Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Waarom kreeg Alexander Pechtold een penthouse van de Canadezen?

Graag uw aandacht voor het volgende feitje dat reaguurder extraordinaire Seven voor ons boven tafel haalde. Geheel vergeten door de traditionele media maar niet bij ons: Arrogander Peggold kreeg kennelijk zomaar een appartementje van de gepensioneerde Canadese diplomaat Serge Marcoux. Nou zou Serge dit uit de goedheid van zijn hart kunnen doen, maar dat vereist wel twee uiterst controversiële aannames: dat iemand oprechte sympathie opbrengt voor Pechtold en dat een ambassadeur, toch professional in het koehandelen, zomaar een cadeautje weggeeft. Nee, veel leuker is het om te speculeren wat de werkelijke reden van de transactie is: als de NRC mag speculeren over de buitenlandse invloeden op kamerleden, dan mogen wij het ook. Daarmee is verder niet gezegd dat de gegevens van "bekende buren" juist zijn of dat Peggold daadwerkelijk is omgekocht, maar nu we de disclaimers gehad hebben even een paar algemene opmerkingen over de zaak... 

<aluhoed>

 Ten eerste is het verdacht dat de gift niet in het geschenkenregister staat. Zo'n duur cadeau is toch aanzienlijk boeiender dan een fles van een of ander mal dispuut na afloop van een debatje. 

Is het toevallig dat juist Peggold in de watten wordt gelegd door de Canadezen? Als er iemand matties zou moeten zijn met de hockeyende ahornsiroopslurpers dan is het wel D66: de partij is in Europa een van de drijvende krachten achter het CETA-verdrag, het omstreden handelsverdrag dat "vrijhandel" zou moeten bevorderen met Canada maar eigenlijk niets meer is dan een gevaarlijk instrument om de belachelijk lage industriële normen van Noord-Amerika hier te introduceren en bedrijven de mogelijkheid te geven alles en iedereen de moeder aan te klagen via het ISDS-systeem. Hebben we al aardig wat overgeschreven en we zijn geen fan, want zodra iets populair is onder lobbyisten en beroepspolitici maar niet onder grassroots-organisaties is er meestal iets grondig mis. Marietje Schaake, uiterst onsympathiek consultantsdier uit de heksenkring van consultantfeeksen rond Peggold draagt de D66-vlag ver voor de troepen uit, dus dan weet u genoeg. Is Peggold een beetje gepamperd om zijn partijtje het op CETA-spoor te houden?

Een andere grappige observatie is dat Marcoux een bijzondere band heeft met Nederland. Hij was hier ondermeer cultureel attaché en sloot zijn carrière af als speciaal gezant voor Guyana, Suriname en de Nederlandse eilanden. Grappig genoeg was dit rond de tijd dat ons aller Alexander als minister zonder portefeuille ronddabberde op het MinBZK als "bestuurlijk vernieuwer" (ha, ha, ha) en dus ook belast was met de perikelen op de apenrotsjes in de West. Pechtold was daarin niet altijd de meest subtiele bewindsman: klaar met de corruptie en het geklaag van de eilanden riep hij "Ik heb Kamerleden die zeggen: verkoop de boel maar voor een euro". Allemaal niet geheel onterecht, maar uiteraard niet in het belang van de Noord-Amerikaanse mogendheden die erg gehecht zijn aan het feit dat Nederland de eilandjes houdt, als steunpunten voor marine- en luchtmachtoperaties in het gebied, onder andere in de hilarisch kutte "war on drugs". Zou het zo kunnen zijn dat er nog een I.O.U. uit die tijd open stond? Joost mag het weten.

Nouja, lekker lullen in de ruimte dus, maar kijkt u er maar niet van op als Pechtold straks op Canadese voorspraak een lekker baantje krijgt bij de VN of de EU als CETA erdoor is. Met zijn "ik blijf liever kamerlid". Yeah. 

</aluhoed>

Update. HET PLOT VERDIKT!

Social

NOG EEN UPDATE: het bovenstaande appartement op nr. 557 is NIET het appartement in kwestie (uiteraard kunt u het wel kop0n als u het leuk vindt om een beetje rare buren te hebben). Het gaat om nummer 543. Akte van schenking daarrrrrrr.

Reaguursels

Inloggen

Droef de hond, hahahaha, hilarisch! Het is niet netjes en hij kregen kop als een tomaat toen z hem een vraag erover stelden. Maar vergeet niet, hij moet nu wel 237 euro service kosten betalen. Dat is niet niks. Het blijft vreemd dat hij een cd van 20 euro opgeeft dit niet. Ps, heel Nederland weet nu waar die woont. Lijkt me niet fijn.

Sugarsweet | 19-12-17 | 06:38

De arrogante flapdrol... Nu nog belastingfraudeur erbij ook nog! Wat voor straf staat er voor een 'gewone burger' op als hij de belasting tilt? Droef de hond zal er wel zonder verdere consequenties mee weg komen, want zo werkt het in de -ons kent ons- politieke vriendenwereld. Te treist voor woorden deze ubernarcist. Altijd maar commentaar op anderen die geen lid van zijn fanclub zijn, maar vroeg of laat komt dan toch de Karma!
Dat onze vriend nog maar even flink mag zweten en woelen in zijn geschonken bed en dito slaapkamer in het gratis-en-voor-niets-belastingvrij-geronselde penthouse.

Suikah-oompie | 19-12-17 | 00:27

Het loopt Pechtold dun door de broek op dit moment, help!!!!

marielle | 18-12-17 | 20:05 | 1

Ik mag 'lijen' dat arrogander peentjes zweet., lol. Maar pinokkio zal hem uiteindelijk redden, vanwege eigenbelang.

prins_flip_da_luxe | 19-12-17 | 01:22

Een fatsoenlijke D66-er( en D66 IS fatsoenlijk) praat niet over de steekpenningen en emolumenten die hij, tegen wederdienst, heeft ontvangen.
Dat doen ze bij de VVD ook niet.

Overigens: Wie weet nog wat de grondbeginselen van D66 waren,m in 1966?

Let op:

. Gekozen staatshoofd
. Gekozen burgemeester
. Districtenstelsel
En vooral:
. Een bindend referendum.....
Er zat ook nog iets bij betreffende garanties voor privacy van de persoonlijke levenssfeer..... maar dat terzijde.

Het enige wat ze nu nog weten in te brengen is eens per jaar een vragenuurtje voor peuters.
Sodeju.
DIE partij heeft wat bereikt in die meer dan 50 jaar, hoor!!
Godsammekraken.

mallekater | 18-12-17 | 15:35

Bizar. Nog steeds geen enkel medium die dit bericht heeft opgepikt, en waar google gister nog 4 pagina's gaf, krijgt de zoekterm "Serge Marcoux Pechtold" nu slechts nog één. En uiteraard deze tekst:
"Sommige resultaten zijn mogelijk verwijderd op grond van Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. Meer informatie."

Ik mag hopen dat dit topic nog een paar keer wordt opgerakeld, het stinkt naar een doofpot.

Abject | 18-12-17 | 15:07 | 2

Goh, toch nog 1. 9292 gaat WOB'en: " Daarom gaan we maar een WOB-verzoek naar Khadija Arib sturen: welke vastgoedtransacties met buitenlandse mogendheden worden uit het schenkingenregister gehouden en waarom is dit in godsnaam normaal in een parlementaire democratie? Wordt vervolgd." 925.nl/archief/2017/12/18/verzweeg-ale...

Abject | 18-12-17 | 15:12

D66 stinkt al jaren like hell, en niet naar een doofpot maar naar een beerput.

mallekater | 18-12-17 | 15:36

Jullie lezen verkeerd. Het is allemaal veel gekker: Pechtold krijgt niet het recht om er te wonen, hij krijgt gewoon het volledige huis geschonken (bloot-eigendom) onder voorbehoud dat de Canadees er mag blijven wonen zolang hij of zijn echtgenote leeft! Dus zodra die Canadees stopt met roken, heeft Pechtold dus gratis en voor niks een vrij huis. Ben overigens benieuwd wat er tegen die tijd aan art 10 van de Successiewet wijzigt. Dit artikel bepaalt dat Arrogander wel belasting moet betalen over de volle waarde tzt.

Rest In Privacy | 18-12-17 | 14:20

Aiii! Ben benieuwd naar de reden om dit geheim te houden. Als het aan Baudet ligt worden schenkingen en financieringen van minder dan een half miljoen aan partijen niet openbaar gemaakt (geen idee waarom, zal wel eigen belang zijn) maar ik ben wel degelijk erg benieuwd naar de verklaring van het D66 mannetje en naar soortgelijke donaties in de toekomst. Wanneer wordt bijvoorbeeld de PVV eindelijk eens transparant?

Ardbeg | 18-12-17 | 13:55

Nu we dit boven water zien komen, ga je steeds meer denken, meer en méér politici dumpen hun vrouw en verschijnen met tig jaren jongere deernes in het nieuws.
Dit kan zomaar een Russische geheimedienst actie zijn, die staan daar bekend om, en is al sinds de verre oudheid, een wapen om macht te vergaren door te infiltreren.
Is onze AIVD niet wat te druk met niet bestaand nepnieuws in soc.media, terwijl er tegelijkertijd de Russen de politici inpakken?

gebrokenvleugel | 18-12-17 | 13:12

Wat is de reactie van d66 en Pechtold?

Watching the Wheels | 18-12-17 | 12:18 | 1

Ze scharen zich opeens achter de PVV en FvD dat donaties geheim moeten blijven.

Ardbeg | 18-12-17 | 13:56

Kijk bij D66 gaan ze voor het grotere werk, een appartement nog wel, daar mogen PVV ers alleen maar in de brievenbus pissen. Maar Katja en Mark vinden wel een goed werkende VVD uitgang.

peter van dijk1186 | 18-12-17 | 10:52

Eergisteren, 16 december is Pechtold dus 52 geworden. Nou, nog van harte ouwe!

mozaard | 18-12-17 | 09:27

dit lijkt mij een staaltje 'nepnieuws' vast door de Russen dit land in getweet. Zodat Kasja nu een 'voorbeeld' heeft dat het bestaat. En dat wederom Alexandor aan haar boezem kan uitjanken, wat ze allemaal hem wel niet aandoen. Onze grote Alexandor die met grote ogen gelooft dat hij nog steeds dit land met zijn k*t burgers zal gaan regeren. het profiel van een Regent a la lettre..

fikkieblijf! | 18-12-17 | 08:26

Zijn vrouw is er niet voor niets vandoor gegaan. Alexander is een marionet geworden, net als Rutte. Saampjes de Bilderberg meetings bijwonen; de afspraken die daar gemaakt worden, daar lusten de ratten geen brood van. Zijn vrouw moet gedacht hebben, NIET MIJN Alexander meer. En terecht.

Betweetert | 18-12-17 | 08:25

<alu-alert>
Als we even de moeite nemen de levensloop van deze "diplomaat" te bekijken [*] dan bekruipt mij het gevoel dat we kijken naar een hardcore globalist en cultuur-supremacist, vooral actief op "groeimarkten" om toegevoegd te worden aan de "global family". De tegenprestatie aan NL zijde is dan ook niet moeilijk te raden.

Er is overigens nog een Marcoux: Rennie, die ook aan de globalistische weg timmert in de kring rondom Justin T[**]. Of er sprake is van een familieband heb ik nog niet kunnen achterhalen. Fotos van beide zijn eenvoudig te vinden, zie de links. Alle persoonlijke details lijken bij beide Marcoux zorgvuldig te worden vermeden; op zich al merkwaardig.
</alu-alert>

[*] Franse taal alert fas.umontreal.ca/faculte/prix-distinct...
[**] pm.gc.ca/eng/news/2017/12/07/rennie-m...
plaatje, even scrollen www.rcmp-f.ca/english/about-us/board-...

kindapaas | 18-12-17 | 07:14

Deze huur moet gekapitaliseerd worden en Pechtold moet daar belasting over betalen, voorts denk ik aan de heffing van schenkingsrecht.

Het is een heel rare zaak, weer in de doofpot? Zal wel.

outdoor | 18-12-17 | 06:52

Omdat het systeem gecorrumpeerd is.
Waar hebben alle anderen een appartementje gekregen?

hallevvezool | 18-12-17 | 05:57

Het hypocriete is dat, als een PVV of fvd member dit zou doen, de NOS er boven op zou zitten.... Nu duurt het waarschijnlijk een eeuwigheid totdat het door druppelt , laat staan zelf onderzoeken.

Schepvogel | 18-12-17 | 05:10 | 1

die dame van 'm zal wel NOS zijn..... doofpot doet doofpot #zucht

Rico den Hollander | 18-12-17 | 08:06

Zelfs hierin is die behanger slecht. Als je je persé wilt laten omkopen, zorg dan in ieder geval dat je er iets spectaculairs aan over houdt.

MickeyGouda | 18-12-17 | 00:19
-weggejorist-
von Amsberg | 17-12-17 | 23:11

Alexander Penthouse

K. Lootviool | 17-12-17 | 23:07 | 1

LOL

Lewis Lewinsky | 17-12-17 | 23:30

PLotverdikkie

K. Lootviool | 17-12-17 | 23:06

Als die misselijke Pechthold eens opkrast kunnen we gewoon bindend referendum gaan invoeren.

prutserstentop | 17-12-17 | 23:00

Omkoping? Hij is al bezet.

rattenvanger XL | 17-12-17 | 22:58

Die vuile volksverlakker van een Pechtold ligt daar triootjes te maken met Trudeau en Soros. Ik geloof die viezerik voor geen meter. En dan ook nog te bedenken dat een groot deel van zijn stemmers zichzelf "intellectueel" durft te noemen.

Flip468 | 17-12-17 | 22:35

Nee, en ook niet de tweede keer: "Toen deugde hij al niet want op 27 mei 1998 hield hij samen met de CvdK Franssen ‘spontaan’ een persconferentie om mee te delen dat er van fraude onder zijn verantwoordelijkheid geen sprake was. Beschuldigingen dat Leiden stevig had gefraudeerd rond de onteigening van een stuk bouwgrond waren volstrekt onterecht. Sterker nog: mijnheer Ruijs – die optrad namens de gedupeerde – moest eens ophouden met zijn stemmingmakerij, doofpot-verhalen en dwaze beschuldigingen.

Die kwamen erop neer dat de gemeente Leiden bij een onteigeningsprocedure van een stuk bedrijfsgrond t.b.v. woningbouw een ernstige,niet bestaande, bodemverontreiniging in scene had gezet. Daarom werden de noodzakelijke saneringskosten vanwege het principe dat de vervuiler betaalt, bij de hevig protesterende eigenaar in mindering gebracht op de onteigeningsprijs. Anders
gezegd: Leiden kwam door deze truc voor een koopje aan de bouwgrond want eenmaal onteigend was de sanering natuurlijk niet meer nodig. Die werd dan ook nooit uitgevoerd, maar kereltje Pechtold weet alles van rattige en smerige politieke spelletjes.
Leiden declareerde het bouwrijp maken van het terrein en het slopen van het bedrijfspand als ‘bodemsanering’ bij de Provincie ZH, hergebruikte de vrij gekomen ‘ernstig vervuilde’ grond en voerde onder de vlag van “sanering” een veel grotere hoeveelheid wel vervuilde grond van elders uit Leiden af. Omdat die laatste hoeveelheid niet paste in de inhoud van het onteigende stuk grond, werden tekeningen, vrachtbrieven en saneringsverslagen vervalst. Van die vervalsingen waren Pechtold, Franssen, de milieu-inspectie van VROM, de ambtelijke top van VROM inclusief Pronk via kamervragen tot in detail op de hoogte. Alle paarse bestuurders van gemeente, provincie en rijk slaagden er met hulp van het OM in – daar bepalen ze wie er wel en niet vervolgd wordt – om deze beerput gesloten te houden. De gedupeerde is uiteindelijk financieel en anderszins zwaar in de problemen geraakt en kort daarna overleden.
Maar eerlijk is eerlijk: ook toen al kon Pechtold goed liegen, anderen beschuldigen en de vermoorde onschuld spelen, blijkbaar een voorwaarde om een uitstekend politicus te worden." Bron: www.stopdebankiers.com/duistere-verled...

Boeser_Onkel | 18-12-17 | 00:09

<aluhelm>Honeytrap om Pechtold weg te krijgen met een schandaal.</aluhelm>

frank87 | 17-12-17 | 22:17 | 1

Eerder voor chantage. Paar cameraatjes klaar pechie met een kamerlid uit zijn fractie beide met de beelden confronteren de een stopt en gaat in ny flyeren en zal na nog wat jaartjes wachtgeld via de banen carrousel ergens voorzitter worden voor intergratie dit en dat stichting. Pechtold kon beginnen met de Oekraïne om vervolgens de kroonjuwelen te verkopen. Alu zit nu wel erg strak om mijn hoofd.

P-unit | 17-12-17 | 22:36

Denk dat Pechthold als wederdienst de slede moet trekken....

Mazoeza | 17-12-17 | 22:00

Is dit het Penthouse waar D66 leider Pechtold naar horen zeggen alle D66 uni-stagiaires een beurt gaf?

DommeNeger | 17-12-17 | 21:51

Arrogander maar even om commentaar vragen, voordat hij aan de schandpaal gaat.

Janneus | 17-12-17 | 21:46

Linkje met die deugniet Trudeau ligt voor de hand, terwijl Alexander daar met regelmaat een aftrekpleister laat zetten.
Groetjes Hens.

Hensmunter69 | 17-12-17 | 21:44

Wel te koop op Funda, maar niet op de site van de verkopend makelaar zelf? En vandaag geplaatst, dan moet er wel iets aan de hand zijn!

broodje gezond | 17-12-17 | 21:42

Wat een armoedig optrekje.

Janneus | 17-12-17 | 21:33

Fijn dat de VVD nog wat crematorium ruimte heeft.

bodypoppin | 17-12-17 | 21:06

@Munchhausen
De schenkingsakte kan toch inmiddels in alle stilte ongedaan gemaakt zijn?

Synecdoche | 17-12-17 | 23:20

@Munchhausen
In de verkoopadvertentie op Funda (als die betrekking heeft op het onderhavige flatje) staat dat de niet-bewoningsclausle van kracht is. Dat houdt in dat de verkoper niet zelf daar gewoond heeft en via deze clausule probeert onder een eventuele claim wegens verborgen gebrek uit te komen ("denn er hat es nicht gewusst"). Volgende vraag?

Synecdoche | 17-12-17 | 23:59

@Synecdoche
Ik weet natuurlijk niet zeker hoe deze constructie in elkaar zit, maar ik schat dat we het hier hebben over een regeling tot vruchtgebruik. Die wordt bij de notaris opgesteld, en hij schrijft dat in bij het kadaster. Ik denk dat op die manier "bekende buren" aan deze informatie komt.
Omdat dit in het kadaster is opgenomen kan je het dus niet in stilte weer ongedaan maken. In wezen moet Pechtold zijn recht op vruchtgebruik weer terug schenken, en dat wordt dan ook weer in het kadaster vastgelegd.

Dit soort regelingen moeten deugdelijk worden vastgelegd omdat ze tonnen waard kunnen zijn!

Munchhausen | 18-12-17 | 03:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik wist het, hij is chantabeleblaarbaar!

Glas Koning | 17-12-17 | 20:57

1st, voorwaarde om politicus (met macht) te worden:
Chantabel zijn!

Rest In Privacy | 17-12-17 | 20:50

Door blijven hakken op dit onderwerp, dit kan wel eens een mooie kans zijn om die griezel Pechtold in het nauw te drijven. Zeldzaam naar schepsel.

kempenaer | 17-12-17 | 20:48

Altijd handig zo'n anoniem wipkamertje, moet Arrogander gedacht hebben.

Dussen | 17-12-17 | 20:44

Hoelang gaat de periode van scheef logeren terug?
En waar zou hij ingeschreven staan?
In Wageningen, waar hij zijn appartement heeft verhuurd terwijl hij in Scheveningen woont?
Heeft hij onterechte woon werk verkeer kosten(€1500,-),
overige reiskosten (€10.072,-)
en woonplaatsafhankelijke verblijfskosten (€10.000,- tot €15,000,- te veel) in rekening gebracht?

Deze info komt van een artikel uit 2009 dus er kan inmiddels wat veranderd zijn.
www.vandaagenmorgen.nl/opinie/algemeen...

Leuk trouwens die laatste alinea..

Ben-Bataaf | 17-12-17 | 20:43

Pechtold was slechts "minister zonder portefeuille" voor de overzeese gebiedsdelen en niet minister van buitenlandse zaken. Dit tot zijn grote frustratie. Ja en zo'n lege portefeuille moet je toch op de een of andere manier zien op te vullen!!

diederikje | 17-12-17 | 20:40

Dit stinkt, zou hier de D66 rooforgaantransplantaties plaats vinden.

Goedverdoemme | 17-12-17 | 20:34

Als we toch aan het speculeren zijn: waarom is Pechtold geïnteresseerd in een miezerig flatje in Scheveningen? Waar heeft hij zo'n appartement voor nodig? Gebruikt hij het zelf? Zo ja, waarvoor? Iemand met zijn salaris kan zich iets veel beters permitteren, dus wat gebeurt daar, in dat Seinpostduin? Gebeuren daar dingen die het daglicht niet kunnen verdragen? Wat voor interesses houdt die Canadees er eigenlijk op na?
Hij zal dat appartement niet hebben voor zijn oude moeke, zoveel is wel zeker. Het gebrek aan openheid en het schimmige handjeklap doen in ieder geval geen vertrouwen wekken in deze zogenaamde 'onkreukbare en fatsoenlijke' politicus.

Rest In Privacy | 17-12-17 | 20:25 | 3

Loft nooit gezien?

Pimp my Voortuin | 17-12-17 | 20:27

Heb voor de zekerheid toch even gegoogled op "dionne stax scheveningen". Leverde niets op.

dulcinea | 17-12-17 | 20:27

"Wassali Hachchi en Scheveningen" geprobeerd?

BASinnic | 17-12-17 | 21:21

Wat een ontzettend soul-stealing triest kutappartementje - gaan we daar nou lastig over doen? :D

plk | 17-12-17 | 20:24 | 2

Ja, als het kan wel.

kempenaer | 17-12-17 | 20:51

Het appartementje zelf is niet de moeite waard, het bedrag dat er mee gemoeid is wel...

Synecdoche | 17-12-17 | 23:16

Wat een geweldige vondst is dit. Cudo's voor Seven om dit bloot te leggen en Geenstijl om dit de juiste publiciteit te geven. ook een flinke misser van de "gewone' media. Dit is toch belangrijk nieuws en waarschijnlijk het einde van de loopbaan een bekend politicus.

Oei oei oei wat een zeperd van Pechtold. Een maandje dit appartement gebruiken zou al bedenkelijk zijn, maar dit is waaaay over die grens. Ik kan er niet veel anders van maken dan platte corruptie. Had Pechtold echt gedacht dat hij hiermee weg kan komen?

Tel ns even na:
Stel het appartement is te huren voor 2K per maand. En laten we stellen dat die Ambassadeur (of zn vrouw) nog 20 Jaar leeft. Beiden tamelijk veilige aannames! Dan hebben we het hier over een steek penning van zowat een half miljoen!

Munchhausen | 17-12-17 | 20:19 | 2

U kunt de complimenten afleveren bij bekende buren die dit "nieuws" al bijna een jaar geleden publiceerden.
Oei. oei, oei wat een overgeschreven stukkie!

Berbaar | 17-12-17 | 21:14

@Berbaar
Ik wist niet wat "bekende buren" was, maar dankzij Google nu dus wel. Ik zie nu dat zij inderdaad dat zij de primeur hebben

Munchhausen | 17-12-17 | 23:08

Handige rancune van NRC. Nepnieuw de wereld in helpen dat door GS met veel aplomb gebracht kan worden. De Belgenmopperaars. Hoe durven ze.

A.S. Perien | 17-12-17 | 20:18

Al eerder geplempt, maar Arrogander Pechtold is de Führer van D66 en D66 zit in een regeringscoalitie met Rutte, dus we horen hier nooit meer wat van. Het scheelt hooguit straks in het baantje dat hij gaat krijgen, en Rutte & Buma hebben wat leverage ten opzichte van Pechtold.

Guido | 17-12-17 | 20:15

waarom vastleggen in een akte als je deze vervolgens niet in de openbare registers van het kadaster inschrijft? Een heel vreemd verhaal. Is er een vruchtgebruik gevestigd? en als Pechthold slechts een woonrecht heeft verkregen hoe kan hij de flat dan verhuren? Als iemand een kopie van de akte heeft (notarieel?) dan aub publiceren dan tasten wij lezers niet zo in het duister.

AlexanderVissers | 17-12-17 | 20:10 | 2

Hij verhuurt zijn oude flat, Zwitsal.

Lewis Lewinsky | 17-12-17 | 20:13

In het kadaster staat de eigenaar vermeld, niet de naam van degene die hij er in laat wonen. Als de akte bestaat ligt hij wel ergens bij een notaris, weet Pechtold ervan (heeft als begunstigde mee ondertekend), en als het goed is de belastingdienst ook - het valt zo'n beetje in de categorie van de auto van de zaak.

Synecdoche | 17-12-17 | 23:10

Iets met 'oneervol', dacht ik zo.

bisbisbis | 17-12-17 | 20:04

Dat geschenkenregister.... die Sybrand Buma kan er óók wat van...

bisbisbis | 17-12-17 | 20:02

Hij heeft het slechts in bruikleen, dus geen eigendom. Mugabe heeft ook een paar miljard ontwikkelingsgeld in bruikleen. Staat netjes op zijn Zwitserse bankrekening.

Steinway | 17-12-17 | 20:02

Corruptie. Ophangen aan de hoogste boom.
Zonder gekheid, uitzoeken tot de laatste steen boven is!

Schepvogel | 17-12-17 | 19:59

Dit moet tot op de bodem worden uitgezocht. De onderste steen moet boven komen!

Irnerius | 17-12-17 | 19:53

Ondanks de verstreken tijd levert de zoekterm "Serge Marcoux Pechtold" niks op behalve GS, FOK en bekendeburen. Hoezo mediastilte? Pakt de Telegraaf dit nog op?

Abject | 17-12-17 | 19:53

Het Judasloon van Pechtold voor het verraden van Nederland.

i-Wonder | 17-12-17 | 19:48

Wat een pauper flatje. Alleen al de kleur van de stenen... Je ziet duidelijk dat pechtold weinig gewend is en het vooral van "krijgen" moet hebben. EN neemt dus het eerste beste geschenkje aan, en staat dus nu in het krijt bij die canadees of zijn over lords... Haha, prachtig. Wat een goedkope loser is die pechtold toch. Heerlijk amusement.

Mark_D_NL | 17-12-17 | 19:48

doofpot!! Mark my words(met de nadruk op Mark) die van de onderste steen!

reetjemoose | 17-12-17 | 19:45

2.8 Billion Oprah Winfrey is haar Californische huis nabij Santa Barbara uit gevlucht vanwege de aanhoudende wildfires. Zoekt wellicht een penthouse...

Eeuwig..Op..Vakantie | 17-12-17 | 19:37

De D uit D66 staat niet voor Democratie, dat was al vastgesteld. Het staat ook niet voor Deugdelijkheid wat ook nu weer vastgesteld is want die schenkingsactie is uit alle opzichten onaanvaardbaar en onzuiver. Als iemand een schenking doet van deze omvang dan dient daar gewoon wel belasting over geheven te worden en te betwijfelen is of dat gebeurt. De D is dus ook niet voor Doorzichtig, een Nederlands woord voor transparant. Nee, het is wel duidelijk: de D staat voor Duivels of Diabolisch en er ontbreekt één 6: het is Duivels 666, afgekort D66

langzullenweleven | 17-12-17 | 19:19

Regels en richtlijnen rond integriteit gelden voor alle politici; zelfs politiek correcte politici.
Echter de gevolgen voor politiek correcte politici bij het schenden ervan, zijn verwaarloosbaar.
Met medewerking van de msm.

jemagookniksmeer | 17-12-17 | 19:17

pippo en pipi

Watching the Wheels | 17-12-17 | 19:16

Die ene omgekeerde d hoort bij die andere geloof ik, ga maar eens aan de koffie. Leuke avond!

Watching the Wheels | 17-12-17 | 19:17

Ja, de 7's en sommen daarvan zijn de laatste tijd weer regelmatig in het nieuws.
107.

steekmug | 17-12-17 | 19:08 | 3

43.

Mark_D_NL | 17-12-17 | 19:43

@ Mark_D_NL
43 is in simpel gematria Mark.

steekmug | 17-12-17 | 20:13

Heeft niks met aluhoeden te maken, is gewoon normale journalistiek. En in een normaal land heet dat Corruptie en moet het kamerlid Aftreden.

de drijfsijs | 17-12-17 | 18:56 | 5

In een normaal land komt er idd een onderzoek, nu, terwijl het nota bene blijkbaar bij enkele reaguurders al een jaar bekent is, is er nu dus ophef op gs dus wie weet gaat het balletje toch rollen. Hoe zit het met Pechtold?

P-unit | 17-12-17 | 19:34

In een normaal land waren er ook al maatregelen genomen tegen de politici die ons expres vergiftigen.
Zie de documentaire "beerput Nederland".

Rest In Privacy | 17-12-17 | 20:48

@ berber: het bonnetje zegt je zeker ook niks. Slaap gewoon lekker verder.

WayneGretzky*99* | 17-12-17 | 23:15
▼ 2 antwoorden verborgen

Gadver. Scheveningen. Dit moet wel nepnieuws zijn. Iemand met de statuur van Arrogander gaat toch niet in een flatje op Scheveningen zitten? En dat noemen ze dan een penthouse. Gelukkig hebben we de foto’s nog. F.L.A.T.J.E.

medusa324 | 17-12-17 | 18:51

Gratis wonen is door het huidige kabinet, inclusief Pechtold dus, tot de duivel verklaart. Een afgelost huis blieft ook belasting te betalen. Dat geld niet voor Pechtold zelf?

Dutchbeaurouge | 17-12-17 | 18:46 | 1

Al die gasten met hun honderden pandjes hebben daar meestal ook weer leningen op die ze af kunnen trekken van de inkomsten. En als de inkomsten '0' zijn ... heb je kans dat die Canadees er alleen een mooie aftrekpost aan over houdt. Zal wel door Sapperdeflap B.V. van dat vvd-kamerlid verbouwd zijn.

Watching the Wheels | 17-12-17 | 18:59

Het is omgekeerd. Ze zijn met z'n allen in een ideologische strijd verwikkeld met Poetin en nog een paar van die knakkers en geven elkaar zo links en rechts wat hulp bij de andere hobbels des levens. Soms binnen de wet, vaak ook net over de grenzen ervan. Ze hebben alleen niet door dat ze daarmee aan hun eigen stoelpoten zagen, ze zijn ongeloofwaardig.

Watching the Wheels | 17-12-17 | 19:08

Waarom mag iemand gratis in een woning wonen?
Zoveel redenen zijn er niet, lijkt mij:
Degene die gratis in jouw woning woont, is jouw geliefde
Degene die gratis in jouw woning woont, zorgt ervoor dat jouw opdrachten uitgevoerd worden. Hij/zij staat in ieder geval niet op de officiele loonlijst.
Het is altijd een tegenprestatie, lijkt mij.
Wie heeft er andere suggesties…

onnosel | 17-12-17 | 18:37 | 3

Plantjes watergeven, hond voeren, verder kom ik niet.

O2Neutraal | 17-12-17 | 19:28

Anti-kraak.

spinselsinjehoofd | 17-12-17 | 20:13

Wellicht is die Canadees stiekem een projectontwikkelaar en wil hij de waarde van de overige appartementen laten kelderen door Pechtold daar te stallen.

NasiGordon | 17-12-17 | 20:23

Kom maar op met de bewijzen. Laat de kliklijn (Bekende Buren) de akte maar openbaar maken. En wie is Sven precies? En waarom gooit GeenStijl dit zo ongenuanceerd op het net? Kreeg de NRC laatst niet de wind van voren in de kwestie Omtzigt?

Mannes | 17-12-17 | 18:37 | 4

Seven heeft de 'rep' dat zijn feiten solide zijn, een goede degelijke onderzoeker. Bij het NRC ligt dat net andersom. Misschien dat dat het verschil maakt?

DebraCadabra | 17-12-17 | 18:52

@Berbaar dit artikel van vandaag nog niet gelezen zeker? Omdat jij Pieter Omtzigt en de karaktermoord van het NRC waarschijnlijk oud nieuws vindt?
"Pieter Omtzigt, introductie is overbodig. Krijgt zijn eigen prijs. Met taart, slingers en bloemen. Beleefde dit najaar een persoonlijk drama dankzij de perverse poging tot karaktermoord van NRC Handelsblad. De hardest working man in politics moest en zou pootje gelicht worden. En toen dat niet lukte – lees hier waarom de beschuldigingen van ontvankelijkheid voor Russische beïnvloeding zo waanzinnig en kwaadaardig zijn – besloot hoofdredacteur Peter Vandermeersch in een anoniem hoofdredactioneel commentaar te pleiten voor het opstappen van Omtzigt. NRC-clowntje Joshua Livestro mocht toen ook nog een poepje op de kwestie doen maar dat werd zo hard kapot gefactchecked dat hij voortaan twee keer in de pot kijkt voordat hij doorspoelt."

Linkse allergie | 17-12-17 | 18:59

Berbaar | 17-12-17 | 18:47
Vervelio. pavlov yourself.

kaasfondue | 17-12-17 | 20:34
▼ 1 antwoord verborgen

Hee daar heb ik Hachchi uit zien lopen vlak voordat ze in verwarde toestand naar NYC vluchtte...

B0bBer | 17-12-17 | 18:28

Dut bericht staat al sinds februari van dit jaar op bekendeburen punt nl. Waarom toen geen ophef?

shimanski | 17-12-17 | 18:27 | 2

Misschien omdat er nu een speciaal verhaal achter zit?

soldier-of-fortuyn | 17-12-17 | 18:36

Je wacht met je verhaal totdat je je agenda zo goed mogelijk kunt doordrukken.

Rest In Privacy | 17-12-17 | 19:11

Net een bestelling binnengekomen voor 40 XXXL doofpotten met als afleveradres D666-HQ.

Ruikbaard | 17-12-17 | 18:25

Wat er in het register ook ontbreekt is de trap onder zijn reedt die ik hem schenk. Waarde: onbetaalbaar.

Memek | 17-12-17 | 18:21 | 2

Keukentrapje?
Die je wegtrapt?
Pas op, dat schijnt gevaarlijk te zijn

Hemmenaar7 | 17-12-17 | 19:13

Dat

Hemmenaar7 | 17-12-17 | 19:13

Zo zo gaat Miezerig Mannetje voor de wind. Woning wijf... nu nog een Miele en hij komt in de buurt van de gemiddelde migrant sorry vluchteling mede dankzij hem ook krijgt tegenwoordig.

Miezerig is misschien wel de meest corrupte "politicus" van dit moment op de Neerlandse velden. Met zijn snoeprijsje in privejet (van een bevriend koffiebonenboertje kennelijk) naar Oekraine. Waar hij volgens het eveneens (s)linkse Volksverlakkerskrant geen normale Oekrainer heeft gezien (maar ongetwijfeld voldoende normale Oekrainse dames van lichte zeden).

Graaf_van_Hogendorp | 17-12-17 | 18:20 | 3

De 3 W's.

Watching the Wheels | 17-12-17 | 18:24

Ik hoop dat hij er een levensbedreigende oost europese SOA heeft opgelopen en dat zijn piel morgen los in zijn onderbroek ligt.

Linkse allergie | 17-12-17 | 19:07

Haha, kijk ze zichzelf nou eens opvreten van woede. Aandoenlijk.

Rest In Privacy | 17-12-17 | 19:14

Ow daarom is D66 opeens tegen het referendum. Een referendum over de CETA moet worden tegengehouden. Hijs die Kasja Ollongron in de tweede kamer en geef die Pechthold een appartement en het referendum gaat de prullenbak in.

echtpaul | 17-12-17 | 18:18 | 4

Idd want nederland zou tegen stemmen bij elk referendum betreffende de eu en dat moeten we niet willen natuurlijk

Dulacs | 17-12-17 | 18:28

O.a. onze kleinere boeren gaan dan het loodje leggen tegen de grootschalige us/canada boeren die minder strenge regels opgelegd krijgen. En ontvolking van het platte land is onderdeel van de agenda.

LeZwoHa | 17-12-17 | 18:53

Nee Paul, Brussel is als de dood voor de rebellerende Hollander. Dat er een Nexit referendum in de lucht hangt. Pechtold is de loopjongen voor Rutte om via de D66 politiek het klusje te klaren. Wat denk je waarom ie geen ministerspost wil maar D66 wel in het kabinet en mee regeren.

spinselsinjehoofd | 17-12-17 | 20:09
▼ 1 antwoord verborgen

Wat vindt zijn nieuwe vriendin van het penthouse ?

Stratum | 17-12-17 | 18:11

Weet er iemand het precieze adres van dat flatje? Als je het adres weet kun je gewoon in het openbare Kadaster kijken hoe de eigendomssituatie is. Zie: www.kadaster.nl/-/eigendomsinformatie...

theo-is-dood | 17-12-17 | 18:09 | 1

Aangezien we weten dat het om het 'penthouse' gaat, zijn er niet heel veel mogelijkheden. Het linkje van Funda dat ik eerder plaatste is er 1 van.

NasiGordon | 17-12-17 | 20:20

Daar gaat de buurt

BosrandDirk | 17-12-17 | 18:05

FVD hup naar de 25 zetels en voor eens en altijd die hufters uitschakelen die hun eigen moeder zouden verkopen voor eigen belang.

zustersecretia | 17-12-17 | 18:04 | 2

Tuurlijk joh.
Kijk naar de 2e grootste partij bij de afgelopen verkiezingen.
Denk je dat FvD ooit 76 zetels bij elkaar kan sprokkelen?

Is dit nog nieuws? | 17-12-17 | 18:41

Vermoeiende ongefundeerde anti-establishment houding hoor.

Rest In Privacy | 17-12-17 | 19:13

De x66 heeft alleen maar goede standpunten en daardoor is alles geoorloofd, niets aan de hand.
X66 de club van naïeve kiezers, die het allemaal niet volgen en via de NPO en aanverwante baggermedia vergiftigd worden met het idee dat al het andere racistisch, xenofoob enzovoort is. Daar putten ze hun bestaansrecht uit.
-
Stel je voor dat het appartement van een Rus was geweest en via Russische media tot ons was gekomen en werd bewoond door ohhhh Thierry. Nou breaking news, nu is het gewoon een storm in een glas water en ach kereltje Pechthold staat immers naast onze lieve heer.

bananabanana | 17-12-17 | 18:02

Wat moet je ermee? Zou het geen dag kunnen uithouden, geef dan een mooi klokje ofzo. Verhuren is idd ook een prima optie.

Latrinalia | 17-12-17 | 18:01

maar wat is er met het meisje dat ook in dat flatje woont?

pejoar | 17-12-17 | 18:01

Ik herken de inrichting op de Funda foto als gebruikt bij het filmen van kinderporno. Nou hoop ik voor Alexander dat het penthouse op Funda niet het penthouse is waar Seven het over had.
*gauw alle backdoors op pc sluit ivm sleepwet*

Graaf van Egmont | 17-12-17 | 18:00 | 1

Betere vraag is waarom U schijnbaar kinderporno kijkt.
Bah!

Berbaar | 17-12-17 | 22:28

Pechthold is een alien. Wel eens in die ogen gekeken?

Rest In Privacy | 17-12-17 | 17:57 | 1

brrr

Jan Passant mk2 | 17-12-17 | 18:02

.. Leuk! Het is maar goed dat Turdeau-land een bevriende linkse natie is - en meneer Pechtold een onbesproken want links Gutmensch, dat maakt erg veel In Orde.

Stel je voor dat meneer Wilders iets soortgelijks had gekregen van een niet-bevriend-want-"joden"-land.
Het kereltje-zelf en de onpartijdig-linkse MSM zouden het er druk mee krijgen, de komende roerige periode!

Jan Passant mk2 | 17-12-17 | 17:56 | 1

Dank. Twee tegels in en meteen iemand die raak slaat. Wat is er van ons land geworden... Wordt Pechtold morgen opgepakt en strafrechtelijk vervolgd wegens landverraad?

tragic1911 | 17-12-17 | 18:01

Mooi hoop op een lange en diepgravende affaire. Liefst met een parliamentaire enquête en een strafrechtelijk onderzoek. Zodat hij een flink aantal van die graaiende demofoben met zich mee sleurt omdat er flink wat poep komt boven drijven. En dat alleen omdat dirty Pechtold een neuk hok aan nam in een pay for play constructie. Mooi.

P-unit | 17-12-17 | 17:55 | 3

Dream on, gaat gewoon onder de onderste steen en wordt nog een stuk verder onder de grond gestampt

Oepsie1234 | 17-12-17 | 18:01

Ja, Rutte staat vast al samen met betrokkene en een schop op een onfris ogend industrieterrein. Dat kost Peggie de rest van zijn ziel, zo hij die nog in eigendom bezat.

Jan Passant mk2 | 17-12-17 | 18:07

Is al bijna een jaar bekend waarom zou het nu een dingetje worden?

Berbaar | 17-12-17 | 18:30

Pff, rare reacties, net of hier nooit iemand een penthouse, met uitzicht op zee, cadeau krijgt.

RickTheDick | 17-12-17 | 17:54 | 1

LOL

Oepsie1234 | 17-12-17 | 18:02

Pechtold heeft de juiste mening, dan kun je dit soort fratsen uithalen.

Duifmans | 17-12-17 | 17:54

Had iemand dan gedacht dat alles om de kiezer ging bij D666, nee het zijn ook daar net mensen. Stem toch eens met je verstand, en niet met je hand.

FreeVogelaar | 17-12-17 | 17:53 | 1

Voor D666 is de kiezer niet meer als het scharminkel onder de voddenkar ook wel trekhond genoemd.

Graaf van Egmont | 17-12-17 | 17:57

Voor het erdoorheen jassen van CETA.

Vogelbeest | 17-12-17 | 17:49

Klinkt toch 'n beetje als het vinden van een al maanden als vermist opgegeven chef-kok.
Dat zijn lijk werd gevonden op verboden terrein van de Koninklijke familie.
En dat niemand zegt wat er hoogstwaarschijnlijk gebeurd is.
Gewoon.
Die chef-kok was zo'n twee/drie maanden geleden aan 't stropen op de voor publiek verboden domeinen; dat er toen prima zeldzame paddenstoelen geplukt konden worden, die veel geld zouden opbrengen.
Maar ja, in 't donker kun je natuurlijk ook 'n foutje maken.
Dat je bij 't voorzichtig proeven van de niet-giftige paddenstoelen per ongeluk 'n giftige variant 'beproefde'.
En dan krijg je buikpijn en zo.
En dan wordt je lichaam iets wat alleen nog maar lijkt op wie je ooit was, vandaar de naam 'lijk', door waar 't op lijkt.
En zo herkennen we de veilingmeester Pechtold weer.
Hij 'lijkt' op 'n politicus, maar is eigenlijk nog steeds de wat spastisch bewegende handelaar in leuke items voor dure lui.

Der Paulie | 17-12-17 | 17:48 | 4

+n
*naar Kim kijkt*

Tuborg øl | 17-12-17 | 18:09

De koninklijke famillie is er na het overlijden van Bernhard al zo'n 15 jaar weg uit Soestdijk. En nu is het eigendom van een Investeerder in cultureel erfgoed....

Wilhem3 | 17-12-17 | 18:50

Wilhem3
Ik begrijp dat de RVD en de RIVD druk bezig zijn de goede naam en faam van het Koninklijk huis, en de Koninklijke familie te censureren van elke zweem van negativiteit.
Ik denk dat als ik me hardop afvraag, waarom de koninklijke familie niet is uitgenodigd, of niet heeft willen gaan naar de begrafenis van de Roemeense vorst Michaël, dat te maken heeft met waarom 'alle andere koninklijke families wél naar die plechtigheid gingen om aanwezig te zijn', maar dat u dan 'ook weer' gaat vermelden, 'dat er 'n hele goede reden voor hun afwezig blijven was, en dat die reden echt niets te maken heeft met de grote animositeit tussen de Europese koninklijke families'.
Goed zo.
Mijn moeder vertelde mij al, hoe 'vroeger', van ruim voor de eerste wereldoorlog, de Nederlandse pers ook bleef zwijgen over waar buitenlandse persbladen veel over meldden, dat medio 1860 Koning Willem III 'op 't dek van z'n schip in z'n nakie met erectie achter de blote meiden aan 't rennen was', bewezen, omdat er toen ook al telelenzen waren. Leuke roddels, maar niet gepubliceerd in 't deftige Nederland. Vanzelfsprekend.
Laten we de censuur maar blijven geloven, dat de Koninklijke familie in 1940 niet voor de Duitsers is weggevlucht, en dat bij een damschreeuwer, toenmalig koningin Beatrix met prins Willem-Alexander, ook niet als twee bange haasjes er vandoor gingen. Toch? Hoera. Hoera. Hoera.

Der Paulie | 17-12-17 | 21:35
▼ 1 antwoord verborgen

Canada heeft ook soldaten in de Oekraïne zitten voor "Opleidingsdoeleinden"

Oepsie1234 | 17-12-17 | 17:46

Is dat een penthouse? Goh ik verwachte er eigenlijk een schotel op.
Waarschijnlijk gewoon een diplomaten slaaphok. Zal best dat Arro Peggie geen zuivere koffie schenkt in deze maar het geeft weer wel het failliet aan van Nederland, zelfs in corruptie zijn we matig.

miko | 17-12-17 | 17:44

Deze zaak moet tot op de bodem worden uitgezocht door de vroegere "Onderzoeksraad Integriteit Overheid", tegenwoordig opgegaan in het "Huis voor Klokkenluiders": huisvoorklokkenluiders.nl/ Geenstijl, daar moeten jullie een officiële melding doen, want ze werken niet op basis van berichten op Internet. Ik heb die elite-likker en Bilderberger Pechtold nooit vertrouwd.

Wladimir 1928 | 17-12-17 | 17:43 | 3

Daar was vandaag nog een artikel over dat er strond aan de knikker is binnen OIO.
Reconstructie: Hoe het Huis voor Klokkenluiders in kon storten

www.ad.nl/binnenland/reconstructie-ho...

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:46

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:46 Bedankt voor de info Tuborg. Inderdaad schandalig hoe sommige elementen binnen het Huis voor Klokkenluiders alle aangebrachte zaken tegenwoordig afwimpelen. Ik denk dat het Ministerie hier in moet grijpen door alle nieuwe en kennelijk corrupte medewerkers te ontslaan en de oude ploeg zijn werk te laten doen.

Wladimir 1928 | 17-12-17 | 18:02

Wladimir 1928 | 17-12-17 | 18:02
Dat zou moeten gebeuren... maar wat is mooier voor de zittende regie dan een incompetent onderzoeks instituut!

Tuborg øl | 17-12-17 | 18:08

Met de Oekraïense Chocoboer in het vliegtuig heeft hen zeker wat opgeleverd! ....200 dode langenoten is niet gratis natuurlijk. Maar daarna stond onomstotelijk zonder verder hard bewijs vast dat de Russen het hadden gedaan :-)

Oepsie1234 | 17-12-17 | 17:38

Wilders zit er inmiddels bovenop.
*chips uitdeelt*

Lewis Lewinsky | 17-12-17 | 17:36 | 1

*plop*

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:50

Doorlopen mensen.
Niks aan de hand.
Dit gaat over 'n gütmensch, 'dus' geen nieuws, waar anderen zich mee mogen bemoeien.

Der Paulie | 17-12-17 | 17:34

Pechtold liep ook hand in hand met Koolmees over het Binnenhof, dus trek je conclusie

Nuchternederland | 17-12-17 | 17:31

Niet opgegeven dus, nu ga je helemaal denken die bezoekjes aan chokoprins in Oekraïne gratis met privéjet, wat zou dat opgeleverd hebben?
Ook weet je nu, dat ze volkomen maling hebben aan openheid en integer zijn, is hier een graaiwalhalla blootgelegd?

gebrokenvleugel | 17-12-17 | 17:30

Leuk leesvoer maar de 'stok' Geenstijl gaat gewoon breken op de gewapend betonnen kop van D66.
We onderschatten dit kabinetje van prethoofden en lachebekjes nog steeds. Maar ja, die was uiteindelijk de Wil des Volcks. "Stem toch bij zeiden ze", zoals een Romeinse soldaat na een pak slaag van Obelix klaagde.

dedeurs | 17-12-17 | 17:30

Hulde @seven.
Of het echter gevolgen gaat hebben trek ik ernstig in twijfel in deze bananen-monarchie.

Jackanders | 17-12-17 | 17:29 | 2

Is een stukje van bekende buren van 10 maanden geleden.
Wat denkt U zelf?
En "hulde" waarom?

Berbaar | 17-12-17 | 18:05

Omdat iemand die website moet bezoeken en dit opgraven, daarom.

O2Neutraal | 17-12-17 | 19:31

Er zijn er voor minder de laan uitgestuurd. Arrogander Pechtholt, zelf veilingmeester kent natuurlijk in deze business het klappen van de zweep. Volgens mij was er een Rotterdamse Burgemeester die het veld moest ruimen vanwege een "GEPEPERDE" rekening. Dit valt in het niet bij deze schenkingstransactie met de geur van omkoping. Wie pakt de handschoen op.

De Evangelist | 17-12-17 | 17:29

de duivel schijt altijd op de grootste hoop !

krelus | 17-12-17 | 17:29

Het houdt niet op.

Rest In Privacy | 17-12-17 | 17:25

Voor wat,hoort wat.
Maarrr,wat was het?
Journaille kom d’r maar in.

De Profundus | 17-12-17 | 17:25

Kijken hoe snel dit in de doofpot verdwijnt.

lanexx | 17-12-17 | 17:24

Is reaguurder "Seven" al in een safehouse geplaatst? Of is ie al door Poch op rondvlucht boven de Noordzee gegaan?

Oepsie1234 | 17-12-17 | 17:24 | 1

Poch is vrijgesproken en heeft onschuldig gezeten. Pak een ander voorbeeld.

spinselsinjehoofd | 17-12-17 | 19:58

Tja op een steenworp afstand van een Scheveningse bekende sex/ parenclub.

de uitbater | 17-12-17 | 17:22

Hoor en wederhoor. Dus ik zou zeggen laten we die griezel even bellen en vragen hoe het zit. Geen goed antwoord, dan met pek en veren het land uit.

soldier-of-fortuyn | 17-12-17 | 17:22

Hulde voor Seven. Als dit toch eens waar is. Alexander valt wel door de mand zeg. In de privejet met Poroshenko, een flatje van de Canadese diplomaat. Ik ben benieuwd wat er nog meer naar boven borrelt. Die man is niet te vertrouwen.

Linkse allergie | 17-12-17 | 17:19

Zou kunnen, maar de verkoper is een schreeuwlelijk met z'n caps.

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:27

In de tijd dat ik nog stiekum werkte, noemde ik zoiets een safe house. Qua inrichting voldoet het er helemaal aan. Zal mijn netwerk van agenten en informanten eens aanboren.

Graaf van Egmont | 17-12-17 | 17:41

Zal mijn netwerk van agenten en informanten eens aanboren.
Graaf van Egmont | 17-12-17 | 17:41
Nou veel succes, het zou zomaar kunnen dat de hond van de buren er inderdaad wat van weet lol.
Interessant doenerT!

Berbaar | 17-12-17 | 17:58

Ja, bedankt Seven. We zien je niet zo vaak meer in de panelen, maar je blijft ons van info voorzien. Hulde

Graaf van Egmont | 17-12-17 | 17:17 | 1

Moet je de ophef voorstellen als Geert een appartement van de Russische ambassadeur had gekregen.... of een koffertje geld van de Joden!

Oepsie1234 | 17-12-17 | 17:17 | 1

Of een tochtje met een privejet van een corrupte chocoboer uit Oekraine.

Linkse allergie | 17-12-17 | 17:21

Minister Ollengren wil buitenlandse giften verbieden.
En wat doet Pechtold.. wat Ollengren wil verbieden.
Wat een hypocriete kudtpartij dat D66.

Jan3863 | 17-12-17 | 17:17 | 2

En zo rollen ze bij de D666

Oepsie1234 | 17-12-17 | 17:18

D66 is dan ook een typisch-linkse "Doe nooit zoals wij doen - doe wat wij zeggen" partij.

Jan Passant mk2 | 17-12-17 | 18:27

Hatsjie geruild voor een appartement? Doe eens ophelderen, Peggolt.

Lewis Lewinsky | 17-12-17 | 17:17

Ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt.. Wat moeten we doen om dit de MSM in te krijgen?

Bobdesloper | 17-12-17 | 17:16

Ach dat met die vloegreizen is ook door de npo onder de tafel gevegen. Dus deze zaak krijgt ook geen aandacht. Deugende politici moet je koesteren

Degrelle | 17-12-17 | 17:15 | 1

Vliegreizen....

Degrelle | 17-12-17 | 17:16

Zou die nou echt zo naief/dom/arrogant zijn kan het me niet voorstellen. Zo ja dan maakt dit het jaar goed. Blijven roeren in deze put GS en Seven heel heel erg bedankt.

pajans | 17-12-17 | 17:15

Hulde voor reaguurder seven!

Lewis Lewinsky | 17-12-17 | 17:13 | 1

Hulde en applaus!

Desmoulins | 17-12-17 | 18:34

Wederom het laadje van Aantjes. Indien deze schenking onomstotelijk vaststaat, dan gaarne woord en wederwoord. Na bevestiging van "koehandel" is er nog alle tijd voor een stille tocht naar "De Plaats", voorheen de executieplaats "Het Groene Zoodje", de plek waar de gebroeders de Wit zijn vermoord. Graag na Nieuwjaarsdag. Maar wij nemen er een Nexitje op. Cheers!

Een vrije paling | 17-12-17 | 17:09

Het klinkt te mooi om waar te zijn.

brutus68 | 17-12-17 | 17:08

Serge Marcoux is tevens oud-ambassadeur in Bosnië voor Canada. Was er niets iets daar in de regio waar Death66 een dubieuze rol had? Goed, het is inderdaad lastig iets te vinden waar dit clubje geen vuile handen heeft.
En wederom zwijgt de policor media.

Frau Merkel | 17-12-17 | 17:07 | 1

Ik dacht ook al, we kunnen helemaal Illuminati gaan met Bosnië-Mabel, dan zijn we al bij Soros, en zo ook weer bij Porochoco en Ukraine incl vluuegreisjes daar naartoe van Peggie-piggie

Hemmenaar7 | 17-12-17 | 18:08

Waarom verkiezingen manipuleren als je de politici in je zak hebt? Canada trekt een lange neus naar Rusland.

dr Rechts | 17-12-17 | 17:06

Blijft een vreemde zaak. De ambassadeur had die woning gewoon kunnen verkopen. Wat gewoon voor de hand ligt, als je uitgeambassadeurd bent.
Kan ook zijn dat Alexander hem ooit op een veiling een prachtig kunstwerk onderhands voor een vriendenprijsje heeft toegespeeld. En tegen de verkoper heeft gezegd: Er was geen markt voor. Dit was het hoogst haalbare.

Graaf van Egmont | 17-12-17 | 17:04 | 1

Haha. Leuk bedacht, daar niet van.

Lupuslupus | 17-12-17 | 17:07

Toch vind ik het een deprimerend flat net zoals het grauwe D66... Maar goed het zal wel uitzicht op zee hebben, daar waar Alex thuishoort. #kwal

basweetutwel | 17-12-17 | 17:02 | 3

Zandvlo kan ook nog, ik krijg altijd de kriebels als hij praat.

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:05

Is ook een deprimerend gebouw.
Niks bijzonders, je kan op Scheveningen veel beter wonen dan dit.

Berbaar | 17-12-17 | 17:54

Uitzichtloos lijden met een uitzicht.

OverdaanDerOnderheid | 17-12-17 | 20:31

We zullen zien. Schaamte kennen de meeste politici niet en wat krom is wordt toch wel recht geluld. In ieder geval doen ze het ongestraft, kijk naar de laatste verkiezingen en de peilings.....

BlowingBubbles | 17-12-17 | 17:00

Burn!:)

ikbenj | 17-12-17 | 16:59 | 1

Moth##f#### burn

ikbenj | 17-12-17 | 17:00

Niet vergeten door de traditionele media maar onder het tapijt geveegd. Had de begunstigde Wilders of Baudet geheten dan schreeuwden ze het wel van de daken.

2voor12 | 17-12-17 | 16:58

Voor het CETA verdrag natuurlijk.

Kanarie_Geil | 17-12-17 | 16:56

In mijn middelbareschooltijd heb ik een jaar of 4 met Alexander in een vrij kleine toneelgroep gezeten. Hij speelde stel & streek de rol van de corrupte notaris/ dominee/ fout heertje met goede manieren en zonder moraal. Qua typecasting. Hij is daar gewoon lineair mee doorgegaan.

FustViking | 17-12-17 | 16:56 | 1

U speelde de groot verbruiker qua drank incluis rode neus? ;)

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:02

Correctie 2 jaar geleden, het moet in 2015 geweest zijn

Multilul_CAM_en_CCA | 17-12-17 | 16:54

Scoup van de dag: die Hachchi heb ik daar een jaar geleden meerdere malen gesignaleerd....

Multilul_CAM_en_CCA | 17-12-17 | 16:53 | 2

Heb je toevallig een camera hangen?

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:01

Dat is grappig ik hoorde van ingewijden in het corps dat Alex een Leids studentenmeisje date.

Panos88 | 17-12-17 | 17:21

CETA-TTIP was mijn eerste gedachte. De tweede was dat Serge en LexPeggi zelf bunkmatties zijn. En dat laatste beeld krijg ik ineens niet meer weggepoetst.

h3* | 17-12-17 | 16:52 | 2

Lol, bedankt man!

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:00

Of de Bosnië link, incl Mabel, Soros etc

Hemmenaar7 | 17-12-17 | 18:11

Het staat waarschijnlijk niet in het geschenkenregister omdat hij formeel geen eigenaar van het appartement is geworden. Hij heeft het in bruikleen! Hij hoeft er, zeer waarschijnlijk, nu ook geen "schenkingsrecht" over te betalen.

broodje gezond | 17-12-17 | 16:52 | 8

@Vreetkonijn | 17-12-17 | 18:36
Sommige mensjes die IRL dachten de degens met me te moeten kruisen verdienen inmiddels inderdaad enig medeleven.
Pick your battles and your adversary wisely ;)

Berbaar | 17-12-17 | 21:03
-weggejorist-
SnartBlirdetRagnarok | 17-12-17 | 22:12

Een woonrecht heeft flink wat waarde, tenzij de schenker over een week overlijdt en het recht dan weer teruggegeven moet worden. Die waarde behoort wel degelijk in het geschenkenregister aangetekend te worden, te meer omdat het woonrecht kennelijk uit hoofde van zijn functie gegeven is. Een flat van bijna twee ton doe je niet zomaar cadeau; daar is een tegenprestatie voor geleverd. En dat er een luchtje aan zit blijkt uit de omstandigheid dat de flat sinds gisteren plotseling te koop staat.

Synecdoche | 17-12-17 | 22:41
▼ 5 antwoorden verborgen

Dit kan niet zonder gevolgen blijven.
Chapeau Seven.

de Voorzittert | 17-12-17 | 16:51 | 1

Dit is Peggold en D'66. Die komen overal mee weg want hebben de gevestigde media in hun zak zitten. Ze blaten wel weer een leugen over Baudet en iedereen is het weer vergeten.

2voor12 | 17-12-17 | 17:04

Waarom over een penthouse spreken? Daar stel ik mij altijd iets anders bij voor.
Ik ken zelfs iemand die op de bovenste etage van een flat in een sociale huurwoning woont (oké, iets groter balkon dan de etages die lager liggen), die heeft het ook altijd over zijn penthouse....
Maar goed, Pechtold zal daar ook wel mooi uitzocht hebben, dus mischien vandaar deze benaming?

Wering | 17-12-17 | 16:50 | 3

Omdat de flat op het Seinpostduin staat is het een AA-locatie en kun je inderdaad over een penthouse spreken.

Lupuslupus | 17-12-17 | 16:58

@Lupuslupus | 17-12-17 | 16:58
Lupus logica: "als het op een AA locatie staat dan is het bovenste appartement altijd een penthouse".
Dommer moet ik ze nog gebakken zien worden.

Berbaar | 17-12-17 | 17:46

Niets AA locatie daar. 's Winters wordt je daar gezandstraald en 's zomers hoorndol van de Harley met open pijpen. Wees niet jaloers op dat jaren '70 flatje Lupus, heb je alleen maar een slechte avond van en Pechtold komt er toch wel mee weg.

spinselsinjehoofd | 17-12-17 | 19:47

kijk er totaal niet van op, je ziet aan die eeuwig grijzende kop van hem dat het een smeerlap is, corrupte landverrader

ILF2 | 17-12-17 | 16:50 | 1

Precies ja.

Rest In Privacy | 17-12-17 | 17:33

Interessant, ik wacht op meer onderzoek.

Panos88 | 17-12-17 | 16:46

Ik mag hopen dat dit niet waar is, of dat Alexander hier een goede verklaring voor heeft want dit zier er van buiten heel fout uit.

kleuterleider | 17-12-17 | 16:44 | 1

Je gelooft toch zeker wel dat ze bij D666 integriteitslessen bij meester VVD hebben gevolgd.

Bijtendehond | 17-12-17 | 17:09

Ik vraag me al af of dit Penthouse al is "ingewijd" met zijn nieuwe blonde neukertje?
Denk het wel, verandering van omgeving kan soms helpen bij potentieproblemen.

King of the Oneliner | 17-12-17 | 16:41 | 1

Een pruik bijvoorbeeld, doet het ook goed. Wit golvend haar naar achteren...

Tuborg øl | 17-12-17 | 16:59

Alexander Pechtold van Demogagen '66 verkoopt zijn ziel voor een paar kralen en een knikker.

i-Wonder | 17-12-17 | 16:40 | 1

Om hem te verkopen moet je natuurlijk wel een ziel hebben.....

Lupuslupus | 17-12-17 | 17:05

Er is in die Twitterfeed al wat discussie over in hoeverre dit een schenking is, en welke waarde die dan heeft. En dat is Pechtold's plausible deniability: ik wist het niet, accountant heeft een foutje gemaakt, sorry, etc, etc. En hij komt hiermee weg. Mark my words.

Muxje | 17-12-17 | 16:40

Verrektes hendig zo´n appartementje, voor als je ergens moet kunnen krikken en dit thuis niet kan, bijvoorbeeld.
Maar verdacht is het wel natuurlijk.

Zum_Fotzen | 17-12-17 | 16:39

Corruptie. Morele corruptie, is dat niet zo'n beetje het handelsmerk van D66. Ze beledigen en bedriegen een heel volk zonder een spier te vertrekken. Dus natuurlijk is deze gift ter goeder trouw. Zo zal men beweren, als het echt een issue wordt.

Statler en Waldorf | 17-12-17 | 16:38

Ambtenaren mogen een geschenk tot 50,- euro aannemen, en politici mogen complete woningen aannemen? Integriteit staat hoog in het vaandel bij deze regering...

Binnenbaan | 17-12-17 | 16:38 | 5

@Lupuslupus | 17-12-17 | 16:54
Haha 1 miljoen, de fantasie gaat weer eens met Lupusje op de loop.

Berbaar | 17-12-17 | 17:41

@lupus, Er zit nogal wat vaiatie in, maar wat recentelijk verkocht is via Funda stond voor tussen de 2 en 6 ton te koop: www.funda.nl/koop/den-haag/straat-sei...

Overigens meer dan mijn Kerstbonus. Dat dan weer wel.

marcoplarco | 17-12-17 | 18:27

De enige die hier dus plat op haar (zure) bakkes gaat is Lupus met die 1 miljoen.
Niet leuteren over dingen die U niet begrijpt maarja dan wordt het 24/7 met een boekje in de tuin zitten.

Berbaar | 17-12-17 | 20:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Pornoflatje voor horny Peggold. Altijd praktisch om je vaste neukertje van het moment te kunnen bedriegen met losse neukertjes.

Prof. Pim Pam Pet | 17-12-17 | 16:38 | 1

U bent een nogal 1 dimensionale reaguurder :)

Rest In Privacy | 17-12-17 | 20:56

Maar goed, ik heet geen Pechtold dus dat wordt niet wat.

Dit moet natuurlijk tot op de bodem worden uitgezocht want de ene hand zal de andere wel hebben gewassen. Wat een vreselijke achterbakse gluiperd is die man toch. Verder geen woorden voor.

Lupuslupus | 17-12-17 | 16:37

Pechtold staat boven de wet.

smdyasc | 17-12-17 | 16:36

Ik mag hopen dat dit een groot dingetje gaat worden.
Complimenten aan Seven en dat is niet voor het eerst!

Gele Beer | 17-12-17 | 16:35 | 5

basweetutwel | 17-12-17 | 16:59
Je zou er bijna een crowdfund voor een dodeboomen advertentie voor aanmaken. Geen nieuws medium die dit gaat publiceren nee.

Tuborg øl | 17-12-17 | 17:07

Welnee gaat nergens over.
Is akte van opgemaakt, gepensioneerde diplomaat laat iemand wonen in zijn overbodige appartementje.
Misschien zijn ze goede vrienden?
Wel een beetje pauper gebouwtje hoor, er valt stukken beter te wonen op Scheveningen.

Berbaar | 17-12-17 | 17:36

Oh jee, de huisclown die denkt weer te gaan bepalen of iets belangrijk is of niet.
Zoveel misplaatste arrogantie kan je hem eigenlijk ook niet kwalijk nemen, maar ik doe het toch.
Idioot.

Baski | 17-12-17 | 19:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik wil ook een penthouse in Scheveningen...

Lupuslupus | 17-12-17 | 16:34 | 5

Naar niet op die plek raad ik je aan. Uitzicht op de snackhoek van Simonis.

spinselsinjehoofd | 17-12-17 | 19:39

Lupuslupus is xenofoob, berbaartje is xenofiel.

kempenaer | 17-12-17 | 20:46

Lupuslupus is dus NIET xenofoob!

kempenaer | 17-12-17 | 20:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Om South Park te citeren: "Blame Canada"
Maar ok, dat Pechtold een zuiver mannetje was, is hier in leiden sowieso al decennia bekend, daar heb ik hier al vaker over geschreven.
Oh en meteen ter aanvulling van mijn tegel in voorgaand topic, ook Pechtold zat bij de Bilderberg club.

Mastermattie | 17-12-17 | 16:33 | 1

Ho, stop de tijd: "een" moet natuurlijk "geen" zijn. Pechtold werd hier in Leiden uitgekotst!

Mastermattie | 17-12-17 | 16:34

Waarom kijk ik hier niet van op?

Loebas | 17-12-17 | 16:33

Een corrupte arrogander, je verwacht het nooit.

Dirty-Harry44 | 17-12-17 | 16:33 | 1

Veilingmeester. Eigen belang voorop. Daarna partijbelang. Landsbelang mijlen daarachter.

Leffe Blonde | 17-12-17 | 21:02

Bananenrepubliek.

Is dit nog nieuws? | 17-12-17 | 16:32 | 5

Bananendiplomatie.

Lewis Lewinsky | 17-12-17 | 17:51

Bananenpolder

I.P standing up | 17-12-17 | 18:18

Bananenalexander

keestelpro | 17-12-17 | 19:40
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl