Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LOL #PvdA. Zo ziet campagnezelfmoord eruit

Oei. Didi. Slechte powerpointplaatjes. Rockymuziek. Hoofdje op Sly geshopt. En dan net een beetje te lang. Iets met verbinding. Nee, dit is heel erg en niet te excuseren in deze tijden, waarin elke puisterige energydrinkpuber met een laptop een gelikt filmpje kan brouwen. En Jan Terlouw vroeg nog zó om een beetje inzet en professionaliteit van de politieke kaste.

Reaguursels

Inloggen

Wat leuk dat de socialist Diederik Samsom zo'n groot liefhebber is van de verklaarde republikein Sylvester Stallone. ROFL!

André4711 | 03-12-16 | 23:38

Geen dank Didi. Ik steun jullie allemaal de moeder!

Sliptong | 03-12-16 | 18:56

De PVDA is als een kwaadaardig gezwel dat overal in ver(k)ankert zit. Walgelijke lui. 4 jaar geregeerd en hoe gaat het met de gezondheidszorg ? Staatsschuld ? Onderwijs ? Veiligheid ? Werkeloosheid ? Immigratie ? Criminaliteit ? Ik denk dat belastingbetalend NL HEEL veel meer verdient. Weg met de PVDA en daarna NEXIT.

Rest In Privacy | 02-12-16 | 14:09

Ik hoop voor hullie ( de PVDA), dat dit als grap bedoeld is, zoniet dan is ie nog incompetenter dan ik ooit gedacht had, en moet hij, Samsom, eigenlijk ook niet meer in de tweede kamer terug komen.
De man heeft nog nooit een eerlijke slag werk gedaan in zijn leven, en dan dit? Ze leven echt in een andere wereld,hoe is het mogelijk?

corbiere | 02-12-16 | 12:21

Tja, dat krijg je als het ledenbestand als een gek leegloopt. Minder geld in de partijkas, dus zijn ze aangewezen op knip- en plakwerk van havisten die nog een opdracht voor CKV moeten maken.

Zou allemaal niet nodig zijn als alle PvdA-politici en ambtenaren met dik salaris (en dat zijn er bij de PvdA nogal wat) in een royale bui eenmalig de portemonnee zouden trekken om een paar biljetten te lappen. Maar bij het idee alleen al proesten de grootverdieners die zich via de PvdA maatschappelijk omhoog hebben gewerkt het uit: het ware gezicht van de sociaaldemocratie.

Skorzeny2017 | 02-12-16 | 11:19

Samsom had beter in de film Siske de rat kunnen acteren, en keihard moeten zingen waarom "voel ik mijn zo verdomd alleen" met refrein dat is omdat ik samen met Asscher en Spekman de achterban in de kou heb laten staan.

Goedverdoemme | 02-12-16 | 10:51

Onderstaande mail vond ik belangrijk voor GS.
joost2
===========================================================
Een jonge PVV-stemmer was te gast bij ‘Pauw’ (NPO), dit is zijn ervaring
'Jeroen Pauw meende zich rol van geslepen D66-politicus te moeten aannemen, eentje die deugt'
Of ik te gast wilde zijn in het programma Pauw (NPO) om te praten over mijn voorkeur voor de PVV. “Met 27 jaar ben ik nog relatief jong, werkzoekend journalist, alles is online te vinden, kortom: het kan schadelijk zijn voor mij”, was mijn gedachte. Na deze twijfel besloot ik, wat laf misschien, toch maar af te zeggen. AD-journalist Wierd Duk, die mij had gevraagd om te komen nadat hij kort geleden een groot artikel in de krant wijdde aan de motieven van verschillende PVV-kiezers, bracht me uiteindelijk toch op andere gedachte.

‘Een gastheer met empathisch inlevingsvermogen is Jeroen Pauw liever als Sylvana Simons aan tafel zit’
Om eerlijk te zijn twijfel ik niet aan de intenties van de redactie van het programma. Die willen een een goede uitzending, daar zijn ze immers voor aangenomen. Maar Jeroen Pauw meende zich de rol van een geslepen D66-politicus te moeten aannemen. Eentje die deugt en strijdt ‘voor de goede zaak’. Hij zou die rare PVV’ers wel eens even op hun nummer zetten. Een gastheer met empathisch inlevingsvermogen is hij liever als Sylvana Simons of een ander ‘fatsoensmens’ aan tafel zit om Nederland te vertellen hoe erg de wereld in elkaar steekt.

Geen dirigent
“Ik ga toch niet met jullie in debat”, zei Pauw op hooghartige toon ergens middenin het gesprek. Probleempje: hij deed niet anders! Maar is dat zijn taak? Hij leek zichzelf als onderdeel van het zangkoor te beschouwen, terwijl zijn rol de dirigent zou moeten zijn. Eentje die de richting, het ritme en het tempo aan tafel aangeeft. Niet iemand die zelf heel hard mee gaat zingen.

De gespreksleider interesseerde zich naar mijn gevoel niet in het ernstige feit dat veel PVV’ers, zoals ook duidelijk werd uit de mails die Wierd Duk toegestuurd kreeg, liever anoniem blijven. Dit uit angst voor kwade gezichten en mogelijke uitsluiting op het werk, school, of zelfs in vrienden- en familiekring. Angsten die in een democratisch land als Nederland, met vrijheid van meningsuiting als belangrijke verworvenheid natuurlijk absurd zouden moeten zijn. Maar zelfs na een voorzetje van tafelgenoot Duk ging er bij Pauw geen lichtje branden. “Jullie weten dit vast wel, maar het is nu te laat. Iedereen heeft jullie toch al gezien, haha” in plaats van: “Dit is inderdaad absurd. Waar komt deze angst vandaan? Wat zou er aan gedaan kunnen worden? Welke rol spelen media en politiek hierbij? Waarom zijn jullie wél zo moedig om hier met naam en toenaam te gaan zitten?”. Pauw vroeg het zich allemaal niet eens af.

‘Het was een trits aan voortdurend onderbreken en selectief luisteren’
Criminaliteitscijfers
Het was een trits aan voortdurend onderbreken en selectief luisteren. Zijn eigen morele gelijk moest doorklinken in de huiskamers. Zoals toen Pauw een voorbeeld vroeg aan mijn buurman aan tafel, loodgieter Edwin Heij, over wat er mis is met de samenleving. Edwin noemde een incident waar hij als loodgieter getuige van was. Een Marokkaanse man sloot zijn vrouw zomaar op in de slaapkamer terwijl Edwin met een gasleiding bezig was. “Zo kan ik nog een lijst voorbeelden geven.” Pauw leek dat niet zo van belang te vinden want het was volgens hem maar één voorbeeld en bovendien was het al een paar jaar geleden. Met andere woorden: waar gaat het helemaal over?

Weet hij dan echt niet dat een deel van de Marokkaanse gemeenschap in een parrallele samenleving leeft? Dat 65 procent van de Marokkaanse-Nederlanders tussen de 12 en 23 jaar in aanraking met politie is geweest? Dat Marokkaanse-Nederlanders in zijn algemeenheid oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteitscijfers? Dat er radicalisering plaatsheeft: dat ongeveer 80 procent van de Nederlandse jihadisten een Marokkaanse nationaliteit heeft?

Sentiment scoort
Pauws positie als een soort D66-woordvoerder werd ook duidelijk toen ik wees op de talloze beelden van de gruweldaden van Islamitische Staat in Syrië en Irak, gemotiveerd door een diep geloof in de islam. “Bedoel je de beelden van Aleppo?” En ook toen ik zei dat ik, net als de PVV, een (tijdelijke) immigratiestop voor mensen uit moslimlanden wenselijk acht, om de islamitische cultuur hier niet sterker te laten worden, bleef Pauw bewust maar doorhameren op ‘oorlogsvluchtelingen’ (want sentiment scoort). Hiermee probeerde hij een effect te creëren waarin ik als een soort harteloze xenofoob weggezet kon worden, als iemand die vluchtelingen geen veiligheid toewenst.

Pauw interviewde ons op dezelfde wijze als hij Jacques Monasch interviewde, die in dezelfde uitzending zijn net opgerichte partij ‘Nieuwe Wegen’ kwam promoten. Verschil is dat Monasch een doorgewinterd politicus is met veel media-ervaring. Wij als PVV-stemmers hebben deze veel minder of helemaal niet.

Vijf ton per jaar
Mag hij dan niet een beetje tegenspraak geven of om voorbeelden vragen? Natuurlijk wel. Maar nu was het was voor mij vrij lastig om te kunnen vertellen waarom ik PVV stem – mede ook door de aanwezigheid van een dominante predikant aan tafel, die iets te graag het woord nam.

Het was voor mij als gewone burger zonder meer een leuke ervaring om eens bij zo’n talkshow aanwezig te zijn. Zelf kwam ik nog enigszins uit de verf. Maar ik miste diepgang en vooral de werkelijke interesse van Pauw in de motieven van zijn PVV-gasten. Jammer voor iemand met zo veel ervaring. Iemand die bewezen heeft prachtige interviews te kunnen houden en mooie gesprekken te kunnen voeren.

Ook de kritieken na afloop op sociale media op het optreden van Jeroen Pauw logen er niet om. Maar ik weet niet of hij zich daar, voor die naar schatting vijf ton per jaar, iets van aantrekt

joost2 | 02-12-16 | 09:56

Ik was toch echt in de veronderstelling dat het filmpje gemaakt was door leerlingen van een of andere basisschool.
Maar nou schijnt het nog een echt campagne fillempie te zijn ook.

komtdatschot | 02-12-16 | 08:36

Kom op jongens.. dit is op een sociale werkplaats (pun intended) gemaakt dus geef die zwakonzinnigen een kans !

Juliass | 02-12-16 | 08:33

De patient (PvdA) is ernstig ziek. Het maakt niet uit welke dokter de laatste dodelijke injectie gaat geven. RIP.

niemandzielig | 02-12-16 | 08:32

@Zenzeo | 01-12-16 | 23:14
Een strijd tussen 2 politieke zwaargewichten, 2 giganten, 2 staatsmannen in wording..........
proest, ROFL, ROFL
In their dreams!!! Dank je wel!!!

LaatmaarLu? | 02-12-16 | 08:25

Ik kots bloed uit m'n ogen na dit filmpje..

DerFoehrer | 02-12-16 | 08:18

-weggejorist-

Accident_Prone | 02-12-16 | 08:00

Deze verkiezing is net zoiets als in Amerika plaatsvond een maandje terug: kiezen tussen de pest en de cholera.
Asscher is minstens net zo eng.
.... en een nog grotere gladjakker, vrees ik.

mallekater | 02-12-16 | 07:48

Team " doorknokken" *braak*.. zag er niet bepaald multikul uit qua namen.

daytripper | 02-12-16 | 02:26

Is de BUMA al betaald voor het gebruik van deze filmbeelden?

spoilerfreak | 02-12-16 | 01:50

Oh sorry, vond het een grappig filmpje. Best leuk gedaan. Nix aan de hand sfeertje

Tirade | 02-12-16 | 01:04

Zelfs zonder kinderen vraag ik me af hoe een pvda als partij deze wereld beter moet maken...

swuinm71 | 02-12-16 | 00:33

Nee, gewoon, nee..... Stop er maar meteen mee. Dis is nog beroerder dan een powerpoint presentatie op een basisschool.

Mastermattie | 02-12-16 | 00:21

Komop iedereen! Wat is ons doel? Een kleine PvdA! Dus steun samsom, like dit filmpje en laat ze voor samsom kiezen. Verander dus even snel dit nieuws in: PvdA maakt ontzettend leuk campagnefilpje met een hilarische knipoog naar Rocky"

Rest In Privacy | 02-12-16 | 00:02

Zenzeo | 01-12-16 | 23:14
Ja, want ze hebben de publieke omroep 100 miljoen euro beloofd.
En dat is aardig wat reclametijd.

de honden blaffen... | 01-12-16 | 23:52

Als je jezelf als een totale imbeciel te kakken zet, zegt dat ook iets over het beeld wat je hebt van de kiezer.
Doei!

PG4161 | 01-12-16 | 23:43

MarcS | 01-12-16 | 22:11
Ai ai, juist u, waarom? Waarom een ander voor dom uit maken? Nadat u mij eerst vervloekt hebt, heeft u het idee dat ik geen verstand heb? Mijn hemel, een ook nog de sukkel naar binnen halen? Gut o gut, ga eens heel snel aandacht aan uzelf en uw geliefden besteden! Ik wens u meer dan ooit het allerbeste toe, u heeft het keihard nodig!

Optelsommetje | 01-12-16 | 23:16

Als je de media mag geloven, is er momenteel een titanenstrijd gaande tussen twee politieke giganten, zwaargewichten, staatsmannen in wording. Terwijl, als je de peilingen mag geloven, het hier gaat om de strijd om de macht binnen een splinterpartijtje in wording.
Ik voorspel dat de pvda qua zetels afstevent op een plek net boven Marianne Thieme en die twee turkse engerds, maar ruim onder Henk Krol! Moet dáár nou zoveel poeha om gemaakt worden?

Zenzeo | 01-12-16 | 23:14

En rennen kan hij al zeker niet.

Tikkie Terug | 01-12-16 | 22:35

Best wel een strategische zet. Vanaf nu kan het alleen nog maar omhoog met de recensies.

Rest In Privacy | 01-12-16 | 22:18

Is dit filmpje gemaakt door dezelfde cineast die het prutswerk met Sylvana heeft geleverd?
Ik vind overigens die hele verkiezing belachelijk. Laat Samsom gewoon doorgaan. Hij moest immers in de Kamer het rottige werk opknappen en Asscher kon vanuit zijn ministerszetel rustig regeren. En de minister vergeet dat hij wel verantwoordelijk is voor het beleid, ook voor dat van zijn VVD-collega's.

Mannes | 01-12-16 | 22:18

@Koffie ? | 01-12-16 | 20:59 - Soms laat ik mij (gespeeld?) gaan om te sarren. Neemt niet weg dat ik slecht tegen arrogante idioten kan.

MarcS | 01-12-16 | 22:16

@Ongeblustekalk | 01-12-16 | 21:19 - Ik denk het niet, ik gun iedereen zijn/haar anonimiteit. Het voordeel van een Nick, is dat je dingen kunt zeggen die niet waar zijn of dingen die je alleen maar zegt om mensen over de zeik te helpen :-)

MarcS | 01-12-16 | 22:14

@Optelsommetje | 01-12-16 | 21:26 - sukkel, vooroordelen zijn geen aannames. Zonder aannames geen vooroordeel. Best lastig hé?

Geeft niets, ik had allang gezien dat jij niet helemaal vooraan stond toen men verstand uitdeelde.

MarcS | 01-12-16 | 22:11

Welke 2-euroreaguurder heeft dit gemaakt?

Jostifiel | 01-12-16 | 22:03

I smell a rat.
En dan bedoel ik niet Diederik, maar een hoax.

Hemmenaar7 | 01-12-16 | 21:59

Kunnen ze ook zo een filmpje maken met het hoofd van Didi als bal in voetwedstrijd?

de honden blaffen... | 01-12-16 | 21:53

Schei es uit zeg.
Vond vandaag het ledenblad op m'n deurmat.
Met die twee rotkoppen op de cover en de tekst:
Jij bepaalt de toekomst, laat horen die stem!
Okay, ik ben de beroerdste niet. Komt ie dan:
Ik ben geen lid! Rot op met je glossy!
Op naar de NUL ZETELS!

Schietmijmaarlek | 01-12-16 | 21:50

Ik heb een aantal debiele acties van politici zien passeren de afgelopen jaren o.a.:
- de stekkerdoos van Sap
- het filmpje van Verdonk
- Mw. Thieme die in een hok kruipt met een schaal biologisch gezonde groenten voor de kippen.
En dan nu dit, Zwamsom als über debieltje.

Memek | 01-12-16 | 21:48

Didi heeft het achterdeurtje gevonden, rest nog de kunst om zonder kleerscheuren te verschijnen en de frisse tegenwind te pareren. Didisniemeer, mooi Sinterklaaskado.

stroopa | 01-12-16 | 21:28

MarcS | 01-12-16 | 21:17
Oef! Claimen dat je zelf medemenselijk bent en tegelijkertijd anderen heil en verdoemenis teowensen. Je moet maar durven... Laat staan dat je nog goed probeert te praten ook.

Optelsommetje | 01-12-16 | 21:26

MarcS | 01-12-16 | 21:11
ik denk dat wanneer je het werkelijke profiel wist, je kotsend uit het raam hangt ;)

Ongeblustekalk | 01-12-16 | 21:19

@Optelsommetje | 01-12-16 | 21:11 - Ik gun bijna iedereen het allerbeste.

Alleen idioten die niet zien dat anderen door omstandigheden op hun bek kunnen gaan, het allerslechtste. Niet omdat ik u graag zie falen / ziek zijn, maar om u weer medemenselijk te laten worden. Tot nu toe wint u, per ongeluk.

Daarnaast zal het mij werkelijk aan mijn reet roesten hoe succesvol u claimt te zijn. Rijkdom zit niet alleen in geld hebben / verdienen. Rijkdom zit in medemenselijkheid, wat u schijnbaar niet heeft.

MarcS | 01-12-16 | 21:17

@Graaf van Egmont | 01-12-16 | 20:53 - kijk nu toch eens, met de adviezen van optelsommetje kunt zelfs U iets van uw leven maken.
Puur op geheugen van mij:
U bent:
Ex marineman.
Ex politieman.
Gepensioneerd.
Wonend in het prachtige Frankrijk alleen jammer van al die Fransen).

Kijk, ik heb interesse in mijn medereaguurders / landgenoten.

MarcS | 01-12-16 | 21:11

MarcS | 01-12-16 | 21:06
Geloof mij, iemand de maat nemen leidt nooit naar succes. En een vooroordeel is geheel iets anders dan een aanname. Die ik overigens niet heb, ik ken u namelijk niet. De echt succesvolle persoon is niet met anderen bezig, heeft geen afgunst en wenst anderen niet het allerslechtste toe. U heeft nog een lange weg te gaan! Succes daarmee!!

Optelsommetje | 01-12-16 | 21:11

Bij heeft 12 abonnees op YouTube!!! 12! Incento heeft er waarschijnlijk meer! En Tom de Ridder!

ez1vagyok | 01-12-16 | 21:06

@Optelsommetje | 01-12-16 | 21:03 - kijk kijk, de pot verwijt de ketel.u heeft vooroordelen over mij.

Ik maak mij graag belachelijk, om idioten zoals u de maat te nemen.

Loser.

MarcS | 01-12-16 | 21:06

MarcS | 01-12-16 | 21:00
Behalve dat u het grootste zwijn bent door anderen de verdoemenis toe te wensen maakt u zichzelf ook belachelijk door aannames te doen. I Assume, u weet wel, I make A Stupid Ass Out Of U And Me.
Ik wens iedereen het beste toe, zelfs u :)!

Optelsommetje | 01-12-16 | 21:03


Graaf van Egmont | 01-12-16 | 20:53
Ja, ik ben pro asfalt, maar mijn nick heb ik al jaren. Ik snap dat goedbedoeld advies al snel als een attitude wordt beschouwd. Maar ook u kunt wat van uw leven maken :)

Optelsommetje | 01-12-16 | 21:01

@Optelsommetje | 01-12-16 | 20:22 - vooroordeel bevestigt? U bent een harteloos wezen. Dus gun ik u nog steeds alle ellende die er is.

Oh en btw, voor uw informatie, geloof het of niet, heb ik inmiddels 2 succesvolle bedrijven. Dat ik boven-jan ben, zegt niet dat ik niet (meer) kan zien dat anderen in diepe diepe ellende zitten.

Dat is het grote verschil tussen menselijke mensen, zoals ik, en zwijnen zoals u. Niet iedereen kan bedrijven uit de grond trappen, niet iedereen heeft iedere keuze in het leven. De meeste mensen kiezen niet voor een chronische ziekte.

MarcS | 01-12-16 | 21:00

@Optelsommetje :

Zoals necrosis reaguurt op 20.06 kan ik mij helemaal in vinden. Spijker , kop.
Maar zoals MarcS reaguurt op 20.16 is nou ook weer niet zo aardig. Beetje flauw jongen.

Koffie ? | 01-12-16 | 20:59

Optelsommetje | 01-12-16 | 20:37
Heb je een nieuwe nick ProAsfalt? Met bijbehorende attitude?

Graaf van Egmont | 01-12-16 | 20:53

Dit is satire; toch? Alstublieft?

Zo neen, *plaatsvervangende schaamte*....

Claudia M. | 01-12-16 | 20:43

@Graaf van Egmont | 01-12-16 | 20:25
Zonde van mijn tijd, ik verkas naar het nieuwe topic.

necrosis | 01-12-16 | 20:41

Dit is een grap, toch? Satire? Persiflage? Parodie?

Ik weet het niet meer, ik kan alles verwachten tegenwoordig, maar niet dat dit serieus bedoeld is.

Toch??

Arnold Layne | 01-12-16 | 20:38

necrosis | 01-12-16 | 20:33
Hoe kan in het bedrijfsleven een manager op persoonlijke basis geen opdrachten meer geven, dat kan helemaal niet. Die manager geeft jouw gewoon werk en als hij dat niet meer doet, sta je op straat. Er klopt hier iets niet.
En anders onderverhuur je toch gewoon jouw flat aan arme drommels die in de sociale sector geen woonruimte kunnen vinden. Dat is lekker verdienen hoor!

Ongeblustekalk | 01-12-16 | 20:38

necrosis | 01-12-16 | 20:33
Kijk dat is uw probleem. U geeft uw voormalige werkgever de schuld van uw ontslag (u was geweldig maar bent toch ontslagen, huilie jij gemene werkgever).
Het gaat er niet om dat je geweldig bent, maar dat je inziet dat JIJ de enige persoon bent die verantwoordleijk is voor je eigen reilen en zeilen. Jij moet zorgen voor je eigen ontwikkeling en opleiding. Jij moet zorgen voor je eigen presentatie en motivatie. Als je stopt met zeiken en anderen de schuld te geven van je misere dan ben je al bijna ontsnapt uit die vinex wijk :)

Optelsommetje | 01-12-16 | 20:37

@Optelsommetje | 01-12-16 | 20:26
Ter informatie: ik heb een simvrij telefoontje waar je alleen mee kan bellen.
Die koste me €10

necrosis | 01-12-16 | 20:36

Feynman | 01-12-16 | 20:20
Nogal een inconsistent verhaal, is the ghostwriter weer bezig?
De pvda niet noemen in dit verhaal, is die partij tekort doen, want de kans dat ze over de tien zetels komen is zeker wél aanwezig. Daarom hoort die partij in dit rijtje thuis, vooral omdat het stukje er ook nog eens over gaat. Een gemiste kans dus.

Ongeblustekalk | 01-12-16 | 20:33

@Optelsommetje | 01-12-16 | 20:22
En wat als je niet arbeidsongeschikt bent, maar je opdrachtgevers het laten afweten......?
En kom niet met het argument dat je zo geweldig bent qua werk, dat was ik namelijk ook totdat ik ontslagen werd op gronden die niets met mijn prestaties te maken hadden.
Ook jij kan zomaar de deur gewezen worden als een dikbetaalde manager jou op persoonlijke basis geen opdrachten meer verleent.

necrosis | 01-12-16 | 20:33

Pvda radioreclame. Lutz Jacobi. Dit moet een grap zijn dacht ik. Was het niet.

Bert Konterman | 01-12-16 | 20:27

Ik vraag me af of ze toestemming hebben om deze beelden en muziek te gebruiken voor een politieke doelstelling. Kan nog een kostbare zaak worden, is €0,18 per view, verhoogd met boete.

joooop | 01-12-16 | 20:26

necrosis | 01-12-16 | 20:21
Die voedselbanken en daklozenopvang zullen er altijd zijn. Het maakt mensen afhankelijk en futloos. Al krijgt iedereen een uitkering van 5.000 euro dan heb je nog vele idioten die het voor zichzelf verprutsen. En die een lening afsluiten voor de nieuwste telefoon. Je kunt niet alles reguleren als overheid. En ja, als je normaal (mee)doet dan heb je een huis en eten.
Moet u eens een weekend naar Aleppo gaan voor de verandering.

Optelsommetje | 01-12-16 | 20:26

necrosis | 01-12-16 | 20:21
Zeg het hem maar! Maak er een aftrekgevalletje van. Dat zal hem leren met zijn smerige VVD praatjes. Bah en nog een bah!

Graaf van Egmont | 01-12-16 | 20:25

@MarcS | 01-12-16 | 20:16
Zo hard wilde ik het niet schrijven, maar ik onderschrijf je reactie wel!
Opteldinges ziet alleen het totaalplaatje, maar mist de individuele gevallen van mensen die tussen wal en schip terecht komen.

necrosis | 01-12-16 | 20:25

Memes moeten spontaanontstaan.
Je zag het bij the_Donald, zolderkamerhobbyisten maken uit liefde en passie geweldig grappige filmpjes. Team Hillary huurt een peperduur reclamebureau in omdat ze ook memes wil en faalt keihard.

solcama | 01-12-16 | 20:22

MarcS | 01-12-16 | 20:16
Dank voor de bevestiging van mijn vooroordeel. Uw verwensingen aan mijn adres, genaamd afgunst, is ook kenmerkend voor mensen die altijd de ander de schuld geven voor hun misere en niet zelf voor hun succes zorgen.
Ik ben zelfstandig en kan dus niet ontslagen worden, ik heb een arbeidsongeschikheidsverzekering, ben vanzelfsprekend niet meegegaan in de debiele huizengekte. Een grote mond heb ik niet, anders zou ik niet zo gewaardeerd worden door mijn opdrachtgevers.
Nou, hup hup, ga ook eens wat van je leven maken!

Optelsommetje | 01-12-16 | 20:22

necrosis | 01-12-16 | 20:14
Jij kan in je linkse hoofdje bedoelen wat je wil, dat doet niets af aan de werkelijke betekenis van de wimpel, dat jij persoonlijk een andere associatie hebt bij de oranje wimpel, dat zal dan allemaal wel.

Ongeblustekalk | 01-12-16 | 20:22

@Optelsommetje | 01-12-16 | 20:11
Er zijn nog steeds voedselbanken, opvang voor daklozen vanwege de kou, mensen die amper hun rekeningen kunnen betalen ook al hebben ze een baan.
En dan durf je te beweren dat 'we er zo goed zijn uitgekomen met zijn allen'.
Kijk eens naar individuele gevallen, ipv gemiddelden, dan post je dergelijke onzin niet meer.

necrosis | 01-12-16 | 20:21

Kunnen we in de aanloop naar de verkiezingen wat meer aandacht besteden aan politieke partijen die meer dan tien zetels in de peilingen hebben?!

In sommige gevallen is dat namelijk ZEER onterecht. Niet alleen onze aandachtsverdeling, maar vooral die peilingen.

Neem een 50Plus die met behulp van verkeerde informatie pensioenado`s aan een lijsttrekker weet te binden die het werkgeversdeel van het pensioen van zijn medewerkers bij de Gaykrant tot de dag van vandaag niet betaald heeft.

Neem een VVD die de ZZP-ers naaide.

Neem een SP die wil dat bankaarddappels netto meer te besteden hebben als de minima onder de arbeiders.

Neem een D66 die zich profileert als onderwijspartij maar het leenstelsel invoerde.

Neem een D66 die een donorwet invoerde die volgens amendement 2 van Pia Dijkstra het midden houdt tussen Opt-In en Opt-out, waardoor voorstanders zich niet meer aanmelden, en tegenstanders zich duidelijk uitschrijven, en voor de nieuwe middengroep "geen bezwaar" de bal is gelegd bij de familie, iets wat totaal iets anders is dan toestemming vanuit de wet. Het werd gespind als een overwinning, we hebben de domste donorwet ter wereld die nu al een daling in donaties laat zien, nog voordat die ingaat.

Neem een GroenLinks die eerst haar pacifisme liet varen, toen alleen maar blanken op de lijst zet, en daarna zich in het multiculturele debat mengt op basis van feiten die in de jaren zeventig al niet klopte.

Neem een PVV die nog steeds geen leden in zijn partij toestaat, waar de leider vervolgd wordt voor iets waar Mark Rutte al daadwerkelijk voor veroordeeld is.

Neem een CDA die nu goede sier maakt met Omtzigt, die ze zelf nog NOOIT op een verkiesbare plaats hadden gezet. Hopelijk doen ze dat in 2017 wel. Een derde van de partijleden wilde niet met de PVV in zee, ze werden alleen vertegenwoordigd door Koppejan en Ferrier. Door op te komen voor bestaande gevoelens in de partij werden ze uitgerangeerd. Zo elitair en totalitair gaan de christenen om met mensen die ooit even de "verkeerde" mening hebben gehad. De vraag is niet waarom er twee dissidenten waren, de vraag is waarom er geen zeven waren. Zodat de verhoudingen onder het electoraat gelijk lagen met de vertegenwoordigers.

Ondertussen zijn de opkomstcijfers onder jongeren dramatisch. Tot en met achttien gaat hun stem sowieso verloren, daarboven kiezen jongeren steeds vaker om niet gehoord te worden. In 2010 ging 41% niet naar de stembus. www.trouw.nl/tr/nl/11364/Verkiezingen-... en dat beeld verergerde in 2012.

Doordat jongeren eerst niet mogen, en daarna niet gaan stemmen kiezen volksvertegenwoordigers voor zichzelf en dus ervoor zaakjes beter te regelen voor ouderen.

Tegenover 50Plus hoort eigenlijk een partij die de staatsschuld meegeeft aan de mensen die niet met geld konden omgaan, een partij die een studieschuld dubbelop vind ten opzichte van de staatsschuld, een partij die onderwijs echt bewaakt en bijvoorbeeld met een maximaal aantal leerlingen per docent komt, samen met een maximaal aantal lesuren per docent wat veel dichter bij het Europees gemiddelde ligt. Eentje die snapt dat programmeren belangrijker is dan tekenen, handvaardigheid, aardrijkskunde en geschiedenis. Die een rekentoets echt over rekenen laat gaan, in plaats van begrijpend lezen. Dat als je een Havo diploma hebt je weer onvoorwaardelijk naar een HBO mag, in plaats van dat een HBO met ingangstoetsen moet bepalen of dat diploma de inkt waard is.

We zijn een heel mooi land, maar het gaat heel veel moeite kosten er eentje te blijven. Vooral als we tolerant blijven tegen intolerantie, incompetentie en volksverlakkerij.

Feynman | 01-12-16 | 20:20

@filmpje: deze video bevat content van SME, waardoor hij op bepaalde systemen niet afgespeeld kan worden.

Hahaha, mijn HTC beschermd mij!

MarcS | 01-12-16 | 20:19

Zijn politieke vijanden hadden het niet beter kunnen doen als ze het probeerden.

Doper | 01-12-16 | 20:18

@Optelsommetje | 01-12-16 | 20:11 - ik hoop dat u morgen ontslagen wordt, geen baan kunt vinden, uw huis onder water aantreft en een milde doch chronische dure ziekte krijgt!

Dan eens kijken of u nog zo'n grote mond hebt

MarcS | 01-12-16 | 20:16

@Ongeblustekalk | 01-12-16 | 20:08
Met die oranje sliert bedoelde ik het koninklijk huis wat amper gerelateerd is aan Willem van Oranje.
Of moet ik nog even dat ene linkje posten over De Ranitz?

necrosis | 01-12-16 | 20:14

Trouwens voor de kijkers thuis... Het rood is rood, geen gelul met oranje, maar het blauw is lichter (Luxemburg moet maar even wat ander zoeken.)

Rommelende Onderbuik | 01-12-16 | 20:11

Ik heb niets gezien maar ik vind het nu al slecht.

Kaas de Vies | 01-12-16 | 20:11

necrosis | 01-12-16 | 20:06
Ho ho, ik ben geen PvdA, maar VVD. Anyway, we zaten in een economische crisis en daar zijn we verdomd goed uit gekomen met zijn allen. Het beleid van deze regering was prima. De mensen waar u het over heeft kunnen inderdaad niet de nieuwste iPhone kopen. En ja, ook hun pakje peuken is duurder geworden. Maar godverdomme, neem dan zelf het heft in handen om je leven er beter uit te laten zien. Zit niet altijd te zoeken naar iemand die je de schuld kunt geven van je eigen vinex misere... Er is nu eenmaal geen grote verlosser.

Optelsommetje | 01-12-16 | 20:11

necrosis | 01-12-16 | 19:56
Geen idee, maar de vlag van de Republiek der 7 nederlanden, lijkt me beter dan de huidige vlag of de Prinschenvlag.

Maar goed, ik wil heel graag en heel snel af van deze olie-monarchie. Zelfs een democratie zou ik prefereren boven een republiek als we de rechtsorde weer een beetje zoude kunnen herstellen.

Rommelende Onderbuik | 01-12-16 | 20:08

necrosis | 01-12-16 | 19:56
Een halve maan noemen in dezelfde zin als een wimpel die in werd gevoerd om de vlag te duiden als prinsenvlag tijdens de tachtigjarige oorlog.
Hoe anti nederlands kan je zijn, bah bah.

Ongeblustekalk | 01-12-16 | 20:08

@Optelsommetje | 01-12-16 | 20:01
Er zijn zat mensen die helemaal geen fuck merken van die economische groei, mensen die al jaren op de nullijn staan terwijl de kosten voor zo'n beetje alles flink opgeschroefd worden.
Dus lazer even op met je PvdA, wil je?

necrosis | 01-12-16 | 20:06

Grapje dit zeker.

1+1 | 01-12-16 | 20:06

hoofdjes ergens op fotoshoppen is helemaal 2016 !

kat-de-kat | 01-12-16 | 20:04

Waarom rood blauw? Hij is toch van de socialisten niet van de liberalen? Of is hij dat alwèèr vergeten.

Shoarmamasutra | 01-12-16 | 20:02

Tuurlijk is Diederik een flapdrol. Maar obligaat worden afgezeken door GS is ook weer zo makkelijk. Het filmpje valt me nog best wel mee. En ik heb waardering voor zijn tomeloze inzet (tegen beter weten in).
Maar misschien komt dat ook omdat ik tevreden ben met deze regering. We zijn inmiddels koploper wat betreft economische groei in Europa, we hebben onze begroting op orde en ik heb het beter dan 4 jaar geleden.
Didi afzeiken is te makkelijk geworden Geen Stijl. Net zoals zeiken dat je eigen ellende de schuld is van die ander. Het kan zoveel beter...

Optelsommetje | 01-12-16 | 20:01

Het maakt niet uit hoe slecht de PvdA campagne voert. Er zijn in Nederland 2,4 miljoen mensen die hun inkomen ontvangen van de overheid. 1 miljoen ambtenaren, 525 960 werkelozen en 790 560 arbeidsongeschikten. De PvdA hoef maar te roepen dat daar niet bezuinigd wordt en die stemmen zijn binnen. Voor electoraal gewin hebben zij de verzorgingsstaat onbetaalbaar gemaakt en het sociale vangnet is voor velen een hangmat geworden waar ze nooit meer uit komen.
De PvdA is de partij van het gratis geld en als jij daar van afhankelijk bent moet je wel op ze stemmen, of je het nou met ze eens bent of niet.

Osdorpertje | 01-12-16 | 20:01

necrosis | 01-12-16 | 19:56
Die halve maan krijgt dan wel steeds meer de overhand....

Ommezwaai | 01-12-16 | 20:00

@Rommelende Onderbuik | 01-12-16 | 19:40
De nationale driekleur is rood-wit-blauw.
Zonder halve maan of oranje sliert.

necrosis | 01-12-16 | 19:56

En de aftiteling die enkel NL namen laat zien.

RodeBaron | 01-12-16 | 19:55

@Guido | 01-12-16 | 19:50
Bij de aftiteling kwam er wel een 'Matthijs' voorbij.
Het zal toch niet dat..... nee, dat kan niet.

necrosis | 01-12-16 | 19:53

Aan de aftiteling te zien, heeft hij wel een exclusief roomwit campagneteam.

Guido | 01-12-16 | 19:50

Wat een totale armoede.

brutus68 | 01-12-16 | 19:49

Met een simpel A4'tje is de kiezer veel beter te bereiken.

koosnaam | 01-12-16 | 19:48

@eerstneukendanpraten | 01-12-16 | 19:16
Welkom terug?

keestelpro | 01-12-16 | 19:45

Wisten jullie trouwens dat "paraat bijverdiend" een anagram is van partijvandearbeid?

Ars Vivendi | 01-12-16 | 19:44

Hoezo team diederiksamsom, dacht dat samsom Trump nog uitmaakte dat hij zijn eigen twitter account niet zelf kon beheren.

Altijd lastig voor PVDA om geloofwaardig te blijven.

Het is mij: Robert | 01-12-16 | 19:41

Zijn team heeft dus geen budget en geen talent.

Fijnstoffer | 01-12-16 | 19:41

Is dit echt? Nee toch? Niet te geloven wat een niveau.

Ongeblustekalk | 01-12-16 | 19:39

Het is ook tijd om alle onbekwame PvdA-burgemeesters naar huis te sturen, dat zijn ze ook allemaal. De schade die de PvdA aan Nederland heeft toegebracht, kost vele jaren om te herstellen, als die al te herstellen is.
De PvdA is een marginale partij en dient ook als zodanig behandeld te worden. En laten we ook die ouwe nazi Joop den Uyl opgraven en alsnog verantwoording laten afleggen voor zijn misdaden.

smdyasc | 01-12-16 | 19:39

Hmm. Ik twijfel. Denk toch dat zijn gehandicapte dochter inzetten voor zijn campagne net een tikkeltje tenenkrommender was. Jammer didi. Moeilijk om daar nog overheen te komen. Maar aardige poging.

Wim Venijn | 01-12-16 | 19:38

Ik geloofde m'n ogen niet. Wat een zwakzinnig filmpje.
Die nul zetels gaat ze echt lukken!
Dank@partij van de aardbei! Ga zo door!!!

Ars Vivendi | 01-12-16 | 19:38

Een duidelijker voorbeeld van dat macht corrumpeert, erotiseert en verslavend is, is bijna niet te vinden. Van idealist naar despoot.

Arbeidsreservist | 01-12-16 | 19:38

@Harry Turtle | 01-12-16 | 19:30
Zelfs met Asscher komen ze niet boven de 10 zetels uit.
Nu Rutte nog even aanpakken en er komt geen coalitie zonder PVV en MinPres Wilders.
*haalt driekleur vast uit kast*

necrosis | 01-12-16 | 19:38

Maar ja, jongens... Het spreekt wel tot de verbeelding. Gewoon even 3 minuten in de ring met die vreemdgaande, vleespet greenpiesterrorist. 3 minuten, liefst zonder scheids. Lijkt me heerlijk.

Dan nog een paar rondjes FFA met Markje... Maar dan ajb wel met scheids. Wil niet dat hij me in een onbewaakt moment nog een keer in mijn ootje neemt.

Rommelende Onderbuik | 01-12-16 | 19:36

Jezus... en dan te weten dat alles op internet bewaard wordt.
Je moet het maar willen.

Masturwasbeert | 01-12-16 | 19:35

@Mr_Pikibelly | 01-12-16 | 19:22: Danku. *rochel*

Arbeidsreservist | 01-12-16 | 19:34

Ik vind ze steeds zieliger worden daar bij de Partij van de A**holes

BudWijzer | 01-12-16 | 19:33

Ben sprakeloos. Die man heeft technische natuurkunde gestudeerd, en dan ziet ie nog niet dat in dit filmpje zowel vorm als inhoud niet deugen en ook al niet met elkaar in verbinding staan. Wat zullen de mensen die vier jaar geleden op D stemden een spijt hebben. En trouwens: denk niet dat veel volwassen mensen met puberaal 'jullie' willen worden toegesproken. Alsof je als Nederlander voor alles slechts een deel bent van een groep en individueel niet meetelt.
Meen geen moslimse namen te hebben gezien in het colofon, of zijn die allemaal al naar Denk gevlucht?

Ci Ty33 | 01-12-16 | 19:31

Bennie Boos | 01-12-16 | 19:26
Klopt. daarom wil de PvdA ook €100 miljoen extra voor de publieke omroep.

de honden blaffen... | 01-12-16 | 19:30

Een Vandaag peilde een voorsprong van 3% voor Samsom ten nadele van Asscher.
Zou mooi zijn, dan komen ze echt niet boven de 7 zetels uit.

Harry Turtle | 01-12-16 | 19:30

Mijn steun?
Geen haar op mijn kale hoofd die erover peinst om op PvdA te gaan stemmen.

necrosis | 01-12-16 | 19:28

Tenenkrommend dit. Ongehoord slecht. PVDA zou echt zichzelf moeten opheffen. Het was een partij die tot aan Fortuyn nog wel mee kon komen in de hedendaagse politiek en de acceptatiegraad daarvan maar anno 2016 met alle ellende in Nederland waarin PVDA een groot aandeel heeft, moet de partij gewoon op de schop en is het tijd voor iets wat NL echt wil.

ILF2 | 01-12-16 | 19:28

Eindelijk iets positiefs van de PvdA voor mensen zoals ik. Dat ruimt lekker op.

deEerlijkeLeugenaar | 01-12-16 | 19:27

Och Jezus lieve mensen toch....
Plaatsvervangende schaamte heeft voor mij net weer een nieuwe dimensie gekregen.

catomar | 01-12-16 | 19:27

Nederland zou zo veel mooier zijn zonder de PvdA, gelukkig gaan we daar naartoe.

smdyasc | 01-12-16 | 19:27

Zou Sly weten dat een aftands activistisch groenpies linksgekkie zijn intellectueel, cultureel eigendom kaapt voor autistische, snode plannen om van Nederland een totalitaire moslimstaat te maken onder leiding van een EUlitaire Kalif?

www.washingtontimes.com/news/2016/jan/...

Rommelende Onderbuik | 01-12-16 | 19:26

Beetje hier en daar Ugs en 14e maand extra uitdelen en PvdA kan toch weer lekker doorgaan. Stroop smaakt een hoop mensen gewoon lekkerder dan azijn.

Bennie Boos | 01-12-16 | 19:26

Die zgn tweestrijd tussen Samson en Asscher is 1 grote volksverlakkerij. Geloven ze bij de pvda nou echt dat mensen dat niet zien.

Stratum | 01-12-16 | 19:24

Haha net hoorde ik Asscher nog op de radio met een "gewone" vrouw praten. De vrouw sloeg de spijker compleet op haar kop, terwijl Asscher niet verder dan obligate oneliners.

roze_bril | 01-12-16 | 19:24

-weggejorist-

Papenblok | 01-12-16 | 19:23

Laat Assssscher het maar winnen. Zijn we meteen van dat clubje af.

Papenblok | 01-12-16 | 19:23

Slimme zet Didi, kun je volgende week je verlies aan het filmpje wijten.

VerenigingVanDieven | 01-12-16 | 19:22

Jemig, wat is dit slėcht!

nee_toch? | 01-12-16 | 19:22

*Bied reaguurders teiltje aan.

Mr_Pikibelly | 01-12-16 | 19:22

Ik wil met hen in de boxring.

Manneke Pislam | 01-12-16 | 19:21

Dat is daadwerkelijk zijn eigen youtubekanaal?
Mkay...

knutsel | 01-12-16 | 19:21

Good heavens. Ik dacht zowaar een hele tijd dat mijn desktop was overgenomen door een smerig virus.

Rommelende Onderbuik | 01-12-16 | 19:20

dit soort filmpjes is de toekomst. Ik hoop dat Didi gekozen wordt want dan komt de Nederlandse meme-economie echt gouden tijden aan.

Geert, Syl en dikke BMW waren natuurlijk goede meme-waardige iconen maar de meme-economie is heel vluchtig en eist een eindeloze stroom aan flauwe filmpjes om een paar gouden pareltjes aan over te houden.

Meme-economie en sociaal.

Barre_de_k | 01-12-16 | 19:20

Schaamteloos.

Arbeidsreservist | 01-12-16 | 19:20

Nounou, de makers van dat spotje moeten wel een bloedhekel aan Diederick hebben.

de honden blaffen... | 01-12-16 | 19:18

Sorry Joris, sinds dat gedoe met mijn account heeft mijn computer de hik.

eerstneukendanpraten | 01-12-16 | 19:18

Hij mag mijn touwtje van de brievenbus wel hebben. De boom moet hij maar zoeken.

Normpje | 01-12-16 | 19:18

God gaat straffen.

gentle giant | 01-12-16 | 19:18

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 01-12-16 | 19:16

Heeft iemand een grote emmer, ik moet braaaaaaaa....

eerstneukendanpraten | 01-12-16 | 19:16

De PvdA is gemuteerd in een criminele organisatie met als belangrijkste doel het hele land te laten ontwrichten door gespuis.

Pieter V | 01-12-16 | 19:16

Ik denk dat Died Timmerfrans even heeft gebeld. "Hey Fransie, heb je nog goeie ideeen over hoe je meer like-able wordt?".. "Ja Died, een mooie documentaire over jezelf maken.".. "got it."
Met bovenstaande visuele diarree tot resultaat.

two ball cane | 01-12-16 | 19:16

Dit is geen verbinding Didi, dit is het laatste stadium van ontbinding.

Cuyahoga | 01-12-16 | 19:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland