Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pro-Pallie demo miljoenmiljard: met Abou Jahjah!

AbouJahJahAva.jpgPersbericht! Er komt weer een steun-Gaza-demo. Nummertje miljoenmiljard, dus totale Gaapza-reflex hier op GS HQ, totdat we zagen dat behalve de usual genocide-jank-suspects als Appa en Mohammed Rabbae ook Abou Jahjah op de sprekerslijst staat. Zozo. Abou Jahjah. De Pallie fanboys en -girls laten nu wel heel erg hun ware aard zien. U ziet door de Abous de baard niet meer dus sta ons toe uw geheugen op te frissen. Dyab Abou Jahjah is een Libanese Belg die oprichter was van de Arabisch-Europese Liga (AEL). Is de originele jihadhipster: reisde al af naar de strijd voordat het cool was. Kwam met hangende hezbollah-pootjes terug na wekenlang huilend van angst in de keukenkast van zijn oude moedertje te hebben geschuild. Bedreigt democratisch gekozen politici, met wel een beetje LOL-kudoos voor het koddige Kabouter Wesley-jargon maar evengoed FOEI NIET LIEV. Nouja DIE Abou Jahjah dus, dat is het niveau van de pro-Palestijnse zaak. Europa-infiltrerende islamisering met geweld en dreiging. Daarmee mogen ze in alle vrijheid demonstreren op het centrale plein van onze hoofdstad, wat zijn we een ongelofelijk goed land. *snif*. Het persbericht van de organisatie, gisteren verstuurd naar iedereen & zijn moeder in de mediaas, vermeldt de SP Amsterdam als mede-organisator. Desgevraagd laat de fractie echter weten: "LOLwut? Deze Facebooktekst en Abou HaatHaat? Ehm nee, wij haken even af voor deze." Weer een sympathisant minder voor het armetierige tunnelgatenkaasstrookje vol Hamas-miljonairs, raketschiet-dingesen en holocaustliefhebbers. Mooi man, dat zelfmarginaliseren van verongelijkte selectiefsolidairen. Als er één schaap niet op de Dam wil staan volgen er hopelijk meer. Enfin, wij rekenen op de Van Der Laan-doctrine qua handhaving, werkte de vorige keer prima. Succes jongens, met zelfverdediging 'genocide' noemen en genocide gepleegd door jullie geloofsgenootjes stelselmatig negeren.

Reaguursels

Inloggen

"There is a whole lot more to the story... ben ook niet eens met Rachida dat de IS een soort orientalistisch westers export is. De inbreng van de westerse Syrie strijders kan zo geinterpreteerd worden maar die blijft marginaal binnen de groep. IS is vooral een creatie van de Arabische vernederde jeugd van de jaren negentig en 2000 als reactie op het westen maar berust op elementen die diepverankerd zijn in de zelfbeeld van Moslims. Het zijn onze Nazis... Meer over in een lang essay dat nog een week of twee op zich zal doen wachten want het vergt veel werk en research. Maar dit artikle is meer dan het lezen waard."
Dyab Abou Jahjah over dit artikel: www.standaard.be/cnt/dmf20140815_01218...

Chris0049 | 22-08-14 | 09:18

moeten we dit nog pikken?

Occipitaalcasibus | 22-08-14 | 00:32

Let maar op: Moslimnazi's mogen wel demonstreren.

Patatter | 21-08-14 | 23:28

Kijk onderstaande link: zoveel respect hebben moslims voor inmiddels verboden pro Gaza of anti Israel betogingen in Frankrijk: helemaal geen respect terwijl ze zelf altijd om "respect" zitten te zeuren. En onze media? Geen woord in de kranten of in het nieuws. De nazi's deden het geniepig, de moslims doen het gewoon openlijk.

pamelageller.com/2014/07/photos-vile-j...

matrixbluepill | 21-08-14 | 23:10

-weggejorist en opgerot-

unknownError | 21-08-14 | 20:34

T stinkt naar zelfmedelijden... Flodder? waarom ga je niet helpen? Jij hebt geen enkel, geen enkel klein argument aangedragen. en nu?

toonbeeld | 21-08-14 | 18:33

@RightOfMind,

Er zullen best wel vredelievende moslims op de Westbank wonen, en in Gaza ook trouwens.
Er is alleen geen enkele vredelievende Arabische of islamitische organisatie. Niet op de Westbank en niet in Gaza. Trouwens ook in de rest van de wereld zijn vredelievende islamitische organisaties net zo zeldzaam als vliegende kamelen op de Noordpool.

De weinige islamitische individuen die wel echte vrede willen houden hun mond, uit angst voor "afvallig" te worden uitgemaakt.

Dandruff | 21-08-14 | 18:25

a boe nee nee

Rest In Privacy | 21-08-14 | 17:17

Dandruff | 21-08-14 | 17:03

Heel goed, dank je. Op zo'n uitleg zat ik inderdaad te wachten. Was inderdaad wel heel naief van mij om te denken dat er in de Westelijke Jordaanoever WEL vredelievende moslims te vinden zijn.

RightOfMind | 21-08-14 | 17:16

@Flodder | 21-08-14 | 15:09
Wat is grote schaal? Er wonen anderhalf miljoen mensen in Gaza. Dan is 2000 doden geen grote schaal. Als Israel echt genocide zou willen plegen kunnen ze dat in 2 uur voor elkaar krijgen, en binnen 72 uur dat hele Gaza tot de grootste parkeerplaats van de wereld omtoveren. Makkelijk. Doen ze niet. Israel beschouwt de Gazanen namelijk wel als mensen, Hamas doet dat niet. Hamas vuurt zijn raketten af uit woonwijken, naast scholen, naast ziekenhuizen, naast gewone huizenblokken.

Stormageddon | 21-08-14 | 17:09

@RightOfMind (16:02),

Sorry, but I'll have to correct you.
De Westbank wordt "geregeerd" door fatah en president Abbas; een man die heel serieus is afgestudeerd op holocaust-ontkenning. Fatah streeft net als hamas naar vernietiging van de joden, maar is wèl bereid om dat uit te stellen tot het moment dat zij daar sterk genoeg voor zijn. Daarom sloot de Egyptische PLO-dictator Arafat vele verdragen, die hij doorgaans pas schond als hij de tijd rijp achtte.
Dit in tegenstelling tot hamas dat bereid is om alle moslims ter wereld uit te roeien als dat nodig is om de joden te vernietigen.

Dat verschil zit hem in het nationaal-socialistische aspect van de enigszins "seculiere" dictators waar naast icoon Arafat en mede-oprichter Nasser (Egypte) ook Saddam Hoessein en Assad senior en junior onder vielen/vallen. Dit terwijl hamas een afsplitsing is van de Egyptische moslimbroederschap die streeft naar een wereldkalifaat, maar gelooft dat dat alleen mogelijk is met de hulp van maangod allah; en die doet dat pas als hij ziet dat moslims bereid zijn hun eigen kinderen op te offeren voor de goede zaak.

Verder is het één pot nat. Beide clubjes zijn ernstig corrupt, beide clubjes voeren een ernstig wanbeleid omdat ze daar toch de joden de schuld van kunnen geven, beide clubjes voeden kinderen vanaf 4 jaar op met een diepgaande haat tegen ongelovigen èn dringen die kinderen op het martelaarschap te verkiezen boven een toekomst, beide clubjes delen eervolle prijzen uit aan babymoordenaars en peutermoordenaars zoals Samir Kuntar.
Oja, en beide clubjes zijn terroristische bewegingen die zich vooral richten op het raken van burgerdoelen, wat logisch is gezien hun einddoel (genocide). Beide clubjes gebruiken de Arabische bevolking als levende schilden, wat geen probleem is gezien de extremistische opvoeding die beide clubjes hun onderdanen vanaf de peuterschool opleggen.
Beide clubjes zijn ook niet te beroerd om Arabische/islamitische (vermeende) tegenstanders te martelen en te vermoorden.

En waarom ook niet; er is geen socialist of moslim ter wereld die de dood van 300.000 door de Arabieren gedode Afrikanen of de dood van 3.000 door Arabieren gedode Arabieren net zo erg vindt als de dood van 1 door de joden gedode Arabier.
Zo vielen er 2 weken geleden 50 doden in Gaza bij het neerslaan van een demonstratie tegen hamas. Dit omdat hamas de bevolking verbood te vluchten uit wijken die Israël wilde binnenvallen vanwege de tunnels van hamas.
Hebben we daar 1 demonstratie tegen gezien?
Natuurlijk niet.

De soms op ludieke wijze als "vredesbeweging" omschreven anti-Israëllobby demonstreren alleen tegen joden. Niet tegen de racistische moordpartijen van de janjaweed in Soedan, niet tegen de religieuze slachtpartijen door isis in Irak; en dus ook niet tegen het optreden van hamas in gaza.
Pas als Yasmina Halfi kan aantonen hamas eigenlijk een joods complot is om de islam een slechte naam te bezorgen zal er misschien tegen de misdaden van hamas gedemonstreerd gaan worden.

Dandruff | 21-08-14 | 17:03

myself | 21-08-14 | 15:33

Zelf maar even gezocht, google is je beste vriend.
Op de Westelijke Jordaanoever zit een palestijns bestuur, wat WEL vredelievend en welwillend is ten opzichte van Israel (Fatah). Misschien dat Hamas daar wat meer naar zou moeten kijken?
P.S. correct me, if I am wrong.

RightOfMind | 21-08-14 | 16:02

Misselijk stel malloten. Hoop dat het heel erg gaat regenen op hun optocht en dat het hele zootje in de cel belandt.

Ergea | 21-08-14 | 16:01

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:52

Bedankt voor de duidelijke (en spijker-op-de-kop) uitleg.
Dat links een naief wereldbeeld heeft (iedereen moet lief zijn voor elkaar), en dat de gehele wereld zich naar dat beeld zou moeten schikken, was me inderdaad wel duidelijk. Ik had dit alleen niet op dit conflict gereflecteerd. Waarvoor nogmaals dank.

RightOfMind | 21-08-14 | 15:58

@RightOfMind | 21-08-14 | 14:48
"Het juiste antwoord is dat Israel zichzelf verdedigd, maar dat zullen ze op links toch wel anders zien. Maar hoe?"

Ik denk dat het antwoord daarop is dat linkse mensen stiekem heel erg racistisch zijn, racistischer dan wie dan ook.

Israel wordt namelijk gezien als een deel van "ons," het westen. Derhalve worden aan Israel veel hogere morele maatstaven opgelegd dan aan Arabische landen, want Israel moet, als ontwikkeld land, nu eenmaal de wijste zijn.

De Arabieren daarentegen worden gezien als laagontwikkelde barbaren met handdoeken om hun hoofden, en van hen kunnen we eigenlijk niet anders verwachten dan dat ze elkaar voortdurend naar het leven staan. Zij zijn immers nog lang niet zo "ver" als wij.

Ik zie de irreëele Israelhaat dan ook als een extensie van het weg-met-ons denken op bredere schaal.

Het westen wordt verantwoordelijk geacht voor het welzijn van de gehele wereld, want de rest van de wereld is nu eenmaal te dom en incapabel om daarin eigen verantwoordelijkheid te nemen, of uberhaupt enige sturing uit te kunnen oefenen over het eigen welzijn.

In plaats daarvan is het de plicht van het westen om te zorgen dat mensen in verre landen elkaar niet afslachten, en mocht dat toch gebeuren, dan zijn niet die mensen, maar "wij" schuldig, want wij hadden, als hoger ontwikkelde mensen, tijdig in moeten grijpen. Een beetje net zoals een kleuterjuf ervoor verantwoordelijk is dat haar kleuters elkaar niet de hersens inslaan.

De wereld is een paradijs als wij het willen, en de wereld is een hel als wij het willen. Daarom is de automatische reactie van linkse mensen op onrecht dat niet-westerse mensen treft altijd de schuld bij het westen te leggen, want als wij het alleen maar zouden "willen," zou er verandering in komen, en dat dat niet gebeurt, komt dus door onze onwil.

Nooit wordt het gedrag of de wil of onwil van die niet-westerse mensen meegenomen in de analyse. En dat is, vind ik, neokoloniaal betuttelracisme in de zuiverste vorm.

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:52

de teneur van dit bericht komt steeds maar weer uit dezelfde windrichting.. Badinerend en manipulerend gaat het zijn weg

4609 | 21-08-14 | 15:52

@zwarte riek | 21-08-14 | 15:41
Ze voelen zich al jaren bedreigd, wiki:
Het hof heet tegenwoordig Wijnand Esserhof; de joodse historie van deze panden is te herkennen aan de davidsterren in de gevels. Tegenwoordig wonen in deze woningen nog enkele Joden. Zij hebben regelmatig te maken met racisme en verbergen daarom uit voorzorg hun Joodse afkomst door onder andere de mezoeza binnenshuis te hangen.[1]

Temazepam60milligram | 21-08-14 | 15:49

Ondertussen gaat de Joodse enclave de Schilderswijk ontvluchten. Jozias: ze hoeven niet te blijven dit is beter zo mijn vrienden de Moslims konden niet tegen de Falafel overlast.

zwarte riek | 21-08-14 | 15:41

De door geloofsgenootjes gepleegde genocide wordt niet stelselmatig genegeerd hoor, dat wordt een zionistisch complot genoemd.

Morgenhout | 21-08-14 | 15:40

milky bar | 21-08-14 | 15:33
Ik had het woord vuurpijlen niet moeten gebruiken. Wilde er enkel de disproportionaliteit mee aangeven. Verkeerde woordkeuze. Snap dat het angstaanjagend is als je constant een schuilkelder in moet. En bedankt dat je me wegzet als holocaustontkenner. Zegt wel weer iets over deze discussies. Ik ben er nu echt weg van.

Flodder | 21-08-14 | 15:39

"Bedankt voor het stuk dat ook niet zo zwart-wit is."
Flodder | 21-08-14 | 15:34
GeenDank op GeenStijl (;

Camo | 21-08-14 | 15:39

Medelijden voor alle onschuldige burgerslachtoffers. Die kunnen er geen fuck aan doen.
Flodder | 21-08-14 | 15:32
- Ze zouden op z'n minst de Hamas een schop onder hun terroristenreet kunnen geven.

milky bar | 21-08-14 | 15:39

Camo | 21-08-14 | 15:26
Bedankt voor het stuk dat ook niet zo zwart-wit is.

Flodder | 21-08-14 | 15:34

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:27
Er is weinig wat me zo op de kast krijgt als dat "vuurpijlen"-gebazel. En het is ook merkwaardig: ze willen die raketten zowel bagatelliseren als dat ze niets liever zouden zien dan dat ze zoveel mogelijk schade/doden aanrichten. Dat is net als bij holocaustontkenners: de kampen zouden niet hebben bestaan, maar hoe meer joden er werden vergast, des te beter.

milky bar | 21-08-14 | 15:33

O ja Aboe "Als ze die deur niet voor ons opendoen, dan TRAPPEN we hem in" Jaja, die?

Lefgozer | 21-08-14 | 15:33

Ik vraag me trouwens af, waarom we niks van de Westelijke Jordaanoever horen. Dat is toch ook " Palestijns" grondgebied?

RightOfMind | 21-08-14 | 15:33

Nu al spijt dat ik ook maar iets slechts over Israël heb durven beweren. Israël is geheel goed en alle doden liggen aan Hamas. Zo, ik ga van de dag genieten. Die burenruzie waarbij beide partijen zo'n plank voor de kop hebben dat zelfs meester Visser die niet kan slechten, is mij geen uren zinloze ja-maar-hunnie-discussie waard. Vind beide partijen klootzakken. Soit. Medelijden voor alle onschuldige burgerslachtoffers. Die kunnen er geen fuck aan doen.

Flodder | 21-08-14 | 15:32

@milky bar | 21-08-14 | 15:22
Als je zelf niet een aanzienlijk deel van je leven in een schuilkelder hoeft door te brengen, is het inderdaad erg makkelijk om de raketten te bagatelliseren.

Ach ja, hoogdravende idealen die nooit hoeven te worden getoetst aan de realiteit. Een luxe die Israel zich helaas niet kan veroorloven, in tegenstelling tot Flodder.

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:27

"Jezelf verdedigen is wat anders als oorlogsmisdaden begaan. Of vielen die voetballende kinderen op het strand en raketten op VN-scholen ook onder precisiebombardementen. Ik zeg niet dat Israël de aanstichter is. Ik zeg dat ze ver over de schreef gaan in hun 'verdediging'. Maar je moet hier kant kiezen en alle burgerslachtoffers voor lief nemen. Dat doe ik niet."
Flodder | 21-08-14 | 15:19
Zoals ik al zei: Kritiek op hamas hoeft Israel niet automatisch vrij te pleiten.
www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/ste...

Camo | 21-08-14 | 15:26

@Flodder | 21-08-14 | 15:15
Ik weet niet of het jouw ideologie is, daarom vraag ik het.

Ik zoek gewoon naar een verklaring voor die irrationele neiging van jou om Israel de schuld te geven van misstanden die overduidelijk aan Hamas te wijten zijn, en jouw onvermogen om informatie tot je te nemen die tegen je wereldbeeld ingaat.

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:24

@Flodder | 21-08-14 | 15:09
"Kijk naar de bodycount."

Dus als er meer Israelische burgerslachtoffers zouden vallen, zou Israel minder slecht zijn. Als Israel haar eigen burgers als menselijk schild zou inzetten, zoals Hamas doet, dan zou jij dit acceptabeler vinden.

Dat zegt vooral een hoop over hoe jij in elkaar zit.

"Het lijkt me dat Israël zich al aardig kan verdedigen zonder talloze burgerslachtoffers te maken."

Israel vind het een onacceptabele situatie dat haar burgers in schuilkelders moeten leven om aan de rakettenregen te ontsnappen. Israel zou immoreel bezig zijn naar haar eigen burgers toe, als ze die situatie niet zou proberen te beëindigen.

Of vind jij dat Israel Hamas gewoon maar moet laten schieten, en maar een ondergrondse samenleving moet stichten?

"Vind het bizar dat op grote schaal bombarderen van burgers hier doodnormaal gevonden wordt."

Er is hier helemaal niemand die dat doodnormaal vindt. Dat is een stroman die jij van andermans argumenten maakt omdat je geen inhoudelijk verweer kunt formuleren.

Bovendien wordt er gebombardeerd op militaire doelen, niet op burgerdoelen. Dat Hamas heel bewust haar militaire installaties, die directe bedreigingen zijn voor de veiligheid van Israelische burgers, in woonwijken en op scholen en ziekenhuizen plaatst, dat is niet de schuld van Israel, maar de schuld van Hamas, hoe zeer jij ook weigert om dat te erkennen.

"Dan krijg ik inderdaad het idee dat de slachtoffers in Gaza niet voor mensen worden aangezien. Is dat zo gek? "

Ja, dat is gek. Zouden we Hamas veroordelen voor het gebruik van menselijke schilden, als we die schilden niet als menselijk zouden zien?

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:22

Camo | 21-08-14 | 15:09
Jezelf verdedigen is wat anders als oorlogsmisdaden begaan. Of vielen die voetballende kinderen op het strand en raketten op VN-scholen ook onder precisiebombardementen. Ik zeg niet dat Israël de aanstichter is. Ik zeg dat ze ver over de schreef gaan in hun 'verdediging'. Maar je moet hier kant kiezen en alle burgerslachtoffers voor lief nemen. Dat doe ik niet.

Flodder | 21-08-14 | 15:19

Ah joh, uiteindelijk IS 't gewoon allemaal onderdeel van een *Zionistisch complot* .
Die opvatting doet het tegenwoordig erg goed, zo heb ik begrepen.
Ars Vivendi | 21-08-14 | 15:15

Ja, elke keer dat Israel wint, is dat een Zionistisch complot! :)

RightOfMind | 21-08-14 | 15:18

Wel met geluid erbij. Dan kun je begrijpen hoe het in Israel voelt.

aajjee | 21-08-14 | 15:16

@Flodder | 21-08-14 | 15:06
"Gaza op zo'n wijze aanvallen dat elke burger wel een haat voor Israël moet krijgen."

Het is elke keer weer Hamas dat aanvalt, en Israel dat terugslaat. Als Hamas het hade gewild, was er de afgelopen tien jaar geen enkele Palestijnse dode te betreuren geweest als gevolg van de bombardementen (wel natuurlijk als gevolg van de terreur van Hamas, maar lui als jou horen we uiteraard alleen als de joden het doen).

Nogmaals, wat zou Israel beter kunnen doen, dan dit? Israel heeft zich teruggetrokken uit de Gazastrook en de nederzettingen daar ontmanteld, zoals de Palestijnen daar altijd eisten. Hoe duidelijk kan het zijn, dat de Palestijnen niet geinteresseerd zijn in vrede? Hoe irrationeel en bevooroordeeld moet je zijn, om dan nog steeds vol te kunnen houden dat het aan Israel te wijten is dat er geen vrede is?

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:16

@Russells Teapot | 21-08-14 | 15:05
Wat een betoog/uitleg/goede argumenten. Kudos.

LangeTijdGeleden | 21-08-14 | 15:15

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:12
Och jee, nu is het al mijn ideologie. Ja, enorme jodenhater en ik krijg een stijfje van Hitler. Oké, dit was mijn poging om een nuance aan te brengen. Met jou ben ik wel uitgepraat.

Flodder | 21-08-14 | 15:15

@RightOfMind | 21-08-14 | 15:05
Ik denk 't.
Turkije doet trouwens ook mee sinds 1973.

Ah joh, uiteindelijk IS 't gewoon allemaal onderdeel van een *Zionistisch complot* .
Die opvatting doet het tegenwoordig erg goed, zo heb ik begrepen.

Ars Vivendi | 21-08-14 | 15:15

Als je nou eens een dag, hoeft maar één dag redcolormapweb.azurewebsites.net/engli... aanhebt op je computer, dan zie je wat er vanuit Gaza richting geschoten wordt. Eén dag maar, het zal je verbazen.

aajjee | 21-08-14 | 15:15

Vanmiddag maar even (naast die extra Nederlandse groenten) wat Israëlische producten aanschaffen.

Lapin | 21-08-14 | 15:14

Die vuurpijlen richten echter niet zo veel schade aan, hé.
Flodder | 21-08-14 | 15:00
- Heb je wel eens zo'n "vuurpijl" in je poeperd gehad?

milky bar | 21-08-14 | 15:14

@Flodder | 21-08-14 | 15:00
"Dat geloof je toch niet echt? Volg je het nieuws wel?"

Ja, in overduidelijke tegenstelling tot jou:
www.youtube.com/watch?v=UXZEzbT0H1s
www.youtube.com/watch?v=H8bwiour-iM&a...

"Die vuurpijlen richten echter niet zo veel schade aan, hé."

Dat blijf ik één van de domste argumenten vinden in deze hele conclusie. Omdat er weinig Israelische burgerslachtoffers zijn, mag Israel niet reageren? Heb je echt niet door hoe dom dat klinkt?

Ten eerste is er een hele hoop materiele schade in Israel, en ten tweede zijn er alleen maar geen burgerslachtoffers omdat de burgers allemaal in de schuilkelders zitten.
Dat is een inhumane situatie waar een einde aan moet worden gemaakt, en ik heb nog nooit een antizionistische betweter gezien die een betere oplossing wist dan wat Israel nu doet.

Israel doet alles om burgerslachtoffers te voorkomen (precisiebombardementen) terwijl Hamas alles doet om er juist zoveel mogelijk te laten omkomen (menselijke schilden, telkens opnieuw het bestand verbreken). Dat zijn gedocumenteerde feiten, en ik vraag me af wat voor ideologie jou er toe drijft om Israel de schuld te geven van Palestijnse slachtoffers, als het zo overduidelijk is dat de schuld voor 100% op het conto van Hamas te schrijven is.

Dit vind ik altijd een goede samenvatting. Een leuk stukje satire, speciaal voor hypocriete westerse Israelhaters als jij:
www.preoccupiedterritory.com/how-depra...

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:12

Illegale nederzettingen, vernederen van mensen bij grensposten, administratieve detentie, bombarderen van burgers. Nee, Israël doet alles correct. Dan heb je toch een plaat voor je kop?

Flodder | 21-08-14 | 15:12

Wat heeft de SP er toch steeds mee te maken? Waarom lenen zij zich steeds maar weer voor deze idioterie? Ik dacht echt dat ze wijzer waren. Ze maken zich toch altijd sterk voor armoedebestrijding en gelijkheid in NL. Manmanman, dan zijn ze aardig van het padje af!! Gaat dat dan ook weer zo'n marokkanenpartij worden met kasgraaiers en oplichters.

aajjee | 21-08-14 | 15:11

"Om dan hier hooray Israël te roepen vind ik nogal walgelijk. Maar het zijn maar moslims hé, die dode kinderen."
Flodder | 21-08-14 | 14:58
Je hoeft Israel niet te behoeraën, terwijl je toch kunt inzien dat geweld vooral door hamas uitgelokt ('getriggerd' heet dat tegenwoordig) wordt. Denk aan de vele bestandsschendingen door hamas.
Dat van die moslims is jouw interpretatie.

Camo | 21-08-14 | 15:09

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:05
Kijk naar de bodycount. Het lijkt me dat Israël zich al aardig kan verdedigen zonder talloze burgerslachtoffers te maken. Vind het bizar dat op grote schaal bombarderen van burgers hier doodnormaal gevonden wordt. Dan krijg ik inderdaad het idee dat de slachtoffers in Gaza niet voor mensen worden aangezien. Is dat zo gek?

Flodder | 21-08-14 | 15:09

'Israël verdedigt zich alleen' is de fotokopie geworden van 'dat zijn geen moslims, want islam is vrede'.
Flodder | 21-08-14 | 15:04

Als die moslims daar zich gewoon gedeist houden, zou er niets aan de hand zijn. Dat de Islam geen vrede is, bewijzen dat stelletje IsLamlullen daar ten overvloede.

RightOfMind | 21-08-14 | 15:08

RightOfMind | 21-08-14 | 15:03
"Israel wil in vrede leven."
Daarom blijven ze hardnekkig VN-resoluties schenden en Gaza op zo'n wijze aanvallen dat elke burger wel een haat voor Israël moet krijgen. Ja, heel erg bezig voor vrede.

Flodder | 21-08-14 | 15:06

Je hanteert de uitdrukking "schenden van VN-resoluties" alsof het vergelijkbaar zou zijn met het schenden van mensenrechten. Dat is het niet.
Russells Teapot | 21-08-14 | 15:05
.

Goed gezien, mooi geformuleerd! Dank.

Fa. Sprenger&Kramer | 21-08-14 | 15:06

Ars Vivendi | 21-08-14 | 15:04
Anders hadden ze niet genoeg deelnemers?

RightOfMind | 21-08-14 | 15:05

@Flodder | 21-08-14 | 14:58
Doe normaal. Die VN-resoluties tegen Israel slaan nergens op, en Israel heeft groot gelijk dat ze haar reet er mee afveegt. Uitleg hier:
www.youtube.com/watch?v=j7Mupoo1At8&a...

Je hanteert de uitdrukking "schenden van VN-resoluties" alsof het vergelijkbaar zou zijn met het schenden van mensenrechten. Dat is het niet.

Jij vind het misschien aangenaam om te geloven dat de VN een vriendelijke, goedwillende organisatie is die op gewetensvolle wijze resoluties uitvaardigt en het beste voor heeft met de mensheid. Misschien geeft je dat een veilig gevoel. Maar de werkelijkheid is nu eenmaal anders. De VN heeft een hoop politieke macht, maar geen enkel moreel gezag.

"Maar het zijn maar moslims hé, die dode kinderen. "

Dat zou heerlijk zijn, nietwaar, als mensen die het niet met je eens zijn zo zouden denken? Dan kon je ze gewoon als extremisten weg te zetten, en hoefde je de inhoudelijke discussie niet aan te gaan.

Jammer joh, wij hebben ook menselijk gevoel. Het is afschuwelijk dat er zoveel kinderen sterven daar. Maar je moet wel benoemen wie daar schuldig aan is: Hamas, niet Israel. En zolang mensen als jij dat blijven ontkennen, zal Hamas blijven doorgaan met kinderen in de vuurlinie te posteren, want zolang Israel de schuld krijgt, wordt het doel van Hamas bereikt.

Russells Teapot | 21-08-14 | 15:05

LangeTijdGeleden | 21-08-14 | 15:00
"96%, effectiviteit van IDF" Bron? De VN-chef zegt iets anders. www.telegraaf.nl/buitenland/22905468/_... Maar dat zal vast een antisemiet zijn. Het valt me op dat de oorlogsmisdaden van Israël even goedgepraat worden als de misdaden uit naam van de islam door moslims. 'Israël verdedigt zich alleen' is de fotokopie geworden van 'dat zijn geen moslims, want islam is vrede'.

Flodder | 21-08-14 | 15:04

@RightOfMind | 21-08-14 | 14:56
Haha.
Israël debuteerde in 1973 op het Eurosongfestival.
Dus ik gok sinds 1973 ;-)

Ars Vivendi | 21-08-14 | 15:04

Als ze niet aan flarden gebombardeerd worden door Israel, dan is de kans groot dat ze anderdaags onder geshoveld (levend) worden door IS. Ontlopen ze beide dan is de kans aannemelijk dat ze bekeerd zijn tot de IS, en dus een risico factor voor de westerse maatschappij.
De wereld is kudt, wen er maar aan.

No Mames | 21-08-14 | 15:03

Flodder | 21-08-14 | 14:58

Een raketschild bouwen.... dat hebben ze al. Deze ellende is enkel en alleen ontstaan, omdat Hamas zo nodig 3 onschuldige Israeliers moest vermoorden. Om vervolgens om het hardst te ontkennen, en na een aantal maanden er toch, trots nog wel, voor uit te komen.
Israel maakt een statement naar Hamas, dat ze het niet langer pikken. Israel wil in vrede leven. Dit wordt ze op geen enkele manier gegund door Hamas, en de omringende landen.

RightOfMind | 21-08-14 | 15:03

Ik zou wel eens een moslim vrije week willen, als dat niet mogelijk is dan tenminste een moslimvrije middag ?
GerMonster | 21-08-14 | 14:04
Ik wil een moslimvrije wereld.

Bugsy Malone | 21-08-14 | 15:00

Lol "2000 palestijnen gedood", maar niet er bij zetten dat het gros van de doden (lees, 96%, effectiviteit van IDF) gewoon HAMAS strijders zijn...

En de genocide idd gewoon keihard negeren van moordende geloofsgenootjes ietsje noordelijker.

LangeTijdGeleden | 21-08-14 | 15:00

Russells Teapot | 21-08-14 | 14:57
"Hoe is het Israels schuld dat die kinderen dan doodgaan? Er wordt juist alles aan gedaan om dat te voorkomen." Dat geloof je toch niet echt? Volg je het nieuws wel? En waar zie je mij niet de raketbeschietingen van Hamas veroordelen? Die vuurpijlen richten echter niet zo veel schade aan, hé.

Flodder | 21-08-14 | 15:00

Bloemlezing van betr. Feestboek-pagina:
- "Deze vrouw hier geeft niet op en staat a.z zaterdag onvermoeid op de Dam om haar stem te laten horen voor Gaza!
Ze kunnen de media kanalen negatief beïnvloeden. Ze kunnen ons vastzetten in celletjes voor het "overtreden" van de wet. Wat ze niet kunnen is ons monddood maken!! Jij en ik, wij vormen samen een front."
- "Om heel eerlijk te zijn twijfelde ik om te komen. Niet omdat ik het niet belangrijk vind dat de genocide in Gaza moet stoppen, maar vanwege de verschillende belangen die gepropageerd worden. Ik heb besloten te komen voor de Palestijnse burgers die nodeloos vermoord zijn en op dit moment vermoord worden."
- "Iedereen wordt gedreven op te staan tegen dit onrecht door zijn eigen persoonlijke overtuigingen. Zoals jij die ook hebt. Laten we vooral de focus niet verliezen, namelijk het uitgemoorde Palestina."
- "Of je nou komt uit humane, religieuze of politieke overweging, ik denk dat we samen moeten staan om iets te doen aan het leed van de Palestijnen."
- "Ik ben in shock over hoe weinig mensen zich nog maar hebben aangemeld voor a.s zaterdag. [*gniffel*] Kom op mensen,waar is iedereen die allemaal meeliepen in Rotterdam. Palestina heeft ons allemaal nodig!!!! We kunnen dit niet laten afzwakken!"
- "De leus zal gericht moeten tegen het zionisme en daarbij behorende gedrag. Tevens kan men de leus gebruiken: geen mens, geen geld voor het Israëlisch geweld. Dat geeft aan dat ons geld naar Israël gaat en niet voor ouderenzorg, goed onderwijs en banen"
- "lieve souad helaas kunnen wij niet ik loop heel slecht en joop is aan het sukkelen met zijn hart xxxxx"
Ook dit www.facebook.com/photo.php?fbid=71044... is toegestaan.
Stelletje gehersenspoelde prutsers. Moge de regen met bakken naar beneden vallen, o grote woestijngod.

-

milky bar | 21-08-14 | 14:59

Abu NeehNeeh. Nu niet en nooit niet. Totale faalmoslim met een iets te grote muil.Komt hier de boel opstoken om ver voogens weer keihard op zn bek te gaan. Niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen...

MrsRobinson | 21-08-14 | 14:59

@RightOfMind | 21-08-14 | 14:41
Het zijn er inmiddels 831 die gaan.
Men dankt GS voor de reclame.
Zouden er trouwens reaguurders tussen zitten?
Zo ja, wie denkt u?

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:59

RightOfMind | 21-08-14 | 14:52
Een raketschild bouwen bijvoorbeeld. Oh wacht... De strijd met Hamas kan natuurlijk veel omzichtiger worden gevoerd. Een ander ding wat Israël kan doen, is stoppen met het schenden van VN-resoluties. Maar goed, beide partijen lijken gebaat bij oorlog en de gewone burgers zijn het slachtoffer. Om dan hier hooray Israël te roepen vind ik nogal walgelijk. Maar het zijn maar moslims hé, die dode kinderen.

Flodder | 21-08-14 | 14:58

@Flodder | 21-08-14 | 14:48
Hamas gebruikt kinderen als levend schild. Hoe is het Israels schuld dat die kinderen dan doodgaan? Er wordt juist alles aan gedaan om dat te voorkomen.

En waarom veroordeel je het niet dat er raketten worden afgeschoten vanuit dichtbevolkte gebieden, maar wel als er vergeldingsacties tegen die raketbeschietingen komen, die er op gericht zijn de installaties uit te schakelen en tegelijkertijd zo min mogelijk omstanders (lees: onderdelen van de menselijke schilden) mee te nemen? Wat is er nou inhumaner?

Heb jij uberhaupt een beter idee hoe Israel een einde kan maken aan de raketbeschietingen? Of blijft het zoals gewoonlijk weer bij het vanuit het veilige Europa met een betweterig foeivingertje zwaaien naar mensen in een oorlogssituatie?

Russells Teapot | 21-08-14 | 14:57

Is ie homo? Arie Boomsma kom er maar in maak een mooi gedicht voor Aboe en met een beetje mazzel spiest hij je aan zijn Arabische liga skutraket

zwarte riek | 21-08-14 | 14:57

Sinds wanneer zijn Israëliërs witvolk? Sinds ze aan het Eurovisie songfestival meedoen?
Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:52

Slightly off-topic, maar sinds wanneer ligt Israel in Europa?

RightOfMind | 21-08-14 | 14:56

aboe jaja zei ooit dat de joden uit de zionistische entiteit (het woord Israël kreeg ie niet uit zijn stinkende mond) moesten vertrekken want de arabieren waren er eerder.

mijn vraag aan aboe jaja: wanneer vertrek jij met al die booslims en haatbaarden dan hier vandaan ?
immers, wij waren HIER eerder !

FW Ta-183 Huckebein | 21-08-14 | 14:55

Tja, waar woon je liever, Abu? In een land waar raketten de mensen beschermen, of in een land waar de mensen de raketten moeten beschermen?

Ja nee, geen mening | 21-08-14 | 14:54

Abou is trouwens homosueel...
@Alfa 75 | 21-08-14 | 14:49
Mag niet van Mo!

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:54

Abou is trouwens homosueel , maar dit terzijde..
Alfa 75 | 21-08-14 | 14:49

EN moslim, EN homoseksueel? Die gozer heb echt een death wise dan!

RightOfMind | 21-08-14 | 14:54

Deze opruier is bezig met een nieuw clubje: 'movement x'. Wilt beginnen in België en daarna zieltjes winnen in Nederland. 'Strijder' Appa is een goede vriend van hem. Denk dat hij spreektijd heeft geregeld.

Latrinalia | 21-08-14 | 14:53

Witvolk schiet raketten terug op lichtgetintiërs
@Hendrikus van Amstel | 21-08-14 | 14:23
Sinds wanneer zijn Israëliërs witvolk? Sinds ze aan het Eurovisie songfestival meedoen?

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:52

Aboejaja die is toch een tijdje geleden uitgekotst in Antwerpen komt hij nu in Amsterdam stennis trappen?Amai Nederland het land waar alles kan zolang je Islamiet ben

zwarte riek | 21-08-14 | 14:52

Flodder | 21-08-14 | 14:48

Dat er inderdaad kinderen omkomen is inderdaad niet goed te praten. Echter, Hamas vuurt die raketten af VANUIT dichtbevolkte gebieden, enkel en alleen als menselijk schild. Dat Isarel die "collateral damage" zoud moeten voorkomen is duidelijk, maar wat zou Israel dan moeten doen om dit te voorkomen?

RightOfMind | 21-08-14 | 14:52

Raket af vuur opstellingen naast ziekenhuizen en scholen neerzetten mag dan weer wel he?

swafful | 21-08-14 | 14:51

Is dat Braaksel met baard ook tegen " zwarte piet?"?

swafful | 21-08-14 | 14:49

Links vlaams dweept nog steeds met Abou.
Abou is trouwens homosueel , maar dit terzijde..

Alfa 75 | 21-08-14 | 14:49

Mag je ook Hamas en Israëls oorlogsbeleid verderfelijk vinden? Dichtbevolkt gebied bombarderen gaat wel iets verder dan zelfverdediging. Hoeveel burgerslachtoffers mogen er vallen voordat je spreekt van oorlogsmisdaden? Nee, wat Israël doet is allemaal goed. Kinderen die aan gort geblazen worden: zelfverdediging.

Flodder | 21-08-14 | 14:48

Russells Teapot | 21-08-14 | 14:42

Inderdaad kan ik die eenzijdigheid bij de linksche gutmenschen en de Human Right Watchers ook niet helemaal vatten. ISIS vermoordt op dagelijkse basis honderden, zo niet duizenden mensen, maar daar hoor je de dames en heren dan weer niet over.
Wat doet Israel anders dan ISIS, of die gasten in Nigeria?
Het juiste antwoord is dat Israel zichzelf verdedigd, maar dat zullen ze op links toch wel anders zien. Maar hoe?

RightOfMind | 21-08-14 | 14:48

Dat de betrokkenheid bij het leed van de Palestijnen slechts een dekmantel voor abject antisemitisme is bij dit tuig, dat is voor ieder objectief mens duidelijk. Anders hadden ze zich ook wel laten horen bij al die veel ziekere toestanden in omringende landen, waar net zo goed moslims het slachtoffer van zijn.

Als de getoonde bezorgdheid om de mensenrechten van deze lui gemeend zou zijn, zou dit artikel geen satire zijn, maar realiteit:

www.preoccupiedterritory.com/iraqis-sy...

Russells Teapot | 21-08-14 | 14:42

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:37
828 die gaan? Mooi, paspoort afpakken, en terugsturen. Scheelt weer een paar duizend per maand in uitkering.

RightOfMind | 21-08-14 | 14:41

@Eurotokkie | 21-08-14 | 14:30
Vooralsnog zijn het er 828 die gaan.
Voornamelijk Fatima's, Samira's en Youssoufs.
Leest u even mee, dames en heren van de AIVD?

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:37

Een pro-Gaza demostratie? Zal wel weer uitlopen op een pro-ISIS demonstratie. Die twee zijn tegenwoordig hetzelfde. En links maar roepen: "Israel moordenaars". Zelf lopen tussen net zulke grote moordenaars. Maar ja, die moorden voor het goede doel, toch?

RightOfMind | 21-08-14 | 14:36

"Allé mannekes, zijn d'r hier ook een frietkotske?"

milky bar | 21-08-14 | 14:36

Hmm.. leeft die knakker nog? Volgens mij zitten ze te springen om een echte leidert. Ik stel me beschikbaar voor een salaris van 1 biljoen -laat ik bescheiden blijven voorlopig- per maand. U leest het goed ;)

Omelette Au Fromage | 21-08-14 | 14:35

Die Abou JahJah herinner ik me nog wel! Dacht dat ie eerst in Belgie zat met zijn Arabisch Europese Liga. Maar aangezien dat maar 1000 leden had destijds (althans, licht gokje van me), zich opdoekte ivm te weinig steun. Hij naar Libanon, eind goed al goed zou je zeggen...

Wat de echte vraag is... wat doet ie hier weer op NL bodem????? Vragen vragen en nog eens vragen

DeutschlandUberAlles | 21-08-14 | 14:32

Gut, ik zie net dat 'geil sabbelen' een anagram is van 'libanese belg'.
U heeft verder niets aan deze informatie, maar ik wilde het u niettemin niet onthouden.

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:31

Ik vind wel een beetje zielig voor mensen die zaterdag naar de dam komen en denken dat deze demonstratie voor een goed doel is , wat ze niet weten is dat ze een steun betuigen voor een terroristische organisatie.

Eurotokkie | 21-08-14 | 14:30

200 raketten hadden ze afgeschoten op Israel. 16 vielen op eigen gebied en jahjah maar jahnken.
De demo is om gutmensen van de holandse bodem te mengen met IS-aanhangers die ook de gaza willen 'bevrijden', zie ons eens eensgezind zijn.... meelopen doe je dus zogenaamd vanwege t gedeelde 'goede doel', maar je loopt wel tussen goor volk wat andere plannen heeft voor Gaza, en dan doel ik niet op een vrije democratie in Gaza, uiteraard.
Daarbij lopen die moraalhollanders niet mee met anti IS demonstraties, want owow dan is het opeens extreem rechts.. omdat de media dat zo noemen.

Boobystrap | 21-08-14 | 14:26

Annabel wil je met me trouwen, ik doe de afwas

Bokito ergo sum | 21-08-14 | 14:25

Beste Abou,
Sinds de leider van de Hamasmilitie trots heeft verklaard 3 Israelische tieners te hebben gedood is iedere pro-Hamasdemonstratie zinloos en eigenlijk ongelooflijk dom. Gooi eerst eens het tuig je eigen huis uit!

Einde van de Domheid | 21-08-14 | 14:25

Samenvatting van deze internetweek:
- Lichtgetintiërs demonstreren/zagen hoofden af/schieten raketten;
- Donkergetintiërs demonstreren/slopen een halve stad & steken zichzelf in de fik;
- Witvolk schiet raketten terug op lichtgetintiërs en sloopt elkaar in Oekraïne/Rusland.
.
Je zou er bijna egoïstisch van worden.. maar gelukkig is er de Ice Bucket Challenge!

Hendrikus van Amstel | 21-08-14 | 14:23

't Is geen echte. Hij heeft niet eens een baard.

3.14nokkio | 21-08-14 | 14:21

Even de tekst aanpassen Abou Blahblah
-
Met de recente laffe en misdadige aanvallen op Israël, heeft 'Hamas' haar moordlustige aard weer laten zien en is zogenaamde 'vrede' verder weg dan ooit.

Eurotokkie | 21-08-14 | 14:17

Krijgen we vandaag nog tieten of alleen maar baarden, jurken en homo's ?
@van Oeffelen | 21-08-14 | 14:09
Hier hebt u van alles wat... Alstublieft, graag gedaan.
www.google.nl/search?q=boerka+tieten&...

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:16

Trekt Abu Rabbae trouwens nog steeds wachtgeld?

Conan de Rabarber | 21-08-14 | 14:15

Interessant, heeft deze AboeJaja ook een eigen Fascistbook pagina?

Conan de Rabarber | 21-08-14 | 14:14

OK, nu is het voor mij wel weer lang genoeg 1939 geweest vandaag.
Morgen weer vol goede moed de rijkdommen van de islam aanschouwen. En de likkende deurmatten die dat allemaal mogelijk maken ende faciliteren.

Jan Passant mk2 | 21-08-14 | 14:14

Die Abou Blahblah is toch een beetje de clown Bassie onder de haatbaarden. Totaal niet serieus te nemen.

brutus68 | 21-08-14 | 14:14

Weer die appa erbij. Ziet hij dit niet gewoon als touren omdat hij anders nergens een optreden heeft.

robinhoed | 21-08-14 | 14:13

Krijgen we vandaag nog tieten of alleen maar baarden, jurken en homo's ?

van Oeffelen | 21-08-14 | 14:09

Een beetje alle Molims in Nederland zijn overbodig ,of ben ik nu een racist .

Eurotokkie | 21-08-14 | 14:09

Was 'ie maar in Libanon gebleven. Hij is hier volstrekt overbodig.

Ars Vivendi | 21-08-14 | 14:06

GAZAnik

Premier Trutte | 21-08-14 | 14:06

Waarom geen anti ISIS of Hamas demo ?

Eurotokkie | 21-08-14 | 14:05

Die gast kan ik me nog goed herinneren.... Verschrikkelijke antisemiet!

Graftak | 21-08-14 | 14:05

En Propatria op het malieveld. Volksverhuizing Den Haag <--> Amsterdam?

Rest In Privacy | 21-08-14 | 14:05

Ik zou wel eens een moslim vrije week willen, als dat niet mogelijk is dan tenminste een moslimvrije middag ?

GerMonster | 21-08-14 | 14:04

Wijlen Theo van Gogh noemde Abou Jahjah en zijn vriendjes ooit ''Pooiers van de profeet''

Was geen woord van gelogen.

Diareeremmer | 21-08-14 | 14:03

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen