Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Te koop! Nederzetting van Gretta Duisenberg

thebestoffriendsgretje.jpgDe tijd dat je van het PvdA-weduwe-wachtgeld en oproepen tot intifada's een pand van 2,5 mio kunt bestieren, blijkt eindig. De GDF (Gretta Defense Forces) liet vanochtend bij monde van hun Chief of General Staff, Gretta Duisenberg, weten dat ze zich terugtrekken uit de Grazagordel. De nederzetting van 270 m2 was niet langer te verdedigen tegen joden die "denken dat ze Amsterdam kunnen annexeren, net als de Westoever." Zeg joden, aangezien jullie zo rijk zijn en de "Nederlandse overheid domineren", kunnen jullie het niet ff samen met de Ouderen van Zion opkopen? Waarom vraagt u? Nou, kijk even mee. kekkekastgret.jpgWat dacht u bijvoorbeeld van een boekenkast die groot genoeg is om half Tel Aviv achter kwijt te kunnen? blauwlicht534.jpgBlauw licht in het portiek. Dat is om junks te weren. Een soort Muur zeg maar. arielsharonwaspoeder.jpgZe gebruikt gewoon netjes Ariel Sharon waspoeder. watisditgretta.jpgEn een soort verbrandingsoven die we niet helemaal thuis kunnen brengen. Waar wachten jullie eigenlijk nog op? Annexeer die tent!

Reaguursels

Inloggen

@ Charlie36 | 13-11-15 | 22:08
Och gut, het is weer de toon van het debat waar we in willen gaan vluchten.
Waar ergens schreeuw ik dan ongenuanceerd ?
De geschiedenis en de feiten kunnen je willen ontkennen en verdraaien maar dat doet niets af aan die werkelijkheid. Men grossiert in lariekoekverhalen wat iedereen kan zien die eens verder kijkt en wil kijken dan zijn neus lang is en daarin schuilt het probleem zie ik aankomen. Men heeft zich een kulverhaal laten aanleuteren en verklaart dat als waarheid en neemt niet eens de moeite om eens te kijken of het verhaal feitelijk wel klopt. Beetje de nieuwe kleren van de keizer dan.
Als je willens en wetens bewust domme propagandaverhalen gaat verkondigen en plempt overal dan ben je gewoon een intriest figuur dat totaal de weg kwijt is.

@ Moneytron | 14-11-15 | 04:13
Beetje jammer dat ik me wel verdiept heb in het verhaal omdat ik graag wil weten hoe men ergens bij komt. Zouden meer mensen moeten doen.
Het begint al met het verhaal dat men wil gaan claimen dat men afstamt van de "Filistijnen". dat het verhaal aan alle kanten mank gaat boeit duidelijk voor geen reedt nl.wikipedia.org/wiki/Filistijnen .
Getuige het verhaal dat men heeft geplempt op nl.wikipedia.org/wiki/Palestina_%28st... "Palestina slaat terug op de Filistijnen" dit gaan ontkennen gaat dus niet werken.

Kortom, u wilt weer eens vluchten in "u weet er niets van", "u begrijpt het niet", "u bent ongenuanceerd" etc etc.
De verhalen die men plempt laten niet veel aan de verbeelding over.
Men toont zelf erg duidelijk aan hoe de vlag erbij hangt.

"die laten zien hoe groot deel van de Palestijnen op de westbank die gewoon een oplossing willen met 2 staten worden geterroriseerd."
U leest duidelijk niet en ratelt maar gewoon een verhaaltje af zonder ook maar ergens naar te kijken. Hoe opvallend.

U had het over de situatie na de eerste wereldoorlog.
Die 2 staten oplossing bestond feitelijk uit een Joods en een arabisch/islamitisch gedeelte. Wat tenslotte het hele basisidee was.
Net als men nu Bangladesh, India, Pakistan heeft en de rest.
Dat wilde men dus niet accepteren en "Pan-Arabische invasie 15 mei 1948 en daaropvolgende oorlog.
Direct na beëindiging van het Britse mandaat vallen 23.500 soldaten uit vijf Arabische landen (Egypte met onder meer Gamal Abdel Nasser als officier, Jordanië, Irak, Syrië en Libanon met vrijwilligers uit Soedan) de nieuwe staat aan.[13]"
Was dus het gevolg omdat men dus deze 2 staten oplossing niet wilde en wil accepteren wat ook letterlijk in het"Palestijnen" wikipedia artikel is vermeldt.
Ontkennen helpt niet, het staat er.

En vervolgens maar weer grossieren met "drogargumenten" in het laatste stukkie. Het hele propagandaboekje wordt afgewerkt.
Een "Stefan" vanmorgen op RTL wist nog vals grijnzend te meldden dat de huidige aanslagen in Parijs te wijten waren aan de inmenging van Frankrijk in conflicten in het buitenland, als in Syrië etc.
Met andere woorden; als Frankrijk zich maar van alles afzijdig had gehouden dan was dit allemaal niet gebeurd.
Een zelfde redenatie kun je volgen dat als een meisje verkracht is dan kwam dit doordat ze een kort rokje aan had. Had ze dit niet gehad dan was dit niet gebeurd. Dat Pim Fortuyn en van Gogh zijn vermoord is ook een beetje hun eigen schuld. Hadden ze maar niet moeten zeggen wat ze zeiden etc etc.
Hoe triest kun je zijn zit je je af te vragen.

Hierna mag je je longread eens plempen.

said_fred | 14-11-15 | 12:21

@said fred. Het verhaal van de moefti die met de Nazi's sympathiseerde en mer ken ik ern veel meer. Je hebt en nogal verwrongen beeld en bent zeker juist niet goed op de hoogte. Niet van de situatie rond 1900 na de eerste WO etc. Verder ben ik helemaal tegen de Kliek rondom Duisenberg en die socialistische graaiers maar dat had je niet begrepen uiteraard. Er zijn voldoende goede docu's op internet te vinden, objectief, BBC etc. die laten zien hoe groot deel van de Palestijnen op de westbank die gewoon een oplossing willen met 2 staten worden geterroriseerd. En ja mij is duidelijk dat in de jaren 60, 70 en deel 80 de palli's her er zelf na gemaakt hebben dat ze geen ruimte kregen. Echter op enig moment moet je als leider inventariseren en kijken war opties liggen en daarin speelt Israel een erg geraffineerd spel en Hamas een erg doorzichtig spel wal allemaal niet helt. Uiteraard wanneer Hamas er niet was geweest had dit hoogst waarschijnlijk grote voordelen gehad voor beide kanten. DAt Israel hard terugslaat als ze weer Kasam raketen etc afvuren dat is terecht. Echter ziekenhuizen bombarderen die aantoonbaar vol liggen met kinderen en burgers is niet kies. Nu maakt Hamas er een puinhoop van want ze zijn corrupt en blind. Maar israel beidt de gewone burger aldaar die wel verder wil leven met een 2 staten oplossing geen kans nog altijd is er niets hersteld en ligt alles maar dan ook alles in puin. Primair schuld Hamas maar niet slim van Israel om dat als hefbnoom te gebruiken en alles in puin te leggen terwijl men geavanceerde middelen in informanten heeft waarmee men ook haar doel bereikt. Zoals men het nu doet drijft men jeugd in handen van Hamans. Als het zo simpel zou zijn zoals jij denkt dan kan Rusland en de VS etc het gebied van ISIS helemaal platbombarderen om ISIS snel op te ruimen. Doet men niet. Simpel omdat met zoveel collateral damage je de mensen juist weer tegen je in het harnas jaagt. Enig idee waarom ISIS kon groeien onder de Soenni's in Iraq....

Moneytron | 14-11-15 | 04:13

said_fred | 13-11-15 | 21:06

Het verhaal van Moneytron klinkt in ieder geval wel wat genuanceerder dan jouw geschreeuw.

Charlie36 | 13-11-15 | 22:08

-weggejorist-

Melfs | 13-11-15 | 21:54

Is er nog iemand die haar 'doet'?

dobberfries | 13-11-15 | 21:24

@ Moneytron | 13-11-15 | 17:13
Leuk leuterverhaaltje zonder kant of wal Gretta.
Weggevertje was wel concreet laatste stukkie.

"Later zag Israël kans door de bezettingspolitiek meer en meer land in te pikken en voert die strategie door. Het is zeker zo dat wanneer de hele westbank vrij werd gegeven en ook het water etc wordt terug gegeven dat grootste deel Palli’s vrede wil en samenwerken want ze kunnen niet zonder elkaar in dat geval. Hamas is een terreur factor waarvoor nog geen oplossing is maar dat betekent niet dat alle Palli’s fout zijn. Vele Israeli’s zijn evengoed racisten en fout."

Hoe triest kun je zijn. Wat gebeurde er ook al weer nadat de "Gazastrook" was "bevrijd" van die vervloekte "zionisten" ???
Gut joh, wat zou er nou toch gaan gebeuren nadat Judea en Samaria worden "bevrijdt". Drie maal raden Lutser.

Je Moesliems streven simpelweg naar een de Endlösung der Judenfrage nl.wikipedia.org/wiki/Endl%C3%B6sung_... met volledige hulp en medeweten van de Linksche Kerk en de EU.
We weten al wat ze later gaan zeggen.
Hetzelfde als die socialisten eerder bij de Oosterburen. “Wir haben das alles nicht gewusst” www.isgeschiedenis.nl/historisch-misve...

Het simpele probleem is en was dat men de tweestatenoplossing niet wil accepteren en dit uit simpele Jodenhaat.
Als u zich al had verdiept in de geschiedenis had u ook de banden tussen de moeftie Amin al-Hoesseini en Hitler met de NSDAP gezien. www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=de+moefti...
Of passen dergelijke dingetjes niet in je dommepropagandapraatjesstraatje ??
www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=de+moefti...

said_fred | 13-11-15 | 21:06

Daar is zoveel jaar gif uitgeademd, daar zou ik de komende 5 jaar geen stap over de drempel doen.

lekker wijf | 13-11-15 | 20:12

Waar wordt zij zo moe van elke dag dat ze zoiets kan betalen? En hoe lang waren de wachtlijsten voor een huurwoning ook weer in de randstad?

kloopindeslootjijook | 13-11-15 | 18:43

Mooie inhouse klaagmuur trouwens. Die boekenkast

rectormagnificus | 13-11-15 | 18:25

Onderbuik2 | 13-11-15 | 12:56

Daar zeg je wat. Dat was ik zowaar vergeten.

RegseHippie | 13-11-15 | 18:14

De campagne van de IDF in december 2008, OPERATION CAST LEAD was ook voor mij de druppel om het Joden gedoe op koud ijs te zetten. Het beloofde land en volk nam ik daarna met een korreltje zout. Misschien ook wel vanwege de krediet crisis, de bankiers lieten hun beste clienten in het MKB vallen als een baksteen. Wat te denken van familie bedrijven als OAD, die hebben ze alsnog kapot laten gaan.

rmstock | 13-11-15 | 18:03

De zus van tante Cor uit Gooische Vrouwen maar dan met een zwarte ziel...

HuilinaR | 13-11-15 | 17:54

Greta zei vaak vreemde dingen. Dat Greta stelde dat joden Amsterdam annexeren is klinkklare onzin. Dat veel Joodse families een groot deel van het vastgoed bezitten is waar. Maar of dat nu een probleem is, denk van niet. Ik lees heel veel GS en vind de blogs prima. Echter wat er toch ie met Israël en Palestijnen is curieus. Ik ben opgevoed met beschermen van Israel, dat waren de good guys en de palli’s de bad guys. Tot ik ging zaken doen met Israëli’s, toen veranderde mijn beeld en niet ten onrechte. Gin mij erin verdiepen en zo waren het ontdekte ik niet de Palestijnen die de eerste terreur aanslag pleegden maar de Israelis op markten van de Palestijnen. Hoewel het was toen nog geen staat, dus voor de echte oprichting was dat al aan de hand. Op mijn reizen in Arabische landen leerde ik hoe men bijv in Egypte aankeek tegen Israel en was het er zelden mee eens maar vaak had men toch een punt. Ik leerde een zuid Afrikaan kennen die pro Israel was. Paar jaar later was hij ook op de Westbank en vertelde hij mij dat hij om was. Hij meende dat Israel een ergere vorm van apartheid toepaste op de Palestijnen dan Zuid Afrika in het verleden deed. Wanneer je op de westbank vaker komt zie je hoe systematisch men de Palestijnen onder drukt en verder en verder in de hoek drijft. Zie je de reportages van zelfs Israelische journalisten hoe men vrouwen die met spoed naar het ziekenhuis moeten toch een halve dag laat wachten bij een post waardoor op die manier doden vallen. En zo is er een waslijst te beschrijven aan Israelische terreur. Wat de PLO destijds flikte met de kapingen etc. deugde uiteraard niet echter tijden veranderen. De Palestijnen op Hamas na hebben vrede nagestreefd maar elke goede stap werd door trucjes van Israel tenietgedaan. Onbegrijpelijk een volk dat de Holocaust heeft meegemaakt nu anderen vaal net zo behandeld als de Nazi’s hun voorouders. Natuurlijk spreek ik niet over de kampen etc. maar wel de andere zaken van onderdrukking. Niet voor niets willen vele Israëlisch een ander menslievender beleid. Waar 2 vechten… dat is niet altijd zo. De Palestijnen hebben in ver verleden genoeg kansen gehad op vrede en handelden fout. Later zag Israël kans door de bezettingspolitiek meer en meer land in te pikken en voert die strategie door. Het is zeker zo dat wanneer de hele westbank vrij werd gegeven en ook het water etc wordt terug gegeven dat grootste deel Palli’s vrede wil en samenwerken want ze kunnen niet zonder elkaar in dat geval. Hamas is een terreur factor waarvoor nog geen oplossing is maar dat betekent niet dat alle Palli’s fout zijn. Vele Israeli’s zijn evengoed racisten en fout.

Moneytron | 13-11-15 | 17:13

Tsja, het is me wat. Vraag wordt dan natuurlijk wat de volgende stop wordt.
Maar tsjezus, 2,5 miljoen voor een dergelijk pand van 270 vierkante meter.
Lokatie met woonboten voor de deur en op een dergelijk punt ??
Kun je uiteraard wel een leuk optrekje voor kopen bij haar matties in Hamastan, dat dan weer wel.
Beetje jammer dat die het dan weer niet zo op joden etc etc hebben.
Dit is dan weer uiteraard geen raciesme want moesliems zijn liev.
Islam is vrede en liefde weet u ??

said_fred | 13-11-15 | 15:53

LOL: "Philip Starck vrijhangend toilet".

Iepjesziekte | 13-11-15 | 15:46

raskol | 13-11-15 | 13:33
dat was toch die andere enge vrouw, hanneke groenteman.

jackindeboxstift | 13-11-15 | 15:19

Die stank krijg je er never nooit meer uit.

Rest In Privacy | 13-11-15 | 15:03

dathoujetoch | 13-11-15

Maar heeft ze er ook bij verteld dat ze haar eerste man heeft "veroverd" in het ziekenhuis. Waar zij als een geile verpleegster de ene na de andere chirurg aan de haak sloeg. En zo twee huwelijken naar de bliksem heeft geholpen. Dat zo'n man als Duisenberg daar in is getrapt is onbegrijpelijk.
Niet haar vader alleen was fout, alles aan dat mens is fout.

rooie vogel | 13-11-15 | 14:37

Die Greta is niet goed wijs, maar de hard-core JOden ook niet. Net zo agressief en fundementalistisch. En de holocaust maar blijven uitbuiten en de slachtofferrol maar blijven gebruiken om alles gedaan te krijgen wat ze willen

laser1234 | 13-11-15 | 14:26

ze heb wel smaak

codedelight | 13-11-15 | 14:20

Ze trekt bij haar vriendje Dries van Agt in, dat zal wel de reden zijn.

PieterPassant | 13-11-15 | 13:46

Maar waar staan nou die bloemen die ze ooit van Rutger kreeg?

raskol | 13-11-15 | 13:33

@TheseDays00 | 13-11-15 | 10:36 LOL!!!

belo | 13-11-15 | 13:09

Ik vermoed dat Duisenberg bij dit veel eisend mens, een rotleven heeft gehad.

Radijsje | 13-11-15 | 13:07

Geen Galliano op de snobtafel? Of ontvangt ze die privé?

belo | 13-11-15 | 13:07

Sjezus, zelden een huis gezien dat zó volgestouwd is met ik-heb-geen-smaak-maar-kijk-es-wat-ik-allemaal-kan-betalen. En staan er op die keukentafel nou artyfarty gevingerverfde hoorns van een neushoorn? Op een zilveren sokkeltje? Schitterend.

Snoepstol | 13-11-15 | 13:05

Dit is nu precies zoals ik me het huis van een socialist voorstel. Links lullen, rechts zakkenvullen. Bah, ik walg van dat wijf.

langzullenweleven | 13-11-15 | 13:03

Die Ariel Sharon opmerking bij de wasruimte doet het 'm.

Brunssum73 | 13-11-15 | 12:57

Ik snap ook nooit waarom er een keuken van een ton in zo'n huis zit, dat soort mensen haalt hun voer toch bij de traiteur?

B een nul nul | 13-11-15 | 12:57

@RegseHippie | 13-11-15 | 12:38
Welke man, Duisenberg of die Egyptenaar met theedoek, of allebei?

Onderbuik2 | 13-11-15 | 12:56


RegseHippie | 13-11-15 | 12:38
Daar bent u niet alleen in.

mom van avezaath | 13-11-15 | 12:42

Ik heb nog steeds vraagtekens bij de dubieuze dood van haar man.

RegseHippie | 13-11-15 | 12:38

Het doet denken aan de ontwerpen van Albert Speer. Een combinatie van elementen uit het Adelaarsnest en de Berlijnse bunker. Met veel Romeinse invloeden, die het ook al niet zo goed voor hadden met de Joden. Goede huisvriend Marcel van Dam is vooral bewonderaar van de entree die hem aan de Rijksdag doet denken en van de haard waar hij urenlang in weg kan dromen....

drs. P | 13-11-15 | 12:18

@ Mastermattie | 13-11-15 | 10:18

Wel eens van Wim Duisenberg gehoord?
De man is al een tijdje niet meer onder ons maar....
Via onderstaande link zal u vast het een en ander duidelijk worden ...
www.nu.nl/algemeen/567343/wim-duisenbe...

@ necrosis | 13-11-15 | 10:20

1

De gezellige Syrier | 13-11-15 | 12:12

@Charlie36 | 13-11-15 | 11:37

Wat Gretta doet is geen belangen behartigen, het is olie op het vuur gooien door geweld aan te wakkeren. Niet voor Palestijnen maar tegen Joden. Daar is een groot verschil tussen.
.
Nare mensen kunnen nare reacties verwachten. Het is niet alsof er geroepen wordt wat zij over Joden roept.

Parel van het Zuiden | 13-11-15 | 12:02

Charlie36 | 13-11-15 | 11:37
De Palestijnen hebben al zat idioten die voor ze opkomen. Hamas, Hezbollah, Opgehitste Jodenprikkers en ga zo maar door.

Conny Clit | 13-11-15 | 12:02

"Blauw licht in het portiek. Dat is om junks te weren. Een soort Muur zeg maar." @topic
Dat klinkt wel erg hip.. maar omdat er een camera onder hangt, denk ik dat het een 'illuminator'-strip is. Dat is over het algemeen infraroodlicht dat voor het grootste deel met het blote oog onzichtbaar is (825-940nm meestal) - maar dus wel als lichtversterking voor een beveiligingscamera kan dienen die gevoelig is voor infraroodspectrum.
Dat kan als blauw/paars licht op camera komen (infrarood afstandsbediening is meestal 940nm - en als je daarmee in de camera van bijvoorbeeld een smartphone schijnt, komt het als paars/blauw op het scherm..). Ik denk dat het zo zit eigenlijk.. (een verwijzing naar de Israëlische vlag lijkt me bijvoorbeeld minder waarschijnlijk..)

nickolaas | 13-11-15 | 12:02

Anschluss in de rij bitte!

Sliptong | 13-11-15 | 12:01

@Reinaert | 13-11-15 | 11:03
Ik vind alle socialisten/communisten zielug eigenlijk, ze zijn ontzettend hypocriet, ze hebben groot bek, huilie huilie doen over de ruggen van arme mensen, nivelleren blabla en boehoe die kapitalisten zijn niet liev enzo,

Maar, de socialisten/communisten met de grootste bek leven zelf in rijkdom en gebruiken alles wat kapitalistisch is.

Ik hou niet van hypocrieten. Ik ben voor kapitalisme, maar dat zeg ik ook gewoon eerlijk, dit terwijl ik zelf niet rijk ben, maar dat is gewoon de waarheid, kapitalisme is de natuur van de mens en het werkt gewoon prima, wie slim en hard werkt, bereikt veel, wie lui en dom is, eet peop, zo hoort dat en dat is pas het eerlijke verhaal.

Behalve wie echt niet kan werken, bijvoorbeeld vanwege chronische ziekte, die mag van me een dikke uitkering krijgen.

Wonderful-Life | 13-11-15 | 12:00

Mooie tent maar ik mis de urn met de as van Arafat.

Rien7847 | 13-11-15 | 11:55

Voor de zekerheid zou ik de lampenkappen wel eerst even onderzoeken.

De Psychiater | 13-11-15 | 11:47

Leuke kachel.

Ohja | 13-11-15 | 11:47

@Charlie36 | 13-11-15 | 11:37
Jihadi John en Volkert van der Graaf kwamen ook op voor hun idealen, ze zullen Uw bewondering waarderen.

Berbaar | 13-11-15 | 11:46

Die verhuist naar Gazastad, maar als ze ziek wordt wil ze graag naar een ziekenhuis in Israel

henk vintage | 13-11-15 | 11:43

@marielle | 13-11-15 | 11:13
En Wim de Jong uit Almere doet bij deze gedachte een dansje rond de bank, pfiew dodged that bullet!

Berbaar | 13-11-15 | 11:41

Haar zoontje zat vast in Thailand, op drugs. Vanuit Thailand ontvoerd. Jarenlang ruzie tussen NL en Thai als gevolg. Schuld: Greetje Duisenberg. In een radio-interview vertellen dat het lichaam van haar innig geliefde tweede (officiële) man naast zich inbed heeft gehouden. Een paar nachten lang. Zo iemand spoort niet hoor.
Scheiden van haar eerste man (geef hem eens ongelijk) maar wel zijn interessante naam blijven gebruiken ,want ja, de naam van haar vader, beetje foute agent in de oorlog, dat kan natuurlijk niet.
Op kosten van de Nederlandse bank een staatsbegrafenis voor Wim D. in het Concertgebouw laten houden. Zelfs de rouwadvertenties werden daar geschreven en verstuurd.

dathoujetoch | 13-11-15 | 11:38

Wat een naar artikel en dito reacties. Ik heb altijd nog wel bewondering voor mensen die opkomen voor hun idealen. Toch prima dat er ook mensen zijn die de belangen van de Palestijnen verdedigen.

Charlie36 | 13-11-15 | 11:37

Rijkdom van salon-socialisten tentoongesteld.. zum kotzen!

meneer Q | 13-11-15 | 11:36

Die Greetje Nieuwenhuizen heeft het niet slecht gedaan voor een verpleegkundige zonder betaald werk in de afgelopen 20 jaar. Wel beschouwd is dit allemaal gefinancierd met belastinggeld waar zij nog niet eens voor heeft hoeven werken. En nu zal ze waarschijnlijk het Duisenberg opgebouwde partnerpensioen ontvangen.

Paljas | 13-11-15 | 11:33

@Mastermattie | 13-11-15 | 10:18
Jou is even ontgaan wie haar echtgenoot was? Zij heeft zelf nooit iets gedaan dat echt veel geld oplevert hoor. Behalve dan trouwen met die man.

Kameroudste | 13-11-15 | 11:30

Lijkt stuk groter dan het is met zo'n widescreen lens.

Hiesjes | 13-11-15 | 11:27

Een stukje Animal Farm naar de mensen toe, zeg maar.
Ach, die Pali's malen er niet om. Hamasleiders zijn ook steenrijk geworden van het "belangenbehartigen".

Parel van het Zuiden | 13-11-15 | 11:22

@Mastermattie | 13-11-15 | 10:18 U hebt nog nooit van haar man gehoord? Die zat redelijk in de slappe was dus dit is maar een nederige appartementje.
Halal gehaktbal | 13-11-15 | 10:33

Ja, die villa aan de Diepenbrockstraat in (oud)zuid was stukken mooier. De oude Duisenberg heeft er hard voor gewerkt en het is me een raadsel waarom hij het toestond dat Gretta de Palestijnse vlag aan het balkon hing.

loze stijl | 13-11-15 | 11:19

Nog een keer sorry, het pand aan de Diepenbrockstraat is middels een zeer dubieuze deal al eerder verkocht.
www.quotenet.nl/Nieuws/Belastingdienst-onderz...

Het pand aan de Sarphatikade is opgeknapt, zo wordt gefluisterd, met geld van de werkgever van haar overleden tweede man, Wim D. Die heeft ook het pand aan de Diepenbrockstraat geheel gratis en voor niks voor de famille verspijkerd.
En ja, ze is toch echt gedoopt als Greetje, en niet als Gretta, die naam klinkt ook wel erg Duits en dat is gezien haar vader niet verwonderlijk.
Een nare 'dame'.

dathoujetoch | 13-11-15 | 11:16

Smerige feeks.

Nilfisk | 13-11-15 | 11:16

Grrrrrrrrretta houdt van luxe en heeft zich daarom succesvol omhoog weten te trouwen. Dat is het enige succesvolle dat ze in haar leven heeft bereikt.

Anders was Greetje Nieuwenhuizen een middelmatige werkster geweest in Almere Muziekwijk, getrouwd met Wim de Jong.

marielle | 13-11-15 | 11:13

Zie ik daar nou Mein kampf staan?

Meneert | 13-11-15 | 11:13

En Maxima bewonderd deze zwarte weduwe? Heeft WA niet een hoop gestolen kunst van joden in de kelder staan? 1+1=2. Wat een griezelige bende.

Angélica de Sancé | 13-11-15 | 11:13

@HuilnaR 10:30
Die uitbouw ís het huis.
De inrichting, met veel minder troep erin, zou al een stuk beter overkomen op de foto's.
Het is gewoon een rechthoekig betonnen gebouw achter/naast een "statig" huis.
Feitelijk is dat ding dus gewoon bij iemand in de achtertuin gebouwd.

blaatblaat | 13-11-15 | 11:11

De Mieles heeft ze al, dus hier kunnen zo een stuk of wat Asieleisers ondergebracht worden worden. Alleen die houten vloer is wat lastig, maar die is er zo uit.

Sletta Duitenberg, even je salonsocialistische hart laten spreken.
En toen werd ik wakker gelukkig, brrrr naar gedroomd, ik dacht even dat socialisten iets voor de medemens zouden doen op eigen kosten.

Conny Clit | 13-11-15 | 11:11

Er zijn zat PvdA-ers die dit cash kunnen betalen.

Piet Karbiet | 13-11-15 | 11:10

Is dat Duisenberg van de Euro?

J.Slavink | 13-11-15 | 11:10

Na die laatste funda-foto's zie ik er toch maar van af. Je kunt daar nauwelijks met de fiets achterom.

simpelman | 13-11-15 | 11:08

Lelijk goedkoop vuilnisemmertje in de keuken en dat noemen ze dan geweldig smaakvol ingericht. Ik zie er Gretta in terug, wie ze werkelijk is. Een goedkoop vat met afval.

Thunderbird | 13-11-15 | 11:07

@dathoujetoch, ze heet Gretta Nieuwenhuizen

Bokito ergo sum | 13-11-15 | 11:04

Donker huis, vandaar dat ze zo depri is.

subsidistan | 13-11-15 | 11:03

@Wonderful-Life | 13-11-15 | 11:01

Gretta is niet zielig. Allesbehalve.

Een flinke tik van de molen: klopt. Maar ze is doelbewust op die molen toegelopen.

Reinaert | 13-11-15 | 11:03

Toch grappig dat figuren als Trippledutch, Tiberius, Jackdawn en de andere antisemietjes, die we hier ook in ruime getale hebben angstvallig en beschaamt wegblijven bij dit soort topics. De hypocrieten.

plaszak | 13-11-15 | 11:03

Deze mevrouw was toen al rijp voor een gesloten inrichting, ik neem aan, hoe ouder ze wordt, hoe slechter met haar psychische gesteldheid gaat. Ik vind haar vooral zielug.

Wonderful-Life | 13-11-15 | 11:01

Opkopen en het Gretta antisemitisme museum van maken. Hang er de foto's van alle antisemieten op. Geef antisemitisme een gezicht.

Thunderbird | 13-11-15 | 11:00

Nederig PvdA stulpje(kuch)

Radijsje | 13-11-15 | 11:00

@InAnumPerRegimine | 13-11-15 | 10:46
De meeste Joden hebben ook moeten vluchten. Gretta kijkt neer op dat volk.

Thunderbird | 13-11-15 | 10:59

Prakties soosjalisme in de praktijk: daar hangt een prijskaartje aan.

Reinaert | 13-11-15 | 10:58

@dathoujetoch | 13-11-15 | 10:52
Mooi om te zien dat de as van het kwaad die de de gewone burgers uitknijpt om er zelf beter van te worden, er zelf ook niet beter van wordt. Hahahha. Laat Gretta een voorbeeld zijn voor de Timmermansjes, de Ruttes, de Bildenbergers en de rest van het kwaad.

Thunderbird | 13-11-15 | 10:57

Greetje is een bejaarde aandachtsjunk het maakt niet uit hoe ze in de belangstelling staat, als ze ermaar in staat. Al mot het goddomme op Funda met haar Proleten Porno Palestijnse Paleis.

Haagse Leo | 13-11-15 | 10:57

Volgens Kobus is dit nu typisch het rijk overdadige interieur van de linkse intelligentsia (PvdA-GL-SP)echter,ik zou die Bösendorfer-vleugel wel voor een prikje willen overnemen, verzucht gevorderd pianiste.....

mevr.Kribo | 13-11-15 | 10:56

Sorry, Greetje Nieuwenhuizen. Ze blijft ordineer.

dathoujetoch | 13-11-15 | 10:54

Ergens in die boekenkast staat "Mein kampf".

Thunderbird | 13-11-15 | 10:54

Leuk stukje, maar die opmerking over die verbrandingsoven gaat mij te ver...

Jan6887 | 13-11-15 | 10:53

Zo ziet u maar weer: een linkse mening is te koop.

Mastermattie | 13-11-15 | 10:53

In 2009 meldde AT5: "De vraagprijs van het huis aan de Diepenbrockstraat in Oud-Zuid is 3.695.000 euro. De woning stond eerder ook al te koop, toen voor een bedrag van bijna vier miljoen euro."
Mevrouw Greetje de Lange (zo heet ze immers van haar eigen) raakt haar paleis niet kwijt.

dathoujetoch | 13-11-15 | 10:52

Lelijk, lelijk, lelijk. Wanstaltige inrichting ook. Ongelooflijk hoe de welstandscommissie ooit akkoord is gegaan met de bouw van een betonnen stacaravan in de achtertuin van een historisch pand. De tuin is nog slechts een miniatuur Gazastripje.

ED-209 | 13-11-15 | 10:51

Was het een soort conciërgewoning, zo op loopafstand van het werk van Wim?

simpelman | 13-11-15 | 10:50

@eerstneukendanpraten, is nog erger was kindermeisje van mijn moes. Ze komt net als mijn moes uit een volkswijk dus waar ze dat accent vandaan heeft weet ik ook niet

Bokito ergo sum | 13-11-15 | 10:49

Iemand haar merk haarverf gespot op de badkamerpics?

Captain Pervert | 13-11-15 | 10:48


Thunderbird | 13-11-15 | 10:44

En die van ome Anton Mussert.

eerstneukendanpraten | 13-11-15 | 10:46

Zo zie je maar: Principes tot de kontzak. Als ze echt voro haar punten stond, was het huis vol met vluchtelingen.

InAnumPerRegimine | 13-11-15 | 10:46

Voor de foto's hebben ze het portret van Hitler even verwijderd.

Thunderbird | 13-11-15 | 10:44

dhr. Duisenberg was gezien de foto's overduidelijk een socialist!

Rest In Privacy | 13-11-15 | 10:43

Zo zie je maar welke rijkdom je kan vergaren wanneer je achterlijke Moslim kindermoordenaars steunt en goedpraat. Walgelijk.

Mark_D_NL | 13-11-15 | 10:43

Haar wijlen man heeft vast een armetierig salarisje gehad bij die bank. Dan blijf je ook wel bedrogen achter.

doskabouter | 13-11-15 | 10:43

Diederik Samsom kan er zo in of zou Felix Rottenberg hem te snel af zijn?

Rico den Hollander | 13-11-15 | 10:42

Als je goed kijkt zie je dat het parket in de vorm van swastika's is gelegd.

Piet Karbiet | 13-11-15 | 10:41

De zwarte weduwe 2.0.

watergeus | 13-11-15 | 10:39

Oh, ze heeft dus altijd bij mij om de hoek gewoond. Logisch ook, zo dicht bij DNB. Zou ze ook haar boodschappen bij de lidl halen op de Hemonylaan?

Rest In Privacy | 13-11-15 | 10:39

Koude rillingen van de verbrandingsoven, maar ook van Gretta

deEerlijkeLeugenaar | 13-11-15 | 10:38


Berbaar | 13-11-15 | 10:35

Dan had die gashaard een héél stuk groter moeten zijn.

eerstneukendanpraten | 13-11-15 | 10:38

Ik mis de reden dat het pand te koop staat.
Zou ze eindelijk zijn opgenomen in een tehuis voor zwakzinnigen?

necrosis | 13-11-15 | 10:37

Boeken, vleugel, bling-bling. De quasi-intellectuele en quasi-adellijke ambiance en de minachting voor het plebs straalt er weer vanaf. Parbleu Jaques, stuur de meid eens naar de Lidl want de huiswijn is weer op. Niet vergeten die over te gieten in de dure flessen. Oh ja, breng ook een paar fietsen en een fles Jägermeister voor de gewaardeerde gasten vanavond. Dan voelen die zich een beetje thuis.

Nivelleermarionet | 13-11-15 | 10:37

Grachtengordel? (x). Links? (X). Wereldvreemd? (x). Burgerhaat? (X).

Tietmier | 13-11-15 | 10:37

Prachtig stuk weer, Spartacus. Onze Gretta is een waardig opvolger van Florrie Rost van Tonningen. Rest mij nog de vraag: zou ze ook gebatst hebben met Abbu Ammar?

Bamberger Reiter | 13-11-15 | 10:36

2,5 mio en dan een huis midden in de stad met van die kekke fietsbakjes. Totaal verknipt.

Bluto Blutarsky | 13-11-15 | 10:36

sommige gedeeltes zien er wanstaltig uit, net als de vrouw in kwestie.

jackindeboxstift | 13-11-15 | 10:36

Bovenste boek: Ralph Lauren: Ralph Lauren was born Ralph Lifshitz in the Bronx, New York City,to Ashkenazi Jewish immigrants en.wikipedia.org/wiki/Ralph_Lauren Hahaha.

TheseDays00 | 13-11-15 | 10:36

De Zwarte Weduwe 2.0.
Vond ik de eerste toch net wat authentieker overkomen, en niet zo dwangmatig.
En die had dan ook nog getennist met Juliana....

MyCatIsDoingThis | 13-11-15 | 10:36

Valt nog mee dat Gretta er geen 6 miljoen voor vraagt!

Berbaar | 13-11-15 | 10:35

Ik vind het eigenlijk een beetje een Russentent. Lekker veel blink-goud. Overdadig gelakt parket. Ik zie er wel een paar van die opgespoten Natasja's in plaats nemen die om de een of andere reden de hele dag in hun gouden bikini rondlopen. Foute praat-negerRap eronder.

Een kleine invasie van Russen zou ook voor de rest van Grachtengordelië een mooie culturele verrijking zijn... Pokori Gretta

ole guapa | 13-11-15 | 10:35

@Mastermattie | 13-11-15 | 10:18 U hebt nog nooit van haar man gehoord? Die zat redelijk in de slappe was dus dit is maar een nederige appartementje.

Halal gehaktbal | 13-11-15 | 10:33

En let op verborgen gebreken, er komt waarschijnlijk geen water uit de douche.

De Mentalist | 13-11-15 | 10:33

En allemaal betaald met geld wat haar man verdiend heeft. Als een soort bezettingsmacht die na het over de kling jagen van de eigenaar de rijkdommen plundert.

TheseDays00 | 13-11-15 | 10:33

Lol, die verbrandingsoven doet het 'm.

De Mentalist | 13-11-15 | 10:32

Hier kunnen toch makkelijk een paar "vluchtelingen" in - iets met PvdA en de echte waarheid (kuch).

Ow wacht - dit doen ze dan toch liever in Oranje en Heumersoord.

hangtiet met knoop | 13-11-15 | 10:32

In haar geval is het toch wel jammer dat wij in Europa tegenwoordig geen heksen meer op de brandstapel zetten.

koosnaam | 13-11-15 | 10:32

Aaah, weer een inkijkje in een Partij van de Afpakkers paleisje. Links lullen, rechts vullen blijft de norm!

Tietmier | 13-11-15 | 10:31

Is er nu een bouwkeet tegen het huis geplaatst?
Wel handig dat Gretta alvast een bejaardenzitje heeft ingebouwd in haar douchecabine, of is het een rookhok?

HuilinaR | 13-11-15 | 10:30

Kunnen we vast een stel gelukszoekers in stoppen..... nee niet in die gashaard.... dat is te makkelijk scoren.

Haagse Leo | 13-11-15 | 10:29

Zo rollen de salon socialisten. Iedereen arm en zij op de troon. De Nederlandse midden- en onderklasse is gestoord om ooit nog een stem uit te brengen op deze groep elitaire morele afpersers.

heldheino | 13-11-15 | 10:28

Zo, die badkamer is porno. Zou ook met Yasser in dat bubbelbad hebben gezeten?

LJBrinkhorst | 13-11-15 | 10:28

-weggejorist-

Thunderbird | 13-11-15 | 10:28


Bokito ergo sum | 13-11-15 | 10:24

Dus is ze jouw tante, gecondoleerd jongen.

eerstneukendanpraten | 13-11-15 | 10:27

Wat een weelde. Lijkt wel een stulpje van een Saoedische kroonprins.

atheïstisch stemvee | 13-11-15 | 10:26


Mastermattie | 13-11-15 | 10:18

Ze gaat permanent vakantie vieren op het strand van Ghana, de zwartgeblakerde zwaargeschapen loverboys aldaar kijken niet op een jaartje meer of minder.

eerstneukendanpraten | 13-11-15 | 10:26

Geen van die boeken is trouwens ooit uit de kast geweest, ze is ook ontzettend dom

Bokito ergo sum | 13-11-15 | 10:25

Haar pa (zo fout als maar kan) was met mijn oma getrouwd dus ik had soms blootstelling aan Gretta, geloof die is compleet gestoors

Bokito ergo sum | 13-11-15 | 10:24

2,5 miljoen voor een flat in een linkse pauperstad.
Schandalig.

jemagookniksmeer | 13-11-15 | 10:24

Die verbrandingsoven loopt op gas, wie was er ook nog maar liefhebber daarvan?

eerstneukendanpraten | 13-11-15 | 10:23

Wat een lelijke uitbouw zit er aan dat huis vast, lijkt wel een soort woonwagen. Past helemaal niet bij de rest van het klassieke pand.

Ronman2k | 13-11-15 | 10:23

Maar ook hier weer, hoe meer ruimte mensen hebben, hoe meer troep ze erin zetten. Wat een prullaria zeg

Mastermattie | 13-11-15 | 10:21

Eigenlijk is Griezelige Gretta gewoon een ordinaire golddigger. Met psychosociale issues, dat wel.

Dr.Dexter | 13-11-15 | 10:20

270 vierkante meter?
Hoeveel Syrische vluchtelingen passen daarin?

necrosis | 13-11-15 | 10:20

Antisemitisme is even ziek als pedofilie.

Thunderbird | 13-11-15 | 10:20

Ongelooflijk hoe je met liegen en framen zo rijk kunt worden dat je zo'n designpaleis kunt kopen.
Zeg, wat is eigenlijk de reden dat mevrouw vertrekt? Gaat ze emigreren omdat het nu toch wel erg benauwd wordt hier in NL?

Mastermattie | 13-11-15 | 10:18

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland