Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Populistisch D66 hengelt naar Feyenoord-stem

vliegfey534.jpgHet moet toch niet gekker worden. D66, partij voor blanke hoogopgeleide fopliberalen die de PvdA niet rechts- en de VVD niet links genoeg vinden, hengelt, uiteraard slechts bij mooi weer, naar de sympathie-stem van aangeschoten Feyenoord-fans die hopen dat hun club vanmiddag de Klassieker (livestreams) zal winnen. Het grootste wapenfeit van D66 in Rotterdam was het tegenhouden van een nieuw stadion (waarvoor hulde) zolang er bakken met taxpoet bij moest, en op basis van dat succes vliegt er nu de hele middag een vliegtuigje met bovenstaande tekst (klik voor groot) over de stad en over de Kuip. Stelletje populisten. Tfoe.

Reaguursels

Inloggen

D66 is filosofisch-politiek gezien de meest liberale partij van Nederland. Maar uiteraard is er voor een logisch denkpatroon of wat kennis van het een en ander op deze site geen sprake.

MMunchie | 02-03-14 | 21:35

Het blijft Nederland hè, debiliteit ten top.
Ohhh yeah het houdt nooit op en dat is goed. Zo blijft er altijd wat te lachen. Wie is nou de club van Rotterdam?

potverdrie | 02-03-14 | 18:53

Tja er is niets aan te doen want Ajax wordt voor de 4e keer op rij kampioen

Daar kan de voetbalclub van Samsom, Roemer, Rutte en Pechtold niks aan doen. Wel opvallend dat ze alle 4 Feyenoord fan zijn trouwens

shenkie7 | 02-03-14 | 18:05

echte liberalen zitten namelijk bij de vvd?

paranoya | 02-03-14 | 17:47

@Mayhem123,

En nogmaals, mijn punt is dus dat de EU helemaal nergens over nadenkt; zie Oekraïne, islamkritiek, Syrië, etc.

Dat sommige Nederlanders niet willen werken betekent dat er voor hen te veel uitkeringen en subsidies zijn; het mes daar in dus.
Maar dat neemt niet weg dat er nu grote groepen werkenden (en werkwillenden) worden afgedankt omdat jonge Poolse uitzendkrachten goedkoper zijn, en ook makkelijker te dumpen zijn.

Los daarvan kan het geen kwaad om logisch na te denken. Als er ergens 1 miljoen vacatures beschikbaar zijn en 1,5 miljoen werkzoekenden, dan hebben 0,5 miljoen werkzoekenden een probleem. Het toelaten van nog eens een paar miljoen moelanders zal dat probleem niet oplossen, eerder verergeren.

Dandruff | 02-03-14 | 17:45

De Kuip, waar voorafgaand aan de finale tegen Dortmund luidruchtig eerbetoon aan Pim gehouden werd door een groot deel van het aanwezige publiek. Na het overlijden van Alexander zal niemand een wind laten, zelfs daar is ie niet goed genoeg voor (geweest).

patat - generatie | 02-03-14 | 17:35

@Dandruff
Heel veel tuinders gaven bijvoorbeeld aan dat geen Nederlanders konden vinden voor het werk. We hebben die mensen gewoon nodig. De werk ethos van een heel aantal Nederlanders is gewoon ver te zoeken. Ik gaf al aan dat mensen wel dezelfde beloning moeten krijgen, en dat gebeurd vaak niet. Daar moet echt wat aan gebeuren!!

Ik vind dat je zeker een punt hebt als het gaat om oudere werknemers. Voor hen is het erg moeilijk op de arbeidsmarkt.

Mayhem123 | 02-03-14 | 17:29

De D66 is de droom van elke PvdAVVDer, De D66 is van beide partijen wat. Als je PvdAer bent zul je je vinden in het pro-islambeleid, pro-knuffelbeleid van ciminelen en gelukszoekers en nog meer subsidies door de werkende Nederlanders nog meer uit te knijpen. En dan natuurlijk Nederland afschaffen en een provincie van Brussel worden. Als VVDer ben je het toch al eens met alle bovengenoemde zaken dus tja!

Moonwarrior | 02-03-14 | 17:26

@Dandruff

Eerst goed nadenken, en dan een gezamenlijk standpunt inmengen. Op dit moment is het divide and conquer in Europa. Als voorbeeld Libie. Frankrijk bombardeert, Duitsland is tegen, NL doet alleen verkenning. Engeland en Nederland die naar de pijpen van Amerika dansen. Ze wordt veel invloed uitgeoefend.

Ik denk dat we door moeten krijgen dat we het meest kunnen vertrouwen op onze Europese buren, en met dat in gedachte, komen de gezamenlijke belangen vanzelf. Met een gezamenlijk algemeen belang wordt Europese samenwerking een stuk gemakkelijker. We moeten denk ik vooral ons richten op een gezamenlijke defensie en buitenlandse politiek. Ik denk wel dat we misschien wel 50 jaar verder moeten zijn.

Mayhem123 | 02-03-14 | 17:22

@Mayhem123 (16:55),

Lul niet over Nederlandse lamzakken, er zijn zat Nederlanders die willen werken en dat ook jarenlang keihard deden maar werden *ontslagen* omdat Polen goedkoper zijn.
Dus nogmaals zij werkten, maar werden *ontslagen*.

Dat sommige moelanders zo hard werken is vooral omdat zij voor uitzendbureaus werken. Bedrijven geven alleen de jongste en snelste werknemers tijdelijk een kans; de rest wordt direct afgedankt. Oudere werknemers zijn onder de huidige belastingdruk niet rendabel, hoe hard ze in hun jeugd ook gewerkt hebben, en gaan dus in de bijstand (tot de onbetaalbaar wordt).

Wat overigens allemaal niet wegneemt dat een heel groot deel van de moelanders hier wel degelijk vooral komt om te frauderen en/of in te breken of anderszins de gesubsidieerde crimineel uit te hangen. En die mogen we niet eens uitzetten...

Dandruff | 02-03-14 | 17:13

@Mayhem123,

Ik heb liever meerdere EU-landen die elk zelf nadenken over hun eigen beleid dan 1 EU-dictatuur die nooit nadenkt over het EU-beleid.
Denk aan de fratsen van het clownsduo vanBaalen/Verhofstadt dat onnadenkend haar steun betuigde aan neonazi's in Oekraïne; daarmee een oorlog in de Oekraïne en de Krim provoceerde. Inmiddels krabbelt de EU weer terug, wetend dat Rusland veel beter bewapend is en vooral veel meer betrokken is bij die regio. Rusland laat zich de les niet lezen; wie de hel denkt de EU dat wij zijn dat we dat wel even kunnen proberen?
Nu slaan we een modderfiguur, en feitelijk moeten we daar nog blij mee zijn omdat het veel slechter had kunnen aflopen.

En zo gaat het steeds; denk aan EU-bobo Schultz die hand-in-hand met wat middeleeuwse genocide-predikers pleitte voor het afschaffen van islamkritiek; denk aan het gemak waarmee de EU pleitte voor bombardementen op Syrië. Onwetendheid lijkt wel de norm, een enkeling als Farage uitgezonderd.

Dandruff | 02-03-14 | 17:01

Fopliberalen? Het is maar hoe je het bekijkt. Hoewel ik de gemeentelijke politiek als volledig apart beschouw, ben ik als liberaal het meeste geneigd naar D66. Ik geef toe, er bestaat in Nederland geen enkele liberale partij. Kom ik toch bij D66 uit, ondanks dat ik daar vaak hele rare standpunten tegenkom.

Als liberaal hecht ik waarde aan vrijheid, privacy, eigen verantwoordelijkheid en de macht geven aan de burger, niet aan de bedrijven. Welke partij moet ik dan stemmen?

Gemeentelijk is het trouwens een ander verhaal.

Meeroever | 02-03-14 | 17:00

Dingetje had lekker last van de wind, zag hem vanmiddag een beetje zijwaarts langsscharrelen, brandstofverbruik zal niet opwegen tegen de opbrengsten van het dundoek.....

captainobvious | 02-03-14 | 16:57

@Dandruff

Het systeem van arbeidsmigratie kan alleen als mensen tegen dezelfde voorwaarden het zelfde werk verrichten, dan is het namelijk concurrentie en daar ben ik voor. En dat gebeurd op dit moment niet altijd.

Het liefst schop ik ons eigen werkeloze pisvolk de aspergevelden in.... maar dat wordt helaas niets ben ik bang. De MOE-landers zijn meest hardwerkende mensen (ik ken er genoeg), betalen belasting, en er zijn relatief maar weinig uitkeringstrekkers bij. Dus dat is wel een pluspunt.... kunnen wij de Nederlandse lamzakken weer van een bijstandsuitkering voorzien

Mayhem123 | 02-03-14 | 16:55

één troost hebben we in Rotterdam: de PvdA gaat OOK verliezen!!!

thepinkpainter | 02-03-14 | 16:45

@Dandruff
Wat ik met de weg vooruit bedoel is dat we samen moeten optrekken. Op dit moment laat het ene land de oren hangen naar Amerika, het ander naar China/Rusland. Dat is begrijpelijk, want kunnen weinig op elkaars steun rekenen. Zo blijft Europa een speelbal die geen besluiten kan nemen. Om dat te bewerkstelligen zijn de voorbeelden die je aandraagt een goede stap in de juiste richting, maar niet voldoende. Daarnaast heeft de nauwere samenwerking ons enorm veel voorspoed gebracht.

Als het gaat om de hypotheekrenteaftrek, dan is dat geen sigaar uit eigen doos, maar eerder een bankensubsidie. De huizenprijzen worden met deze maatregel kunstmatig hoog gehouden waardoor mensen een alsmaar hogere moeten nemen (en de hypotheekrente in Nederland is veel hoger bijvoorbeeld in Duitsland). Dan komen er nog modellen als de aflossingsvrije en spaarhypotheek waardoor geld lenen nog meer wordt gestimuleerd.

Mayhem123 | 02-03-14 | 16:44

@Mayhem123,

Overigens, impopulaire maatregelen kunnen ook impopulair zijn omdat ze gewoon heel slecht zijn.

De EU en D'66 staan bijvoorbeeld ook voor een eenzijdige "flexibilisering" van de arbeidsmarkt, waarbij Nederlandse werknemers met goede contracten worden ontslagen om plaats te maken voor Poolse uitzendkrachten met veel slechtere contracten. Beiden trekken vervolgens ons sociale vangnet aan stukken, een vangnet dat door allerlei fraudes vanuit de halve wereld zodoende onbetaalbaar wordt voor degenen die er ooit voor werkten.

Dandruff | 02-03-14 | 16:39

hart dus

Ongeblustekalk | 02-03-14 | 16:33

@kippevlees | 02-03-14 | 16:30
Niet doen, stem op een lokale partij, dat zijn meestal partijen die hard voor Uw gemeente hebben en niet afhankelijk zijn van standpunten van de overkoepelende landelijke partijen.

Ongeblustekalk | 02-03-14 | 16:32

Wie op 19 Maart a.s. gaat stemmen is niet goed bij zijn hoofd.
Het zijn allemaal zakkenvuller en aards leugenaars.
Nu hengelen naar je stem om je vervolgens op 20 Maart keihard te laten vallen.
En dan liefst ook nog diep in de stront!
Politiek is misdadig en vies.
Net niet strafbaar dus net nog legaal.
Het zou verboden moeten worden.
En dat gelul van wie niet stemt heeft geen recht van spreken is inderdaad gelul want als je b.v. op 12 september 2012 op de VVD had gestemd en vervolgens gaat "vriend" Rutte regeren met de grootste vijand de PvdA van de VVD. Moet je dan blij zijn?
Dus deze jongen "pleurt" zijn kieskaart in de open haard.

kippevlees | 02-03-14 | 16:30

@Mayhem123,

Kretologie over "de weg vooruit" is mooi maar nietszeggend.
Natuurlijk is er niks mis met Europese samenwerking (vermoeiend om dat elke discussie weer een paar honderd keer uit te moeten leggen aan de pechtoids).
Maar men kan prima samenwerken zonder EU en/of zonder euro, denk aan Interpol (1923), de NAVO (1949) en de EEG (1958) al lang voordat de EU onze democratie afschafte.

De hypotheekrenteaftrek is een koekje voor de werkende mens die aan alle kanten genaaid wordt door de overheid. Ik ben voor afschaffing van dat koekje (want een sigaar uit eigen doos) maar dan moet wel de belastingdruk omlaag. Dat is onmogelijk met het uitgavenpatroon waar ook D'66 voor pleit (meer EU, meer immigratie, meer ontwikkelingshulp, meer subsidies, etc).

De overheid moet meer bezuinigen; niet meer belasten.

Dandruff | 02-03-14 | 16:28

Beter 10 kereltjes van d66 in de lucht dan één op land!

pim achtertuin | 02-03-14 | 16:23

@Pancho Pantera | 02-03-14 | 15:47
Hard gewerkt?
Moehahahahaha.

miko | 02-03-14 | 16:18

@Dandruff De weg vooruit (vind ik) is nog steeds via betere samenwerking binnen de EU, en niet nationaal maar juist meer Europees denken. Dat er dingen niet goed gaan daar in Brussel is zeker waar, en daar moet echt wat aan gebeuren.... maar we moeten vooruit, niet achteruit, en dat betekend vergaande Europese samenwerking!

Ik heb ook een recent voorbeeld gegeven (hypotheekrenteaftrek). Zo zijn er nog een aantal punten die VVD/PVDA/CDA niet durven aan te snijden omdat ze bang zijn impopulaire maatregelen te nemen.

Mayhem123 | 02-03-14 | 16:13

@Parel van het Zuiden,

Helemaal waar.
En zo hadden ook PvdA en VVD 20 jaar geleden nog puntjes die veel problemen van nu hadden kunnen voorkomen.
De PvdA was destijds nog tegen racisme, vrouwenhaat, homofobie en antisemitisme; ook als dat van immigranten afkomstig was. En de VVD was destijds liberaal en dus tegen een te grote overheid die in een steeds hoger tempo steeds meer en steeds hogere belastingen bedenkt en int.

En kijk ze beiden nu eens.

Dandruff | 02-03-14 | 16:09

Wat populisme is hebben ze heel goed afgekeken. Ik stem er niet op maar het is wel beter dan die PVVDA.

van_de_pot_gerukt | 02-03-14 | 16:07

@CornholioNL | 02-03-14 | 16:03
Nee we staan 1-2 voor!

gedachtespinsel | 02-03-14 | 16:05

Miezerige manier.

Normpje | 02-03-14 | 16:03

Parel van het Zuiden | 02-03-14 | 15:58 |

Ja hó maar... we staan 1-2 achter, dat doet al genoeg pijn.

CornholioNL | 02-03-14 | 16:03

De enige vorm van voetbal waar D66 enig respect voor zou kunnen opbrengen, is als het zonder bal door tweeëntwintig dansers in maillots uitgevoerd wordt in een theater voor hun eigen GoedVolk, maar vooral betaald door de gewone burger.

smdyasc | 02-03-14 | 16:01

@Dandruff | 02-03-14 | 15:55

20 jaar geleden had D66 een punt dat mits gerealiseerd had voorkomen dat D66, en feitelijk de hele gevestigde politiek, zich gedragen zoals zij zich nu gedragen.ll

Parel van het Zuiden | 02-03-14 | 16:01

Ik zie het al helemaal voor me. Pieter-Willem, Willemijn en Floris-Christiaan die tussen het plebs naar voetbal zitten te kijken. "Is weer eens iets anders dan roeien en hockey, hè?" vraagt Pieter-Willem. "Ja," zegt Willemijn, met een grote zonnebril op, "maar dat schorriemorrie zit een beetje vreemd naar me te kijken."

"Wat een ordinaire plebejische kutsport is het eigenlijk, voetbal, Jezus. Een stel nieuwe Nederlanders en tokkies die achter een bal aan rennen, en niet eens met sticks," zegt Pieter-Willem. "Ik weet het," zegt Floris-Christiaan, "maar we moeten wel verkozen worden voor die gemeenteraad. Oom Alexandeurrj zal trots op ons zijn."

Nequebard | 02-03-14 | 16:00

Over Alexander Pechtold gesproken.... "Feyenoord wordt kampioen, heus echt waar!"
Hij zou 'm voor de camera durven verkopen.

Parel van het Zuiden | 02-03-14 | 15:58

@Pancho Pantera | 02-03-14 | 15:47
Dan wil ik bij deze melden dat ik een grafhekel heb aan jullie D666.

Ongeblustekalk | 02-03-14 | 15:56

@Mayhem123,

20 jaar geleden had D'66 een puntje, tegenwoordig is het een anti-democratische aanbidder van de EU-moloch. Daarnaast kennen we D'66 als een partij die stelselmatig reële problemen negeert, en focust op non-issues om dat te verbergen.
Achter de waan van de dag aanlopen is dom; 10 jaar achter de realiteit aanhobbelen is dat evengoed.

Dandruff | 02-03-14 | 15:55

Volgens mij valt Alexander Pechtold onder de Feyenoordaanhang. De wijze waarop hij zijn stropdas knoopt schreeuwt "still a tokkie inside"...

Parel van het Zuiden | 02-03-14 | 15:55

@miko | 02-03-14 | 15:53
Bedsport?

gedachtespinsel | 02-03-14 | 15:54

Te koop aangeboden: 20mm Flugzeug Abwehr Kanone. Ruim ammo er gratis bij!

El Gouda | 02-03-14 | 15:53

@gedachtespinsel | 02-03-14 | 15:45
Er is maar een sport de rest is hobby.

miko | 02-03-14 | 15:53

Als D'66-erts ergens op neerkijken, dan is het wel voetbalpubliek....

VanBukkem | 02-03-14 | 15:51

@Pancho Pantera | 02-03-14 | 15:47
Maakt niet uit hoe ze over je praten als ze maar over je praten. Gezien gemiddelde reaguursel waarschijnlijk geen stemgenerator.

gedachtespinsel | 02-03-14 | 15:49

Zou eigenlijk groet in enkelvoud moeten zijn. De groeten.

i-Wonder | 02-03-14 | 15:48

Wat fijn dat jullie over ons schrijven, beste mensen.
Daar hebben we hard voor gewerkt.

Pancho Pantera | 02-03-14 | 15:47

Als het Ajax - Feyenoord was ipv Feyenoord - Ajax, dan vloog er nu een vliegtuigje boven de Arena met de tekst "Hup Ajax" ofzo. TOTAAL ONGELOOFWAARDIG! Veel Feyenoorders zullen er wel weer intrappen.

VanBukkem | 02-03-14 | 15:46

@KenTochNait?! | 02-03-14 | 15:44
Geen idee, ik heb niets met tokkie sporten.

gedachtespinsel | 02-03-14 | 15:45

@brutus68 | 02-03-14 | 15:25
Tarno B!!!!
Ow nee dat was in MAsterdam.

miko | 02-03-14 | 15:45

gedachtespinsel | 02-03-14 | 15:43 |

Bléren die cokesnuivers in 010 niet altijd iets over bloed, zweet en tranen?

KenTochNait?! | 02-03-14 | 15:44

@irma zonderboezem | 02-03-14 | 15:40
FeyeNOOIT? Ze hebben een kuip maar zetten er geen water in....

gedachtespinsel | 02-03-14 | 15:43

"Hoogopgeleiden" die D66 stemmen opereren op hetzelfde intellectuele nivo als Feyenoord-fans. En dan vrees ik dat ik de Feyenoord-fans ernstig tekort doe.

Parel van het Zuiden | 02-03-14 | 15:42

D66.... prima partij. Zij hebben de christelijke macht doorbroken eind jaren 90-tig (zie Els Borst) en ons persoonlijke vrijheden gegeven. Zij roepen al jaren dat de hypotheekrenteaftrek er (langzaam) af moet. Niet een partij die alleen maar achter de waan van de dag aanlopen...

Mayhem123 | 02-03-14 | 15:41

Feyenoord? zegt me nog minder dan D66

irma zonderboezem | 02-03-14 | 15:40

Lewis | 02-03-14 | 15:32 |

Geen nieuw stadion, er zijn inmiddel diverse goede plannen voor renovatie/verbouwing/uitbreiding van de huidige kuip die ook financieel haalbaar/verantwoord zijn...

En voor de duidelijkheid, ik ben RotterdammerT en Feyenoorder...

CornholioNL | 02-03-14 | 15:35

Pleonasme - alert in de titel!

D66 is populisme met ah roer een smeerlap die zijn ganse familie zou verkopen voor 1 extra stem.

Snackbar van Allah | 02-03-14 | 15:34

Mebert | 02-03-14 | 15:29 |

U snapt hem... ;-)

CornholioNL | 02-03-14 | 15:32

Wat vinden de Feyenoorders hier eigenlijk van een nieuw stadion?

Lewis | 02-03-14 | 15:32

Als ik overigens naar het voetballen ga kijk ik naar het veld, niet naar de lucht. Zo'n kaartje is al prijzig genoeg gezien de geboden waar over het algemeen.

brutus68 | 02-03-14 | 15:29

*bazooka uit schuur pakt*

CornholioNL | 02-03-14 | 15:28

@necrosis | 02-03-14 | 15:24
Met jou wil ik wel een gokje wagen!

Godsammekraken | 02-03-14 | 15:27

Binnenkort ook een banner van de VVD. Maar dan voortgetrokken door twee van opa Opsteltens drones.

Professor Superhirn | 02-03-14 | 15:27

brutus68 | 02-03-14 | 15:25 |

Uw Godwins beginnen een beetje flauw te worden, mijnwaarde.

KenTochNait?! | 02-03-14 | 15:27

Weten jullie wie er ook vliegtuigen met een boodschap over Rotterdam liet vliegen?

brutus68 | 02-03-14 | 15:25

Aan de min-kudo's te oordelen
waart Arrogander of een van z'n adepten hier rond

Tobi | 02-03-14 | 15:25

Heb D'66 altijd al een clubje luchtfietsers gevonden.

Polletje Piekhaar | 02-03-14 | 15:24

Grappig dat zo'n beetje de hele sportvliegerij in Nederland door alle politieke stromingen helemaal kapot gemaakt is de afgelopen decennia vanwege "het milieu," maar dat er nu zo'n "milieuvervuilend vliegtuigje" wordt ingehuurd om propaganda te verspreiden!

De varkens uit Animal Farm zijn er niks bij!

Xirdalan | 02-03-14 | 15:24

Ik gok op 3-1 voor Feyenoord.
*wegduikt*

necrosis | 02-03-14 | 15:24

Humor om te lachen mensen!

Ongeblustekalk | 02-03-14 | 15:23

Eddy Treijtel schoot een keer een meeuw uit de lucht, kan iemand zijn kunstje na doen?

gedachtespinsel | 02-03-14 | 15:22

De grachtengordel democraten, Amsterdam is fucked als hun de grootste worden.
Rotterdam heeft tenminste Jeerd Geertmans van de leefbaren met die kekke bril

Miezerig | 02-03-14 | 15:22

D66 moet het vooral hebben van mensen die in een stomme opwelling op haar stemt. Nu maar hopen dat dit gevoel spoedig wegzakt bij de supporters.

Ik was in Haren | 02-03-14 | 15:22

D66, een berichtje met een windmolen met vleugels.

miko | 02-03-14 | 15:21

Door dat Stelletje nep democraten, door hun steun zitten wij nog steeds met RUTTEN 2.

Snowy2000 | 02-03-14 | 15:20

Groeten, 066. Dat gaan ze in Rotterdam niet begrijpen.

pendajo | 02-03-14 | 15:20

Ik vind D66 een vreselijke partij, maar deze actie kan ik wel waarderen hoor.

Lewis | 02-03-14 | 15:19

Ik zie liever Alexander achter dat vliegtuig hangen, dat zou pas een verkiezingsstunt zijn.
Wellicht een goed idee voor Diedie?

Ommezwaai | 02-03-14 | 15:19

Elke stem is er één , al moet je je zieletje aan de duivel verkopen .

likmegaties | 02-03-14 | 15:19

Pechtold bij een voetbalwedstrijd is als een Feyenoord hooligan bij een opera voorstelling

Prof. Pim Pam Pet | 02-03-14 | 15:18

D66, sterph!

Graaisnaaiert | 02-03-14 | 15:18

Pechtold bij een voetbalwedstrijd kijkt als een kip naar het onweer.

Godsammekraken | 02-03-14 | 15:16

Het zijn gewoon hoeren! Allemaal!

Petrus Poortwachter | 02-03-14 | 15:16

Luchtfietsers

Ars Vivendi | 02-03-14 | 15:16

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl