Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Turken infiltreren in vvd en PVV

Dat is grappig. Het speelveld der Turken beperkt zich doorgaans tot de Partij van de Allochtonen, een vleugje GroenLinks en tegenwoordig ook haatclub DENK, maar door de Erdoconsternatie van de voorbije dagen schieten er plots Turken rechtsaf de bocht uit. Linkse Turken drinken pils (=hoedoed) op de daadkracht van Mark Rutte, terwijl Turken in dit (PDF) en dit soort onderzoekjes normaal gesproken toch een broertje dood hebben aan de naar rechts hellende clubjes. "De Turkse woede in Nederland van de laatste dagen beperkt zich niet enkel tot de Erdogan-aanhangers. Ook onder de Turkse tegenstanders van de president spelen de emoties hoog op. Zodanig dat Turkse Nederlanders die altijd links stemden een stem op de VVD en de PVV overwegen. Ze willen Rutte en Wilders in hun strijd tegen Erdogan een hart onder de riem steken." Verdomme. PvdA en GroenLinks waren al afgepakt, D666 is uiteraard geen optie en nu zijn de vvd en de PVV OOK NIET MEER VAN ÓNS. Kapotgeïnfiltreerd door de Turken. En wij maar denken dat het die Turken helemaal niks boeit. Turken die op vvd en PVV stemmen: de multiculturele samenleving is gelukt. Af. Tofuck Dibi had gelijk. Bedankt hè, Erdogan. Waar moeten we nu op stemmen?

Reaguursels

Inloggen

Turkse hackers plaatsen swastika's op populaire Twitter-accounts!
Zwevende kiezer, u kunt nu nog op de PVV van Wilders stemmen! Over 4 jaar is het te laat!

De bedrieger Rutte heeft met Merkel een afspraak, om nog eens 250k van dat volk binnen te laten!
PVV en NEXIT!

Lexus01 | 15-03-17 | 11:24

Meer meer meer van dit soort Turken.
De andere sürt müt opzoüten.

klinkklaar | 14-03-17 | 22:46

Op het werk bij ons op de receptie werkt een Turkse. Ik zei zo maandagochtend tegen haar ''echt kut van die rellen in Rotterdam''. Zij antwoordde zo: ''Ja echt, wat doen al die Erdogan Turken hier, laat ze lekker oprotten naar Turkije, die Turken hebben het hier juist hartstikke goed, wat klagen ze nou, ik geef Wilders wat dat betreft groot gelijk''. Met een glimlach ging ik weer verder.

McStuiver | 14-03-17 | 18:39

Wat een onzin Mosterd, wat mij betreft mag iedereen stemmen op VVD of PVV.

Upharsin | 14-03-17 | 18:30

Stem je gitaar.

D. G. Narrator | 14-03-17 | 18:25

Ben eigenlijk wel benieuwd wanneer dar Europese Hof in actie komt. Met 5000+ zware aanklachten tegen Turkije zou je toch verwachten dat ze eens iets gaan doen voor hun geld. O nee, laat maar. De vraag stellen is beantwoorden. Ooit iets Europees wel echte problemen zien aanpakken ipv verzonnen niet hinderlijke probleempjes ? Opdoeken die boel en gewoon weer zelf regelen.

FrummelPummel | 14-03-17 | 17:03

Laffe Turken van Denk haken af van TV-debat vanavond.

wijzegeit | 14-03-17 | 16:43

Kunnen we vaststellen dat al die Erdo turken die in ons land verblijven er precies zó over denken! Integreren?
Pleurt op! Voor geen meter! Hier in Bloemhof is sprake van een turkse enclave! Zo ook in de Afrikaanderwijk én Hillesluis! Niks meer of minder dan een 5e colone!
Ik ben er klaar mee, en Rutte zegt dat 80% van die erdogangers "meedoen" en "integreren". Als de VVD morgen weer de grootste blijkt te zijn, weet dan dat er héél veel landverraders onder ons zijn!

demaup | 14-03-17 | 16:15

Turken stemmen niet op NSB'66? Ik zal niet weten waarom niet. Ze hebben dezelfde agenda en hetzelfde soort leider.

Uw Psychiater | 14-03-17 | 16:08

Islam heeft al heel lang oorlog met de 'moderniteit'. En dat is vooral een strijd binnen islam. Ontluisterend dat 'wij' de hipsterturk, de Ebru's enzo een heldenrol toedelen omdat ze twijfelen over een totalitair systeem. Wij werpen juichend olie op de komende stadsoorlogen.

Probeer eens in gedachten aan de d-day en market garden veteranen uit te leggen wat hier gebeurt. Zonder je te schamen.

Alquest | 14-03-17 | 15:44

Stem lijst 16 Forum voor Democratie !

Hebbiehemookweer | 14-03-17 | 15:25

His Lordship | 14-03-17 | 14:12
Tegenover de Erdolf-fans staan de Ataturk-fans (zie foto boven). De seculiere Turkse staat. Als de Erdolf-aanhangers links stemmen, kunnen de Ataturken beter rechts stemmen.
Het allerbeste voor de Ataturken is natuurlijk PVV stemmen. Maar dat is slechts mijn wijze mening.

onnosel | 14-03-17 | 15:11

Nu snap ik het plagerige toontje van geenstijl best maar zulke artikelen lijken me ook de foute weg..
De welwillende moeten in de armen worden gesloten.
Je moet ook niet vergeten dat een hoogopgeleide seculiere Turk uit Istanbul ook naar de Nederlands-Turkse Erdogan aanhangers kijkt als een een stel onderontwikkelde conservatieve leeghoofden.

henkdekanarie | 14-03-17 | 15:06

Erdan Balci is een held.
Ömer Uyar, Ebru Umar, Sinan Can, Fidnan Ekiz, allemaal helden.

Het is bekend dat elke mens van Turkse komaf, ook al is men al jaren hier en zelfs hier geboren, die uitspraken doet zoals deze Nederlanders met Turkse roots dat deze mensen op een plein in Rotterdam of Ankara te midden van de rode vlaggen geen half uur meer zouden leven. In Turkije zijn er al meerdere burgers die tegen Erdogan en de AKP zijn, ter plekke neergestoken, met stukken hout in elkaar geslagen en zelfs overleden.

De Turken in Nederland ofwel de Nederlanders met Turkse roots zouden aan deze helden een voorbeeld moeten nemen. Echter deze voorbeelden kunnen niet zonder beveiliging een Turks theehuis binnen. En dan DENK wat beweert dat wij de Nederturken onderdrukken.

Het is bekend dat de Turken geloven in complotten. Velen kijken geen Nederlandse TV want verstaan het niet maar wel de Turkse alwaar al jaren een series de Valley of the Wolves of Magnificent Century Kösem, lopen die complotten tegen Turkije laat zien. Daarin spelen de christenen en de Paus een rol om Turkije te saboteren en te onderdrukken. vele Turken, murw gebeukt met die propaganda geloven dat dit werkelijk zo is.
ZO pompt DENK ook allerlei complotten in de islamitische en Turkse samenleving zoals het eerder de stekker eruit trekken in ziekenhuizen bij allochtonen. Gaat erin als zoete koek.

Ook zijn Turken nog altijd zwaar gekwetst en getraumatiseerd nadat na de 1e wereldoorlog het Ottomaanse rijk uiteen viel. In het verdrag van Sevres werd het Ottomaans rijk opgedeeld in oa nieuwe landen en bleef voor de Turken Anatolië over. Daardoor heeft men een groot wantrouwen tegen het westen.
Bestond het groot Turks rijk van Macedonië, Bosnië tot aan diep in China in de 13e eeuw was er na eeuwen van veroveringen en verlies mede door inval van de hunnen weer een groot Ottomaans rijk ontstaan was het teniet gedaan door het westen, Europa met daarin uiteraard de aloude vijand de kerk.

Dit is de reden waarom Turken zich meer en meer in Turkije en Europa manifesteren met leuzen als;
- “Wij zijn economisch sterk, hebben het grootste leger en Europa zal naar ons moeten luisteren”
- “Wij vertegenwoordigen het enig ware geloof en zullen in de toekomst (2050-60) Europa veroveren omdat wij dan in de meerderheid zijn met onze geloofsgenoten”
- “Europeanen zijn ongelovigen en racisten, wij zullen jullie een lesje leren” etc. etc.
Men weet dat maken door migratie en grote gezinnen ons op den duur overmeesteren kan middels democratisch besluit, via de meerderheid. Ziet u het voor u een DENK in strijd met nog radicalere partijen, allen gestoeld op de Koran of de Sharia zelfs die in onze landen in 2050-60 strijden om de macht.

Erdogan zei: "Democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen." Deze uitspraak dateert uit 1996, toen hij nog burgemeester van Istanbul was.

Ook zei Erdogan: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten… Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.”

Dit samen met links is het gevaar voor Europa. Bekend is dat vanuit vele moskeeën eerst werd gezegd niet te stemmen omdat democratie niet mag volgens de Koran. Zie ISIS.
Zie de wijze waarop Erdogan de democratie om zeep helpt en men is ermee akkoord, althans de meerderheid in Turkije tot nu toe. Zodra in Nederland de moslims in de meerderheid zijn schaft men de democratie af en is de Koran leidend en met een beetje pech de Sharia. Links is daar debet aan.

Het is daarom dat VANDAAG Erdogan in Duitsland en Nederland alle Turken en moslims opriep niet te stemmen op rechtse partijen. Hij heeft de LINKSE partijen nodig om samen met zijn Sunni vrienden uit Saoedi Arabië en Qatar het geloof over Europa te verspreiden.
Saoedi Arabië en Qatar steunen veel partijen in veel landen waar oorlogen en dergelijke aan de gang zijn wat voor vluchtelingen zorgt. Mes snijdt aan twee kanten, ze implementeren middels die oorlogen het salafisme en wahabisme in die landen en vluchtelingen uit de regio’s komen deze kant op.
Men steunt veel groepen, vaak indirect zoals, Boko Haram, Al Qaida, Al Shabaab, FIS en vele anderen de burgers terroriseren. Maar ook in Indonesië en meerdere Aziatische landen haalt men hetzelfde uit. Zie oa Bangladesh waar ook meer en meer mensen vluchten naar Europa.

Langzaam wordt voor meer Europeanen duidelijk dat er een proces aan de gang is wat onze toekomst teniet zal doen.
Moeten we stemmen voor Groen Links want milieu, moeten we zorgen voor betere scholen, betere zorg, een groter leger, goede pensioenen, meer wegen. Of is dit alles onbelangrijk als je weet dat over een ca. 40 jaar we dit alles verliezen omdat we dan terug gekatapulteerd worden in de middeleeuwen want Islam. Islam betekent geen innovatie, geen vooruitgang omdat binnen de islam dit alles onmogelijk is. Kijkt u hoeveel patenten er in het midden oosten zijn ontstaan de laatste 40 jaar, vrijwel geen. Alleen al een klein land als Israël heeft vele malen meer patenten geregistreerd dan alle islam landen bij elkaar.

Daarom doen verstandige Nederturken en alle stemmers er verstandig aan niet op partijen als DENK, Groen Links, PVDA, PS en D66 te stemmen.
Erdal Balci is een held.

Moneytron | 14-03-17 | 14:59

@VerenigingVanDieven | 14-03-17 | 13:41

het lijkt er wel op:
nos.nl/artikel/2163023-aboutaleb-toest...
Aboutaleb was verrast dat de Turkse minister van Familiezaken Kaya beveiligers had meegenomen. "Het waren twaalf brede mannen. Wij hadden geen zekerheid of ze wapens hadden." De consul-generaal reageerde niet op vragen daarover van het stadhuis, zei Aboutaleb.

Hemmenaar7 | 14-03-17 | 14:48

Telelezer,

Toch pvv stemmen, hoe meer partijen "gezellig" samen moeten.

Als het dan uiteindelijk klapt
Gaat Geert daar dan natuurlijk ook de schuld van krijgen, lekker overzichtelijk altijd 1 schuldige aanwijzen, vooral als je oorzaak en gevolg door elkaar haalt, en zelf niet na kunt denken.

Mallepietje1001 | 14-03-17 | 14:44

telelezer | 14-03-17 | 14:36

Dus? Niet alle Turken zijn uit het korps gezuiverd.
Eén volle of met aangetrouwde Turkse familie is al genoeg om een telefoontje te plegen.

Teleo | 14-03-17 | 14:44

The Saracen Heathen will soon taste our steel,
our standards will rise across the land!
Eat that, Erdolf.
@ Graaisnaaiert | 14-03-17 | 13:45
en
Bewapen u maar vast want dit loopt gierend uit de hand en op de overheid hoeft u niet te rekenen voor uw bescherming.
@ James Lastig | 14-03-17 | 14:32
youtu.be/jeLLDdCpTBA?t=271

telelezer | 14-03-17 | 14:43

@ langzullenweleven | 14-03-17 | 13:30
Dank voor de correctie.

Mannes | 14-03-17 | 14:40

Infiltreren moet stemmen zijn denk ik.

Ennuh heel veel turken en Surinamers stemmen al jaren op Greet

Het is mij: Robert | 14-03-17 | 14:36

Van de 400.000 Turken lopen er heel wat binnen het politiekorps. En zijn niet te beroerd om hun vaderlandgenoten te tippen.
Teleo | 14-03-17 | 13:54
www.nu.nl/binnenland/4019371/nationale...

telelezer | 14-03-17 | 14:36

Fijn he, Islamieten !?!?

Bewapen u maar vast want dit loopt gierend uit de hand en op de overheid hoeft u niet te rekenen voor uw bescherming.

James Lastig | 14-03-17 | 14:32

Wacht even. Ik had de indruk dat Erdo-fanboys juist altijd degenen waren die links stemden in Nederlandse verkiezingen.

His Lordship | 14-03-17 | 14:12

Sorry dit hoort in topic "Nederland verantwoordelijk voor 8000 Bosnische slachtoffers" natuurlijk.

Mallepietje1001 | 14-03-17 | 14:05

Gelul, maar zelfs als het zo zou zijn 8000 Bosniëers :1000000 Armeniërs.

Afgetekende overwinning voor Turkije in dit geval.

Ik geloof niet echt dat ze daaraan herinnerd willen worden. Ligt nogal gevoelig hé

Mallepietje1001 | 14-03-17 | 14:02

"... ik heb geen zin om de sfeer hier te laten verzieken door 5e Kolonne stoottroepen van die zielepoot uit Ankara."
@ Graaisnaaiert | 14-03-17 | 13:33
Helaas te laat, wij Nederlanders weigeren het nog steeds te aanvaarden en steken de kop in het zand en klampen ons vast aan de verkiezngen (want democratisch-haha)
Nederland is verloren. Zelfs als we morgen een PVV meerderheid zouden krijgen is het toch te laat want de debiele linkse meerderheid van het naieve NL schapenvolk gaat liever deaud dan niet "deug-correct" te zijn
Bedankt Den Haag
Bedankt Brussel
Bedankt debiel kiesvee

telelezer | 14-03-17 | 13:56

Gravin v Kippenbouth | 14-03-17 | 13:49

Valse hoop.
Hoe denk jij dat ze dat moeten doen?

Van de 400.000 Turken lopen er heel wat binnen het politiekorps. En zijn niet te beroerd om hun vaderlandgenoten te tippen.

Teleo | 14-03-17 | 13:54

Gelukkig zijn er nog genoeg verstandige Turkse medelanders die wat gematigder standpunten innemen en prima integreren in de Nederlandse smenleving.
Op welke partij ze stemmen interesseert me niet. Zolang onze democratische normen en waarden gerespecteerd worden is het prima.

Een ander verhaal is het met Erdogan. Een psychopatische volksmenner "pur sang". Hij heeft gedreigd dat er in de dagen voor de NL verkiezingen onaangename dingen staan te gebeuren. Nou kraamt die man continue onzin uit maar er lopen een hoop idioten rond die er een moord voor doen om hun geschifte leider te plezieren. Ik hoop dan ook dat de politie en de veiligheidsdienst(en) de veiligheid van onze politici en hun familieleden heel goed in de gaten houdt.

Gravin v Kippenbouth | 14-03-17 | 13:49

www.youtube.com/watch?v=yhhDbaah9DQ
(Saxon - Crusader).
Met de briljante zinsnede:
The Saracen Heathen will soon taste our steel,
our standards will rise across the land!
Eat that, Erdolf.

Graaisnaaiert | 14-03-17 | 13:45

@Mark_D_NL | 14-03-17 | 13:38
Ook goed, om het even.
Ik heb geen zin het verder uit te leggen. Je kan het zo vinden op hun websites.

Lafayette | 14-03-17 | 13:45

zeefert | 14-03-17 | 13:40

Een Turkse winkelier in Turkije.
.
Briljante hümor.
Die man moeten we helpen middels een crowfund o.i.d.

Teleo | 14-03-17 | 13:42

@Hemmenaar7 | 14-03-17 | 13:34
Enkele van haar beveiligers zijn gearresteerd, ik neem aan op overtreding van de wapenwet.

VerenigingVanDieven | 14-03-17 | 13:41

@Pedronegro | 14-03-17 | 13:39
Fun fact! In Eindhoven zit een kleermaker met de naam Hasan Jas'an.

DerFoehrer | 14-03-17 | 13:41

@langzullenweleven | 14-03-17 | 13:23
Die was recht op zijn smoel!

necrosis | 14-03-17 | 13:41

Ik las dat een turkse winkelier een aanklacht gaat indienen tegen Willy en Rutte.
Hierbij roep ik op tot het boycotten van alle turkse winkeliers totdat de uitkomst van de aanklacht bekend is.

zeefert | 14-03-17 | 13:40

Nee, nee en nog eens nee. Nix stemmen. Gewoon Hassan jas an en moven. En rap. Doei!

Pedronegro | 14-03-17 | 13:39

Ik stem op Maarten Biesheuvel. Met deze krankzinnigheid gaat ik voor de expert.

Teleo | 14-03-17 | 13:38

Lafayette | 14-03-17 | 13:25
Je comment gaat fout, omdat je aanneemt dat ik een fervent PVV aanhagnger ben. En dat is niet zo. Maar mag graag voor ze opkomen.
-
De PVV is ook onderdeel van het Kartel (spel).. doet aan groot kiezersbedrog. Ze willen helemaal niet regeren dat is nu wel duidelijk. Maar ze houden Regeringsdeelname wel als worst voor hun aanhangers. Dus vandaar is de PVV ook een ouderwetse Nederlandse Kartel Partij.
--
FvD ja nogmaals het is PVV met een das en een glas wijn. Er zit misschien wat verschil in de woordkeuze en het bedrag op de bank van de partij fans. Maar verder zijn de standpunten idem.
--
En je bent de zoveelste al die verteld dat er echte verschillen zijn tussen FvD en PVV maar die het mij niet uitlegt wat die verschillen dan wel zijn.
--
VNL verschilt daarentegen wel weer van de PVV en FvD.

Mark_D_NL | 14-03-17 | 13:38

Welk kleur zijn/haar partij ook heeft. Uiteindelijk is er maar 1 belang en dat is het Turkse belang. Vertrouw geen enkele Turk.

Wasbakplasser | 14-03-17 | 13:37

semi-OT:
HADDEN die Turkse beveiligers van dat ministervrouwtje nou ook (vuur)wapens? NAV die mooie Volkskrant foto waar ze tegen de auto staan en gefouilleerd worden?
Iemand die dat weet/gezien heeft?

Hemmenaar7 | 14-03-17 | 13:34

Turken waarderen ineens onze grote bek van rechts..?
Ik weet dat men niet moet generaliseren. Echter, het is in de sociale psychologie en ook in de culturele anthropologie algemeen bekend dat primitieve volken alleen maar respect hebben en buigen voor twee dingen:
Geld en Geweld; in dit geval: een grote bek van Nederland tegen Erdo (geiten mogen met hem zijn).
Geld en/of een grote bek opzetten, dat is het enige dat helpt; dit tevens mijn (als student met schade en schande opgedane) ervaring tijdens mijn reizen door Turkije en Afrika.
Geld (baksjiesh) en geweld is het enige!
Daarom draaien die landen alleen maar goed onder dictatuur en is onze debiele gedachte om daar democratie te brengen gewoon naief.
Het gevaar is dat we steeds meer, meer, meer, van dat soort primitieve lieden hierheen halen.
Arm Nederland

telelezer | 14-03-17 | 13:34

Sja, Erdolf is duidelijk bezig - na de Gulenellende - de zaak opnieuw op scherp te zetten om zo in de ogen van de minder verstandige Turken wereldwijd als de grote, daadkrachtige Leider die overal respect krijgt over te komen.
Verstandige Turken zien hem voor wat hij is, een verwende cry-baby die gaat eisen, krijsen en het kromzwaard hijsen als hij zijn zin niet krijt.
Resteert de vraag, hoeveel verstandige Turken zijn er in Nederland/Europa en wat doen we met de minder verstandige, want ik heb geen zin om de sfeer hier te laten verzieken door 5e Kolonne stoottroepen van die zielepoot uit Ankara.

Graaisnaaiert | 14-03-17 | 13:33

Turkentopic zal wel.

Ik heb nog wat tijd en Geenpeil foldermateriaal over. Die ga ik vanmiddag uitdelen. Turkenbussen sla ik over. Doen toch niks als kijken naar schaap.

Oprisp | 14-03-17 | 13:33

Ik begon me al af te vragen of er echt geen Turken zijn die genoeg beginnen te krijgen van de stampvoetende kleuter Erdogan. Wel degelijk dus. En dat ze niet op Denk stemmen is prima.Ze lijken mij verder mans genoeg om zelf een keuze te maken.

MAD1950 | 14-03-17 | 13:32

Nou nog 1 paspoort kiezen en die Jinek ook en dan wordt het nog wat.

Watching the Wheels | 14-03-17 | 13:30

want stel voor dat DENK erg groot wordt.
Mannes | 14-03-17 | 13:23
of
want stel JE voor dat DENK erg groot wordt.
Groot verschil!!!!

langzullenweleven | 14-03-17 | 13:30

Toppunt van integreren.

Watching the Wheels | 14-03-17 | 13:28

waarom weer iets over de grootste griezel van NL namelijk Tofik Dibi(el).
negeer die puist want er is niks leuks aan die gek.

pejoar | 14-03-17 | 13:27

Erdogan adviseert ook om op de PVV te stemmen nos.nl/teletekst#109

Watching the Wheels | 14-03-17 | 13:27

Die Turken hebben natuurlijk wel 1000 euro gehad...

accijnstoerist | 14-03-17 | 13:25

@Mark_D_NL | 14-03-17 | 13:19
Ik snap dat je je wilt afzetten. Maar PVV en FvD gaan goed door een deur, maar zijn niet helemaal hetzelfde. Er zijn wel degelijk verschillen, in aanpak, opstelling en programma. Het is overigens prima. Beiden zijn nodig en daar komen we wel uit. Accepteer nu gewoon dat er naast de PVV een FvD komt en zie dat als een versterking.

Lafayette | 14-03-17 | 13:25

Kijk: een tegenturk (hoe oud is die foto?)
-
Een echte Erdo-aanhanger hangt geen vlag met Mustafa Kemal ('Atatürk') aan de gevel. (of waar dan ook).

bisbisbis | 14-03-17 | 13:24

Hé, Erdo, ben je 24 april 11 vergeten? Het begin van de Ermeni Soykýrýmý, hier bekend als de Armeense genocide op 1,6 miljoen onschuldige mannen, vrouwen en kinderen? Hé Erdo, je gedraagt je als een min mannetje.

langzullenweleven | 14-03-17 | 13:23

Erdogan adviseert juist om niet op de VVD of de PVV te stemmen. Dat de VVD stemmen krijgt van de Turkse Nederlanders bewijst maar weer eens dat Rutte er voor alle Nederlanders is. Althans dat zegt hij zelf. Laten wij hier blij mee zijn, want stel voor dat DENK erg groot wordt.

Mannes | 14-03-17 | 13:23

Mea Culpa.
Als doorgewinterde islamofoob, institutioneel racist, xenofoob en sinds kort ook Nazi heb ik tot op heden alle kebabnegers over 1 Erdosnorrekam geschoren.
Nu blijken er toch een paar verstandige tussen te zitten alhier. Ik dacht dat die verstandigen, al dan niet opgesloten door Erdoswanz, alleen in Turkije woonden en wij hier in Nederland louter het ongeletterde, door inteelt aangetaste, onaangepaste schapenneukersvolk uit de achterlanden van Anatolië hadden wonen. Want die zie ik alleen maar rond mij heen en op TV.

JanvandeBiertent | 14-03-17 | 13:21

Wij stemmen op gepaste wijze onze Nexitjes af op de waan van de dag. Ruim twee vingers gin, tonic en schijfje citroen. Op warme dagen aangevuld met wat ijs, maar dan dienen de twee vingers wat ruimer genomen te worden teneinde de spoeling niet te dun te laten worden. Een goede G&T dient blauw in het glas te hangen. Dit laatste voor de kenners. Cheers, Nexit!

Een vrije paling | 14-03-17 | 13:21

Gezien de anti Nederland houding van de Denk partij inzake het feit dat dictator Erdogan ons: "nazi's, fascisten en voor honden uitmaakt moet de Denk partij verboden worden.

Het is een anti democratische partij die haat en verdeeldheid zaait. Sluw en gemeen zijn.
We krijgen er nog veel last van als ze gekozen worden.
Weer een stuk Nederlandse identiteit weg.

Nederland U bent gewaarschuwd!!

Met dank aan die PvdA pamperaars, die ons land qua immigratie naar de afgrond hebben gebracht, door zulke figuren van die denkpartij ooit toe te laten.
Het is een onvergefelijke blunder van de pvda geweest.

joost2 | 14-03-17 | 13:21

Jesse huilt!

Charles de Batz | 14-03-17 | 13:21

hoe meer turken vvd of pvv stemmen hoe beter. kom d'r maar in, jongens.

aight.. | 14-03-17 | 13:21

Niksniejonge | 14-03-17 | 13:15
Waarom zo overtuigd FvD? Denk je niet dat je enorm teleurgesteld wordt omdat FvD ook binnen een vloek en een zucht onderdeel is van het Kartel? Dat is inherent aan de NL politiek en de politiek van een klein land. Alleen een ander systeem opzet kan dit allemaal ten goede keren.
--
FvD brengt niets nieuws. PVV standpunten met een stropdas en een glasje wijn ipv Schultenbrau.

Mark_D_NL | 14-03-17 | 13:19

Mooi toch? Geen weldenkend mens ziet Erdogan zitten als leider. En de beste manier om met zo'n dictator om te gaan en de stille opositie te steunen is door grenzen te stellen. Als het in Erdogans Turkije achteruit gaat, in de breedste zin, is dat te wijten aan een man en een man alleen. Erdogan. En dat mag best gevoeld worden. Zoals een oud gezegde luidt; met stroop vang je meer vliegen dan met azijn. Of zoals men ook placht te zeggen; denk om de toon! Erdogan.

ratelaar | 14-03-17 | 13:19

Taqqiya heet dit. Niets met turken te maken, maar met hun ideologie.

Bill Cosby | 14-03-17 | 13:19

Zit net naar Radio-1 te luisteren- Walgelijk!
Het grofweg propageren van de gevestigde kartel partijen en voornamelijk ook de linkse partijen en het indoctrineren van het naieve kiesvee gaat vrolijk door
En dat (natuurlijk) op onze kosten
Zum Kotzen!

telelezer | 14-03-17 | 13:19

Respect voor de NederTurken...
Of is dit zo een nep-bericht of hoax

*101# | 14-03-17 | 13:18

Oh nein, dadelijk infiltreren ze de GP ook nog.

RickTheDick | 14-03-17 | 13:16

-weggejorist en opgerot-

Niksniejonge | 14-03-17 | 13:15

Karbonaatje eten en exotisch paspoort inleveren, dan praten we verder.

Princess_F.W.Bolkiah | 14-03-17 | 13:14

Erdogan huilt door: Erdogan:'Nederland maakte achtduizend Bosniërs af in Srebrenica'
nu.nl...
croque monsieur | 14-03-17 | 13:04

Gelukkig kennen wij de Turken van de Armeniërs.

Bierkip | 14-03-17 | 13:13

Gen. Maximus | 14-03-17 | 13:09
Ja het is een provocatie dat wij iets terug gaan roeptoeteren van genocide dingetje die zij aan hun broek hebben hangen. Maar ja dan Turken in EU heul boos. Dat is nou precies wat hij wil. Inderdaad negeren die hap.

ikdenkwat | 14-03-17 | 13:12

-weggejorist-

Jarnsida | 14-03-17 | 13:11

Mooi man. Eindelijk integratie.

Mahatma | 14-03-17 | 13:11

Mart = Mark

1977 | 14-03-17 | 13:10

Op Mart Trutte natuurlijk. De loverboy van de politiek. Hij fluistert nu lieve dingen in je oor die je graag hoort en belooft je ook kadootjes. En straks, straks naait ie je keihard en dan mogen zijn maten Pechtold en Asscher ook nog even.

1977 | 14-03-17 | 13:09

croque monsieur | 14-03-17 | 13:04
Zag het. Zucht. Allemaal voor interne consumptie maar wel stomvervelend. Vanaf nu kapot negeren lijkt me de beste optie. Maar wel hinderlijke aanwezigheid van ME/pliesie bij elke referendum gerelateerd evenement natuurlijk, onder mom van openbare orde.

Gen. Maximus | 14-03-17 | 13:09

croque monsieur | 14-03-17 | 13:04
Ik weet niet wat die man in zijn hoofd heeft kruipen maar dat is niet veel soeps.

ikdenkwat | 14-03-17 | 13:09

Ik zal teneergeslagen zijn als we straks een linkse regering hebben, die kans is zeer groot. Een regering vol met EUliefhebbers, subsidiestrooiers en vluchtelingenwerkers.

Rest In Privacy | 14-03-17 | 13:08

-weggejorist-

markruttos | 14-03-17 | 13:06

Iek Nedderlandertje. Iek spuugzat Erdotoerk. Daarom iek morgen stem Kiert Wielders.

Nivelleermarionet | 14-03-17 | 13:06

Het zijn net honden... Als je hard blaft en je tanden laat zien, dan heb je hun respect.

PandaBeep | 14-03-17 | 13:06

Man, man, man... Erdogan komt met een stemadvies. Stem op Turkije- en islam-gezinde partijen. Alles waar we al tientallen jaren onze stem over kapot schreeuwen krijgt nu de ultieme manifestatie...
Wilders had zich geen betere lijstduwer kunnen wensen.
Wat een onnoemelijke sukkel is die Erdolf zeg. LOL!!!
Leve de PVV, leve FvD (als je ook nog een partij zoekt die werkelijk wil meeregeren).

Aristotalloss | 14-03-17 | 13:05

Erdo houdt ons verantwoordelijk voor Bosnië. Kan Rutte nu eindelijk eerlijk zijn over de Armeense Genocide een dag voor de verkiezingen? Niet dat het voor mij nog uitmaakt, de partijen die er toe doen zijn al tijden duidelijk over Erdo, zijn toetreding tot de EU en het bestaan van de Armeense Genocide.

Bertie Wooster | 14-03-17 | 13:05

necrosis | 14-03-17 | 13:04
Het volgende topic ook. Ik voel een BREEK aankomen....

Pastor Sippenhaft | 14-03-17 | 13:05

Alleen CU en SGP hanteren strikte normen voor mensen die hen (gaan) vertegenwoordigen: de persoon moet de boodschap van deze partijen op een geloofwaardige manier kunnen uitdragen.

Zo blijven ze gevrijwaard van DENK-infiltrantjes e.d., want laten we wel wezen: de PvdA is de vroedvrouw geweest van DENK.

malang | 14-03-17 | 13:04

Alweer een Turken topic.
*zucht*

necrosis | 14-03-17 | 13:04

Waar moeten we nu op stemmen? Graaf Hiddema en jonkheer Baudet natuurlijk!

jip_86 | 14-03-17 | 13:03

Turken die op de PVV stemmen lijken me verstandige Nederlanders.

Lafayette | 14-03-17 | 13:01

Klikken, rippen en rond appen!
imgur.com/a/I6ASd

Pastor Sippenhaft | 14-03-17 | 13:01

Stem op je eige.

Rest In Privacy | 14-03-17 | 12:58

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl