Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kamer: BOMBARDEER ISIS HELEMAAL KAPOT!

lordofwar100.jpgDe Kamer wil de bombardementmissie van de Nederlandse F-16's verlengen. Althans, als andere landen dat ook doen, natuurlijk. Zomaar zelfstandig dingen bepalen, dat doen we niet. Maar zullen we het anders niet doen? Nederlandse jongens en materieel voor duur geld in andermans oorlog inzetten? Kunduz was een fiasco. Van Mali worden we niet gelukkig. En over Sebrenica zullen we maar even zwijgen nu. Het lijkt een stuk beter als een coalitie van Arabische landen zich druk gaat maken over het gevaar van ISIS in Arabië. Als Saudi-Arabië en Iran nu hun proxy-oorlog in Jemen stopzetten en die middelen inzetten tegen ISIS, dan zou dat echt fantastisch zijn. Saudi-Arabië heeft, na de VS en China, het grootste militaire budget. Doe er iets nuttigs mee, zeggen wij. Vooral omdat wij onszelf dan niet in gevaar brengen door ons in wespennest Syrië te steken. Als een stel lokale warlords wil de Kamer nu overleggen naar wie we munitie gaan sturen en wie onze militaire training krijgt. Sympathiek, maar doe maar niet. We kunnen wat er over is van ons leger nog goed genoeg gebruiken als ISIS straks het slagveld van het Midden-Oosten verplaatst naar Europa. Iets wat Welt.de voorspelde vorige week. Iets wat aangewakkerd wordt door ISIS en omstanders te bombarderen, overigens.

Reaguursels

Inloggen

We kunnen natuurlijk ook al die zogenaamde democratie- en vrijheidsminnende islamitische immigranten er heen sturen.
In NL alleen al hebben we er genoeg wonen om daar bij IS complete chaos te veroorzaken als we ze er allemaa heen sturen.
Maar nee ... ze komen uit die landen, maar als er oorlog is het weer een blanke die er mag gaan vechten en worden er NLse wapens en munitie gebruikt. Maar als je de immigranten hoort spreken over ons ... o o o, wat zijn we dan toch een racistisch en slecht volkje.
Hypocriet volk.
De islamieten dus. Die hier in NL dus.

gaffelbaard | 01-07-15 | 11:33

Boots on the ground!

Woelige Wimpie | 01-07-15 | 11:12

Leftovertje | 30-06-15 | 16:02

Het dient een doel: de Euro-Islam i.o. als beoogde interne ordedienst om het gebrek aan ideologische onderbouwing van de EU te compenseren. De West Europese na-oorlogse generaties zijn door het continue bombardement aan desinformatie en indoctrinatie via onderwijs en media volledig gehersenspoeld. De nieuwe generatie weet niet beter. Enter stage right: Hallo ik ben de Islam. Assalaam aleikum betekent vrede met u weetuwel. Dat komen wij u brengen. Als u zich verzet bent u een racist! Verzet is nutteloos!

kindapaas | 01-07-15 | 06:09

RugOp81 | 01-07-15 | 01:43 Het klinkt misschien gek, maar u bent al lichtelijk geïnfecteerd met het Pechtold-virus :ik proef angst in je verhaal maar bovenal : denk je nu werkelijk dat wij , als we niet zouden bombarderen, "vrijgesteld" zouden zijn van terroristische aanslagen etc? Wij, in Europa, zijn allemaal "infidels" en die moeten kapot. Punt uit!

daytripper | 01-07-15 | 01:54

Wat hebben we daar te zoeken ?
Wat zijn we in hemelsnaam aan het bombarderen ?
Wat lost het bombarderen van 'iets' op ?

NIETS ! met die bombardementen zijn we zeer boze en compleet achterlijke kwaadwillende 'mensen' alleen maar kwader aan het maken.
Doorgaan met bombarderen is gewoon vragen om een grote aanslag in Nederland, als we die niet allang verdiend hebben met onze bemoeienis en bombardement terreur.
Waarom mengen we ons in een islamitische burgeroorlog? Laat ze elkaar lekker de strot doorsnijden en concentreer je op Nederland. Want er lopen hier genoeg idioten rond met sympathieën voor IS.
Kan er dan helemaal niemand in dit kleaute kabinet meer gewoon logisch nadenken ?

RugOp81 | 01-07-15 | 01:43

@Professor Superhirn | 30-06-15 | 16:21

Als het straks inderdaad fout gaat zijn de huidige schuldigen (Pechtold cs)reeds lang uit beeld verdwenen of wassen hun handen in onschuld.
Het kan nog jaar of 5.. max 10 duren, maar het scenario van Superhirn is zeer realistisch.
De geschiedenis herhaalt zich : Minister-president Colijn in de jaren dertig van de vorige eeuw : "Gaat u nu allen rustig slapen ..."
Dit is de meerderheid van de NL bevolking op dit moment
,na zestig jaar volvreten en welvaart, wel toevertrouwd.

daytripper | 01-07-15 | 01:15

*history

mrvandale | 01-07-15 | 00:06

Hystory repeats his self...

Ik kan me van de geschiedenislessen vroeguh de volkenbond nog herinneren: nl.wikipedia.org/wiki/Volkenbond

Zal me nix verbazen dat de EU/NAVO/VN zijn langste tijd gehad hebben en we aan de vooravond staan van grote onzekerheid.

mrvandale | 01-07-15 | 00:05

Het Midden-Oosten is niet het probleem, Europa en haar beleid is het probleem.
Europa dient en-masse af te stappen van het multiculturele model, en te kiezen voor het nationalistische, mono-culturele model, met economische samenwerking op Europees niveau. De islam is geen cultuur waar je vrijelijk mee kan experimenteren. Er is geen argument wat houdt snijdt in deze. Neem bijvoorbeeld het argument van de gematigde moslim versus de extremisten. Mijn stelling hierin is dat gematigde moslims in grote meerderheid goede mensen zijn, alleen deugt de islam niet.
Gematigde moslims houden zich bezig met de levensbeschouwelijke aspecten van de islam, en de radicale/extremistische moslims met de doorvoering van het totalitaire systeem op juridisch en politiek niveau; dit gebeurt door middel van agressieve demonstraties (rekening houdend, of misbruik makend van de vrijheid van meningsuiting), en grof geweld/terreur. Omdat het doel van de radicale/extremistische moslim het laten slagen van de islam is, zal je daarom ook bar weinig kritiek horen vanuit de meeste ‘gematigde' moslims. En als je al kritiek hoort, dan is het vaak een geconditioneerde variant ("Een mens doden mag niet, maar de profeet beledigen mag ook niet.”)

Kortom, willen we de klok terugdraaien dan moeten we als meerderheid laten zien waar de Westerse samenleving voor staat. Je kan niet denken, of beargumenteren dat de islam wel gaat verlichten; dat er een liberale versie van de islam verschijnt. Dit is een dermate gevaarlijk experiment, waar de geschiedenis ons geleerd heeft dat de uitkomst van een dergelijk experiment altijd ongewenst is. Waarom nu dan wel? Waarom denkt de linkse elite dat wij het wel voor elkaar zullen krijgen? We zijn het experiment aangegaan, maar de tussenresultaten wijzen allemaal in de richting van mijn stelling: islam is een totalitaire ideologie en is niet inpasbaar, en zal nooit inpasbaar zijn in de Westerse samenleving. Het argument van ‘gematigde' moslims is een non-argument; gematigde moslims zijn de voedingsbodem voor de islam als systeem, waarbij de radicale/extremistische moslims als katalysator fungeert.

Kolbjorn Varmann | 30-06-15 | 23:18

@sk!llz. Dat "we" is nou net het probleem. Bijvoorbeeld. Staan "we" achter Karremans?

knutsel | 30-06-15 | 21:11

Ik merk dat ik een soort rouwproces doormaak. Rouw om het verlies van een dierbare illusie. Dat het wel goedkomt. Dat we er met z'n allen wel uitkomen. Moslims en niet-moslims. Als we maar gewoon lief zijn voor elkaar. Ik wil wel, maar ik heb de hoop opgegeven dat het twee kanten komt. Ze willen niet, ze mogen niet van Allah. Ze waarschuwen elkaar niet met mij om te gaan. Ze haten mij en mijn dierbaren, ondanks dat ze naast mij zijn komen wonen, in mijn stad, in mijn land. Ik hoor ze zeggen, je bent een kaffir, een varken, minderwaardig. Ik hoor ze zeggen, je zult branden in de hel. Bij dat laatste klinkt de hoopvolle verwachting door in de stem. Ik mensen van een flatgebouw gegooid worden, want dat is halal, als het om homo's gaat. Dat gebeurt nog net niet in Nederland, maar het word hier wél toegejuicht, zonder gene en in het volle licht. Dit is Nederland in 2015. Ontkenning, woede, twijfel, verdriet, acceptatie... De eerste 2 ben in ieder geval ruimschoots voorbij.

Ramsesz | 30-06-15 | 21:07

Quid, doe eens niet zo laf. Misschien moeten we niet wegkijken als ISIS Nazi++ gaat en proud of it. Kapot maken die handel. Ik ben trots voor elke bom die we daarbij bijdragen!

sk!llz | 30-06-15 | 20:34

Veeg eerst het stoepje thuis eens schoon en gooi ook de grenzen dicht. Over prioriteiten gesproken.

Der Schnitzeljäger | 30-06-15 | 20:12

Hmm, doe maar niet, alles waar onze regering met de fikken aan zit is gedoemd tot mislukken.

knutsel | 30-06-15 | 19:28

Stuur anders die paar JSF's gelijk door. Laten demonteren door een paar Jordaniërs, raketten en miniguns eruit en je hebt een pracht van een artillerie-batterij.

His Lordship | 30-06-15 | 19:22

Oh en als we wat kapot "achterlaten" betalen we ook nog eens de totale kosten voor de repatriëring en ontmanteling van de heli a 21.000 euri

nl.wikipedia.org/wiki/Incident_met_Ne...

mrvandale | 30-06-15 | 19:12

Laat die kutvliegtuigen voor de sier daar een beetje rondvliegen. Ons leger moet zo snel mogelijk ingezet worden in Nederland zelf. Oorlog is daar waar moslims hun gang mogen gaan. Dat is niet fascistisch, dat is geen fobie, dat is wat moslims als groep zijn. Hun natuur, daar, waar zij voor geboren zijn. Onze AZC's zijn doorgeefluiken voor de versterking van hun leger in ons land. De segregatie is totaal in die behuizingen, heb ik kunnen leren op hun open dag laatst. Krankzinnig, hoe vrouwen vrijheid ervaren in de wijze hoe moslims met hen omgaan.
Zoals moslims hun samenleving inrichten is voor ons een permanente staat van noodtoestand. Hun voorplantingsmodel is uitermate fascistisch en gericht op het zwakker maken van een cultureel andere partij. Hun gemiddelde iq is 85, maar zij bedienen zich van een vilein systeem waarbij lagere driften beloond worden.
Iedere nabijheid van een moslim is een geestelijke en lichamelijke aanslag op jouw integriteit. Dat lijkt vreemd, maar ik denk dan ook niet in psychedelische vergezichten, zoals onze hippie elite, maar zoals die engerds ons zien, over ons praten en met ons omgaan.

Zoltan | 30-06-15 | 19:02

Ik maar denken dat de grenzen hier met bbb en in de rest van het Juncker Imperium wagenwijd openstaan voor ISIS dobberaars. Nee ik heb niet over een gekkenhuis,of wacheffe nou ja toch eigenlijk ook wel... Europa, het filiaal van het ISIS krankzinnigengesticht.

treiterbloem | 30-06-15 | 18:52

put your money were youre mouth is, ofzo

foxmean | 30-06-15 | 18:46

Wat je met een paar onthoofdingsfilmpjes wel niet kan bereiken!! Goed hoor, onze acties daar in de buurt hebben tot nu toe echt veel opgeleverd.... met name olie voor onze multinationals, die... op hun beurt weer geen belasting betalen.

baard van troje | 30-06-15 | 18:00

Over Hennis, onze typmiep heeft de soldaten niet naar Sebrenica gestuurd of naar Afganistan met play mobil...

bijna_raak | 30-06-15 | 17:45

Tussen Saoudie-Arabie and IS is het verschil dat in SA een koning (plus familie, een clan op zich) de baas is en in IS een 'kalief' voor de rest weinig verschil op het naakte oog. SA wil enkel Iran (shiite) mores leren in Syrie, Irak en Jemen. SA en Quatar zijn/waren de financiers van El Queda en Isis.

bijna_raak | 30-06-15 | 17:43

Dit kabinet faalt in alles. Ondertussen zijn we bijna in oorlog met Rusland met dank aan oorlogshitsers Hans van Baalen en Franz HuichelMans Timmerfrans. De ondersteen steen komt nooit boven. In dit land is het nog niet eens mogelijk om een arrestant te arresteren zonder hem te wurgen. Laat onze jongens aub thuisblijven. Sebrenicia was een ramp, Afghanistan was niks en kostte handenvol met geld. Idem Mali waar we voor de buehne meedoen. En nu gaan onze helden Isis te lijf. Onze soldaatjes hebben al een oorlogstrauma voordat ze vertrokken zijn...

denoorman | 30-06-15 | 17:14

@Professor Superhirn | 30-06-15 | 16:21
gaat vast gebeuren, ze hebben het al aangekondigd en reeds geprobeerd, van hun fouten leren ze wel.. e
En inderdaad het enge is dat zij wel zeer eenvoudig aan al die wapens komen, het is doodeng en ondertussen doet men niets anders dan het beeld van de moslims zo positief mogelijk houden, want 'dan valt het allemaal wel mee', tot het echt mis gaat.
En zelfs dan.. gaan ze gewoon door met hun 'incidentjes'terwijl het JUIST die incidenten zijn die de wereld op zijn kop zetten, die incidenten zijn hun middel en wij moeten telkens horen dat het MAAR incidentjes zijn.

Leftovertje | 30-06-15 | 16:43

De veronderstelde kamer is gewaarschuwd om nog nieteens een hele lege huls op te sturen.
Gooi òf zelf de bommen òf blijf weg uit de keuken tijdens de bereiding.

hallevvezool | 30-06-15 | 16:43

Please vervang Henis voor een echte Militair. Iemand met ballen, vechtervaring en een ijzeren wil. Die pijplip vertouw ik voor geen meter als het er echt om gaat spannen.

Mark_D_NL | 30-06-15 | 16:41

Nou, Syrië moet Afhanistan II: fiasco want al weer in fundamentalistische moslim handen of Irak II: ISIS land worden.
Randdebiel Den Haag op zijn best.
De tijd van de NAVO zal het land wel even de EU-VS dicatuur in bombarderen is voorbij. Leer er mee leven.

Raider Twix | 30-06-15 | 16:38

@miko | 30-06-15 | 16:27
Ik bedoelde met foto's van bommen e.d. (geloof je het? nee? Klopt is ook een lulsmoes om deze domme fout goed te maken...)

Mark_D_NL | 30-06-15 | 16:37

Deprimerend stukje in Die Welt, dat wordt realiteit dankzij de wegkijkers, van wapperend vingertje naar 1 vingertej in de lcucht tijdens het gebed.

Leftovertje | 30-06-15 | 16:37

@Mark_D_NL | 30-06-15 | 16:25
Juist. Ze zullen raar opkijken in de hippe en dure witte wijken in Amsterdam als het zover is, want die komen uiteraard als eerste aan de beurt. Natuurlijk zullen de Europeanen overwinnen, maar het zal barbaarse tegenacties vergen, waarmee ook wij zullen afglijden naar een middeleeuws beschavingsniveau. Met dank aan alle zachte heelmeesters in de nationale en regionale besturen die weigeren het gevaar van de islam te onderkennen, laat staan van dit continent te verbannen. De gruwelijkheden in het Midden-Oosten en de gruwelijkheden waar sommige van onze grootvaders en overgrootvaders toe in staat waren in WOII, zowel bij het verzet als bij de Nazi's, zijn kennelijk niet genoeg om ze de ogen te doen openen. En elk jaar weer met hun schijnheilige bakkes op de Dam staan op 4 mei. Echt om te kotsen.

Professor Superhirn | 30-06-15 | 16:35

miko | 30-06-15 | 16:29
Saudi-Arabie? Nee, het einddoel is Iran. Het einddoel is altijd al Iran geweest. Eerst wist IS alle sporen van het Shi'ietisch geloof uit. Daarna gaat het Soenietische Salafisme uitmaken wie er nou écht de dienst uit maakt in het midden oosten.

Adversary | 30-06-15 | 16:34

Helemaal niks doen.IS zijn doel is SA en ik kan niet wachten tot ze daar binnen marcheren.
www.youtube.com/watch?v=xjlgUx7_aN0
Voor de mensen die er wonen maakt het geen moer uit even verwerpelijke regimes.

miko | 30-06-15 | 16:29

@Mark_D_NL | 30-06-15 | 15:41
Dat was napalm.

miko | 30-06-15 | 16:27

Ondertussen wordt Micha Kat even tot 10 maanden cel veroordeeld in een vonnis waargeens de moeite wordt genomen te kijken of hetgeen Micha K geschreven heeft kan volgen uit bronnen die Micha K aandraagt. deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=E...

Niet dat ik de persoonlijke verwachting heb dat die bronnen bestaan, maar de rechtbank dient er wel naar te vragen én te beoordelen dat de aantijgingen niet onderbouwd zijn, alvorens de conclusie smaad getrokken kan worden.

Tien maanden cel is niet niks, en wij moeten het nog betalen ook.

Feynman | 30-06-15 | 16:27

[aluhoedje vervolg] Vandaar nu alvast het verbod om pica's te maken van Eiffeltoren, het Atomium (hoe toepasselijk, roflol) etc. Want zogenaamde een aanslag op de EU, terwijl deze toevallig die week in Straatsburg zat (dus lekker puh), is natuurlijk een aanval op het Europees gezag. Hup, schuld in schoenen bij ome Vlaad ete etc. En we hebben een reden om de wereld de oorlog te verklaren. [/aluhoedje weer uit]. Tipje, mijdt Brussel en/of Parijs de komende tijd maar ff. Foto's van platgebombardeerde iconen zijn dan niet netjes. Foto's tonen mocht overigens ook niet toen de Twin Towers platgegooid waren. Die moesten zelfs uit films verwijderd worden, want zielug en niet herinnerd willen worden enzo..... Ik ben benieuwd hoe ver ik er naast zal zitten.

Betweetert | 30-06-15 | 16:26

Wie gaat dat betalen?

Inderdaad.

IQmin100 | 30-06-15 | 16:26

@Professor Superhirn | 30-06-15 | 16:21
Goed geschreven en heel reëel. Helaas voor de 70% van NL die nog steeds geloven dat de Islam heel veel liefde brengt. Die zullen compleet niet weten wat ze overkomt, als hun dochters worden verkracht door die aardige moslim bbuurman. En zullen bij bosjes neergeknald en afgemaakt worden. We zullen deze slag winnen maar ten koste van teveel weerloze slachtoffers. Alleen maar omdat de NL politiek liever denkt aan het volgende baantje dan aan de veiligheid van haar burgers.

Mark_D_NL | 30-06-15 | 16:25

Die kop is natuurlijk niet helemaal correct. Het moet zijn: 'Bombardeer IS de juiste kant op. Richting de Shi'ieten.' ALL animals - even humans - can be herded. The trick is to make them think they choose their own destination.

Adversary | 30-06-15 | 16:23

Prima idee. Laat die steenrijke oliesheiks aldaar de boel maar financieren. In plaats van die kitschtorens en eilandjes in de vorm van palmbomen.
Oh, nee wacht. Daar kunnen mooi al die vluchtelingen heen. Mosketen zijn er al genoeg. En noem er eentje meteen Palestina Island.
Het is niet zo moeilijk.

Piet Karbiet | 30-06-15 | 16:21

@Betweetert | 30-06-15 | 16:14
Hoorde net dat op het NOS journaal ze dichtbij de MH17 steen zijn (hahaha). En natuurlijk werd er expliciet genoemd dat het om een Russische raket ging. War is coming. De zieltjes worden warm gemaakt.

Mark_D_NL | 30-06-15 | 16:21

Ik heb het scenario vaker geschetst en zal het hier weer doen. Er zijn 14 politiebureaus in Den Haag, 18 in Amsterdam. Met vier man loop je zo met automatische geweren en een paar handgranaten naar binnen en gijzel je een compleet politiebureau. Een enkel gegijzeld politiebureau kan de plaatselijke politie nog wel aan, maar vijf tegelijk wordt lastig, wellicht ook voor de eenheden van de DSI als het in meerdere steden tegelijk gebeurd.

Tegelijkertijd loopt een team van acht gewapende mannen het stadhuis binnen en zaait daar dood en verderf. Belangrijk: politie en gemeente zijn nu niet langer in staat om tegenacties te coördineren. In Den Haag baant een ander groepje terroristen zich met grof geweld een weg door het gebouw van de Tweede Kamer. De planning was uiterst sluw, namelijk op de eerste dag tijdens de verbouwing dat de tijdelijke gebouwen in gebruik zijn genomen en kamerleden en beveiligingspersoneel er nog niet helemaal wegwijs zijn. Paniek, dood en verderf alom, en geen gebruikelijke coördinatie meer mogelijk.

Intussen worden moslims via sociale media opgeroepen om de "kafirs en de kruisridders in hun eigen winkels en huizen aan te vallen, te beroven of zelfs te doden". Kleine groepjes terroristen geven daarbij het 'goede' voorbeeld, dat helaas snel gevolgd wordt door joelende groepjes Marokkaanse straatterroristen die aan het plunderen slaan. Onderwijl lukt het een paar terroristen om de gebouwen van de NOS binnen te dringen, en onder dreiging van standrechtelijke executies wordt uitzendtijd op de nationale TV-zenders afgedwongen, om zo de indruk te wekken dat zij de macht in handen hebben. Politie en DSI hebben intussen hun handen vol aan de aanvallen op politiebureaus en overheidsgebouwen.

En wie komt u verdedigen als het zo ver is, denkt u? En hoe gaat u zichzelf verdedigen, denkt u?

Het is een scenario om kotsmisselijk van te worden. Maar als ik zie met hoeveel gemak Marokkaanse criminelen aan zware wapens komen, en als ik de haat jegens Nederland zie bij grote aantallen ontspoorde jongeren die zich boven alles moslim voelen, en als ik de berichten lees over duizenden vluchtelingen uit islamitische oorlogsgebieden (u dacht dat die Syrische vluchtelingen christenen waren? Think again), dan vrees ik het ergste.

Professor Superhirn | 30-06-15 | 16:21

[aluhoedje] MH370 wordt op dit moment op het zwaarbewaakte eiland Diego Garcia, waar geen hond toegang toe heeft, en wat in handen is van de Engelsen en Amerikanen, door miltairen/geheime diensten voorzien van de nodige explosieven, een 'vieze' bom, of een of ander extreem brandbaar goedje, die ze op elke gewenste plek ter wereld kunnen inzetten, want airliner. Nederland zal worden ontzien, want braafste jongetje van de klas (Dijssie is ok ole ole), maar de rest van Europa kan vrezen voor het ergste. [\aluhoedje off] Off we go in 3,2,1....

Betweetert | 30-06-15 | 16:14

@Bubsy | 30-06-15 | 16:05

En jij je boodschappen weer met de handkar bij de boer halen. Of doet je moeder die?

Skunk57 | 30-06-15 | 16:13

Gooi zoveel bommen als je wilt, maar ga daar niet lopen te sneuvelen. Dat zijn die krankzinnigen niet waard. Inperken tot een soort reservaat is voldoende. Dat noemen we dan "de hel op aarde".

Suerte Piet | 30-06-15 | 16:11

Bombardeer ze dan ook echt. Met alles wat we hebben. En stop de islamisering en immigratie vanuit islamitische landen. Dit gaat zo fout.

Dizzydent | 30-06-15 | 16:10

Kijk Quid, als GS de drommen hier nu niet zo had opgehitst ten faveure van de Grexit en daarmee aan de hand van greet had gelopen, dan hadden we nog een buffetje. Nu staan ze meteen in Rome.
Tevreden? Fijn idee??

Skunk57 | 30-06-15 | 16:10

Dus daar de boel patbombarderen om vervolgens al daar gaat lopen hier met open armen te ontvangen. Does not compute.

Vergeetput | 30-06-15 | 16:09

Beetje ons geld in bomvorm op die woestijn gooien. Gaat er niet al genoeg olie geld die kant op. Gewoon een muur om heen zetten en nooit meer naar omkijken.

Bubsy | 30-06-15 | 16:05

Ben het weer eens met Quid ...
** snel afspraak maken voor hersen scan **

edelweiss | 30-06-15 | 16:04

En dat alles, omdat we (Europa) na 1400 jaar oorlog met de islam ineens pascifistisch moeten samenleven met islamieten... van de realiteit, via Utopia naar de Hel.

Leftovertje | 30-06-15 | 16:02

Toch maar beter nu doen. Als we straks erheen moeten met een Fyra 16 valt de oorlog stil.

Pinocchio | 30-06-15 | 15:59

@Frietje_Oorlog | 30-06-15 | 15:55
.
Snel? Pas ergens in 2017 stuit het coldcase team van de Amsterdamse politie op zijn reaguursel...... alle tijd dus!

Fatwabuster | 30-06-15 | 15:57

@Botte Hork | 30-06-15 | 15:39
Neem maar snel een ander IP adres...

Frietje_Oorlog | 30-06-15 | 15:55

Bombardeer ze allemaal de moeder! Dat zal ze leren, al hebben ze er dan niet veel meer aan natuurlijk.

Stijlloze Frank | 30-06-15 | 15:55

Het zou mooi zijn als we weer wat meer eenheid in de wereld zouden krijgen, doordat we een gezamenlijke vijand hadden. Vroeger waren dat de Nazi's (Godwin!), nu de radicale Islam. Als zelfs landen als Iran en Saudi Arabië dat gaan beseffen, zijn we op de goede weg. Al doen zij alleen maar mee omdat het niet hun Islam is.

Bertie Wooster | 30-06-15 | 15:53

Mensen hoe vaak moet het nog hier gezegd worden? Het is toch al te laat ! Over 5 jaar lopen er 2 miljoen van deze jongens rond. Allemaal vol met haat jegens ons en bereid om het hoogste offer te brengen.
[url=http://oi61.tinypic.com/2v9ssq9.jpg/]onze toekomst[/url]

enkelereisretour | 30-06-15 | 15:51

[aluhoedje] Waar is de MH370? wordt deze nu omgebouwd door IS. En binnenkort gebruikt om ergens in West-Europa of in de US neer te ploffen? [/aluhoedje]

Mark_D_NL | 30-06-15 | 15:50

The folly of bombing Isis:

www.youtube.com/watch?v=qcDTP-7nleA

"It confirms the narrative that the ennemies are all united against Sunni Muslims."

max de weezel | 30-06-15 | 15:49

Zoals altijd de vraag,
.
Gaat de Kamer in al haar wijsheid ook het defensiebudget in lijn brengen met dit soort "ambitie"?
.
En tegenwoordig de extra vraag,
.
Gaat de Kamer in al haar wijsheid ook het veiligheidsbeleid inzake moslimextremisme in lijn brengen met deze oorlogsactiviteiten?
.
Vast wel. Wijsheid is het toch basiskenmerk van dat zooitje schoolverlaters, vmbo-er's, en pretstudie-gediplomeerden....

Parel van het Zuiden | 30-06-15 | 15:49

@ nderbuikgevoel / 15:44
Ha, in DH heerst al sinds mensenheugenis het F*ck de Eigen Bevolking gevoel
liever geld over de balk smijten in welk buitenland dan ook
dan, zeg, de ouderenzorg behoorlijk financieren of de voedselbanken overbodig maken

Tobi | 30-06-15 | 15:48

Quid, ik spreek jou als je dochter in handen valt van ISIS.

Ir. Wilhelmus | 30-06-15 | 15:47

In een oorlog tussen soennieten en sjiieten een kant kiezen is niet zo heel slim....... laat ze het lekker zelf uitzoeken!

Fatwabuster | 30-06-15 | 15:47

Bubske | 30-06-15 | 15:46

Natuurlijk.

Eurotokkie | 30-06-15 | 15:47

Betweetert | 30-06-15 | 15:43
Alleen de koerden zorgen hier en daar nog voor een succesje , voor de rest kan IS gewoon ze gang gaan.

Eurotokkie | 30-06-15 | 15:46

@ Eurotokkie | 30-06-15 | 15:42
Ze bombardeerden toen alles plat omdat laser en gps geleide bommen niet bestonden. Nu kun je dezelfde schade aanrichten met veel minder bommen en zonder burgers te raken.

Bubske | 30-06-15 | 15:46

Een atoombom gebruiken? De kans dat de terroristen een (buitgemaakte) atoombom op ONS leggen is groter dan andersom. En zelfs dan blijven we apathisch kijken wat er allemaal gebeurt....

Betweetert | 30-06-15 | 15:45

Wij . Maar we hebben geen kogels meer en de brandstof is op dus Fuck16 vliegen ook niet meer . We kunnen beter ons eigen volk beschermen .

onderbuikgevoel | 30-06-15 | 15:44

Fuck.
Eens met quid.
Voelt raar.

Ikdus | 30-06-15 | 15:44

Misschien kunnen we die Haagse popos sturen om daar de pliesie te trainen?

Berbaar | 30-06-15 | 15:43

even afwachten, maar de elite wordt banger.

Bill Cosby | 30-06-15 | 15:43

Ik hoor of zie de laatste tijd helemaal geen succesverhalen meer van IS bombardementen. Of hebben Duitsland, Frankrijk en de US and A de bombardementen inmiddels verboten? Iets wat ze blijkbaar vaker doen in het heetscht van den strijd :p

Betweetert | 30-06-15 | 15:43

Dont fuck with Henis!

Mark_D_NL | 30-06-15 | 15:42

Je moet alles platbombarderen zoals de geallieerden hebben gedaan , ja er was toen ook verzet omdat het teveel burgerslachtoffers zou maken maar uiteindelijk
was dit het begin van het einde .

Eurotokkie | 30-06-15 | 15:42

Heel de Kamer bekeek gisteren natuurlijk de Sebrenica docu
en vindt het -heel even- nu tijd om slagvaardigheid te tonen
Met Nederland valt natuurlijk Niet te sollen
enfin, De Kamer, gehoord de beraadslaging .. gaat over tot de orde van de glas plas was dag

Tobi | 30-06-15 | 15:40

1 atoombom zegt zo veel meer dan 1000 F-16 vluchten.

Botte Hork | 30-06-15 | 15:39

hoeveel hebben ze er inmiddels naar het eeuwige bordeel geschoten?
Hebben ze misschien instructies gekregen om ze niet te hard te raken?

--sql error-- | 30-06-15 | 15:39

"als ISIS straks het slagveld van het Midden-Oosten verplaatst naar Europa"

Dat slagveld WORDT straks niet naar Europa verplaatst, dat IS (pun not intended) er al.

James Lastig | 30-06-15 | 15:39

Als er we de JSF eindelijk in ons bezit hebben, zal alles goed komen. Toch?

je suis bier | 30-06-15 | 15:39

IS is geen land maar een ideologie. Bommen helpen niet.

3ertin | 30-06-15 | 15:38

Voordat de bombardementsmissie in Syrië het succes van Srebenica gaat evenaren (7000+ dode moslims) duurt het anders nog wel even hoor... Cynisch grapje, Velleman, cynisch grapje!

Kapitein Stijlvol | 30-06-15 | 15:37

Men denkt in bestrijden (easy brain), niet voorkomen (complex brain). Haal je onkruid weg, dan groeit het later toch weer aan. Zolang dat middeleeuwse boek in de huidige staat in omloop blijft, en kleine kinderhersentjes ermee geïndoctrineerd mogen worden, zullen er radicale IS-strijders blijven bestaan. Amen.

CrapoTheGreat | 30-06-15 | 15:36

Hebben we nog een leger dan?

Botte Hork | 30-06-15 | 15:36

To little to late. Ga in godsaam Nederland en de inwoners beschermen dat is echt nodig. Ik verwacht 1000-en onschuldigen doden de komende jaren in Nederland en West-Europa. En dat zal allemaal Islam gerelateerd zijn. Terugtrekken dat materiaal en allemaal gebruiken om een guerrilla oorlog in NL te voorkomen.

Mark_D_NL | 30-06-15 | 15:35

Holland, fuck yeah!

subsidistan | 30-06-15 | 15:32

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland