Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ramadan: Moslim schiet 50 homo's dood in Florida

Het was eventjes in tergende spanning afwachten deze zondag. Was de schutter in de homobar te Orlando, Florida nu wéér een doopsgezinde homohater, een gereformeerde gezelligheidsbestrijder, een psychotische zevendedags-adventist, een katholieke feestjesverpester en/of een woedende spaghettimeneer die boos was dat hij zijn vergiet binnen niet op mocht houden. Maar nee. De massamoordenaar die 20 VIJFTIG doden en 53 gewonden op zijn geweten had, was gewoon wéér een islamitische moslimmohammedaan van koranische persuasie met een jihadistisch sharia-syndroom. Aldus de FBI dan, die gelukkig nog wel een slagje om de arm houdt inzake de jongeman uit Eenzamewolfië met de naam Omar Mateen (Myspace). FBI believe he may have leanings towards radical Islamic extremism. Kan zomaar zijn dat de FBI op statement terugkomt. Want. Trump. Kaart. Spelen.
UPDATE: DODENTAL NAAR 50
SheikWatch USA. April 2016. Haatbaard in Orlando-moskee zegt klip en klaar: GAYS MUST DIE.
smsmetmoeders.jpg

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

hoaxje | 15-06-16 | 19:11

M.b.t. Pace | 13-06-16 | 16:48

YouTube heeft intussen ingegrepen en de video van pastor Anderson weggehaald.
Maar heel zijn verhaal waarin hij uitlegt hoe goed het volgens de Bijbel is dat er in Orlando 50 mensen afgemaakt zijn is er nog te lezen.

Pace | 14-06-16 | 00:25

Jorris mij maar weg hoor, ik ga hier nogal alle kanten op, exuses.
Vroeger stemde ik op de psp, ik ben dus zo links als maar kan zijn. maar de linkse mensen van nu zijn niet meer links, ze zijn eng. Zo eng dat ik op geenstijl moet lezen ipv. joop.
Linkse mensen van tegenwoordig deugen niet meer. Kan ze geen fuck schelen, Orlando, zijn toch maar homo's daar in Amerika, dat land waar de linksmens zo'n afkeer van heeft. Waarom ? Geen idee, het is gewoon zo.

Israeli's: liever 10 joden dood dan 1 palestijn . Sinds wanneer zijn linkse mensen antisemitisch?

Verpleegsters/ arbeiders/ sociaal-economisch minder bedeeld? Fuck em, die zijn tenslotte laagopgeleid. Wij linkmensen stemmen gewoon groen links. [want lekker filosofie gestudeerd 100 jaar geleden op kosten van- en nu heerlijk incasseren bij de pensioen potten. godverdomme.

De oekrainers ; zelfde verhaal, het gaat die zg. linksmensen niet om die burgers, ze stemden voor een kapitalistische zakendeal. Wat is daar links aan?
Een beetje linkspersoon stemt dan tegen want je kan niet voor een vvd deal zijn. Of ben ik dom?

Ik heb ook tegengestemd, en gedoneerd uiteraard aan geenstijl, omdat ik tegen een zakelijke deal ben.
Ik ben VOOR toetreding van de oekraiense burgers tot een eu. Voor zover je een eu acceptabel vindt. Ja, dat zal hier niet leuk gevonden worden maar ik ben wel degelijk voor rechtvaardigheid voor iedereen, dus ook polen, oekraieners, grieken en belgen. Kan mij niet gek genoeg zijn. Alle mensen zijn mensen. [Dat is links wat mij betreft]

Maar DAN MOETEN ZE NIET GAAN SCHIETEN!
Dus, Islam kan niet verdedigd worden als vreedzame religie en daarin ben ik ook niet meer links blijkbaar.

Want linksmensen vinden het prima dat vrouwen gestenigd of afgemaakt worden als ze 'vreemdgaan', linksmensen vinden aparte ingangen voor mannen en vrouwen tegenwoordig acceptabel.

Daarom waarschijnlijk vinden ze het doodschieten van 50 homo's ook niet zo erg, liever zien ze wat tokkies in de gevangenis belanden.
[slaat op die peter r de vries met zijn internet pest ding: ik heb liever zo'n man [boze blanke man] die op internet wat grofs tiept dan een mohammedaan die er op los schiet. Maar ook dat is blijkbaar geen linkse gedachte. Wat een eikel die peter. Is dat nieuw links? ]

En dan het milieu: zelfs daar doen die linkse mensen geen fuck aan, liefst shoppen ze ieder weekeind in parijs en ondertussen moeten ze gedagvaardigd worden door urgenda. [wellicht ook linksig maar ze gaan wat rechtser te werk door gewoon een rechtszaak tegen de regering aan te spannen, lijkt mij rechtsig.
Weet ik niet, ik ben niet zo slim.

Maar goed. Exuses, en jorris maar weg. Ik wilde gewoon even laten weten dat die linksmensen tegenwoordig bizarre keuzes maken die ik niet begrijp . Ze gaan niet de straat op tegen de bankiers [ze blijven bij die rabokutbank] maar halen met plezier een paar ton mohammedanen naar binnen. Die niet houden van westerlingen.

Oh god, ja, nog 1 ding; ze [linkers] zijn ook tegen vaccinaties. STAPELGEK

ing. B | 13-06-16 | 19:51

In Albanie zijn ruim 350.000 AK - Kalashnikovs uit de opslag verdwenen toen dat land democratisch werd in 1998. 350.000!!!
"The lost weapons include 351,000 rifles, 25,000 machine guns, 226,000 assault rifles, 2,450 grenade launchers and some 1.5 million rounds of small arms ammunition and artillery shells and one million anti-tank mines."

Bron:http://www.ipsnews.net/1998/07/disarmament-un-to-help-albania-retrieve-stolen-weapons/

Maar de nederlandse sportschutter en jager wordt jaarlijks met onaangekondigde huisbezoeken door de politie overvallen. Een dag rijden hier vandaan koop je die spullen voor een appel en een ei.

theo-is-dood | 13-06-16 | 17:23

-@-Lefgozer | 12-06-16 | 16:43
"En daarom vind ik het best prettig dat je hier in Nederland geen CheyTac Intervention M-325 bij de supermarkt kunt kopen, tussen de zoute drop en de koekjes, gratis bij drie pakken waspoeder."
Hoe komt iedereen er toch bij dat vuurwapens in ver Staten vrij te koop zijn? Europese landen als Frankrijk en Belgie hadden tot 10-15 jaar geleden vrijere regelgeving als de meeste Amerikaanse staten.
Zie :" " The National Instant Criminal Background Check System (NICS) is a U.S. system for determining if prospective firearms or explosives buyers' name and birth year match those of a person who is not eligible to buy. It was mandated by the Brady Handgun Violence Prevention Act (Brady Law) of 1993 and launched by the Federal Bureau of Investigation (FBI) in 1998." "

theo-is-dood | 13-06-16 | 17:04

#falseflag

Gab3 | 13-06-16 | 16:59

Ook interessant om het commentaar te vernemen van sommige christelijke geestelijken.
Christelijke pastor Steven Anderson in Arizona (V.S.) meent: "Het goede nieuws is dat er 50 pedofielen minder in de wereld zijn. Want die homo's zijn een stel walgelijke geperverteerden en pedofielen."
"Maar het slechte nieuws is dat dit nu zeker gebruikt gaat worden om te ijveren voor beperking van het wapenbezit."
Verderop zegt Anderson nog: "Slecht nieuws is dat veel van die homo's in die bar nog in leven zijn".
Volgens hem zegt de Bijbel dat alle homo's ter dood gebracht moeten worden.

Pace | 13-06-16 | 16:47

Roadblock | 13-06-16 | 12:28; serieus 'gegoochel met statistieken'? Cijfers zijn cijfers, daar zit verder geen oordeel in in tegenstelling tot woorden. Zionistisch complot? Zucht... 1 keer iets anders vertellen of even uitzoomen en je bent of een communist, een alu hoedje complot theorie ondersteuner of zelf moslim. (nee trouwens, nederlands, dertiger, atheist hier). Dat jij het in je hoofd haalt dat ik deze cijfers als 'troost voor nabestaanden' kan zien, sorry maar daar was ik zelf nog niet eens opgekomen, want dat zou echt van de zotte zijn. Interesseert me echt geen bal wat er in de Koran staat, net zo min als de bijbel of de torah. Enige bijbelverhaal dat ik onthouden heb van mijn moeders voorlezingen uit de bijbel als kind is van Simson die een heel zooitje vermoord. Geen idee meer waarom, maar gok zo dat dat soort verhalen van religie op religie overdraagbaar zijn en wil er dus niks mee te maken hebben. Het cijfer van 1,5 miljard dat ik gaf was puur om te laten zien dat als alle moslims ons dood wilden het niet lang zou duren. Wat jij waarschijnlijk niet begrijpt is ze nu al jaren angst aan het zaaien zijn in de media en ik de cijfers eens wilde weten, puur voor mezelf. De enige fout die ik maakte was het hier in een reactie te verwerken. Duss eh, aju paraplu!

Artan83 | 13-06-16 | 16:43

Wat de koran niet vertelt, is dat die 72 maagden allemaal dominante mannen zijn.

Fridtjof | 13-06-16 | 15:54

Ik denk dat IndoFortuyn gelijk heeft. Nu maar hopen dat er 72 stevige knapen de dader op staan wachten.

Gretverdrie | 13-06-16 | 14:10

islamiet die reglematig naar de moskee gaat van normaal naar gek, gekker, gekst en uiteindelijk kettergek en dan ga je dit soort dingen doen. Met de complimenten van de Imam hij gaf aan dat het goed was. Dus waar zeuren de amerikanen nou over

protonplof | 13-06-16 | 13:40

Het is vast zo'n isla-mietje, die als het niet bestond het wel had uitgevonden. Maar ja praktiseren mag niet, dus toch nog een goeie daad gedaan tijdens de Rammenenschietendan.

IndoFortuyn | 13-06-16 | 13:32

-weggejorist-

Tiktak Theo | 13-06-16 | 13:20

@Artan83 | 13-06-16 | 09:16
Het valt me mee dat je het geen zionistisch complot noemt.
Alles is dus weer de schuld van de USA?
Ben je er niet achter dat dat gegoochel met statistieken, en die appels met peren vergelijkingen al lang niet meer opgaan?
Als er onschuldige mensen door fanatieke moslims worden afgeslacht, moeten de nabestaanden zich maar troosten met de gedachte dat er meer mensen in het verkeer doodgaan? Voel je je wel goed? Of misschien vind je die mensen niet onschuldig omdat het amerikanen/homo's zijn?
De Islam gaat inderdaad alleen over dood en verderf, en een ieder die daar aan twijfelt moet maar eens op www.thereligionofpeace.com/ kijken.
De koran is vergeven van soera's die oproepen ongelovigen/joden/christenen te doden.
Als maar een heel klein percentage dat navolgt zijn dat toch behoorlijk wat moordenaars.
Diegenen die dat (nog) niet doen zijn toch een groot aantal potentiele moordenaars, want je kan blijkbaar van de ene dag op de andere plotseling "radicaliseren".

Roadblock | 13-06-16 | 12:28

Tijd voor de Putin/Trump Alliance.

MaxiCosi24 | 13-06-16 | 12:21

Ik koester diepe diepe minachting jegens aanhangers van de islam. Ook de zogenaamde goedaardige. Ongelofelijk, wat een dom zootje bij elkaar en wat zijn het er veel..

artje123 | 13-06-16 | 12:00

Ik koester diepe haat jegens Islam

escaleertuitdehand | 13-06-16 | 11:41

Heeft niets met de islam te maken, hoewel islamitische wetten de doodstraf voorschrijven op homofilie. Gewoon pathologisch blijven liegen dan blijven we allemaal veilig.

agram | 13-06-16 | 11:09

Fijn tolerant geloof, die Islam. Ruimdenkend ook. Zie ook Qatar, waar je als aangerande vrouw de bak in verdwijnt vanwege illegale seks. Net zo logisch als gearresteerd worden wegens verboden wapenbezit als je met een mes in je rug het politiebureau binnenstrompelt om aangifte te doen van poging tot doodslag....
.
Islam verbieden, moskeeën verbieden, koran verbieden. Het is nu de beurt aan de beschaving om niet meer tolerant te zijn ten aanzien van intolerante achterlijkheid!

Brou Is Back | 13-06-16 | 11:05

@meneer Q | 13-06-16 | 10:45

De islam in zijn pure vorm is een uiterst conservatieve extreem rechtse fascistoide ideologie die tot doel heeft iedereen te onderwerpen. Het is meer dan een religie alleen. De islam wil maatschappij bepalend zijn, van vrijheid van geloof tot straf en burgerrechten, van seksuele keuze tot aan vrijheid van meningsuiting en keuze van voeding.

De koran zou in zijn huidige vorm net zoals mein kampf verboden moeten zijn, omdat de ongeveer 130 verzen direct oproepen tot geweld.

Deze relifreen (religieus schizofreen) is het zoveelste voorbeeld dat de islam niet past binnen een moderne ontwikkelde westerse samenleving.

litebyte | 13-06-16 | 10:59

Het is werkelijk walgelijk, de reacties op twitter (#orlando#shooting) lopen over van goedkeuring voor deze actie, en ja dat soort reacties zijn dan voornamelijk weer van zijn geloofsgenoten. Natuurlijk zitten er ook een hoop achterlijke republikeinen tussen maar voornamelijk toch weer de religie van de vrede supporters die deze shooting supporten

Wonka | 13-06-16 | 10:46

Fokkelien | 13-06-16 | 10:36
=
Richard Dawkins heeft helemaal gelijk als hij stelt dat religie een virus is die al op heel jonge leeftijd wordt gepland in de hersenen.

meneer Q | 13-06-16 | 10:45

meneer Q | 13-06-16 | 10:23 o echt ja? heb nog geen nieuws gehoord vandaag maar dat zal best, ze doen alles om het woord islam maar te vermijden. Kunnen wij of Geenstijl ze niet aanklagen voor verstoring van de nieuwsgaring ofzo, iets? Ze hebben toch ook opdracht om in alle berichtgeving het alleen maar over "vluchtelingen" en "mensen die vluchten voor oorlog en geweld" te hebben. Het is een complot, ze praten allemaal met dezelfde mond, daarom kijk ik in principe niet meer naar de zenders hier, heel af en toe bij "incidenten" om te kijken wat ze erover zeggen, maar het is allemaal gelogen en je ziet ze zich ook in allerlei bochten wringen met hun uitgestreken smoelen. En zich wel vastbijten in een bonnetje van Teeven, "kijk ons eens goede werken verrichten" misselijk volk. Ik lees mijn eigen bronnen wel, want het is net een klucht.

Fokkelien | 13-06-16 | 10:43

Maaiveld | 13-06-16 | 10:13
Van hetzelfde laken een pak.
"I hope he has a small congregation." zegt iemand in het programma als commentaar. En daar zit 'm natuurlijk de kneep. Dit soort halve zolen wordt openlijk bekritiseerd, en hun standpunten worden aan de kaak gesteld. Want zelfs in de VS is men niet bang dat men dan de hele Christenheid over zich heen krijgt.

Schoorsteenveger | 13-06-16 | 10:40

@Schoorsteenveger | 13-06-16 | 09:49 exact, mooi gezegd over die clown gisteren bij Nieuwsuur, ongelooflijk al die haatpredikers hier, en dan gaan steggelen over of het nu "hate" of terrorisme is, so what. Die hele islam is doordrenkt van haat. Alles moet kapot. En dan dat downplayen van "lone wolf" dat werkt kennelijk ook, want een (niet al te snuggere) kennis van mij zei laatst ook al toen we het erover hadden, dat het altijd "gekkies" zijn, instabiel en gemankeerd. Toen ik opmerkte dat dat klopt maar met als diagnose islam, dat dat de gemene deler is, en dat dat niks met ziekte te maken heeft maar met onverdraagzaamheid, viel het gesprek stil. Dat die mensen behalve godsdienstwaanzinnig ook vaak zwakbegaafd zijn, is toeval. Om dit soort dingen te doen en om je te storen aan kussende mannen, die zou hij toch gezien hebben onlangs, dat je ze wil afslachten, moet je wel zwakzinnig zijn. Echter vinden zij een legitimatie in hun geloof, dus wat was er eerder, de kip of het ei? De islam maakt mensen gek volgens mij. Neemt alle eigen verantwoordelijkheid weg, het is niets meer dan onderwerping. In ieder geval meent hij een goede daad verricht te hebben, zo ziek in de kop is hij. Gevaarlijke onberekenbare mensen die moslims. Je weet nooit wanneer en waar de kolder toeslaat.

Fokkelien | 13-06-16 | 10:36

Er zitten zoveel homo's bij de NPO ,en ze blijven muisstil .

fleurtje | 13-06-16 | 10:35

-weggejorist-

Fokkelien | 13-06-16 | 10:24

Nelis SplitBloes | 12-06-16 | diep triest ja, ik ben op gegeven moment de namen gaan opschrijven van "duiders" die voor de camera werden gehaald, van oud president van Afghanistan tot (moslim) coordinator van CAIR, ook zo'n fijne club daar. Er werd haar gevraagd, letterlijk, door de reporter of ze niet bang was voor nieuwe haatuitingen richting moslims..... ze had nog het "fatsoen" om aan te geven zich daar nu even niet zo druk over te maken... maar in dezelfde zin meende ze te moeten aanstippen dat er na dit soort "incidenten" altijd veel "backlash" en geweld tegen moslims geuit werd en dat dit hun zaak, bij CAIR, geen goed deed. Maar nu had ze uiteraard alleen maar oog voor de slachtoffers. De oud-president van Afghanistan, Karzai, was toevallig daar wegens begrafenis van die andere moslim M. Ali, de bokser, was natuurlijk ook heel boos en verdrietig. O ja, en het had natuurlijk NIKS met de islam te maken. Dat er in de landen van het boek wel homo's worden vermoord was een interne kwestie, maar onschuldige burgers doden, dat was niet de bedoeling.
De enige die nog zinnige dingen te melden had was de Senator, Marco Rubio, dat er tienduizenden op de FBI lijsten staan die ze onmogelijk allemaal kunnen controleren/volgen. En dat dit soort "homegrown" terroristen nu het grote gevaar vormen, die zonder enige training, de wapens pakken en dood en verderf zaaien. Maar verder, net zo politiek correcte bende als hier, wat een vertoning later weer bij Nieuwsuur met die terroristendeskundige, ook weer 1 met een plaat voor de harses en een blik in de ogen van "ik mag ook meedoen" sjongejonge zeg, ik denk dat ze beter de reaguurders van Geenstijl kunnen uitnodigen. Te triest voor woorden. En dan die eeuwige stompzinnige vragen die er uit die praatpoppen van deskzitters komt. Ik ben dan ook snel weer weg gezapt, ik hoorde alweer welke kant het opging. De deskundige wist nog helemaal niet of het wel een terroristische aanslag was, dat had Obama wel gezegd, en hij had 911 wel gebeld, maar wellicht was hij wel in de war. Was hij wel stabiel? En misschien had IS hem helemaal niet gestuurd, (nee dat weten wij ook) maar had hij online enkel symphatie gekregen. Ik ben weer opgestaan met een flinke koppijn van al deze bullshit.

Fokkelien | 13-06-16 | 10:24

RTL-4 nieuws: het is "homo-haat"... geen woord over islam.

meneer Q | 13-06-16 | 10:23

Schoorsteenveger | 13-06-16 | 09:49
Hier nog zo'n preek:
youtu.be/w83kIAfuKoE

Maaiveld | 13-06-16 | 10:13

Fawaz, die sjeik die destijds zijn haatpreken in die haatkeet in Den Haag afstak, week na week, loopt gewoon rond en wast met een glimlach op het gelaat zijn handen in onschuld. We weten dat Mohammed Bouyeri zijn preken heeft aanhoord, en we weten wat Mohammed Bouyeri heeft gedaan. In Orlando grijpt het niet anders in elkaar. Een haatbaard die het een daad van barmhartigheid vindt als homo's gedood worden maag daar vrij zijn haat uitgieten over zijn toehoorders, en zal zijn handen in onschuld wassen als een van die toehoorders de daad bij het woord voegt.
Gisteren zat bij Nieuw Zuur een truttebol die werd aangekondigd als "terrorisme-expert" alle moeite doen om maar niet al te snel te concluderen dat hier sprake was van wat iedereen ziet, glashelder. Niet te snel concluderen dat het om een terroristische daad gaat, zo raaskalde dat mens, want het zou ook wel eens om homo-haat kunnen gaan, en die zie je in de USA overal, en niet alleen bij moslims.... Een instabielde, agressieve moslim, sympathisant van IS, gaat met een automatisch wapen een homo-bar binnen en begint daar te schieten. How the hell kunnen we hier nog een onderscheid willen maken tussen terrorisme en homo-haat?
We zien in de pers opnieuw de neiging om de man als een Lone Wolf te zien, een halve zool die een beetje scheef tegen de werkelijkheid aankijkt, om aldus het verband met een haat-ideologie niet te hoeven leggen. Maar, mensen, halve zolen lopen overal rond, dat is het probleem niet. Het probleem is wat halve zolen triggert om in het rond te gaan schieten. Eén van de triggers is een geloof, een ideologie die haat jegens homo's aanwakkert en geweld jegens homo's sanctioneert. Deze Lone Wolf hoefde niet eenzaam op een kanertje te gaan zitten internetten. Hij hoefde slechts in de plaatselijke moskee zich te onderwerpen aan de Wil van de Verhevene, zoals verwoord door een haatprediker.
Je moet de verbanden willen zien en serieus willen nemen.
Hier nogmaals een deel van de preek van Fawaz, opdat wij niet vergeten.

"Wat deze onvruchtbare betreft, wat deze criminele schoft betreft, al zijn ze
allebei schoften, het neemt niet we dat – indien de aardse wetten hen beschermen – dat ik mij wend tot de Hemelen.
En ik richt me nu tot de Hemelen en klop de deur. Ik vraag u om amen te zeggen:
O God, de almachtige der hemelen en aarde, Breker van ruggen van onderdrukkers en recalcitranten.
O God hier zijn Ayan Hirshi Ali en Van Gogh
(Biddend publiek zegt Amen)
U zult ze belasten met Uw woede en verachting.
(Biddend publiek zegt Amen)
O God, bezorg van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet in staat zullen zijn om te genezen.
(Biddend publiek zegt Amen)
Hij zou daardoor tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet. O God, bezorg Van Gogh een ellende, waarbij hij naar de dood verlangt en het niet treft.
O God, bezorg Van Gogh een ellende, waarbij hij naar de dood verlangt en het niet treft.
(Biddend publiek zegt Amen)
O God, verblind het zicht van Ayan Hirshi Ali zoals u haar hart hebt verblind.
O God, verblind haar zicht.
O God bezorg haar hersens een kanker.
(Biddend publiek zegt Amen)
O God, bezorg haar een tongkanker
O God, ..."
Einde van de geluidsopname

Schoorsteenveger | 13-06-16 | 09:49

Prachtcultuur.

panadol | 13-06-16 | 09:47

@Stormageddon | 13-06-16 | 02:53
Zelden zoveel onzin gelezen, hartelijk gelachen, goed begin van de week!
-
irenecaesar.files.wordpress.com/2014/...
-
www.paulcraigroberts.org/2015/11/15/fo...
-
En talloze soortgelijke links meer maar die zijn hoogstwaarschijnlijk niet aan je besteed zo te lezen
-
Nou ok 1 toegift dan nog want is het is natuurlijk ook volstrekt normaal dat een geheel (zogenaamd) vliegtuig in stof veranderd door een veel te klein gaatje zonder vleugelpatroon terwijl er gewoon zichtbare telefoonboeken in tact naast liggen XD www.bibliotecapleyades.net/sociopoliti...

opbokkennu | 13-06-16 | 09:25

Ben benieuwd welk land op het programma staat om nu binnen te vallen, blijkbaar was wat extra negativiteit nodig om op terug te vallen, mochten er toch mensen twijfelen over het volgende binnen te vallen land. Trouwens er zijn 1,5 miljard moslims wereldwijd en als het alleen maar om haat dood en verderf ging was iedere andersdenkende nu al dood. In bv de USA is de kans door obesitas te sterven tussen de 5000 en 23000 keer groter dan om te komen door enige vorm van terrorisme. Laat ik de statistieken voor doden door medicatie, alcohol, verkeer en drugs maar niet noemen. Aan de andere kant; conservatieve schattingen zijn dat ongeveer 1,3 miljoen mensen gestorven zijn nalv tegenacties door 'the war on terrorism' (tegenover een max van 18.000 doden door terroristische aanvallen). Nee, helaas niet allemaal terroristen, verre van dat zelfs. Mijn punt is gewoon; allemaal bang voor terrorisme, want daar valt aan te verdienen. Zodra je in de media een tegen woord hoort ben je een liberale hippie met communistische achtergronden. Godsamme, dat is toch discussieren op het niveau van 5 jarigen. (disclaimer; ja terroristen zijn kut en ik verdedig ze hier absoluut niet, maar een beetje perspectief op de echte grote moordenaars en klootzakken, met name de USA vind ik wel nodig).

Artan83 | 13-06-16 | 09:16

Ja het wordt weer breed uitgemeten in alle media. (Goedemorgen beste mensen/ strontvervelend kut-publiek)

Ing. Van der Pik | 13-06-16 | 09:13

Moeilijk he, om toe te geven?
metzonderzijwieltjes | 13-06-16 | 08:28

Het grote probleem, zelfs als links uit haar politiek correcte kramp geraakt, is dat de erkenning dat de islam ons vijandig gezind is, neerkomt op burgeroorlog. Ze zitten inmiddels overal door een onbezonnen (of misdadige?) immigratiepolitiek. Nee, links zal de multiculturele droom tot het bittere einde verdedigen, ook wanneer het voor velen totaal absurd aandoet. Als we de Duitsers in 1940 hadden laten doen, was het immers ook geen oorlog geworden.

Vreetkonijn | 13-06-16 | 08:54

Ook Volkskrant zet vandaag in op het wapen en de geestestoestand van dit individu. Dat we in de rest van de wereld nog een miljoen mensen hebben met wapens en dezelfde geestestoestand... Misschien dan toch ideologie als gemene deler? Moeilijk he, om toe te geven?

metzonderzijwieltjes | 13-06-16 | 08:28

Er zijn toch nog heel wat mensen, vrees ik, die Trump gevaarlijker en erger vinden dan dit soort wandaden en dat ook nog denken te kunnen uitleggen. Goede mensen, die bijvoorbeeld de Volskrant lezen en een bakfiets hebben en Joop.nl weleens lezen.

batvoca2 | 13-06-16 | 08:23

@ hendrikjandetuinman | 12-06-16 | 15:42

Half de moslimwereld,ook hier loopt met Kalasjnikov's te zwaaien maar zodra er iets in de USA gebeurt ligt het aan de soepele wapenwet aldaar ...

Loebas | 13-06-16 | 07:51

Cultuurverrijking +1

Dutchman420 | 13-06-16 | 07:50

-weggejorist-

Jacometti | 13-06-16 | 07:40

De Islam geeft zijn volgelingen een vrijbrief om andersdenkenden te vervolgen en dit is het resultaat. Jammer dat het niet is toegestaan om de koran een beetje aan te passen naar de moderne manier van denken. Het lijkt ook onwaarschijnlijk dat moslimorganisaties dit zullen veroordelen.

ff serieus nu! | 13-06-16 | 07:32

Hoeveel incidenten heb je nodig om het een oorlog te noemen?

zeefert | 13-06-16 | 07:22

Overigens, even off topic, heeft la Simons al gemeld dat Laura haar gevangenschap in Qatar helemaal verdiend heeft door in dat mag iets te doen wat daar nu eenmaal niet mag?

Dat zou wel in lijn zijn met haar verhaal over Ebru , en als enthousiast aspirant raciste/vrouwenhaatster/moslima moet ze toch consequent zijn.....

mallekater | 13-06-16 | 07:14

@rObbiie21 | 13-06-16 | 03:40
U zult er de verantwoordelijken dan niet meer aantreffen (voor zover al aanwijsbaar)
Als er werkelijk spul aan de knikker komt is de "elite" , zoals gebruikelijk , als eerste vertrokken.
Kon. familie ,regering en overige hotemetoten zitten dan al aan boord van een van de 4 nieuw aan te schaffen (toeval ?) onderzeeërs.
Op weg naar veilige oorden , luxe jachten etc.
Buiten zicht en bereik v/h klootjesvolk.
Klinkt allemaal "alu.hoedje" , maar dat deze plannen en draaiboeken klaar liggen daar ben ik van overtuigd

enorme sukkelzak | 13-06-16 | 07:07

-weggejorist-

1920 | 13-06-16 | 07:00

-weggejorist-

1920 | 13-06-16 | 06:53

Het is al jaren tijd om elke moslim terug te meppen naar die nare zandbak waar ze vandaan komen, Europa heeft dat al eerder gedaan, helaas gaat dat nu niet gebeuren tenzij Trump aan de macht komt, de gutmensch verdwijnt en Merkel plotseling hersens krijgt.

GerMonster | 13-06-16 | 06:51

Jammer voor hem.
Die 72 volkomen uitgewoonde maagden zullen niet op hem zitten te wachten.
Islam is vrede en liefde.
Asdattu het maar weet.

mallekater | 13-06-16 | 06:39

echt verschrikkelijk weer. Het houdt niet op. Dit gaat nooit ophouden, totdat je deze rotreligie een halt toe kan roepen.

Datkanjenietmenen | 13-06-16 | 06:03

Boeit nie wa het wel of nie is..

Weet wel oorlog gaan we meemaken en het eerste wat ik doe as we een wapen in onze handen geduwd krijgen is naar de eigen regering hier in den haag.. Ben doofpot cultuurtje beetje zat!!

rObbiie21 | 13-06-16 | 03:40

De wegkijk machine werkt zoals altijd weer volop.
In de Duitse courant Der Welt, doorgaans kritisch wordt volop gejorrist.
De Duitsers worden steeds kritischer: dat mogen andere Duitsers niet weten.
Joop censureerd zoals altijd: het is niet een moslim die schuldig is, maar het wapenbezit.
Bij Nieuwsuur: het is homohaat, dat de dader een aanhanger was van de taliban wordt niet genoemd.
Iedereen weet: taliban=de juiste vorm van de islam, dus homohaat is prioriteit nummer 2, na Jodenhaat.
Dat slaat de deskundige over, de islam wordt niet genoemd.
Verder is er niets aan de hand.
De moskee in Orlando waar een haatimam onlangs opriep ,onder luid applaus, om homo's te vermoorden:
Wij zijn zo vreedzaam.
We zijn nog vreedzamer dan een tomatenplant in een moestuintje.
President Obama, Merkel, Cameron: ze mijden het i-woord.
Islam, (totaal mislukte) integratie, islamieten.
De letter is taboe.
Op naar de volgende aanslag en dezelfde reacties.

Een zoveelste incidentje.

Jan Dribbel | 13-06-16 | 03:09

@opbokkennu | 13-06-16 | 02:34
De straten van Lower Manhattan lagen bezaaid met papier na 9/11. Alsof er net een ticker tape parade was geweest. Het WTC van staal en beton was vepulverd, maar het papier uit de kantoren lag overal door de straten. Dat heeft allemaal die branden overleefd. Sterker nog: ook bagage uit de vliegtuigen heeft het vrijwel intact overleefd. Waaronder een paspoort. Minder verwonderlijk dan het lijkt. Onderzoekers van vliegtuigrampen kunnen je vertellen dat de meest onwaarschijnlijke voorwerpen, waarvan je zou verwachten dat die een crash met brand niet kunnen overleven gewoon bijna intact rond een geheel verpulverd vliegtuigwrak liggen. Maar volgens de aluhoedjes van de wereld wordt dat allemaal geplant, is dat allemaal complot. Elk vliegtuigongeluk waarbij brandbaar materiaal ongeschonden overleeft maar wel,iedereen dood is, zou dan een complot moeten zijn.

Stormageddon | 13-06-16 | 02:53

@Stormageddon | 13-06-16 | 02:36
Kan zo 1,2 3 de boektitels niet terugvinden uit begin jaren'90 mbt dit onderwerp. Wat mij nog bijstaat beschreef ik al hierboven. Help eens;)

en définitive | 13-06-16 | 02:45

@en définitive | 13-06-16 | 02:23
Je hoeft mij die geschiedenis in Afghanistan niet te vertellen, ik heb het uitgebreid bestudeerd. Het was voor de VS dé lokale oorlog om voor eens en altijd met Moskou af te rekenen. En... Met het debacle Iran nog vers, de relatie met China hersteld was het bijna een no-brainer, op dat moment. Achteraf, 20 jaar later, was het heel dom... Maar ja.

Stormageddon | 13-06-16 | 02:36

@Mastermattie | 12-06-16 | 21:16
Yo dat is snel... Findings op 911 Hebdo Madrid London Brussel MH17 zijn er niets bij #FalseFlag === Blijft toch een apart fenomeen dat men een paspoort meeneemt bij een 'terreurdaad' en dat deze vervolgens impact kogels vuur en controlled demoltion etc overleven...

opbokkennu | 13-06-16 | 02:34

Mijzelve,
Bedoel een ander boek met een gelijksoortige titel uit begin jaren'90
*zoekt nogmaals*

en définitive | 13-06-16 | 02:30

@1920 | 13-06-16 | 02:17
Feiten? Welke feiten. Ik heb je nog geen feit zien aandragen. Keiharde feiten van vandaag: 50 dode homo's in een machtclub in Orlando, een dode aanslagpleger die moslim blijkt.
En jij lult over een false flag en geheime organisaties en complotgeneuzel.
Verder is geen waarheid en ik geloof niks. Maar als jij gelooft in complotjes en geheime organisaties die niemand kan kennenals het werkelijk geheime organisaties zijn; maar die jij toevallig wel kent door een soort hermetische kennis die je van joetjoep filmpjes hebt verkregen en geheime symbolen en geheime tekens die helemaal niets bewijzen, dan is mijn wedervraag heel simpel: hoe weet je zo zeker dat die symbolen en hermetische kennis waarover jij meent te beschikken, die filmpjes en websites waar je je ip baseert, niet daar is geplant zodat goedgelovige idioten zoals jijzelf daarmee verwaaring kunnen zaaien op sociale media?
Als die geheime genootschappen van je, die alles overheersen en alles zien en alles controleren, daadwerkelijk bestaan, dan is het namelijk meer dan waarschijnlijk dat ze malloten zoals jij gebruiken om hun echte bestaan en werkelijke motieven te verhullen.
Dan ben jij de false flag.

Stormageddon | 13-06-16 | 02:30

Het lijken net feilbare, gewone mensen die ook maar wat aanklooien met alle onverwachte gebeurtenissen, die lizards.
Oh wacht....
Stormageddon | 13-06-16 | 01:14
Nu ik uw comments aandachtig volg komt plots dit boek bij mij in herinnering opdoemen. www.goodreads.com/book/show/16146339-t... De rol die de usa en uk hier in speelden is buitengewoon helder beschreven. Via Pakistan kwam indertijd een shitload aan stingers Afghanistan binnen, met dank aan eerder genoemde westerse mogendheden, om die Russen uit Afghanistan te jorissen. Het is hen gelukt. Wel goed om te weten dat dit alles in het geniep moest. Want afspraken enzo.

en définitive | 13-06-16 | 02:23

-weggejorist en opgerot-

1920 | 13-06-16 | 02:17

Ik zeg nogmaals:
Tot 5% islam in een samenleving => sociale onrust, intolerantie en bedreigingen.
5% tot 10% islam => vrijheid van meningsuiting wordt aangetast, oorspronkelijke bewoners weggejaagd, segregatie en politieke onrust.
10% tot 25% islam => verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving.
25% en meer islam => zie Kosovo en voormalig Joegoslavië.
50% of meer islam: totale dictatuur, verval van wetenschap, onderwijs, gezondheidszorg en welvaart. Andersdenkenden worden vervolgd, geïsoleerd of gedood. Zie Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan etc.
Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 16:05

Uitstekend geanalyseerd, maar vertel dat maar es aan de comateuze bonusaanbieding shoppende Gutmensch!

daytripper | 13-06-16 | 02:11

Heeft Timmerfrans al een huilbui gehad in het *kuch* Eu parlement?

daytripper | 13-06-16 | 02:09

De speech voor als dit in Nederland gebeurt, ligt al geruime tijd klaar:
"We leven mee met de slachtoffers. Gecondoleerd. Dit heeft niets met de Islam te maken. We moeten kalm blijven. Gaat u rustig slapen. Wij halen nog wat Islam binnen, want daarmee lossen we het vreselijk verschrikkelijke probleem van de vergrijzing op."

Lentehaas | 13-06-16 | 02:04

@Lewis Lewinsky | 13-06-16 | 01:49
Ja, ik begrijp op zich wel wat je bedoelt. Maar mensen mogen van mij in stenen geloven, zolang ze er maar niet mee gaan gooien. Overigens zal ik ook nooit nalaten de 'inside job nut jobs' te wijzen op de monumentale zwakzinnigheid van hun fixatie. Maar ach, het is al laat...

fehlschluss | 13-06-16 | 02:03

@1920 | 13-06-16 | 01:41
Als er werkelijk een geheime organisatie bestaat, dan zou jij daar zeker niet van weten. Dan hebben ze ook geen website. Dan is er op het hele internet geen spoor van te vinden. Het feit alleen al dat jij met internetlinkjes meent iets op het spoor te zijn betekent al dat er geen geheime organisatie is.
Sterker nog (en nu ga ik je hoofdje helemaal helemaal krankzinnig maken): wellicht, of zelfs waarschijnlijk ben jij dan wellicht geheel onwetend en onwillig juist onderdeel van de cover up voor die hele geheime organisatie en daarmee zijn dan al jouw berichtjes en filmpjes en die van jouw gelijkgezinden de eigenljke false flag.
Bewijs maar eens dat het niet zo is.

Stormageddon | 13-06-16 | 01:53

@fehlschluss | 13-06-16 | 01:43
Niks daarvan, Zwitsal. Klootzakken die hier lopen te beweren dat 9/11 een inside job was moeten oprotten.

Lewis Lewinsky | 13-06-16 | 01:49

@fehlschluss | 13-06-16 | 01:43
ok bedankt...... ben nu te moe en het was me het dagje weer wel,ook voor mij persoonlijk, douchen en slapen, morgen weer de werkroutine

King of the Oneliner | 13-06-16 | 01:47

@King of the Oneliner | 13-06-16 | 01:29
Je moet gewoon geloven wat jij geloven wilt. Dat is je goed recht. Jij doet jouw kritische zegje en ik doe mijn kritische zegje. Laten we blij zijn dat we in een land en in een tijd leven waar dat nog steeds kan. Het komt goed.

fehlschluss | 13-06-16 | 01:43

-weggejorist-

1920 | 13-06-16 | 01:41

@fehlschluss | 13-06-16 | 01:34
LOL

Lewis Lewinsky | 13-06-16 | 01:39

@King of the Oneliner | 13-06-16 | 01:29
En dat laatste is ook zo.

Stormageddon | 13-06-16 | 01:34

@Stormageddon | 13-06-16 | 01:14
Goed gezegd. Mee eens. Overigens meen ik de persoon achter 1920 aan te kunnen wijzen als de spreker in dit youtube frament: www.youtube.com/watch?v=GoyahR-rp_I

fehlschluss | 13-06-16 | 01:34

@1920 | 13-06-16 | 01:20
Gladio was tegen communisme. Maar dat betekent nog niet dat de Rode brigades en de RAF niet hebben bestaan en verzinsels waren van de westerse inlichtingendiensten. Net zo min als de steun van de CIA voor de Mujaheddin niet betekent dat er geen Taliban bestond en bestaat in Pakistan en Afghanistan. Die was en is er wel degelijk. Het tekent alleen nog meer de kortzichtige incompetentie van westerse inlichtingendiensten. De vriend van vandaag, voor een kortstondig politiek doel, is de vijand van morgen voor langdurig ideologisch doel. Daar zit geen groots wereldomvattend complot achter. Althans niet vanuit Washington geleid. Er is wel eentje vanuit Mekka geïnspireerd. En dat is voor iedereen gewoon te zien. Zonder alufolie op je kop.

Stormageddon | 13-06-16 | 01:33

@fehlschluss | 13-06-16 | 01:09 :
9/11 was wel degelijk een inside job.
Pentagon inslag kan gewoon geen vliegtuig zijn geweest.
Building 7 stort neer precies als een controlled demolition.
WTC I en II hadden een centimeters dikke ijzeren core, alles was verpulverd in seconden, dit kan gewoonweg niet.
Enz, enz.
Maar goed, 50 pagina's verder met argumenten, filmpjes en discussies en je zal niet te overtuigen zijn, maar ik heb zeer grote twijfels aan de officiële verklaring, er klopt duidelijk iets niet aan het hele gebeuren, maar dat is toch een welles-nietes discussie, waarbij ik waarschijnlijk uitgemaakt wordt als een niet-deskundige, die nergens verstand van heeft en een conspiracy theorist...

King of the Oneliner | 13-06-16 | 01:29

Wat zou de wereld er toch zoveel beter uitzien zonder geloof!

Sprintercity | 13-06-16 | 01:22

-weggejorist-

1920 | 13-06-16 | 01:20

In deze comment op 07-06-16 van mij had ik al zo'n voorgevoel:
"De makkelijkste manier voor islamitische terroristen om een aanslag te plegen in het Westen is niet een prachtgig uitgewerkt plan, zoals misschien 9/11 was (twijfels hierover, maar dat is andere discussie), maar heel simpel met 2/3/4 man een druk Terrasjes-plein, zoals bijv. Leidseplein, Rembrandtplein, of een trein/metrostation oplopen, de Kalasjnikovs tevoorschijn halen uit de backpack, en wild om zich heen beginnen te mitrailleren.
Binnen no-time 100-en doden en gewonden.
Dat ze later zelf door de politie worden doodgeschoten, interesseert hun niet, want martelaar.
En zo zal het waarschijnlijk gaan.
Andere optie is, bomvest laten afgaan op dezelfde drukke plaatsen, en dan heb ik het niet over voetbalstadions, popconcerten etc, maar gewoon op straat of plein of perron.
Het idee dat ze dijken door gaan steken, drinkwater ver4giftigen, vliegtuigen opblazen is veel te ver gezocht.
Ze zullen het simpel, maar effectief doen.
Het was bijna weer gelukt in Düsseldorf, het is ongelofelijk dat de regering zo naïef blijft, en de vluchtelingen blijft pamperen en binnenhalen.
King of the Oneliner | 07-06-16 | 21:41 "
En het zal ook in Nederland gaan gebeuren, helaas, wij kunnen niet altijd de dans ontspringen.
Weet nu al dat Rubberen Rutte "geschokt" zal zijn, en dat de dader reeds in beeld was bij de autoriteiten...

King of the Oneliner | 13-06-16 | 01:18

@1920 | 13-06-16 | 00:59
Ja joh... Alles is een false flag. Alles is illuminati en Mossad en CIA. Al millennia wordt alles gecontroleerd door de lizard people voor een new world order. Duurt wel verrekte lang om die NWO te regelen. Het wil maar niet lukken om het voor elkaar te boksen, ondanks al die false flags van de verovering van Rome tot Auschwitz, van Vietnam tot elke zogenaamde aanslag sinds de dood van Klinghoffer. Nog steeds niet. Stelletje incompetente sukkels. Het lijken net feilbare, gewone mensen die ook maar wat aanklooien met alle onverwachte gebeurtenissen, die lizards.
Oh wacht....

Stormageddon | 13-06-16 | 01:14

@ "... ik neem aan dat iedereen inmiddels snapt dat 9/11 een inside job was."
Idem dito: Mauthausen, Bergen-Belsen en Treblinka. Ook geënsceneerd net als de maanlanding. Ik vergeet bijna de moord op prinses Diane: het zoveelste arglistige complot van de slinks opererende zionistische machten en krachten mondiaal onder ons. Gelukkig raken de rollen met aluminiumfolie niet gauw op. Dus blijf die hoedjes dapper vouwen en draag ze met trots!

fehlschluss | 13-06-16 | 01:09

Wakker worden mensen!

 

We moeten ophouden met net te doen alsof we een compromis kunnen sluiten met een ideologie die zegt dat het doel is om ons te vernietigen.

 

Het probleem is NIET wapenbezit, het is ISLAM.

 

Het is GEEN terrorisme, het is JIHAD.

 

hallootje kadootje | 13-06-16 | 01:08

1920 | 13-06-16 | 00:59
Kruip maar weer terug in het riool.
Een snuifje zuiver rioolgas zal u goed doen.

Jan Dribbel | 13-06-16 | 01:06

[!]@1920 | 13-06-16 | 00:59
Rot. Op.

Lewis Lewinsky | 13-06-16 | 01:04

-weggejorist-

1920 | 13-06-16 | 00:59

@staples | 13-06-16 | 00:44
Ja maar... Elke moslim is per definitie een randdebiel en een psycho. Niet elke randdebiel en psycho is een moslim, er zijn ook een boel andere (vaak van een andere religieuze sekte), maar in dit geval is het een moslim.
De daad en de reden ervoor vallen wel precies samen in de ideologie die meneer aanhing, dus zo vreemd is het niet om de de ideologie ervoor verantwoordelijk te stellen en iedereen die de ideologie aanhangt moet er mijns inziens ook verantwoording voor nemen.
En als je twitter moet geloven doen ze dat ook. Wel zo overzichtelijk.
mobile.twitter.com/PrisonPlanet/statu...

Stormageddon | 13-06-16 | 00:54

@beerboeloe | 12-06-16 | 20:14
Onze doopgezinde broeders en zusters, die over het algemeen pro homo-rechten zijn.

Precies! En ook zijn we tegen geweld en helemaal tegen het dragen van wapens!

Munchhausen | 13-06-16 | 00:53

@sodomengomorra | 13-06-16 | 00:40
Nou... Dat valt nog te bezien, als hij de LBGT stem wil hebben dan zal hij ook hun burgerrechten moeten bepleiten en dan is hij meteen het ultraconservatieve christelijke deel van de partij kwijt. De spagaat is voor hem is wat moeilijker dan voor Hillary, die al bewezen heeft geen moeite te hebben om een stel moslims naar hun 72 maagden te bombarderen.
Zij heeft een track record van ingrijpen in het midden-oosten, daar kan Donald haar niet op pakken. Bernie was wat makkelijker te pakken geweest op dat punt voor Trump.

Stormageddon | 13-06-16 | 00:48

Serieus, islam hier de schuld van geven? Elke mongool weet dat dit niks met een religie te maken heeft. Islam predikt net zoals het Christendom, Jodendom een anti homo beleid; en moorden in naam van de islam is verboden, in welke vorm dan ook. Dit zijn geen moslims dit zijn first class randdebielen, psychos.

staples | 13-06-16 | 00:44

Fijn, dan hebben we straks dus die hysterische gek van een Donald Trump die de knoppen van kernwapens mag bedienen ...

sodomengomorra | 13-06-16 | 00:40

Zwizalletju | 13-06-16 | 00:21
Nou nee. Want hij zei ook dit: "We’ve reached no definitive judgment on the precise motivations of the killer"
.
WTF? Really? Dus: man (moslim) belt zelf de wouten dat hij IS is, stond al op verdachtenlijst IS aanhangers en IS claimt de aanslag. Maar no sirreeeeeeee, we hebben werkelijk geen idee van z'n beweegredenen. Weet je, laat maar zitten ook. Die kop van Dronebama zit zo diep in het zand dat ie er bij China weer uitkomt.

(er was natuurlijk wel genoeg bewijs om meteen weer z'n gun control stokpaardje te berijden. Dat wel. Denk liever 's na hoe het in godsjezusnaam mogelijk is dat iemand die door de FBI op een IS lijstje is gezet z'n permit niet onmiddellijk verliest. Ongelooflijk)

Gen. Maximus | 13-06-16 | 00:31

Zwizalletju | 13-06-16 | 00:21
Ik zal het invullen: islam=haat.

Jan Dribbel | 13-06-16 | 00:29

@Watching the Wheels | 13-06-16 | 00:12

Obama zei ongeveer dit: "This was an Act of Terror and of Hate" dus in a Nutshell (Terror & Hate) geeft hij een vrij aardige typering van waar dit uit voortspruit en wat hij niet bij name noemt en ook nooit noemen zal namelijk de ......

Zwizalletju | 13-06-16 | 00:21

Teletekst: "President Obama heeft het bloedbad in een homobar in Orlando een terreurdaad genoemd."
.
Alsof de NOS dat wat overdreven vindt of in ieder geval niet verwacht had nos.nl/teletekst#128

Watching the Wheels | 13-06-16 | 00:12

@Peter Emile | 12-06-16 | 23:41

Dank, goed verhaal. Ik zeg al jaren en jaren , dat er eigenlijk maar één écht probleem op dit kleine , nietige bolletje is en dat is de Islam. Punt. Problemen moet je oplossen, dus de Islam moet hervormd worden maar als ze zich zelf niet van de haat er terreur die er vanuit gaat kunnen ontdoen moet het als een Vijandige Ideologie worden gezien en als zodanig worden aangepakt.

Zwizalletju | 13-06-16 | 00:12

Gelukkig is er een totaal verkoopverbod op Mein Kampf. Anders zouden meer mensen die zich makkelijk laten beïnvloeden tot zulke daden over gaan. O wacht, het ging hier niet om Mein Kampf? Welk boek in Allah's naam geeft dan zulke zieke inspiratie?

metzonderzijwieltjes | 13-06-16 | 00:07

Wanneer gaan we nu eens inzien dat islam een gedachte is die alleen maar voor vrede staat? Toegegeven; er worden mensen onthoofd, van daken gegooid, aanslagen gepleegd, verkrachting, incest, invasie van het Westen en meer van dat soort zaken. Maar het is een religie van vrede. En dat moeten we omarmen mensen. Want islam brengt een enorme rijkdom. Jezus was zo dom om te zeggen: 'Maak een keuze." Mohammed was duidelijker. Hij zei: "Onderwerp je."

Ben jij er klaar voor?

Mijn wapens -ik Joris mezelf wel weg.

bft | 13-06-16 | 00:05

@Zwizalletju | 12-06-16 | 23:56
Dank. De man is totaal gestoord.

Lewis Lewinsky | 12-06-16 | 23:58

@Lewis Lewinsky | 12-06-16 | 23:46

Is ook nergens meer te vinden denk ik, behalve op papier.

Dit is van maart 2004 (VK) waar ze het er over hebben. Hij kon niet terecht voor zijn aardappelkoekjes bij zijn Indiase restaurant.

www.volkskrant.nl/recensies/er-bestaan...

Zwizalletju | 12-06-16 | 23:56

@Peter Emile | 12-06-16 | 23:41
Goed gezegd. Hulde.

Eén kleine kanttekening: het aantal mensen dat in naam van de islam is vermoord de afgelopen 25 jaar, loopt in de miljoenen. Alleen al in Algerije is in de jaren negentig een miljoen mensen vermoord in naam van de islam.

Lewis Lewinsky | 12-06-16 | 23:51

@Peter Emile | 12-06-16 | 23:41
Welnee. Het is gewoon een nieuwe sfeer. En wij moeten die sfeer maar accepteren. Of zo.
Tenminste, ik probeer even iets te parafraseren wat ik ook niet begrijp van dit vriendje van Thierry Baudet.
cult.tpo.nl/2016/06/12/ramadan-herinne...
Ik weet niet of ik moet schaterlachen, huilen of facepalmen bij dit stukje. Alle 3 een beetje.

Stormageddon | 12-06-16 | 23:49

@Road to serfdom | 12-06-16 | 23:16
tenenkrommend dom wijf, mooi dat het vastgelegd is voor de komende eeuw, die infantiele stupiditeit, daarmee wordt ze nog wel eens om haar domme kopje geslagen.
Dat wordt geen carrière in de multicultidroom, dat wordt knotwilgen snoeien voor de gemeente in de realiteit.

Crufty | 12-06-16 | 23:48

@Zwizalletju | 12-06-16 | 23:41
Thx. Dat wist ik niet. Het past wel in het ziektebeeld van Anus Grunberg.

Lewis Lewinsky | 12-06-16 | 23:46

-weggejorist-

enorme sukkelzak | 12-06-16 | 23:46

Het zal vast de dank zijn voor geboden onderwijs, kansen en onderdak. Of was het de inspiratie uit de economie van de dood die ene Mohammed met het zwaard verspreidde?
www.answering-islam.org/Dutch/arlandso...
.
Vragen, vragen waarvan onze pc beroepsmassamedia vakkundig zullen proberen af te leiden.

Takki Yah | 12-06-16 | 23:43

Volgens talrijke moslimse soepjurk-baarden die zich (onterecht) 'geestelijken' noemen en van wie velen inmiddels gewoon onder ons wonen en 'werken' en die overigens totaal niet gehinderd worden door de hier geldende verlichting of beschaving, moeten de volgende mensen dood:

- 'Ongelovigen' moeten dood;
- 'Afvalligen' moeten dood;
- Critici van de terreurbeweging die 'islam' heet moeten dood;
- Cartoonisten moeten dood;
- Filmmakers moeten dood;
- Cabaretiers moeten dood;
- Columnisten moeten dood;
- Onafhankelijke journalisten moeten dood;
- Joden moeten dood;
- Amerikanen moeten dood;
- en eigenlijk moet alle westerlingen dood;
- Mede-moslims met een andere interpretatie van de vrijbrief tot massamoord die 'koran' heet, moeten dood;
- Lesbo's moeten dood;
- Transgenders moeten dood;
- homo's moeten dood.

De soepjurk-baarden en hun talrijke volgelingen zijn al een aardig eind op weg; in de afgelopen pakweg twintig jaar zijn honderdduizenden vermoord of gesneuveld tijdens terroristische aanvallen, moord- en slachtpartijen, oorlogen en burgeroorlogen die in naam van Allah en zijn aardse proleet werden of worden uitgevoerd. Alleen in de afgelopen week, op dag 7 van de ramadan, bedraagt het aantal slachtoffers van het moslimse religieuze fascisme 472 (bron: thereligionof peace.com) en daar zijn nog niet eens de 50 slachtoffers in Orlando bij opgeteld.

Dat is het lelijke smoel van het pure fascisme: heb je kritiek of een andere mening? Dan gaat je kop eraf.

Het gehele openbare leven in de vrije' westerse wereld wordt in feite al lang beheerst door de islam. Wat je ook doet of wilt ondernemen, in de trein stappen of in de metro, eten op een terrasje, drinken in een kroeg, dansen in een disco, een luchthaven bezoeken, een vliegreis boeken, een concert bijwonen, een festival bezoeken, een gay bar bezoeken, altijd en overal hangt de grauwsluier van de militante islam overheen, overal en altijd moet je rekening houden met aanvallen, aanslagen, gijzelingen en opblaasmoslims. De ene nog laffer, achterbakser en smeriger dan de ander.

En als je er even géén rekening mee houdt, word je geconfronteerd met de misselijkmakende bloedbaden die deze 'religie' elders produceert. Of met de weerzinwekkende gewelddadige perversiteiten in de gewelds-porno waarmee de islam het wereldwijde internet overspoelt.

Wereldwijd wordt de openbare veiligheid bedreigd en aangetast (dus in feite beheerst) door de islam. Niet door de radicale islam of door islamitische extremisten, maar door de islam. Want de islam is de bron. De islam is het riool dat de ratten produceert die zich onder ons verspreiden. De islam is de smeerpijp die de stinkende bagger van de morele rotting en de barbarij produceert.

Het wordt tijd dat die bron wordt afgesloten. Met een enorm stuk gewapend beton. Voorgoed.

Daarom: verbied de islam.
Verbied de verspreiding en de uitoefening van deze religie die geen religie is, maar een kwaadaardige, totalitaire doctrine, een dictatoriale theocratische staatsvorm, vijandig aan alles waar het westen voor staat - of althans: voor zégt te staan, maar al veel te lang en bij lange na niet overtuigend genoeg.

Peter Emile | 12-06-16 | 23:41

@Lewis Lewinsky | 12-06-16 | 23:15
Grunberg is de Rat die op 12/9/2001 een stuk in de NSB Handelsblad schreef, dat ik toen nog las, over dat ie niet in zijn favoriete restaurant in NY kon eten vanwege de aanslagen. Dat was heel erg, dat ie daar niet kon eten.

Zwizalletju | 12-06-16 | 23:41

Dit KAN niets met de islam en koran te maken hebben want daarin staat duidelijk dat Homo's liev en aardig zijn en een aai over de bol verdienen.
.
Toch ?.... - help -
Iemand , ? NPO ? , Joop ? Deskundoloog ? DWDD ?

enorme sukkelzak | 12-06-16 | 23:39

Puur de schuld van de azijnbode, die gisteren durfde te melden dat Saoedi-Arabie (ondanks de locale almacht van de religie van de vrede) niet het paradijs op aarde is. Da's pure uitlokking, ook al ging de hele bijlage voorbij aan de ergste facetten van ons voorland.

Verder zeg ik: religie van de vrede, bezinning, religie van de vrede, stageplaatsen, religie van de vrede, uitlokking, religie van de vrede, dit heeft niets met Islam te maken, religie van de vrede, populisten in de kaart spelen, religie van de vrede, laten we vooral rustig blijven, religie van de vrede, niet op Donald Trump stemmen, religie van de vrede, met sancties moeten de goeden onder de slechten lijden, religie van de vrede, het zijn maar uitzonderingen, religie van de vrede, wat vindt Sylvana, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede, ...

geld of je leven | 12-06-16 | 23:35

De vader van de killer is een Taliban supporter, heeft een eigen Youtube channel vanuit Cali. En had Afghaans Presidentiële ambities.

Father of America's most deadly mass shooter wants top Afghan president job and had TV show where he showed support for the Taliban
Seddique Mateen is the father of mass shooter Omar Mateen, 29
Mateen Snr is an Afghan man and also hosts Durand Jirga Show
The show is aired on YouTube channel Payam-e-Afghan, from California
One video shows him declaring his candidacy for the Afghan presidency
In another, he shows his support for the Afghan Taliban
He told press this morning: 'We are in shock like the whole country'

Bron: www.dailymail.co.uk/news/article-36379...

Zwizalletju | 12-06-16 | 23:35

Gruwel, die nietszeggende deskundoloog bij Nieuwsuur. Downplayen, ontkennen en wegkijken. Het heeft allemaal niets met de islam te maken. Wat een onkunde, wat een onwetendheid van die terrorisme 'expert'.

Road to serfdom | 12-06-16 | 23:16

Heel vreemd. Ik moet denken aan wat Anus Grunberg schreef, vorige week, in de Wegkijkbode: *Het gevaar van moslims is imaginair*.

Lewis Lewinsky | 12-06-16 | 23:15

Nou, het grote politiek correcte kleinpraten, wegkijken en relativeren is alweer begonnen. Nog een stap verder en het betreft een heel normale jongen die helaas is geradicaliseerd vanwege discriminatie en slechte jeugd en beschikbaarheid van wapens. En uiteraard heeft het allemaal niets te maken met de islam.

notamused | 12-06-16 | 23:08

Bij Nieuwszuur zit een domme te proberen de slimmen dom te maken.
De zielepoten maken zich steeds belachelijker.

A3an | 12-06-16 | 23:08

@Tijl U | 12-06-16 | 23:01
ze maken zich letterlijk onsterfelijk belachelijk hiermee, alles blijft bewaard.
Wat een debielen.

Crufty | 12-06-16 | 23:03

DENK? Sylvana? De homo's hebben er om gevraagd of zo? We zijn benieuwd.

Tijl U | 12-06-16 | 23:02

Wikipedie:
"Terrorism is classified as fourth-generation warfare and as a violent crime. In its broadest sense, is defined as the use of violence, or threatened use of violence, in order to achieve a political, religious, or ideological aim."
Dit is dus geen terrorist, maar gewoon een moslim die zijn geloof uitoefend. Net als een miljard anders moslims

Duck Twacy | 12-06-16 | 23:02

Het Journaal put zich weer uit: hoe kronkelen we ons nu weer uit de Islam-achtergrond uit? O ja: hij was een lone wolf. Het heeft verder niets met de Islam te maken. De brave borst was gewoon 'toevallig' 'slechts' homohater. Heeft werkelijk NIETS met de Koran te doen. U weet wel, dat boek dat op elke straathoek legaal te koop is. Het boek van de barmhartige Allah. Een totaal onschuldig boek.

Tijl U | 12-06-16 | 23:01

Trump had gelijk om geen moslims in de USA toe te laten. Nu de Eu nog of Nederland.

IndoFortuyn | 12-06-16 | 23:01

NUKEN punt

Of precies het zelfde flikken maar dan in de sharia wijken of alles en iedereen die zich profileert richting IS.

pacmann | 12-06-16 | 23:01

Nieuwsuur ... LOL.. wat een domme kut.

Crufty | 12-06-16 | 23:00

Waarom komen dit soort berichten over die Moskee en die gozer die homo's dood wil uit compassie altijd achteraf?!

Lampelul | 12-06-16 | 23:00

A3an | 12-06-16 | 18:45
Het wordt echt niet betaald door jouw centjes tutje... dus doe eens dimmen.
De Koreaanse Slet | 12-06-16 | 22:28
************************************
Daar weet jij helemaal niets van "sletje" !

A3an | 12-06-16 | 22:49

Nieuwsuur stelt zich de volgende vraag: "Handelde de dader alleen?"...

NEE EIKELS! ZE HANDELEN AL VELE JAREN MET DUIZENDEN!

(sorry, ik moest het echt even schreeuwen)

metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 22:49

-weggejorist-

Tiktak Theo | 12-06-16 | 22:43

Tofik probeert zijn hachje te redden, bang dat ie op een dag door z'n 'vrienden' wordt terecht gewezen. Niet meer dan een verrader van zowel de Islam als de Homo's.

Stonecity | 12-06-16 | 22:43

Sommigen noemen de islam ook wel de "religion of permanent anger".
Ten onrechte natuurlijk, want na elke massamoord wordt er weer uitbundig feest gevierd.

Dandruff | 12-06-16 | 22:41

De Politiek Correcten bij Reddit en Facebook bannen van alles. Joop in het groot.

Facebook removes SIOA (Stop Islamization of America) page; Reddit bans users who say Orlando jihadi was Muslim

bron: www.jihadwatch.org/2016/06/facebook-r...

Zwizalletju | 12-06-16 | 22:40

ristretto | 12-06-16 | 22:11
Dat Tofik niet meer politiek actief is, is een zegen! Ik ga haast in een hogere macht geloven die ons Haags handelen uit zijn naam bespaart.
En Tofik, die IS die de afgelopen jaren zo vaak in het nieuws is, zijn niet de Internationale Socialisten waar je nog voor liep te flyeren.

metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 22:37

Dit brengt mij tot mijn tweede punt: Indonesie, het grootste moslimland op aarde. Waarom komen daar maar een handje vol IS'ers vandaan? Hebben zij soms een ander soort Islam? Ik dacht het niet.
vivantomnesvirgines | 12-06-16 | 21:46

Google eens op Jemaah Islamiyah knul.

Willianus Wortelus | 12-06-16 | 22:36

Lachen!!!! Geen Stijl nu ver over de 600 inzendingen (met veel goede links) tegenover Joop met een tragische 57.
Is jololo inmiddels gesmolten in de tranen of heeft hij zijn eigen boksbal midscheeps gekregen?
Ja zijn updates kloppen wel, is ook moeilijk te ontkennen, maar die moderating zuigt erger dan drijfzand!

toetssteen | 12-06-16 | 22:32

A3an | 12-06-16 | 18:45

Het wordt echt niet betaald door jouw centjes tutje... dus doe eens dimmen.

De Koreaanse Slet | 12-06-16 | 22:28

lingo star | 12-06-16 | 21:41
Mijn excuses, ik meende dat u de tweet onderschreef. U nam namelijk geen positie in.

toetssteen | 12-06-16 | 22:28

Tja, en inplaats van effectieve maatregelen te nemen zitten de regerinleider elkaar mentaal te ondersteunen voor de gevolgen hun desastreus immigratiebeleid.

watazooi | 12-06-16 | 22:26

vivantomnesvirgines | 12-06-16 | 22:03
Een misverstand uwerzijds. De Islam aldaar werd in bedwang gehouden door de oorspronkelijke, warme/menselijke cultuur aldaar. De Islamitische ideologie zelf is vanuit haar kern door en door verrot. Het zou dan ook de voorkeur genieten dat deze doodscultus geheel afgezworen zou worden door mensen die menen 'gematigd' moslim te kunnen zijn. Ze legitimeren hiermee namelijk een ideologie die even verderfelijk is als Nazisme, Fascisme en Communisme (hoi SP!)

BlowingBubbles | 12-06-16 | 22:22

Mark_D_NL : de sarcastische ondertoon in mijn commentaar is u kennelijk ontgaan. Het was bedoeld als analogie n.a.v. het "Joop-commentaar" op de Oudejaarsnacht-aanrandingen in Keulen door NAF'ers e.d. "Joop" annex de bijna voltallige Nederlandse feministische goegemeente probeerden de affaire te neutraliseren door te stellen, dat geweld tegen vrouwen ook in Nederland veel voorkwam en deze stelling werd met graagte overgenomen door de Volkskrant/NRC c.s.

oliebolletje123 | 12-06-16 | 22:20

'Take me somewhere I feel safe,
where I can say ”I love you”.
Take me somewhere I feel safe,
where I can breathe a while, tear down my worn disguise.

Here I stand, no guns, no guard.
Come face me now, my soul, my heart.

No fear, no fear, no fear.

www.youtube.com/watch?v=IjDtvaWWfyI

beerboeloe | 12-06-16 | 22:20

@Bolder | 12-06-16 | 20:12
Dat Sorry is nog minder waard dan een bult varkensstront.

poisonivy | 12-06-16 | 22:17

vivantomnesvirgines | 12-06-16 | 21:46
Kijk eens naar de "klederdracht" in Indonesie. Vergelijk die eens met 30 jaar geleden. De vrouwen liepen er rond in kleurige gewaden, nu in arabische hobbezakken. Sumatra is zelfs een islamitische staat binnen een islamitische staat, de shariapolitie maakt daar de dienst uit. Overal in Indonesie worden kerken aangevallen en brand gesticht met moordpartijen. Vooral in de kersttijd gaat het er hevig toe, google maar eens. IS terroristen van indonesische origine vinden kennelijk dat ze vooralsnog genoeg te vernielen hebben in eigen land en vergeet ook hun terreurdaad op Bali tegen hindoes en toeristen aldaar niet..

dagpauwoog | 12-06-16 | 22:16

m.telegraaf.nl/article/25989204/ex-orl...

Als een afranseling om het huishouden in 'deze kringen' als voorbode wordt gezien, staat ons nog heeeeeeel wat te wachten.

metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 22:13

OPvallend hoe op de radio de voorzitster van de COC het voor elkaar krijgt om het woord islam niet 1 keer te noemen. Zijn ze bang? WAarom toch, laten we met zijn alles de Islam achter de voordeur jagen.

Poes Fiep | 12-06-16 | 22:12

Tofik Dibi is een dramaqueen. Klassieke dramadriehoek. Slachtoffer, Advocaat en Aanklager in één tweet. Drama, tragedie. Nee Tofik. Het is tijd om keuzes te maken.

ristretto | 12-06-16 | 22:11

Ik hoorde hier zojuist een tweetal maatschappelijk werksters over praten. Het is onvoorstelbaar hoe deze dames die niet aan de maatschappij werken maar hun pappa en mamma haten de blanke mensen die al het werk doen de schuld geven van wat hier gebeurd is.
Als de blanken de islamieten niet ongelukkig zouden maken door hen te discrimineren zou dit niet zijn gebeurd.
En helaas.... Als ik kijk naar de huidige samenstelling van ons parlement deelt de meerderheid van Nederland deze mening nog ook.

Orakel1958 | 12-06-16 | 22:10

Het houdt niet op, niet vanzelf.
Thomas333 | 12-06-16 | 21:40
Iets offtopic: met meer dan honderduizend ambtenaren op het ministerie van Veiligheid&Justitie lijkt het mij een koud kunstje om een islam meldpunt te willen optuigen. 0800-**** bij voorbeeld. Waarom gratis? Wij dragen bij aan de schatkist, zij- dit ministerie is er voor ons. En niet andersom.
Inmiddels bemerk ik dat de laconieke houding van de regering, de media niet in de laatste plaats tav islam mij woedend maakt. (Met Eefje van zojuist in gedachten is deze houding geen goed vooruitzicht)
Tabee.

en définitive | 12-06-16 | 22:08

-weggejorist-

wegrenner | 12-06-16 | 22:08

Is deze haatimam al uigenodigd door een Nederlandse moskee?
Het zou me niet verbazen.

Jan Dribbel | 12-06-16 | 22:07

Zou Toffee Dibi het al warm hebben?

Ales | 12-06-16 | 22:04

BlowingBubbles | 12-06-16 | 21:54
Ok, dus het is prima als er moslims zijn die het soort islam aanhangen die NIET dit soort verschrikkelijke dingen toelaat... laat dit nu net het standpunt zijn van IEDEREEN!

vivantomnesvirgines | 12-06-16 | 22:03

@fingers | 12-06-16 | 21:53
We leven zeker in een rare wereld. Blijkt die SP'er van het scooterincident Gaza sympathisant te zijn. En als je dan kijkt wie zijn FB vriendjes zijn. Er staan een paar bekende namen tussen; sommige verbaasden mij niet, maar anderen deden me even versteld doen staan.

Maria.1 | 12-06-16 | 22:02

Kaan78 | 12-06-16 | 20:10,

Er worden geen onzinartikelen over Turkije geplaatst, alles klopt;
- Turkije censureert niet alleen alle Turkse oppositie;
- maar zelfs de Turkse justitie als die criminele handlangers van Erdogan onderzoekt;
- Turkije ontkent nog steeds de Armeense genocide;
- en zet ook andere landen onder druk om geschiedenisles te verbieden;
- ondertussen worden Turkse minderheden (christenen, Koerden, alewieten) onderdrukt;
- terwijl Erdogan openlijk genocideclubjes zoals hamas en isis steunt.

Dat de PKK bijna half zo moorddadig is als Erdogan, ben ik overigens wel met je eens. Maar dat maakt de veel grotere moordlust van Erdogan niet ongedaan, en zijn vele duizenden andere mensenrechtenschendingen evenmin.
Integendeel; deze hele geweldsspiraal is te danken aan Erdogan die begon met het bombarderen van Koerden in Syrië en Irak. Nota bene op het moment dat die Koerden door het door Turkije gesteunde isis met uitroeiing werden bedreigd. Tot een jaar geleden hield de PKK zich al 10 jaar aan een wapenstilstand. Maar door Erdogans steun aan de genocide op de Koerden, besloten de Koerden zich te verdedigen tegen genocide.

Zouden Europeanen ook eens moeten gaan doen.
Tenslotte zijn moslimclubjes als denk en ael duidelijk over hun rol in Europa. De islam verbiedt beschaving, omdat de islam is gebaseerd op de zuilen Perversie, Wreedheid, Onrecht en Moordlust. Al deze islamitische deugden zijn in beschaafde landen juist verboden, vandaar de haat van moslims tegen het beschaafde Westen.

Dandruff | 12-06-16 | 21:59

Walgelijke daad. Lees het nu pas. Lekker weekend vieren in het vrije westen. Arme lui, RIP.

Driewerf Hoezee | 12-06-16 | 21:58

en définitive | 12-06-16 | 21:47
Je moet niet schrikken van Dibi, dan kun je wel aan de gang blijven. Hij is een fly on the wall, werd zelfs door partijgenoten niet serieus genomen.

dulcinea | 12-06-16 | 21:58

Onze regering vertelt autochtonen dat ze tolerant moeten zijn.
Terwijl de intoleranten massaal door diezelfde regering geïmporteerd worden.

Vogelbeest | 12-06-16 | 21:58

Hebben zij soms een ander soort Islam? Ik dacht het niet.
vivantomnesvirgines | 12-06-16 | 21:46
Jazeker, alhoewel de haatsjeiks uit SA er met hun petrodollars alles aan doen ook dat land te vergiftigen met hun vuige, recht in de leer Islam.

BlowingBubbles | 12-06-16 | 21:54

@necrosis Sorry voor late reply.... natuurlijk was dat een grap maar het zou zo maar kunnen tegenwoordig... we leven in een hele rare wereld.... Darwin zou er een toneelstuk van maken....

fingers | 12-06-16 | 21:53

Al enig licht op deze onverkwikkelijke zaak van denk mascotte en ontplofte negerzoen SultanSuckerSimons?

metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 21:52

-weggejorist-

oostvooruit | 12-06-16 | 21:52

Paljas | 12-06-16 | 21:30

Tja, het zal me niet verbazen.

Kon Tiki | 12-06-16 | 21:51

Ik ben benieuwd hoeveel kogels hij in totaal heeft afgevuurd. Maar zoals het eruit ziet lijkt het een nette score.

ren-forrest-ren-e | 12-06-16 | 21:50

@dulcinea | 12-06-16 | 21:31
Die *rochelderochel* 'wijze tweet' van oudTweede Kamer lid namens GroenLiegt; hier schrik zelfs ik van. Mensen worden om hun sexuele geaardheid vermoord door een islamfantast en dit wordt 1op1 geschaald naar moslims die het ook niet makkelijk hebben. Door Dibi, de GroenLiegt aanhanger. Kolere, veel gekker maak je het amper mee.

en définitive | 12-06-16 | 21:47

Handen af van 'onze' homo's!

Rest In Privacy | 12-06-16 | 21:46

Toch blijft het belangrijk dit los te zien van het geloof dat alle andere moslims beleiden. Deze aanslagen zijn er niet omdat moslims inherent tegen de westerse wereld zijn. Zouden er dan niet veel meer aanslagen moeten zijn? En waarom nemen de aanslagen juist nu toe? Er waren vroeger echt niet veel minder moslims. Als alles koek en ei was in het midden oosten, zouden we deze aanslagen echt niet hebben, met of zonder islam. Dit geeft eens te meer aan waarom moslims weren niet werkt; het geloof is niet de oorzaak, het is slechts een middel.
Dit brengt mij tot mijn tweede punt: Indonesie, het grootste moslimland op aarde. Waarom komen daar maar een handje vol IS'ers vandaan? Hebben zij soms een ander soort Islam? Ik dacht het niet.

vivantomnesvirgines | 12-06-16 | 21:46

toetssteen | 12-06-16 | 21:26
Het was een tweet van Tofik Dibi. De man heeft werkelijk een kronkel in zijn hoofd.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 21:41

Het houdt niet op, niet vanzelf.

Thomas333 | 12-06-16 | 21:40

Jammer dat de dader dood is. Groen linx had hem graag een stageplek aangeboden.

Kwatz | 12-06-16 | 21:36

Ook in Nederland wordt -met name in bepaalde wijken- vanavond veel gedanst. Er is dan ook echt íets te vieren. Op naar de volgende feestelijke gebeurtenis...

metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 21:36

Je verwacht het niet hè...

jatheïst | 12-06-16 | 21:36

@toetssteen | 12-06-16 | 21:26
Nog eens lezen. En focust u zich dan even op "wijze tweet". Hoe zou u dat moeten interpreteren?

dulcinea | 12-06-16 | 21:31

@Mastermattie | 12-06-16 | 21:25
Men kan het wel, de realiteit onder ogen zien. Vandaar de minieme plus van vanmiddag mijnerzijds richting den Joop. Ontkennen is als een biatch. Werkt niet.

en définitive | 12-06-16 | 21:31

Kon Tiki | 12-06-16 | 21:20

Dat idee had ik ook direct toen ik zn foto's op my space zag.
Even psychologiseren van de koude grond: misschien was hij gay, maar kon dat niet omdat het niet viel te verenigen met zn geloof en hebben alle opgekropte gevoelens hiertoe geleid?

Paljas | 12-06-16 | 21:30

lingo star | 12-06-16 | 21:19
Doet u nu? Homoseksuelen in hetzelfde hokje plaatsen als IS maffies die vrouwen kidnappen, en verkopen, mannen afknallen, steden en dorpen terroriseren en vul maar in.
Lingo Star, wat u tracht te vergelijken, gaat volstrekt mank.

toetssteen | 12-06-16 | 21:26

@Dr.Jay | 12-06-16 | 20:28
Hoe weten ze dat dat de Moslim Terrorist was? Misschien was dat zijn Vader? Hij moet handlangers hebben gehad.

Mark_D_NL | 12-06-16 | 21:26

@beerboeloe | 12-06-16 | 20:41
kaan78 is een bot.

Mark_D_NL | 12-06-16 | 21:22

@Kaan78 | 12-06-16 | 20:10
Even serieus, mede-guurders.
Ik ben het ook meestal niet eens met Kaan78 maar hij(/zij?) biedt wel een serieus tegengeluid.

Mastermattie | 12-06-16 | 21:21

@Fokkelien | 12-06-16 | 21:04 Exact.
De progressieven van weleer hebben zich ontpopt tot de wegkijkende vlinder(sorry vlinders) die er geen brood in zien om de omgeving te vrijwaren van destabiliserende invloeden opdat hun voortbestaan zal gedijen. Rare lui, die exhippies.

en définitive | 12-06-16 | 21:20

Vreemd, Omar ziet er zelf ook behoorlijk gay uit.

Kon Tiki | 12-06-16 | 21:20

Crufty | 12-06-16 | 20:43
Lees ook de wijze tweet van Tofik Dibi
Homo's zijn op heel veel plekken in de wereld onveilig. Moslims idem. Hoop dat beide groepen zich niet tegen elkaar uit laten spelen

Rest In Privacy | 12-06-16 | 21:19

@oliebolletje123 | 12-06-16 | 20:05
Homo geweld in Nederland komt, ook, alleen maar vanuit de Islam hoek.

Mark_D_NL | 12-06-16 | 21:17

FBI kende shooter al sinds 2014. Hij had banden met een zelfmoordterrorist en is 2x ondervraagd daarove. Hij verklaarde Islamic State strijder te zijn toen hij 911 belde. Daar is dus geen enkele twijfel mogelijk.

tipo | 12-06-16 | 21:17

@opbokkennu | 12-06-16 | 20:51
FBI heeft z'n ID gevonden op z'n dode lichaam: Het antwoord is dus: "Ja"

Mastermattie | 12-06-16 | 21:16

Fokkelien | 12-06-16 | 21:04

Precies, ze zijn daar in de USA soms net zo stompzinnig als hier. Alles wegrelativeren en met de mantel der liefde bedekken, want o, o, o je zal toch uitgemaakt worden voor xenofoob, islamofoob, racist of Allah mag weten wat nog meer. Gelukkig zijn er nog mensen die denken aan eigenbehoud en die de eigen normen en waarden willen verdedigen tegen dit barbarisme, en dan heb ik het echt niet over de Jelle Zijlstra's.

Nelis SplitBloes | 12-06-16 | 21:13

@Bamberger Reiter | 12-06-16 | 19:50
Als je vrede hebt met terreur wel ja...

Mastermattie | 12-06-16 | 21:13

@Gears | 12-06-16 | 20:21
Klopt. Mijn reactie was ook sarcastisch. De tweet in de link beschrijft exact het probleem: Meneer had 911 gebeld om zijn steun aan IS(IS) te betuigen.

Mastermattie | 12-06-16 | 21:12

1) Is al duidelijk geworden of deze Omar Mateen ook aanwezig was bij de spreekbeurt in april 2016 in Orlando van de imam die het doden van homo's ziet als een " act of compassion?" .

2) deze daad onderstreept eens te meer dat argwaan tov Islam is gebaseerd op feiten en realiteit en niets met fobie te maken heeft.

Paljas | 12-06-16 | 21:09

Hey het wordt de hoogste tijd voor een islam verbod.
Niet te vertrouwen die lui.

dekolere | 12-06-16 | 21:06

Pace | 12-06-16 | 16:57 |
Gaat Obama dan ook religie aan banden leggen? Dat is namelijk het échte probleem hier.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 21:06

Kaan78 | 12-06-16 | 19:46
Man droeg een scherfvest plus helm, was gewapend met een AR-15 223 kaliber. Levert gruwelijke inwendige schade op (vrees dat er no wel wat doden bij zullen komen).
Vertelt u mij maar hoe u zulk een wacko goed gaat raken.

toetssteen | 12-06-16 | 21:06

Ales | 12-06-16 | 18:30

Dat noemen wij mensen met een gewoon gezond boerenverstand nou een echt kudtwijf en een domme islam-geïndoctrineerde geiten-wollen-sokken-weg-met-ons-doos, waar zelfs de geiten geen brood van lusten.

Nelis SplitBloes | 12-06-16 | 21:05

ik zat het hele gebeuren op CNN te volgen, krijg je wel meer details en achtergrond maar ook weer, daar ook, een volidioot official, hoofd van de plaatselijke gaycommunity ofzo, die werkelijk waar de haat wil beteugelen met nog meer blijken van liefde. O ja, ze wil eveneens proberen om de harten van deze haatdragende geweldplegers te raken door de dialoog aan te gaan en ze het gevoel te geven dat ze erbij horen. Dit soort teksten opdissen terwijl het bloed nog niet is opgedroogd, wat een onnozele onkunde.
O ja, en dat er vandaag in LA een verdachte is opgepakt bij de Gaypride met een wapenarsenaal en een poederachtige substantie in zijn auto, heeft natuurlijk ook niets met dit incident te maken. Wat zeg ik nou, dit incident in Orlando heeft ook niks met Islam te maken, er is totaal geen verband. Dat er onlangs nog bericht naar buiten kwam dat je, als moslim, bij het op jihad gaan tijdens de ramadan, 10 keer meer zegeningen kreeg toebedeeld in het hiernamaals, heeft hier ook niks mee te maken. Ze kunnen het gewoon niet over hun lippen krijgen, de Islam, dat is het verband.

Fokkelien | 12-06-16 | 21:04

Het verbaast me steeds meer welke van mijn reaguursels -weggejorist- worden. Naar mijn beste weten was mijn reaguursel helemaal in de lijn van wat GS ZELF regelmatig over het onderwerp ISLAM weet te melden. (Gone in 3.... 2.... 1)

beerboeloe | 12-06-16 | 21:01

@Crufty | 12-06-16 | 20:14
Obama inderdaad bijna weg, maar zijn grootste zorg is nog om dit ten behoeve van Hillary Clinton zo te spinnen dat het Trump zo weinig mogelijk in de kaart speelt.

Zoetwaterpanharing | 12-06-16 | 20:59

A3an | 12-06-16 | 19:14
Ehhh, de christelijke en joodse vasten betekende niet dat men niet at of dronk, met ontzegde zich luxe. Dus geen wijn, maar water, geen melk, maar water, geen brood met, maar alleen brood. Geen vlees door de week (behalve de landarbeiders, want die waren zelfs verplicht vlees te eten, vandaar dat de dominee graag kwam buurten en arbeidersgezinnen daarop inspeelden door eerst het vlees zo snel mogelijk weg te schrokken en pas daarna de piepers en de groenten.)
Het ging alzo om het afzien van luxe, maar nooit van noodzakelijke voedingsstoffen.

toetssteen | 12-06-16 | 20:57

De islam is onverbiddelijk voor homo's en vrouwen. In Saoedie-Arabië worden homo's onder luid gejuich opgehangen. Vrouwen zijn in de moslimwereld zoogdieren zonder rechten.

En wij hebben de grenzen wagenwijd open gezet. Met dank aan de linkse roeptoeters.

Jack Jersey | 12-06-16 | 20:50

Obama maakt er weer een wapendingetje van

charissa | 12-06-16 | 20:50

@tipo | 12-06-16 | 20:44 Hoe kon dit zo ver komen dat er mensen worden doodstukvermoord nmens islam ...
Vrij naar ruttegraatloze Mark: zij zijn toch met meer?

en définitive | 12-06-16 | 20:49

Als twitter bestond op 10 mei 1940:

We zijn geschokt. Sterkte aan de nabestaanden en laat ons de eenheid bewaren (MinPres)

Gaat Geenstijl ook zo tekeer als het volgende keer gewone Nederlanders zijn die Rotterdam plat bombarderen?

De invasie van Nederland is het werk van extremisten. Het zijn geen echte Nazi's

Het slechtste dat we kunnen doen is de Nazi's met de vinger wijzen

Mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers van germanofobie

De Nazi's zijn hier en blijven hier. We moeten begrip voor hen hebben en ons aanpassen waar nodig

Blijkbaar heeft het Nederlandse leger teruggeschoten. Deze polarisatie kunnen we missen

Vreetkonijn | 12-06-16 | 20:48

Professor Pollenwob geweld wordt nergens voorgeschreven in het nieuwe testament, wel veroordeeld. Koran daarintegen verheerlijkt geweld...... het is zelfs een enkele reis naar het paradijs waar de martelaren zich voor eeuwig te buiten kunnen gaan aan wijn en vrouwen. Dom boek. De burgemeester van Rotterdam vind het een fijn boek want die is ook van allah en de pvda

Aboe la | 12-06-16 | 20:47

@lingo star | 12-06-16 | 20:31
Voor je t ontgaan is, dit was de grootste massaslachting door 1 persoon, speciaal gericht op een bepaalde groep door een geradicaliseerde klojo mét Afghaanse ouders, die het volledig begrijpen, want maaaaanden geleden zag hun zoon twee homo's kussen c.q. elkaar een klein blijkje van hun liefde geven, dusss is dit een logisch resultaat, aldus pappie. JOH!

Crufty | 12-06-16 | 20:43

Sylvana zou kunnen zeggen, Wij van Denk stellen dat de Islam de religie van de vrede is en dat dit slechts een beperkt eenmalig incident wat natuurlijk weer meteen misbruikt wordt voor rascistische doeleinden door islamofoben, rascisten en pro piet aanhangers.

jules degrelle | 12-06-16 | 20:43

Maar toch: mijn bloed kóókt. En blijft KOKEN.
EefjeWentelteefje | 12-06-16 | 20:29
'k Begrijp u. En velen met mij gezien de onvrede die alhier heerst, bijna tastbaar over de policor- de wegkijkers&vergoelijkers.

en définitive | 12-06-16 | 20:41

@Kaan78 spreekt als een 'google translate' gebruiker, het zou me niet verbazen als hij niet eens nederlands spreekt.

beerboeloe | 12-06-16 | 20:41

Dus ...
@Dr.Jay | 12-06-16 | 20:28
?
Ja, hallo!
Het kan ook gewoon een Zionistisch complot zijn.
Racist.

Piet Karbiet | 12-06-16 | 20:41

-weggejorist-

beerboeloe | 12-06-16 | 20:40

Mijn vraag daarop is dan waarom de NL media "walgelijk" reageert op dit politie acties van Turkije. Wat zijn jullie raar. Heb nooit zulke reacties van jullie gezien als er onzin berichten over Turkije wordt geplaatst.
Kaan78 | 12-06-16 | 20:10
Op je grammatica letten en geiten neuken tegelijkertijd, het blijft een lastige zaak.

Kapitein Stijlvol | 12-06-16 | 20:36

@ Bamberger Reiter | 12-06-16 | 19:50

U spreekt ware woorden! De Pax Obama laat zijn zegenrijke invloed reeds voelen. Hamdoelilah!

HoogToontje | 12-06-16 | 20:35

Kaan78 | 12-06-16 | 20:10
Turkije heeft verloren na na na na

Rest In Privacy | 12-06-16 | 20:33

Heeft Sylvna hier eigenlijk al iets van mogen vinden van DENK?

BlowingBubbles | 12-06-16 | 20:32

@Julia heeft de artikelen niet gelezen

beerboeloe | 12-06-16 | 20:32

twitter.com/tomjanmeeus?lang=nl
De meeste massaschietpartijen in de VS worden niet gepleegd door iemand met Afghaanse ouders. Ik zeg het maar vast

Rest In Privacy | 12-06-16 | 20:31

Rammen dan...

Rest In Privacy | 12-06-16 | 20:31

nos.nl/l/2110593
Ghe, de policor kan niet anders.

en définitive | 12-06-16 | 20:29

Kaan78 | 12-06-16 | 20:10
Er worden ook geen onzin berichten over Turkije geplaatst in de media. Het is nog vrij terughoudend terwijl te tweede genocide die de Turkse staat op haar conto kan schrijven momenteel gaande is.

BlowingBubbles | 12-06-16 | 20:29

@en définitive | 12-06-16 | 20:12

Dank voor uw vriendelijke woorden.
Ik liet mij helaas eventjes gaan... Joris had waarschijnlijk gelijk.

Maar toch: mijn bloed kóókt. En blijft KOKEN.

EefjeWentelteefje | 12-06-16 | 20:29

CNN: The shooter called 911, pledged allegiance to ISIS and mentioned the Boston bombers, according to a U.S. official.

Dus ...

Dr.Jay | 12-06-16 | 20:28

links modus on// Dit straalt weer heel slecht af op moslims en de islam. Deze jongen was geen moslim. Mijn medeleven gaat uit naar alle moslims// links modus off kotsssssssskotssss.

Julia | 12-06-16 | 20:25

O, excuses! Verwijzing naar youtube stond hier al boven. Sorry.

Poesmobiel | 12-06-16 | 20:21

@Mastermattie

Waarom stoorde hij zich aan 2 zoendende mannen??
Door de Koran... De Koran is namelijk heel duidelijk over homosexualitiet. Het heeft alles met de islam te maken.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 20:21

@jules degrelle | 12-06-16 | 20:14
DENK vindt dat nog (!) niet kunnen in de USA, maar heel normaal, begrijpelijk en logisch als het in een islamitisch land gebeurt, want koran!!
Dus Sylvana is al haar gay-music-scene-friends nu aan t waarschuwen niet naar Turkije op vakantie te gaan.

Crufty | 12-06-16 | 20:17

-weggejorist-

Cellinus | 12-06-16 | 20:15

In het rijtje hoort ook nog 'ultra-orthodoxe jood die op de Jerusalem Pride om zich heen steekt' met 6 doden tot gevolg. Niet te vergelijken met dit geval, maar toch. Overigens is het hier beter te spreken over 'baptisten homohater' dan 'doopgezinde homohater.' De verschillende extreem rechtse 'baptist churches' in de VS lijken niet op onze doopgezinde broeders en zusters, die over het algemeen pro homo-rechten zijn.

beerboeloe | 12-06-16 | 20:14

En wat vind DENK eigenlijk over deze kwestie?
Graag intervieuw met die nieuwe woordvoerster van DENK of nog liever, met Sylvana Simons

jules degrelle | 12-06-16 | 20:14

@Zoetwaterpanharing | 12-06-16 | 20:10
Zoiets als twee homo's zien zoenen en dan niet maanden later de gemeenschap pogen uit te roeien dus.
Obama.. gelukkig is ie bijna opgerot.

Crufty | 12-06-16 | 20:14

-weggejorist-

Poesmobiel | 12-06-16 | 20:13

Ik ben er al een tijdje uit, maar als bi stem ik de volgende keer mooi op de PVV. De relatieve vrijheid die homo's sinds de jaren '60 hebben bereikt wordt langzaam steeds verder ingeperkt. Dan maar een rechtse flikker. PVV +1

Diamant. | 12-06-16 | 20:13

Verslaggever NOS in de VS: We kunnen natuurlijk nog GEEN conclusies maken, daar moeten we HEEL voorzichtig in zijn.
Oh, van wie dan?
Bij de rellen in Geldermalsen kon de NOS wel direct duiden dat dit om xenofobe tokkies ging. Zelfs HELEMAAL uit een ander naburig dorp.
Kots kots kots puke

Piet Karbiet | 12-06-16 | 20:13

@EefjeWentelteefje | 12-06-16 | 20:03
Joris heeft gehandeld. Moet kunnen. Waarbij ik uw onvrede inzake het geen u ter berde bracht geheel heb willen volgen. Een andere schrijfstijl Eefje, en u kunt weer doen;)

en définitive | 12-06-16 | 20:12

Ge-luk-kig !!
De vader van de Moslim terrorist zegt Sorry !!
Gunman's father: 'We are apologizing for the whole incident'

Bolder | 12-06-16 | 20:12

Oeps, mijn eerderetegel is weggejorist.

Sorry Joris.

Kun je nagaan hoe kwaad ik hierover ben, juist als feministe (een èchte, dus) en homo-activist.

'k zal 't nooit meer doen. Beloofd.

EefjeWentelteefje | 12-06-16 | 20:12

Als het zelfde speelt met terreur in Turkije koppen jullie hem wel in met dat Turkije Koerdische burgers dood maakt. Ik reageer bewust met een iets lichtere variant en gelijk vinden jullie het walgelijk. Mijn vraag daarop is dan waarom de NL media "walgelijk" reageert op dit politie acties van Turkije. Wat zijn jullie raar. Heb nooit zulke reacties van jullie gezien als er onzin berichten over Turkije wordt geplaatst.

Kaan78 | 12-06-16 | 20:10

"To bear the unbearable", zei Obama. Al die haat voortkomend uit en geïnspireerd door islam begint behoorlijk ondraaglijk te worden. Maaar dat bedoelde Obama vast niet.

Zoetwaterpanharing | 12-06-16 | 20:10

Orlando shooter called police, swore allegiance to Islamic State
www.timesofisrael.com/orlando-shooter-...
NOS: heeft niets met Islam te maken, hopen we, denken we, willen we, eisen we !!!

Bolder | 12-06-16 | 20:06

Ja, maar we kunnen hier met zijn allen wel erg pissig om worden, maar in Nederland is er ook erg veel geweld tegen homo's; laten we daar eerst maar eens wat aan doen.

oliebolletje123 | 12-06-16 | 20:05

-weggejorist-

Professor Pollewop | 12-06-16 | 20:04

-weggejorist-

EefjeWentelteefje | 12-06-16 | 20:03

Dat videolinkje, een meer zijige stem dan die vindt je niet, ik zou zeggen, dat hij zichzelf dan maar van kant maakt, die spreker. Volgens zijn eigen overtuiging.

Crufty | 12-06-16 | 20:03

Al die lieve homos en lesbos, die "welkom in mijn land" staan te zingen (en ik ken er een paar) hebben geen idee waar ze mee bezig zijn.
Wat een fucking drama.

Veritas Splendor | 12-06-16 | 20:02

Timmermans, Rutte... gezien? Dit importeren jullie en zijn er ook nog trots op. Jullie moeten wel intens ziek zijn in de bovenkamer.

Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 20:02

Yessssss, nu we eindelijk weten dat het een moslim kunnen we lost barsten!!!
Geeyip_Wildogan | 12-06-16 | 20:01

Tja, het is dat we al die aanslagen door christen, joden, boeddhisten en hindu's negeren he...

Vreetkonijn | 12-06-16 | 20:02

De daad is gruwelijk. De redenen die linkse kloothommels gaan gebruiken om het recht te praten zijn zo mogelijk nog gruwelijker.

crankshaft | 12-06-16 | 20:01

-weggejorist en opgerot-

Geeyip_Wildogan | 12-06-16 | 20:01

-weggejorist-

Geeyip_Wildogan | 12-06-16 | 20:00

Wat een mietje. Maar 50 dood. De Bacatlan had 4 x zoveel.
2 homoreten.

Piet Karbiet | 12-06-16 | 19:59

@Kaan78 wel ja .Geef het swat team maar de schuld.Als er een moslim met springstof om zijn middel binnen zit kan je niet zo maar blind binnenvallen.
Een voordeel ,de Amerikanen schieten die hufters wel altijd meteen naar de hel.
Nog een paar van deze aanslagen en Trump wordt de volgende president.
Geboren in Amerika haalt niet de zandbak eruit.Lijkt op hier de ouders vergiftigen hun kinderen met zoveel haat uit de islam dat ze door flippen

Lilia2 | 12-06-16 | 19:58

@Zwizalletju | 12-06-16 | 19:31
Oh, dus ze handelen vanuit compassie "Out of compassion let's get rid of them now". Het is dus toch een barmhartige ideologie, ik ben toch blij dat deze beste Imam dat even heeft opgehelderd voor me. Kan ik tk17 toch gewoon op een weg-met-ons partij stemmen, gelukkig maar want ik me maakte me al zorgen. *Sarcastisch gal gespuwd*

Onderwegnaarzorgen | 12-06-16 | 19:57

pa_niek | 12-06-16 | 19:51

Het probleem is dat er geen autoriteit bestaat in de islam. Er is niemand met het gezag om te zeggen dat dit niet mag volgens de islam. Het enige gezag komt uit dat walgelijke boek van hen. En daar staat dat het mag.

Vreetkonijn | 12-06-16 | 19:57

Dat dit soort debielen er nog rondlopen. Helaas zijn er waarschijnlijk nog veel meer. We beginnen er blijkbaar bijna aan te wennen. Over drie dagen gaan we 'gewoon' weer vrolijk door en wachten op de volgende aanslag. Bah!

JohnX1980 | 12-06-16 | 19:55

@Kaan78 | 12-06-16 | 19:46
Aandachthoerr(meervoud) snapt wel vaker de context niet. Doet mij niets, de slachtoffers daarentegen die te betreuren zijn met dit islamitisch geweld- zij-de familie&aanverwanten,zij rouwen momenteel. Niet enkel nu, tot in lengten der dagen. Bedankt wegkijker(s)

en définitive | 12-06-16 | 19:52

De grootste leugenaar spreekt zo meteen over een paar minuten, kijken wat voor draai hij er aan geeft en of ie het woord Islam nog in de mond kan nemen. Denk het niet....
(Obama)

Zwizalletju | 12-06-16 | 19:52

Ik kan het gemist hebben maar ik zie hier geen énkele afkeurende (wél een walchelijk goedkeurende) reactie vanuit de moslimwereld voor de actie van deze man. Zolang dat niet het geval is zal dit door een volgende dader als gelegaliseerd beschouwd worden en zal dit m.i. dus blijven plaatsvinden en zal er gepoogd wordt record op record te stapelen. Een diep trieste en gevaarlijke ontwikkeling.

pa_niek | 12-06-16 | 19:51

-weggejorist-

Professor Pollewop | 12-06-16 | 19:50

De hele dag vasten daarna je helemaal vol vreten en als kers op de taart even 50 homofielen over de klink jagen omdat je boos bent omdat je er een paar zag zoenen lang leven de multiculti samenleving

Poldergek | 12-06-16 | 19:50

Islam is vrede.

Bamberger Reiter | 12-06-16 | 19:50


Ondertussen verandert Frankrijk tijden de ramadan van het land van wijn en kaas , in t land van kaas en kaas.
Want alcohol, dát is pas de oorzaak van slechte gedrag van de mens, dat verbieden we.
De wereld van het verbod wordt nog eens heel groot in EU, voor de atheïst en de voetbalfan dan.

Crufty | 12-06-16 | 19:48

Ik leest net dat Rutte geschokt is.

Loewi | 12-06-16 | 19:47

@jaap932057795966 | 12-06-16 | 19:42
RTL ook al, jammer...

Mastermattie | 12-06-16 | 19:47

Leeft de dader nog?? Miss kunnen ze hem een stage plek aanbieden.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 19:47

Wat een lutsers. Slechte score van de SWAT team. Maar 30 man gered na de inval. Waren er geen manieren/middelen om meer mensen te redden. Ik snap al die christenterreur niet, en die paar procent moslimgeweld al helemaal niet. En wat ik helemaal niet snap is het woordje "weer" in het nieuwsbericht.

Kaan78 | 12-06-16 | 19:46

RTL nieuws doet er alles aan om moslim of islam niet te noemen het was een homofobe man.

jaap932057795966 | 12-06-16 | 19:42

Elders op het net wordt deze aanslag goedgepraat door mijn medeweggebruikers, collega's,vrienden,buren,de bakker en de slager,notaris, raadslid bn'ers schrijvers, Facebookers,twitteraars
Verwarrende tijden voor fanatieke Jooper

RickTheDick | 12-06-16 | 19:41

Hoog tijd om een verklarende woordenlijst aan te leggen.
Gematigde moslim: in feite een contradictio in terminis en daarom een zeldzaamheid. Er schijnt er nog eentje in Jordanie te wonen, bij Petra derde zandbak links.
Lone wolf: eufemistische term waarmee het stelselmatige afkijkgedrag van haatbaarden wordt gemarginaliseerd. Lijkt een eenling, maar is in feite een trouw schaap in de haatkudde.
Ramadan: radicaliserigsmaand onder het mom van vasten. Motto: eerst schieten dan vreten.
Enz.

dulcinea | 12-06-16 | 19:39

Ramadan is traditioneel de maand voor moorddadige aanslagen in naam van hun zieke profeet!

MRF2739 | 12-06-16 | 19:38

Ach... hij was beveiliger en werkte ook voor de overheid.
Het moet niet gekker worden, maar ik vrees het ergste.

Schietmijmaarlek | 12-06-16 | 19:37

Het zwaarwegende belang van etnisch profileren is in ieder geval wél aangetoond.

Crufty | 12-06-16 | 19:37

Nog ff lachen:
"Premier Mark Rutte is geschokt door ,,de verschrikkelijke berichten” uit Orlando van een aanslag waarbij veel doden en gewonden te betreuren zijn. Dat liet hij zondagavond weten."
www.telegraaf.nl/buitenland/25988610/_...
Ben benieuwd hoe "geschokt" hij zal zijn zodra er hier iets gebeurt door zijn slaafse gehoorzaamheid aan Brussel mbt de schandelijke dogmatische opengrenzen politiek.
Maar dan is het: "Ich habe es nicht gewusst"

telelezer | 12-06-16 | 19:36

-weggejorist-

googleandi | 12-06-16 | 19:34

Afschuwelijk om te moeten constateren dat in een vrije samenleving een persoon de daad bij het woord voegt om andersdenkenden etc, omwille van een hersenkronkel- boekgerelateerde, te willen beroven van hun aardse leven. Yaaiks. Oh, wacht ... islam. Blijkbaar heeft de FBI aldaar instructies om achteraf te mogen gaan melden.

en définitive | 12-06-16 | 19:34

-weggejorist-

Professor Pollewop | 12-06-16 | 19:33

@Peter Emile | 12-06-16 | 19:12
En dat gaat gebeuren, echt, die EU gaat de schroothoop op.
met dank aan volkomen gestoorde wijven als die gestoorde Mogherini
www.eutimes.net/2015/07/political-isla...

Crufty | 12-06-16 | 19:33

De vader van de dader heeft al laten weten dat de aanslag "niks met religie te maken heeft".

Daar gaan we dus weer. Het indekken is al begonnen. Maar tot het zuur van links en hun bruinhemden gaat deze discussie gevoerd worden.

Koren op de molen voor Brexit, BTW.

Piet van het Padje | 12-06-16 | 19:33

Takbir

HoogToontje | 12-06-16 | 19:32

Waarom is die rotte rutte geschokt?
In Afghanistan, India, Turkije sterven dagelijks veel meer mensen.
Wat een van God verlaten huigelaar is die gast. Ik zou die vuillak wel eens bij mij thuis willen uitnodigen voor een lekker etentje en even een (eikel)boompje opzetten over de hedendaagse situatie.

googleandi | 12-06-16 | 19:32

@ Eucalyptas | 12-06-16 | 19:24
Ja en,... wat is het probleem? Dat niet alleen criminelen wapens hebben?

Commando Z | 12-06-16 | 19:31

Om van te kotsen. Geen woorden voor.
Blijf maar wegkijken, IDIOTEN... en binnenhalen, deze onverdraagzame gekken.

Hoeveel kost het om te emigreren naar Canada of Australië? Iemand?

EefjeWentelteefje | 12-06-16 | 19:30

@Eucalyptas | 12-06-16 | 19:24
Deden ze dan maar hier in de AH (hoewel ik daar wel een mooie bijl vandaan heb, mag m helaas niet meedragen, want regels worden van bovenaf opgelegd in deze idiote EU), dan had ik mij alvast bewapend, voor t geval ik mijzelf of anderen ooit moet verdedigen tegen de devote medemensch.
In m'n huis dan, want buiten de deur, ben ik afhankelijk van onze volvette dienders al dan niet met paardenstaart , zonder conditie, met MBO-hersens en een gebrek aan schiettalent. Vanwege de wet.

Crufty | 12-06-16 | 19:29

NOS teletekst... geen woord over de islam en dat hij een moslim is.
Suncatcher | 12-06-16 | 17:54
Ja, mijn oma kijkt ook teletekst. En s zo'n oma die nooit uit de keuken komt zeg maar.

Alexander des Burgus | 12-06-16 | 19:28

Amerika is een veiliger land dan landen in Europa !
Behalve in de getto's.
Dat komt met name door het wapenbezit.
Zeker thuis ben je veel veiliger dan hier.
Veel minder inbraken en politie die nog echt optreedt.

A3an | 12-06-16 | 19:28

-weggejorist-

Arrogedje | 12-06-16 | 19:27

@Eucalyptas | 12-06-16 | 19:24
Ik ben daar geweest (Ja, in een Wallmart in de buurt van Orlando) en dat klopt inderdaad. Maar ze staan nog wel in een vitrine.

Mastermattie | 12-06-16 | 19:27

Reactie van Erdogan: “Dit mag natuurlijk niet, maar het moet nu ook maar eens afgelopen zijn met het gedogen van homoseksuelen! “

landlopertje | 12-06-16 | 19:25

Allah Gaybar!

Commando Z | 12-06-16 | 19:24

En let maar op, dan de ramadam afronden met een vrije feestdag voor de islamitische kindjes die nog midden in t brainwashcircuit zitten.
Omdat dit níets, maar dan ook echt níííets, met de islam te maken heeft, volgens de hersenloze,realiteitszin ontberende kuttenkoppen van linksch en de gristenen die t heimelijk wel prima vinden dat die homo's een religieus lesje krijgen.

Crufty | 12-06-16 | 19:24

@funkyd | 12-06-16 | 19.:12
In de walmart verkopen ze wapens. In een fucking supermarkt!!!!!

Eucalyptas | 12-06-16 | 19:24

@Rokus3013 | 12-06-16 | 19:18
Uh, uh, uh... een dode?

Mark_D_NL | 12-06-16 | 19:22

@Rokus3013 | 12-06-16 | 19:18
Laat nu net die ene goede moslim naar het rijk der maangodfabels zijn gejorist. Ghehehe. Sorry joris.

en définitive | 12-06-16 | 19:21

Islam is de kanker van de samenleving, laat het woekeren en wij gaan er allemaal aan.

Solar666 | 12-06-16 | 19:21

De policor zal homobars waarschijnlijk wel willen verbieden "om bepaalde bevolkingsgroepen niet voor het hoofd te stoten".

Steinway | 12-06-16 | 19:20

@Mastermattie | 12-06-16 | 19:14
Arrogander zou het vast heel erg goed kunnen vinden met mijn buren..
Ik ga een stuk fietsen, zelfs in mijn computerhok hoor ik het gesnerp van dat kudtwijf hiernaast.

Slipsnifter | 12-06-16 | 19:19

Maar er zijn gelukkig ook goede moslims. Wie er één kent mag het zeggen.

Rokus3013 | 12-06-16 | 19:18

@Suncatcher | 12-06-16 | 19:13
Maar de reacties zijn om te huilen.
Allemaal betaald door George Soros gok ik zo...

Mastermattie | 12-06-16 | 19:16

Ik ben strafbaar als ik dit zeg, maar voor mij is de Islam de personificatie van het pure kwaad en ontneming van zelfbeschikking. Dit kwaad moet weg en iedereen die de Islam aanhangt moet daarmee weg. No turning point here.

Voorbeeldige | 12-06-16 | 19:14

@Slipsnifter | 12-06-16 | 19:13
Ik ook niet, maar het is een van die idioten die reageert op een zeer afgezaagde tweet van Arrogander over de shooting.

Mastermattie | 12-06-16 | 19:14

De koran is feitelijk een plagiaat product van de bijbel.
Wasbakplasser | 12-06-16 | 18:57
Uw stellige overtuiging?
en définitive | 12-06-16 | 19:01
*********************************
De ko'r an heeft hele stukken uit het Oude Testament gejat.
Er daarna vele man-welgevallige-items aan toegevoegd.

A3an | 12-06-16 | 19:14

@Mariolo | 12-06-16 | 19:10 Meer meer meer van dit soort 'volksgeluiden' Goed plan trouwens.

en définitive | 12-06-16 | 19:14

@metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 19:11
Volgende keer filmen en in de put van Dumpert sleuren

Mastermattie | 12-06-16 | 19:13

@Mastermattie | 12-06-16 | 19:09
Ah, die gast kende ik nog niet.

Slipsnifter | 12-06-16 | 19:13

@bruin kikkertje | 12-06-16 | 18:52

Zo lang het "aaneengesloten" Europa de sluisdeuren open zet voor honderdduizenden moslimse barbaren, en deze moslimse barbaren ook nog faciliteert met uitkeringen, toeslagen, woningen, gebedsruimtes in elk bedrijf en op elke hogeschool of universiteit en met moskeeën op elke straathoek, kan dat "aaneengesloten" Europa wat mij betreft op de vuilnisbelt der geschiedenis.

Peter Emile | 12-06-16 | 19:12

hendrikjandetuinman | 12-06-16 | 15:42
Maar verder is het een goed idee om wapens in winkels te verkopen.

Wat een kut opmerking. Terroristen en criminelen kunnen geen wapens in een winkel kopen. In NL niet en ook niet in de US. Als er mensen in het publiek hadden gestaan met een wapen (als het feest in Texas was geweest bijvoorbeeld), dan was deze geitenneuqer niet eens door de deur gekomen. Denk daar maar eens over na tuinmannetje.

funkyd | 12-06-16 | 19:12

@ Gab3 | 12-06-16 | 19:05
Nee, vent...
Dat gaat nog verder terug, namelijk de IRAANSE BLOEDLIJN.

fleischer | 12-06-16 | 19:11

Ben net getuige van 3 Turkse scooteraars (uiterlijke kenmerken worden bevestigd door Turkse vlag wapperend op voorste scooter), die naast een fietsende blondine gaan rijden en haar metertje of 50 lastigvallen. Net te ver van me voor een sprintje en gestrekt been.
Ach, wat wil ik er eigenlijk mee zeggen. Ik denk Denk.

metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 19:11

Goeie bekende van de fbi. Geregistreerd democraat. Hillery is in strijd met de fbi over haar server. Waarom heeft hij geen 3 namen? Met het fbi budget zit het nu wel snor.

Pimp my Voortuin | 12-06-16 | 19:10

Je mag het niet zeggen, maar hun weer allemaal naar de zandbak en wij weer een touwtje uit de voordeur.

Mariolo | 12-06-16 | 19:10

@ja,diedus! | 12-06-16 | 19:07
Die heeft een stageplek aangeboden gekregen van de SP.

Slipsnifter | 12-06-16 | 19:10

en weer een prachtige spagaat van het goedvolk op joop waarin zij zich weer volledig laten kennen.

Niet de betrokkenheid bij minderheden is leidend, maar hun bloedhekel aan rechts en / of christenen. Eerst vol op het orgel want héél rechts en/of álle christenen zouden wel achter de aanslag op deze lhbt minderheid zitten, of deze ten minste goedkeuren.

Nu het toch weer "een eenling" uit hun heilig verklaarde knuffelminderheid blijkt zijn, is hun eerste zorg niet de lhbt slachtoffers, maar "hoe dit "incidentje" Trump in de kaart speelt".

Want niet de bezoekers van de gaybar zijn de daadwerkelijke slachtoffers, maar de culturele / religieuze minderheden als Trump aan de macht komt.

klimgek | 12-06-16 | 19:10

@Van Duyvenbode | 12-06-16 | 19:01
Democratie zou best kunnen werken, maar wat we hier hebben is geen democratie.
Ten eerste kunnen we alleen maar stemmen op linkse, extreemlinkse of ultralinkse graaiers (met uitzondering van de pvv die op haar islamstandpunten na feitelijk ook links is), ten tweede is er geen enkele partij die zijn verkiezingsbeloften nakomt.
Het is alsof je kunt kiezen uit 12 gerechten, maar wel allemaal bereid uit tomaten.
En in het uitzonderlijke geval dat de pvv veel zetels krijgt, zal er geen partij zijn die met ze wil regeren en krijgen we alsnog een kabinet met pvda/vvd/d66/cda etc.
Dat hebben we ook al eens eerder gezien.

Slipsnifter | 12-06-16 | 19:09

@Vreetkonijn | 12-06-16 | 19:06
2 Aanslagen op homo's op 1 dag? Typisch voor Moslims. Deze had ook een bom bij zich en ging naar de GayPride in WeHo.

i-Wonder | 12-06-16 | 19:08

Iemand nog iets gehoord van of over die moslima die met dat afgehakte kinderkopje rondliep in Moskou ?

ja,diedus! | 12-06-16 | 19:07

Aanslag op homo festival in LA voorkomen: www.telegraaf.nl...
i-Wonder | 12-06-16 | 19:01

Als dat geen moslim is ken ik het liedje al dat de islam-apologeten gaan zingen...

Vreetkonijn | 12-06-16 | 19:06

Wasbakplasser | 12-06-16 | 18:57
Christendom, islam en vele andere zijn geschreven voor u en uw plezier door de al te trouwe joodse vriend. Denk daar maar eens over na !

Gab3 | 12-06-16 | 19:05

@Carmelita | 12-06-16 | 18:28
En er is er vast geen 1 die zegt:" Zij jullie het ook zo zat vredige mede moslims. Iedere dag opnieuw brengt de radicale Islam onze vredig Islam slecht in het nieuws. Kom op mede-Moslims laten we opstaan tegen deze waanzin! Recht die gaat naar het Malieveld". En een dag later stonden er 50.000 Moslims op het Malieveld...

Mark_D_NL | 12-06-16 | 19:03

@enorme sukkelzak | 12-06-16 | 18:59
Volkomen mee eens.

Crufty | 12-06-16 | 19:02

De koran is feitelijk een plagiaat product van de bijbel.
Wasbakplasser | 12-06-16 | 18:57
Uw stellige overtuiging?

en définitive | 12-06-16 | 19:01

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:53
De verkiezingsuitslag van 2012 was een catastrofe, waarbij de pvda op een haar na de grootste partij werd. Ik ga er vanuit dat het dit keer anders zal gaan. Is dat niet zo, en wordt er inderdaad weer massaal gestemd op de partijen voor het grote verraad, rest er maar één conclusie: democratie werkt niet.
Dan rest ons de innerlijke emigratie, in de wetenschap dat het media-politieke complex ons leidt naar de ondergang. Dat is een klap die hard aankomt: democratie is een illusie, en leidt tot rampen. Ik hoop vooralsnog dat het niet zo is, maar ben al minder zeker geworden over de democratie als ideale staatsvorm na de verkiezingen van 2012.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 19:01

Dat wist ik al, vieze plasser -)

A3an | 12-06-16 | 19:00

ANP Nieuws: De schutter zou geen religieuze motieven hebben gehad. Hij zou problemen hebben gehad met zoenende mannen.
Dat hij banden had met IS en dat hij in 2013 en 2014 ook opdook in FBI onderzoeken wordt niet genoemd.
Ongeloofeijk wat een ranzige leugenaars!

Mastermattie | 12-06-16 | 19:00

Tijd voor Actie " Not in my Name , Not with my Money "
.
-> Geen belasting geld meer naar zaken die strijdig zijn met westerse normen , waarden, wetten , belangen.
Dat geldt voor ;
Het ondemocratische EU gezwel.
De konkelende , manipulerende regering.
De "elites" , die de samenleving in de uitverkoop doen voor hun eigen gewin.
De religie die zich beroepend op democratische regels , diezelfde democratie kapot wil maken.
.
Geen cent meer naar al dat parasiterend volk , verdien je eigen geld maar , houdt je eigen broek maar op.
Als je bestaansrecht denkt te hebben speel je volgens de regels , draag je zelf de consequenties van je daden
Kunnen jullie dat niet of willen jullie dat niet , donder dan maar op , dan heeft niemand jullie nodig

enorme sukkelzak | 12-06-16 | 18:59

Twitteraar @jeffreywbu heeft nominatie wegkijker van het jaar nu al te pakken. Onder welkome duiding "kankerhomo" wordt deze jongen met frivole motoriek in het altijd gemoedelijke Amsterdam fysiek bijgewerkt. Jeffrey is teleurgesteld over tollerantie (ik hanteer even de spelling van Jeffrey) in Amsterdam en vindt het bovendien ongepast dat naar etniciteit wordt gevraagd en verwezen.
Ik heb geen probleem met homofielen (zolang ze niet en plein public in elkaar roeren. Maar voor Jeffrey heb ik bijzondere bewondering. Niet alleen vanwege zijn onvermogen met spelling en grammatica, maar over zijn onmetelijke kortzichtigheid en naïviteit. Zo'n jongen die je tegen zijn kop kan pissen en zegt: "dank je wel, maar niet in de ogen graag".

metzonderzijwieltjes | 12-06-16 | 18:59

A3an | 12-06-16 | 18:53
De koran is feitelijk een plagiaat product van de bijbel.

Wasbakplasser | 12-06-16 | 18:57

Fijn om te weten dat hij op de lijst van verdachte IS-aanhangers stond. (CNN)
Maar ze hebben hem ongetwijfeld scherp in de gaten gehouden.
Toch?
Gaat u maar rustig slapen. Uw overheid waakt over u!

Schietmijmaarlek | 12-06-16 | 18:57

Volgende week in Buitenhof zal een 'deskundige' beginnen met "ja, maar christenen hebben ook homohaat in zich die periodiek aan de oppervlakte komt en slachtoffers maakt." Dus...

Droop | 12-06-16 | 18:57

hendrikjandetuinman | 12-06-16 | 15:42

Dat maakt geen moer meer uit. Hij was trouwens ook een beveiliger (?) , en aan wapens kan iedereen komen als je dat wilt. Ook ik !

edelweiss | 12-06-16 | 18:57

@Van Duyvenbode | 12-06-16 | 18:50
En een pret en een gegier weer bij ze in de tuin, blijkbaar hebben ze een erg goede dag..

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:56

CNN:

Gunman was on list of suspected ISIS Sympathizers.

In Hoofddorp hadden we ca. 2 - 3 wkn geleden ISIS fans die foto's maakten van hun omgeving,.... 3 km van de start- en landingsbanen van Schiphol.

Heeft de politie nog serieus actie ondernomen?

MRF2739 | 12-06-16 | 18:56

Nog even aftellen , en dan :
Het was zo een lieve jongen. Altijd behulpzaam , nooit opgevallen.

edelweiss | 12-06-16 | 18:55

Die S.P,er zal wel heel boos zijn dat deze vredelievende moslim zomaar zonder eerlijk proces brut is afgeknald.

blauwe zander | 12-06-16 | 18:54

@Van Duyvenbode | 12-06-16 | 18:50
"Dankzij" mensen als mijn buren (en daar zijn er in dit land heel erg veel van) wordt er volgend jaar gewoon weer pvda/d66/cda/groenslinks gestemd, wat dat betreft heb ik weinig hoop meer.

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:53

Ramadan is trouwens ook weer iets wat uit de bijbel is gejat (de vastenmaand)...
Ze kunnen zelf echt hélemaal niets !

A3an | 12-06-16 | 18:53

zou fijn zijn dat in de dorpen de schuttersgildes weer van wapens voorzien worden net als vroeger. een grotere bedreiging komt er de komende decennia niet.

blanke pool | 12-06-16 | 18:53

Albert5000 18.35: Ik geloof niet dat Europa veel leert van haar geschiedenis. Door niet ééndrachtig te zijn krijgen de vijanden carte blanche.
Voorbeelden: doordat de Ierse adel verdeeld was en mekaar onderling bestreed, kon Engeland zgn. "komen helpen" maar werd wel de baas.
Nog ééntje? Doordat de Visigoten, na de verovering en bezetting van het Iberisch schiereiland, onderling ruziemaakten en sommigen de Moren ter hulp riepen, konden diezelfde Moren bijna heel dat schiereiland veroveren tot op een paar onbereikbare bergstaatjes na. Van waaruit dan tenslotte de reconquista plaats vond met alle ellende van dien.
En nou is Erdogan weer bezig met behulp van zijn vijfde moskeecolonne.
Als Europa nou eens begon door zich, door de nood gedwongen, aanéén te sluiten, in plaats van zich als idioten te laten verleiden tot Brexits, Nexits enz.
Het lijkt wel een tafereel van Jeroen Bos!
Maar leren van de geschiedenis? Denk het niet.

bruin kikkertje | 12-06-16 | 18:52

Vanmiddag in Buitenhof leek het er sterk op dat je als kijker vooral moet begrijpen dat moslimjongeren gaan radicaliseren en onthoofden vanwege discriminatie en gebrek aan kansen en ook repressie door politie en aivd. Maar hoe komt het dan, en deze vraag wordt niet gesteld in dit soort programma’s, dat die drang tot radicaliseren en onthoofden vrijwel uitsluitend te vinden is onder moslimjongeren, en niet onder vertegenwoordigers van de tientallen andere migrantengroepen in Nederland? Hoe komt het eigenlijk, Jan-Jaap de Ruiter, enig idee?, dat we al tientallen jaren vernemen van islamgerelateerde terreur, maar dat de Jan-Jaap de Ruiters van deze wereld ons verzekeren dat de koran op elke bladzijde getuigt van eindeloze barmhartigheid en dat mohammed een vredevol mens is? Hoe komt het eigenlijk dat we te maken hebben met deze politiek correcte wegkijkmaffia die ons een zeer gestoorde en genocidale ideologie in de maag wil splitsen?

notamused | 12-06-16 | 18:52

nenny | 12-06-16 | 18:40
Welke nabestaanden, kom met bewijs dan. En nee, social-media profiel is GEEN bewijs. Droom lekker verder knul.

Gab3 | 12-06-16 | 18:51

En dan krijg ik van joris op mijn kop op powned, omdat ik de link 'ramadan IS aanslagen maand' maakte, maar goed.

Anyway, het is weer een trieste laffe daad. We moeten ons ervan bewust zijn dat dit in ieder westers land kan en zal gebeuren. Ik schrik ook niet meer zo erg van dit nieuws als met de eerdere aanslagen zoals in Frankrijk. De vijanden van het heden leven gewoon onder ons en zeker tegen eenlingen valt weinig te doen helaas. Realiteit anno 2016, daar kan de toekomst hoofdschuddend weer op terugkijken.

XaleX_2 | 12-06-16 | 18:50

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:39
Emigreren? Helemaal niet. Vampieren bestrijd je met een kruis.
Pvda-ers bestrijd je met een portret van Wilders.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 18:50

Heeft Hillary al een moskee bezocht, thee gedronken wn een paar moslims geknuffeld? Nee? Dan in 3, 2, 1...

Stijlicoon | 12-06-16 | 18:49

De moslims daar hoeven niet bepaald te juichen om deze daad van hun moslim broeder. Denk dat die het moeilijk gaan krijgen.
tweetybird | 12-06-16 | 18:37
En juist dit, beste tweety, juist deze handelingen- mocht het al zo ver komen) zullen breed, breder breedst worden uitgemeten ten faveure van het Hilarische Heks(dixit mastermattie)kampf.

en définitive | 12-06-16 | 18:46

@Mastermattie | 12-06-16 | 18:41
Dan staat binnen 5 minuten de politie op de stoep (haar zoon is agent) en ligt er waarschijnlijk binnenkort een nachtelijke steen in mijn huiskamer.
Wat daar over de vloer komt is namelijk een heel netwerk van volkert-achtige types, allemaal van die schichtige, stiekeme, vage figuren.
Vreselijke buren ja, dat is nog een understatement.

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:46

We moeten goed beseffen dat het merendeel van de niet-westerse allochtonen hier al jaren op onze kosten leeft.
Dat heet dan bijstand, maar dat wordt ook door ons betaald, inclusief de zorgkosten en overige subsidies.
Dus eigenlijk betalen we al jarenlang de jazzya, zonder het echt te beseffen.
Las laatst hier dat niet-westerse allochtonen niet worden opgeroepen om werkzaamheden te verrichten in ruil voor die bijstand...
Weet iemand daar meer van ?
Is dát waar ?

A3an | 12-06-16 | 18:45

De Profeet Mohammad was degene die de traditie van oorlog tijdens de Ramadan begon. Vóór Islam hadden de Arabieren 4 heilige maanden waarin vechten verboden was, maar Mo dacht: laat ik eens handelskaravanen beroven en steden belegeren op het moment dat ze het niet verwachten. Tijdens de Ramadan strijden tegen ongelovigen is sindsdien een nobele daad.

stampertje85 | 12-06-16 | 18:45

Schutter had gewoon honger en dorst en stoorde zich aan het gebrek aan integratie van de homo's, integratie moet immers van twee kanten komen dus iedereen aan de ramadan!

PissedPauper | 12-06-16 | 18:43

Ook dit 5875ste incident heeft helemaal niets met de islam te maken, ook dit steekt weer bijzonder ongunstig af ten op zichten van de religie van vrede en liefde. Deze avond volgt er waarschijnlijk nog een persconferentie van THINK dat het toch vooral onze schuld is omdat wij zo'n klimaat om deze klootzak heen hebben geschapen. Hoe help ik Trump in het zadel...

Corrie-Corky | 12-06-16 | 18:43

@en définitive | 12-06-16 | 18:32
Nogmaals: Halve waarheden zijn ook hele leugens!

Mastermattie | 12-06-16 | 18:43

@Slipsnifter | 12-06-16 | 18:26
Draai de speakers naar buiten, zet het volume op max. en knal even de toespraak van de FBI agent richting dat terras.
Wat een vreselijke buren.

Mastermattie | 12-06-16 | 18:41

Zo, tijd om offline te gaan en al het "nieuws" verder te negeren. Zoals we van voorgaande aanslagcycli, die steeds korter op elkaar plaatsvinden, geleerd hebben begint nu fase 2. De fase waarin het slijk der aarde, de politiekcorrecten, weer gaan vergoeilijken, verdedigen, en ontkennen dat er vele niet-moslims het leven lieten omdat een Islamoordenaar weer toesloeg zoals de Islam dat ook voorschrijft. Ik ga er niet meer naar luisteren. Ik krijg er inmiddels neigingen tot burgeroorlog van.

Parel van het Zuiden | 12-06-16 | 18:41

Gab3 | 12-06-16 | 18:31

Walgelijk mannetje. De nabestaanden die straks hun naasten gaan begraven, ook allemaal nep? De 100-en indirecte getuigen die opeens een studiegenoot missen, een medespeler in een sport team of een vriend of vriendin, ook allemaal nep? Allemaal in scene gezet? Ja dit is koren op de molen van trump, maar hij kon er op wachten en bijna gif op in nemen. Zo vaak doet de schandvlek der beschaving een aanslag.

nenny | 12-06-16 | 18:40

@Van Duyvenbode | 12-06-16 | 18:32
Het is nogal een asociaal wijf, maakt nogal wat herrie, dus negeren lukt helaas niet.
Ik hoop ooit te kunnen emigreren, dan ben ik er vanaf.
Maar dat is ook niet zo simpel en er vallen steeds meer landen af.

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:39

50 doden. Nou trump kan op zijn handen gaan zitten. Zelfs de homoscene in amerika zal massaal trump stemmen. Hillary kan inpakken en haar kamp opbreken. Welkom nieuwe president trump. Of het zo geweldig is zal de tijd moeten uitwijzen. Maar ik denk niet dat je er nog aan hoeft te twijfelen na deze terreurdaad dat hij geen president wordt. De trump tegenstanders kunnen nu ook hun boeltje pakken zeg maar. Want die zullen niet meer zo gewaardeerd worden in amerika. Want amerikanen blijven toch een apart volkje. Die met zoiets massaal kiezen voor een president die er werkelijk iets aan doet. De moslims daar hoeven niet bepaalt te juigen om deze daad van hun moslim broeder. Denk dat die het moeilijk gaan krijgen.

tweetybird | 12-06-16 | 18:37

Veel Amerikanen vonden Frankrijk en België "failed states" omdat ze de islamaanslagen niet hadden voorkomen.
Overigens maakte de politie daar in Orlando een fout door de dader dood te schieten. Want nou kunnen ze van hem niets meer te weten komen. Zoals wie hem zo gehersenspoeld had om dit te doen en waarom.

bruin kikkertje | 12-06-16 | 18:36

door het toenemend aantal geboortes van islamitische jongetjes in West-Europa neemt de voornaam "Mohammed" een steeds grotere plaats in. In Londen en Brussel ( Statbel) staat hij op nummer 1.In Frankrijk in haar geheel op plaats 29 van de 100 maar in Marseille en Seine et Loire ook weer op de eerste plaats. In Israél , 6.2 miljoen joden en 1.7 miljoen Arabieren ( nazaten van de 160.000 Arabieren die in Israél bleven na 1948 en dus staatsburger zijn),is ook "Mohammed" de meest gekozen naam. De geschiedenis van deze man mag bekend zijn. Het noemen van je zoon naar deze man is een dikke vinger naar de westerse mens zou je zeggen. Ook mevrouw Margot Walström , Zweeds minister Buza, steekt haar middelvinger op naar de gewone Zweed. Als sieraad heeft deze notoire Israëlophobe dame een halsketting met halve maan om haar nek. Ze heeft de moslims die recentelijk Zweden en masse zijn gaan bevolken een fijne ramadan gewenst maar rept nimmer met een woord over christelijke feestdagen. De conquista islamaïca is in volle gang met hulp van de overheden van West-Europa.

Jan Boule | 12-06-16 | 18:36

@Piet Karbiet | 12-06-16 | 18:16
Ik heb vandaag een complete moskee betegeld hier op GS, op welke tegel doelt u?

Mastermattie | 12-06-16 | 18:35

-weggejorist-

Albert5000 | 12-06-16 | 18:35

@'t kon zo maar eens zijn dat die man met dat rare kapsel met de komende verkiezingen Amerika's opperhoofd gaat worden.

hotnot | 12-06-16 | 15:45
Dat was ook mijn eerste gedachte, + 1 voor T.

Uw Verzekeringsadvis | 12-06-16 | 18:34

En die Anneloes geeft nog les ook.... *facepalm*

Ales | 12-06-16 | 18:34

Zijn Jan-Jaap de Ruiter en Maurits Berger al in beeld geweest om ons te verzekeren dat het allemaal niets te maken heeft met de religie van overweligende liefde en vrede en barmhartigheid? Arme studenten die het gelul van die mensen aan moeten horen. Deze ‘experts’ die door politiek correct Nederland steeds gebeld worden om hun ‘licht’ te laten schijnen op elke islamgerelateerde verkrachting, mishandeling of terreuraanslag.

notamused | 12-06-16 | 18:34

De spagaat van de Gutmensch vertoont inmiddels gelijkenis met de Grand Canyon. Islamisering en homoficering het gaat niet samen.

Afgeschminkte Bassie | 12-06-16 | 18:33

Nee, het had niets met de islam te maken. Ook werd meneer gewoon boos omdat 'ie twee mannen zag kussen.
Dat 'ie eerder in 2013 / 2014 al eens onder de loep van de FBI kwam, is natuurlijk puur toeval...

"He was looked into by federal authorities once in 2013 and again in 2014, and the FBI investigated him briefly before closing the case, a senior law enforcement source told The Daily Beast."
uk.businessinsider.com/omar-mateen-orl...

Mastermattie | 12-06-16 | 18:33

Hierboven wordt meermaals de vraag gesteld waarom de NOS et al niet het beesie bij de naam willen noemen, en tegelijkertijd wél de afkomst van de Afghaanse ouders online gooien. Een simpele verklaring voor dit alles gaf @seven(gewaardeerde r. tot in de haarvaten van het duidingsproces) al eerder mee. sevenxseven.wordpress.com/2009/06/23/...
Het wegkijken van het hedendaagse ..., zal hoe dan ook worden ingeprent bij de luitjes die in de vertwijfelmodus vertoeven.
Dank NOS, dank NRC, Dank gutmensch voor dit debacle wat z'n weerga niet kent.

en définitive | 12-06-16 | 18:32

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:26
Ik heb met je te doen, kerel. Maar ja, zorgt ze verder voor overlast? Zo niet, volkomen negeren dat wijf. Mocht ze ooit
vlak voor je op straat zomaar in elkaar zakken, zou ik niet het alarmnummer bellen, dat kost je je beltegoed.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 18:32

Komop mensen, allemaal nep; polarizatie. Eerste wat ze roepen is weer 'gun control'. Laat je niet gek maken, grootste shooting na 'Sandy Hook hoax'. Crisis acteurs, geen beelden van de schietpartij, CNN hoax station bracht het naar buiten. WAKKER WORDEN !
www.youtube.com/watch?v=IxTafqejV6k

Gab3 | 12-06-16 | 18:31

De neo-NSB heeft in elk geval de barricades alweer opgezocht ter verdediging van hun islamofascistische meesters getuige de tweet van Dhimmi66 lid Anneloes Wassenaar. "In de VS worden jaarlijks meer mensen per ongeluk doodgeschoten door kleuters dan door terroristen. Relativeert behoorlijk." Wees maar trots op jezelf, meisje!

Ales | 12-06-16 | 18:30

Ik keek voor de lol even op Maroc.nl om te zien hoe daar werd gereageerd op deze moslim daad.
Had ik beter niet kunnen doen.
Ze weten het slachtofferschap weer helemaal naar zich toe te trekken.

Carmelita | 12-06-16 | 18:28

@theteach | 12-06-16 | 18:24
ja er was dus, als ik t goed begreep eerder vandaag, 1 politieman, die schoot twee keer, maar blijkbaar mis... en die is nu zelf gewond.
De rest in short en t shirt , op slippers, afhankelijk van een zon vent die mist.
Ik zou er zelf maar een pistool bij hangen, de meeste gebruiken dat echt niet, nooit zelfs en wie t wel doet zoals hier, op de menigte, die ligt dan meteen om.
Scheelt tientallen doden.

Crufty | 12-06-16 | 18:28

Mijn buurvrouw (verwoed PvdA-er) zat net buiten op de plaats met haar visite te oreren hoe mooi de islam eigenlijk is in al haar facetten.
En dat het merendeel van de nederlanders geestelijk te beperkt om dat in te zien.
En dat ze hoopt dat Aboutaleb of Marcouch de volgende premier wordt, want de begrijpen het.
Heb de buitendeur en de luxaflex maar snel weer dichtgedaan...

Slipsnifter | 12-06-16 | 18:26

En een wapenvergunning. Het lijkt Alphen wel.

Pimp my Voortuin | 12-06-16 | 18:25

En dan ook nog eens reclame voor "Werken bij Defensie". :(

Liroy | 12-06-16 | 18:24

Er waren daar niet teveel guns, er waren er te weinig. Als er daar meer mensen bewapend waren geweest was (net als in Parijs) het aantal slachtoffers sterk beperkt geweest. Hier ook vrijgeven, ik wil terug kunnen schieten.

theteach | 12-06-16 | 18:24

Even een andere mededeling: het is echt ziekelijk dat ze voor dit soort filmpjes reclame zetten... Geld verdienen met dit soort leed gaat wel heel erg ver.

Liroy | 12-06-16 | 18:24

En dan staat er bij het pers praatje van het plaatselijke opperhoofd weer zo'n excuus moslim achter. Om maar aan te geven dat het niks met Islam te maken heeft... Wanneer gaan toch een s de ogen van alle mensen open? *hoofd schudt*

BlowingBubbles | 12-06-16 | 18:23

Het bleek ook nog eens een geregistreerde democraat te zijn. Wel op zijn plaats bij hillary in de partij, me dunkt.

Pimp my Voortuin | 12-06-16 | 18:21

Waar de islam werkelijk voor staat Israël inmiddels geheel duidelijk

hautmont | 12-06-16 | 18:19

@Suncatcher | 12-06-16 | 18:17
Ja want alleen een andere moslim zit te wachten op details van t wapen, ter inspiratie, de rest denkt ; lazer op met die data, wat was zijn overtuiging?

Crufty | 12-06-16 | 18:19

-weggejorist-

Implants | 12-06-16 | 18:18

Elke keer dat dit weer gebeurd zie ik ze bij de NOS al helemaal zwetend denken... "Wat moeten we doen om de woorden 'moslim en islam' te verbergen?.. Ah, onnodige details erin zetten over het wapen zodat het niet meer op één teletekst pagina past"

Suncatcher | 12-06-16 | 18:17

@Bar&Boos | 12-06-16 | 18:12
Die komt eraan, dit zijn de stuiptrekkingen van de oude garde, de fossielen zonder kennis van de moderne ontwikkelingen en die leggen het gegarandeerd af tegen de mensen van de toekomst; de jeugd die dit allemaal niet hoeft te pikken, want ook financieel zijn er andere systemen op komst en dan gaan die dominante belasting innende regeringen maar elders hun inkomsten bijeen zien te schrapen om hun fossielenbeleid nog een tiental jaar vol te kunnen houden.
Gaat ze niet lukken.
Aan alles komt een eind, ook aan die verrotte EU.

Crufty | 12-06-16 | 18:16

Hier klopt iets niet. Ik zit altijd bij een Toscaans zwembad als deze slachtpartijen voorbij komen.
En wat zei @Mastermattie nu precies?

Piet Karbiet | 12-06-16 | 18:16

Net op de radio . Afgaanse achtergrond.

ja,diedus! | 12-06-16 | 18:14

"Mateen's father told NBC News,
"This has nothing to do with religion."
He says his son became angry after seeing 2 men kissing a few months ago in Miami, and he speculates that could have triggered his decision to kill."
.
Kan iemand die vader ff a...... euh 'opvoeden', als een Ware Wereldburger, ik stel voor een stageplek aanbieden bij GL.
Een normaal mens wendt zijn ogen af.
Maar goed, vraag maar eens zoveel inzet van een devote moslim, dan ben je een xenofobe racist.

Crufty | 12-06-16 | 18:13

-weggejorist-

MarcuZ_Pro_PVV | 12-06-16 | 18:13

-weggejorist-

Bar&Boos | 12-06-16 | 18:12

@Naomi71 | 12-06-16 | 18:10
Ach beter laat dan nooit.. ;-)

Mark_D_NL | 12-06-16 | 18:12

Oeps.... de goedmensch in mij knapte net en nu heb ik het gehad met de Islam

Naomi71 | 12-06-16 | 18:10

@Mark_D_NL | 12-06-16 | 18:06
Held die Orban.

La Bailaora | 12-06-16 | 18:09

The_Black_Knight | 12-06-16 | 17:50
Hmmm, deze club klinkt nou ook niet echt als de vaste hang out spot van NRA leden

Gen. Maximus | 12-06-16 | 18:07

Las een artikel hongergevoel, komt uit je hersenen op het moment dat je het gevoel honger hebt zijn je hersencellen bezig elkaar te kannibaliseren, dus verminderd je denkvermogen, bij normaal al weinig gaat het dus héél snel naar nul.
China verbiedt Ramadan, zij zijn wijzer hier ook zo snel mogelijk verbieden evenals idiote geloofsuitingen.

Flatuleerder | 12-06-16 | 18:03

@drijflijk | 12-06-16 | 17:56
UEFA...

Mastermattie | 12-06-16 | 18:02

Hoe de meeste moslim landen mensenrechten zien :

en.wikipedia.org/wiki/Cairo_Declarati...

Kritiek op de islam?

Dan ben je waarschijnlijk een racist, xenofoob en discrimineer je. Zo krijgen ze al decennia lang niet alleen steeds meer macht maar groeit hun 'leger' met de jaren door in de moskeeën, met subsidie van de overheid.

Ondertussen is mein kampf nog steeds verboden, maar een religie van de oorlog zoals de islam dat openlijk verkondigd in het arabisch om alle niet gelovigen de koppen af te hakken, vrouwen te verkrachten omdat zij tweede rangs burger zijn, homos te stenigen etc mag in nederland nog steeds.

Let op : De koran in de westerse wereld is gematigd (taqqiya) zodat het lijkt alsof ze het beste met ons voor hebben. Je moet de arabische koran eens lezen!

Suncatcher | 12-06-16 | 18:02

'.. he held a Florida security officer license and a state firearms license.'
.
Lekker...,dat etnisch profileren mogen ze vandaag de dag wel eens stukken serieuzer nemen.
Idealen, dat doe je maar in je vrije tijd, thuis, trouw met zo'n vent zou ik zeggen.

Crufty | 12-06-16 | 18:01

@Suncatcher | 12-06-16 | 17:54

Het is belangrijk om dit even vast te leggen
Wat een smeerlappen daar bij de NOS

NOS Teletekst 131
50 doden bij schietpartij Orlando
In Orlando in Florida heeft een man
in een gaybar 50 mensen doodgeschoten.
Er zijn 53 gewonden.De 29-jarige dader
is een Amerikaan van Afghaanse afkomst.
Het is de dodelijkste schietpartij uit
de Amerikaanse geschiedenis.

Over een motief is nog niets bekend.
De dader is in een vuurgevecht met de
politie doodgeschoten.Hij handelde in
zijn eentje;niet bekend is of hij bij
de voorbereiding hulp heeft gekregen.

In de club waren zo'n 320 mensen.De
dader hield een aantal van hen drie uur
in gijzeling,tot de politie ingreep.De
schutter gebruikte een semi-automatisch
machinegeweer van het type AR-15.

Zwizalletju | 12-06-16 | 18:00

Een daad uit jaloezie als ik zo dat fotootje met z'n mobieltje bekijk.
Maria.1 | 12-06-16 | 17:13
Ik zie vooral een "egofieltje", maar dat er onder de moslims een hoop innerlijk geconflicteerde homo's rondlopen is zonder meer waar.

Onderwegnaarzorgen | 12-06-16 | 17:59

aanslagen islamgerelateerd
11 juni Syrië Damascus 20 doden
Sayyida 12
Afghanistan 6
10 juni Irak Falluyah 30
Zara 4
Libië Sirte 2
9 juni Somalié Halgan 72
Irak Bagdad 19+
8 juni Somalié Halgan 43
Israél Tel Aviv 4
7 juni Kachastan div steden 17
Irak Kabalah 5

doden en gewonden islam gerelateerd
2016 361 439
2015 1955 1158
2014 2174 1713
2013 1493 2010.
Er zijn geen gegevens bekend van door protestants , rooms katholiek , Nederlands Hervormd, gereformeerd , judeo , lutheriaans, baha'i, sufi, boeddhistisch dan wel animistisch gerelateerd geweld omgekomenen en verminkten.
bron o.a. Dreuz.info

Jan Boule | 12-06-16 | 17:59

@Bolder | 12-06-16 | 17:57
Oh wel hoor. Die weten het om te draaien dat de dader slachtoffer is en doen er nog wat krokodillentranen achteraan om snikkend Wilders de schuld te geven.

sinar2 | 12-06-16 | 17:59

De zoveelste felicitatie naar ons van Erik van Muiswinkel. Steeds maar weer. Steeds maar weer.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 17:57

FBI believe he may have leanings towards radical Islamic extremism.
Ja, ho ho, wacht eens even, dat gaat zomaar niet!
Beetje etnisch/islamitisch profileren, dat gaan Peter R. en Sylvana cs uiteraard niet accepteren.

Bolder | 12-06-16 | 17:57

Het paard van Moslidioten is helaas hier en daar al binnengehaald.... en er is maar één woord voor dit soort idioten: SCHOFTEN....

BoerinFrance | 12-06-16 | 17:57

Nelis SplitBloes | 12-06-16 | 17:55

Ik denk dat er wel sleet zit op hoe vaak Obama na zo'n aanslag de rol van de islam kan downplayen en kan waarschuwen voor islamofobie. Na een aantal keer werkt dat gewoon niet meer. Ook dat is de kracht van de herhaling...

Vreetkonijn | 12-06-16 | 17:57

Elke haatbaard heeft de potentie om tientallen zo niet honderden van ons af te slachten, terwijl onze regering verkondigd dat de islam toch echt wel vrede is. Hoe lang gaat dit nog goed? Doelbewuste burgeroorlog in de maak?

Suncatcher | 12-06-16 | 17:57

Het zou de fifa sieren als er een minuut stilte in acht werd genomen

drijflijk | 12-06-16 | 17:56

@Suncatcher | 12-06-16 | 17:54
typisch en dan wel gedetailleerde wapeninformatie.

Crufty | 12-06-16 | 17:56

Ik heb hier geen woorden voor. Maar dat meen ik niet echt want er bestaat hiervoor al een volledig uitgewerkt model.

Voor moslims is homoseksualiteit een directe bedreiging van de almacht van Allah. Zelf beschikken zij echter niet over de geestelijke vermogens om te begrijpen waarmee zij bezig zijn.

Maar ik begrijp weer niet waarom de Westerse samenleving de islamitische cultuur altijd door haar eigen bril wenst te beschouwen. Zou zij de islamitische cultuur werkelijk begrijpen dan dreef zij haar direct te vuur en te zwaard uit. Maar men begrijpt het niet, het is verbijsterend de domheid van onze eigen cultuur.

Dit brengt mij helaas tot de conclusie dat dit alles onze eigen schuld is dat wij aan het begin staan van een burgeroorlog.

Basic Dimension | 12-06-16 | 17:55

Tsja, je vraagt er natuurlijk wel een beetje om zo homoënd in de openbare ruimte.
.
- Vrij naar het politiekcorrecte slijk der aarde dat pluche, opnamestudio, en de rest van ons land bevolkt.

Parel van het Zuiden | 12-06-16 | 17:55

@De Koreanse Slet

Jawel, in star trek noemen we dat de Klingons... Primitief en vol eerwraak

Suncatcher | 12-06-16 | 17:55

Gelukkig heeft hel allemaal niets met het geloof van de vrede te maken. Of zou Obama nu iets anders zeggen?
Intussen weer tientallen mensen die het leven hebben gelaten door een islam-geleid projectiel.

Nelis SplitBloes | 12-06-16 | 17:55

NOS teletekst... geen woord over de islam en dat hij een moslim is.

nos.nl/teletekst#131

Suncatcher | 12-06-16 | 17:54

@La Bailaora | 12-06-16 | 17:50
En zo worden de homo's opgeofferd, alles voor de theoretische idealen van de multiculti 'samen'leving.
Kost wat homo's, maar welke socialist of gristen zal daar van wakker liggen, geen een, ze hebben immers 'gematigd' stemvee in t vizier.

Crufty | 12-06-16 | 17:53

telelezer | 12-06-16 | 17:34
Elk sarcasme is mij vreemd. Sarcasme is voor cynische mensen. Ik ben een fatsoenlijke deugdzame idealistische goede mens die niks heeft met het onfatsoenlijke schelden wat hier bij de geenstijlreaguurder gewoon is. Inderdaad stelt Arnon Grunberg vast dat een therapeutische aanpak bij deze barbaren het best is, hem belangstellend vragen hoe het met hem gaat of hij een goed sexleven heeft, goed dag-nachtritme, enz.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 17:52

@Crufty | 12-06-16 | 17:41
Zo is dat. En ze denken er werkelijk allemaal zo over, niet alleen de 'radicale' islamieten: kijk maar eens wat de gematigden over oa. homosexualiteit te melden hebben:

twitter.com/JaredWyand/status/7420060...

La Bailaora | 12-06-16 | 17:50

@La Bailaora | 12-06-16 | 17:35
Klopt helemaal.

Parsons | 12-06-16 | 17:50

En nu wachten op het commentaar van alle wapenliefhebbers die riepen dat Bataclan nooit was gebeurt als iedereen vrij wapens kon kopen.

The_Black_Knight | 12-06-16 | 17:50

Mark: "Wij zijn met meer."
Ja, dat waren ze daar ook. Heeft weinig geholpen.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 17:49

@Gen. Maximus | 12-06-16 | 17:41
En de politie zal na deze uitspraak ook wel even langs gaan. Dat doen ze tegenwoordig wel vaker na soortgelijke uitspraken op (social)media.

Mastermattie | 12-06-16 | 17:49

@telelezer | 12-06-16 | 17:30
Klopt. Dat is namelijk een letterlijke opdracht van ze. Staat allemaal in de koran, en die is tot in de eeuwigheid onveranderbaar en bevat de absolute waarheid.

De echte waarheid is that we are fucked.

Parsons | 12-06-16 | 17:48

Pi Mol | 12-06-16 | 17:38
Dat is inderdaad het idee van soft targets aanvallen.

Barre_de_k | 12-06-16 | 17:45

@Hobbykip | 12-06-16 | 17:42
Trump. Die zal ze iig niet vermoorden.

Mastermattie | 12-06-16 | 17:44

Mastermattie | 12-06-16 | 17:34

Maroc.nl Qatiloehoem 12-6-16:43 "Sorry maar kan mij er niet druk om maken dat er 50 flikkers zijn doodgeschoten : was getekend : Na 'am Qatiloehoem"

Djihaad Uitgelegd - uwkeuze.net
www.uwkeuze.net/Artikelen/.../Djihaad%20Uitge...
…En bestrijd hen (Qatiloehoem) tot er geen Fitnah (meer) is en de godsdienst aan Allah behoort, maar als zij dan ophouden, dan is er geen vijandschap, ...

Zwizalletju | 12-06-16 | 17:44

En op de gesubsidieerde marokkaanse-nederlandse haatsites natuurlijk niets over de islamitische achtergrond van de dader.

sinar2 | 12-06-16 | 17:44

de ramadan is dit jaar extra feestelijk voor veel aanhangers van de 'religie' van de vrede. er zal dan ook veel gedanst worden en de suiker kan niet op.

frisenfruitig | 12-06-16 | 17:43

@Muxje | 12-06-16 | 16:38
Dan is de oplossing méér wapens toestaan en allemaal veilig thuis blijven reaguren op het nieuws en wachten tot ze allemaal op zijn :).
.
@necrosis | 12-06-16 | 17:05
"Heel bekeken vanuit de tweede lijn, de Cruijff van de Balkan" wat een gel*l van die Jan Roelfs. Medelijden met die Turkse keeper die straks in z'n GS roze pakje richting Erdogan moet. Water en brood en terecht, had hem moeten houden nos.nl/ek2016/artikel/2110653-modric-h...

Watching the Wheels | 12-06-16 | 17:43

"Over het motief van de dader is nog steeds niets bekend."
Zo kennen we onze NOS weer...

Roderick Random | 12-06-16 | 17:42

@Mastermattie | 12-06-16 | 17:34
Dit soort sujetten hoort niet in onze samenleving thuis.

Maria.1 | 12-06-16 | 17:42

Ik vind het wel sneu..... Wat moeten de Amerikaanse homo's nu stemmen straks?

Hobbykip | 12-06-16 | 17:42

Ramadan doet gekke dingen met moslims.

Islam = Satan's religion

MRF2739 | 12-06-16 | 17:41

Hoe onvermijdelijk moet de waarheid van een antwoord worden eer het gewoon wordt aanvaard?

Notenkraker | 12-06-16 | 17:41

@La Bailaora | 12-06-16 | 17:38
Ja ik word er onwel van, machteloos, voor je het weet ben je het random slachtoffer van zo'n Devote Moslim.

Crufty | 12-06-16 | 17:41

Het is toch een keer genoeg. Islam verbieden. Hoelang houdt het, ja maar er zijn ook goede moslims nog stand? Ik wil niet dood.

Ja, en nu? | 12-06-16 | 17:41

Mastermattie | 12-06-16 | 17:34
Nou, hier zal het MDI wel keihard induiken denk ik

Gen. Maximus | 12-06-16 | 17:41

@ Gears | 12-06-16 | 17:35

Mag ik mij bij u aansluiten? Geen hart dat huilt om de zoveelste zinloze moordpartij, geen tranen in de ogen om weer een foto van een dood kind of een christen of atheïst die door zo'n waanzinnige op een verschrikkelijke manier om het leven gebracht wordt.

Niet dat hart zeer van een oudere joodse dame die berooft wordt van een gouden tientje om haar nek, niet schuimbekken om het zoveelste filmpje van een groepje hyena's die een willekeurige burger terroriseren.

Laten wij samen, nee nog beter met zijn allen kruipen onder de warme deken van wegkijken, tolerantie en Gutmenschdenken en ons wentelen in het warme bad van het grote linkse gelijk.

/Gaat badeendje en zeep pakken

Silent Scream | 12-06-16 | 17:40

Europa was gewaarschuwd door de usa.
Dit soort dingen verwacht je natuurlijk niet in een gunfree zone.

Pimp my Voortuin | 12-06-16 | 17:40

@De Koreaanse Slet | 12-06-16 | 17:28
Dan verhuis ik naar Utapau. Dat lijkt mij dan wel veilig.

Mark_D_NL | 12-06-16 | 17:39

En ondertussen delen wij hier huizen en inboedel plus zorg en geld uit aan de aanhangers van dit geloof
@Crufty | 12-06-16 | 17:32
Ja, het antwoord gaat ook niet van de overheid komen. Die is of door en door verrot, of volkomen naief. De eigen bevolking beschermen is er niet (meer) bij.

Als je je door die incompetente, corrupte overheid dan ook nog eens een wapenverbod laat opleggen om jezelf te beschermen dan lopen er een aantal draadjes niet goed in je hoofd.

La Bailaora | 12-06-16 | 17:38

Zielig want homo's zijn liev. Als je ballen hebt, ga je in de kantine van mariniers schieten...

Pi Mol | 12-06-16 | 17:38

lingo star | 12-06-16 | 17:24
.., maar gelukkig zoeken objectieve media als joop.nl het zorgvuldig uit en zijn ze niet zo voorbarig met hun conclusies.

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/07/...

Mike2054 | 12-06-16 | 17:38

-weggejorist-

Desmoulins | 12-06-16 | 17:37

@Desmoulins | 12-06-16 | 17:35

Excuus dubbelpost.

Desmoulins | 12-06-16 | 17:37

Hoe gecontroleerd was die gecontroleerde explosie eigenlijk?? En was hij gecontroleerd door de explosieve opruimingsdienst of had Omar "de touwtjes in de handen" ?

Hobbykip | 12-06-16 | 17:37

Kijktip op de zondagavond; London has fallen. Binnenkort bij u in de buurt/club/bruine kroeg!

winkelwagenmuntje | 12-06-16 | 17:37

@FrankVeer | 12-06-16 | 17:33
Ja, wat zouden die linksgekkies toch moeten als er geen Breivik was geweest.

Mastermattie | 12-06-16 | 17:37

@necrosis | 12-06-16 | 16:27

Dat factfree geblaat.
Zou jij uitgeleverd willen worden aan de politie terwijl jou leven en dat van jouw naaste omgeving op het spel staat?
Dacht het niet.
Hadden wij maar een 2nd amendment.

Desmoulins | 12-06-16 | 17:37

Ik vraag me telkens af hoeveel erger het moet worden voor het beter wordt en er eindelijk wordt ingezien dat de islam een probleem is. Nog tien aanslagen, honderd? Twintig op één dag? Over heel het Westen verspreid? Duizend doden? Tienduizend? Vijftigduizend? Hoe lang duurt het voor het effect van een aanslag is uitgewerkt en we klaar zijn voor een nieuwe? Went het ooit?

Vreetkonijn | 12-06-16 | 17:36

Mijn dochter is geselecteerd in de E1.
Alleen heet dat volgens de KNVB nu de MO11-1.
Meisjes Onder 11.
Ik weet niet of ik daar nu blij om moet zijn.

Piet Karbiet | 12-06-16 | 17:36

'Authorities also believe he is part of the radical Islam movement. [...]
Mateen's father told NBC News, "This has nothing to do with religion." He says his son became angry after seeing 2 men kissing a few months ago in Miami, and he speculates that could have triggered his decision to kill.'

www.tmz.com/2016/06/12/terrorist-omar...

henkdekanarie | 12-06-16 | 17:35

@Anoguurder | 12-06-16 | 16:10

Wat ben jij een malloot.
Ga je schamen. Mafkees.

Desmoulins | 12-06-16 | 17:35

-weggejorist-

Desmoulins | 12-06-16 | 17:35

@Parsons | 12-06-16 | 17:25
Ja, en je voorspelling gaat vooral uitkomen door het bestaan van mensen als Pace, de wegkijkerTs onder ons. Zonder hen hadden we de lui gewoon buitengehouden.

La Bailaora | 12-06-16 | 17:35

@Salutis Humanae | 12-06-16 | 17:13
Tot op heden zijn wij in het westen Heren geweest. Die tijd is voorbij. Kwaad bestrijd je met Kwaad. Helaas.

Mark_D_NL | 12-06-16 | 17:35

Was ik maar een goedmens :(
Het lijkt me heerlijk om niet realistisch te zijn. Heel hun brein zit vol met positiviteit en regenbogen enzo.
Ochjah: rather be sad then stupid

Rest In Privacy | 12-06-16 | 17:35

@Mastermattie | 12-06-16 | 17:18
Nee Sitting Ducks leek me beter. Als Westerse samenlevingen als geheel , zeker het Politiek Correcte volk en de MS Media, die nog steeds hun koppen in het woestijnzand steken, kun je de Boiling Frog gebruiken.

Zwizalletju | 12-06-16 | 17:35

Nog even afwachten, maar straks is het in de Nederlandse steden ook een feit. Moslims die aanslagen plegen uit naam van de profeet en welke idioten er al niet worden bijgehaald...

Ommezwaai | 12-06-16 | 17:34

D'r zal maar zo'n iemand bij je op het werk rondlopen.
Want als ze zoiets in mind hebben zullen ze het echt niet laten merken.
Ken zat bedrijven daar komt er geen moslim in, man of vrouw.

A3an | 12-06-16 | 17:34

".. maar gelukkig zoeken objectieve media als joop.nl het zorgvuldig uit en zijn ze niet zo voorbarig met hun conclusies."
@ lingo star | 12-06-16 | 17:24
.
ik neem aan dat u dit sarcastisch bedoelt
zo niet, dan sla ik verbijsterd achterover

telelezer | 12-06-16 | 17:34

Nu is het wachten op de 'Ja maar Breivik was ook geen lieverdje'-apologeten uit de linkse kerk.

FrankVeer | 12-06-16 | 17:33

Maar ze zijn niet allemaal zo, hoor. Nog niet. Maar we zijn aardig op weg. Elfjarigen die nu de zwemles op school skippen opdat ze geen slokje water tijdens de Ramadan zouden binnenkrijgen, terwijl die eigenlijk niet verplicht zijn te vasten, overal halal vlees, moskeeën die massaal uit de grond gestampt worden met geld waarvan niemand weet waar het vandaan komt en Moslimbewegingen die niet meer spreken van integreren maar segregeren en naast elkaar leven.

Maar dat heb ik allemaal niet gezegd - ik lijk Hitler wel.

Vergeetput | 12-06-16 | 17:33

Vro-lijk Ramadan, allemaal!

Piet Karbiet | 12-06-16 | 17:33

Wat is er toch mis met die moslim breinen dat ze denken dat God niet in staat zou zijn zijn eigen boontjes te doppen en dat zij het daarom maar iedereen moeten doden die volgens hen god beledigd heeft.
Wat een arrogante klootzakken.

BonHomme | 12-06-16 | 17:33

En ondertussen delen wij hier huizen en inboedel plus zorg en geld uit aan de aanhangers van dit geloof, omdat ze 'vluchten' voor Assad.
En omdat ze te laf zijn te sterven voor Isis.
En daar moeten wij dan alles voor ophoesten via belastingen en steeds meer eigen bijdrages en met deze gore ramadamkutten en -lullen 'samen' leven, omdat een groep debiele socialisten en gristenen dachten dat dat wel toppie zou zijn, zoveel stemvee erbij.

Crufty | 12-06-16 | 17:32

Ik heb een stelling, waarbij ik steeds meer bewijzen zie. Volgens mij zijn daders van zelfmoordacties zelf homo's. Kijk eens naar al die selfies die deze man heeft gemaakt en hoe hij er dan op staat. Deze mensen hebben in hun geloof geen enkele manier om hun gevoel te uiten. De opmerking over de woede van de dader na het zien van zoenende homo's is pure frustratie. Deze frustratie is om te zetten in een goede daad voor je geloof, door jezelf op te blazen of jezelf neer te laten schieten.

mok | 12-06-16 | 17:32

Vanochtend een preek vol liefde en verdraagzaamheid achter de kiezen krijg je als toetje op deze zwoele zondag een godsdienstwaanzinnige met een iq gelijk een visstick die het nodig vindt om even fijn aan het moorden te slaan omdat iets hem niet aanstaat.

Breaking news voor onze moslimvrienden, generaties lang neef, nicht aan laten duwen is gans niet bevorderlijk voor de genenpoel.

Binnenkort ook bij u in de buurt!

Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers van deze slachtpartij, en bij de talloze andere die dagelijks de dood vinden dankzij de religie van de vrede.

Silent Scream | 12-06-16 | 17:32

Jammer dat Omar geen kans meer maakt op stagair vahn het jaar bij GL of de SP in Rotterdam.

Progresievelng | 12-06-16 | 17:31

"Het wordt tijd (of wordt.. het is al veel te laat) dat islam wordt geduid tot wat het is: een moordzuchtige oorlogsideologie die gevaarlijker is dat het Nazisme ooit is geweest.(..)"
@ Parsons | 12-06-16 | 17:25
.
het grote verschil is dat je de nazi's plat kon bombarderen. maar de moezzzliems kruipen bij ons naar binnen als besmettelijke k.k.virussen en vreten je van binnenuit op.

telelezer | 12-06-16 | 17:30

"Overduidelijk een false flag uit het Trump kamp.
Want de schutter was US citizen."

Bovenstaande zin en variaties hierop claim ik hierbij.
Rechten zijn te koop, opbrengsten worden gedoneerd aan een goed doel.
Ideaal als u een van de onderstaande personen of groeperingen bent:
-Gutmenschen, ( Vara, NOS , PvdA, Erik van Muiswinkel, )
- mocro.nl fora,
- Hillary
- Sylvana
- schrijvers voor Joop.nl
- Inwoner van bepaalde wijken in Ede, Amsterdam, Gouda, enz

Nuchternederland | 12-06-16 | 17:30

@Schietmijmaarlek | 12-06-16 | 17:22
Lees maar wat z'n vader uitkotst bij tmz.
Hint: het heeft niets met islam te maken.

Mastermattie | 12-06-16 | 17:30

Pace | 12-06-16 | 17:22
Meh. We zouden best wel eens onder ogen mogen gaan zien dat deze cultuur op z'n best incompatible is met de onze en op z'n slechts ons zelf vijandig gezind is. Dus containen die handel. Geen jaarlijkse vrije instroom meer van +1 Mlj. uit die gebieden, uitzettingen veel strakker managen, radicalisme dichter op de huid zitten in termen van sponsoring, haatpredikers weren etc etc. Ghetto's zoals Molenbeek openbreken. Weet je, ze eigenlijk gewoon aan de geldende regels houden van westerse rechtstaten..... Met een fikse toef "religieuze profilering" als hulpmiddel, dat zeker

Gen. Maximus | 12-06-16 | 17:29

50 jaar mislukte drugsbestrijding zouden ons inmiddels geleerd moeten hebben dat je smokkelen niet tegenhoudt in zo'n open maatschappij als de onze. de nepvluchtelingen die nu in hordes ons land overspoelen zullen zich dus, zeker als ze door kapitaalkrachtige buitenlandse onruststokers worden geholpen, makkelijk kunnen bewapenen. Als dat gebeurt worden wij vandaag of morgen wakker in ons eigen Joegoslavië ,Libanon, Eritrea of Oekraïne. Het is een kwestie van tijd mensen. En ik vraag mij dan sterk af of ik dan niet liever naar Amerikaans voorbeeld zelf mijn verdediging ter hand zou willen kunnen nemen. Ik weet wel dat we niet veel van onze gemuilkorfde onderbezette politie hoeven te verwachten, om van de pang-pang roepende padvinders die hier te lande voor een leger moeten doorgaan maar helemaal te zwijgen. Ik hou mijn hart vast voor de toekomst van mijn kinderen in dit misleide land.

CeesCloosd | 12-06-16 | 17:28

Nuuk | 12-06-16 | 16:55

De grap is dat joop voor zijn doen uitzonderlijk snel de schietpartij meldde, kennelijk erop speculerend dat de schutter wel uit rechts extreme / christelijk-conservatieve hoek zou komen. Nu zitten ze al uren te broeden op een spin - "homohaat speelt waarschijnlijk een rol" - en houden ze alle reacties tegen. Deerniswekkend.

Jon Snow | 12-06-16 | 17:28

Pace | 12-06-16 | 17:22

Och in Star Trek komen geen moslims voor. Niemand rekent erop dat ze dan nog bestaan.

De Koreaanse Slet | 12-06-16 | 17:28

@Hobbykip | 12-06-16 | 17:22
Ja, bij de linkerburen van Joop

Mastermattie | 12-06-16 | 17:27

-weggejorist-

Crufty | 12-06-16 | 17:27

Onze vrijheid is weggegeven. Wij vertrouwden andere mensen.

duitse herder | 12-06-16 | 17:27

lingo star | 12-06-16 | 17:24

Oh, als de vader van een 50-voudige moordenaar het zegt, zal het wel waar zijn.

Vreetkonijn | 12-06-16 | 17:26

@Mastermattie | 12-06-16 | 17:24
LOL...... Ik zie het nu ook pas.

Hobbykip | 12-06-16 | 17:26

Salutis Humanae | 12-06-16 | 17:13

Struisvogels dat zijn beesten. Kop in het zand, doen alsof het allemaal niet zo erg is. Rede, dialoog en het bieden van mogelijkheden, heeft geleid tot de ellende waar we nu inzitten en het wordt alleen maar erger. Het huidige kanaal werkt overduidelijk niet.

netniet | 12-06-16 | 17:25

@Pace | 12-06-16 | 17:22
Het wordt tijd (of wordt.. het is al veel te laat) dat islam wordt geduid tot wat het is: een moordzuchtige oorlogsideologie die gevaarlijker is dat het Nazisme ooit is geweest.

Zolang dat niet gebeurt zal de islam ons in de bloedigste oorlog aller tijden storten.

Niet leuk, wel een feit. En ik waarschuw er al jaren en jaren voor.

Parsons | 12-06-16 | 17:25

@Vreetkonijn |12-06-16|17:01
Je kunt nog zoveel vuiligheid tussen je oren hebben, als je geen zwaar vuurwapen hebt kun je geen 50 mensen neerknallen.
Pace | 12-06-16 | 17:19

Klopt zeker, je schiet niemand neer zonder wapen.

Edoch, als er genoeg vuiligheid tussen de oren zit, doe je om het even wat om aan een wapen te komen. In België koop je hoogstens een .22 luchtbuks met beperkte Joules zonder vergunning, alle vuurwapens zijn vergunningsplichtig en deze vergunning krijg je niet zomaar. Ook wordt er na het behalen van de vergunning streng gecontroleerd. Automatische wapens zijn volledig verboden. Toch is een groot deel van de recente islamitische aanslagen in Europa gepleegd met automatische AK-varianten die via België gepasseerd zijn.

tl;dr: wie een wapen wil, vindt er een.

Vreetkonijn | 12-06-16 | 17:25

Dat krijg je er dus van als je geen stageplek in de plaatselijke gaybar krijgt......

Hobbykip | 12-06-16 | 17:25

@ svg | 12-06-16 | 15:46

"Verschrikkelijk. En wie heeft de oplossing? Trump? Ook niet denk ik."

Ik heb de oplossing maar ik kan hem hier niet neerschrijven.

Elessir | 12-06-16 | 17:25

Ik realiseer me nu pas de permalink.
GS, deze is wel heel erg hoor!
"Islam, making America straight again"

Mastermattie | 12-06-16 | 17:24

"Naast een maand van bezinning, is ramadan een maand waarin extra aandacht geschonken wordt aan verdraagzaamheid, vrijgevigheid, liefdadigheid en saamhorigheid."

Kun je nagaan wat er gebeurt met die verdraagzaamheid als ze die Ramadan niet zouden vieren.

FrankVeer | 12-06-16 | 17:24

Vader zegt dat moslimreligie geen motief was voor moord. De Geenstijlreaguurder is natuurlijk weer vol op het orgel gegaan, maar gelukkig zoeken objectieve media als joop.nl het zorgvuldig uit en zijn ze niet zo voorbarig met hun conclusies.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 17:24

-weggejorist-

Bill Cosby | 12-06-16 | 17:24

@henk vintage | 12-06-16 | 17:14
"Hoog tijd voor de Westerse wereld om zich te ontdoen van de islam."

Wat stelt u voor? Alle moslims neerknallen om op die manier bloedbaden te voorkomen?

Pace | 12-06-16 | 17:22

Het downplayen is al in volle gang.
Eindigt vast met: Het was zo'n lieve jongen!
Maar ja.... geen stageplek.... werd regelmatig van de weg gehaald vanwege zijn uiterlijk... dit hadden we niet aan zien komen... het is de schuld van de politie!

Schietmijmaarlek | 12-06-16 | 17:22

Zijn er al gristengekkies gesignaleerd die dit als straf van God zien??

Hobbykip | 12-06-16 | 17:22

@Pace | 12-06-16 | 17:19
De criminelen komen altijd aan zware vuurwapens. In Belgie zijn kalashnikovs niet vrij te koop, maar het stikt ervan.

Als er tussen het publiek goede mensen wapens hadden gehad, waren er nu geen 50 doden gevallen...

La Bailaora | 12-06-16 | 17:21

Die jihadisten willen natuurlijk gewoon dat Trump aan de macht komt. Die mafketels hopen zo de eindtijd te bespoedigen.

Hobbykip | 12-06-16 | 17:21

"Nou, dat het weer om een moslim gaat zal weer breed uitgemeten worden in de media. Oh wacht ...""
@ sinar2 | 12-06-16 | 17:07
.
U bedoelt de VRIJE media, want de omroep van Vadertje Staat houdt het (natuurlijk) stilletjes onder de pet dat het (alweer..!) een moslim is
www.npo.nl/nos-journaal/12-06-2016/POW...

telelezer | 12-06-16 | 17:20

Dit was duidelijk een Trump aanhanger.
De achterlijke gladiool met het IQ en uiterlijk van een Nubische geit heeft zojuist Donald Trump aan de overwinning geholpen.

WillemWordtWakker | 12-06-16 | 17:20

3 dagen geleden dreigde ISIS met aanslagen in Florida:

9 juni:
"Major Muslim Terrorists Makes This Declaration To All Americans: We Are Coming After You, We Will Attack Florida And Slaughter Americans There":
shoebat.com/2016/06/09/major-muslim-te...

La Bailaora | 12-06-16 | 17:19

@Vreetkonijn |12-06-16|17:01
Je kunt nog zoveel vuiligheid tussen je oren hebben, als je geen zwaar vuurwapen hebt kun je geen 50 mensen neerknallen.

Pace | 12-06-16 | 17:19

Nou, ook in de US maken ze nu kennis met jihadistische shootings. En meteen een nieuwe record. Terwijl de yanks er toch al een behoorlijke track record op hadden
.
Welcome to the club :-(

Gen. Maximus | 12-06-16 | 17:18

@Zwizalletju | 12-06-16 | 17:16
Sitting ducks?
Eerder boiled frogs

Mastermattie | 12-06-16 | 17:18

Stinkmoslim haat gays. Whats new. Wordt met de paplepel erin gedrilld en gecultiveerd vanuit deze nazi religie. Heeft Tofuck al getweet?

Koettoerk | 12-06-16 | 17:18

Ook bij Joop willen ze de waarheid nog even niet onder ogen zien .

Castor12 | 12-06-16 | 17:18

Ik haat ze uit het diepste van mijn ziel... Het komt niet meer goed. Het is een duivels volkje.

Bill Cosby | 12-06-16 | 17:17

Weer een islamitische mohammedaanse moslim die 50 mensen overhoop schiet omdat dat moet van allah, maar niets met de islam te maken heeft verder.

Parsons | 12-06-16 | 17:17

@en définitive | 12-06-16 | 17:13
Ze hebben het dus alleen over homohaat en dat dat een islamitische achtergrond heeft "vergeten" ze voor het gemak maar even.

sinar2 | 12-06-16 | 17:17

-weggejorist-

Vreetkonijn | 12-06-16 | 17:16

Wij hier in Het Westen zijn gewoon allemaal Sitting Ducks zolang we de Islam niet afknijpen danwel de deur uit doen , whatever, want dáár komt het vandaan. En onze grenzen beschermen én alle figuren met Islamitische en/of Arabische grond tegen het licht houden.
De man gebruikte een AR-15 met 223 kaliber specifiek gemaakt voor oorlogssituaties met als doel zoveel mogelijk tissue damage te veroorzaken. Zal mogelijk veel meer worden als 50 doden want de rest bloedt dood op het ogenblik.

Zwizalletju | 12-06-16 | 17:16

en het NOS Journaal meldt alles, behalve natuurlijk dat het een geradicaliseerde moslim was want stel je eens voor....

FW Ta-183 Huckebein | 12-06-16 | 17:15

@Bill Cosby | 12-06-16 | 17:11
Als 'm dat lukt, emigreer ik naar de States!

Mastermattie | 12-06-16 | 17:15

Hoog tijd voor de Westerse wereld om zich te ontdoen van de islam.
Het houdt niet op niet van zelf.

henk vintage | 12-06-16 | 17:14

@ Eduardo- | 12-06-16 | 15:41
'Wrijft in handen', bij zo'n topic.
Al zóú de NOS vanavond de onverbloemde waarheid melden, dan nog, vriend.

Lewis | 12-06-16 | 17:13

"De reacties op Joop.nl komen amper de censuur door."
@ Wasbakplasser | 12-06-16 | 17:05
.
er staan alleen maar 2 reacties die de abortus-christenen de schuld geven; de rest komt er inderdaad niet door (ook mijn reactie niet)
Wat een stel hypocrieten zeg die LinksFascisten

telelezer | 12-06-16 | 17:13

Ik zal maar geen commentaar leveren op de religie van vrede, want volgens Mark met de rubberen ruggengraat ben ik dan een Tokkie.

miff | 12-06-16 | 17:13

Wat een uiterst laffe daad; bah! Een daad uit jaloezie als ik zo dat fotootje met z'n mobieltje bekijk.

Maria.1 | 12-06-16 | 17:13

Waar islam is, is dood en verderf.

Roderick Random | 12-06-16 | 17:13

netniet | 12-06-16 | 16:39
Dan ben je net zo'n beest als zij.

Salutis Humanae | 12-06-16 | 17:13

@sinar2 | 12-06-16 | 17:07
Plusje voor den Joop:
Update 16.15 uur:
De politie heeft bevestigd dat de schutter inderdaad Omar Mateen heet en dat homohaat waarschijnlijk een rol speelt bij de motivatie voor deze aanslag. Bij de aanslag zijn 50 mensen vermoord en 53 anderen raakten gewond.
Wat de redactie daar beweegt om geen comments willen doorlaten; dat is dan weer minder.

en définitive | 12-06-16 | 17:13

@mr. coffee | 12-06-16 | 17:07
Hahahaha het welbekende "Zoiets doet 'ie anders nooit".
Nee, precies zijn degene die nog nauwelijks/niets hebben uitgevreten zo ontzettend gevaarlijk. De inlichtingendiensten zijn al niet eens in staat om de bekende koppen te tellen, laat staan de onbekende koppen.

Mastermattie | 12-06-16 | 17:13

Islam heeft niets met de islam te maken, .... zeggen die zeloten van de islam.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 17:13

Zit het in het water , in het eten , lezen ze een verkeerd boek ?
.
What the hell is wrong with these people ?
.
Tijd dat iemand dat eens gaat uitzoeken.

enorme sukkelzak | 12-06-16 | 17:13

@Anoguurder | 12-06-16 | 17:11
Dan heeft het *juíst* met islam te maken. Kijk maar wat islam predikt over homo's.

La Bailaora | 12-06-16 | 17:13

-weggejorist-

Bill Cosby | 12-06-16 | 17:11

"Mateen's father told NBC News, "This has nothing to do with religion." He says his son became angry after seeing 2 men kissing a few months ago in Miami, and he speculates that could have triggered his decision to kill. "

Vast. Het heeft enige extremisme nodig om een club binnen te vallen en daar 50 man + een berg gewonden te schieten. Dat extremisme wordt gevoed vanuit dat kut-boek dat religie heet. www.tmz.com/2016/06/12/terrorist-omar-...

Anoguurder | 12-06-16 | 17:11

Worden de moskeeën in Nederland al beveilig?

WaitingLine | 12-06-16 | 17:10

De post-aanslag bingokaart zal wederom snel vol zijn. Ongelofelijk, die islamapologeten die niets van de islam afweten maar een ander wel onderbuikgevoelens verwijten.

Vreetkonijn | 12-06-16 | 17:10

@SanderEvers | 12-06-16 | 17:06
Even een Hachichi doen?
Nee, Geert gaat er overigens wel heen.
GeenPeil heeft Nigel op bezoek gehad, nu brengen ze even een bezoekje aan Nigel. Gezellig aan 't bier (vanavond nieuw filmpje met van Leeuwen vanuit de pub en Roos vanuit Calais)

Mastermattie | 12-06-16 | 17:09

Nou, dat het weer om een moslim gaat zal weer breed uitgemeten worden in de media.
Oh wacht ...

sinar2 | 12-06-16 | 17:07

De religie van de vrede slaat weer toe. Wake up!

postmodernismisdead | 12-06-16 | 17:07

En overal dat volk maar binnenlaten, wat maken ze zich geliefd , en hoe zou dat nou komen ?
Hoop dat Trump de verkiezingen wint en Engeland uit dat stelletje zakkenvullers in Brussel stapt .

fleurtje | 12-06-16 | 17:07

-weggejorist-

Bar&Boos | 12-06-16 | 17:06

Omar was daar niet voor niets, wellicht kwam hij daar vaker. Moslim jongens en mannen zijn meer dan gemiddeld homoseksueel. Dat komt door die enorme macho cultuur en de verachting van vrouwen. Moslim mannen zijn daardoor interessanter dan die vrouwen die geen mening hebben en slaafs achter de man aanloopt moet boodschappen tassen. Omar heeft met Allah en de Profeet gepraat en die zouden zijn homoseksuele gedrag alleen vergeven als hij tot deze gruwel daad zou komen. Wat staat Omar nu te wachten? 40 maagden meisjes? Maak je hem niet blij mee... Voor Trump is dit overigens koren op de molen.

ILF2 | 12-06-16 | 17:06

-weggejorist-

vrijheidvoorbeginner | 12-06-16 | 17:06

Ik vraag me af, gaat Geenpeil straks ook naar de VS om Trump aan te moedigen?

SanderEvers | 12-06-16 | 17:06

@Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:57
De eerste wedstrijd (Tur- Cro) is net afgelopen (0-1).

necrosis | 12-06-16 | 17:05

Heeft de goedmens in dreigende gewetensnood al ergens Wilders de schuld gegeven om zijn eigen geweten te ontlasten?

miss error | 12-06-16 | 17:05

-weggejorist-

cees2025 | 12-06-16 | 17:04

Een goed moslim. Zijn daden zijn geïnspireerd op de koran. Wie het probleem nog steeds weigert te zien, moet maar eens vaker naar plekken als Bataclan en deze homo disco gaan. Voor mensen die niet zien dat islam en de koran het probleem zijn, is er geen hoop meer. Die zijn zo blind en hersendood, die kunnen net zo goed nu al dood gaan want eigenlijk zijn ze dat toch al.Breek al die moskeeën toch af en stop de migratie van moslims. Hoe meer moslims, hoe meer ellende, hoe meer aanslagen, hoe meer diefstal, verkrachting, agressie en geweld. Maar ik zal wel een islamofoob zijn aangezien ik de cijfers ken. Daar kunnen de meeste goedmensen niet mee omgaan met die realiteit.
Die dader ziet er overigens zelf uit als een homo. Maar dat mocht hij niet zijn van zijn geloof, daarom helemaal doorgedraaid.

Rheia | 12-06-16 | 17:03

Vast connecties met Meiwand de afgaanse taliban strijder...

Islam = Bah.

Dr. Frambozenjam | 12-06-16 | 17:03

Benieuwd hoe het Jeugdjournaal dit aan de kindertjes uitlegt. "Een boze man heeft in Amerika..."

Nogood Boyo | 12-06-16 | 17:03

@Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:58
Nou dat gaat misschien een beetje ver, maar ze zouden meer kunnen doen om de kans op dit soort narigheid te verkleinen. Stop je geld niet in JSF's en bommen, maar in defensie. Zie Danny zoekt problemen Delft www.npo.nl/danny-zoekt-problemen/01-06... ze kunnen beter al die moslims 1 op 1 bezoeken en leren kennen, want anders kwestie van tijd en het gebeurt hier ook.

Watching the Wheels | 12-06-16 | 17:02

Hoe krijg ik die regenboogvlag op mijn Facebookprofiel?

Ad Hominem | 12-06-16 | 17:02

Pace | 12-06-16 | 16:57

België heeft een van de strengste wapenwetgevingen van de wereld sinds een racistische schietpartij. De dader van de Thalys-aanslag, die van de grote Parijs-aanslag, de aanslagen in Brussel (en eerder die in het Joodse museum aan de Zavel) kwamen in Brussel aan hun wapens.

Strengere wapenwetgeving doet hier niets aan af: het echte wapen zit tussen hun oren.

Vreetkonijn | 12-06-16 | 17:01

Waarschijnlijk is hij gewoon geweigerd aan de deur i.v.m. z'n sportschoenen, overdreven homo-petje en verwijfde schoudertas.
De klodders slijm, welke -volgens ooggetuigen- uit z'n mondhoeken op het trottoir druppelde, hebben daar verder niets mee te maken.
Onfris misschien, maar dat was van nog van z'n oom eerder op de avond en een verwaarloosbaar cultuur-dingetje.
Uiteindelijk zijn niet alle religieuze vredesapostelen zowel homo als terrorist.

Suggestieve verwijzingen hiernaar zijn abject en onsmakelijk.

En nu muziek.. youtu.be/DVg2EJvvlF8?t=40s

Mike2054 | 12-06-16 | 17:00

Tsja, blijft een intolerante totalitaire ideologie die islam natuurlijk.. De 'gematigde moslim' die zich wel kan verenigen met de westerse normen en waarden is er een die de islam niet volgt, dat is de harde pijnlijke waarheid..

henkdekanarie | 12-06-16 | 17:00

Mastermattie | 12-06-16 | 16:55
====
Is volgens mij altijd een multiculturele buurt geweest, ik kwam er wonen in 1990 tot een paar jaar geleden. Daarvoor woonde ik in Haarlem-Schalkwijk, daar was alles nog wel een graadje ruiger.

malang | 12-06-16 | 17:00

Maar ze komen nu ook al hierheen met valse Nederlandse(..!) paspoorten
.
Ik citeer:
"om u te laten zien hoe gemakkelijk het is van ‘nationaliteit te veranderen‘ en daarmee ongestoord elk EU land in- en uit te reizen tonen wij u hier de film die de BBC maakte en waarin u kunt zien hoe u zo maar van Syriër Italiaan kunt worden of een andere keuze die u beter lijkt. U begrijpt dat het gemak waarmee je de EU binnen kunt komen, niet slechts de ongecontroleerde toestroom van vluchtelingen bevordert, maar tevens het gevaar voor het binnendringen door ISIS terroristen aanzienlijk vergroot."
www.geennieuws.com/2016/06/irakezen-vl...
hier de video
cyberspaceandtime.com/How_easy_is_it_f...

telelezer | 12-06-16 | 16:59

"lone wolf" en "mentally ill" hebben ze ook de NOS in de VS?

Joffri | 12-06-16 | 16:59

@Dutch_Holland | 12-06-16 | 16:37
Joop is een door de belastingbetaler gesubsidieerd "blog", opgezet door de VARA & PvdA als tegenhanger van GS.
Eigenlijk dus gewoon een verlenging van de NPO.
Mensen aldaar hebben totaal geen idee van de werkelijkheid.
In de grachtengordel en Aerdenhout komen namelijk niet zo veel cultuurparels voor.
Maar dat geeft niet. Want er zal een moment komen dat ook zij aan de beurt komen.
Ach, Churchill zei ooit al eens iets over krokodillen en voeren.

Mastermattie | 12-06-16 | 16:58

@Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:57
Met andere woorden "bewust beleid".

Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:58

meest totalitaire, meest vernietigende ideologie welke de mensheid ooit gecreerd heeft. hoogtijd om het te verbieden. dit is islamitische aanslag 29000 zoveel sinds 9-11, laat staan de vorige 1400 jaar. dit zal nooit stoppen en zal vaker voorkomen ook in dit theater=het westen.

blabla9899 | 12-06-16 | 16:58

jeetje meid
niet normaal meer
daar floept je cockring toch vanaf

nemeton | 12-06-16 | 16:58

Op de dag dat de CIA-baas tot de conclusie kwam "Geen schuld Saudi-Arabië aan 9/11" nos.nl/teletekst#128 en deze kwam ook uit Afghanistan maar toch ook weer niet want Amerikaan. De overheden zijn ondanks jaarlijks honderden miljarden aan defensie uitgaven nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_lande... samen nog altijd te zwak en dat zijn ze bij verdubbeling van het budget nog steeds, want zo'n vent stop je niet met 2 extra JSF's in Leeuwarden, dus niks aan te doen, winkelt u maar door, hoe laat begint het voetbal?

Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:57

Omar Mateen met de deur in huis te vallen: het is dus een moslim?

Ad Hominem | 12-06-16 | 16:57

Ja maar, die Breitvik was ook geen lieverdje in 3. 2. 1.

gentle giant | 12-06-16 | 16:57

En helaas, de volgende poging van Obama om de vrije wapenverkoop in Amerika te beperken zal wel weer vergeefs zijn.
Het zal weer niet ontbreken aan mensen die beweren dat het best is als iedereen met wapens rond kan lopen.
Hoeveel proleten als deze massamoordenaar zullen er nog nodig zijn voordat Amerika wat verstandiger wordt?

Pace | 12-06-16 | 16:57

@Yellow_Fever | 12-06-16 | 16:47

Het probleem is dat vooral het 'vrije' West EUropa ze dat dubbelleven toe laat - sterker nog propagandeert om het te behouden.

In het land waar ik woon buiten de EU kan dat niet. Daar ben je of streng moslim, en rot je maar op want werk (dus inkomen) zit er niet in, of je past je aan en je doet relatief lekker mee met de maatschappij.

Het softenon gedrag van vals naieve politici gaat EUropa kapot maken tbv politieke en eigen belangen.

litebyte | 12-06-16 | 16:56

@malang | 12-06-16 | 16:53
De Horsten in de Merenwijk, ja, daar wil je ook niet meer dood gevonden worden. Is inmiddels ook verworden tot een bonte verzameling van culturen.

Mastermattie | 12-06-16 | 16:55

telelezer | 12-06-16 | 16:53
====
Die reaguurders daar bij Jeaup krijgen het deksel nog wel op hun neus.

malang | 12-06-16 | 16:55

@roze_bril 16:44: Waarom niet? Zat lieve kleine meisjes en schattige omaatjes hebben zich al weten te verdedigen met een vuurwapen. Het is geen garantie maar een oma met een Glock heeft meer kans dan een oma zonder.

Muxje | 12-06-16 | 16:53

Die gast heeft wel etnisch geprofileerd !
Moeten we toch eens met denk en ss over praten...

A3an | 12-06-16 | 16:53

Mastermattie | 12-06-16 | 16:34
====
Ik alleen deels getogen, jarenlang in de Horsten gewoond.

malang | 12-06-16 | 16:53

"Op Joop.nl vergeten ze te melden dat de dader een moslim is met Afghaanse ouders en dat hij misschien banden had met een jihadistische beweging"
@ Dutch_Holland | 12-06-16 | 16:37
.
Ik keek ook net ff op joop.nl
Het is VERBIJSTEREND!
De reaguurders aldaar zijn zo gehersenspoeld dat ze het de "christenen" in de schoenen schuiven, zonder ook maar een moment na te denken dat het vast wel eens een moezliem kan zijn.
Geen wonder dat Nederland kapot gaat.
Ik geef twee verbluffende citaten:
"er loopt blijkbaar daar nogal wat moorddadig volk rond die anti homo anti abortus acties uitvoeren met geweld"
en
"Even kijken, massaslachting onder homo’s in conservatief Florida, oftewel de ontstoken blinde darm van Amerika. Ik denk dan gelijk: christelijke naastenliefde in actie"
.
Waar is me teiltjuh..!
Mag ik ff overgeevve..
www.joop.nl/nieuws/aanslag-op-homoclub...

telelezer | 12-06-16 | 16:53

"Niet mijn islam!". Jawel, jullie hebben een teringhekel aan alle homo's, gelovig of niet.

Acidbrain | 12-06-16 | 16:53

Zo'n eindeloos verhaal op CNN van een lokale imam laat toch juist zien dat dit met islam te maken heeft?

Duifmans | 12-06-16 | 16:52

En het wachten is op de linkse verraders die weer even de flikkers op het altaar gooien voor de multikul maatschappij.

En waar is Barry Obongo nu, met zijn bewering dat Amerikaanse moslims nu zo goed geïntegreerd zijn? Tussen dit en de Boston Bombings gaat Amerika nu net zo hard gebukt onder islamitisch geweld als Europa, met hun zogenaamd brave 1% moslims. Het blijkt gewoon dat elke vorm van islamitisch immigratie teveel is. of zouden moslimlanden ook geen probleem hebben met een influx van blanke Westerlingen, die vervolgens wild in het rond beginnen te schieten?

Maarja, weer 50 doden en 50 mensen met levenslang fysiek/mentaal trauma op de conto van de linkse waanzin...

Piet van het Padje | 12-06-16 | 16:51

Islam = de antichrist. En dan nog halen die linkse grefo's/ pknners/ en van die pausgelovers die gasten binnen alsof zij hun gelijken zijn. Nou, die graven mooi hun eigen graf. Als er over tig jaar teveel van die malloten zijn dan worden andere geloven verboden en flikkeren ze elke heaumeau in amsterdam van de westertoren. En ze beginnen vast met die tofu biebie. Maar haal deze cultuurverrijkers vooral binnen hoor!

P.redgleuf | 12-06-16 | 16:50

Vergeet ook niet dat abdeslam een lange poos heeft kunnen onderduiken terwijl de halve wijk wist dat ie daar zat. Moslims onder elkaar he.

Anoguurder | 12-06-16 | 16:49

@Mastermattie | 12-06-16 | 16:49
Die was voor VanBukkem bedoeld.

Mastermattie | 12-06-16 | 16:49

Lefgozer | 12-06-16 | 16:43
.
En u denkt echt dat er in de moskeeën géén wapens liggen opgeslagen? Nou droom maar verder want u wordt vanzelf wakker wanneer het bloed hier door de straten stroomt. En daar staat u dan met uw aardappelmesje als verdediging.
.
Gisteren weer 3 mensen in hun eigen huis in Amsterdam overvallen, midden in de nacht en vreselijk mishandeld. Twee moesten naar het ziekenhuis. Het afval van de maatschappij heeft het monopolie op geweld en wij zijn sitting ducks. Mooi he??
.
Nou ik zal u eerlijk zeggen, als ik het geld ervoor had zou ik allang iets in huis hebben ter verdediging van mijn eigen leven. Want als oudere ben je al helemaal je leven niet meer zeker in deze rotmaatschappij.

Lupuslupus | 12-06-16 | 16:49

@Yellow_Fever | 12-06-16 | 16:47
Nee, en Frankrijk is ten slotte ook enkele kilometers verderop.

Mastermattie | 12-06-16 | 16:49

VanBukkem | 12-06-16 | 16:46 Gelukkig niet zeg,
" wij zijn met meer"

en définitive | 12-06-16 | 16:49

Het NRC is niet alleen maar slecht. Deze zaterdag een interview met theatermaker Yahya Gaier (42, Marokkaans). Had grote problemen met het dubbelleven dat je als moslim in het Westen moet leven. Heeft eindelijk zijn geloof (islam) definitief opgegeven.
Citaat: "De moslimgemeenschap in Nederland houdt zichzelf na zestig jaar nog steeds gevangen in taboes, schaamte en schijnheiligheid. Zo kweek je mensen die vatbaar zijn voor extremisme. Ook bij mijn neefjes en nichtjes zie ik het weer, dat ze met hun ouders niets kunnen delen over hun intieme wereld, en een dubbelleven leiden, zoals bijna alle jongeren met een islamitische achtergrond. Als die cyclus niet doorbroken wordt, komt het nooit goed."

Rest In Privacy | 12-06-16 | 16:47

Maar goed, da's Amerika. Zoiets zou hier nooit gebeuren.

VanBukkem | 12-06-16 | 16:46

@Lefgozer | 12-06-16 | 16:43
Hier in Europa is het per definitie verboden. Weet u wat ze zoal in Molenbeek uit de huisjes vissen en ook hier in Rotterdam bijvoorbeeld.
De overheid kan ons niet beschermen want daar "schieten" ze ook al met pinda's.
Dus wat moet je als weerloze burger dan?
Nee, geef de Europeanen ook maar de mogelijkheid zichzelf te verdedigen in plaats van van de Yanks eisen dat ze de wapenwetgeving moeten aanpassen.

Mastermattie | 12-06-16 | 16:46

@teevee | 12-06-16 | 16:42 islam = Brothers in arms. Wie Hölle im Kopf.
Oja, lees de update.

en définitive | 12-06-16 | 16:46

Lekker he die mekkas. Hoorde dat die fresku door ene hassan is bekeerd. Ben zo klaar met jullie moslims. Ik
Mag jullie niet, nu niet, nooit niet...

Bill Cosby | 12-06-16 | 16:45

@necrosis | 12-06-16 | 16:38

Een relifascist, in dit geval een islamfascist maakt het niet uit waar hij/zij geboren is, net zoals met andere ideologieen die overheersend willen zijn.

Je hebt bijvoorbeeld ook Chinese en Russische neo nazi's... die geen enkele Duitse roots hebben.

De islam is een uiterst conservatieve rechtse fascistoide ideologie - jammer dat veel vals naievelingen aan de linkerzijde dit niet inzien.

litebyte | 12-06-16 | 16:44

@Muxje, ja het Joodse stel had anders natuurlijk hun Glock uit hun holster gepakt en met een gericht schot de inbrekers uitgeschakeld. Gelukkig heb je geen last van oneigenlijke argumenten.

roze_bril | 12-06-16 | 16:44

@fingers | 12-06-16 | 16:38
je maakt een geintje, toch?

necrosis | 12-06-16 | 16:44

Mag dit wel van die troela van een Sargentini? Den k het wel, toch? En Dries en Gretta zullen ook wel een fijne dag hebben, toch? Begrijpen die dwazen nou echt niet dat dit vijanden zijn?

langzullenweleven | 12-06-16 | 16:44

Blijkt een "registered voter for the Democratic Party" te zijn die zo wel eigenhandig weer wat kiezers in het Trump-kamp plaatst.

Lomo | 12-06-16 | 16:43

Ramadan kareem moslimtuig van over de hele wereld.

LJBrinkhorst | 12-06-16 | 16:43

Het houdt pas op als het met wortel en tak is bestreden helaas.

Tabernakel | 12-06-16 | 16:43

En daarom vind ik het best prettig dat je hier in Nederland geen CheyTac Intervention M-325 bij de supermarkt kunt kopen, tussen de zoute drop en de koekjes, gratis bij drie pakken waspoeder.
Zo'n beleid zouden ze ginds in het Wilde Westen ook eens moeten proberen, hadden ze een problemkaja minder misschien.
Al wordt de wapenindustrie dan wel weer verdrietig..

Lefgozer | 12-06-16 | 16:43

Even pure speculatie: man is homo, heeft een avontuurtje in de bewuste club, krijgt religieuze gewetenswroeging, ruimt 20 getuigen op en pleegt zelfmoord. Maar goed: misschien kijk ik wat te veel spannende films.

teevee | 12-06-16 | 16:42

De locale imam hield net een praatje bij de persco (CNN)
Nu nog te zien ,heeft eemn wit hoedje op.

Zwizalletju | 12-06-16 | 16:41

Stel je eens voor. Het is oorlog en slechts één van de twee partijen heeft het in de gaten.

robert1 | 12-06-16 | 16:41

@telelezer | 12-06-16 | 16:28
Inderdaad: list, leugen en bedrog. Behalve naar elkaar want dat mag niet. Met mooie lieve foldertjes strooien zodat de "ongelovigen" het allemaal weer zielig vinden. En daarna hakken die klootzakken je kop er af. Het bloed kookt bij mij alweer.

poisonivy | 12-06-16 | 16:41

Under protection of The American Riffle Association.

hetzoutindepap | 12-06-16 | 16:39

Eerdaags ook bij een stad/dorp bij u in de buurt want er komen er steeds meer
www.youtube.com...
telelezer | 12-06-16 | 16:30
.
Binnenkort zijn we allemaal loslopend wild voor die islam-moordenaars. Kunnen we zonder gevaar te lopen nergens meer heen. Kwestie van tijd.

Lupuslupus | 12-06-16 | 16:39

Hoe lang moet je nu nog vast willen houden aan je eigen gelijk ? Volk dat niet vatbaar is voor rede maar oog om oog en tand om tand wel begrijpt, dan is de oplossing toch makkelijk ? Elke keer als er in het Westen een aanslag plaatsvindt door dit soort knakkers, trek dan, ook willekeurig, een veelvoud vanuit die religie van de straat en zet ze voor een vuurpeloton. Eens kijken hoe snel het dan afgelopen is en de rest van die knakkers in beweging komt om dit soort klanten wel uit te roken uit de maatschappij.

netniet | 12-06-16 | 16:39

@Watching the Wheels 16:23: Minder vuurwapens = minder doden door vuurwapens, dat lijkt me een vrij voor de hand liggende correlatie. Maar minder vuurwapendoden betekent niet automatisch een veiliger samenleving. Om te beginnen: "Most firearm related deaths are suicides". En X kinderen per dag die door vuurwapens om het leven komen (!!!1!)? Er komen er meer om door verdrinking in zwembaden. En niet elk slachtoffer is een onschuldige burger, er zitten veel misdadigers tussen die door elkaar of door een gewapende burger worden neergelegd. Prima, risico van het vak, en horen dus apart geteld te worden. Parijs laat ons zien dat gemotiveerde terroristen zich niet tegen laten houden door strenge wapenwetten. En als je bang bent voor een wapenwetloop waar eenvoudige inbrekers gewapend binnenkomen en meteen schieten, vraag dan eens aan dat bejaarde Joodse stel uit Amsterdam hoe veilig een ongewapende samenleving is tegen insluipers.

Muxje | 12-06-16 | 16:38

1 Doorgeslagen moslim kan dit dus doen.
Maar blijf vooral vol houden dat het niets met de islam te maken heeft.
Lekker doorgaan met importeren, pamperen en goedpraten.
En vooral tegen ons blijven zeggen dat het allemaal onze eigen schuld is dat ze zich misdragen.
Want wij zijn blank, dus racist.
Knettergek.

Schietmijmaarlek | 12-06-16 | 16:38

@Nuuk | 12-06-16 | 16:33
Hij is daadwerkelijk in de VS geboren, zijn ouders komen uit afghanistan.
Maar in Nederland roepen mensen met Marokkaanse wortels ook liever dat ze Marokkaan zijn.
*iets met trots, ofzo*

necrosis | 12-06-16 | 16:38

Politie heeft aldus moslim gemeenschap onnodig geweld gebruikt en hun aanwezigheid veroorzaakte paniek wat leidde tot zelfmoord van het moslim slachtoffer. Politici en VN hebben reeds bezorgd gereageerd op de anti-moslim aanteigingen en vragen om terughoudendheid. Er zou vooraf aan schietpartij een moslim zijn aangehouden tijdens routine controle met zelfde behandelin als andere automobilisten en volgens familie had man op werk maar 4x per dag mogelijkheid om te bidden en kreeg hij lunch doorbetaald vanwege ramadan. Advocaat heeft zich al gemeld om discotheek, staat en politie aan te klagen....

fingers | 12-06-16 | 16:38

Op Joop.nl vergeten ze te melden dat de dader een moslim is met Afghaanse ouders en dat hij misschien banden had met een jihadistische beweging.
www.joop.nl/nieuws/aanslag-op-homoclub...

Dutch_Holland | 12-06-16 | 16:37

Sla Omar Mateen nu niet met een tasje want dan krijg je problemen met de Rotterdamse SP Abteilung.

basweetutwel | 12-06-16 | 16:37

Die heeft echt niet alleen gehandeld .......

Hobbykip | 12-06-16 | 16:37

@Nuuk | 12-06-16 | 16:33
Tja... halve waarheden zijn ook leugens.

Mastermattie | 12-06-16 | 16:36

Goh, wat raar, doet ie anders nooit.

Kapitein Cameltoe | 12-06-16 | 16:36

Die moslim gast houdt ook maar niet op met eindeloos politiek correcte dingen zeggen he. Damage control. Nou ja, alle religieuze mensen en preken is een probleem..

Lefgozer | 12-06-16 | 16:36

@okkums reezur | 12-06-16 | 16:30
Kakzooi! Afgeslacht ........ Verdomme!

Hobbykip | 12-06-16 | 16:35

@malang | 12-06-16 | 16:33
Geborûh en getogûh, jûh :)

Mastermattie | 12-06-16 | 16:34

Het kan, via de criminaliteit direct op God's troon gaan zitten en doen wat je denkt dat Hij zou doen.

Einde van de Domheid | 12-06-16 | 16:34

@telelezer | 12-06-16 | 16:28
Ja, ik wist dat wel... maar een hoop mensen weten het niet (of willen het niet weten).

Mastermattie | 12-06-16 | 16:34

Mastermattie | 12-06-16 | 16:26
====
Juh, ben jij een Leienaar? Koekeroe, heb daar ook heel lang gewoond.

malang | 12-06-16 | 16:33

De NPO meldt ook 50 doden. Moslimdader krijgen ze nog niet uit de strot, wel dat het een Amerikaan van Afghaanse afkomst "zou" zijn......

Nuuk | 12-06-16 | 16:33

de staatsomroep houdt het bewust oppervlakkig, een en een is twee

Karelklep | 12-06-16 | 16:31

annevance | 12-06-16 | 16:22

Dader liep met een bomvest, dat betekend liquidatie of riskeer je liever dat hij z'n handjes omhoog steekt ?

Sweetlakecity | 12-06-16 | 16:31

Waarom nou weer dat stigmatiserende moslimbenoemen, joop.nl doet dat toch beter.

Rest In Privacy | 12-06-16 | 16:30

Over welke kam moeten we dit nu weer scheren?

marcoplarco | 12-06-16 | 16:30

*enorme

Onderwegnaarzorgen | 12-06-16 | 16:28

Het zal wel weer niks met die ene religie te maken hebben. Omar zal wel een vaste klant zijn geweest maar voor de zoveelste keer zijn afgewezen. En afwijzingen mogen niet binnen een bepaald geloof. Heeft Denk, Sylvana, Pechtold, Klaver en Samson al steun betuigd en afstand genomen van de daden van hun achterban?

Uw Psychiater | 12-06-16 | 16:28

-weggejorist-

marcoplarco | 12-06-16 | 16:28

Algehele islamalaise. Wat een enorm schijdt ideologie is het toch.

Onderwegnaarzorgen | 12-06-16 | 16:28

@Duifmans | 12-06-16 | 16:21
Vergeet niet dat de NRA een enorm machtige organisatie is.
Die hebben meer te zeggen dan Obama.

necrosis | 12-06-16 | 16:27

@Tarak | 12-06-16 | 16:25
Bron?

Hobbykip | 12-06-16 | 16:25

50 doden....53 gewonden..

Tarak | 12-06-16 | 16:25

Trump heeft net de verkiezingen gewonnen.
i-Wonder | 12-06-16 | 16:17
Je kunt er op wachten dat dit eencelligweekdiermensch niet te herleidn is naar al het goede wat islam de usa brengt. cnn, nyt, twt, en overige dmocrats-times; allen zullen dit handlen niet willen én gaan verdisconteren met dat haatzaaiende geloof naar 'ongelovigen' wat al zoveel verderf heeft gebracht, brengt en zal gaan brengen.

en définitive | 12-06-16 | 16:25

Niks van zeggen jongens, straks beledigen we nog een moslim!

Decibyte | 12-06-16 | 16:24

Het gemene nare vieze beledigende scheldwerk komt van rechts aldus Piet van Muiswinkel; maar goed is natuurlijk beetje rancune van me, maar van welke kant kwam dit keer..... oh, geen vragen meer, je bent moe..... oh, je moet plots weg, nah jammer Erik.

verbanden | 12-06-16 | 16:24

@Anoguurder | 12-06-16 | 16:10
Deze schietpartij krijgt nu aandacht door het aantal slachtoffers, maar zie filmpje op www.nrc.nl/nieuws/2015/10/02/de-harde-... (100 slachtoffers per dag, dag in dag uit in de VS). 33.636 doden per jaar in de VS door gunfire.

Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:23

Kudt!
50 doden, 53 gewonden!

Schietmijmaarlek | 12-06-16 | 16:23

De democraten zullen wel weer de gun-ownership-kaart spelen. Its islam stupid!

pislink | 12-06-16 | 16:23

breek: 50 doden 53 gewonden

Joffri | 12-06-16 | 16:22

Zou er nou geen enkele USA cop kunnen bedenken om een schutter met een verdoving uit te schakelen? Het wordt dan iets eenvoudiger om identiteit en motieven te achterhalen. Nee, ze gaan liever los om met z'n allen hun magazijnen leeg te knallen.

annevance | 12-06-16 | 16:22

@Duifmans | 12-06-16 | 16:05
Oh nee, zeker niet. Laat Trump de puinzooi van afgelopen jaren maar opruimen.
Misschien emigreer ik nog eens naar de VS.

Mastermattie | 12-06-16 | 16:22

The land of the free.
Wel jammer dat ook daar 90% 'freewillig' wegkijkt voor wat de islam werkelijk is.

Jackanders | 12-06-16 | 16:22

Niets aan de hand mensen, wij zijn met méér volgens Mark Rutte.

Flatuleerder | 12-06-16 | 16:22

Dan zullen wel weer massaal moslims de straat op gaan dat hun geloof misbruikt wordt en dat ze hier niets mee te maken willen hebben.

roze_bril | 12-06-16 | 16:21

Mijn God... er staat ook iemand van een of ander islamitisch instituut daar.... politieke correctheid is ziek.

Tarak | 12-06-16 | 16:21

What the fuck... meteen een zooi excuusmoslims? youtu.be/Fw1X2NVHj0I

Mastermattie | 12-06-16 | 16:21

Ondertussen sluit NOS Teletekst om 16:17 uur nog geen enkel motief uit. Het zullen dus wel de te dure cocktails zijn geweest, een misverstand met de portier of het onverwerkt trauma van een hardnekkige acneaanval.

Huupke | 12-06-16 | 16:21

Het downplayen kan weer beginnen. Heeft niets met de islam te maken, éénling bla bla.

doskabouter | 12-06-16 | 16:21

@Anoguurder | 12-06-16 | 16:10
Wapenindustrie aanpakken werkt inderdaad niet. Dan lopen net als in Europa alleen de bad guys met wapens rond. RTL Nieuws heeft al laten zien dat je gemakkelijk illegaal aan een Kalashnikov komt.

Duifmans | 12-06-16 | 16:21

@FBI believe he may have leanings towards radical Islamic extremism. "
.
"May have? " pffft zeg. Wanneer worden zijn familie, vrienden en moskeet waar hij ongetwijfeld kwam, onder een vergrootglas gelegd? Of heet dat daar ook "etnisch profileren"?

Lupuslupus | 12-06-16 | 16:20

Waarom staat er iemand uit congress en niet de burgemeester of iemand van politie? En dan ook nog eens die afgrijselijke Democraat Alan Grayson (google maar).

Is daar een reden voor, of zijn daar oppurtunistische carrière overwegingen van Grayson voor.

Tarak | 12-06-16 | 16:20

Moet deze man niet werken om mee de pensioenen te betalen van de inwoners van het gastland die hem deze kansen heeft gegeven ? ....; Oooh wacht

likmegaties | 12-06-16 | 16:19

ISLAM religie van GEWELD.Het is nu minstens 1.000.000 door hen zelf bewezen.Tijd om de KORAN op de lijst van verboden boeken te zetten wegens.... te veel om op te noemen.Het is een sekte niet meer en niet minder.

tegenalles | 12-06-16 | 16:19

@Anoguurder | 12-06-16 | 16:10
O, dus dat er in Amerika 88,8 wapen op elke 100 mensen zijn vergroot de kans dat zo'n malloot ongezien z'n boodschappenwagentje kan vullen niet.

Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:19

@Desmoulins | 12-06-16 | 16:07
Sterker nog. Hij loopt die lui te bewapenen in het Midden Oosten.

La Bailaora | 12-06-16 | 16:18

Dat krijg je er nou van als je overdag niet mag eten......

Hobbykip | 12-06-16 | 16:18

Trump heeft net de verkiezingen gewonnen.

i-Wonder | 12-06-16 | 16:17

@Cuyahoga | 12-06-16 | 16:05
Geboren in de VS, Afghaanse ouders.

necrosis | 12-06-16 | 16:15

Een twintigtal doden, een veertigtal gewonden. Goh, je zal maar homo hebben in het land van de helden, het land waar je denkt vrij te kunnen leven. Rest in pieces, op je bord. Thx gutmenschen, echt waar.

en définitive | 12-06-16 | 16:12

@monkey_boy | 12-06-16 | 16:04
Dream on... (helaas)
Amerikaanse presidenten worden geselteerd en niet verkozen. Banken, groot industrie en MIT bepalen de lootjes, elke gekozene is eerst al op Bilderberg geweest en geinstrueerd. Waar nu onze premier, koning en nog wat 'volksvertegenwoordigers' geheel ondemocratisch maar wel door ons betaald zitten btw. Maar geen r*k uit wat men daar stemt, Hillary gaat het worden net zoals eerder de met overduidelijke stemfraude verkozen Bush Jr. Oh en wbt Dronebame, google eens 'The men behind Barack Obama', intri filmpje van Tarpley over deze gang van zaken

opbokkennu | 12-06-16 | 16:12

Pech voor Tofik Bibsi dat Pauw en DWDD nu met verkansie zijn, anders had hij weer een paar modale maandsalarissen bij elkaar kunnen bagatelliseren.

Cuyahoga | 12-06-16 | 16:10

@Duifmans | 12-06-16 | 16:05

Nee die probeerde de wapenindustrie aan te pakken, in de hoop dat het aantal shooting-spree's in de USA zou minderen.

Maar de wapenindustrie aanpakken werkt niet. Tis alsof je de lolly van een kind afpakt. Het hele probleem ligt binnen het geloof, en de uitwassen in dat geloof die tot dit soort besluiten komen. Ja gematigde dit dat blabla heard it all before. Het probleem zit 'm in het geloof, de islam, en zolang mensen en politiek dit niet zullen erkennen (er zijn mensen hiervoor gesneuveld) zal er altijd repressie en kans op aanslagen blijven.

Kwestie van tijd voordat het ook hier in Europa los zal gaan komen.

Anoguurder | 12-06-16 | 16:10

Waarschijnlijk werd deze gefrustreerde kebabbedaan steeds maar niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek of kon hij geen stageplaats vinden.

Dus dán ligt het niét aan hem moeten de Amerikanen de hand in eigen boezem steken.

Ja toch? Of eeeh ...??

HypoPseudo | 12-06-16 | 16:10

@Ruud5 | 12-06-16 | 16:01
Ze is getrouwd met Jeroen de Lange (PvdA) ;).

Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:07

D66 raadslid Jan Bert Vroege was toevallig (?????) aanwezig en de term uitlokking kwam spontaan bij hem naar boven.

En waar is Hachchi?

RoBD=Skullfucker | 12-06-16 | 16:07

Duifmans | 12-06-16 | 16:05

8 jaar Obama heeft het alleen maar erger gemaakt.
Nog dieper buigen voor deze fopreligie...

Desmoulins | 12-06-16 | 16:07

Pech voor homo´s. Islam blijft vrede, voor islamisten.
De Caïro-verklaring wijkt op essentiële punten af van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Voorbeelden zijn:

De vrijheid van meningsuiting komt bijvoorbeeld terug in artikel 22 en wordt hier beperkt tot meningsuitingen die in overeenstemming zijn met de sharia;
Er zijn zeer ongelijke rechten voor mannen en vrouwen. Artikel 6 vermeldt dat de vrouw haar eigen rechten en plichten heeft en dat de man voor het onderhoud van de familie dient te zorgen;
Er is geen vrijheid van godsdienst. Artikel 10 verbiedt expliciet het beoefenen van of bekeren tot een andere godsdienst dan de Islam; artikelen 19 en 22 bespreken straffen voor afvalligen.
De laatste 2 artikelen (24 en 25) van de verklaring geven aan dat àlle artikelen in de verklaring volledig ondergeschikt zijn aan de sharia:

Art. 24: 'Alle rechten en vrijheden genoemd in deze Verklaring zijn ondergeschikt aan de Islamitische sharia.'
Art. 25: 'De Islamitische sharia is de enige referentiebron ter uitleg en verduidelijking van alle artikelen van deze Verklaring.'

squadra | 12-06-16 | 16:06

Tjonge jonge toch confronterend, iets met islamofobie, dat mijn onderbuik het bij het rechte eind een paar topics terug... De gehele mondiale policorkliek zullen vooral woest zijn omdat door deze 'lone wolf' bepaalde volksvertegenwoordigers in de kaart worden gespeeld.

Desmoulins | 12-06-16 | 16:05

Anyway, de feiten zijn nu boven tafel. Trump gaat hier wel voordeel aan hebben.
Mastermattie | 12-06-16 | 15:56
Is het erg dat Trump hier voordeel aan heeft? Acht jaar Obama heeft dit in ieder geval niet kunnen voorkomen.

Duifmans | 12-06-16 | 16:05

Volgens Annechien op staats 1 was het een Amerikaan.

met een islamitische achtergrond.

Cuyahoga | 12-06-16 | 16:05

ALs de schutter van de Westboro Baptist Chrurch was geweest was het net zo goed een terrorist geweest. Wel opvallen dat een mediakanalen als CNN bij de moord op een zangeres in de zelfde stad eerder die dag vrijwel onmiddellijk wist te melden dat het om een blanke man ging, maar dat dit weer zo lang mogelijk onder de hoed wordt gehouden. Doorzichtige liberal bias die slechts averechts werkt.

Panos88 | 12-06-16 | 16:05

necrosis | 12-06-16 | 15:42: en arlen | 12-06-16 | 15:52: jongens... wat denken jullie nou zelf. De humor verloren?... beetje sarcasme mag toch wel?

Ik zeg nogmaals:
Tot 5% islam in een samenleving => sociale onrust, intolerantie en bedreigingen.
5% tot 10% islam => vrijheid van meningsuiting wordt aangetast, oorspronkelijke bewoners weggejaagd, segregatie en politieke onrust.
10% tot 25% islam => verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving.
25% en meer islam => zie Kosovo en voormalig Joegoslavië.
50% of meer islam: totale dictatuur, verval van wetenschap, onderwijs, gezondheidszorg en welvaart. Andersdenkenden worden vervolgd, geïsoleerd of gedood. Zie Saoedi-Arabië, Iran, Pakistan etc.

Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 16:05

Trump word president. En in Europa gaan ook de rechtse partijen winnen. De shit is aan.

monkey_boy | 12-06-16 | 16:04

I ain't no psychiatrist, I ain't no doctor with degrees It don't take too much high IQ's to see what you're doing to me ... DENK

Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:04

Hadden ze het toch verkeerd verstaan toen ze hem hoorden roepen: All in gaybar!

lulleficatie | 12-06-16 | 16:04

"Geloof kan ernstige schade toebrengen aan u en uw omgeving", eigenlijk zouden ze die heilige boeken moeten kaften net als pakjes sigaretten.

Watching the Wheels | 12-06-16 | 16:01

Kan nooit de schuld van die moslim zijn. Zag vanmiddag Marcia Luyten met Halbe Zijlstra, vragen stellen vanuit het feit dat iedereen die wat uitvreet slachtoffer is. Hele foute vrouw die Luyten, natuurlijk weer bij de staatsomroep.

Ruud5 | 12-06-16 | 16:01

Zelfs in Orlando en Bangladesh zijn ze boos omdat wij Mohammed discrimineren bij het vergeven van stageplaatsen. Doe er iets aan Sylvana!

henkdekanarie | 12-06-16 | 16:00

Waarschijnlijk een incident.

ad melkert | 12-06-16 | 16:00

Facebook vlaggen worden regenboog profielfoto's in 10, 9, …

Dark_Austrian | 12-06-16 | 16:00

Goh, gisteren las ik nog een stuk dat het voor Clinton het beste zou zijn als de aanhangers van de vrede zich koest zouden houden de komende tijd. En nog geen dag later is het al mis...

jip_86 | 12-06-16 | 16:00

Niets te min om de ultieme politie staat er door heen te drukken. Die SMS/chat is net zo geloofwaardig als het bellen op 10 KM hoogte vanuit flight 11 (9/11). They are getting sloppy of weten dat er toch niemand een F* om geeft

opbokkennu | 12-06-16 | 15:59

Geloven maakt meer kapot dan je lief is.

Watching the Wheels | 12-06-16 | 15:59

@Worst_kaas_scenario | 12-06-16 | 15:56
Misschien omdat club Pulse daar staat?
Een club waar veel homosuelen komen.
In ieder geval heeft de politie geen half werk verricht, ze hebben hem kapot geschoten!

necrosis | 12-06-16 | 15:59

Hoe meer Islam, hoe meer aanslagen, hoe meer mensen wakker worden. Eigenlijk wint de moslims terrein met de islamisering van het Westen, alleen zijn ze te dom om het vredelievend met Hejira te doen en leidt dat gewoon uiteindelijk naar een simpel ouderwetse burgeroorlog.

heldheino | 12-06-16 | 15:59

@Nuuk | 12-06-16 | 15:47
Het is De Saukerfeest.
Dat hoor ik tenminste altijd om me heen..

Slipsnifter | 12-06-16 | 15:58

De wereld wordt steeds toleranter.

nederburger | 12-06-16 | 15:58

Een mosleem die mensen doodschiet in een gaybar. Je verwacht het niet. Peace.

lulleficatie | 12-06-16 | 15:58

In Amerika heb je iets meer zekerheid dat ze wat minder de andere kant opkijken.

Banana008 | 12-06-16 | 15:57

@Duifmans | 12-06-16 | 15:44
Daar valt wel wat van te zeggen.
Maar ZO'n 3 topics geleden werd iig in de comments gemeld dat het breaking was.
Dat was wel een gemiste kans.
Anyway, de feiten zijn nu boven tafel. Trump gaat hier wel voordeel aan hebben.

Mastermattie | 12-06-16 | 15:56

Het houdt niet op niet vanzelf.

Thrump 2016

endtotrolling | 12-06-16 | 15:56

Waarom Orlando?

Worst_kaas_scenario | 12-06-16 | 15:56

In Ede en Gouda is het rustig vanavond... daar is het feest.

Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 15:55

Hij was anoniem, hij had geen baard.
necrosis | 12-06-16 | 15:51
.
Maar wel een bomgordel.. Toch?

Lupuslupus | 12-06-16 | 15:54

Volgens het immer betrouwbare, transparante, onafhankelijke, eerlijke en nooit policorre nos.nl (14:02) was de dader een schutter. Motieven volslagen onbekend.

Fijnstoffer | 12-06-16 | 15:53

Voor iedere homo is dit toch al tijden iets wat in het achterhoofd wordt gehouden? In ieder geval voor mij, maar denk altijd als ik dat heb, zal ik wel niet de enige zijn.

Tarak | 12-06-16 | 15:53

Hij kreeg zeker geen stage plek?
Oh nee, ik weet het al, het is de schuld van Wilders want die is immers ook in Amerkia geweest

telelezer | 12-06-16 | 15:53

@|confused| | 12-06-16 | 15:52
Hoezo niet, het was na zonsondergang hoor

Mastermattie | 12-06-16 | 15:52

Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 15:42
Je stond met een citaat in de NRC in een column van Frits Abrahams

arlen | 12-06-16 | 15:52

-weggejorist-

|confused| | 12-06-16 | 15:52

Eigen schuld, hadden ze hem maar een stageplek moeten geven.

Sardinos | 12-06-16 | 15:52

Best ironisch dat Amerikaanse homo's bij Trump veiliger zijn dan bij Hillary.

Hobbykip | 12-06-16 | 15:52

Klaarblijkelijk is er in de US of A een een probleem met stageplaatsen voor bepaalde groeperingen.

jemagookniksmeer | 12-06-16 | 15:51

@Anoguurder | 12-06-16 | 15:46
Hij was anoniem, hij had geen baard.

necrosis | 12-06-16 | 15:51

@Osdorpertje | 12-06-16 | 15:49
Uit de hand gelopen ruzie over heuptasje.

Mastermattie | 12-06-16 | 15:51

Gaat Erik van Muiswinkel nu ook de Trump-voters feliciteren?

Wutbürger_ | 12-06-16 | 15:50

De NOS gaat vrolijk verder met de Sportzomer.

dulcinea | 12-06-16 | 15:50

Verschrikkelijk. En wie heeft de oplossing? Trump? Ook niet denk ik.
svg | 12-06-16 | 15:46

De oplossing van moslimterrorisme in je eigen land is gewoon GEEN moslims in je land te hebben..

vinzDH | 12-06-16 | 15:49

Heel veel Mocro zijn van de heaumeausensuele persuasie, maar zij maken er een onderscheid in, als zij een andere Mocro in de kont neuken, dan ben je nog niet echt heaumeau, dat ben je pas als je zelf in je kont geneukt wordt.. Anyway, ze raken er behoorlijk verknipt van.

Osdorpertje | 12-06-16 | 15:49

Jaarlijks wordt er een lijstje bijgehouden van het aantal Ramadan doden. Ramadan is immers de maand van de bomaanslagen. Hoe gaat het dit jaar met het aantal Ramadan doden? Zitten we al boven of nog onder het aantal Ramadan doden van 2015?

Tarak | 12-06-16 | 15:48

@hendrikjandetuinman | 12-06-16 | 15:42
onzin. In Europa evenveel aanslagen, Bataclan, Charlie Hebdo, Thalys, Mohamed Merah, Madrid, Londen, Brussel, etc, etc...

De wijken van Molenbeek stikken van assault rifles. En toch ligt het in Europa niet open en bloot in de winkels. Criminelen komen altijd aan wapens.

Het zijn niet de wapens die het probleem zijn, maar de criminelen die ze gebruiken en de overheden die ze binnen laten.

La Bailaora | 12-06-16 | 15:48

In scene gezet door Trumpf. Allemaal om de verkiezingen te winnen. Fransje Timmerfrans... letten we even op? Alles wat binnenkomt heeft toch zo'n mooie droom... juist alles kapot maken wat we in het Westen hebben.

Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 15:48

Waar was Bart-Joost van Rij met zijn tas!

Mark_D_NL | 12-06-16 | 15:48

Gay-pride!

Hobbykip | 12-06-16 | 15:47

En dat met een lege maag. Wat moet dat worden als het Suikerfeest los barst?

Nuuk | 12-06-16 | 15:47

@Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 15:42
islam is alleen vrede als jij ook aanhanger van de pedoprofeet bent, anders ben je een kuffar (of in dit geval homo).

necrosis | 12-06-16 | 15:47

@Godsammekraken | 12-06-16 | 15:42
Dat rijmt niet.. meet in de richting van:
But we stil don't know a f*ck.

Mastermattie | 12-06-16 | 15:47

Verschrikkelijk. En wie heeft de oplossing? Trump? Ook niet denk ik.

svg | 12-06-16 | 15:46

Weet je waarom ze ondanks alle surviliance 'm niet konden pakken? Dit soort terreur moslims denken stilletjes in gedachten met anderen.

Anoguurder | 12-06-16 | 15:46

-weggejorist-

vinzDH | 12-06-16 | 15:46

45th president of the US: Trump!

Aristotalloss | 12-06-16 | 15:46

(New York, NY) December 7th, 2015, -- Donald J. Trump is calling for a total and complete shutdown of Muslims entering the United States until our country's representatives can figure out what is going on.
.
Goh wie gaat er nu winnen??

heldheino | 12-06-16 | 15:45

't kon zo maar eens zijn dat die man met dat rare kapsel met de komende verkiezingen Amerika's opperhoofd gaat worden.

hotnot | 12-06-16 | 15:45

Gay-pride!

Hobbykip | 12-06-16 | 15:45

@Eduardo- | 12-06-16 | 15:41
Hahaha, bent u nog steeds in de veronderstelling dat de NOS dit ongecensureerd zal melden?

Mastermattie | 12-06-16 | 15:45

Lone wolf, check.
Pak de bingokaart er maar bij mensen...

Ramadan Kareem!

Landslide Trump.

Desmoulins | 12-06-16 | 15:45

Mastermattie | 12-06-16 | 15:37
Kan geen kwaad om even af te wachten wat de feiten zijn. Geenstijl wilde eerst weten of we hier te maken hadden met een doopsgezinde homohater, een gereformeerde gezelligheidsbestrijder, een psychotische zevendedags-adventist, een katholieke feestjesverpester en/of een woedende spaghettimeneer die boos was dat hij zijn vergiet binnen niet op mocht houden. Blijkt het een islamiet te zijn.

Duifmans | 12-06-16 | 15:44

Gelukkig heeft het niks met de Islam te maken. Anders zou ik met die ongebreidelde migratie van zo'n 100.000-200.000 moslims per jaar best wel zorgen gaan maken.

a1a2a3 | 12-06-16 | 15:44

In hoeverre ben je eigenlijk een "lone wolf" als je jezelf wel tot een roedel rekent maar die roedel toevallig even niet in de buurt is?

Mastermattie | 12-06-16 | 15:44

Mastermattie | 12-06-16 | 15:37
Ja. Laten we vooral focussen op het moment dat GS het bericht post...

Mahatma | 12-06-16 | 15:44

Je suis homo!

VanBukkem | 12-06-16 | 15:43

Vooral blijven tolereren die haat.

Antitheïst | 12-06-16 | 15:43

Islam is Vrede. Sjalom!

Reinaert | 12-06-16 | 15:42

Je verwacht het niet

speculoos | 12-06-16 | 15:42

Here we go again.

Red Rain | 12-06-16 | 15:42

Maar verder is het een goed idee om wapens in winkels te verkopen

hendrikjandetuinman | 12-06-16 | 15:42

FBI: "Looks like a duck, walks like a duck and quacks like a duck but we're still not sure"

Godsammekraken | 12-06-16 | 15:42

Islam is toch vrede en tolerantie? Ik snap er echt niks van. Gelukkig scoort Kroatie.

Ronnie uit Helmond | 12-06-16 | 15:42

-weggejorist-

Eduardo- | 12-06-16 | 15:41

En dan nu over naar in extase verkerend kansenpareltuig.

Joffri | 12-06-16 | 15:39

verschrikkelijk

Barre_de_k | 12-06-16 | 15:39

-weggejorist-

Mastermattie | 12-06-16 | 15:37

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland