Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Examens en ramadan: Verenigd Mullahrijk buigt

BrittanniaCrescent.jpg.jpgWel alle stageplekken nog aan toe. Gewoon zomaar WEER bunkerharde haatdiscrimininatie in het onderwijs! Vanaf 2016 vallen de eindexamens in Groot Dhimmitannië samen met de ramadan, in Nederland doet deze situatie zich vanaf 2018 voor. Kan niet hoor, bel het LAKS (Landelijk Allah Kwetsmeldpunt Sgolieren). Daarom het voorstel om de examens te vervroegen, of, als het echt niet anders kan, zo vroeg mogelijk op de dag af te nemen, als de kandidaten nog niet zijn geveld door hongerklop bij de baard van de profeet. Mooi man, dat saamhorige gevoel rond ramadan, als een heel cohort kinderen 's ochtends vroeg moet presteren op de toppen van hun kunnen. Zoals iedereen weet is de ochtend een optimaal tijdstip voor pubers om wakker te zijn en maximale denkkracht paraat te hebben. En sowieso moeten we maar eens kleur bekennen en solidair zijn met onze islamitische medemens. Waarom niet meteen gescheiden examens invoeren? Verplicht schrijven in de richting van Mekka. Alleen nog maar les uit 1 boek, inderdaad, de koran. Geen gedoe meer met VMBO's en gymnasia, vandaag heten wij allemaal madrassa. Schooluniformen weer invoeren: T-shirts met IK BEN EEN MAROKKAAN. Voor jongens dan he, die meids moeten gewoon een niqaab aan want ook als de examens niet in de ramadan vallen, leidt al die aanstootgevende kleding maar af. Als we toch het schooljaar aan het verheragenderen zijn, de zomerverkansie kan wel twee weken eerder beginnen en later ophouden, want al die medelanders die telkens "wij blijven hier" scanderen blijven helemaal niet altijd hier. Die gaan in de zomermaanden terug naar huis (ja heel gek dat noemen ze zelf altijd 'thuis'), dan kan dan zonder dat ze de hoogseizoenprijs moeten betalen. Goed, anders nog iets van uw (gods)dienst, mensen? Nouja, wij zien de bijbehorende rant van ome Pat Condell wel weer op Dumpert verschijnen. Wee het ooit zo trotse Britse Rijk, waar de halve maan nooit ondergaat.

Reaguursels

Inloggen

Hebben we dit jaar in ieder geval een excuus voor de bedroevend lage scores van onze islamitische medelanders. Want ze zullen het dit jaar waarschijnlijk ook al zonder gejatte examens moeten stellen nu de Ibn Ghaldoun geen hofleverancier meer is.

medusa324 | 08-04-14 | 22:58

-weggejorist-

RegseHippie | 07-04-14 | 16:08

Kunnen zij ff lekker de pleuris krijgen met hun remadandandan. Zoiezo. anders ook maar ff alle examens en toetsen op maandag verbieden vanwege kerkgebeuren enzo. en vrijdag altijd vrij want dan moet ik volgens mijn 'donderdag is zuipavond' geloof toch echt ladderzat worden. Dus. als ik heb bij deze een geloof verzonnen. en heel f****** nederland moet zich er aan houden. dus. punt. uit.

DonDonaldDuck | 07-04-14 | 16:00

Wat raar. Als mensen willen vasten mogen ze dat helemaal zelf weten. Een school hoeft daar toch niet aan mee te doen??

cabbit | 07-04-14 | 15:40

En onderwijl wordt in Syrie een christen vermoord omdat ... hij christen is. Lang leve de Islam.

Skyeisthelimit | 07-04-14 | 14:20

-weggejorist-

Labotomy | 07-04-14 | 14:11

Nou zeg geenstijl, wat tendentieus en nodeloos kwetsend weer. Oh, wacht....

bashghost | 07-04-14 | 13:17

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

videtur | 07-04-14 | 13:16

De christen wil wel eens een andere godsdienst .
De keus is tussen de moskee in Brussel of de moskee in den Haag.
Berlijn voor als je met Timmerfrans op weg naar Kiev bent.

Ik kook ook | 07-04-14 | 12:26

Nl is een islamitische land geworden... was het al... bawhahahahahaha!!!

dimitrios007 | 07-04-14 | 12:25

Woehaha! Waar de halve maan nooit ondergaat. Briljant!

Komkommerplukkert | 07-04-14 | 12:21

Dat is nog niets wat betreft Frankrijk :

Wist u dat jonge moslima's eisen om niet te moeten deelnemen aan de lessen sport en biologie, zonder dat dit enige weerslag heeft op hun examenresultaten?
(Bron: Nouvel Observateur)

Wist u dat moslima's afzonderlijke, exclusief aan hen toegewezen, toegangsuren eisen én bekomen in gemeentelijke zwembaden ? (Bron : Revue politique)

Wist u dat moslima-studenten eisen dat ze tijdens hun examen mogen worden begeleid door hun echtgenoot en dat hun examen uitsluitend door een vrouw mag worden afgenomen ? (Bron: Nouvel Observateur)

Wist u dat een moslimorganisatie ('Unir' aan de Université Paris' XIII) het recht van een professor 'behorende tot de westerse cultuur' betwist om het werk van een moslimstudent te beoordelen? (Bron: l'Express)

Wist u dat moslims de afschaffing van het kerstfeest in sommige lagere scholen eisen - en bekomen?

Wist u dat moslimstudenten, onder het mom van de wet op de scheiding van kerk en staat, een verbod eisen op het plaatsen van kerstbomen in scholen, zelfs kleuterscholen ? (Bron: Le Parisien)

Wist u dat moslims een verbod eisen - en bekomen - op het serveren van vlees dat niet hallal is op scholen waar zij in de meerderheid zijn ?

Wist u dat moslims die voor de overheid werken er bijkomende feestdagen eisen voor hun religieuze feesten ?

Wist u dat moslims ruimtes eisen om te bidden in onze colleges, onze lycea en universiteiten ?

Wist u dat moslims in onze scholen, universiteiten en werkplaatsen aan hun vijf dagelijkse gebeden aangepaste uurroosters eisen ?

Wist u dat moslims een aanpassing van onze geschiedenisboeken eisen teneinde er de geschiedenis van hun land en hun godsdienst in op te nemen ? (Bron: Nouvel Observateur)

Wist u dat uit onze schoolboeken alle verwijzingen naar Karel Martel en andere Jeanne d'Arcs zullen worden geschrapt om de Franse moslims niet op de tenen te trappen ?

Wist u dat moslima's eisen om openbare functies (in de administratie, ziekenhuizen, scholen, rechtbanken) te mogen uitoefenen met een hoofddoek op ?

Wist u dat gesluierde moslima's/geneeskundestudentes eisen dat ze enkel vrouwen moeten verzorgen ? (Bron: Le Monde, Le Figaro)

Wist u dat reeds mannelijke artsen in elkaar werden geslagen omdat ze moslima's hadden verzorgd zonder toelating van diens echtgenoten ? (Bron: Le Monde, Le Figaro)

Wist u dat in heel wat Franse scholen waarin vooral leerlingen van afro-maghrebijnse afkomst zitten, opschriften worden aangetroffen als 'Mort aux Juifs', 'Mort aux chrétiens' of ' Vive Ben Laden' ?

Wist u dat bij manifestaties tegen de oorlog in Irak, bepaalde «pacifistische» moslims portretten meedragen van Ben Laden of Saddam? (Bron: Les 4 vérités)

Wist u dat een woesteling, genaamd Djamel, die een jong meisje, Sohane, levend had verbrand, tijdens de wedersamenstelling van zijn misdaad in Val de Marne luidkeels werd toegejuicht ? (Bron: televisiejournaal op France 2)

Wist u dat jonge zwarten en maghrebijnen die een blanke jongeman levend hebben verbrand in een supermarkt in Nantes (in 2002) totaal geen berouw tonen maar integendeel trots zijn op hun daad ? (Bron: Témoignage de l'avocat)

Wist u dat een handboek voor goed gedrag 'Wat toegelaten en verboden is in de Islam', een boek dat al 10 jaar in Frankrijk wordt verdeeld, uitlegt hoe een goede moslim zijn vrouw moet slaan : 'met de hand', 'zonder zweep' of 'houten stok', en 'terwijl hij het gelaat spaart' ? (Bron: l'Express)

Wist u dat islamitische patrouilles door de straten van Antwerpen en andere steden trekken teneinde 'de slechte, racistische blanke flikken in het oog te houden' en hun eigen wetten toe te laten passen ? (Bron: Libération)

Wist u dat nieuwe wetten aan de politie, het leger en de openbare dienst in het algemeen de verplichting opleggen om bij voorrang 'jongeren' uit de migrantenpopulatie aan te werven en dat 35 ondernemingen, waaronder France Télévision, Peugeot en de voedingsketen Casino een contract hebben getekend dat hen ertoe verplicht de voorkeur te geven aan vreemdelingen bij de aanwerving van personeel ? (regerings- en vakbondsbronnen)

Wist u dat in scholen, moslima's hun jas aandoen vooraleer ze aan het bord willen komen teneinde niemand in de verleiding te brengen, dat in basisscholen moslimvaders weigeren om hun dochters les te laten volgen in een klas waarin een onderwijzer de gebruikelijke onderwijzeres vervangt en dat één school zelfs een sluis zonder ramen heeft moeten installeren waarin de leerlingen hun eigen moeder, die van kop tot teen gesluierd is, kunnen herkennen tussen de andere gesluierde vrouwen ? (Bron: Le Monde 09/07/04)

Wist u dat in lagere scholen de leerlingen het gebruik van afzonderlijke kraantjes hebben ingevoerd, het éne gereserveerd voor moslims, het andere voor Fransen, of dat een plaatselijke afgevaardigde van de moslims heeft gevraagd om afzonderlijke kleedkamers te voorzien aan de sportzalen omdat volgens hem 'een besnede zich niet mag ontkleden aan de zijde van een onreine' ? (Bron: Le Monde 09/07/04)

Thoth | 07-04-14 | 12:16

Triest is het dat de vrijheden die links preekt afgenomen worden zodra de moslim op 51% komt. En mischien al wel daarvoor.
Moslims geloven in de totale submissie van de mens aan Alah. Letterlijk. Dus als de Koran zegt dat bananen niet krom zijn is het zo.
Met alle gevolgen van dien.
Volgens hun geloof kun je met niet gelovigen maar 3 dingen doen
-Bekeren
-Submissie (2e rangs burger status) aan islam
-Vermoorden
Het punt is niet dat moslims nu allemaal rondrennen en mensen gaan afmaken maar het feit dat mochten er een paar zijn die het toch doen, de rest niks zegt. Omdat de Koran zegt dat t mag.
Genoeg krankzinnige voorbeelden in Saudi Arabie met hun wetten. En moraal politie.
Ze moeten in onze westerse samenleving nooit de overhand krijgen

ca12nag3 | 07-04-14 | 11:56

Onbegrijpelijk dat Allah er niet voor zorgt dat ze de honger overwinnen.Dat zou toch de triomf van de islam zijn

Overigens mogen moslims voor dit soort zaken van het vasten afzien als ze dat later weer inhalen.

Islamofiel | 07-04-14 | 11:56

Indianaskywalker

Word? IS bedoel je met 15 Shariarechtbanken is de UK.

Klier van Bartholin | 07-04-14 | 11:46

De Chinezen doen toch ook nooit moeilijk over hun Nieuwjaarsviering.

BASinnic | 07-04-14 | 11:42

Voordeel : Eerder examens langer vakantie

DanBilzerian | 07-04-14 | 11:41

@Indianaskywalker | 07-04-14 | 11:36
Ok zeg dat dan, ik luister op zijn tijd naar Pat dus dat is niet nieuws om te horen. Politiek correct is een engelse uitvinding waar ze patent op hebben maar steeds vaker licentie geven aan andere landen waaronder ons hoerige kutland.

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:41

De Dar-al-UK is een feit.
Overigens is ook als oplossing geopperd dat islmieten anders maar extra studiepunten moeten krijgen ter compensatie. Wat dat aangaat ligt Nederland dus een stapje voor (feitelijk: achter) op de Dar-al-UK.

McPhart | 07-04-14 | 11:41

TheseDays00 | 07-04-14 | 11:31 | + 0 -

Paarlen voor de zwijnen.

Indianaskywalker | 07-04-14 | 11:40

@ratelaar | 07-04-14 | 11:31
Stelen van de ongelovige is niet Haram joh dat is slechts iets voor bij de baklava.

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:37

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:24 | + 0 -

Samenvatting:
Engeland word overgenomen door moslims.

Indianaskywalker | 07-04-14 | 11:36

Tijdens de jihad hoeven moslims ook niet te vasten, vechten krijgt voorrang of bij ziekte, dan krijgt beter worden voorrang. Maar in de jihad om een waardevol deelnemer te worden in de prachtige seculiere Nederlandse maatschappij is er geen ruimte om 1 keer in je leven flexibel te zijn en de ramadan later in te halen of vroeger te starten?
Of gaan we gescheiden vakanties houden? De moslims op het suiker- en slachtfeest vrij, de christenen met kerst en pasen. Da's goed voor de 24 u maatschappij.
Ben trouwens benieuwd of criminele mocro-moslims tijdens de ramadan afzien van haram gedrag zoals stelen, roven en overvallen. Zal wel niet...

ratelaar | 07-04-14 | 11:31

@Indianaskywalker | 07-04-14 | 11:19 | + -2 -
Daag. Copy-paste uit amazon in het Engels?

TheseDays00 | 07-04-14 | 11:31

Europa is een dom schaap die denkt met een Islamtijger te kunnen 'polderen' over de onderlinge verhoudingen onder het genot van een kopje thee.

Klier van Bartholin | 07-04-14 | 11:31

@Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 11:25
Ja uiteraard tot en met in en alles erop en vooral eraan. Haha sorry man..

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:28

Een volk dat voor de koran zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

John de Barmhartige | 07-04-14 | 11:27

@Veel Vaak | 07-04-14 | 11:14 | + 0 -: Als ik dan toch mag kiezen: tot in, ipv tot aan ...

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 11:25

Indianaskywalker

Doe jij ook even lekker nederlands praten of vertalen en samenvatten. Sterker nog het is zoveel lees het even voor joh.

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:24

Gewoon. Omdat het kan. Welkom in Nederland.

Crap_on_a_cracker | 07-04-14 | 11:24

@Petrus de Rewa | 07-04-14 | 11:16 |
Die uitzending begint met "ze zijn klein, zuigen je bloed op en kunnen gevaarlijk zijn." Ik dacht even dat ze de waarheid gingen spreken over cultuurverrijkers.

Maar nee, wat een treurige indoctrinatie. Allemaal kinderen die totaal niet meer voor zichzelf kunnen denken omdat ze allemaal met de groep mee moeten. Het zijn potdomme kinderen, maar ze zeggen dat ze "leven voor de profeet".

Nequebard | 07-04-14 | 11:22

Zeer simpele oplossing (sic! haha! Niet echt natuurlijk!): Heel Europeanie aan de Ramadanie. Weg met ons weer.

Iwmac | 07-04-14 | 11:20

Als je niet eet kan je toch wel een beetje speed gebruiken tijdens je examen weken. Deden wij vroeger ook. Voor de zon op gaat een lijntje en je bent limitless.

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:19

Volgens mij schrijft de Koran voor dat je ondanks de Ramadan normaal moet kunnen functioneren.
Maximus Cesar | 07-04-14 | 10:38 | + -1 -

Ze kunnen al niet normaal functioneren zonder de ramadan :D

mister niet scherp | 07-04-14 | 11:19

-weggejorist-

Emi Grant | 07-04-14 | 11:19

Adapted from the concluding essay of Dark Albion: A Requiem for the English by David Abbott. Dark Albion is available on www.sparrowbooks.webeden.co.uk and Amazon.

WILLIAM THE CONQUERED

NO destiny is harder to describe than one that is unprecedented. But we’ll have a go.

In the scorching summer of 2066 a convoy of cars carrying a delegation of ruling politicians is waved through the gates of Buckingham Palace for a meeting with the doddery old King William by smiling tanned policemen shouting, ‘Allahu akbar!’ in regional English accents.

Leading the delegation is the new Prime Minister, Maulana Asmatullah. Also in it are the England police commissioner, Mahmoud Aziz, and the London mayor, Zohaib Ahmed.

King William has sprayed on cologne, aware that even after a shower or bath he still smells sourly of old age. He has come to dread his public duties.

He is never certain any more what anyone says. Though he is resigned to the fact that deafness is another of the many defects of old age, it is still inconvenient and embarrassing at meetings such as the one he is about to endure - indeed, especially at meetings such as this one, for he knows his sole duty today is to listen.

The meeting turns out to be even worse than he expected. The king is aghast at one of the visitors’ non-negotiable demands, that his grand-daughter, Prince George’s beautiful blonde daughter Alexandra, marries a Muslim. This will strengthen the legitimacy of what is in effect a conquest. Cursing his deafness, he is not sure he has heard right, and asks them to repeat it, a bit louder. They obligingly do so, almost shouting.

Continuing to speak louder than usual for his benefit, they argue that a similar thing almost happened once. If the crash in the Paris underpass had not occurred, his mother would have married the Muslim boyfriend who also died and they would have had Muslim children, who would have been members of the royal family.

William feels like blurting out that it was precisely to prevent this that the crash was engineered, but feels it would not be diplomatic. And anyway, he is not in a position to refuse. Although it is a sweltering day and they are indoors two of the men are wearing overcoats, and never take their hands out of the pockets, and he had been often enough in war zones all those decades ago to know this is because they are keeping their hand on a gun. In those days, such people were part of his bodyguard. The formal tone of these visitors is tinged with a fundamental hostility.

It is an unpleasant conversation. The king, deaf, a bit senile and still numb from the recent death of his beloved wife Kate, does not fully understand what is happening. He vaguely wonders why so many of these swarthy men in his palace have a bushy beard, and assumes it is simply the current fashion.

A cleric in Muslim ecclesiastical robes and turban shouts at him, ‘A solid government is now at last ruling the land!’ The cleric adds that the security of the Crown will be guaranteed, the power of the monarch even strengthened, but that ‘a purifying fire will rage through the stinking realm’.

And then, stroking his forest of beard, he loudly announces that the coronation oath will need to be abolished.

Now the king understands. This loud announcement, more than anything else, signifies to him that a revolution has taken place.

In 1953 Archbishop Fisher, robed in white and gold, had said to William’s grandmother at her coronation, according to custom: ‘Will you to the utmost of your power maintain in the United Kingdom the Protestant Reformed Religion established by law? Will you maintain and preserve inviolable the settlement of the Church of England, and the doctrine, worship, discipline, and government thereof, as by law established in England?’

And Elizabeth had replied, according to custom: ‘All this I promise to do. The things which I have here before promised, I will perform, and keep. So help me God.’ She solemnly confirmed that one of her titles as the monarch would be ‘Defender of the Faith’, originally a papal bestowal reflecting the sovereign’s position as the head of Christianity in England.

In the following decades Prince Charles often said he would like the coronation oath to be changed so that he would be ‘Defender of Faith’, a champion of all religions; and this was duly done for his coronation.

William now realises that altering the oath, first at his father’s coronation and then at his own, was a significant mistake, a concession, like all those concessions over so many decades, regarded as weakness by its supposed beneficiaries, and as a base from which could be demanded more concessions. In the circumstances, the next coronation, that of Prince George, could not be far off. And now, when only a culture suffused with the doctrines and values of Christianity can save the kingdom from a return to the Dark Ages, it will contain no oath at all.

With the discarding of the commitment to Christianity, Charles was discredited, while William himself from the very beginning of his reign was known as William the Conquered.

After the swarthy guests had left the palace, the king, jolted into awareness by the imposition of a foreign ideology, ruefully muses, ‘A country is not the land that it holds, but the opinions of the people in it. For a century now, too many of those settled here have owed their allegiance to Islam and their ancestral homelands. Their opinions, which they aggressively proclaim as eternal verities, have destroyed my kingdom. Everywhere now instead of harmony there is discord. Instead of peace there is conflict. They are as much aggressors as if they had come wielding weapons. We made the sword we carried blunter and blunter by degrees from feelings of humanity, from an exaggerated concern for human rights, and now the arm has been lopped from our body.

‘In 2010, attempting to allay mounting disquiet, we said, “Muslims only make up five per cent of our population.” A decade later we said, “The followers of the Prophet in our country comprise only ten per cent.” Ten years after that we said, “The worshippers of Allah among us are only fifteen per cent.” Muslims multiplied until they were numerous enough to seize power, as their leaders had always said they would. Settlers from some of the most hellish, backward, corrupt countries in the world have been permitted to take control of my kingdom. Why did we allow this to happen? What possessed us?’ He sighs. ‘Instead of respecting them, we should have clung to our contempt. It might have steeled us against catastrophe.’

The old king wipes his constantly weeping eyes. He thinks about all the indigenous writers who, for decades, concerned about their personal safety, wrote about other things, as though anything else mattered, all those trillions of words signifying nothing but cowardice. Journalists, broadcasters, academics and publishers had stayed silent as Islam threatened the basic standards of intellectual life. Fear paralysed their best instincts. The vengeance of foreigners permeated and rotted the whole of society. All that writing! All that struggling to appear clever and witty, purely to entertain for profit or fame, avoiding the grim business of the silent fight to the death.

It seems inconceivable to William that his kingdom could be taken over by these men wearing joke-shop beards presumably held in place by hooks over the ears. It is as if the Sioux had taken over the American continent or the Picts the Roman Empire.

Long before he became king, he had often seen alarming statistics, but he ignored them. Enjoying himself too much gallivanting round the world with Kate, he never took the trouble to think about them; and now episodes of civil strife in his kingdom have been escalating alarmingly.

The new rulers try to hide this with distracted decrees, calling the strife mere tumult. But others are calling it an insurrection. The insurgents are mainly indigenous English, compelled to attack their own land as though it were a hostile power.

William muses, ‘Internal dissension is the one destructive influence that brings down great countries; and my kingdom is split in two. A polarisation has taken place, each side moving further and further apart with nothing to link them.

‘And,’ he muses, ‘if the bearded ones hold on despite rebellions and uprisings, they will become the rulers here for…’ He baulks at the thought. ‘Well, I suppose… for ever.’

William yearns for bed, for oblivion, and does not know if this is age, grief or the times.

Indianaskywalker | 07-04-14 | 11:19

jeugdjournaal.nl/uitzending/avond/2014...
Vanaf 8:13
Jeugdjournaal over zingwedstrijd met "Allah is groot" liederen. Mijn kinderen haalden me uit de keuken om te vragen wat dit nu weer was.

Petrus de Rewa | 07-04-14 | 11:16

Stiekem hoop je dat de ebola tyfus tot aan Noord afrika huis zal houden zodat ALLE Mocrokannen hun morele plicht zullen vervullen en Mocrokanie weer op kunnen bouwen.

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:14

Het is je eigen keuze om niet te eten, draag dan ook de consequenties.

orange pekoe | 07-04-14 | 11:13

Moslims.... Leuker kunnen we het niet krijgen wel achterlijker. Een goede consequente moslim woont in moslimbia en gaat niet in een seculiere staat het intolerante, verachtelijke en bekrompen Islamistische evangelie verkondigen. Pleur op we willen het niet, kerken zijn er om gesloten te worden en geloof is er om te ridiculiseren. Geloof is er voor mensen die de waarheid niet kunnen verdragen. Als er al een god was dan had hij zeker geen zin om nog een fantastische hemel te faciliteren na alle arbeid die hij al had verricht met het maken van ons universum (CK louis I know).
Geloof is armoe ten top kijk naar Zuid Amerika, Afrika en kijk wat een welvaart het geloof heeft gebracht. Geloven dat als je bidden zal je oogst wel zal lukken. NEE !! Moederneukende idioten water geven helpt je oogst lukken.
Bidden om genezing en ondertussen medicijnen weigeren ja ik kan nog wel even doorgaan. Geloof maakt alles kapot wat heel kan zijn.

Veel Vaak | 07-04-14 | 11:03

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:55 | + 0 -

Oh nee, hij heeft anders wel mooi een eigen pagina op wiki!

nl.wikipedia.org/wiki/Mohammed

eerstneukendanpraten | 07-04-14 | 10:57

Old England is dying..

RegseHippie | 07-04-14 | 10:57

@eerstneukendanpraten | 07-04-14 | 10:48 | + 0 -: En die profeet bestaat toch helemaal niet ....

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:55

@eerstneukendanpraten | 07-04-14 | 10:48 | + 0 -: Ik niet, ik hou van varkens ...!

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:54

Men gaat kennelijk uit van de veronderstelling dat (periodiek) vasten de geestelijke vermogens beperkt. Waarom mogen deze mensen tijdens hun vastenperiode dan wel autorijden, machines bedienen, enzovoorts? Of zijn ze dan strafbaar, net zoals iemand die drugs of alcohol heeft gebruikt?

God Zelf | 07-04-14 | 10:54

Waarom vragen we niet één keer of de islamieten zich mogelijk een keer aan willen passen.
Het vermogen om als autochtoon keer op keer de schikking te moeten treffen is uitgeput.
Op ik kan en doe het niet meer. Ik ben sinds een paar jaar zeer intolerant geworden ik denk het niet meer ik zeg het ze ook. Ik informeer er ook gewoon na. Gewoon vriendelijk aan mevrouw galama galama vragen als ze weer eens turks spreekt tegen haar kroost "hoe lang woont u al in Nederland?" (op een vriendelijke toon) Dan het antwoord "30 jaar menir hoesjow?" en dan keihard in haar bek spreek dan verdomme een keertje Nederlands tegen je kinderen god of allah verdoem mij. Ik heb het een paar keer gedaan en ik heb ook respect voor allochtonen die ondanks dat ze het niet best spreken toch Nederlands tegen hun kleine kinderen spreken. Anders help je gewoon mee je kinderen die verdomme hier geboren zijn op een achterstand te zetten. Stelletje achterlijke simpele wijven ik heb echt medelijden met die kids die niet weten aan wie of wat ze loyaal moeten zijn en met mixed emotions zich een weg door het leven werken (nou ja werken is dan niet vaak aan de orde).

Veel Vaak | 07-04-14 | 10:53

Groot Brittannië, door sir Winston Churchill vrijgehouden van het fascisme, door Blair verkwanseld aan de islam.
Van de regen in de drup.

Jan Passant mk2 | 07-04-14 | 10:52

'Stop ze in de slachtoffer rol' had dat moeten zijn. Excuus!

Pieter Bas | 07-04-14 | 10:48

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:41 | + 0 -

Ik zou dat zam-zam-water gewoon bij de varkens in hun drinktrog schenken, gewoon om de profeet Mohammed te pesten.

eerstneukendanpraten | 07-04-14 | 10:48

@BeunDeHaas | 07-04-14 | 10:42

Een zeer valide en helaas weer door de linkse 'stop ze slachtoffer rol' technieken onder het bidkleed geveegd, punt.

De ramadan mág worden uitgesteld als daartoe redenen zijn. Een examen lijkt mij dus een zeer valide reden voor het uitstellen van de vast periode en ik vind het dan ook zeer kwalijk dat dit punt niet actueel gemaakt wordt!

Pieter Bas | 07-04-14 | 10:47

Iets voor quincy gario? Let op in Nederland gaan we ook buigen, dat doen we namelijk al.

genoegisgenoeg | 07-04-14 | 10:44

Moslims mogen de Ramadan onderbreken of uitstellen onder bepaalde omstandigheden. Ik neem aan de examens (toekomst enzo) daar ook onder vallen?
Toch?! TOCH!?

BeunDeHaas | 07-04-14 | 10:42

Wat is er mis met het examen niet doen en dan een herexamen aanvragen?

laatmaargaan | 07-04-14 | 10:42

@eerstneukendanpraten | 07-04-14 | 10:36 | + 0 -: Sorry, ik drink alleen bier, koffie en Kafir-water ...!

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:41

weer een stapje dichter richting het emiraat, tactiek van heel geduldig ons er aan laten wennen dat moslims hier de dienst uitmaken.

wlodek | 07-04-14 | 10:40

Jouw religie, jouw probleem.

Zzzzooooffff | 07-04-14 | 10:40

Hoe vaak moet ik het nog zeggen:
Moslims maken alles kapot.
Altijd.
Overal.

swassannuf | 07-04-14 | 10:39

Volgens mij schrijft de Koran voor dat je ondanks de Ramadan normaal moet kunnen functioneren. Ik snap het probleem niet.

Maximus Cesar | 07-04-14 | 10:38

Als ze maar een excuus kunnen aanhalen om hun slechte integratie/prestatie te verklaren doen ze dit maar wat graag. Islam honden

Veel Vaak | 07-04-14 | 10:38

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:28 | + 0 -

Die ziekte zou de bedevaart ruw kunnen verstoren en de souvenirwinkeltjes moeten ook leven, nietwaar. Nog wat water kopen btw?


www.islamproducten.nl/1169-zam-zam-wat...

eerstneukendanpraten | 07-04-14 | 10:36

Vanavond een lekker broodje beenham. Lekker veel zuurkool en saus erbij. Heeft iemand nog een stemadvies nodig?

Jos Tiebent | 07-04-14 | 10:36

Om maar eens wat te noemen, Chinezen hoor je dus nooit mekkeren over dat er te weinig rekening met ze wordt gehouden omdat wij niet onze hele maatschappij omgooien om aan hus wensen (eisen) te voldoen. Nog belangrijker, ze overvallen geen juweliers en oude omaatjes, ze werken gewoon hard voor hun geld en ze respecteren de cultuur van het land waar ze naar toe gekomen zijn.
Ik bedoel maar, het KAN dus wel.

panadol | 07-04-14 | 10:31

Ik had ook nog ergens gelezen dat ze desnoods ook de cijfers van moslims omhoog willen krikken vanwege de ramadan.

Julia | 07-04-14 | 10:31

@Bijnavleesjatter | 07-04-14 | 10:19 | + 1 -: Bah, mosselmannensushi, dan maar veganist ...

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:30

Waarom breekt er overigens nooit ebola uit in Mekka, maar altijd bij die aardige en vriendelijk lachende Afrikanen ...?

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:28

Vroeger betekende godsdienstvrijheid dat je niet werd vervolgd vanwege je geloof en dat je mag samenkomen om je geloof gezamenlijk te belijden.
Tegenwoordig betekent godsdienstvrijheid de vrijheid om andere mensen je geloof op te dringen en om het openbare leven te kapen vanwege je dogma's.
Het wordt dus hoog tijd om de vrijheid van godsdienst aan banden te leggen en weer terug te gaan naar het oorspronkelijke idee van godsdienstvrijheid.

domheid regeert | 07-04-14 | 10:26

Weet je wat ook een goede manier is om te zorgen dat leerlingen niet vasten in de examenperiode?

DOUW GODVERDOMME EEN BOTERHAM IN JE WAFFEL!

Ik ben die collectieve geestesziekte zo enorm spuugzat aan het worden. Val anderen niet lastig met je waanbeelden.

Nietvoordekat | 07-04-14 | 10:26

Zolang ze nog gefaciliteerd worden door onze laffe overheid gaat deze waanzin gewoon door. Het is bekend dat wij politici hebben zonder ruggengraat en lef, de ene die een beetje lef heeft wordt spreekwoordelijk (nog) afgemaakt!

lanexx | 07-04-14 | 10:25

Geweldig artikel weer Nanninga!

KoninginWildemina | 07-04-14 | 10:22

-weggejorist-

Islam4Never | 07-04-14 | 10:21

Het meest verbazingwekkende is dat er nog bontkraagjes zijn die tot in het examenjaar komen. De meesten zijn voor die tijd al gezwicht voor het gemakkelijke geld van loverboy spelen en/of bejaarden en winkeliers beroven.

sinar2 | 07-04-14 | 10:21

Onze moslim nerds kunnen gewoon bij de imam om uitstel vragen bij belangrijke zaken zoals examen. Moeten zij het later inhalen. Ik zie het probleem niet zo.

ikdenkwat | 07-04-14 | 10:19

@ijzervreter
Japan. Daar moeten ze ook niets hebben van booslims. Ze maken er sushi van.

Bijnavleesjatter | 07-04-14 | 10:19

@IJzervreter | 07-04-14 | 10:15 | + 0 -: Venezuela, toen ik er woonde heb ik er geen een gezien, wel veel lekkere wijven, ijskoud bier, lekker eten en prachtig weer met dito natuur/stranden ...!

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:18

Misschien is dat wel een mooi voorbeeld van hoe de multiculturele samenleving werkt: alle culturen worden gelijk behandeld, maar de volgelingen van de profeet krijgen een uitzonderingspositie want die zijn speciaal. Zelf geloven ze dat ze uitverkoren zijn, dat ze moreel superieur zijn aan de ongelovigen, en helaas doen onze overheden er alles aan om ze daarin gelijk te geven.

Dat is precies hoe de Islam zich heeft uitgebreid. 1: Moslims verhuizen naar een gebied en komen er permanent wonen. 2: Er komen meer moslims in een gebied en ze gaan speciale rechten eisen, en het bestuur in dat gebied geeft ze daar meestal gelijk in. 3: Er komen nog meer moslims bij, tot er genoeg moslims zijn om door te gaan naar de laatste stap. 4: Moslims nemen de macht over, en maken duidelijk dat ze hun voormalige gastheren niet zullen tolereren zoals die de moslims hebben getolereerd.

Ik durf trouwens ook te wedden dat we een volledig verbod op rituele slacht zouden hebben gehad in Nederland als alleen de joden daardoor in de uitoefening van hun godsdienst waren aangetast. Maar omdat de volgelingen van de profeet zich weer in het debat mengden, moest onze overheid over de knie voor billenkoek.

Nequebard | 07-04-14 | 10:17

@IJzervreter | 07-04-14 | 10:15 | + 0 -
Klimaat weet ik niet, maar ze schijnen in Ijsland het goed geregeld te hebben wat betreft het aantal Moslims en maar 1 Moskee. (Volgens mij 0,2% van de bevolking is Moslim)

LangeTijdGeleden | 07-04-14 | 10:17

@Muhammad
Dar al-islam (Arabisch: دار الإسلام, "huis van de islam") en dar al-harb (دار الحرب, "huis van de oorlog") zijn twee gerelateerde begrippen in de islam. Hieronder wordt respectievelijk verstaan: het gebied waar de islam heerst, en het gebied dat nog niet onder sharia (islamitisch

Bijnavleesjatter | 07-04-14 | 10:16

-weggejorist-

ZuurAppelSap | 07-04-14 | 10:16

Weet iemand een leuk land (liefst met een aardig klimaat) waar geen moslims wonen? Zodat ik straks na mijn pensioen zonder zorgen oud kan worden.

IJzervreter | 07-04-14 | 10:15

En waarom is 'geloven' nog steeds geen hobby of valt het niet onder een hobby wet?

Maar oh zo naïeve blanke autochtone ongelovige belastingbetaler, wilt u even uw bek dicht houden en gewoon blijven werken en belasting betalen? Dan weten wij, uw aller alerte overheid, wat het beste voor u, uw vriendin/vrouw, uw kinderen, uw huis, uw auto en uw gezondheid is.

Lopen uw vrouw en dochters zometeen in een niqaab, moet u in een gewaad rondlopen en baard laten staan, elke vrijdag middag bidden met uw reet in de lucht richting Mekker? Dan is dat progressief voor u en de samenleving. Gaat u anders maar even deaud en anders zorgt de 'samen'leving er wel voor.

Islamisering bestaat niet kudtburgers, doe niet zo mal. Ondertussen gaan wij Youtube, Twitter, Geenstijl.nl, Vimeo, Liveleak en dergelijke even voor u verbieden want daar staan teveel filmpjes op met hoe het er op dit moment in Zweden en Engeland aan toe gaat, wat u niet hoeft te weten, want wij weten wat het beste voor u is.

LangeTijdGeleden | 07-04-14 | 10:14

Een totalitaire godsdienst als de Islam (die bepaalt wat/wanneer je eet, wat je draagt, wanneer je bidt, met wie je omgaat) is simpelweg niet te verenigen met de westerse cultuur. Geldt ook voor andere orthodoxe kerken, maar die zijn doorgaans erg klein en vallen niemand lastig MET DAT EEUWIGE GEZEIK.

très cool | 07-04-14 | 10:10

We gaan er allemaal aan voorbij dat het zoeken naar "oorzaken", dat is mohamedaans voor kennis vergaren, helemaal niet mag! Dus naar school gaan (tenzij het koran-school is, uiteraard), dat is zwaar tegen de sharia, en dat mohamedaanse kindertjes daar toch aan blootgesteld worden is heftige discriminatie, racisme, en slavernij.

Opslag Medium | 07-04-14 | 10:08

2018,19 en 20 gaan ze dat hier ook eisen in Mei en ik verwacht dat ze nog hun zin krijgen ook. Ik heb niet veel tegen kleurtjes maar ik haat islamitische dramkonten. Niet integreren, altijd wijzen en wij moeten ons keer op keer schikken of aanpassen. Ik stem daarom pvv en ga nog flyers uitdelen bij de eerste landelijke verkiezingen.

Veel Vaak | 07-04-14 | 10:07

Dit is waar je heel bang voor moet zijn (angst als motivator om nooit maar dan ook nooit naar godsdienstwaanzinnigen te luisteren in een democratie).

Antitheïst | 07-04-14 | 10:06

Vroeger toen ik naar een Rooms Katholieke basisschool ging werd er ieder jaar een lokaal beschikbaar gesteld aan de Turkse mensen uit de buurt. Zodat zij tijdens de Ramadan een gebedsruimte hadden. Zowel de mannen als de vrouwen maakten van hetzelfde lokaal gebruik. De basisschool kinderen kregen na afloop van de Ramadan snoep als onderdeel van het suikerfeest. De Turken blij, wij blij en er was weer een stukje begrip gekweekt tussen moslims en christenen. Blijkbaar kon dat toen nog gewoon. Het was niet zo dat zij ons iets probeerden op te dringen of andersom. Gewoon leven en laten leven en niet zo krampachtig doen.

Daarom verbaasd het me ook eigenlijk dat ik van deze discussie hoor via de Nederlandse media. Ik woon nu al enige tijd in het VK en ik heb in de media hier nog helemaal niets gehoord over het vervroegen van de examens vanwege de ramadan. Wat maakt het nou uit? De examens zijn sowieso al in de ochtend. Weer een hoop gedoe om absoluut helemaal niks.

Prof. Prutser | 07-04-14 | 10:06

Ze zijn daar een jaar of 6 geleden compleet gek geworden in Engeland, wat verwacht je dan ...?

"Sinds September 2008 is in Engeland officieel de Sharia ingevoerd. Het woord Sharia (islamitische wetgeving) roept in Nederland bij mensen al gauw spookbeelden op over handen afhakken, en steniging. En om het te hebben over de invoer van de Sharia in Nederland is helemaal uit den boze. Wat betekent de sharia precies en hoe kan het dat je je in Engeland volgens de sharia kunt laten berechten?"

mens-en-samenleving.infonu.nl/internat...

Geert, behoedt ons voor dit in Hollandistan ...!

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 10:05

Stop die profeet maar in je reet.

yamahaha | 07-04-14 | 10:05

Pim draait zich nog een keer om in z'n graf.

Bijnavleesjatter | 07-04-14 | 10:05

Bukken, dieper!
Oh... en weg met ons!

Eduardo- | 07-04-14 | 10:04

In 1213 wilde koning John al het Britse rijk aan de moslims verkopen in ruil voor steun. De emir van Marokko heeft het aanbod afgeslagen en zei dat het Engels volk wel heel zwak moet zijn als ze zo'n man als koning accepteren.

Nu gebeurt het dan alsnog. Wij zijn ook een zwak volk als we deze dominantie accepteren.

Lapin | 07-04-14 | 10:04

En daarom ben ik al jaren fanatiek islamofoob...

eerstneukendanpraten | 07-04-14 | 10:04

Hoeveel bewijs wil je nog hebben dat de islamisering als een stoomwals door West Europa gaat:

10% hangt die verdomde ideologie aan.... 100% dient zich daar aan aan te passen....!

*Op voorhoofd wijst!*

Fatwabuster | 07-04-14 | 10:02

Het houdt niet op. Niet vanzelf.

De islamitische paalrot sloopt de fundamenten onder iedere samenleving en doet dat feilloos zoals wel weer blijkt - en iedereen kijkt toe maar (vrijwel) niemand durft iets te ondernemen. In dat opzicht hebben 'wij' onszelf ook het nodige te verwijten: we zijn te lief geweest. Helaas.

Reinaert | 07-04-14 | 10:02

Volgende stap, examens in het Arabisch, ja ook voor het vak Nederlands.

Idontgiveafunk | 07-04-14 | 10:01

Hoog tijd dat we godsdienst degraderen van een grondrecht naar een hobby.

Muxje | 07-04-14 | 10:00

Ik hoor die katholieken nooit zeuren tijdens het vasten, zit het zeuren dan gewoon bij die mosselmannen in de genen ....? Of is het een onderdeel van hun waarschijnlijk collectieve gendefect ....?

Muhammad S al-Beshi | 07-04-14 | 09:59

Buigt? Dit lijkt mij toch echt een gevalletje van bukt.

TheseDays00 | 07-04-14 | 09:54

Examens zijn discriminasie. Moslims zijn perfect, dus gewoon het gewenste diploma geven.

BroodenSpelen | 07-04-14 | 09:53

Dat men aan "ramadan" doet is eigen schuld, de examens gaan gewoon door zoals ze gepland zijn en als ze iets willen vervroegen of tijdelijk uitstellen dan moeten ze dat vooral met hen eigen achterlijke ramadan doen. En als men dat niet leuk vindt! Dat kan ook, maar dan pak je gewoon je koffers en rot je toch lekker op naar Mekka. Doei.

Wonderful-Life | 07-04-14 | 09:53

Als greet nu eens een wetvoorstel gaat indienen (zal wel weer niet) waarin staat dat je mag geloven in de kerk of in equivalent en thuis. Gewoon copy and paste van Frankrijk en als kers op de pudding maak je geloven buiten de kerk of thuis strafbaar.

Andersom dag | 07-04-14 | 09:53

Vrijheid van godsdienst gecombineerd met meningsuiting, met alle narigheid die er ondergeveegd kan worden, gaat voor alles. Vasten is een keuze, als ik er voor zou hebben gekozen om te gaan wandelen in plaats van fietsen kon ik nu nog bollen rooien.

TheseDays00 | 07-04-14 | 09:52

De kruipende verrotting. In de UK is het al te laat. Hup Geert!

Godsammekraken | 07-04-14 | 09:51

Wat is dit voor flauwekul? Echt the fuck

Wees_eens_creatief | 07-04-14 | 09:51

Onder bepaalde omstandigheden mogen moslims het vasten doorbreken en dit op een later tijdstip inhalen. Weer een gevalletje politieke correctheid die doorslaat.

geomario | 07-04-14 | 09:51

De Engelse vertaling van MINDER zal MORE zijn.

De Anaalprofeet | 07-04-14 | 09:51

Examens voor Ramadan-adepten verplicht in het spaghettischrift met de antwoorden gehusseld ten opzichte van de Nederlandse. En dan mogen ze hem wat mij betreft drie uur 's nachts maken.

Dat godsdienst en wetenschap niet samen gaan weten we toch al 5 eeuwen?

Jos Tiebent | 07-04-14 | 09:50

Als ze die examens niet verplaatsen *moeten* de moslimkindertjes ze wel gaan gappen!

Godsammekraken | 07-04-14 | 09:50

"wel alle STAPELGEKKEN nog aan toe"

Spiff | 07-04-14 | 09:50

Dat ze de cijvers willen verhogen vanwege de moeilijke ramadan zegt het allemaal, elke excuses die ze kunnen vinden om die profeetathleten mee te laten kunnen komen met de massa is geoorloofd. het is een schande en mensen moeten uit hun luie stoelen komen deze dhimmies uit het pluche slepen!

tattooboer | 07-04-14 | 09:49

Engeland is reeds gecapituleerd.
Helaas hebben ze daar, net als hier, niks van de geschiedenis geleerd.

Cuyahoga | 07-04-14 | 09:49

Ik snap het niet, je jat de antwoorden en zelfs dan kan je niet onthouden omdat je bammetje kaas niet eet?

Andersom dag | 07-04-14 | 09:49

Snap niet waarom, die booslims hebben toch de examens al van te voren?

DeSjaak1000 | 07-04-14 | 09:48

Geert gaat nog eens heel groot worden.

Stijlicoon | 07-04-14 | 09:47

Geloven doe je maar in je eigen tijd.

Sjaak uit Dordt | 07-04-14 | 09:47

De islam moet verboden worden.

Wonderful-Life | 07-04-14 | 09:46

Ik kan niet wachten tot kerst en ramadan samenvallen.
Ongemakkelijk...

wakkere_nederlander | 07-04-14 | 09:46

Ja, maar islamisering was een fabel, toch?

Toch!?

Parsons | 07-04-14 | 09:46

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl