Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Qube Parking gooit klachtenmails met NAW online

oie_i43ULie6al2b.gifDe site van Qube Parking is weer online. Gisteren besteedde Nieuwsuur50+ aandacht aan de parkeerdienst bij Schiphol, want het personeel blijkt met auto's rond te crossen, te gebruiken voor privé-gebruik, in trapveldjes te parkeren en boetes bij elkaar te rijden, terwijl de rechtmatige eigenaar op vakantie is. De uitzending ging door, dus blijkbaar kreeg eigenaar Robert Buijtelaar het niet voor elkaar via de rechter de uitzending te verbieden. Qube Parking wil wel even de waarheid vertellen en publiceert daarom de twee klachtenmails van de mensen die bij Groetjes van Max in de uitzending zaten op hun website. Met een gebrekkige, onbeschofte en brutale verklaring er bij. Daarbij worden ook naam, adres, kenteken en telefoonnummers van de klagers online gegooid, hoppa. Het laatste restje sympathie dat Qube Parking mogelijk nog had, weten ze met deze doldwaze debiele actie ook nog te verspillen. Nu lijkt het op de site van Qube Parking alsof het bedrijf veel steun krijgt, want er staan zes steunbetuigingen onder hun artikeltje WE ARE BACK!!!. Allemaal binnen zes minuten van elkaar geplaatst, waarna meer reacties uitbleven. Waaruit wij concluderen: Robert Buijtelaar, eigenaar van deze bedrijfjes, zit zelf onder andere namen mooi weer te spelen op zijn eigen site. Oplichterij tot in de kleinste details, naar onze bescheiden mening. Kortom, als u zeker wilt zijn dat uw auto niet verkracht wordt door louche bedrijven rondom Schiphol, neem de trein, laat u afzetten of parkeer bij het Lang Parkeren van Schiphol zelf.

Reaguursels

Inloggen

Ik vond het al zo raar dat toen de buren een auto een avond huurden, hij gewoon in de straat gezet mocht worden. Na afmelden zouden ze hem zelf halen, maar hij stond er een hele week. Je gaat nu ineens toch denken dat dat zo'n parkeerbedrijf was. Of het deze was, geen idee.

Shoarmamasutra | 10-06-15 | 20:32

Waarom wordt dit tuig niet opgepakt?

Pieter H | 10-06-15 | 12:01

Daar heeft het alle "schein" van MinisterSinister.

De Ongematigde | 10-06-15 | 09:59

Vageling is Martin K?

ministerSinister | 10-06-15 | 05:01

Ik heb er al 3 keer geparkeerd en nooit betaald. Zo zijn ze dan ook wel weer. Netjes je sleutel meenemen naar een warm landje, dan is er niks aan de hand!

Roy-gs | 09-06-15 | 23:19

@ Vageling | 09-06-15 | 19:55
Je bent af, taalkneus.
"... het slachtofferrol...", "... de gezegde..."
Pffff

Hapsnurk | 09-06-15 | 22:09

Mijn comment is nog onder moderatie en wordt dus niet geplaatst. Nu ben ik verdrietig.

Go fuck yourself! | 09-06-15 | 21:46

Jammer dat Max het brengt, dit was meer iets voor Willibrord.

Handsomeboy | 09-06-15 | 21:27

Deze oplichter is nog triester dan in de uitzending van Max te zien was.

Pantservuist | 09-06-15 | 21:18

vind het wel ludiek allemaal. Gewoon schijt.

Claude_Vieaul | 09-06-15 | 21:01

Ah, de zwanenzang is begonnen. Mooi! Falliet met die gasten.

Rest In Privacy | 09-06-15 | 20:01

Alle reacties op de Qube-website hebben dezelfde gebrekkige grammatica en ontberen vrijwel allemaal enige vorm van interpunctie of correct gebruik van hoofdletters. Het op twee verschillende manieren spellen van de achternaam in dezelfde post is ook een weggevertje dat ze dit zelf hebben gepost.

Fail.

Hadrez | 09-06-15 | 20:01

Hun website begint zielige en zelfs respectloze vormen aan te nemen. Treurig was hun site al. Namelijk professionaliteit was al ver te zoeken en dan ook nog eens het slachtofferrol innemen. Stellen dat het acteurs waren en geen personeel. Helaas heeft qube parking wel alle schein tegen. Eerst lopen roepen dat het ermee stopt om een dag later te stellen dat zij doorgaan. Logo erbij van de ingang van Schiphol met een kruis erdoor. Het rekensommetje is vrij eenvoudig. En zoals de gezegde luid: Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Vageling | 09-06-15 | 19:55

@Brou Is Back | 09-06-15 | 17:35
Ik dank u voor uw goed onderbouwde kritiek.

Vageling | 09-06-15 | 19:45

Ze zijn vast blij met dit soort louche figuren in de parkeerbranche..

Muggenmepper | 09-06-15 | 19:30

Your comment is awaiting moderation.

Hele auto aan gort gereden door deze minkukels. Allemamachies wat een ellende! En ook nog eens doen alsof die moterkap er vanaf het begin af aan al niet op zat.

NOOIT WEER!

Juist.... selectieve plaatsing, lekker betrouwbaar. Alsof voor-gejorist.

BarryOSeven | 09-06-15 | 19:08

@Chiant: neem jezelf niet zo serieus joh. Dat doen wij namelijk ook niet...

MrsRobinson | 09-06-15 | 19:02

Een kat in het nauw..

Kamervraag | 09-06-15 | 19:02

Robert heeft het er maar druk mee om al die negatieve berichten van zijn site te jorissen..

snollie.pollie.nl | 09-06-15 | 18:41

De laatste zin van het stukje staat een typo in. Er staat nu "laat u afzetten of parkeer bij het Lang Parkeren van Schiphol zelf".
Maar dat moet natuurlijk zijn "laat u afzetten EN parkeer bij het Lang Parkeren van Schiphol zelf".

Chiant | 09-06-15 | 18:24

Goed te zien dat alle zes de persoonlijkheden van Robert Buijtelaar het roerend met hem eens zijn en binnen enkele minuten na elkaar dit op zijn website kunnen uiten. De vraag is of zijn moeder wel weet wat die kwajongen allemaal uitspookt. En of hij wel ooit de basisschool heeft afgemaakt, gelet op zijn houding en wijze van reageren.

dr.dunno® | 09-06-15 | 18:14

Robert, tot ziens bij de uwv!

DSM IV: 302.89. | 09-06-15 | 18:02

Wordpress site... daar moet toch wat mee te doen zijn

Trekhaas | 09-06-15 | 17:39

De man is oplichter en heeft totaal geen niveau gelet op zijn manier van reageren.

langzullenweleven | 09-06-15 | 17:36

@Vageling | 09-06-15 | 17:22
Vaag verhaal; neem eens een cursusje topisch schrijven, of doe een training "Hoe houd ik een consistent verhaal dat niet uit een onsamenhangende diarrhee van brain talk bestaat, maar een kop en een staart heeft en dat voldoende context-informatie bevat zodat elke lezer snapt waar het over gaat."
.
En het is "die censuur" niet: "dat censuur". Maakt niet uit, want niemand begrijpt welke of wat voor censuur je bedoelt, maar toch.

Brou Is Back | 09-06-15 | 17:35

Bij valet parkeren altijd laten tekenen voor de kilometerstand. En vragen om een legitimatiebewijs.

Rest In Privacy | 09-06-15 | 17:31

Neem een taxi of neem het OV. Goed te doen vanuit 010. Goedkoper, makkelijker en veiliger voor je auto.

DeGlimmendeAtheïst | 09-06-15 | 17:28

Een wannabee Holleeder. Als je een kattenfoto op LinkedIn gebruikt dan ben je sowieso te dom om te poepen, maar zo met je ex-klanten omgaan laat gewoon zien dat je een zielig klein rancuneus baasje bent, en niet de stoere oplichter waar Faysal, Rachida en Yousoef tegenop kijken.

MrsRobinson | 09-06-15 | 17:28

Heb de beelden gezien vanmiddag. Deja-vu! Die zijn vrij recent. Hoe ik dat weet? Achter die witte bus bij het Audi stukje zijn de haltes. Ik stond daar. Ik zat er ook met een onderbuik gevoel naar te kijken.

Jong meisje, dure auto. Koud onpersoonlijk onthaal dus geen familie of vrienden. Niet eens fatsoenlijk op de BUSbaan (kudt mag daar niet komen en dat weet ze) kunnen parkeren. Geen blauw kenteken. Nu snap ik hem. Ik herinner mij dat de politie net ervoor alle automobilsten weer van de busbaan gesomeerd hadden. Zijn net weg en komt zij aankakken. Leuk dat censuur maar ik weet hoe jij eruit ziet meid.

Snap niet dat mensen niet afvragen waarom het allemaal zo knullig gaat. Geen bedrijfskleding. Slechte houding. Zal eens mijn ogen openhouden alhoewel ik niet verwacht dat iemand nog met deze clowns in zee gaat.

Vageling | 09-06-15 | 17:22

De echte Stolwijker | 09-06-15 | 17:13 En jij denkt nou dat ie er echt een heeft.

zeg maar jansen | 09-06-15 | 17:16

roze_bril | 09-06-15 | 17:01
Jezus man, als je toch het geld hebt voor zo'n wagen, dan koop je toch geen Franse rotzooi.

De echte Stolwijker | 09-06-15 | 17:13

TIP voor mijn mede-reaguurders: Als je gaat vliegen huur dan een goedkoop klein autootje in je eigen woonplaats voor een Eurootje of 35 en rijd daamee naar Schiphol en je kunt hem daar gewoon achterlaten by de verhuurder aldaar.
Dat is dus bijna altijg veel goedkoper en veiliger dan eigen auto achterlaten!
-
Maar op de terugweg naar huis kan het wel wat duurder uitvallen want als je een auto op de luchthaven huurt betaal je Euro 50 extra.
Dan is het soms goedkoper om de trein te nemen (ligt eraan met hoeveel mensen je bent en hoever je moet)

Maar het is bijja altijd goedkoper (en zeer zeker veiliger voor je eigen auto als je die NIET gebruikt en niet op Schiphol parkeert)
-

telelezer | 09-06-15 | 17:09

bergsbeklimmer | 09-06-15 | 16:58

Dan ga je zeker nooit ver weg..

Chow | 09-06-15 | 17:04

De politie moet maar even rondsnuffelen in zijn voortuin, achtertuin, zijtuin, oprijlaan en kijktuin. Dat stond compleet vol met auto's. Heeft iedereen in mijn dorp. Not.

Piet Karbiet | 09-06-15 | 17:02

Net P1/P2 geboekt. 2 minuutjes lopen geen centje pijn. 58 euro voor een weekend. Daarvoor laat ik geen lutser in mijn RCZ rijden. Vorige keer Valet parking Schiphol. Schijtduur. Stoelen versteld. Moest ik ook nog naar binnen op zoek om mijn sleutels af te geven.

roze_bril | 09-06-15 | 17:01

Aardige gozer, heb wel eens een auto van hem gehuurd via qubecars. Fijne bak hoor, zo'n Merc.

zeg maar jansen | 09-06-15 | 17:00

Er zijn vast wel mensen te vinden die hun auto nog bij hem willen parkeren....... in zijn aars.

Dhr. de Wit | 09-06-15 | 17:00

Ik vind het een geniaal concept.
Aan de ene kant geld krijgen van reizigers die hun auto even kwijt moeten.
En vervolgens die auto verhuren aan anderen.
Dat de auto-eigenaren daar niet van op de hoogte waren is slechts een slordigheidje.

Mr. Happy | 09-06-15 | 16:59

Gewoon niet van Schiphol vliegen is het makkelijkste en meestal goedkoper.

bergsbeklimmer | 09-06-15 | 16:58

Wim Venijn | 09-06-15 | 16:52 Meuk op marktplaats gezet, dikke winst.
Zo rollen wij.

gentle giant | 09-06-15 | 16:58

Misschien haalt ie zijn inkomsten wel uit zijn 0900 lijn (eurootje p.m.) Wie het wil weten: 0900-4004006. Mailen mag ook: info@qubeparking.nl

Noodleman | 09-06-15 | 16:56

Ah. Dat verklaart het. Vorige keer dat ik daar geparkeerd had, lag er een ak-47 op de achterbank, en een raketwerper in de kofferbak.

Wim Venijn | 09-06-15 | 16:52

Maar dit was JAREN geleden ook al in het nieuws ... maja wij willen alles goeijekoop. Dus belazerd worden.

Mr.Red | 09-06-15 | 16:50

Goed, kom je terug van vakantie en je familie zegt: "Jullie auto was in het nieuws"..

zeg maar jansen | 09-06-15 | 16:48

Het Nederlands van deze beste man is ook al niet al te best...

zaaddodende pasta | 09-06-15 | 16:48

Ik begrijp niet dat mensen hun autosleutels afgeven aan dit soort bedrijfjes. Je kunt toch gewoon op de schiphol long stay parkeren? Hoe moeilijk kan het zijn.

Ronman2k | 09-06-15 | 16:47

Ja, dat wekt vertrouwen:
"I.B.R. investment B.V. is een venture capital"
deze criminele mega-lul heeft ook eens een woord gehoord en heeft duidelijk Geen Idee waar hij het over heeft.
Beroeps oplichter.

vliegende knorrepot | 09-06-15 | 16:46

jip_86 | 09-06-15 | 16:30
Niet als je gebruikt maakt van de Qube Valet Service ipv P7.
Bij Qube Valet rijd je naar Schiphol daar lever je sleutel in en parkeren ze je auto op het terrein van Qube (cq grasveld). Als je terugkomt komen ze voorrijden en dan krijg je je sleutel terug. Klacht: Boetes, Joyriding, Schade, Zeer hoge KM stand, etc.

Bij P7 (ook van hem) breng je je auto naar een terrein (eenzelfde grasveld) en word je met shuttlebus naar Schiphol gereden, als je terugkomt word je weer opgehaald en brengen ze je naar het terrein. Klacht: Schade auto, lange wachttijd voor ophalen, leugens mbt terrein (totaal niet beveiligd), etc.

Vladimir316 | 09-06-15 | 16:46

-weggejorist-

Ruben Landzigt | 09-06-15 | 16:43

Robert Buijtelaar is simpelweg een criminele tokkie die denkt dat ie met goedkope hosting, lok-urls en het inzetten van straatschoffies die auto's parkeren geld kan verdienen.
Het erge is dat dit soort lui totaal geen scrupules hebben. Precies het soort type dat je een kopie van andermans paspoort geeft als je een deal met hem aangaat. Hij zal wel meer sporen dan Qube achter hebben gelaten, kan niet anders.

Dhr. de Wit | 09-06-15 | 16:42

a) waarom ga je naar Schiphol (behalve als je Amsterdam woont, dan weet je simpelweg niet beter)?
b) waarom ga je met de auto (niet dat het OV zoveel beter is, maar het voorkomt sowieso parkeerfrustratie)
c) waarom geef je vrijwillig je sleutel af aan iemand wiens neef/broer diezelfde week nog in Opsporing Verzocht te zien was.

kapotte_stofzuiger | 09-06-15 | 16:40

Kaas de Vies | 09-06-15 | 16:07 Jij checkt je mail niet, jongen...

gentle giant | 09-06-15 | 16:39

Ik zal mijn broer eens welk bedrijf hij gebruikt heeft, die had onlangs ook schade aan een auto toen hij op Schiphol terugkwam. Een hoop gedoe, sleepdienst nodig en niemand had het gedaan.

Suerte Piet | 09-06-15 | 16:38

Sukkel. Nog te stom om dode vogels uit vliegtuigmotoren te schrapen.

brutus68 | 09-06-15 | 16:37

kapotte_stofzuiger | 09-06-15 | 16:27 Exact. Je geeft je sleutels af en dan is het afwachten. Voor hetzelfde gebruiken ze hem voor een ramkraak.

zeg maar jansen | 09-06-15 | 16:37

Het meest lachwekkende was nog toen ze verhaal op meneer zn prive gingen halen. Vanaf de voor- tot achtertuin 1 grote parkeerplaats voor een auto of 50. En uiteindelijk was de verslaggever een naar mannetje en een vuil homootje. Meneer zelf wast zijn handen in onschuld.

Acar_ketimun | 09-06-15 | 16:36

Kaas de Vies | 09-06-15 | 16:07
Geef even je e-mail adres. Kunnen we wel voor zorgen.

Vladimir316 | 09-06-15 | 16:36

FastCGI Error
The FastCGI Handler was unable to process the request.
Je komt nergens op die brakke server als je iets wilt weten.

Graaf van Egmont | 09-06-15 | 16:33

@Brou Is Back | 09-06-15 | 16:21
De grootste criminelen inzake parkeren zitten nog altijd in uw gemeentehuis.

kapotte_stofzuiger | 09-06-15 | 16:29

LOL, een lease-Kia en dan die auto nog bij Achmed/Hassan/Rachid afgeven om te laten parkeren. Dan heb je ook geen recht om te klagen

kapotte_stofzuiger | 09-06-15 | 16:27

Zo te zien kan die zijn PR maar beter aan anderen overlaten. Zelf de jurist uithangen gaat hem ook al niet goed af.
Schiphol zal vanwege de dreigende imagoschade op moeten treden als dit persisteert.
Nog een topic of drie zal ongetwijfeld voldoende zijn.

Abject | 09-06-15 | 16:26

BekiekUtMoar | 09-06-15 | 16:17
Haha! En dan de zes (positieve) commentaren gemaakt tussen 23.58 en 00.05.... Wat een lutser! Ik zie hem zo onder het genot van een ontspannende borrel die commentaren posten;-)

G-Klasse | 09-06-15 | 16:22

Dit soort types zijn criminelen; dat geldt voor meer parkeerbedrijven en zeker voor het personeel dat er werkt. Ooit heb ik inbraak gehad in mijn auto in een grote Q-Park-garage en toen ik bij de balie ging vragen of ze toevallig video-opnames hadden, besefte ik dat ze de videocamera's waarschijnlijk gebruikt hadden om te zien dat ik mijn navigatiesysteem in de kofferbak had gelegd; achter de balie zat een complete cast aan "Opsporing Verzocht"-figuranten....

Brou Is Back | 09-06-15 | 16:21

Zegt de wet Bescherming Persoonsgegevens niet het een en ander over het bijhouden en publiceren van persoonlijke gegevens van je klanten?

rara | 09-06-15 | 16:21

Fam pouw 8 juni 2015 at 23:58 - Reply

supperrr. wij steunen jullie.

Familie pauw

Lol, hij is aan het eind van de post al vergeten welke naam hij gebruikte. Oetlul.

BekiekUtMoar | 09-06-15 | 16:17

Deze lul verpest het voor bonafide bedrijven.

PaardvanTroje | 09-06-15 | 16:16

De klachtenafdeling wordt zo te zien bemand door een neanderthaler.
En nu maar hopen dat de marktwerking z'n werk doet, en dat 'ie misdadige handel volgende week failliet is.

Ars Vivendi | 09-06-15 | 16:16

Robert Buijtelaar is een schooier.
Een kwakzalver, oplichter, flessentrekker, noem maar op.
Voor dat soort mensen ebben ze in de middeleeuwen pek en veren uitgevonden.

Cuyahoga | 09-06-15 | 16:15

Wie daar nu nog parkeert heeft ze niet op een rijtje.

Zaniker | 09-06-15 | 16:15

Begrijpt die man nou niet dat hij zichzelf hiermee alleen maar belachelijker maakt? Met zijn anti schiphol header en faal reacties?

pruisjetschaamluisje | 09-06-15 | 16:13

"We were back"

taxhond | 09-06-15 | 16:12

Geen probleem, als ik vlieg loop ik en eh.... of was het andersom?

PieterPassant | 09-06-15 | 16:11

`we are back`

FastCGI Error

kenny harder | 09-06-15 | 16:10

We're back and as dead as a Dodo.

gentle giant | 09-06-15 | 16:10

Ze zijn alweer down hoor hahaha!

Andiamo | 09-06-15 | 16:10

0x80070004

Kat van T | 09-06-15 | 16:10

Servertje van Cube rookt al.

TheseDays00 | 09-06-15 | 16:09

And we are gone again

Capt. Iglo | 09-06-15 | 16:09

Lekker amateuristische website ook.

PurpleFlurp | 09-06-15 | 16:08

We were back

0591 | 09-06-15 | 16:07

Ik heb nog nooit een klachtmail gekregen.

Kaas de Vies | 09-06-15 | 16:07

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken