Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geestelijk Leider baas van publieken

adebeorrr.jpgEr waait een nieuwe wind door Nederland, nog steeds. De Nederlandse Publieke Omroepen, de organisatie die boven Ned 1, 2 en 3 staat, hebben een fundamentalistische christen Hoofd Programmeringen van de publieke zenders gemaakt. Ad de Boer is de machtigste man achter de christelijke schermen. Hij is voorzitter van de anti-abortusclub VBOK, hij is de baas van 93 gereformeerde kerken, als voorzitter van de NGK. Was hij moslim geweest, dan had 'ie de titel Ayatolla gehad. Wij kennen Ad vooral als voormalig directeur van de EO, in de tijd dat hij des zondags niet-christelijken inhuurde om toch live-registraties van kerkelijke evenementen te kunnen doen. Politicus Ad de Boer heeft zeven kinderen, is raadslid namens de ChristenUnie/SGP in Nijkerk. Hij is bevriend met Rouvoet en defensieminister Eimert. Was hoofdredacteur van het Partijblad van de RPF waarin hij 'homofilie bestreed'. Een paar jaar geleden riep hij op tot een boycot van Fanta, omdat hij een harde paal kreeg van Xtina Aquilera's Dirty op MTV back in 2005. Een ministers/staatssecretarispost liep hij op het laatste moment mis, dit nieuwe -voorlopig- tijdelijke directeurschap is de troostprijs. Kinders opgelet, zo iets noemen we nou een Politieke Benoeming. Oh ja, handtasjes daar op het MediaPark, Ad vind jullie tegennatuurlijk. Hoe dan ook. Tijd voor een autochtonenschotel!

Reaguursels

Inloggen

@ jhoek nogmaals

oja waarom de zon dan precies zover van ons afstaat??
Omdat het gewoon zo is, was dat niet zo dan waren we hier niet dus.

kijk vroeger konden ze een bliksemschicht gewoon niet anders interpreteren als goddelijk, wetend dat de mens in die tijd even "snel " nadacht als wij nu, alleen dingen anders moest plaatsten met minder kennis van de aarde als wij die nu hebben. Het is dus primitief om de waarden, denkwijze en leefwijze van toen als normaal te interpreteren en die ook na te volgen.

BESTE JHOEK DE MENS WEET GEWOON STEEDS MEER OVER ZICHZELF EN OVER HET UNIVERSUM, EN DAT IS TOG HARSTIKKE MOOI.

Zijn we uniek?? Ik denk het niet gekeken naar hoeveel sterrenstelsels er zijn, die allemaal weer het systeem in zich kunnen hebben van zonnestelsels.
Het is een kwestie van zoeken, en ik ben bereid dingen te laten zoals het is als we er niets van weten, in plaats van het als "goddelijk" te bestempelen, wetend dat we over alle onverklaarbare dingen die we nu nog niet snappen ooit een antwoord zullen kunnen geven, als de mens het tot zover haalt.

Jezus en ze vrienden hebben bestaan, maar waren net zoals jij en ik. Op zoek naar de waarheid. Zij hadden in die tijd gewoon geen besef vasn de dingen zoals wij die nu hebben, dus dat zij op zoek waren naar antwoord, en daarvoor een god de schuld gaven is helemaal niet zo raar, maar wel onjuist.
.

0ortje | 31-03-07 | 12:27

@ jhoek

oja ik denk ook dat we zeker wel een wetenschappelijke basis hebben voor het leven op aarde, maarwaar is het wetenschappelijke bewijs voor god dan?

Ofzoiets........???
sukkel dat je er rond loopt je doet net of god iets is wat we allemaal maar moeten geloven, maar er is totaal geen enkel bewijs ervoor, alleen dat wat holbewoners 2000 jaar geleden een boek geschreven hebben, wat jij en je Christenvriendjes nog steeds als waarheid interpreteren.

Get a life man....

Oja en waar is het antwoord op de tijdslijn die ik je stelde. Waarom is de tijd zo belangrijk ( het ontstaan van "een geloof" en in jou geval het christendom ) terwijl we allang een beschavind kende, namelijk de Egyptische enz enz. Leg me dat dan uit.

0ortje | 31-03-07 | 12:09

@ jhoek

allemaal leuk beschreven jhoek maar het zijn geen feiten wat jij opsoms alleen maar suggesties en speculaties

over 1 ding weet ik het zeker er is geen god, gezien het leed op aarde alleen al. ( in Afrika wonen kinderen die vanaf hun eerste dag nog niet eens genoeg water hebben gehad, leuke god hoor die daar aan de touwtjes trekt )

de wereld is gewoon een heel mooi plaatsje in het universum en er zullen er vast meer zijn. Waarom wij hier leven?, omdat wij 1 van al die miljarden kansen in het universum zijn, met de juiste waarden voor het leven zoals wij het kennen. evolutei vriend, evolutie.

0ortje | 31-03-07 | 12:00

Wordt maar lid van de Republikeinse Moderne Partij, ben je zo van de protestante overheersing af zie home.tele2.nl/rmp/

hubert99 | 30-03-07 | 14:51

De hele Haagse politiek is ook al protestant. Mevrouw Van Oranje Nassau, Blakenende, Bos, Rouwvoet, een en al protestanten. En nu de omroepchef ook nog. Tjonge, tjonge.....

hubert99 | 30-03-07 | 14:50

@jhoek
ja vriendelijke groet terug en weet je je hebt echt helemaal gelijk in alles wat je zegt want jij bent eigenlijk gewoon geweldig!
en ga nu lekker je bijbel maar weer uit je hoofd leren..........

Madjack | 30-03-07 | 14:38

Madjack
dank je wel, moeilijk hej als iemand niet boos word en kwaad word op je, jammer hej dat ik niet ga schelde?! kan je het verwerken...?
Leuke dag nog en een prettig weekend, geniet van de zon!

met vriendelijke groet,
jhoek

jhoek | 30-03-07 | 13:50

@jhoek
ik wil het laatst woord hebben.
doeidoei zwaaizwaai praisepraise en val deaudt

Madjack | 30-03-07 | 13:43

madjack
Ik heb echt bewondering voor je Christelijk geloof, super uitdraging van het geloof!
VBen trots op jezelf, en blijf in jezelf geloven...... respect

jhoek | 30-03-07 | 13:26

@jhoek
laatste keer want je bent zonde van me tijd.
STERF

Madjack | 30-03-07 | 13:10

Oortje,
Bedankt voor je uitgebreidde uitleg van hierboven aangaande het ontkennen van het Christelijk geloof en een God.
Nu ben ik heel benieuwd wat jou overtuiging dan is? Hoe zijn we hier dan gekomen? oerknal....?? iets wat helemaal dood is word levend door een knal? lijkt me onlogisch?
Of heb je misschien toch iets van: dat interesseert me niet, en daarom ontken ik alle geloven maar...?!
En waar is het bewijs dan van die 200 miljoen jaar geleden het Carbon? Wat zie jij als bewijzen...: een paar mensen die door hebben gestudeerd, en niet in God kunnen en willen geloven omdat de wetenschap dan in elkaar loopt?! Als jij zegt dat het geloof niet te bewijzen is, op welke grond baseer je dan die 200 miljoen jaar?
Welk feit geef jij dat God niet bestaat, heb je je er ooit echt in verdiept?

Wist je dat:
* wanneer de zon 150 kilometer dichter bij de aarde zou staan er geen leven op aarde zou kunnen zijn? Dit verschil is minimaal aangezien de zon 151,2 miljoen kilometer van de aarde staat...... TOEVAL??
* er nog nooit is bewezen dat er uit ´iets´ wat niet leeft, levend organisme onstaat! Er dus uit die evolutietheorie alleen vanuit word gegaan van levend organisme wat zich evalueert....! Maar hoe ze aan dat levende weefsel komen kunnen ze niet verklaren. ( www.christiananswers.net/dutch/q-aig/a... ) Evnetueel kun jeook hierop kijken!

Hierbij nogmaals de vraag om een serieus antwoord op mijn vraag: waar geloof jij in? hoe bewijs jij dat je hier gekomen bent.... en wat geeft jou door de opgegeven redenering het bewijs dat God absoluut niet bestaat? Misschien vind je de mens, het dier, en de planten en de bomen te makkelijk uitgedacht ofzo??
Ben benieuwd naar jouw overtuiging...... ik bedoel wie ergens op tegen in moet ook ergens voor zijn om zijn argument te onderbouwen...

jhoek | 30-03-07 | 12:54

@ jhoek nogmaals.

oke luister de aarde kent een geschiedenis van zoveel 100 miljoen jaar, zoals bijvoorbeeld het Carbon, zo een 200 miljoen jaar geleden. Dat zijn allemaal feiten.
Zelfs een jaar of 3000 geleden was er al een beschaving, namelijk de Egyptische. ( je weet wel met die piramides enzo ) En daarvoor hadden we al de Inca's en bla bla. Ook weer allemaal feiten.
WAT MAAKT DIE ENE PERIODE IN DE GESCHIEDENIS VAN DE AARDE ZO GODDELIJK, EN IK HEB HET OVER DE PERIODE DAT HET ZELFAANGEDANE CHRISTENDOM IS ONSTAAN, ONSTAAN DOOR DE MENS ZELF DIE GEWOON NIET BETER WIST EN DUS ONBESCHRIJFBARE DINGEN ALS GODDELIJK HEEFT BESTEMPELD. !!! WAT MAAKT DIE PERIODE DAN ZO BELANGRIJK VRAAG IK AAN U, wetend dat de aarde en de mens zelfs al 1000 jaar voor die tijd een beschaving kende.

0ortje | 30-03-07 | 10:36

@ jhoek

sorry hoor ik zit niet zoals jij de gehele dag op geenstijl dingen te lezen!! ( alhoewel ik het een fantastische site vind )

Je haat geenstijl omdat ze tog maar mensen tegen elkaar opzetten dus WTF doe je hier dan?

En water op mars is gewoon een feit simpel, net zoasl het een feit is dat god niet bestaat, welke dan ook.

Gegroet jhoek.

0ortje | 30-03-07 | 10:13

Het geeft niet MAdjack wat je allemaal van me vind, ik kan uit je antwoorden lezen dat het alleen maar onmacht is hoe je reageert! Enne als jij het met een ras atheìst als Cunegho eens bent, dan ben je niet een beetje gelovig, dan ben je gewoon niet gelovig!! Dus stop met praten onder het mom van een Christen die het eens is met alle Atheìstische opmerkingen die op dit forum gemaakt worden!! Geloof de bijbel van kaft tot kaft of gewoon niet!! Zoals je weet kan je de geschiedenis niet aanpassen, waar 50 jaar geleden in werd geloofd, word nu nog steeds is geloofd en aan de geschiedenis is ook niiks veranderd!! of wil je me ooit wijs gaan maken dat de IJzertijd ook opeens voor de Steentijd is gekomen, omdat een paar mensen dat hebben gezegd?? denk na....

jhoek | 30-03-07 | 10:02

nee bopjesbos besef dat nou es

Madjack | 30-03-07 | 03:30

En TBS-ers op proefverlof, komen die nooit in Nijkerk ?

Bopje | 30-03-07 | 00:38

@cunegho
erg grote dank vanaf mijn kant richting jou!!werd het echt zat met JHoekje.
en jij bewoord het heel subtiel en goed!dank je nogmaals

@Smokey
Jou mening is ok en mag je vinden en er zit ergens zeker wat in maar ben het er niet helemaal mee eens. dan nog sta je mijn inziens open voor een discussie

@jhoekje
heb ook met jou bekrompen ongefundeerde mening te doen dus........... val deaudt en loop naar het licht!

Madjack | 30-03-07 | 00:08

Nee Smokey, het probleem met Ad is dat hij in eerste instantie de 'here' dient en daarna pas het 'volk'. Oh en vrees niet, mensen die eksters lief vinden zijn ook tegen abortus

Cunegho | 29-03-07 | 23:20

Met Ad de Boer is niks mis dacht ik zo. Vertel mij eens wat er aan hem mankeert ? Dat hij tegen abortus is ???? Is daar iets mis mee of zo; abortus wordt gebruikt als voorbehoedsmiddel; maar het is volgens mij gewoon moord.
Ons land is geestelijk ziek.........
Als voorbeeld gebruik ik maar het feit dat één of ander achterlijke bomenstichting in Rotterdam (geloof ik) het voor elkaar krijgt om een bouwproject stil te leggen, omdat er een boom gekapt moet worden waar een eksterpaar in broedt. Deze engerds (en aanhangers daarvan) zijn ongetwijfeld wel voor abortus; maar vinden het zielig als twee ekstertjes abortus moeten plegen; wie snapt dit nog....
Maar goed kort gezegd; de lieden die tegen Ad zijn hadden waarschijnlijk weer graag één of ander links georiënteerd of ander atheistisch figuur op deze positie gezien.
Ik denk dat, als we meer mensen zoals Ad de Boer op leidende posities hadden; er het in dit land heel wat beter en anders uit zou zien.
P.S. Ik ben géén EO fan. (voordat ik dit weer als verwijt naar mijn hoofd gesllingerd krijg.)

Smokey Boris | 29-03-07 | 23:13

Gaat deze man ons verlossen van de VARA?

de honden blaffen... | 29-03-07 | 21:48

Op hoeveel belangrijke posten zitten er (fundamentalistische) atheisten in NL?

Fred V | 29-03-07 | 20:32

@zelf hout met een t moet op de open haard

Cunegho | 29-03-07 | 19:00

@jhoek
en nog iets.... het feit dat 'jullie' denken het alleenrecht te hebben op 'waarden en normen' stoort me ook mateloos. Ik houd van de mensen waar ik van hout, heb respect voor mensen die dat verdient hebben, eet met mes en vork en nog meer verrassends..... heb ik nooit een geloof voor nodig gehad, slechts een gezond stel hersens en het besef dat ik een groepsdier ben...
Verder is minachting af en toe ook een hele gezonde emotie en die voel ik nu... zal niet zeggen jegens wie...

Cunegho | 29-03-07 | 18:59

@jhoek
en toen was het stil.............. zou God je gebeden hebben verhoord en iedereen monddood hebben gemaakt! oh nee, god luistert niet want god is een verzinsel.
En fijn dat je met je citaatje uit de bijbel je je eigen geloof gelijkstelt met dat van de islam.. namelijk als een zielig stelletje haatzaaiers dat alleen maar in voor en tegen kan denken op basis van een verzinsle uit ver verleden tijden.

En kom nou niet met je dogmatisch opgelegde verhaaltje van omgekeerde bewijslast... bewijs mij maar dat God bestaat en ik ben je eerste nieuwe klant. Tot die tijd hou je je leugentjes maar lekker voor je

Cunegho | 29-03-07 | 18:54

De Nederlands Gereformeerde kerk, waar De Boer lid van is, is geenszins een Zwarte Kousenkerk en is al helemaal niet fundamentalistisch; wie dat roept (en dat zijn er hier nogal wat) kent het geloofsleven in Nederland niet. Alles over de Zwarte Kousenkerken: nl.wikipedia.org/wiki/Bevindelijk_gere...

Sendis | 29-03-07 | 18:54

de Bijbel is oud, maar wat er in staat blijft hetzelfde...! denk je nou echt dat dezelfde teksten in ´40 / ´45 wel waar zouden zijn en in deze tijd niet meer!! word wakker jonge en leer je motivatie te versterken zodat je een lekkerder gevoel krijg om de Bijbel minder serieus te nemen als de mensen uit ´45! geloof mij..... die rust zal je nooit vinden, let op mijn woorden...!
Enne wat die tekst over mij (jhoek) betreft, waar haal je die vandaan, wees origineel..... en baseer je motivatie op waarheid.....! Ik weet zeker dat je beter weet Madjack, jammer dat frustraties uit het verleden je denkwijze kapot maken....! diep triest...... ik heb alleen maar met je te doen...

jhoek | 29-03-07 | 17:50

Heeeel vies eng mannetje... brrrr....

ikweetvannix | 29-03-07 | 17:50

@jhoek
misschien ken jij de tekst: Wie niet GEHEEL voor jhoek is tegen jhoek... en dat klopt dan weer wel.
In ieder geval....... stop lekker met roken en loop naar het licht..... gasten als jij zorgen ervoor dat er terecht zo veel moeite is met het gristelijke geloof. Telkens maar verwijzen naar stukken uit de bijbel is zoooooooo '40-'45. kom eens met een modern iets waarom mensen nog zouden geloven...

Madjack | 29-03-07 | 17:25

Enge man, waarom bedekken dit soort gasten hun smoel altijd met schaamhaar?

Zo jammer! | 29-03-07 | 17:22

Oortje,
Wat ben je vreselijk scherp....!! kun je mij misschien iets opsturen van water op Mars? klinkt interessant....!
Jammer dat je zo gefrustreerd ben, vind je het ook niet ongrijpbaar die Christenen?? je wilt ze zo graag pakken en onderuit halen.... maar het lukt gewoon niet! weet je wat.... blijf zoeken op `geen stijl` daar verzinnen ze altijd wel iets om het Nederlandse volk tegen elkaar op te zetten...! Ik heb gewoon medelijden met je!
En wat homo´s betreft... ik heb niks tegen ware homo´s, helemaal niks! daar kunnen die mensen niks aan doen....! Maar ik zeg wel de ware homo´s.... niet diegene die op de gay-pride staan te springen en dan gaan zeuren dat ze in hokjes worden geplaatst..... deze mensen zetten zichzelf in een hokje en maken de `naam` van degene die echt homofiel zijn kapot!! Dus voor je nou een opmerking maakt Oortje, denk eerst na of het op waarheid is gebaseerd of dat je het suggereert.

Vriendelijke groet

jhoek | 29-03-07 | 16:47

@ jhoek

Vooral blijven bidden jong. PLOP er is zojuist weer een homo geboren.

Heeeee water op mars heeft god een fout gemaakt. OEPPSSSSS

0ortje | 29-03-07 | 16:36

krijgen we nu de hele nacht schaars geklede koorknaapjes op tv? of misschien een gave serie, waarin Mc Gristen iedere keer opgesloten wordt in een bordeel en komt er uit door met het kruis om zn nek de handboeien open te friemelen en de pagina's van de bijbel aan elkaar te likken en zo met een origami ladder het raam uit. Daarna een fijn familie programma graag, iets met normen en waarden. we kunnen vast wel een tv dominee uit de amerikaanse bak vrijkopen om hier het volk uit te zuigen. En dan is t al tien uur, dus gewoon wilhelmus en testbeeld. naar je nest!

krasser | 29-03-07 | 16:34

Het blijft altijd jammer dat sommige mensen geen zinnige opmerkingen meer kunnen bedenken wanneer ze worden geconfronteerd met de Waarheid,....! Wat vaak zo zonde is dat ze zelf geen idee hebben hoe deze aarde tot stand is gekomen, doordat ze door hun eigen simpelheid er geen zin in hebben om over na te denken! Ik zal voor je bidden.... dat meen ik oprecht!

jhoek | 29-03-07 | 16:30

doodspammen die gast ofzow?

heeft iemand ze directe email? Of wat dan ook.

God bestaat niet wisten we allang....

0ortje | 29-03-07 | 16:25

Madjack
Jammer dat je niet normaal kan reageren opwat ik geschreven heb, daarbij is het denk ik beter dat je jezelf maar niet ´licht´ christelijk noemt! ten eerste zeik je je medechristen af en ten tweede ben je idd verre een evangelist.... mede door je kennis van het geloof ben je juist een gevaar voor het geloof geworden! Misschien ken je de tekst in de Bijbel: Jezus zegt: wie niet GEHEEL voor Mij is, zal tegen mij zijn!! Beter gezegd: Geloof met heel je hart in alles wat Jezus aan ons geeft, dat is de Weg, de Waarheid en het Leven...! amen (om terug te komen op je verzoek)

jhoek | 29-03-07 | 16:19

@barberella
Ten eerste heb je gelijk als je vanuit jou visie het bekijkt en. Ik heb Ad ook van dichtbij mogen mee maken maar hoe of wat kan en wil ik hier niet zeggen. Maar in ieder geval je zegt dat het inderdaad een opvatting is van het NGK oftewel iets wat hij uit vanuit zijn werk of een functie. Buiten het werk om kan (heeft) hij mijn inziens een andere mening.
Dan nog even over licht gelovig. Daar kan ik waarschijnlijk met jou heel lang een discussie over hebben. Komt erop neer dat ik zelden naar de kerk ga en het ook niet met een aantal 'belangrijke' punten het eens ben. Verder, ik geloof en dat is 'mijn probleem' en die zal ik niet andere willen opleggen dmv evangeliseren in welke vorm dan ook. irriteer me juist aan mensen die dat doen. Dus uhm ik hoop dat het zo iets duidelijker is?

@JHoek
je bent vergeten amen te zeggen....
Ow nog een vraagje......... hoe is het bevallen je eerste post op 'Geen Stijl'. is het niet grappig dat deze site qua titel eigenlijk de hele inhoud van je post omvat?? het kan dus korter!succes verder met je irritatietjes

Madjack | 29-03-07 | 16:08

Dus voort eerst sinds drie eeuwen heeft de Publieke Omroep een niet-linkse voorman? Dat ik dat nog mag meemaken. De wonderen zijn de wereld in ieder geval nog niet uit.

Godward | 29-03-07 | 16:03

Binnen 5 jaar wordt die functie vervuld door een afgedankte moslim politicus, dus waar hebben we het over.

Karel kwakbol | 29-03-07 | 15:39

Overigens: wat houdt de term "licht gelovig" precies in? Wat geloof je dan wel en wat niet?

Barbarella | 29-03-07 | 15:12

Mijn gevoel en weten zegt dat anders niet. Ik heb jaren tot het kerkgenootschap van "Adje" behoord en weet dus dat wat hij naar buiten brengt, ook daadwerkelijk de opvatting is van de NGK. En van de meeste orthodoxe gereformeerden. Bij de evangelischen (die vrijwel allen ook tot de orthodoxe stroming van Nederland behoren) kan de opvatting wat afwijken, maar komt het in de kern op hetzelfde neer.

Barbarella | 29-03-07 | 15:09

Jammer MAdjack, dat je reageert op een manier of jij beter bent dan die `zware` mensen, heb je het gevoel dat jij beter verdiend dan hun? ik zelf ben ook helemaal niet streng gelovig, maar ik geloof in een beter Nederland wanneer we elkaar leren respecteren, en onder respecteren zie ik niet álles van elkaar accepteren!! Ik geloof zeker dat we elkaar op bepaalde dingen mogen wijzen, het is jammer dat de site `geen stijl` dat alleen op een afzeikende manier kunnen doen! De mensen van deze redactie genieten ervan Nederland tegen elkaar op te zetten...!! `geen stijl` maakt en zoekt nieuws wat geen nieuws is, het enige wat telt is of het er eventueel toe kan leiden datr er (hevige) haat en discussies gaan plaatsvinden en er bepaalde mensen geheel weggedrukt worden uit de maatschappij!! WIJ als Nederlanders moeten ons schamen dat zo een site, met zo een simpele redactie op de achtergrond mag en kan blijven bestaan, en word verkozen tot de beste discussie site!! laten we elkaar met elkaar gaan bouwen aan Nerderland en laten we stoppen met zeven als er niks te zeven is....!!

jhoek | 29-03-07 | 15:05

@barberella
Kben zelf een gristenhond maar beetje van het lichte soort(stem overigens op de SP van Jantje)dus weet wel hoe het één en ander in elkaar zit. Adje is geen zwarte kous maar wel zwaar en zwaar gristelijk dus er zit niet zoveel verschil in. Verder over die homo dingen. Een mens laat zakelijk snel een ander gezicht zien dan privé als dat beter uitkomt en proffesioneler is. mijn gevoel en weten zegt dan ook dat Adje dat een beetje aan het doen is

Madjack | 29-03-07 | 14:21

dat wordt ipv "spuiten & slikken" "gods lof uiten en bidden"

andyman | 29-03-07 | 14:13

Ik stel voro dat meneer de komende tijd dagelijks door de zeyk wordt gesleurd, hier bij BNN, op geenstijl.tv (itempje doen?) misschien dat onze grote vriednen van de wereld draait door nog wat peop kunnen bijdragen?

Miggerd | 29-03-07 | 14:12

Ik begin langzamerhand banger te worden voor de gristelijke tsunami dan die van de moslims...

CrazyOne | 29-03-07 | 14:05

Die streng gristelijken mogen niet eens een tv hebben dus waarom gaat hij dan over de publieke zenders? Je mag niet eens tv kijken Ad!

59 kilo zwarejongen | 29-03-07 | 13:59

@tubifiks: Zoals de brandweermannen stiekum brandstichten en de kinderpornobestrijding bij de politie stiekum zelf kinderporno bekijkt bedoel je? Tja, dan zou Ad de Boer stiekum thuis graag 's nachts naar MTV, TMF en naar verschillende commerciele zenders kijken en in zijn achtertuin regelmatig kinderen aborteren, gezien zijn huidige functies. :-D

Barbarella | 29-03-07 | 13:44

@Madjack: "Snoept aan beide kanten mee als hij maar de leiding kan hebben"? Dat hij niet alleen voor CU maar ook voor de SGP, ligt simpelweg in het feit dat ze daar een gecombineerde lijst hebben, zoals in wel meer steden en dorpen waar ze het als afzonderlijke partijen niet zouden redden.

Verder nog een cursusje "stemgedrag van christelijk Nederland": Je hebt drie protestantse stromingen in Nederland: de moderne protestanten die CDA stemmen, de orthodoxe protestanten die CU stemmen en de bevindelijke protestanten die SGP stemmen. Wat de Rooms-katholieken stemmen, weet ik niet, maar ik vermoed dat die m.n. bij het CDA en de SP te vinden zijn. De NGK behoort tot de orthodoxe stroming, dus het lijkt me erg stug dat hij een zwarte-kousen-SGP'er is.

Barbarella | 29-03-07 | 13:41

@smartmart
hey.... eikel... ik ben mens en ontleen mijn bestaansrecht aan mijn bestaan, dat tot op heden redelijk goed bewijsbaar is. Mo's en Grr's ontlenen hun bestaanrecht aan een sprookje en handelen ook alszodanig. Ik stel voor dat ze met zijn allen in de Efteling gaan zitten tot ze het een beetje beginnen te begrijpen en jij mag met ze mee.

Cunegho | 29-03-07 | 13:36

@Madjack: Dat weet ik inderdaad niet, maar als je het hele stukje leest wat te vinden is op www.geenstijl.nl/mt/archieven/images/a... (en niet alleen het geel gearceerde dus) - aangenomen dat dat WEL recent is, want er staat bron noch datum bij - dan blijkt het allemaal best genuanceerd te liggen.

Naar ik meen is het ook Ad de Boer geweest die recentelijk in het nieuws was dat hij vond dat binnen de Nederlandse Gereformeerde Kerken men zich moest gaan bezinnen over hoe men om diende te gaan met homofilie/homoseksualiteit in de kerk, omdat het onderwerp vrijwel werd doodgezwegen, terwijl de meeste van de NGK's in enquetes wel aangaven dat er homo's bij hen in de gemeente lid waren. Voor een christelijke kerk uit de orthodoxe stroming vind ik dat allemaal best progressief.

Barbarella | 29-03-07 | 13:33

Vast een kleutergleufkijkert... de felste anti's blijken onthutsend vaak geniepig pro..

Tubifiks | 29-03-07 | 13:31

@Barbarella
Adje snoept van beide kanten mee als hij maar de leiding kan hebben en het geloof zoveel mogelijk kan opleggen via welk medium dan ook.
daarnaast is er een verschil tussen wat je vanuit je organisatie naarbuiten brengt cq. moet brengen en hetgeen wat je als eigen mening naar buiten brengt. verder is mijn vraag aan jou. stond die stand er ook in de jaren na 2003 daar?

Madjack | 29-03-07 | 13:26

hey als jullie zo graag christenen en moslims willen verbieden, moet je ook niet schrikken als zij dat bij jullie zouden willen doen...

smartmart | 29-03-07 | 13:22

Het zal wel geen SGP'er zijn trouwens, die zou NOOIT baas worden van een televisie-omroep. En volgens mij zijn NGK'ers vooral Trouw-lezerts en CU-stemmerts...

Barbarella | 29-03-07 | 13:16

Met die homohaat van De Boer schijnt het anders best mee te vallen. Met googlen kwam ik het volgende artikel tegen over samenwerking tussen de EO en het COC:

www.ikonrtv.nl/kerknieuws/nieuws.asp?o...

Barbarella | 29-03-07 | 13:15

Steen Geyl zal nu wel helemaal van de baan zijn, lijkt me.
Een SGP-er baas van de publieke omroep... 't Is toch een beetje als Hugo Chavez die directeur van Shell wordt.

koerbagh | 29-03-07 | 13:14

onze jongste zoon zat en zit nog in de gevangenis. Op zulke momenten wordt iemand dubbel gemist. In die 35 jaar heb ik veel moeten leren, vooral loslaten. Elke dag moet ik vechten om alles in Gods hand neer te mogen leggen. Terugkijkend zeg ik dat loslaten kennelijk wel geleerd kan worden, maar ook dat ik er dag in dag uit weer voor moet kiezen.”
www.refdag.nl/artikel/1195122/Naam+Ad+...
(is overigens van colombiaanse afkomst.)

ook iets:

Vanmiddag ga ik op bezoek bij onze zoon die sinds deze zomer weer in de gevangenis zit. Volgens hem is het dit keer onterecht, en ik hoop en bid dat de rechter tot hetzelfde oordeel zal komen. Het wordt geen fijn gesprek; veel van wat hij lang heeft opgekropt, komt tot ontlading. Met een hoofd vol rijd ik terug naar Hilversum: hoe sla ik een brug over de kloof? Ik weet het echt niet. Onze armen zijn in elk geval te kort om hem echt te bereiken.

www.eo.nl/home/html/pijlers-news.jsp?g...

achja je kunt het geloof niet in iemand slaan denk ik dan maar

Madjack | 29-03-07 | 13:12

En hij heeft een baard.... Nou nog een jurk, dan zijn we klaar.

Brouhaha | 29-03-07 | 12:52

Heeft ie zeven kinderen ?????? Heeft ie überhaupt wel een hobby, naast cowboytje spelen met z'n vrouw ??

Is-lamme-miet | 29-03-07 | 12:51

De publieke omroep is al dood door de vele politiek correcte (lees linkse) programma's. Als hij er de scepter over gaat zwaaien hoeft de PO alleen nog maar begraven te worden. Ik heb al maanden geen zinnig programma meer op de PO gezien. Als er al een film valt te bewonderen, dan wordt het steevast zwaar nachtwerk, iets wat ik vanwege mijn werk niet volhoudt. Zo jaag je je publiek wel weg. Nu gaat een fundamentalist de programmering (mee)bepalen. Ik weet al wat het resultaat is: hogere verkoop van DVD's. En totale verveling op tv 1,2,3. Volop gesponsord met belastinggeld, dat dan weer wel......

JustusLipsius | 29-03-07 | 12:35

Bah, een erg ranzige christen hond dus, niet zomaar een, maar een echte, met homo erotische, enz, enz...

Tja, zijn net NSB’ers die christen honden, zitten overal schijnheilig te doen, goedgelovig zijn ze maar niet totaal achterlijk...

Als ze het bol werk (crappy T.v) kwijt zijn, kunnen ze de rest kerk wel helemaal op hun buik schrijven...

Zuigert | 29-03-07 | 12:28

-weggejorist-

ja man | 29-03-07 | 12:25

-weggejorist-

Violator[xL] | 29-03-07 | 12:23

-weggejorist en opgerot-

ja man | 29-03-07 | 12:22

Het merendeel van die linkjes wordt geblokt door mijn grrristenhund-grefo-alert. Vers. 3.1

Lekker Belangrijk© | 29-03-07 | 12:20

K*t....

Weeraanmelden | 29-03-07 | 12:12

Toch wel een ironisch geintje van dit kabinet: je kunt kiezen om veroordeeld te zijn onder het gggristelijke juk te leven en Ned 1 2 en 3 te blijven kijken, of jezelf bij de allochtonen te scharen met een turken-schotel aan je balkon. Ik ben benieuwd hoe de gemiddelde PVV stemmer hier een keuze in gaat maken ;-)

MDA | 29-03-07 | 12:07

Als iemand een witte baard heeft, dan heeft ie 'm verdiend!

Roodvleugel | 29-03-07 | 12:06

van DutchMedia dutchmedia.nl/blog/?p=1135. Blijkbaar zijn mensen die hem kennen niet zo bevooroordeeld
BNN-voorzitter Laurens Drillich verklaart desgevraagd
“Ik ken Ad de Boer als een bijzonder betrouwbare, wijze en hardwerkende collega. Het plotselinge vertrek van Ton F. van Dijk had tot gevolg dat er snel een tijdelijke oplossing gevonden moest worden. ‘Tijdelijk’ is een belangrijk woord, want Ad de Boer is inmiddels met pensioen en we gaan er vanuit dat ook de Raad van Bestuur hard gaat zoeken naar een geschikte opvolger van Ton F. voor de lange(re) termijn. Voor nu kunnen wij prima leven met deze keuze. En dat BNN dat zegt over een oud-EO directeur wil toch wel wat zeggen.”

VARA-woordvoerder Rene ‘t Sas zegt desgevraagd:
”We kennen Ad de Boer als een deskundig én verstandig man. Er is dus alle reden om hem niet nu, maar op zijn daden te beoordelen.”

Namens Peter Schrurs meldt een VPRO-woordvoerster:

“De VPRO kan de keuze voor zijn benoeming wel voorstellen. Er is een hoop werk te doen. De Boer kent de omroepen en is prima in staat om vanuit het algemene belang te redeneren.”

En ook van de kleinere omroepen zegt de HUMAN alle vertrouwen te hebben in De Boer. Een woordvoerder zegt desgevraagd dat hij ‘expertise heeft opgedaan en buitengewoon kundig en slim is.’ HUMAN verwacht niet dat zijn achtergrond van invloed is op het handelen.

Balans | 29-03-07 | 12:04

Goeie zaak; tv is volledig doorgeslagen naar verloedering, wansmaak en appelleert alleen nog aan lage driften. Tijd voor geestelijk voedzame tv. Meer educatief, informatief en verantwoorde entertainment.

Aan de andere kant, moet het afgelopen zijn met het openlijk allochtonen knuffelen en de rabiaat linkse dominantie van de NOS en andere zenders.
Kortom, meer balans en gezond verstand. Het is tenslotte een erg krachtig en invloedrijk medium. Daar moet verstandig mee worden omgegaan.

Colossi | 29-03-07 | 12:03

@ Multikuli: het mag geen naam hebben ... ha, ha.

Roodvleugel | 29-03-07 | 12:03

@ plaspop: en waar studeer jij?

Roodvleugel | 29-03-07 | 12:01

Ach ik ben christen-light Roodvleugel, krijg vaker te maken met verlichtingsfundementalisten met een missie dan evangelisten die boekjes willen slijten.

Multikuli | 29-03-07 | 12:00

Stuipstrekkingen. De toekomst van Nederland ligt in handen van het Politburo of de Ayatollah's. Communisme of sharia? Spannend, wat gaat het worden.

Mr. Hu | 29-03-07 | 12:00

Als het zo doorgaat is Geen Stijl over een jaar of twee aan de beurt om weggecensureerd te worden.

superjan | 29-03-07 | 11:58

Doordenkertje, voor wie dat nog kan: Zo links, zo rechts, zo boven, zo beneden. De beste plek is toch het midden. Doe eens net of je mens bent en denk eens na over wat je zegt. Geloven hebben zoveel zekerwetenden dat het niet gezond meer is. Vergeet de overeenkomsten tussen al de geloven niet, als ik al het bovenstaande lees, en doe GEWOON je ding.

Roodvleugel | 29-03-07 | 11:57

kapotte_stofzuiger 29-03-07 @ 11:49

Dogmatisch tegen geloof zijn is ook dogmatisch denken....

Maaier | 29-03-07 | 11:51

Volwassen mensen die geloven in een mooie marketingtruc van de Romeinen nl. het gristelijk geloof. Ik kan er niet bij...

wasbeerfan | 29-03-07 | 11:50

@ Maaier 29-03-07 @ 11:46
Juist, gisteren zou ik het nog niet geloofd hebben dat dit nog eens uit mijn mond zou komen, maar opeens ben ik ook heeeel blij met de onafhankelijke omroepen en de commerciele zenders.

Granaatappel | 29-03-07 | 11:49

Brrrrrr.... fundamentalisten. Mensen die dogmatisch denken horen niet thuis in een land als het onze.

kapotte_stofzuiger | 29-03-07 | 11:49

We zullen wel zien hoe hij sich gedraagt. Hier lusten we hem rauw (=niet Halal)

FlyingSpaghettiMnstr | 29-03-07 | 11:49

Lachwekkend dat we als liberaal zakenland steeds meer geregeerd worden door fanatieke aanhangers van twee sprookjes.

superjan | 29-03-07 | 11:49

De Ware Vrijheid 29-03-07 @ 11:44

Dat is niet waar. Het is een politieke benoeming, stel het zou paars III zijn nu, zou er een VVD/D66?pvdA-er benoemd worden. Een idioot is het wel. Ik ben opeens blij met dat idiote systeem van onafhankelijke omroepen, zodat er nog gevarieerde tv wordt gemaakt.

Maaier | 29-03-07 | 11:46

Liever iemand die zeikt vanwege christenlijke naastenliefde dan iemand die zeikt om modieus en hip te zijn in de linkse salon.

Multikuli | 29-03-07 | 11:45

Ah nee!! Zeg dat het een foute grap is, of maak me wakker, of verzin een list. Dit is toch niet echt waar hoop ik he?
Wie gaat er over die benoemingen?

Granaatappel | 29-03-07 | 11:45

Dit is natuurlijk de prijs die betaald moest worden voor 'slechts' 2 ministersposten voor CU in kabinet. Hoeveel van dit soort politieke benoemingen staat ons nog te wachten? Inderdaad, de glovigen nemen de macht weer terug waarvan wij allemaal dachten dat ze die eindelijk kwijt waren. Scheiding van kerk en staat in NL is een FARCE.

De Ware Vrijheid | 29-03-07 | 11:44

Dat VBOK, ik had al het idee dat er een Gggristelijk luchtje aan zat. Allereerst al die misleidende posters ("Ongewenst zwanger?") die nu overal in het land hangen. Daar spreekt een beeld van uit dat het een organisatie is die abortus voor je regelt als je dat wilt, of je in elk geval onafhankelijk begeleidt bij je ongewenste zwangerschap (zoals bij Rutgers). Ook de site doet in eerste instantie geloven dat het zo gaat: "De VBOK is dé organisatie die moeder, vader en ongeboren kind gelijkwaardig betrekt in voorlichting en hulpverlening bij onbedoelde en/of ongewenste zwangerschap en na zwangerschapsverlies". Als je dan wat verder kijkt, zie www.vbok.nl/vbok.htm je pas wat werkelijk hun doel is. Namelijk hun visie opdringen bij mensen die het al moeilijk hebben met hun ongewenste zwangerschap. Driewerf bah! Maargoed, nog steeds geen woord over Het Woord. Totdat je ziet door wie ze onder andere gesponsord www.vbok.nl/sponsors.htm worden en wie dus de voorzitter van dit obscure clubje is. Het laat zich raden wat we straks kunnen verwachten in het publieke bestel.

DiagnosisTyphus | 29-03-07 | 11:44

fijn he zo'n vrij land waar geen kerkelijk leider belist hoe je denkt..
hemaworstje 29-03-07 11:34
Daar ben ik inderdaad blij om. Want geloof mij dat er voor mij bij menig christelijke voorganger, dominee of pastor geen plaats in de herberg is. Zolang het er nog is zal ik gebruik maken van de vrijheid van meningsuiting en die van de vrijheid van godsdienst. Maar uiteindelijk zullen aan deze verworvenheden ook in Nederland een einde aankomen. Je hoeft de onstuitbare opkomst van de islam niet te (willen) zien, maar dat veranderd de realiteit niet. Over een jaar of vijftien ziet Europa er echt anders uit.

Jeremia | 29-03-07 | 11:44

Ja jongens en meisjes. Dat wordt iedere dag "U zei de Chloorie." op 1, 2 en 3

superjan | 29-03-07 | 11:43

Ik voorspel een grote toekomst voor de EO en ik laat mijn baard staan. begint toch wel weer er in te raken.
Ze zouden hem bij spuiten en slikken moeten uitnodigen, kan ie meehelpen aan het grote paddo onderzoek van de regering. (toe maar, je kan wel vliegen echt waar)

Mad J | 29-03-07 | 11:42

Een prachtige dag, vandaag, links -1, islam -1 en nu grrrristenen -1. NEXT!

KaiserSoza | 29-03-07 | 11:42

@ had je daar nog 2 minuten voor nodig om te googelen?

plaspop | 29-03-07 | 11:41

Als mens ben je machteloos tegenover dit soort geneuzel. Want als je jezelf een rol aanmeet, zit je bij een bepaalde groep, met bepaalde stigma's (Van Dale: brandmerken (ja, inderdaad net als vroeger)) en wordt je automatisch uitgekotsts door mensen die automatisch tegen zijn. Dat is, om nog maar eens wat brand te merkenn, bij de SP het geval. Wat ben je van plan, Jan?

Roodvleugel | 29-03-07 | 11:40

@ Roodvleugel 11:43

Ik weet maar 1 ding heel zeker: Dat ik niet pretendeer te weten hoe dingen in elkaar zitten of tot stand zijn gekomen maar dat ik een hypothese pas in overweging wil nemen na degelijke onderbouwing en een zekere mate van plausibiliteit.

Wat Cunegho zegt: kulsprookjes!

plaspop | 29-03-07 | 11:40

e.thunder 29-03-07 @ 11:39

u is moslim danwel christenfundamentalist?

Maaier | 29-03-07 | 11:39

@plaspop die parij dan, de afkorting stinkt een beetje ;-)

Cunegho | 29-03-07 | 11:39

De NGk, dat zijn behoorlijk enge mensen.

plaspop 29-03-07 @ 11:34

Haha, daar zullen de Donnertjes wel blij mee zijn.

Maaier | 29-03-07 | 11:38

@plaspop
voor!!!!

@roodvleugel
gebruik het concept historie eens niet om flauwekul goed te praten, opportunist.... dan kom je in de hel

Cunegho | 29-03-07 | 11:37

Weer zo'n extremistische baardmans.

Dr R. Clavan | 29-03-07 | 11:36

Als deze Christen meteen de bezem handhandig hanteert en alle Socialistische Propaganda van het SP-gebroed bij de StaatsOmroep in een put veegt ... mijn zegen heeft ie !!

Een Soort Iets | 29-03-07 | 11:35

@Cunegho: Iedereen is gelovig, omdat de zeker-wetenden het wiel ook niet hebben uitgevonden

Roodvleugel | 29-03-07 | 11:34

@ Cunegho 11:31

Politieke partij oprichten? De anti-religieuze partij (ARP)? Die afkorting moet na dertig jaar wel weer vrij te gebruiken zijn lijkt me.....

plaspop | 29-03-07 | 11:34

de moslims ons op de kniëen dwingen? , de laatste 2000 jaar in ieder geval niet ,de komende 2000 ook niet. voorlopig zitten wij in afghanistan iraq etc.
Israël bestaat naar mijn beste weten nog steeds.
we trekken de handelspoorten dicht en red oe d'r met.
kun je dubai direct sluiten of bizniz gaan doen met communistisch china.
en je weet hoe die rakkers tegen religie aankijken..
Geen enkele Religie kan de wereld overheersen , de mens streeft van nature naar vrijheid.
Mag aannemen dat je het bevalt dat je hier kunt tiepen wat je wilt,
ik bedoel je maakt er willig gebruik van , fijn he zo'n vrij land waar geen kerkelijk leider belist hoe je denkt..

hemaworstje | 29-03-07 | 11:34

Wacht maar to hier de azan uit de luidsprekers schalt. Kijken of we nog zo bot blijven doen over christenen en hun honden. Ik zeg maar zo, ik zeg maar woef. Als we elkaar nu eens als mens gaan zien. Voor mij de grootste onderscheiding die je kunt verdienen. Titels zijn er om bewust verschil te maken, maar peopen doen we allemaal. Dus doe toch eens normaal.

Roodvleugel | 29-03-07 | 11:33

Zeven kinderen? Hij heeft gelukkig wel lak aan het milieu dus.

Telegraafhoerrr | 29-03-07 | 11:32

Waarom zitten er overal van die gelovigen??? ik wordt echt knettergek van al die mongeaulen die mij op basis van een huichelachtig en naar kulsprookje proberen mij een levenshouding op te dringen......

Cunegho | 29-03-07 | 11:31

Geeft deze wel handjes??

Tarakan | 29-03-07 | 11:31

@vadertje_b 29-03-07 @ 11:27

Terwijl de Islamisering doorzet, goedgeluld door wereldverbeteraars, sneakt grrrristen Nederland er ondertussen met het bot vandoor. Gaat een keer fout natuurlijk.

KaiserSoza | 29-03-07 | 11:31

Heb al een tijdje een allochtonenschotel en de staatsomroep en de rest van die nederlandstalige rotzooi staat ergens vanaf nummertje 43 in mijn voorkeurslijst. Dat is dus nog na de regionalen. Leve Sky, ITV, BBC, TV5monde, France 24, Al-jazheera int., euronews, ABC, NBC en fox. Maar met stip op nr1: BAHN TV!

plaspop | 29-03-07 | 11:30

Het is natuurlijk voorbarig om gelijk al weer te stellen dat de publieke omroep nu onder een gggggristelijk juk komt, maar de tendens, en de manier waarop er met bepaalde dingen omgegaan wordt is toch zorgwekkend.
Als een imam bij P&W kan eisen dat er geen wijntje genuttigd wordt door de mensen aan tafel zijn we verkeerd bezig. Als jij als moslim geen wijn wilt drinken: soit, als ik dat wel doe, beledig ik dan jouw geloof?
Ook het debat over paddo's: weer gaan de gggristelijken en conservatieven ons vertellen hoe en wat we met ons leven aanmoeten. Zelfs de vvd gaat hierin mee. Ik heb geen hoge dunk van die partij, maar hier had ik een andere stelling verwacht.
Geef de ggggristelijken, en de moslims de ruimte om hun geloof te belijden, en geef ze ruimte op TV om programma's voor de eigen doelgroep te maken. Maar als dit ten koste gaat van programma's die een liberalere insteek hebben, dan zijn we diep aan het zinken.

crusces | 29-03-07 | 11:29

Gristelijk programmeren is tegennatuurlijk. Een ziekte.

LibertasSimplex | 29-03-07 | 11:29

Hoe weet u dat mijnheer Rudolf. Bent u soms een virtuele inbreker? Volgens mij bent u een stemmingmaker.

Roodvleugel | 29-03-07 | 11:28

. Kunnen we nu eindelijk eens religie en staat gaan scheiden... Zelfs als christen zelf word ik hier doodmoe van. Rot op met die anti abortus beweging en anti heaumeaux beweging, dat is aan de mensen om dat zelf te bepalen niet 1 of ander geestelijke malloot die denkt dat een boek begrijpt. De publieke omroepen zijn publiek dus voor iedereen en niet voor 1 stroming, het lijkt me handiger als ze daar een minder radicaal, liberaal persoon neerzetten en niet deze christelijke Ayatolla.

Hellsmurfje | 29-03-07 | 11:28

De te verdoorgeslagen individualisering van de maatschappij heeft weer een 180 graden retroantwoord. In het kader van terug -naar-af gaan we weer lekker verzuilen zoals begin vorige eeuw. Ieder geloof zijn eigen omroepje, politieke partij en voetbalclub. Vooral niet samenwerken en verboden te gluren bij de buren.

Weest gegroet | 29-03-07 | 11:27

Ziet nu niemand, behalve ik, dat dit land naar de klote gaat door die gristen fundamentalisten en niet aan die ies-lam-mietjes. Over tien jaar is het hier zoals Beiroet vroeger, een grote burgeroorlog. *gaat op ebay op zoek naar een AK47* just incase.

vadertje_b | 29-03-07 | 11:27

Doe deze enge man eens een homofiele zoon, een verkrachte dochter en een kasplant als vrouw.

FidelZandro | 29-03-07 | 11:25

Shocking, alleen ik vind het een groter drama dat ik al sinds 10.00 uur in een trein vast zit voor hilversum.
*vindt onbeveiligd netwerken wel fijn*

Urby McFluffin | 29-03-07 | 11:24

Zwarte kousen mongeaul aan de macht, scheinheilige kudt gristenhondt overal op tegen, maar ondertussen wel zijn pc vol met pony-plaatjes. Bah.

Dhr. Rudolf ® | 29-03-07 | 11:24

Volgens mij kunnen we wel wat christenfundi's gebruiken:
<BR />http://www.opinio.nu/node/161

Sjakie Snel | 29-03-07 | 11:23

Kom er maar weer in Lucas.

blikjegrolsch | 29-03-07 | 11:23

Shocking, alleen ik vind het een groter drama dat ik al sinds 10.00 uur in een trein vast zit voor hilversum.
*vindt onbeveiligd netwerken wel fijn*

Urby McFluffin | 29-03-07 | 11:23

Steengeyl TV zal er nu niet meer komen me dunkt.

Meneer | 29-03-07 | 11:23

Nieuwe wind? We zijn zooooooooo traag. De oorlog is 1991 al begonnen, hoor. Dat ie niet openlijk wordt uitgevochten, zegt mij niet zo veel. Balkie, Bush en en de Boer, christenen aller landen, wapent u, voor het te laat is. Gaap.

Roodvleugel | 29-03-07 | 11:22

Het is allemaal de schuld van GeenStijl. Die paranoïde reactionairen hier roepen altijd ten onrechte, dat de Publieke Omroep links is. Zijn we mooi klaar mee. Bedankt, GeenStijl!

tegengas | 29-03-07 | 11:22

@ -edit @ de Pruis 10:19
Zie je wel hoe snel dat doorramt...

De Pruis | 29-03-07 | 11:22

Psst, NGK toch, gekkies

shulster | 29-03-07 | 11:22

Volgens mij heeft die de Boer niet zo'n rechte rug en zal hij mijns inziens veel te veel water in de islamitische druivensap doen. Ook voor wat betreft homofilie zal hij om opportunistische redenen wel bijdraaien. Een christelijke Big Shot als hij heeft namelijk ook veel te verliezen in deze wereld. Als je hem burgemeester maakt van een stad krijg je volgens mij een soort Cohen aan de macht. Maar huilen jullie allemaal maar door. Zoals ik al schreef in het vorige christenbashtopic, de moslims zullen jullie op de knieen dwingen. Zij zijn namelijk de échte heersers in deze maatschappij en het establishment is bezig Europa stapje voor stapje te islamiseren. Slaap rustig verder allemaal. Gods wraak zal zoet zijn door jullie aan Allah (=Lucifer) over te leveren.

Jeremia | 29-03-07 | 11:21

Nou en?

Angelica | 29-03-07 | 11:21

maakt mij nie uit, zolang men de belastingen niet verhoogt en de ondernemersfaciliteiten niet beperkt.

megapaal | 29-03-07 | 11:21

Taak 1: Paul & Witteman van de buis afknallen. Dat zijn moslim vriendjes

Heikneutertje | 29-03-07 | 11:20

Ik kan me een column van Justus van Oel nog heel goed herinneren: "Als we elkaar nou eens de komende honderd jaar niet meer lastig vallen met die stompzinnige geloofsovertuigingen, dan zou de wereld er een stuk beter uit zien"

pwman | 29-03-07 | 11:20

Samen met de muuzelmannen gaan deze ggristelijken Nederland in no tempo afbreken, opnieuw opbouwen en staan later vreemd te kijken als hun medebroeders van het knorangeloof óf hun koppen gaan snellen óf hun als dhimmi-ezels volledig leeg melken... zoiets tog?

wopper | 29-03-07 | 11:19

-edit: verboden te linken naar exe-bestanden !-

De Pruis | 29-03-07 | 11:19

hij is ook vast pastoor en een kleuterneuqert

preston spears | 29-03-07 | 11:19

Weer 3 netten minder om naar te kijken, heeeeerlijk!

Tobus | 29-03-07 | 11:19

gefeliciteerd! de godsdientige, fundamentalistische heilstaat is weer een stapje dichterbij !

DenLangel*l | 29-03-07 | 11:18

Aaargh alweer een baard.

De StoorZenDer | 29-03-07 | 11:17

Gristenfundamentalisme mede mogelijk gemaakt door propaganda! Dit is de Goebbels van Gristelijk Nederland... We gaan weer lekker terug naar de jaren 50 jongens! Joepie!

His Goofness | 29-03-07 | 11:17

Zie je wel.... de Gristelijke Taliban grijpt langzaam de macht in dit land en ook nog met behulp van Warlord Wouterje Bos

Gifkikker | 29-03-07 | 11:15

VeeBok, anti-abortusclub, jaja. Infaam klinkende bijnaam vind ik het, voor de dierenporno-industrie

LibertasSimplex | 29-03-07 | 11:13

-weggejorist-

Violator[xL] | 29-03-07 | 11:13

ADyatollah?

XSdenied | 29-03-07 | 11:12

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino