Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ja maar, zij begonnen!

Ja wat zou Fortuyn daar nou eens van zeggen? De erfenis van Pim gaat nooit verloren, en al helemaal niet in de Rosenstraße in Rotterdam-Zuid. Dat is immers de bakermat van Messiaanse erfenissen en wie daar mee fuckt heeft een serieus probleem. Neem nou de posterplakkerts van karakterpartij en zetelmagneet D66. Die dachten dus even het porum van Pechtold over het smoelwerk van lijst vijf Stuger te plakken. De brutaliteit! Stuger is goedverdoemme de nieuwe Pim. Slechts door het kordate optreden van de beschermheren der Heilige Fortuyniaanse Erfenis is onze vrijheid van spreken op het allerlaatste moment gered van de ondergang. Gelukkig kunnen we nu zeggen wat we denken en doen wat we willen en echt schoon schip maken. Daarom een driewerf houzee voor deze helden. Opdat Lijst Vijf maar veel zetels mag halen. Want vergeet niet lieve glazenwassers en vastgoedbezitters: Pim zou het zo gewild hebben.

Reaguursels

Inloggen

at your service

zeeuwslammetje | 22-11-06 | 12:35

Ben onder de indruk wat Moestuin heeft te melden. Echter zeer jammer, het is historie. Pim Fortuyn is niet meer en vele huidige politicie hebben stukjes van zijn beleid overgenomen. Jammer, Nederland heeft hier een enorme kans om te stijgen door links "afgeknald" te zien.
Zelfs in huidige debatten wil het overgrote deel zich niet conformeren aan Pim Fortuyn maar heeft wel een deel van zijn waarheden overgenomen.
Stem alstublieft niet links, dan is alles verloren.

Nestor-F | 21-11-06 | 23:38

links heeft Pim vermoord! Pim zei:

"Ik zal niet zeggen dat Nederland vol is, maar wel behoorlijk druk. In mijn ogen zelfs een beetje te druk", tijdens zijn inauguratiespeech bij Leefbaar Nederland.
(TV-journaal 26 november 2001)

"De multiculturele samenleving is voor velen niet zo gezellig. Mensen schrikken van teveel talen, teveel culturen. Ze zien criminaliteit, verpaupering, en voelen zich ontheemd in hun eigen stad".
(Bron: AD Tijdsdocument, de opkomst, moord en nasleep)

"Als je hier in de Polder een beetje scherp debatteert, roepen ze al snel dat je ruzie maakt. Dat is natuurlijk helemaal niet zo. Ik weet best dat er in de politiek compromissen gesloten moeten worden. Ik ben niet gek. Maa dat betekent niet dat je je uitgangspunten met een mond vol meel moet uitdragen".
(Bron: AD Tijdsdocument, de opkomst, moord en nasleep)

"Ik heb d'r zin an. At your service", tijdens de inauguratiespeech bij Leefbaar Nederland.
(TV-journaal 26 november 2001)

"Ik word de nieuwe minister-president. Vergis je niet, ik word de nieuwe minister-president", roept een geëmotioneerde Fortuyn nadat het bestuur van Leefbaar Nederland hem de wacht heeft aangezegd.
(Bron: TV-journaal, 9 februari 2002).

"Weg met het subsidiesocialisme. Het heeft ertoe geleid dat miljoenen mensen aan de kant staan en niet meer weten hoe plezierig het is om iets te ondernemen. Weg bij dat loket, want daar krijg je wel je geld, maar moet je ook je ziel inleveren", tijdens zijn inauguratiespeech bij Leefbaar Nederland.
(Bron: AD Tijdsdocument, de opkomst, moord en nasleep).

"It's a bloody shame!"
(Stopwoord dat Fortuyn te pas en onpas gebruikte)

"Dit moet stoppen, deze demonisering. De heer Kok moet stoppen om mij in een hoek te stoppen. U bent ook MIJN minister-president, meneer Kok", na het "taartincident" tijdens de persconferentie van "De puinhopen van Paars".
(Bron: TV-journaal 13 maart 2002)

"Ik heb alles ingezet: mijn geld , mijn carriére, mijn psyche, alles!"
(Bron: LPF website)

"Ik denk dat ieder mens een opdracht heeft in zijn leven. Het is mijn taak om te doen wat ik nu doe. Dat komt neer op een complete verbouwing van dit land. Dat lukt het best als ik minister-president word."
(Bron: AD-Tijdsdocument, nooit gepubliceerd dubbelinterview met Melkert)

"Ook al word ik geen premier dan ben ik het toch. Zo word ik ook door heel veel mensen gezien. De politiek schreeuwt om een turn around, dan moet je de dingen voordoen. Precies, politiek op lokatie."
(Bron: Interview met Elsevier, 1 september 2001)

"Het is niet een kwestie van u vraagt en wij draaien. Wie veranderingen in dit land wil, zal in beweging moeten komen!"
Uitspraken over de Islam

"Als ik het juridisch rond zou kunnen krijgen, dan zou ik gewoon zeggen: er komt geen islamiet meer binnen! Maar dat kan ik niet rond krijgen. De islam is achterlijk, ik zeg het maar, het is gewoon een achterlijke cultuur".
(Bron: Volkskrant, 9 februari 2002)

"Heb ik weleens eerder met moslims gesproken? Ik ga zelfs met ze naar bed, meneer de Imam. En daar zetten de gesprekken zich met een behoorlijke diepgang voort. Maar ik moet toegeven dat ik nu voor het eerst me een échte imam aan tafel zit." als antwoord op een vraag van "imam" Abdullah Haselhoef.

"Binnen het islamitisch cultuurgebied zijn vrouwen ondergeschikt aan mannen. Dan zeggen ze wel dat die vrouwen zich uit vrije wil helemaal met een hoofddoek bedekken. Ammehoela! Ik wil een massieve emancipatiepolitiek voor achterstandsbuurten waar deze vrouwen wonen. Die meiden op de universiteit met een hoofddoekje, prima. Ik maak me veel meer zorgen over die woonwijken waar islamitische vrouwen beperkt zijn tot het huishouden en wat winkelen. Dat vind ik een grof schandaal."
(Bron: AD Tijdsdocument, de opkomst, moord en nasleep)

'Je moet de moskeeën zien als mantelorganisaties. Dat betekent: controleren wat daar wordt gezegd. Een fundamentalist die roept dat onze vrouwen hoeren zijn en homo's minder dan varkens is aan de beurt. Dan moet er worden opgetreden. Punt. De CPN is in Nederland nooit verboden, maar de BVD infiltreerde wel. Zo hoort het. Goed kijken wat er gebeurt.
(Bron: Interview in Elsevier met Hugo Camps, 01-09-2001)

"Christelijke inwoners in Nederland, zoals op de Veluwe, hebben moreel meer rechten dan islamitische nieuwkomers, omdat christenen al eeuwenlang hebben bijgedragen aan de opbouw van ons land".
(Bron: NOS, 3 februari 2002)

"Op de vraag of hij een islam-hater is, zegt de lijsttrekker van Leefbaar Nederland: "Ik haat de islam niet. Ik vind het een achterlijke cultuur. Ik heb veel gereisd in de wereld. En overal waar de islam de baas is, is het gewoon verschrikkelijk"
(Bron: interview met Volkskrant, 9 februari 2002)

Over andere politici

"Vrouwen als Netelenbos, Jorritsma en Sorgdrager zitten op die plekken omdat ze een vagina hebben", over de excuus-truusen in de politiek

"Minister Borst is een grotere bedreiging voor de Nederlandse volksgezondheid, dan Osama bin Laden", refererend aan de wachtlijsten.
(Bron: Kersttoespraak 2001 in Business Class, RTL5)

"Kok is een ramp".
(Bron: AD Tijdsdocument, de opkomst, de moord, de nasleep)

"Wouter Bos, dat is een lekkere vent, daar zie ik wel wat in"
(Bron: TV)

"Eigenlijk de enigen waar ik niks mee heb, maar dat vind ik ook niks, zijn die krullenbollen van D66."
(Bron: Interview met De Volkskrant, 9 februari 2002)

"Paars heeft de kas geplunderd. Melkert laat onbetaalde rekeningen achter (ESF-fraude). We beloven geen lastenverlichting, maar we willen een rechtvaardiger belastingsysteem dat de de werkelijke koopkracht per bevolkingsgroep in het oog houdt."
(Bron: De Telegraaf, 4 mei 2002, vergelijking van verkiezingsprogramma's)

"Jan Marijnissen is in een recent verleden ook een factor van betekenis geworden. Hij heeft op een briljante wijze een deel van het electoraat een stem gegeven. Ik bewonder die man zeer."

"Kok is bang voor mij. Niet alleen vanwege mijn intellectueel geweld, maar omdat hij een kwaad geweten heeft. Voor Kok telt alleen de BV Kok vooruit. Kok zou nooit het besluit om weg te gaan hebben genomen als hij geen zicht had op de contouren van een volgende carrière. In Brussel of elders."

"De inzet van Paars was het breken van de regentencultuur. We hebben alleen maar nieuwe regenten gekregen, nu dan van de PvdA. Ook daarom is het tijdperk Lubbers nooit afgesloten."

"Dat iemand als mevrouw Borst acht jaar lang mag falen op zo'n post is van een ongekend cynisme."

"Het siert Bolkenstein dat hij het probleem van de islam op de agenda heeft geplaatst, maar verder is hij niet gekomen. Bolkenstein is geen conceptualist. Hij wist niet wat machtsvorming is, en daarom is hij als politicus overschat."
(Bron: Interview met Elsevier, 1 september 2001)Immigratie

"Ik sta voor dit land, voor alle mensen die hier zijn, dus ook de mensen die van buiten zijn gekomen. Maar absoluut niet voor de mensen die nog willen komen. De grenze gaan écht dicht. Hier komen geen echte asielzoekers. Dat is het grote probleem. Negentig procent is economisch vluchteling".
(bron: AD Tijdsdocument)

We moeten stoppen om de grenzen wagenwijd open te zetten. Laten we eerst de problemen met de aanwezige immigranten oplossen. Iedere huisvrouw kan u vertellen dat u eerst de kraan dicht moet draaien als u gaat dweilen."
(Bron: TV)

"Veertigduizend asielzoekers per jaar, dat is in vier jaar tijd een stad van een omvang van Groningen. Dat moeten mensen zich eens even goed realiseren. En dan veelal; enkele reis onderklasse."
(Bron: interview met Volkskrant, 9 februari 2002)Over natuur en milieu

"Die broeikaspraatjes maken me doodziek"
Van de milieubeweging moest Fortuyn weinig hebben
(Bron: AD-Tijdsdocument)

"Een milieuprobleem? Dat bestaat helemaal niet in Nederland"
(Bron: AD-Tijdsdocument)

"Wij wonen hier in een stadstaat en niet in een land. Je moet wel een paar parken goed onderhouden hoor, maar dat is het dan."
Fortuyn vond natuurbeheer niet nodig en moest zelfs erg om het idee lachen
(Bron: AD-Tijdsdocument)

"De troep die mensen op straat gooien vind ik een groot maatschappelijk probleem (...). Moet u hier in Rotterdam de stad eens zien als er weer eens een feestje is geweest. Wat een onfatsoenljke mensen en wat een onfatsoenlijke overheid die niet genoeg bakken neerzet, denk ik dan"
Fortuyn over een milieu-aangelegenheid die hem wel bezighield. (Bron: AD-Tijdsdocument)

Over zichzelf

"Het is een Nederlandse gewoonte om van het haalbare uit te gaan. Ik plaats daar tegenover dat het dénkbaar moet zijn en kijk dan of het haalbaar is."

"Met gelijkheid heb ik niets. Wel met gelijkwaardigheid,
maar dat vind ik écht iets anders. Als mens staan we allemaal naast elkaar. Maar niet iedereen is gelijk en dat vind ik wel mooi. Juist de verschillen zijn interessant. Ik acht mezelf niet hoger dan anderen, maar wel anders. Dat wordt vaak versleten voor ijdelheid en arrogantie, maar dat gevoel heb ik daar niet bij."

"Ik ben een driftig man: mijn emoties moet ik natuurlijk kunnen beheersen, maar dat lukt niet altijd."
(Bron: In de Telegraaf, 19 februari 2002)

"Wat ik wil is een Kennedy-achtige uitstraling. Open, stijlvol en energiek.''
(Bron: boek, In de ban van Fortuyn)

"Als je onsterfelijk wilt worden, moet je wel op tijd doodgaan".
(Bron: Jan 't Hooft, in een terugblik op Fortuyn, 10 mei 2002)

"Ik ga er in beginsel van uit dat men mij de waarheid vertelt en kom dus wel eens bedrogen uit. Dat is nu eenmaal de prijs die je betaalt voor vertrouwen. Dat is ook niet zo erg. Het is in ieder geval beter dan leven in achterdocht.''
(Bron: Interview dagblad Trouw, De Tien Geboden, 1998)A-sociale instelling?

,,Ik ben er niet voor de bankzitters, voor de mensen achter de geraniums. Die zijn voor Melkert en Rosenmöller. Ik ben er voor de mensen die iets van hun leven willen maken. Die zeggen: we leven maar één keer. Die zeggen: kan niet bestaat niet. Die mensen willen we helpen.''

"Wij laten de burgers aan de onderkant niet barsten', we gaan ze aanmoedigen.''
(Bron, uit "Ontembaar medium door Jutta Chorus)

"Ons voorstel is de WAO te splitsen in twee verzekeringen: de bestaande WAO voor ziekten die door het werk zijn veroorzaakt en een nieuwe, liefst particuliere vezekering voor andere ziekten. Op deze wijze wordt de toestroom beperkt en voorkom je dat werkgevers alleen kerngezonde mensen aannemen."
(Bron, De Telegraaf, 4 mei 2002, vergelijking verkiezingsprogramma's)Over oorlog

"Hoe graag ik het ook zou willen: absoluut pacifisme is in deze eeuw - na de uitroeiing van zes miljoen joden - iets heel moeilijks geworden."

"Ik kan de redenen die worden aangevoerd om de bombardementen te rechtvaardigen wel begrijpen, maar ik vraag me af of het op de lange duur zal helpen."
(over de oorlog in voormalig-Joegoslavië)

"Niets doen lijkt even gemakkelijk te beargumenteren als ingrijpen. Ik word van die almaar durende televisiebeelden verschrikkelijk depressief."

"Welke keuze je ook maakt, ze is in alle gevallen afschuwelijk. Dat is het dilemma.''
(Bron: Interview met dagblad Trouw, 1998)"Indien het hier in 't Vaderland zoo gelegen is, dat men de waarheid niet mag spreken, zoo ist er ellendig gesteld. Nochtans zal ik die spreken, zoo lang als mijn oogen open staan."

- Michiel Adriaanszoon de Ruyter"Hoe abject uw mening ook is, ik zal uw recht verdedigen om hem te uiten"

- Voltaire"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable"

- John F. KennedyKan niet, bestaat niet

Naief? Wellicht, maar dan hoop ik dat wel de rest van mijn leven ook te blijven. Ik heb geen zin in een leven, waarin achterdocht en gekonkel regeert.
(bron: voorwoord toenmalige website LPF)

Kan Niet ligt op het kerkhof, en Wil Niet ligt ernaastOver de seculiere maatschappij

"We hebben er in onze contreien wat eeuwen overgedaan en er rivieren bloed voor vergoten, maar het uiteindelijk voor elkaar gekregen : de scheiding van Kerk en Staat. Godsdienstige overtuiging en kerkelijke organisatie zijn volstrekt particuliere zaken. Het is de zaak van de burger zelf en de overheid treedt daar zeer terughoudend tegenover op. Tegenhanger daarvan is dat niemand in het publieke domein op ongevraagde en ongewenste manier wordt geconfronteerd met deze overtuiging!"

moestuin | 21-11-06 | 22:29

Stuger ? Da's toch een kruising tussen een Stuka en een Luger ?

Zondervan | 21-11-06 | 18:03

@ Superstijlloos
Jullie zijn nú toch in de media met dit verhaal...
Krijg je een keer aandacht is het wéér niet goed.

Patrick Bateman | 21-11-06 | 17:37

-edit fucked met L5 -

superstijlloos | 21-11-06 | 17:08

Wannebe Pim Fortuyn.. Get a life

WESTHAMMER | 21-11-06 | 16:07

At your service.

silverbullyt | 21-11-06 | 15:20

@Traag 21-11-06 @ 13:43:
Had 'ie werk dan?

koerbagh | 21-11-06 | 14:39

@ tipo 21-11-06 @ 14:25
Volgens mijn wegingsfactor heb je CDA en PvdA onderschat terwijl PVV en EenNL meer dan 2x te veel hebben. Kijk morgen maar!

[-InFiDeLz!-] | 21-11-06 | 14:38

haha! Die AD-lezers gaan helemaal los (aantal stemmen: 23.651):
www.ad.nl
Na mijn geheime wegingsfactoren er op los gelaten te hebben, kom ik op de volgende uitslag:
Cda: 31
Pvda: 29
SP: 28
VVD: 23
PVV: 13
CU: 7
GL: 6
Eennl: 5
D66: 3
PvdD: 2
SGP: 2
LPF: 1

Dat wordt 4 jaar formeren en dan weer naar de stembus.

tipo | 21-11-06 | 14:25

De tyfus voor D66, ik hoop dat die plakkerts het slachtoffer zijn geworden van een partijtje zinloos geweld (alhoewel, in dit geval een uitzondering mag worden gemaakt)...

Lachende Scheerkwast | 21-11-06 | 14:03

Was ik toch bijna de meest walgelijke politieke spot vergeten.
Je kan mij van de wereld schieten maar mijn ideeen niet wegslaan: www.youtube.com/watch?v=8qaD-XVAUV4

spooky | 21-11-06 | 13:54

Het mooie is dat die Stuger zijn baan heeft opgegeven hiervoor.

Traag | 21-11-06 | 13:43

@TM
Precies. Ik weet zeker dat ze anders zouden kletsen als men, zoals ik, had ondervonden hoe goed het in 0031 gaat. Bof ik even om ziek te worden tijdens werkloosheid.

Erikje | 21-11-06 | 13:29

@Erikje : Ach ja, het geheugen is maar kort in Nederland. Maar je hebt volkomen gelijk hoor, lees nog maar eens door wat GeenStijl zelf allemaal voor bagger stortte in die tijd...

TM | 21-11-06 | 13:22

Als D66-stemmert moet ik jullie complimenteren : "Neem nou de posterplakkerts van karakterpartij en zetelmagneet D66." is toch wel een hele mooie zin... lol!

BTW, volgende keer niet vergeten te melden graag :

"D66 liet zich niet uit het veld slaan en is gisteravond gewoon doorgegaan met plakken na een bezoekje aan het politiebureau."

@Spitter 21-11-06 @ 13:14 : Stem D66, dan weet je zeker dan je deze keer niet verneuqt wordt door je partij omdat ze met anderen gaan regeren die je niet ziet zitten... *grijns*

TM | 21-11-06 | 13:19

Het lijkt er wel op dat we met al dat verkiezings gel*l vergeten zijn wat die Balkenende met zijn kliek ons geleverd heeft in de afgelopen jaren.
Twee jaar geleden viel de hele bevolking over die Grevo. Nu wordt ie weer opgehemeld. Hé Balk, waar blijft het beloofde zoet? Of is dat die vijftig euris die we mochten ontvangen van je hoofdroofridder Zalm.

Erikje | 21-11-06 | 13:19

Al dat VVD en LPF gespuis uitroeien.

MasterAB | 21-11-06 | 13:15

waar blijft dat stemadvies?

Spitter | 21-11-06 | 13:14

@1oog 21-11-06 @ 13:00
Ik gok 4 zetels.
3 zetels door D66 aanhang.
1 zetel door Fatma aanhang.

Kaan78 | 21-11-06 | 13:13

@Miggerd 21-11-06 @ 12:52 Haha roflol.
Ik heb m'n aanstaande schoonouders gebeld en dat mag niet, dat is niet halal.

harry de leipe | 21-11-06 | 13:04

@1oog: ik niet.

blikjegrolsch | 21-11-06 | 13:01

Ik ga zo lachen als D66 morgen 6 zetels haalt..

1oog | 21-11-06 | 13:00

LPF mensen zijn gewoon erger dan moslims.
Heb je wel eens een moslim een poster van een andere partij van de bord af zien trekken?

Kaan78 | 21-11-06 | 12:57

Plakoorlogjes zijn van alle tijden. Leve het land waar dit nieuws is!

Dr. Mabuse | 21-11-06 | 12:56

Traptrekkers en Pechteauldplakkers, doe me een lol en hef beide partijen op, het liefst vandaag nog.

De echte mora | 21-11-06 | 12:55

Ik vind de debatten kinderachtige verwijten spelletjes worden... en hetzelfde geldt nu dus ook voor de partij-proganda... Triest, zielig, inhoudsloos en vooral tendentieus en onnodig kwetsend...

His Goofness | 21-11-06 | 12:53

@Harry de Leipe. Zal ik jou eens even lekker in je kont neuqen?

Miggerd | 21-11-06 | 12:52

LOL@finnish humor 21-11-06 @ 12:40

sjaakdeslinksesul | 21-11-06 | 12:50

@baba4oog 21-11-06 @ 12:45 Ik ben genaturaliseerd tot marokaan en kan ik die filmster van een eerder topic niet als 2e vrouw huwen.
Je moet voor een mooie vrouw van 21 wat over hebben .

harry de leipe | 21-11-06 | 12:49

eigen plakbord eerst!!
p.s. stem sgp!!

daskapitalist | 21-11-06 | 12:46

Doen die nog mee joh, die LPF? Hij hep haar op zn kop die Luger. Zal ie wel een seksuele afwijking hebben ter compensatie

LibertasSimplex | 21-11-06 | 12:45

@ harry de leipe 21-11-06 @ 12:39
u stemt sgp of is u moslim geworden ?

baba4oog | 21-11-06 | 12:45

Pim had af en toe nog wat zinnigs te melden, dat is me bij deze knakker nog niet opgevallen.

Turbo-Tinus | 21-11-06 | 12:44

Het zijn altijd al wilden geweest al wat zich rechts van Rutte bevindt, heb me altijd verbaasd hoe het mogelijk is dat een zo keurig verzorgd heer als Fortuijn van dat trainingspakken gepeupel als voornaamste aanhang had.

Zwadderneel | 21-11-06 | 12:44

Ik moet toch wel een beetje om lachen. Er schijnt in de Tweede Kamer in een afgelegen hoekje een zetel vrij te zijn en D66 (heeft niets, wil niets en kan dus ook niets) en de LPF (wil alles en kan daarom niets) vechten er om.

Rest In Privacy | 21-11-06 | 12:44

Enkele dagen later behaalde lijst 5 o zetels, en D66 1 zetel.

AdolfJoling | 21-11-06 | 12:44

@pringleshapedturd: dat is het 'm nou juist. Ze wáren allemaal samen. Totdat het uit elkaar klapte.

Dada_ | 21-11-06 | 12:43

Weet je wat ik zo typerend vind aan die Pim opvolgers/napraters, steeds maar weer nieuwe partijtjes en ruzie, ruzie en nog eens ruzie. Ze kunnen beter met z'n alle fuseren en het de Chaos Partij noemen...

pringleshapedturd | 21-11-06 | 12:42

aah, ik heb toch een zeker gevoel van compassie met D66; toch maar stemmen op Pechtold, of op die gast die van die ladder is geschopt?

zugi | 21-11-06 | 12:41

Pim had goede ideeen, helaas is ie deaud dus zijn goede ideeen zijn niet meer. Jammer dat je van die lijkenpikkers hebt die zijn naam proberen te misbruiken voor eigen gewin.

HJdeT | 21-11-06 | 12:41

de ladder kwam ...... van ondereeeeeeeeeen

finnish humor | 21-11-06 | 12:40

Die Pim had nooit mijn stem gekregen .
De reden is simpel een homo krijgt van mij niet wat hij wil ik ben geen robbie w.

harry de leipe | 21-11-06 | 12:39

@lobo
ze distancieert zich daarvan, dan lage niveau... tsss... kom met een paar waardige tegenstanders en ze zal zich alsnog inzetten voor tv-debatten. iemand een suggestie?

Rotte Rat | 21-11-06 | 12:39

Ik mis zetelkannon en publieksfavoriet gonny va noudenallen bij alle debatten.

Lobo | 21-11-06 | 12:36

@JohnMcClane: wie???

blikjegrolsch | 21-11-06 | 12:36

Wat hebben die posters uberhaubt voor zin, laten we het daar eens over hebben!
Alhoewel, vorige week zag ik volgens mij Rutte over een flitspaal geplakt. Dat had zin.

John McClane | 21-11-06 | 12:35

Bedankt, Herr Stüger. Met z'n allen tegen die schattige en weerloze (dat zijn ze toch) D'66-ers. Dat is het nieuws wat we willen lezen.

Dada_ | 21-11-06 | 12:34

Yep, op Zuid is er geen plek voor mietjes!

sjaakdeslinksesul | 21-11-06 | 12:32

treurig vs. triest: wie wint?

Doppelrahmstufe | 21-11-06 | 12:30

De affiche-overplakker kwam van links, ehhh rechts, of toch niet?

Patrick Bateman | 21-11-06 | 12:29

Ies na verkiezingen ook wel afgelopen. Op naar de 0 zetels voor wannabee-Pin. Krijg je trouwens geen rijkssubsidie meer voor je volgende campagne, dus morgenavond hopelijk de laatste aflevering van de soap 'Fortuyn'

[-InFiDeLz!-] | 21-11-06 | 12:27

Neh, ik stem wel Wilders.

MiRRoRMaN | 21-11-06 | 12:27


Ik mis Pim.

Deadkennedy | 21-11-06 | 12:27

Het gezicht van een jojo werd dus over het gezicht van een nono geplakt.

Rho'd Berth | 21-11-06 | 12:26

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland