Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

OPHEF! Boerka-rel op de kinderboerderij

CXd33gYUkAAlf5s.jpg Ding ding ding JACKPOT! We zagen het gisteren al opborrelen via de linktips en de social sociopathische media: het verhaal van de drie boerka-babes op kinderboerderij Pukkemuk (lol @ varkentje) die door de racistische dierenkampbewaarder eigenaar naar de diervrije zijde van het wildrooster gebonjourd werden. De argumentatie van de eigenaar: moslims prima, maar het is hier een kinderboerderij en geen weiland voor wildkampeerders en hun eenpersoonstentjes. Nou, dat liet de pater familias zich niet zomaar zeggen natuurlijk. Bilal Salam doet wat moslims doen als ze onaardig behandeld worden: racisme gillen, aangifte doen en de media opzoeken. Een traditioneel recept voor onvervalste #OPHEF, want onder de stoffen oppervlakte van deze boerka-rel gaat natuurlijk weer een diepe maatschappelijke kwestie schuil. Zoals de vraag: als een disco petjes & gympen mag weigeren, mag een kinderboerderij dan overmatige lappen stof het hek wijzen? Sowieso. Pinguïns op een Nederlandse kinderboerderij. Dat kan toch helemaal niet? Bovendien is Boze Bilal niet helemaal volledig in zijn klaagzang, want volgens diverse verklaringen van kinderboerderij & aanwezige bezoekers zaten de mannen van het groepje heel ostentatief te bidden op het terras. Sja. Hieronder nog een kort fragmentje van de ophef as it unfolded live while it happened. Blijf afgestemd, dit geitje krijgt nog een staartje.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Aldatgesus | 01-01-16 | 13:44

-weggejorist-

Aldatgesus | 01-01-16 | 12:33

hipocritisch | 30-12-15 | 16:52
Herkent je dit? Dat je weet wat iemand wil zeggen, of waar iemand over wil praten, nog voor dat er iets gezegd is?
Ik was je gewoon voor toen ik verwees naar de bijna standaard reactie van sommigen in discussies zoals deze. En dan heb je ineens geen zin meer. Nou, dan weet iedereen ook gelijk hoe we de woorden 'de dialoog opzoeken' op waarde moeten schatten.
p.s. voor het overige ben ik duidelijk genoeg geweest, en niet voornemens te herhalen wat ik eerder schreef.

McMarx | 30-12-15 | 17:01
De ideeën van de islam ontwar ik graag omdat er ideetjes tussen zitten die historisch, en andere punten qua argumentatie, niet correct zijn. De eerste kan je debunken middels historische kennis, de tweede met de rede. Er bestaan mensen die de Koran uit hun hoofd kennen, en alle hadiths, en decennia lang de islam bestudeerd hebben, maar van iets anders zoals de (wereld)geschiedenis, hebben ze geen kennis. De eerste is dus makkelijk want je hoeft je alleen maar te verdiepen in geschiedenis. Bij de tweede komt het aan op kennis en beheersing van de retorica. Dat is nog makkelijker; dat is namelijk maar 1 boek wat je dan moet kennen. Verdiep je je in beiden dan is het daarna ineens geen 'moeite' meer. Hooguit af en toe vermoeiend in de zin van 'moet ik het nou alweer uit gaan leggen?'

gaffelbaard | 01-01-16 | 12:00

pluk-87 | 30-12-15 | 16:50
Als je de tekst een keer opzoekt op internet, die tekst waar ik naar verwees, dan zal je lezen dat in dat verhaal met 'covered her head' iets als een hoofddoek of sluier wordt bedoeld, maar geen boerqa. Da's zo'n tent van top tot teen met een gaasje voor de ogen, en dat wordt in die tekst niet bedoeld.
Wat ik bedoelde te zeggen is dat de islamitische claim 'vrouwen moeten een boerqa dragen want het is verplicht van de islam' en valse claim is.
Als de claim, waarvan ze zeggen dat hij op religie gebaseerd is, in die religie geen enkele basis vind dan word ze dus gedragen om andere redenen dan die religie. Wat kan die reden dan wel zijn? ..
Dus: ja, een van die redenen is de haat die werd uitgebeeld in die docu waar ik eerder een link van gaf.
Verder klopt het hele verhaal om nog een reden niet. Naar een kinderboerderij ga je voor een gezellig middagje weg met de kinderen toch? En niet om te bidden. Naar een kinderboerderij gaan met de bedoeling om er te bidden.. dan misbruik je opzettelijk die kinderboerderij voor een doel waar die kinderboerderij niet voor bedoeld is (maw: die kinderboerderij is niet bedoeld als bidruimte, en is dat ook nooit geweest). Hier in NL gaat vrijheid van religie niet zover dat je overal en nergens het recht hebt om te bidden. Dan kan ik ook wel zeggen: 'ik bekeer me tot de islam en eigen me de vrijheid toe 5x per dag op een van de landingsbanen van Schiphol te gaan bidden', en dat als ze me dan wegsturen dat er dan aangifte tegen Schiphol wordt gedaan.

gaffelbaard | 31-12-15 | 21:06

Ik zal ook niet voor dit volk buigen en daarom krijgt de eigenaar van deze mooie speeltuin de gouden duim. Opdat er meer autochtonen zich verzetten tegen de waanzin die elke dag negatief in het nieuws komt. Prima dat je op mijn grond komt spelen, wonen en werken, maar wel met de regels die wij kennen. Een vrouw vermomd in een plastic tas hoort hier helaas niet bij.

Bill Cosby | 31-12-15 | 15:22

Deze Salim zoekt de provocatie niet alleen om de grens van de Nederlandse rechtstaat op te zoeken,maar ook wakkert hij de verontwaardiging aan bij moslims die daar vatbaar voor zijn.Daarbij is het burkaverbod nog niet echt uit de verf gekomen,waardoor hij bij de aangesproken groep verontwaardigde moslims het burka dragen wil uitlokken,zodat binnenkort ons straatbeeld meer en meer op een islamitisch straatbeeld zal lijken.
Bijkomend voordeel voor jihadisten die een aanslag in e zin hebben,is dat een algemeen beeld van burka's op straat mogelijkheden biedt voor bomgordeltransport.
En Den Haag blijft bewust de andere kant opkijken.
Ik hoop dan ook dat een rechter in dit geval vooruit kijkt binnen de wet,en hier op tijd een eind aan maakt in het voordeel van de boer,en het Nederlandse volk.

deraderendraaien | 31-12-15 | 11:31

Goeie manier ook om draagvlak en begrip te creëren Bilal! Jij snapt er dus geen drol van. Tolerantie kun je niet afdwingen via de rechtsstaat, tolerantie moet je verdienen. Anders schijt iedereen alleen maar harder op je en zijn ze tolerant zolang het MOET. Owee als het "moetje" een keer weg valt. Poppen en dansen.

Dutchbeaurouge | 31-12-15 | 10:24

zou een vragen of een moeder even er naast wil gaan zitten en de borst geven aan haar koters. Wij leven toch in een vrij land.

dolffie | 31-12-15 | 10:19

Een klein deeltje van de politiek legt dwang op aan de bevolking om onbeperkt tolerant te zijn naar een bepaalde groep.

Uit angst voor de racismekaart kan die groep boven en onder de wet leven en zich ernaar gedragen.

Echter is die groep ook tolerant richting:
Joden ?
Christenen ?
Jehova getuigen ?
Vrouwen ?
Diverse sexuale voorkeuren ?
Etc. Etc.

Laten we eerst maar eens de subsidie en uitkeringsstroom stopzetten. Een meerderheid van Nederland wil hier geen belastinggeld meer aan besteden.

Tee Of Cup | 31-12-15 | 10:19

Je zoekt het op, en als je er dan op wordt aangesproken "racisme, racisme" roepen. Wat een droeftoeters. Kansloos dit.

Marvin_NL | 31-12-15 | 10:04

Het staat eenieder vrij mensen al of niet te weren uit zijn etablissement of uitgaansgelegenheid.
Dat kan zijn vanwege misdragingen of wegens ongepaste kledij. Me dunkt dat hier van beide redenen sprake is.

mallekater | 31-12-15 | 09:00

pure provocatie, gewoon zorgen dat die vuilniszakken verboden worden. is heel simpel: draag je boerka dan geen uitkering meer: binnen 1 dag geen boerka meer te bekennen in NL. (sowieso al een legale reden om je uitkering stop te zetten want je sluit je af van de arbeidsmarkt)

mmkk | 31-12-15 | 03:13

-weggejorist-

Florian Geyer | 31-12-15 | 02:30

Er kwam op Tinder (jawel ik ben een gretig gebruiker) laatst zo'n 1 persoontent voorbij. Een grap die ik wel kon waarderen. Natuurlijk heb ik haar een veeg naar rechts gegeven.

palingdroom | 31-12-15 | 02:00

Bidden doe je maar thuis of in de kerk/moskee/synagoge.

Klaar.

Rammstein | 31-12-15 | 01:58

@fundamentalisten, de cultuurbarbaren op geenstijl.
een groot aantal reacties hebben inhoudelijk niet veel meer wijsheid dan een geloof schrift. Bespottend en missen elke vorm van onderbouwing.
Willen wij als samenleving ons ontwikkelen moet religie geen rol van betekeneis meer hebben in de politiek. Zeker niet nu de kloof tussen verschillende geloven in de westerse samenleving groter wordt door de achterlijke en barbaarse Moslims die elkaar afslachten en af en toe hier ook hier in het westen toeslaan. Moet je nagaan in welke getalen ze duizenden kilometers verderop afslachten, de kop af snijden en besnijden...
Op de politiek kan je afgeven. Deze nietszeggende carrièrepikkies durven niet in te grijpen met maatregelen omdat een carrière in gevaar kan komen. Politici, waren toch volksvertegenwoordigers? Tegenwoordig heerst er een kloof tussen de politici en de burger zo groot dat Kim Holland er jaloers op zou worden.
Maar een idioot die met een burka wil rondlopen kan je niet verbieden rond te lopen zolang de wet het toelaat in gebieden waar het mag en je mag bidden totdat je een ons weegt in gebieden waar dit is toegestaan zolang je de orde maar niet verstuurd. Dit geldt voor elke religiegek. Bid voor het eten, bid 5 keer op een dag, bid dat je in de hemel komt, vast totdat al je schuldgevoel is verdwenen, maak 10 schietgebedjes als je gebeden niet zijn gehoord en knal ons allemaal de moeder neer omdat wij als westerse samenleving niet meer willen geloven in een sprookje!
Maar lieve fundamentalisten op geenstijl. De Nederlandse cultuur staat niet vast als een vaststaand feit. Onze cultuur is geen decennia hetzelfde gebleven, cultuur verandert met de dag, zoals ook de normen! Ben ik blij dat ik niet 50 jaar, 100 jaar of 300 jaar geleden ben geboren, toen waren 'wij' hier in het westen ook geen lieverdjes en 'wij' hebben ons ook door de eeuwen heen niet gedragen zoals de normen zijn en de cultuur is zoals deze nu is.
Dus gebruik het niet als argument dat onze samenleving en onze cultuur in gevaar komt want dan klink je net zo fundamentalistisch als onze moslimbroeders, christenzusters, die wijzen op de waarheid. De waarheid, de cultuur het geloof bestaat niet. De samenleving ontwikkeld zich door te ontwikkelen.
Wijs op de kennis die we nu hebben en wijs op het aspect dat gelovigen onze ontwikkeling laten stagneren, zeker als men het geloof willen geloven uit de tijd waar de bron van het geloof (salafisme in de breedste zin van het woord, toegepast op elke religie)vandaan komt. Wil je een burka in het openbaar dragen, bidden op een matje of jezelf, je vrouw, je dochter of je zoon besnijden, dat kan! maar niet hier. Dat doe je maar bij een samenleving die dat toelaat. Idem voor gekkies die de kinderen niet laten inenten, verplichten een keppeltje te dragen of naar scholen sturen waar religie zeggenschap heeft. Verbieden, geloven mag op één voorwaarde en dat is op de voorwaarde van de wet en die wet moet in Nederland en van de rest in de westerse samenleving af van religie.
Dus wat de samenleving nodig heeft is een goede wetgeving dat bepaald wordt door goede volksvertegenwoordigers.
(zou fijn als onze handhavers wat hoger opgeleid gaan worden dan de gemiddelde mbo-er die nu
in het blauw en onderbemand op straat rondlopen)

Onze cultuur behouden is stilstand en onmogelijk, dus achteruitgang. Onze cultuur laten beïnvloeden door geloof en religie is achteruitgang en onze cultuur niet als een vaststaand feit zien en beschouwen is vooruitgang. Waar onze cultuur in de toekomst heen gaat, weet geen mens en juist die onzekerheid maakt ons intelligent, laat ons ontdekken en op elke vraag waar wij antwoord op krijgen volgen weer twee vragen.

VanS | 31-12-15 | 01:33

Volgens persberichten bezocht Bilal Salam samen met zijn 3 schoonzussen en hun kinderen de recreatieboerderij. Waar waren zijn eigen echtgenote en eigen kinderen of hebben we hier te maken met verkapte polygamie? Misschien ver gezocht van mij maar zeker niet uitgesloten: www.nu.nl/binnenland/2125756/nederland... .

Ni fallor | 31-12-15 | 00:52

-weggejorist-

Themouse | 31-12-15 | 00:09

Ik vind het helemaal niet 'prima' als iemand zijn geloof wil uitdragen.. De openbare samenleving is geen uitdragerij! Dat doe je maar lekker thuis achter je eigen voordeur, WTF!

afdankert | 30-12-15 | 23:52

Achterin vliegtuigen, KLM naar NY bijvoorbeeld zie ik ook wel eens achterlijke ultra orthodoxe joden staan bidden luidkeels met zo'n shawl om en van die riemen om hun arm, en zo'n doosje op hun hoofd, wat moeten we daar dan van vinden?

Fontanarossa | 30-12-15 | 23:38

we kunnen hier of op welk forum dan ook wel lang of breed gaan discussiëren, maar uiteindelijk komt het op 1 ding neer en dat is wij tegen zij. het moet onderhand voor die lui toch ook wel duidelijk zijn dat de acceptatiegrens al ruime tijd is bereikt en overschreden.

Beeld fapper | 30-12-15 | 23:35

Het paradijs is zeer waarschijnlijk een hemelse plek, en per definitie zonder moslims. Anders is het geen paradijs meer, toch?
Toch nog een voordeel aan dood zijn.

Ibn rushd | 30-12-15 | 23:18

Een domme knuppel die moslim. Zowieso als er op die kinderboerderij varkens zijn is die hele toko haram. En er lopen honden los dus dubbel haram. Hij mag daar van zn eigen geloof niet eens bidden.
Maar verontwaardigden onder linkse dhimmies zullen wel niet weten hoe dit in elkaar steekt en vanalles roepen ter verdediging van deze fopslim.

ca12nag3 | 30-12-15 | 23:18

Het paradijs is zeer waarschijnlijk een hemelse plek, en per definitie zonder moslims. Anders is het geen paradijs meer, toch?
Toch nog een voordeel aan dood zijn.

Ibn rushd | 30-12-15 | 23:12

Tonythelonley | 30-12-15 | 13:30
Dat ze bovengemiddelde interesse in de herenliefde tonen is al wel bekend, maar travestie.....

BlowingBubbles | 30-12-15 | 22:26

Er zitten zo langzamerhand behoorlijke ezelsoren aan de racismekaart.

Jaypelsteeltje | 30-12-15 | 22:14

Alles vandaag zo gelezend hebbend. Typisch gevalletje van uitlokken van een incident.

Joris Klam | 30-12-15 | 21:38

Dit is toch gewoon gepland? Gewoon om elke keer de grens weer een stukje verder te leggen. Stap voor stap wordt alles ingenomen.

Geen toeval dus maar gepland.

Patatter | 30-12-15 | 21:37

En terecht, religie is iets dat we in het westen eindelijk met veel moeite hebben kunnen terugdringen tot de privesfeer. Baarden en boerka's die midden in een kinderspeeltuin liggen te bidden moeten geen normaal beeld worden in Nederland.

henkdekanarie | 30-12-15 | 21:18

Als je in het openbaar op een parkeerplaats een kleedje uitrolt en je gaat met z'n drieën openbaar janken en bidden, laat ik mijn claxon zeer luid horen daar kan je van verzekerd zijn. Ze hebben verdomme moskeeën die daarvoor zijn maar neen gewoon kijken hoever ze kunnen gaan en dan een reactie uitlokken en die krijgen ze van mij door hard te toeteren of keihard de muziek aan. Doe even normaal, dit is Nederland en geen kolonie van een of ander Arabisch oord, al zou je dat haast wel gaan denken.

sportingact | 30-12-15 | 20:36

Zie hier; Ik ben een groot bewonderaar, en vereer het goddelijk vagijn van mijn wederhelft. Dat wil dan toch niet zeggen dat ik dan maar even op een openbare plek het rosbiefje moet gaan soppen!!

Zandhoper | 30-12-15 | 20:35

wat een eerloze en respectloze molims weer zeg... geen woorden voor...

Jerry_36 | 30-12-15 | 20:26

-weggejorist-

Tee Of Cup | 30-12-15 | 20:10

Hipocritish: ze zijn niet geweigerd, er is door de ondernemer gevraagd om het gedrag aan te passen, dit weigerde de familie, de politie heeft nog geprobeerd te bemiddelen. Het gaat niet over discriminatie en rascisme. Het gaat over niet gewenst gedrag.

Verder komt U niet uit Brabant. De hele regio is opgevoed om met de klas naar Pukkemuk te gaan. Dit geeft bij die reisjes een culturele binding tussen ouders, kinderen en school. Deze cultuur die zeer prettig is voor onze kinderen en de kinderen zelfvertrouwen geeft wordt bewust aangevallen door deze familie. Brabant en Friesland zullen bepalend worden of NL nog bestaansrecht heeft. De randstedelingen zijn te schijterig en hebben al gekozen voor de gemakkelijke weg en de cultuurnivelleerders in de armen gesloten.

Bidden is een persoonlijke zaak, mensen kunnen gewoon naar hun auto en daar bidden. Burka's is geen discussie, die mag je weigeren als ondernemer, alleen al uit veiligheidsoverwegingen, feitelijk hebben die burka's ook te voldoen aan regels van een bedrijf als ze die wensen te bezoeken.

Politiek, justitie en politie behoren dit soort provocerende families gewoon aanpakken, ook ben ik benieuwd hoeveel van mijn belastinggeld onterecht door deze familie wordt opgestreken ? Iemand die daar bij kan ?

Tee Of Cup | 30-12-15 | 20:10

Geknipt van Bilal's site SadaqaTV.nl :
ZAKAAT ELMAAL
Zoals iedere moslim dient te weten is 1 van de 5 pilaren van de islaam het uitgeven van de zakaat, deze dient 1x per jaar uitgegeven te worden (2,5% van 85 gr goud ongeveer €2.200,-)
Maak jouw zakaat over naar sadaqatv en wij zullen deze inshaAllaah inzetten voor de behoeftigen zowel in Nederland als buiten Nederland. Moge Allaah iedereen belonen.

Katsjing!! Hahahaha wat een slimme jongen!

IBAN: NL57INGB0007675477
BIC: INGBNL2A
t.n.v: Sadaqa-tv
o.v.v: Zakaat elmaal

PrinsesStoepje | 30-12-15 | 20:06

telelezer | 30-12-15 | 17:02
geachte telelezer,
ik ben geen 'goedprater', zelfs erg skeptisch over alle vormen van georganizeerd geloof en/or ideologie, waaronder ook zeker islam
maar als ik uw verhaal zie ik vooral complottheorieen en slachtofferschap
uw link gaat naar het artikel 'kans bestaat dat het blanke ras binnen 20 jaar uit Europa verdwijnt'
gelooft u het zelf?
het is duidelijk dat u in uw angst voor buitenlanders de realiteit maar beperkt waarneemt, erg zorgwekkend (voor u, en omgeving)
goed voorbeeld is dat u ook de zwarte piet discussie de moslims de schoenen schuift
die discussie gaat niet over geloof, maar over huidskleur - Quincy Garo is echt geen moslim hoor
en overigens: een vrouw die om haar hoofdoekje gewijgerd wordt, wordt volgens die Nederlandse wet gewoon gediscrimineerd
dat gaat niet over het goedpraten van moslims, maar over het naleven van de Nederlandse wet; daar moeten niet alleen moslims aan voldoen

hipocritisch | 30-12-15 | 19:50

Was het geen privé terrein. Gewoon van je erf af gooien. De politie komt je dan wel helpen als het niet snel genoeg gaat.

prutserstentop | 30-12-15 | 19:42

Geweldig daar willen we natuurlijk veel meer van hebben Samsom: 'we kunnen 200.000 vluchtelingen aan'

speculoos | 30-12-15 | 19:39

-weggejorist-

blauwe zander | 30-12-15 | 19:25

Ze doen er werkelijk alles aan om niet leuk gevonden te worden. Schoppen tegen onze normen en waarden maar met geld aannemen hebben ze geen probleem hoor. Dan is het dankje dankje dankje.

prutserstentop | 30-12-15 | 19:23

misschien kan Samson jullie naar het beloofde land de weg wijzen.

prutserstentop | 30-12-15 | 19:19

Vanmiddag nog een aanvaring gehad met een baardmans in een drollenvanger. Salafist I Presumed. Liep net iets te breed op een te smal voetpad, haatspuwende ogen en iets te gretig zwaaiende armen richting voorbijgangers. Gekrakeel alom, en toen hij mij in het voorbijgaan schampte waren de verwensingen net iets te luid. Eerlijkheidshalve dient te worden opgemerkt dat ondergetekende zich ook niet onbetuigd liet.
Vrede op aarde en een fijn 2016;).

RobberenRukkie | 30-12-15 | 19:14

(Boer)ka zoekt vroouw... uhhh Varken.

Strontverklontering | 30-12-15 | 19:01

Sterker nog als ik beheerder zou zijn en er komt zo'n troll met vrouwen met volledige gezichtsbedekking komen ze er niet in. Is verboden. Klaar.

tweetybird | 30-12-15 | 19:00

-e

Ramsesz | 30-12-15 | 18:59

Kinderboerderij staat voor onschuld en kinderlijke kwetsbaarheid. Juist daarom gaan deze mensen hier pontificaal in vol ornaat tussen de kinderen in het gras liggen bidden. Kleine jihad. Verkrachting van weer een onschuldige hollands kinderfeestje.

Ramsesz | 30-12-15 | 18:58

Ik zeg altijd maar zo wie op de grond met zijn reedt omhoog gaat liggen verwacht schijnbaar een schop. Nou geloof mij ik ben de beroerdste niet.Wat begrijpen ze niet dat ik niet geconfronteerd wenst te worden met religie in het openbaar. Daarmee discriminerenen ze mij.De niet gelovige ,die er dan wel last van heeft. Nou geloof me . Ik had een aanloop van 20 meter genomen. Die schoen van me hadden ze nooit meer terug gevonden.Wie vraagt die krijgt.

tweetybird | 30-12-15 | 18:56

@McMarx 16:50
De klompendans in een moskee doen is net zo een provocatie als in een burka midden op een terras gaan bidden.

Je hond in een moskee uitlaten is net ook zo iets. Het is ongepast, omdat er voor alles een juiste plek en een juiste tijd is.

Bidden doe je niet in het zicht van anderen, want dat is niet waarachtig. Bid je wel in het zicht van anderen, dan doe je dat enkel om de mensen die geeneens een tent aanhebben uit de tent te lokken...

tipo | 30-12-15 | 18:53

Vanavond vast bij Pauw of DWDD want discriminatie en kijkcijfers.

Acidbrain | 30-12-15 | 18:39

lanexx | 30-12-15 | 17:22
de pot verwijt de ketel, als er ergens mensen rondlopen die niet voor rede vatbaar zijn (buiten streng-religieuze kringen) is het op dit forum; zie de reactie van telelezer hierboven bijvoorbeeld

hipocritisch | 30-12-15 | 18:35

Komende week ontvangt deze eigenaar natuurlijk een sommatie om zijn haram varkens uit zijn kinderboerderij te verwijderen.

afdankert | 30-12-15 | 18:35

Deze engert inclusief die drie vuilniszakken lekker het land uit trappen.

DanDatDus | 30-12-15 | 18:30

Een boerka moet allahverdomme mogen, met spermavlekken erop. Bidden doe je maar in je eigen mest, niet in die van een kinderboerderij. En verder wil ik Kamervragen (14:09).

Organische evolutie | 30-12-15 | 18:03

Blijkbaar vinden sommige moslims dat de tijd rijp is om de ongelovigen nog wat verder aan de islam te onderwerpen. Ik begrijp wel waarom ze daarvoor een kinderboerderij uitzoeken, vanwege de geiten nietwaar, maar ze kunnen beter in Den Haag demonstratief voor hun geloof uitkomen. Haatbaard Jozias Al Aartsen zal ze van harte welkom heten!

Prince Buster | 30-12-15 | 17:53


voorwaarden bij pukkemuk... op de website, staat geen leeftijd bij..

Het wordt aanbeloven, om tijdens het verblijf bij Pukkemuk, speelkleding en sokken te dragen.

Een boerka is volgens mij geen speelkleding toch... eigenaar heeft helemaal gelijk. Uit die boerka anders vertrekken.

fikkieblijf! | 30-12-15 | 17:49

-weggejorist-

ivanova | 30-12-15 | 17:47

Gewoon er uit flikkeren en een huisverbod aanzeggen.
Klaar.
Bidden, als je dat dan met alle geweld wilt, doe je maar leuk thuis of in de moskee.

mallekater | 30-12-15 | 17:44

hipocritisch | 30-12-15 | 15:09
Een gematigde moslim is hetzelfde als een beetje zwanger zijn.

Vitiligo | 30-12-15 | 17:43

Welke achterlijke zot of zottin gaat -in caranavalskledij- in het openbaar op de knietjes om te bidden, midden op de dag op een KINDERboerderij??
Uit welk gat in de grond ben je dan gekropen?

mallekater | 30-12-15 | 17:43

Beschouw het als progressief. Moslims zijn bang en zoekende naar een plek in onze maatschappij. Eigenlijk zijn wij,als je het zo mag zeggen,aan de winnende hand. Geduld en niet toe/opgeven. Zal nog wel een generatie (of twee) duren zoals bij alle grote veranderingen. Politici en media drijven angst onze woonkamers in. Dat zal verdere consequenties hebben electoraal want we hebben het in eigen hand. Altijd!

fingers | 30-12-15 | 17:42

Nog niemand die moest lachen om Boerka- rel = Boer Karel?

Nou, dan niet. Ik vond het wel grappig.

EEnzame SchizofrEEN | 30-12-15 | 17:38

"als u iemand van islamitische overtuiging wil verbieden te bidden op een kinderboerder, vraag ik u of dat dan ook geldt voor iemand uit christelijke of joodse overtuiging"
-
@hipocritisch | 30-12-15 | 13:59
Christenen en Joden bidden niet in het openbaar. PUNT! Hou hen dus hierbuiten.
-
Maar om je vraag te beantwoorden: JA!
Had je nog wat?

Ahasveros | 30-12-15 | 17:36

Islamieten met , Boerka's , Rugzakken , Baarden , Koffers , Bakfietsen , tassen , vuile blikken , niet nederlands willen spreken , de politie vind ze gevaarlijk en de burger mag het niet benoemen. wat denkt u zelf ?

destructief | 30-12-15 | 17:35

Als ik een varkensfokkerij zou hebben, dan doneerde ik aan alle kinderboerderijen in minimaal de randstad 2 vrouwelijke en 2 mannelijke biggen. En los laten lopen hé! Dat is goed voor hun welzijn.

P.redgleuf | 30-12-15 | 17:34

zo krijgt het woord integreren een gelijkende betekenis aan het woord infiltreren of verdringen.
mensen ! u bent er nog niet . Er staat u als NL.er nog veel meer te wachten.
Denk aan stranden , muziek in openbare gelegenheden,openbaar vervoer voor man en vrouw gescheiden. Aparte loketten (zijn er al) gescheiden zwemmen. ik stop ff.
Integreren wordt infiltreren en verdringen.
Onthoud u het ?

destructief | 30-12-15 | 17:26

"Wat zeg je lieverd, wat die griezelige, totaal afgedekte vrouwen daar op hun knieën bij de geiten doen ?
Die moeten van hun god bidden op vaste tijden want ze zijn bang en moeten zich onderwerpen anders gaat hun god ze vreselijk martelen voor altijd, tot het einde der tijden na hun dood .
Ja, dat zijn die zelfde mensen die de koppen van ongelovigen afsnijden op internet en ook die overal in Europa zomaar mensen doodschieten die niet geloven in hun god en nee, zij zelf komen dan juist in de hemel.
Overal waar ze wonen maken ze elkaar en anderen altijd dood en daarom wonen ze nu hier en ja, er komen er inderdaad steeds meer ."

Zoiets had die kinderboer moeten voorlichten aan de kids want dat is gewoon zijn werk, de racist !

Castor12 | 30-12-15 | 17:25

Pure provocatie en kijken hoever je als haatbaard kunt gaan in een tandeloze maatschappij. En wanneer wordt de burka nu GODVERDOMME een keer bij wet verboden in dit land???

Murk Ratte | 30-12-15 | 17:24

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:09
U bent een beetje te vergelijken met die twee politici van DENK, ook zo vreselijk onsamenhangend en niet voor rede vatbaar!

lanexx | 30-12-15 | 17:22

-weggejorist-

PaddyPower | 30-12-15 | 17:20

terecht, die eigenaar mag uiteindelijke bepalen wie op zijn priveterrein welkom is. Staat er bij mij een tenten gezin voor de deur of in de tuin kunnen ze ook als de wiedeweerga vertrekken. Ik vrees echter in dit achterlijke land dat ook hier de eigenaar idd mag gaan schokken. Als hij slim is maakt hij van zijn pukke muk een besloten club waar alleen leden welkom zijn. De huisregels bepaal je dan zelf. Idioot gedoe. Heb zelf ook met mijn zoontje van 8 ooit in een openbare speeltuin op een bloedhete dag gezeten met in mijn blikveld twee van die pinguins.. vreselijk gezicht in een kinderspeeltuin. Zeker met al die dreiging van extreme moslims. Zeer onveilig gevoel.

fikkieblijf! | 30-12-15 | 17:17

Veel reacties op Brabants Dagblad www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/dongen/oph...

Op Bn de Stem mag men niet meer reageren, deze redactie is erg links en weigert de strenge vermanende reacties van het volk.

Boerkas moeten keihard verboden worden.

Moneytron | 30-12-15 | 17:17

Ik ga hoofddoeken waar mogelijk/zo veel mogelijk uit de weg.

frisenfruitig | 30-12-15 | 17:15

Respect voor de eigenaar/beheerder die ze weg stuurt. Zijn ze helemaal gek geworden. Wat een tuig. Ze proberen het en krijgen meestal de ruimte van politiek correcte lafbekken.

frisenfruitig | 30-12-15 | 17:11

""de islamitische uitingen representeren de islam""
@ pluk-87 | 30-12-15 | 16:50
inderdaad en die proberen ze steeds meer aan ons op te dringen..!
zie mijn betoog hierboven
telelezer | 30-12-15 | 17:02

telelezer | 30-12-15 | 17:11

Optiefen met die achterlijke middeleeuwers en rondbanjerende vuilnistenten. Dit mag geen plek hebben in Nederland.

vivaldi | 30-12-15 | 17:08

hipocritisch is volges mij die jankende rapper insayno.

MilkaBmW | 30-12-15 | 17:05

VanBukkem | 30-12-15 | 13:19
Waarom stoppen bij de grens?

Feynman | 30-12-15 | 17:03

@ hipocritisch | 30-12-15 | 16:31
Geachte goedprater:
"Kijk Twee Zaken" mbt.moslims:
(1) Het gaat er niet alleen om dat er (te)veel machtsgeile terroristen en extremisten bij zitten die ons angst willen aanjagen en zo de westerse wereld willen ontwrichten (en daarin helaas steeds meer slagen) om zo hun macht hier uit te breiden (hetgeen hun uiteindelijke doel is)
(2) maar vooral ook dat ze van binnen uit onze westerse normen en waarden steeds verder proberen te ondermijnen met salamitaktiek van kleine (maar steeds groter wordende) dwingelandijtjes (zoals bijv. "raaasssiest" krijsen als de eigenaar van een particuliere boerderij geen hoofddoekjes e.d. wil).

De cultuur(=normen, waarden, doeleinden, verwachtingen, tradities, taal, godsdienst, educatie enz) van een volk is de lijm die de cohesie van een volk tezamen houdt..! En dat weten ze donders goed, en juist DAAROM willen ze onze cultuur “traits” zoals Zarte Piet, spaarvarkentjes, vrijheid van meningsuiting, cartoons, enz kapot maken met hun dwingelandij en door alles en iedereen die ze niet gehoorzaamt, stelselmatig met hun toverwoordje “raaasssiest” in het policor gareel te trappen.
Net zolang totdat onze Nederlandse cultuur geheel is verdwenen
www.express.be/business/nl/economy/kan...
-
Steeds maar weer aanpassen! En vooral niet provoceren, vooral doen wat zij willen en wat zij gewend zijn, en bovenal ons zelf wegcijferen, want ze zijn to "soooo sielig" en wij westerlingen zijn toch "zo slecht".
Steeds maar weer aanpassen aan hun provocaties en eisen (Zwarte Piet, Charlie Hebdo, weg met de spaarvakentjes, afplakken of verwijderen van voor hen “provocerende” foto’s zoals bier drinken, enz omdat ze anders toch zo “geschokt” zijn over onze geweldloze en vooral vrijdenkende maatschappij; overal ongemerkt halal eten invoeren in openbare organisaties, gescheiden zwemmen met boerkas aan in het water, angstvallig verbergen dat je jood of homo bent, lastigvallen van onze vrouwen; bedreigen met de dood, gewoon omdat wij kk hoeren en kk varkens zijn).

I rest my case

telelezer | 30-12-15 | 17:02

Oprotten met die tenten. Wild kamperen is verboden hier.

Rest In Privacy | 30-12-15 | 17:02

@gaffelbaard | 30-12-15 | 16:29
Knap hoor, dat je nog de moeite neemt om te pogen te ontwarren.
Ik doe het niet. Laat de maloten maar gaar koken in hun eigen sop.
F*ck islam en eenieder die er mee heult. Zonder pardon en zonder uitlegargumenten.

Rest In Privacy | 30-12-15 | 17:01

@hipocritisch | 30-12-15 | 16:52
Terwijl zonder een bepaalde gebeurtenis uit de middeleeuwen (Mo's leven), hadden wij deze discussie niet, dus enige relevantie heeft het wel ;)

pluk-87 | 30-12-15 | 16:57

gaffelbaard | 30-12-15 | 16:29
dank voor de uitgebreide uitleg, nogmaals ik ben het niet me u oneens zolang voor iedereen dezelfde regels gelden
wat wel opvalt: uw redenatie tegen de burka is vanwege het gemaskerd zijn, begrijp ik dat het anders toch gewoon OK is?
en mijn voorbeeld over de zwartekousenkerk gaat u uit de weg, want wat als ze toch in vol ornaat de kinderboerderij binnenlopen? geen probleem begrijp ik van u, zolang het gezicht niet bedekt is toch?
en ik zie het verschil met de zingende jehovagetuigen niet; als die wel religieus mogen zingen op straat, mag een moslim er ook op de grond liggen bidden
u praat verder over elke dag een aanslag, maar vergeet dat vele van die aanslagen en ander geweld echt niet alleen religieuze motieven gepleegd wordt
en wat die duizenden terroristen betreft: er zijn 1,6 miljard moslims in de wereld, ook in uw plemsel worden die weer gemakkelijk op een hoop met terroristen geveegd, daar houdt mijn begrip voor uw mening ook op
als laatste: ook u lijdt onder overdosis historisch besef, ik stop zelf met lezen bij mensen die als argument gebeurtenissen in de middeleeuwen erbij halen

hipocritisch | 30-12-15 | 16:52

@gaffelbaard | 30-12-15 | 16:29
">de islamitische uitingen representeren de islam,
.. islam is gewoon een door u verachtte godsdienst
>> Waarom antwoordde u niet dat boerqa, niqaab en hijab geen islamitische uitingen zijn? Het is geen geheim dat het bedekken van het hoofd van de vrouw al duizenden jaren bestond voordat de Koran, het Christendom, Jodendom of het Hinduïsme ontstond. ('She covered her head', Epic of Atrahasis hoofdstuk 6:39)"
.
Al bestond de boerka al voordat de islam er was, op dit moment representeert de boerka de islam. Of denk je dat de boerka bij mijn bushalte een christen was? Het wordt zo een wel heel theoretische discussie die dan alle maatschappelijke relevantie mist, terwijl het over een maatschappelijk probleem gaat (boerka's op de kinderboerderij)

pluk-87 | 30-12-15 | 16:50

@tipo | 30-12-15 | 13:33
Malle vergelijking om handelingen in een moskee te gaan doen met dit.
Feit blijft wel dat die gast aan het provoceren is in de openbare ruimte waarvan we geacht worden die met elkaar te delen.

Rest In Privacy | 30-12-15 | 16:50

De eigenaar van de kinderboerderij (kb) is niet minder achterlijk dan de uitsmijter die mensen op uiterlijk vertoon weigert bij een uitgaansgelegenheid. Aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is nergens terug te vinden welke kledingvoorschriften de kb hanteert. De eigenaar van de kb handelt uit willekeur, dat is zijn goed recht als eigenaar maar niet als verantwoordelijk waar duizenden bezoekers per jaar komen.
De meest achterlijke persoon in dit filmpje is de man op de achtergrond die de bezoekers uitmaakt voor Maai. Dit blijft een aannamen aangezien ik er niet bij ben geweest en de desbetreffende bezoeker wellicht een maai zag liggen. Kans acht ik onwaarschijnlijk.
Desalniettemin staat dit los van de maatschappelijke discussie en is het de eigenaar van de kb zijn goed recht om kledingvoorschriften bij het betreden van de kb duidelijk te maken. Dit zou ook mijn persoonlijke voorkeur hebben. Benoem je bij gedragsregels dat er niet gebeden mag worden. Ben je van alle gezeur en gesodemieter af. Geen discussie over wel/geen onderscheid maken van. En wanneer je het er dan niet mee eens bent, blijf je thuis, doe je je boerka af of neem je je gebedsmatje mee en bid je 100 meter verderop.
De moslimbroeders en zusters in dit filmpje laten in elk geval zien dat participeren in de westerse samenleving een stap te ver is. Hopelijk dat de volgende generatie dit beter kan begrijpen. Hoe verzin je het anders om op openbaar terrein te bidden en je vrouwen mee te nemen die wij als westerling op deze gesluierde manier als onderdrukt zien. Niet zo gek om als westerling dit vooroordeel te hebben aangezien wij in de samenleving weinig geheel gesluierde vrouwen zien de hooggeschoold zijn en mee doen in de maatschappij. Kan er mee te maken hebben dat een doek voor je mond ook niet erg praktisch is om doorheen te praten of het heeft er mee te maken dat deze vrouwen nog een oud geschrift naleven die is geschreven lang nadat Mohammed was overleden en men geen klinkers gebruikten, dus waarschijnlijk grotendeels is verzonnen, mits Mohammed al bestaan heeft. Geen enkele wetenschappelijk onderzoek kan bestaan bewijzen. Geld ook voor Jezus.
Stel dat de Koran klopt, wat niet klopt, dan gedraagt deze boerkamevrouw zich tegen willens en weten in, op een merkwaardige manier aangezien het in de Koran nergens beschreven staat. Ze hanteert hier de Sunnah, dat vrouwenbesnijdenis goedkeurt. De extremere versie dus van de Koran, dat al vol staat met gruwelverhalen. Net zo min als de bijbel en de Thora. Allen even gruwelijk en achterlijk te interpreteren.
De eigenaar heeft dus een goed punt om deze mevrouw de toegang te weigeren maar moet transparanter zijn in zijn beargumentering en de klanten vooraf informeren.
Jammer dat zij veel generaties met een moslim achtergrond zich niet kunnen of willen aanpassen aan de westerse samenleving en de vrouwen laten participeren. Op de zwarte kousen en nog enkele kleine groepering na, die in aantal in der loop der jaren afnemen aangezien men inziet dat het heilige boek als vaststaand feit achterhaalt is, de vrouwen willen laten anticiperen en onderdeel laten uitmaken van de maatschappij. Deels off topic.
Dus in heel dit filmpje staan alleen maar achterlijke mensen, de kb eigenaar als minst achterlijke, gevolgd door moslimmeneer en daarna zijn vrouwen maar de meest achterlijke, hoor je op de achtergrond. Daar schaam ik mij als westerling weer voor.

VanS | 30-12-15 | 16:48

#Pardon lul
Waar heb jij het over? Het gaat hier over provocatie. Een "normale" cq weldenkende (ze zijn er!!!) moslim zou het niet in zijn hoofd halen om zo iets te flikken. En inderdaad. De rest - wegwezen. Zelfs dit soort figuren al. Want dit is een vorm van extremisme. Uitlokking en dan gaan lopen janken over discriminatie.
ROT OP DAN!!! Je HOEFT hier niet te wonen!

Ersza | 30-12-15 | 16:46

Vaak willen dit soort achterlijke wijven zelf zo over straat lopen.
En heeft de begeleidende haatbaard hier niks over te zeggen.

rawone | 30-12-15 | 16:46

@gaffelbaard | 30-12-15 | 16:29
Dat breivik-verhaal gebruikte hij alleen als voorbeeld voor een redenatiestructuur. Het was niet zijn mening.

pluk-87 | 30-12-15 | 16:43

storm op komst | 30-12-15 | 16:40
Ja, en aanpassingsproblemen.

Klompmans | 30-12-15 | 16:43

ik lees dat enkele reguurders voorstellen om bronboeken te gaan lezen!!! nou ik hoef geen bronboeken te lezen om te zien hoe vreedzaam de islam is,zien we dagelijks op TV en internet.

storm op komst | 30-12-15 | 16:40

Bidden doe je maar thuis, in de kerk, synagoge, moskee tempel of iets dergelijks, maar val anderen er niet mee lastig. En als je in sprookjes gelooft, zoals Bilal, dan kan je maar beter naar de Efteling gaan.

Remington.223 | 30-12-15 | 16:40

@hipocritisch | 30-12-15 | 16:31

Het is de islam die totaal fout is. Niet de persoon die er toevallig "in geboren is". Ik reken moslims af op de mate waarin ze in die foute godsdienst/ideologie meegaan. Doen ze dat wel, dan is het wat mij betreft over. Geen geouwehoer over homo's, vrouwen, joden, christenen, afvalligen en andersdenkenden. Dan is het game over. Duidelijk?

balustrade | 30-12-15 | 16:37

Pardon lul | 30-12-15 | 15:57
het is geen woordspelletje, het is logica
en juist omdat de logica vaak ontbreekt wordt er in deze fora zoveel peop geplempt
u zegt dat 'rechts gedachtegoed geen barbarij predikt'
er zijn zeker gevallen waar dat wel gebeurt (denk extreemrechts)
u zult dan zeggen dat dat niet betekent dat heel rechts barbaars is, en dat ben ik met u eens
ik vraag reaguurders die logica ook op moslims toe te passen
en zich te alleen verontwaardigen over moslims die wel barbarij prediken
in de plaats van in alle moslims een extremist te zien
niks onsamenhangends aan verder

hipocritisch | 30-12-15 | 16:31

hipocritisch | 30-12-15 | 13:36
Aan de vragen die je stelt, maak ik op dat je een moslim bent ie op sommige punten onwetend is over de NLse cultuur, gebruiken, gewoonten en geloven in NL.
Hier wat toelichting.

Zoals de vraag: als een disco petjes & gympen mag weigeren, mag een kinderboerderij dan overmatige lappen stof het hek wijzen?
>> Die kinderboerderij valt onder openbare ruimten en het is verboden om je gemaskerd in de openbare ruimte te begeven. www.infopolitie.nl/forum/viewtopic.php... en eigenlijk geldt hetzelfde dus ook voor Ali die zijn palestijnensjaaltje voor z'n gezicht heeft terwijl hij stenen naar de politie gooit in de Schilderswijk (als voorbeeld) www.goeievraag.nl/maatschappij/wetgevi...

.
mag men direct uit de zwarte kousenkerk vroomchristelijk gekleed wel op de kinderboerderij? en daar samen een gebed doen voor het welzijn der dieren?
>> Nee, want de zondag is de dag des Heeren. De zwarte kousenmensen werken niet op die dag, geen tv/radio, en geen uitjes wat dus betekent dat ze op die dag niet naar de kinderboerderij gaan. En bidden doen ze niet op een kinderboerderij, maar in de kerk. Van de Nederlandse wet mogen ze het wel, maar zwarte kousen mensen 'mogen' het niet vanwege 'hun geloof'.

.
mag ik op de kinderboerderij een t-shirt van de anti-christ dragen?
>> Ja, uiteraard binnen de kaders van de wet.

of zelfs een hoofddeksel met de liefde voor het grote spagettimonster erop?
>> Ja, binnen de kaders van de wet.

een kruisje om de hals?
>> Ja, maar niet zichtbaar als je buschauffeur in het OV bent, tenzij de buschauffeur een moslima-chauffeuse is met een hoofddoek want dan mag het weer wel (idioot, maar daar is dus serieus een keer een rechtszaak over geweest).
.
vragen, vragen, ... maar wel moeilijk hé die vrijheid van meningsuiting
>>Nee, heer. Gewoon een kwestie van de juiste vragen stellen. Misschien af en toe ook aan de juiste personen ze stellen. En de juiste bronnen voor informatie opzoeken.

hipocritisch | 30-12-15 | 13:49
>de islamitische uitingen representeren de islam,
.. islam is gewoon een door u verachtte godsdienst
>> Waarom antwoordde u niet dat boerqa, niqaab en hijab geen islamitische uitingen zijn? Het is geen geheim dat het bedekken van het hoofd van de vrouw al duizenden jaren bestond voordat de Koran, het Christendom, Jodendom of het Hinduïsme ontstond. ('She covered her head', Epic of Atrahasis hoofdstuk 6:39)

.
de vrijheid van meninsuiting hangt dus af van wat u goed of slecht vindt? en is geen universele waarde?
>> Nee, het is geen universele waarde want afhankelijk van geloof/land wordt het anders ingevuld. Waarheid daarentegen is weer wel een universele waarheid.

hipocritisch | 30-12-15 | 13:59
Het verbod op discriminatie is er ook voor Nederlanders maar dat dringt nog steeds niet tot een groot deel van de NL-buitenlanders door.

''.. als u iemand van islamitische overtuiging wil verbieden te bidden op een kinderboerder, vraag ik u of dat dan ook geldt voor iemand uit christelijke of joodse overtuiging ..'
Is dit echt een serieuze vraag. Get real! Heb je ooit een NLer zien bidden op straat? (nee, die jehovah getuiges voor het CS bidden niet, die aanbidden door te zingen, dat is dus wat anders, en btw iedereen heb een hekel aan dat soort jehovahs maar je hebt geen last van ze zoals rabiate islamitische haters met bomgordels).
Ooit christenen massaal met de knietjes op de straat zien bidden? Nee dus. De enige die dat doen zijn islamidiote volgelingen van een reeks aan hele dubieuze moskeetjes.
Dus je hebt je antwoord. Het is NEE.
Op kinderboerderijen wordt niet gebeden.

hipocritisch | 30-12-15 | 14:04
Het voorbeeld dat je geeft is geen gebruik maken van eoa vrijheid, maar het misbruik daarvan. Dat noemt men netjes 'misbruik van recht'. Jij bent de enige wiens belang (kunnen bidden) wordt gediend. Alle andere bezoekers hebben belang bij een religieus-loos uitje wat dan door jouw bidden wordt verstoord, maar was het je te doen om te provoceren en shockeren dan is iig jouw belang gediend. Dus: onevenredigheid van belang, je doet het om te provoceren/shockeren/beledigen en dus bid je voor een ander doel dan waar het recht op VVMU/geloof voor dient. Jouw vrijheid gaat dus niet zo ver dat jij de eigenaar van de kinderboerderij kan dwingen jou toe te staan daar op het terrein te bidden, of je vrouwen gemaskerd rond te laten lopen, of een regendans te gaan houden, of de kippen uit de stal te houden omdat je op het terrein aan winti wil doen. Duidelijk toch?

hipocritisch | 30-12-15 | 14:19
Als ik bijv. een bedrijf zou hebben, waar regel is dat iedereen bedrijfskleding draagt, dan kan je nog zo hard stampvoeten dat je je jellaba of niqaab moet kunnen dragen, maar ik ga je echt niet aannemen. En hoe hard je dan ook huilt bij de rechter over discriminatie, die rechter zal me toch echt gelijk geven. Jij past dan niet in het team, niet in mijn bedrijf, geen baan dus voor jou.

hipocritisch | 30-12-15 | 15:01
Parel van het Zuiden heeft gelijk. Interesseer je nou maar wel voor de bronboeken. En ik zeg, doe daar de boeken die daarvoor kwamen ook maar bij. Duik de geschiedenis in. Een paar duizend jaar of wat voor christus. Daar leer je van.

En verder ben ik gestopt bij het gelul over Breivik.
Er zijn honderden, duizenden moslimterroristen wereldwijd. Iedere dag wel ergens een aanslag. En waar moslim dan mee schermen is die ene meneer Breivik. Want meer voorbeelden zijn er niet.
Doet me denken aan dat kruisvaarders-gehuil van de moslims. Al sinds de 7e eeuw na christus is de islam op een roof- en moordpad door noord-afrika, azie, europa, enz. Al sinds de 7e eeuw. In reactie daarop hebben we iets van 2 eeuwen kruisvaarders gehad. En anno 2015 willen ze iedereen laten geloven dat bijna 15 eeuwen islamterreur als oorzaak heeft ... de kruisvaarderstochten. Sorry, zodra dat argument voorbij komt, is degene die ermee schermt gelijk gediskwalificeerd als deelnemer in de voortzetting van de discussie. De groeten.

gaffelbaard | 30-12-15 | 16:29

@lokkie

Welk punt wil je nu maken?

MathiasRots | 30-12-15 | 16:23

Het allerergste vind ik - en dan ga ik lekker naar de kroeg - dat Nederland - zo ergens rond de jaren 80-90 - eindelijk bevrijd was van religieuze nonsens. Op een paar vasthoudende idioten van protestante of katholieke huize was dit land verregaand geseculariseerd. Wilde je wel godsdienst belijden? Prima. Zolang je er maar niemand mee lastig viel.

De islam is een verderfelijke godsdienst en ideologie die elk aspect van het persoonlijke en maatschappelijke leven wil beheersen. Iedereen dient zich eraan te onderwerpen. Of je wil of niet.

Ik ben zeer tolerant. Tegelijkertijd ben ik zeer intolerant jegens intolerantie. Langzamerhand komt de tijd dat ik buitengewoon intolerant reageer jegens diegenen die tolerant zijn ten opzichte van de intoleranten. En ja, het vereist enig denkwerk om een en ander met elkaar te verzoenen. Doe u best zou ik zeggen.

balustrade | 30-12-15 | 16:19

@lokkie | 30-12-15 | 16:14
En nu nog eens ,... maar dat in correct gespeld Nederlands.
Zodat ik het kan begrijpen en eventueel kan pareren.

Rest In Privacy | 30-12-15 | 16:19

-weggejorist-

Conan2016 | 30-12-15 | 16:19

Een paar maanden terug, de Engelse kranten stonden er BOL van, is een politieagent in uniform van de SEH-afdeling van een ziekenhuis gestuurd omdat hij "enige andere aanwezigen overstuur maakte". Die enige andere aanwezigen waren verongelijkte moslims.

Als ik morgen in een fatsoenlijke zomerjurk, gewoon tot op mijn knietjes, in sandaaltjes en met wapperend haar door Jeddah ga lopen, word ik waarschijnlijk stante pede gestenigd. Kan ik roepen dat ik het niet eerlijk en discriminatie vind, maar dat zal ze rookworst zijn.

Er klopt gewoon iets niet. Gewoon. Niet. En als die eigenaar van de kinderboerderij vervolgd wordt, geef ik het echt helemaal op. Nederland is de weg kwijt. Europa is de weg kwijt. Leg je er maar bij neer. Over 20 jaar ziet het er hier een beetje anders uit.
TENZIJ??? Wanneer gaan we nu eens ons verstand gebruiken?

Zucht. Diepe, diepe zucht.

Ersza | 30-12-15 | 16:18

ik vind dat er veel discriminatie is in dit land. Wat hebben die moslims gedaan vroeger (10 jaar terug) Was dit vrij normaal hoe kan het dat de mensen een goede geloof zo beginnen te haten. hoe weten jullie nou of hetgeen een moslim is dat kan je niet zien. misschien is het een slecht mens. een paus die kinderen seksueel mishandeld wordt het wordt christen ook niet gebruikt. ik VIND dit discriminatie!

lokkie | 30-12-15 | 16:14

@metalj | 30-12-15 | 12:39
''dit geitje krijgt nog een staartje.''
In z'n reet van zo'n biddende haatbaard misschien.
.
____
.

Ik was het alweer bijna vergeten, maar zo gek (en nog gekker) kunnen ze zijn:
.
'Moslima's mogen geen wortel of banaan meer aanraken'
.
www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/articl...

Rest In Privacy | 30-12-15 | 16:06

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:53

De islam kent geen verlichting. Zijn er verlichte islamieten? Ja, natuurlijk. Maar die lopen er niet mee te koop. Slechts een handjevol afvallige islamieten maakt gewag van hun afvalligheid. De repercussies vanuit eigen kring, zelfs eigen familie, zijn draconisch.

Ik ken een aantal seculiere islamieten persoonlijk. Die hebben geen gemakkelijk leven. En het ergste vind ik dat het voor hen steeds moeilijker wordt.

balustrade | 30-12-15 | 16:04

Geen boerka's in het openbaar, dat had de overheid moeten regelen. Nu krijg je dit soort dingen.

mynameistrouble2 | 30-12-15 | 16:02

@hipocritisch | 30-12-15 | 14:55
Vrijheid van geloof en meningsuiting gaat over het beoordelen van de individuele acties?
Wat lul jij raar zeg... of naar je verstand, dat kan ook.

Pardon lul | 30-12-15 | 16:02

@janmetdepet: zoiets vraag ik mij dus ook af.
Er is natuurlijk geen werkgever die ooit zo'n haatbaard-in-jurk of zwarte pinguin zal aannemen en wellicht is dat ook juist de bedoeling. Een fikse strafkorting op de uitkering lijkt me aangewezen maar ik vrees dat hier voor dit volk weer andere regels gelden dan voor de autochtone Nederlander (lees: helemaal geen, want 'discriminasie!1!!').

Raar toch ook dat die Westerse wereld zo 'haram' en verderfelijk is, maar die diezelfde Westerse uitkering weer zeer welkom is...

EefjeWentelteefje | 30-12-15 | 16:01

Iedereen weet: moslims hebben alleen maar rechten.

Zoiets | 30-12-15 | 16:01

Weest waakzaam!

Europa wordt van binnen en van buiten aangevallen.

balustrade | 30-12-15 | 15:59

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:09
Een woordspelletje spelen is nog geen argumenteren. Daarnaast klopt je argument van geen kanten, aangezien om te beginnen een rechts gedachtegoed geen barbarij predikt. Verder vind ik jouw reactie een stuk onsamenhangender dan die van pluk-87.
Als je iemand wilt pakken op zijn betoog ga dan ook eens door je eigen plempsel heen voor je op 'post' drukt.

Pardon lul | 30-12-15 | 15:57

Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 15:31
beste Parel,
u heeft u duidelijk goed ingelezen, waarvoor hulde
toch klopt uw logica niet
"Jezelf identificeren of lieeren aan zo'n religie betekent dus dat je de gedragsregels, riten, en gedachten accepteert en ondersteunt.
u lijkt te impliceren dat een religieus mens zich volledige overgeeft aan haar regels en heilige geschriften
dat doen mensen niet, in geen enkel geloof
er zijn katholieken die scheiden, moslims die drinken, sikhs die hun haren afknippen
in de beste traditie van de verlichting, bekijk ik de mens als individu en niet slechts als product van hun geloof
wat u hier zegt is mensen plakkertjes plakken omdat ze een bepaalde religie aanhangen, zonder te weten wat ze ermee doen
daarmee kan u overigens ook mensen in hun vrijheid beperken, bijvoorbeeld omdat u handelt naar uw oordeel over iemand's geloof, en niet over hem of haar
en dat gaat in tegen vrijheid van geloof
in alles wat ik hier beargumenteer hang ik overigens uiterst westerse waarden aan over de rechten van de individue, en maak mij absoluut niet belachelijk

hipocritisch | 30-12-15 | 15:53

Het zou mooi zijn als deze provocerende moslims eens goed op hun nummer gezet worden. Dat ze hun waanzin maar fijn binnen hun eigen muren uitdragen en daar geen anderen mee mogen lastigvallen.

Maar dit is Nederland, dus...

marcoplarco | 30-12-15 | 15:51

Prima reactie, lintje voor de man. Zal wel heel regressief links over zich heen krijgen nu.

thomas.hobbes | 30-12-15 | 15:50

Als recht geaarde Nederlander moet ik correct en netjes gekleed zijn en er verzorg uitzien als ik ga solliciteren anders kan ik gekort worden op mijn uitkering stel ik ga in een jurk zoals de salaf isten gekleed gaan dan zou ik dus worden gekort,vraag me nu af hoe de salafisten gekleed gaan als ze moeten solliciteren of wordt er voor hun weer eens een uitzondering gemaakt.

janmetdepet | 30-12-15 | 15:45

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:33
Voor onze discussie was het een goed voorbeeld van jou inderdaad. Alleen wat ik probeer te zeggen is dat ondanks dat mijn logische redenering niet waterdicht was, ik toch gelijk heb over dat de boerka barbarij representeert. Ik heb daar namelijk nog meer over gezegd dan alleen die redenatie. Namelijk dat een boerka op zich al barbarij genoemd kan worden.

pluk-87 | 30-12-15 | 15:37

Sophie9985 | 30-12-15 | 15:23
U leest denk ik verkeerd, in mijn zeker niet demonizerende conversatie met pluk-87 was de vergelijking Breivik, rechts en Geenstijl een voorbeeld van een drogredenering, die niet klopt en dus niet waar is; ik gaf aan dat qua logische redenatie het onderlinge verband even sterk of zwak is als ISIS, moslims en boerka's. Ik gebruik rede en logica, jammer dat u mij dan onfantsoenlijk noemt.

hipocritisch | 30-12-15 | 15:33

@Vitiligo | 30-12-15 | 15:26
inderdaad, goed plan, mensen die op kosten gejaagd worden door 'vrome' gelovigen die waarschijnlijk zelf pro deo aan een advocaat krijgen (want wie neemt zulk volk aan voor een baan), moeten we bijstaan.

Tokoloshe | 30-12-15 | 15:32

Vrouwen in vuilniszakken stoppen en bijval krijgen, kan alleen in Neuroland. Dat weet zo'n bokkelul altijd heel goed.

Bram van Ojik | 30-12-15 | 15:32

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:09

Een religie kun je niet gelijkschakelen met een politicus of een blog.
.
Ik heb u zojuist uitgelegd wat een religie is en wat die veronderstelt van haar volgers. Daar kunt u prima uit afleiden dat zoiets niet voor een politicus of blog geldt.
.
U m'neer, bent u zelf door deze hele draad belachelijk aan het maken.

Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 15:31

@nlnl | 30-12-15 | 14:49
Die wahabbies horen hier niet thuis, en veroorzaken met hun primitieve spookachtige outfits trauma's bij de kinderen. Dus helemaal met u eens, verzet is ieders plicht. Ook goed voorstel voor een maatschappelijk cordon sanitaire om collaborateurs, zoals mogelijk een "betreffende D666-rechter" en de "usual" regressief linkse apartheidsgroupies (m/v).

ben kokhals | 30-12-15 | 15:30

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:24
Je zou met jouw redenatie kunnen zeggen dat GS barbarij representeert, ik denk dat ze het daar bij Joop wel mee eens zullen zijn. In formele zin heb jij gelijk dat mijn logica en de logica in jouw voorbeeld hetzelfde zijn, maar in subjectieve zin zijn ze niet gelijk. Ik kan bij de ene vorm van vermeende barbarij een grotere waarde hechten, dan de andere.

pluk-87 | 30-12-15 | 15:29

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:01

Lees @Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 15:22
.
Het zwaktebod in deze tegel ga ik verder niet op in. Te triest voor woorden.

Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 15:27

Ik stel voor met de pet rond te gaan mocht deze man de juiste rechtelijke bijstand nodig hebben, wellicht zou dat een teken zijn hoe Nederland erover denkt.

Vitiligo | 30-12-15 | 15:26

Een zwarte dag voor de exploitant. De Hoeren van Allahalal en hunne eigenaren gaan die kinderboerderij helemaal kapotprocederen. Uitkomst: Pukkemuk wordt door een linksrechter met verwijde pupillen veroordeeld tot het uitbreiden van de boerderij met twee was- en bidruimtes, 1 voor mannelijke bezoekers en 1 voor vrouwelijke. Ter extra genoegdoening: bezoekende mnoslimkinderen mogen ter lering en vermaak de Pukkemuk varkentjes en geitjes slachten.
Stinkende burgeroorloguitlokkers. Mijn haat tegen geloofspsychopaten piekt enorm op dit moment.
Gokje wagen dat er weer Hollandse polderwijven met een besnedenlullenfetisj onder die tenten zaten?

dedeurs | 30-12-15 | 15:26

pluk-87 | 30-12-15 | 15:17"een redenatie onderuit halen zoals jij doet, op die wijze kun je praktisch alles onderuit halen."
nee hoor, sluitende redenaties kan ik niet onderuit halen - alleen zijn die van jou niet sluitend
overigens als je redenatie niet sluitend is, moet je je serieus wel afvragen of je conclusie klopt
of ben jij zo iemand die naar je vaststaande conclusie toeredeneert?
ik zou daarvoor goed bij jezelf te raden gaan
want als jouw concusie klopt, dan klopt die van mij ook en ben je het bijvoorbeeld eens dat Geenstijl wel degelijk extreemrechts zou zijn
aan jou de keuze...

hipocritisch | 30-12-15 | 15:24

hipocritisch | 30-12-15 | 15:09

Wat leuk dat u een ouderwets woord gebruikt om een mank standpunt te verdedigen.

Barbarij:

1) Barbaarsheid 2) Barbaarse toestand 3) Onmenselijkheid 4) Wreedheid 5) Zeer onbeschaafde toestand

Volgens u is de massamoordenaar Breivik geïnteresseerd in Wilders omdat hij rechts zou zijn. Heb ik ook een woord voor; sneu.
Jammer dat u zich verliest in het debat met dit soort uitdrukkingen. U generaliseert en demoniseert. Tssk tssk onfatsoenlijk hoor. Kritisch zijn siert een mens, zich verschuilen achter het zelfverklaarde fatsoen om anderen de maat te nemen iets minder. Maar laten we het op vrijheid van meningsuiting gooien, heeft u en de rest nog steeds recht op. Respecteer dat in het debat.

Sophie9985 | 30-12-15 | 15:23

@hipocritisch | 30-12-15 | 14:55

Ik geef niet aan de boeken pure evil te vinden. Ik geef aan dat veel van de barbarij die u slechts IS toekent in die boeken worden beschreven en met uiterst directief worden voorgeschreven. Geweld is een veel voorkomend iets in de Koran en Hadith en wordt heel vaak als rechtvaardige consequentie van een religieuse overtreding gezien. Iets wat u had kunnen weten als u die boeken had gelezen.
.
Wat u ook zou kunnen weten is dat het simpelweg niet mogelijk is een religie te beschouwen, er een gefundeerde mening over te hebben zonder de bronboeken tot je genomen te hebben. Dat is als iets over de wetten van Newton vinden zonder te weten wat die wetten zijn.
.
U lijkt ook niet helemaal op de hoogte van wat een religie nou precies is. Geen probleem hoor. Ik zal u even de samenvattig geven (kunt u allemaal verifieren). Een religie is een samenspel van gedrags(!)regels, riten, en gedachten over leven, mens, en maatschappij. Jezelf identificeren of lieeren aan zo'n religie betekent dus dat je de gedragsregels, riten, en gedachten accepteert en ondersteunt. Er is dus sprake van een collectief, en men gedraagt zich grotendeels als een collectief.
.
De enige nuance daarop kan zijn. Iemand hoort bij zo'n religie door dwang van buitenaf zoals peer-pressure, familie-, of sociale druk en niet uit vrije keuze. Grappig genoeg gaat Islam buitengewoon concreet in op de wenselijkheid van zulke druk, en geeft ook geweldsinstructies aan de peers voor het geval zo'n individu zich toch afkeert van de religie.
.
Vanzelfsprekend heeft iedereen het recht zijn geloof te belijden, maar dit betekent niet dat je je geloof overal mag belijden of dat je je geloof mag opleggen of opdringen, danwel ten koste mag laten gaan van anderen. Het betekent ook niet dat er enig ander recht dan zelf belijden aan ontleend mag worden.
.
Kennis, mijn waarde, kennis. U lijkt me nou niet op uw achterhoofd gevallen dus het valt me behoorlijk tegen dat u met zo'n makkelijk antwoord komt om uw toegegeven gebrek aan kennis te bagatelliseren. U kunt natuurlijk vinden dat bronnen lezen, materie bestuderen mensen niet slimmer of geinformeerder maakt. U begrijpt dat u daarmee de hele premisse van onderwijs, kennisoverdracht, en ervaringsopbouw waarop deze maatschappij gestoeld is onderuit haalt. Dat is nogal belachelijk. Ik zou zo'n stelling niet voor mijn rekening durven nemen.
.
Het is ook niet zo handig om dat gebrek te projecteren op mij of mij woorden in de mond te leggen. Er zijn heel veel onderwerpen in deze realiteit waar ik geen verstand en kennis van heb, dit is daar niet een van. Ik heb heel veel tijd gespendeerd aan mijn zoektocht naar religie. Ik heb een heel exact geheugen. U mag er werkelijk op vertrouwen dat die combinatie op dit terrein heeft geleid tot inzicht en kennis.
.
Ik deel die graag. U mag er mee doen wat u wilt. Het interesseert mij niets of u mij gelooft of niet. Ik ben al tevreden als dit tegeltje u triggert om eens over een paar van die veronderstellingen van u te heroverwegen, wellicht eens te snuffelen aan wat kennis omtrent deze zaken.

Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 15:22

Nederland anno 2015, ja we zijn de regie inmiddels ruim kwijt.
.
Ben benieuwd hoe Russels Teapot zich hieruit had overlegt.

Veni_Vidi_Vici | 30-12-15 | 15:20

Moet dat mens geen kampeer vergunning hebben met zo een tent, o nee alleen wij dienen regels op te volgen.

janmetdepet | 30-12-15 | 15:19

Bidden in de kinderboerderij?
Prima, maar dan wel in t varkenskot.

Tokoloshe | 30-12-15 | 15:18

@hipocritisch | 30-12-15 | 15:09
Geenstijl is geen extreemrechts, een boerka is wel extreemislam, om maar eens een belangrijk verschil te noemen. Maar je hebt gelijk dat mijn redenering niet super sterk was, maar ik ging er vanuit dat je het gezonde verstand mee liet werken, want een redenatie onderuit halen zoals jij doet, op die wijze kun je praktisch alles onderuit halen.
Ook voegde ik eraan toe dat een boerka op zich al als barbarij beschouwd kan worden.

pluk-87 | 30-12-15 | 15:17

Maar waarom jij dan weer een argument erbij moet halen, van maar hunnie doen het ook, begrijp ik dan ook niet. Dat is eigenlijk een echte links AFA trekje.
Tostiman | 30-12-15 | 15:07
.
dat 'hunnie doen het ook' argument gebruik ik nergens, maar zie ik overigens veelvuldig op deze pagina's terugkomen (hunnie zijn intolerant, dus kunnen wij dat ook zijn), maar om dan maar reaguurders voor links AFA uit te maken, zover wil ik niet gaan, nee :-)

hipocritisch | 30-12-15 | 15:12

En zo gaat dat, je moet het maar accepteren. Dat is dus wat ik bedoel met infiltratie en overname.

GameOverBro | 30-12-15 | 15:11

Zo langzamerhand beginnen die moslims mij ellenlang de strot uit te hangen.Onze hele samenleving raakt ontwricht door deze klaplopers ...

Loebas | 30-12-15 | 15:10

pluk-87 | 30-12-15 | 14:07
-ISIS is (islamitische) barbarij inderdaad (zie Koran), en boerka's zijn ook uitingen van de radicale islam en dus representeert een boerka wel degelijk barbarij
.
geachte Pluk, zoiets heet een drogredenering - ik laat een een soortgelijk voorbeeld zien zodat u begrijpt waarom de logica niet klopt
.
Breivik is (rechtse) barbarij (zie zijn interesse voor Wilders), Geenstijl is ook een uiting van rechts, dus representeert Geenstijl wel degelijk barbarij
.
u ziet vast er iets niet klopt in deze redenering? zo klopt ook uw redenering nite

hipocritisch | 30-12-15 | 15:09

@hipocritisch | 30-12-15 | 13:59
Uiteraard vind ik dat het voor alle religies geldt. Eigenlijk vind ik het geloven in een sprookjes figuur erg raar, maar van mij mag iedereen geloven wat hij wil, maar ik vind ook dat je dat niet mag opdringen aan andere of andere daar mee lastig vallen. We hebben ons al een tijdje verlost van de "christi gekkies", maar om een of andere manier willen we wel de "moslim gekkies" ons laten overheersen.

Maar waarom jij dan weer een argument erbij moet halen, van maar hunnie doen het ook, begrijp ik dan ook niet. Dat is eigenlijk een echte links AFA trekje.

Tostiman | 30-12-15 | 15:07

Gewoon een stel naturisten loslaten op die kinderboerderij. Opgelost.

Tux1337 | 30-12-15 | 15:06

Die holbewoners voelen zich pas op hun gemak op een kinderboerderij als er mede-hyena's rondlopen.

R.B.Scott | 30-12-15 | 15:05

Iedereen in Nederland is gelijk, alleen gelovigen zijn gelijker dan anderen.

TheseDays00 | 30-12-15 | 15:01

Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 14:18
Vanzelfsprekend ben ik best bereid met u in een discussie te treden over Islam wanneer u de bronboeken gelezen heeft.
.
PS: frappant eigenlijk, maar u in deze zin klinkt u net als zo'n overtuigde (vaak recent vroom gelovig geworden) jihadi - die denken namelijk ook de waarheid uit (delen van) geschriften te kunnen halen

hipocritisch | 30-12-15 | 15:01

@Mokum Kosher | 30-12-15 | 13:06
Ja hij had een punt, u niet net als daarstraks. Beetje meehuilen met de wolven is zo kinderachtig.

MarcS | 30-12-15 | 14:56

Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 14:18
ik interesseer me niet voor de bronboeken
en vind de mensen die dat wel doen, en zichzelf daarom uitgesproken slimmer en geinformeerder vinden dan anderen vooral het tegenovergestelde
daarnaast geef u aan alles in die boeken 'pure evil' te vinden - een weinig uitgebalanceerde mening; heeft u echt alle delen van die bronboeken gelezen?
onafhankelijk daarvan: religie's en boeken doen zelf niets, het zijn de mensen zelf die daar iets mee doen: vredelievend of gewelddadig, tolerant of anderen in hun vrijheid beperkend
zullen we mensen - ook moslims - gewoon op hun actie's beoordelen, als individu?
daarover gaat vrijheid van geloof en meningsuiting namelijk

hipocritisch | 30-12-15 | 14:55

@Desmoulins | 30-12-15 | 12:52
Oh we zijn het eens hoor! We zijn het zeer eens, dit was uitlokken van een reactie. Niet eens zo zeer de we hoofddoeken, hoe je die vodjes ook wilt noemen, maar meer het bidden midden op het terras. Dat doe je niet uit geloof, dat doe je puur om te provoceren. Ik heb niets met moslims, van welke richting dan ook.

MarcS | 30-12-15 | 14:55

#jesuispukkemuk

gentle giant | 30-12-15 | 14:54

@niemand specifiek | 30-12-15 | 13:02
Kijk eens aan, u heeft gelijk. Maar gezien het feit dat u het ging opzoeken laat zien dat u het niet precies wist. Goed gedaan!

MarcS | 30-12-15 | 14:53

Je gaat niet bidden midden in de kinderboerderij. Ik ga ook mijn hond niet uitlaten in de moskee. Alles heeft hier zijn plek

Mark van Leeuwen | 30-12-15 | 14:50

De spaarvarkens moeten terugkomen.

swassannuf | 30-12-15 | 14:49

De spaarvarkens moeten terugkomen.

swassannuf | 30-12-15 | 14:49

Vanavond voor wederom een kleiner publiek heftige verontwaardiging bij DWDD en Pauw.

Als deze pretboer vervolgd wordt stel ik voor om a) crowd te funden om de straf onder velen te verdelen en b) te zorgen dat de betreffende D666-rechter effectief uit onze samenleving geëxcommuniceerd wordt. Niet meer helpen in de winkel, caféverbod, uit de sportclub zetten en zijn kinderen wegpesten van school. Verzet is een ieders plicht, net als in WOII, alleen is het deze keer tegen onze eigen overheid en elite.

nlnl | 30-12-15 | 14:49

Pure provocatie, lees ik nou net dat er aangifte wordt gedaan? Wat een stakkers..

Karelklep | 30-12-15 | 14:35

Beroepsprovocateurs, die hele familie.
Als het OM besluit om die meneer te gaan vervolgen dan verliezen ze echt álle geloofwaardigheid. Voor zover nog aanwezig. Het lijkt me overigens sowieso aangewezen dat meneer een tegen-aangifte tegen deze jihaat-familie wegens intimidatie, provocatie, laster, smaad en kwaadsprekerij.

EefjeWentelteefje | 30-12-15 | 14:45

Het bidden op het terras is ook makelijk te voorkomen door te zorgen dat je een goede potente beer tussen je hangbuikzwijnen hebt zitten.

Haloef | 30-12-15 | 14:36

PROVOCATIE !!! INTIMIDATIE.
Beheerboer heeft gelijk. Geen gesodemieter op de Kinderboerderij of waar dan ook. Beetje met al je brievenbussen op stap gaan. Mafkees in een jurk dat je d"r bent. Zwarte Piet verbieden in dit land maar Decatlhon tentjes wel toestaan. Ben er helemaal klaar mee. Mag geneens meer witte lakens op mijn bed straks, of witte sneeuw,of witte sokken.. het wegmetons moet een kappen idd. Paal en perk.

Stoker | 30-12-15 | 14:36

Salafisten op een varkensboerderij ???

Vesta | 30-12-15 | 14:36

Pure provocatie, lees ik nou net dat er aangifte wordt gedaan? Wat een stakkers..

Karelklep | 30-12-15 | 14:35

""Deze man verdient het niet om om deze reden zo in het nieuws te komen, en sterker nog, in het zichtsveld van andere gekke geloofsdebielen en grootgelijkheidsstrijders.""
@ Draak uit Brabant | 30-12-15 | 14:25
Hij kan inderdaad beter beveiligingsmensen gaan huren tegen mogelijk entifada van sommige fanatieke leden van "het geloof van de vrede"(kuch). We hebben immers allemaal gezien wat er met Theo van Gogh is gebeurd

telelezer | 30-12-15 | 14:32

Boerka verbod NOW!

Tux1337 | 30-12-15 | 14:30

hipocritisch | 30-12-15 | 14:19
In een seculiere samenleving moet religie een privékwestie zijn (wat het in NL overigens veel te vaak niet is). Dus bidden achter de voordeur of in de daarvoor bestemde kerken/synagogen/moskeeen.
Op privéterreinen mogelijk wel degelijk voorschriften worden gehanteerd qua kleding. Dat geldt voor zoveel zaken, van sauna's tot discotheken, dus waarom niet een kinderboerderij waar dus veel kinderen komen. Dus als deze man volledige gezichtsbedekking onwenselijk vindt dan kan hij dat verbieden.

De Psychiater | 30-12-15 | 14:30

@ telelezer | 14:23
Gewoon een bordje bij de ingang met een boerka verbod
"omdat de dieren er bang van worden"
Moet ook volstaan.

Haloef | 30-12-15 | 14:30

Als moslim een ras was dan was ik een ontzettende racist geweest. En volkomen terecht. Wat een achterlijk, dom, lelijk en egoistisch volk dat alleen maar neemt en niets bijdraagt. Daarom zijn moslimlanden ook zo kut en komen ze zo massaal hier naartoe.

panadol | 30-12-15 | 14:30

De meeste hier denken hetzelfde ,toch ben ik bang dat de strijd tegen de islamisering verloren wordt .Laatste nieuws, net in het NH dagblad , alle 250 vrijwilligers hebben een brief ontvangen van de gemeente Opmeer / Spanbroek,waarin staat dat zij vriendelijk worden bedankt voor hun spontane vrijwilligers hulp die zij onmiddellijk hadden aangeboden voor de 180 vluchtelingen die zouden komen . Er was voor een andere locatie gekozen . De zwaaiende welkom welkom maniakken maken dus nog een groot deel van de bevolking uit blijkt blijkt hieruit wel.

blauwe zander | 30-12-15 | 14:30

@hipocritisch 14:12
Fijn dat we het dan eens zijn dat de familie Bilal niet spoort en te extreem is.

Over het bidden: Het maakt nogal uit of je pontificaal midden op een terras gaat bidden alsof het een demonstratie is, of dat je uit het zicht van anderen (even naar de auto lopen ofzo) je gebed doet. Het eerste is niet oprecht en is geen gebed. Een gebed is iets tussen jou en god. Andere mensen hoeven at niet te zien, daar is geen enkele noodzaak voor. God ziet alles, dus ook als je achter een auto bidt. Bid je dus alsof het een demonstratie is, dan moet de dierenboerderij-houder ingrijpen zoals hij deed, want het verstoort de onbezorgde leuke dag van andere betalende gasten. Hetzelfde geldt voor een burka. Dat is een provocatie in Nederland en geen geloofsuitdrukking.

Dat de familie Salam dit als provocatie heeft uitgevoerd, blijkt wel uit de eerdere provocaties van de familie Salam. (Verdonk geen hand geven, kinderen mishandelen, geld inzamelen voor jihad-strijders en vervolgens de krant die er over bericht aanklagen, et cetera)

tipo | 30-12-15 | 14:28

In het filmpje hoor je dat wanneer de eigenaar beticht wordt van raciscriminisme en disrepectvolloosheid, hij niet de kans krijgt om uit te praten. Dat is nogal typerend voor dit soort volk. Hoog van de toren blazen met je zogenaamde aangewakkerde discussie, maar feitelijk helemaal niet willen discussieren en alleen het eigen gelijk willen horen.
Meneer heeft niets tegen moslims, maar wel tegen extreem doen.
Languit op een terras gaan liggen bidden in een gewaad dat zover ik weet verboden zou zijn vanwege gelaatsbedekkend, is extreem. Ik ben twee keer eerder iemand in een boerka tegengekomen, en ik schrik niet gauw maar daarvan versprong m'n hart werkelijk.
Verder ben ik niet ver van Pukkemuk opgegroeid en ik ken ook een aantal mensen die er gewerkt hebben. Deze man verdient het niet om om deze reden zo in het nieuws te komen, en sterker nog, in het zichtsveld van andere gekke geloofsdebielen en grootgelijkheidsstrijders.

Draak uit Brabant | 30-12-15 | 14:25

Als ik deze meneer was, en iedere andere eigenaar van een pretpark of speeltuin (Efteling, SixFlags, Kermishouders, leest u even mee?), dan zou ik bij ingang al een bordje plaatsen dat loshangende kleding verboden is ivm veiligheid van de bezoeker. WKA zou je hier volgens mij toe kunnen passen. Ook ogenbedekkende kleding is onveiig, omdat je je eigen zicht dan belemmert.
Dan, meneer bepaalt inderdaad zelf wie hij zijn zaak in wil hebben. Als hij daarmee omzet verliest, is dat zijn eigen keuze. Overigens ben ik geneigd 15 x de toegang te betalen zonder gebruik te maken van zijn diensten. Gewoon omdat ik het moedig van hem vindt.
Dan, wat hebben orthodoxe moslims te zoeken op een kinderboerderij met varkens en honden? Ik heb nog nooit Spakenburgse Spiegeltjes in de Efteling gezien, je houdt je toch vanuit je geloof verre van alles wat tegen dat geloof indruist? Zie hier de hypocrisie van de Moslim.
Tot slot; hieruit blijkt ook weer dat de Islam zich totaal niet kan inleven/aanpassen aan de omgeving. Enige omgevingsbewustzijn mag je toch verwachten, zeker na de aanslagen zo kort geleden in Parijs. Dat het zo orthodox openbaar uiten van je Moslimzijn niet gewenst is in een ruimte die staat voor ontspanning, vrolijkheid en Westerse vrijheid.
Provocatie dus met de grote P. Slangen zijn het .

JoyCee | 30-12-15 | 14:25

""Dus een goede raad voor de eigenaren van een kinderboerderij, beter één varkentje achter de hand, dan een boerka op je land""
@ williamrightfoot | 30-12-15 | 13:50
kudos

telelezer | 30-12-15 | 14:23

Niet zo bang F. Vogel, gewoon je kinderen uitleggen wat ze aan het doen zijn en waarom: ze willen aandacht, ze willen mensen bang maken, maar er is niets engs aan. Doe het af met een grapje desnoods.

nietoftochwel | 30-12-15 | 14:22

Jouw vrijheid om te gaan bidden achter de voordeur of in een kerk/moskee.
De Psychiater | 30-12-15 | 14:09
.
Laat dat woord KERK eens een keer WEG!

Lupuslupus | 30-12-15 | 14:22

telelezer | 30-12-15 | 14:16
Precies. En bij het openbaar bidden op ZIJN terrein mag hij sowieso ingrijpen. Daar zou ik zelf ook geen seconde over twijfelen.

De Psychiater | 30-12-15 | 14:21

Heeft niks met racisme te maken, moslim is geen ras doch een bevestiging van ......... wat anders.
(had ik toch bijna een ban)

Anjin Mohammed | 30-12-15 | 14:19

De Psychiater | 30-12-15 | 14:09
daar heeft u mogelijk gelijk, ik ken de juridische ins- en outs niet; maar u bent het dan met mij eens dat alle soorten bidden dan verboden moeten zijn?
iets anders is kleding, want ik kan met niet voorstellen dat een privaat maar toch openbaar bedrijf mij zou mogen weigeren wegens religieuze klederdracht (het zij een lange rok, een hoofddoek of een t-shirt)
maar mogelijk heeft u daar ook verhelderend inzicht in?

hipocritisch | 30-12-15 | 14:19

Ik heb een hekel aan moslims. Dat komt niet door de media, maar door dit soort mensen.

baskb | 30-12-15 | 14:18

@hipocritisch | 30-12-15 | 13:49

U heeft nog nooit de Koran en Hadith gelezen,he?
Lijkt me verstandig dat u er dan het zwijgen toe doet. Staat enorm dom en ongeinformeerd, stellig praten over zaken waar je de ballen verstand van hebt.

Islam = deze onverdraagzaamheid, deze agressiviteit, deze barbarij. Dat staat exact zo vastgelegd in de boeken die u kennelijk niet heeft gelezen.
.
Voorts zie ik zelf niet zoveel in het beperken van dit soort dingen, hoor. Ik zie de ware Islam, de barbarij graag aan de oppervlakte. Echter een individu moet ook het recht hebben te weigeren dit te laten plaatsvinden op prive/particulier terrein.
.
Vanzelfsprekend ben ik best bereid met u in een discussie te treden over Islam wanneer u de bronboeken gelezen heeft.

Parel van het Zuiden | 30-12-15 | 14:18

Ik begin altijd keihard te lachen als iemand in het openbaar begint te bidden. Belachelijk maken werkt altijd, vraag maar aan links die in de jaren 70 de RK kerk vol op de hak nam en dat nu met de nog achterlijkere islam doet. Oh wacht...

Harry Turtle | 30-12-15 | 14:16

@ De Psychiater | 30-12-15 | 14:09
De kinderboerderij is prive-grond.
Zoals iemand hierboven reeds stelde: Als een dicotheekeigenaar mensen mag weigeren wegens hun kleding (gympen, petje) en sommige dure restaurants of nachtclubs(geen das, etc) dan is daar in principe geen verschil als de eigenaar van een andere prive instelling een boerka weigert,
Maar ja, dan gaan ze "raaasssiest" krijsen en dan buigt heel debiel linsks weg-met-ons Nederland in het stof en zijn te dom en blind om in te zien niet dat het gewoon veroveringstactiek is.
www.liveleak.com/view?i=3b0_1429153240...

telelezer | 30-12-15 | 14:16

Halal gehaktbal | 30-12-15 | 14:00
.
U staat het toch zelf toe dat uw kind een moskee bezoekt?? Want u kende toch de intenties van de school? Dus nu niet jammeren want dat die mogelijkheid van moskeebezoek zeer reëel was, had u kunnen en moeten weten.
.
Laat uw kind gewoon op die school en zijn geest vergiftigen met de islam. Allemaal eigen keus.
.
Tip: als u echt het beste voorhebt met uw kind haalt u hem vandaag nog van die school af en zoekt een school die GEEN relatie wil (in welke vorm dan ook) met de islam. Het zal even zoeken zijn maar zulke scholen zijn er nog wel hoor. Het geestelijke leven van uw kind moet u toch alles waard zijn? Ja ook als die school 10 of 20 km verderop is! Er is overblijf mogelijkheid, busjes die uw kind vervoeren enz. enz.
Aan u de keus.

Lupuslupus | 30-12-15 | 14:16

-weggejorist-

Anjin Mohammed | 30-12-15 | 14:15

Is gewoon provoceren maar wij krijgen dit straks ook niet alleen in Den Hagistan maar in kleine gemeentes..
www.youtube.com/watch?v=Ox73GXNjJJ0

Tonythelonley | 30-12-15 | 14:15

Anders kan men het wel over een andere boeg gooien: verstoren openbare orde (dat sowieso) en veiligheid (men weet dat dit soort gedrag dat men provocatief uitvoert op zo'n rare plaats angst oproept; misschien iets minder sterke grond).

M-Bozz | 30-12-15 | 14:12

tipo | 30-12-15 | 14:07
beste tipo, als het om de familie Bilal kan ik het met u eens
dhr Van Rossem stelde de vraag echter breder "Zoals de vraag: als een disco petjes & gympen mag weigeren, mag een kinderboerderij dan overmatige lappen stof het hek wijzen?"
zoals zo vaak op deze pagina's wordt een extreem geval gebruikt om vervolgens in de hoofden van reaguurders een algemene opinie te vormen, in dit geval over strenggelovige moslims op kinderboerderijen
dank u echter voor de verheldering dat het niet om het bidden gaat

hipocritisch | 30-12-15 | 14:12

Ik ben benieuwd wie er een podium bij Pauw gaat krijgen; de speeltuin eigenaar of de boze Tokk... eh moslim.
Verder: mee eens met alle reaguurders die de boerkas provocerend vinden.

Janey | 30-12-15 | 14:12

Haatreligie hoort in Europa niet thuis!
Deze dwaze fabelaanbidders trekken alle aandacht naar zich toe. Zonder deze haatcultuur konden we weer aan de welvaart werken, nu zijn het alleen maar haatbaarden die elk debat overschreeuwen en moeten we alleen maar aan welvaart inleveren.
Europa is aan een keihard islamitisch ontmoedigingsbeleid toe. Zonder dat kunnen we alleen maar achteruit: burgeroorlog of complete aftakeling van de welvaart.

Antitheïst | 30-12-15 | 14:10

Bron telegraaf "Er is aangifte gedaan tegen Van Leijsen wegens discriminatie. Politie en Justitie gaan in januari overleggen of de eigenaar van de speelboerderij hiervoor zal worden vervolgd."

Het is toch te bizar voor woorden ! Als justitie hier serieus op in gaat is het bewijs geleverd dat NL kapot moet. Die gasten kunnen toch gewoon naar de auto en bidden en daarna weer spelen. De vraag is ook : "hadden ze eigenlijk wel kinderen bij zich ?"

Tee Of Cup | 30-12-15 | 14:09

Oké... Wat jullie(/wij) vinden, dat kan ik wel raden. Wat ik veel interessanter vind is wat gutmenschen en 'gewone' moslims hiervan vinden.

Dus wat mij betreft wordt dit een proefproces obv artikelen 1 en 6 van de NL Grondwet, omlijst met Kamervragen.

Laten we nu eens gdv die fucking gifbeker aan eenieder rondgaan en tot de laatste druppel opdrinken. Ik ben het zo zat aan het worden, dat extremistische gezeik versus extremistische gezeik.

Organische evolutie | 30-12-15 | 14:09

@R83 | 30-12-15 | 14:05

Je kunt ook je verwachtingspatroon bijstellen natuurlijk.

lady blabla | 30-12-15 | 14:09

hipocritisch | 30-12-15 | 14:04
Het is niet jouw vrijheid om te gaan liggen bidden bij een kinderboerderij. (Dat is trouwens niet eens een religieuze uiting, maar een politieke daad.) De eigenaar mag dit gerust verbieden als hij wil dat zijn terrein seculier is. Dat is zijn vrijheid. Jouw vrijheid om te gaan bidden achter de voordeur of in een kerk/moskee.

De Psychiater | 30-12-15 | 14:09

@Halal gehaktbal | 30-12-15 | 14:00
Islamisering in de praktijk! Wat een situatie. Onder het mom van integratie natuurlijk, dat vanzelfspreken maar 1 kant opwerkt.

Driewerf Hoezee | 30-12-15 | 14:08

@hipocritisch | 30-12-15 | 13:49
-ISIS is (islamitische) barbarij inderdaad (zie Koran), en boerka's zijn ook uitingen van de radicale islam en dus representeert een boerka wel degelijk barbarij. Een boerka op zich zou je zelfs al tot barbarij kunnen rekenen. Een doctrine die ervoor zorgt dat een vrouw in 2015 in Nederland zich geheel bedekt kun je rustig rekenen tot barbarij als je het mij vraagt.
.
-Niet ik bepaal wat goed of slecht is, ik heb toch duidelijk gezegd dat ik me wil beroepen op objectieve waardes zoals pijn = slecht?

pluk-87 | 30-12-15 | 14:07

@hipocritisch 14:04
Het gaat niet om het bidden. Het gaat er om dat de familie Bilal jihadisten financiert en kinderen mishandelt. Die wil je niet op je kinderboerderij, want daar moeten kinderen plezier kunnen hebben. Dat gaat nu eenmaal beter zonder jihadisten en zonder mishandeling. Begrepen?

tipo | 30-12-15 | 14:07

lady blabla | 30-12-15 | 13:59,
.
Hoogopgeleid en dan "je suis pukkemuk" typen, eerlijk gezegd verwacht ik meer diepgang van iemand die hoogopgeleid is.

R83 | 30-12-15 | 14:05

Wie aan mijn vrijheid komt, mag doodvallen.
Makambaatje | 30-12-15 | 13:56
interessante casus
dus als ik zin heb eens mijn vrijheid te gebruiken om lekker op de kinderboerderij te gaan liggen bidden (mijn vrijheid), mag diegene die daaraan komt (de eigenaar van de kinderboerderij in dit geval) dus doodvallen?
sterke woorden, Makambaatje

hipocritisch | 30-12-15 | 14:04

Racisme roepende racismebestrijders verwijzen daarmee naar het begrip RAS waarvan ze bij andere gelegenheden weer ontkennen dat het als zodanig bestaat.

Thomas333 | 30-12-15 | 14:04

"we" willen "dit" klaarblijkelijk wèl als volk.... anders was de politieke samenstelling al jaren geleden verandert

harry19612 | 30-12-15 | 14:03

Boerka staat toch voor onderdrukking. IS gebied verplicht voor vrouwen. Als het klopt dat men gaat bidden op een kinderboederij is dat provocatie. Men is te gast bij iemand. Ga mensen niet lastig vallen met je geloof.

franck7020 | 30-12-15 | 14:00

maar ik heb niet het idee dat je enig gevaar loopt als je langs een willekeurige moslima gaat staan in een bushokje.
R83 | 30-12-15 | 13:43
.
Waarom zou iemand dat in vredesnaam willen, naast een "moslima" staan?
Alleen al door haar "kleding" beweert ze dat u een ongelovige hond bent die vermoord moet worden.
In geval u een homofiel bent, van een hoog gebouw moet worden gegooid.
Indien u een vrouw bent, verkracht mag worden.
.
Ik mijd alles wat "des islams" is, als de pest. Altijd en overal. O en gelukkig hoef ik nooit met de bus. Dus dat scheelt en boodschappen doe ik om 8 uur s morgens, dan liggen al die islamieten nog in hun nest te stinken tussen de lappen. Stinken? Weleens op een zomerdag over de markt gelopen?
.
Is voor mij vele jaren geleden want ik kon de stank echt niet meer verdragen en kom dus helaas (want het was 1 per week een "uitje" voor mij, even rondkijken bij de kraampjes) nooit meer op de markt. Tip: die gruwelijke stank kwam NIET van de kraam van de visboer!
.
En als ik mijn hond uitlaat en kom een ingepakt iemand tegen, gaat die ingepakte vanzelf naar de overkant van de straat. Hoef ik helemaal niets voor te doen, gaat vanzelf. Want ik ben in hun ogen onrein en mijn hond nog veel onreiner. Prachtig!

Lupuslupus | 30-12-15 | 14:00

Mijn zoontje is met zijn groep 8 op bezoek geweest bij een moskee een tijdje terug. Nu moet ik hem overhoren voor zijn geschiedenis les en waar gaat het over? Mohammed de profeet en de islam!
Enige kennis van de vaderlandse geschiedenis hebben ze daar nog nauwelijks meegekregen op school en een kerk is niet bezocht.
Dat op een goed aangeschreven staande school in A'veen.

Halal gehaktbal | 30-12-15 | 14:00

Pure provocatie, net als bidden in de straten van Londen, Parijs en NY.

Stilleven | 30-12-15 | 14:00

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heeft eerder al geoordeeld dat een boerkaverbod toegestaan is, dus daar kan geen enkele Nederlandse rechter nog iets tegen inbrengen. Zo is de EU toch nog eens nuttig.

Delaware | 30-12-15 | 14:00

@Tostiman | 30-12-15 | 13:49
u kent mij niet, maar ik ben geen zeker linksch gutmensch
wel iemand die grondrechten van de mens zoals vastgelegd in o.a. onze grondwet, hoog in het vaandel heeft staan
zoals het verbod op discriminatie, dat is er niet voor niets ook voor mensen waar een groot deel van de bevolking duidelijk een hekel aan heeft
daarom, als u iemand van islamitische overtuiging wil verbieden te bidden op een kinderboerder, vraag ik u of dat dan ook geldt voor iemand uit christelijke of joodse overtuiging

hipocritisch | 30-12-15 | 13:59

"De AIVD volgt de familie Salam al jaren."
www.rvdj.nl/2013/43
Ook in 2013 deden zei aan juridische jihaat.

Onder het mom van liefdadigheid verzamelt deze familie (met imam Ahmed Salam als vader) geld in voor jihadisten in Syrie: www.telegraaf.nl/binnenland/21452578/_...

En dan naar de raad van de journalistiek stappen. Echte bloedzuigers, deze familie Salam.

tipo | 30-12-15 | 13:59

Aan alle weg-met-ons "Gutmenschen" Wordt wakker!
Het begint met "bidden" (oftewel laten zien dat je aanwezig bent als veroveraar; een machtsspelletje dus) in een onschuldige kinderboerderij.
Maar kijk hier hoe ver ze zich in Frankrijk al hebben ingewerkt in de straten van Parijs en ghetto's hebben gevormd, die ze doodgewoon voor het doorgaand verkeer afsluiten om te "bidden" terwijl de Franse politie van de (socialistische..!) regering opdracht heeft om weg te blijven
www1.cbn.com/cbnnews/world/2010/August...
en
www.youtube.com/watch?v=e1Btc9qMALg
en
www.barenakedislam.com/2013/07/03/mari...
enz
enz
enz

telelezer | 30-12-15 | 13:57

-weggejorist-

Makambaatje | 30-12-15 | 13:56

Opbokken dus!

Cootgie1 | 30-12-15 | 13:55

@r83
Ze stinke

Steenrijk | 30-12-15 | 13:54

Precies. Gewoon opsodemieteren. Bidden doe je maar thuis.

OpperGek | 30-12-15 | 13:54

Wie zegt dat er echt een moslima onderzat en niet gewoon een AFA-uitlokking en stigmatisering?

TheseDays00 | 30-12-15 | 13:52

-weggejorist-

Erkend Potloodventer | 30-12-15 | 13:51

Wat ik nu niet begrijp is, waarom zijn er geen kleine varkentjes op een Nederlandse kinderboerderij varkens horen bij een boerderij als koeien in de wei, als wieken bij een molen. Dus op iedere kinderboerderij één varkentje, hangbuikjes erg leuk voor kindertjes met of zonder tent, maar met tent zal je dn niet meer zien.
Dus een goede raad voor de eigenaren van een kinderboerderij , beter één varkentje achter de hand, dan een boerka op je land

williamrightfoot | 30-12-15 | 13:50

Wat ik nu niet begrijp is, waarom zijn er geen kleine varkentjes op een Nederlandse kinderboerderij varkens horen bij een boerderij als koeien in de wei, als wieken bij een molen. Dus op iedere kinderboerderij één varkentje, hangbuikjes erg leuk voor kindertjes met of zonder tent, maar met tent zal je dn niet meer zien.
Dus een goede raad voor de eigenaren van een kinderboerderij , beter één varkentje achter de hand, dan een boerka op je land

williamrightfoot | 30-12-15 | 13:50

Hoerka Hoerka Hoerka-ka
Met een wit Gordijntje
Evengoed de KKK
Voor Allah met je anus hoog
Heb 't altijd al geweten
Een seksueel geperfeteerd geloof
Een varken is dan niet halal
Maar met dat schaap als lustobject
Is het alle dagen bal
Aan homo's, kufar's of den Jood
Is helaas nog geen gebrek
Maar head-first ledigt vast ook deze nood
Hoerka Hoerka Hoerka-ka
Wees waarachtig
Roep om Allah!

RobberenRukkie | 30-12-15 | 13:50

pluk-87 dank voor deze bijdrage, uw redeneerlijn is helder maar laat nogal te wensen over in een democratische rechtstaat
.
>de islamitische uitingen representeren de islam, de grootste barbarij van de moderne tijd
.
nee, iets als ISIS is die barbarij - islam is gewoon een door u verachtte godsdienst
.
> dus wat mij betreft stopt de vrijheid van meningsuiting voor ondermijners van het goede
.
de vrijheid van meninsuiting hangt dus af van wat u goed of slecht vindt? en is geen universele waarde?

hipocritisch | 30-12-15 | 13:49

@hipocritisch | 30-12-15 | 13:27
Ah, dan is het dus goed? Wat een flut argument! Komt weer echt van een linksch gutmensch.
De media, voornamelijk links, belicht alles van hun kant. Is er een Pagida demostratie, gaat AFA ook demonstreren en worden zelfs geweldadig. Wie krijgt de schuld van de NPO? Ja, inderdaad Pagida.
Links is voor vrijheid van meningsuiting, zolang die mening maar die van hun is.

Tostiman | 30-12-15 | 13:49

Als Thorbecke wist wat wij nu weten dan had ie de grondwet, en dan met name het paragraafje over de godsdienstvrijheid, waarschijnlijk wel iets anders geformuleerd.
VanBukkem | 30-12-15 | 13:37
.
Eens. B.v. door te stellen dat elke religie die onze grondwet niet onderschrijft, in Nederland ver.bo.den is. Dag dag islam.

Lupuslupus | 30-12-15 | 13:49

...... dwingende islam promotie heeft brabant bereikt. Viel me al op dat baarden en jurken nu in 1 x opduiken in kleine brabantse dorpjes en bij de benzinestations. Zijn geen lokale moslims maar zo ver ik inschat uit de westerse stedelijke gebieden. NL is niet meer......

Tee Of Cup | 30-12-15 | 13:48

Idee Ballonnetje: "FittieMoslim"; Iemand die religie gebruikt om constant, zowel irritatie als wettelijke, grenzen op te zoeken en te overschrijden teneinde mensen te choqueren en hier een media-heisa over te veroorzaken. De term is ook te gebruiken voor andere religies of levensovertuigingen.

Mocro070 | 30-12-15 | 13:48

Ik ben van mening dat doe lopende tenten hier niet thuishoren, dus sta achter de kinderboerderij

BozeHenk | 30-12-15 | 13:48

Dus als je alles gezien hebt en naar huis wilt, gewoon gaan bidden? Krijg je je geld terug en mag je zo naar huis? Wel zo makkelijk en goedkoop.

Staatsgeheim | 30-12-15 | 13:47

@Lupuslupus | 30-12-15 | 13:43
Ik meld me vrijwillig aan. En wanneer die islam idioot tegen mij zegt "Je Moet" dan vliegt ie binnen 5 seconden met zijn reet naar voren het varkenshok in. Wat een melaatse islam viezerik.

Mark_D_NL | 30-12-15 | 13:47

@R83 | 30-12-15 | 13:43
Je vergeet een cruciaal onderscheid; het ging over een vrouw (of man) in een boerka. Ik heb het uiteraard niet over een willekeurige moslima, zo achterlijk ben ik ook weer niet.

pluk-87 | 30-12-15 | 13:46

Goed gehandeld meneer Pukkemuk! U verdient een lintje én onze steun.

DasNouJammer | 30-12-15 | 13:46

Ik wil ook geen mensen met volledig lichaamsbedekkende kleding aan, in mijn bedrijf. Is toch ook heel normaal.

Dutch_Holland | 30-12-15 | 13:46

-weggejorist-

Makambaatje | 30-12-15 | 13:45

@Lupuslupus | 30-12-15 | 13:22
Die extra 's' van meervoud is om aan te geven dat het mij niet specifiek gaat om de 'persoon' islam danwel om diens 'daden' als u begrijpt wat ik bedoel. Ik wil namelijk niet dat ik van discriminatie beschuldigd word.

VanBukkem | 30-12-15 | 13:45

pluk-87 | 30-12-15 | 13:35,
.
"Ik zou er niet naast gaan staan wegens ontploffingsgevaar.." Overdrijven is ook een kunst, ik snap je frustratie maar ik heb niet het idee dat je enig gevaar loopt als je langs een willekeurige moslima gaat staan in een bushokje.

R83 | 30-12-15 | 13:43

Ben bang dat het varkentje al snel beveiliging nodig heeft, die is haar/zijn leven niet meer zeker.....
Fatwabuster | 30-12-15 | 13:23
.
Ach dat is wel op te lossen hoor. Helaas leeft Pistolen Paultje niet meer maar ik ben er zeker van dat er nog wel genoeg dierenliefhebbers in Nederland zijn die een dagje geheel onbezoldigd maar gewapend met een honkbalknuppel een dagje portier willen zijn bij de kinderboerderijen.
Leden van de talloze politiehonden verenigingen in dit land kan natuurlijk ook.
En zo zijn er nog wel meer oplossingen voorhanden maar men moet wel willen natuurlijk.
.
Voorlopig ga ik bijna iedere dag naar het park met mijn hond en bezoek dan meteen even de kinderboerderij. Vind mijn hond ook leuk, snuffelen aan varkentjes, schaapjes, geitjes enz. En het houdt moslims op afstand :-) 2 vliegen in één klap.
.

Lupuslupus | 30-12-15 | 13:43

weet je.. donder gewoon op met je middeleeuws achterlijk gedoe, daar is de zandbak voor

mmkk | 30-12-15 | 13:43

Als je een beetje door het verhaal heen leest dan weet je gewoon al dat deze 3 mafklappers met hun kindhoertjes in een tent nooit, maar dan ook helemaal nooit iets positiefs zullen bijdragen aan NL.

Onze man in Mockba | 30-12-15 | 13:43

@hipocritisch | 30-12-15 | 13:36
Door de regels door lees ik dat jij enigszins de door jouw opgevoerde voorbeelden gelijkstelt met het bidden voor de islam en het aanwezig zijn van meerdere boerka's. De islamitische uitingen representeren de islam, de grootste barbarij van de moderne tijd. En jij hebt het over een t-shirt van het spaghettimonster, ben je wel helemaal lekker?
Die overdreven islamitische uitingen zijn een ondermijning van vrijwel alles wat goed is (zo objectief mogelijk gemeten, bijvoorbeeld pijn = slecht), dus wat mij betreft stopt de vrijheid van meningsuiting voor ondermijners van het goede. Intolerant zijn tegen de intoleranten.

pluk-87 | 30-12-15 | 13:43

-weggejorist-

Conan2016 | 30-12-15 | 13:43

Die lul van een sprookjesgelover blijft maar roepen: "jij MOET...", "jij MOET..." Echter, als een uitbater je vraagt te vertrekken door wat voor overlast dan ook, dan heb je alleen te luisteren flapdrol en NIETS te moeten. Bidden doe je maar boven je sprookjesboek bij de CV-ketel op zolder in een donker holletje. Niet op een kinderboerderij, in een bioscooplounge, metrostel, kapperswinkel of het land van Laaf. Ik ga toch ook niet op een terras een grote pentagram neerleggen, kaarsjes eromheen en vervolgens een of andere wicca kneus oproepen danwel aanbidden? Dan duurt het ook geen 10 seconden voor ik buiten het hek staat. Geen verschil, precies dezelfde situatie.

Moslims. Nog erger dan Beliebers.

lillendvleesch | 30-12-15 | 13:42

Heb er net wat over zitten tikken op Powned, die eerder met het topic kwam. Knip. Plak. dus maar.

Boerqa-vrouwen en hun mannen geloven niet in Allah.
Volgens dit dus.

'5 The merchants and moneylenders love to flaunt expensive and rare silks and embroidery, ..
8 Yet their many wives and daughters are forced to wear rough and plain clothes from head to toe,
9 With only a opening for their eyes and mouth.
10 These thieves and defrauders say that such custom is for fear of someone seeing and then desiring one of their female wives and daughters, ..
13 Allah finds such cruelty an abomination of respect. ..
15 A woman is to be respected and in manner of modesty has right to show her face and hair,
16 And to wear dresses and comfortable cloth.
17 Do not listen or believe the moneylenders and merchants who believe not in Allah,
' (sufa 91 one-heaven.org/sacred_texts/book/Al_Su...
www.rifai.org/sufism/nederlands/wat-is...
nl.wikipedia.org/wiki/Soefisme

En hierom is het raar dat de NL-regering vind dat we ook de hoofddoek moeten accepteren.

'If they understood why the women are veiled, they would see the truth .. It's not just a sign, .. It means: 'I am a muslim woman. I'm better than you, you western naked woman. You follow Satan. While I follow the great Allah since I'm covered'. They want to enhance their own superiority and that they have a higher rank. Do the West accept ranking of people by religion?
www.youtube.com/watch?v=V4rYIk7_doQ&a... ... (kijk t/m 28m50s)
Dat zijn niet mijn woorden, maar die van die islamitische meneer/deskundige uit het filmpje.

gaffelbaard | 30-12-15 | 13:41

Die man van de boerderij is een held!
Graag een lintje op Koningsdag!!!!!!

Où est Charlie? | 30-12-15 | 13:41

Naast de boerka is de niqaab (de boerka zonder gaasje) ook compleet achterlijk.

solcama | 30-12-15 | 13:40

@nukkie | 30-12-15 | 12:59
Misschien een idee om een keer met zijn alle in korte broek of rok, met schoenen aan, tijdens een gebedsdienst een moskee binnen te gaan. Kijken of Bilal dat dan ook leuk vindt?

Tostiman | 30-12-15 | 13:38

Het beste wapen is een naakte dame recht voor die biddende lu neerzetten. Hebben ze daar een probleem mee, dan hebben ze enorme pech. Want ja, een beetje bloot is normaal in Nederland. Onze koeltoer.

Mark_D_NL | 30-12-15 | 13:38

Provoceren en daarna roepen dat wij NL-ers racisten zijn. Ik krijg steeds meer een hekel aan dat volk en ook dat kunnen ze niet begrijpen. Waarom heb ik geen hekel aan Chinesen, Polen, Joden enz.? Omdat ze zich gedragen en geen overlast veroorzaken.

johnelec | 30-12-15 | 13:38

@ja,diedus! | 30-12-15 | 13:20
Als maatschappelijk ongewenst gedrag - vrouwendiscriminatie, het goedpraten van geweld, pedofilie en antisemitisme, het te pas en te onpas midden op straat gaan zitten bidden - wordt vergoelijkt onder het mom van godsdienstvrijheid dan moeten we maar eens een keer paal en perk gaan stellen aan die zogenaamde godsdienstvrijheid.
Ook de grondwet hoeft natuurlijk geen wet van Meden en Perzen te zijn. Thorbecke had natuurlijk nooit kunnen voorzien wat wij hier nu allemaal meemaken. Als Thorbecke wist wat wij nu weten dan had ie de grondwet, en dan met name het paragraafje over de godsdienstvrijheid, waarschijnlijk wel iets anders geformuleerd.

VanBukkem | 30-12-15 | 13:37

@Taggart | 30-12-15 | 13:05

Even voor de goede orde: Hun reedt is niet gericht naar Allah, maar naar het westen; naar u en naar mij.

Zo rollen de moslims in Europa: alles waar wij met onze samenleving voor staan, zal hun aan hun reedt roesten.

De tijd is gekomen dat die hele islam ons westerlingen eens goed aan onze reedt gaat roesten.

Peter Emile | 30-12-15 | 13:37

Keurig gedaan van de beheerder, geen woord verkeerd gevallen !!!!
Duidelijk een poging tot provoceren!!!

hansvanvoren | 30-12-15 | 13:36

Zoals de vraag: als een disco petjes & gympen mag weigeren, mag een kinderboerderij dan overmatige lappen stof het hek wijzen?
.
mag men direct uit de zwarte kousenkerk vroomchristelijk gekleed wel op de kinderboerderij? en daar samen een gebed doen voor het welzijn der dieren?
.
mag ik op de kinderboerderij een t-shirt van de anti-christ dragen? of zelfs een hoofddeksel met de liefde voor het grote spagettimonster erop? een kruisje om de hals?
.
vragen, vragen, ... maar wel moeilijk hé die vrijheid van meningsuiting

hipocritisch | 30-12-15 | 13:36

@Meneert | 30-12-15 | 12:57
Geloofsovertuiging kan je niet verbieden, maar misschien het uiten ervan wel. Dus geen burka's, kruisjes, keppeltjes, rode stip op voorhoofd, spaghetti vergiet...

Tostiman | 30-12-15 | 13:36

'Ik vind het prima als iemand zijn geloof wil uitdragen'.
.
Dan is meneer daarin nog redelijk verdragelijk, ik vind het persoonlijk niet prima als iemand zijn geloof wil uitdragen. Ik vind dat mensen de vrijheid horen te hebben te geloven en dit geloof in de huiselijke kring te belijden. Ik wil echter ook de vrijheid hier niet mee geconfronteerd te worden in mijn dagelijks leven. Religie is net als nudisme en seks: binnenshuis en in besloten kring prima, maar niet in het openbaar svp.

potsenmakkert | 30-12-15 | 13:36

Deze mensen moeten weg uit Nederland. In mijn middelgrote woonplaats lopen nu ook boeka's rond. Dan zie ik haar (of hem) staan bij de bushalte met dat natgehijgde doekje voor haar (of zijn) mond. Ik zou er niet naast gaan staan wegens ontploffingsgevaar, want het zijn zeeer fanatieke doorgedraaide exemplaren.

pluk-87 | 30-12-15 | 13:35

Men moet zich gaan afvragen waar die religeuze vrijpostigheid toch vandaan komt en wat nog belangrijker is hoe dit te stoppen. Als je op plekken gaat bidden waar kinderen spelen ben je niet goed bij je hoofd en heb je totaal geen respect voor het land waarin je woont en zijn waarden en normen. Ik kijk er trouwens niet van op. Van de zomer vond een moslim het nodig om in het speeltuintje in Madurodam te gaan bidden en een jaar of drie geleden trof ik in Ballorig te Zaandam een moslim aan die zijn voeten stond te wassen in de wasbakken van de toiletten waar kindern hun handen aan het wassen waren. De bedrijfsleidster zou de man hierop aanspreken, maar ze gaf mij nog wel de opmerking mee, dat ze moslims wel de gelegenheid moet geven om te bidden. In het geval van Ballorig te Zaandam achter het Kasteel, waar normaliter de kinderfeestjes in gehouden werden. Lekker he, die multiculturele samenleving....

Petra1968 | 30-12-15 | 13:35

*provocatief

Le Roi | 30-12-15 | 13:33

Ontkenning van het feit dat de islam in Europa voor steeds meer problemen zorgt blijkt -gezien de sterke opkomst van rechtse vrijheidspartijen- in de praktijk alleen maar averechts te werken. De machtige, met Arabische oliegelden gesteunde pro-islamitische lobby vindt echter nog veel gehoor in de hoogste politieke kringen, waar de islamisten met name gesteund worden door 'links' vanwege het deels overeenkomende fascistische gedachtegoed.Het aantal islamitische fanatici groeit onrustbarend en maken de wereld steeds onveiliger.Er is op dit moment geen godsdienst zo agressief als de islam. De extremisten richten zich niet alleen tegen Joden en christenen, maar tegen alle niet-moslims en zelfs tegen liberale moslims. Alles en iedereen moet buigen voor de mensonterende sjaria die ze overal willen invoeren.

harries | 30-12-15 | 13:33

Glasgow Argus | 30-12-15 | 12:49
Eindelijk iemand die het snapt, op die manier hebben de mosselmannen hele negerstammen in Afrika "bekeerd". Ze provoceren, buiten uit, en ondertussen bouwen ze een haathut. Werkt al eeuwen dus waarom nu niet in een iets aangepaste vorm. Je moet als moslim wel met je tijd mee toch.

hero_of_heaven | 30-12-15 | 13:33

Hoe zou Bilal het vinden als ik de heilige klompendans in een moskee doe met, zo is mijn traditie nu eenmaal, twee biggetjes onder mijn armen? Dit een toch een rechtstaat, dus ik mag dat.

tipo | 30-12-15 | 13:33

Is deze kinderboerderij een overheidsinstelling of een private onderneming. Lijkt me relevant wie je de toegang mag ontzeggen.

Mark_Pugner | 30-12-15 | 13:32

Vrijheid van Godsdienst! Ik wil er niet mee geconfronteerd worden!

zeefert | 30-12-15 | 13:32

Meneer Bilal Salam is zo'n typische 'in your face' Moslim. Hij heeft zelfs een eigen soort van would-be TV kanaaltje genaamd Sadaqa TV ( sadaqatv.nl/ ), zie ook YouTube kanaal op www.youtube.com/channel/UCvepQLkm2DzC... en Facebookprofieltje op www.facebook.com/sadaqatv.thenetherla... . Zo eentje die vuistdiep in de Islam zit en nogal activistisch en intensief met moslim zijn bezig is. Voor zo'n gedrocht is ergens geweigerd worden vanwege zijn geloof een natte droom, want dan kan hij lekker ophef teweeg brengen en "Discriminatie!!" roepen.
.
Hulde voor de eigenaar van de kinderboerderij. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat provocaties uitmelken van het 'moslim zijn'. Geloven doe je maar thuis, val er anderen niet mee lastig. Het soort lopende tumoren als Bilal Salam leven voor dit soort ophef. Alles om de Islam maar door onze Westerse strotten te drukken.

Le Roi | 30-12-15 | 13:32

@dedwarsligger | 30-12-15 | 12:48
Ik wacht op de voorgedrukte formulieren.

Tostiman | 30-12-15 | 13:32

Ik weet een prima plaats voor ze om te bidden in de zandbak tussen de kamelen en gewoon daar blijven lekker warm!!

Toontje-lager | 30-12-15 | 13:32

Wat die moslima daar flikken is natuurlijk absurd! Zij dragen die kleding louter en alleen om zeker maar niet aan het werk te hoeven. Dergelijke kleding wordt in Marokko alleen nog maar gedragen in een 'Volendamse of Zeeuwse' setting: voor de foto dus!!! Naar ISIS met dat volk!

josef kuijpers | 30-12-15 | 13:31

Schop onder hun reet geven als ze bidden. Dan zorgen ze maar dat ze 5x per dag in de buurt van een moskee of een gebedshuis zijn om hun achterlijkheid te prolongeren, dat moeten ze in die moslimlanden ook.

Pardon lul | 30-12-15 | 13:30

jopie1 | 30-12-15 | 13:21
+veel!

KlunsJohannus | 30-12-15 | 13:30

Juridische jihaat. Dat gaat nog heel groot worden met zo veel Syriers als Bilal. Eerst provoceren en dan een goedwillende kinderboerderij-vriend door het slijk halen.

Rutte 2 importeert deze haat.

tipo | 30-12-15 | 13:30

Als dit een pure provocatie niet is, wat is het dan wel?
Nederlanders let op uw zaak, dit gaat fout!

lanexx | 30-12-15 | 13:30

Dit ongure sujet is simpelweg op confrontatie uit, hij heeft ook een YT-kanaaltje.
Arthur van Amerongen zou het 'de kleine jihad' noemen.

De Vrijlansier | 30-12-15 | 13:28

Prima actie.
Kinderboerderijen en extremisme gaan nu eenmaal niet samen.

jouwgedachte | 30-12-15 | 13:28

Een beetje ostentatief liggen bidden op het terras van een fucking KINDERBOERDERIJ?? Wat krijgen we nou. Volkomen terecht dat de beheerder ze heeft verzocht om hun opdringerige kutgeloof elders te bezigen. Thuis achter de voordeur bijvoorbeeld. Of in de daartoe aangewezen moskee. Insh'allah, opgerot!

KlunsJohannus | 30-12-15 | 13:27

ad melkert | 30-12-15 | 13:17Het verraad van Nederland komt van binnenuit en hangt sterk samen met persoonlijke agenda's/carrieres.
.
en guurrechtse politici worden niet gedreven door persoonlijke agenda's/carrieres?
,
u laat zich in ieder geval makkelijk door hen mennen

hipocritisch | 30-12-15 | 13:27

Deze kinderboerderij kan van mij een donatie tegemoet zien. En sterker nog: ik ga daar graag een keer naartoe in de wetenschap dat ik niet met religie ga worden geconfronteerd.

superlenig | 30-12-15 | 13:25

Ik word altijd helemaal krankjorum als die mensen zich dan opeens wel op de rechtsstaat beroepen.

centre pompidoe | 30-12-15 | 13:25

salafisten met burqa hebben helemaal niets te zoeken in niet islamitische landen.

Onze man in Mockba | 30-12-15 | 13:25

Het engste is dat iedereen met meer dan 1 hersenceel allang doorheeft waarom islamitische landen dictaturen hebben, waarom ze altijd in oorlog zijn, met elkaar en met de rest, waarom ze nooit vooruitkomen, waarom ze krijsend voor elkaar op de vlucht slaan om elders op oude voet door te gaan.
.
Vicieuze cirkel.

Madame Poitiers | 30-12-15 | 13:25

Sneu voor die kinderen, kunnen weinig tegen het provocerende gedrag van hun ouders doen, gelukkig hebben ze de zandbak nog..

Oetiohnegentechnik | 30-12-15 | 13:25

Het doet pijn om dit te moeten aanschouwen in het eens zo vrije Nederland. Onder het marxistische ideaal van gelijkheid wordt onze vrijheid geslachtofferd ten faveure van een volledig achterlijke cultuur.

De Psychiater | 30-12-15 | 13:24

Als je niet meer mag discrimineren, is het straks dus ook verboden om verliefd te worden.

CoJoNes | 30-12-15 | 13:24

Waren moslims maar net zo fanatiek in normale dingen als werken en studeren. Dan was het verschil tussen hun en de rest van de wereld niet zo kolossaal.
Madame Poitiers | 30-12-15 | 13:22

+10

Voorburg | 30-12-15 | 13:24

@MarcS | 30-12-15 | 12:47
Sterker nog: ze hoeven niet perse op die 5 momenten op de dag per se te bidden. Ze mogen het opsparen gedurende de dag als dat bidden in de situatie niet goed uitkomt. Daar had die simsalabim voor kunnen kiezen. Het feit dat ie dat niet gedaan heeft spreekt boekdelen.

Rest In Privacy | 30-12-15 | 13:24

Is het intens misselijk volk wat de hele publieke ruimte opeist, ja het is intens misselijk volk.

bijna_raak | 30-12-15 | 13:23

Lupuslupus | 30-12-15 | 13:19
.
Ben bang dat het varkentje al snel beveiliging nodig heeft, die is haar/zijn leven niet meer zeker.....

Fatwabuster | 30-12-15 | 13:23

Waren moslims maar net zo fanatiek in normale dingen als werken en studeren. Dan was het verschil tussen hun en de rest van de wereld niet zo kolossaal.

Madame Poitiers | 30-12-15 | 13:22

Racisme? Het Top2000 café, dat is pas racisme. Blank feestje. Het aantal donkere medemensen is op 1 hand te tellen (hallo Sylvana? Afspiegeling van de samenleving enzo!?), laat staan dat er al een lichtgetintiër/ hoofddoek/ boerka is gespot. Worden ze nou uitgesloten of hebben ze gewoon niks gemeen met de gemiddelde Nederlander?

Hendrikus van Amstel | 30-12-15 | 13:22

uiteindelijk is het natuurlijk het beste dat we dit soort middeleeuwse, vrouwonvriendelijke kutreligies met fascistoïde trekjes - want dat is het - gewoon uit Nederland verbannen.
VanBukkem | 30-12-15 | 13:19
.
Waarom die S achter kutreligies? En waarom "dit soort" terwijl er maar EEN "soort" van is? Noem het beest gewoon bij de naam: islam!

Lupuslupus | 30-12-15 | 13:22

dank u wel mijnheer de directeur voor het beschermen van onze kinderen,zij moeten beschermd worden voor deze zwarte spoken.

jopie1 | 30-12-15 | 13:21

wat zoeken die lui op een kinderboerderij........ lammetje uitzoeken om ritueel te slachten ??

henkie116 | 30-12-15 | 13:21

Zoals ik al vaker heb geschreven , vrijheid van godsdienst betekent dat je niet vervolgd kunt worden om je godsdienst. Niet dat je met je geloof de openbare ruimte mag claimen. En dat is wat vooral moslims doen , bewust en onbewust.

ja,diedus! | 30-12-15 | 13:20

Hoe haal je het in je tot pulp geïndoctrineerde hersenpan om überhaupt in het openbaar te gaan zitten bidden.
Groot gelijk dat ze de deur gewezen is.

normanius | 30-12-15 | 13:20

Heb gisteren het filmpje al bekeken en toen zei die moslim "we leven in een rechtstaat".
Klopt!!
En dáárom mag iedereen ZELF weten wie hij op ZIJN erf toelaat!
Midden in een kinderboerderij gaan liggen "bidden". Hoe ZIEK in je hoofd moet je zijn! En dan die (voor normale mensen!!) angstaanjagende zwarte tenten.! Zout op naar de woestijn a.u.b.! Jul.lie.ho.ren.HIER.niet! Jullie zijn hier als 5e colonne! Opzouten. A.l.l.e.m.a.a.l.
.
Het Christendom is tientallen jaren verketterd en belachelijk gemaakt. Heeft iemand ooit Christenen op in een kinderboerderij zien liggen bidden? Nee he?? Nu je zin?
.
Heel veel kudo's voor deze beheerder van de kinderboerderij.
.
TIP voor alle kinderboerderijen: Zet een varken neer bij de ingang en iedereen die het diertje aait mag naar binnen. De rest blijft buiten! Maak daar reclame mee, zet een advertentie in de krant en een groot bord bij de ingang van de kinderboerderij: "bij ons mag u naar binnen MITS u het varkentje aan de ingang aait".

Lupuslupus | 30-12-15 | 13:19

Hatsekidee, ik neem vrijdag mijn huisbig mee naar de moskee!

Notaris Born | 30-12-15 | 13:19

@Feynman | 30-12-15 | 13:11
Alleen in je eigen woning of eigen gebouw is inderdaad al een stap in de goede richting. Maar zeg nou zelf, uiteindelijk is het natuurlijk het beste dat we dit soort middeleeuwse, vrouwonvriendelijke kutreligies met fascistoïde trekjes - want dat is het - gewoon uit Nederland verbannen.

VanBukkem | 30-12-15 | 13:19

Klimafaat en het kalifaat, de ultieme kick van de huidige politici, de PVV uitgezonderd.

ProAsfalt | 30-12-15 | 13:19

Het is provocatie en de uitkomst was van te voren bekend. Iets anders kan ik er niet van maken. Ga maar na: gezichtsbedekkende kleding (op veel plekken al verboden) en opvallend gaan bidden op een plek waar mensen met kleine kinderen komen op konijntjes te aaien, en dan vervolgens de aangifte/racismekaart trekken als blijkt dat de beheerders hier niet van zijn gediend. Deze ophef was gewoon ingecalculeerd. Alleen pakt de nasleep inmiddels iets anders uit, omdat de 'weg met onszelf' mentaliteit een klein beetje begint te draaien richting 'zij moeten zich nu ook eens aanpassen'.

Voorburg | 30-12-15 | 13:18

Is het erg dat ik het artikel niet uitgelezen heb? Dat is nl niet goed voor mij bloeddruk en haatgevoelens jegens deze respectloze idioten met hun baarden en belachelijke gebruiken.

Chief-mate | 30-12-15 | 13:18

Ze blijven zuigen, proberen en treiteren. Alles onder het mom van godsdienstvrijheid. Geen greintje omgevingsbewustheid en aanpassingsvermogen. Ongelooflijk

MathiasRots | 30-12-15 | 13:17

@je suis bier 13:08: Juist: de vluchteling van vandaag is de boerkazeiker of handenschudweigeraar van morgen. Onze samenleving wordt er niet beter van.

3 Moslims die een verbod op godslastering eisen worden uitgelachen. Als 300 moslims het eisen krijgen ze publiciteit. Als 30.000 het eisen worden ze serieus genomen. En als 300.000 dit eisen, dan vinden ze een politieke gelegenheidspartner met een overlappende agenda, en wordt er serieus werk gemaakt van het invoeren van zo'n verbod.

Muxje | 30-12-15 | 13:17

Alsof niemand doorheeft dat die smeerlappen gewoon aan het provoceren zijn. Lekker zo doorgaan bilal dat helpt echt om meer tolerantie op te wekken.

Nilfisk | 30-12-15 | 13:17

Wat me nog vaker opvalt in dit soort zaken is dat het vooral de media en de linkse politiek is die zich juist aanbiedt om het "aangedane leed" uit te vergroten tot verstikkende proporties. En eigenlijk is dat nog erger. Het verraad van Nederland komt van binnenuit en hangt sterk samen met persoonlijke agenda's/carrieres.

ad melkert | 30-12-15 | 13:17

Kut geloof. Rot op uit ons land!

Atheist-Priest | 30-12-15 | 13:16

Moet je dan ook overal het gevoel hebben dat je ergens in een gebedsruimte zit?
Ik heb er ook genoeg van. De Islamieten gaan te ver. Ze moeten ook aan andere culturen denken.
Wat mij betreft mogen alle Islamieten het land uit samen met hun Nederlandse Links-vriendjes.

ET007 | 30-12-15 | 13:15

Zoals ze ook in blijdorp doen; express op het gras met de blote voetjes naar Mekka wijzen. Of de IKEA in utrecht. Schrok me - echt - dood toen ik de deur open hield voor een stelletje. Hij een jurk, zij in het gaas en compleet bedekt.
Ga lekker in mekka wonen als je zo wilt kleden, maar hier moet je echt opzouten.
Aan de andere kant; ga zo door, dan houdt de PvdA geen zetels meer over en Wilders alle.

Weeraanmelden | 30-12-15 | 13:14

** jesuiskinderboerderijeigenaar**

edelweiss | 30-12-15 | 13:14

Het zijn gewoon uitloktenten, pure provocatie en met het doel in de krant te komen als jankmoslims om zodoende nog even een schyzo-moslim-puber tot een daad tegen de Nederlanders te verleiden met oud en nieuw, want owowowow wat worden zwarttenten hier gediscrimineerd en die arme bidmannen, zo pardoes van de stoeptegels geveegd.
Goede reclame trouwens voor Pukkemuk, dat wel.

Tokoloshe | 30-12-15 | 13:14

Verwachten die moslims nou echt dat wij alles maar pikken wat zij doen? Als ik voor racist uitgemaakt wordt zal het mij echt een worst wezen. Tegen woordig ben je al om het minste of geringste een racist. Het begint een beetje een geuzennaam te worden voor de blanke man.

je suis bier | 30-12-15 | 13:13

Groot gelujk om dit te weigeren, bivakmuts mag ook niet. En zo'n wandelende parasol al helemaal nie

Karelklep | 30-12-15 | 13:13

deze moslims zijn gewoon van de politieke islam en komen de boel provoceren, terecht dat ze er op een nette wijze op worden gewezen dat het geen moskee is en ze er netjes op wijzen dat het gedrag van deze extremistische moslims daar ongewenst is..

denoorman | 30-12-15 | 13:13

We zijn toch in nederland een rechtsstaat, Daar wordt mee GEADVERTEERD. Juist ja.

Sexpresso | 30-12-15 | 13:12

Muxje | 30-12-15 | 13:08
Of we schaffen gewoon de boosdoener af en hebben voor de verandering schijt aan de ophef die erbij komt. Maarja, het politieke klimaat in Den Haag staat er niet naar ook al zou 90% van de bevolking voor zijn.

De enigste rechtse partij is de VVD en die is niet anti islam, de PVV is op islam en immigratie na voornamelijk links.

De rest is ook allemaal links

niemand specifiek | 30-12-15 | 13:12

Dit is gewoon provoceren...

BarneyBoner | 30-12-15 | 13:12

Laten we eens eens een moskee binnenlopen om daar spontaan een swingende gospel viering te houden.
Kijken of meneer dan ook tolerantie eist.

Haloef | 30-12-15 | 13:12

-weggejorist-

exit religion | 30-12-15 | 13:12

Voor moslims is Nederland eigenlijk één grote Kinderboerderij: Gratis, goedgelovig, humaan, compassie en veel zwakte. De perfecte plek om te veroveren.

Piet Karbiet | 30-12-15 | 13:11

VanBukkem | 30-12-15 | 13:08
Eigen woning, of daarvoor bestemde gebouw is ook al prima. Net zoals wiet roken eigenlijk.

Feynman | 30-12-15 | 13:11

@doskabouter:

Exact! Dat vraag ik mij dus ook steeds af; het is verboden om met een bivakmuts of integraal met geblindeerd vizier in het openbaar te verschijnen, maar een burka mag wel....

HypoPseudo | 30-12-15 | 13:10

Moslims in de buurt van schapen is altijd af te raden.

doskabouter | 30-12-15 | 13:10

Edelschweiss | 30-12-15 | 12:38

Ho ho hee hee , doe mijn mooie naam niet bezoedelen !

edelweiss | 30-12-15 | 13:09

Wat een nare islamieten ook. Beetje bidden en in een volledige bedekte kledij, dit is toch ook al verboden in ons land? Die moslims waren gewoon aan het provoceren, zoals ze altijd al aan het doen zijn, accepteer je dit als Nederland en denk je de weg te moeten kiezen die vredelievend is, dan zul je dit steeds meer gaan zien.... je moet het bij de bron direct aanpakken

Dutchmen32 | 30-12-15 | 13:09

Ik vraag me altijd af bij wat voor werkgever zo'n radicale moslim terecht kan. Lijkt me niet dat je normaal van 9 tot 5 kunt werken op zo'n manier.
Heb je nog wel recht op bijstand als je het werkgevers zo tegen maakt om jou aan te nemen?

Duifmans | 30-12-15 | 13:09

Gelukkig wilt Samson nog 200.000 van deze achterlijke idioten binnen laten. Kotsmisselijk word ik ervan.

Wedden dat die aangifte gelijk in behandeling wordt genomen en dat die eigenaar binnen een paar weken veroordeeld is.

je suis bier | 30-12-15 | 13:08

Ik vind het prima als iemand zijn geloof wil uitdragen, *maar* *dan* *wel* *in* *het* *daarvoor* *bestemde* *land* en niet hier. Kom op zeg, we leven hier niet in de woestijn in het jaar 1400nogwat.

VanBukkem | 30-12-15 | 13:08

@Thunderbird 12:58: Ik zeg het niet graag maar volgens mij zijn we toe aan een strenge vorm van de Laïcité in Nederland. Geen religie meer in het openbaar, met bepaalde feestelijke uitzonderingen. Met kerst mag je kerststallen hebben (kerstbomen zijn sowieso niet christelijk), met holi mag je met kleurtjes gooien, en op eid-al-fitr mag je moslimdingetjes doen. Geen kerkklokken meer, geen oproep tot gebed. Kruisjes en hoofddoekjes mogen, maar hoeven geen onderdeel van de bedrijfskleding te zijn.

Niet omdat dit alles principieel goed is, maar zuiver vanuit praktische overwegingen. Er is één geloof, één rotte appel die het voor de rest verpest.

Muxje | 30-12-15 | 13:08

Die beheerder heeft volkomen gelijk.

Moslims prima, maar laat je provocerende en ostentatieve religieuze trekjes achter je eigen voordeur of die van de moskee.

Zal ik ook even een moskee inlopen met mijn schoenen aan en, als ze er wat van zeggen, discriminatie roepen?

Denk dat ik bont en blauw buiten kom....

HypoPseudo | 30-12-15 | 13:07

http://www.rvdj.nl/2013/43

Ff 'ctrl + F' op Bilal.

Dhr. Salam is een pro-terroristen-figuur.

van Spagaaten | 30-12-15 | 13:07

@MarcS | 30-12-15 | 12:43: Ik zie dat je hier ook jouw domheid etaleert. Gelukkig ben je al door "niemand specifiek" terecht gewezen.

Mokum Kosher | 30-12-15 | 13:06

Onze tolerantie is onze zwakheid. Dat weten die gasten maar al te goed. 2016 zal een bewogen jaar worden.

doskabouter | 30-12-15 | 13:06

Muxje | 30-12-15 | 12:55
En gelijk aan betekend nog niet hetzelfde, ook na die wijziging zal het niet onder racisme vallen maar discriminatie

niemand specifiek | 30-12-15 | 13:05

Op de kinderboerderij begint het, en uiteindelijk dwingen ze je je ook in de eigen straat op de knieën met de reedt naar Allah.
www.youtube.com/watch?v=E7AuWvfI9Tg

Taggart | 30-12-15 | 13:05

Wat die Moslim meneer doet mag helemaal niet, hij filmt niet op de openbare weg maar op privé terrein.. ik had die telefoon afgepakt, en dan even afgeven bij de aivd om hem uit te lezen dan had die persoon nu een probleem, hij zal wel geen aangifte doen want dan checken ze die gast en zien ze dus dat hij extreem is en confrontaties opzoekt.. moet je doen in zijn cultuur met je bikini aan naar een kinderboerderij dan eindig je met een steen op je kop.. en als je gay bent en je komt in Bidlipland in je slipje naar een openbare gelegenheid dan pleuren ze je van een gebouw.. Zou meteen een bord ophangen verbonden voor Boeka's en verboden te filmen..

Tonythelonley | 30-12-15 | 13:05

Volgens mij is die eigenaar vrij om doe pinguïns van zijn terrein af te sturen en hij biedt nog netjes aan om et entree geld terug te geven.

En wtf denkt die booslim? "U hebt maar te respecteren dat wij in Nederland zijn."

Dir mafklapper heeft maar te respecteren dat die man dat achterlijke geloof niet op zijn terrein wil hebben. Respect haha waar haalt ie het vandaan.

je suis bier | 30-12-15 | 13:05

Zeer irritant, om je geloof zo aan mensen op te dringen met dat bidden en die boerka’s. Het is echt een opgestoken middelvinger tegen alles wat de moderne westerse samenleving uitmaakt: de vrijheden, de tolerantie, de openheid… Maar hier hebben we te maken met een bestaansvorm die handig gebruik maken van westerse uitkeringen en vrijheden en tolerantie de eigen intolerantie en geestelijke benauwenis aan mensen opdringt. Bedenk wel, hoe meer van deze mensen er komen, hoe opdringeriger en brutaler zij worden. En ze willen meer, steeds meer. Want dat moet van hun geloof.

notamused | 30-12-15 | 13:04

In Geldermalsen is iemand opgepakt voor het dragen van een bivakmuts. Waarom mogen die boerka's dan nog steeds wel?

doskabouter | 30-12-15 | 13:04

Muxje | 30-12-15 | 12:55
Maar de unie is ondemocratisch dus zie ik geen reden om hier naar te buigen, je kan zeggen dat het gelijk aan is, maar in dat opzicht kan ik vandaag moslim worden zodat ik mee kan doen met de ophef en als de joden een keer weer gezeik over zich heen krijgen kan ik overstappen om ook daar weer lekker mee te klagen.

Geloof is een persoonlijke keuze en op een persoonlijke keuze moet je iemand toch echt wel aan mogen kijken

niemand specifiek | 30-12-15 | 13:04

Laat kinderen de volgende keer met varkenspoep gaan gooien....

Thunderbird | 30-12-15 | 13:04

Het is een typisch moslimse eigenschap om, elke dag weer, niet-moslims dat kudtgeloof op opdringerige en agressieve wijze in hun smoel te wrijven.

Net als die wijven in hun zwarte tenten: "kijk mij eens islamitisch zijn."

Veel moslims zijn zich er maar al te bewust van dat hun "religie" veel westerlingen vrees aanjaagt. Kennelijk geeft ze dat een kick; lekker ostentatief doen om anderen bangelijk te zien inbinden. Dat geeft een gevoel van macht. En macht, daar is het deze naargeestige "religie" ten enen male om te doen.

Het is tijd om dit gedrag van moslims in het openbaar (lekker demonstratief in de publieke ruimte te gaan zitten bidden met de kop naar het oosten en de kont naar het westen) zoveel mogelijk onmiddellijk af te straffen. Wegwezen.

We hebben veel te lang veel te veel gepikt van het getraineer en geprovoceer van moslims.

Peter Emile | 30-12-15 | 13:03

Dit is het gedrag van een bezetter. Niet tolereren. Grenzen stellen. Volgende keer moeten alle bezoekers de hooivork ter hand nemen en laten zien dat zulke provocaties niet getolereerd worden.

Thunderbird | 30-12-15 | 13:03

Hoorde ik die moslam nou "rechtsstaat" roepen? Een geloof wat onze rechters niet erkent?! Een geloof wat alleen Sharia wetgeving erkent en dan "rechtsstaat" roepen?? Rot toch op!

doskabouter | 30-12-15 | 13:03

MarcS | 30-12-15 | 12:43
Ok gedaan;

"Volgens het Internationaal Verdrag inzake de uitbanning van elke vorm van rassendiscriminatie betekent raciale discriminatie "elke vorm van onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur op grond van ras, huidskleur, afkomst of nationale of etnische afstamming die ten doel heeft de erkenning"

Geloof is geen ras, huidskleur, afkomst of nationale of etnische afstamming dus ik blijf bij wat ik zeg, het is onmogelijk om racistisch te zijn tegen moslims.

Misschien je huiswerk zelf voortaan doen ipv mij voor je karretje te laten spannen?

niemand specifiek | 30-12-15 | 13:02

En binnenkort meer van dit soort gasten in Nederland.

Sayer | 30-12-15 | 13:02

"Wij zaten met de hele familie al uren binnen."
Juist, dus heeft het niks met je moslimschap of de boerka te maken, maar met je gedrag.

mrfreeze | 30-12-15 | 13:01

uit het artikel op dichtbij
"Die beweert nog dat hij 'geen problemen heeft met moslims' en zegt vervolgens 'jullie zijn te extreem'."
Lijkt me niet vreemd. Ik neem aan dat de beste man van pukkemuk ook geen problemen heeft met christenen, maar het wordt een ander verhaal als er een paar filipijnse christenen komen die zich midden op de kinderboerderij willen laten kruisigen.

swift1.6 | 30-12-15 | 13:00

Opeens een onbedaarlijke behoefte om mijn hangbuikzwijntjes mee te nemen naar de moskee. Mijn geloofsovertuiging schrijft me voor dat ik daarbij mijn schoenen aanhoud.
Deze moslims lijken mij per definitie niet geslaagd voor Europese inburgering: Ga svp langs de IND en haal uw 'one-way ticket richting zandbak' op en praktiseer uw achterlijke geloof daar.

crk | 30-12-15 | 13:00

De hele dag word ik al geconfronteerd met de islam op een negatieve manier. Als ik een gezellige dag op de kinderboerderij wil, dan wil ik niet geconfronteerd worden met moslims. Er kleeft simpelweg teveel terreur, racisme en achterlijkheid aan de islam.

Thunderbird | 30-12-15 | 13:00

De brutaliteit inderdaad. Bidden op een KINDERBOERDERIJ??? Ga eens vort achter je eigen voordeur op je knietjes zitten! Niets anders dan pure provocatie.

Moslim

Met ons samenleven is moeilijk

daar staan de letters moslim voor, en dat is nu weer bewezen

harries | 30-12-15 | 12:45

Goeie! :-)

EefjeWentelteefje | 30-12-15 | 13:00

Leg de wereldkaart met % moslims naast de wereldkaart met landen waar je absoluut niet zou willen zijn en je hebt een 95% match. Alleen Indonesië is nog wat dubieus, maar in Atjeh geniet men al van de sharia, dus dat komt wel goed daar.

Kwijldraad | 30-12-15 | 13:00

Dit is Nederland. Hier stopt het. Als je met een doek op je kop in het stof wil liggen rollen als een varken dan doe je dat in een woestijnland naar keuze. Hier zijn we vrij en vieren we het leven.

Repetitive Beats | 30-12-15 | 12:59

Eigenaar van kinderboerderij heeft gelijk. Altijd maar weer die provocatie. En daarna huilie huilie doen. Laat ze lekker in de moskee bidden. Ik wil ook niet geconfronteerd worden met zulke middeleeuwse scènes. Laat staan mijn kinderen. Mogen korte rokjes zonder hoofddoek naar de moskee?

nukkie | 30-12-15 | 12:59

Mensen toelaten in je eigen park die met hun kleding uitdragen; ik mag jou als christen of ongelovige hond of jood van mijn geloof doden, net zoals de geiten en schapen in je park?
Tuurlijk hoeft dat niet.

Tokoloshe | 30-12-15 | 12:59

De 'treitermoslim' had allang in de Van Dale opgenomen moeten worden. Of als ras in de biologieboeken.

Madame Poitiers | 30-12-15 | 12:59

Belachelijk. Ze zijn totaal. Niet bereid om water bij de wijn te doen, provoceren de autochtone bevolking en zorgen dat ze direct een camera vasthebben dat slechts een kant van het verhaal laat zien. Triest volk, hebben geen respect voor anderen. Ga lekker thuis bidden of in de moskee. Ik ga toch ook niet als nudist op t terras van een kinderboerderij zitten.

Klavertje | 30-12-15 | 12:58

-weggejorist-

Kwikkie2426 | 30-12-15 | 12:58

Stel huisregels op, verbindt daar in het kader van de bescherming en veiligheid van kinderen kledingvoorschriften aan. Zet er bij dat een kinderboerderij geen gebedsoord is.

Thunderbird | 30-12-15 | 12:58

Eigenaar kinderboerderij goed gehandeld,arabs ga maar op een kleedje in de waddezee zitten,liefst met springtij

Steenrijk | 30-12-15 | 12:57

Volgens mij mag je als gelegenheid best wel in je huisregels opnemen dat iedere vorm van geloofsovertuiging niet is toegestaan.
Is er een Jurist in de zaal?

Meneert | 30-12-15 | 12:57

Bidden doe je thuis. Een kinderboerderij is geen gebedsoord. Deze actie was pure provocatie. Dit is de reden dat steeds meer mensen een hekel krijgen aan moslims. Iedereen moet zich aan hen aanpassen, zij eisen respect maar hebben geen respect voor Nederland en Nederlanders. Het is eenrichtingsverkeer. Deze moslims zijn intolerante mensen die weigeren rekening te houden met anderen die wel rekening houden met hen. We mogen deze nare houding niet accepteren. Deze moslims brengen met hun intolerantie de Nederlandse normen en waarden van tolerantie in gevaar. Bovendien moet de eigenaar van de kinderboerderij denken aan de veiligheid van de kinderen. In deze tijden van terreurdreiging is het onverantwoord om onherkenbare figuren rond te hebben lopen in het openbare leven.

Thunderbird | 30-12-15 | 12:56

We.Willen.Dit.Gewoon.Niet.in.Nederland.

Pret Minaret | 30-12-15 | 12:56

Ik zie varkentjes, ik zie honden. Allemaal onreine dieren volgens de profeet. Wat doen die lui daar dan op die kinderboerderij?

brutus68 | 30-12-15 | 12:55

En de grenzen maar uitrekken. Daarbij gesteund met "racisme, fascisme, Hitler, Die-Wilders, Slavernij". Vervolgens worden de daders slachtoffers. Dus angst. Dus politiek-correct.
Voorspelling ? Homo-haat wordt geaccepteerd, Halal eten wordt standaard, Varkens worden verboden, Vrouwen krijgen geen hand meer, Uithuwelijken is toegestaan. Hoezo is NL een laf land ?

Kamervraag | 30-12-15 | 12:55

@niemand specifiek 12:39: In de VN en Europa gaan er al stemmen op om discriminatie op geloofsgronden gelijk te stellen aan (en te scharen onder de noemer van) racisme.

Muxje | 30-12-15 | 12:55

Pinguins horen op de Zuidpool, niet op een kinderboerderij. Nou ja, misschien op een kinderboerderij op het Zuidereiland van Nieuw Zeeland of in Patagonië, maar niet in Nederland!

Brulboei_61SB | 30-12-15 | 12:55

Is toch meer dan logisch dat de kinderboerderij islamitische symbolen en provocaties weigert (zoals vlaggen en burka's ). Ze staan immers voor een ideologie van intolerante, antisemitisme, geweld, onderdrukking en jihad.

krelus | 30-12-15 | 12:55

-weggejorist-

Professor Pollewop | 30-12-15 | 12:55

Heeft Joop.nl al enige duiding gegeven in deze zaak?

Fatwabuster | 30-12-15 | 12:54

De_echte_man | 30-12-15 | 12:50
Als het aan Didi Samsom ligt dan hebben we nog niet voldoende moslims want volgens hem kan Nederland wel 200.000 vluchtelingen (lees moslims aan). Na gezinshereniging zijn dit er ongeveer 800.000. Om nog maar te zwijgen over het rappe tempo waarin ze zich voortplanten.

KlaasVaakStrooit | 30-12-15 | 12:54

Het is als porno op een kinderboerderij. Eigenaar en personeel is duidelijk en vind dit ongepast. Het is een kindervermaak plek. De eigenaar is nog keurig. Persoonlijk had ik voor optie 2 gekozen maar dat schaad meer deze plek als gewenst. Religie en de bijbehorende kampeer-uitrusting doe je maar lekker thuis. Wanneer word er eens gehandhaafd i.p.v. dat gebral dat het niet mag? Provoceren kunnen wij ook! Zal eens mijn misselijkmakende outfit een moskee bezoeken. Kijken of ik daarna nog welkom ben.

Mr_Pikibelly | 30-12-15 | 12:54

vies dom volk.

jopie1 | 30-12-15 | 12:53

Bescherm nou toch eens gewoon ondernemers die dit niet willen! Het is een cloakingdevice waarbij je niets van de persoon ziet. Waarom toch is het zo moeilijk dat mee te laten gelden? In de zomer heb je ook van die mannen die met blote borst lopen, dan ga je toch ook niet een sterren restaurant binnen? Ga maar naar de frietkot op de hoek van de straat. Gezond verstand mensen, breng het niet om zeep!

hallofreen | 30-12-15 | 12:53

Je geeft ze een vinger en ze vreten je hele arm weg.

Desmoulins | 30-12-15 | 12:52

@harries | 30-12-15 | 12:45

Hmm.."Met Ons Samenleven Is Masochistisch" ligt meer voor de hand.

von Strumpfhausen | 30-12-15 | 12:52

Het is simpel en met het bidden op straat in de Franse steden te vergelijken:
1. De gebeden zijn religieus.
2. De locatie is bewuste provocatie door de politieke islam, is dus niet religieus.
Dit halen veel welkom, welkom roepers vaak door elkaar.
Merci.

Piet Karbiet | 30-12-15 | 12:52

Doet me denken aan een nummer uit de vorige eeuw van Horst Wessel. Vervang SA door Jihadi, pas de tekst wat aan en het klopt weer. En met de gebroken geweertjes van deze tijd gaat ook dit probleem helemaal toppie joppie vanzelf over.

Sliptong | 30-12-15 | 12:52

@MarcS | 30-12-15 | 12:43

Wettelijke uitholling van het begrip racisme.
Uitgesloten worden op (pseudo)religieuze gronden al dan niet culturele zou geen racisme moeten zijn.
Moslims vertegenwoordigen geen ras en discriminatie is geen racisme. Dit soort praktijken zijn ongewenst binnen de setting van een kinderboerderij.
Deze uitdragers van de islam tonen weer eens haarfijn aan dat de islam zoveel meer dan een geloof/religie is.

Desmoulins | 30-12-15 | 12:52

Bidden doe je thuis of in de moskee. Bidden op een terras is een politieke daad en totaal onwenselijk! Direct ingrijpen!

De Psychiater | 30-12-15 | 12:52

Op een terras gaan liggen allah akbar bleren is gewoon je reinste provocatie. En gezichtsbedekkende kleding is ook provocerend, zeker op een plek voor kinderen.
Ik had ze ook mijn zaak uitgebonjourd. Asociaal moslimtuig.

panadol | 30-12-15 | 12:51

Bidden is als naaktlopen: prima, maar je doet het maar lekker thuis of op de daarvoor aangewezen plekken. En de manier van in het openbaar bidden van moslims is niets meer dan intimidatie en het zich toe-eigenen van de openbare ruimte. Als je dat in een groep wil doen vraag je maar een demonstratievergunning bij de gemeente aan.

Muxje | 30-12-15 | 12:51

Zijn de lammetjes geteld ?

KlaasVaakStrooit | 30-12-15 | 12:51

Laat ze lekker een 'start-up' gaan doen in Syrië.

De Regeering | 30-12-15 | 12:51

Ik vind zo'n kinderboerderij hartstikke haram. Er lopen daar varkens rond allahbetert. Daarbij is bidden en een boerka dragen vrijwillig dus niet zeiken over discriminatie. En anders gaan ze maar naar een kinderboerkaderij (slechte grap inderdaad, net zo slecht als dat moslimgejank).

Shape of Despair | 30-12-15 | 12:51

Moslim insidenten worden steeds talrijker, ze blijven zagen aan de poten van onze samenleving. Mensen kom in verzet tegen deze tiranie

De_echte_man | 30-12-15 | 12:50

Kunnen die Moslima's anders niet achter dat hek plaatsnemen? De biddende Middeleeuwse fakirs in een ander gesloten vertrek en de Efteling heeft er een nieuwe dependance bij. Joepie, niet langer alleen maar aapjes kijken maar vanaf nu ook lol met een ingepakte moslimtoverkol.

RobberenRukkie | 30-12-15 | 12:50

Is in België en Frankrijk al gemeengoed. Bidden midden op straat om verkeersopstoppingen te veroorzaken. Mijn excuses dat ik daar de nieuwswaarde onvoldoende van inzag. 2011: www.dailymail.co.uk/news/article-20381...

Feynman | 30-12-15 | 12:50

Welkom in nederland! Je mag je burka aan, maar iemand mag je ook daarom weigeren/uitlachen. Fijn he, die vrijheid!

A.de Knaller | 30-12-15 | 12:49

Een onvervalst onderdeel van de sluipende jihad die ze tegen de westerse wereld voeren. Soms met bommen en ak47's. Maar vaak veel effectiever via juridische procedures en overconsumptie van sociale voorzieningen.

Glasgow Argus | 30-12-15 | 12:49

ze waren daar natuurlijk om alvast het geitje uit te zoeken voor het offer feest.

McNail | 30-12-15 | 12:49

Is er al aangifte gedaan tegen Samson in verband met zijn uitspraak meer meer meer.

dedwarsligger | 30-12-15 | 12:48

@BlowingBubbles | 30-12-15 | 12:46
Over het Boerka-verbod wordt nog steeds gesteggeld en als het er uiteindelijk komt zal het wrsch. alleen voor ziekenhuizen, politiebureaus en dergelijke gaan gelden.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-12-15 | 12:48

Bidden midden op een terras, op de moslim manier is provocatie. Er is immers geen god die dit van hen eist. Zoek stil hoekje op en ga staand bidden, het mag moslims zoek maar eens op.

MarcS | 30-12-15 | 12:47

Waarom moet iemand in allahsnaam bidden op een kinderboerderij? Daar heb je toch je gesubisidieerde gebedskot voor?

drijflijk | 30-12-15 | 12:47

Het heet ook niks voor niks het Boerensprookjesbos en niet het oppersprookjesbos. Duidelijk de brochure niet begrepen. Lees toch echt op die pagina dat een varken het op drie na intelligentste dier is. Zouden er al belletjes moeten rinkelen. Beetje op onrein terrein het oppersprookjeswezen zitten te aanbidden.

Vageling | 30-12-15 | 12:47

Dit is weer een voorbeeld van wat Nederland te wachten staat. Zij op tafel en wij eronder. Agressief, uitdagend in de publiek ruimte. Met dank aan hun handlangers in de tweede kamer.

Goedzo | 30-12-15 | 12:46

Prof. D.A.H. Vintik | 30-12-15 | 12:42
Gelukkig maar dan dat lang niet alle 'vluchtelingen' uit Syrie komen......

En is dat Boerka verbod er nu nog niet??

BlowingBubbles | 30-12-15 | 12:46

Terecht dat ze geweigerd zijn. Als je je zo extreem wilt uiten dan is Nederland niet het land voor je.

Donkey Bong | 30-12-15 | 12:45

Steeds brutaler, Wilders heeft zo ontzettend gelijk.

Bokito ergo sum | 30-12-15 | 12:45

Moslim

Met ons samenleven is moeilijk

daar staan de letters moslim voor, en dat is nu weer bewezen

harries | 30-12-15 | 12:45

Oprotten met dat overbodige achterlijke haatgeloof in de openbare ruimte.
Mijn banktegoeden zijn beschikbaar voor het geval de meneer van Pukkemuk een dure rechtzaak wordt ingezogen. Hij heeft namelijk het enige juiste ding gedaan: provocerende praktiserende moslims van zijn terrein sturen.

Professor Superhirn | 30-12-15 | 12:45

Waarschijnlijk wordt dit dan weer opgeteld bij de islamofobie-statistieken.. Zo snap ik wel dat ze aan hoge cijfers komen..

iB€€R | 30-12-15 | 12:44

Jeetje. Och jeetje.

verbanden | 30-12-15 | 12:44

@niemand specifiek | 30-12-15 | 12:39 - je zou, ik zeg maar wat hoor, ook eens de wettelijke definitie van racisme kunnen opzoeken. Advies is om dit te doen voor je plempt.

MarcS | 30-12-15 | 12:43

Beetje boerderij heeft 10 grote varkens.... Los lopen!

P.redgleuf | 30-12-15 | 12:43

Alle tijd en energie die in de zeurmoslims wordt gestoken staat onze vooruitgang op groteske manier in de weg. Geen geen geen zeurmoslims op Neerlandse bodem.

Zware Guy | 30-12-15 | 12:42

Deze Bilal Salam komt uit de Syrische Salam-clan, die hebben liever een stalen naald door hun hoofd dan dat ze een vrouw een hand geven: pbs.twimg.com/media/CVqNGUbUsAAqKIk.j... Over discriminatie gesproken...

De man tegenover Verdonk is trouwens Ahmad Salam, vermoedelijk is Bilal een zoon van hem.

Prof. D.A.H. Vintik | 30-12-15 | 12:42

-weggejorist-

jatheïst | 30-12-15 | 12:41

Opzouten met die uitingen van middeleeuwse doods-en verkrachtingscultii.
Net zo goed als iemand met een bruin uniform en een hakenkruis-armband of een witte puntmuts met brandend kruis geweigerd moet worden.
Wij zijn 600 jaar verder met evolueren, kun je daar niet mee omgaan dan zijn er nog zo'n 50 landen waar je prima terecht kunt met je vrouwonderdrukkende haatshit.

Cuyahoga | 30-12-15 | 12:41

Pure provocatie.... opzouten met dat onaangepaste volk en neem direct die 11 (!) kinderen mee.... IS zal je met open armen ontvangen.

Fatwabuster | 30-12-15 | 12:41

Men zou dit ook als fascisme kunnen opvatten, wat het gewoon eigenlijk ook is. Lekker laten zien dat je er bent, flink marcheren en met fakkels door de straten lopen of midden op straat doorgang belemmeren.

Tja... heerlijk dat drammerige geloof. Meer meer meer!

Kaas de Vies | 30-12-15 | 12:41

"Dit is Nederland"....

Werkelijk??
Gedraag je dan ook als Nederlander!!!

happen naar de baas | 30-12-15 | 12:41

Netjes. In Nederland passen geen mensen die op de grond willen liggen om te bidden. Doe dat maar thuis of in die Haathuizen. Wat denken die lui wel. Maar het is de koeltoer, wel respect eisen, maar niet geven. We zullen dit stoppen. Nog even wachten, want het gaat altijd om het kiezen van het juiste moment.
--
www.youtube.com/watch?v=I3c9ngwHghg

Mark_D_NL | 30-12-15 | 12:40

Pure provocatie en een middelvinger naar het westen zo'n burka/niqaab. Hoofddoekjes ook maar in mindere mate. Het is een kinderboerderij. Ga lekker middeleeuws doen op een plek waar onze kinderen er niet mee geconfronteerd worden. Het is genoeg geweest.

Repetitive Beats | 30-12-15 | 12:40

Hey Mohammed, vrouwen zijn geen postbussen ja ?!!?

wolf_r | 30-12-15 | 12:40

Hebben ze de geitjes nageteld toen ze vertrokken?

DeKleijert | 30-12-15 | 12:39

Dit is een patroon. Individuele moslims kijken hoe ver ze kunnen gaan, hoeveel we willen inschikken. Totnogtoe krijgen ze alle ruimte maar steeds vaker lopen ze tegen grenzen aan. 'ns Kijken wat er dan gebeurt....

Koning Koel | 30-12-15 | 12:39

"Bilal Salam doet wat moslims doen als ze onaardig behandeld worden: racisme gillen"
Kan iemand Bilal Salam eraan herinneren dat het letterlijk onmogelijk is om racistisch te zijn tegenover moslims omdat het geen ras is?

Tegen arabieren is mogelijk, maar als je denkt dat je tegen moslims racistisch kan zijn ga je er waarschijnlijk vanuit dat alle arabieren moslims zijn en dat is wel racistisch

niemand specifiek | 30-12-15 | 12:39

Ze zijn gewoon geïntegreerd.

rifraf | 30-12-15 | 12:39

''dit geitje krijgt nog een staartje.''

In z'n reet van zo'n biddende haatbaard misschien.

metalj | 30-12-15 | 12:39

Een vrouw in minirok hoeft ook geen moskee in te lopen

Rest In Privacy | 30-12-15 | 12:38

Kinderboerkarij, dé trend van 2016!

Edelschweiss | 30-12-15 | 12:38

Het is gewoon je reinste provocatie.

Lochos | 30-12-15 | 12:38

Prima opgelost inderdaad. Dat zouden er meer moeten doen!

Madrox | 30-12-15 | 12:36

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen