Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Subsidie voor cursus Fuck The Police

acabacabacab.jpgOh boy. Mensen over de zeik omdat de Marokkaanse stichting Aknarij West een cursus (spiegel) aanbiedt voor kansenpareltjes om nog beter de politie dwars te zitten. Oh, sorry, we bedoelen: 'te leren wat hun rechten zijn als ze in aanraking komen met de politie.' Subsidie gebruiken om nog beter de politie te irriteren, Nederland financiert dus weer volop haar eigen automutilatie. Na alle kickbokslessen, jeugdhokken en strafverminderingen zijn door de overheid betaalde ACAB-cursussen exact wat dit soort taakstrafjes in de ontkenningsfase nodig hebben om brave burgers te worden met toekomstperspectief. De Straatrechttraining wordt mede-georganiseerd door organisaties die tot aan de oksels in het subsidiecircuit zitten, zoals IZI Solutions en mensen die professioneel anti-politie zijn, zoals Sinan Çankaya. Ook de socialisten staan natuurlijk weer vooraan als het huiten op de politie wordt, in dit geval door middel van Stichting DoeTank, die de aanjagers (spiegel) lijken te zijn van dit project. Allemaal stichtingen en organisaties die constant de Nederlandse maatschappij hekelen, behalve dan de subsidie die ze steeds toegeschoven krijgen van datzelfde racistische Nederland. De politie is de vijand. De politie is racistisch. En de politie gebruikt altijd excessief geweld. Want net als met Zwarte Piet doen we ook hier net alsof Nederland Amerika is qua argumenten en beeldvorming, en is de Hollandse politie dus de LAPD. Je mag niks over één kam scheren, behalve natuurlijk Het Kwaad dat 'politie' heet. Kortom, een uitstekend clubje mensen om potentieel criminele jongeren uit te leggen hoe je je rechten tijdens hun vele contactmomenten met de politie kunt uitmelken tot ver voorbij het rationele en uiteraard de irritatiegrens van menig agent, zodat het racistische en gewelddadige van de politie uiteindelijk een selffulfilling prophecy wordt. Wat is er mis met een cursus 'zorg dat je überhaupt niet in aanraking komt met de politie' voor deze knapen? Verdomme, en we hadden net deze maand uitgeroepen tot 'steun je lokale agent'-maand, krijgen we dit soort politiehatende jeugdindoctrinatiepraktijken op onze eigen kosten. Fuck ons.

Reaguursels

Inloggen

eerstneukendanpraten | 08-08-14 | 12:50
Zoals ik hier wel eerder heb gezegd kende ik vroeger het opperhoofd van de IS in mijn stad. ... Ook zeggen ze dat er nooit een "echt" socialistisch land is geweest, en refereren aan de Soviet-Unie als "staatskapitalisme".

Dat klopt ook. Echt socialisme heeft nooit bestaan en zelfs de USSR was dat niet. Officieel leerde men daar ook op school dat het een socialistisch land was op weg naar het communisme.

In dit verband mag ik graag Maurice Brinton citeren:
"Throughout the world the vast majority of people have no control whatsoever over the decisions that most deeply and directly affect their lives. They sell their labour power while others who own or control the means of production accumulate wealth, make the laws and use the whole machinery of the State to perpetuate and reinforce their privileged positions.

During the past century the living standards of working people have improved. But neither these improved living standards, nor the nationalization of the means of production, nor the coming to power of parties claiming to represent the working class have basically altered the status of the worker. Nor have they given the bulk of mankind much freedom outside of production. East and West, capitalism remains an inhuman type of society where the vast majority are bossed at work and manipulated in consumption and leisure. Propaganda and policemen, prisons and schools, traditional values and traditional morality all serve to reinforce the power of the few and to convince or coerce the many into acceptance of a brutal, degrading and irrational system. The "Communist" world is not communist and the "Free" world is not free.

A socialist society can ... only be built from below. Decisions concerning production and work will be taken by Workers' Councils composed of elected and revocable delegates. Decisions in other areas will be taken on the basis of the widest possible discussion and consultation among the people as a whole. This democratization of society down to its very roots is what we mean by "workers' power".

No ruling class in history has ever relinquished its power without a struggle and our present rulers are unlikely to be an exception. Power will only be taken from them through the conscious, autonomous action of the vast majority of the people themselves. The building of socialism will require mass understanding and mass participation. By their rigid hierarchical structure, by their ideas and by their activities, both social-democratic and Bolshevik types of organizations discourage this kind of understanding and prevent this kind of participation. The idea that socialism can somehow be achieved by an elite party (however "revolutionary") acting "on behalf of the working class is both absurd and reactionary."

Here the whole hog, so to say: As We See It.
www.marxists.org/archive/brinton/1967/...
Salut! Evocatus

Evocatus | 08-08-14 | 17:50

Subsidie van dit soort clubs afschaffen en dan kijken of en wanneer ze compensatie krijgen van rijke moslim olie staatjes.
Weet je gelijk uit welke hoek de haat waait.

Rest In Privacy | 08-08-14 | 15:52

Zit Pius hier soms achter?

milky bar | 08-08-14 | 15:43

Dan vond ik dat kickboksen toch een beter idee.

The Green*Machine | 08-08-14 | 15:10

Wat zijn we toch een ongelooflijk goed land.

Rest In Privacy | 08-08-14 | 14:39

@Piet van het Padje | 08-08-14 | 13:32
Is die club niet gewoon een extreem-rechtse mantelorganisatie? Of een aivd clubje om linkse idioten te lokken?

Rest In Privacy | 08-08-14 | 14:33

Echte socialisten! Enig! En ook pro-radicale islam zoals het een echte seculiere politieke idiotologie betaamt. Ik denk dat je de naam van die club zo moet spellen: (inter)nationale socialisten. Ergens op hun site citeren ze zelfs Trotski (helaas een beetje overleden met hulp van kameraad Stalin). Je waant je terug on de jaren dertig of de vroege jaren vijftig met de internationale socialisten.

Rest In Privacy | 08-08-14 | 14:27

Het wordt voor Boris Kapotjeplof steeds lastiger om links te blijven. Dit is toch verzonnen, hoop ik?

Boris Kapotjeplof | 08-08-14 | 14:09

Knetter, stapelknots, van de pot gerukt KK-land. Zit toverkol Fatima Elastiek hier soms achter? Zou me geenszins verbazen.

milky bar | 08-08-14 | 13:52

Het grappige is, als de socialisten hun zin krijgen en de socialistische heilstaat is een feit, dan zal er meer politie nodig zijn dan ooit tevoren. Een dergelijke maatschappij werkt namelijk niet zonder controle en dwang.

Henk J.Pal | 08-08-14 | 13:42

eerstneukendanpraten | 08-08-14 | 12:50
Zoals ik hier wel eerder heb gezegd kende ik vroeger het opperhoofd van de IS in mijn stad. Ik heb hem vaker dit soort vragen voorgelegd, en daar kwamen dan steevast de meest sekte-achtige antwoorden uit. Ze beschouwen Moslims als "mede-onderdrukten" en dat is waarom ze vrijstelling krijgen van de gebruikelijke Marxistische haat. Ook zeggen ze dat er nooit een "echt" socialistisch land is geweest, en refereren aan de Soviet-Unie als "staatskapitalisme". Dat ze dezelfde methoden er op na houden, en met dezelfde vlaggen zwaaien. Och, dat maakt toch niet uit?

Ze zijn overigens ook exact zo antisemitisch als je zou denken. Aan de oppervlakte kan het allemaal nog redelijk over komen, maar zodra ze het schild van de rede laten zakken komen er de meest antisemitische standpunten uit. Frappant is dat geen enkele ISer gelooft in het recht van bestaan van Israël. Wat zij voor ogen hebben is dat het een volledig Palestijnse staat wordt, en dat de Joden daar vrolijk in kunnen blijven leven. Want natuurlijk werkt het zo. En daarna zeggen ze dat een atoombom op Jeruzalem willen gooien. Ik zat eens die docu over religie van Bill Maher te kijken met zo'n figuur. Bij de Christenen stak hij van wal dat het misbruik in de Katholieke kerk zo erg was, en geloof achterlijk. Bij het Jodendom vroeg hij hoe mensen zo achterlijk konden zijn. Toen de Islam voorbij kwam (met een bijrol voor Fatima Elatik die de moord op van Gogh probeert te negeren) stak hij vurig van wal over hoe het allemaal de schuld van Wilders is. Serieus, ik wou dat ik een grapje maakte. Dit is echt hoe die mensen denken.

Al met al is het een eng clubje, van wat ik heb gezien. Niet zozeer vanwege wat ze doen, maar vanwege de "wij vs. de wereld" gedachtegang die er achter zit. Frappant detail: Die oud-leider van de club is tegenwoordig "uit de kast" als pedofiel, en die gozer die kindermisbruik in de kerk zo erg vond, heeft er geen problemen mee als het om één van zijn maatjes draait.

Piet van het Padje | 08-08-14 | 13:32

Al de criminele buitenlanders oppakken, voor de rechter, veroordelen en het land uit zetten.
denoorman | 08-08-14 | 13:16.
.
We eens van D66 gehoord ?.
.

Roy Bean | 08-08-14 | 13:31

@sjuulke | 08-08-14 | 11:58
Met een Z knul ! Met een Z .....

Kobus Kloothamer | 08-08-14 | 13:28

De paar goede marokkanen of buitenlanders natuurlijk daargelaten. Helaas hoor je daar weinig van... Zijn ze er wel, of wil de meerderheid alleen maar profiteren denk ik wel eens...

denoorman | 08-08-14 | 13:28

Die cursus hebben ze niet nodig. Ze doen al niet anders. Altijd ontkennen, altijd zeggen dat het niet waar is, altijd liegen en bedriegen. Zo zijn blijkbaar opgevoed of het is ingebakken in de cultuur. Van hun plichten weten ze niets. Waarom denk je dat al die rechtenstudies volzitten met marokkanen en met ander tuig met een andere nationaliteit. Deze groepen zijn zwaar oververtegenwoordigd bij de rechten studies. Behalve de boel zieken op straat, proberen ze ook met behulp van de slappe D66 rechters overal te profiteren.

denoorman | 08-08-14 | 13:25

Ze weten anders prima wat hun rechten zijn, die klootzakken. Rijden iemand dood op een scooter en wijzen elkaar aan. Vrijspraak. Optiefen uit het land. En wel onmiddelijk!

Wim Venijn | 08-08-14 | 13:20

Weet iemand van de reaguurders wat mijn rechten zijn om geen belasting meer te hoeven betalen die wordt gebruikt voor de onderdanen van Marokko?? Hoe kan ik voorkomen of zelfs stoppen met belasting betalen, zodat mijn geld hiervoor niet meer gebruikt wordt. Moet ik zoveel belasting betalen voor deze onzin?? Hoe kan ik dat aanvechten of weigeren???

denoorman | 08-08-14 | 13:20

Kater | 08-08-14 | 13:10
"Ik ga voortaan linkse mensen in elkaar slaan. Gewoon omdat ze het inmiddels verdiend hebben met hun linkse hobbies."

Ik vind die 40-urige werkweek toch wel prettig anders tov de 48-urige werkweek.

kloopindeslootjijook | 08-08-14 | 13:20

Filmpje: zwarte hangjongeren versus blankje jongeren.

Ze hebben het over huidskleur, maar het imago van gangsta-stoerheid willen hebben, daar hebben ze het even niet over.

www.youtube.com/watch?v=LvHXrfYiRGk

kloopindeslootjijook | 08-08-14 | 13:16

Waarom geven we subsidie aan marokkanen?? Ik krijg als nederlander toch ook geen subsidie van Marokko?? Met hun dubbele paspoort zijn het op zijn best nep nederlanders. Ze zijn gewoon onderdanen van Marokko en blijven dat ook. Waarom moeten we die subsidie geven en leren wat hun rechten zijn. Sterker nog, ze moeten leren wat hun plichten zijn. En die marokkaanse onderdanen moeten minder rechten krijgen. Waarom zouden we ze gratis uitkeringen, gratis subsidies, gratis woning enz geven. Al de criminele buitenlanders oppakken, voor de rechter, veroordelen en het land uit zetten.

denoorman | 08-08-14 | 13:16

Ik ga voortaan linkse mensen in elkaar slaan. Gewoon omdat ze het inmiddels verdiend hebben met hun linkse hobbies.

Kater | 08-08-14 | 13:10

Het probleem van de doelgroep is uiteindelijk dat ze gewoon te veel naar dit soort muziek luisteren.
www.youtube.com/watch?v=7WiT-c3NA0M
Eigenlijk zou het gewoon verboden moeten worden!

VanBukkem | 08-08-14 | 13:04

Zucht... Waarom???? Uitschot blijft uitschot... zo integreren die gasten ook nooit! Nooit zoveel onwil gezien bij mensen.....

DeutschlandUberAlles | 08-08-14 | 13:04

Het is een cursus om niet gelijk van je af te slaan als de politie om i.d vraagt volgens achmed marcouch.
Het lijkt mij daarom heel goed besteed geld.ahum

dehondvanodysseus | 08-08-14 | 13:03

wij zijn gewoon een erg goed land *traantje wegpinkt, meerdere*

(Behind)Doors | 08-08-14 | 13:00

@AgentKrol | 08-08-14 | 12:51
Wat zei Churchill ook weer:
"Het beste argument tegen democratie is een conversatie van vijf minuten met een gemiddelde stemgerechtigde."
:-)
OF is dat elitair?

kloopindeslootjijook | 08-08-14 | 13:00

Eens even kijken naar de logica.
Doetank onderkent dat donkere jongens oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. DUS zullen er ook meer donkere jongens zich verdacht gedragen. DUS is het alleen maar statistisch LOGISCH (en niet discriminatoire) dat de politie vaker een verdachte met donkere huidskleur onderhanden zal hebben.

SaintNick | 08-08-14 | 13:00

Heel goed opgemerkt Johnny Quid

Ergea | 08-08-14 | 12:59

Waarom wordt er überhaupt subsidie gegeven aan een Marokkaanse organisatie?

Barani517 | 08-08-14 | 12:57

Weer die kudtmarokkanen

Hei-kneuter | 08-08-14 | 12:55

matrixbluepill | 08-08-14 |
Even een dubbelpost, maar dat geschreeuw om Amerikaanse maatregelen vindt ik altijd bijzonder eng. Dat land is crimineel als de pest, veel erger dan Nederland, dus al die maatregelen kunnen onmogelijk werken. Ondertussen zit 1 op de 100 Amerikanen in de bak. Dat is best wel veel. Best wel heel erg veel. Natuurlijk ook omdat Amerikanen alles criminaliseren wat ze niet bevalt.

Die bootcamps zijn ook aan geen enkele supervisie onderhevig, en het is niet meer dan één, grote zure sessie die kindermishandeling zou heten als het geen officieel stempel zou hebben. En doorgaans komt men er met meer criminele kennis uit, dan men er mee in ging.

Nee, Nederland geen Klein Amerika.

Piet van het Padje | 08-08-14 | 12:54

Waarom heeft de rest van Nederland zo'n cursus niet nodig?

Het zal wel de bedoeling zijn dat zo'n cursus de frustie etterbakjes aan het denken moet zetten. Maar zolang het gaat om het gebruikelijke wegsneaken en goedpraten van wangedrag in plaats van inzien van het veroorzaken van overlast cq ellende voor anderen, zal er weinig veranderen. Dan moeten ze namelijk gaan toegeven dat hun gedrag een faal is en en geen succes... Voordat ze inzien dat dat toegeven een plus is en geen min moet er een hele grote eer & ego drempel worden genomen in die koppies.

kloopindeslootjijook | 08-08-14 | 12:54

Mo Brooks, een republikeins lid van het huis van afgevaardigden, zegt het luid en duidelijk: Democrats (are) 'dividing America by race' in 'waging a war on whites'.
Ook Churchil had gelijk: de nieuwe fascisten zullen zich anti-fascisten noemen, zoals de nieuwe racisten voorwenden anti-racisten te zijn.
www.al.com/news/index.ssf/2014/08/rep_...

AgentKrol | 08-08-14 | 12:51

Piet van het Padje | 08-08-14 | 12:45

Volgens deze lieden meende Pol Pot het zo slecht nog niet en er vallen nu eenmaal spaanders als het op de realisatie van de socialistische heilstaat aankomt. Maar wat mij betreft mogen alle aanhangers van de deze club aan het www.google.nl/search?q=primagaz+gasfl...

eerstneukendanpraten | 08-08-14 | 12:50

Muxje | 08-08-14 | 12:24
De hele stroom van gelden via de overheid is een inefficiënt en verkwistend systeem. Aan de ene kant belasting heffen en dat via een Byzantijns systeem van aftrekposten en subsidies teruggeven. Voor elke stap is een blik ambtenaren nodig. Opheffen die hap.

7,62x39 | 08-08-14 | 12:48

Waarom geen cursus "maak iets van je leven"?
Dat lijkt me veel nuttiger voor deze specifieke doelgroep.
Alhoewel, als je leeft naar een bepaald sprookjesboek dan hoef je natuurlijk niets van je leven te maken, dat doet het Ding wel, door de wereld opnieuw te scheppen.

Dhr. de Wit | 08-08-14 | 12:46

De Internationale Socialisten. Gewoon een quasi-terroristische, extremistische groepering die net zoveel respect zou moeten krijgen als om het even welke skinhead-groep dan ook. Maar ze zwaaien met het juiste vlaggetje, dus ze kunnen lekker door met roepen dat ze zo zielig zijn, terwijl het feit dat ze bestaan het tegendeel bewijst.

Lees dit stukje maar eens: socialisme.nu/blog/nieuws/40817/wat-vi...

Daar leggen ze zonder schaamte, maar wel met veel ideologische drogredeneringen uit dat ze altijd de kant van de extremistische Islam zullen kiezen. Geen woord over het feit dat de politieke Islam de mensenrechten in de prullenbak gooit, alsmede andere lollige dingetjes waar socialisten beweren voor te strijden, maar in de praktijk laten vallen zodra ze genoeg macht hebben.

Piet van het Padje | 08-08-14 | 12:45

Ashtrey | 08-08-14 | 12:36
Eigenrichting kost tijd en moeite, dat is het grootste nadeel. Wie onrecht is aangedaan en uit rechtvaardigheidsgevoel niet wil dat de dader er beter vanaf komt dan iemand die wel moreel juist handelt kan vergelding beter zelf regelen dan het aan de staat over te laten. De overheid is er in de eerste plaats voor zichzelf.

7,62x39 | 08-08-14 | 12:45

Weet je het nog Kwit:

1) Het waz mijn neef, ik sweer je.
2) Jij rassiest!
3) Iek ook heb zus met schnor.
4) Iek neuk jullie allemaal de moeder.
5) Jij mij laten gaan, oma in Marokko erg ziek.

eerstneukendanpraten | 08-08-14 | 12:44

Hebben ze ook cursus uitkering verkrijgen?
Ik heb er namelijk geen zin meer in hiervoor te werken.

gebrokenvleugel | 08-08-14 | 12:44

Het leger rood pluche regenten zijn de Gekkies , de muesli mannen zijn de slimmeriken .
De Gekkies zijn maar wat blij met hun import , anders waren ze als Gekkies nooit opgevallen en in het ICT leger als stofdoek gediend.

Ik kook ook | 08-08-14 | 12:41

En waar zijn dit soort cursussen voor de gewone Nederlander? Zijn er niet. Je slikt het maar gewoon, als je geen speciale slachtoffer-status hebt. oh, sorry meneertje, drie gewelddadige zigeuners van uw opa afgemept? Ga maar lekker de cel in, want jezelf en anderen verdedigen mag niet in dit land. Maar we gaan tuig dat doorgaans al wegkomt met moord nog wat meer privileges geven.

Piet van het Padje | 08-08-14 | 12:38

@7,62X39 12:28
Eigenrichting is ook niet zaligmakend.

Ashtrey | 08-08-14 | 12:36

Regels zijn regels. Toch? Daar dient de politie zich ook aan te houden en dat doen ze niet altijd. Dus, is het prima dat de mensen weten wat hun rechten zijn. Wel jammer dat je er donder op kunt zeggen dat die mocro's met hun bescheiden IQ daar fout mee om zullen gaan.

Rest In Privacy | 08-08-14 | 12:36

Kn:eukwatrond | 08-08-14 | 12:26
Eigenlijk is randdebiel één woord. Geeft verder niet, al ondermijnt het het punt dat je wilde maken nogal. Op moderne toetsenborden zit gewoon een apostrophe, maar dat eveneens terzijde.
Het liefst zou ik inhoudelijk op je comment ingaan, maar wegens gebrek aan inhoud… enfin, je begrijpt me. Kneus.

7,62x39 | 08-08-14 | 12:35

Misschien is de ongehoorzaamheid te zoeken in hun boekje waarin staat: Wees daarom geduldig volgens het gebod van uw Heer en gehoorzaam niemand die onder hen zondig of ongelovig is.

Dat was het .... | 08-08-14 | 12:35

Wat mij betreft is dat land zo langzamerhand zwaar achterlijk geworden, hoe kun je dit in godsnaam verkopen? Welke onbenullen zitten aan het stuur van die uitkerings circus? Is er echt niks en niemand die iets voor dit land kan betekenen en hier paal en perk aan kan stellen?

lanexx | 08-08-14 | 12:34

Eigenlijk zou iedereen zo'n cursus moeten kunnen volgen. Gesubsidieerd.
Waarom krijg ik als blanke autochtoon hier nooit de gelegenheid voor?
Inmiddels is de behoefte aan dergelijke trainingen juist vooral bij de gehele 'burgerij' aanwezig, gezien gedrag, kennisniveau en m.o. van het korps politiefunctionarissen en diverse vormen van boa...

lustkapper | 08-08-14 | 12:33

@nuisz | 08-08-14 | 11:58
Daarmee zeggen ze dat ze geen Riffijnen zijn. Dat is nogal een dingetje voor de Mocro's.

Afgeschminkte Bassie | 08-08-14 | 12:29

Daarom.
'Better call Saul'.

Nacho_Vidal | 08-08-14 | 12:28

Ashtrey | 08-08-14 | 12:22
Voor een proces-verbaal voor de verzekering ja. Tegenwoordig kan dat gelukkig online omdat de politie ook liever geen mankracht besteedt aan, nou ja, dienstbaar zijn. Een burger in een situatie waarin hij afhankelijk is van de politie is in dit land in bad shape.

7,62x39 | 08-08-14 | 12:28

Goh, opvallende naam ook"Stichting Aknarij". Heel Nederlands ook... althans, het woord "stichting". De rest van de naam geeft al aan waar dit tuig met hoofd en hart zit: In Marokko. De handen zitten iig in de Nederlandse subsidie-ruif (en de tassen, jassen en zakken van de kufar, om portemonnees, sleutels en smartphones te stelen).
Ik voorspel dat Aknarij nog een lang, gesubsidieerd leven voor de boeg heeft, mits de accountants en controleurs een oogje dichtgeslage... eh.... dichtknijpen.

klimgek | 08-08-14 | 12:28

Voor een proces-verbaal voor de verzekering ja. Tegenwoordig kan dat gelukkig online omdat de politie ook liever geen mankracht besteedt aan, nou ja, dienstbaar zijn. Een burger in een situatie waarin hij afhankelijk is van de politie is in dit land in bad shape.

7,62x39 | 08-08-14 | 12:26

7,62x39 | 08-08-14 | 12:19.Jij bent zeker een van die rand debielen, die uit zo,n paard van troje is gekropen.

Kn:eukwatrond | 08-08-14 | 12:26

Hieruit blijkt dat niet alleen die jeugdige ettertjes een probleem zijn maar dat het de gehele marokkaanse gemeenschap is die zich afzet tegen de nederlandse maatschappij en op alle lagen tegenwerkt.

sinar2 | 08-08-14 | 12:26

Knap dat deze subsidiestroom op zijn minst inzichtelijk is gemaakt. Je wil niet weten hoeveel schimmige subsidie, belastingvrijstelling, ordinair jatwerk etc. nog onder de radar van de publieke opinie blijft. Enige wat je nog kan doen als roverheid is strak het mes erin: NPO van 300 naar 200 mln, dat werk. en tada: NPO leeft nog steeds met dezelfde weg-met-ons prietpraat journalisten.

de Voorzittert | 08-08-14 | 12:25

Huh wat twee keer? Kreeg toch echt een server error na de eerste keer.

Don Bomgordello | 08-08-14 | 12:25

Die subsidie is een verlengstuk van de subsidie voor kickbox lessen,en survival tripjes in de Ardennen.
ISIS en syriëgangers moeten wel goed voorbereid worden toch? Wat een faalland zijn we toch geworden de laatste 40 jaar.

deraderendraaien | 08-08-14 | 12:25

@7,62x39 12:19: Mee eens, het is goed om je rechten te kennen, en zeker nuttig voor jongeren die al dan niet terecht een grote kans hebben om met de politie in aanraking te komen. Maar te gek voor woorden dat dit gesubsidieerd wordt. Ik ben trouwens in het algemeen niet zo'n fan van subsidies.

Muxje | 08-08-14 | 12:24

kutvolk, gewoon keihard bashen, subsidies stopzetten, buurtgebouwen sluiten, moskeeën plat en optyfen uit Nederland

Occipitaalcasibus | 08-08-14 | 12:24

Het zou de politie sieren als ze allemaal gewoon niet meer kwamen opdagen morgen. Zoek het zelf maar uit, tyfusland, met je grote muil.

Don Bomgordello | 08-08-14 | 12:24

Het zou de politie sieren als ze allemaal gewoon niet meer keamen opdagen morgen. Zoek het zelf maar uit, tyfusland, met je grote muil.

Don Bomgordello | 08-08-14 | 12:24

@Fatwabuster 12:22
;)

Ashtrey | 08-08-14 | 12:23

De subsidie is o.a. afkomstig van de EU.

Leon Tosti | 08-08-14 | 12:23

@Ashtrey | 08-08-14 | 12:20

Hahaha.... alles kan... toch? ;-)

Fatwabuster | 08-08-14 | 12:22

@7,62X39 12:19
Nou nou nou. Tot je ze een keer nodig hebt.

Ashtrey | 08-08-14 | 12:22

Vorige regeringen hebben het paard van troje naar binnen gehaald .en nu word er geoogst door de valse invallers en het word nog veel gekker ,let maar op.

Kn:eukwatrond | 08-08-14 | 12:22

Nederland is de weg kwijt. Helaas.

L.E. Raar | 08-08-14 | 12:20

@Fatwabuster 12:15
Of is het gewoon net als je besneden lul omdat het kan?

Ashtrey | 08-08-14 | 12:20

Iedere burger zou een dergelijke cursus moeten volgen. De politie kent ook al haar rechten en weet ook hoe ze er zo goed mogelijk mee weg komt om burgers te naaien. Als het het woord van een burger tegen dat van een agent is wordt door een rechter in beginsel de agent geloofd. Vooral Marokkanen voelen het het meest, maar in het huidige repressieve klimaat zijn wij allemaal feitelijk overgeleverd aan de gewelddadige onderdrukkingsmacht van overheidswege die de politie is. Ons burgers wordt wijsgemaakt dat Marokkanen de vijand zijn, maar van onze eigen overheid hebben wij oneindig meer te vrezen. Fuck de politie, ACAB.

7,62x39 | 08-08-14 | 12:19

@Ashtrey | 08-08-14 | 12:05

Hey Asbak... ik zal het proberen?

Fatwabuster | 08-08-14 | 12:15

Op zich kan het weinig kwaad om jongeren te leren wat hun rechten en plichten zijn. Ik kan het me zelfs voorstellen dat je ze dat op school leert. Weten wat een politieagent wel en niet mag als hij je aanhoudt, en op welke manieren je wel, en expliciet niet, verplicht bent om mee te werken, kan erg nuttig zijn. We leven immers nog steeds in een samenleving waar agenten vaak "Hé, je mag mij niet filmen" blêren als je op de openbare weg een camera in je hand hebt, en om nu te zeggen dat je er maar op moet vertrouwen dat de politie te allen tijde de regels 100% goed kent en naleeft... Niks mis met je rechten kennen, en weten wanneer je in je recht staat.

Alleen ben ik wel bang dat er, om het licht te formuleren, een discrepantie zit tussen de manier waarop die cursus verwoord wordt, en de daadwerkelijke inhoud van die cursus.

Nietvoordekat | 08-08-14 | 12:14

Ja maar wat had je anders van de linkse landverraders verwacht?! Ik herhaal het weer, het zijn de NSB'ers van deze tijd.

Wonderful-Life | 08-08-14 | 12:14

Uw roep om dit soort ongein niet langer te subsidiëren is te billijken maar zou natuurlijk een ramp zijn voor de opbouwwerkers die zulke cursussen bedenken, door-ontwikkelen en uiteindelijk moeten geven. Ik vind dat we ieder zijn ruim geitenwollensokken salaris moeten gunnen (50 á 60duizend euro)

josef kuijpers1852 | 08-08-14 | 12:13

Wie geeft de subsidie, welke wethouder is verantwoordelijk?

i-Wonder | 08-08-14 | 12:12

Ook erg is dat de staat de mensen die dit land na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd nu gewoon laten creperen in hun eigen poep en plas, om "zorgkosten te sparen", maar dat er voor het opruien van volksvreemde elementen tegen de politie en het leren van kickboxen om de autochtone bevolking verrot te kunnen trappen blijkbaar altijd wel volop geld genoeg is!!

du Roi Soleil | 08-08-14 | 12:11

@Ik ben benieuwd wat er gebeurt als alle vormen van subsidie worden stopgezet.
Koning Willy | 08-08-14 | 12:00

Dan heeft half Nederland geen huis meer.

Willem van Rood | 08-08-14 | 12:10

Gelukkig hebben we door alle door dit soort "adviesburootjes" geslagen bruggen helemaal geen problemen meer met allochtone jongeren. Oh wacht...

PrinsesStoepje | 08-08-14 | 12:10

Het wordt steeds duidelijker dat dit land bestuurd wordt door een stelletje van de pot gerukte idioten. Waarschijnlijk gaan we binnenkort de dijken doorsteken en het land weer onder water zetten. Oh, wacht.......

Polletje Piekhaar | 08-08-14 | 12:09

Er zijn nu eenmaal krachten actief die de gehele Nederlandse samenleving willen ontwrichten.
Het onmogelijk maken van de politie om haar werk nog te doen is maar één van hun tactieken.

du Roi Soleil | 08-08-14 | 12:07

Gewoon cursus "bootcamp":
openaccess.leidenuniv.nl/bitstream/ha...

Lekker hout kappen en kanalen met de hand graven. Lekker goedkoop en daar is niets mis mee voor dit soort geldverslindende lui. Rechten horen bij plichten en vrijheid hoort bij verantwoordelijkheid. Dit soort lui parasiteert alleen op "rechten en vrijheden" die ze een ander misgunnen.
Anders moeten "staat der slappelingen" maar overstappen op het systeem van "three strikes": lange opsluiting na 3 misdrijven.
en.wikipedia.org/wiki/Three-strikes_la...

matrixbluepill | 08-08-14 | 12:07

Sowieso alle subsidies stopzetten en daarna een voor een bekijken of het nog nut heeft. Denk dat je dan nergens subsidie aan hoeft te verstrekken..

NogSteedsNiet | 08-08-14 | 12:05

@Fatwabuster 11:59
Kan jij weleens een zin afsluiten zonder een uitroepteken?

Ashtrey | 08-08-14 | 12:05

Stoppen met rondpompen van geld en zeker subsidies aan dit soort vage clubjes. Als ze zo graag hun rechten willen weten, gaan ze maar in Leiden studeren. Wellicht dat ze zich dan nog eens nuttig kunnen maken voor de maatschappij. Dit soort eenzijdige voorlichting/training is slechts gericht op negativiteit en irritatie. Maakt alleen dingen kapot!

hxl | 08-08-14 | 12:04

Weg met ons!
Weg met ons!
Weg met ons!

Weg met ons!

Dick Luyenlomp | 08-08-14 | 12:03

Al jaren geleden hoorde ik op een winkelplein twee kleine Marokkaantjes van een jaar of 10 trots vertellen dat ze een cursus "vluchten voor de politie" hadden gevolgd. Dit soort cursussen is niks nieuws.

Nivelleermarionet | 08-08-14 | 12:02

Kijk ook even wat die Aknarij-figuren nog meer aanbieden: een workshop oranje groenten tgv Koningsdag, maarrrr ook "gezond bewegen en eten met kinderen". Dat is mooi. Wellicht dat Monsieur Obesitas ook een beetje meehelpt de Rifaapjes op hun stoel te houden.

ole guapa | 08-08-14 | 12:01

Ik ben benieuwd wat er gebeurt als alle vormen van subsidie worden stopgezet.

Koning Willy | 08-08-14 | 12:00

Schaf goddomme nu eindelijk dat hele subsidiecircus af.... al die verdomde allochtone belangenclubjes voegen in het geheel niks toe aan ons land in het algemeen en de integratie in het bijzonder!

Kappen met die ridicule onzin en rap een beetje!!!

Fatwabuster | 08-08-14 | 11:59

Waarom zetten ze zo duidelijk op hun site dat ze "Zuid" Marokkaans zijn? www.aknarijwest.com/

nuisz | 08-08-14 | 11:58

-weggejorist-

sjuulke | 08-08-14 | 11:58

Tsja, het is werkelijk bizar. Belastinggeld wordt ingezet om de rechtstaat te ondermijnen. Daarnaast vraag ik me toch weer eens af. Is dit nu wat men integratie verstaat? Denk men werkelijk dat immigranten hierbij gebaat zijn?

Parel van het Zuiden | 08-08-14 | 11:57

Dit land --> :')

el burro | 08-08-14 | 11:56

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland