achtergrond

Geenstijl

JOEHOE HALBE! Geert is wél in Rusland

Live vanuit de Russische datsja Doema: een Nederlandse volksvertegenwoordiger die wél echt in Rusland is! Op de foto is te zien dat Geert Wilders niet is weggestopt achter in het zaaltje.

Het lijkt er dus op dat Geert alles goed kan horen. Derhalve kunnen we concluderen dat er vermoedelijk niet is gesproken over Groot Rusland. Geert kan dus ook niet zeggen of Kazachstan 'nice to have' is. Voorts is niet duidelijk of het Realpolitike Orakel uit Venlo met Poetin heeft gesproken over het niet-aanvalsverdrag Wilders-Poetinpact, om zo de weg te plaveien voor de onderste steen boven inzake MH17. In ander pretvakantie NPO3-campingzender reisnieuws: democratiehater Alexander Pechtold controleert zogenaamd de democratie maar zit gewoon met zijn witte melkpoten in de zon, landverrader Tunahan Kuzu is opgerot naar New York en liegbeest Halbe Zijlstra is ook ergens op permanente vakantie.

Vandaag naar het Russische parlement de Duma om met Russische collega-parlementariërs te spreken. Donderdag in gesprek met studenten op een universiteit hier in Moskou en vrijdag spreek ik een Russische vice-minister van Buitenlandse Zaken. Zin in!!

379
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.