Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

'Uitgehuwelijkte minderjarige moslimmeisjes onderweg naar Nederland'

yemennnnnlekker.jpgDit land. Nee, dit continent. Waar de actuele neuk zijn we mee bezig? Zijn we nou echt zo verslingerd aan uitheemse achterlijkheid, dat we dit toestaan? Tussen januari 2014 en begin 2015, hebben minstens 34 Syrische kindbruiden asiel aangevraagd in Nederland. Daarbij zijn er ook nog eens 22 "nareizende bruiden" - tienermeisjes waarvan de liefde van hun leven al in Nederland woont - onderweg naar het land van Mieles en honing. Uit cijfers van de IND blijkt dat twee van deze gehuwde meisjes pas dertien en veertien jaar oud waren. De oudste ouwe snoepert is er een van 38, met een kip van 15. Leuk natuurlijk, al die exotische verscheidenheid. Momenteel erkent de Nederlandse wet in het buitenland gesloten Mohammedaanse Minderjarige Matrimonia. Maar daar gaat, als het even meezit, verandering in komen. De "Wet tegengaan huwelijksdwang" is momenteel in behandeling, omdat "Het ministerie van Veiligheid en Justitie wil de huwelijksvrijheid vergroten door huwelijksdwang verder te beteugelen en de erkenning van in het buitenland gesloten huwelijken te beperken." Welk een weerbaarheid, die Westerse wereld. En geen seconde te laat, want de bovenstaande cijfers dateren van vóór de vluchtelingenstroom. Recente cijfers over kindbruiden "ontbreken". Volgens PvdA'er Richart Joling "vragen er op dit moment gemiddeld drie kindbruiden per week asiel aan in Ter Apel. Hij baseert zich op bronnen binnen het COA." Ondertussen raken er zwangere 14-jarige bruiden vermist, enz. Moet dat nou?

Reaguursels

Inloggen

@gratias Jij mag even geen Flodder meer kijken, hoor, voorlopig.

teevee | 29-09-15 | 08:59

-weggejorist-

universeangel35 | 29-09-15 | 02:28

Vluchtelingen zijn lafaards, te lamlendig om te vechten voor eigen huis en haard, maar wel gedreven genoeg om in een ander gebied de boel kaal te vreten, zoals sprinkhanen doen. Kan ik deze stelling onderbouwen, ja! Met name uit islamitische landen zien we voornamelijk mannen van volwassen leeftijd onze kant opkomen. Dat zijn nu net de individuen die door eigen cultuur zijn aangewezen te zorgen voor de familie; lees vrouw(en) en kinderen. Zij juist verlaten als eerste het zinkende schip welke hun eigen verziekte (raar hè, meestal islamistische) samenleving. Hun gezin? die laten ze achter, om het maar uit te zoeken of ooit eens achterna te reizen voor zgn. "gezinshereniging", welke de pedofiele zieke cultuur achter de islam blootlegt; minderjarige meisjes! Islam is geen religie maar een grootschalige geestesziekte, een zieke sekte die uitgeroeid dient te worden, of in ieder geval geïsoleerd zodat het zichzelf als een vernietigende ziekte uitroeit! Religie in het algemeen is al iets primitief in het menselijk brein, maar de islam spant de kroon qua barbaarsheid en middeleeuws zijn. Jammer alleen dat er te veel softies in het westen loslopen met een soort van vals schuldgevoel over koloniaal verleden die dit soort barbaren nog willen beschermen en huisvesten binnen onze samenleving. Alles waar die links-idioten mee willen afrekenen is juist wat er in die verziekte islam-breintjes de kop opsteekt; religieus imperialisme, slavernij, onderdrukking en barbarisme. Iets wat het Westen juist na WO1 in een stroomversnelling heeft afgezworen. Hoe dom kan men zijn om juist in deze tijden nog (extreem) links en/of socialistisch/communistisch te zijn.... dan heb je werkelijk geen bal begrepen van het verleden, of ben je te ver geïndoctrineerd door links-radicale geesten..... Islam en vrijheid van meningsuiting/democratie/blank zijn/welvaart hebben zullen nooit en te nimmer matchen, evenals dat Afrikaanse/Eurabische/Aziatische culturen ooit zullen blenden met de onze, en hun volkeren onze cultuur zullen respecteren/laten behouden wanneer hier. Naïef zullen de tegenstanders van dit relaas zijn, en hun ongelijk zal de aankomende tien a vijftien jaar blijken, maar tegen welke prijs...

Nederlanddraaitdoor | 29-09-15 | 00:21

Zou de islam-cultuur dan toch niet helemaal matchen met de Westerse??? Seks met minderjarigen is strafbaar en maatschappelijk zeer ongewenst! Zou dat dan niet gelden voor Mohammed el-Dutroux? Hoor ik nu dat er voor moslim-perversen uitzonderingen worden gemaakt? Dat zou discriminatie zijn.... tegen alles en iedereen die niet-moslim is! Dat maakt voorstanders van de islam medeplichtig aan misdrijven, met voorbedachte rade en met veronachtzaming van de Nederlandse samenleving en alle vrijheden waar zij voor staat! Daar het hoofdzakelijk linkse mensen betreft die de islam in Nederland steunen, zijn kennelijk linksmenschen medeschuldig aan deze perversiteit! Conclusie; links steunt een pedofiele religie! Bah, bah... linkse stinkdekens!

Nederlanddraaitdoor | 28-09-15 | 23:12

@mijzelf (ox | 28-09-15 | 14:05)

Iemand?

ox | 28-09-15 | 22:59

Een stel kinderverkachtende pedos. Hoe kun je zoiets anders noemen. En alles, alles moet weer worden toegestaan. De grofste smeerlapperij komt uit naam van een religie waar de leider zelf het voorbeeld gaf.

Patatter | 28-09-15 | 22:55

Voor eenieder die nog geen lid is van WNL&Powned, word lid!!! Omduwen die Vara met als inzet op prime time bij de npo een onversneden rechts geluid.

RobberenRukkie | 28-09-15 | 22:39

Er is toch niets nieuws onder de zon. Mohammed riep het eeuwen geleden al: Stop je leuter in een kleuter!!!

gratias | 28-09-15 | 22:28

Wachten tot het wetsvoorstel erdoor is hoeft helemaal niet omdat Nederland NU AL in strijd handelt met enkele internationale verdragen.

'Raad van Europa
Binnen Europa heeft het onderwerp kindhuwelijken al langer de aandacht. Zo werd in 2005 een resolutie door de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa inzake gedwongen huwelijken en kindhuwelijken aangenomen:
„It is outraged by the fact that, under the cloak of respect for the culture and traditions of migrant communities, there are authorities which tolerate forced marriages and child marriages although they violate the fundamental rights of each and every victim.
‟ (3)
En:
„
It therefore stresses the need to take the requisite legislative measures to prohibit child marriage by making 18 years the minimum marriageable age. Thus, persons not having reached this age would not be able to lawfully contract marriage.
‟
(12)
Bovendien staat in de recommendation van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa van 2005:
2.6. punish the persons who voluntarily participate in a forced or a child marriage, including perpetrators of rape;
2.7. punish the persons who aid and abet the contracting of a forced or a child marriage, considering as an aggravating circumstance the victim‟s dependency on these persons;
Special Rapporteur on the human rights of the victims of trafficking in persons UNCHR

De Special Rapporteur on the human rights aspects of the victims of trafficking in persons, especially women and children van de United Nations Commission on Human Rights (2004-2008), Sigma Huda schrijft in een rapport uit 2007,
„Forced marriage in the context of trafficking in persons, especially women and children‟:
„Article 16 (2) of the Convention on the Elimination of All Forms of Discrimination against Women sets out parameters for national prohibitions of child marriage by recognizing that a marriage of a child should not be permitted nor have legal effect. The Convention on the
Rights of the Child contains several articles that are pertinent to the marriage of a child.
According to article 3, States parties have a positive obligation to ensure that the best interests of a child are always a primary consideration - beyond the mere protection against discrimination of the girl child. Since children are, by definition, incapable of consent or of exercising the right of refusal, child marriage is forced marriage, and as such violates fundamental human rights standards and must therefore be strictly prohibited.‟

Sigma Huda stelt dat ieder kindhuwelijk een gedwongen huwelijk is'

www.mensenhandelweb.nl/system/files/do...

gaffelbaard | 28-09-15 | 22:27

Wat vindt de poltie hier eigenlijk van? Of het leger? Of zelfs de onderwereld, die hadden het vroeger ook niet zo op kinderneukers.
Gatverdamme wat een land is dit aan het worden dat zelfs pedofilie goedgepraat wordt bij wet.

Sleutelplanktovenaar | 28-09-15 | 22:04

Vraag met af hoe dat zit met de wettelijke leerplicht voor deze minderjarige kinderen als ze in Nederland zijn en zwanger worden. Wordt hier echt misselijk van.
Neem toch aan dat deze kinderen, net zoals onze kinderen van die leeftijd onder de wettelijke leerplicht vallen.

Lange | 28-09-15 | 19:54

Al die bemoeizucht met de cultuur van deze mensen!?! Het gebeurt uit religieuze motieven dus is het liefdevol en God vrezend.

Thorolf | 28-09-15 | 19:13

Nou, snel naar Syrië voor een 14 jarige bruid, het kan nu nog.
Met dank aan die idioten in Den Haag: dit had nooit erkend mogen worden.

Raider Twix | 28-09-15 | 18:49

Wanneer er veel andersdenkende culturen binnen de EU binnenkomen is er minder kans dat de EU in de problemen komt.
.
De autochtone bevolking is zich op dit moment tegen de EU aan het afzetten. En dit moeten wij niet willen (EU modes aan)
.
Andere culturen hebben geen binding met het land waar zij wonen, en daarmee kun je op termijn het aantal tegenstemmers (tegen de EU) wel omlaag brengen.

elcidisback | 28-09-15 | 18:17

Dit is echt, geen fantasie, geen plaatjes, geen verzinsel, maar keihard echt. Er zijn flink wat mensen door de mand gevallen vandaag, wees op uw hoede voor slangentongen welke u afleiden van het feit: dit is 2015 en keihard echt, goedgekeurd door uw __vertegenwoordigers___, ja, de uwe! Uw! Vertegenwoordigers! Zeggen! Welkom!!!!!!

LetTheSunshine | 28-09-15 | 18:17

-weggejorist-

neetegenpvda | 28-09-15 | 18:07

-weggejorist-

neetegenpvda | 28-09-15 | 18:03

HÚH JORIS??????
ik zeg enkel dat dit land kapot is!
wat is daar joris aan?????

neetegenpvda | 28-09-15 | 17:59

-weggejorist-

neetegenpvda | 28-09-15 | 17:55

Eerst die heksenjacht op hoerenlopers in Valkenburg en dan dit nieuws.... ik snap ff iets niet.

maruyama | 28-09-15 | 17:54

En WAAROM kunnen deze jongedames niet ook via de 'Europese verdeelsleutel'over de EU verspreid worden? Waarom moeten ze toch weer allemaal zo nodig in Nederland naar binnen gehaald worden???

bisbisbis | 28-09-15 | 17:38

En als man en vrouw van 45 en 9 naast me komen wonen moet ik met droge ogen mijn kids uitleggen dat dat normaal is???!1?!?1?

pennestront | 28-09-15 | 17:23

www.volkskrant.nl/buitenland/plots-sto...
De volgende stroom vluchtelingen komen eraan....
en als het nu zo zijn dat vluchtelingen uit landen waar de Islam de norm is dachten, "hé ik trek die religie en vooral zijn aanhangers niet meer maar het vrije westen dat lijkt me fijn om te wonen want dat systeem en de gedachte erachter klinkt goed" , dan zou het een heel ander verhaal zijn maar helaas.
Je hoort mensen vaak de vergelijking maken met de vluchtelingen stromen tijdens de tweede wereld oorlog alleen heb ik nooit gehoord van vluchtelingen die toen gezellig de Nazi-ideologie naar hun nieuwe vaderland importeerden.

domenikos | 28-09-15 | 17:05


J.R. Thorbecke | 28-09-15 | 16:23

Ze houden anders nauwelijks comments over.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 16:48

Dit was natuurlijk allang bekend bij de mannelijke horde islamaanhangers die dus inmiddels met duizenden per week doorstromen naar het Mekka van die ongelofelijke Nederlandse naïviteit.
Ik vrees dat er niets anders rest dan te zorgen dat je jezelf en je familie kunt verdedigen.

Eppo | 28-09-15 | 16:44

Lijkt wel een sprinkhanenplaag. Als alles op is vertrekken ze toch wel weer?

Dutch_Holland | 28-09-15 | 16:38

Dat dit überhaupt mogelijk is laat zien wat voor pedofielen en onverantwoorde verdemokrachters er bij justitie en de Tweede kamer rondlopen.

ecologiste | 28-09-15 | 16:34

-weggejorist-

Ellie1234 | 28-09-15 | 16:24

Het OM en onze rechters vinden dit ook heel normaal. Mensen tot wanhoop en zelfmoord drijven omdat ze kosten wat kost mannen wilden vervolgen die gebruik maakten van een hoertje dat achteraf 16 jaar bleek te zijn en tegelijkertijd moslim-pedo's toestaan hun 13 jarige kindbruidje over te laten komen. Dit land is nog verrotter dan ik dacht.

Freezzz | 28-09-15 | 16:14

Onder de 18 mag je niet roken,niet drinken maar blijkbaar heeft onze regering er geen moeite mee dat een volwassen kerel het wel doet met een nu 15 jarig meisje,hoe oud was dat meisje toen deze viespeuk met haar trouwde?Dit is toch een vrijbrief voor iedere viespeuk die zich aan minderjarige meisjes wil vergrijpen,ben heel benieuwd wie van deze geweldige regering dit gaat goed praten.vergeet niet dat deze dan zelf ook een viespeuk is,ben echt heel benieuwd.
Onze kinderen zijn niet meer veilig dat is een ding dat zeker is,denk dat er een avondklok wordt in gevoerd voor onze vrouwen en kinderen

janmetdepet | 28-09-15 | 16:13

Verkrachting door vluchtelingen...
Islamitische pedofielen en kindbruidjes importeren...
100 % Kans op geweld tegen Christelijke vluchtelingen in asielzoekcentra...
Kritiek hierop wordt uitgelegd als fascisme en discriminatie...

Zijn we hier in Nederland nou helemaal van Allah los? Het is AVD (AllahVerDomme) Allahgeklaagd
dat dit hier in Nederland gefasciliteerd wordt.

Zijn we haast uitgeslapen? Wakker worden, Nederlandse ongelovige varkens!

Maatschappijn | 28-09-15 | 16:09

@altijdzonnig | 28-09-15 | 15:11
Kindertoeslag en studiefinanciering voor je vrouw, een fiscaal aantrekkelijk wijf op de bank wordt zo 2016.

toetanchamon | 28-09-15 | 16:01

Je moet wel van de pot gerukt zijn, wil je dit soort achterlijkheden importeren! Dat het in het land van herkomst is toegestaan dan wel een uiting van de aldaar heersende cultuur is, wil niet zeggen dat wij in het Westen ons moeten conformeren aan deze achterlijkheid.
Dat doen we al veel te veel!

BadLieutenant | 28-09-15 | 15:58

En hun maar roepen dat de Westerlingen zulke viezeriken zijn...

Sayer | 28-09-15 | 15:57

Kuzu en Ozturk vinden dit heel normaal hoor.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:52

`@sufkut | 28-09-15 | 13:23
Weet niet of het religie is, maar in Afrika schijnt een stam te leven die alle bezoekers ter begroeting in het gezicht spuugt.
Hmmmm.... (rochel, kuch)

Rest In Privacy | 28-09-15 | 15:46

De leden van Martijn vinden dit heel normaal hoor.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:45

Diederik Samsom vindt dit eigenlijk heel normaal maar dat mag hij niet zeggen van Spekman.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:44

Ook als je er goed over nadenkt dat het zeer vreemd is dat zo'n godsdienst die die misdadige praktijken goedkeurt hier voet aan de grond krijgt. Je zou toch denken dat je zoiets hier niet wilt en zelfs verbied.Geen aanpassing van die regels en het zou tot crimineel verklaard moeten worden. Pedofilie is strafbaar en het er toe aanzetten ook. Pedo vereniging martijn is niet voor niks verboden. Nou mohamed de vent met lange tenen heeft het ook als zijnde acceptabel Het trouwen en uitwonen van een negenjarige. Weg ermee en opgerot dus.Dat moet alleen al een reden zijn om de aanhangers van d3 pedo profeet te weigeren. Anders moeten ze daar maar afstand van doen. Sektes worden ook verboden verklaard om dit soort rare fratsen en dit is in weze net zo'n sekte. Het gaat totaal in tegen onze grondwet en strafrecht. Maar daar hoor je ze echt nooit over. En dat geeft ons dat wij de ellende in de strot gedouwd krijgen en er mee worden opgescheept. Alle religie het is een ellende en een pest. Zelfs in bepaalde gevallen zeer misdadig zo blijkt.

tweetybird | 28-09-15 | 15:44

Gerard Bakker, directeur van het COA vind dit heel normaal hoor.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:43

Benno Labrie vindt dit heel normaal hoor.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:42

Had ik al gezegd wat voor achterlijk, mongolide, kutland dit is? Nee? Dit is een achterlijk, mongolide, kutland.

Freezzz | 28-09-15 | 15:35

Best raar eigenlijk dat je over dat soort zaken de gutmensch dan weer nooit hoort of dat ze het afdoen als incidentje. En dan zijn wij volgens hun de hartelosen. Wat klopt er niet. O ja die gutmensch.

tweetybird | 28-09-15 | 15:34

benavra | 28-09-15 | 15:26

Van mij mogen juist die kindbruiden wel hier komen. Maar het moet dan zo zijn dat ze veilig zijn juist voor die oude viezerik de zogenaamde bruidegom. Daar mag wat mij betreft een f16 een bommetje op gooien. Laat die dus maar daar En zorg dat die nooit toegang krijgt tot EUropa. Zijn die kinderen mischien eindelijk eens veilig. Ik vind daar moet dit kabinet ook zeer duidelijk over zijn. Die oude viespeuken zijn hier never nooit welkom. Maar ja helaas wij hebben hier de pvvda.

tweetybird | 28-09-15 | 15:31

Paul Rosemoller vindt dit heel normaal hoor.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:30

Jesse Klaver vindt dit heel normaal hoor.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:29

Mijn zoon heeft meegemaakt dat een meisje werd kaalgeschoren door broers omdat ze een weigerde een lap om haar hoofd te doen. Wat vrijwillig.
Ellie1234 | 28-09-15 | 15:21
Dat moet je inderdaad niet willen, maar ja, cultuur.

3*links=rechts | 28-09-15 | 15:27

Mieles en honing... :) Wat is het Franse (dus half Afrika spreekt het) woord voor honing?

3*links=rechts | 28-09-15 | 15:24

domenikos | 28-09-15 | 14:56

Daar komt dit gezin met 4 leden dus echt NOOIT meer.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 15:23

Mathma | 28-09-15 | 15:13

Ach ja dit kudtkabinet. Maar het is niet moeilijk. Hier is de wet dat het verboden is. Dus dat betekent gewoon geen toegang. Hoe valt dat aan vieze benno uit te leggen dat hij dat niet mag maar zijn syriese nieuwe buurman wel. En wij hebben niet voor niks besloten dat het verboden is. Als dit kabinet ze toelaat dan hoop ik voor zo'n viezerik niet dat hij mijn buurman wordt. Ik ben namelijk iemand die dat namelijk niet pikt. En dat ook gewoon heel duidelijk maak. Daarvoor tijd dat dit kabinet opstapt. Het is namelijk al een tijd heel erg kapot. Dat blijkt wel weer. En ik denk dat ik niet bepaald de enige ben die er zo over denkt. Je zal maar net als in mijn wijk met veel kleine kinderen zo'n freak krijgen wonen. En bij mij zijn het dan ook nog veel kleine allochtoonse meisjes. Nou ik geloof niet dat ik lang zou toelaten dat zo'n viezerik bij mij in de wijk woont.

tweetybird | 28-09-15 | 15:21

-weggejorist-

Ellie1234 | 28-09-15 | 15:21

En op twitter lees je allerlei "feministische" "socialistische" multicultuurrelativisten die het allemaal bagatelliseren. Want tja, vluchteling dus zielig, knuffel enzo. Dan is kindermisbruik en gedwongen uithuwelijking niet zo erg. Als je dat wel erg vindt, dan ben je racist, pvv-er, onderbuiker. Oh, en het heeft niets met de islam te maken.
Er is een categorie mensen in dit land helemaal knettergek aan het worden. Nou ja, dat waren ze al, maar het komt nu aan de oppervlakte. En nee, die categorie is niet dezelfde als diegenen die Maurice de Hond aangeven dat ze Wilders overwegen bij verkiezingen.

Stormageddon | 28-09-15 | 15:21

Ongelooflijk Nederland op zijn smalst.
Hier moet eerst weer maanden overleg gevoerd worden en dan zal er wel weer een gedoog beleid komen dat het onder bepaalde omstandigheden wel mag.
Ja dat is Nederland geen standpunt in durven nemen.
Nee je zou is iemand kwetsen nee altijd maar begrip hebben voor meest bizarre denkbeelden van een ander.
Het wordt tijd dat we de politiek laten weten dat het genoeg is geweest en dat ze kunnen oprotten allemaal.

Mathma | 28-09-15 | 15:13

Het is wel kostenbesparend als je je 12,5 jarig huwelijk tegelijktertijd met je 18e verjaardag kan vieren.

altijdzonnig | 28-09-15 | 15:11

Ja je kunt wel stellen het is 1 grote familie. Ze trouwen met eigenkinderen . Nichtjes. Nichtjes en neefjes en noem maar op. Liefst jong zo'n negen jaar naar voorbeeld van hun pedoprofeet de man met de lange tenen. De pedofiel gaat nu ook op de dobberneger boot om als syriese vluchteling binnen te komen. Want dan mag het van dit kudtkabinet. Het zijn ook werkelijk walgen. Pechtold en samson voor op. Samson heeft zoiezo wel iets met kinderen. Hij gebruikt ze graag voor zijn campagnes. Dus wat verwacht je anders van zo'n pvda dat. ze ze welkom heten. Mede mogelijk door de meest walgelijke gutmenschen. Niet vergeten als je kind misbruikt is door zo'n viezerik. Nou gelukkig zijn mijn dochters nu volwassen. Maar geloof mij maar als zo'n viezerik dat bij mijn dochters had geprobeerd gingen echt zijn ballen er af. Tweetybird pikt dat niet. Liever dan maar tien jaar de bak in. Maar dan wel voor een goede reden. Moet je ook eens kijken in dat zweden. Man ik kan best begrijpen dat ze daar die gutmenschen nu haten tot op het bot.Die je kinderen met hun kudtacties in gevaar brengen. Ik zeg grenzen dicht en niks meer erin behalve als het aan te tonen is dst iemand echt gevaar loopt. Nou dan kan dus 90 procent terug. De enige die daar echt gevaar lopen zijn koerden en christenen. De rest zorgt juist voor het gevaar en zijn miele vluchtelingen. Anders laat je vrouw en kinderen niet achter. 90 procent is jonge vent dat binnenkomt. Dat is de realiteit. En daarbij zijn dus ook van die vuilakken die een kind uitwonen naar voorbeeld van hun pedo profeet. Nou die gingen wat mij betreft gelijk terug op dezelfde lekke dobberboot als waarmee ze zijn gekomen. De jonge (bruidjes)kinderen zijn wat mij betreft welkom omdat die wel met zulke gekken echt gevaar lopen.

tweetybird | 28-09-15 | 15:09

Ja kijk, dus, als je als 60 jarige in land van herkomst met een 9 jarige trouwt mag het jonge bruidspaar ook zich in Nl vestigen, gezinshereniging. Ies koeltoer.
Ondertussen is onze minister Ploumen hard bezig om miljoenen te investeren (van u en mij) om daar in landen van herkomst deze coeltoer ervan te verwittigen dat dat niet mag in Nl en Europa. Kinderen uithuwelijken. Nederland is van mening dat dit achterlijk is en kindermishandeling. Behalve dan als je eerst trouwt in je eigen land en volgens eigen koeltoerregels,waarde en normen en dan pas naar Nederland komt!
Dan kan dat omdat er in dit achterlijke land nog geen wet is dat eerder gesloten kindhuwelijken en gezinshereniging niet mogelijk is. We kennen wel een wet voor de autochtoon daarin.
Moet mijn buurman van 50 eens proberen om hier een meisje van 12 jaar even als zijn bruid en moeder van zijn kinderen in te schrijven in het GBA.

fikkieblijf! | 28-09-15 | 14:57

gebrokenvleugel | 28-09-15 | 14:43

Yep, dit is hoe het werkt.
Ook ik kan mijn duurzaamheid qua inkomen pas na 2 jaar aantonen (zelfstandig, hiervoor allemaal flex contracten).
Getrouwd, volledig ingeburgerd en een jaar werkervaring in nederland geeft mijn vrouw geen enkel voordeel.

Daarom werk ik weer heerlijk 3 maanden in het buitenland, om vervolgens weer zonder vrouw terug te keren. Overigens wel de laatste keer als het aan mij ligt. Ik vestig mij daar wel. Krijg ook alleen maar meer voordelen voor mijn bedrijf. Wel jammer...

lachertje | 28-09-15 | 14:55

Het gaat hierbij waarschijnlijk om de interpretatie van het begrip 'family life' uit 8 evrm dat recht geeft op respect voor het familie- en gezinsleven. Hiervoor hoeven de huwelijken niet per se rechtsgeldig te zijn in Nederland.

henkdekanarie | 28-09-15 | 14:55

Er was onlangs een 14-jarige zwangere "dame"uit het AZC Ter Apel helemaal zoek... eh, waar zijn wij mee bezig,héé?

mallekater | 28-09-15 | 14:53

Het mooiste is dat de medewerkers van het COA niet weten hoe er mee om te gaan. Moeilijk dilemma ook: van de profeet mocht het, maar de wet verbiedt pedofilie. Maar ja, wie zijn wij eigenlijk om in dit land, dat van iedereen is, zoiets te verbieden?

Angelica | 28-09-15 | 14:52

Kamervraag | 28-09-15 | 13:29
Fatwabuster | 28-09-15 | 13:31
Excuses.
Een inderdaad ondoordachte, misplaatste, veel te dik aangezette, poging tot cynisme, reactie van mij op dit bizarre nieuwsfeit.
Zet mezelf wel in de -weggejorist- modus.

Russ Meyer | 28-09-15 | 14:47

Was het trouwens niet Mohammed zelf die vogelde met een 9 jarige Aisha? Kan het ze moeilijk kwaad nemen als het grote voorbeeld het ook deed toch? Ies cultoer!

henkdekanarie | 28-09-15 | 14:47

Snap er niets van zoon studerende kennis deed zijn liefde voor het leven op in Columbia, kregen een kind, maakte studie af en trouwden, bruid mocht zich niet in Nederland vestigen wegens wet die stelt dat er vast werk en inkomen hoger dan bijstandsniveau duurzaam aanwezig moest zijn, maar in tijden van werkloosheid lukt dit niet.
Jaren op toeristenvisum toch een soort samenzijn van 3maanden.
Ten langeleste maar gevestigd in ander EU land waar de regels nog normaal waren.
En hier worden klaplopers bediend, om kinderen van 14 jaar verkrachten.
Wat is er toch gebeurd in ons zo mooie land dat dit gebeurt.

gebrokenvleugel | 28-09-15 | 14:43

Wat is er mis met gewoon onze wetgeving uitvoeren die seksuele handelingen met een kind jonger dan 16 strafbaar stelt?
Erkend huwelijk of niet, die handelingen zijn strafbaar en dus kunnen die mannen worden vervolgd wanneer er seksuele handelingen hebben plaats gehad.

Arie1974 | 28-09-15 | 14:39

In Nederland gesloten homohuwelijken worden niet in de hele wereld geaccepteerd. De wetten daar staan het niet toe.
In Nederland kunnen geen huwelijken worden gesloten tussen een man en een meisje jonger dan 16 jaar. Onze wetten staan dat niet toe. Wij mogen daar geen uitzonderingen op maken.
Als men het daar niet mee eens is blijft men waar men is, in een land waar het wel toegestaan wordt.

onnosel | 28-09-15 | 14:39

Was te verwachten, 80% van de asielzoekers in Nederland is man. Die gaan nu vrouwen en eventuele kinderen over laten vliegen dus de aantallen zullen nog lekker aanzwellen.
En je kan er donder op zeggen dat ook die tienerbruidjes binnen de kortste keren verkracht worden en zwanger zijn. Als ze een kind hebben gekregen in Nederland is het immers inhumaan om ze terug te sturen he, zeker als ze de uitzetting jaren hebben opgerekt en dus 'helemaal gewend zijn' hier..

henkdekanarie | 28-09-15 | 14:38

Hadden ze Benno.l dus niet hoeven te veroordelen,als ik hem was zou ik een schadevergieding eisen voor tenonrechte opsluiting,Jezus zeg alles kan blijkbaar maar er wordt wel verlangd dat onze vrouwen zich niet te uitdagend kleden anders zijn de tere zieltjes/kinderneukers op hun pik getrapt.

janmetdepet | 28-09-15 | 14:32

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:49

Een soort van Xhamster en Youporn.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 14:23

Dit is niet goed. En het leeftijdsverschil is niet eens het ergste. Niemand zou gedwongen moeten worden te leven met iemand met wie ze niet willen zijn.

sander koekkoek4745 | 28-09-15 | 14:23

Begrijp ik het goed dat pedofilie hiermee nou dus gelegaliseerd wordt?

_kees_ | 28-09-15 | 14:21

Zelfs op de Joop is 100% tegen kindhuwelijken. Zeker de helft van de comment had bij geenstijl niet misstaan btw.

eerstneukendanpraten | 28-09-15 | 14:21

Je.Verwacht.Het.Niet. Ik ga dalijk m'n computer stil zetten. Anders gooi ik hem van kwaadheid en verdriet nog door het raam naar buiten. Gek zijn ze in dit land, GEK!!!

Sjefke7807 | 28-09-15 | 14:20

@Gies van Agt | 28-09-15 | 14:11
Wel een hoogopgeleide economie toevoegert. Zou hem alleen niet graag mijn tanden laten helen aangezien ik twijfel aan de kundigheid.

DKP | 28-09-15 | 14:15

Ze zijn hun paspoort kwijtgeraakt maar hebben gelukkig de huwelijksakte nog.

solcama | 28-09-15 | 14:15

@ox | 28-09-15 | 14:05
Ben niet onderlegd op dat vlak, maar vraag me net zoals jij af hoe het mogelijk is dat we onze eigen rechtstaat met de daarbij behorende normen en waarden overboord gooien als het gaat om de import van achterlijkheden. En dat dat ook nog eens wettelijk is toestaan. Als dit echt zo is wil ik ook graag weten wie hier met z'n botte hersens aan heeft meegwerkt!

Gies van Agt | 28-09-15 | 14:09

Meer islam, meer shit ... je verwacht het niet.

Fijnstoffer | 28-09-15 | 14:08

-weggejorist-

J.Slavink | 28-09-15 | 14:05

Nieuw: Asielzoekers bij bejaarden in verzorgingstehuizen. No comment.

J.Slavink | 28-09-15 | 14:05

Genoeg is genoeg!

Zijn er hier advocaten, rechtenstudenten, andere mensen die veel van rechtspraak weten? Ik wil oprecht juridische stappen ondernemen in de vorm van aangifte doen of een civiele zaak aanspannen tegen het kabinet en hen aansprakelijk stellen en aanklagen voor het faciliteren en financieren van kindermisbruik. Iemand en idee hoe dit aan te pakken?

ox | 28-09-15 | 14:05

En wij worden weggezet als xenofobische, racistische en fascistoïde tokkies? Schandalig!

balustrade | 28-09-15 | 14:04

Dus links laat ook al pedofielen binnen, nee, sterker nog, ze biedt ze een podium om op ons grondgebied kinderen uit mekaar te trekken. Nou PVDA / JOOP / VARA / D66 / GL: van harte gefeliciteerd met die mooie overwinning. Jullie zullen vast erg trots zijn.

Rest In Privacy | 28-09-15 | 14:03

Tjemig | 28-09-15 | 14:00

Muwhahah

Von Bohemen | 28-09-15 | 14:03

Hè garverderrie, er moet toch ook wel iets positiefs te melden zijn over de echte vluchtelingen. Bv een gezin dat blij wordt onthaald met slingers boven de deur van hun nieuwe optrekje, en waarbij de buren massaal helpen om die kutzware Miele op zolder te krijgen en zo?

Tjemig | 28-09-15 | 14:00

Berthe | 28-09-15 | 13:56

Een slim kabinet zou ruzie maken met Saudi-Arabië en als ze de olieprijs omhoog gooien gooien wij gewoon de accijnzen omlaag om te compenseren.

Min-of-meer | 28-09-15 | 13:59

KAPPEN NOU!
Nu is het genoeg, klote ziek kudt kabinet. Optyfen.

Koekkeloere | 28-09-15 | 13:58

Wat een verrijking voor ons land. pffff hoe ziek is Nederland, en in Den Haag slapen ze rustig verder

rotterdamse import | 28-09-15 | 13:57

Als we Saudi Arabië nu maar niet pissed maken,
straks gaat de benzineprijs omhoog :-(

Berthe | 28-09-15 | 13:56

Dit willen we toch met z'n alle, deze cultuur verrijking. En zeg nou zelf, die architect/ chirurg/ hoog opgeleide weet vast wel waar hij mee bezig is.

chiwing | 28-09-15 | 13:55

Waarom moeten wij dit allemaal gedogen.... het houdt een keer op...

shitttt | 28-09-15 | 13:54

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:49
Bewegend behang met het credo: "Make love, not war."

Feynman | 28-09-15 | 13:53

Om terug te keren tot de basis, ik heb nog steeds geen antwoord op de vraag wat wij in godesnaam met al die vluchtende moslims te maken hebben.
Niemand die een goed antwoord heeft op deze vraag en toch laten we ze binnen, t blijft een raadsel.

Uw Verzekeringsadvis | 28-09-15 | 13:52

-weggejorist-

haatsmurfin | 28-09-15 | 13:51

Dat zoiets nog mag, het is in en in triest met de langzame politiek in dit land. Gelukkig hebben wij in dit land de pvv nog.

reade romke | 28-09-15 | 13:50

@Feynman | 28-09-15 | 13:00
-
Wat is Pornhub?

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:49

drekzooi | 28-09-15 | 13:43
Saudi´s doen alles wat beweegt, los en vast zit en als kers op de taart alles wat god verboden heeft.
Het enige verschil is dat het achter een gordijntje of in een driedubbel loden bewaakte suite plaatsvindt. Geen land zo´n groot afnemer van whisky als S.A. Hyprocietelingjes in gay jurkjes met allemaal dezelfde rood-witte theedoek als een drol op het hoofd gedraaid. Eigenheid is hen vreemd. Zoals in de hele Arabische / N-Afrikaanse wereld feitelijk.

chicago river | 28-09-15 | 13:49

Zolang religies, ongeacht welke, in dit land een status hebben, wordt de hele samenleving geconfronteerd met hun vaak walgelijke manieren van doen en denken. Waarbij de Islam op vrijwel alle fronten qua achterlijkheid de kroon spant.

Wat we nu al kunnen zien gebeuren t.a.v. het "vluchtelingen" probleem is slechts het begin van een hele armada aan ellende.
How the west was lost.

Banno22 | 28-09-15 | 13:48

Wat ik me bij dit soort perversiteiten nu afvraag is welke zieke geesten de wetten hebben goedgekeurd die dit soort mensonterende praktijken mogelijk maken.

Morgenhout | 28-09-15 | 13:48

@Pimol | 28-09-15 | 13:41
Serieus dude? ziek in je hoofd ben je.

toetanchamon | 28-09-15 | 13:46

@Berthe | 28-09-15 | 13:38
Inderdaad, graag uitzoeken. Ik sta ondertussen nergens meer versteld van, maar hoe is het in godsnaam mogelijk dat we dit soort achterlijkheden wettelijk vastleggen...???

Gies van Agt | 28-09-15 | 13:46

Het resultaat van jarenlang de typische Pvda-houding; we brengen die arme stakkerds wel tot inkeer, we verheffen ze wel even tot het westers normbesef. En steeds als blijkt dat het niet zo werkt, lijken linksgoeierds zich verder vast te bijten: het 'why don't you like me?'syndroom zeg maar. En daar zit je dan als generatie '68 babyboomer met krantenkoppen over vrouwenhaat homohaat kindbruiden en antisemitisme. Zou het dan toch een keer doordringen?

Bert Konterman | 28-09-15 | 13:44

Moeten burgers soms geweld en aanslagen gaan plegen om hun stem te laten horen? Nou zover is het bij inmiddels wel gestegen verdomme! Heb zelf een dochter van 13, moet er niet aan denken! WALGELIJK dat onze huidige dit gewoon faciliteert verdomme!!!

Indoneesje | 28-09-15 | 13:43

@vraagstaart | 28-09-15 | 13:21
Ik denk dat Arnoud van Doorn nu ook dezelfde mogelijkheid ziet. Trouwen in het buitenland met een van z'n vroegere marokkaanse schandknaapjes en hier in Nederland geheel legaal met z'n vriendje 5 keer per dag op z'n tafelkleedje naar Allah liggen te janken.

Extra tip voor Arnoud: pas op dat je Saoedische vrienden dit niet merken. Die zijn niet zo happig op je 'voorkeuren'.

drekzooi | 28-09-15 | 13:43

is er nog iets te melden over GeenPeil, hier word ik namelijk een beetje depressief van.

domenikos | 28-09-15 | 13:43

Van de 25000 die binnnenkwamen zouden 8000 nakomende tweede golf vrouwen en kinderen zijn (MSM). Wil het niet tegenspreken, maar hoogst vreemd blijft dat op mijn netvlies althans alleen de mannelijke instroom voor de lens verschijnt. Die 8000 vrouwen en kinderen weten zich wel erg goed te camoufleren. Hebben ze zeker geleerd, daar in Pakistan en Albanie - streep - Syrie.

*iets over zoveelste COA/Rode Kruis/politieke sussende taal mompelt *

chicago river | 28-09-15 | 13:43

Kan Rutte nog snel iets van NL verkopen en daarna de zetel van de VN innemen.
Ben overigens dan ook benieuwd welk stadpunt NL inneemt over Sinterklaas en Zwarte Piet.

ET007 | 28-09-15 | 13:42

@Wonderful-Life | 28-09-15 | 13:35
.
Eensch!

Fatwabuster | 28-09-15 | 13:42

Deze haan wil ook een 15-jarig kippetje *snel een Syrisch paspoort regelt*

Pimol | 28-09-15 | 13:41

We kunnen het ook van de positieve kant bekijken. Maar waar is die positieve kant ergens?

meneer der meneren | 28-09-15 | 13:41

Hier gaat mijn bloed van koken, waarvoor vluchten deze "mannen" hierheen? Stelletje verrekte mietjes, te bang om door de coalitie gebombardeerd te worden in IS gebied wellicht?
.
Dit ene persbericht toont aan waarom ons asielbeleid verkracht en moreel failliet is. Achterlijke middeleeuwse baardmannen mogen hier doorgaan met hun verderfelijke gebruiken en worden hier bij eet door gesteund. Afschaffen deze onzin en dit soort debielen uitzetten. Gadver-fucking-damme wat een smerige untermenschen.

HaatAth3ist | 28-09-15 | 13:41

Binnen de islam worden mensen nou eenmaal eerder als volwassen beschouwd dan binnen het westen.
Het volwassen worden volgens de islam gebeurt wanneer één van de volgende zaken zich voordoet:

•Het hebben van een zaadlozing
•De eerste menstruatie
•De groei van schaamharen
•De 15 jarige leeftijd bereiken
Wanneer één van deze vier zaken zich voordoet, wordt het kind volgens de islamitische wetgeving als volwassen beschouwd.
-
Dus als een 10 jarige al wat schaamharen heeft, is ze volwassen en mag ze een huwelijk aangaan.

Temazepam60milligram | 28-09-15 | 13:41

Binnen komen zonder paspoort maar wel in het bezit zijn van een certificaat dat je een staatserkende religieuze pedo bent.
Wie geeft dat soort documenten uit, en is het niet heel aannemelijk gelijk aan de paspoorten dat je zo'n pedopas voor een paar euro kan kopen op de zwarte markt.

toetanchamon | 28-09-15 | 13:40

Halen we ons ook nog pedofielen in huis willens en wetens?
Voelen de Nederlandse pedofielen zich dadelijk nog gediscrimineerd omdat zij niet mogen samenwonen met hun neuk-kind. Wat zo kun je het noemen: een neuk-kind.
Het is afschuwelijk wat de Regering ons de strot induwt.

Voor de rest nog in het nieuws: in Duitsland wil politie vluchtelingen scheiden op geloof!!!
Je verzint het niet. Scheiden op basis van geloof, maar dadelijk wel samen laten hokken met studenten en bejaarden?

Maar ook in NL krijgen ze het niet overal geregeld.
Ach Regering, slaap verder .....
Een (niet werkende) oplossing kan ook wel volgend jaar als jullie er een beetje uit zijn hoe verder met Volkswagen.

Regering: jullie zijn ziek en zijn toe aan vernieuwing!

ET007 | 28-09-15 | 13:40

Serieus. Zojuist nog, bij het boodschappendoen ontwaarde ik een hevig gesluierd meisje achter een booschappenkar. Moederziel alleen. Ze kan niet ouder dan vijftien zijn geweest.Het eerste dat door me heen schoot was: Moet jij niet naar school?! Daarna dacht ik dat het wellicht om een vluchtelinge ging en daarmee zou het plaatje minder treurig zijn. Bezopen natuurlijk maar mijn brein kan de omwenteling niet meer aan. Als ik geen kind had gehad werd ik misantroop of kluizenaar. Hoe leg ik dit nou weer aan mijn telg uit, als hij er naar gaat vragen? Jank die wet erdoor en verbied direct ook maar godsdienstuitingen in het openbaar. Bleugh.

meervoudig complex | 28-09-15 | 13:39

Vraagje... Bij hoeveel incidenten en/of welke frequentie van incidenten kunnen we spreken van een patroon?

dlseth_ | 28-09-15 | 13:38

@ REDACTIE

Kunnen jullie uitzoeken welke politici / Ambtenaren dit soort pedofilie ooit
gedoogd hebben,
of er zelfs in een commissie over gestemd hebben ?

ik zou deze Nederkandse"gedogers" het liefst zo snel mogelijk aan de schandpaal zien.

Berthe | 28-09-15 | 13:38

Laatste Nieuws Nederlandse AZC:
www.telegraaf.nl...
quantumcollider | 28-09-15 | 13:30

Dat las ik ook. Geeft me te denken dit nieuws van zondag 20.00 uur pas op maandag om 13.00 uur naar buiten komt.

DasNouJammer | 28-09-15 | 13:37

Mannen ,die een 16jarig meisje,die zegt dat ze 18 is, uit elkaar trekken in een kelderbox ,worden opgepakt ongeacht de gevolgen (zelfmoord) en veroordeeld. En dit tuig krijgt asiel en ondanks bezwangeren van 13-jarige.Hoezo we hebben dezelfde waarden en normen als aldaar?

arlen | 28-09-15 | 13:37

Dit straalt slecht af op alle ict'ers en ingenieurs.

JeWeetToch!? | 28-09-15 | 13:37

-weggejorist-

maandag2010 | 28-09-15 | 13:36

-weggejorist-

maandag2010 | 28-09-15 | 13:36

-weggejorist-

maandag2010 | 28-09-15 | 13:36

@Fatwabuster | 28-09-15 | 12:59
Er is verschil tussen de vijandige islamitische-invasie mohammedanen en de echte vluchtelingen die vooral vanwege diezelfde fascistische vijandige islam zijn gevlucht. Dus graag scheer niet iedereen over één kam.

Mensen die vanwege de terreur van de islam zijn gevlucht en geen islamitische ideologie aanhangen, zijn wat mij betreft in het westen van harte welkom.

De islamietjes hebben hier in het westen helemaal niks te zoeken, die moeten naar Saudi-Arabië opzouten. Want wij willen hier geen fascisme www.thereligionofpeace.com/

Wonderful-Life | 28-09-15 | 13:35

Because 'Tu Yung' is just a name in China

CrapoTheGreat | 28-09-15 | 13:34

"Kindhuwelijken worden in Nederland erkend, mits geregistreerd in land van herkomst." Hoe beter kun je de 'weg-met-ons' menatliteit beschrijven. Iets wat we in onze eigen land en binnen onze eigen cultuur niet accepteren, laten we gewoon gebeuren omdat het in het land van herkomst is toegestaan. Ik ben het kwijt met NL...

Gies van Agt | 28-09-15 | 13:34

eigenlijk moet je blij zijn dat de integratie mislukt is, maar dan is er de assimilatie nog.
"Fear of the living dead"

Acidbrain | 28-09-15 | 13:34

vraagstaart | 28-09-15 | 13:21
In Turkije moet je 18 jaar zijn om te mogen trouwen.

kicktherabbit | 28-09-15 | 13:33

Als het verboden wordt doen ze gewoon of het hun dochter is.. zelfde naam.
Achterlijke cultuur mag je vast niet zeggen van linksch.. en anders ben je een raciest.

tiku99 | 28-09-15 | 13:33

We hebben een wet en als het gaat over kinderen dan heeft iedereen zich daar aan te houden. Minderjarige in handen van Demmink goedpratende types, over my dead body.

toetanchamon | 28-09-15 | 13:33

Heeft Marc Dutroux al asiel aangevraagd in Nederland?

vraagstaart | 28-09-15 | 13:33

-Het is nu echt tijd dat er:
1) een referendum komt over de vluchtelingen kwestie
2)dit kabinet wordt vervangen
3)vluchtelingen helemaal onderaan komen in de pikorde, en niet voorkeursbehandelingen krijgen boven autochtonen. Dit lijkt me toch volkomen natuurlijk en logisch.
-De wereld is zo groot, waarom moet een klein aantal landen in Noordwest- Europa de problemen van de halve (arme/oorlog voerende/corrupte/overbevolkte/onvrije/onvruchtbare/gevaarlijke/ongezonde) wereld landen op zich nemen?
Dit is volstrekt onlogisch en oneerlijk.

King of the Oneliner | 28-09-15 | 13:32

Die Mieles he, die kunnen per wasbeurt wel 8 kilo wasgoed of meer aan. Wat vindt de arbo er van dat 13-jarige meisjes dat er in en er uit moeten tillen?

CynicalBastard | 28-09-15 | 13:32

Volgende week in de telegraaf...*Noorse gevangenen terug naar Noorwegen wegens ruimtegebrek*

grafbak | 28-09-15 | 13:32

Vragen:
-Waarom de slachtoffers importeren en niet de daders exporteren?
-Worden de advocaten die hieraan meewerken aangeklaagd voor meewerken aan en faciliteren van pedofilie en kindermisbruik?
-Worden de reiskosten door onze overheid betaalt en zijn zij daardoor niet medeplichtig aan deze misdrijven?
-Gemeenten die hieraan woonruimte en uitkeringen verschaffen zijn dan toch ook medeplichtig?

Ik wist niet dat hier al heimelijk de sharia was ingevoerd.

Boeitmenix | 28-09-15 | 13:31

Moet je respect voor hebben, is de cultuur van die mensen, is de religie van die mensen, hè Lodewijk?

CrapoTheGreat | 28-09-15 | 13:31

@Russ Meyer | 28-09-15 | 13:28
.
Zo dat moest er even uit.... mijn god, wat een dwaas ben jij zeg

Fatwabuster | 28-09-15 | 13:31

@Russ Meyer | 28-09-15 | 13:28
Was het lekker ?

Kamervraag | 28-09-15 | 13:29

First Contact | 28-09-15 | 13:17
Ik vreet alleen nog maar rijst met kip, ben gestopt met bier drinken, gelukkig heb ik geen dochters anders was ik even flink door de garderobe gegaan.

Dr. Blechtrummel | 28-09-15 | 13:29

Ik heb net twee kannibalen ten huwelijk gevraagd. Bij de Joop zeiden dat dat geen probleem was want volgens hen zijn alle culturen gelijk. Eet smakelijk.

Piet Karbiet | 28-09-15 | 13:29

-weggejorist-

DasNouJammer | 28-09-15 | 13:29

Valkenburgse tienerneukers leggen we het vuur aan de schenen tot ze zelfmoord plegen. Islamitische tienerneukers zijn van harte welkom. Dat is Nederland (of wat daar nog van over is...) anno 2015.

DasNouJammer | 28-09-15 | 13:29

''Zijn we nou echt zo verslingerd aan uitheemse achterlijkheid, dat we dit toestaan?''
Blijkbaar wel. De machthebbers en de lemmingen die pas na jaren ellende wakker worden in ieder geval wel. Maar wat hadden we dan verwacht, we halen mensen uit die contreien binnen. Ze brengen toch een stukje cultuur mee. Een stukje cultuur waar sommigen van hen voor gevlucht zijn.

MaisNon | 28-09-15 | 13:28

Walgelijk.

Rest In Privacy | 28-09-15 | 13:28

-weggejorist-

Russ Meyer | 28-09-15 | 13:28

En hoe denken de PvdA malloten de wereld beter maken als dit in eigen land niet eens meer lukt. In mijn ogen zijn het verraders van de wereldontwikkeling. Niets maar dan ook niets van hun beleid heeft ook maar tot één resultaat geleid.
.
Biljoenen naar Afrika, nog steeds sterven ze van de honger,ziektes en luiheid. Miljarden naar Griekenland, gewoon weer wachten tot ze weer defaulten. Miljoenen naar asielkinderen in dit land, maar als ze geforceerd getrouwd zijn met een pedo, dan knijpen we onze ogen dicht en geven we ze extra bijstand.
.
Echt ongelofelijk!!! Zijn hier nou mijn voorouders voor gestorven? Die ene die verbrand werd, omdat zij niet katholiek was. Of die andere die verhongerde, omdat na de mislukte oogst, drie kwart naar de heer moest. Al onze idealen worden verkwanseld alsof het niks waard is. Alsof de PvdA, D66, SP of GL gewoon het recht hebben om deze af te schaffen.
.
Hun incapabelheid is niet te meten. Ze blijven maar praten, reageren, roepen, tweeten en commentaar leveren, terwijl er geen zak veranderd. Van de PvdA, is de helft bezig met een baantje in Brussel en de andere helft met het binnenhalen van moslims. Oh en we hebben nog die verlebberde snol van een Ploumen, die de wereldbalans elke keer maar weer snoeihard onderuit haalt door miljarden te schenken aan Afrika. Geld dat voor de helft verdwijnt in corrupte overheidsmedewerkers en voor de andere helft de lokale economie totaal onderuit haalt.
.
Ik ben echt klaar met deze partij, de grootste zakkenvullers van Den-Haag. 70 jaar lang regeren ze min of meer dit land en met al onze technologische vooruitgang hebben we alleen maar meer armoede in dit land. Ze doen het er maar om. Waarom zou de partij voor arme mensen, hun eigen kiezers uit de armoede halen? Dan verdwijnt de bestaansrecht van de partij en zijn de rooie stakkers hun eigen baan kwijt. Ik ben er klaar mee, met deze hufters en dan vooral met de elite van tv en A'dam.

heldheino | 28-09-15 | 13:26

Stapelgek zijn ze ,die hier aan het bewind zitten, wanneer worden die mafkezen eens wakker, ze strijken jaarlijks meer dan een ton op ,en wat doen ze ervoor? ,naar de andere kant kijken ,en het land naar de haaien helpen .

fleurtje | 28-09-15 | 13:26

Gødver de gødver de gødver, een hoogzwanger ingekapseld 14-jarig zwanger meisje dat ook nog eens verdwenen is. Wie nu nog durft te beweren dat dit geen achterlijke cultuur is mag per direct worden opgenomen.

RobberenRukkie | 28-09-15 | 13:26

Hee overheid, pas die wet eens VANDAAG aan gvd!

F1802 | 28-09-15 | 13:26

NL heeft niet alleen nep-politici, maar vooral ook heel veel nep-feministen (m/v).

--sql error-- | 28-09-15 | 13:26

Wel Kamervragen over kindbruidjes maar geen Kamervragen over verkrachters en extremistische moslims die met massa's binnen komen en van de IND zonder meer een verblijfsvergunning krijgen omdat zij geen gevaar vormen voor de openbare orde en/of staatsveiligheid en doordat de IND niet in staat is dit te controleren, evenmin als de werkelijke afkomst van de asielzoekers. twitter.com/GolanMay/status/648455668...

Thunderbird | 28-09-15 | 13:26

Hoe zit het met Syrische rijbewijzen eigenlijk? Erkennen we die ook gewoon?

Repetitive Beats | 28-09-15 | 13:25

De vraag is natuurlijk: waarom erkent Nederland zonder meer Mohammedaanse huwelijken wanneer, zoals nu blijkt, strijdig zijn met wettelijk vastgelegde normen en waarden?

.. vragen ... vragen ...

Hirsch Ballast | 28-09-15 | 13:25

Pedofilie. Net als hun sprookjesleider Mo.
En de politieke elite kijkt de andere kant op.

Kamervraag | 28-09-15 | 13:24

Hou er mee op aub.... STOPPEN... NU !!!

Hoelang zijn onze eigen dochters en kleindochters nog veilig in dit land. ???

ANGEL70 | 28-09-15 | 13:24

macmiep.nl | 28-09-15 | 13:04: natuurgodsdiensten hebben vrouwen altijd in hoog aanzien. Maar ik zou d'r eentje zoeken welke het meest vervelend is voor je (werk)omgeving. Dat is hopelijk de enige manier om mensen in te laten zien hoe dom het is om uitzonderingen te maken op basis van geloof. Wel heel hard discriminatie schreeuwen en de media inlichten als ze moeilijk doen he. Ik steun zulke initiatieven ter harte!

sufkut | 28-09-15 | 13:23

Asoelziekers!!!

fuckje | 28-09-15 | 13:22

@Kaas de Vies | 28-09-15 | 13:03
je weet toch dat dromen bedrog zijn , zolang je niet in het senaat zit pas dan gaat er een andere wereld voor je open

witchmaster | 28-09-15 | 13:22

Nou, Joris D. De oplossing is daar, want het homohuwelijk is tenslotte toegestaan: trouw eerst met je jongetjes van 10 in Turkije en neem ze mee als echtgenoot. Niemand doet je wat.

vraagstaart | 28-09-15 | 13:21

-weggejorist-

RobberenRukkie | 28-09-15 | 13:21

Peggold mompelt ondertussen iets met complex.

RobberenRukkie | 28-09-15 | 13:21

moslidioten!!!!

BoerinFrance | 28-09-15 | 13:21

Ik ben klaar met Nuanceren.
Grenzen dicht. Islamieten het land uit. Allemaal.

_Fly66_ | 28-09-15 | 13:20

Helaas maar waar: dit is niets nieuws en gebeurt al jaren.
Kleine meisjes die uitgewoond, misbruikt en verkracht worden en vervolgens vergeten worden in de harem van engnekkige haatbaarden. Op naar de volgende 12-jarige voor in de harem.
Dat wij dit oogluikend toestaan is een diepe schande en blamage voor ons land. Hier moet knetterhard tegen worden opgetreden, desnoods met fysiek geweld. Zijn ze god-ver-domme helemaal van God los daar in Den Haag??

Kaposi_Sarcoom | 28-09-15 | 13:19

Die kinderen van moslims, ook zij die Nederlands praten en zogenaamd zijn geintergreerd, vinden het dood normaal om meisjes achterna te zitten en stalkingsgedrag te vertonen. En hun leeftijdsgenootjes lachen erom. En dus gaan ze er mee door. Zie daar de verrijking van the oil for immigration politiek van Europa.

Arie1974 | 28-09-15 | 13:19

Vrijwilliger om eens met een huwelijksakte tussen 2 mannen dit erkent te krijgen in Saudië Arabie? Niemand? Nou Arnoud, klusje voor je op je volgende reisje.

TheseDays00 | 28-09-15 | 13:19

De volgende stap zal zijn dat de overheid (alleen vrouwen) zal adviseren in het openbaar gepaste kledij te dragen. Iedere Nederlandse die anno 2015 nog halfnaakt te de straat durft op te gaan past niet binnen deze samenleving. Vrij normaal dat wij ons als Nederlanders aanpassen aan de islamitische medemens, we moeten tenslotte begrip tonen dat islamitische mannen niet kunnen omgaan met 'westerse' verleidingen...

First Contact | 28-09-15 | 13:17

Aanrandingen door asielzoekers in Almere, kinderbruidjes in Ter Apel, terreur tegen christenen in Duitse azc's, de verrijkingen stapelen zich al weer aardig op deze maandag.

harbi | 28-09-15 | 13:15

En Frans Timmermans ondertussen zich druk makend over toenemend rechts-extremisme.

lady blabla | 28-09-15 | 13:13

Een verrijking voor ons land. Ja ja. Hoe imbeciel kan je zijn.

mr. coffee | 28-09-15 | 13:13

De foto`s van voor de Islamitische revolutie in Iran zien er precies zo uit als Nederland nu. www.google.nl/search?q=iran+1970+and+... Wij zijn waar zij waren, wij gaan waar zij zijn.

Feynman | 28-09-15 | 13:12

Rutte, en met hem heel vak K, zou het sieren wanneer hij eens voorbij de toon van Wilders en naar de strekking van diens woorden zou gaan luisteren.
.
De feiten van de afgelopen week:
-vrouwen worden verkracht en beschimpt in azc's door heel europa
-christenen worden onderdrukt en mishandeld in azc's
-massale vechtpartijen in azc's
-import van kindbruiden naar Nederland.
.
Deze 'verrijking' zal zich nestelen in het dna van onze samenleving. Het is de achterlijk van de islam in haar puurtse vorm. Dit zijn geen extremisten, het zijn 'gewone' moslims. Of ze nou gevlucht zijn voor geweld of op zoek naar geluk, ze nemen hun kernwaarden met zich mee. En die zijn destructief voor de manier van leven zoals wij die kennen.

vaas klaak | 28-09-15 | 13:11

We hebben in dit land dus een strenge wet voor autochtonen.
En iets minder strenge wet voor buitenlanders.
Dat noemt GL vast positieve discriminatie.m

Arie1974 | 28-09-15 | 13:10

Kostergelijkwagelijkmisselijkgloeiendegoorheid.
Fuck de PvdA, grootste voorstanders geweest van dit toegestane beleid. Nu snel de NL kiezer paaien. Wat een paniekvoetbal. Hele fractie richting het AZC!

Bram van Ojik | 28-09-15 | 13:10

Ik ben er klaar mee. Ik ben op. Ik ben moe. Ik zie nog maar één mogelijkheid: islam verbannen uit Europa. Islam en zijn volgers, want die dragen het immmers uit. Dit gedwongen huwelijk van west en oost zal nooit werken. We zijn gewoonweg te verschillend.

Reconquistador | 28-09-15 | 13:10

"Onderweg naar het ziekenhuis".... Voor die gratis zorg die voor de Nederlanders bijna onbetaalbaar is geworden.

DKP | 28-09-15 | 13:10

Ach volgens gutmenschen zijn dit incidenten en is het haatzaaien/angst creëren over de rug van 'arme' vluchtelingen, want tenslotte is ieder mens gelijk, geen mens illegaal en hebben mensen over het algemeen de wil om vreedzaam met mekaar samen te leven. Zo willen gutmenschen graag generaliseren, en iedereen die daar tegen ingaat is een racist,nazi of rechts extremist. Nederland/Europa 2015.

First Contact | 28-09-15 | 13:09

"liefde van hun leven"... Hoe heerlijk sarcastisch.
Maar ik ga hier geen grappen over maken, de tijd van lol is voorbij!

Dhr. de Wit | 28-09-15 | 13:08

christenen en Jezedi´s worden in de AZC´s gesloopt, vrouwen verkrachtingen waarvan we wisten dat het zou komen lopen op en kindbruidjes .. tja
Sociale huur voorlopig alleen voor de gelukszoeker, zorginstellingen moeten kamers leveren, waarom de euthanasie bij de oudjes niet wat opschroeven om meer plaatsen vrij te maken .
Heerlijk dat linkse eigen bevolking mag helemaal kapot beleid .

Castor12 | 28-09-15 | 13:07

We geven ons land weg aan barbaren en daarmee vergroten we het leefgebied van deze achterlijke culturen. In plaats van dat we ze allemaal het land uit knikkeren, het kalifaat een trakteren op een Dresden1945 en de wereld uitleggen dat goed met elkaar omgaan vanzelf leidt tot meer welvaart. Sluiten we onze ogen, zijn onze wetten over datum, en worden we geregeerd door de meest incapabele kabinet sinds de tweede wereldoorlog.

heldheino | 28-09-15 | 13:06

Die kindbruidjes mogen wat mij betreft blijven. De pedofiel alias bruidegom in kwestie daarentegen moeten we natuurlijk per direct opsluiten - afdeling zedendelinquenten - en na het uitzitten van de straf onherroepelijk het land uit flikkeren. Dit land is geen plek voor vieze ouwe mannetjes.

VanBukkem | 28-09-15 | 13:06

"Wat zijn we weer racistisch. Onze cultuur is ook niet perfect. Wie zijn wij om buitenlanders te vertellen dat zij verkeerd bezig zijn."
Ja, sommigen zeggen dit echt. Pas maar op !

PausTokkie | 28-09-15 | 13:06

Wanneer gaat de Nederlandse wet nou ook eens gewoon op voor immigranten?
.
Trouwen met kinderen is hier illegaal. Deze mannen zouden moeten worden uitgewezen.
.
De overheid faciliteert hier illegale praktijken en is daarmee medeplichtig.
.
Het lijkt me dat er weer een minister naar huis zou moeten.

Parel van het Zuiden | 28-09-15 | 13:06

Gooi die grenzen maar gauw dicht

endtotrolling | 28-09-15 | 13:05

Ik ben gewoon sprakeloos dat NL dit faciliteert.
Laat dan die bruidjes overkomen en pak gelijk de man op voor pedofilie.

Maya de Blij | 28-09-15 | 13:05

@Jhonny-Bravo | 28-09-15 | 13:03
.
Een uitgelezen mogelijkheid voor de leden van Martijn.... gewoon legaal je eigen kleuter importeren en vervolgens misbruiken.... mede mogelijk gemaakt door Den Haag en uiteraard Brussel.

Fatwabuster | 28-09-15 | 13:05

Nu zie je pas goed hoe ver de politiek van de realiteit afstaat. Het is sowieso onbegrijpelijk dat men überhaupt al islamitische kindhuwelijken erkende. Rutte en zijn kliek zitten dat dus ook al jaren te gedogen. Alles om de boze moslim maar niet tegen de schenen te schoppen. Het is godgeklaagd schandalig.

mr. coffee | 28-09-15 | 13:04

Wat verschrikkelijk ongastvrij van ons ministerie van Veiligheid en Justitie om deze man, en al die andere ingenieurs en artsen op zo'n rascistische manier te 'verwelkomen'.

Die oom / neef / nicht / slavenhandel bruiden is gewoon een onderdeel van hun koeltoer. Snap dat nou eens!1! Dit is weer zeer rechts en xenofoob van Nederland.

\ Links mode off

Botte Hork | 28-09-15 | 13:04

Ach, die lopen vrolijk Nederland binnen, met boerka en al. Nederland heeft altijd een grote bek wat betreft de rechten ven het kind, maar hier durft men niet tegen op te treden.
Zelfs die z.g. "kinderombudsman" horen we alleen zaniken over die zielige kindertjes die hier moederziel alleen komen en ook rechten hebben.
.
Nee, een 14 jarige puber door een haatbaard van 35 uit elkaar laten trekken is goddomme normaal!

Ommezwaai | 28-09-15 | 13:04

Zal wel goed gaan werken joh die wet. Ik bedoel er is natuurlijk ook totaal geen vrouwenbesnijdenis of eerwraak meer aangezien de wet dat niet toestaan.

Chesh | 28-09-15 | 13:04

Je mag niks in dit land behalve als je er een geloof op plakt. Dan is alles geoorloofd.
Ik denk dat ik mijn atheïsme maar eens aan de wilgen hang... maar nu nog een religie vinden die mij als meid voorrang geeft... iemand?

Rest In Privacy | 28-09-15 | 13:04

Ik val in herhaling:
Het meest democratische parlement ter wereld volgens Pechtold en onder aanvoering van Pechtold vindt het goed.

Als het parlement het goed vindt dan impliceert dat dat het volk het ook goed vindt.

Kan er niets anders van maken.

ProAsfalt | 28-09-15 | 13:03

Werkt wel 2 kanten op he, ik had best als 15 jarige puberjongen uitgehuwelijkt willen worden aan een mooie vrouw van 22.

Kaas de Vies | 28-09-15 | 13:03

Betekend dit dat Benno L. legaal in Syrië kan trouwen met een 9-jarige en dan vrolijk in Nederland kan gaan samenwonen?

Jhonny-Bravo | 28-09-15 | 13:03

Als we dit Nu accepteren, is er straks geen weg meer terug. Dit móet stoppen !

RegseHippie | 28-09-15 | 13:02

Zodra de PVDA zich ermee gaat bemoeien weet je bij voorbaat dat de ellende alleen maar groter wordt in plaats van kleiner.... grotere kneuzen bestaan er vrijwel niet.

Fatwabuster | 28-09-15 | 13:02

Ik verwacht een nieuw genre op Pornhub. Mustache pedo rape bride.

Feynman | 28-09-15 | 13:00

Het houdt niet op! Alleen maar ellende van die asieleisers.... Hou meer je importeert hoe meer ellende er op ons afkomt!

Fatwabuster | 28-09-15 | 12:59

Zoe er afgelopen weekeinde niet een of ander voorspelling uit komen? Die is in werking getreden.

Rest In Privacy | 28-09-15 | 12:58

Zou Maxima de Syrische identiteit wel herkennen?

lady blabla | 28-09-15 | 12:58

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen