achtergrond

Geenstijl

GeenStijl Service Announcement: vuurwerk afsteken

GeenStijl Jeugdjournaal! Een topic voor de kids. Want vanavond gaan we weer samengeperst buskruit afsteken en dat kan gevaarlijk zijn. Behalve als je je aan de GeenStijl Vuurwerkregels houdt. Dan komt alles goed.
1. Bril
Weet je wat tof is met oud & nieuw? Als je dag er na nog je ogen hebt. Supervet. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Veiligheidsbril opzetten. Een veiligheidsbril is net als een regenjas: het voelt alsof je voor lul staat, maar je komt wel droog op school aan. Of in het geval van de veiligheidsbril: met functionerende ogen.
2. Aansteeklont
Weet je hoe je veilig vuurwerk afsteekt? Hou het vuurwerk in je hand. Pak een deobus. Spuit de deobus naar het vuurwerk. Laat iemand een vlam bij de deo houden. Haha, geintje, kinders! Niet doen hoor, behalve als je later Joop-scribent wilt worden. Gebruik een aansteeklont. Waarom? Omdat je geen Master of Fire bent die met mentale wilskracht een vlam onder controle kan houden.
3. Afstand
Er zijn dus mensen die superheftig in Allah geloven en om die reden graag afreizen naar een ver land om daar mensen te onthoofden die net even anders in Allah geloven. Deze mensen noemen we jihadreizigers en deze mensen vinden we een beetje raar. Vaak worden ze in dat verre land opgeblazen. Dat is gek, toch? Waarom zou je helemaal naar een ver land afreizen als je jezelf ook gewoon in Nederland met oud & nieuw kunt opblazen? Hoe? Maak een vuurwerkbom. Of probeer een Cobra opnieuw aan te steken als hij niet afgaat. Of blijf met je kinderbekkie boven zo'n Chinese cake hangen als je oudere broer hem afsteekt. Zo simpel is het: als je dolgraag een jihadreiziger na wilt doen, neem dan vooral geen afstand bij het afsteken van vuurwerk. Wil je wel heelhuids blijven? Neem dan afstand van vuurwerk zoals ALLE MOSLIMS ELKE DAG AFSTAND ZOUDEN MOETEN NEMEN VAN ISIS!
4. Legaal vuurwerk
Vind jij die jongetjes die met een rugzakje vol illegaal vuurwerk door de straten struinen terwijl ze munitie afsteken ook zo stoer? Wij niet. Wij vinden ze een beetje sneu, zeker als ze al wat ouder zijn. Juist als ze al wat ouder zijn. Weet je wie wij stoer vinden? Jongetjes (m/v) die (vroeg)bejaarden en huisdieren juist niet lastig vallen met hun explosieven en na 1 januari ook nog gewoon hun vingers hebben. Hou het maar bij legaal vuurwerk, dan blijft vuurwerk namelijk nog heel wat jaren legaal. En je vingers langer heel.
5. Anus
Het is okee als je soms de behoefte voelt om dingen in je anus te stoppen. Omdat je later slet wil worden of omdat je aangeboren homoïtus hebt. Dat is hartstikke okee zelfs, maar zorg tijdens je experimentele fase vooral overal een touwtje aan te bevestigen. Maar dat terzijde. Wij adviseren je echter om tijdens je tienerjaren je anus niet te gebruiken als lanceerinstallatie voor lawinepijlen. Of sierpijlen. Daar is je poepert niet voor bedoeld en je hoeft maar een beetje te verkrampen om te zorgen dat je nooit meer normaal kunt poepen. Steek een vuurpijl in een stabiele fles, niet in je anus.
6. Stomme kutten
Deze stomme kutten in deze stomme kuttenvideo zijn stomme kutten. Stomme kutten zijn vrouwen die we vervelend vinden met zijn allen, omdat ze zich gedragen alsof iedereen het leuk vindt dat volwassen vrouwen 9-jarige meisjes nadoen. Maar ondanks dat ze stomme kutten zijn, hebben ze wel gelijk. Ruim je troep op, want niemand anders heeft daar zin in.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.