Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

MAANDRECORD! 12.000 vluchtelingen naar NL

huphollandhup100jeej.pngGefeliciteerd met ons awesome land! In oktober 2015 kwamen er 12.000 vluchtelingen naar Heel Holland Jankt gesjokt. Dat is een absoluut record. Nooit eerder in de geschiedenis kwamen er zoveel vluchtelingen (en nareizigers) in één maand naar de Nederlandse provinciën. Hoewel, van de vlucht van protestanten uit Antwerpen zijn geen cijfers bekend. Dat leverde in 1583-1585 overigens behalve spanningen wel weer economische, culturele en wetenschappelijke verrijking met zich mee. En de Eerste Wereldoorlog, met een miljoen dobberbelgen tussen 1914 en 1918 negeren we verder, want niemand merkt het verschil tussen een ontwikkelde Belg en een Limburger of Brabo. Nu kunt u natuurlijk heel woest worden om die 12.000 arme stakkers [bron: de verdomde gütmenschmedia, ja toch!], post traumatische stress syndroom gezinnetjes [bron: die naar links wegkijkende ruk-NPO, u weet zelf!] en Koransympathieke auto-explosieve moslimguerilla's [bron: realisten waar de MSM over zwijgt] die onze vergietgrenzen binnen stromen, maar ergens doen we als land dus toch iets goed. Die fel knipperende neonletters met VER-ZOR-GINGS-STAAT bovenop de voormalige slagbomen aan de grens doen hun werk effectief. Alleen weet iedere makaak dat die neonletters op een gegeven moment uitgaan als we de stroom niet meer kunnen subsidiëren. Wat er dus gebeurt, als de influx van nemers van die verzorgingsstaat de capaciteit van de gevers ruimschoots gaat overschrijden. Goed nieuws: dan nemen die immigratiestromen vanzelf weer af en zullen de emigratiecijfers gaan toenemen. In dat geval spreken we over verzorgingsstaat Nederland als 'operatie geslaagd, patiënt overleden'. Gelukkig wordt er deze dagen druk gecommissiet, getoonvanhetdebatteerd, gediscussieerd, getwitterd, geopinieerd, gecabaratierd, gefacebookd, geonderbuikd, genuanceerd en weggekeken, dus alles komt goed. Het is eigenlijk gewoon wachten tot iemand daadwerkelijk met een effectief plan van aanpak komt -wat ongetwijfeld ergens zal liggen tussen GRENZEN POTDICHT! en IEDERE BN'ER NEEMT EEN VLUCHTELING IN HUIS- maar uiteindelijk komt er met al dat gepraat, gemening en geruzie vanzelf een oplossing. Toch? TOCH? Het totaal aantal eerste asielverzoeken en nareizigers in 2015 is opgelopen tot 45.200. Dat zijn er ruim 18.000 meer dan in heel 2014. Dat betekent dat we ook het recordjaar 1995 ruimschoots gaan passeren in 2015. Nederland heerst! En geen zorgen, volgens de Volkskrant zijn niet alle Syriërs terroristen. Dat stelt gerust.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Kaiser Wilhelm XV | 16-11-15 | 23:20

-weggejorist-

Kaiser Wilhelm XV | 16-11-15 | 23:18

IND afschaffen aub

Optreden | 16-11-15 | 20:38

Min-of-meer 14.09: Bedoel je dat een groot deel van de viriele jongemannen die ons nu overspoelen, Syrische deserteurs zijn? Behalve dan de under cover IS-ers natuurlijk. Zou best kunnen.

bruin kikkertje | 16-11-15 | 18:52

Vergeet niet dat zowel Belgische vluchtelingen als Duitse deserteurs in gevangeniskampen opgesloten werden.

Min-of-meer | 16-11-15 | 14:09

kom op met de cijfers over de zo hoog opgeleide zieligen,dat moet bekend zijn.
overheid einde van draagkracht in zicht.
ook even een berekening van de toekomst
waar wordt het geld voor de zieligen vandaan gehaald.
weer bij de weerlozen,samen delen.
de super vaart er wel bij,je staat in de rij achter de nieuw komers,de samen delers.
het geld wordt weer ergens vandaan gehaald,btw benzine accijns,ze zijn wel creatief.
grenzen dicht,als het kalf verdronken is dempt men de put,en maar afwachten waar de volgende aanslag plaatsvind.

soledad | 16-11-15 | 13:19

Waarom pikt het Nederlandse schapenvolk slaafs alle multiculti ellende van de groeiende islam ghetto's in onze steden nog steeds? En waarom pikt het nog steeds slaafs de weigering van Den Haag om grenscontrole in te voeren (wat niet veel meer zal helpen want ze zijn al onder ons).
-
Nadat het volk de overheid al decennia lang heeft gewaarschuwd voor de grote gevaren van het binnemlaten van honderderdduizenden aliens, en zelfs na moord en aanslagen door diezelfde aliens weigeren de Haagse trawanten van Brussel in het slechtste kabinet van voor WO-3 toch nog steeds om vaste en permanente grenscontrole in te voeren.
Dat alles ter glorie van de Brusselse natte droom van Das Gross Europaeische Vierte Reich.
-
STOP de waanzinnige influx vandaaag nog..!
Het is al bijna te laat..!

telelezer | 16-11-15 | 13:09

@ duitse herder | 16-11-15 | 09:32

U is recordhouder copy paste in Denemarken ?

De gezellige Syrier | 16-11-15 | 12:55

-weggejorist-

Ariman | 16-11-15 | 12:53

Ook in Bocholtz (gemeente Simpelveld) kregen de bewoners een brief zonder inspraak mogelijkheden. Dus 200 "vluchtelingen" in een sporthal naast een school. Deze week. Reactie van ouders: "Er hoeft maar 1 ding te gebeuren en we houden massaal onze kinderen van school". Eens zien hoe dit afloopt.

Kamervraag | 16-11-15 | 12:39

Johnny Quid 09.01: Waarom wil je ruim 1 miljoen "dobberbelgen" uit 1914 zoals jij ze noemt, negeren terwijl je wel je geëerde aandacht besteedt aan 12.000 sukkels uit het Midden-Oosten?
De Middelburgse Courant deed anders op 12-08-1974 14-12-1914 wel haar journalistieke plicht en illustreerde daarbij dat men van de ene dag op de andere vluchteling of wegjager kan zijn, al naar gelang van de politieke situatie:

"Op 12 aug. 1914 meldde de correspondent uit Oostburg dat er met de stoomtram Duitse en Oostenrijkse vluchtelingen uit België komen, die klagen over de ruwe bejegeningen. De krant meldt verder: Hun ellende is onbeschrijflijk".
Dit wat betreft de weggejaagden, op de vlucht voor de Belgische volkswoede over de Duitse inval.

De Courant meldde op 13 october: "...... de stoomtram Breskens-Maldeghem ging gisteravond niet meer tot Maldeghem (België), omdat alleen bij Eede (grens) reeds 2 à 3.000 menschen stonden te wachten. honderden per auto, rijtuig, hondenkarren, te voet en met kinderwagens. Een heel triesten indruk maakten deze volksverhuizers toen het flink begon te regenen." Velen moesten de nacht doorbrengen in de duinen tusschen Knocke en Cadzand. enz.

Dit waren dus de Belgen, op hun beurt op de vlucht voor de weinig zachtzinnige manier van doen van de Duitse troepen.

Op 14 oct. begon het opnieuw en nu kwamen er duizendtallen meer, met de gewone tram en met 6 extra treinen waaronder één bestaande enkel uit goederenwagens waar de menschen lijf tegen lijf aangedrukt met honderden de reis van Sluis naar Breskens maakten. Alleen te Oostburg zijn er omtrent 2.000 onder dak gebracht. Als dit Donderdag zo door gaat, is er geen mogelijkheid meer dragelijke verblijven voor de menschen te vinden.

Zo zie je maar, beste Quid, niets nieuws onder de zon (als die dan al schijnt).
Dit waren dan de Belgen zelf die dezelfde weg opgingen als de eerdere "vijandige" vluchtelinge.

Kleine toegift: In 1940 verbleven honderden Duitse joden in Sluis, wachtend op toestemming om via Oostende naar Engeland over te steken. Velen zaten daardoor in mei 1940 in de val. Dezelfde gebouwen van de Franse School werden in 1944 dan weer gevuld met honderden echte of vermeende NSB-ers.

bruin kikkertje | 16-11-15 | 12:38

'Wat er dus gebeurt, als de influx van nemers van die verzorgingsstaat de capaciteit van de gevers ruimschoots gaat overschrijden. Goed nieuws: dan nemen die immigratiestromen vanzelf weer af en zullen de emigratiecijfers gaan toenemen.'
Typisch Links wensdenken weer: We hoeven niks te doen, want het probleem lost zichzelf wel op. In de jaren 60 dacht heel Links Nederland ook dat al die gastarbeiders zichzelf wel zouden aanpassen en op den duur zouden seculariseren in onze Westerse samenleving. Het tegendeel is echter bewezen en moslims eisen steeds verdergaande aanpassing van de Westerse samenleving aan hun geloof en cultuur. Als ik links Nederland was zou ik de komende jaren gewoon lekker 1 miljoen moslims per jaar de EU binnenlaten, want het probleem lost zich echt vanzelf wel op. Echt waar...

freelux | 16-11-15 | 12:22

Kom maar lekkers binnen met je kolerezooitje en nog staan er StaatSmongolen met een bordje Welkom . Onze Intelligentsia zal wel snel weg wezen en de binnen gehaalde Pestzooi voor het Plebs achter laten . Veel succes er mee Jullie allemaal . Doegie .

liegende lippen | 16-11-15 | 12:07

Rechtsdwalende autist@ hij zegt het zelf dat hij een pistool heeft, google even op rutte en pistool..... lieg ik nu of liegt hij?

daddys hatchet | 16-11-15 | 11:55

Nou in de televaag is het wel weer duidelijk welke van de twee heren van de tweede kamer realisties is. We spreken dan pechtold versus Wilders. Nou duidelijk mag zijn dat het meneer Wilders is. Pechtold blijft roepen welkom terrorist kom maar binnen. De thee staat al klaar.Dat d666 wordt werkelijk steeds staatsgevaarlijker.Gelukkig ook eens iets positiefs te melden. Een jongeren imam die een andere weg is ingeslagen en het wel durft te zeggen. Dat het weldegelijk met islam te maken heeft.Kijk dat is nu positief.Waren er maar meer van dat soort imams.Die door heeft dat het tijd wordt dat het keihard aangepakt word en het werkelijk durven benoemen.En erkennen dat het een groot probleem is.Maar duidelijk is dat je van de kant van de pechtoldjes,de samsons en de klavers hier in nederland niks hoeft te verwachten en het duidelijk mag zijn dat pinokkio Rutte een grote drol is zonder enige Ruttegraat.Het wordt tijd dat nederland laat zien dat we het zat zijn door de peilingen op te stuwen naar 50 zetels voor wilders. Dan geloof me wordt dat boevenzooitje pas echt wakker. En begrijpen ze dat hun pluche echt in gevaar komt als ze de knuffel instelling hoog blijven houden en ons burgers daarmee in gevaar brengen.Tijd dat we massaal laten zien dus dat we het zat zijn.

tweetybird | 16-11-15 | 11:50

verbanden | 16-11-15 | 11:35
Idd. Moslims zullen moslims blijven. Afgelopen zaterdag bij Nieuwsuur Ephimenco (goeie!) en een of ander moslimradicaliseringsexpert (die zelf radicaal was).
Deze radicaliseringsexpert stelde vast dat het hoofddoekjesverbod in scholen zeer slecht zou zijn voor de integratie van moslima's. En dat dat kwaad bloed zou zetten want men kan zijn geloof niet beoefenen. Met andere woorden wij moeten alle ruimte geven aan de achterlijkheden van moslims die zoals bewezen is hun thuislanden enkel voor problemen zal zorgen... want anders zullen ze wel eens radicaal worden!Dit is gewoon een dreigement.
Weet je wie niet hun geloof en vrijheden kunnen uitoefenen? Joden,homo's,christenen, andersdenkenden en criticasters van de islam in islamitische landen!

Julia | 16-11-15 | 11:45

@watazooi | 16-11-15 | 11:30

Maakt voor moslims niks uit. Er worden meer moslims door moslims vermoord dan door anderen.

Pieter V | 16-11-15 | 11:40

Moslims zullen moslims blijven. De nu opeens uitgestoken hand is een farce. Blijven ontkennen dar dit iets met hun geloof te maken heeft is complete waanzin. Maar zo rollen we. Wij als Westen hadden ons niet moeten bemoeien met etc etc. Wij als Westen? Dat Westen, dat verderfelijke Westen waar jullie wel zo nodig de afgelopen 40 jaar in hebben weten te wurmen en godverdomme waar jullie alle kansen van de wereld hebben gehad om er iets van te maken. Jullie zijn het Westen, stelletje gekken, met politiek waar jullie zelf voor gestemd hebben dus medeschuldig aan whatever wij fout zouden hebben gedaan; in dit vieze nare Westen hebben jullie vrijheid van alles en toch....... zijn jullie blijkbaar het Westen niet. En maar meer en meer eisen want oh zielig en geloof. Subsidies, uitkeringen, hele verdwenen volkswijken, criminaliteit, eigen scholen, taalachterstand, onaangepast gedrag en geloof. Altijd weer dat achterhaalde sprookje; nodig nog eens een 400 eeuwen achterlopende sjeik uit, misschien dat dat nog eens wat helder en verfrissend inzicht oplevert. En nu gebeuren er nare dingen. Dank. Dank. Dank. Allah roepende malloten opgeleid in een door moslims uitgeroepen kalifaat genaamd Islamitische Staat waar de wetten van de koran ongenadig hard regeren heeft nu de shit er is opeens niks met de islam te maken?!? Het geloof van vrede en liefde? Raar dat overal dan steeds de pleuris uitbreekt. Oh, ik mag niet in jullie en wij denken? Doen jullie ook. Nog iets? Die uitgestoken hand? Spijt me, ik weet het niet, moeilijk te geloven. Volgende week blijkt er weer een wijzend vingertje naar een ander aan die hand te zitten. Rukzooi is het aan het worden.

verbanden | 16-11-15 | 11:35

Men importeert armoede,achterlijkheid, minderwaardige culturen en denkbeelden, sociale en etnische spanningen en een enorme financiele kostenpost. En nog steeds doen onze bestuurders, elite en media of dit een verrijking voor ons land zal zijn. Laten we het eens praktisch gaan bekijken, na een tijd worden asielzoekers toegelaten,(hoogste bedrag van Europa en uitgeprocedeerden zullen ook niet weg gaan)waar ze voorrang zullen krijgen op sociale huurwoning die al schaars zijn, waar komen ze terecht? voornamelijk in achterstandswijken met veel moslims en allochtonen, zullen ze een baan hebben en integreren? Nee, Syriers zitten net onder de Somaliers in de uitkeringen, de islam helpt ook niet echt om te integreren en als je in een islamitische enclave woont waar geen Nederlands wordt gepraat wordt het lastig om Nederlands te leren. Kortom, druk op soc.huurwoning wordt groter, er zijn nu al geen banen laat staan voor mensen uit achterlijke landen. Deze mensen zullen gefrustreerd gaan leven en hun eigen thuislanden ophemelen, dat aan hun zonen meegeven in de opvoeding en voila, je hebt er weer een terrorist bij.
Laat staan dat het zoontje geen terrorist wordt maar wel ruimte zal gaan eisen voor al zijn islamitische regels en die probeert op te legen aan anderen, want stel je voor anders wordt hij wel terrorist!
Wanneer je zal vragen op straat aan de mensen of men in een islamitisch land zal willen wonen zal men allemaal NEE zeggen, het is mij dan ook een vraag waarom wij de inhoud van islamitische landen hier allemaal naartoe halen.
In het verleden en vandaag laat zien dat zij voor grote problemen zorgen.

Julia | 16-11-15 | 11:35

@zwetser2014 | 16-11-15 | 10:09

Donder eens op met die hoofdletters en leer daarna eens fatsoenlijk Nederlands te schrijven.
Zal wel nooit lukken.

Pieter V | 16-11-15 | 11:33

Voordeel van veel vluchtelingen is natuurlijk wel dat de kans op een aanslag in nl kleiner wordt. Je eigen nest bevuil je toch niet?

watazooi | 16-11-15 | 11:30

De werkgevers zullen wel blij zijn met extra aanwas van gratis arbeid.

ProAsfalt | 16-11-15 | 11:26

Vluchtelingen (vrouwen en kinderen) toelaten en verzorgen, maar mannen terugsturen en laten vechten tegen waarvoor ze zgn. vluchten! Ze vinden het waarschijnlijk makkelijk om een ander de hete kastanjes uit het vuur te laten halen.

roadking51 | 16-11-15 | 11:24

Alle vluchtelingen rechtstreeks naar het afvoerputje van Nederland sturen , namelijk het Westland. Aldaar zullen de vluchtelingen te werk gesteld worden in den kassen , alwaar bekeken wordt of de vluchteling ook welwillend is om fysieke arbeid te verrichten. Zo kan men in twee weken al bepalen welke status de vluchteling krijgt en het kaf van het koren scheiden.

dogbitedog | 16-11-15 | 11:20

@daytripper | 16-11-15 | 09:32

Gelukkig! Goed om te horen. We hebben dringend meer hoog-opgeleide geradicaliseerde aanhanghangers van de PVV nodig.

Pieter V | 16-11-15 | 11:19

Geonderbuikd is met een -t want Kofschip en zo.

soldier-of-fortuyn | 16-11-15 | 11:18

Dat al die linkse gut-menschen er maar een 2e baan bij nemen om dit allemaal te bekostigen... Of uberhaubt een baan, als het van die hippies zijn die wel roepen maar niet bijdragen...
.
Ik draag al zat van mijn zuurverdiende centen af en doe dit met liefde voor de mensen die wel willen werken maar niet meer aan de bak komen of aan mensen die wel willen maar niet kunnen door bijv. medische omstandigheden...
Maar voor een gelukzoeker die hier komt en gelijk klaagt over het brood en gebrek aan TV heb ik echt NIKS over...
Bovendien draag ik liever bij aan meer veiligheid dan dat we nog een X aantal gelukzoekers met onbekende achtergrond importeren.

a4p | 16-11-15 | 11:06

Mijn god hoeveel domheid en naieviteit kunnen onze leiders tentoon spreiden?

'Nog nooit IS'er tussen vluchtelingen gezien'

MALDEN -
De Immigratie- en Naturalisatiedienst IND heeft tot dusver nog nooit iemand met een IS-achtergrond betrapt in de stroom vluchtelingen die naar Nederland komt. Er zijn wel mensen gevonden die om andere redenen niet welkom zijn in Nederland. Dat heeft hoofddirecteur Rob van Lint maandag gezegd. De IND overlegt sinds het weekeinde met allerlei andere diensten over eventuele extra maatregelen na de aanslagen in Parijs.

www.telegraaf.nl/binnenland/24747194/_...

rode peper | 16-11-15 | 11:05

Wie begrijpt het niet dat dit een imperialistische invasie is. Integreren zal nooit gebeuren doordat deze mensen de islam en bijhorende fascistische cultuur mogen behouden.
Hoelang pikt Nederland dit nog? Hoeveel bloed moet er vloeien? Hoeveel welvaart moet er kapot? Laten we dit op een burgeroorlog uitlopen?
Grenzen dicht!, uitzetten en opvang in de regio!

Antitheïst | 16-11-15 | 11:01

duitse herder | 16-11-15 | 10:16
Lijkt me vrij optimistisch. Hebben we in NL wel eens ooit een uitzettingspercentage van 30% gehaald? Als daar uberhaupt al betrouwbare statistieken van zouden bestaan...

Gen. Maximus | 16-11-15 | 11:01

Ons land gaat naar de kloten.
Julia | 16-11-15 | 10:52
.
Het land ís naar de kloten. Het vertyfde linkse schip is gezonken. Ik ben jaloers op de enkelingen die geld genoeg hebben voor een reddingsvest genaamd 'emigreren'. De arme sloebers (zoals ondergetekende) zullen verdrinken.

De Heilige Fappert | 16-11-15 | 11:00

van

NACademicus | 16-11-15 | 11:00

Die volkskranr, daar wordt je toch kotsmisselijk

NACademicus | 16-11-15 | 10:59

Bekijk eens de MigratieData website ( www.migratiedata.xyz ) en zie hoe de actuele live tellers de aantallen en kosten van de asielzoekers en vluchtelingen instroom tonen.

iVent | 16-11-15 | 10:57

Op Trouw een artikel van dat meisje waar hier ook een filmpje van was, ze vond de opvang niet goed genoeg.
www.trouw.nl/tr/nl/36561/Asielbeleid/a...
Oja, wanneer ze in haar kamer omkleed proberen mannen binnen te komen en de Syrische mannen daar vinden het niet goed dat ze mannelijke vrienden heeft....
Leuk mannelijk volk halen we hier binnen he! Ons land gaat naar de kloten.

Julia | 16-11-15 | 10:52

dat zijn dan 12000 uitkeringen + salaris voor Geitewollensokken van de coa. Alleen nog Maar Niet_moslims erin laten.

blanke pool | 16-11-15 | 10:50

Grenzen dicht. Het is trouwens erg vreemd, dat de goedlinksche mensen een pest hekel hebben aan Nazis en dat soort tuig, maar toch de meest fascistische religie hier binnen haalt en hen welkom toezingt. Hoe dwaas kun je zijn. En dat die mensen vluchten voor IS, is denk ik, niet geheel waar. Als dat zo is, waarom vluchtten ze niet eerder. IS is toch niet afgelopen zomer opgericht. Als er zoveel komen, zit er wat achter. Vraag in Brussel en vraag Erdogan maar eens.

Rest In Privacy | 16-11-15 | 10:47

Wat een duidelijke taal ineens.

Geen idee waar je op vakantie bent geweest Quid, maar als je zo vriendelijk zou willen zijn om aan Arrogander, Judi Saggetnie en de hele NPO je vakantiebestemming door te geven dan is er wellicht toch nog hoop voor Nederland.

Conny Clit | 16-11-15 | 10:45

ook al slaan rusland en china de handen in een en maken isis kapot, dan zegt die linkse bende hier dat deze 'vluchtelingen' niet terug kunnen omdat hun land is vernietigd.. het is een hopeloze situatie.. nog een paar maanden en wij zijn de vluchtelingen.. en dan maar kijken in welke landen ze ons binnen laten en hoe ze ons opvangen

eruitflapper | 16-11-15 | 10:43

@roze_bril | 16-11-15 | 09:51
en wie stonden er te springen toen Irak binnen werd gevallen dan?
die vluchtelingen vluchten voor ISIS: was nooit ontstaan als Irak geen failed state was, en de kopstukken elkaar niet in een Amerikaans gevangenenkamp hadden ontmoet
als het links is dat wegkijkt, dan is het guurrechts dat keihard wegloopt voor haar verantwoordelijkheid

hipocritisch | 16-11-15 | 10:41

Welkom terug, Quid. Wel een beetje overdreven om meteen 12000 mensen mee terug te nemen van verkansie.

Driewerf Hoezee | 16-11-15 | 10:37

@drekzooi | 16-11-15 | 10:21
En je hebt niet gezegd bij Pauw? Gemiste kans.

R van Perzie | 16-11-15 | 10:36

Oorlog's taal van Rutte wordt door NPO radio1 belachelijk gemaakt.
Onverlet dat die Plag van deze zender en met haar de pseudo wetenschappelijke gasten dit land indoctrineren met hun liefde voor de islam, het is zelfs verheven tot hoofddoel!

lanexx | 16-11-15 | 10:35

Deze regering dramt alles door, ook al zijn de gevolgen voor de burger desastreus.
Rutte is in oorlog met IS maar ondertussen laat hij wel de grenzen wagenwijd openstaan. De verzorgingsstaat dreigt het te begeven en de ouderen worden opgeofferd, maar ondertussen halen we wel massa's gelukszoekers met veel eisen binnen. En dat stopt niet, hoeveel aanslagen er ook zullen volgen. Deze regering is op ramkoers, heeft een eigen agenda en belang waar alles voor moet wijken.

miss error | 16-11-15 | 10:35

-weggejorist-

Radio Sydney | 16-11-15 | 10:33

-weggejorist-

Radio Sydney | 16-11-15 | 10:33

Heeft iemand, iemand nu eigenlijk al eens de vraag gesteld wáárom we ze zomaar binnenlaten? Waarom politici en linksmensen Nederland toch zo graag willen afschaffen? Waarom er nergens geld voor is maar wel voor duizenden asieleisers? Waarom hebben we jaren de eigen bevolking opgevoed met SIRE spotjes over mannen die op zondag en vlees komen snijden tot aan iets met een beter milieu, om vervolgens complete randdebielen binnen te laten die vrouwen als tweeranks beschouwen en nooit van een beter milieu hebben gehoord (laat staan een baan gaan zoeken om zich op te werken tot dat milieu). Waarom, GeenStijl? Ik kijk óók naar jullie om die vraag eens te gaan stellen. Hop hop, aan de slag, luie donders.

Radio Sydney | 16-11-15 | 10:33

Wat kan een vakantie een mens goed doen! Quid, ga zo door!!

Pat1982 | 16-11-15 | 10:31

Nederland heeft de regering die het verdient, geen greintje medelijden met mijn heimat!

Boemibol | 16-11-15 | 10:30

tipo | 16-11-15 | 09:58
Onze welvaartsstaat politici zijn volkomen overpowered door dit probleem en proberen die nu wanhopig weg te relativeren.
-
Alle grote aanslagen zijn gepleegd door import van vele verschillende nationaliteiten en ondersteund door vele verschillende terreurgroeperingen.
In héél Europa is er maar één import groep die met kop en schouders boven de rest uitsteekt wat criminaliteit, parasitisme en andere ellende betreft.
-
Al deze problemen hebben maar één gemeenschappelijke factor en dat is de islam.
Maar wat zegt onze wegkijk-politiek uit monde van Rutte?
"Nee hoor, we hebben echt geen probleem met de islam."
-
Wegkijken, ignoreren en ontkennen omdat ze geen oplossing weten. (net als toen met de Multiculti ramp.)
Het probleem is namelijk moeilijker dan bepalen hoe laat Sesamstraat op TV moet komen.

moitambien | 16-11-15 | 10:30

Een vermakelijk stuk van Quid, heb er hartelijk om gelachen. Tja, dat zijn van die rare logische beweringen: niet alle Syriërs zijn terroristen, niet alle politici zijn compos mentis, etc.. En wat maakt het trouwens uit. Er is maar 1 explosieve Syriër nodig voor een daad van terreur.

isitsoornot | 16-11-15 | 10:28

@mezelf...
Was overigens bij Pauw... ene Mounir Samuel.
Wat een ellende...

drekzooi | 16-11-15 | 10:21

71% van alle binnenkomers zullen blijven. Ook afgewezen binnenkomers. In Nederland.

duitse herder | 16-11-15 | 10:16

@roze_bril | 16-11-15 | 09:51
Ah, die prachtige geslaagde arabische lente.
Tot aan lelijke europese linkstrutten toe die gingen buikdansen op tafel. En ouwe linksidealist/hippie Matthijs van Nieuwkerk zag dat het goed was.

drekzooi | 16-11-15 | 10:16

Wil je een plan? Geen probleem. Maar dan moeten eerst de geesten daar rijp voor zijn, en dat is allerminst nog zo in Den Haag en bij de ambtenarij van het COA.

Dat is het probleem: mocht er iemand met een plan komen, dan wordt 'ie compleet afgeschoten en weggedemoniseerd zolang daar ook maar één beperkende element ten opzichte van het huidige vluchtelingenverdrag in opgenomen is (dat verdrag dat ons min of meer verplicht iedereen uit een oorlogsland die aangeeft graag hier te willen wonen te voorzien van een huis en uitkering).

Daarnaast blijven harde culturele integratieeisen onbespreekbaar en is ook een afschaffing van religieus onderwijs (alle religieus onderwijs) een onbespreekbaar onderwerp in ons land, want alle culturen zijn gelijkwaardig en we moeten handjes houdend de regenboog tegemoet....*barf*

Nee, een daadwerkelijk goed gebealnceerd en doelmatig plan vereist dat we eerst de realisme-correcite ondergaan die daarvoor nodig is. Vergelijk het met een reorganisatie: eerst een onstlagronde in top en middenmanagement, daarna zijn de geesten pas rijp. Idem hier.

F#ckingAwesome | 16-11-15 | 10:14

Vergeet U niet deze week de niet-verplichte Schoolbijdrage à € 346,- voor uw kind te betalen? Het is niet verplicht maar anders kan de school geen tafels en stoelen kopen. En ook graag direct die € 200,- voor uw tweede kind. En de € 400,- voor het 2 daagse schoolreisje naar de Ardennen? Het geld is namelijk OP. En volgens onze berekeningen heeft U na belasting nog 22% van uw nettosalaris over, dus. Wees eens solidair.

Piet Karbiet | 16-11-15 | 10:13

Heel Holland Bukt.

swassannuf | 16-11-15 | 10:09

-weggejorist-

zwetser2014 | 16-11-15 | 10:09

Gelukkig weet ik dankzij Judith Sargentini van Groen Links dat er tussen die 12.000 geen moslim terroristen zitten.. Want stel je voor zeg wat een risico we anders zouden binnenhalen...

LeBlanc | 16-11-15 | 10:07

@FrankVeer | 16-11-15 | 09:18

Nee dat was niet zo. Wel was het zo dat er na dat jaar gezinshereniging werd geregeld zodat het werkelijke aantal 3x zoveel was als geregistreerd.

The_Challenger | 16-11-15 | 10:06

Gefeliciteerd allemaal! Welk een heugelijk feit.
En dat allemaal door dit kleine landje.
Kan Zweden nog een voorbeeld aan nemen met hun paniekerige "grenzen dicht"

Zo en nu allemaal ff doorpakken en aan de slag.
Dit record kost namelijk een paar centen dus huphup!

Silent Scream | 16-11-15 | 10:06

Hoeveel zal het percentage echte vluchtelingen zijn en hoeveel gelukszoekers worden er uitgezet of keren terug? Ik vrees dat die aantallen schrikbarend laag zijn. Eigenlijk een kleine variatie op Hotel California: je kan altijd binnenkomen en je hoeft nooit meer weg.

miss error | 16-11-15 | 10:05

Vluchtelingen in principe welkom. Deze inflow betekend het einde van de welvaartstaat. Amerikaanse toestanden gaat het worden. Haves and havesnot. Wapenbezit wordt normaal. De gevangenissen zullen overvol gaan worden. Zeker de moslimistische vluchteling zal nietcen nooit kunnen en willen integreren. Dus, tijdelijke ipvang voor hun.

diek | 16-11-15 | 10:04

necrosis | 16-11-15 | 09:05
What about never?

Dirk III | 16-11-15 | 10:04

Zucht.. ik ga maar werken want het die verzorgingsstaat en alle politici moet ergens van betaalt worden.

Dirk III | 16-11-15 | 10:03

-weggejorist-

zwetser2014 | 16-11-15 | 10:03

@Reinaert | 16-11-15 | 09:53

Ach natuurlijk, hoe heb ik zo dom kunnen zijn. Excuses.
Ik zal meer respect tonen voor deze mooie culturen.
Welkom, welkom.

Piet Karbiet | 16-11-15 | 10:02

Als van die eco-emigranten slechts 1% terrorist is dan hebben we toch gauw 500 van die geloofs gekken om ons heen om onze democratie aan te vallen.Het zijn veelal mannen dus onze vrouwen zullen vroeg of laat ook ten prooi vallen.Al met al slechte vooruit zichten want vrijwillig zullen er misschien 4 of 5 terug gaan.Hoe gaan we dit immense probleem oplossen?Het is al te laat,ze zijn al hier en gaan nooit meer weg.Wij hebben besloten als NL zijnde het nog een jaar hier aan te zien en dan ver weg van deze ellende te emigreren.Als Nederlander worden wij dus zelf vluchteling zonder dat er hier een bom is gevallen.Te triest voor woorden gewoon.Rubberen Rutte heeft het uit de hand laten lopen en vind de kleur van zwarte piet al 18 maanden belangrijker.

varkensvleesje | 16-11-15 | 10:02

Uit de poëzie-bundel van-van Aartsen;

Mijn vrienden van dit kabinet-
hebben de grenzen wijd open gezet,

Nu komen er terroristen aan,
dat heeft de PVV gedaan!

Met dichterlijke groetjes.......

mevr.Kribo | 16-11-15 | 10:01

Durereaguurder | 16-11-15 | 09:53
Als we maar bang genoeg worden dan vragen we daar zelf om. Verwacht deze aankomende week de eerste stemmen op de NPO dat met een sterker, eensgezind Europa dit niet meer voor zal komen. Maar dan moet er NU mandaat komen voor een STERK Europa. Dat soort retoriek. Gebeurde bij Charlie tenslotte ook en het draaiboek lijkt vooralsnog precies hetzelfde.

Adversary | 16-11-15 | 10:01

U bent zeer welkom, IS-strijder. Er zal u niets in de weg gelegd worden om uw aanslag voor te bereiden en te plegen. Ons justitieel apparaat is namelijk veel te druk met het intimideren en vervolgen van iedereen die kritiek heeft op het asielbeleid om zich nog met u te kunnen bemoeien.
Het gratis huis en Miele zijn halal geproduceerd dus daar kunt u met een gerust hart gebruik van maken.

sinar2 | 16-11-15 | 10:01

Pieter V | 16-11-15 | 09:47
De enige juiste parallel die getrokken kan worden is dat opvang in de regio het beste werkt..... Verder helemaal met je eens. Dit was ruim voor de komst vd verzorgingsstaat, onzinnige vergelijking derhalve. Ze komen hier niet om barrel bombs te dodgen, ze komen vanwege de voorzieningen. Dat mensen dat nog steeds niet willen inzien vind ik echt onbegrijpelijk.

Gen. Maximus | 16-11-15 | 10:00

@Mark_D_NL | 16-11-15 | 09:53

Inderdaad, weerbare mannen die er bovendien meestal ook nog eens gezond en weldoorvoed uit zien maar zich hier aandienen als 'vluchteling': dan heb ik zo mijn bedenkingen. Lafbekken - of erger nog: deserteurs - die niet voor hun eigen land willen vechten maar liever hier ons geld willen toucheren en vervolgens ook nog eens zeiken over de kwaliteit van de televisies en het broodbeleg.

Ik ben er wel een beetje klaar mee.

Reinaert | 16-11-15 | 09:59

" volgens de Volkskrant zijn niet alle Syriërs terroristen."
Het bekende laten we van de uitzondering de norm, maken omdat de dagelijkse realiteit haaks op onze pro-multiculti argumenten staat.
-
Natuurlijk zijn niet alle Syriërs terroristen.
Naast de Syriërs die wel degelijk terrorist zijn, zijn van de rest de meesten passief terrorist in dat ze NIETS zullen doen om een islamitische aanslag te verhinderen.

moitambien | 16-11-15 | 09:59

@R van Perzie | 16-11-15 | 09:32
Nee je moet je kind gewoon op een kruitvat laten zitten. Of je terroristen nou in de kaart speelt of niet; veiligheid voor alles. Natuurlijk is niemand echt veilig - en dan bedoel ik de burgerbevolking - voor die moordenaars maar je moet jezelf of je familie ook géén eenvoudig doelwit maken.
.
Ik ga al jaren niet meer naar de markt, doe mijn boodschappen s morgens vroeg, zo tussen 8 + 9 uur en vermijd ten allen tijde mensenmassa's. Ben ik bang? Nee. Maar ik doe gewoon wat ik zelf kan om van mijzelf geen doelwit te maken.
De tijden dat ik op de overheid kon rekenen voor mijn veiligheid zijn voorgoed voorbij.
Ons land is door het bewust binnenlaten van de 5e colonne onherstelbaar beschadigd.

Lupuslupus | 16-11-15 | 09:59

@Tostiman 09:56
180 doden en Pechtold maakt een woordgrapje over 'sluit de grenzen'.

We worden bestuurd door halve garen.

tipo | 16-11-15 | 09:58

daddys hatchet | 16-11-15 | 09:28
Wist u dat Rutte een pistool draagt? Een Walther PPK met verlengd greepstuk dacht ik

Vertel, want ik geloof er niets van.
wat heeft dat met Khadaffi en Beatrix van doen?
Had Beatrix soms ook een PPK in der haar?
Heeft u nog meer broodje aap?

rechtsdwalendeautist | 16-11-15 | 09:58

@R van Perzie | 16-11-15 | 09:48

Laat politiekcorrecten zelf maar op het door hun gecreeerde Islamofferblok kruipen met hun "gewonnen geven". Er is niets in deze wereld zo laf als politiekcorrecte zwijnen en die kunnen wat mij betreft de tering krijgen met dit soort domme retoriek.
.
We geven ons gewonnen door de grenzen open te laten, door niet terug te vechten, door niet aan te pakken. Dat mensen veiligheid gaan regelen voor hunzelf, geliefden, en naasten is niet jezelf gewonnen geven maar voorbereiden op wat komen gaat. Verstandig. Liefdevol.

Parel van het Zuiden | 16-11-15 | 09:58

Daar kan nog meer bij. De kans dat hier terroristen bij zijn is nihil.

Ausgebommt | 16-11-15 | 09:58

Plotseling vind ik Hongarije een aantrekkelijke optie als emigratieland...... nooit gedacht dat ik dat zou zeggen!

sallandstrots | 16-11-15 | 09:57

@Pieter V 09:52
Carel Brendel had Van Aartsen al eens over de knie gelegd: www.carelbrendel.nl/2015/03/25/meer-sh...

Jozias van Aartsen trekt op met een coalitie van Salafisten en moslimbroeders. Hij is een kwaadaardige gek die verdreven moet worden.

tipo | 16-11-15 | 09:56

Nederland is eigenlijk gewoon een provincie van Duitsland! Wees blij dat het maar bij 12000 is gebleven!

DerWaarheid4 | 16-11-15 | 09:56

@tipo | 16-11-15 | 09:33
Ja maar als we de grenzen sluiten dan kan er geen vliegtuig meer landen, geen boot komt meer in onze havens en de Duitsers kopen niks meer in Roermond. Aldus onze dorpsgekkie A.Pechtold vandaag in de krant.
Kan iemand de dwangbuis halen voor deze veilingmeester. Hij heeft te hard op zijn eigen hoofd gehammerd

Tostiman | 16-11-15 | 09:56

@gewiekst | 16-11-15 | 09:48
GeenStijl kijkt u mee? Waarom doen we dat niet eigenlijk? Super relevant onderwerp ervoor.

Heerlijk zou dat zijn.

Durereaguurder | 16-11-15 | 09:56

@gewiekst | 16-11-15 | 09:48
GeenStijl kijkt u mee? Waarom doen we dat niet eigenlijk? Super relevant onderwerp ervoor.

Heerlijk zou dat zijn.

Durereaguurder | 16-11-15 | 09:56

Volgens eurofieltjes zijn grenzen een illusie, enige onderbouwing van dat standpunt/mantra heb ik nooit gehoord.

compitaal | 16-11-15 | 09:56

Ja, wat die Van Aartsen uitkraamt is vreselijk populistisch. Schandelijk. Anderzijds moet het voor Wilders een compliment zijn om door van Aartsen in de uiterste andere hoek geschilderd te worden dan de terroristen. Ik zou er niet mee zitten als ik Wilders was.

Watching the Wheels | 16-11-15 | 09:56

Wij sturen onze soldaten naar Syrie en die Syriërs en andere uitvreters lopen te klagen over het eten hier en de dikte van een flatscreen TV. Die vechten NIET voor hun land!
--
Ik heb totaal geen respect voor deze slappe figuren die hier naar toe komen. Jonge mannen, die gaan lopen klagen terwijl westerse soldaten voor hun moeten vechten.
--
We geven ze ons geld, onze waardigheid en het leven van onze soldaten. En ze blijven ons haten.
--
We zijn compleet gek geworden.

Mark_D_NL | 16-11-15 | 09:53

@Piet Karbiet | 16-11-15 | 09:51

Dertienjarige meisjes? Die horen toch allang uitgehuwelijkt en bezwangerd te zijn?

Reinaert | 16-11-15 | 09:53

Niet dat het uitmaakt.

Watching the Wheels | 16-11-15 | 09:53

In Australië doen ze het beter, daar is het aanpassen of oprotte.

de uitbater | 16-11-15 | 09:53

daddys hatchet | 16-11-15 | 09:28
Door de pistool opmerking twijfel ik of ik de rest moet geloven, maar stel je hebt gelijk. Dan is dat toch gewoon beleid geweest? Geloof je nu echt dat de beleidsmakers dat niet hebben zien groeien? Dat de politie niet al heel erg lang geleden dit zag aankomen?

Dus de denkwijze moet zijn, oké ze wilde dat dit gebeurde, waarom? Wat heeft de beleidsmaker eraan om het expres te verzieken? Ik denk om de macht van de autochtoon kapot te maken om vervolgens makkelijker 1 EU te pushen.

Durereaguurder | 16-11-15 | 09:53

@Cuyahoga | 16-11-15 | 09:34

Die landverrader die zich Van Aartsen noemt heet in werkelijk Von Arschloch.

Pieter V | 16-11-15 | 09:52

Zomaar een vraag ... wat betekenen al die extra mensen voor het al dan niet halen van de Kyoto doelstelling nl.wikipedia.org/wiki/Kyoto-protocol ?
.
Wedden dat de multinationalvriendjes straks in nota bene Parijs via de vluchtelingen rek vinden om aan oude afspraken niet te hoeven voldoen?

Watching the Wheels | 16-11-15 | 09:52

Gelukkig is de Week van Respect net voorbij, daar hoeven deze 12.000 asieleisers dus de komende 12 maanden niet meer bij stil te staan. Scheelt weer een hoop gedoe met uitleg over ongewenst gedrag naar 13-jarige meisjes en hun moeder.

Piet Karbiet | 16-11-15 | 09:51

Ik zie dat politiek correct Nederland de site heeft gevonden.

daddys hatchet | 16-11-15 | 09:51

-weggejorist-

Padre Pio | 16-11-15 | 09:51

Emigratie, het begint steeds aantrekkelijker te klinken.

mennie | 16-11-15 | 09:51

@hipocritisch | 16-11-15 | 09:47

Al die linkse Gutmenschen stonden hier op de banken toen de Arabische lente zich voltrok. Nou, als iets het hele vluchtelingen drama op gang heeft gebracht is het dat wel. Obama (links) en Frankrijk (links) was daar voor verantwoordelijk.

roze_bril | 16-11-15 | 09:51

Ik hoop vooral dat er wat goede voetballers tussen die Syriers zitten. Ik ben een beetje klaar met dat gehannes van Mo en Amhed. Gaan alleen maar voor de pana's en geven zelden een lekkere pas.

Niak | 16-11-15 | 09:49

Ik slinger hem er nog maar een keer in: onze overheid gunt ons de mond niet met een referendum over de asieltsunami. Kunnen we niet, net zoals we met geenpeil gedaan hebben, handtekeningen in gaan zamelen van mensen die tegen de komst van asielzoekers zijn en deze overhandigen aan de overheid als signaal? Hoe meer handtekeningen, hoe sterker het signaal.

gewiekst | 16-11-15 | 09:48

De Literator | 16-11-15 | 09:21
Zeg, niet zomaar met werkbare oplossingen komen he! Eerst nog een paar topconferenties met copieuze diners nodig, met veel gratis geld naar de schurkenstaten die ons chanteren met de migrantenstromen!

Gen. Maximus | 16-11-15 | 09:48

@Mark_D_NL | 16-11-15 | 09:43
Don't get me wrong. Ik werk zelf in Brussel en ik maak me zeer grote zorgen. De Belgische politie(k) is qua Molenbeek-beleid nog een stuk krachtenlozer dan de Nederlandse.
Misschien is het inderdaad niet meer veilig om daar met je gezin te komen of te wonen. Ik twijfel, en ik hoor graag uit de eerste hand ervaringen van anderen.
De tijd zal het leren (en dat duurt niet lang meer).

R van Perzie | 16-11-15 | 09:48

deze vluchtelingencrisis is het resultaat van decennia gefaalde midden-oostenpolitiek, met de Irak-inval als triest dieptepunt
ga eerst maar eens de neocons die 'war for oil' bedrijven of steunen (ja, ook Wilders) om verantwoordelijkheid vragen, in de plaats van het allemaal weer op linkse gutmenschen te schijven

hipocritisch | 16-11-15 | 09:47

Kregen die gevluchte protestanten de dobberbelgen ook een volledig ingericht gratis huis, gratis gezondheidszorg, gratis de hele familie na laten komen en levenslang gratis geld voor een leven zonder ook maar een spat uit te voeren?

Wie de vergelijking met nu durft te maken is gewoon knettergek.
Ergo, de hele zooi van policor waanzinnigen is knettergek.
OK, dat laatste is een pleonasme maar dat maakt het voor de slechthorenden onder ons wat duidelijker.

Pieter V | 16-11-15 | 09:47

45.000 e € 25.000 = 1.125.000.000 kosten in jaar 1,

Uw Verzekeringsadvis | 16-11-15 | 09:47

Rechtsdwalende autist@
wist u dat Khadaffi een aantal jaren geleden bij Beatrix in de tuin logeerde? Er waren toen veel lachende gezichten bij de genoemde lieden. Die foto's zie je nergens meer.
Wist u dat bijna alle dictators in de wereld de macht behouden met steun van Amerika...
Wist u dat er in Turkije moordpartijen plaatsvinden onder de Koerdische bevolking door een leger dat deel uitmaakt van de Navo?

daddys hatchet | 16-11-15 | 09:47

@Dr.Dexter | 16-11-15 | 09:28

Idd iriteer ik me ook mateloos aan. Ze weten het zo zeker dat we zonder de EU helemaal niks zouden zijn. Alsof onze werk cultuur etc etc ineens zou verdwijnen zonder die elitaire Brusselse parasieten terend op ons bloed, zweet en tranen.

We hebben het lang genoeg geprobeerd lijkt me zo. Laten we weer eens terug gaan en kijken wat dat ons op levert.

Durereaguurder | 16-11-15 | 09:46

Je suis Wilders.

R.B.Scott | 16-11-15 | 09:46

@R van Perzie | 16-11-15 | 09:32

Moeten dan eerst alle studenten in Brussel gevaar lopen voordat ze daar weg moeten? Wat een onzin tegel zeg. En dan die platitude "je doet precies wat terroristen willen.." . Laat je eens nakijken of ga anders zelf in een voorstad van Parijs of Brussel wonen.

roze_bril | 16-11-15 | 09:45

@Mastermattie | 16-11-15 | 09:38

De Oranjes zijn niet vaak op verkansie hoor, ze zijn soms gewoon wel eens een dag thuis, om schone onderbroeken te halen voor het volgende onzinnige snoepreisje.

Nou ja, thuis: echt thuis kan pas nadat het werkpaleisje is opgeknapt à raison de € 59 miljoen uit uw en mijn portemonnee. En dan rekenen we de budgetoverschrijdingen nog niet eens mee.

Reinaert | 16-11-15 | 09:44

En we zijn ook nog Wereldkampioen Korfbal geworden!

Piet Karbiet | 16-11-15 | 09:44

@R van Perzie | 16-11-15 | 09:32
"Precies wat de terroristen willen" - O, jij gaat je dochters midden in Molenbraak zetten? Neem de proef op de som. Dan worden je ogen wel geopend. Het is zo wel erg beste man.

Mark_D_NL | 16-11-15 | 09:43

@Cuyahoga 09:34
Jozias van Aartsen liet Salafisten door de Schilderswijk patrouilleren in februari van dit jaar. Hij zet zich dus enkel af tegen Wilders en niet tegen Salafisten.

tipo | 16-11-15 | 09:43

@Mastermattie | 16-11-15 | 09:38
De huidige 'Oranjes' zijn nazaten van De Ranitz.
Niets meer of minder.
Linkjes heb ik genoeg gepost, dus even zoeken....

necrosis | 16-11-15 | 09:42

-weggejorist-

DonSwami | 16-11-15 | 09:41

@wakkere_nederlander hehe Refugee Parcs®

Rest In Privacy | 16-11-15 | 09:40

Twaalfduizend raketgeleerden, neurochirurgen, wiskundigen en hoogleraren in één maand: Nederland blijkt een buitengewone aantrekkingskracht te hebben en zal daarmee één van de sterkste economieën ter wereld worden. Allah zij dank! Oh. Wacht.............

Reinaert | 16-11-15 | 09:39

De vraag is niet of, maar wanneer we onze thuisland en Europa terug moeten vorderen. Ik ben er heilig van overtuigd dat die tijd eraan zit te komen, met dank aan de wegkijkers, de pseudo-intellectuelen, cultureel marxisten en overige debielen welke minderwaardige culturen hier geen stro-breed in de weg hebben gelegen. Onder het mom van "tolerantie" en "pacifisme" gaan ze door met het slopen van vrijheid, tolerantie ten koste van alles; zelfs je eigen vrijheden en cultuur.

HaatAth3ist | 16-11-15 | 09:39

@jemagookniksmeer | 16-11-15 | 09:34
Als je in een sociale-huurwijk woont is dat zeer aannemelijk, helaas...

Mastermattie | 16-11-15 | 09:38

@rechtsdwalendeautist | 16-11-15 | 09:30
De Oranjes zijn om de haverklap op vakantie dus daar kun je ook geen touw aan vastknopen.

Mastermattie | 16-11-15 | 09:38

Ik wens al onze us en eu fetischisten (vvd , pvda , groen links , en boven al d 66 stemmers ) veel geluk en wijsheid met deze gelukzoekers ! Het zal niet Lang duren voor dat wij zuid afrikaanse toestanden hier krijgen !
Denk dat plan B ( Australia, New Zealand , Canada)en C (Rusland waar veel specialist Welkom zijn) nu voor veel ontgoggelde nederlandse burgers in werking gaat treden!
Ben benieuwd hoe druk het gaat worden bij de emigratie beurs in Houten !

pietka | 16-11-15 | 09:37

Alle jonge mannen tussen 15 en 45 direkt terug om te vechten tegen IS, er is nog veilig gebied genoeg in Syrie en Irak, van daar uit er tegen aan mannen.

BoerinFrance | 16-11-15 | 09:37

12.000 potentiële ploflims. De AIVD gaat het druk krijgen.

Zeddegeizot | 16-11-15 | 09:35

Mastermattie | 16-11-15 | 09:24
Tegen die tijd wonen ze al niet meer op het AZC maar naast u.

jemagookniksmeer | 16-11-15 | 09:34

duitse herder | 16-11-15 | 09:32

He ouwe Deen, ben je er weer?

kwark001 | 16-11-15 | 09:34

Allemaal cultuurverrijkers, toch?
We hebben vrijdagnacht kunnen bekijken hoe de cultuur verrijkt is.

mallekater | 16-11-15 | 09:34

Je moet maar zó denken dat als er straks een paar miljard zijn afgeslacht, dat er dan weer wat Lebensraum is voor de rest.

bodemloos | 16-11-15 | 09:34

Judas van Aartsen:
We moeten ons afzetten tegen salafisten én Wilders, want salafisten en Wilders hebben samen 120 mensen vermoord in Parijs.
Zo hebben de Nazi's én Anne Frank samen 6 miljoen joden vermoord in WOII.

twitter.com/rjduin/status/66591619155...

Kijk, je kan grenzen open en dicht zetten zoveel je wil, zolang er in dit land een vijfde colonne is, met zelfs burgemeesters als aanvoerders, houd je de middeleeuwse achterlijkheid toch niet buiten.
Dit soort mensen zal eerst afgestraft moeten worden, door de stemmers (oh wacht, op een burgemeester kun je niet stemmen), door de rechter, of door de hoon van het publiek.

Cuyahoga | 16-11-15 | 09:34

daddys hatchet | 16-11-15 | 09:28
Wist u dat Rutte een pistool draagt? Een Walther PPK met verlengd greepstuk dacht ik

Vertel, want ik geloof er niets van.

rechtsdwalendeautist | 16-11-15 | 09:33

@daytripper | 16-11-15 | 09:25
Gewoon een kwestie van de regels aanscherpen.
Mannen die in een jurk rondlopen en de hele dag in een koffiehuis hangen en geen woord Nederlands spreken?
Gelijk het land uitzetten!
Mag ik natuurlijk niet zeggen, maar ik mag wel hun uitkering betalen!
Tijd voor Wilders I....

necrosis | 16-11-15 | 09:33

@Dutch_Holland | 16-11-15 | 09:26
'0,1% is een potentiële terrorist, o wacht dat zijn er maar 12 vorige maand.'

Waarvan 8 ook daadwerkelijk hun ding hebben gedaan.
Twee zijn ontsnapt dus er zijn van die lichting nog 6 terroristen over. Nu de cijfers voor de maand november afwachten...

wakkere_nederlander | 16-11-15 | 09:33

Alexander Pechtold wil zonnepanelen tegen de Islamic State en Rusland inzetten. Jesse Klaver wil CO2-reductie tegen de vluchtelingenstroom inzetten. Diederik Samsom wil de VARA inzetten om de beelvorming te kantelen. Mark Rutte verklaart ondertussen de Islamitische Staat de oorlog, zonder dat we die atoombom eindelijk gegooid hebben.

Geert Wilders heeft ondertussen gelijk gekregen op alle punten, maar feiten doen er gelukkig niet toe, enkel gevoelens.

tipo | 16-11-15 | 09:33

Ik ben hoog-opgeleid,in het verleden Pvda-stemmer en zelfs lid. Nu PVV stemmer en de wanhoop nabij om de verkwanseling van ons ooit zo mooie land.
Ik ben dus geradicaliseerd.
Zo heet dat toch?

daytripper | 16-11-15 | 09:32

@daddys hatchet | 16-11-15 | 09:28
Overdrijft u nu niet? Zo erg kan het toch niet zijn dat alle studenten in Brussel gevaar lopen?
U geeft zich wel erg gemakkelijk gewonnen. Precies wat de terroristen willen...

R van Perzie | 16-11-15 | 09:32

De kikker zit zo onderhand in een drooggekookte pan te verkolen.

Rest In Privacy | 16-11-15 | 09:32

Immigratie naar Nederland:

2010 - 154.432
2011 - 162.962
2012 - 158.374
2013 - 164.772
2014 - 181.736
2015 - 183.956 was verwachting per 1-1-2015
.
2015 wordt nu: plus 40.500 extra = 224.456
.
Dat is opgave NOS: Laatste 9 weken was 22.500, of 2500 p.week. Op basis daarvan 18.000 de komende 8 weken. Is totaal 40.500 extra.
.
Een andere vergelijking 2015:

Emigratie 147.156 en immigratie 224.456

Verschil migratie is 77.300 méér mensen in Nederland.

duitse herder | 16-11-15 | 09:32

je suis bier | 16-11-15 | 09:29
Goedemorgen...

je suis bier | 16-11-15 | 09:31

Nou dan doen we als vermeende Zwarte Piet racisten (bron: UN) toch nog iets goed als we zo populair zijn bij zielige dobbernegertjes.
Allemaal een mutsje op en "Zie ginds komt de opblaasbare rubberboot" zingen.

MyCatIsDoingThis | 16-11-15 | 09:31

En natuurlijk zit er geen enkele terrorist bij, er is geen enkel bewijs, het is allemaal een Zionistisch complot, hè, Judith?
En het gaat er vooral om de PVV te bestrijden, niet de stront achter je uilenbril vandaan te spoelen, hè Jozias?
En alle andere landverraders en opvolgers van Mussert en Rost van Tonningen.

KarelMarks | 16-11-15 | 09:31

De vluchtelingencrisis kun je als volgt uitleggen:
Wie wil er als normaal mens nog in een islamitisch land wonen?

Islamofiel | 16-11-15 | 09:30

Ik maak me er helemaal niet druk over, zodra de oranjes het startsein geven en de koffers pakken moeten we weg wezen.

rechtsdwalendeautist | 16-11-15 | 09:30

Ik voel me af en toe zoals dat jongetje in die kaasreclame: "Mamma, mag ik mee naar Nieuw Zeeland?"

Brulboei_61SB | 16-11-15 | 09:29

Gelukkig hebben we ene duidelijk overzicht die van 12.000 immigranten terrorist is of niet, want er zitten namelijk geen terroristen tussen....

je suis bier | 16-11-15 | 09:29

-weggejorist en opgerot-

roest1g | 16-11-15 | 09:28

Wat verwachten we, met types als Pechtold op het Binnenhof die denken dat er voor Schengen nooit een vliegtuig op Schiphol landde, dat nooit een Duitse toerist ooit een kuil groef op het strand, en dat geen schip ooit afmeerde in de Nederlandse havens. (Niet één).

Dat niveau.

Dat zijn dezelfde mensen die ons vertellen wat een zegening de 'vluchtelingen' zijn, hoe hoogopgeleid ze allemaal zijn, en dat we niets te vrezen hebben.

Het is alsof je creationisten hoort vertellen dat de wereld twee millennia jong is en skeletten van dinosauriërs zijn neergelegd door God om ons geloof te testen.

Het zou hilarisch zijn, ware het niet dat dit de mensen zijn die ons land besturen.

Dr.Dexter | 16-11-15 | 09:28

Die dobberbelgen gingen ook weer mooi terug na 1918.
En ze hadden allemaal een klein maar beduidend voordeel, een goede beheersing van de Nederlandse taal EN een schoolopleiding.....

mallekater | 16-11-15 | 09:28

Mss moesten we al die zielige mensen maar gewoon helpen en de huizen aanwijzen waar alle boven-modale- allochtonen-knuffelaars wonen. Vooral in de omgeving van Den Haag wonen toch heel veel mensen met een heleboel slaapkamers, veel ruimte, tuin etc.

Alexander Pechkop | 16-11-15 | 09:28

Ik heb een van mijn kinderen gisteren nacht uit Brussel moeten halen, studeerde daar aan de V.U.B. En woonde op kot in de wijk naast st jan Molenbeek. Al haar spullen liggen er nog maar terug naar Brussel gaat ze niet meer, de universiteit en de studenten zijn zo kwetsbaar.
Andere studenten op hetzelfde kot waren ook de spullen aan het pakken, ook de buitenlandse studenten.
Vandaag gaan we een andere uni zoeken die minder kwetsbaar is.
Brussel is voor Politie niet te handhaven, men kan tijdelijk de straat onder controle houden maar dat is het. Hetzelfde in vele Franse voorsteden, andere taal en politie alleen word gewoon beschoten. Het is echt een totaal andere wereld. wijken zoals st joost en molenbeek zullen enkel groeien, iedere uitgeprocedeerde asielzoeker kan er verdwijnen, uiteindelijk zal het gros van asielzoekers die mogen blijven er ook gaan wonen. London is een stad waar bijna alle buitenwijken voor politie ontoegangkelijk zijn. Alleen in gemengde wijken kan men nog enigzins handhaven. Het probleem ligt er al jaren en word enkel groter en machtiger, en het zal niemand onaangeroerd laten. Het enige dat terroristen hoeven te doen is de massa bewegen, het maakt niet uit welke massa. In de buitenwijken van Parijs wil men graag de eigen positie verbeteren en niet door werken. Reken maar op steeds oplaaiende onlusten en afgesloten snelwegen, het komt eraan. En zij hebben de wapens om het te doen. We zijn slachtvee en door de regering worden wij niet als mensen gezien met een recht op leven maar als rekeneenheid die je kunt vervangen. De eigen kinderen en famillie zal men elders onderbrengen, het eigen huis zal men uitgebreid beveiligen en het eigen lijf met bodyguards, op kosten van de staatskas uiteraard. Wist u dat Rutte een pistool draagt? Een Walther PPK met verlengd greepstuk dacht ik. Makkeljk, zelf je eigen toestemming uitschrijven. En zo heeft de man bij iedere discussie een psychologisch steuntje in de rug.

daddys hatchet | 16-11-15 | 09:28

Nice! Weet ik weer even waarvoor ik aan het werk ben! :-D

gewiekst | 16-11-15 | 09:27

@roze_bril | 16-11-15 | 09:19
Ik prefereer de Australische methode.
Geen geld op zak, opzouten!
In Nederland leven al genoeg mensen uit de staatsruif, iets wat mij maandelijks de helft van mijn inkomen kost.
Die zogenaamde chirurgen en ingenieurs sturen ze maar lekker naar Groenland, ruimte zat en géén oorlog!
Wat mij betreft 'einde discussie', en daar heb ik Wilders niet eens voor nodig.

necrosis | 16-11-15 | 09:26

0,1% is een potentiële terrorist, o wacht dat zijn er maar 12 vorige maand.

Dutch_Holland | 16-11-15 | 09:26

Een slimme ondernemer kan best munt slaan uit deze vluchtelingentsunami: Ontwikkel geurloos hout, begin een halal chocopastafabriek of start Refugee Parcs®: gegarandeerd klandizie vanuit Brussel.

Maar hoe in de wereld kunnen we deze vluchtelingen ooit rendabel maken? En hoe komen we ooit nog van ze af?

wakkere_nederlander | 16-11-15 | 09:25

Ik vind het belangrijker om te weten wanneer die gasten weer vertrekken.
Tenslotte vinden ze ons brood en beleg niet te vreten, deugen onze normen en waarden niet en hebben ze vast nog wel wat meer te zeiken.
Overigens ben ik blij dat Johnny weer terug is!
necrosis | 16-11-15 | 09:05

@necrosis. Ze vertrekken niet. Hopelijk geen nieuws?

daytripper | 16-11-15 | 09:25

@jemagookniksmeer | 16-11-15 | 09:11
Maar even in de gaten houden wanneer de postbode de stempassen bij het AZC komt bezorgen dan.

Mastermattie | 16-11-15 | 09:24

VER-ZOR-GINGS-STAAT maar niet voor (werkende) Nederlanders.
Onze corrupte overheid moet wel een hele grote hekel hebben aan Nederlanders zo te zien.

Willem van Rood | 16-11-15 | 09:23

Vet! nu hoef ik me iig. geen zorgen meer te maken over mijn pensioen

Rest In Privacy | 16-11-15 | 09:22

Ze komen op de honing (=bijstand/huizen/gratis alles)af. Haal de honing weg, dan blijven ze weg.

De Literator | 16-11-15 | 09:21

Dat is in 1 maand bijna de stad Weesp erbij. Of de Stad Naarden. Die laatste hebben niet zo'n goede ervaring met een buitenlandse invasie overigens: nl.wikipedia.org/wiki/Bloedbad_van_Na...

Piet Karbiet | 16-11-15 | 09:21

@Parel van het Zuiden | 16-11-15 | 09:15
Frankrijk heeft inmiddels al bommen op Raqqa gegooid en Rutte heeft letterlijk gezegd dat WE IN OORLOG ZIJN met ISIS.
Dus je kunt wel concluderen dat we officieel in oorlog zijn.

Mastermattie | 16-11-15 | 09:21

Niet alle Syriërs zijn terroristen. Ook niet alle PVV stemmers zijn racisten. Dat stelt gerust. Het omgekeerde is helaas vaak wel waar.

Konijn7003 | 16-11-15 | 09:21

@Dat is wel vreemd... | 16-11-15 | 09:15

Ah voorstander van de gedachtenpolitie. Nee, zo gaan we er wel komen. Iedereen aan de gedachtendetector bij de grens. Slaat ie uit, dan terug. Maar wel iedereen welkom. Zucht, met zulke oplossingen komen we er wel.

roze_bril | 16-11-15 | 09:19

Welkom terroristen, welkom! Ieder land krijgt het Sint-Jans-Molenbeek dat het verdient.

Kapitein Stijlvol | 16-11-15 | 09:19

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zeg ik altijd maar.

Abu al Uitkering | 16-11-15 | 09:18

Was het niet zo dat in 1995 een groot aantal vluchtelingen dubbel geregistreerd was doordat ze op twee punten werden geregistreerd en meegeteld, waardoor het werkelijke aantal vluchtelingen indertijd een stuk lager lag?

FrankVeer | 16-11-15 | 09:18

Toch vind ik het niet eerlijk dat zij wél AK-47´s hebben en wij niet.

squadra | 16-11-15 | 09:18

Moet je in de BRIC landen zeggen dat dit cultuurverrijkers zijn - chirurgen en ingenieurs.
.
Ze lachen je keihard in je gezicht uit. Terecht. Overal ter wereld mag je oprecht zijn zonder dat je voor fascist wordt uitgemaakt, behalve in West Europa.

Madame Poitiers | 16-11-15 | 09:18

Het probleem zijn de mensen niet. Maar hun ideologie.
En zolang ik berichten zoals dit zie www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/1... van moslims van onze eigen bodem zal en blijf ik het een slecht idee vinden om ook maar een moslim meer binnen te laten.

GateKeeperNL | 16-11-15 | 09:18

En dan moet de gezinshereniging toegezegd nog komen. Want de wet is daarin nog steeds onveranderd. Na 3 maanden recht op gezinshereniging. Hoe vrouw en 4/5/6/ kinderen hierheen komen is ook aan de Nl staat.
Hadden we nog piloten en vliegtuigen over voor een luchtbrug.. die staan toch stil aan de grond. Anders straks veel liefdevolle zorgende familiemanbooslims in overvolle nood/crisis/asiel opvang.

fikkieblijf! | 16-11-15 | 09:18

Iemand al een rekensommetje klaar over hoeveel potentiële aanslagen dat zijn?
Of is dat niet zo belangrijk?

Jackanders | 16-11-15 | 09:17

@heldheino | 16-11-15 | 09:09
Weet jij veel waar ie 'op vakantie was, misschien wel Parijs.

Mastermattie | 16-11-15 | 09:17

De onmacht van de politici in Nederland en Europa kan niet duidelijker in beeld worden gebracht.

Ze stoppen de vingers in de oortjes, roepen keihard lalala en hopen dat het overgaat.

GA IETS DOEN.

zwartzondersuiker | 16-11-15 | 09:16

@heldheino | 16-11-15 | 09:09

Dat is overal aan het gebeuren. Langzaam maar zeker (te laat m.i.) beginnen meer en meer mensen te beseffen dat ons gewoon de oorlog verklaard is, dat de vijand beoogt die uit te vechten in onze landen. En zoals altijd met oorlog, zal er gekozen moeten worden. You are either with us or against us. Als puntje bij paaltje komt zullen dus heel veel mensen om gaan. Simpelweg omdat ziekelijke haat bij niet-moslims niet met de paplepel wordt ingegoten en men die kant niet zal kiezen.

Parel van het Zuiden | 16-11-15 | 09:15

45.200 * € 36.000 = € 1.627.200.000 per jaar, dat u het even weet.

Mastermattie | 16-11-15 | 09:15

Dat zijn veel neurochirurgen, wetenschappers en filosofen bij elkaar, vergeet dat niet.
Laat ik voorop stellen dat ik iedereen welkom heet, maar sinds dit weekend EIS ik van de overheid dat ze heel, heeeeeeeeel erg goed kijken WAT ze binnenlaten. En bij enige twijfel het land uit flikkeren en keihard handhaven.
Ik ben zo gruwelijk klaar met die kut jihadisten, daar mag, daar moet de overheid keihard op inzetten om die allemaal uit de maatschappij te jorissen. Ook geboren in Nederland of waar dan ook: zodra je gekke ideeën hebt, direct opsluiten. Better safe then sorry. En de rest mag zich gewoon gedragen of rechtsomkeert maken. Maar het moet afgelopen zijn met die schreeuwerts die menen koning te zijn. Wij zijn keizer en nou opgeflikkerd!
Zo, beetje frusti op de maandagmorgen maar dat mag ook wel.

Dat is wel vreemd... | 16-11-15 | 09:15

18000 asielgraaiers is een stad ter grootte van Enkhuizen.

Mark_D_NL | 16-11-15 | 09:13

We gaan nog eens een dagtaak krijgen aan het verzorgen van al die kansarmen uit heel de wereld.
Sterker nog: dat is het ideaalbeeld van links Nederland.
Zij zien daar een gat in de markt in want het verschaft sociaal werkers een hoop banen. Maar waar zij zich niet om lijken te bekommeren is het gigantische bedrag dat hiermee gemoeid is.
'The problem with socialism is that you eventualy run out of other peoples money' is een van de beste uitspraken van Margareth Thatcher.

wakkere_nederlander | 16-11-15 | 09:13

Het zijn volgens powned studenten, tenminste daar is ook al een record van niet Nederlands.

jack and friends | 16-11-15 | 09:13

Wilders, le Pen, Farage, Grillo, Iglesias... de komende jaren zullen we in Europa aan veel nieuwe namen van regeringsleiders moeten gaan wennen.

Om over de Euro nog maar te zwijgen.

Magnum Force | 16-11-15 | 09:13

-weggejorist-

Glas Koning | 16-11-15 | 09:12

Ok, stel je bent overtuigd nazi. En dan zijn er een stel gekken die namens het nazisme hele rare dingen doen. (dit laat ik even aan de fantasie over) Dan denk je toch na over of dat nazisme nu wel zo`n goede ideologie is. Of je daar nog wel mee geassocieerd wilt worden. Is er misschien iets wat je over het hoofd hebt gezien aan het nazisme? Is er misschien iets fundamenteel fout aan het nazisme? Zo niet moslims.

roze_bril | 16-11-15 | 09:12

@FrieseBoer | 16-11-15 | 09:04
Hun cultuur gaan ze maar elders 'verrijken'.
Ik ben die jankers namelijk spuugzat!
Ze komen hier zogenaamd voor de veiligheid, maar het liefst hebben ze een televee en mobiele telefoon om met het thuisfront te kunnen bellen.
Vluchtelingen?
Mijn reedT!

necrosis | 16-11-15 | 09:11

@heldheino | 16-11-15 | 09:09
Stukje doet inderdaad niet aan als een Quid-stukje. Dit is waarschijnlijk geschreven door een ghostwriter.

solcama | 16-11-15 | 09:11

Mss de baas vragen of ik nog meer mag werken.... niet voor mezelf hoor, maar voor de belasting.....

stinkslip | 16-11-15 | 09:11

Met de PvdA aan het roer ligt dit natuurlijk geheel in lijn met de verwachtingen. Zeker op een moment dat zij massa's stemvee nodig hebben om De Partij in leven te kunnen houden.
Zie het als een laatste stuiptrekking, met ook nu weer een vernietigende werking op de Nederlandse samenleving.
Want zo rolt de PvdA nou eenmaal.

jemagookniksmeer | 16-11-15 | 09:11

Ondertussen zijn de vrouwen in de meest hopeloze, verscheurde landen aan de lopende band bezig miljoenen kinderen eruit te poepen waarvoor ze niet kunnen zorgen.
Geboortebeperking nihil. Onverantwoord baren leidt tot nog meer schaarste, nog meer armoe, nog meer woedende jonge mannen die elkaar de tent uitvechten om de laatste restjes en die geen enkel toekomstperspectief hebben.
.
Ze zullen naar het Westen kijken omdat ze daar naartoe willen, denkende dat ze hier wel een toekomst hebben. Niet dus.
.
And the band plays on. And on and on.

Madame Poitiers | 16-11-15 | 09:11

Wat een gezellig nieuws zo op de vroege ochtend!

StormRunner | 16-11-15 | 09:10

'Alle grenzen potdicht' lijkt mij toch redelijk effectief.
En alleszins het beste alternatief van alle andere plannen.

Cuyahoga | 16-11-15 | 09:10

@wakkere_nederlander | 16-11-15 | 09:03

Nee, die tellen niet. Sint en Piet komen langs, zijn vriendelijk en dragen bij, om vervolgens weer te vertrekken naar huis. Dat alles zonder eisen, zonder minachting naar autochtonen, en zonder geweldadige gekkigheid.
.
U dacht toch niet dat PvdA, VVD, CDA, D66 en consorten zulks volk een permanente status zal geven? Er zijn zoveel uitvreters in de wereld om uit te kiezen. En wat te denken van religieuze haters en moordenaars?
.
Nee, Sint en Piet tellen niet.

Parel van het Zuiden | 16-11-15 | 09:10

Quid terug van vakantie?? Hij heeft wel zijn toon veranderd zeg.

heldheino | 16-11-15 | 09:09

Zonder de EU en dat krankzinnige Schengen zouden er 6 snokharde grenzen bestaan tussen ons en een stroom van gelukzoekers, met daartussen enkele verstopte terroristen.

Zeddegeizot | 16-11-15 | 09:09

@ristretto | 16-11-15 | 09:06
Ja, een quotum. Goed plan. Ik stel een quotum voor ter grootte van een even getal onder de 1.

Magnum Force | 16-11-15 | 09:09

Wil je meer of minder Zetels voor Wilders?
Het kabinet gaat dat regelen voor u.

GateKeeperNL | 16-11-15 | 09:08

Allemaal ongezien de tyfus!

eerstneukendanpraten | 16-11-15 | 09:08

Hopelijk 20.000 in december... wir schaffen das

marielle | 16-11-15 | 09:07

Nog meer vluchtelingen onder mensonterende omstandigheden rondpompen door het land. De goedmensen denken in kwantiteit. Ik denk graag in kwaliteit. Stel een quotum en vang deze mensen goed op. In plaats van: " kijk ons eens goed wezen!"

ristretto | 16-11-15 | 09:06

45.000 dat worden voor de Kerst nog 100.000. Gelukkig nieuwjaar en veel voorspoed toegewenst voor 2016.

Jan van de Biertent | 16-11-15 | 09:06

Even in de gaten houden hoeveel er met Molenbeek bellen.

Mastermattie | 16-11-15 | 09:06

Het merendeel heeft geen toekomst. Europa is verarmd, wij hebben hen niets te bieden. Hoge verwachtingen van vluchtelingen stuiten op bittere teleurstelling omdat zij geen realistisch beeld van Europa hebben. Ook hun kinderen zullen teleurgesteld worden, zich buitengesloten voelen (terwijl er niks binnen te sluiten is, we hebben niks meer) en dat zal alleen maar meer haat jegens "Die vuile blanke" in de hand werken.

Madame Poitiers | 16-11-15 | 09:06

Ik vind het belangrijker om te weten wanneer die gasten weer vertrekken.
Tenslotte vinden ze ons brood en beleg niet te vreten, deugen onze normen en waarden niet en hebben ze vast nog wel wat meer te zeiken.
Overigens ben ik blij dat Johnny weer terug is!

necrosis | 16-11-15 | 09:05

Ik ga met mijn fiersbel over straat tringelen! Feest!

Klunhel | 16-11-15 | 09:05

Mag ik van 't regelement "Te Wapen!" roepen?

omanders | 16-11-15 | 09:05

Lieve zielige arme cultuurverrijkers zijn het :-)

FrieseBoer | 16-11-15 | 09:04

Geen EK kwalificatie maar wel een record. We moeten trots zijn! Lang leve de participatie maatschappij, lang leve het beste kabinet sinds ooit en lang leve Kim Il Rutte!

Rico den Hollander | 16-11-15 | 09:04

Dit kan niet waar zijn!
Hebben ze per ongeluk De Sint en alle pieten bij die cijfers opgeteld?

wakkere_nederlander | 16-11-15 | 09:03

Ik ga taart halen!!

MilkaBmW | 16-11-15 | 09:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland