Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bekrompen NOS sluit mensen uit met LGBTQIAP-vid

Typisch staaltje aartsconservatieve staatspropaganda weer. En ondertussen doen alsof hun neus bloedt. Maar tuurlijk weten ze hoezeer ze hiermee een heel universum aan seksuele geaardheden marginaliseren. Weet u, NOS, verdiept u zich maar gewoon even in de onderstaande lijst, en schaam u diep voor al die zielen die u nu terug de kast in jaagt. Niks geen baan, niks geen relatie. Door jullie voelen ze zich nu ongezien, ongehoord en onbestemd. Maar dit zijn mensen, verdomme. En dat van belastinggeld. Wij zeggen GADVERDAMME. schaamjeNOSverdomme.png

Reaguursels

Inloggen

artie | 12-10-16 | 14:12

Yup, dt zijn de Otherkin: en.wikipedia.org/wiki/Otherkin

"Otherkin are a subculture people who socially identify as partially or entirely non-human. Some of them surmise that they are, either spiritually or genetically, not human, however that has yet to be substantiated. This is explained by some members of the otherkin community as possible through reincarnation, having a non-human soul, ancestry, or symbolic metaphor. Some scholars categorize this identity claim as "religious", because it is largely based on supernatural beliefs. Adherents more typically deny the religiosity of otherkinism, referring to it instead as simply a congenital condition, or a metaphysical state of being."

Naomi71 | 12-10-16 | 15:28

En mensen die alleen maar na hun ontvoering in een moederschip van buitenaardse afkomst seks hebben? Worden die ook vertegenwoordigd?

artie | 12-10-16 | 14:12

Dan ben ik H van hoerenloper, of misschien toch L want ik val op vrouwen. Ingewikkeld, ingewokkeld allemaal.

Kga neuken

iphototjes | 12-10-16 | 13:08

Admiraal Balthasar | 12-10-16 | 02:18

Ik denk eerlijk gezegd dat mensen vrij zijn om te zijn wie ze willen zijn, zo lang ze daarmee iemand anders maar geen schade berokkenen. En het staat andere mensen natuurlijk weer vrij om dat al dan niet te accepteren. Je gelooft toch wel in onze westerse vrijheden en het recht op zelfbeschikking?

Inderdaad, vrouw. Met niet alleen een hersenafwijking, maar ook een lichamelijke afwijking waar nu tenminste iets aan gebeurd is. Overigens heb ik die afwijking als vrouw niet meer, want die bestond eruit, dat ik een volledig vrouwelijk functionerend brein heb, nog erger dan een gemiddelde biologische vrouw zelfs. Allemaal rechter hersenhelft bij mij. Ieder mens heeft ook (kort samengevat) een kaart van zijn of haar lichaam in het brein. Bij "normale" mensen stemt die kaart overeen met het lichaam dat je feitelijk hebt, mijn "kaart" is die van een vrouwelijk lichaam. Het is lastig uit te leggen aan iemand die dat niet zo ervaart, maar dat veroorzaakt een hoge lijdensdruk, waardoor veel transvrouwen voor de dood kiezen als ze niet in transitie kunnen gaan. Dit is een puur medisch en fysiek verhaal, dat volledig ondergesneeuwd dreigt te raken door al die hippe labeltjes.

Overigens ben ik het ermee eens dat die labeltjes buiten man/vrouw weinig zin hebben en niets toevoegen. Al die tussenvormen zijn zelfs vervelend voor "klassieke" transseksuelen, want we worden op één hoop gegooid met mensen die zich transgender gaan noemen omdat ze op zaterdagavond hun nagels eens lakken bij het uitgaan. Staat niet in verhouding tot de hel van genderdysforie en doet ook geen recht aan het jarenlange en loodzware medisch noodzakelijke traject dat transseksuelen doorlopen.

Overigens: ik stelde mijn transitie jarenlang uit, omdat ik met jou vind, dat een kind een vader en een moeder nodig heeft. Dus ik ben met mijn zoon braaf naar voetballen geweest (en me in stilte kapotverveeld), we hebben gekampeerd, samen getraind met thaiboksen, ik stelde hem grenzen zoals een vader dat beter kan dan een moeder, allemaal omdat ik zijn welzijn boven dat van mij vond gaan. Maar nu is hij groot, zit dat taakje er voor me op en kom ik eindelijk aan mezelf toe.

Ik ben het ermee oneens wat je schrijft over homo en lesbische stellen, kinderen groeien verder even gelukkig op in zulke gezinnen als bij hetero's. Werd onderzocht, maakt niets uit. Vergeet ook niet dat je in zulke relaties doorgaans ook een rolverdeling hebt, waarin eentje de vaderrol en de andere de moederrol vervult. Gaat prima.

Overigens was ik zelf nog nooit bij een Gay Pride aanwezig, ben een mild conservatieve hetero vrouw en kan er niks mee, dat uitbundige. Maar je "uitlokking" argument vind ik niet al te slim. Zulke argumenten rechtvaardigen dus ook de verkrachting van een vrouw die een te kort rokje droeg. Het probleem lijkt me vooral liggen bij iemand die zich door zoiets uitgelokt voelt. Dan spoor je niet, heb je vaak last van latente homoselsualiteit of hang je een minderwaardig geloof aan.

En wat je "als de natuur niet wil dat je kinderen krijgt, dan heb je pech" opmerking betreft: wat vind je dan van onvruchtbare biologische vrouwen? Dat je die op geen enkele wijze een vruchtbaarheidsbehandeling mag geven? Waar leg je de grens en waarom? Stel bijvoorbeeld dat de baarmoeder bij een vrouw verwijderd werd en het is mogelijk haar een nieuwe te geven, zodat ze haar grootste wens, het dragen, baren en grootbrengen van kinderen, in vervulling kan laten gaan. Vette pech voor haar en haar man? Daarnaast wek je de valse indruk, dat het hebben van zo'n baarmoeder niet in het belang van het kind zou zijn. Maar waarom niet, als zoiets medisch heel goed kan?

Wat zo'n Gloria Wekker (of Asha ten Broeke) betreft ben ik het meer met je eens dan je denkt. Maar als ik je zo belees ben jij ook niet helemaal vrij van onvrede met de huidige situatie. Want die is nou eenmaal niet dat het hetero gezin als hoeksteen van de samenleving gezien wordt en weer wel dat er op medisch vlak heel veel mogelijk is. Dus tja. We leven niet in een wereld waarin jouw regressieve normen gelden, evenmin als we ib een wereld leven waarin die wildgroei aan nietszeggende labels te rechtvaardigen is.

Naomi71 | 12-10-16 | 08:28

Fascinerend dat 'in een hokje stoppen' een politiek correcte cultuur is geworden.

noorderling | 12-10-16 | 07:16

Net als Lego, plug en schroef hebben mannen en vrouwen zo'n feilloos systeem. Dingen gebruik je waarvoor ze bedoeld zijn. Simpeler kan het niet. Persoonlijk juich ik potenrammen oid niet toe, dat moet je aan bepaalde zandvolken overlaten maar als je tegenwoordig geen homo,gay, of whatever bent doe je er niet meer toe. Ben je een 14 jaar oude jongen en nog nooit met een meisje gezoend? Dan halen linkse media, diverse dagbladen, Linda's enzovoorts je maar al te snel over om "vooral jezelf te zijn, uit de kast te komen" en meer van dat soort onzin. Als dit doorgaat dan mag je onder diezelfde voorwendselen over 20 jaar je lul in je 8 jarige buurmeisje stoppen of los gaan op de kinderboerderij zonder dat iemand opkijkt. Feest maar lekker door met je gay/lesbo/gender-only feestjes, Nederland BV sponsort je medicijnencocktail toch wel.

Alfred1977 | 12-10-16 | 06:52

U bent een vrouw met een hersenafwijking. Dat is naar, maar dat betekent niet dat u een letter in het alfabet moet claimen om een biologische waarheid naar eigen wil in te gaan vullen.

Als homostel kiezen samen een kind groot te brengen doet afbreuk aan het ideaal. Is een goed verdienend homostel beter voor het kind dan een drugsverslaafde vader en moeder? Ja, dat spreekt voor zich. Het is bewezen dat opgroeien zonder vader en moeder invloed heeft op het kind. Dat gaat van verslavingsproblematiek tot criminaliteit. Je wilt toch dat je kind een zo goed mogelijke opvoeding krijgt met alle facetten van de echte wereld? Een wereld waarin mannen en vrouwen bepaalde rollen hebben. De moeder vult de vader aan in de opvoeding en omgekeerd.

Extravagantie is een uitlokking. Van mij mag je homo zijn, maar die gaypride in onze hoofdstad, die is beschamend. Dat vinden veel homofielen trouwens ook. Voor wat betreft indoctrinatie: Als kinderen op de basisschool al moeten leren dat homo zijn ok is, dat het hip is, dan ben je verkeerd bezig mijn inziens. Voorlichting is namelijk heel iets anders. Veel kinderen zijn onzeker, door ze aan te praten dat ze homo zijn doe je ze schade aan. Als ze het echt zijn merken ze dat vanzelf wel.

M.b.t je transplantatieverhaal wil ik er nog wel een schepje bovenop doen. Als de natuur niet wilt dat jij kinderen krijgt heb je pech. Niet als straf, maar omdat je blijkbaar een afwijking hebt. Ook hier is het egoïstisch om je eigen kinderwens voor het belang van het kind te zetten. En voor wat betreft Gloria Wekker: Iets propageren omvat vaak ook een afkeer voor de huidige situatie.

Admiraal Balthasar | 12-10-16 | 02:18

Admiraal Balthasar | 12-10-16 | 01:02

Ik hoop niet dat je de illusie hebt dat je naar verschaalde pis riekende pseudomoraal uit 1852 de maat van alle dingen is.

Waarom zou het opkweken van eierstokken en transplanteren van baarmoeders tot real life horror movies leiden? Als de foetus goed in zo'n baarmoeder kan gedijen is het toch prima? Bovendien zullen vooral biologische vrouwen van die technieken gebruikmaken, zodat ze de broedmachines kunnen worden die me wel in jouw straatje lijken te passen. Voor mij zou het te laat zijn wegens te oud, maar als die mogelijkheid zou bestaan, zou ik die met beide handen aangrijpen.

Ik geloof ook niet dat ik behandeld word bij de VU omdat ik bevestigd wil worden in mijn identiteit (krijg ik ook zonder), maar omdat ik gediagnosticeerd werd met genderdysforie en in transitie gaan het enige medicijn daartegen is. Genderdyforie is een vervelende en wetenschappelijk vastgestelde, goed te diagnosticeren aandoening en zit ingebakken in je hersenen. Die behandeling is medisch noodzakelijk.

Wat er mis is met extravagantie is me niet duidelijk en waarom het vieren van wie je bent indoctrinatie is volg ik al helemaal niet. Onderzoek wees daarnaast uit dat ook homostellen prima in staat zijn een kind groot te brengen.

Dat jij het gezin de beste constructie vindt moet je achter je eigen voordeur zelf weten, maar het lijkt er niet op dat de meerderheid van de Nederlanders dat met je eens is. Gloria bestrijdt het gezin overigens niet, ik bestrijd dat ook niet, er zijn zat transvrouwen die ook na hun transitie bij hun vrouw blijven en lekker samen de kinderen grootbrengen.

Naomi71 | 12-10-16 | 01:36

Naomi71 | 12-10-16 | 00:18
Zodra je over het opkweken van eierstokken en het transplanteren van baarmoeders begint geef je te kennen dat dit hele gendergebeuren alleen maar tot een reallife horrorfilm kan leiden.
Mijn lijstje is een voorbeeld wat cultureel marxisme doet met een samenleving en dat deze genderwaanzin daar een onderdeel van is.
Deze mafkezen streven naar bevestiging van hun identiteit. Dat kan en is nog onschuldig. Doe wat je wilt. Maar.. na bevestiging volgt de roep om wetgeving. Bijvoorbeeld om zorgverzekeraars te dwingen dure onnodige ingrepen te laten verrichten. Of de mogelijkheid kinderen te adopteren voor homostellen.
Vervolgens ontstaan er een politiek correcte cultuur waarin elke kritiek wordt afgedaan als fobie en haat. Extravagantie en indoctrinatie (zoals we hebben gezien bij homoseksualiteit, zie de gaypride) volgen dan al snel. De reden waarom ik huwelijk en vaderschap betrek bij dit onderwerp is omdat feministen en genderapologeten menen dat zij op gelijke voet staan met het gezin bestaande uit een vader en moeder. Dat staan zijn niet en dat zullen ze ook nooit. Daarom moeten deze mini Gloria-wekkertjes in de kiem worden gesmoord a.s.a.p

Admiraal Balthasar | 12-10-16 | 01:02

Gerard Leeflang | 12-10-16 | 00:36

Ah. Vandaar dat ik zoveel te maken heb met transen uit moslimgezinnen die naar aanleiding van hun coming out te maken krijgen met verstoting en eerwraak. Dat zal het zijn.

Naomi71 | 12-10-16 | 00:43

Hoe dan ook: ik geloof best dat er allerlei soorten identiteiten bestaan tussen zuiver mannelijk en zuiver vrouwelijk in. Maar het probleem met de huidige labels is vooral dat ze geen wetenschappelijke grondslag hebben (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een diagnose als gender dysforie), dat er teveel overlap is tussen begrippen die gebruikt worden en dat die termen ook geen onderlinge systematiek hebben. Het zijn nutteloze, arbitraire, uit de duim gezogen begrippen, die vaak eerder over ideologie dan oprecht ervaren identiteit gaan.

Mijn pleidooi zou zijn voor een glijdende schaal tussen mannelijk en vrouwelijk, maar dan moet dat wel eerst gebaseerd worden op hersenonderzoek waaruit blijkt dat die verschillende zijnsstaten waarneembaar zijn. Werd nooit aangetoond, terwijl iemand als Swaab zich er werkelijk rot naar zocht.

Naomi71 | 12-10-16 | 00:41

Acceptanten van deze onzin hebben het fundament gelegd voor de acceptatie van die andere onzin die islam genoemd wordt.
Slappe zooi en vijanden van het normale gezin waarin kinderen geborgen kunnen opgroeien.
Valse profeten.

Gerard Leeflang | 12-10-16 | 00:36

Een fietser of een voetganger staan die er ook bij?

oostermoer | 12-10-16 | 00:29

Scusi.. ik bedoelde te schrijven: "gender identiteit en eventuele transseksualiteit"

Naomi71 | 12-10-16 | 00:20

Admiraal Balthasar | 11-10-16 | 23:20

Wat heeft dat stellingenlijstje in vredesnaam met gender identiteit te maken? Ik volg het punt dat je probeert te maken niet helemaal. Prima als jij vindt dat de samenleving door al die factoren verzwakt, maar die hangen geen moment samen met iemands sekse.

* Kan best zijn dat seksualiteit als verlenging van hun identiteit wordt gezien (lijkt mij er deel van uit te maken), maar zoals een andere reaguurder terecht opmerkte, heeft gender identiteit en eventuele niets te maken met seksuele oriëntatie. Er zijn hetero transen, lesbische, homo, eigenlijk net als bij de rest van de samenleving

* Dat single zijn in onze samenleving als een deugd wordt gezien kan best zo zijn, maar wat heeft dat met gender te maken? De meeste transen die ik ken hebben een vaste partner of zouden er graag één willen hebben.

* Wat het huwelijk en vaderschap te maken hebben met gender is me al evenmin duidelijk, het lijkt me dan ook niet voor de hand liggend dat bijvoorbeeld transvrouwen snel alleenstaande moeders worden. Misschien over een jaar of tien, het begint mogelijk te worden om eierstokken op te kweken en baarmoeders te transpanteren, maar dan moeten we nog even hard doorsciencen.

Naomi71 | 12-10-16 | 00:18

Gezien de liefde van cultureelmarxistjes voor geïmporteerde andere cultuurtjes (lettertje erbij?), heeft de ABCD-gemeenschap ook een lettertje, vlaggetje én polsbandje voor praktiseerders van veelwijverij (minder-, meerderjarig danwel leeftijdmix)?

ben kokhals | 11-10-16 | 23:56

De premier is een blootloper, de indoors solo-variant (viva 2007). Hebben de cultureelmarxistjes daar al een letter bij bedacht? Anyway, exporteer in ieder geval het alfabetje naar Afrika, misschien helpt dat het tij in deze grafiek te keren: www.great-replacement.com/images/popul...

ben kokhals | 11-10-16 | 23:42

Wat een gelul dit, meestal is het niet meer dan een keuze aangewakkerd door de sociale omstandigheden waarin men leeft en zich in begeeft. Eenzaamheid helpt denk ik ook.

Ongeblustekalk | 11-10-16 | 23:35

Dit gender-gedoe is gewoon een onderdeel van het cultureel Marxisme. Een samenleving wordt zwakker als:
- seksualiteit wordt gezien als een verlening van je identiteit. (zoals in dit filmpje)
- het krijgen van kinderen een dure hobby is geworden en geen biologisch gevolg meer is.
- single zijn gezien wordt als een deugd en het gezin als een last. Vooral door de huidige generatie twintigers.
- het huwelijk juridisch zeer onaantrekkelijk is voor mannen. Ook door de cultuur waar loyaliteit vaak ver is te zoeken.
- vaderschap wordt beschimpt door de media.
- Alleenstaande moeders worden bejubeld terwijl de gemeenschap opdraait voor hun (veelal) onvermogen een man bij zich te houden.

Admiraal Balthasar | 11-10-16 | 23:20

zeertegendradig | 11-10-16 | 21:09

Klopt.... seksuele oriëntatie is wie je leuk vindt, gender identiteit wie je bent en gender expressie hoe je dat tot uitdrukking brengt. Wat dat betreft staan transen een beetje los van LHB

Naomi71 | 11-10-16 | 23:13

Orakel1958 | 11-10-16 | 21:07

En WTF is er mis aan de hoeren dan? Nou?
Nou?
Kom dan jonguh.

Prof. v.d. Neuq | 11-10-16 | 22:58

Opheffen die pulpzooi,tv is uit de tijd ,en wie wil kikken koopt een decoder,en betaalt geen verplichte belasting meer ,wat zullen ze jammeren in het gooi .

fleurtje | 11-10-16 | 21:26

Alleen de doe-het-zelvers ontbreken nog? Tjongejonge zeg!

Jan, Leiden | 11-10-16 | 21:24

trans is toch geen seksuele voorkeur? Ik zie door alle hokjes de kleedkamer niet meer.

zeertegendradig | 11-10-16 | 21:09

Mijn hetero man hokje ontbreekt.
*****
Verder mis ik ook de hokjes van de pedo's, de wijven met hond (of paard), geitenneukers, de lijkenneukers, de psychopaten, de swingers, de nymfomanen, de schandknapen en de hoeren.

Orakel1958 | 11-10-16 | 21:07

Nah, dat was toch weer een beetje leerzaam.
Ik doe mn best hoor, luitjes...

hotmint | 11-10-16 | 21:06

ik ben hetero en voel me niet meer thuis bij de staatsomroep riep ik en ik kreeg me toch een bijval

kennelijk is dat toch een dingetje aan het worden

Petroselinum crispum | 11-10-16 | 20:45

sinar2 | 11-10-16 | 17:15
Een levensgenieter? Alhoewel, alles......

BlowingBubbles | 11-10-16 | 20:39

Als alles goed functioneert hoef je niet te tillen?

BlowingBubbles | 11-10-16 | 20:37

@komtdatschot [11-10-16] 17:49
Maagd.

brughslurph | 11-10-16 | 20:21

Waar zijn de Footlovers? LGBTF!
#voetjobs

voetjobs | 11-10-16 | 19:41

Ik voel me enkel aantrokken tot een ouderwetse Zwarte Piet, die geile schoorstenenklimmert. Van kleingeestigen mag dat dus niet meer. Heb nooit klachten van Zwarte Piet gekregen, we maken er altijd een feestje van. We gaan morgen allebei aangifte doen van racisme tegen die genderlui.

Doper | 11-10-16 | 19:23

Ik ben een pleuropsexueel, dat betekent dat het me echt geen moer interesseert wat een ander seksueel bezig houdt. Gaat me niet aan ook.

crankshaft | 11-10-16 | 19:20

Ik ben vis-o-fiel, mag dat ook?

eerstneukendanpraten | 11-10-16 | 19:15

@lingo star | 11-10-16 | 19:02
Zo te zien ben je wel een héle erge hetero seksist..

Wijze uit het Oosten | 11-10-16 | 19:05

-weggejorist-

Rest In Privacy | 11-10-16 | 19:02

-weggejorist-

Rest In Privacy | 11-10-16 | 19:02

Wat heerlijk om een standaard hetero sexist te zijn

Rest In Privacy | 11-10-16 | 19:02

Schoorsteenveger | 11-10-16 | 18:49

Volledig mee eens. Zeker als die labeltjes de plek in proberen te nemen van medische diagnoses.

Naomi71 | 11-10-16 | 18:57

Ik ben een Brunicaesariessapidumfoemini. Ik val op lekkere wijven met bruin haar.

Gualtiero | 11-10-16 | 18:56

Dus Mark Rutte is een Queer, een politicus die iedereen naait.

head_pend_jervin | 11-10-16 | 18:51

Geen indelingen, geen etiketten lijkt me nog het beste.
“Laat de bureaucraten en de politie erop toezien dat onze papieren in orde zijn” zei Foucault, als de homo-beweging weer eens bij hem langskwam om te vragen of hij als bekend filosoof annex leernicht hun politieke kar niet wilde trekken..

Schoorsteenveger | 11-10-16 | 18:49

@Pedronegro | 11-10-16 | 18:37
Ze hebben gewoon teveel Star Trek gekeken.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:42

Lieve SpAArtaCus, een wel heel Moeizame coming ohIUT vandaag deze dag. Het zij je bij deze besneden , herzstel vergeven. hkv houdt evengoed van jou. Lekker peipsletje van me. Niets om je voor te schamen.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:39

Tattoo je gekkigheid maar op je voorhoofd of koop een textpetje als je anders dan hetero bent. Voor de rest boeien en val mij er niet mee lastig stelletje mutanten.

Pedronegro | 11-10-16 | 18:37

De inflatie van labeltjes met "ertussenin" gender identiteiten zijn vaak ook lastig voor transseksuelen. Mensen die zich zulke identiteiten aanmeten vallen uiteen in drie categorieën: aandachtshoeren, linkspolitieke activisten en transen die faalden in hun transitie, ergens halverwege bleven hangen en daar wat van proberen te maken. Ze zijn lastig voor echte transen, omdat ze vaak het bestaan van mannelijkheid en vrouwelijkheid ontkennen (zie: Asha ten Broeke) en daarmee onze transiitie delegitimeren. Vaak proberen ze ook het bestaan van genderdysforie als medische diagnose te ontkennen, negeren dat transseksualiteit en homoseksualiteit waarneembaar zijn in het brein en proberen tot overmaat van ramp de transwereld voor het karretje van hun pseudo activisme te spannen. Ze bezorgen echte transen een slechte naam.

En bovendien hanteren ze alleen labels die in hun straatje passen. Waarom zouden "sissy" of "shemale" niet in het lijstje voor mogen komen, terwijl er veel mensen zijn die zich zo identificeren?

Naomi71 | 11-10-16 | 18:30

Eerst krijsen dat je 'gender niet in labels en hokjes kunt vangen', om vervolgens zelf 800 van die labels en hokjes voor gender te bedenken. Tja.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:20

@Graaf van Egmont | 11-10-16 | 17:50
Mooi geduid.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:17

@komtdatschot | 11-10-16 | 17:49
TFOS: Tall Female Obsession Syndrome. Het Nederlands is hier al voor vergeven.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:16

@Piet Karbiet | 11-10-16 | 17:30
Lettertekens uit andere talen. Het Arabisch bijvoorbeeld. Die hebben vast wel een teken voor geitenneuker - om te beginnen.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:13

@van heinde en verre | 11-10-16 | 17:22
Dat is veel te makkelijk. Er moeten wel problemen zijn om op te lossen. Anders is de lol er vanaf.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:10

@brughslurph | 11-10-16 | 17:20
Check.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:09

Dus er zijn mafkezen die al die onzinnig kleurtjes verzinnen en daar een Master in Sociale (Gehandicapten) Wetenschappen?

Hahaha rot op.

TheBurnerMan | 11-10-16 | 18:09

@sinar2 | 11-10-16 | 17:15
Iemand met een gemis.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:08

Geen problemen? Nou, die kunnen we wel maken hoor.
Het alfabet kent vele letters.

Rest In Privacy | 11-10-16 | 18:05

Doe dat maar in je eigen tijd.

roze_bril | 11-10-16 | 17:51

Ik wist het wel. Er komt een tijd dat iedereen het zo verdomd belangrijk vindt dat hij/zij/whatever zo verrekte uniek is, dat je zelf het label er bij zoekt. Gewoon om maar niet op de buurjongen/buurmeisje/buurwhatever te lijken. Als de papa's en mama's nou eens ophielden om hun kindjes als uniek te bestempelen, dan zou dat een hoop gedoe besparen.

Graaf van Egmont | 11-10-16 | 17:50

Ik doe het enkel maar met vrouwen die langer zijn dan 241 cm.
In welk hokje val ik nou?

komtdatschot | 11-10-16 | 17:49

Er moeten er nog twee bij. Man en vrouw.

Worst_kaas_scenario | 11-10-16 | 17:48

Ze zijn homofiele gehandicapte Eksters uit de Nijl-delta vergeten... Mijn hemel, zijn er nog meer gekrenkte complete retards in de maatschappij die hun schreeuw om aandacht willen neerplempen? Of kunnen we gewoon weer terug naar de orde van de dag... er staat een fucking wereldoorlog op uitbreken of zo!

Nederlanddraaitdoor | 11-10-16 | 17:48

... en wij het maar gek vinden dat er mensen zijn die hier morgen de zegeningen het kalifaat willen invoeren....

bisbisbis | 11-10-16 | 17:46

Wat is er toch met die goeie ouwe vieze homofiele joodse neger met een bult gebeurd?

bisbisbis | 11-10-16 | 17:42

@Prof. v.d. Neuq | 11-10-16 | 17:33
De 'J' hadden we nog niet, weer een categorie erbij!
*juicht*

necrosis | 11-10-16 | 17:42

Ik ben hardstikke hetero maar vind het heerlijk om afentoe flink genomen te worden en warme kwak te slikken.
Is daar ook een hokje voor?

HA BIER!1! | 11-10-16 | 17:37

Captain Pervert | 11-10-16 | 17:19
je hoeft als man maar 2 categorien te kennen:
- lekker wijf
- lelijke trol
De rest is onzin en lijdt alleen maar af van de kernvraag: "te doen of niet te doen"

Wutbürger_ | 11-10-16 | 17:33

necrosis | 11-10-16 | 17:28

Die is zijn Jettasexualiteit aan het exploreren en is langzaamaan uit de ontkenningsfase aan het komen. Heb ik van horen zeggen.

Prof. v.d. Neuq | 11-10-16 | 17:33

En wat nu als de lettertjes op zijn? Worden het waarschijnlijk nummers, net als bij orkanen.
Hoi, ik ben een 11! Neukon?

Piet Karbiet | 11-10-16 | 17:30

Over 'niks geen baan' gesproken, hoe zou het met @ProAsfalt zijn?

necrosis | 11-10-16 | 17:28

Ik ben gestopt met neuken.
De buurmannen zijn weer thuis.

Jackanders | 11-10-16 | 17:25

Ik ben een Hubo.

Kromme Banaan | 11-10-16 | 17:22

Niet teveel benoemen, maar anders-geaarden gewoon accepteren lijkt mij het beste.

van heinde en verre | 11-10-16 | 17:22

Ik snap het niet meer, gauw naar Hiddenlol...

Ad Hominem Tu Quoque | 11-10-16 | 17:21

Ik voel me aangetrokken tot Apache helicopters!

GebakkenEieren | 11-10-16 | 17:21

Ik ben te oud voor deze onzin.

brughslurph | 11-10-16 | 17:20

@sinar2 | 11-10-16 | 17:15
Oversekst?

necrosis | 11-10-16 | 17:20

@Prof. Pim Pam Pet | 11-10-16 | 17:13
Je moest eens weten hoeveel labeltjes ik hier op GeenStijl gedurende de jaren opgeplakt heb gekregen....

necrosis | 11-10-16 | 17:19

Leg me nu eens uit wat het verschil is tussen panseksueel en biseksueel. De omschrijving die die griet (?) geeft kan ook gewoon slaan op bi.

Captain Pervert | 11-10-16 | 17:19

Onze jeugd wordt bewust gehersenspoeld. Ze beginnen te kwijlen als ze een asielzoeker zien en worden gevormd tot een soort eco-hermafrodieten. De man uit de man, de vrouw uit de vrouw, maar wel duurzaam. Vroeger wilde een jongen van 8 brandweerman worden, tegenwoordig homo of jihadist. De NPO speelt hier een nadrukkelijk rol in. Ik wacht op de dag dat de NPO een keuzekanaal wordt, want ik ben het wel zat dat mijn belastinggeld misbruikt wordt voor propaganda en agitprop die erop gericht is Nederland en haar cultuur te slopen en haar oorspronkelijke bewoners te schofferen, "op te voeden" en weg te jagen.

Afgeschminkte Bassie | 11-10-16 | 17:16

geengemaar | 11-10-16 | 16:56

Die hebben een zwarte vlag met witte kriebelige symbolen.

A.I. van Dee | 11-10-16 | 17:15

GS, je kan wel afgeven op LGBTQIAP, maar kijk liever naar de bron: aan de andere kant van het spectrum zitten intolerante mensen die niet willen accepteren dat er mensen zijn die afwijken van de norm en er niks aan kunnen doen omdat ze nou eenmaal zo geboren zijn.

Diotima | 11-10-16 | 17:15

En waar Godbetert is de alcohofiel? Alsof die zich nergens tot voelt aangetrokken?

Piet Karbiet | 11-10-16 | 17:15

Ik neuq gewoon alles wat los en vast zit. Wat ben ik dan?

sinar2 | 11-10-16 | 17:15

necrosis | 11-10-16 | 17:09
Hoe noemen we iemand die vagina's als vliegtuighangars van oudere graftakken probeert te vullen met een micropenis?
Ik EIS ook voor u een apart labeltje en een eigen toilet en wel nu!!!

Prof. Pim Pam Pet | 11-10-16 | 17:13

Er zijn precies 2 geslachten linkse malloten, niet meer en niet minder of zijn er ook lgbtwqrp apen, koeien, katten en honden soms ?
.
Kortom je bent man of vrouw en wat je leuk vind en met je lichaam doet maak je nog geen ander geslacht. Maar dat zou te simpel zijn voor de realiteit ontkenners onder ons.

GerMonster | 11-10-16 | 17:13

-weggejorist-

duitse herder | 11-10-16 | 17:11

@Prof. Pim Pam Pet | 11-10-16 | 17:06
Mentaal heteroseksueel en fysiek aseksueel? Maar ja, SJW behandelt het verschil tussen mentaal en fysiek niet zo.

Alexander des Burgus | 11-10-16 | 17:10

*met het aloude "ik ben een aanvalshelikopter" aan komt zetten*
 
Allemaal leuk en aardig dit, maar kunnen we kappen met het queer en Tumblr debat naar Nederland te importeren, zeker als het gaat om alle zelfverzonnen sneeuwvlok-hokjes. Mannetjes, vrouwtjes, doe lekker waar ze zin in hebt (die vrijheid hebben we al); alles waarbij een groep aandachtshoeren een specifiek label willen gaat alleen maar op veel verzet duiden en uiteindelijk naar aflopen.

HaatAth3ist | 11-10-16 | 17:10

@Prof. Pim Pam Pet | 11-10-16 | 17:06
Drie maal daags rukken?
Ik wou dat ik dat kon maar ik mag niet te zwaar tillen van de dokter........

necrosis | 11-10-16 | 17:09

7 miljard hokjes..

ladida68 | 11-10-16 | 17:07

In welke categorie valt de gemiddelde reaguurder?
3 maal daags rukken en af en toe katjelam een poging tot penetratie bij alles met een hartslag?

Prof. Pim Pam Pet | 11-10-16 | 17:06

FailingHumanity | 11-10-16 | 17:02
Helaas, we zitten in de generatie 1990+. De tijdperk dat ieder beestje een naampje moet hebben.

GateKeeperNL | 11-10-16 | 17:04

Wanneer leren ze nauw eens Dat We Geen Fuck Geven of iemand Hi Ha He Ho Li La Le LO of Anders is .. Echt Net zo als dag ge SWJ LGBTQ Bullshit mag het allemaal Oprotten met dat Stempeltje en Het Moet in een Hokje Passen Projectie. Straks krijgen we hier ook nog dat geroep van We Worden Onderdrukt om dat iemand Roze een leuke kleur vind En dan is de Normale Hetero Man die zich dan weer Moet identificeren als Hetero Man het gezicht van het kwaad ... Hoe ging het VROEGER ook al weer ? Iedereen is UNIEK en iedereen is een Individu toch ?..

FailingHumanity | 11-10-16 | 17:02

Wat is dit voor Tumblr gelul?

GateKeeperNL | 11-10-16 | 17:02

Goatboy2014 | 11-10-16 | 16:59
LOL

geengemaar | 11-10-16 | 17:01

Sofab | 11-10-16 | 16:44
Exporteer het naar het Midden-Oosten, gaat leuke tv opleveren.

Abject | 11-10-16 | 16:59

Waar zijn de geytenneuqers? Is toch een aanzienlijke groep...
geengemaar | 11-10-16 | 16:56

Nerveus achterom kijkt

Goatboy2014 | 11-10-16 | 16:59

ze zijn iig allemaal psychisch ziek. zo geobsedeerd bezig zijn met labeltjes verzinnen en hoe je jezelf zou moeten benoemen is niet gezond.

Wutbürger_ | 11-10-16 | 16:58

En als je nu zo flexibel bent dat je het met jezelf kunt doen ben je dan een autoflexible ?
Herinnert zich woorden van een diskjockey " als ik mijn eigen ballen kon likken als een hond kwam ik het huis niet meer uit"

Goatboy2014 | 11-10-16 | 16:58

Je zou je bijna schamen om te zeggen dat je hetero bent.

Bert.H | 11-10-16 | 16:57

Waar zijn de geytenneuqers? Is toch een aanzienlijke groep...

geengemaar | 11-10-16 | 16:56

Als je hetero bent en en veel asn gymnastiek hebt gedaan ben je dan ook een hetero flexible ?

Goatboy2014 | 11-10-16 | 16:56

En nu? Waar zijn de heterofielen? Ik voel me uitermate buitengesloten!

Flapuidt | 11-10-16 | 16:56

Bestaat de heteroseksueel eigenlijk nog wel in dat universum?

Abject | 11-10-16 | 16:54

Flikker toch op met dat onderzoek. Iedereen mag naaien wat ie wil van mij, zolang het maar boven de minimum leeftijd is en beide er in toestemmen. Zolang ze mij er maar niet mee lastigvallen. Zoals dit nutteloze onderzoek.

Hiesjes | 11-10-16 | 16:53

Ik ben HIR
Hoer In Ruste

deEerlijkeLeugenaar | 11-10-16 | 16:53

necrosis | 11-10-16 | 16:48
Dat 'necro' in jouw naam doet mij anders aan nog smerigere sex denken. Misschien een mooi moment om uit de kast te komen en een speciaal vlaggetje te ontwerpen.

haat | 11-10-16 | 16:53

Er is al lang een veel beter verzamelnaam voor al deze groepen, die nog inclusiever is: mensen. Ieder mens kan gevoelens over het eigen lichaam en de eigen identiteit. Ieder mensen kan zich aangetrokken voelen tot een subset van mensen, die per moment en situatie kan veranderen. Iedere beperking hierop is een beperking van het mens-zijn. Einde verhaal.

NederlanderInDE | 11-10-16 | 16:52

Zo heb je ze allemaal te pakken: ZDVMVHHGAMW

Zij Die Volgens Moslims Van Het Hoogste Gebouw Afgegooid Moeten Worden.

EnNouJijWeer | 11-10-16 | 16:52

Sano | 11-10-16 | 16:46
Geweldig.

Huupke | 11-10-16 | 16:50

Nou weet ik helemaal niet meer wat ik ben.

paulvink | 11-10-16 | 16:49

Freaks! Die interseksuele is eigenlijk gewoon een sneu medisch gevalletje, als ik het zo goed begrijp. Al die anderen zijn aandachttrekkers. Kap nou eens met preken in de eigen kerk, als je echt iets wilt bereiken moet je het in het arabisch ondertitelen. Dan maak je pas een statement.

haat | 11-10-16 | 16:49

Kom op Geenstijl, jullie kunnen beter dan dit soort topics.

Dit is een kwoot uit het artikel dat bij de video hoort:
"Er gaat nooit een dag komen waarop we zeggen: zo, iedereen zit erbij." En dat geld ook voor de uitbreiding waar jullie mee komen

barry24 | 11-10-16 | 16:49

Wow, doen die vlaggen straks ook allemaal mee met de Olympische Spelen?

zwarte_weduwe | 11-10-16 | 16:48

@IslamPislam | 11-10-16 | 16:41
Doe jij het met bejaarden?
Gatverdamme ;)

necrosis | 11-10-16 | 16:48

Nou, dus iedereen valt wel op iets of iemand. Of niet. Heft dat niet meteen al die rare lettertjes en plakkertjes op?

Poesmobiel | 11-10-16 | 16:47

"I sexually Identify as an Attack Helicopter. Ever since I was a boy I dreamed of soaring over the oilfields dropping hot sticky loads on disgusting foreigners. People say to me that a person being a helicopter is Impossible and I’m fucking retarded but I don’t care, I’m beautiful. I’m having a plastic surgeon install rotary blades, 30 mm cannons and AMG-114 Hellfire missiles on my body. From now on I want you guys to call me “Apache” and respect my right to kill from above and kill needlessly. If you can’t accept me you’re a heliphobe and need to check your vehicle privilege. Thank you for being so understanding."

Rest In Privacy | 11-10-16 | 16:46

Het doet me denken aan een van mijn vroegere leidinggevenden, die als antwoord op het probleem dat zij op haar afdeling creërde, dat ene probleem opsplitste in meer dan honderd onderdelen en die in een 'lijst van aanpak' verwerkte. Dat werd dus niks en zij was binnen de kortste keren opgepleurd (En is nu iets hoogs op een Ministerie. Figures.)
Met andere woorden: iets net zo lang opsplitsen totdat eenieder zich erin kan herkennen brengt je alleen maar verder van huis.
Terug naar het begin: we zijn mensen die zin hebben in verschillende soorten seks en zolang als dat met wederzijdse instemming tussen volwassenen gebeurt is dat prima.
Het kan soms zo simpel zijn.
Beweert deze homo.

Huupke | 11-10-16 | 16:46

Vroeger moest je bij oma met dit soort geintjes niet afkomen.

Notenkraker | 11-10-16 | 16:46

@Balsaq | 11-10-16 | 16:42

De homo cannibalis komt er ook weer bekaaid af.

*uit troost Hannibal maar weer opzet*

Piet Karbiet | 11-10-16 | 16:46

Kunnen we dat amerikaanse klote gezeik niet even lekker in amerika laten?

Rest In Privacy | 11-10-16 | 16:44

Maar waren dit trouwens niet de types die 5 jaar geleden juist GEEN label opgeplakt wilden hebben m.b.t. hun seksualiteit?

IslamPislam | 11-10-16 | 16:44

Ik ben een R van reaguurder.

Mubbenschonster | 11-10-16 | 16:44

Gewoon typisch NOS, er is over nagedacht, maar net niet lang genoeg.
Eigenlijk een beetje zoals alles in de politiek.
O, wacht....

Flipus | 11-10-16 | 16:43

Balsaq | 11-10-16 | 16:42
Een furry of fur is een persoon met een bovenmatige interesse in antropomorfe dieren zoals men deze vaak tegenkomt als strip-, game- of tekenfilmfiguren, mascotte van een bedrijf of figuur in fabels of fantasyboeken.

HAHaHAHAHAHA
koekwaus

RepubliekHolland1234 | 11-10-16 | 16:43

Bij de I ontbreken dus de geslachtsorganen. Waarom dan al dat gezeik over aparte toiletten? Die hebben aan een spiegel en een handdoekje voldoende, me dunkt.

Piet Karbiet | 11-10-16 | 16:42

Ik ben een furry, maar dat staat er weer niet bij... ;)

Balsaq | 11-10-16 | 16:42

Ik ben een reaguuro-sexual

RappeDildo | 11-10-16 | 16:41

Freaks!!

RepubliekHolland1234 | 11-10-16 | 16:41

Waarom staat er geen gerontofiel tussen? Ik voel me flink buitengesloten weer.

IslamPislam | 11-10-16 | 16:41

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl