Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

#Werpkaart. Biblebelt vol bevallingsverslaafden

werpkaartnl.pngJa, verlichte atheïsten in de Randstad. Zit u daar met uw carrière, gezinsplanning en al dan niet chemische voorbehoedsapparatuur. Terwijl de kinderen Gods lekker onbeschermd aan het NAAIEN zijn. En daar komen dus weer nieuwe kindertjes van, blijkt uit onze favoriete moederdag-inhaker van de jongens en meisjes van het Centraal Bureau voor de Seksresultaatbijhouders. Uit de #werpkaart blijkt dat de tijd van de zich als konijnen, ratten, vlooien, luizen voortplantende katholieken teneinde is. In Zuid-Limburg moet je de grote gezinnen met een loep zoeken, terwijl op Urk maar liefst 13,6 procent van alle moeders al zes of meer kleine Urkertjes heeft uitgepoept. Staphorst is met 10,8 procent een goede tweede. Wij feliciteren u allemaal de moeder!

Reaguursels

Inloggen

Allemaal gelul. Griffo's moet je koesteren als onvervangbare Nederlandse cultuur. Net zoals hunnenbedden, de mosselteelt en de windmolens bij Kinderdijk. Beter zes echte gereformeerden dan een half embryo waaruit een Jihad-strijder voortkomt.

Rien7847 | 16-05-17 | 11:40

Is er naast de EU Middellandsezee pendeldienst natuurlijke autochtone aanwas, is het weer niet goed, beste GS redactie? Alleen hopen dat het niet door te dichtbij elkaar familie in elkaar wordt geneukt, verder geen probleem dan toch?

Jan, Leiden | 15-05-17 | 23:21

@LegerDesStijls | 15-05-17 | 19:11
Je kunt dit soort zaken altijd financieel regelen. Hoogopgeleiden kun je in ieder geval financieel pakken via de DUO. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een voorwaarde te stellen voor het verkrijgen van deze lening; Het krijgen van 2 kinderen, behalve als je een buitenlander bent natuurlijk. Het hebben van vier kinderen kun je kapotbelasten of kun je straffen via uitkeringsvermindering. Je kunt mensen een kans op extra kinderbijslag geven als ze een test laten doen om de psychische gesteldheid van de ouders in spe te testen. Zijn ze niet zo gezond, dan krijgen ze minder kinderbijslag. Zowel, dan meer. Natuurlijk kunnen zo religieuzen nog steeds kinderen krijgen, maar de ergste onder hen kunnen zo financieel gestraft worden, zo erg dat ze kunnen besluiten het land te verlaten om hun kinderen te krijgen. Of je kunt AOW-korting krijgen als je teveel of te weinig kinderen hebt gekregen in je leven. Voldoende mogelijkheden dus. Harde maatregelen zijn echter wel nodig om chaos te voorkomen in de toekomst.

En ik wou dat ik wat positiever kon zijn over de toekomst. Het is alleen dat de mens gewoon niet in staat is om zich aan de afspraken te houden, omdat er geen sancties kunnen worden opgelegd tegen macht. Men gaat dus en masse fokken en ze worden altijd beloond op de korte termijn met meer macht op het wereldtoneel. Zie India, Nigeria, Turkije maar eens. En ik heb wel eens bij moslims gepeild hoe zij zichzelf zien. Zij zien zichzelf als fokmachines. Zo zijn ze geschapen door Allah. Ze beschouwen je defect als je masturbeert of geen sekslust hebt. De wereld kan volgens hen nog vele miljarden mensen aan. Ruimte zat op aarde en grondstoffen te over. Stemt hoopvol, nietwaar? Als ik hoor hoeveel mensen zo'n opvatting hebben gecombineerd met wat ik geleerd heb tijdens microbiologie over de groeicurve www.microbiologie.info/groei.html , dan ben ik er vrij zeker van dat die wereldoorlog er gaat komen. Antibiotica worden door bacteriën gemaakt om elkaar te doden in tijden van voedselschaarste. Bacteriën blijven namelijk gewoon net zolang exponentieel in aantal toenemen totdat er voedselschaarste optreedt. Wij mensen hebben wapens om elkaar te doden. We hebben lekker zitten groeien als mensheid, maar nu met het naderende voedseltekort naderen we een maximum. Wanneer het voedseltekort schrijnender wordt, dan worden de conflicten erger en erger totdat de gehele beschaving weg is. Je ziet het al in Afrika, maar gegarandeerd dat dit ook onze kant uit gaat komen wanneer onze plantenkassen geen fosfaat meer hebben. Ik zie de toekomst somber in.

Jostifiel | 15-05-17 | 21:09

De biblebelt gaat nog eens onze redding zijn zo, als ze niet eerst allemaal vroegtijdig doodgaan wegens niet vaccineren natuurlijk. Zonder biblebeltbaby's hadden we nu al een overschot aan moslims in dit land.

dalskog | 15-05-17 | 19:28

@Jostifiel: interessant punt draag je aan. Hoewel moet ik zeggen dat het vrij pessimistisch is. Ik zou liever zien dat we een wereldoorlog voor kunnen zijn. Temeer omdat het wapenarsenaal in het Westen de overige landen de moeder neukt met gigantische genocides tot gevolg, gevolgd door weer decennia van white-guilt, dobber-doktoren, asiel, feminisme etc. etc.

Meer ontopic, goed om te zien dat een hoop reaguurders dit applaudiseren. De enige hoop die Nederland/ het Westen heeft is dat het Gristelijk deel van de bevolking nog een beetje neukt. Wat het echter lastig maakt is hoe je dit kan stimuleren zonder dat direct die kut-baarden er ook van profiteren. Het huidige toeslag, bijslag, bijstand stelsel is namelijk collectieve zelfmoord: wij werken ons een ongeluk om maar op een redelijk salaris uit te komen, twee-verdieners en geen tijd/geen energie dus 1 kind. Een kutbaard doet wat bijstand, beunt wat zwart of steelt wat (ongelovigen benadelen is immers geen zonde) en voedt zijn 5 kinderen niet op want de groenlinks fracties betalen toch alles: school, stages, gratis zwemles/neukles etc. gratis kickboxles onder het mom van integratie, gratis koranles want...(want waarom?)

LegerDesStijls | 15-05-17 | 19:11

Als tegenwicht aan de geboortegolf onder onze nieuwe Medelandse gasten zeg ik: prima!

Sendis | 15-05-17 | 17:57

@Bakkeleures
Toch wel grappig dat je verhaal nvt is op de eerste zien die je typte.
Het is wel altijd het beeld wat word geschetst van Urk maar helemaal niet waar. Het is juist zo dat juist omdat Urk Christelijk is, is drugs slecht en is het een 'probleem'. 1 gebruiker is al gauw teveel en een probleem. Ik denk dat percentueel gezien er minder aanzienlijk minder gebruikers zijn dan een gemiddelde stad of dorp. En laat die gasten lekker zou ik zeggen, in een stad word er ook niet raar opgekeken als er iemand een lijntje doet. Tijden veranderen, nu de gemeente nog.

Syntax404 | 15-05-17 | 17:44

@Dutchbeaurouge | 15-05-17 | 10:59
De jaren 70 van welke eeuw?

Rest In Privacy | 15-05-17 | 17:07

Ik zou zeggen: "weest vruchtbaar en vermenigvuldigt u". Meer in het algemeen; zij zorgen er voor dat er over een jaar of twintig nog genoeg blonde kindertjes in Nederland rond lopen, die Jan, Kees, Piet en Klaas heten en die voor uw AOW kunnen zorgen i.p.v. al die Mo's die meestal enkel gaan voor de eigen groep. Denkt daar maar eens over na!

oliebolletje123 | 15-05-17 | 16:20

Kinderbijslag afschaffen. Geheel. Niet nodig als papa en mama intelligent genoeg zijn. Kan worden teruggegeven door een belastingverlaging.

Admiraal Balthasar | 15-05-17 | 15:51

@Wienerschnitzel mit

Een kindermaaklaken, dat begrip ken ik wel ja.. Vroeger (misschien tegenwoordig nog wel) was het binnen de meest bevindelijke (zwartste van de zwartste kousen) zondig om ook maar iets van het lichaam van de vrouw of man te aanschouwen. Het lichaam is enkel voor God te zien. Aangezien voor de sex toegang tot de kut toch wel randvoorwaardelijk is, bestonden er lakens met een gat er in. De man kon door dit gat dan op niet zondige wijze, voor het oog van den Heere de vrouw bestijgen. Bizarre shit hoor.

Croisantneuf | 15-05-17 | 15:34

@EefjeWentelteefje | 15-05-17 | 11:16
Families afhankelijk maken van kinderbijslag is juist een effectieve manier om het aantal geboortes in te perken. Zonder kinderbijslag (en zonder pensioenvoorziening) gaan mensen juist als een gek kinderen fokken om een goed pensioen te hebben. De kinderen werken dan immers voor de ouderen. Ze verdienen zich altijd terug. In Afrika (ja echt waar!) lopen ze ook tegen de problemen van vergrijzing aan door dalende geboortecijfers. Daar moeten ze opeens pensioenvoorzieningen gaan opzetten. www.cordaid.org/nl/nieuws/ghanezen-wi...

Geboortebeperking moet supranationaal worden opgelost via de VN of via de EU, AU, ASEAN en dat soort organisaties. Je ziet nu namelijk dat de mensen die zich NIET moeten voortplanten, de religekkies (en dan voornamelijk de moslims en zwarte Afrikanen), zich altijd als een gek weten voort te planten. Hef dat taboe op voortplanting op in het Westen. Dit geboortebeperkingskartel dat er nu is werkt net zo goed als de OPEC, namelijk niet. De mensheid moet zich gewoon doodfokken. We blijven namelijk gewoon dieren. Uiteindelijk is het fosfaat dat de enorme bevolkingsgroei voedt op (ergens halverwege deze eeuw) en dan verkleint de wereldbevolking vanzelf tot het niveau waarin het de wereldbevolking wél kan verdragen. Hoe je het wendt of keert, de wereldoorlog om voedsel gaat hoe dan ook er komen deze eeuw.

Jostifiel | 15-05-17 | 15:24

Het is daarom dat China geprezen wordt door klimaatwetenschappers ( die met verstand en zonder Soros bijdrage of agenda) vanwege de 30 jaar lange 1 kind per vrouw politiek, dat is goed voor het milieü, nu was deze maatregel niet bedoelt als milieu maatregel,want milieu gaf men tot een jaar of 10 geleden echt niets om in China.Maar hoe zie je dat bij bv somalische steuntrekkers gebeuren, extra belasting na meer dan 2 kinderen?

corbiere | 15-05-17 | 15:14

Het is daarom dat China geprezen wordt door klimaatwetenschappers ( die met verstand en zonder Soros bijdrage of agenda) vanwege de 30 jaar lange 1 kind per vrouw politiek, dat is goed voor het milieü, nu was deze maatregel niet bedoelt als milieu maatregel,want milieu gaf men tot een jaar of 10 geleden echt niets om in China.

corbiere | 15-05-17 | 15:09

Tja, Limburg is nu eenmaal in rap tempo aan het vergrijzen. Dat komt omdat veel jongeren na de HAVO/VWO wegtrekken richting het Noorden om te studeren. Zo ben ik zelf ook in Nijmegen terecht gekomen. Iedereen uit mijn Gymnasium klas woont nu ongeveer buiten Limburg. Daardoor wordt alles in het oosten en zuiden een krimpregio.

Pomposus | 15-05-17 | 14:58

@du Roi Soleil | 15-05-17 | 11:00
Jammer genoeg is dit wel zo. De wereld is namelijk al voldoende gevuld met religekkies.

Jostifiel | 15-05-17 | 14:51

Alleen maar goed. Ik ben ook atheist, maar wat heb je eraan als je eruit gefokt wordt door een kwaadaardige ideologie? Dan kun je beter voor het superieure sprookje gaan. Veel Christenen geloven ook niet alles, maar willen de vastigheid en tradities behouden. Ik begin dat steeds meer te begrijpen.

Lyin Ted | 15-05-17 | 14:31

Nou maar eh die Murken verslijten hun voorplantingsorgaantjes ook niet met enkelt urineren. Gaat heen en vermenigvuldigt u en aftrekken is er niet bij als rekenkundige bewerking. Benieuwd wie wie eruit gaat fokken op termijn. 3x (k)raaie en dan gaan wij naar de haaie.

IndoFortuyn | 15-05-17 | 14:12

Croisantneuf 13.48-- Kun je als insider mij uitleggen wat een "kinder maak laken" is??? Probeer hier al geruime tijd achter te komen nl.

Wienerschnitzel mit | 15-05-17 | 14:12

Wees dankbaar: door deze mensen lopen er over ~40 jaar nog Nederlanders rond ZONDER immigratie-achtergrond.

Homer P. Simpson | 15-05-17 | 14:11

en ook dit fenomeen houdt vanzelf op... de Kerk is op sterven na dood! er komen geen nieuwe kerkgangers meer bij... en er lopen wel elk jaar meer mensen weg! gewoon geen aandacht meer aan geven (Kerk!) dan gaat t vanzelf dood!

bArAbAts | 15-05-17 | 14:06

We krijgen allemaal ook veel te weinig kinderen. We worden keihard voorbijgestreefd door Nederlanders met een irritatieachtergrond.

Jelle. | 15-05-17 | 13:51

Ik ben een bible belt-er.. 2 kids, 2 poezen, 3 honden en wat kippen en konijnen. Mijn vrouw heeft 8 broers en zussen nog in leven en 3 reeds overleden. Vroeger lieten we ons in met de duivel, aldus mijn schoonouders, tegenwoordig hoor ik ze er niet meer over. Mijn vrouw heeft in haar studietijd afstand genomen van de bevindelijke levensovertuiging. Gelukkig heeft mijn vrouw gestudeerd als enige in het gezin waardoor ze alsnog op een voetstuk geplaatst wordt door ouders en broers/ zussen. Ik ben de zoon van een heiden. Mijn vader was ondernemer, dus ook werkgever en zeker wel geaccepteerd en gerespecteerd binnen de gemeenschap. Mijn vader leeft niet meer echter op mijn moeder wordt keurig gepast door de buurt. Dat is een vanzelfsprekendheid op de Veluwe. Daarnaast hebben refo's geen zendingsdrang. Men dringt het geloof niet op. Dat kan ook niet gezien de vele fracties onderling. Er bestaat geen universele refo kerk geloof me, het zijn allemaal kleine fracties.

Croisantneuf | 15-05-17 | 13:48

Muskatus 10.19-- idd. de "Koranbelt" zijn vooral de grote steden, waar ongeveer alleen maar islamstrijdertjes ter wereld komen. Ware cijfers krijgen we natuurlijk niet, las laatst, dat gezien het hoge opleidingsnivo van moslima's heden ten dage ze er maar 2 uitpoepen. Voor wie het gelooft....

Wienerschnitzel mit | 15-05-17 | 13:43

Hm, biblebelt of niet, hier worden tenminste nog Jannen, Klaasen, Pieten geboren ipv. kansloze Mohammed en Achraf, dus wees er maar blij mee.

Wienerschnitzel mit | 15-05-17 | 13:40

In Urk hangt er nog een touwtje uit de brievenbus, kan de buurman wat gemakkelijker binnen wippen.

klaaaaz | 15-05-17 | 13:32

Gelovige mensen schijnen dommer te zijn maar eigenlijk is het best wel slim van ze om door te fokken.

Rest In Privacy | 15-05-17 | 13:24

Er is ooit een vrouw geweest in de biblebelt die 13 kinderen levend gebaard heeft en ook nog 8 miskramen gehad; zij is dus 21 (!) x zwanger gemaakt.
Sommige konijnen zijn jaloers en de tamponfabriek zou failliet zijn gegaan met dergelijke broedmachines.

RoodGevaar | 15-05-17 | 13:06

@MAD1950 | 15-05-17 | 12:13

Mede daarom: beperking van kinderbijslag tot het 3e kind (maximaal). Allemaal leuk en aardig, maar ik betaal mijn hobby's ook helemaal zelf, en zie niet in waarom dat m.b.t. het fokken van een sloot kinderen anders zou moeten zijn.

En hou alsjeblieft eens op met dat vergrijzings-argument. Dat lost zich vanzelf op. Behalve als we doorgaan met het stimuleren van overbevolking (dus, ja, ook ophouden met die debiele import van kanslozen), dan houden we dit 'probleem' juist in stand.

EefjeWentelteefje | 15-05-17 | 12:54

@NaJoris
Ik zeg u; in het voormalig Joegoslavië lopen ze 50 jaar voor.
Je zou toch zeggen, met die wetenschap probeert je het proces toch bij te sturen he?
Maar nee hoor...
Pfff...
Wee de gebeente van de generations to come.

D-Fens_1963 | 15-05-17 | 12:50

Die christelijke kiddo's gaan we de komende decennia hard nodig hebben in de demografische wedloop met de islam in West-Europa.
Ik doe hierbij een oproep aan alle niet-moslims: stop met onaneren, gaat heen en vermenigvuldigt u!

R van Perzie | 15-05-17 | 12:42

Liever daar dan onze Islamtische vriendjes en vriendinnetjes.. denk dat we wel wat tegenwicht kunnen gebruiken. Dan maar van de refo's en ander zwaar gelovig spul. Nog altijd minder gevaarlijk dan de immigatiebaby's!

iustus | 15-05-17 | 12:38

Juist, want we hebben een tekort aan Nederlandse kinderen of zo. Pak de Dikke Van Dale er eens bij, bij de V van vergrijzing. Tel daarbij op dat er een grote demografische verschuiving plaatsvindt mbt moslimae die ieder jaar een nieuwe uitkeringstrekker ter wereld brengen en u hebt een recept voor het einde van Nederland zoals we het kennen (wel, kenden). Als de laatste Amsterdrammer kinderloos ophoudt met muntthee drinken, zijn het de Lunteraan en de Staphorster die ons land voortzetten.

Renkum0317 | 15-05-17 | 12:28

In Amsterdam en Rotterdam wordt ook flink geworpen, echter daar zijn het geen Christenen.
Arkan Sonney | 15-05-17 | 12:14

Heb je het stuk op de site van CBS wel gelezen?
www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/19/een-o...

Ook immigranten krijgen steeds minder kinderen.

koter | 15-05-17 | 12:18

Liever een grefo dan een moslim fundi. Van een Grefo hebben we geen last. Dus de witten moeten meer baren. Anders worden we overheerst door de haatbaarden. Ik zie nu al jonge moslima's van 17/18 jarige die al met 2-3 kinderen achter de kinderwagen lopen.

alibenbelazer | 15-05-17 | 12:16

In Amsterdam en Rotterdam wordt ook flink geworpen, echter daar zijn het geen Christenen.

Boerkablaffer | 15-05-17 | 12:14

Over een paar jaar is het beeld heel anders, als de Turken in Nederland massaal het bevel van Erdogan gaan opvolgen om minstens vijf kinderen te fokken. Wie weet heeft Nederland over tien jaar wel een echte Turkenbelt!

MAD1950 | 15-05-17 | 12:13

ik zou elke ethnische/religieuze/politieke groep die niet oververtegenwoordigd is in uitkerings en misdaadstatistieken aanmoedigen om zo hard mogelijk door te fokken. liever een mannenbroeder dan een testosteronachtergrondier.

geenspam | 15-05-17 | 12:07

Gags Beasley | 15-05-17 | 11:54

Alleen komen er niet minder mensen. In Azië en Afrika wordt nog volop geproduceerd. Gevolg hiervan is slechts dat mensen uit bepaalde delen van de wereld (in het specifiek Europa) percentueel gezien een kleiner deel van de wereld gaan vormen.

koter | 15-05-17 | 12:02

goed nieuws voor de SGP

Vedor | 15-05-17 | 11:54

Homo’s hebben het beter voor elkaar, een hoop seks en er komen meestal geen kinderen van, ik vraag me af waarom zoveel mensen daar zo’n probleem mee hebben.
Een beetje minder mensen op de wereld zou de kwaliteit van het leven voor mens en dier stukken verbeteren.
Er hoeven dan ook geen mensen op plekken te wonen waar het eigenlijk niet mogelijk is.

Gags Beasley | 15-05-17 | 11:54

De ironie van de seksuele revolutie. De bedoeling was seks, met name de buitenhuwelijkse variant, uit de taboesfeer halen zodat vrouwen zonder schaamte op allerlei vleesstafen zouden springen. Gevolg is dat dik een half eeuw later mannen massaal aan het internetrukken zijn, vrouwen een vrij select groepje mannen doen en de bevolking als geheel steriel is (met uitzondering van de christusfanaten).

koter | 15-05-17 | 11:41

nerugaer | 15-05-17 | 11:22 Maar het kan best stoppen bij twee kinderen. De derde is voor eigen rekening en vanaf kind 4 is betalen in plaats van ontvangen.

Sqbar | 15-05-17 | 11:40

Kinderbijslag afschaffen per direct, nu het nog kan.is de enige manier om de instroom te beperken. Wat is er mis met kleine gezinnen. Het is ook veel beter voor het milieu. Minder co2 uitstoot kleiner bouwen minder scholen. Meer groen.... de gutmensch zou hiervoor moeten zijn.

Jimmy200 | 15-05-17 | 11:38

Als ze de keizer geven wat des keizers is, sturen ze hun kinderen gewoon naar een openbare school natuurlijk.

Sans Comique | 15-05-17 | 11:36

ps. mijn inbreng van 11;24 behoort bij bericht over NPO
excuus

Jan Boule | 15-05-17 | 11:33

Ik heb er 4 maar dat is de schuld van GS.Al die opwindende vrijdagmiddagen... mijn man niet meer te houden.

Hettiet | 15-05-17 | 11:31

EefjeWentelteefje | 15-05-17 | 11:16
Helemaal mee eens. Twee kinderen per stel mogen van mij nog gesubsidieerd worden in het kader van de soort en het sociale systeem in stand houden. Daarna: negatief aanslaan.

KlunsJohannus | 15-05-17 | 11:27

Las ik niet onlangs dat daarom al die mensen uit moslimlanden hierheen moeten worden gehaald omdat we hier mede door vergrijzing aan het uitsterven zijn, en we het niet meer redden omdat we veel te weinig kinderen maken? Of ging dat juist over verstandige gezinsplanning.
Hoe dan ook, onze bezetters hebben geen enkele boodschap aan verstandige gezinsplanning, niet gehinderd door enig inzicht of verantwoordelijkheid tov hun kinderen en of er in de toekomst wel genoeg mogelijkheden voor die kinderen zullen zijn, slaan ze hun slag en neuqen ons er op onverantwoordelijke wijze eenvoudigweg uit.
Ik woon in een grote stad, en ik zie ze lopen, twee kinderen los, twee in een dubbeldeks kinderwagen en ook nog een onderweg.

En dan komen wij met een of twee kinderen en onze gezinsplanning, tja, dan sterf je uit.

Gags Beasley | 15-05-17 | 11:27

aldus meldt Ineke van der Valk in haar recente onderzoek :".... Laag opgeleiden beschikken over minder cultureel kapitaal om culturele uitingen te kunnen herkennen als sociaal geconstrueerde en dus niet natuurlijk gegeven, gedragsrepertoires. Zij ( van der Valk doelt op bouwvakkers, loodgieters , postbodes , Blokker kassières ) neigen naar een eenduidige stabiele en rigide orde die wordt gekenmerkt door autoritarisme. Culturele diversiteit ( nieuw woord voor islamisering) en complexiteit worden door hen eerder als een bedreiging gevonden...." .Mevrouw van der Valk in haar hovaardigheid vergeet dat het juist de "lager opgeleiden" zijn die de culturele diversiteit gestalte ( moeten) geven in hun overvolle volkswijken. Ze tuthola vergeet te melden dat met name deze "lager opgeleiden" een enorme prestatie leveren en leverden door min of meer geruisloos tienduizenden nieuw gekomen Arabieren tussen hen op te nemen als buren. Figuren als van der Valk dienen de oren gewassen te worden.

Jan Boule | 15-05-17 | 11:24

@GroetenVanUrk
En het hoogste percentage coke gebruik onder jongeren toevallig?
Maar je hebt wel gelijk, ook wat @Dutchbeaurouge zegt: opvoeding krijgen die kinderen wel. "Wie zijn kind lief heeft, tuchtigt het reeds vroeg." Nu kun je dat op meerdere manieren uitleggen maar een draai om de oren krijgen die opgeschoten en opgeschoren kansenpareltjes in de grote steden niet of te weinig.
Mensen gaan tegenwoordig grof met elkaar om. Ik liep gisteren in Amsterdam (weekendje weg) en een marktkoopman moest niesen, ik wenste hem gezondheid en hij keekt verbaasd op en bedankte na een paar seconden, toen hij besefte dat iemand een normale reactie gaf. Zo zie je maar, mensen zijn tegenwoordig verbaasd door nette omgang. Ik groette mensen in de lift in het hotel, dezelfde verbaasde en verlate reactie.
Ik ben misschien wat vrij en onbevangen maar wel altijd hartelijk, althans in beginsel. Als men vervolgens grofgebekt tegen me doet, word ik dat ook maar wel netjes. Ik ben geen debiel namelijk, en dan nog.
Leuk van GS dat ze de geboortecijfers naast elkaar zetten maar ik zie liever dat een grefo zich voortplant dan dat een Marokkaanse vader zijn Fatima volblaft voor weer zo'n terror-mocro.

Bakkeleures | 15-05-17 | 11:22

@Sqbar | 15-05-17 | 11:03
Zonder kinderen heb jij geen pensioen. Zonder kinderen is Nederland straks een stip op een oude wereldbol. Kinderen zijn de toekomst.

nerugaer | 15-05-17 | 11:22

In de bible belt hoeven ze tenminste geen apothekers uit Aleppo te importeren. Die redden het op eigen kracht.

KlunsJohannus | 15-05-17 | 11:17

Gek toch dat ik zogenaamde 'milieupartijen' nooit eens hoor over de grootste bedreiging van deze planeet, namelijk overbevolking.

Het is de oorzaak van zowat alle ellende: tekort aan water, voedsel, en als zodanig mede-veroorzaker van oorlogen, smog, smerigheid, ziektes, klimaatverstoring, zeespiegelstijging, wachtlijsten, drukte, agressie en algemeen onbehagen.

De eerste partij die het lef heeft om te pleiten voor het afschaffen van kinderbijslag (en al die andere 'leuke dingen' aan fokpremies) na het derde kind, zal de rest van mijn leven mijn stem krijgen.

EefjeWentelteefje | 15-05-17 | 11:16

zeer noodzakelijk want de rest roeit zichzelf uit.

Heisessie | 15-05-17 | 11:16

JanvandeBiertent | 15-05-17 | 10:52
Heeft toch ook verder niemand last van? Ja, hooguit een paar gechanteerde cocaboeren in Colombia, maar so be it.

Donum Dei | 15-05-17 | 11:10

Liever de biblebelters als die andere groep die Europa verovert via de baarmoeder.

h3* | 15-05-17 | 11:06

-weggejorist-

NaJoris | 15-05-17 | 11:06

Lekker doorfokken maar - alsof het al niet druk genoeg is in dit land. Over een jaartje of 20 à 30 gaat het economisch sociale stelsel er geheel aan, gegarandeerd.

Goldfinger | 15-05-17 | 11:06

Neuken voor de gemeenschap is al zo oud als de Bijbel. Maar waarom religie neutralen daar aan mee moeten betalen in de vorm van kinderbijslag blijft mij een raadsel.

Sqbar | 15-05-17 | 11:03

En dan ook nog in ogenschouw nemen dat in de Randstad en andere grote steden binnen de niet-westerse bevolkingsgroepen heel veel kinderen worden verwekt, dan houdt dat in dat de D'66ers, Groen Linksers en aldaar 0 % progeniteren, ondanks alle bakfietsen met grut

batvoca2 | 15-05-17 | 11:03

Verder woon ik ook in een klein dorp met veel kinderen en dit bevalt me goed. Geen graffity, geen muntjes in de winkelwagen, geen brutale jongeren, geen allochtonen. Fietsen niet op slot en de achterdeur nog open.

du Roi Soleil | 15-05-17 | 11:01

maar toch | 15-05-17 | 10:1
Geile sites!?

Nacho_Vidal | 15-05-17 | 11:00

Mensen zonder religieuze aanleg sterven vanzelf uit.

du Roi Soleil | 15-05-17 | 11:00

Wat vindt Heleen van dit alles?

Schoorsteenveger | 15-05-17 | 10:59

Ik woon middenin de bible belt, gemeente Aalburg, op zondag zijn de straten leeg. Heerlijk. Mega nette mensen, iedereen groet elkaar, geen gedoe, geen gezeik, hoef de deur niet eens op slot te doen en ja, het bárst van de kids en ze zijn (bijna) allemaal even netjes opgevoed. Heb je geen spat last van. Opgeschoten jochies met brommertjes tuurlijk, 1x per week op t erf van pa rondjes scheuren in oude Golf, prima. Maar laat ze het niet wagen om een ander lastig te vallen want als pa en ma het horen gaat het brommertje zo de gierput in. Ik zou met geen plek in NL willen ruilen hoewel ik overuigt atheist ben doet ook daar niemand moeilijk over. Nederland in de jaren 70, zo voelt het.

Dutchbeaurouge | 15-05-17 | 10:59

D-Fens_1963  | 15-05-17 | 10:47
Dat is door IS en andere radicalen al bedacht. Voor die idioten geen nieuw idee, helaas.

We zien nu hele hordes door de overbevolking oa deze kant op dobberen en hulporganisaties pikken ze op en zetten ze over.
Gaan zover dat ze vorige week bijna de Libische kustwacht ramden omdat die ze oppikt en terugbrengt naar Libië wat de hulpclubs niet willen. Varende taxi's ipv hulpboten.
.
Overigens zou Nederland eenzelfde geboorte ratio hebben als Jordanië en vele andere zuidelijke landen sinds 1965 dan waren we nu alhier met ca. 62 miljoen inwoners.

Moneytron | 15-05-17 | 10:54

@GroetenvanUrk
Heel veelvuldig consumeren van neusbier is op Urk toch wel negatief voorbeeldje?

JanvandeBiertent | 15-05-17 | 10:52

Niets mis mee. In dit geval zullen de meeste, zo niet allemaal zeer gezagstrouwen burgers worden, echte kaaskoppen die zijn blijven hangen in een wat achtergebleven cultuur / gewoonten.

Schepvogel | 15-05-17 | 10:49

@moneytron
Hmm, besmet drinkwater he?
Breng maar niemand op (verkeerde)ideeën.

D-Fens_1963 | 15-05-17 | 10:47

Met onze bevolkingsdichtheid zouden we een 2 kind politiek moeten hebben. Rootcause van alle problemen, de overbevolking. File, schiphol vol, steylloze blogs... hek om het land en max 2 kindjes. Kinderbijslag afschaffen. Geen incentive meer nodig. Geef maar een bijlage als je je vader of moeder een paar jaar in huis neemt. Klinkt logischer.

merel veld | 15-05-17 | 10:46

En waar wonen de meeste vaders met meer dan vier kinderen?'................................................................ ik gok in de bijlmer, Kom cbs doe eens kaartje maken!

Padre Grassi | 15-05-17 | 10:28
Maar wel even een onderscheid maken tussen een compleet gezin met een vader, en een 1 ouder gezin (moeder).
Waar woont Anouk eigenlijk?

Nuchternederland | 15-05-17 | 10:45

Wat moneytron zegt.. gelukkig en praise the lord dat er nog flink kindjes worden gemaakt in bepaalde delen. We zullen het nodig hebben om die verachtelijke middeleeuwse ideologie terug in de fles te stoppen.

Bill Cosby | 15-05-17 | 10:43

Ik woon op Urk en we hebben inderdaad grote gezinnen. Daar tegenover staat dat de mensen hier keihard werken om in hun eigen onderhoud te voorzien, voor de kinderen kunnen zorgen en deze goed opvoeden. Iets wat in de grote steden een uitzondering lijkt te zijn.

Je kan soortgelijke landkaartjes opzoeken en zien dat wij hier de laagste criminaliteit cijfers hebben, het minste aantal mensen met een uitkering hebben en zo'n beetje de laagste werkloosheid cijfers van Nederland hebben. Om een paar positieve voorbeeldjes te geven.

GroetenVanUrk | 15-05-17 | 10:42

Dit als tegengewicht aan de verovering doir de islam via de baarmoeder.
Helaas wat dat betreft alsnog te weinig.

Met name voor gehele derde wereldbevolking is keiharde geboorte beperking per omgaande nodig. Desnoodsanticonceptie via drinkwater etc.

Moneytron | 15-05-17 | 10:39

Waarom heb ik zo'n vermoeden dat de migratieachtergrondgeboortecijfers niet helemaal kloppend zijn.

miknic | 15-05-17 | 10:37

Laat die menson lekker neukon

P. Lompzak | 15-05-17 | 10:36

Gvd GeenStijl, nu is mijn computer besmet met wannacrypt ransomeware! Jullie schuld.

Eshek | 15-05-17 | 10:33

Niks mis mee. Zeker de refo's zijn eigenlijk heel terughoudend met hun religie en het arbeidsethos is goed.

Bvdb | 15-05-17 | 10:33

En homosensuelen komen niet voor op Urk.

eerstneukendanpraten | 15-05-17 | 10:33

mooi.. dan hebben we niet al(of een stuk minder) die nieuwe EU burgers meer nodig in dit overvolle land met een giga werkeloosheid en hoge uitkeringsbehoeftigen.

Kunnen de Urkers en de Staphorsters straks de billen gaan wassen van grijszijnde 90+ NL burgers.
En vergeet niet, om te werken zodat de staatskas blijft voorzien van poen, poen en poen.. voor de boven hen en onder hen gestelde in dit land.

Oh wacht, werkende vrouwen gaat het in die gemeenschappen niet worden.. baren en bidden.. waar ken ik dat nu toch van.

fikkieblijf! | 15-05-17 | 10:29

En op de zesde dag zei God: "neuq ze allemaal de moeder".

Kapitein Stijlvol | 15-05-17 | 10:29

Alle zegen begint bij Het Kruis.

HeelStijl | 15-05-17 | 10:28

Ben meer benieuwd naar de werpcijfers van de Koranbelt.
Dan kunnen we ongeveer inschatten wanneer "ze " met meer zullen zijn.

D-Fens_1963 | 15-05-17 | 10:28

En waar wonen de meeste vaders met meer dan vier kinderen?'................................................................ ik gok in de bijlmer, Kom cbs doe eens kaartje maken!

Padre Grassi | 15-05-17 | 10:28

@ appies | 15-05-17 | 10:22
Ha nee, dat is een egoïstische misvatting. De aarde geeft geen stuiver om de mensheid en mochten wij allen uitsterven, dan draait de aarde er geen rondje minder om.
De mensch is de grootste bedreiging voor de mensheid. Eventueel ook huidige flora en fauna, maar de aarde als bewoonbare planeet heeft er een handje van zichzelf te herstellen. Dat dit proces soms millennia duurt en wij geen tijd hebben hierop te wachten, tja.
Bacteriën hebben al van oudsher de aarde geregeerd en zullen dat na ons afscheid blijven doen.

Kouwe Kees | 15-05-17 | 10:27

Beetje tegenwicht bieden. Moet kunnen.

Van Urk | 15-05-17 | 10:26

Als het Atheisten of Christenen zijn vindt ik het prima. Ook boedhisten en shintoisten heb ik geen problemen mee.

Zijn ze daarentegen voodoo, islam, natuurgodsdiensten wordt het tijd om ze te steriliseren.

Vogelbeest | 15-05-17 | 10:24

De mensch is de grootste bedreiging van de aarde....

appies | 15-05-17 | 10:22

De dominee tegen de fabrieksdirecteur : hou jij ze arm dan hou ik ze dom... er is eigenlijk niets veranderd sinds de 19e eeuw.

Prof. Pim Pam Pet | 15-05-17 | 10:19

Allemaal de schuld van Steen Geil

WC Experience | 15-05-17 | 10:19

Ik ben ook wel benieuwd naar de 'Koranbelt'...

Of... ligt dat te gevoelig.

Muskatnuss!!! | 15-05-17 | 10:19

Biblebelt kampioen dwergwerpen.

keestelpro | 15-05-17 | 10:19

Ik probeer het maar positief te zien. Die fokken nog zodanig om nog een beetje tegenwicht te bieden aan de mohammedanen.

Vanilla | 15-05-17 | 10:19

En dat er in 150 landen computers besmet zijn met een die computergijzelsoftware is dan ook vast de schuld van GeenStijl zeker?

Rest In Privacy | 15-05-17 | 10:18

Geile Sites

maar toch | 15-05-17 | 10:15

Dit komt door geile sites zoals GS.

maar toch | 15-05-17 | 10:15

Dit is vast en zeker ook de schuld van GeenStijl?

Rest In Privacy | 15-05-17 | 10:14

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl