Het is niet gauw goed. Als Klaver bij zijn standpunt blijft is het een eikel, als hij zijn standpunt aanpast is het een draaikut.

thefonz | 12-03-18 | 17:10 | 2

Klopt. Hij had ook nooit met die Nida lui in zee moeten gaan. Maar Klaver is niet rustig genoeg en panikeert. Dan krijg je dit soort ellende. Nu kan hij geen kant meer op want idd; stuck between a rock and a hard place. Eigen schuld, dikke bult.

Dutchbeaurouge | 12-03-18 | 17:13

Klopt, Klaver blijft een eikel. Waarom bestaat er zoiets als een links-islamitisch verbond? Hadden ze ooit een links-christelijk verbond of een links-joods verbond? Wat maakt de islam zo bijzonder dat ze er een verbond mee willen aangaan?

kortebroek | 12-03-18 | 17:21

Yasser is de praatpop van Duyvendak, de terrorist, hij kan zelf niks bedenken, mag zelf niks bedenken.

Zwizalletju | 12-03-18 | 17:08 | 1

Precies. Hij is de outward penis van Duyvendak. Toch medelijden met die jongen.

oorwormpie | 12-03-18 | 17:13


Links word nu verplicht afstand te nemen waarmee ze aangeven een verkeerde inschatting te hebben gemaakt door zich aan Nida te binden of links buigt toch mee en geeft hiermee aan dat hun woord ondanks dreigement uiteindelijk helemaal niets waard is .
Nida wint altijd .

Castor12 | 12-03-18 | 17:06 | 1

Nida gaat door deze duidelijkheid direct groter worden dan 66, GL en PvdA bij elkaar.

kaasfondue | 12-03-18 | 17:11

.. extreemGroenlinks, aangevoerd door de kloon van een gevaarlijke SJW-gek.

Jan Passant mk2 | 12-03-18 | 17:04

Nida heeft gelijk. Dit valt onder VVMU.
Het zijn die andere drie partijen die de weg kwijt zijn.

ristretto | 12-03-18 | 17:04 | 7

Kuifje-in-Afrika | 12-03-18 | 17:07
Het is voor GroenIsis en SP ook niet makkelijk, want hun Eigen extreme linkse autochtone achterban zit vol met antisemieten. Het is een tot nu toe nog redelijk weggemoffelde waarheid die nu langzamerhand naar boven zal komen. Het zou GroenIsis heel veel autochtone stemmen kunnen kosten als ze om deze redden het verbond zouden verbreken.

BlowingBubbles | 12-03-18 | 17:27

Ze worden toch niet vervolgd om hun mening? VvMU is niet in het geding of ze nou wel of niet door hun linkse vrinden aan de kant gezet worden.

ZonderNaam | 12-03-18 | 17:29

Je mag in Nederland gewoon antisemitisch zijn, mits je netjes formuleert.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:04
▼ 4 antwoorden verborgen

Krankzinnigen en malloten mogen alles zeggen en schrijven, maar dat is het probleem niet. Het probleem is dat je daar als partij met een beetje zelfrespect niet mee associeert, geen verbond mee sluit en afstand van neemt. Zoals je dat eist van iemand die alleen maar dineert met een persoon die je fout vindt of zijn proefschriftje aanbiedt aan iemand die je niet vindt deugen.
Als je jezelf serieus neemt en nog iets van principes hebt of die schijn wilt ophouden, dan moet je toch heus stoppen met een duivels pact, of stoppen anderen de maat te nemen. Het kan niet allebei tegelijk Jesse.
“You can’t have your cake, and eat it”, zoals de Engelanders plegen te zeggen.

Stormageddon | 12-03-18 | 17:02

Weg met die sekte! En GL, dat andere bijgeloof ook!

Cobalt bomb | 12-03-18 | 17:01

Onverbloemd landverraad. Geen verschil met de jaren dertig van de vorige eeuw toen een zekere partij met de vijand heulde.

who cares? | 12-03-18 | 17:01

De neuzen staan weer dezelfde kant op..... Aldus Ewoud Kievit. In dit antisemitisch kader een bijzondere woordkeuze...

Tom Hagen | 12-03-18 | 17:01 | 1

eh ja... dat stond ook al in het item.

kaasfondue | 12-03-18 | 17:08

Ze hebben gewoon echt niks geleerd van het Chamberlain debacle met de Nazi's. Sowieso past het niet meer in onze Westerse cultuur om echt te geloven dat anderen kwaad in de zin hebben en je voorliegen. De 'list' wordt niet meer herkend door onze opvoeding waarin, in grote meerderheid althans, het niet liegen als grootste deugd wordt beschouwd.

BlowingBubbles | 12-03-18 | 17:01 | 1

is een cultuurdingetje dat je globally op totaalachterstand zet.

kaasfondue | 12-03-18 | 17:09

Die verbonden vooraf om bepaalde partijen buiten te sluiten is toch ook om te janken! Totale minachting van de democratie, hoeveel daar ook nog van over is! Doe nou gvd eens gewoon één keer wat de kiezer wil..... stelletje slappe zakken!

Slopstoffer | 12-03-18 | 17:00

Je moet wel een ongelooflijke antisemitische lul zijn als je in 010 op een van die linkse partijen gaat stemmen.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:59 | 2

Nou, zowel in 010 als in 020 geen tekort daarvan.

Cobalt bomb | 12-03-18 | 17:04

In 020 kun je alsantisemiet stemmen op Denk of Bij1. Ook lekker duidelijk.

ristretto | 12-03-18 | 17:15

Vrijheid van meningsuiting, ben ik helemaal voor, ook als die mening niet welgevallig is. Laat NIDA zeggen wat ze wil, dat schept helderheid. Dan kan GL niet zeggen Wir haben es nicht gewusst. Dan kan de PvdA niet zeggen Wir haben es nicht gewusst en de SP evenmin. IS en Israël over één kam scheren is uiterst dom en kortzichtig, maar het mag. Zoals ook anderen alle moslims over één kam mogen scheren. Alleen: waarom heet dat bij Wilders racistisch en bij NIDA dan provocatief? Misschien dat Jesse dat ook eens kan uitleggen.

Angelica | 12-03-18 | 16:59

Het is heel simpel, #stemptzeweg, dat SP/GL/PvdA/Nida. Aan het aantal stemmen kun je zien hoeveel neonsb-ers Rotterdam heeft. Zo zie je dat het snel gepiept is met de geschiedenis als je ze maar blijft binnenhalen. De juichbrigade krijgt zelfs geen telefoontje van het landelijke bureau, 'nuff said.

eastender | 12-03-18 | 16:58

De linkse partijen in Rotterdam steken juichend hun middelvinger op naar het volk. Ze weten dat ze mee weg komen net als die ING-bankier.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:57 | 1

Die Hamers gaat nog wel problemen krijgen, vermoed ik.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:08

QED; links is, samen met de islam, het nieuwe fascisme!

benjeallanggek | 12-03-18 | 16:56

Er was eens een manneke Yasser,
Een zwak begaafde brugklasser,
Hij tolt en hij draait,
Daarbij islam uitzaait,
Wij noemen hem nu zakkenwasser.

lalalalalala

Memek | 12-03-18 | 16:56

Het islam-gif dringt steeds verder in de Nederlandse poriën. Onze kinderen zitten opgescheept met de islam-idiotie.

Billy24 | 12-03-18 | 16:55

Ondertussen houden NRC, NOS en VK zich keurig aan hun omerta terwijl GL, SP en PVDA alle tijd krijgen om het dit spinnen.

Panos88 | 12-03-18 | 16:54

Nu wordt de ware agenda van Yassin Klaver wel erg openbaar.
Die was natuurlijk voor de reaguurders hier wel duidelijk, maar
kennelijk zijn de andere linkse partijtjes nog steeds erg vatbaar
voor het concept 'takiyya'. Of er nog niet genoeg gelogen wordt in de politiek. Ik zal u verder mijn ergernis en moedeloosheid besparen.

xavier | 12-03-18 | 16:54 | 1

Dit gaat zich nog wel tegen hem keren.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:55

Als dit de mening is van NIDA dan mogen ze die natuurlijk uiten. da's alleen maar duidelijk voor ons.
Het zegt meer over de partijen die de NIDA in de armen sluiten. En dan nu doen alsof ze deze tweet nog nooit gezien hebben. Alsof niet alles wat zo'n club ooit in de media heeft gezegd niet nauwkeurig tegen het licht wordt gehouden voordat er tot samenwerking wordt overgegaan. Hypocriet!!!

Haatgenerator | 12-03-18 | 16:54

Blijft een ding over. Rotterdammers sta op en vaag deze partijen van de gemeentelijke kaart.

De Evangelist | 12-03-18 | 16:54

Nidas en Feras; "alle neuzen aan het gas!"

kaasfondue | 12-03-18 | 16:53

Ze schijten in hun broek voor Leefbaar Rotterdam/FvD en dan wordt er net zoals bij de PVV een cordon sanitaire gevormd bij gebrek aan goede politieke standpunten. Puur zwakte.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:50 | 2

cordon sanitaire vormen daar heb je een groep voor nodig niet twee man en een paardenkop.

kaasfondue | 12-03-18 | 16:52

Ja. Dat zal helaas leiden dat Erdogan zijn vingers niet alleen in de representatieve delen van onze democratie steekt (NIDA, DENK) maar nu ook in de uitvoerende tak. Het lijkt mij voor de hand te liggen dat het progressief blok samen met D66 het college zal vormen na 21 maart.

DebraCadabra | 12-03-18 | 16:53

Mooi dat Klaver naast Piketty ook echte Franse literatuur leest. Jammer dat hij denkt dat de schrijver het in zijn boek over een utopie heeft waar deze volgens mij een dystopie omschreef....

Jasper293 | 12-03-18 | 16:50 | 9

Glasgow, dat klinkt heel plausibel.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:22

Kuifje laat alleen achterwege te melden dat ie zeer fors belasting wil heffen op kapitaal. En eigenlijk al na een bescheiden erfenisje of na een succesvolle transactie ben je zwaar de klos als deze franse communist in schaapskleren zijn zin zou krijgen.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:43

Daar is Jesse ook allemaal voor.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 18:54
▼ 6 antwoorden verborgen

Best moeilijk als je het oude arbeiders electoraat bij het grofvuil hebt gegooit voor nieuwe import en deze nu door je vingers ziet glippen naar islamitische partijen .
Dan kan je blijkbaar alleen maar volgen en daar dan maar tegen aan schurken .

Castor12 | 12-03-18 | 16:50

Dus al Adolf afstand neemt is samenwerling met GL bespreekbaar. "Die wille zur macht" corumpeerd volledig. Ethisch en moreel faillissement in ruil voor pluche.

Yeohan | 12-03-18 | 16:49

Maar een (onwelgevallige) mening als het vinden van dat je minder minder minder (criminele) Marokkanen wil is natuurlijk wel haatzaaien en bovendien racistisch. Openbaar ministerie, inclusief rechters, kunnen de boom in wmb.

lulkoekhapper | 12-03-18 | 16:48

Trouwens is dit niet bepaald intrekken.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:47

Ik wens alle lieden in dit landverraderlijke verbond veel ongeluk en pech bij hun toekomstige Neurenbergprocessen.

VeelTeSteil | 12-03-18 | 16:47

"Selectieve verontwaardiging" Hahaha, slachtoffers.

TheseDays00 | 12-03-18 | 16:47

NIDA als voorvechters voor de vrijheid van meningsuiting met GL, SP en PvdA als makke schapen erbij. Hoe cynisch wil je het hebben. Generatie '68, waar zijn jullie?

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:45 | 1

Da's geen voorvechter van vrijheid van meningsuiting, maar selectief gebruik maken van Nederlandse wet. Het zou mij niet verbazen als ze liever sharia onderdeel willen maken van de Nederlandse wet en als volgende stap misbruiken om te vervangen. Democratie kun je met democratie afschaffen.

TheseDays00 | 12-03-18 | 16:50

het is uiteraard niet vreemd dat vele Joden ondertussen weten op tijd te vertrekken. Een herhaling van de jaren 30 is gaande... geef ze eens ongelijk!

fikkieblijf! | 12-03-18 | 16:43

HAHAHA
NIDA die iets durft te roepen over selectieve verontwaardiging.

Nou beste geiteneukerts, die verontwaardiging is 100% terecht. Dat je VvMU claimt moet je zelf weten, maar nou niet gaan janken als mensen volledig terecht die mening bekritiseren. Ook dat is VvMU

Deal with it salafistfuckertjes.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:43

Noem het de vaderlandse stoofpot
Je moeders Tajien www.youtube.com/results?search_query=...
Hoe anders de stamppot
Van uw moeder

Moedermelk de voeding
De vleespotten van Egypte
Het wecken kimchiverhipte
Het maagdelijke

Lievevrouwemelk
menig boetedoening
de PorceleinenGod

Niet mijn Broeders hoeder
ben ik geen maagd
Mijn onschuld in de weegschaal.

De verafgoding

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:42

Zoals het stuk al zegt: Nida is het probleem niet. Maar hoe je als links met rechts fascisme samen kan werken is me een raadsel. Om Leefbaar buiten de deur te houden sluit je een bondje met het rechts fascisme van NIDA. Wonderlijk.

Misschien dat het er aan licht dat links nog steeds denkt dat 'populisme' komt door mensen als Baudet, Wilders die dit wakker maken. De mensen zijn al lang ontwaakt. Het enige dat ze nodig hebben is voormannen. Maar misschien dat je daarvoor moet kunnen analyseren, en dat krijg je niet op het VMBO...

Dr_Prepper | 12-03-18 | 16:42 | 1

Ze denken, de vijand van mijn vijand is mijn vriend en hebben niet door dat links en rechts wat anders is dan religieus gemotiveerd regressief.

TheseDays00 | 12-03-18 | 16:45

De tweet van Nida is imo geframed, maar als dat hun beeld de situatie van toen is, valt dat inderdaad onder vrijheid van meningsuiting.
Lekker laten staan dus die tweet.
En je kan daarbij een beeld krijgen van de partijen die zich daarmee vereenzelvigen of associëren.
Neemt niet weg dat als Nida een speeltuintje o.i.d. in een wijk wil, dat je dan daarmee gewoon kan samenwerken, maar dat is wat anders dan 1 blok vormen.
De uitingen lezend, dient dat blok slechts 1 doel. Uitsluiting van het deel Rotterdammers die Leefbaar/FvD/PVV stemmen.
Men zou verwachten van lokale partijen dat thema's als zorg, veiligheid, inkomen, armoede, onderwijs zouden samenbinden, wellicht tot het vormen van een blok zouden kunnen leiden. Maar het lijkt erop dat de genoemde partijen slechts 1 doel hebben, het uitsluiten van een redelijk deel van Rotterdam.
Sociaal noemen ze dat....

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:41

Ondanks dappere pogingen van hun strijders hebben de linkse partijen helaas de joden weer niet kunnen redden .

Castor12 | 12-03-18 | 16:40

Meningen die bewust provoceren horen erbij volgens Nida. Geldt dat ook voor mohammedcartoons en kritiek op de islam of Erdogan? Of alleen als het ze goed uitkomt?

Selassie | 12-03-18 | 16:40 | 1

De vraag stellen is hem beantwoorden.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:44

Nida wil dat Gaza-stad een zusterstad van Rotterdam wordt... Serieus.
Kijk om verder te genieten van dit Trojaanse paard naar hun 25 concrete ideeen en zie ook hoe verdekt de ISlamisatie daarin wordt opgesteld.

Graaisnaaiert | 12-03-18 | 16:40 | 2

De shopping malls te Gaza-stad, te weten Gaza Mall, Capital Mall en ook de Strip Mall doen eigenlijk niets onder voor het Zuidplein. Er lopen ook gemiddeld dezelfde mensen, en ook de besteding (onderzoek dat!) ligt ongeveer op hetzelfde niveau. (Ik zou haast zeggen, de beelden beoordelend dat het Zuidplein aan een flinke opknapbeurt toe is, doch dat terzijde) Dus die overeenkomst tussen de steden bestaat alvast!

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:47

Het einddoel is de Sharia, dat lijkt me duidelijk.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:48

Wat een arrogante kutverklaring. Met zoiets mag niemand wegkomen.

Bert Konterman | 12-03-18 | 16:39 | 1

Ze komen er wel mee weg want ze hebben de MSM toch wel oorverdovend mee. Net op het 6 uur NPO journaal een (1) zinnetje over deze afgang. De hele boel is net geklapt. 10 seconden aandacht! En dagenlang gingen de journaals en de krantenkoppen over Kaboutersingh. En gisteren alle aandacht over de natte scheet van Klaver aangaande een ING salaris. Maar dit is echt nieuws: samenwerking links en islam ploft ....10 seconden in het journaal. Wegkijken wordt steeds groter.

drs kwenie | 12-03-18 | 18:19

Dat hele Israël/Palestina gebied is natuurlijk één grote ramp. Overal ter wereld moslims boos, joden boos. Iedereen constant alleen maar boos. Vanwege een doorgaans volstrekt misplaatst gevoel van verbondenheid. Doe gewoon eens rustig man.

Een paard | 12-03-18 | 16:39 | 2

Inderdaad. Laten de strijdende partijen daar eens een biertje gaan drinken, grappen maken en het uitpraten. Zijn er in Palestina nog leuke kroegen?

Winter_is_coming | 12-03-18 | 16:43

Anja Meulenbelt kwam er regelmatig en die houdt van een stevige borrel.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:49

Alleen verstandige en intelligente mensen beschikken over het vermogen om op eerdere beslissingen terug te komen. Dat noemen ze een open mind. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren.

DrumPiet | 12-03-18 | 16:39 | 4

Precies , alleen komt Nida met deze verklaring dus niet terug op hun standpunt want ze duiden hem alleen .

Castor12 | 12-03-18 | 16:42

Daar kunnen veel mensen nog wat van leren. Tja waren mossels maar gewoon mensen!

gelukzoeker | 12-03-18 | 16:45

Vandaar die slachtofferrol en het huilie-huilie over de kritiek op hun tweet. "Selectieve verontwaardiging" booeohoooo "dubbele maat" snif sniff.

Jaja. Het getuigt van verstand en intellect als je wel VvMU durft te claimen maar de kritiek niet aan kan.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:51
▼ 1 antwoord verborgen

Voor de verkiezingen al verbindingen aangaan met andere partijen , dan leg je toch echt de toekomst van je partij in handen van de zwakste partij van je coalitie.
Dit zijn de gevolgen.
Een stem op de PvdA , Groen Links of de SP in Rotterdam is een stem op de antisemieten , u weet wel beste Rotterdammers : die nagenasten die uw stad een nieuwe skyline bezorgde meer dan 70 jaar geleden.

pontius | 12-03-18 | 16:38

Het lijkt op de tien kleine negertjes. Steeds Maar een minder.

Mag ik dat zeggen?
Ja, dat mag ik zeggen.

hangtiet met knoop | 12-03-18 | 16:38

Sprak vanmorgen op Den Haag CS zowel Asscher als Job Cohen. Zij waren het niet eens met mijn niet onopgemerkt flyeren tegen de huidige Sleepwet. Dat een tegenstem hetzelfde is als een roep om een betere veiligheidswet na een bredere maatschappelijke discussie, dat kwartje viel niet. Zoals dat Islam met vrouwenonderdrukking en Jodenhaat niet strookt met een links gedachtengoed als gelijke rechten voor de vrouw en respect voor de inwoners van de staat Israel. Buma ging de discussie sowieso uit de weg door hard door te lopen.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:38 | 1

Hulde voor het flyeren, goed bezig!

Muxje | 12-03-18 | 16:42

Radicale fascisten, die radicale fascisten wederkerig misbruiken voorhun eigen gewin. De ene partij omdat ze de democratische trein willen misbruiken tot het gewenste perron, met als doel de vernietiging van Nederland zoals we dat kennen. De andere partij om Nederland te vernietigen d.m.v. identity-politics, met hetzelfde doel. Het is een relaas van ultieme droevigheid.

netniet | 12-03-18 | 16:36 | 2

En Brussel zag dat het goed was

telelezer | 12-03-18 | 16:40

Amen.

netniet | 12-03-18 | 16:54

Wat word ik kotsmisselijk van al die linkse, zogenaamde -kijk ons eens goed zijn voor jullie- partijen. Trouwens ik word ook onpasselijk van alle Geloofs -luister maar naar ons dan komt alles goed- partijen. Oh en ik word ook doodziek van alle andere partijen. Ik heb nog een kleine hoop voordat ík Emigreer: Show them Thierry.

Felipe | 12-03-18 | 16:36

Draaimolens, we hebben er een parlement vol van.
Wees geen Kees.
Yasser de Bedplasser.

Memek | 12-03-18 | 16:36

Meisje Klaver wordt professioneel gegroomed door de Asians van NIDA.

Glasgow Argus | 12-03-18 | 16:34

Daar staan wel veel heeeeel hoge minaretten op. Met speakers voor oproep tot gebed?

Winter_is_coming | 12-03-18 | 16:40

Dat is niet de skyline van Rotterdam, meer Beiroet. Ik dacht dat GL tegen kruisraketten was?

Cobalt bomb | 12-03-18 | 16:59

NIDA heeft één oproep. De oproep tot gebed via de minaret.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:02

Yassir Arafat neemt het op voor Israël? Dafuck?

Is dit nog nieuws? | 12-03-18 | 16:33 | 1

Nou, nee dus. Natte krant blijkt het maar weer te zijn.

TheseDays00 | 12-03-18 | 16:53

Ik zie er nog van komen dat elke GL verkiezingsposter met ISIS wordt beklad.

GeFlipt | 12-03-18 | 16:32 | 2

He goed idee

MoltisantiBeer | 12-03-18 | 16:35

GroenIsis

BlowingBubbles | 12-03-18 | 16:58

Goh een politicus die draait om de wind in de zeilen te houden wie had dat gedacht..

maxrelax | 12-03-18 | 16:31

“Nida moet ferm afstand nemen of anders geen samenwerking.”
Dat klinkt toch een beetje anders dan de lovende woorden bij Buitenhof. Maar het is toch meteen weer het belerende en wijzende vingertje. "Wij, de deugers van GroenLinks hebben gesteld dat NIDA deugt, dus moet NIDA nu toch maar eens even gaan deugen, potverdrie!" zegt Yasser hier eigenlijk. NIDA verdomt dat uiteraard, want die haatclub kan zich beroepen p wat Yasser in Buitenhof tegen Hagens zei:
"Ik baseer niet mijn keuzes voor een politieke partij op door wie zij geïnspireerd zijn, of door welk geloof dan ook, of door welke ideologie, mij gaat het over wat ze in de praktijk doen..." Dus ja, dat ze nu al hun ideologie moeten gaan bijschaven is op z'n zachtst gezegd wat inconsequent.

Schoorsteenveger | 12-03-18 | 16:31 | 3

Het gaat er niet om wat ze nu 'in de praktijk doen', maar om wat ze straks 'in de praktijk gaan doen', als ze groot zijn, en in bepaalde stadsdelen een meerderheid hebben.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:53

Kuifje-in-Afrika | 12-03-18 | 16:53 |
Juist. Daarom is het uiterst naïef om een simpele cesuur aan te brengen tussen denken en doen. Het denken bepaalt uiteindelijk het doen. En het denken bij GroenLinks is marxistisch denken, bij NIDA toch redelijk in de buurt van salafistisch denken. Ze kunnen mekaar nu even vinden in het bestrijden van wat ze als Het Kwaad zien, maar uiteindelijk streven ze beiden naar alleenheerschappij.

Schoorsteenveger | 12-03-18 | 16:59

De stad Brussel wordt een interessant experiment, daar vormen over een paar jaar moslims de meerderheid. Dat gaat ook politieke consequenties hebben, let maar op. Wilders werd niet voor niets tegengehouden in Molenbeek.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 17:04

Hoe heet de coalitie tussen deze 4 partijen? De Verenigde Anti Semiet? Of heeft het meer iets weg van socialistische partijen? Nationale Antisemitische Socialisten? Of heeft het meer met ras te maken? Rotterdamse Antisemitische Socialisten. Die laatste, denk ik.

El Rico Grande | 12-03-18 | 16:31

Als ik het goed begrepen heb valt nida onder een in Duitsland gesitueerde turkse club die door erdogan is aangewezen om de politieke invloed in het Westen vorm te geven.

Uw Verzekeringsadvis | 12-03-18 | 16:30
-weggejorist-
Andreas B. | 12-03-18 | 16:30 | 3

Klein

van Oeffelen | 12-03-18 | 16:30

Klaver is gewoon een linkse antisemiet. Niks verbinden, ordinair Joden-pesten.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:29

Als NIDA alles mag zeggen want "vrijheid van meningsuiting" dan ken ik er nog wel eentje. Bijvoorbeeld dat islam een voortwoekerend gezwel is dat inmiddels ook GroenLinks heeft besmet. Maar snotneus Jesse heeft het pas door als ze hem een kromzwaard in de rug steken. En dan nog zal hij voordat hij sterft geloven dat het de schuld van Wilders of Baudet was...

eerstneukendanpraten | 12-03-18 | 16:29 | 2

Nee dat mag niet, want dan ben je Islamofoob.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:29

Jesse is net zo'n krypto-moslim als Dronebama. Onbetrouwbaar schorem. Opknopen naast Justin Trudeau. Kunstzinnige symmetrie.

Wachtmeester R | 12-03-18 | 19:01

Het was een 'bewust provocatieve Illustratieve vergelijking'. Dus dan mag het.
Mooi, dan kunnen we nu gewoon weer leuke cartoons gaan maken, net als vroeger. Bedankt, Nida.

Mr_Natural | 12-03-18 | 16:28 | 1

Minder Nida, minder!

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:30

prima toch. De morele vingerwapperaars maken zichzelf elke keer weer totaal belachelijk. Weer zullen er bij een paar twijfelende mensen de ogen geopend zijn. Misschien niet bij veel maar toch elke weer een beetje.

yeps | 12-03-18 | 16:28

Ik heb liever dat ie draait omdat ie op de feiten gewezen wordt, dan dat ie krampachtig blijft vasthouden (zoals een Pechtold over het referendum) wetende dat ie gewoon fout zit.

Verder is vrijheid van meningsuiting prima, maar dat behoed je niet voor het feit dat mensen dan geen zaken meer met je willen doen. Je bent dan alleen niet strafbaar. Dus als je een bakker bent en zegt "Rotterdammers zijn allemaal homo's", dan ga je niet de bak in, maar is de kans groot dat je er voorlopig geen brood gaat verkopen. De Rotterdammers mogen dan best aangiftes doen, maar dat zal geen soelaas bieden.

Martinspire | 12-03-18 | 16:27

Ze hebben wel gelijk met die dubbele moraal in deze debatten. Als Wilders of Baudet of iemand van 1 van die partijen gebruik maakt van zijn/haar recht op vrije meningsuiting worden deze partijen uitgesloten, wanneer islamitische partijen dit doen wordt er mee samengewerkt.

Capt. Iglo | 12-03-18 | 16:26 | 2

Inderdaad. Die arme Ramaetc. die haalde zelfs nog alleen maar wat onhandig wat wetenschappers aan. Hier is sprake van all out eigen bedacht antisemitisme. En daar is dus volgens SP/PvdA/GL hélemaal niks mis mee. Ongelooflijk. Nog een speechje doen Eucalypta?

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:29

Nu heeft extreem links nooit moeite gehad om te zeggen dat ze niet gaan samenwerken met rechts. Dus dat is de kiezer allang bekend.
Wat interessanter is hoe partijen rondom het midden zich positioneren. In Rdam maakt de PvdA zich erg belachelijk (van SP en GL kun je nou eenmaal rare fratsen verwachten). En dan wordt het moeilijk goor het andere midden (CDA, VV' en '66) om contact te leggen met de PvdA. Speltheoretisch is dit een gordiaanse knoop van de hoogste orde aan het worden zonder een mogelijkheid tot een meerderheidscoalitie. Met dank aan het links verbond.

Winter_is_coming | 12-03-18 | 16:36

De laatste strofe van de brief is sterk. Deze politieke partij is meer columnist. Beetje provoceren en discussie entameren. Na deze tweet blijkt dat deze provocerende mening wordt omarmd door SP/GL/PvdA. Dus is inmiddels mainstream gedachtengoed in Nederland. In vier jaar kan veel veranderen. Gefeliciteerd NIDA. U heeft reeds veel bereikt in het verloren Nederland. Laat de IS strijders maar kelen gaan doorsnijden in Rotterdam. Dat doen de Joden ook dagelijks.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:25 | 1

Activisten moeten geweerd worden uit de politiek, omdat zij erop gebrand zijn hun gelijk te halen en de rol van politici is gemeenschappelijk draagvlak te vinden. Maar die rol wordt momenteel door geen enkele partij vervuld.

Stompe_Loeres | 12-03-18 | 16:30

"De neuzen"... ze zullen hem zelf wel niet begrijpen.

alexbl | 12-03-18 | 16:24 | 3

Wonen er nog Joden in Rotterdam?

Rest In Privacy | 12-03-18 | 16:26

Dat begrijpen ze alleen in amsterdam, die neuzen

rechtsdwalendeautist | 12-03-18 | 16:38
-weggejorist-
De musso linie | 12-03-18 | 18:47
-weggejorist-
De musso linie | 12-03-18 | 16:24 | 1

Rotterdam en neuzen. Het blijft een rare combi.

keestelpro | 12-03-18 | 16:23 | 1

Zolang ze maar naar het oosten wijzen, krijg je iedereen mee.

Stompe_Loeres | 12-03-18 | 16:24

Heerlijk hoe zijn hypocriete haat ten opzichte van FVD hierdoor haarscherp duidelijk wordt.

Stompe_Loeres | 12-03-18 | 16:21

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl