Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pedofiel Marthijn vuistdiep in Sunny en Quinsy

eopedoooo534.jpgOei. Enorme publicitaire clusterfuck voor Sunny Bergman, Quinsy Graaiyo, Anousha Nboehoe en noem al die uitvretende geschiedvervalsende folklorevernielers maar op. Gisteravond bij de EO [uitzending gemist]. Kleuterneukende pedo Marthijn Uittenbogaard (ex-PedoPartij) in een sweater van een clubje handophoudende Nederlandhaters. Het is maar een trui, zegt u. Maar zo makkelijk komt u niet weg qua goedlullen naar de achterban toe. Dit is een landelijk bekende openlijke pedofiel, met een Zwarte Piet = Racisme trui. Dit is Anders Breivik in een sweater van de VU. Dit is Tofik op een Stormfront-bijeenkomst. Dit is Marianne Thieme bij de kip-afdeling in de Jumbo. Dit is Geert op sokken in een moskee. Freek de Jonge, voor een zaal vol lachende mensen. Dit is Mohammed Bouyeri op een naaktstrand op Mykonos. Dit is Henk Bres in een boekenprogramma, Hans Spekman in de Quote500, Jan Eikelboom in een synagoge, Asha Tuinbroeke tittyflashend op de Zwarte Cross. Dit is een pedofiel die tegen een kinderfeest is. Dan houdt alles wel op. Dahaag Quinsy. Prettige dag verder. Ook namens ANanninga, die even aantoont dat Caribische Graaipiet weldegelijk achter de Anti ZP-lobby zit.

Reaguursels

Inloggen

Pedohaters zijn erger dan pedo's, de eerste groep handelt uit agressie, van hen kun je nooit iets goeds verwachten, de tweede groep handelt uit liefde voor het kind, slechts een heel klein deel gaat daarin te ver, en komt in aanraking met justitie.

R.Otop | 05-12-14 | 17:29

Tiefus volk. Allemaal.Gefrustreerde werkeloze Nederland haters.

batavia1 | 05-12-14 | 09:35

Even de uitzending bekeken. Wat zijn pedo's toch een stelletje @&*#^!&@*. Stuk voor stuk mislukte 'mannen' die op een zeer achterbakse wijze hun driften willen botvieren en daar zelfs een gezin in Vietnam voor adopteren. Om vervolgens lekker tegen de kinderen aan te kunnen 'slapen'. Dit zijn echt zieke individuen waar niemand iets mee kan. Goedemorgen!

salsaparilla | 05-12-14 | 06:11

Daarom die afkeur voor piet en niet voor sint. Immers bij piet kom je niet op schoot terecht. Zie die pedo schoft zich al als sinterklaas verkleden zodat hij toch weer beetje aan ze trekken komt. Walgelijk.

Vageling | 05-12-14 | 00:43

@Bokito ergo sum | 04-12-14 | 16:07
ff off topic, zit jij op de site opgeletopinternet? Althans je naam wel. Was bijna oplicht door die site onvo.bv,phhh.

koekje erbij? | 04-12-14 | 23:10

#PedoPiet

LeakyLeak | 04-12-14 | 21:37

@bijscholing | 04-12-14 | 16:02

Je doet je naam eer aan, Op de foto is Manuel Venderbos ;)

Rest In Privacy | 04-12-14 | 20:47

Ik keur m goed: Freek de Jonge, voor een zaal vol lachende mensen.

folio | 04-12-14 | 20:22

Deze docu was vorig jaar al op televisie.

beer7804 | 04-12-14 | 20:21

Het punt is niet dat hij een miet praktiserende pedofiel is, maar dat hij strijdt voor legalisering van seks met kinderen. Daarvoor zou hij op z'n minst opgenomen moeten worden in een inrichting.

Elmauro | 04-12-14 | 19:36

Tja ik weet niet wat ik nou weer moet denken... Wellicht vindt die gore achterlijke kinderneuker patat ook lekker. Wat nu? Sorry ben pro piet maar dit vind ik riool journalistiek.

ikdenkwat | 04-12-14 | 19:30

Ik begrijp niet zo goed dat mensen pedofiele gedachtes goed praten... zolang er maar niet wordt toegegeven aan de gevoelens, dat dan weer wel. Jimmy Savile werd ook gedoogd. En zo zijn er ook genoeg religies die kleuterneuken gedogen. Volgens de Talmut is het acceptabel (metzitzah b'peh is een mooi, ziek, voorbeeld). Hoeveel Afghaanse krijgsheren hebben er geen jongetjes om hun lusten te stillen. Het Vaticaan levert kids op bestelling. Satanisten/vrijmetselaars/Kabbala gebruiken kido's om levensenergie af te tappen.
Er is niks normaal aan het hebben van seks met kinderen, of zelfs maar de gedachte... Ik vind niet dat er ruimte is voor sensibilisering maar het moet besproken worden. Ouders en kinderen moeten gewaarschuwd worden voor dergelijke praktijken. In Engeland zijn ze inmiddels flink aan het graven en er komt een berg stront omhoog. Satanisten houden elkaar flink de hand boven het hoofd. Maar dat is ook vrij eenvoudig als het koningshuis aan je zijde is. Zou mij niks verbazen als we de Demmink/Opstelten-connectie ook in die hoek moeten zoeken.

deEik | 04-12-14 | 19:16

En ook het verpesten van dit feest is te danken aan van der Laan en Asscher, lees links Nederland, die 5 anti pieten mochten zelfs bij ze op bezoek, er werd geluisterd, er werd aangepast, en het haalde dus dubbel de media. Niet onze MP. Die zei duidelijk, zwarte Piet is zwart en zo is het. Punt.

Frans1156 | 04-12-14 | 19:04

Dat die man pedofiel is, vind ik vooral klote voor hem zelf. Het lijkt me geen feest om pedo te zijn. Je geaardheid krijg je ongevraagd in je schoot geworpen en daar moet je het dan maar mee doen. Marthijn Uitteboogaard is nooit veroordeeld voor kindermisbruik. Bovendien heeft hij zich een aantal keren laten interviewen en heeft hij gezegd dat hij wel gevoelens voor kinderen heeft maar er niets mee doet. Het lijkt mij dat als hij wél slachtoffers had gemaakt, er na die publiciteit op zijn minst wel IEMAND aangifte of een melding had gedaan. Kortom, het is voor een aantal mensen in de comments blijkbaar niet haalbaar om (rationeel) te denken en ik vind dat het nogal gemakzuchtig is (en dom) om ondanks alle feiten te miepen dat hij "vast wel eens ergens aan heeft gezeten". Dat heeft hij blijkbaar niet. En dan resteert er weinig anders dan medelijden omdat die man eerlijker is dan de samenleving aan kan en omdat hij nooit in zijn leven in staat zal zijn om een relatie aan te gaan of een seksleven te hebben.

Basje29 | 04-12-14 | 18:57

Het Sinterklaasjournaal kwam vandaag met de "verrassende" ontknoping.
Eigenlijk was deze niet zo verrassend en lag geheel in de lijn der verwachting. Bang voor de publieke opinie en een drang van hier tot Tokyo om maar zo "politiek correctt" mogelijk te willen zijn, zijn ze verzopen in hun eigen badwater. Nu nog een kwestie van doorspoelen en snel vergeten dat Sinterklaasjournaal 2014. Het wordt tijd voor concurrentie bij de commerciële. Een tweede intocht, met een eigen programma. Wij zijn er klaar voor.

Even een greep uit de chaos van Ajé Boschhuizen:

Opapiet die zoek is, is Sinterklaas was gek geworden Hoofdpiet die er van doorging, Sint die de afwas zou doen en dweilen, vele "grapjes" over de Pieten-discussie (die geen discussie is), soms leuk, maar vaak erg oppervlakkig.

We hebben dit jaar verder gezien: Stroopwafelpieten, Kaaspieten, Pieten met vegen, Witte Pieten, gekleurde Pieten, hele enge Clownspieten, een zwart paard, Pieten die door schoorstenen gingen, Sint op blote voeten, Sint in zijn hemd en ja hoor, je kon er op wachten: Opapiet als Zwarte Sinterklaas, zo voorspelbaar NTR en zo dom. Sint die verlanglijstjes verbrandt, het boek was weer eens weg, de echte Pieten waren weg (maar kwamen ook weer terug), de verlanglijstjes waren weg en later verbrand, Opapiet die hier niet mocht zijn, maar hij was er wel is en had verstopt (met als drogreden dat anders Hoofdpiet hem weg zou sturen, alsof Sint niets te vertellen heeft in dat Bietenhuis), Goochelpiet die Amerigo omtovert in een konijn, kinderen en juffen die als hul-Piet moesten fungeren, Juffen die in het Pietenhuis komen logeren, Pieten die bijbaantjes gingen zoeken en nu als Pizzakoerier fungeren, Sint die in slaap valt, op zoek was naar vakantiebootjes en daar intochten mee deed en nu gaat de Hoofdpiet weer naar huis…. En dat ook nog eens na die kleurloze intochten van de afgelopen 2 jaar, waar we Groningen en Gouda nauwelijks in beeld hebben gezien. De NTR heeft daar blijkbaar geen enkele boodschap aan.

Één ding is in ieder geval duidelijk: dat de NTR zelf geheel de weg kwijt is en geen ruggegraat meer heeft. Verdronken in de
Tijd voor concurrentie dus de NTR weerstand gaat bieden. Zelden zo’n chaotische en ondanks alle kleuren, kleurloze serie uitzendingen van het Sinterklaasjournaal gezien , waar geen touw aan vast te knopen was en een plot wat we er dan in 5 minuten doorheen jassen alsof er niets gebeurd is. Nederland beteuterd en in ongeloof, onzekerheid en zonder oplossing achter latend.

Alle Pieten en hulp-Sinten hebben dit jaar door het enorme tempo van al deze ellende nog nauwelijks nog meer kunnen werken. Voorgaande jaren wilden we de lijn van het Sinterklaasjournaal nog wel eens volgen, maar dit jaar zijn we na de intocht al afgehaakt en zijn volledig onze eigen weg gegaan. "echt ouderwets gezellig" zullen we maar zeggen. Dat is ook waar iedereen de komende dagen op mag rekenen. GIT ZWARTE PIETEN en EEN BLANKE SINT. Toedeloedoki.

Aju, Ajé.

In de politiek wil er nog wel eens een politicus opstappen na de zoveelste misstap, maar Ajé mag nu ook wel eens opstappen na de ellende van de afgelopen jaren. Als hij zich niet meer kan verplaatsen in de belevingswereld van kinderen, redelijk elementair bij een kinderprogramma, maar de politieke strijd om er maar bij te horen over de ruggen van deze kinderen wil uitvechten, prima maar laat hem dat dan doen bij zijn eigen kleinkinderen en niet de rest van Nederland met deze ellende opzadelen.

Met zijn allen doodzwijgen deze handel, ons eigen ding doen en ongestoord verder gaan waar we gebleven zijn. NTR voortaan links laten liggen en ze ook niet meer de credits geven die ze in het verleden wel kregen.

Waarom maak je je nu hier zo druk over zou je zeggen. Nou gewoon, omdat NTR in een paar weken alle nostalgie en ouderwetse gezelligheid compleet vernacheld en alle mysteries in één veeg om zeep helpt, omdat een paar klojo veel te veel aandacht krijgen van de linkse media, DWDD, P&W. Opvallend de rode kleur die dit begonnen is. Ik was ooit in het land van Ooit, toen een nogal zielige ouder ook meende een acteur te moeten ontmaskeren, waarop deze heel gevat zei "Mijnheer, vergeet niet: een zeepbel is mooi zolang ze zweeft. Ik weet zeker dat u zeepbellen als kind ook heel mooi vond". Wat stond die vent voor lul zeg.... Maar het ergste is dat we nu zo'n beetje het enige geloof waar nooit oorlog door is gekomen, alsnog bombarderen tot een strijd om het gelijk waar louter verliezers zijn. Maatschappelijk gebeurt er nu het omgekeerde van wat ze beoogden te bereiken. De tweespalt is alleen maar groter geworden en veel mensen zijn boos zo aangetast te zijn in HUN persoonlijke levenssfeer. Dan kan de levensfeer van die paar beroepsgalbakken me gestolen worden.

Alex de slimste | 04-12-14 | 18:50

Ik val op kinderen als ze voor me gaan liggen.

R.Otop | 04-12-14 | 18:29

Als die trui niet uit de Quinsy® Official™ Fanshop© komt kan Martijn binnenkort een brief van zijn advocaat verwachten.
Want zo ro£t Quin$¥'s anti-ra$ism€ kun$t proj€ct,-

Harry Turtle | 04-12-14 | 18:22

Zo'n grote 'kindervriend' is het dus ook weer niet...

Professor Pipo | 04-12-14 | 18:19

Ik heb net even die aflevering zitten kijken en ik begrijp dat die Martijn al jaren een doelwit is..
Toch verwonderlijk en jammer dat ie er dan nog zo 'ongehavend' uitziet.. (???!!)
Niemand kan zeggen dat ie het allemaal NIET over zichzelf heeft afgeroepen.
En ik denk toch echt dat hij er stilletjes echt op kickt dat hij een mikpunt is, want als je dan ook nog eens gaat rondlopen in kleding met een Anti-Zwarte Piet boodschap dan vraagt ie toch echt DUBBEL om problemen, en die heeft ie dan ook DUBBEL EN DWARS verdiend !

ArthurAlkmaar | 04-12-14 | 18:08

Aangezien ik als pro Zwarte Piet'er voor racist wordt uitgemaakt, vind ik alle anti's nu Pedo's.
"Pedo's pedo's pedo's!!"

Rest In Privacy | 04-12-14 | 18:05

Kwinsie wil Nederland neuken, en deze lul kleine kinderen.

Boutersnoetje | 04-12-14 | 18:01

-weggejorist-

kicktherabbit | 04-12-14 | 18:01

Kostelijk dit! Lachen van A tot Z. Als een pedo kan meeliften op iets dat lekker loopt, ach waarom ook niet. Ik wacht met spanning af wie de volgende kandidaat is met een dergelijke haathoodie.

Pen | 04-12-14 | 17:59

Ik zag Marthijn laatst nog een H&M trui dragen. En weet je wie er ook truien van H&M draagt...? Juist. En het schijnt ook nog eens dat H&M kinderslavernij in Azië financiert. Je zal maar een H&M trui dragen, dat volk is totaal niet meer geloofwaardig.

kicktherabbit | 04-12-14 | 17:58

De man is pedo dus elke mening die hij er verder op na houdt deugt niet. Lekker simpel.

Roelof_ | 04-12-14 | 17:55

@Bakito | 04-12-14 | 16:41
Ja echt wel! Zo vaak komt dat bij mij niet meer voor hoor. Dus als hij strak staat, sla ik er fut er uit!

MarcS | 04-12-14 | 17:49

@Cuyahoga | 04-12-14 | 16:43
Whoehahahahahaha, spontaan mijn zuurkool over mijn toetsenbord! Wat een leuke laatste zin.

MarcS | 04-12-14 | 17:46

Quinsy Gario. Wat een heerlijke Hollandse knul bent u toch. Uw muziekstijl is goed. U is goedgebekt. Goed voorbereid en weet aardig wat los te brengen in de maatschappij. Het enige raciale dat mij aan u opvalt is positief, namelijk uw athletisch gebouwde frame. Uw schaterlach is verre van demonisch, maar is als een engel die lacht onderweg naar de bank. Maar u blijft een enorme lul natuurlijk. Dit alles mag ook wel eens gezegd worden.

ernstige schade | 04-12-14 | 17:45

@Ballenman | 04-12-14 | 17:10
Ik weet dat het niet hypothetisch is. Ik ken(de) de broer, ik heb geen contact meer met hem maar het lijkt mij vreselijk.

MarcS | 04-12-14 | 17:44

Jan Eikelboom in een synagoge? Omdat hij objectief is zeker?

Cidiood | 04-12-14 | 17:38

dus die Quinsy en zijn haatclub is eigenlijk een zwarte pedo vereniging begrijp ik ?

(c)ZWITSUL | 04-12-14 | 17:36

@Ballenman | 04-12-14 | 16:46

Daar zit dan ook de denkfout. Mensen - denkbeelden, boeken, uitspraken, gedragingen, praktijken - kunnen racistisch zijn. Een fictief figuur niet. Die kan hoogstens een oorsprong hebben in een racistische denkwijze. Zodra die denkwijze er niet mee achter steekt is die figuur dus niet langer racistisch te noemen.

De anti-Pieten devalueren zo het 'reëel bestaande' racisme teneinde hun gram te halen jegens een sprookjesfiguur en kinderheld.

Het is allemaal zo onhandig en averechts dat er haast wel pecuniaire motieven achter moeten liggen. Geen wonder ook, want het blanke schuldgevoel is een onuitputtelijke goudmijn gebleken.

Theo van Deursen | 04-12-14 | 17:14

Hij wil natuurlijk een witte piet zijn zodat hij dichtbij de kinderen kan komen.

drielenaar | 04-12-14 | 17:11

@MarcS | 04-12-14 | 16:37

ja, en stel je nou eens voor dat het niet hypothetisch is!

Ballenman | 04-12-14 | 17:10

@Kaas de Vies | 04-12-14 | 16:49

waarde mede-oberkampfuhrer, ik snap uw punt, maar u overdrijft het grandioos (net als de anti Zp-brigade en een hele hoop van de pro-zp'ers).
;-)

Ballenman | 04-12-14 | 17:09

@Kaas de Vies | 04-12-14 | 16:38
Ja, anders is het de moeite niet waard, zoals dit schrijfseltje.

Krombach | 04-12-14 | 17:07

Marthijn is gewoon jaloers op zwarte Piet, die wel alle aandacht van kinderen krijgt.

CoffeePatch | 04-12-14 | 17:06

Heerlijk stukje en dat maakt mijn dag helemaal.
Ook nog mogelijk:
Sharon Dijksma op de catwalk bij Victoria's Secret.....

Gele Beer | 04-12-14 | 17:05

-weggejorist-

Bosbomen | 04-12-14 | 17:01

Wordt het niet eens tijd dat de overheid zich buigt over deze bemoeienis van Verena Shepard. ik heb sterk het idee dat hier talloze regels overtreden worden.

Abject | 04-12-14 | 17:01

@overVecht | 04-12-14 | 16:50

Leeftijdsdiscriminatie!

roze_bril | 04-12-14 | 16:57

Wel een beetje slordig werk van die collega van Nanninga. Die kerel van Opo Kondreman heet namelijk niet `lang leve de lol` maar Jong Loy.

Pierre Tombal | 04-12-14 | 16:53

@roze_bril | 04-12-14 | 16:43

Ja klopt. Maar dan wel met iemand van zijn eigen leeftijd.

overVecht | 04-12-14 | 16:50

Cuyahoga | 04-12-14 | 16:43
Weet je wie zijn land ook opsplitste in twee groepen?

Bakito | 04-12-14 | 16:50

Babels toren | 04-12-14 | 16:30
Dat lijkt me sterk, u had pas door dat u op vrouwen viel toen u aan het neuken was?

Betadine | 04-12-14 | 16:50

@miko | 04-12-14 | 16:37

tsja, goede vraag.

ik zou het eigenlijk moeten negeren, maar het ergert me mateloos. je weet gewoon dat hier ook best een forse club randdebielen rondhangt die dit soort shit klakkeloos absorbeert. in dat opzicht vind ik echt een heel lage manier van haatzaaien.

Ballenman | 04-12-14 | 16:49

@Kaas de Vies | 04-12-14 | 16:35

Dat heb ik ze niet horen zeggen. Ze claimen dat de figuur zwarte piet racistisch is.
De interpretatie dat iedereen die de huidige ZP-variant wil houden een racist is, is volgens mij interpretatie van het pro-kamp.
(als je linkjes hebt die aantonen dat dat wel beweerd wordt, hou ik me aanbevolen trouwens)

Ballenman | 04-12-14 | 16:46

Tja beide partijen willen de kinderen fucken.

The Kwisatz | 04-12-14 | 16:45

Hij wil geen zwarte Piet, zelfs niet als die 12 is want die geeft af.

goedemorgennederland | 04-12-14 | 16:44

Wat ziet die man op de foto er slecht uit. Die moet nodig eens goed eten en een keer goed van bil.

roze_bril | 04-12-14 | 16:43

Dit typte ik een paar maanden geleden al:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/...
Kunnen we die hele handel niet opsplitsen in twee groepen?
Dat maakt het toch overzichtelijker.
Doen we in de ene groep:
Pro Isis
Pro Hamas
Tegen Zwarte Piet
Pro pedofielen
Pro Volkert vrij
Pro Ebola
Pro verkrachting
Pro onthoofding
Pro windmolens
Pro Ibn Ghaldoun
Pro Mohammed Rabbae
Pro zorggraaiers
Pro Arnoud van Doorn
Pro hoofden op spiezen
Pro kinderoffers
Pro aambeien
Pro Timmermans
Pro woningcorporatiebestuurders
Pro Joop.nl
Pro van die kleine beestjes die steken en van die verschrikkelijke bulten maken die wekenlang jeuken en waar pus uit komt.

En in de andere groep de goeien.

Cuyahoga | 04-12-14 | 16:43

miko | 04-12-14 | 16:34
Sterker nog, iedereen is min of meer racistisch. Het gaat erom hoe je met die duistere kant omgaat. Vergelijk het met seksuele verlangens, die ga je ook niet te pas en te onpas botvieren in het openbaar

In die zin zijn reaguurders mensen die meteen beginnen te masturberen, zodra ze een stijve krijgen.

Bakito | 04-12-14 | 16:41

@Babels toren | 04-12-14 | 16:30

denk je? ik wist wel dat ik hetero was voordat 'het' er van kwam. zou dat bij andersgeaarden niet net zo werken?
(en ja, hij zal best wel iets gedaan hebben, dat vermoeden deel ik met je. alleen je argument is ruk).

Ballenman | 04-12-14 | 16:41

En uit de documentaire van Sunny bleek ook nog dat al die pietenhaters racisten waren.

DerUnterMensch | 04-12-14 | 16:40

Met zulke vrienden heeft Quinsy geen vijanden meer nodig. :-D

Peter_K | 04-12-14 | 16:39

@Krombach | 04-12-14 | 16:36
Satire moet grappig zijn?

Kaas de Vies | 04-12-14 | 16:38

Ik neem aan dat hij gewoon een voorstander van het Sinterklaas feest en Zwarte Piet is en juist deze trui aan heeft getrokken om de anti-Zwarte Pieten lobby een hak te zetten. Slimme zet in dat geval :D

XverderNix | 04-12-14 | 16:38

Jongens jongens, stel jullie nu eens voor dat jullie een broer hadden. Niet zomaar een broer maar een broer die blijkbaar pedofiel is. Een broer die ook nog eens de media opzoekt met zijn pedofiel zijn. Stel nu he, dat die broer niet alleen jouw broer is maar jouw eeneiigetweeling broer. Hoe zou jullie leven er dan uitzien? Echt het zal jouw broer maar wezen.

MarcS | 04-12-14 | 16:37

@Ballenman | 04-12-14 | 16:33
Hoe serieus neem je dit soort topics?
Het is een manier om reaguurders los te laten gaan op pedo's en pietermanhaters.

Voor de rest moeten beide afgeschaft worden.

miko | 04-12-14 | 16:37

Pritt Stif: Als dit satire is, dan ben je niet grappig. Als dit serieus is, dan ben je achterlijk. Vroeger schreef je nog wel eens wat aardigs. Is weinig van over.

Krombach | 04-12-14 | 16:36

@B0rat

Nee, die heeft het over die nicht van blauw bloed, Jeroen Snel.

Rollins | 04-12-14 | 16:35

@Ballenman | 04-12-14 | 16:33
Tja zelfde tactiek die de anti Zwarte Pieten lobby ook toepast.

U bent voor Zwarte Piet, dus neonazi.

Kaas de Vies | 04-12-14 | 16:35

@Banki | 04-12-14 | 16:25
Alle reaguurders zijn racisten, ALLEMAAL!
*naar Bakito zwaait*

miko | 04-12-14 | 16:34

@eerstneukendanpraten | 04-12-14 | 16:17
Kom kom, wel beter jouw best doen he!

MarcS | 04-12-14 | 16:34

@Islamofiel | 04-12-14 | 16:18
Schiet op,dat linkje van je.

miko | 04-12-14 | 16:33

Ben ik nou de enige die het werkelijk volledig irrelevant vindt wat Martijn Uittenpedo van de zwarte-piet discussie vindt?
Als hij straks tegen het koningshuis is, ben ik dan ook verdacht omdat ik dat ook ben?

Ik neem aan dat de meeste reaguurders deze ontzettend lage streek van Pritt wel doorprikken, toch?

Ballenman | 04-12-14 | 16:33

@vicecity1 | 04-12-14 | 16:16
En alleen de regenten en de handelaars hadden veel geld en luxe.
De gewone man zoop nog water uit de sloot en was blij dat er elke dag een karig maal op tafel stond.

miko | 04-12-14 | 16:32

Waarom krijgt dit soort vuilnis zendtijd op de publieke omroep ?

van Oeffelen | 04-12-14 | 16:32

GS gaat hier niet kort door de bocht. Men vliegt er gierend uit.

Igor Putkin | 04-12-14 | 16:31

@Pilgrim2001 | 04-12-14 | 16:11
koewiensie is vorig jaar al in de schijnwerpers gaan staan.

miko | 04-12-14 | 16:30

Deze man vrijuit? Nah zonder het daadwerkelijk uitgeprobeert te hebben weet je niet of je pedo bent. Zal best wel ergens aangezeten hebben, gegluurd of kiddieporn hebben.

Babels toren | 04-12-14 | 16:30

Tja, dit is natuurlijk framing van jewelste, ik ga ook geen 'zwarte piet is racisme' op mijn prinsenvlag kalken.

Kaas de Vies | 04-12-14 | 16:28

Na de zp en vuurwerkdiscussie komt zeker de herstelbetaling discussie... En als je tegen bent, ben je racist, die toon wordt vast nog wel een keer gezet.

Latrinalia | 04-12-14 | 16:28

Guilty by proxy, het rechtse argument bij uitstek.

Bakito | 04-12-14 | 16:28

Pritt wat een gelul zeg, dus al die mensen die zeggen dat GeenStijl een neonazistische site is omdat sommige reageerders nogal, eh, debiel overkomen hebben ook gelijk??

Banki | 04-12-14 | 16:25

Deze man heeft een ongeneeslijke aandoening waardoor hij alleen aan z'n gerief kan komen door illegale handelingen te verrichten. Hetgeen hij bij ons beste weten nog nooit heeft gedaan.

Dus zelfs als drogreden faalt dit hopeloos.

Theo van Deursen | 04-12-14 | 16:22

Ah, zo ziet een pedofiel er dus uit. Brrrr.

Rest In Privacy | 04-12-14 | 16:22

Volgens mij een denkfout: als je vindt dat zwarte piet racisme is ben je tegen een kinderfeest?

TRI X | 04-12-14 | 16:21

Sinds wanneer staat pedofiel zijn gelijk aan kleuterneuker?
En is het daarnaast ook oké iemand daarvan te beschuldigen, terwijl hier helemaal niets op wijst?

Linkse Zakkenvuller | 04-12-14 | 16:20

Hey, het eerste wapenfeit van Jalta! Ok, nice. Respect voor vrouwe Nanninga.
 
Verder: flut artikel Geenstijl.

bijscholing | 04-12-14 | 16:20

Je zou maar op kinderen vallen, dan ben je hard genaaid.

pluk-87 | 04-12-14 | 16:20

Goh ze willen geld, wat een verassing. Ze doen het heus niet omdat ze zich gekwetst voelen door een karikatuur hoor!

DwaazzZZzz | 04-12-14 | 16:20

Pedofielen hebben ook een mening, dus?

Capt. Iglo | 04-12-14 | 16:18

Zo te zien zit Marthijn gewoon graag in de hoek waar de klappen vallen. Wschl helemaal geen pedofiel, en ook niet tegen zwarte piet.

très cool | 04-12-14 | 16:17

Stop nou maar Geenstijl want ik kan niet meer dan 100% racist worden...

eerstneukendanpraten | 04-12-14 | 16:17

Ik lees in de twitterfeed van Annabel dat een ene Harriet het heeft over een gouden eeuw dankzij slavernij .Met andere woorden dat daar onze hele welvaart uit tot stand is gekomen . Mag ik deze Harriette even naar de opa's en oma's verwijzen in begin jaren 30 en aan het eind van de oorlog .. Toen ze bloembollen moesten vreten en de steden plat lagen in europa .Alle het welvaart was weg . Maar na de oorlog gingen de schouders er onder en werd het land en haar welvaart zonder maar 1 slaaf opnieuw opgebouwd. Laat harriette ook kijken na al die blanken slaven die slachtoffer waren van voornamelijk arabieren . Ga daar maar slachtoffertje spelen . Wordt tijd dat Harriette eens uit de 17 eeuw terug komt . Of als ze echt denkt dat het een en al ellende is hier,zelf de eerste stap zetten en terug gaan naar de plek waar het allemaal begon voor haar overoveroveroverover opa.

vicecity1 | 04-12-14 | 16:16

Wat een flut-item.
Dus als Patrick van der V. was gekiekt met een 'Jantje Beton' shirt, was dat heel rot geweest voor Jantje Beton.
Ik zie nog al eens wat IS jihadisten in Nike broeken. Slecht voor Nike?

Paulus de Bk | 04-12-14 | 16:15

Jullie weten dat dit een herhaling is van het programma?

JeGroteVoorbeeld | 04-12-14 | 16:14

Pritt word eens wakker. Dit was een herhaling van vorig jaar november, lang voordat Quinsy in de picture kwam.

Pilgrim2001 | 04-12-14 | 16:11

Is dat zwartepietgezeik nu nog niet afgelopen?

Weerduivel | 04-12-14 | 16:09

Uiteraard komen de herstelbetalingen er achter weg. Eerst dit en dan straks alle negers 5000 geven.

harrybowa | 04-12-14 | 16:09

te grappig, weten hetze van Quinsy is dus gewoon marktverstoring als het op kinderfeestjes aankomt, viespeuk, neuk iets van je eigen leeftijd.

Bokito ergo sum | 04-12-14 | 16:07

* Manuel Vanderbos - stop de tijd.

bijscholing | 04-12-14 | 16:06

Zwarte Piet is geen racisme, maar hij wel een pedofiel,
Neem alsjeblieft zijn ZAK mee en red kindertjes...

MediaMogul | 04-12-14 | 16:06

Hans spekman in de quote 500 zou raar zijn?
Mwoah, een niet graaiende PVDA'er dat is een contradictie.

miko | 04-12-14 | 16:06

* hij is van zijn leven nog nooit ergens voor veroordeeld wilde ik zeggen.

De Reaguurder | 04-12-14 | 16:06

Marthijn zou heel graag sinterklaas worden.

Nevz | 04-12-14 | 16:05

'Kleuterneukende Martijn' mmm Pritt, hij zegt geen uiting te geven aan zijn gevoel, wordt nergens van verdacht as we speak, en nog veep belangrijker jij is hooor van zijn leven voor iets veroordeeld en heeft een blanco strafblad. Ik snap de haat van de meerderheid naar hem overigens wel.

De Reaguurder | 04-12-14 | 16:04

Kwinsie Gaario is racisme én pedofilie.

Rustig maar Kwinsie, het is een grap. Niet gaan stampvoeten en aangifte doen jongetje.

Pantheist | 04-12-14 | 16:03

Op de foto zie je Manuel Broekman.
Die is homo.
Dat mag eigenlijk niet bij de EO.
Maar hij mag het wel, want hij komt er niet voor uit.
Don't ask don't tell.

bijscholing | 04-12-14 | 16:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl