achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Dag 5. Experts WEER niet naar rampplek MH17

Cue de krokodillentranen bij Timmerfrans. De OVSE + NL experts kunnen WEER NIET bij de rampplek komen omdat onze "vrienden" van het Oekraïnse leger aan het knokken zijn in de regio. Kan de Wall Street Journal nog zo'n vette scrollkaart gemaakt hebben van de MH17-zone, in de praktijk kun je d'r alleen maar op een afstandje naar kijken. Dat wordt dus weer praten, praten, nog een beetje praten, meer praten en nog meer praten. Allemaal met behulp van de VERBINDINGSOFFICIER die NL naar de Oekraïense troepen stuurt om met twee conservenblikjes en een stuk visdraad er tussen een lijntje te leggen tussen koorjongen Snotterfrans en de sluipschutter van het Oekraïense leger, president Porosjenko. We zouden meesnotteren om zo veel malligheid, als het allemaal niet zo vreselijk lief was om te aanschouwen. 'Goed land', yeah right. De moordaanslag op de onschuldige airliner is inmiddels 14 dagen geleden. Er hebben al 140 journo's op de plek rondgelopen. De "vijandige" separatisten hebben de slachtoffers zo goed en kwaad als mogelijk opgeruimd, en onze "vrienden" uit Kiev blokkeren nu onze allerlaatste hoop op een onderzoek waarvan je eigenlijk wel weet dat het toch nooit meer uitgevoerd kan worden. Wat een blamage. Of helpen die EU-sancties tegen Poetin al een beetje?
Max van Weezel: "Niemand bij BuZa weet nog wie vriend of vijand is."
Telegraaf: In Donetsk gelooft niemand in akkoord dat Timmermans in Kiev sloot. SAYGOEDLANDONEMORETIME534.jpg

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.