Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jawel. Multicul-TV ook al schuld van EU

moslimTV.jpgAha! Dit verklaart alles. One toolkit to rule them all: Dr. Duits heeft de NPO-NOS en VARA-blauwdruk gevonden in de krochten van het EU-archief. De Diversiteit Toolkit schrijft voor hoe journalisten en programmamakers de multiculturele maatschappij het beste bij demense door de strot kunnen rammen kunnen representeren via de media. "The Toolkit contains a wealth of information on how to promote the principles of cultural diversity in broadcast organisations and TV programmes." Let op het woordje 'promote', hooggeeerd publiek. Niet culturele diversiteit 'feitelijk weergeven', neen, 'promoten'. In dit verbijsterende document (PDF, lang) dat werkelijk niets met journalistiek en alles met ideologische multicultuur-propaganda te maken heeft, vinden journalisten alle richtlijnen voor gezellig etnisch nieuwsmaken. Journalisten die deze handleiding voor iets anders gebruiken dan om schaterend op de redactie fragmenten aan elkaar voor te dragen zijn geen journalisten maar NPO-NOS en NPO-Vara-medewerkers. En daar komen brokken van, zoals we alleen al de afgelopen week gezien hebben met de antisemitische NPO-NOS ISIS-duider Bouzerda, het Mocroknuffelprogramma van NPO-Verschillig en de Allochtonenshow van Jeroen 'wijntje' Pauw. Haatsite Joop, bekend van Internationale Socialisten en types die dreigen Nederland in een ruine te veranderen, is ook exact volgens de EU-toolkit opgebouwd. Umm Janny van de Azijnbode: straight from the Toolkit. De Moslimomroep, momenteel bezig met een docu over discriminisme tegen moslims op de arbeidsmarkt, kent de Toolkit bijna net zo goed als de Koran. Eigenlijk valt zelfs uw eigen Roze Weplokje keurig binnen de EU-Goebbelsnorm: wij voeren geregeld allochtonen op, in woord en beeld, hebben een uitstekend bronnennetwerk in diverse allochtoonse circuits en voor diversiteit bij het personeel hebben we excuusGinger Van Leeuwen qua andersgepigmenteerd. Hm, even subsidie aanvragen. Laatste woord over de kwestie is aan Dr. Duits: "De geïnterviewde journalisten vinden de nieuwswaarde van een bericht belangrijker dan de ethiek rond diversiteit." En terecht. Jammer dat we dat zo weinig in de praktijk zien.

Reaguursels

Inloggen

Tja wat kun je zeggen, de hedendaagse media is gewoon een propaganda machine waar de NAZI's jaloers op zouden zijn geweest.
Daarom kijk ik nauwelijks nog TV.

rdoetjes | 10-09-14 | 11:19

Meneer Duits vindt dat de allochtonen te veel belicht worden bij negatieve berichten. Is dat gek dan. De jeugdcriminaliteit neemt af , volgens de kenners, maar het allochtone aandeel neemt toe. Waarom dat policorgedoe in dit land. Hou eens op met dat gepamper en zeg gewoon hoe het is.

Rest In Privacy | 10-09-14 | 09:54

De islam is het probleem niet.

Het is net alsof iemand een asiel open gooit met agressieve honden, en dat iedereen dan gaat klagen dat er teveel honden zijn. Sommige zijn extreem en bijten mensen.

Maar ze zijn niet allemaal zo, sommige zijn wel braaf.

Maar het probleem is dat al die honden er zijn

Het echte probleem is niet die honden, maar degene die ze los laat!

www.youtube.com/watch?v=tpeIS25jhK4

LostSandWich | 10-09-14 | 08:49

Helft van jonge verdachten (12-25 jr)ia allochtoon en stijgende dus die propaganda helpt echt NOT
www.telegraaf.nl/binnenland/23062814/_...
Al die Goebelianen direct oneervol ontslaan en als landverraders berechten.

ecologiste | 10-09-14 | 08:04

Argh. Alleen al dat werkelijk tenenkrommend slechte Engels in de inleiding van ene Frans Jennekens. Is er nu in Brussel geen enkele native speaker die dat bedroevende neder-engels op zijn minst een beetje had kunnen fatsoeneren? Of iemand die Frans even kon uitleggen dat je Nederlandse uitdrukkingen niet letterlijk kunt vertalen? Mijn hemel....

Koek Bakker | 10-09-14 | 07:29

Het lijkt mij vooral ook een groot uit de hand lopend cultureel misverstand. De linkse goedmens kan namelijk in de moslim niets anders zien dan een zieligheidsobject dat veel zorg behoeft, en thee drinken, en kan in de islam niets anders zien dat een primitief soort woestijnsocialisme, want Mohammed zou een soort Robin Hood zijn die steelt van de rijken en geeft aan de armen, of zoiets. De moslim evenwel, kan in de ongelovige Westerling niets anders ontdekken dan een kafir die uiteraard belasting betaalt (uitkeringen, subsidies, huisvesting, medische zorg, enzovoort) en wiens vrouwen en dochters uiteraard niets anders zijn dan vlees dat uitgebreid totaal invalide te verkrachten is (zie de verkrachtingsepidemieën in Scandinavië en Engeland), zoals heel de Westerse cultuur op termijn vanzelfsprekend zal worden afgebroken, de democratie afgeschaft, de aboriginals onthoofd, de kerken opgeblazen, de wetenschap afgeschaft, de musea en haar kunstschatten verbrand, de mensenrechten afgeschaft, de westerse geschiedenis afgeschaft, de oorlogsgraven van WOII vernield en afgeschaft, enzovoort. Men weet nu al zeker dat het kalifaat nakende is. Want al die lokale watjes, die planten zich niet voort en stellen verder niets voor wat betreft neiging hun eigen cultuur te handhaven. Als zelfverzekerde totalitaire agressie stuit op weg-met-ons-beleefdheid en –tolerantie, dan reken maar dat de zich rap voortplantende inteelt-psychopaat het winnen zal, ook al staat de beleefde theedrinker nog zo hoog op de ladder van beschaving en technologische ontwikkeling.
ejbron.wordpress.com/2014/09/08/islami...

Benedict Broere | 10-09-14 | 01:27

Niks nieuws. Het is zelfs zo dat omroepen (ook commercielen) die multicul propageren hiervoor subsidie ontvangen. Was 2 jaar geleden in het nieuws.

du Roi Soleil | 10-09-14 | 01:26

edit; 73 actieve leden in 56 landen en raad eens in welk land 12 zenders lid zijn?

gaper | 10-09-14 | 00:51

De huidige 'politiek' bestaat slechts bij het binnenhalen van zoveel mogelijk per definitie niet Westerse allochtonen, het mogen nl geen cultuurgelijke immigranten zijn vanwege de ethnocide doelstelling van de Neofascisten in Europa, en die komen er in de meest ideale vorm van honderden miljoenen moslims, en die zich hier tot grote vreugde van 'links' ook snel voortplanten.
De gehele "politiek" is voor haar inkomens, baantjes en miljarden politieke ecosystemen (zorg, integratie, huisvesting, asiel, kunst, koepels, etc, etc, etc) afhankelijk van de massaimmigratie, en Nederland, als VOC land loopt hierin dus uiteraard VOOROP. Vooral de Neoliberalen, met als apotheose het Miezerige Mannetje zijn er VOLLEDIG van afhankelijk, en verklaard de misdadige d666 instelling tav massaimmigratie (kom maar binnen je knecht).
Wie de media beheerst, beheerst het volk, en die moeten 'multikul' zoveel mogelijk promoten, niet uitleggen, want dat bestaat niet.
Het is niet zo moeilijk, dat debat, als het lijkt. Het is er nl simpelweg niet...

G. Raayer | 10-09-14 | 00:40

Het kan niet genoeg herhaald worden:
Zijn moslims in de minderheid, minder dan 2% van de bevolking, dan is er weinig aan de hand.
Tussen 2 tot 5 % van de bevolking: bekerings-activiteiten, ook in gevangenis en straatbendes.
5 % en meer: continue eisen wat betreft halal-eten, gescheiden onderwijs meisjes en jongens, geen onderwijs in evolutietheorie en Holocaust, eisen wat betreft was- en gebedsruimten, eisen wat betreft alcohol, enzovoort.
10% van de bevolking: rellen, auto’s verbranden, bedreigingen, agressie, wetteloosheid, enzovoort.
Meer dan 20%: ernstige rellen, bendevorming, aanvallen van mensen, kerken, synagoges, beelden, enzovoort.
Vanaf 40%: slachtingen, terreuraanslagen, rondtrekkende moordenaarsbendes.
Vanaf 60%: ongeremde vervolging van ongelovigen, genociden, toepassing sharia en belastingheffing ongelovigen onder grote dwang.
www.examiner.com/article/as-muslim-pop...
Het zal steeds moeilijker worden om deze problemen te negeren. Op straffe van massief electoraal verlies. En historisch te kijk staan als praktisch ‘Schreibtischmörder’.

Benedict Broere | 10-09-14 | 00:17

Gaul Shaarad | 09-09-14 | 22:26 Aanvulling: het is wel typisch dat de linkse kerk en pers (EU Brussel) alles in het werk stelt om het oude vijand beeld weer te reanimeren. Rusland!
Om het oude koudeoorlog beeld van weleer te doen herleven. Om zo vervolgens de enorme multiculturele problemen te verbergen. (Paard van Troje). En de massa immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten op de achtergrond te krijgen. Natuurlijk is het verschrikkelijk wat er in Oekraïne gebeurt, en Rusland is niet zuiver op de graat, maar moeten daarom honderdenmiljoenen levens in Europa op het spel gezet worden? Elk normaal denkend mens zit niet te wachten op een "full scale war" tussen de NAVO en Rusland op Europese en Russische grond. Dus het verraad en bedrog van de linkse kerk zit nog veel dieper dan men denkt, oikofobie dus... haat en angst voor de eigen culturen.

Gaul Shaarad | 10-09-14 | 00:00

@GebuktIsGenomen | 09-09-14 | 22:54
Wat een goed idee! Ik stem voor!

Maria.1 | 09-09-14 | 23:48

dutch-jack | 09-09-14 | 22:55

... sambal bij?

Centauri3 | 09-09-14 | 23:02

Volgens mij hebben we het met multi-cultuur over de landen die zich binnen de EU bevinden.
Alles wat zich daarbuiten begeeft is geen cultuur.
Niet eens beschaafd.
De gedachte achter multi cultuur is dat ik franse kwarteltjes wil eten met een bak belgische friet en een duits biertje terwijl ik naar italiaanse muziek zit te luisteren op Kreta.

dutch-jack | 09-09-14 | 22:55

Kan de moslimomroep geen programma maken over moslims die het wel leuk in Nederland hebben dan ALTIJD maar weer de slachtofferrol spelen…ik ben er wel een beetje klaar mee met die zeikerds!! De Nederlandse zenders proberen ook hier weer iets positiefs voor of over de allochtonen (altijd wij) terwijl er van vanuit de moslimwereld niets komt

GebuktIsGenomen | 09-09-14 | 22:54

Probleem is dat de mensen die onzin beginnen te geloven. Als je het maar vaak genoeg hoort wordt het blijkbaar waar. Dat is het dogma erachter. Herhaling. De mensen zijn het niet zat, ze zijn gewoon te dom om het te snappen.

Rest In Privacy | 09-09-14 | 22:35

Sinds het beëindigen van WO2 bijna 70 jaar geleden kan je wel zeggen dat de Westerse maatschappij behoorlijk veranderd is. Ook de perceptie van goed en kwaad is volledig gewijzigd. Vooral na de terreur aanslagen van 9-11 is er een omslag geweest in de gedachten en harten van vele mensen in de Westerse wereld. En het wordt steeds erger vooral nu met de opkomst van terreurgroepen als IS. Het wantrouwen en de haat ten opzichte van de islam en ook de multicul wordt met de dag groter. De linkse kerk lijkt in paniek en gaat steeds verder met het demoniseren van nationalisten, bagatelliseren van de grote multicul problemen, en de kop steeds dieper in het zand steken.

Gaul Shaarad | 09-09-14 | 22:26

Ach, we weten toch al jaren dat de werkelijk onderdrukten in NL de oorspronkelijke bevolking is. Wel fijn dat het nu bevestigd wordt.
En dat huilie huilie van NMO is echt zum kotzen. Iedere weldenkende realist (ook wel racist, fascist of extreemrechts genoemd) weet precies waarom moslimjongeren niet verder komen dan schappen vullen bij de AH.
De grootste factoren zijn ... tromgeroffel ... moslimjongeren.
Ten eerste dat achterlijke kromme arabisch-achtige accentje van ze. Als er iets is waar ik helemaal leip van wordt is het dat wel. Welke werkgever wil in nou zee met iemand die niet eens normaal Nederlands spreekt? Weinig tot geen.
Ten tweede gedrag. Als je je gedraagt alsof je net uit het rifgebergte bent verhuisd, is het dan echt zo gek dat je niet aan de bak komt?
Ten derde geloof. Vijf keer per dag bidden naar je godje, op vrijdagmiddag niet beschikbaar vanwege moskeebezoek en één maand per jaar op halve kracht klagend dat je zo'n honger en dorst hebt op je werk verschijnen (als je al komt want "ziek"), aan wie ligt het dan?
Ten vierde de eisen die ze stellen. Bidruimte, geen haram hapjes in de kantine, geen alcohol tijdens bedrijfsborrels en rekening houden met kwetsgevoelens omdat mevrouwtje persé een hoofddoek moet dragen.

Wie is hier dan de feitelijke fascist?

Dhr. de Wit | 09-09-14 | 22:21

Het is een vooropgezet plan: massaimmigratie, en omdat het door onze neus moest worden gedrukt moest er ook een heus 'mind-control' programma worden opgezet:
www.bbc.co.uk/news/uk-politics-1851939...

Zo werkt dat ook met al die andere zaken, om chaos te kunnen creeren en landen te kunnen afbreken, of dat nou de door VS gecreerde ISIS betreft, klimaatverandering, en het prachtige project EU. Dat al die pracht alleen maar is voor de rijke elite die nog meer macht wil en de bevolking knechten, wordt er niet bijverteld.

La Bailaora | 09-09-14 | 22:20

Niet dat ik de EU wil verdedigen, verre van zelfs. Maar dit kun je iig in Nederland toch niet (alleen) in de schoenen van de EU duwen want dit gebeurd in Nederland al veel langer dan dat we de EU in z'n huidige vorm kennen.

DerUnterMensch | 09-09-14 | 21:15

Wat een lange lap gezwans,een feit is een feit,klaar.
Volksmennerij is onware smerigheid verkondingen, klaar.

Boobystrap | 09-09-14 | 21:06

Pagina 89 van de toolkit (oekaze) (het 'met dank aan'-gedeelte): "Myriam Sahraoui, NPO". Just saying.

doedeljantje | 09-09-14 | 21:05

De dagen kruipen voorbij, maar we "nameën" ze in ieder geval al, nog n decennia en the shaming gaat beginnen. Name and shame them: de heim verraders.

ex.nl | 09-09-14 | 20:59

-weggejorist-

Islamofiel | 09-09-14 | 20:46

Ik begin eindelijk te begrijpen waarom Halleh Ghorashi het tot een hoogleraarschap heeft kunnen schoppen. Ze heeft de wetenschap verrijkt met haar inzichten van inclusieve diversiteit (die volgens haar met name van Nederlandse autochtonen moet komen).
Met die pseudo-wetenschap moet ze miljoenen Europese subsidie kunnen binnenslepen.
Hoogste tijd dat GS eens wat aandacht aan haar denkbeelden gaat besteden: hallehghorashi.com/nl/wp-content/uploa...

Zij lijkt mij de souffleuse te zijn van heel wat politiek correct beleid en media-uitingen. Misschien moeten er maar eens een lijstje worden gemaakt van iedereen die kennelijk bij haar op cursus is geweest

Islamofiel | 09-09-14 | 20:46

'De Moslimomroep, momenteel bezig met een docu over discriminisme tegen moslims op de arbeidsmarkt...'
Er wordt weer onderscheid gemaakt. Legio autochtone jongeren en mensen met een handicap komen ook moeilijk aan de bak, maar die discriminatie kan de moslimomroep niet boeien. Over discriminatie gesproken!

drs.Nee | 09-09-14 | 20:36

Ach, kijk eens aan, gemaakt met European Social Fund Sweden. Dat kan ik begrijpen. Zweden is 1 op de 5 van z'n inwoners van allochtonen afkomst. Geïmporteerd de laatste tijd. Ook nu ook brengt zij de meeste mensen binnen vanuit Syrië. Die zijn compleet de weg kwijt. Maar waarom nu Nederland? Ik denk idd. dat dit te maken heeft met z'n linkse media. Zoals NPO, VARA, etc. Jammmer dat wij ze nog hebben... Maar goed, ik hoop nog steeds op een betere tijd.
.

Thoth | 09-09-14 | 20:36

Het misbruikschandaal in Rotherham was na een dag al weer van de Nederlandse voorpagina's verdwenen. (Ter herinnering: ruim 1400 blanke minderjarige meisjes werden door Pakistaanse "loverboys" verkracht en gemarteld en aan de Pakistaanse gemeenschap in Noord-Engeland doorgegeven (les tournants maar dan op zijn Brits), en dat alleen al in deze provinciestad van 250.000 mensen). www.breitbart.com/Breitbart-London/201...

Oeleflaffel | 09-09-14 | 20:35

2% van de bevolking is Marokkaans. 400.000 totaal.
Wat een enorme stempel drukken ze dan op Nederland.
Oververtegenwoordigd in criminaliteit, overvallen, tasjesroof, en gewelddadige overvallen.
In haat prediken. In straatterreur. Alle normen en waarden van Nederland overschrijden ze. Waar hun denkbeelden absoluut niet overeenkomen met alles waar Nederland voor staat.
En ook op tv. 2% maar!

Wim Venijn | 09-09-14 | 20:34

Homo's zijn toch multi-culti?

ZZP-er | 09-09-14 | 20:32

brienenoord | 09-09-14 | 19:40
Eigenlijk jammer dat er geen zwarte boer tussen zit. Maar zullen er toch wel een homo bij hebben hoop ik. En dat maakt het toch weer multi-culti toch?

ZZP-er | 09-09-14 | 20:32

@Mesmer | 09-09-14 | 20:16
Achter in de rij aansluiten. De Koalas's zijn het eerst om gehaat te worden..
(Aldus Kaas..)

Wijze uit het Oosten | 09-09-14 | 20:31

Hoeveel geld is er weer weggegooid voor deze diversiteits toolkit ?

Mark Krachtwijk | 09-09-14 | 20:31

"De Moslimomroep, momenteel bezig met een docu over discriminisme tegen moslims op de arbeidsmarkt"

Die snappen het totaal niet. In plaats van hun imago te verbeteren, gaan ze weer huilie doen. Ik krijg een steeds grotere afkeer van die groep door hun eindeloze discriminatie gejank. Kijk eens naar andere groepen allochtonen hoe het wel moet.

Hei-kneuter | 09-09-14 | 20:28

miko | 09-09-14 | 20:26
Is veel multi, moet kunnen.

ZZP-er | 09-09-14 | 20:27

Ik kijk nu toch met een iets geruster hart naar deze programma.s
Mooi,die maakbare samenleving.
*Joodse buurman en islamitische werknemer uitnodigt voor portie bittereballen te eten*

miko | 09-09-14 | 20:26

Horen wij blanken ook bij dat multi? Of mogen die niet gepromoot worden?
En blauwe ogen?

ZZP-er | 09-09-14 | 20:25

Zie dat zelfs Else4 de NOS (NPO) een tikkeltje coorupt vindt.http://www.elsevier.nl/Cultuur--Televisie/achtergrond/2014/9/NOS-manipuleert-beelden-Poetin-met-videomontage-1594843W/?masterpageid=15849

gnor | 09-09-14 | 20:20

Voor wie worden die programma's gemaakt? Niet voor de allochtonen. Die kijken via de satelliet, met haatimams instemmend mee te knikken. Niet voor de Nederlander. Die zijn al gevlucht naar sbs en rtl. Dus eigenlijk voor de linksche gutmensch die zich goed kan voelen. Kijk eens wat we toch allemaal voor goede dingen doen voor die kansloze.
Kortom. Opheffen NPO. Geen goed nadenkend mens die het zal missen. De linksche gutmensch heeft al het foute gedachtegoed. Nu nog arabisch leren voor ze. En ze kunnen instemmend mee gaan knikken met de haatimams.

Wim Venijn | 09-09-14 | 20:16

Ik haat Smurfen!

Mesmer | 09-09-14 | 20:16

@arikanari | 09-09-14 | 20:05
Als in een goed product bewijst zichzelf.
Hoe harder het geblaat er over, hoe harder dat blijkbaar nodig schijnt te zijn..

Wijze uit het Oosten | 09-09-14 | 20:14

OIC the Organization of Islamic Conference heeft Europa aardig bij de ballen. Bat Ye'or maar weer eens uit de boekenkast halen.

Vertoont ook veel overeenkomst met de boodschap die UvA hoogleraar Ghorashi aan de wereld uitdraagt:
hallehghorashi.com/nl/wp-content/uploa...

Islamofiel | 09-09-14 | 20:14

5e colonne, gewoon kaalscheren of ophangen graag.

funkyd | 09-09-14 | 20:13

al het politieke wat actief moet worden gepromoot is het promoten niet waard
 
Feminisme
Multi culti
meer Brussel
verkiezingen
 
ga zo maar door

arikanari | 09-09-14 | 20:05

@HoogToontje | 09-09-14 | 19:59
Of macht?

miko | 09-09-14 | 20:00

En wat vindt de NVJ hier van?

Realisties | 09-09-14 | 19:59

Wie bekend is met het werk van Solzjenitsyn zal dit niet verbazen. Links heeft van nature een goed huwelijk met propaganda en werkelijkheidsverdraaiing.

HoogToontje | 09-09-14 | 19:59

@Parsons | 09-09-14 | 19:49
Khadaffi? Pol Pot? Mao?

miko | 09-09-14 | 19:57

Toch mooi dat het Nederlandse volk de NPO poppenkast blijft steunen. Vast vanwege de onafhankelijke propaganda. Zelfkastijders.

padbuffel | 09-09-14 | 19:54

Weet je wie ook handboekjes schreef voor de massamedia?

Parsons | 09-09-14 | 19:49

De neger omdat het moet 2.0. Ik wordt er ook zo moe dat gemulticultie geouwehoer, snappen die gasten in Brussel dan helemaal niets van internet en zo. Van Nederlands belastinggeld maak je programma's die met Nederland te maken hebben of de Nederlanders interesseert. Wil je mekka meuk zien kruip achter je pc of schotel.
Wordt tijd dat alle media betaalt van belastinggeld wordt afgeschaft en er belastingverlaging plaats gaat vinden.
Als multi culti zo belangrijk is, stop de uitkering en laat ze meedoen, zet ze aan het werk ipv het recht hebben op bank hangen voor de buis.

toetanchamon | 09-09-14 | 19:49

Prachtig document als het gaat om manipulatie van 'het nieuws'.

Maar Geenstijl, gebeurde dit ook niet op jullie zuster-site Powned.tv tijdens de Israel-Palestina discussie? Continue niet onderbouwde artikelen plaatsen die als doel hadden de voor- en tegenstanders van deze invasie nog verder elkaar het harnas in jagen...?

ART85 | 09-09-14 | 19:47

Welke NSBer heeft eigenlijk verzonnen dat multiculturaliteit beter is dan Hollandse normen en waarden?

Vogelbeest | 09-09-14 | 19:46

De dames en heren journalisten van Nederland zouden zich dood moeten schamen om überhaupt die zogenaamde toolkits te lezen, elke debiel weet dat het de onafhankelijkheid beïnvloedt?
Daarom zitten we nu met zoveel van die nep journalisten die ons voorgekookte en bevooroordeelde informatie verschaffen wat de domme massa gewoon slikt!

lanexx | 09-09-14 | 19:45

Volksverlakkerij noemde wij dit vroeger thuis.

Piet Karbiet | 09-09-14 | 19:41

Elke journalistieke opleiding zou de dag verplicht moeten starten met een blogje van Nanninga.

de Voorzittert | 09-09-14 | 19:40

one-ten | 09-09-14 | 19:35
En ik zit midden in een brief aan boer Tom.

brienenoord | 09-09-14 | 19:40

Gelijk uit de eerste alinea van dat verhaal, over het behouden van de "onafhankelijkheid" van de media:

"Journalists and editors who judge everything from one cultural perspective are by definition prejudiced.

In such cases an increasing number of viewers and listeners will not believe the message and will go to other sources to find information.

To ensure the future independence of the media, it is vital to create editorial teams whose compositions guarantee different perspectives on issues and opinions and particularly those that relate to ethnic or cultural minorities."

Gutmenschen en ironie. Het blijft modderen.

Ik ben ff headdesken.

Russells Teapot | 09-09-14 | 19:39

En de NPO het maar steeds door je strot willen rammen, terwijl demense het ondertussen wel zat zijn...
(Op een stel linkse policor stemmende boomerTs na dan..)

Wijze uit het Oosten | 09-09-14 | 19:35

Ik ben effe in war on islam. Evkens nie storen nie aub.

one-ten | 09-09-14 | 19:35

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl