Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GroenLinks raadslid wil poesjes kruisigen

Okee, GroenLinks gemeenteraadslid van Amsterdam Fjodor Molenaar houdt niet van poesjes. En heus niet dat hij een moeilijke relatie met poesjes heeft omdat hij homo is ofzo, nee, de buurkatten piesen tegen zijn voordeur. Kennelijk. Dus doet Fjodor Molenaar maar even de buurpoezen doodsbedreigen, qua duurzame GroenLinks-oplossing naar de lokale biotoop toe. Kattebeesten aan de voordeur nagelen, tsk. Daar gaat het kattenminnend electoraat. En dat is aanzienlijk, in Amsterdam: circa de helft van de Amsterdammers zou een kat bezitten. Die zijn nu allemaal op weg naar Fjodor zijn kattenpiesvoordeur met de opbrengst van drie weken kattenbak, "FJO-DOR MO-LE-NAAR!" scanderend. Nou, GroenLinks, lekker dan. Een KattenKruisiger in jullie midden met nog krap twee weken te gaan tot #GR14. Probeer jullie hier maar weer uit te spinnen. Purrrr.
Kattebelletje: Ze gaan er krom van praten, maar GroenLinks 020 neemt afstand van de kattocideplannen.
Molenaar krabbelt terug: Bij AT5. Als het berichtje inderdaad drie weken oud is, en in de screenshot hierboven staat "19 minuten geleden" heeft de tipgever of Partij v/d Dieren-meneer Van Lammeren dit dus bewust drie weken onder de pet gehouden tot vlak voor de verkiezingen. Voor maximale viraalsociaalmediale kruisiging.
SORRY: Molenaar meende er niks van mensen. Liefde voor de feliene medezoogdiervrienden. Ook namens GroenLinks!

Reaguursels

Inloggen

Mensen schaffen daarvoor speakers aan om in de tuin te plaatsen. Uit deze LUIDspreker komt dan 140 decibel hoogfrequent geluid uit. Dat heet dan een kattenverjager. Deze systemen werken niet maar toch tuinen mensen erin. Het geluid is zeer schadelijk voor het menselijk gehoor. Vooral voor kleine kinderen die nog een uitstekend gehoor hebben, maar na blootstelling van de kattenverjager dit niet meer hebben. Oudere mensen horen veelal dit geluid niet! Soortgelijk geluid geeft een Mosquito van de Rhine Group. Meer informatie kun je verschaffen op www.pieptonen.nl Meldpunt Schadelijk Geluid.

hoogfrequentgeluid | 09-03-14 | 16:24

De heer Molenaar is blijkbaar een zeer overdraagzaam persoon en een stompzinnige politicus die allerlei vrremde en domme uitspraken uitpoept.

Overigens denk ik dat ook van alle zeikerdjes die hier over katten klagen. Ik vermoed dat het hetzelfde volk is wat klaagt over herrie van schoolkinderen en fonteinen die lawaai maken.

Kortom, gefrustreerde domme mensjes die hun frustratie's graag uitleven op alles wat los en vast zit, behalve op zichzelf.

Een katje die in je tuin een plasje doet, een struikje waar een takje af is, een hondje die blaft, alle kinderen maken teveel herrie en 90% heeft
adhd, etc. etc.

Nee hoor, niets van hierboven is waar, er is slechts sprake van een stelletje bekrompen, gefrustreerde zeikende *** burgers die niets anders doen dan anderen hun leven te verzieken omdat ze dat plezier doet !

En meneer Molenaar moet voor straf de kattenboot
maar een maandje komen runnen en dan ook nog een maandje een hondenkennel om wat meer begrip voor
de beestjes te kweken.....

bert6530 | 08-03-14 | 12:41

Kattenbezitters zijn a-socialen: ze flikkeren dat beest maar zonder enig toezicht de straat op, waar ze vervolgens mijn struiken kapot krabben, mijn keuken binnensluipen, in mijn perk schijten, mijn vlees van het aanrecht jatten, met hun vlooienvacht door mijn hele huis banjeren en tot overmaat van ramp: als ze niet ontdekt worden ook nog de hele kolerezooi onder schijten in huis...
Ik ben voor een algeheel kattenverbod! Als ik met een hond op straat loop, dan loop ik er zelf naast, houd het beest in de peiling, en dan nog heb ik allerlei nazi's achter me aan of ik wel poepzakjes en een hondenriem bij me heb...

Wijze Uil | 08-03-14 | 09:20

Namens mijn poes.

Beste Fjodor,

Dat je ons gezeik zat was snapt ik nog.
Maar dat je dat via Twitter naar buiten hebt gebracht is onvergeeflijk.
Dat medium met het stomme Blauwe Vogeltje is voor poezen en katten al járen een nagel aan onze krabpaal.

ristretto | 08-03-14 | 08:20

Katten vreten de vogels uit je tuin. En ze schijten en pissen waar ze maar willen. Geen kattenbezitter die de stront komt opruimen. Wordt er op straat één aangereden, dan komt de bezitter het dier niet verwijderen; het blijft er net zo lang liggen tot er niks van over is.

Loslopende honden mogen niet, loslopende katten kennelijk wel. Hondenbezitters worden geacht de poep van hun dier op de stoep op te ruimen, kattenbezitters laten hun beesten elke dag weer in andermans tuin schijten, in dit geval tegen andermans deur zeiken. En waarom betalen hondenbezitters eigenlijk hondenbelasting terwijl kattenbezitters dat niet hoeven?

Angelica | 08-03-14 | 08:18

gewone normale menselijke en beschaafde reactie, en ook later weer genuanceerd. wat een zuur gedoe weer hier in NL.

nick the prick | 08-03-14 | 05:44

Taas | 08-03-14 | 00:52 |
Het is vooral de agressie, "dit is een laatste waarschuwing", die niet lijkt te sporen met wat GroenLinks voorstaat, maar bij nader inzien eigenlijk heel goed spoort met die partij. In een parallelle wereld zie je poespispolitie die deur aan deur komt controleren of wij wel braaf in onze douche pissen, en als wij een poes huisvesten er zorg voor dragen dat die poes ook verantwoord pist, dus tegen elke deur behalve de deur van een GroenLinkser.
De pis is de grootst gemene deler van de politiek. Verachtelijke rievenbuspissers, prijzenswaardige douchepissers, maar nu weer agressie opwekkende pissende poezen. De pislucht is inmiddels niet meer te harden.
Wat gebeurt er na een laatste waarschuwing van een Groenlinkser? Armageddon? Vergaat de wereld? Niets van dat alles. Een Groenlinkser heeft geen stok om mee te slaan, geen God of gebod, enkel zijn eigen gelijk.

Schoorsteenveger | 08-03-14 | 01:29

Wat een totale hypocriete oetlul. Afstand nemen van je eigen woorden.... Je kunt hoogstens spijt hebben van je uitlatingen, maar je kunt er nooit afstand van nemen.
Trouwens ben je een monumentale equum pene, als je überhaupt dit soort taal post op een ding als faecesbook. En als politicus de rest van je carrière ongeloofwaardig.... De balle, Fjodor!

Taas | 08-03-14 | 00:52

Khou ook niet van katten, wel van poesjes......

killermiller | 08-03-14 | 00:08

Dit gaat niet over pissende poesjes, dit gaat over menselijke emoties. "Dit is een laatste waarschuwing," GroenLinks in een notendop. Er kunnen normen zijn, waarden, er kan een grondwet zijn, een rechterlijke macht, maar daarboven en daarbuiten bestaat een hogere macht, een Groot Gelijk dat allesverpletterend is en geen tegenstand duldt. "Dit is een laatste waarschuwing". Als u zich niet gedraagt zoals wij willen dat u zich gedraagt, dan verlagen wij u tot "Untermensch", dan deugt u niet. U dient, zo gebieden wij u, uw douche elke dago onder te zeiken, maar als uw poesje pist, dan worden wij agressief, bloedagressief, en gaan wij dreigen met vergelding, want wij hebben het recht om te vergelden.
Die damage control is tekenend. GroenLinks dat als de brandweer in actie komt om te verdoezelen wat de mind set van de GroenLinkser typeert. Maar wij weten beter. Fjodor is GroenLinks in persona.
GroenLinks, wij zijn het gezeik van jullie helemaal zat.

Schoorsteenveger | 07-03-14 | 23:54

Nooit gedacht dat ik ook maar 1 seconde zou overwegen GL te stemmen, maar toch. Wat een koning die man! Heb zelf ook een tijd giga last gehad van andermans krolse krengen in mijn tuin en toen maatregelen getroffen. Men neme een niet te wijde pvc buis van een cm of 40, plaatse het schuin in de tuin en gooit er een stukje lekker vlees in. Dit blijkt een ware delicatesse te zijn voor poesjes, maar eenmaal er in komen ze en nooit weer uit.
Enkel even de gieter er bij........ Een probaat middel! Ik kan die krengen niet luchten!!!!!

Big Swinging Dick | 07-03-14 | 21:51

When you have to shoot - shoot. Don't talk.
The good, the bad and the ugly, 1966

Ivoren Toren | 07-03-14 | 21:43

Kom op P&W,DWDD, NOS, Achter het Nieuws, Nieuwsuur ga dit eens lekker uitmelken. Heb indertijd genoten van jullie pogingen om ,PVV leden hiervoor af te branden.

watazooi | 07-03-14 | 21:20

Alles letterlijk nemen. Lekker woedend worden. Komt goed...

TonvandenHoogenBats | 07-03-14 | 20:04

zundappboer | 07-03-14 | 18:52
Dat is allemaal niet meer relevant. Na het begaan van een dergelijke religieus getinte doodsbedreiging aan het adres van een huisgenoot, inclusief laatste waarschuwing in hoofdletters treden er echt andere krachten en redenaties in werking.

Maar vertel eens. Stel dat het niet om katten zou gaan maar om kinderen die voetballen, schreeuwen en met stinkbommen gooien in uw tuin. Welke mate van geweld vind u dan proportioneel? Ook kruisigen aan de voordeur? Of slechts hun knieschijven kapot trappen? Of helemaal geen geweld? En in dat geval, waarom vind u bij dieren geweld dan wel gepast? Bedenk dat niet iedereen zal denken als uzelf. Ik bijvoorbeeld zal reageren alsof iemand mijn vrouw, kind of ouders met de dood bedreigd. En dat gaat iedereen berouwen. Ik zelf ook.

Wedstrijdkrokodil | 07-03-14 | 19:44

Wat een flauw excuus. Hij had beter kunnen zeggen dat die kat van de buren niet alleen een zeikkat is maar ook de zoon van de katgod. En dat die moet gekruisigd worden ter vergeving van alle katzonden, zodat katten ook naar de hemel kunnen als ze dood zijn. Er zitten hele volksstammen verkozenen in de politiek op basis van een gelijkend verhaal.

Zyprexa20mg | 07-03-14 | 19:03

Oh... je meende het wel. Of je je dreigement echt tot uitvoer zou hebben gebracht is een tweede. Maar feitelijk ben je niet geschikt als bestuurder als je dit soort acties bezigt.
je weet zelluf; hetzelfde argument dat jullie gebruiken tegen partijen die jullie niet zien zitten. Kortom, lafheid regeert bij GL.
En aangezien de gemiddelde Nederlander meer dan zijn buik vol heeft van een laffe minpres als Rutte, is GL niet geschikt om te regeren. Er voor het gemak maar van uit gaande dat diens leden het beleid van het bestuur vertegenwoordigen.

appeltjesgroeneweide | 07-03-14 | 19:00

Wedstrijdkrokodil | 07-03-14 | 18:38 | + 0 -
u ruimt ook alle shit van uw poes op bij de buren???
want dat is namelijk het geval met katten en poezen, ze schijten in iemand anders zijn tuin of sproeien de deuren etc er onder omdat het baasje te lui is om die klere kater te laten castreren!!

zundappboer | 07-03-14 | 18:52

Sinds wie schrikdraad op de schutting hebben is er geen kat meer in de tuin te gezien.

Der Schnitzeljäger | 07-03-14 | 18:42

Als een buur het in z'n hoofd zou halen dit tegen mij te zeggen, dan lost het probleem zich heel gouw op omdat ik dan nieuwe buren ga krijgen.

Wedstrijdkrokodil | 07-03-14 | 18:38

katten graven eerst een holletje in de grond en daarna vullen ze het holletje weer behoedzaam, want ze willen geen sporen achterlaten. Zeiken doen ze niet tegen deuren, sproeien wel, territoriumdrift. Zelfde euvel als waar Frodo zelf last van heeft.

RegseHippie | 07-03-14 | 18:17

Kruisigen? Groenlinks heult toch meer met de onthoofdende medemens?

Spielmacher | 07-03-14 | 18:12

flikkert die stumper eens in de leeuwenkuil, kijken of hij nog zo'n grote muil heeft.

JoeDoe | 07-03-14 | 17:56

Reinaert@: Is dat niet een Hongaarse naam?

Lief meiske | 07-03-14 | 17:51

jahoii | 07-03-14 | 16:41 | + 4 -
die hondendrol kun je zien liggen om er vervolgens niet in te stappen. De kattendrol is netjes begraven (in een zandbak of tuin) zodat men er lekker met de handen in zit als de kinderen gaan buitenspelen of wanneer je in je tuintje gaat werken.

swift1.6 | 07-03-14 | 17:33

-weggejorist-

kopje | 07-03-14 | 17:29

jahoii | 07-03-14 | 16:41 |

Kom dat de katten hier in de buurt dat dan ook even leren.

Die zijn zo volgevreten en lui dat ze niets begraven.

Snippeschieter | 07-03-14 | 17:14

Deze mafklapper wil zeker een appeltjes groene tuin op ze buik.

klote land | 07-03-14 | 17:01

Jongens jongens, katten begraven hun shit, en doen het enkel in zand e.d. Honden daarintegen plempen gewoon een verse hoop op het moment dat ze denken, shit ik moet poepen. En als je dan lekker een zondagswandelingetje maakt, en je moet je door een glijer over een flinke shithoop in de wilde weg om je heen grijpen naar iets tastbaars om overeind te blijven, en vervolgens met stokjes de stront tussen je profiel mag pulleken met de penetrante geur die hierbij vrijkomt, kan ik niet begrijpen dat honden eigenaren zeuren over een drolletje verstopt in de aarde, die ze 1 niet ruiken, en 2 al bijna compost is geworden.

jahoii | 07-03-14 | 16:41

Dat waren de katjes van de buren helemaal niet! Ik sta daar altijd tegen de deur te zeiken als ik ben uitgeweest. Ik kan al dat bier maar 10 minuten vast houden en het is een heel eind naar Osdorp.

Osdorpertje | 07-03-14 | 16:29

Heel herkenbaar,

Ik betaal belasting voor mijn hond, als is kat niet doe krijg ik een boete.

Als ik hem los laat lopen krijg ik een boete.

Als ik zijn ontlasting niet opruim krijg ik een boete.

En al die gratis kut katten zeiken en schijten in mijn tuin en geen hond die er wat aan doet..... nou ja, de mijne dan als ik hem loslaat als er weer zo'n strontfabriek op poten in mijn tuin zit te schijten.

Snippeschieter | 07-03-14 | 16:26

Waarom staat de verklaring van Groen links niet meer op de site?

jahoii | 07-03-14 | 16:17

Kut katten die vogeltjes dood maken mag ik niet. Mijn hond heeft er ook een pleuris hekel aan, dus jaagt zij ze de boom in. En ze blijven wel uit mijn tuin, vinden de vogeltjes weer fijn, want die doet mijn hond niets.

Polletje Piekhaar | 07-03-14 | 16:16

Bah, groenlinks is naargeestig en asociaal. Dat blijkt maar weer.

panadol | 07-03-14 | 16:13

Kijken hoe lang deze poezen moordenaar van GL in de media wordt vervolgd, misschien net zoals de brievenbus pisser?

lanexxx | 07-03-14 | 16:09

GroenLinks, linkse neofascisten die pretenderen voor een beter milieu te zijn. Maar alleen als het ze gled oplevert (windmolenmaffia). Willen alles verbieden en alles wat ze niet bevalt moet kapotdood.

Moonwarrior | 07-03-14 | 15:52

Gewoon een windbuks kopen en er op schieten.

Ze gaan niet zo gauw kapot, maar springen wel meer dan een meter hoog als je ze raakt :-)

Smerige katten moeten ze binnenhouden en daar alles volschijten en pissen.

gekkegraatje | 07-03-14 | 15:52

Fjodor Dierenmoordenaar kom lekker bij ns in Helmond wonen daar doen we niks anders. Kattenmeppers!

ron1343 | 07-03-14 | 15:37

wel grappig een homo bij een homohaters-omhelsende partij :)

een maffiabaas | 07-03-14 | 15:33

Ik he een foto gezien van hem hij Is niet alleen groen maar roze ook gater gatvev de gatver

el che | 07-03-14 | 15:25

"Niets is vervelender dan kattenurine, simpelweg niet te verwijderen".
kapotte_stofzuiger | 07-03-14 | 13:00
.
Niets? Wat dacht je dan van die horden niet te verwijderen illegalen in dit land?

VaatjeBuskruit | 07-03-14 | 15:24

ProAsfalt | 07-03-14 | 13:13 | + 8 -
dat kan best kloppen. Katten schijten bij voorkeur in een zandbak op een speelplaats of in je tuin. Maar als je je hondenstront niet opruimt kun je een boete krijgen (en terecht) terwijl ik nog nooit heb gehoord dat iemand een boete kreeg omdat z'n kat buiten scheet.

swift1.6 | 07-03-14 | 15:22

Spuitbus! Op kosten van het baasje, dat dan weer wel.

bruine kikker | 07-03-14 | 15:18

ik snap de frustratie voor die katten'lief'hebbers die hun katten tuinen en deuren laten terroriseren! die smerige beesten gewoon lekker binnenhouden.

bestgeil | 07-03-14 | 15:10

Wat een gezeik om zo'n kat zeg, voor een paar tientjes heb je een nieuwe. Die Lammers is ook een verrader zeg, dat hij zaken van een gesloten account gaat zitten doorspelen.

Rien ne va plus | 07-03-14 | 15:04

Ik woon in een bovenwoning waar ik twee trappen op moet lopen op mijn slaapkamer te komen.
Een van mijn buurtgenoten heeft een kater, en dat beestje heeft -krols- de vervelende neiging beneden in het portiek tegen mijn voordeur aan te pissen (wat ik de kat niet kwalijk neem want die weet niet beter). De penetrante stank daarvan is zelfs op mijn slaapkamer met alle tussendeuren dicht niet te harden.... je gaat er -zelfs met de ramen open- gewoon letterlijk van over je nek!
Ik begrijp daarom de opmerking van Molenaar heel goed, en ook dat we die niet al te letterlijk moeten nemen, maar meer moeten zien als een uiting van irritatie.
Het zou overigens wel prettig zijn als mijn buurtgenoot zijn krolse kat in de toekomst gewoon binnenshuis houdt en daar in alle hoeken laat pissen zodat niet zijn buren met de uiterst penetrante en onaangename stank van zijn kattenhobby geconfronteerd worden.

miff | 07-03-14 | 15:03

Ben benieuwd of dat net zo lang en breed wordt uitgemeten in de media als de zelfs minder ernstige dreiging van toenmalig PVV'er Lucassen die DREIGDE in de brievenbus van zijn buurvrouw te pissen als haar hond nog eens tegen/voor zijn voordeur zou pissen/kakken.
En om de mediale behandeling helemaal symmetrisch te maken zou nu een jaar lang in de media moeten worden beweerd dat GL'er Molenaar die katten DAADWERKELIJK aan de voordeur van zijn buurvrouw heeft gespijkerd.

WirMachenMusik | 07-03-14 | 15:03

Ik heb hier vier katten zitten die Fjodor wel rauw lusten. En de vis, die moet hem ook al niet.

Djong | 07-03-14 | 14:55

Pisnicht.

bft | 07-03-14 | 14:53

wat beweegt iemand om groenlinkscher te zijn? waar komt die groene afgunst toch vandaan?

minimá-armezusvan.. | 07-03-14 | 14:44

JIP! | 07-03-14 | 13:22 | + 400 -
JIP! | 07-03-14 | 13:33 | + 100 -
JIP! | 07-03-14 | 13:43 | + 100 -
Andersom dag | 07-03-14 | 13:39 | + 200 -
zundappboer | 07-03-14 | 13:48 | + 200 -

5 zinnige opmerkingen hier, de rest........

the namster | 07-03-14 | 14:36

Nu schijten de katten van mijn buren ook dagelijks mijn tuin vol, dus ik kan me zijn frustratie wel een beetje voorstellen. En zo groen zijn katten nu ook weer niet, ze decimeren de Nederlandse vogelstand.

Het nare klikgedrag van Johnas van Lammeren is wat mij betreft net zo storend als de tweet van deze Groenlinkser. Mooi getimed inderdaad.

HEvD | 07-03-14 | 14:24

Laat me raden, hij heeft zelf een hond.

Rest In Privacy | 07-03-14 | 14:21

"Het minste wat Fjodor kan doen is een donatie aan de dierenbescherming." Hou de uitgaven van de gemeente Amsterdam in de gaten.

TheseDays00 | 07-03-14 | 14:19

Doodsbedreigingen via de sociale media neemt justitie tegenwoordig heel serieus. Is Fjodor al opgepikt door de dierenpolitie om hem te verhoren over al hun cold cases van vermiste katten?

simpelman | 07-03-14 | 14:17

(Quote) Fractievoorzitter Marieke van Doorninck:

Wat een afschuwelijke tekst. GroenLinks zet zich al jaren voor dierenwelzijn, tegen bio-industrie en alle andere vormen van dierenmishandeling. Heel kwalijk dat hij dit heeft gepost, gelukkig heeft hij er meteen afstand van genomen. Uiteraard neemt GroenLinks Amsterdam er ook afstand van. Het minste wat Fjodor kan doen is een donatie aan de dierenbescherming. (end quote)

Echt een Amsterdamse oplossing; je stommiteiten afkopen met een zak geld. En verder is het natuurlijk echt des politieks. Eerst idioot gedrag vertonen en dan in het kader van van damage control gaan spinnen (laat dat trouwens aan die katten over !!!). De politicus die nadenkt voordat hij/zij iets zegt moet nog geboren worden.

taxhond | 07-03-14 | 14:15

Owww, hij meende er niets van.
Nee, dat kunnen we dan weer wel begrijpen van een gemeenteraadslid.

Haatgenerator | 07-03-14 | 14:12

"Het minste wat Fjodor kan doen is een donatie aan de dierenbescherming."
-
Nee het minste dat Fjodor Molenaar kan doen is UIT de gemeente politiek stappen.. onmiddelijk, want gestoorden lopen er al genoeg in Amsterdam.

(c)ZWITSUL | 07-03-14 | 14:10

Piri Reis, das hier: www.google.nl/maps/place/Piri+Reis+Gr...

Westermoskee aan de overkant, misschien gebruiken die zijn voordeur om hen moverende redenen wel als openbare WC?

AsEl | 07-03-14 | 14:06

Vanavond gratis kattebrokjes als goedmakertje bij meneer Molenaar!

TheseDays00 | 07-03-14 | 14:06

Toch wel raar dat zogenaamde 'nette mensen' de taal van U, KUNT U/WILT U, MAG IK en ALSTUBLIEFT niet meer kennen.
Zelfs de drugsdealers en tokkies in wijk zijn beschaafder dan Molenaar.

gaffelbaard | 07-03-14 | 14:01

GeelLinks.

Djengo123 | 07-03-14 | 14:00

Molenaar of Barrabas???

Klefbek | 07-03-14 | 14:00

Geschikt voor de 2e kamer!! Dingen zeggen vervolgens terugtrekken en afstand van nemen. Uitstekend gedaan, geslaagd!

ikdenkwat | 07-03-14 | 13:58

Houdt het dan nooit op?! Het begint met Pim Fortuynen en nu zijn zelfs katten hun leven niet meer zeker in de buurt van de linkse maffia. Beside that heeft Frodo wel gelijk, hou die kutkatten binnen. Maar doodsbedreigen, foei.

Mr Dixit | 07-03-14 | 13:55

Met katten die in je tuin pissen moet je gewoon hetzelfde doen als met Groenlinksers die aan je deur komen. Gelijk de tuinslang erop zetten!

thytus | 07-03-14 | 13:54

Ik spijker altijd Groenlinksers tegen de stopera. Gewoon omdat ik dat gezeik van ze zat ben.

Willem VanDer Decken | 07-03-14 | 13:53

Ik heb ook een hekel aan zeikende katten, eindelijk iemand gevonden waar ik zinvol mijn stem aan kan geven.

gebrokenvleugel | 07-03-14 | 13:52

Ars Vivendi | 07-03-14 | 13:49 | + 0 -
Dat uhh wist ik niet.

Fijn dat je dit met ons wilt delen.

Itzamná | 07-03-14 | 13:50

Iedere GroenLinkser spoort niet... hebben een hekel aan werkend Nederland en vinden dat alleen een GroenLinkser in een fantasiewereld mag leven... te betalen door die k*dtburgers...

duitse herder | 07-03-14 | 13:49

Wist u trouwens dat de slogan:

"Flora ja, en moord!"

een anagram is van Fjodor Molenaar?

Ars Vivendi | 07-03-14 | 13:49

is gewoon een dreigement van iemand die er helemaal klaar mee is dat elke dag zijn deur etc stinkt naar de kattezeik.
zou het ook zijn. net als ze je buren tig katten hebben en je tuin er onder schijten.
deden ze bij mij ook een aantal keren, en ook soms gewoon op de bestrating. was snel over over na een paar emmers water en als waar ik mee kon gooien. en ja o o o dierenmishandeling etc etc. flikker op!! je lult wel anders als je kind naar binnen komt lopen en onder de kattenstront zit. kids kunnen daar trouwens wormen van krijgen!! ( voor de nietwetende die denken dat een kat schoon is) kom maar op met de minnetjes!!

zundappboer | 07-03-14 | 13:48

panadol | 07-03-14 | 13:44
Dat is de juiste uiteenzetting van iemand die GL lid is...

Ommezwaai | 07-03-14 | 13:46

@gooischetrut

Ja, GL zou óók verboden moeten worden.

N.B. uw katten lopen de tuin van de buren te bevuilen as we speak?

JIP! | 07-03-14 | 13:45

@Repetitive Beats | 07-03-14 | 13:40
"Volgens mij pissen ze ook liever niet 2x op dezelfde plek." Bent u bekend met het begrip kattebak?

steven paul | 07-03-14 | 13:44

Boeien of het 19 minuten of 3 weken of 3 jaar geleden is en of hij er afstand van neemt: Deze man heeft duidelijk geen grip op zijn emoties, is wraakbelust en neigt naar psychopaat.

panadol | 07-03-14 | 13:44

@Repetitive Beats
Ze zeiken inderdaad liever tegen iédere plant in de tuin van de buren en hun drollen bedekken ze, zodat jij er lekker in grijpt bij het onkruid wieden.
De eigenaren zijn a-sociaal. Ze zullen hun kinderen ook wel los laten lopen en 'geen idéé' te hebben van wat ze allemaal uitvreten.
'Nee hoor, dat zal míjn kind nóóóóit doen!'

JIP! | 07-03-14 | 13:43

eehh spijkers en hamer nodig???

ikdenkwat | 07-03-14 | 13:43

Vind het nogal onzin om katten alleen maar te kruisigen als ze tegen je voordeur aanzeiken.

Itzamná | 07-03-14 | 13:42

Ik ben het gezeik van GL ook meer dan zat..... echt heel erg zat...

gooischetrut | 07-03-14 | 13:42

Breng deze klootzak maar naar Groningen met Pasen. Hier hebben we 'The Passion' dan en we flikkeren dat lichtgevende kruis weg en pakken een echte. Drie keer raden wie eraan gaat hangen!

Rest In Privacy | 07-03-14 | 13:41

@ skipper65 | 07-03-14 | 13:30 |
Doodsbedreigingen en zelfs (politieke) moorden komen veelal uit de linkse hoek. Of ze nu dierenliefhebber zijn of niet.

goedverstaander | 07-03-14 | 13:40

swassannuf | 07-03-14 | 13:35
Daarom heb ik geen kattenluik...

Ommezwaai | 07-03-14 | 13:40

A. Ik heb nog nooit een kat tegen een voordeur zien zeiken/schijten. Volgens mij pissen ze ook liever niet 2x op dezelfde plek.
B. Hoe leg je dat dan uit aan een loslopende kat waar hij wel of niet mag pissen?

Repetitive Beats | 07-03-14 | 13:40

Volkomen terecht tokkievolk wat hun "huis"dier overlast laat veroorzaken moeten maar in tokkieland gaan wonen.

Kom maar op met jullie minnentjes.

Andersom dag | 07-03-14 | 13:39

Onze grote dierenvriend Fjodor trekt op zijn Twitters de keutel alweer in. Alle poesjes worden uitgenodigd om de verf van zijn voordeur te pissen: twitter.com/FjodorM/status/4419152653...

goedverstaander | 07-03-14 | 13:39

JIP! | 07-03-14 | 13:33 | + 2
+10

swassannuf | 07-03-14 | 13:38

Daarom stemmen mijn katten PVV.

brutus68 | 07-03-14 | 13:37

Ik hoop dat Fjodor, als hij die ring in Mount Doom gaat gooien, struikelt en crepeert in de gloeiende lava.
Idioot.

Cuyahoga | 07-03-14 | 13:37

Alle huizen met kattenluik zwaar belasten wegens overlast.

swassannuf | 07-03-14 | 13:35

Als je last heb van een kat, kun je gewoon een emmer water naar hun toegooien. Komen ze maanden niet meer bij je deur (net als Groen Links-ers in verkiezingstijd). Worden ze alleen een beetje nat en dit is echt wat humaner dan kruisigen. Gore mafketel dat het is.

Blote Bertus 2000 | 07-03-14 | 13:35

@panadol

Als iemand een kat in z'n tuin wenst te laten schijten nemen ze zélf wel een kat.
Ik zeg: chippen die beesten en verplicht castreren/steriliseren!
Waarom honden wel chippen zodat je weet wie de eigenaar is en katten niet?

Ik ben die 'vermist' A4-tjes schijtzat. Lét dan gewoon op je beest, oftewel: hou hem binnen!

JIP! | 07-03-14 | 13:33

Houdt hij in ieder geval wel een stem van Tinkebell aan over.

taxhond | 07-03-14 | 13:32

GroenLinks goes PVV hehe

menzo | 07-03-14 | 13:31

En:dit soort ongenuanceerde en onverantwoordelijke bedreigingen komen van iemand die een stad moet medebesturen???

skipper65 | 07-03-14 | 13:30

Fjodor heeft dus schijt aan de helft van de bevolking
echt verbazend is dat natuurlijk niet voor een GroensLinker

Tobi | 07-03-14 | 13:29

Misschien kunnen we een PVV brievenbuszeiker langs sturen?
Graaf van Egmont | 07-03-14 | 13:19 | + -3 -

die GL'er komt vast nog wel een kattenliefhebber tegen .. en dat kan een PVV'er zijn.. of iemand van een motorclub ofzo.

(c)ZWITSUL | 07-03-14 | 13:29

@ Rammsteen | 07-03-14 | 13:16 | + 0 -
Neuh, die was echt niet boos. Dan was er wel een kat door een brievenbus gepropt.

TheseDays00 | 07-03-14 | 13:29

@Rammsteen | 07-03-14 | 13:16
Zelf ruik je het niet meer na 10 minuten, katten lopen nog dagen lang met een boog om je deur heen.

sinar2 | 07-03-14 | 13:29

Bij ons willen ze GL raadsleden aan hun voordeur vastspijkeren gezien de overlast die ze veroorzaken.

Uw Verzekeringsadvis | 07-03-14 | 13:28

Politieke zelfmoord, persoonlijk niet al te snugger, maar oh zo begrijpelijk...@JIP!: helaas zo waar

wimster | 07-03-14 | 13:28

Kattenhaters zijn psychisch niet helemaal in orde en mensen die dreigen andermans huisdier aan een deur te spijkeren zijn ronduit ziek in het hoofd. Ergens past dat dan weer wel bij Groenlinks.

panadol | 07-03-14 | 13:27

en royeert GL nu deze katenhater en dierenbedreiger, en daarmee medemensen bedreiger??
Afstand nemen is we erg makkelijk

skipper65 | 07-03-14 | 13:27

Ene Hein Bloemen vindt dit leuk.

van Oeffelen | 07-03-14 | 13:26

JIP! | 07-03-14 | 13:22 |
Een echt goed opgevoede kat schijt en pist altijd bij de buren. Iedere kattenbezitter weet dat.

Graaf van Egmont | 07-03-14 | 13:26

Hoe één tweet de talloze media-optredens van Bram van Ojik teniet doet. Geniaal!

Abject | 07-03-14 | 13:23

@ ProAsfalt | 07-03-14 | 13:16
Alsof 90% van de luie huiskatten ooit ene rat vangen.

PisFinger | 07-03-14 | 13:22

Voor het éérst heeft GL gróót gelijk! HUIS-dieren horen in HUIS!
Ik laat mijn honden ook niet in de tuin van de buren schijten, terwijl IK hondenbelasting betaal.

De meest gehoorde smoes van kattenbezitters: 'Ik kan mijn kat toch niet bínnen houden?!'
Mijn vraag is dan: 'Waarom niet?!'

JIP! | 07-03-14 | 13:22

@Graaf van Egmont | 07-03-14 | 13:19

Grappig, als het waar zou zijn.
Het begint al met de schrijfwijze van Johnas...
Kansloos.

Desmoulins | 07-03-14 | 13:22

@ Tjemig | 07-03-14 | 13:14
Zonde van de haring, maar ik zal hem onthouden.
Of komt de kat dan morgen terug voor meer haring? In dat geval smeer ik hem liever in met pek.

PisFinger | 07-03-14 | 13:21

Misschien kunnen we een PVV brievenbuszeiker langs sturen?

Graaf van Egmont | 07-03-14 | 13:19

alsof al dat kattengrind niet funest is voor het milieu...... ook ik vind katten lief, maar dan kan ik ze ook nog wel de nek omdraaien als ze mij last bezorgen.

ITEACHYOU | 07-03-14 | 13:18

@Jippie | 07-03-14 | 13:12 |
Onzin.
Dankzij de katten zijn wij nog in leven.
Wie vangt anders de ratten en muizen die in grote getale ernstige ziektes overbrengen.
Zelfs de Egyptenaren in het Oude Egypte (De nieuwe Egyptenaren acht ik niet al te snugger) hadden dit al door. In die tijd was de kat niet voor niets Heilig.

ProAsfalt | 07-03-14 | 13:16

Het is gewoon ronduit belachelijk dat de wet zegt dat je een kat in je tuin gewoon moet tollereren!

von sokkenstopfen | 07-03-14 | 13:16

sinar2 | 07-03-14 | 13:06 | + 0 -

Dan meurt je voordeur naar ammonia. Dan is het net als of iemand tegen je voordeur heeft staan zeiken. Lijkt mij ook niet helemaal de juiste oplossing.
Daarbij lijkt het mij niet de verantwoordelijkheid van deze man om er iets aan te doen maar de verantwoordelijkheid van de de kattenbezitter (geld trouwens ook voor andere huisdieren/kinderen).
.
Misschien had de beste man een iets genuanceerdere post kunnen plaatsen, maar ik heb het donkerbruine vermoeden dat deze post in een boze bui geschreven is.

Rammsteen | 07-03-14 | 13:16

Dat is toch wel even een andere bedreiging dan door de brievenbus te pissen he? Ik zou wel weten wat ik ernstiger en ziekelijker vind GL!

Welles! Nietes! | 07-03-14 | 13:15

@clabamsk | 07-03-14 | 13:06
Gewoon keihard aan je kruis hangen, dat kreng.

steven paul | 07-03-14 | 13:14

De meest groene manier om de buren te doordringen van het feit dat hun kat opvoeding nodig heeft:
Paai de kat met haring, smeer de kat daar ook ruim mee in. De kat zal u er dank baar voor zijn. Na een uur of twee wil de kat er toch vanaf en zal thuis tegen de muur gaan schuren om er vanaf te komen. Als u geen visliefhebber bent, biologisch schoensmeer is een redelijk alternatief.

Tjemig | 07-03-14 | 13:14

@swift1.6 | 07-03-14 | 13:02 |
Ik heb nog noooiiitt een kat op het voetpad zien schijten in tegenstelling tot honden die elke grasspriet, tegel, muur, etc als een toilet zien.

ProAsfalt | 07-03-14 | 13:13

Dusssss, alle katten uit zijn buurt zeiken tegen zijn voordeur.
Buiten het feit dat dit hoogst onwaarschijnlijk is zou er ook iets met zijn voordeur aan de hand kunnen zijn.

ItisIAgain | 07-03-14 | 13:13

Zeiknatte poesjes bij je voordeur.... das kudt.

Mebert | 07-03-14 | 13:12

En wat gaan wij tegen honden doen die voor je voordeur zitten te schijten waarbij de hondeneigenaar het verdomd om het op te ruimen??

ProAsfalt | 07-03-14 | 13:12

Mja, hier is een spinpoes voor nodig, niet een spindoctor, methinks. +1 voor de woordgrap, Annabel.

Lemau | 07-03-14 | 13:12

Dit item zou precies de enige reden kunnen zijn waarom ik wél op GroenLinks zou stemmen. Katten zijn kut.

Jippie | 07-03-14 | 13:12

@Reinaert | 07-03-14 | 13:03
Of een Slaaf.

steven paul | 07-03-14 | 13:11

Leuke verkiezingsslogan: "Fjodor, niet voor de poes"

subsidistan | 07-03-14 | 13:10

Altijd maar weer proberen Christenen te beledigen daar bij GL. Nu weer door de kruisiging erbij te halen.

Btw, naar de dierenarts brengen voor een spuitje is humaner dan vastspijkeren. Zo lang mogelijk laten lijden is niet echt wat je moet willen als Groen linkser. Maar ja, de dierenarts dat kost je geld...

Hé, heerlijk los gaan op een ander dan een pvda- of vvd-ert.

TheseDays00 | 07-03-14 | 13:10

Fjodor heeft wel gelijk met de overlast die door katten wordt veroorzaakt.

ole guapa | 07-03-14 | 13:10

Zo, da’s nog eens andere koek dan dreigen door je brievenbus te komen pissen.

Troef | 07-03-14 | 13:10

Prutser, hij moet gewoon kotsagent @F_Arendsen bellen, dan krijgen die kutkatten gewoon een dikke vette boete.

neemjemoederindemali | 07-03-14 | 13:09

Al die linksen zijn op macroniveau reuze sociaal en zo, maar als het om dagelijkse mens- en diervriendelijkheid gaat vallen ze door de mand. Zie ook Wim Kok: had altijd zijn mond vol over menselijkheid en solidariteit, maar was zelf een botte hork.

SharpEye | 07-03-14 | 13:08

' Gebiedsmanager Haarlem Centrum. Gemeenteraadslid voor GroenLinks in Amsterdam. Hou van sport, cultuur en mijn man en heb als hobbie katten vermoorden'

(c)ZWITSUL | 07-03-14 | 13:08

Ik las eerst een heel andere kop.

Mammeloe | 07-03-14 | 13:08

Pistolen paultje draait zich om! Voor je het weet ziet de voordeur van Hodor er uit als de toillet-deur van Oscar Pistorius.

Tjemig | 07-03-14 | 13:08

Kruisigen is wel een erg Christelijke oplossing. Oplblazen spreekt de achterban meer aan.

subsidistan | 07-03-14 | 13:07

Even wat ammonia met een plantenspuit tegen je voordeur spuiten en er komt geen kat meer langs.
Maar blijkbaar is katten vermoorden milieuvriendelijker volgens deze zak.

sinar2 | 07-03-14 | 13:06

Hij heeft een punt: mijn poes (overigens aan het werk) zeikt ook altijd

clabamsk | 07-03-14 | 13:06

Het zullen wel Turkse langhaar en Perzische katten zijn.

Normpje | 07-03-14 | 13:06

Hodor Molenaar, de man die helemaal eigenhandig GL naar een nieuw dieptepunt bracht.

Haatgenerator | 07-03-14 | 13:06

Hé een politicus die dit heeft geroepen! Ben benieuwd wanneer NOS hier schande van za- Geen PVV zeg je? Oh.

LangeTijdGeleden | 07-03-14 | 13:05

Vreemd dat wildplassen, wildpoepen en wildkotsen mij ¤ 130 kost, en het voor huisdieren helemaal gratis is. Ik hoef echt niet op deze wijze te "genieten" van andermans mormel.

Feynman | 07-03-14 | 13:05

het is geen wonder dat sociopaten/psychopaten zich aangetrokken voelen tot de monopolie van geweld die de staat is. Het is eigenlijk de meest logische weg voor zij die een hoog IQ hebben.

blabam | 07-03-14 | 13:05

Tot zover de carrière van gemeenteraadslid Fjodor

Haatgenerator | 07-03-14 | 13:04

Heerlijk om zo weer te zien dat dit type mensen (politici) achter de voordeur heel wat anders denken en praten dan ze buiten de deur preken. Wat val je dan door de mand.

BekiekUtMoar | 07-03-14 | 13:04

Valt me een beetje tegen van deze GLert. Mag het een onsje goddelozer dan een kruisiging? Doe lekker multikul en maak er een steniging van! Oww wacht..

Godsammekraken | 07-03-14 | 13:04

Typisch de linkse NIMBY ziekte weer.
Overigens zeggen ze dat kat naar kip smaakt en ook dat smaken zal weer wat uitstoot aan CO2 schelen.

ZSU-23-4 | 07-03-14 | 13:03

Fjodor. De naam suggereert een Scandinavische krullenbolheld met knots.

Blijkt het een GroenLinkse nicht. Shit happens.

Reinaert | 07-03-14 | 13:03

Piri Reis? Da's aan de Kostverlorenvaart. Op de hoek. Molenaar, lul, eerst splits je me een kutparkeergarage in de Singelgracht in m'n maag, en nu bedreig je m'n kat. St*rf!

Bubba de Vuystneuqer | 07-03-14 | 13:03

benieuwd hoeveel media dit nieuws groot gaan brengen. Denk je eens in als een PVV'er dit zou hebben getweet.

emtebee | 07-03-14 | 13:03

Het kan ook heel goed een PVVer geweest zijn natuurlijk.

Godsammekraken | 07-03-14 | 13:02

Daar heb je tegenwoordig toch spuitbussen voor?

Idontgiveafunk | 07-03-14 | 13:02

Niet slim, maar wel heel begrijpelijk. Die kut katten pissen en schijten maar overal en geen eigenaar die er wat aan doet.

swift1.6 | 07-03-14 | 13:02

Politici houden van het volk maar niet van mensen. De GroeneKhmer houdt van de natuur maar niet van dieren.

Godsammekraken | 07-03-14 | 13:01

Overigens, waarom kruisigen? In Amsterdam is stenigen cultureel meer verantwoord.

kapotte_stofzuiger | 07-03-14 | 13:01

Uit de Twitterbio van Fjodor;

"Hou van sport, cultuur en mijn man."

Hij heeft dus gewoon een aangeboren teringhekel aan poesjes.

SvennusMax | 07-03-14 | 13:00

Voor een politicus geen slimme uitspraak, als anonieme reaguurder ben ik het wel met hem eens. Niets is vervelender dan kattenurine, simpelweg niet te verwijderen.

kapotte_stofzuiger | 07-03-14 | 13:00

Waar woont die man ? Dan kom ik ook even tegen z'n deur aanpissen...

De hersenloze | 07-03-14 | 12:59

GL staat voor groene politiek, niet voor diervriendelijke. Dat is wel duidelijk.

rara | 07-03-14 | 12:59

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl