Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

USA roundup: Trump maakt serieuze kans te winnen

Zal het dan toch? Is de geest van Farage de Atlantische overgestoken? Komt het POPULISME TOT WASDOM IN WASHINGTON?! De tijdsgeest begint zich in ieder geval aardig expliciet te laten gelden, zo zes dagen voor de verkiezingen. Ten eerste; de peilingen. Waar lizard queen Illary voorheen nog 10 Wieners voor lag, komt het rode lijntje nu heel dicht bij het blauwe lijntje. En toen was daar ineens de FBI, dat om vooralsnog onbekende redenen besloot Bill Clinton even vol by the pussy te grabben. Een officiële FBI-archief-twitterkanaal dat bijna een jaar stil lag, begon ineens vol gas te Billy Leaken. En dat komt de echtgenote van de potentiële eerste First Dude natuurlijk niet heel gelegen. Begin maar vast met preppen voor een blonde Commander in Chief, check deze vier stats maar eens. En als Hillary denkt dat ze na haar "Deplorable"-speech waarbij ze nog slechts de helft van Trumps-supporters als duivelsgebroed wegzette, moest tijdens een psycho-speech van gisteren iedereen die Trump steunt dead. Zo win je geen zieltje Hill.

Reaguursels

Inloggen

Er zal in de hertelling een verschil van max 1100 stemmen zijn voor drie kiesmannen, deze kiesmannen zijn bepalend wie de nieuwe president wordt.
De uitslag op 9 november zal aangevochten worden en de stemmen zullen hertelt worden.
Dan krijgt één vd partijen de officieële meerderheid van kiesmannen en levert dus de aanstaande POTUS.

Zo heb ik het vernomen van Munin.
107

steekmug | 05-11-16 | 00:37

@hotmint | 03-11-16 | 20:14
Jij bent een vrouwenverkrachter.

Blijkbaar kun je dat gewoon zeggen van mensen zonder dat er een feit, proces of veroordeling aan te pas komt, dus ik doe vrolijk mee!

TeeJee | 03-11-16 | 21:46

Ummm, niet op het een of ander mensen,
maar Trump is en blijft een gevaarlijke gek.
(naast dat hij een racist en vrouwen verachter is).
.
Hij moet never-nooit-niet de lanceercodes krijgen.
.
(En nee, Hillary is ook niet fijn)

hotmint | 03-11-16 | 20:14

@Nehemia | 03-11-16 | 16:51
Je roept maar wat, je hebt wat alt-right sites gevolgd vol met rechtse propaganda, er is GEEN bewijs voor deze beweringen. Het enige incident op dit moment is een vrouw die 2 keer probeerde op Trump te stemmen. Die krijgt nu straf. Ik zeg niet dat er niet gerommeld zou kunnen worden, dit zal best het geval kunnen zijn. Er is echter geen bewijs, het verbaast me dan dat hele volksstammen er in mee gaan. Ik krijg het idee dat de mensen die het hardst roepen geinformeerd te zijn over bv. de NWO geen flauw idee wat ze waar gelezen hebben met welke onderbouwing. Mensen die willen geloven in Trump en de NWO vinden gewoon sites die dat voor ze proberen te bevestigen. Laag niveau als je het mij vraagt.

suqmadic | 03-11-16 | 17:15

Suqmadic
Afgelopen maanden heb ik vele tientallen websites gevolgd. Voornamelijk Engelstalige en dat er gerommeld is in de voorverkiezingen, de stemmachines gemanipuleerd worden en we valse polls krijgen voorgeschoteld valt niet meer te ontkennen. Dit is veel groter dan twee poppetjes. Het gaat om een totaal gecorrumpeerd systeem die niet wil dat hun NWO agenda verstoord wordt. We staan voor een keerpunt in de geschiedenis die allesbepalend zal zijn voor iedereen.

Nehemia | 03-11-16 | 16:51

@Nehemia
Bev Harris werkte in 2000 voor de Democraten en nu blijkbaar voor de Republikeinen. Ze heeft een theorie uitgelegd die verder niet onderbouwd wordt met bewijs.

Je zit uit de Alex Jones show te quoten. Je beseft je dat deze man vorige week nog beweerde dat Clinton en Obama naar sulfer ruiken, omdat ze demonen zijn. Hoe wist hij dat? Had ie gehoord van ingewijden.

Tornado Oklahoma was door overheid gemaakt:
www.alternet.org/new-kind-crazy-conspi...
- Same-sex marriage is a eugenics plot
- The government is creating gay people
- enz enz.

Wat doe je op die site? Ben je je gezond verstand verloren? Ook de claim van Bev Harris is niet onderbouwd en jij gelooft het gewoon terwijl je weet dat het bovenstaande op die site beweerd wordt. Waarom?

suqmadic | 03-11-16 | 16:12

In 2012, Romney, zijn veel mensen thuisgebleven omdat hij niet overtuigde. Trump heeft deze gemobiliseerd.
Het is vreemd dat Obama won met zijn change you can believe in; blanke vrouwen hielpen hem aan zijn overwinning en voelden zich diep gelukkig. Nu Trump zegt dat things need to be changed, is hij een populist en trekt alleen de blanke laagopgeleide (christelijke) man.
Het verbreden van de basis, wat betekent dat? Je meer op allerlei overige doelgroepen richten. Hoe dan? Door ze dingen te beloven.
Dat is niet je basis verbreden, dat is cliëntelisme. Wanneer je als partij een goede en degelijke basis biedt en de kiezer uitlegt waarom en hoe dit in de praktijk toegepast gaat (niet kan) worden, hoef je de kiezer niet te kopen. De kiezer die zich laat kopen, zal op een gegeven moment of bekocht voelen of niet meer tevreden te stellen zijn.
Arachne | 03-11-16 | 00:48
Het klopt dat Trump een groep stemmers heeft gemobiliseerd maar daarmee heeft hij ook een andere groep republikeinse stemmers weggejaagd. Hillary zal het beter doen dan Obama in 2012 bij Latino's, Aziaten, vrouwen en hoger opgeleide blanke stemmers.
-
Het gaat niet om alle christelijke stemmers maar specifiek evangelicals, bij protestanten en katholieken zal Hillary het niet veel minder doen dan Trump.
-
In een twee partijenstelsel in het volstrekt logisch om een big tent aanpak te gebruiken om zo zeer verschillende groepen met één kandidaat te vertegenwoordigen. De republikeinse partij zoals William F Buckley nastreefde is niet de partij van Donald Trump. Verbreden is eigenlijk niet het juiste woord want juist over de afgelopen 20 jaar is de populariteit van de republikeinse partij onder Latino's en Aziaten heel snel afgelopen ondanks hun financieel / sociaal conservatieve achtergrond.
-
Als er één voorbeeld is van cliëntelisme in de politiek dan is het wel Trump, willen de oude boze blanke mannen geen immigranten uit het zuiden dan komt er een muur, willen ze een verbod op abortussen dan komt er een hoge raad rechter tegen abortussen, willen ze geen vrijhandel dan schaft hij NAFTA af, willen ze wapens dan belooft hij alles te doen om beperkingen tegen te gaan. Trump belooft alles wat ze willen horen, zonder verder inhoudelijke uitwerking dan it's going to be great I promise. Al zijn plannen zijn letterlijk echo's van sentimenten die rechtse talkshow hosts op de radio en opiniemakers op FOX al jaren gebruiken om het volk op te hitsen. En dan vooral de van oudsher democratische arbeidersklasse. Het is juist de democraten te verwijten dat ze niet genoeg aan cliëntelisme hebben gedaan door alle aandacht te focussen op sociaal progressieve doelen en niet op het behoud van de levensstandaard van de hardwerkende middenklasse en het tegengaan van economische achteruitgang in de rust-belt.

buitenspeler | 03-11-16 | 16:04

Breaking: WikiLeaks Shows Hillary Clinton May Have Helped Trudeau Win The Canadian Election
debatepost.com/2016/11/02/breaking-wik...

Uiteraard zal de door en door corrupte Clintonkliek de verkiezingen proberen te stelen, omdat Trump in onafhankelijke peilingen mijlenver voorstaat. Je kunt het al zien aan de afgeladen Trump Rally's waar plus tienduizend komen en bij die van Hillary veelal niet meer dan twee man en een paardenkop. De rest worden met bussen bij bejaardentehuizen opgehaald of door uitzendbureaus geregeld. De fraude met de voorverkiezingen is 'all over the place'. George Soros heeft de machines al geleverd.
.
"Election fraud expert Bev Harris was the first to uncover this method, which is also known as “vote shaving.”
“You need to have votes counted as fractions,” Harris said on The Alex Jones Show Monday. “You need the votes to be counted with decimal places, like you count money.”
“If a vote is a dollar, you also need to have cents with it. That will not show. It’s hidden.”
.
Vote shaving works by treating votes as decimals rather than whole numbers, which allows the machines to allocate the remaining fractional percentages elsewhere to sway election outcomes.
.
“There’s this one central computer, which at the end of the day, all the votes come to it,” Harris pointed out. “That’s where you take it. You don’t run around to 5,000 different precincts. You wait until the votes come to you, and then you have your way with them.”
.
And, interestingly, it appears the majority of the local news stations get their election results from the same software company."

Nehemia | 03-11-16 | 14:28

BREAKING BOMBSHELL: NYPD Blows Whistle on New Hillary Emails: Money Laundering, Sex Crimes with Children, Child Exploitation, Pay to Play, Perjury

truepundit.com/breaking-bombshell-nypd...

Nehemia | 03-11-16 | 13:40

hmm. Drudge kopt met het idee dat men naar een in staat van beschuldiging aan het werken is... Als je daarnaast hoort wat de FBI nog meer gevonden heeft...

Leg dit nu eens naast het idee van Newsweek dat de UK eigenlijk de ambassade van Ecuador zou moeten bestormen om Assange op te pakken...

starbuck280 | 03-11-16 | 12:52

@dijkbewaker | 03-11-16 | 10:39
21-12-2021 komt Iesus Hominum Salvator gehoord van een zwarte Raaf.

steekmug | 03-11-16 | 12:44

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:39

Over Trump klagen dat hij vrouwonvriendelijk is maar in je nick jezelf vernoemen naar een "slet".... zucht

Copycrauw | 03-11-16 | 12:25

@komtdatschot | 02-11-16 | 21:18
Niemand in mijn familie of kenniskring stemt Trump, misschien dat de mid-west hillbilly's op hem stemmen. Of dat genoeg is voor het presidentschap waag ik te betwijfelen. Don't get your hopes up...
ZwarteDag | 02-11-16 | 21:22

Dat is zo`n achterhaalde opmerking, zo schijnen er ook in NL ineens bijna 2 miljoen "white trash tokkies" op Wilders te stemmen. Donder op man. Snap je niet dat wij hier jou als zogenaamde plee-gelijkheidsstrijdende liberal juist zien als een eencellige politiek-correcte dombo?

Copycrauw | 03-11-16 | 12:17

Deze verkiezingen zijn de beste soap ever! Het hoofdpijndossier van de financiële en economische elite. Zoveel geïnvesteerd in trekpop Hillary en dan deze ellende. De Interne conflicten achter de schermen zijn ongekend. Steve Pieczenik vertelt over de coup www.youtube.com/watch?v=ov5kvWSz5LM&a...

Katrijn | 03-11-16 | 12:17

Hoe harder de slet schreeuwt, hoe verder de waarheid van haar/hem afstaat.
Go Russia fuck korea.
nog twee swingstates gaan om ,. daag hillary.

medelmo | 03-11-16 | 11:12

Hoe harder de slet schreeuwt, hoe verder de waarheid van haar/hem afstaat.
Go Russia fuck korea.
nog twee swingstates gaan om ,. daag hillary.

medelmo | 03-11-16 | 11:12

Als er mensen denken dat Trum dom of zelfs superdom is maakt de prestatie om zover te komen een ongelofelijke knappe prestatie. Wat zeg ik. Dit kan bijna niet.
.
Komt nog bij dat deze super domme man al zijn rivalen heeft uitgeschakeld die natuurlijk vele malen slimmer waren dan hem.
.
Je vraagt je af hoe dom Einstein wel niet geweest moet zijn om in dezelfde gedachtetrant voort te borduren.
.
Super domme Trump staat tegenover iemand die vele malen slimmer is dan hem, en dat niet alleen. Zijn opponent heeft de media mee, een gigantisch netwerk die honderden miljoenen in de campagne stopt. Zelfs de eigen partij van de super domme Trump is tegen hem.
.
Zo bezien moet super domme Trump wel een reïncarnatie zijn van Jezus, want er lijkt me geen andere mogelijkheid voor de toch merendeel christelijke bevolking om massaal voor super domme Trump te kiezen.
Immers: ZALIG DE ARMEN VAN GEEST, WANT AAN HEN BEHOORT HET RIJK DER HEMELEN’ (MT. 5, 3)

dijkbewaker | 03-11-16 | 10:39

@Fi-Bu-Bla | 03-11-16 | 06:08

Na 107 jaar dus.
107

steekmug | 03-11-16 | 10:38

Ze schreeuwt teveel met uitroeptekens.
Arme Bill.Die heeft niks te zeggen thuis.
Als ik hem was, zou ik elke x mn lul in haar mond stoppen voordat ze begint met haar gekrijs.

dobberfries | 03-11-16 | 10:24

Vergelijken jullie trump met farage ja?!?! In de eerste zin zelfs.... Heb de rest van het stuk dan ook maar niet gelezen.

Appelszijngezond | 03-11-16 | 10:07

Roofhop | 03-11-16 | 09:10
Stemmentelling is openbaar. GeenPeil stemmentellers sturen hun observaties dan massaal in. Doe ook mee in je stembureau :)

Doper | 03-11-16 | 09:51

Daar komt nog bij dat politiek-incorrecte kandidaten in verkiezingen meestal flink hoger scoren dan uit de polls naar voren kwam. De onderbuik gedijt beter in de anonimiteit van de stembus dan aan de telefoon met zo'n lief enquetemeisje.

GnottoBlotto | 03-11-16 | 09:49

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:37

Poetin heeft bij zijn aanstelling vanaf dag 1 gezegd dat hij een patriot is en zich hard zou maken voor het russische belang. Zijn leiderschap en het feit dat ie niet kwijlend achter de ´´gevestigde orde´´ aanloopt die onder valse voorwendselen denken in souvereine landen te kunnen intervenieren . De sancties tegen rusland , evenals de corruptie, maar nog meer oekraine, syrie etc maken het dat Poetin een steeds meer dictatoriale setting heeft gecreerd om de bevolking te beinvloeden en zijn macht te kunnen handhaven. Putins buitenland beleid is er niet om de svjet unie in een nieuw jasje te herstellen. Hij is uitgedaagd door arrogante corrupte westerse leiders en buit dit uit t.a.v. zijn buitenlandse politieke agenda ook om de macht in handen te kunnen houden

gelachewoar | 03-11-16 | 09:46

-weggejorist-

Roofhop | 03-11-16 | 09:10

En dan is er nog dit: Wiener mails toont aan dat Clintons betrokken zijn bij pedo netwerk... ai ai ai

truepundit.com...

beschuitfluiter | 03-11-16 | 08:25

Dat is helaas nog maar het topje van de ijsberg.

Sterph Geopolitiek, Sterph!

MikeLekkerBelangrijk | 03-11-16 | 08:44

Het is gewoon hopen op een geldige reden voor Obama tot uitstel/afstel van deze verkiezingen met deze kandidaten. Geen van beide is nog altijd de beste optie hier.

Natuurlijk is het allemooiste scenario er een waarin het hele circus daar zichzelf opblaast, er een geloofwaardige derde partij naar voren komt en er een einde komt aan het huidige tweepartijen systeem daar, inclusief een snoeihard ingrijpen in de financieringsmethoden en ronselmethoden die daar de norm geworden zijn. Integriteit is het echte slachtoffer.

F#ckingAwesome | 03-11-16 | 08:43

Donkersloot | 03-11-16 | 07:44

Wat een gelul. Met die psychopaat bedoel je denk ik Hillary-lucifer-Clinton? Tevens is de uitdrukking van 'een besmet verleden' een subtiliteit die geen recht doet aan het bloed, de moord en corruptie die aan dat "wezen" kleven. Als je eens die nuancerende houding deponeert en echt het naadje van de kous uit ging zoeken uitzoeken zou je tot de conclusie komen dat: sinds de val van Babylon de tijden niet anders zijn geweest en kunstmatig zo gehouden worden. Met de komst van internet is dit alleen transparanter geworden en wordt het (valse) gevoel van veiligheid en vrije wil ingeperkt. Trump, hoewel lomp, kan serieus roet in het eten gooien tegen misschien wel de automatisering van zowel u als mij.

MikeLekkerBelangrijk | 03-11-16 | 08:35

Dit laat toch een iets ander plaatje zien. Joop.nl is helemaal nergens in vergelijking met GeenStijl.
g.co/trends/QXzDH

Doper | 03-11-16 | 08:23

Zo jaag je twijfelaars wel bij je weg. "U bent stom als U ook maar een beetje overweegt op Trump te stemmen". Ok, bitch, dan stem ik zeker op Trump.

dr Rechts | 03-11-16 | 08:08

@SamHarris; dus jij hebt liever een psychopatische leugenaar die de door haar man aangerande stagiaires als leugenaars wegzette en in het gevang dreigde te gooien. Iemand die NU al flirt met een "nucleaire war"! Het is idd kiezen tussen twee kwaden, maar doe mij toch maar Trump.

Jastno | 03-11-16 | 07:53

Wie een sexual pervert Trump steunt, deugt voor geen meter:

Federal Judge Orders Hearing in Donald Trump Child Rape Lawsuit

lawnewz.com/high-profile/federal-judge...

En Trump blijkt ook banden te hebben met de maffia van New York en Rusland.

Deze gek mag nooit President worden.

MRF2739 | 03-11-16 | 07:52

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 03:04
Beter een loose cannon dan een tijdbom in zijn laatste minuut.

Pierre Tombal | 03-11-16 | 07:46

De keuze tussen een dame met een besmet verleden en een paranoïde psychopaat. Verdachte rol van FBI, Wikipedia, geheime diensten en Rusland (sponsor van extreem-rechts wereldwijd). De tijden veranderen en helaas niet ten goede.

Donkersloot | 03-11-16 | 07:44

Logisch dat Hillary verstandiger overkomt op veel mensen. Zij krijgt namelijk debatvragen vantevoren. Sam Harris had me richting gelijkspel getrokken, maar dit filmpje overtuigde me toch weer van Trump. youtu.be/gpKSt6R3PN8 @stormageddon, is dat onterecht? Ook Gad Saad vind beide kandidaten niet goed (net als Sam Harris zelf overigens), maar voor hem wegen oa de culturele implicaties van Clinton's domme immigratiebeleid zo zwaar, dat hij voor Trump kiest. En dat ben ik eigenlijk wel met hem eens. Hier discussiëren ze met elkaar youtu.be/J7QbPiw-SX4

Doper | 03-11-16 | 07:27

Euh, de Chicago Cubs winnen na 108 jaar de MLB World Series.

Fi-Bu-Bla | 03-11-16 | 06:08

@Hartgrond | 03-11-16 | 03:23
Ik deel uw simpele verlangen, simpele ziel die ik ben.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 03:27

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 03:16
Aannames zijn de plavuizen van het pad richting de hel.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 03:25

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 03:16
Of je nu genaaid wordt door een hond of een varken is om het even. Kortom, ik vind dat je niet kan stellen dat Clinton minder gevaarlijk is dan Trump. Dat wil ook niet zeggen dat beiden niet gevaarlijk zijn. Afijn zo gaan die dingen. Hoe je het draait of keert, het wordt kut. Ik denk dat heel veel Amerikanen hier doodziek van zijn. Het is een aanfluiting. Nogmaals truste.

Lafayette | 03-11-16 | 03:25

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 03:16
Wow, je 'praat' met veel lucht hoor! Hoezo 'vanuit gaan' van 'best doen'? Dat vind ik al een stap te ver. Het is, wat het is. Ze zeggen, wat ze willen zeggen.
De teef wil de eikel aanpakken. Prima. De eikel wil die hele gore wereld van die teef aanpakken. Dat willen simpele mensen, als ik.

Hartgrond | 03-11-16 | 03:23

@Hartgrond | 03-11-16 | 03:09
Huh? Echt wat? Laten we er vanuit gaan dat zowel Trump als Hillary oprecht hun best gaan doen voor mensen in het westen. Wie heb je liever. De eikel die zichzelf belangrijker vindt dan alles of de keiharde teef die gaat voor wat zij belangrijk vindt. Je mag kiezen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 03:16

@Lafayette | 03-11-16 | 02:19
Oh maar we hebben geen discussie over hoe erg Clinton is. Dat staat vast. Ik wil het hebben over hoe veel erger Trump is.
De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 03:04
Een zaag is 'erger' dan een tangetje. Punt is: we willen zagen.

Hartgrond | 03-11-16 | 03:09

@Lafayette | 03-11-16 | 02:19
Oh maar we hebben geen discussie over hoe erg Clinton is. Dat staat vast. Ik wil het hebben over hoe veel erger Trump is. www.youtube.com/watch?v=vVeVcVBW_CE

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 03:04

Trump is superdom. De, ... ehm ... simpelere mensen snappen wat hij zegt .......
De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:52
Dat is mooi. Die simpele mensen snappen niet, wat Hillary zegt. Dat is dan omdat ze 'superknap' is. Wat knap van domme Trump. Wat dom van knappe Hillary.

Hartgrond | 03-11-16 | 03:03

@Lafayette | 03-11-16 | 02:53
Dat is wel waar. Maar dan moet er iemand zijn. En dat is een dokter of een VP. Verder niets.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:57

@Lafayette | 03-11-16 | 02:50
Nope. De president heeft die verantwoordelijkheid. Dat is letterlijk vier of vijf minuten. Dus we gaan lanceren. Waarop? Daar? Ok.

youtu.be/dVxVDDYwNvU

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:56

Ik ga 2 meter Tokio. Truste ;-)

Lafayette | 03-11-16 | 02:56

@Lafayette | 03-11-16 | 02:15
Yep denk er nog maar eens goed overna.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:53

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:47
Er zijn overigens protocollen voor het geval de president niet meer toerekeningsvatbaar is, of niet uit eigen wil meer kan beslissen en dergelijke.

Lafayette | 03-11-16 | 02:53

@Lafayette | 03-11-16 | 02:15
Trump is superdom. En ergerlijk genoeg is dat zijn grote kracht. De, ... ehm ... simpelere mensen snappen wat hij zegt met zijn tien-twintig woorden. Rijk, groot, beter, groter, fantastisch, geld, groooot, en gigantisch. De man is eigenlijk iemand die in de WWE zou moeten... oh wacht... www.youtube.com/watch?v=MMKFIHRpe7I

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:52

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:44
Nee, dat gaat nog altijd via schakels. Joint of Staff. Veiligheidsadviseur. Etc, etc. Als hij dat zonder doet wordt hij direct ontheven uit zijn functie en neemt de vice het over.
Nee, het wordt pas gevaarlijk als de Joint of Staff en de kern van het cabinet er ook zo over denkt. Het klopt in die situatie wel dat de president de knoop doorhakt of niet. Laten we dus maar hopen dat tegen die tijd de Joint of Staff niet zit te wachten op een beslissing van Trump of Clinton....

Lafayette | 03-11-16 | 02:50

@Lafayette | 03-11-16 | 02:37
En vergis je trouwens niet. Die man. DIE MAN. Die zich zo gekrenkt voelt over een ditje of datje met een modelletje van jaren geleden en daar een week of meer over moet blaten. Die man kan eventueel straks zeggen we leggen Spanje plat. Want? Nope. Geen want die gasten moeten doen wat de president zegt. Geen ministers, geen senators, geen congres. Hij klikt en het is boem. Klaar.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:47

@Lafayette | 03-11-16 | 02:37
Ehm Ja dat kan hij wel als hij president wordt. Obama kan nu als hij wil mijn berghutje in Slowakije vernietigen en het hele land. Gewoon. Dat is namelijk zo afgesproken de president beslist dat. En Trump is dus alleen, maar er zijn duizenden andere redenen, daarom al ongeschikt.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:44

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 02:28
Inderdaad goed punt.
Ik heb ooit een zeer interessant stuk gelezen over Putins media man. Ze volgen een strategie van chaos. Daarom is niet alles verboden en worden tegenstellingen in Rusland vaak kunstmatig aangewakkerd of toegestaan. Als je heel veel verschillend zooi de ether in smijt gelooft namelijk niemand meer iets. Dus ook niet de beschuldiging dat je iets fout gedaan hebt.

Lafayette | 03-11-16 | 02:43

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:37
Gast, heb je het NOS journaal gemist soms?

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:40

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 02:28
Hier heb je best een punt.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:39

edit: correct lijkt

Lafayette | 03-11-16 | 02:38

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:21
Er was geen anti-Russische propaganda en dat is er eigenlijk nog steeds niet. Dat is het nieuws op basis van de feiten. Rusland stookt in Oekraine. Russische BUK schiet MH17 neer. Dat zijn de feiten. Als Rusland niet aan het kutten was dan was niets van dit alles gebeurd. En dat is echt niet recent hoor? Nee. Poetin is hier al meer dan tien jaar mee bezig. Hij wil een Russische EU (Sovjet-Unie) en ja Oekraine keek naar de buurtjes, toen achterom en dacht (midden?). Maar nobody fucks with Poetin.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:37

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:32
Trump kan niet in een vlaag van verstandsverbijstering nukes lanceren. Gebeurt niet. Dat is een mythe.
Het gevaar met Clinton is, is dat ze een beleid voert waar andere landen in mee gaan doen. Een beleid dat correct leidt, maar waarop geen weg terug is. Dit is geen impulsief pad, maar een structureel pad. Een situatie waarbij uiteindelijk de spanningen zo oplopen dat oorlog bijna rationeel wordt. DAT is het grote gevaar. Niet over Trump slecht geslapen heeft en denkt laat ik iets geks doen.

Lafayette | 03-11-16 | 02:37

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:29
Niet dat ik je geloof wanneer je zegt dat Trump niet kan lezen. Maar in mijn werk kom ik regelmatig miljonairs tegen. Sommigen kunnen inderdaad niet lezen en schrijven. Maar rekenen kunnen ze allemaal.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:34

@Lafayette | 03-11-16 | 02:08
Ehm. Trump gaat woedend ruzie maken met een modelletje om 3 uur 's nachts. Iets met 'watch the sextape'. Sorry maar dat is onwaardig voor een mens en zeker voor een nucleaire macht.

En nee. Hillary is niet de beste of grootste keuze maar Trump is de allerslechtste keuze ooit. Man ik zie liever Pechtold of Samsom of Patricia Paay hier aan de teugels dan die gek. De man is absoluut niet gekwalificeerd en daarom dan maar Hillary.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:32

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 02:28
Die 80/20 ratio moe(s)t omhoog. Stel je voor dat de ratio 99/1 is. Dan is de werkelijk belangrijke leugen 20x sterker.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:31

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:07
Nee hij is echt dom. Hij wil Mexico laten betalen voor een muur omdat Mexico meer invoert dan Amerika uitvoert. Zelfs als je dat zou kunnen hard maken dan nog krijg je de middelvinger. De man kocht casino's op om zijn naam erop te zetten en kocht 'junkbonds' omdat te investeren. Die toko's zijn allemaal failliet gegaan. Hij is gelukkig genoeg (voor hem) met een zilveren lepel geboren maar buiten zichzelf te presenteren als een 'showman' kan hij niets. Hij kan niet eens lezen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:29

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:21
Het knappe nou van RT is, dat het wellicht 80% waarheid is en 20% verdraaid. Dat deed de door DKS zo geroemde Radio Free Europe heel anders. Die lieten alleen maar horen hoe goed we het hier hadden. En daar konden die Oostblokkers niet veel mee met hun lege winkels. Door in rijen voor lege supermarkten te staan de hele dag, hadden die 'savonds geen zin meer in opstand.

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 02:28

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:16
RT is het Russische antwoord op de westerse anti-Rusland propaganda. Mijn persoonlijke mening is nog steeds dat de waarheid de beste propaganda is.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:21

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:06
Oh had ik al gezegd hoe oude vrouwtjes roddelen? Ja zo werkt de agitprop machine van het Kremlin. En het knappe is. Ze winnen. Want elke stoot die ze geven het galmt en alle domme mensen 'geloven' het. Niet omdat ze wanhopig zijn. Niet omdat ze niets meer hebben. Maar omdat de boodschap is dat ze bestolen worden. Ha! Hoe slim is dat. Ja die Vladimir...

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:21

Ja, ik weet het YouTube linkjes plempen....
Maar als je het liegbeest Clinton in actie wil zien:
www.youtube.com/watch?v=-dY77j6uBHI

Vooral landen 'under sniper fire' in Bosnie is ronduit lachwekkend en ziekelijk....

Lafayette | 03-11-16 | 02:19

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:04
Vind je het erg dat ik niet onder de indruk ben van de amerikaanse media in verkiezingstijd en dat ik altijd even kijk wat voor media het zijn? Ik lees dus niet jouw stukje maar kijk even naar de namen van de redacteuren. Joods. En dan klik ik even dor naar alle stukken die ze schrijven. Ik ga het niet berekenen maar 75% is pro Clinton en de rest is Trump bashen.
Zo kijk ik naar dit soort dingen. Dat is mij vroeger zo geleerd om goed analyses te kunnen maken. Ik kan dus niet anders.

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 02:17

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:06
*kuch*

Wil je daar nog eventjes over nadenken?

Okay. Ik wacht nog eventjes. Rusland is al sinds 2000 bezig met een harde expansionistische politiek. Gewoon omdat de Russen vinden dat ze beter zijn dan de rest - en.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Dugin...

Zo begonnen ze al jaren geleden met RT - wat in den beginne enkel documentaires uitzond en complotbullshit en wat nieuws. Maar jaren jaren later hebben ze een propaganda machine gemaakt die zo efficiënt en goed is dat jij letterlijk hier zegt wat een amerikaan in Amerika zegt. En een Brit in schotland.

Yep. Zo slim zijn ze. Ze pakken het waar het pijn doet. Vullen daar wat leugens bij om het meer pijn te laten doen en voor dat je het weet loop je te schreeuwen. En weet je wat echt mooi is. Onze leiders snappen er niets van.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:16

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:10
Trumps economische analyses zijn soms best goed, maar zijn oplossingen zijn inderdaad bizar.
Trumps analyse op het Midden Oosten is spot on. Er zijn interviews waar hij dat haarfijn, feitelijk en genuanceerd beargumenteerd. Niet op een podium want dan zegt die man de raarste dingen. Maar hij is niet dom. Hij weet exact wie er voor hem staat en wat hij dan moet zeggen. Ik ben geen fan van Trump, maar ik denk dat hij wel een leider is. Clinton is een middleman. Altijd geweest. Advocaat van beroep. Een soort parasiet. Nee, ik mag beiden niet. Maar ik ben er niet van overtuigd welke van de twee evils lesser zijn. Ik neig toch naar Trump.

Lafayette | 03-11-16 | 02:15

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:04
Wat precies zie ik wat er niet is volgens jou?

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:10

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 02:06
Goed punt.

Ik denk sowieso niet dat fraudeur en beroepsleugenaar Trump iets kan doen. Ik mag Hillary niet. Echt ik en mijn vrouw hebben zitten kijken en zij was van 'YAY!' en ik was van 'BEUH' maar hoe dan ook. NEVERTRUMP

Ik heb liever die aartsconservatieve katholiek van een Pence dan Trump. NEVER.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:10

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:01
Ja dat snap ik en ik ben het deels met je eens.
Maar dat maakt Clinton, die rucksichtlos ambitieus is in mijn ogen niet automatisch minder gevaarlijk.
Ik denk dat Trump waarschijnlijk een ramp wordt voor de US, maar niet zo zeer een ramp voor de wereld. Gewoon geen draagvlak, te veel weerstand. Na 4 jaar via de achterdeur weg. Mislukt. Een soort LPF extreme. Heel vervelend. Heel slecht. Maar niet wereldbedreigend.

Ik denk dat Clinton er een grote cluster fuck van gaat maken en wel met steun van velen. En dat is veel gevaarlijker. Geen weg terug. Een web van moreel verwrongen keuzes verpakt in politiek correctie bedoelingen. Waarvan iedereen zich ooit afvraagt, hoe heeft dit ooit kunnen gebeuren? De EU loopt nu al met haar aan het handje.

Lafayette | 03-11-16 | 02:08

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:01
Denken dat Trump dom is, is best wel dom.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:07

@Lafayette | 03-11-16 | 01:55
Maar Clinton is capabel. Ik haat haar. Nee. Ik kan haar niet uitstaan maar feit voor feit is ze wel capabel. Althans... Als je haar als mens wil zien die fouten maakt en domme dingen doet. Want laten we eerlijk zijn. Doen mensen dat?

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:06

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:53
Het feit dat ik in Frankrijk zit, doet daar niks aan af. Of jij moet je het unieke recht willen voorbehouden om wel te mogen spreken vanuit die Slovaakse bergen. Ik bekijk de zaak nuchterder dan jij vrees ik.
En Obama is na al zijn retoriek over hope, change en yes we can, geen milimeter opgeschoten. Sterker nog, hij blijkt zelfs een onderdeel te zijn van de problemen die nu spelen.
Hij was dus net als Bush en Clinton een marionet. En nu wil jij graag weer zo'n marionet, maar dan een hele slimme.

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 02:06

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:58
Ok, we schakelen terug op een wat simpelere versnelling. Rusland voert geen expansionistische buitenlandpolitiek. Begin niet over de Krim want dat was een gedwongen zet, dat weet jij net zo goed als ik. Alleen had niemand verwacht dat Rusland dat werkelijk zou doen. Er is maar één reden voor Rusland om de westelijke buurlanden binnen te vallen: het neutraliseren van de raketinstallaties die de Russische verdediging bedreigen, niet het zoeken naar Lebensraum.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 02:06

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:56
Neuh. Als je dingen ziet die er niet zijn dan kan je beter eerst naar de huisarts gaan.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:04

Trump gaat winnen! Gewoon omdat de Amerikanen genoeg hebben van dat politiek correcte gewauwel.

Lewis Lewinsky | 03-11-16 | 02:02

Afijn. Zoals een historicus zei.
Dit is kiezen tussen
FUBAR: 'Fucked Up Beyond All Reason'
of
SNAFU: 'Situation Normal: All Fucked up'.

Lafayette | 03-11-16 | 02:01

@Lafayette | 03-11-16 | 01:47
Maar dat benoem ik toch niet? Wat maakt mij het uit dat hij denkt/vindt dat hij elk wijf bij de kut kan grijpen. De man is ongeschikt omdat hij het 'temperament' niet heeft. Het intellect niet heeft (en gezien zijn adviseurs niemand in die kliek) DE man is op alle punten volledig ongeschikt. Hij snapt niets. De man is ... nou DOM. En narcistisch. En dat is vrij gevaarlijk.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 02:01

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:42
Nee. Niet echt. Al eeuwen en eeuwen niet. en.wikipedia.org/wiki/Silk_Road

Waar dit om gaat is liberale westerse waarden of islamitische, communistische, orthodoxe, andere waarden. Wij zijn. Liberaal. Ik wil niet orthodox, islamitisch of communistisch zijn en dus mag je kiezen. En dat is het. Poetin wil zijn orthodoxe quasi communisme en probeert China te vlijen en zelfs de moslims. Ik zeg nee dank u. Onze waarden onze normen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:58

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:45
Je hebt te vroeg ingezet. Je wil deze vraag later nog sterker formuleren. Bijvoorbeeld of ik een psychiater heb.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:56

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:50
Sinds 1900 is Irak & Afganistan (de vage War on Terror) de enige grote oorlog geweest met Republikeinen aan het roer. Alle andere oorlogen werden net voor de aanloop als gedurende aanloop met Democraten aan het roer gevoerd. Zoek maar op.

Overigens. Ik loop hier niet Trump te verdedigen.
Maar omdat Trump een idioot is, betekent het nog niet dat Clinton capabel is.

Lafayette | 03-11-16 | 01:55

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 01:46
Pffft. Nou of het nu Hillary of Trump wordt. Obama ga ik missen. Maar die man mag dan eindelijk weer eens een peukje roken dat dan weer wel. Verder snap ik niet zo goed wat je dwars zit.

Zit jij niet lekker met de gravin in Frankrijk te genieten van je laatste dagen? Lekker wijntje en kleinkinderen zien en gewoon nog eventjes genieten.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:53

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:44
Kijk, en nu komen we bij de kern van het probleem aan. Ze is intelligent. Bovengemiddeld. Maar dat maakt haar intenties nog niet goed. Integendeel zelfs. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ze straalt intense kwaadaardigheid uit, en het zou me niet verbazen als ze inderdaad naar zwavel zou ruiken.

Een wijze vrouw zei tegen mij: "Vrouwen worden volwassen, maar mannen blijven in hun hart jongens". Dat was geen compliment richting vrouwen.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:52

@Lafayette | 03-11-16 | 01:43
Waarom is dat een mythe? Over de laatste dertig jaar... Laten we eerlijk zijn iedereen was woest over 9/11 maar moesten we echt naar Irak en Afghanistan?

Politiek is smerig en wij, oh ja wij Nederlanders, zijn niet vies van een beetje oorlog en ellende (we staan nog steeds op nummertje 20 van sterkste strijdkrachten ter wereld) maar dat?

Ik kan dat nog niet bevatten. Maar republikeinen. Hillary is een havik maar niet zo achterlijk om ons in Syrie neer te zetten of in Oezbekistan. Donald... Pfff die is zo dom. De man kan niets anders dan wat woordjes schreeuwen en genieten van zijn ego. Je kan er niets mee. Hij snapt basis principes niet eens. Hij denkt dat we Amerika betalen voor bescherming, maar te weinig. Dus wij moeten gaan betalen. En dan gaat hij kijken.

*poetin giechelt*

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:50

@ Menzo

Bedankt voor je reactie. Over La Raza, het lijkt erop dat die klacht tegen de rechter echt ongegrond is:http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2016/jun/07/donald-trump/trump-wrongly-casts-california-lawyers-group-stron/

Over Trump's oproep aan Rusland, zie hier de quote: " “Russia, if you’re listening, I hope you’re able to find the 30,000 emails that are missing ... I think you will probably be rewarded mightily by our press." Dit gaat toch echt veel te ver.

Echt, deze man is een veel te groot risico. waarom zo iemand willen steunen?

HarmenB | 03-11-16 | 01:50

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:44
Nou vraagje dan maar: wie houdt die stopwatch bij van die leugens in die tijdspanne van 3 minuten? Linkje graag waarbij ik mee kan klokken.

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 01:49

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:43
"Nee. Absoluut niet. Dat is niet gebleken. Verder zeur je als een zuur wijf. Wat maakt ons het uit dat haar man vreemd is gegaan? WHO FUCKING CARES."

Daar heb je gelijk in. Maar dan is dat gezeik over Trumps seksleven ook niet relevant.
Ik noem dat niet omdat ik die misstap van Bill belangrijk vind maar dat het tekenend is voor Hillary wat ze accepteerde om haar positie niet te vergooien. Als we het over haar 'capabel zijn' hebben is dat wel relevant.

Lafayette | 03-11-16 | 01:47

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:32
Obama wordt door niemand gemist. Het was een loser met een strijdkreet. Het janken was gespeeld, zoals ook Rutte de vacuüm bom speelde en Frans Timmermans zijn thugs toespraak voor de VN.
Ze spelen het en ik ben verbaasd dat jij dat niet ziet.
Ik denk toch dat ik te vaak en te lang met leugenaars in een verhoorkamer heb gezeten. Die maakten mij ook niet week met hun tranen.

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 01:46

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:37
Heb jij een huisarts?

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:45

@Lafayette | 03-11-16 | 01:37
Trouwens. Clinton is gewoon capabel omdat ze haar stukken en feiten kent. Het is een kutwijf. Absoluut maar ze is helder, slim en weet wat er gaande is. Trump liegt ongeveer elke drie minuten.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:44

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:32
Het is overigens een mythe dat conservatieven altijd de US in oorlog gestort hebben. Sterker nog, het waren meestal democraten. Maar ik geloof je dat het klootzakken zijn. Zeker.

Lafayette | 03-11-16 | 01:43

@Lafayette | 03-11-16 | 01:37
"Ze is omkoopbaar en chantabel gebleken."

Nee. Absoluut niet. Dat is niet gebleken. Verder zeur je als een zuur wijf. Wat maakt ons het uit dat haar man vreemd is gegaan? WHO FUCKING CARES.

Donald Trump moet op 28 november voorkomen voor oplichting. Op 13 december moet hij voorkomen voor 'mogelijke' verkrachting van hem en zijn vriend Epstein. EN dat zijn slechts 2 van de 98 rechtszaken die momenteel tegen hem lopen. Wat? bijna honderd? Ja en ongeveer 4,000 in zijn loopbaan. Is dat een ramp? Ja. En daarnaast verloor hij miljarden enkel met prietpraat en met 'dealtjes' maken heeft hij zijn kop boven water weten houden. Waarom denk jij dat hij nu zijn 'naam' verkoopt? Trump steak? Trump wine? Trump Vodka? Trump Towers? Hahaha het is een loser. Een rijke loser die met dure advocaten en accountants niet op straat is geëindigd.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:43

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:37
De expansionistische politiek (en dan bedoel ik niet alleen de handel) is een doodlopende straat.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:42

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:32
Obama missen? Dit is de werkelijke Barack Hussein: admin.americanthinker.com/images/bucke...
Moet ik het nog uitleggen soms wat je hier ziet?

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:37

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:27
Ehm... De Sovjet-Unie was isolationistisch. Dat ging niet zo goed. Cuba. Ehm heb jij een voorbeeld waar het wel goed ging? Onze gouden eeuw was nogal internationaal. Maar vertel...

Ik wacht.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:37

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:25
En waaruit blijkt dat Clinton capabel is en waarin?
Ik ben onder de indruk dat ze juist overal een gigantische puinhoop van heeft gemaakt. Ze is omkoopbaar en chantabel gebleken. Het is een terechte vrees dat de donors een tegenprestatie gaan verwachten. En dat doet ze. Net zoals ze haar man de daad Monica Lewinsky vergaf. Echt niet omdat ze zo van Bill hield.

Lafayette | 03-11-16 | 01:37

@Lafayette | 03-11-16 | 01:01
Trouwens. Dit is echt een gigantisch probleem. De republikeinen hebben heel strategisch en heel slim de senaat en het congres ge(pakt)stolen door handig te zijn maar er is een breuk in de samenleving daar. Je hebt de liberalen, de conservatieven en daarnaast heb je de Trumpista. OKAY wat je ook vind van liberaliteit en dat soort dingen, of hoe je ook voelt over conservatieve zaken. Dat gajes gaat uit op oorlog en zonder reden. Obama was vleugellam de laatste zes (6) jaar maar desalniettemin wist hij toch bepaalde zaken te verbeteren. En nee... DON'T Believe the hype. Obama is waarschijnlijk een van de beste geweest en als hij niet was vleugellam gemaakt -- heel misschien -- de beste.

Want alles --- ALLES --- wat hij probeerde om fucking normale zaken te regelen zoals 'geen wapens voor gekken' of 'alle burgers verdienen gezondheidszorg' werd afgeslacht door de republikeinen en niet eens omdat ze het niet eens waren maar omdat ze 'tegen' waren? Geen idee. Maar ze hebben gewonnen.

Man. Ik heb Obama zien huilen omdat hij (wederom) geen wetgeving kon doorvoeren om zieke gekke krankzinnige idioten geen wapens te geven. edition.cnn.com/videos/politics/2016/0...

We gaan die man missen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:32

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:21
Leuk dat je het vraagt. Ik heb geen vrouw. Ik ken vrouwen iets te goed. En dat vinden ze niet leuk. Maar ik was gewoon benieuwd wat je zou zeggen. On topic: Trump staat inderdaad voor een isolationistische politiek. Goed voor iedereen, zou ik zeggen.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:27

Ik zou niet weten waarom Trump geen goeie president zou kunnen zijn. Ik zie zijn imago, maar ik denk dat ie in werkelijkheid anders is. Noem het mensenkennis, wijsheid. En inderdaad, elkaar met modder en stront overgieten schijnt een Amerikaanse traditie te worden. Het zij zo. Je gaat de verkiezingen in en je claimt een rol. En Trump speelt die rol met verve. Heel anders dan die Hillary, die met dubbele tong spreekt en niet zelf, maar haar hele partij-apparaat moet inschakelen om medekandidaten uit de weg te ruimen.
Ik vergelijk het altijd met een glitter rock groep die zorgvuldig een imago hebben opgebouwd en dat handhaven. Bijvoorbeeld door bij een interview allerlei onzin uit te kramen en hotelkamers te verbouwen. Het zijn eigenlijk allemaal mietjes, maar ze kunnen soms mooie muziek maken.

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 01:25

@Lafayette | 03-11-16 | 01:01
Clinton is capabel. Ik haat haar, nu ja, ik mag haar voor geen meter maar ze weet haar dingen.

Trump is een klungel. Laten we dus (HELAAS) smeken om Hillary want de consequenties van Trump zijn abominabel en niet in het minste voor Amerika zelf. Trump is knettergek, dom en behoorlijk achterlijk. Persoonlijk zie ik liever Jerry Springer president worden dan die idioot.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:25

@dijkbewaker | 03-11-16 | 01:17
Je kent Zerohedge toch wel? Vraag het anders aan Vageling.

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:22

@VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:02
Uiteraard. Ze woont in een mooi huis, en als ze me zat is kan ze naar een ander huis. Hoe zit het met jij vrouw. Overigens ben ik geen slet meer. Die dagen zijn van volledig voorbij. Maar leuk dat je fantaseert. Had je nog iets inhoudelijks te melden? Want ik lach Mark uit omdat hij niet zo goed snapt, of eigenlijk helemaal niet, dat Trump juist Amerika wil afsluiten van de wereld en dat dit absoluut geen goede invloeden zal hebben op Nederland. In tegendeel. Als import/export land zal een handelsoorlog tussen Amerika en China ons de das om doen (niet in goede zin) Maar och weet hij veel.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:21

Het systeem in de VS brengt een zeer select gezelschap kandidaten naar voren die op wat voor manier dan ook verkregen veel geld hebben om in hun campagne te steken.
Op lager niveau precies hetzelfde.
Je KOOPT als het ware de politieke macht.
Verder hebben de top kandidaten een enorm netwerk waarvan ieder hoopt invloed te krijgen.
.
Het verschil met Trump is dat hij buiten het bekende netwerk zit en zijn speelveld totaal anders is dan die van clinton die alle conservatieve elitaire belangen dient. Zo ging het 100 jaar geleden en zo wil de elitaire kaste het tot in eeuwen laten voortduren.
Niet in het belang van de werkslaven, maar puur en alleen voor de juiste mensen in het netwerk.
Of het nou de klimaatzwendel is of voedselproductie.
Volg je het geld , dan kom je altijd bij dezelfde kliek uit. Waarvoor de top politiek trekpoppen zijn om het systeem draaiende te houden.
Juist daar willen veel kiezers vanaf.
In Trump zijn woorden: Hij gaat het politieke moeras opruimen.
Iedereen weet dat niet de burger belangrijk is, maar de banken, de multinationals, de wapen fabrikanten, olie en energie leveranciers.
Ga je daarmee in oorlog ga je dat altijd verliezen. Dat weet Trump ook wel. Dus begint hij waarschijnlijk daar te wroeten waar hij de minste weerstand vind.
En dat is minder buitenlands beleid. Op een aantal na.
Rusland en de Britten. Verder wil hij de binnenlandse economie aanzwengelen buiten de bekende paden die wel veel economische groei genereren, maar geen arbeid.
Komt hij met kleine successen op te proppen kan dat de rest aanjagen om het grote wild aan te pakken.
Met Clinton verandert er niets.
Met Trump is er een een heel klein kansje dat het systeem ietsje van koers verandert.
Obama had grote woorden, maar toen hij eenmaal in het systeem zat .... gebeurde er niets op een paar extreem minimale details na.
Dus ik hoop dat Trump het wordt.
Maar het zal heeeel erg moeilijk worden. Het is zoiets als de aarde laten stoppen en de andere kant op laten draaien. En de helft van de bevolking haat hem.
Je zou het met Nederland en die andere blonde vent kunnen vergelijken. Er zijn meer vergelijkingen. Alleen heeft de VS geen stijl die wij wel hebben.
En dat beste mensen kan nog wel eens van behoorlijke invloed zijn. Met een beetje hulp. Wie weet?

dijkbewaker | 03-11-16 | 01:17

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:13
Ik neem aan dat je meesteres tevreden is over haar sletje?

VerenigingVanDieven | 03-11-16 | 01:02

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:48
Ook Trump is een prutser... maakt dat Clinton dan een competent iemand?
Wat zijn haar prestaties dan?
En Obama? Ja hij is cool, intelligent en in zekere zin charismatisch... maar wat zijn prestaties?
Of krijgen we dan weer te horen dat hij niets kon zonder het congres etc etc?
We kunnen in ieder geval concluderen dat het er allemaal niet veel beter op geworden is. En de verhoudingen in de wereld staan er sinds het einde van de koude oorlog nog nooit zo slecht voor. In de US is het maar voor een handjevol mensen beter geworden, en voor de zwarte bevolking al helemaal niet. 'Yes we can' is een holle frase gebleken.
En ALS het congres zo veel macht heeft (mooi) dan gaat dat ook voor Trump gelden overigens....

Verder. Na deze verkiezingen zijn de Republikeinen historie. Trump was de genadeklap. Zelfs als hij wint.

Lafayette | 03-11-16 | 01:01

@Arachne | 03-11-16 | 00:48
Statisch gezien is de blanke (conservatieve) oudere man (50+) in de minderheid. Dus het is een letterlijk steekspel. Trump gokt op boze blanke mannen (70% van de VS is blank) maar hij misgokt volgens velen over hun sympathie voor hem, op niet-blanken en vooral op vrouwen die zo'n 53% van de bevolking opmaken. Daar komt bij dat vooral voor mensen die kunnen lezen, denken e.d. dat er een fiks gedeelte van de blanke mannen ook zoiets hebben van 'JIJ? echt waar'? Dus ja het wordt spannend want met uitzondering van Rusland is er geen ander land waar zoveel idioten wonen.

Zie Jerry Springer Show.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 01:00

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:44
Mccain! Rubio! Ted Cruz! Pence? Alles behalve Trump. De man is niet eens serieus te nemen als zakenpartner (tenzij er wat te verdienen valt) laat staan als de president.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:54

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:44
Buiten dat is hij behoorlijk dom. Hij doet me denken aan bruuske jeugdvriendjes die een grote waffel hebben en dat is het eigenlijk wel. Het is een prutser. En nee. Ik wil Obama voor vier jaar meer. Maar dat kan niet. FUCK IT. Ik wil Bush terug. Nee? Reagan? Nee? JFK? Nee... ? Alles behalve Trump.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:48

Lafayette | 02-11-16 | 22:44
In 2012 deed Romney het beter bij blanke kiezers dan Reagan dertig eerder. Romney verloor de verkiezingen, Reagan won 49 van de 50 stemmers.
Trump heeft een hele fanatieke achterban die hem zeer enthousiast volgt, maar dat maakt het nog geen meerderheid. Als er één les werd getrokken na Obama - Romney in 2012 was het wel dat de republikeinen hun achterban moest verbreden. Trump heeft letterlijk het omgekeerde gedaan door met zijn retoriek nog meer Latino's, Aziaten, vrouwen, hoger opgeleiden en jongeren weg te jagen bij de GOP.
buitenspeler | 02-11-16 | 22:54

----------------------------------------------------------------
In 2012, Romney, zijn veel mensen thuisgebleven omdat hij niet overtuigde. Trump heeft deze gemobiliseerd.

Het is vreemd dat Obama won met zijn change you can believe in; blanke vrouwen hielpen hem aan zijn overwinning en voelden zich diep gelukkig. Nu Trump zegt dat things need to be changed, is hij een populist en trekt alleen de blanke laagopgeleide (christelijke) man.

Het verbreden van de basis, wat betekent dat? Je meer op allerlei overige doelgroepen richten. Hoe dan? Door ze dingen te beloven.
Dat is niet je basis verbreden, dat is cliëntelisme. Wanneer je als partij een goede en degelijke basis biedt en de kiezer uitlegt waarom en hoe dit in de praktijk toegepast gaat (niet kan) worden, hoef je de kiezer niet te kopen. De kiezer die zich laat kopen, zal op een gegeven moment of bekocht voelen of niet meer tevreden te stellen zijn.

Arachne | 03-11-16 | 00:48

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:44
Nope dyslectisch. Hij kan niet lezen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:46

Laat die amerikanen toch kiezen voor die clown trump .... als ze daar niets beters hebben om te kiezen, dan hebben ze het daar verdiend met de keuze uit heel slecht en veel slechter .... ik kan tenminste de komende jaren genieten hoe het daar nog maar naar de kloten gaat. Maar voor de zekerheid ga ik toch maar een voorraadje batterijen en een goeie zaklamp aanschaffen .... jammer dat vuurwapens hier verboden zijn .... shit.

kereltie_ut_drenthe | 03-11-16 | 00:46

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:37
Dan maar Trump inderdaad. En sinds wanneer kan die niet meer lezen? Is hij blind?

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:44

@Lewis Lewinsky | 03-11-16 | 00:30
Nope. Hij heeft gelijk. Hillary heeft zo'n 70-90% kans om te winnen via kiesmannen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:38

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:16
Eens. Maar het alternatief. Trump? De man kan niet eens lezen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:37

@SyntaxError | 03-11-16 | 00:20
@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:31

Ik sluit mij hier even bij aan en ben blij dat er mensen met een gezond verstand zijn op deze site. AJ beweerde laatst nog dat Obama en Clinton naar sulfur ruiken en demonen zijn. Dit had hij van ingewijden uit het Clinton team die vonde dat ze stonk. Het erge is idd dat er mensen zijn die dit geloven. Het is idd een plaag!

suqmadic | 03-11-16 | 00:36

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:36

@Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:16
Nah, Clinton gaat wel winnen, maar dan begint pas de ellende voor haar. Misschien zelfs wel een impeachment procedure. Haar presidentschap is al naar de knoppen voordat het begonnen is. Trump zal de uitslag niet erkennen.
Kortom, ellende.
Andersom... vergelijkbare taferelen in een iets ander jasje.
Daarom: we are fucked.

Lafayette | 03-11-16 | 00:36

@SyntaxError | 03-11-16 | 00:20
Overigens. Micha leest mee dus eventjes voor hem... HOI MICHA! Gaat het lekker met je daar in Ierland zonder centjes en geld en niets? Wil je een hoedje opzetten?

Okay gemeen.

Vals...

Maar Micha. Luister naar je zoon. Ga gewoon naar huis, je straf uitzitten en zoek hulp. We haten je niet. We vinden je gewoon een gek met een 'Napoleon' complex. Je bent geen redder je vernietigd dingen. Ga lekker naar huis.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:35

@SyntaxError | 03-11-16 | 00:20
Absoluut. De man is knettergek. Maar mensen willen dat geloven. Zoals ze ook willen geloven dat Henny Huisman een relatie heeft met Ron Brandsteder. En Jos Brink. (leven die nog?) Het is kroegprietpraat en gelul en knettergekke idioten maken labiele mensen nog gekker. Het is een plaag.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:31

@Ravissant | 03-11-16 | 00:22
Krankzinnig. Wat je schrijft is krankzinnig. Neem je medicijnen.

Lewis Lewinsky | 03-11-16 | 00:30

Las een mooie van iemand anders vandaag, weet niet meer waar, maar ik wil hem jullie niet onthouden: It's always darkest, just before the Don.

accijnstoerist | 03-11-16 | 00:24

Begrijp ik nu goed dat DKS die libertariër afgelost heeft, of zijn het één en dezelfde persoon?

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:22

Uiteindelijk wordt POTUS gekozen door het college van kiesmannen. Daar heeft Hillary een grote voorsprong. En het zal me niet verbazen, als het erop aankomt, dat republikeinse kiesmannen hun stem aan de democraat geven.

Ravissant | 03-11-16 | 00:22

@De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:15
Ja toch

SyntaxError | 03-11-16 | 00:20

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:13
De Nederlandse economische toekomst ligt niet meer aande overkant, maar richting China, via Rusland. Dus betere banden met Rusland zijn soweiso gewenst. Trump zal daar een positieve invloed op hebben.

Mark_D_NL | 03-11-16 | 00:16

Ik vermoed wel, dat het Hillary de kop gaat kosten. Dit is véél te veel reuring. Waar ze in Nederland nog als politiek zeggen: je moet zelfs de schijn niet tegen je hebben, dan gauw opstappen. Hillary is mi als ver over die grens van schijn wekken heen.
Dus weg gaat ze, niet binnen vijf dagen, maar in de aanloop naar de inauguratie, als ze tenminste gekozen wordt. Het is voor Amerika te hopen van niet. Dit straalt zo slecht af op een land.

Graaf van Egmont | 03-11-16 | 00:16

@Honorificabilitas
Dat klopt, Breitbart links gaan je daar zeker niet bij helpen. Maar met een verhaal van Milo aankomen is ook niet erg sterk...

suqmadic | 03-11-16 | 00:15

@SyntaxError | 02-11-16 | 23:26
Alex Jones is briljant. De man is stapelgek en hij weet er miljoenen mee te verdienen. Dat kan je niet van Micha Kat zeggen.

De Koreaanse Slet | 03-11-16 | 00:15

@Prof. Pim Pam Pet | 02-11-16 | 20:37
Amen. No religion intended.

keestelpro | 03-11-16 | 00:09

suqmadic | 02-11-16 | 23:05 Check de Veritas video's en de Podesta emails op Wikileaks. Linkje: www.breitbart.com/milo/2016/10/25/full...

Maar weet je, feitelijk heeft dit geen enkel nut. Ik ga jou niet overtuigen. In geen 1000 jaar.

Honorificabilitas | 02-11-16 | 23:56

@Graaf van Egmont | 02-11-16 | 23:51
Dat weet ik toch Graaf. Maar je weet hoe het hier aan toe gaat. En dat vind ik juist mooi. Fel en uitbundig. Misschien zelfs therapeutisch (als je begrijpt wat ik bedoel) hahaha . Voor de rest heb je, hoe ontnuchterend ook, helemaal gelijk.

Lafayette | 02-11-16 | 23:56

Lafayette | 02-11-16 | 23:07
Nee, ik wil het feestje niet verpesten. Ik ben werkelijk geïnteresseerd hoe de hazen daar in de USA gaan lopen. We leven in spannende tijden. Ik denk dat uiteindelijk Watergate en het Iran-Contra schandaal zullen verbleken.
Maar dat is geen reden om malkander hier in de haren te vliegen. Je kunt argumenteren en linkjes plaatsen. Geen hond leest ze, want IK weet het beter! Dat schiet niet op.

Graaf van Egmont | 02-11-16 | 23:51

dagpauwoog | 02-11-16 | 23:36
Hier, podcast van een bekende neurowetenschapper. Hij legt het een stuk beter uit dan ik. Realiteit proberen in het vizier te houden. Probeer niet de hele dag media te volgen, maar juist eens zelf na te denken over hoe het ook had kunnen zijn. Dan kom je erachter dat het zo slecht niet gaat.
www.youtube.com/watch?v=ACDqFL8mW3s

Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:51

@vlijtig liesje 50 | 02-11-16 | 23:46
Pijpen; hoeveel invloed heeft het op de geopolitiek?

SyntaxError | 02-11-16 | 23:50

Ik ben geen fan van Trump, noch van Clinton. Ik houd mij graag vast aan een stelling, die voor mij al bijna zestig jaar zichtbaar is: The more things change, the more they stay the same. Blijf het wel uitermate triest vinden dat men, op een bevolking van 330 miljoen, alleen deze twee mafklappers kan voordragen.

Petrus Poortwachter | 02-11-16 | 23:49

-weggejorist-

Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:48

Zeer interessant leesvoer:

Hector Morenco ‏@hectormorenco
⚡️ “The Qatar - Turkey Pipeline Story”

twitter.com/i/moments/7929

vlijtig liesje 50 | 02-11-16 | 23:46

Energya | 02-11-16 | 23:26
je hebt gelijk. Heb inmiddels meer plempsels gelezen van die vredige libertarier.
Volslagen idioot om oorlogshitser Hillery te verkiezen boven Trump,

dagpauwoog | 02-11-16 | 23:43

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:34
Het zou nog grappiger zijn als je er niet voor betaald werd :D
*sorry inkoppertje

SyntaxError | 02-11-16 | 23:37

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:17
Tip, kijk jij nog even na hoe de voorverkiezing verliep.
Dus jij vindt dat we de goede kant opgaan met zijn allen. Hillary bv met Libie, Syrie, waardoor de rest van de wereld mogelijk een oorlog wordt ingetrokken.
20 jaar lang samenwerken/ samenleven met iemand die zeer nauwe banden heeft met de moslimbroederschap en SA en daar ook de staatsgeheim emails mee delen, bovendien een yahoo account. Geeft niet hoor, valt wel mee, volgens jou.

dagpauwoog | 02-11-16 | 23:36

eerstneukendanpraten | 02-11-16 | 21:15
Nee want na 2x hussein en 1x shillary zal Amerika niet meer bestaan op de manier dat het een 'mooi land' was. Het begint gewoon een goor Europa met minder historie, meer geweld te worden op dit tempo. Inclusief Allepiaanse Apothekers.

Hans Gruber | 02-11-16 | 23:36

Mooi om te zien dat dezelfde shills of troll-poppetjes hier kunnen reageren hoe slecht Trump wel niet is.
 
Ik hoop van harte dat the Don het gaat worden, Hillary is tot op het bot corrupt; alleen het bewijs en de rechtbank die niet omgekocht (of in submissie geïntimideerd kan worden) moet nog gevonden worden. Een Hillary supporter is één van twee dingen, ongeïnformeerd of betaalde aanhang.

HaatAth3ist | 02-11-16 | 23:36

Energya | 02-11-16 | 23:26
Nou ja zeg, das ook niet lief. Haha, wel grappig, dat ik een betaalde agent zou zijn. Beep bop.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:34

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:06
En het heeft meer amusementswaarde dan "the voice" : P

SyntaxError | 02-11-16 | 23:31

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:06
Ik haat safespaces, ik lees/luister alles.

SyntaxError | 02-11-16 | 23:28

Heeft Hil de usa kiezer al 1000 dollar belooft mocht ze president worden? Dat schijnt waar ook te wereld te helpen bij de kiezer die nog gelooft in de politiek en de eerlijkheid van de kandidaten.

DeTT | 02-11-16 | 23:28

Waarom gaat hier überhaupt iemand in op "vredige Libertariër"? Het is niet meer dan een of andere D66 troll. Of waarschijnlijk een betaalde EU troll. Het verteld de meest groteske onzin ontdaan van alle realiteit. Gewetenloos de meest corrupte politici allertijden Hitlary clinton aan het verdedigen..

Energya | 02-11-16 | 23:26

U mad bro?

a1a2a3 | 02-11-16 | 23:21

dat de inner circle van HRC alles in het werk stelde om Sanders- met welke middelen dan ook -uit te schakelen. Doel heiligt de middelen.
dagpauwoog | 02-11-16 | 23:09
Het is net of ze probeerden de verkiezing voor haar te winnen.
Zoals ik al zei, hadden er 1 miljoen mensen meer op Bernie gestemd, dan had hij nu met 70-30 voorgestaan en lagen nu alle reaguurders onder hun bureautje te janken.

Er gebeuren altijd wel schimmige zaken in de VS politiek, zeker met verkiezingstijd. Ik vind dat gezien de schiere hoeveelheid correspondentie die gelekt is, het alleszins meevalt met dingen die misgaan, en vind zeker dat Hillary op weinig betrapt is. Ik ben blij dat mijn e-mail er niet bij zat. Het wordt in dit tijdperk allemaal groot uitgemeten en opgeblazen, terwijl het allemaal wel meevalt. Ik vond het onder Obama wel lekker gaan, dus ik hoop dat het zo doorgaat. We gaan de goeie kant op met zijn allen, Parijsverdrag, staatsschuld in de VS, de gezondheidszorg, allemaal een stuk rooskleuriger dan 8 jaar geleden.

Hoor je allemaal niks over in deze panelen, het is allemaal verschrikkelijk, en de atoombommen vliegen ons straks om de oren, zeggen ze. Nou, mij niet gezien, blijf lekker nuchter, tenzij iemand ook daadwerkelijk bewijzen heeft voor zijn stellingen.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:17

oh ja, nog een leukigheidje dat vandaag bekend is geworden.
Er is kennelijk een procureur-generaal toegewezen aan het lopende FBI onderzoek aangaande die mails. Toevallig is dat heerschap ook nog eens vriendje van ene meneer Podesta. Hij schijnt hem onder andere tijdens de Lewinsky affaire uit de gevangenis te hebben gehouden en mogelijkerwijze ook van informatie te hebben voorzien tijdens de zogeheten bengazhi verhoren van Hillary..

starbuck280 | 02-11-16 | 23:14

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:58
Het is een ondersteuning van eerdere berichten dat de inner circle van HRC alles in het werk stelde om Sanders- met welke middelen dan ook -uit te schakelen. Doel heiligt de middelen.
En oh ja, ik durf te stellen dat mijn engels uitstekend is.

dagpauwoog | 02-11-16 | 23:09

-weggejorist-

Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:08

@Graaf van Egmont | 02-11-16 | 23:04
Zeg Graaf... moet je het feestje weer verpesten met deze anticlimax? :-)

Lafayette | 02-11-16 | 23:07

SyntaxError | 02-11-16 | 23:02
Shit hey, jullie schamen je niet eens meer voor infowars? Ik wist niet dat het hier nog verder af kon glijden, maar blijkbaar gaan we tot de bodem.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 23:06

@starbuck280 | 02-11-16 | 23:01
Zou kunnen. Maar het zou ook kunnen dat ze verhoord wordt door de FBI. Want de Clintonmails op Weiners computer komen van haar. Dat moet wel.

Lewis Lewinsky | 02-11-16 | 23:06

@Honorificabilitas
Ik weet bijna niet waar te beginnen... Alles wat je zegt is eigenlijk onzinnig.

"De afgelopen weken is bekend geworden dat er massaal stemfraude wordt gepleegd door de Democraten. Al decennia lang. Wat deze fraude in de hand werkt is 'early voting', 'riggen' van de stemmachines (hallo Soros!) en het feit dat je je niet hoeft te identificeren bij het stembureau (!)."

Stuur even een link waaruit blijkt dat de democraten massaal stemfraude plegen als je wilt.

suqmadic | 02-11-16 | 23:05

zes dagen en corruptie loont dus niet , we gaan het zien .
Geschiedenis vanuit de luie stoel, zelfs vredige libertariërs gaan uiteindelijk met open ogen de wereld zien.
De rechtzaken komen vanzelf , de eerste ontslagen al gevallen.
De soft coup door de veiligheidsdiensten ( NSA ) ingeleid met hulp van wikileaks ( dus niet de russen;-)).
Wait and see the establishment fall.

medelmo | 02-11-16 | 23:05

Ik zie dat jullie het er maar druk mee hebben. Verkiezingen in een land aan de andere kant van de oceaan. Verkiezingen waaraan wij, reaguurders, ook nog eens niet aan mee mogen doen.
Waarom niet relaxed achteroverleunen en zelf even maart 2017 afwachten?
Ik hoop dat jullie dan even scherpt zult zijn als vanavond.

Graaf van Egmont | 02-11-16 | 23:04

@buitenspeler | 02-11-16 | 22:54
Ik zeg niet dat Trump een meerderheid heeft, maar dat er een enorme groep is (ook bij de Democraten) die het wel gehad heeft met de huidige politieke elite. Tel die bij elkaar op en dan weet je haast zeker dat er weinig draagvlak zal zijn. Dat ga je terugzien in bijvoorbeeld de Senaat en het Huis, maar ook in een nog grotere afkeer van de politieke leiders.

Lafayette | 02-11-16 | 23:01

@Lewis Lewinsky | 02-11-16 | 22:53
Ergens ondergebracht voor haar eigen veiligheid denk ik, maar 100 procent ben ik daar ook niet van.

starbuck280 | 02-11-16 | 23:01

dagpauwoog | 02-11-16 | 22:48
Daar blijkt totaal niet uit dat Bernie geen schijn van kans had.
Begrijp jij geen engels, of gaat er iets anders mis hier?

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:58

Linkse The Young Turks gaan toch echt los. Ja, ze nemen het Clinton kwalijk dat Bernie het niet mocht worden. Echter ik denk wel dat ze bij de Democraten (dus ook TYT) echt niet gerust zijn op een goede afloop en daarom de laatste mobilisatieberichten maken dat Trump op winnen staat...

Hillary Clinton Should Be Very Worried:
www.youtube.com/watch?v=UMbQYafZpaM&a...

Lafayette | 02-11-16 | 22:57

Als grootmoeder gekozen wordt, dan komt ze niet aan regeren toe door alle schandalen waarin ze in is verwikkeld. Ze is gewoon niet geschikt als presidentskandidaat. Period.

Rest In Privacy | 02-11-16 | 22:57

Virginia en florida zijn binnen ; drain the swamp.
media hier zweten zich kapot, hoe draaien we dit om??
Stilte voor de storm .groter dan watergate en geen bericht hier op de npo. lock her up.

medelmo | 02-11-16 | 22:54

Lafayette | 02-11-16 | 22:44
In 2012 deed Romney het beter bij blanke kiezers dan Reagan dertig eerder. Romney verloor de verkiezingen, Reagan won 49 van de 50 stemmers.
Trump heeft een hele fanatieke achterban die hem zeer enthousiast volgt, maar dat maakt het nog geen meerderheid. Als er één les werd getrokken na Obama - Romney in 2012 was het wel dat de republikeinen hun achterban moest verbreden. Trump heeft letterlijk het omgekeerde gedaan door met zijn retoriek nog meer Latino's, Aziaten, vrouwen, hoger opgeleiden en jongeren weg te jagen bij de GOP.

buitenspeler | 02-11-16 | 22:54

@starbuck280 | 02-11-16 | 22:48
Thx. Abedin is inmiddels geheel van het toneel verdwenen. Gearresteerd?

Lewis Lewinsky | 02-11-16 | 22:53

Crooked Hillary ligt nog steeds voor

Rest In Privacy | 02-11-16 | 22:50

Overigens, hadden een miljoen meer mensen Bernie gestemd, was het toch gewoon Bernie geworden, dus ik geef gewoon de lamkakkerige niet-stemmers daar de schuld van.
Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:00

Bernie had geen schijn van kans.
Ook uit de allernieuwste gelekte Podesta emails blijkt dat. Het betreft een mail 22feb jl
"Bernie needs to be ground to a pulp. We can't start believing our own primary bullshit. This is no time to run the general. Crush him as hard as you can."

dagpauwoog | 02-11-16 | 22:48

Als oma president wordt, is de shit waarin ze zit zo diep, dat ze geen andere manier meer ziet om eruit te komen dan het entameren van een kernoorlog met Rusland en China.

Rest In Privacy | 02-11-16 | 22:48

@Lewis

zo hier en daar word een linkje rondgedeeld dat de NYPD het een en ander heeft gevonden bij een huiszoeking bij Weiner.Toen men zag wat dat was, kreeg de FBI een telefoontje en ging het balletje rollen..

starbuck280 | 02-11-16 | 22:48

Ik zie die blanke "soccermoms" nog janken omdat er een neger tot president is gestemd. "Is het niet fantastisch, wat een vooruitgang". Let maar op, drie kwart van de Amerikaanse vrouwen gaat op Hillary stemmen omdat ze een kut heeft. punt.

Admiraal Balthasar | 02-11-16 | 22:45

@buitenspeler | 02-11-16 | 22:37
Waarschijnlijk heb je gelijk.
Tel echter bij een groot deel van de Trump-supporters, ontevreden democraten op die met tegenzin op Clinton gaan stemmen, dan is er wel degelijk een enorme groep die zich afkeert van het de huidige politici. De vraag waarom al die mensen zo ontevreden zijn komt eigenlijk niet aan bod. Maar ja, dat geldt hier overigens ook voor de PVV.
Afijn. Hoe je het draait of keert. We are fucked.

Lafayette | 02-11-16 | 22:44

Bij Trump is het meer grootspraak, terwijl die Keulse asielzoekers de daad bij het woord voegden. (grab them by the pussy). Een belangrijk verschil.
Droop | 02-11-16 | 22:21
Niet volgens een dozijn vrouwen dat gedeeltelijk al voor dat filmpje naar buiten waren gekomen met hun beschuldiging van aanranding door Trump. Niet dat je altijd elke beschuldiging direct moet geloven, maar dat is ook hoe dat verhaal in Keulen naar boven kwam, door beschuldigingen van vrouwen.

buitenspeler | 02-11-16 | 22:41

@Mastermattie | 02-11-16 | 21:39
Juist. Goed dat je het noemt. Wel is haar naam een beetje anders, namelijk Huma Abedin. Zij was inderdaad, zoals je al schrijft, de rechterhand van Hillary gedurende vele, vele jaren.

Volgens twitteraars had de map met de 650.000 Clintonmails de naam "Levensverzekering". Haha!

De afgelopen twee dagen waren Weiner, Abedin en Hillz HET schandaal in de US. Uiteraard is dit in Nederlandse pers compleet doodgezwegen.

Lewis Lewinsky | 02-11-16 | 22:40

Het zijn toch originele beelden? Dat het beeld niet zo erg goed is is omdat het een klein cameraatje is natuurlijk. Zelf als er in geedit is, men blijft het toch echt zeggen. Dat is keihard.

En als de aantijgingen niet waar zijn, maar gelogen, waarom stappen de democraten niet naar de rechter? De aantijgingen zijn namelijk zeer, zeer ernstig, en je hoort het ze toch echt zelf zeggen.
La Bailaora | 02-11-16 | 22:31
Ik heb je net uitgelegd, dat dat 2x eerder gebeurde, dat het echt leek, en dat ze het echt leken te zeggen, maar dat bleek dat er mid-sentence editing was (dus halve zinnen aan elkaar plakken, zo mensen laten zeggen wat jij wilt dat ze zeggen).

Ik heb ff kort uitgezocht waarom ze niet naar de rechter stappen (had je zelf ook kunnen doen). Ze gaan niet naar de rechter, omdat er geen zaak is. Er is geen zaak, omdat er geen aantijgingen worden gedaan in de video, die iemand betichten van illegale activiteiten. Dat maakt een lawsuit erg lastig. Als ik jou een lul met vingers noem, kun je me moeilijk voor de rechter dagen, is niet illegaal namelijk, lul met vingers zijn. Als ik zou zeggen dat je iets gestolen hebt ofzo, dan is dat makkelijker.
www.businessinsider.nl/james-okeefe-p...

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:40

Hij kent alle topmensen in de CIA, FBI, etc., en kent al hun persoonlijke kwaliteiten.

Van Duyvenbode | 02-11-16 | 22:26
.
Uit de (VS)commentaren onder het filmpje maak ik op dat hij een hoge pief was/is bij de CIA.

Lupuslupus | 02-11-16 | 22:39

@mastermattie, @menzo. Leuk om te zien dat er ook hier mensen die hun vermoedens hebben over wat er aan de hand is.

starbuck280 | 02-11-16 | 22:37

Hou toch op, er bestaat geen silent majority die Trump aan het presidentschap gaat helpen. Trump-stemmers zijn noch silent noch een majority. Trump doet het heel goed bij oudere blanke evangelical mannen zonder hogere opleiding, dat is niet genoeg in 2016.
Hillary staat ruim voor in de 18 staten die de laatste 6 verkiezingen steeds op de Democratische kandidaat hebben gestemd en met een ook duidelijke voorsprong in New Mexico, Virginia, New Hampshire en Colorado is de meerderheid eigenlijk al binnen voor Hillary. Namelijk 272 vd 538 kiesmannen. Dat terwijl ze ook in de meeste peilingen een kleine voorsprong heeft in Nevada, North Carolina en Florida, maar zelfs verlies in al die drie staten maakt haar nog president.

buitenspeler | 02-11-16 | 22:37

@Piet Karbiet | 02-11-16 | 22:25
Ooit een boek van die man (Moore) gelezen, 'Stupid White Men'. Was best een boeiend boek. Bill Clinton kwam er niet echt genadig vanaf. Al weet ik te weinig van de politieke situatie in de VS om veel feiten enigszins te kunnen checken.

atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 22:37

>SyntaxError | 02-11-16 | 22:34
lekker = lekken
*2 sit-ups doet

SyntaxError | 02-11-16 | 22:36

@Van Duyvenbode | 02-11-16 | 22:26
Daarom trekt het bericht ook mijn aandacht. Insiders gaan lekker, of is het een hoax?

SyntaxError | 02-11-16 | 22:34

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:20
Het zijn toch originele beelden? Dat het beeld niet zo erg goed is is omdat het een klein cameraatje is natuurlijk. Zelf als er in geedit is, men blijft het toch echt zeggen. Dat is keihard.

En als de aantijgingen niet waar zijn, maar gelogen, waarom stappen de democraten niet naar de rechter? De aantijgingen zijn namelijk zeer, zeer ernstig, en je hoort het ze toch echt zelf zeggen.

La Bailaora | 02-11-16 | 22:31

@Droop | 02-11-16 | 22:21
Daarbij is ze hypocriet. Zij kent een man die de daad bij het woord voegde.... Bill.
Hillary heeft er geen moeite meer mee dat haar echtgenoot als president het met een stagiaire deed in The Oval Room, inclusief sigaar. Daarnaast heeft zij behoorlijk haar best gedaan om karaktermoord te plegen op alle vrouwen die geile Bill's pad kruisten... met nadruk op kruis.
Dit koppel is bereid om alles te accepteren (impeachment procedure, seksschandalen en vooral hard cash), zolang ze maar aan de macht komen.

Lafayette | 02-11-16 | 22:28

Trump gaat winnen!

Lewis Lewinsky | 02-11-16 | 22:27

SyntaxError | 02-11-16 | 22:18
Ik weet het niet met die Steve Pieczenik. Hij is zogenaamd overal geweest en kent iedereen die een beetje een positie heeft in de wereld. Gaat het over de Filipijnen, heeft hij in de jaren 70 ter plaatse nauw samengewerkt met de Filipijnse regering. Gaat het over de Clintons, blijkt hij persoonlijk dochter Chelsea te kennen. Hij kent alle topmensen in de CIA, FBI, etc., en kent al hun persoonlijke kwaliteiten.

Rest In Privacy | 02-11-16 | 22:26

@buitenspeler | 02-11-16 | 22:09
Klopt, heb ik gezien maar dat was volgens mij Maarten van Rossem verkleed met een rode baseballcapje op. Maar ik kan mij vergissen. Wellicht deed Geert Mak weer aan cabaret. Je weet het niet.

Piet Karbiet | 02-11-16 | 22:25

Pierre Tombal | 02-11-16 | 22:03 Ik ook niet. Progressief links wil vooral hun mening opleggen aan alles en iedereen. Ze dulden geen enkele tegenspraak. Ze doen alles om te bereiken wat ze willen bereiken. Geweld is daarbij geen enkel probleem.

Progressieven haten democratie. Ze vinden het doodeng dat dom-rechtse tokkies invloed hebben op besluitvorming. Het liefst zouden ze deze het stemrecht ontnemen.

Progressieven zijn gewoon vermomde fascisten. Groen Links en AFA zit er vol mee.

Honorificabilitas | 02-11-16 | 22:24

@buitenspeler
Bij Trump is het meer grootspraak, terwijl die Keulse asielzoekers de daad bij het woord voegden. (grab them by the pussy). Een belangrijk verschil.

Droop | 02-11-16 | 22:21

Er is trouwens nog een andere kandidaat voor het presidentschap, nl. Laurence Kotlikoff:
kotlikoff2016.com/
Maar ja, doet het niet goed voor de camera, is een beetje saai, enfin, met zo'n kandidaat genereren de Networks te weinig reclame inkomsten. De presidentsverkiezingen ontaarden in ordinaire moddergevechten, en dat alleenmaar om de inkomsten van de commercials op te krikken van de networks.
The medium is the message.

Rest In Privacy | 02-11-16 | 22:20

Alsof die democraten het nooit gezegd hebben. Dat begrijp ik dan wel weer.
La Bailaora | 02-11-16 | 22:17
Als het zo duidelijk is, waarom geeft meneer ons dan niet de orginele beelden?

Omdat hij eerder al 2x dit soort gotcha-filmpjes gemaakt heeft, en beide keren is hij betrapt op mid-sentence editing, door de hele video heen.

Je kunt dus juist niet vertrouwen wat er in het filmpje gebeurd, zelfs niet als mensen letterlijk dingen lijken te zeggen die enorm schokkend zijn. Dat leek namelijk 2x eerder, en toen werd hij ook door rechters op de vingers getikt.

Als hij niets te verbergen had, had hij met zijn reputatie kunnen weten dat we de orginele beelden zouden willen.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:20

Na 4 dagen carnaval klink ik net ook zoals HiLiary in dat fragmentje...

PeterSimons | 02-11-16 | 22:19

Yes We Can't.

Piet Karbiet | 02-11-16 | 22:19

terwijl je zelf zegt een libertariër te zijn, en daar gaat het over. Leer je misschien nog wat. Maar ik had al in de gaten dat leren niet jouw ding is als het je niet bevalt.
La Bailaora | 02-11-16 | 22:12
Ja joh, doe alsof ik niks wil leren. Omdat ik niet naar een cultleider wil luisteren. Waar je vervolgens ook niet op ingaat verder, ook veelzeggend.

Libertariers is ook geen groep overigens, het is gewoon een ideologie, die ruim is, en vele verschillende stromingen kent. En ik ben zo links als het maar zijn kan, dus de raakvlakken met alt-rechts (incl. Manure) zijn dus minimaal. Ik voel me dus sowieso al niet aangesproken.

Als het echt zo belangrijk is, schrijf je het maar voor me op. Anders kun je gewoon het dak op met je kutfilmpjes.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:18

@buitenspeler | 02-11-16 | 22:09
Oké, dat wist ik niet.
Ook ik denk dat Trump geen oplossing kan bieden voor de fundamentele problemen van veel proteststemmers (Hillary ook niet). Hun problemen komen voort uit het huidige systeem (imho). Punt is dat we op dit moment niet echt een beter systeem hebben.

atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 22:17

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:13
Jij gelooft het zelfs niet als de democraten zelf uitleggen in een video hoe ze de boel riggen, 'omdat de maker ooit iets verkeerds gedaan heeft'. Alsof die democraten het nooit gezegd hebben. Dat begrijp ik dan wel weer.

La Bailaora | 02-11-16 | 22:17

@Lafayette | 02-11-16 | 22:00
wist ik niet hoor, maar je mag het ook direct bij Wikileaks lezen hoor (links naar wikileaks staan erbij):
themillenniumreport.com/2016/10/the-to...

La Bailaora | 02-11-16 | 22:15

Mastermattie | 02-11-16 | 22:10
Wel eerst lezen, voor je reageerd. Anders moet ik dubbel reageren op elke complottheorie. Dan kan ik net zo goed niet reaguren op een alt-rechtse complotwebsite. Dan is de lol er zo vanaf namelijk.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:14

Uilenspiegel | 02-11-16 | 22:03 Ik begrijp niet wat je bedoeld. Waarom moet er over de JSF onderhandeld worden met Trump?

Honorificabilitas | 02-11-16 | 22:14

kan jij weer verder. Toch?
La Bailaora | 02-11-16 | 22:10
Ik kan sowieso verder. Ik ben gewoon keihard aan het sporten. Anyway, ja, ik moet eerst bewijs zien voor ik een claim geloof. Ik geloof ook niet dat Trump een kinderverkrachter is, ondanks dat daar ook bewijs voor is.
Gewoon een hoge standaard aan bewijs, omdat ik geen complotgekkie ben. Snap je?

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:13

atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 21:39
Klinkt inderdaad zeer aannemelijk. Clinton zal in ieder geval de proxy-oorlogen in Syrië en Oekraïne aan blijven wakkeren dus vluchtelingenstroom en instabiliteit is dan verzekerd.

Helaas alleen geen stroom van smakelijke en gewillige oostblok-mokkels. Maar wie weet.

Nu iets anders | 02-11-16 | 22:12

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:02
Ik luister heel vaak naar islamieten, juist omdat ik maar wat graag weet wat die lui denken. Islam is alleen niet mijn groep, terwijl je zelf zegt een libertariër te zijn, en daar gaat het over. Leer je misschien nog wat. Maar ik had al in de gaten dat leren niet jouw ding is als het je niet bevalt.

La Bailaora | 02-11-16 | 22:12

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:07
Neh, trek er lering uit zou ik zeggen, of niet.
Safe space bestaat niet.

Cobalt bomb | 02-11-16 | 22:10

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:00
Eh,... de DNC kan wel degelijk de boel flink verstieren. Dat blijkt wel uit de video's van James O'Keefe's Project Veritas.

Mastermattie | 02-11-16 | 22:10

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:55
Dat je de eerste video van tafel schuift omdat O'Keefe ooit iets slechts gedaan heeft, is echt van de gekke. In de video zien we hooggeplaatste DNC'ers uitleggen wat ze doen. Staat op video.

Die andere zijn ook bewijzen, maar omdat jij het met wat tekst als pro-Hillary afdoet als 'gedebunkt' kan jij weer verder. Toch?

En wat geeft het dat Hillary de boel gerigged heeft in de voorrondes? Tss.

La Bailaora | 02-11-16 | 22:10

Ja Michael Moore (ook best links/progressief) had laatst ook al zo'n opmerkelijk verhaal
atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 22:03
Die show van Michael Moore is zondag ook gewoon in Nederland uitgezonden, maar dan in z'n geheel. Daarna zet hij uit een waarom een proteststem op Trump op geen enkele manier een oplossing is voor de problemen die deze mensen naar Trump hebben gebracht.

buitenspeler | 02-11-16 | 22:09

Cobalt bomb | 02-11-16 | 22:03
Heb ik je getriggered? Safe spaceje nodig?

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:07

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:02
En hier is ook niks vredigs aan.

Cobalt bomb | 02-11-16 | 22:06

@Lafayette | 02-11-16 | 21:53
Ja Michael Moore (ook best links/progressief) had laatst ook al zo'n opmerkelijk verhaal: www.youtube.com/watch?v=YKeYbEOSqYc

Aan de andere kant kan het natuurlijk ook goed mis gaan als dit verzwakte en verdeelde Europa niet meer kan leunen om Uncle Sam. In een tijd waarin het steeds meer uitgedaagd zal worden. De huidige Unie kan dat niet opvangen, individuele lidstaten zullen eigen belangen weer voorop stellen en uit gespeeld worden. Althans, dat is mogelijk. Afwachten dus.

atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 22:03

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:31
Discrimineren is je niet vreemd wel? Met je "jullie".
Spreek de reaguurder aan ipv "de pot verwijt de ketel" fenomenen hoogtij te laten vieren.
Rascist! (dat mag tegenwoordig gewoon overal gebruikt worden)

Cobalt bomb | 02-11-16 | 22:03

@Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:32
Het probleem van progressieven is dat ze altijd alleen maar "vooruit" willen. Hetgeen natuurlijk precies is wat progressief uitdrukt, alleen dat laat nogal wat onbewandelde paden open. Rode draad bij dit soort bewegingen lijkt echter te zijn dat ze weinig interesse hebben in bestaande maatschappelijke structuren en normen. Wanneer dan bijvoorbeeld zoiets wordt geconstateerd als een Marokkanenprobleem zal de inzet van een progressief er niet op gericht zijn het probleem op te lossen, maar deze in te passen zodat het in ieder geval in juridische zin geen probleem meer is. Laten we het er maar op houden dat niet het soort veranderingen is waar ik erg op zit te wachten.

Pierre Tombal | 02-11-16 | 22:03

Uilenspiegel | 02-11-16 | 20:54 Leg mij eens uit waarover Trump en Rutte zouden moeten onderhandelen en waarom ons dat heel veel geld zou kosten?
Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:00

Nou, wie wil er nu een vliegtuig, waar de Amerikanen zelf niet eens mee willen vliegen? 'Wij' Hebben er al tig gekocht. Trump wil een nieuw ding, beter, en wat denk je nu zelf ?

Rest In Privacy | 02-11-16 | 22:03

Luister speciaal maar deze aflevering van Stephan Molyneux, het gaat namelijk over jou soort, tenminste als ik je nick moet geloven.
La Bailaora | 02-11-16 | 21:57
Ik krijg liever AIDS. Ik kan jou ook een speech van één of andere islamitische klapmongool geven, maar daar ga jij ook niet een kwartier naar luisteren, ook niet als het in het speciaal over infadels gaat.
Dus krijg de tyfus met je cult, ga lekker zelf je familie afsnijden uit je persoonlijk leven omdat je lid wil zijn van Manure's ponyclub, mij niet gezien, ik vind het een fucking creep. Meer dan genoeg naar die fantast geluisterd.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:02

Clinton for president en dan vervolgens binnen een maand omkiepen na haar zoveelste toeval. Meest ideala scenario imho.

Andersdenkend | 02-11-16 | 22:01

Die gaat over de voorverkiezing die leidde tot deze verkiezing.
La Bailaora | 02-11-16 | 21:56
Dat weet ik joh, gekkie, ik kan lezen hoor, ik ben niet voor Trump.

Anyway, dat doet niet echt ter zake, itt de voorverkiezing, wordt deze shitshow niet door de DNC georganiseerd, en de DNC kan dus niet met interne Memo's een verkiezing riggen. Dus, vandaar dat ik vroeg naar wat er relevant aan was?

Overigens, hadden een miljoen meer mensen Bernie gestemd, was het toch gewoon Bernie geworden, dus ik geef gewoon de lamkakkerige niet-stemmers daar de schuld van.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 22:00

@La Bailaora | 02-11-16 | 21:47
Waarde, voor de volledigheid moet je wel melden (doet de Observer zelf ook) dat de uitgever van The Observer Meida de schoonzoon is van Trump. :-)
Sommige zaken zijn manipuleerbaar, maar bij dit soort shit hoef je niet veel te manipuleren... en dat ze dan 'eager' zijn om het te publiceren is vanuit The Observer gezien begrijpelijk. Het doet niet veel af aan de heftigheid hoe slecht Clinton is.

Lafayette | 02-11-16 | 22:00

suqmadic | 02-11-16 | 21:42 Ik ben een raar mannetje welke debiele reacties plempt en er niks van snapt. Ok.

Waarmee ben je het oneens en waarom? Ben erg benieuwd.

Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:59

Heil Hillary :o

tommievanieniemienie | 02-11-16 | 21:59

Kunnen ze dan echt niets beters vinden daar?
Oepsie1234 | 02-11-16 | 21:55
Jawel hoor. Slechts 9% van de Amerikanen heeft op deze kandidaten gestemd in de voorverkiezingen. De VS is geen democratie, je moet dus je verwachtingen daarop bijstellen. Zo vind ik Obama heel goed, ondanks dat als de VS een democratie was geweest, ik wel meer verwacht had.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:58

Het maakt mij niet uit, maar als Trump wint kan het alleen maar beter worden.

beau van rtl | 02-11-16 | 21:58

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:52
Luister speciaal maar deze aflevering van Stephan Molyneux, het gaat namelijk over jou soort, tenminste als ik je nick moet geloven.

La Bailaora | 02-11-16 | 21:57

Bij media zoals de vara heeft Clinton altijd ver voorgelegen in de peilingen,o wat hoop ik dat ze op d'r bek gaan die linkse rakkers .

fleurtje | 02-11-16 | 21:57

Grab 'em by the pussy!, dat was toch ook het motto van die moslimjongeren tijdens oud en nieuw in Keulen?
buitenspeler | 02-11-16 | 21:53
Dat is geen eerlijke vergelijking, dat waren buitenlanders, en die zijn vies. Trump is blank, die is dus niet vies.

Snap het dan, jezus.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:56

@SamHarris | 02-11-16 | 20:49
Waar is zijn veroordeling dan?

Oh... er is geen veroordeling? Dus conform de wetten van Amerika is hij onschuldig?

Nou ja zeg. Het is toch wat.

TeeJee | 02-11-16 | 21:56

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:52
Die gaat over de voorverkiezing die leidde tot deze verkiezing. Ze zou er dus helemaal niet mogen staan. En wat het toont is dat de DNC bedreven is in riggen. Als je alles optelt en je blijft wegkijken voor de corruptie dan ben je wat mij betreft afgeschreven.

La Bailaora | 02-11-16 | 21:56

Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:53

Texas, van oorsprong een bolwerk van de Republikeinen, dat zegt niks.

Borrelende Boris | 02-11-16 | 21:55

-weggejorist-

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:55

300 miljoen inwoners in de VS..... en dan komen ze met deze 2 volkomen idiote mongolen als presidentskandidaat op de proppen. Kunnen ze dan echt niets beters vinden daar?

Oepsie1234 | 02-11-16 | 21:55

Ach ja misschien beter de ongevaarlijke malloot Trump in het witte huis dan die griezelige Hillary. Maar goed het enige voordeel van dit hele debacle, is dat er over vier waarschijnlijk betere kandidaten zijn.

Ronman2k | 02-11-16 | 21:54

en het wordt bekend wat zij wisten vóór de verkiezingen - dat er dan een enorme crisis zou ontstaan.
@menzo | 02-11-16 | 21:50
Dat is een mogelijkheid. Maar men had al zoveel tegen haar dat ze sowieso deze zomer had moeten worden vervolgd.

Andere theorie is dat Comey voor die beslissing zoveel vijanden heeft gemaakt binnen de FBI zelf, dat ie nu met de nieuwe emails besloten heeft het toch maar door te zetten omdat de druk te groot werd.

Niet voor niets kraakte Trey Gowdy Comey deze zomer voor zijn beslissing:

www.youtube.com/watch?v=bC1Mc6-RDyQ

La Bailaora | 02-11-16 | 21:54

Borrelende Boris | 02-11-16 | 21:37 Vergeet de Polls.

In elke staat staan immens lange rijen Trump supporters te wachten om hun stem uit te mogen brengen. Daar hoor je NIETS van op de MSM. www.youtube.com/watch?v=X98Plagxb2w

Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:53

Let's grab the world by its pussy. And let her feel great again. Vote Trump.
Droop | 02-11-16 | 21:48
Grab 'em by the pussy!, dat was toch ook het motto van die moslimjongeren tijdens oud en nieuw in Keulen?

buitenspeler | 02-11-16 | 21:53

@atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 21:39
Klopt.
Niall Fergusson, best wel een linkse historicus stelt: Het zijn meestal niet de populisten die de wereld in ellende stortten, hooguit intern. Het zijn de progressives die veruit de slechtste track record hebben als het op wereldellende aan komt.
youtu.be/pmdxYTyrI-E?t=18m35s

Lafayette | 02-11-16 | 21:53

La Bailaora | 02-11-16 | 21:47

Eerste link gaat geheel niet over deze verkiezingen, vreemd dat je die toch post. Geen rule 5 erbij? Waarom die link?

2e filmpje is 15 minuten. Is van Fox news. Heb je ook een timestamp van de 'evidence'? Zou het ook liever zwart op wit zien, ben niet zo'n cable news kijkert. Krantje ofzo, of is dat te betrouwbaar voor dit soort speculatie?

3e filmpje is van Stephanie Manure, berucht cultleider. Waarom zou ik ooit nog een filmpje kijken van iemand die dezelfde strategien hanteert als scientology?

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:52

Zwizalletju | 02-11-16 | 21:44

Er is een tekort aan boze, blanke mannen in de Verenigde Staten om een landslide te bewerkstelligen. Mocht Trump winnen, dan zal het een nipte overwinning zijn.

Borrelende Boris | 02-11-16 | 21:52

Deze man is niet geschikt voor de taak van President.
HarmenB | 02-11-16 | 21:14
Helemaal mee eens. Feiten spreken voor zich. De rest is allu hoedjes geklets
Ben geen Hillary fan maat ik kies liever een rationele heks dan een fact free narcist
( als ik wat te kiezen had want ik ben geen US burger)

Goatboy2014 | 02-11-16 | 21:51

Gesteld dat the Don president wordt U.S.of A dan gaat mijnsinzien politiek Europa een reality check van enige omvang tegemoet vooral daar in ons Brussels reptielenhuis.

william7055 | 02-11-16 | 21:51

Mastermattie | 02-11-16 | 21:39
Wat ik denk (en velen met mij) is dat de FBI zo iets ernstigs op het spoor is gekomen dat het geen optie was om het onderzoek niet onmiddellijk te heropenen.
Ze weten dat als zij het onderzoek na de verkiezingen zouden heropenen en het wordt bekend wat zij wisten vóór de verkiezingen - dat er dan een enorme crisis zou ontstaan. Dat is de analyse van velen en ik kan me daarin vinden.
Dus zoals ik al eerder zei: er gaat iets naar buiten komen (zeer waarschijnlijk ná de verkiezingen) waar wij steil van achterover zullen gaan vallen. Denk ik.

menzo | 02-11-16 | 21:50

Zwizalletju | 02-11-16 | 21:44
Toch gek, zet 100 euro in, en je krijgt er 400 als je wint. En je weet het zeker, met een landslide nog wel. Gek dat jullie dat zeker weten, maar dan toch nee zeggen tegen 100% gratis geld.

Jij weet het niet zeker, je bent wel een narcist, is zo'n beetje hetzelfde gevoel, waardoor je die gevoelens door elkaar haalt.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:48

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:39

Ah, op die manier. U heeft altijd gelijk en als u geen gelijk heeft, dan is het gemanipuleerd zodat u alsnog toch gelijk heeft.

Borrelende Boris | 02-11-16 | 21:48

Let's grab the world by its pussy. And let her feel great again. Vote Trump.

Droop | 02-11-16 | 21:48

Popular vote kan hij winnen. Maar genoeg kiesmannen winnen is very unlikely. Net zoals Gore/Bush destijds.
nietvaneergister | 02-11-16 | 20:55
Het is bijzonder onwaarschijnlijk dat een Republikeinse kandidaat wel de popular vote zal winnen maar niet de electoral vote (kiesmannen).

buitenspeler | 02-11-16 | 21:48

Trump gaat winnen, met een Landslide.
Zwizalletju | 02-11-16 | 21:44
.
Yep. Net zoals destijds met Carter/Reagan. Mooi man!

Lupuslupus | 02-11-16 | 21:46

Vogelbeest | 02-11-16 | 21:43
Edgy hoor. Zelf bedacht, die grap? Echt superknap. Zou het gelijk opschrijven, kun je gebruiken mocht je het ooit in een cabaret uitproberen.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:46

Héhé, Geenstijl wordt wakker. Trump gaat winnen, met een Landslide. Dat wist ik in februari al. En Crooked Hitlary gaat tzt naar het gevang, samen met nog een stel van haar corrupte hofhouding.

Zwizalletju | 02-11-16 | 21:44

Wat zegt CNN?
Clinton News Network?

Vogelbeest | 02-11-16 | 21:43

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:18
Ook een soort Pandora's doos...

Sliptong | 02-11-16 | 21:43

Lafayette | 02-11-16 | 21:33
Eh... ik nam het op voor The Donald, hoor! Je hebt gelijk en ik denk dat Hillary zelf niet eens gelooft dat die mails afkomstig zijn van 'de Russen'. Maar wat moeten ze bij de Democraten anders dan blabla de Russen en blabla diefstal....

menzo | 02-11-16 | 21:42

@Honorificabilitas (voor al je debiele reacties)

Wat ben jij een raar mannetje. Ga terug naar Infowars met je onzin, je snapt er helemaal niks van. Het idiote is ook nog dat je andere mensen er van beschuldigd dom te zijn...

suqmadic | 02-11-16 | 21:42

Ben7943 | 02-11-16 | 20:42
Het M-O staat in brand....

ChronischeKlager | 02-11-16 | 21:41

@Nu iets anders | 02-11-16 | 21:33
Las een paar weken terug een reactie hier van iemand (wiens nick ik niet meer weet), dat onder Clinton de wereld om Europa heen instabieler wordt (agressief buitenlands beleid), en met Trump door isolationisme (van VS) Europa zelf instabieler wordt. In beide gevallen wordt het voor ons dus minder veilig. Dat vond ik wel een redenering die ik kon volgen.

atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 21:39

Zo kun je elke poll wel afschieten.
Borrelende Boris | 02-11-16 | 21:37
Doen ze ook hoor, wees maar niet bang. Climate change, ook rigged, Obama's birth certificate, rigged, alles is rigged. Eén groot complot, en toch serieuze kandidaat.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:39

Ik zeg blowfly for president, das de beste oplossing:

https://www.youtube.com/watch?v=j_guUeWCE1g

broervandenhollander | 02-11-16 | 21:39

@menzo | 02-11-16 | 21:14
In een onderzoek naar Anthony Weiner inzake "sexting" (het versturen van seksueel getinte berichten) aan minderjarige meisjes, hebben ze zijn apparatuur in beslag genomen.
Anthony Weiner is getrouwd met Umah Abeddin, zij is praktisch de rechterhand van Hillary Clinton.
Umah gebruikte de apparatuur (laptop of mobieltje) om met Hillary te communiceren. Er was ook een gedeelde map / schijf (een soort Google Drive / Dropbox / You name it), mogelijk een Yahoo drive (Yahoo is in 2014 gehacked waarbij een hoop bestanden en gegevens van gebruikers zijn buitgemaakt). Anyway er waren dus zo'n 650.000 bestanden gedeeld tussen Abbedin en Clinton, waaronder geclassificeerde documenten en emails. Kortom, de via een andere zaak (de pedozaak tegen Weiner) zijn ze op het spoor gekomen van "de verloren mails" (en nog meer) van Hillary Clinton. Deze bestanden bewijzen tevens dat Clinton dus inderdaad gegevens heeft achtergehouden / laten vernietigen nadat ze een dwangbevel had gekregen van het congres om de bestanden/emails aan te leveren. De FBI (federale Politie) heeft onder druk van het DOJ (Department of Justice, Ministerie van Justitie) eerder als afgerond verklaard. Nadat de bestanden op Weiner's apparatuur naar boven kwamen in Weiner's zaak hebben agenten tegen James Comey (De directeur van de FBI) gezegd dat hij dit kenbaar moet maken, dat mensen het recht hebben dit te weten alvorens Clinton het witte huis betreedt, dit ging zelfs zo ver, dat toen Comey daar niet aan mee wilde werken agenten massaal ontslag begonnen te nemen en hij uiteindelijk besloten heeft deze leegloop te stoppen door deze bevindingen uiteindelijk via publieke brief kenbaar te maken aan de politiek.
Ondertussen blijkt uit Wikileaks hoe bepaalde poppetjes bij het ministerie van justitie de boel tegenwerken.
Alle puzzelstukjes vallen met iedere serie emails beter in elkaar.

Mastermattie | 02-11-16 | 21:39

-weggejorist-

MrBrilliant | 02-11-16 | 21:39

Ik denk serieus dat die idioot Trump beter is als president dan die oorlogshitser van een Clinton. En dan heb ik het nog niet eens over de psychische en fysieke instabiliteit van Clinton. Dat mens is compleet aan de drugs en kan amper meer lopen. Kennedy en zijn notoire drugsverslaving is er niets bij.

Old_Spice | 02-11-16 | 21:38

Wel kudt als Trump wint, voor alle deelnemers van de postcodeloterij die jarenlang de kas van Clinton hebben lopen spekken.
En voor alle belastingbetalers die meebetaald hebben aan de vakantie van die D66 muts die ging flyeren.

Cuyahoga | 02-11-16 | 21:37

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:30

Zo kun je elke poll wel afschieten. Overigens, zoals ik al eerder heb vermeld hierboven, het conservatieve Fox News verwacht een kleine overwinning voor Clinton. Maar goed, de komende dagen kan er nog van alles gebeuren.

Borrelende Boris | 02-11-16 | 21:37

La Bailaora | 02-11-16 | 21:34
Onzin, bron is totaal niet betrouwbaar. Kom maar terug als je de versie hebt zonder dat het ge-edit is door een rechts-extremist.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:37

In een reactie op die tweets vraagt iemand aan de FBI: 'where is your integrity?'

Haha. Vraag eens aan Hillybilly waar ze de hare heeft gelaten, misschien ligt die van de FBI er toevallig naast.

63116114 | 02-11-16 | 21:36

@Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:30
Dat er gerigged wordt is allang bewezen hoor, hoe dat onder andere gebeurt leggen ze zelf uit bij de democraten:
www.youtube.com/watch?v=hDc8PVCvfKs

La Bailaora | 02-11-16 | 21:34

@menzo | 02-11-16 | 21:23
Er is nog steeds geen bewijs dat de Russen gehackt hebben...
En hoe relevant is dat eigenlijk als uit de inhoud van de mails blijkt hoe gevaarlijk en corrupt Clinton eigenlijk is? Clinton zelf is overigens niet vies van het inmengen in verkiezingen in de rest van de wereld....
soundcloud.com/rttv/palestine-2006-cl...
.
Als een dief kinderporno in bij iemand in huis vindt en dat naar buiten brengt... maakt dat dan iemand een mindere pedofiel? Het is begrijpelijk dat zo iemand dan blijft stellen ik ben genaaid want iemand heeft het bij me gestolen... maar meer ook niet.[sorry voor de extreme beeldspraak, maar soms moet je chargeren]

Lafayette | 02-11-16 | 21:33

atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 20:58
Dat ze voor zichzelf moeten zorgen, liefst nog aan de beschermende invloed van de VS meebetalen en als ze dat niet willen - de NAVO maar opheffen. Loopt dat uit de hand, dan is de optie van het continent maar te nuken niet uitgesloten. Ik heb het niet verzonnen.

Het algemene sentiment lijkt me niet bepaald gebaseerd op een rationele afweging van zijn capaciteiten. Met name wat buitenlands beleid betreft. De man vertegenwoordigt niet dat deel van de bevolking dat het Oekraïne-verdrag wegstemde of de brexit veroorzaakte. Hij roept het alleen.

Clinton is ook kut. Daar niet van.

Nu iets anders | 02-11-16 | 21:33

Trump en de Clintons zijn achter de schermen gewoon dikke vriendjes hoor.
Dat zeg ik niet, dat zegt Trump zelf.
www.youtube.com/watch?v=iaBDgPMzLuE

PrachtigeHorizon | 02-11-16 | 21:33

Lafayette | 02-11-16 | 21:24 Sanders is knettergek.

Progressief links. Klimaatgekkie. Multiculturalist. Socialist.

Doodeng!!

Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:32

Toen heb ik YouTube maar uitgezet en heb ik alleen gehoord waarom Clinton z'n slechte keuze is.
heldheino | 02-11-16 | 21:29
Typisch. Je weet dat je nu alle vooroordelen over jullie precies bevestigd? Het verhaal van 1 kant aanhoren, en dan oren dicht als het over jouw cultheld gaat?

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:31

Lafayette | 02-11-16 | 21:24
Als TYT met dit soort video's naar buiten komt weet je hoe erg het met Hillary gesteld is.

menzo | 02-11-16 | 21:31

Borrelende Boris | 02-11-16 | 21:26
Ja, maar alles is rigged als het niet in hun wereldbeeld past, snap dat dan.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:30

@Mozes Langebroek | 02-11-16 | 21:12
Ik heb ook laatst Sam Harris gehoord op YouTube. In het gesprek gingen ze eerst Clinton afbranden als opbouw om in het tweede uur te beargumenteren waarom Trump toch erger is. Alleen zei Sam halverwege dat als Clinton als dictator over de VS kon heersen ze echt hele goede dingen zou doen...
.
Toen heb ik YouTube maar uitgezet en heb ik alleen gehoord waarom Clinton z'n slechte keuze is.

heldheino | 02-11-16 | 21:29

HarmenB | 02-11-16 | 21:14 Kijk op YT eens een toespraak van Trump. In elke toespraak worden de punten die je noemt uitvoering geadresseerd.

Dan hoor je het eens van de andere kant. De media is voor Clinton en tegen Trump. Elke dag weer wordt de meest gestoorde idioterie over Trump in de hersentjes van de Amerikanen/ Nederlanders gepompt.

Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:28

Hillary, compleet corrupt. Hier de 100 meest belangrijke zaken die, naast O'keefe's video's en het FBI email onderzoek met Trey Gowdy, door wikileaks zijn blootgelegd:
themillenniumreport.com/2016/10/the-to...

Directe links naar ISIS, maar de louche zaken met Marokko liegen er ook niet om.

La Bailaora | 02-11-16 | 21:27

Niet populisme, fascisme, groot verschil.

Vredige libertariër | 02-11-16 | 21:26

allemaal valse hoop clinton de heks heeft de swing stte.s in haar broekzak , die kerel maak totaal geen kans

witchmaster | 02-11-16 | 21:26

Deze dan maar. Van The Young Turks. Geen Trump fans, maar ook niet bepaald Clinton fans. Eerder Bernie Sanders fans. En die had het ook moeten zijn natuurlijk.
Ik heb het niet zo op The Young Turks, maar soms hebben ze goed materiaal:

Wikileaks BOMBSHELL Exposes Extent Of Clinton Corruption:
www.youtube.com/watch?v=ApcqXijVzYU

en

Why People Don't Trust Hillary Clinton:
www.youtube.com/watch?v=tyc8LGOmwWs

Lafayette | 02-11-16 | 21:24

Het is jammer dat een land zo machtig als de VS geleid gaat worden door één van deze twee. Ik hoop dat of Clinton Of Trump nog tijdens het presidentschap door een schandaal gedwongen wordt om af te treden. De kans op een schandaal is bij beiden erg groot. Trump zal wel iemand half verkracht hebben en Clinton zal wel lastige mailtjes achterover hebben gedrukt.

Meeroever | 02-11-16 | 21:24

@Mastermattie | 02-11-16 | 21:20
Wat jullie denken is irrelevant, ruim je eigen puin maar op in maart...

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:23

HarmenB | 02-11-16 | 21:14
- die rechter is lid van La Raza, weet je wat dat inhoudt?
- Democraten hebben eerder ook moeite gehad met het respecteren van een verkiezingsuitslag.
- "Trump heeft Rusland openlijk gevraagd Hillary Clinton's e-mails te hacken", Trump heeft gezegd "als Rusland iets heeft over Hillary, wil ik wel weten wat het is", dat is net even iets anders.

menzo | 02-11-16 | 21:23

@komtdatschot | 02-11-16 | 21:18
Niemand in mijn familie of kenniskring stemt Trump, misschien dat de mid-west hillbilly's op hem stemmen. Of dat genoeg is voor het presidentschap waag ik te betwijfelen. Don't get your hopes up...

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:22

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:08

Ben anders niet pro Trump ,maar met die psychopaat van een clinton weet je zeker dat het helemaal los zal gaan in het Midden-Oosten en Europa.

komtdatschot | 02-11-16 | 21:18

@Sliptong | 02-11-16 | 21:15
De enige code die hij krijgt is de code van Ilvana's kuisheidsgordel...

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:18

Kiezen tussen een FUBAR en een SNAFU...
Clintons belangrijkste argument om voor haar te stemmen is dat je niet voor Trump moet stemmen..... ondertussen is het wel duidelijk hoe ziek deze tante en haar man zijn.
Trump is een idioot en hij misschien ruineert hij de USA, ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat Clinton simpelweg een gevaar voor de wereldvrede is en voor Europa ronduit het slechtste. So the lesser of two evils? Trump dan maar.
Laten we niet vergeten: bij vrijwel alle oorlogen sinds 1900 waar de US in beland zijn, zat er een Democraat aan het roer, behalve Irak en Afganistan... maar ook Bill Clinton had geen moeite met geweld in Irak, Soedan, Servie en Somalie...

Lafayette | 02-11-16 | 21:17

@ Joris

Dubbele post, wie vrij van zonde is werpe de eerste steen.

eerstneukendanpraten | 02-11-16 | 21:17

@eerstneukendanpraten | 02-11-16 | 21:10
Ik was gewoon blij, dat eindelijk ook op een Nederlands medium te zien is, dat Trump toch echt een grote kans heeft om te winnen. Diegene die wel eens op infowars of breitbart komt, weten dit al veel langer.
 
@Prof. D.A.H. Vintik | 02-11-16 | 21:13
Unicode FTW, maar idd... Joris vindt dat niet zo leuk helaas.

saintinel | 02-11-16 | 21:16

't Fossiel kan schijnbaar ook krijsen. Zielig voor dat omaatje, dat ze op haar leeftijd nog zo vol op het orgel moet.
Ook als ze gaat winnen, wint ze niet. Deze hele affaire blijft haar achtervolgen.

arc-en-ciel | 02-11-16 | 21:16

Trump na installatie; so, when do I get the codes?

Sliptong | 02-11-16 | 21:15

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 02-11-16 | 21:15

@menzo | 02-11-16 | 21:09
Nuts!

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:15

Het lijkt me sterk. Maar goed, ik dacht ook dat Brexit en het Oekrainereferedum het niet zouden halen.

Dan maar zo! | 02-11-16 | 21:15

De vorige keer werd het een negerT en nu een vrouw en de komende miljard jaar weer een kerel. Als de aarde dan nog bestaat want Klaatu komt in 2020 weer kijken of alle geplante zaadjes wel goed zijn uitgekomen.

eerstneukendanpraten | 02-11-16 | 21:15

Dat audiofragment hoorde ik vanmiddag. Het eerste wat in me opkwam was: armageddon. Wat een duivelsgebroed is dat mens.

Sliptong | 02-11-16 | 21:14

Is Trump echt zo'n handige keuze?

Deze man heeft een neiging om essentiële instituties en waarden oopzij te schuiven.

-> onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. Hij heef gezegd dat een rechter niet mag oordelenim een zaak tegen trump university omdat hij van Mexicaanse afkomst is.

-> respecteren van de verkiezingsuitslag. Hij heeft gezegd de uitkomst van de verkiezingen alleen te accepteren als hij wint. Anders is het fraude.

-> beschermen van Amerika tegen buitenlandse inmenging. Trump heeft Rusland openlijk gevraagd Hillary Clinton's e-mails te hacken.

Dit is alles van de laatste maanden.

Tot slot: Trump heeft een neiging zijn geduld snel te verliezen, en snel wraak te willen nemen. Gevaarlijke eigenschappen als je aan het hoofd van een groot leger staat.

Deze man is niet geschikt voor de taak van President.

HarmenB | 02-11-16 | 21:14

En dat de FBI een paar dagen geleden het onderzoek naar Clinton heeft heropend, 10 dagen voor de verkiezingen, betekent zeer waarschijnlijk dat zij iets op het spoor zijn gekomen waar wij steil van achterover zullen vallen als ze ermee naar buiten zullen komen.

menzo | 02-11-16 | 21:14

@saintinel | 02-11-16 | 21:03

Kwou net gaan vragen hoe je dat doet, maar het wordt dus niet geappressiejeerd door joris.

Prof. D.A.H. Vintik | 02-11-16 | 21:13

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:08]
Wow, sterke argumenten hoor...... man man man.

endtotrolling | 02-11-16 | 21:13

@SamHarris Heh, jij hebt vast Sam Harris over Trump gekeken op YouTube. En toen dacht jij, oh Sam zegt het dus dan kopieer ik zijn idee, en doen ik eventjes slim ^__^.

Zo dom en zielig...

Mozes Langebroek | 02-11-16 | 21:12

saintinel | 02-11-16 | 21:03

Waarheen, waarvoor?

eerstneukendanpraten | 02-11-16 | 21:10

Ik denk dat veel Democraten langzamerhand hebben geaccepteerd dat Trump president wordt. En dat zij gewoon hopen dat hij er een puinhoop van maakt waarna zij over 4 jaar (wel) met een fatsoenlijke kandidaat op de proppen kunnen komen.
En men moet ook niet vergeten: als Hillary wèl president wordt, zal het over weinig anders gaan dan de schandalen waar ze bij betrokken is.

menzo | 02-11-16 | 21:09

Waar is necro als het over oudewijvenkoek gaat?

eerstneukendanpraten | 02-11-16 | 21:08

De democraten zullen nog eerder de 3de wereldoorlog ontketenen om te voorkomen dat Trump president zal worden.

komtdatschot | 02-11-16 | 21:08

Grappig om te zien dat geenstijl reaguurders zo pro-trump zijn, terwijl trump een mongool is.Wij hebben lekker niet op hem gestemt, FU! hahahahaha

ZwarteDag | 02-11-16 | 21:08

@Ben7943 | 02-11-16 | 20:42
Ga eerst eens onderzoek doen. Het waren Hillary en Obama welke de WW3 al aan het voorbereiden waren.
Ga eens lezen op wikileaks.org/podesta-emails/?q=&... .

Mastermattie | 02-11-16 | 21:04

Ik geloof niet dat Trump aan de macht komt. De Democraten zullen er ongetwijfeld wel wat voor bedacht hebben om Hillary in het witte huis te krijgen. Het zou een geweldige stunt zijn om Donald als president te zien, maar het lijkt me sterk.

GS410 | 02-11-16 | 21:04

-weggejorist-

saintinel | 02-11-16 | 21:03

De dochter van Killery,Shelsea is getrouwd met ene Marc Mezvinsky die net zoals de heer Barroso werkt als bankier bij Goldman Sachs en is een neef van Soros.
Het is een grote maffiafamilie!! Trump for president!!

De gelukszoeker | 02-11-16 | 21:03

Bokito ergo sum | 02-11-16 | 21:01
En die stem van der...... brrr.....

menzo | 02-11-16 | 21:02

En Julian Assange moet nog los de dagen voor de verkiezing met onthullingen uit WikiLeaks. Spannend!!!!

Zuidlaren | 02-11-16 | 21:01

Hillary is een psychopaat, of ze is zwaar onder de drugs. Waarschijnlijk beiden. Krijg het ijskoud van die ogen, de waanzin spat eruit. Ze is ook corrupt tot op het merg van haar botten. Nee dan liever Trump.

Bokito ergo sum | 02-11-16 | 21:01

Naar de afgrond gaan we toch wel, de plagen van de mensheid in ogenschouw nemend, zoals overbevolking, massa-migratie, waterschaarste, energieschaarste, etc.
etc., maar met Trump kun je dan tenminste nog lol hebben. Ondertussen lopen de spanningen tussen de beide kampen flink op; de tegenstellingen beginnen in tijden van stagnatie, ruimtegebrek, geldgebrek, multikul en policor uit te draaien op een ware loopgravenoorlog.
De vrees is daarom niet ongegrond dat een oorlog wordt gestart met een externe vijand, reëel of ingebeeld.

Rest In Privacy | 02-11-16 | 21:00

Ben7943 | 02-11-16 | 20:42
Ben je op de hoogte van het feit dat Hillary in Syrië een no-fly zone wil creëren?
Weet je dat Hillary tijdens een toespraak zei dat cyber attacks in de toekomst met militair ingrijpen moeten worden beantwoord??

menzo | 02-11-16 | 21:00

Uilenspiegel | 02-11-16 | 20:54 Leg mij eens uit waarover Trump en Rutte zouden moeten onderhandelen en waarom ons dat heel veel geld zou kosten?

Honorificabilitas | 02-11-16 | 21:00

@Uilenspiegel | 02-11-16 | 20:39
"It's not the votes who count, but who counts the votes!"

Mastermattie | 02-11-16 | 21:00

@SamHarris | 02-11-16 | 20:49
U heeft er duidelijk niets van begrepen...

saintinel | 02-11-16 | 21:00

Alles beter dan Crooked Hillary!
(scheelt ook weer een wereld oorlog)
 
Drain the Swamp! :)

saintinel | 02-11-16 | 20:58

Benieuwd wat president Trump vindt van een defensiebudget van 1,3% van zijn NAVO-bondgenoten.

atheïstisch stemvee | 02-11-16 | 20:58

Met dank aan de FBI

Mannes | 02-11-16 | 20:57

Ik kijk uit naar het "Who's that guy, I don't like that guy" als Rutte aan hem voorgesteld wordt.

solcama | 02-11-16 | 20:57

Het mooiste is dat linkse Britten met Brexit en de Amerikaanse liberals met Trump oogsten wat ze gezaaid hebben.

menzo | 02-11-16 | 20:56

Popular vote kan hij winnen. Maar genoeg kiesmannen winnen is very unlikely. Net zoals Gore/Bush destijds.

nietvaneergister | 02-11-16 | 20:55

alle Ad Melkert-klonen die Trump proberen af te schilderen als gevaarlijk... Twan Huys, Matthuis van Nieuwkerk en Jeroen Pauw trappen er misschien in maar het Amerikaanse volk niet.
Trump in het witte huis is the American dream, het schijnbaar onmogelijke gewoon doen. Beetje lomp maar alles behalve achterlijk.
Bert Konterman | 02-11-16 | 20:44

Be careful what you wish for, maar mijn gevoel is ook zo. Maar zie nu eens voor je dat Trump met Rutte gaat onderhandelen, geen kans voor NL. Dat gaat geld kosten en heeeeel veeeel

Rest In Privacy | 02-11-16 | 20:54

Zojuist nieuwe peiling uit Virginia.

Trump is 15 punten gestegen met vorige maand en ligt nu voor op Hillary. Dit gaat een landslide worden voor The Donald.

Nintex | 02-11-16 | 20:54

SamHarris | 02-11-16 | 20:49 Trump een vrouwenaanrander. LMAO.

Ben je op de hoogte van álle aanrandingen en verkrachtingen van Bill Clinton? Of slechts van een stuk of 5?

Honorificabilitas | 02-11-16 | 20:53

De Donald gaat regeren. Ik ben zeer blij. Trump is een 'wrecking ball' tegen politiekecorrectheid. Hij is niet gekocht door foute bedrijven. Hij kan China hard aanpakken. Ik zie uit naar de handel met de UK en VS als wij de Nexit hebben gefixed en Greet aan het stuur zit.

nerugaer | 02-11-16 | 20:52

Nou inderdaad Trump. Half uurtje uurtje twitter imwithher of trump's swamp.. en OMG!!! Micheal Moore gister ook hilarisch. En dan Lolita en dan straks, 3pm pacific time weer een trump bom!
Het is mooi!

Alquest | 02-11-16 | 20:52

Obama en vrouw hebben Hillary verwijderd als sociaal media friends, evenals meerdere Democraten... lijkt wel alsof ze weten dat wikileaks nog met explosief materiaal gaat komen.
( De verwijderde emails )
Mijn vermoeden is dat daar de "stand Down & Let them burn" order is te lezen met de aanval door jihadisten op de ambassade in Benghazi

kapitein_iglo | 02-11-16 | 20:52

SamHarris | 02-11-16 | 20:49 Je kijkt teveel Nederlandse televisie knul. Je bent brainwashed.

Heb je enig idee hoe dom en lachwekkend je overkomt?

Honorificabilitas | 02-11-16 | 20:51

-weggejorist-

SamHarris | 02-11-16 | 20:49

Verwacht een "too close to call" gedurende de hele nacht. Het gaat een lange zit worden voordat bekend wordt wie de nieuwe Potus is. Ondanks de polls van ABC (bijna alle andere polls verwachten een kleine overwinning voor Clinton, zelfs Fox News). Het lijkt er op dat Trump Nevada, North-Carolina en Florida gaat pakken, maar daarmee is hij er nog niet, hij zal Colorado of Pennsylvania moeten winnen om een meerderheid te krijgen. Zoals het er nu uitziet, zal Clinton met een minieme meerderheid winnen.

Borrelende Boris | 02-11-16 | 20:49

Dit zegt alles over de stand van mensheid.

Maxx! | 02-11-16 | 20:49

Zal wel een doem-denker zijn maar verwacht nog een "world changing event" voor de verkiezingen. (klein nuke-je in Canada of Israel of zoiets, en dan waarschijnlijk vrijdag avond als de overheid in de US al aan het bier zit)

Komt wel goed uit om de verkiezingen tot onbepaalde tijd uit te stellen, en 'The Donald' krijgt dan toevallig een neerstortende maanlander in z'n oog ofzo zoiets.

Zo rollen die zwijnen namelijk.

Onze man in Mockba | 02-11-16 | 20:48

En verder ALLES wat Milo zegt.

Heb de afgelopen weken zo'n beetje alle toespraken van Milo zitten kijken op YT. Alles wat ie zegt is één op één toepasbaar op Nederland. We zitten hier in exact hetzelfde schuitje als in de USA alleen lopen we 10 jaar vóór.

Milo gebruikt de situatie in Europa om de USA te waarschuwen.

Milo: www.youtube.com/user/yiannopoulosm

Honorificabilitas | 02-11-16 | 20:47

De V.S. heeft een echte leider nodig en niet meer PC. Go Trump voor het westen !

ChronischeKlager | 02-11-16 | 20:47

Met Trump aan de macht hoeven we niet lang te wachten...
Ben7943 | 02-11-16 | 20:42

weer zo iemand. Waarom zou de kans op oorlog met Trump groter zijn dan met Hillary volgens jou?

Bert Konterman | 02-11-16 | 20:46

Ben7943 | 02-11-16 | 20:42 Je snapt er allemaal niks van hè?

Je komt namelijk nogal DOM over.

Honorificabilitas | 02-11-16 | 20:44

alle Ad Melkert-klonen die Trump proberen af te schilderen als gevaarlijk... Twan Huys, Matthuis van Nieuwkerk en Jeroen Pauw trappen er misschien in maar het Amerikaanse volk niet.
Trump in het witte huis is the American dream, het schijnbaar onmogelijke gewoon doen. Beetje lomp maar alles behalve achterlijk.

Bert Konterman | 02-11-16 | 20:44

Wat een feest zal dat zijn een overwinning voor Trump, niet ten minste vanwege de stortvloed aan zure items in de media die zal volgen.

Energya | 02-11-16 | 20:43

The bitch goes down..

bruutje | 02-11-16 | 20:43

Ah ook de niet stemmer wordt gemobiliseerd.

ikdenkwat | 02-11-16 | 20:43

De enige manier voor Trump om te verliezen is stemfraude.

De afgelopen weken is bekend geworden dat er massaal stemfraude wordt gepleegd door de Democraten. Al decennia lang. Wat deze fraude in de hand werkt is 'early voting', 'riggen' van de stemmachines (hallo Soros!) en het feit dat je je niet hoeft te identificeren bij het stembureau (!).

De ralleys van Trump worden massaal bezocht (20k+) en in de rijen voor de stembureau's is alles rood.

De MSM is massaal voor Clinton. Je hoort op de MSM derhalve helemaal niets negatiefs over Clinton en enkel bagger over Trump. Waanzin.

Make America Great Again! Ook wij hier in Europa zijn gebaat bij Trump. De hele wereld is gebaat bij Trump.

Weg met die heks Hillary en de rest daar in de Oval Office.

Honorificabilitas | 02-11-16 | 20:42

Ik zeg altijd maar zo: De geschiedenis van de mensheid heeft laten zien: hoe verder weg de oude oorlog, hoe dichterbij de nieuwe oorlog.
Met Trump aan de macht hoeven we niet lang te wachten...

Ben7943 | 02-11-16 | 20:42

Nu Hatery Clinton opnieuw door de mangel gaat, is de MSM knap stil. Wekenlang was het Hatery voor en Hatery na, waarbij Trump comtinu werd gedemoniseerd. En nu? Bwoehahahahh, stil auf die buhne!

Eagle_Eye | 02-11-16 | 20:42

Zegt de vrouw die betaalde 'Amokmakers' dixit Volkskrant stuurt naar Trump bijeenkomsten.

Ommie de HaatMoker | 02-11-16 | 20:41

Arme Hilldog, ze wist niet dat er camera's aanwezig waren?

Prof. D.A.H. Vintik | 02-11-16 | 20:41

Hoop doet leven.

MarcS | 02-11-16 | 20:40

@Mastermattie | 02-11-16 | 20:33
Waardeloze typo: RNBC = RSBN
Mastermattie | 02-11-16 | 20:34

Maakt niet uit ik ben het met je eens en erger.
Rutte als schoothondje kan niet bij Trump op schoot.
Bovendien zijn we 'lid' van Hillary: www.google.nl/search?client=safari&am...

Ramkoers nu !

Rest In Privacy | 02-11-16 | 20:39

O nee, Drop Death Donald...

Sweetlakecity | 02-11-16 | 20:39

Better pussygrabed by Trump than fucked by Hillary!

Endoxa | 02-11-16 | 20:39

Trump gaat het ook worden, veel beter nu met al die spanningen tussen Amerika en Rusland.
Killary for WOIII dus weg met die gek.

endtotrolling | 02-11-16 | 20:38

Of was het nu Death Doom Destruction ?

Sweetlakecity | 02-11-16 | 20:38

Op zich niet heel verkeerd vind ik om even volledig populistisch beleid te voeren. Even het volk 4 jaar laten weten dat al hun pijnpunten geadresseerd worden en daarna weer over naar rustig vaarwater.
Er hangt iets in de lucht.

Rest In Privacy | 02-11-16 | 20:38

Trump als POTUS zou na het nee tegen het Oekraine verdrag en Brexit de derde overwinning op een rij en de kers op de taart zijn voor het weldenkende deel van de wereldbevolking.

Prof. Pim Pam Pet | 02-11-16 | 20:37

DDD = don't do drug Hillary, HIC !!

Sweetlakecity | 02-11-16 | 20:36

@Mastermattie | 02-11-16 | 20:33
Waardeloze typo: RNBC = RSBN

Mastermattie | 02-11-16 | 20:34

Als je de nummers een beetje in de gaten had gehouden, had je dat wel geweten. Hij heeft op FB meer likes dan Clinton, de live speeches krijgen ongeveer 1,2 miljoen views in een uur (RNBC + Trump's FB), We hebben WikiLeaks, James O'keefe (Project Veritas).... het enige wat echt nog een probleem lijkt te kunnen geven is het verwerken van de stemmen: youtu.be/Fob-AGgZn44 .

Mastermattie | 02-11-16 | 20:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen