Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kabinet vliegt vaak naar Maleisië voor duurzaamheid

duimpjesomhoogvanborat.pngMooi dit. Delegaties van het kabinet zijn meerdere keren naar Maleisië gevlogen om iets duurzaams te doen. Heerlijk ironisch, altijd, dit soort "duurzaamheidstripjes". Kijk deze foto, Sharon Dijksma in typisch Hollands Toeristenoutfit in een bos in Maleisië: praktisch haar, zonnebril, juttezak vermomt als jurk en een velletje met de aangeboden excursies waar ze degene met de minste toeslag van uitkiest. Dijksma gaat even namens Nederland bepalen hoe duurzaam Maleisië met haar hardhout omgaat. Moet je eens andersom doen: een Maleisische minister die gaat bepalen hoe duurzaam wij met onze koeien om gaan. Afijn, het MTCS-keurmerk voor Maleisisch hardhout kwam er na diverse duurzame vliegreizen richting het Aziatische land en iedereen met verstand van milieu en duurzaamheid heeft gelijk afstand genomen van de Kamerbrief over het duurzaamheid. Zoals alle Maleisische milieuclubs [Blendle-alert]. Ironisch. Het kabinet vergast het milieu met vliegtripjes voor een duurzaamheidskeurmerk dat iedereen belachelijk vindt. Lang leve Gidsland Nederland! En terwijl het kabinet zich druk maakt om duurzaam hout, glijdt Maleisië af van bipolaire democratie naar dwangneurotische dictatuur [Blendle-alert]. De regering blijkt tot de hoogste kringen corrupt, persvrijheid wordt verkracht als vrouwen in volle Indiase bussen en buurlanden vrezen revolutie en (religieuze) onrust. O ja, en de tijger is er inmiddels zeldzamer dan relevante vrouwen binnen de SGP. Het land bezwijkt onder politieke stress en sociale onrust. Maar hey, dankzij de diverse kabinetstripjes van Dijksma & Co en het moralistische duurzaamheidsfetisjisme heeft Maleisisch hardhout nu wel een keurmerk dat niemand die er toe doet serieus neemt. Volgende project van het kabinet: kijken of Syrië een duurzaamheidscertificaat verdient voor hun tuintegelbeleid en terrasverwarmingpolitiek. Goed bezig, kabinet.

Reaguursels

Inloggen

Corpsletterig? Sharonneke heeft van haar leven nog geen universiteit van binnen gezien. Studeren is voor haar iets van "horen zeggen" dat ze amper kan plaatsen.

Immanuel | 01-08-15 | 22:52

@fuckje

Nee , die ken iknie. Hoezo ?

zieke-geest | 01-08-15 | 21:39

Het leven in Maleisie is over het algemeen aangenamer dan in Nederland. Betere arbeidsvoorwaarden, beter eten, betere winkelcentra en mooie natuur. En vriendelijke mensen. Geen korte lontjes zoals in het boerse Nederland

Swarthoogt | 01-08-15 | 19:32

Gelukkig heeft mijn Chinese toeleverancier zijn eigen FSC stempel en is daarom alles hout vanzelf goed.

Rest In Privacy | 01-08-15 | 17:33

Dat is een van de zeldzame foto's waar een vrouw met een kopvod er lekkerder uit ziet dan degene ernaast zonder.
Best wel duurzaam eigenlijk.

KarelMarks | 01-08-15 | 17:00

Ook Zimbabwe verdient een certifikaat voor duurzaam gejaagde leeuwen. Landen corrupt tot op het bot en dan een keurmerk geven, je bent echt niet wijs.

bijna_raak | 01-08-15 | 16:27

Als die PVDA nou eens 1% deed voor Nederland van wat ze dagelijks doen voor de rest van de wereld, dan kon elke bejaarde elke dag onder de douche, werd er elke dag een praatje en wandeling met hen gemaakt, was de staatsschuld vele miljarden minder dan de 460 miljard die het nu was en was dit land fijn, fatsoenlijk en leuk en veilig geweest. Leuk dat PVDA olifanten zich businessclass de halve wereld laten overvliegen om vele miljoenen geld in bodemloze putten te storten (niet hun geld, maar andermans belastinggeld). Eigen volk laatst, lekker scoren van andermans geld, voor eigen feel good momentjes. Zo rolt de PVDA al decennia. En hele volksstammen die er op blijven stemmen. Ze mogen, maar niet zeiken als we over enkele jaren net zo voorstaan als Griekenland.

Rest In Privacy | 01-08-15 | 16:22

@Tourdelagillette het was triest om te zien op Borneo.
Overal palmolieplantages.
Klein strookje jungle over voor de toeristen.Langs de rivier zodat je de apen goed kan zien.
Langkawi heeft meer jungle dan het stuk van Borneo waar ik ben geweest.
Enige tijgers over leven daar nog in het natuurpark waar ze beschermd worden.
Orang oetangs en beren bij Sepilok in een opvang voor de stropers.
Met stuk bewaakte jungle waar ze in schijnvrijheid kunnen leven.
Van de sociale onrusten heb ik niks gemerkt.
Vondt het juist verfrissend sociaal hoe ze daar met elkaar omgaan.
Nog nooit in een moslim land gezien.

Lilia2 | 01-08-15 | 14:02

Tsja, de Sharon Dijksma's.....
Gisteren zag ik nog eens een fragment voorbijkomen van The Iron Lady: "The lady does not turn"
Politici met ruggengraat, bestaan al jaren niet meer en als er eentje aan het venster komt warmt hij vermoord.
En wij bijven met de Klavertjes, Ruttte's en Pechtoldjes zitten, godbetere......

Gele Beer | 01-08-15 | 13:56

Kenmerkend voor de volledig van de werkelijkheid losgeslagen beslissingen van dit kabinet. Een google search van een paar minuten leert al dat het land tot op het bot corrupt is, onder dubieuze omstandigheden al een halve eeuw door dezelfde partij wordt geregeerd en het niet zo nauw neemt met gemaakte afspraken. Way to go, Rutte II! fd.nl/profiel/1110251/premier-maleisie...

Mr Dixit | 01-08-15 | 13:37

Net zoals die kut Bert Koenders. Godskolere hoe hij heeft geleerd om te lopen met zijn armen zwaaiend voor de camera bij de VN. Wat een pigmee.

Batavus Warrior | 01-08-15 | 13:36

Uitermate treurig hoe NL zich weer als Jan met de korte achternaam gedraagt. Diverse malen afgereisd naar Maleisië, en telkens de Maleisische milieuclubs genegeerd. Tenslotte denkt NL op geheel authentiek koloniale wijze zèlf de wijsheid in pacht te hebben. Laat het vingerwijzen maar gerust aan de NLers over. Overigens heeft NL zoveel gesubsidieerde milieu'deskundigen', consultants en noem de hele riedel maar op van instanties en personen, dat NL op arrogante wijze niet is gediend van deskundigheid ter plaatse. Trouwens, de Maleisische overheid zorgt er wel voor dat er geen gesprekken met milieuclubs plaats kan vinden; en NL heeft dat ongetwijfeld stilzwijgend geaccepteerd (handelsbelangen, mensuh!). De Maleisische 'deskundigen' welke met de NLse vertegenwoordigers hebben gesproken, waren dus van te voren zorgvuldig door de Maleisische overheid geselecteerd (verrassing?). Het hele land is doordrenkt van corruptie.
En heeft de NLse delegatie over Selangor en Oost-Maleisië gevlogen? Eindeloze vlaktes palmolie plantages! Hoogstwaarschijnlijk wordt het tropisch hardhout uit 'Maleisië' voor NL gewoonweg (illegaal) geimporteerd uit Indonesië! Milieukeurmerk sticker erop en de zakken van hooggeplaatste corrupte Maleisiërs/Bumiputera worden rijkelijk gevuld.

Sticky Rice | 01-08-15 | 13:28

VanBukkem | 01-08-15 | 11:19

Je hebt gelijk. Valt mij nu ook op. Ondanks dit blijft het een mega-plofkip.

wake-up-pete | 01-08-15 | 13:24

@Dhr. de Wit | 01-08-15 | 12:52
Nooit natuurlijk, want daar zou de burger baat bij hebben.

Slipsnifter | 01-08-15 | 13:18

Maleisië is, of eigenlijk was ooit, een prachtig land met enkele van de beste tropische wouden op aarde, een grote biodiversiteit en idyllische eilanden.
Na de onafhankelijkheid van GB werd met financiële hulp van o.m. Japan aan de opbouw gewerkt en voor de regio kenmerkende vraagstukken als corruptie, dictatuur, wanbeleid en natuurvernietiging en afvalproblematiek, voortvarend ter hand genomen.
I.s.m. kleine broer Singapore verrees een Aziatisch-multiculturele samenleving die in rap tempo het niveau ontwikkelingsland ontsteeg, werden in potentie veelbelovende toeristische gebieden en attracties ontwikkeld en gerestaureerd (Tioman, Genting, Nationaal Park, Malakka en resort eiland Langkawi) en transformeerde miljoenenstad Kuala Lumpur in 1 van de weinige goede voorbeelden van hoe een Z-O-Aziatische metropool ook kan worden.
Aan de hand van Datuk Seri Mahathir bin Mohammad die net als in de meeste buurlanden een zgn. Aziatische democratie leidde met 1 staatspartij en 1 of 2 oppositiepartijen voor de bühne, onderging het land een metamorfose, in welk proces evenwel de klad kwam na een smakeloze tweespalt met zijn gedoodverfde opvolger, de ook onder de grote Chinese en Indische (business)minderheden zeer populaire innemende intellectueel Anwar Ibrahim.
Inmiddels zijn corruptie, omkoping, machtsmisbruik en overheidsgeweld weer terug.
Bestaan in westelijk Maleisië (het Maleisische schiereiland) tropische wouden nog slechts in en rond het centraal gelegen Nationale Park en de "Cameron Highlands" en in de streng-islamitische noordelijke deelstaten aan de grens met Thailand en moeten in Oost-Maleisië (op Borneo) alle zeilen worden bijgezet om, net als in buurland Indonesië, waar de natuur zich in nog zwaarder weer bevindt, de unieke endemische dier- en plantensoorten te beschermen tegen stropers en de allesverslindende oliepalmindustrie.
En zijn er - ook onder de hoogopgeleide en welvarende middenklasse - grote sociale onrust en politieke onzekerheid, die in eerste instantie zijn weerslag heeft op en gevolgen heeft voor de enorme populaties migrantenarbeiders uit vooral Indonesië, maar ook Myanmar en de Filipijnen.
Mevr. Sharon Dijkstra zou er goed aan doen zich van tevoren te laten informeren over een complex land als Maleisië, en in dit geval zeker door lokale of regionale natuurbeschermers, wier inspanningen helaas niet van gevaar gespeend zijn, alvorens zich belachelijk te maken met dit soort uitstapjes.

Tourdelagillette | 01-08-15 | 13:18

Ach, je kunt er leuk een paar daagjes relax-verkansie aan vastknopen, en voor de ambtenarij die meereist een fijne gelegenheid om wat minderjarige hoertjes te neuken (want dat kan niet meer in Nederland, sinds dat Valkenburg gedoe. Taakstraf ligt op de loer.) Daarom gaan ze graag naar die Zuidoost Aziatische landjes. Ter compensatie voor de afwezige bonuscultuur die ze bij banken wel hebben. Dan blijven de emolumenten toch een beetje marktconform in evenwicht, nietwaar?

Stormageddon | 01-08-15 | 13:12

Sharon Dijksma; nooit haar studie afgemaakt, nooit een dag in haar leven echt gewerkt, absoluut helemaal nergens verstand van, nul binding met het volk, maar constant weer boven komen drijven in het incestueuze PvdA carrouselletje wegens gebrek aan beter. Sharon Dijksma staat symbool voor alles wat er fout is met de Nederlandse politiek, de vleesgeworden incompetentie die laat zien dat je niets hoeft te kunnen als je maar een beetje met je ellebogen kan werken en kan babbelen. Ik moet kotsen van dat mens.

Japannert | 01-08-15 | 13:05

Potverdomme. Eigen Hout Eerst!
Wat GeenStijl zegt, het land, nee Europa, nee de wereld, staat in de fik maar politici maken zich druk om een keurmerk voor hout in een land ver weg.
Wanneer valt het kabinet nu eens?!?

Dhr. de Wit | 01-08-15 | 12:52

Godverdomme, hadden ze die Dijksma niet uit de lucht kunnen halen boven Oekraïne?
Is dit certificaat + bijbehorende tripjes een steekpenning in het kader van het onderzoek naar de aanslag op de MH17?

Mastermattie | 01-08-15 | 12:45

Ik vermoed zelfs dat de dienstreizen van onze volksvertegenwoordigers worden uitgekozen op de vakantie mogelijkheden. "OK, we gaan dus naar Maleisië, maar wat gaan we daar doen?" "U kunt kiezen uit oerang oetangs, mensenrechten en iets met hout wat u hooguit een halve ochtend kost"
Osdorpertje | 01-08-15 | 12:31

wie reizen er mee.. echtgenoten/secretaresses/hoge ambtenaren + familie/hoeren ?
is dat te wobben eigenlijk ?

(c)ZWITSUL | 01-08-15 | 12:39

@Piet Karbiet | 01-08-15 | 12:11
Ik vermoed zelfs dat de dienstreizen van onze volksvertegenwoordigers worden uitgekozen op de vakantie mogelijkheden. "OK, we gaan dus naar Maleisië, maar wat gaan we daar doen?" "U kunt kiezen uit oerang oetangs, mensenrechten en iets met hout wat u hooguit een halve ochtend kost"

Osdorpertje | 01-08-15 | 12:31

@jasser | 01-08-15 | 11:27
Nee hoor liever niet! Er is gewoon geen beter entertainment. Elke dag die poppenkast van ego's dat voorbijtrekt. En die daadwerkelijk denken dat ze de geschiedenis boeken ingaan. mensen die echt het gevoel hebben iets te betekenen, Maar er over een tijd achter gaan komen dat ze eigenlijk hun carriere waisted hebben aan protocol en uiterlijk. Sharon is een goed voorbeeld hiervan. Zij zal niet tastbaars achterlaten en zal door niemand echt herinnert worden. En als ze al herinnert wordt dan zal het vooral om haar uiterlijk zijn.

Mark_D_NL | 01-08-15 | 12:31

Sharon heeft sowieso last van overmatige transpiratie (zweet in de volksmond) en waarschijnlijk een hele slechte conditie door het te veel aan lichaams-vet. Jarenlang veel overtollige kilo's meesjouwen heeft geen positief effect op de gezondheid van Sharon. Ik verwacht dingen als maagbanden, maagverkleiningen etc. Voordat ij gaat leidden aan ziektes gerelateerd aan obesitas. Ik ben nu ook bang, dat overtollig vet wat zich heeft opgehoopt rond de hersenen ook invloed hebben op haar besluitvorming en betrouwbaarheid.

Mark_D_NL | 01-08-15 | 12:21

Dat noemen de doorgeleerde puntmutsen het onderzoeken van de luchtwaardigheid van de Oekraïense luchtverkeersleiding.

Plukkiehaar | 01-08-15 | 12:19

@Piet Karbiet | 01-08-15 | 12:11
Als men 20% van haar gewicht in rekening brengt, gaat dat haar enkele tonnen kosten....

necrosis | 01-08-15 | 12:15

Sharon kan daar gewoon in de bus gaan zitten , er is toch niemand die er over heen wil/kan.

slotbert | 01-08-15 | 12:13

"juttezak vermomt als jurk "

Nee, hij was gisteren toch niet bij de nonnen in Vught om Nederlands te leren.

Tapu | 01-08-15 | 12:12

@Osdorpertje | 01-08-15 | 11:51
.
Precies. Ik wacht op het moment dat voor dit soort privegebruik ook 20% bijtelling wordt geregeld. Als u 1 kilometer teveel prive rijdt in de leasebak staat ook direct de Blauwe brigade voor de deur.

Piet Karbiet | 01-08-15 | 12:11

De regering blijkt tot de hoogste kringen corrupt.
Dat kun je ook van Nederland zeggen.
Of denk je dat de lobbyistenclub die zich eerste kamer durft te noemen er voor de eerlijkheid zit?

Willem van Rood | 01-08-15 | 12:05

@VanBukkem | 01-08-15 | 11:50
Wat dat betreft raad ik de AN-225 aan, daar kunnen ze haar zo inrollen.....

necrosis | 01-08-15 | 12:01

Sharon Dijksma is de duurzaamheid zelve. En net zo ongeloofwaardig als het woord.

XHannibalX | 01-08-15 | 11:59

Onze politici moeten echt een af van het zichzelf overschattende, arrogante en betweterige idee dat wij een gidsland moeten zijn. 75% van de wereldbevolking weet niet eens waar Nederland ligt en 99% trekt zich er niets van aan wat we hier allemaal doen. Maar toch persé de grote wereldverbeteraar uithangen.

mindless | 01-08-15 | 11:57


VanBukkem | 01-08-15 | 11:50

Weet. niet of de landingsbanen in Maleisië lang genoeg zijn voor een Airbus A380 anders heb je weer een probleem...

eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:52

En als je dan toch in Maleisië zit is het zonde om er geen 2 weken vakantie aan vast te plakken, de eerste klas tickets van de gegadigden en hun partners zijn immers toch al betaald. Je hoeft alleen de terugvliegdatum te veranderen.

Osdorpertje | 01-08-15 | 11:51


fuckje | 01-08-15 | 11:45

Sorry nog voor mijn domheid van gisteravond, je bedoelde met de moordmaand december natuurlijk de Surinaamse decembermoorden.

*acuut stopt met drinken*

eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:51

@eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:48
U bedoelt het laadruim?

VanBukkem | 01-08-15 | 11:50

Snap dat geblèr over gelijke rechten van die prutspotten nooit zo... Van de mannen "in functie" verwacht men altijd dat deze zich representatief kleden, liefst met das, maar als dit soort ten tonele verschijnt in een jaren geleden afgedankt douchegordijn uit een gekraakte jeugdherberg is ze, "zo lekker zichzelf"....

ox | 01-08-15 | 11:50

@Bad Karma | 01-08-15 | 11:23
Ik doe het ook al jaren niet meer, ik heb niet het gevoel dat het iets uitmaakt.

Slipsnifter | 01-08-15 | 11:49

VanBukkem | 01-08-15 | 11:43

Maar daarna nog in het stoeltje zien te murwen...

eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:48

@eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:41
Optimist!

necrosis | 01-08-15 | 11:48

@Robin Hood: hij was er gisteren niet voor de VrijMiBo.
He's slippin'!

Engelandspieler | 01-08-15 | 11:48

Was haar IQ maar gelijk aan haar gewicht.

befkoning I | 01-08-15 | 11:47

Wat kost dat, zo'n "duurzaamheidscertificaat"?
Bij welke linkse (semi)ambtenaar kan je zo'n stempel kopen? Ben je dan van de boycot en hinder van Greenpeace af als je zo'n stempel hebt? Gaan corrupte ministers zoals dit dikke mens je bedrijf niet meer hinderen nadat je het stempel aanschafte?

Wat is precies het verschil tussen "duurzaamheid" inkopen - en beschermingsgeld betalen aan de maffia? Levert het nog ergens iets op, behalve rijke en machtige Gutmenschen?

Jan Passant mk2 | 01-08-15 | 11:46

@zieke geest,
Ken jij Reinier Jonkers?

fuckje | 01-08-15 | 11:45

PvdA op verre vakantie van belastinggeld, business class en de beste restaurants.
Want het moet eerlijker.
Ik vind dat ze een vette bonus hebben verdiend, nummer 5 dit jaar.
Kunnen ze nog een paar keer van op vakantie.

Slipsnifter | 01-08-15 | 11:45


necrosis | 01-08-15 | 11:40

Igor zou wellicht een goede kans maken maar die heeft nu permanent ruzie met Joris. Of hij vindt het gewoon gezellig met Superkneus en onze huisaap. En waar blijft Driewerf Hoezee trouwens?

eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:43

Tja dat is niet de meest handige manier om een duurzaam keurmerk toe te staan in Nederland.

Overigens ben ik wel groot voorstander van hout- en boskeurmerken zoals FSC. Dat zouden we eigenlijk hier gewoon moeten verplichten om te gebruiken..
Maarja, stel je voor dat we ons druk maken wat er op een ander continent gebeurt!

Albasalix | 01-08-15 | 11:43

@eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:41
Honderdvijfentwintig kilo nog maar? Dat is te overzien.
Met een beetje groene zeep krijg je dat wel in het regeringsvliegtuig.

VanBukkem | 01-08-15 | 11:43

Sharon Dijksma, Bertje Koenders, Mark Rukke...
God o God wat moeten ze in het buitenland wel niet van ons denken.

VanBukkem | 01-08-15 | 11:41


VanBukkem | 01-08-15 | 11:19

Klopt, ze weegt nu nog maar 125 kg.

eerstneukendanpraten | 01-08-15 | 11:41

@LangeTijdGeleden | 01-08-15 | 11:22
Corpsletterig? Dat is toch wel het laatste wat je haar kan verwijten. De PvdA heeft haar geheel eigen baantjescarroussel/old-boys-and-girls netwerk.

Godsammekraken | 01-08-15 | 11:40

@Piet Karbiet | 01-08-15 | 11:18
Ik zit te wachten op de eerste reaguurder die haar zou doen, ik sla even over...

necrosis | 01-08-15 | 11:40

Maar gelukkig worden de zwanendrifters uit Benschop duurzaam aangepakt door haar.

swassannuf | 01-08-15 | 11:40

Die obsessie met milieu en mensenrechten is een erfenis van de jaren '80, toen NL zich moreel superieur waande aan iedereen en z'n ouwe moer. En dus, traditie is traditie, vliegen er nog steeds nutteloze politici de hele wereld over om milieudingetjes te doen. Dijksma, ga eens wat zinnigs doen.

Boer in 020 | 01-08-15 | 11:38

Sorry, maar de inhoud gaat even aan mij voorbij als ik die bespottelijke taalfouten zie staan. 'Vermomt', serieus? Heftige VrijMiBo geweest, Quid?

Robin Hood | 01-08-15 | 11:37

De tijger is er inmiddels zeldzamer dan relevante vrouwen binnen de SGP
Johnny Quid | 01-08-15 | 11:09
Deze katachtige, de tofste in mijn mening, is sterk uitsterfbaar. Maar erom huilen? Niet nodig.

De 'tijger' is niet bestand tegen het leven. Overleeft niet. Gewoon natuur.

Een ontsnapte tijgerdude doodde onlangs bij die vloed in Tblisi, Georgie, 17 juni, een man. Comment op de 'moord' van de katachtige; 'It was a white tiger," Interior Minister Vakhtang Gomelauri told the AP. "We wanted to sedate it, but it was very aggressive and we had to liquidate it."

Aldus geschiedde. The Eye Of the Tiger. Kijken hoe lang het duurt.

chicago river | 01-08-15 | 11:36

Dijksma is het bewijs dat als je maar lang genoeg blijft zitten, je uiteindelijk wel een keer staatssecretaris of minister wordt. Kwaliteit is duidelijk geen criterium.
Of misschien is ze wel de beste.... :-(

Janloel7282 | 01-08-15 | 11:36

Misschien houdt ze wel een hardhouten Tarzan over aan de trip...(wel met schors,anders raakt het kant nog wal)...

MichieldeMuiter | 01-08-15 | 11:33

T kost wat, maar dan heb je ook nix...
Ze moet 2 stoelen business-class betalen (nouja, wij eigenlijk) om haar volgevreten XXXL-reedt in het comfortabele reispluusj te draperen. Dan gaat ze daar in dat corrupte land stickers uitdelen en policor praatjes. Ik hoop 1 ding: dat ze geen ezeltjestocht gaat maken (ezel op een ezel ziet er al helemaal niet uit....), buiten dat vrees ik voor de rug van de desbetreffende ezel......
Hoop ook maar dat ze daar voldoende voedsel hebben. anders na dit bezoek moeten we ook nog voedseldroppings organiseren.
O o o, had die vrouw maar net zoveel IQ als lichaamsvet.......

pennestront | 01-08-15 | 11:33

Je zou toch zeggen dat er in Nederland genoeg problemen zijn om op te lossen.

Keutels | 01-08-15 | 11:32

Kwestie van prioriteiten.
Riant betaald worden om op vakantie te gaan, wie wil dit nu niet?

spanarchist | 01-08-15 | 11:32

Sharon Dijksma, het vleesgeworden bewijs hoe je zonder enig diploma of talent maar wel de juiste partijkaart en dito geslacht dit land naar de klote kunt helpen. Wat een ongelofelijke berg lucht en links geblunder op een hoop.

Mooi gesproken, had het niet beter kunnen verwoorden om mijn minachting over dit vrouwmens te uiten.

zieke-geest | 01-08-15 | 11:29

Snel even mediteren om de dag te redden.

Rest In Privacy | 01-08-15 | 11:29

Sharon Dijksma, levend karbonaadje.

Anoguurder | 01-08-15 | 11:29

@Bvdb | 01-08-15 | 11:19
Grazi. Aan de andere kant brengt ze nu geen bedrijven naar de rand van een faillissement. Hoewel.

Piet Karbiet | 01-08-15 | 11:29

Ik wil verkiezingen, liefst deze week nog.

jasser | 01-08-15 | 11:27

'Kap' nou eens met die milieu bullshit.
CO2 is goed voor de bomen, die het weer omzetten in zuurstof.
Waterdamp is verreweg het grootste broeikasgas.
Zullen we die ook maar meteen verdienen dan?

Engelandspieler | 01-08-15 | 11:26

We worden geregeerd door opportunisten,weer een nutteloze buisnessclass trip die door ons werd opgehoest....

arretje | 01-08-15 | 11:26

"En terwijl het kabinet zich druk maakt om duurzaam hout, glijdt Maleisië af van bipolaire democratie naar dwangneurotische dictatuur [Blendle-alert]. De regering blijkt tot de hoogste kringen corrupt, persvrijheid wordt verkracht"
Doet Nederland het wat dat betreft beter dan?

jemagookniksmeer | 01-08-15 | 11:25

Ik stem lekker nooit meer en ga iedereen die ik ken vragen om ook niet meer te stemmen. Hé, stop met stemmen! Die kakkers zijn het niet waard en zijn alleen maar bezig met partijpolitiek of hun carrière.

Bad Karma | 01-08-15 | 11:23

stuur muts Ploumen maar met een zak belasting geld.. die red het hardhout wel.
Nee weetje wat.. maak dat fonds maar 1 miljard.

(c)ZWITSUL | 01-08-15 | 11:22

Wat had Sharon Dijksma ook alweer in haar leven bereikt en behaald? Oh ja, niets, maar wel goede connecties en corpsletterig de 2e kamer binnen kunnen rollen.

Dit land gaat naar de kloten van dit soort types en 80% van de 2e kamer bestaat er uit!

LangeTijdGeleden | 01-08-15 | 11:22

Ik vlieg ook weleens naar Maleisië, echter zit ik dan in de economy class.
Business class is voor ambtenaren die meer verdienen dan de fiscus kan roven.

Ommezwaai | 01-08-15 | 11:21

Maar het staat natuurlijk wel indrukwekkend op haar cv als ze hierna bij Greenpeace of een andere groenezooi-organisatie als directeur aan de slag wil. En uiteindelijk draait het daarom, netwerken voor een cushy job.

FrankVeer | 01-08-15 | 11:19

@Piet Karbiet. Ik had het niet beter kunnen zeggen.

Bvdb | 01-08-15 | 11:19

Ze doet dus iets met buitenland, milieu en ontwikkelingshulp?
Dijksma heeft dus ook haar functie-omschrijving niet gelezen.

--sql error-- | 01-08-15 | 11:19

Ligt het aan mijn ogen, of is Sharon een tonnetje afgevallen?

VanBukkem | 01-08-15 | 11:19

Sharon Dijksma, het vleesgeworden bewijs hoe je zonder enig diploma of talent maar wel de juiste partijkaart en dito geslacht dit land naar de klote kunt helpen. Wat een ongelofelijke berg lucht en links geblunder op een hoop.

Piet Karbiet | 01-08-15 | 11:18

Flying for our planet is like fucking for virginity.

Godsammekraken | 01-08-15 | 11:15

"Alles - maar dan ook alles - voor de Bühne".

Was getekend, Sharon Dijksma.

Reinaert | 01-08-15 | 11:11

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl