Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Integere VVD'er declareert 9200 euro aan taxikosten

stephansatijniseenvagijn.jpgNee joh. NEE JOH! Publiceren we vandaag de lijst met over het paard getilde frauduleuze corruptVVD'ers van 2015 (met hinderlijke omissies van Wilma Verver (lifetime achievement award) en grootfraudeur Johan Houwers, die OMFG genoemd wordt als opvolger van Verheijen), duikt er een uur na het publiceren van die lijst een nieuwe op. En ja, natuurlijk is het een wethouder. En ja, natuurlijk komt hij uit Limburg. VVD-wethouder Stephan Satijn heeft in 2014 voor 9200 euro aan taxiritjes gedeclareerd bij de gemeente. Waaronder veel ritten die ook makkelijk per fiets kunnen, want Venlo is nou niet bepaald het Los Angeles van Limburg. Waarom Stephan Satijn belastinggeld gebruikt om zich te laten vervoeren alsof hij de fucking CEO van Unilever/Shell is, in plaats van een oppern00b in de Venlose politiek? Omdat Stephan Satijn een luie kutVVD'er voor wie declareren net zo natuurlijk komt als ademen, aan je anus krabben en dan ruiken aan je vinger en pissen op integriteit alsof het een met octopusarmen volgepropte Aziatische heroïnehoer in een snuffmovie is. Zo'n regenteske VVD'er die integriteit interpreteert zoals Salvador Dali klokken interpreteert. Zelfs voor zijn voornaam gebruikt hij meer letters dan noodzakelijk, om maar beter over te komen. Op welke planeet leven die Limburgse VVD'ers (en Limburgse politici in het algemeen, gokken wij) dat ze zo arrogant spugen op het volk dat zich de haarzakjes uit de balzak werkt om aan de gemeentelijke belastingen te voldoen? Neem een fiets. Pak de bus. Koop je eigen auto. Limburgse declaratie geile VVD'ers? Nederlandse nationaliteit afpakken en terug sturen naar Brabant. Dit soort lui zijn gewoon af. Ze doen niet meer mee. En de VVD zou pas weer politici mogen leveren tot verdere onschuld bewezen is.

Reaguursels

Inloggen

Ludo Hardeman Het openbaar ministerie wordt diepgaand onderzocht door een ONAFHANKELIJK COMMISSIE n.a.v. hun REPUTATIE DISCUSSIE, HET LEKKEN EN OPSTAPPEN VAN DE VVD'ers OPSTELTEN EN TEEVEN.
- betreft de lopende strafzaak tegen VVD'er TWAN BEURSKENS, GEDEPUTEERDE EN PROV. STATEN VERKIEZINGSLIJSTTREKKER VVD.
nu is DE ONAFHANKELIJKE RECHTELIJKE MACHT AAN ZET, OM DE DOOR DE VENLOSE POLITIE EN ROERMONDSE RECHTER VASTGESTELDE VALSHEID IN GESCHRIFTE, GEPLEEGD DOOR TWAN BEURSKENS / B EN W VAN VENLO, SERIEUS TE NEMEN. volg alles op www.facebook.com/groups/stalbergweg/

luutju | 15-03-15 | 14:37

we kijken en praten maar wie doet er nu echt iets aan? als je zou zeggen minder, minder, minder corrupte politici, hoeveel aangiften zouden er dan gedaan worden door hen en hun netwerk aanhangers?
de mentaliteit is: 'als ik er mee weg kom doe ik het' zij misbruiken daarvoor hun macht en samen met hun vriendjesnetwerken zorgen zij ervoor dat we bijna gaan geloven dat er te weinig geld zou zijn en daarom de zorg en het onderwijs afgebroken moet worden.
de vraag is wat na het onderzoek van het O.M. de rechtelijke macht doet met het venlose strafonderzoek jegens vvd'er twan beurskens, destijds kompaan van vvd'er mark verheijen, jos teeuwen en de vvd''ers burg. a. scholten en stephan. satijn.

luutju | 14-03-15 | 14:31

Wie met pek (PvdA) omgaat wordt er mee besmeurd....

BarneyBoner | 14-03-15 | 08:44

Ik word misselijk van dit alles. Zowel van politici alsvan 'het volk'. Bekrompen, jaloers kloteland. Blij dat ik er niet woon!!!

killermiller | 14-03-15 | 07:07

Mocht hij dit declareren Wat zijn de spelregels? Eerst alle ins en outs dan pas oordelen. Wat een zwak geschreven stuk is dit zeg, je lijkt wel een politicus die roepen ook maar wat.

dubbelq | 14-03-15 | 04:39

Ik snap de ophef niet zo, door de extreme belastingterreur op autorijden in NL rijdt je voor € 9.200 per jaar, inclusief brandstof, niet meer een nieuwe middenklasser per jaar. Wellicht een boodschappenautootje net wel. Dus die taxiritten voor 9.200 valt in dat licht erg mee als daar een groot deel vd mobiliteit mee was geregeld. En een koopje tov de auto met chauffeur zoals een aantal ambtenaren gebruiken.

Tee Of Cup | 13-03-15 | 19:56

Weer zo'n typische VVD-harses, verdacht bij voorbaat, en dat blijkt dus weer te kloppen. Wat is dat toch met die lokale Limbabwaanse politici. Hoe dichter bij Italië, des te corrupter...

Reykjavik | 13-03-15 | 19:54

Zou het alleen de harde kern zijn die nog op deze roofrattenpatij stemmen?

Toontje-lager | 13-03-15 | 18:38

weer 'n VVD-er? weer Limburg? alweer Venlo? wedden dat VVD-burgemeester Scholten straks weer roept dat 't allemaal opgeblazen is. nee gewoon niets aan de hand! moet toch gewoon kunnen in een bananenrepubliek als Venlo, toch.... gewoon VVD!

niet uit schandelo | 13-03-15 | 18:20

LOPENDE STRAFZAAK VVD'er TWAN BEURSKENS GEDEPUTEERDE VAN DE PROV. STATEN LIMBURG EN VERKIEZINGSLIJSTTREKKER.
De door de Venlose Politie en de Roermondse rechter alreeds vastgestelde
gepleegde strafbare feiten door hem en B en W van Venlo en de gevolgen
ervan voor de gedupeerden komen niet aan de orde en Beurskens ontkend
zelfs dat er een strafzaak tegen hem loopt in de pers.
Er gebeurd niets, hoe dat kan?
Dat is het gevolg van hun nieuwe moraal die heerst:
''als je ermee weg komt, met inzet van al je door de burgers toevertrouwde macht, is er gewoon niks aan de hand.''
Lukt dit hen, dan worden de klokkenluiders vervolgens meestal gedemoniseerd.
Als het niet meer te handhaven is, rollen er koppen zoals Opstelten en
Teeven, die weg zijn voor ze ter verantwoording geroepen kunnen worden.
Er komt wel een onderzoek naar het functioneren van het Openbaar
Ministerie. We weten immers dat dit alleen maar kan gebeuren als de
hoofdrolspelers een netwerk achter zich hebben.

luutju | 13-03-15 | 17:59

STRAFONDERZOEK NAAR VVD'er TWAN BEURSKENS EN TOCH NR 1 OP DE VERKIEZING LIJST PROV. STATEN LIMBURG.
Op 24 april 2014 startte het O.M.
een strafrechtelijk onderzoek tegen B&W van Venlo. www.l1.nl/nieuws/261405...

Betreft de lopende strafrechtzaak tegen burgemeester en wethouders van Venlo, met destijds als hoofdrolspelers Twan Beurskens,VVD, Jos Teeuwen, u weet wel van het Mikwe schandaal en burg. Hubert Bruls en B en W venlo tot heden de vvd'er burg. Antoin Scholten, de vvd'er Stephan Satijn en wederom Jos Teeuwen, affaire WOZL.
Lees verder op de volgende site's en verbaas u:
www.1limburg.nl/vertrek-vvders-vervele...
www.1limburg.nl/bekladder-twan-beurske...
www.1limburg.nl/tientallen-campagnepos...
De vvd'er Martin de Beer, prov. statenlid Limburg, weth. Heerlen en voorzitter van het WOZL, is de hoofdrol speler en onderwerp in het verzoek tot strafrechtelijke vervolging, d d 23 febr. 2015,gedaan. Dit i.v.m. de benoeming van een van fraude verdachte en daarvoor veroordeelde zorgdirecteur van Atlant zorggroep Helmond, bij het WOZL, terwijl zij op de hoogte waren van deze fraude zaak toch is deze Kroonenburg geïnstalleerd bij het WOZL d d 1 jan 2015.
lees alles daarover op de face book groep; www.facebook.com/groups/stalbergweg/

luutju | 13-03-15 | 17:43

Jaaaa... maaaaarrr.... werkbezoeken worden steevast afgesloten met een borreltje. En dronken een voertuig besturen mag niet hè! Zelfs op de fiets ben je dan strafbaar! Dat is helemaal uit den boze, dus wat moet die arme man dan? Je kunt hem ook niet lopend naar huis sturen. Openbare dronkenschap is ook strafbaar. Dus tja, vanwege de integriteit moet je zo'n knakker wel met een taxi van en naar huis brengen.

Stormageddon | 13-03-15 | 17:27

800 euro per maand, 40 euro per werkdag. Dat vind ik veel.

3*links=rechts | 13-03-15 | 17:26

@ JaNeeTochNietDan 15.33

De jeugd uit dat dorp (en die van veel verder) fietsen dat elke dag door weer en wind om op tijd op school te zijn. Tussen dat gepeupel wil je toch niet zitten in je 3-delig krijtstrepen (in Duitsland gekochte) kostuum? Uiteindelijk was het voor de burgemeester na de komst van de Primark in Venlo ook niet meer noodzakelijk om naar de Primark in Eindhoven te gaan. Alles na te lezen in het lokale papieren suffertje.

(En luutju, ik denk dat ik weet wie je bent)

Tikkie Terug | 13-03-15 | 17:17

Bytemaster | 13-03-15 | 17:03

Tsja het blijft ook zo dat de corrupte over de corrupte moeten oordelen.Wat dat betreft is die hele politiek verworden tot een circus met enkel clowns.

tweetybird | 13-03-15 | 17:09

grindbak | 13-03-15 | 16:51

Ja die van rey ook corrupt. Maar hij heeft wel wat om te lachen. Hij was en bleek niet corrupter als alle vvd vriendjes. Hij denkt nu ook. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.En hij heeft gelijk.Hij was corrupt zoals de vvd voor staat en moest bloeden en nu blijken al die oud vriendjes net zo corrupt. Ik zou het niet gek vinden als de man nu denkt bloed ook maar.Het spreekwoord wie het laatst lacht lacht het best is ook van toepassing.

tweetybird | 13-03-15 | 17:06

BETREFT STRAFZAAK JEGENS VVD GEDEPUTEERDE TWAN BEURSKENS.
"als blijkt dat VVD-politici in een geval
zoals dit direct hun verantwoordelijkheid nemen, zoals het hoort, dan pleit dan ook voor hen." zegt VVD voorzitter Limburg Peter de Koning, n.a.v.het opstappen van Opstelten en Teeven. Maar:
dat geldt niet voor gedeputeerde VVD'er Twan Beurskens, die in de Limburger ontkend dat er een strafzaak tegen hem loopt, terwijl dit wel zo is. Zijn plegen van valsheid in geschrifte als voormalig Venlose weth. is al vastgesteld door de Venlose politie en een Roermondse rechter. Het onafhankelijke Haagse Strafhof komt spoedig met een uitspraak en zo lang blijft Twan, als potentieel 1ste kamer lid, gewoon op de VVD prov. verk. lijst staan als nr. 1. Waarvan akte.

luutju | 13-03-15 | 17:05

@tweetybird | 13-03-15 | 16:09
.
Natuurlijk wordt er wel op de VVD gefocused. De media staan gewoon in de startblokken om iedere naam die als opvolger van Verheijen, Opstelten of Teeven wordt genoemd, nauwkeurig na te trekken. Als Verheijen een CDA-er was geweest werd nu iedere CDA-er binnenste buiten gekeerd.
We moeten ons geen illusie maken dat het een VVD-probleem is. Het is een algeheel politici-probleem

Bytemaster | 13-03-15 | 17:03

STRAFRECHTELIJK ONDERZOEK TWAN BEURSKENS VVD, TOCH LIJSTTREKKER PROV. STATEN VERK.
VVD''er Twan Beurskens nr. 1 op de Limburgse prov. Verkiezingslijst, laat op 9 maart 2015 in de krant Limburger weten dat er geen strafrechtelijk onderzoek naar hem gaande is, i.v.m. door o.a. hem gepleegde valsheid in geschrifte. www.l1.nl/nieuws/261405-justitie-start...
Dezelfde avond stelde de Venlose stadsoproep vast in haar uitzending dat dit wel het geval is.
Dat zegt die omroep omdat zij het bewijs daarvan hebben: het gerechtshof Den Haag schrijven met het zaak nummer K14/0502.
Vervolgens gebeurd er niets.Net zoals premier Mark Rutte in zijn antwoordbrief, d.d. 28 jan. 2015 niet in gaat op het feit dat Twan Beurskens op een VVD verk. lijst staat, terwijl er een strafzaak tegen Twan Beurskens loopt.

luutju | 13-03-15 | 17:01

@aanalleskomteeneind | 13-03-15 | 14:46

aanalleskomteeneind!

Kobus Kloothamer | 13-03-15 | 16:57

habramar | 13-03-15 | 16:45
Ik ken je probleem, maar dat kopvodje gaat em niet worden. heb ik al eens geprobeerd

hakbarry | 13-03-15 | 16:52

Venlo is zo goed als failliet na 25 jaar broddelen en geld smijten. Ze bouwen nog wat grote distri-loodsen voor "werkgelegenheid" maar voor de toekomstige 1000 arbeidsplaatsen staan de Polen al lang klaar, heeft dit land helemaal niets aan. Ze zijn al jaren jaloers op het Roermond van van Rey, die moest dan ook hangen via OM-vriendjes van de politiechef die solliciteerde.... naar burgemeester... Jos lachen.

grindbak | 13-03-15 | 16:51

Geen dank redactie.

Charles de Batz | 13-03-15 | 16:47

Ehh trouwens..... ik ben een Limburger!!!!!!!

habramar | 13-03-15 | 16:47

Ik heb enkele weken een beroerte gehad, slecht zicht, (dubbel zien) slechts korte afstand lopen. Moet 3x de week revalideren in het ziekenhuis. Ben aanvullend verzekerd bij I.Z.Z, maar moet de taxi zelf betalen. WAT DENK JE ALS JE DIT HIER BOVEN DAN LEEST? Word politici of draag een hoofddoekje!!!!!!!

habramar | 13-03-15 | 16:45

@tweetybird | 13-03-15 | 15:46
Oei! Heb 3 tandenborstels staan. Van mezelf. Goed dat VVD-ers er bij mij zowiezo niet in komen.

Rest In Privacy | 13-03-15 | 16:39

@tipo 16:11: Het is alleen maar goed als er iets beters voor in de plaats kan komen. En dat zie ik op het moment gewoon niet gebeuren.

Muxje | 13-03-15 | 16:34

Hou toch op! Het gaat OVERAL zo in IEDERE partij.

Bytemaster | 13-03-15 | 16:32

Goed geschreven Quid ... jaja, je kan het wel en ik kan als het mogelijk is je ook wel complimenteren, zoals nu... sloeg zelf steil achterover toen ik het terug las na de post knop ingedrukt te hebben ... ohh wacht... dus ik krijg weer hoop dat het nog ooit goed gaat komen met je.

opactje | 13-03-15 | 16:26

Brabanders hebben geen hoge pet op van Limburgers, maar een regelrechte hekel aan Rotterdammers.

van Oeffelen | 13-03-15 | 16:24

Met de taxiprijzen van NL zit je daar overigens al snel aan.

caspert79 | 13-03-15 | 16:18

@Muxje 15:54
Ook de VVD wil meer windmolens, meer geld naar Grieken, meer ontwikkelingshulp, grotere EU-bijdrage, Meer geld om de Euro te 'redden', meer taxiritjes, meer prestigedingetjes om mee te pronken oftewel: een moddervette overheid die groeit ten kostte van ondernemers en werknemers in de echte economie.

De VVD decimeren is dus altijd goed. Dat er geen rechtse partijen in Nederland zijn, daar kan Geenstijl ook niets aan doen.

tipo | 13-03-15 | 16:11

Muxje | 13-03-15 | 15:54

Het is onzin. Er wordt hier niet speciaal op de vvd gefocust. Er is hier ook het stelen van de daklozenpoet lang in de panelen geweest. Het is niet geenstijl die het de VVD aandoet maar de VVD die het de VVD aandoet.Zeker met zo'n lul als mp pinokkio Rutte II.Vergis je niet maar de VVD'ers zijn zelfszichtbaar corrupt omdat ze schijt denken te kunnen hebben aan ons . Het in hun ogen gepeupel.Doe daarbij ook een weglachende MP en een MP die nu die vvd maffia teeven en opstelten een veer in hun reet aan het douwen is. Ja dan krijg je dit en vraag je om dit.Het is dat teeven en opstelten er vanmiddag niet bij waren anders had pinokkio Rutte ze vandaag beide hun broek naar beneden getrokken en had hij ze 1 voor 1 van achter genomen om ze daarna als het gat groot genoeg was die veer in de reet te steken.Neede vvd krijgt ook hier geen voorkeursbehandeling ten opzichte van de Pvda.Pvda is aangepakt en nu ook de vvd. Gelijke monniken gelijke kappen.

tweetybird | 13-03-15 | 16:09

@Muxje | 13-03-15 | 15:54
En waarom wil men geen zaken doen met PVV?
En ja, het falen van Rutte I lag toch echt aan CDA, niet aan PVV.
PVV Heeft de kiezers niet belazerd....

necrosis | 13-03-15 | 16:01

Niet op alle slakken zout leggen

Praateenswatharder | 13-03-15 | 15:58

@tweetybird | 13-03-15 | 15:46
Tandenborstels tellen deden ze al tijdens de kabinetten Lubbers....
Al vroeg destijds niemand naar wie de tandenborstel met Lubbers deelde....

necrosis | 13-03-15 | 15:56

Veroordelen om de rest van zijn leven met het OV te reizen.

Rest In Privacy | 13-03-15 | 15:55

@tweetybird 15:15: Die corruptie vindt bij alle partijen plaats. Waarom dan alleen op de VVD focussen? Ik denk ook even aan uitkomsten: stel dat deze haatcampagne slaagt en het inderdaad lukt om de VVD te decimeren. Wat dan? In het beste geval zitten we met een kabinet dat niets meer langs onze senaat krijgen omdat die senatoren hun taak niet begrijpen ("Voor wat hoort wat"). In het slechtste geval loopt dat uit op de val van het kabinet... en wat dan? Waar ga je op stemmen, en welke partijen komen er dan als winnaar uit de bus? Met de PVV wil men geen zaken doen tenzij het niet anders kan, dus dat wordt een linkse coalitie. Nog meer lasten, meer nivelleringsfeestjes, meer potverteren, meer verankering van verworven rechten waardoor de arbeidsmarkt op sloot gaat, enzovoort. En als ik naar de poppetjes kijk bij de verschillende partijen, dan wordt ik daar ook niet vrolijker van. Wat zit daar nu tussen met de statuur en de capaciteiten om premier of minister te worden? Bitter weinig.

Het beste is om de rit uit te zitten. Als ik naar de alternatieve coalities en het economisch tij kijk, dan denk ik dat dit kabinet het niet eens zo slecht doet. Niet het beste kabinet sinds de 2e wereldoorlog, maar misschien wel het best mogelijke onder de omstandigheden.

Muxje | 13-03-15 | 15:54

witchmaster | 13-03-15 | 15:52
Nogmaals.

Igor Putkin | 13-03-15 | 15:54

@Igor Putkin | 13-03-15 | 15:44

zucht nog maals

witchmaster | 13-03-15 | 15:52

"Nee, nee, nee, nee ! Faber, het moet over Faber gaan.
Alsjeblieft. Vertel het niet door aan het klapvee. Die-PVV, Die-Wilders. Minder, minder, Kopvoddentax. Alsjeblieft. Straks gaat het stemvee echt op hen stemmen".
Klinkt het bij Radio1 en 1Vandaag.

Kamervraag | 13-03-15 | 15:51

Igor Putkin | 13-03-15 | 15:44

Hmmm dat kan niet. Als er 1 altijd onzin praat bent u het.Daar heeft u hier een abbo op. Een groeps abbo samen met bakito en supermathijs en skunk. Alleen skunk kan er niks aan doen. Die heeft zijn hersens weggeblowt.

tweetybird | 13-03-15 | 15:49

--sql error-- | 13-03-15 | 15:35

Als we het over zielig doen gaan hebben moet je bij het kabinet zijn. Die pakken alle armen aan om ze nog armer te maken. Ze gaan daarbij zover dat ze tandenborstels gaan telken en bij de zieken bepaalde medicijnen niet meer te vergoeden. Dit kabinet zegt letterlijk sterf maar. Een zeer bekende uitspraak nu letterlijk uit de mond van onze MP. Toen had hij het over jihadisten maar je kunt het gerust doortrekken naar de armen en zieken. Wie is er hier nu dus zielig. Die vvd toch die taxi ritjes declaren terwijl andere geen medicijnen of vreten meer hebben.Ik voel dat u ook zo'n onzinnig eng figuur bent.Die corruptheid onder zijn vvd politici niet erg vind. Maar o jee als de buurman inplaats van 1 twee tandenborstels heeft staan. Sukkel.

tweetybird | 13-03-15 | 15:46

Een wethouder in de taxi kan op dat moment in ieder geval geen stommiteiten uithalen. Zat onze regering maar de hele dag in een taxi.
Zou goedkoper zijn .....

Oerkoendoe | 13-03-15 | 15:45

witchmaster | 13-03-15 | 15:42
Kan?

Igor Putkin | 13-03-15 | 15:44

Satijn, diekkop. We komme dr aan! Maak detse wegkumps.

LimbabweFC | 13-03-15 | 15:44

necrosis | 13-03-15 | 15:38
Lees hem nog maar eens.
Je doet een aanname in de vorm van een vraag, daarna beantwoord je hem met nog een vraag en vervolgens trek je een totaal verkeerde conclusie die niets met mijn comment te maken heeft en tot slot zet je daar een kinderachtig besluit onder.
Niveau 12 jarig kiftziek meisje.
Alweer.
Dan lees ik nog liever de oeverloos platgetreden paden en herhalingen die je normaal gesproken debiteert.

Igor Putkin | 13-03-15 | 15:44

@Igor Putkin | 13-03-15 | 15:00
Als JIJ zijn naam niet kan is het Meneer voor jou .
En voor een naam als jij dan mag er wel meer dan een leger op straat !!!!!
Of wil jij soms den haag annexeren (zucht)

witchmaster | 13-03-15 | 15:42

-weggejorist-

KeesKankerKachel | 13-03-15 | 15:40

-sql error-- | 13-03-15 | 15:35

Hmmm dan koop jij zeker de electrische fiets in een VVD winkel. Voor dat bedrag koop je overal ergens anders er 4. Ik kan het weten want heb er zelf 1. U praatdus werkelijk onzin.

tweetybird | 13-03-15 | 15:38

@Igor Putkin | 13-03-15 | 15:32
Mijn ontzettend infantiele reactie?
Die mag je me even uitleggen.
Waar heb ik ongelijk?

necrosis | 13-03-15 | 15:38

@Abject | 13-03-15 | 15:36 Ho Ho Ho. Tom Elias is het geheime wapen voor de ICT. Hij weet er 'alles' van namelijk. Toppie.

lijn5 | 13-03-15 | 15:37

.. en ondertussen draait de VVD-banencarrousel bijna dol teneinde de gevallen poppetjes te schuiven op plaatsen waar ze geen kwaad kunnen doen, en hun posities op te vullen met lieden die voldoen aan de kwalificatie "zwaargewicht", teneinde de deksel op de doofpot genaamd justitie stevig dicht te houden.
Genoemd wordt Henk Kamp (is 'ie meteen van Groningen af), al ontkend deze in alle toonaarden.
Mijn advies: Ton Elias. Die hoeft slechts letterlijk op het deksel te gaan zitten, om de doofpot hermetisch gesloten te houden.

Abject | 13-03-15 | 15:36

Haagse Tokkie | 13-03-15 | 15:27
een beetje elektrische fiets kost 6000,- , als je onderhoud en stroomkosten meerekend dan ben je dus niet echt goedkoper uit.
Maar goed, het gaat blijkbaar niet om het geld, maar simpelweg dat iemand met de taxi gaat en dat grijpen sommigen hier aan om zielig te lopen doen...

--sql error-- | 13-03-15 | 15:35

@Graaf van Egmont | 13-03-15 | 15:27
Ik meen dat Guusje een keer aangehouden werd wegens te veel drank op achter het stuur van een auto.
Uiteraard werd dat 'akkefietje' onder het tapijt geschoven, het tapijt waar heel wat meer dingen liggen te stinken.
Overigens kunnen zowel Guusje als Thom op geen enkele sympathie rekenen van mijn zijde.
Dat soort 'oude politici' moet je gewoon verwijderen van welke campagne dan ook!

necrosis | 13-03-15 | 15:35

Niet om het één of ander, maar er is in de gemiddelde gemeente toch ook wel iemand die de bonnetjes controleert?

bisbisbis | 13-03-15 | 15:34

"Stephan, geboren in 1972, is woonachtig in Velden met zijn vrouw Katinka."

Google Maps, hoe ver is dat op de fiets naar het gemeentehuis v/ Venlo?
www.google.nl/maps/dir/Velden/Gemeent...

Oh, het is 5,9 km? Dat is toch veel te ver voor zo'n VVD-er (VolgeVreten Declareerwonder)! Logisch dat hij €9200 declareert op jaarbasis bovenop zijn riante wethouderssalaris!

JaNeeTochNietDan? | 13-03-15 | 15:33

Igor Putkin | 13-03-15 | 14:50

Dat hoeft niet meer gemeld te worden. De vvd heeft zoveel schijt aan het gepeupel dat ze het openlijk doen en er dan nog over pochen ook. Zag ik laatst nog in een debat met pinokkio RUTTE II.

tweetybird | 13-03-15 | 15:32

necrosis | 13-03-15 | 15:25
Nee. Je kunt toch lezen? Ik vraag mij gewoon af wie... enz. Ik denk zelfs een VVD'er.
Niets meer niets minder en zeker jouw ontzettend infantiele reactie niet waard.

Igor Putkin | 13-03-15 | 15:32

@Graaf van Egmont toen had ze waarschijnlijk een rijverbod.

jvlaam2 | 13-03-15 | 15:32

Je zult toch maar S.S. als initialen hebben! Advies: verander Stephan in Geert en je zult een stuk populairder worden.

Prince Buster | 13-03-15 | 15:32

Kan politici niet verboden worden om het woord 'integriteit' nog in de mond te nemen?

Boyo | 13-03-15 | 15:31

Kees Pietersen | 13-03-15 | 15:09

Die nemen geen taxi's maar stelen het geld van daklozen om er bier van te kopen of gaan met gemeenschapsgeld naar de hoeren om de gemeente te verkennen.Vvd ers hebben een abbo op dure taxiritjes ,dure wijn veel uit eten en pvvda en vvd gezamelijk veel snoepreisje uit gemeentelijk belang. Het gemeentelijk belang is het geld van dr burger opmaken anders wordt dat geld zo'n berg en gaat het te goed en blijkt dat zij niet meer nodig zijn.

tweetybird | 13-03-15 | 15:30

VVD'ers zijn net Marokkanen tegenwoordig. Altijd dezelfde lui die het voor anderen verkloten.

WillemRuis | 13-03-15 | 15:29

@tweetybird | 13-03-15 | 15:23
Was Nederland maar een republiek.
Momenteel zijn we nog steeds onderdanen van koning kroonkurk, zijn pampapaard en hun drie biggetjes.

necrosis | 13-03-15 | 15:29

Ik ben lid van de VVD, maar die kutlimbo's begin ik aardig uit te kotsen.

jvlaam2 | 13-03-15 | 15:28

Het zou me wat waard zijn als bestuurders eens zouden gaan voor de bevolking waarvoor ze werken. En niet voor de status die ze zich erbij aanmeten. In het eerste geval kun je gewoon het goede voorbeeld geven en per fiets binnen Venlo reizen.
NB. Toen Guusje Nadorst burgemeester was in Nijmegen, deed ze al haar ritten binnen de gemeente op de fiets.

Graaf van Egmont | 13-03-15 | 15:27

Weten jullie hoe zwaar het fietsen is in heuvelachtig Limburg? Als dit de ergste shit is wat politici doen, teken ik ervoor en ga ik zelfs stemmen. Ha ha. Suggestie: geef de jongens en meiden een electrische fiets van de zaak. Bij regen mogen ze van mij best de taxi pakken. Volgens mij veel goedkoper dan een particuliere chauffeur met auto.

Als dit alles is, zet dan iets gezelligs op de site zoals een leuke swaffel of zo die zo lekker op en neer huppelt bij het rennen. Niet blurren svp.
#stemniet

Haagse Tokkie | 13-03-15 | 15:27

48!! ritten bleken privé te zijn. en niemand doet aangifte bij de politie wegens valsheid in geschrifte? echt hoor, het wordt de hoogste tijd voor een schandpaal op het dorpsplein.

minimá-armezusvan.. | 13-03-15 | 15:26

@Igor Putkin | 13-03-15 | 14:50
Je vindt het vervelend dat 'de oude politiek' zo hard wordt aangepakt en de linkse azijnpissers die zo nadrukkelijk wijzen op (niet bestaande) brievenbuspissers geen topic krijgen?
Ik wist niet dat jij zo slecht tegen je verlies kon.
Ondertussen komt 18 maart steeds dichterbij....
*tik-tak-tik-tak*

necrosis | 13-03-15 | 15:25

Zouden eij nu ook rassisties zijn als we roepen minder minder minder corrupte vvd ers die ons land naar de verdommenis helpen.Wilders zei het nog gematigd. Ik zeg het wat harder . Dit kabinet is tuig van de richel net als al die stelende wethouders.Dat wachtgeld moet er maar eens vanaf voor dat soort tuig dat zo corrupt als de neten is. Ik zeg de gevangenis in en daarna hooguit straf bijstand.Dat geldt voor ons al als we teveel tandenborstels hebben staan. Gelijke monniken gelijke kappen.Dat elitaire kudt vvd gedoe moet maar eens afgelopen zijn.Wie strafbaar is heeft afstand gedaan van al zijn rechten. En dat moet ook zo zijn voor corrupte politici. Zoniet wordt het enkel maar een grotere bananen republiek.Ik denk dat zelfs grote criminelen denken ik kan beter politici worden want dan kom ik overal mee weg. Oeps foutje de grootste criminelen zitten al in de politiek en doen dat al.

tweetybird | 13-03-15 | 15:23

Het is gewoon de megalomanie die in alle lagen van bestuur is doorgedrongen. Politici worden van top tot teen verwend en gefeteerd. komen ze na de politiek en een andere (semi)overheidsfunctie terecht menen ze dit zelfde patroon ook bij de andere bestuursfuncties, gemeentes etc. door te kunnen/moeten voeren. Zie de megalomane kantoren en scholen als paleizen, hun inrichtingen, taxi's, toelages etc. waar ze menen "recht" op te hebben. En zo dringt een totaal verrotte mentaliteit van hoog tot laag door. Ze moeten eens in Duitsland gaan kijken, waar het merendeel in kantoren van 40-50 jaar oud gehuisvest is !!!

A3an | 13-03-15 | 15:22

hé!? aan mijn kontgat krabben en dan aan mijn vingers ruiken doe ik ook! Ben ik niet de enige dus...

vliegemepperd | 13-03-15 | 15:22

Samson in het verleden 10x opgepakt heeft hij nou een strafblad of niet

staatziegeld | 13-03-15 | 15:20

@Muxje | 13-03-15 | 14:49
Wat heeft dat 'eerlijke verhaal' spotje van Samsom gekost?
En wie draaide op voor de kosten?

necrosis | 13-03-15 | 15:17

Dit soort tuig zit ook bij de diverse Amsterdamse
stadsdeelkantoren die betalen grif € 90,- voor een taxiritje van bijvoorbeeld 6 minuten van Boven IJ
naar de Stopera. mogelijk krijgen ze dan commissie van die Taxivervoerder
( niet alleen VVD ers trouwens )

Berthe | 13-03-15 | 15:16

Muxje | 13-03-15 | 14:49

Stukken minder als het declaren van onzinnige taxi ritjes.U vergeet dat die corrupte vvd die landelijke haat over zichzelf afroept met hun alles weglachende pinokkio smurf Rutte II.

tweetybird | 13-03-15 | 15:15

Dat politici de taxi pakken in plaats van de fiets, daar heb ik geen enkele moeite mee. Integendeel juist, politici op de fiets vind ik van een kneuterigheid... Of de bedragen die deze man kwijt zijn reëel zijn, daar kan ik geen zinnig woord over zeggen.

Lewis | 13-03-15 | 15:14

Misschien was het taxibedrijf wel van zijn zoon. In dat geval hoeft hij het alleen maar terug te betalen en dan praten we er niet meer over.

kicktherabbit | 13-03-15 | 15:14

"terug sturen naar Brabant"
No way; wij willen ze ook niet. Stuur maar naar Noord Holland voor een re-integratietraject.

ongelofelijk | 13-03-15 | 15:12

Was nog in Los Angeles 2 weken geleden. Goed te doen hoor op de fiets. Behalve als je naar de observatory gaat.

MiGi | 13-03-15 | 15:11

He Kwit ga ook eens bonnetjes van PvdA-ers controleren. Het is zo eentonig met al die VVD-ers.

Kees Pietersen | 13-03-15 | 15:09

@aanalleskomteeneind | 13-03-15 | 14:46
ja met de taxi...

Mark_D_NL | 13-03-15 | 15:08

Johnny Quid heeft eindelijk de films van Takashi Mike ontdekt ^^

oafc | 13-03-15 | 15:07

Limburg. Je verwacht 't niet hè!

Reinaert | 13-03-15 | 15:07

Igor Putkin | 13-03-15 | 14:50

Ik!

eerstneukendanpraten | 13-03-15 | 15:04

Net 950 euro gemeente belasting afgetikt. Deze kneus heeft dus van minimaal 10 inwoners de gemeentebelasting nodig voor zijn taxiritjes. Laat iemand die kerel ajb in de Maas afzinken met beton aan zijn voeten? Ik kom uit principe niet in Limburg dus aan mij heb je niets.

WatZalIkErvanZeggen | 13-03-15 | 15:04

Limburg, need i say more.

Badderbeest! | 13-03-15 | 15:03

kapotte_stofzuiger | 13-03-15 | 14:50
Er komen weer verkiezingen aan en hij dreigde weer te groot te worden dus snel maar weer een paar onrealistische en domme plannen lanceren en de schuld van het verlies in de peilingen spinnen op de NPO en links.
Same ol', same ol'.

Igor Putkin | 13-03-15 | 15:03

"pissen op integriteit alsof het een met octopusarmen volgepropte Aziatische heroïnehoer in een snuffmovie is".
Dat was een verwijzing naar Rob Oudkerk (pvda), toch?

--sql error-- | 13-03-15 | 15:01

GS Bonanza: iedere dag een corrupte politicus ABSERVIEREN!!!1!1!

hangtiet met knoop | 13-03-15 | 15:01

En het bizarre is, ik zie net bij Maurice de Hoax dat VVD en PvdA sterk in de zetels gestegen zijn; 21 en 15 respectievelijk, tegenover 17 en 11 vorige week. Beiden met 4 zetels omhoog, te gestoord voor woorden.

Liroy | 13-03-15 | 14:59

Er komt nog wel veel meer over de bestuurs-arrogantie bij de VVD.
Het is niet incidenteel, maar structureel

Islamofiel | 13-03-15 | 14:59

9300,-
Dat is ongeveer waar een alleenstaande uitkeringsgerechtigde in NL van moet leven!

mr Fawlty | 13-03-15 | 14:59

Hierom hebben we die 1000 euro van Liegende Mark nog steeds niet gehad. Al zijn vrinden declareren zich een slag in de rondte.

wapster | 13-03-15 | 14:58

"Waaronder veel ritten die ook makkelijk per fiets kunnen"
lol.. nee, dat kan dus niet.
9200,- is ook nog altijd heel veel goedkoper dan auto+chauffeur. Als het voor 'werk' noodzakelijk was dan lijkt dit me geen raar bedrag.
Ongeveer 50,- per werkdag (is het eigenlijk een fulltime baantje?), voor 2 ritjes (je moet ook terug).
Het is niet weinig, maar corrupt veel is het ook weer niet (tenzij het taxibedrijf van de zoon van Wilma Verver is natuurlijk).

--sql error-- | 13-03-15 | 14:57

Allemaal leuk en wel, maar wanneer gaan we weer ouderwets PvdA-bashen, Geenstijl?

Tietmier | 13-03-15 | 14:57

Je moet als bijstander eens 25 Euro aan inkomsten vergeten op te geven ofzo... de rapen zijn gaar.
Maar ja. Politici zijn een ander soort mensen dan mensen. Iets met dat boek 'Animal Farm' enzo...

Rest In Privacy | 13-03-15 | 14:57

Ik stem woensdag sowieso niet op Limburg.

Driewerf Hoezee | 13-03-15 | 14:54

Tsk. In Limburg heeft elk gat een station, dus ga gewoon met de trein lamloel!

Driewerf Hoezee | 13-03-15 | 14:54

Het is toch voor de gudverdumme.

staatziegeld | 13-03-15 | 14:50

Ik vraag mij al een poosje af wie die NSB'ers zijn die dit soort dingen bij de redactie melden?
M.a.w.: Cui bono?

Igor Putkin | 13-03-15 | 14:50

Als ik naar zijn hoofd op de foto kijk ben ik eerlijk gezegd niet zo verbaasd

Remconan67 | 13-03-15 | 14:50

Kwit je bent toch weer heel erg terug in je poepperiode, ik dacht dat je erover was gegroeid.
Je interesse in VVD shit is echter een teken van gezondheid.

eastender | 13-03-15 | 14:50

Dank voor het vermelden van Wilma, op waarde. Je zal toch maar in Voorschoten wonen in de straat naar haar vernoemd....

TheseDays00 | 13-03-15 | 14:50

Maar ja, dat 'gekke Geert' een Turk naar Marokko wil sturen is heul veul erger!

kapotte_stofzuiger | 13-03-15 | 14:50

ps John Heuvelings(bestuursfraude TMI), Twan Beurskens (manupuleren bestemmingsplannen, Vriendje van de neus uit roermond)

repu077 | 13-03-15 | 14:49

Wat schuift dat, zo'n haatcampagne in verkiezingstijd?

Muxje | 13-03-15 | 14:49

Oftewel, stem nooit op een Limburger.

kicktherabbit | 13-03-15 | 14:48

Wil ik reaguren maar GS is me te snel af!!!Chapeau schaapook.

repu077 | 13-03-15 | 14:47

Is ie al weg?

aanalleskomteeneind | 13-03-15 | 14:46

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino