Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Marokkaanse mevrouw opent bar: MAG NIET

abfabwijn.jpgWat gebeurt er als een Marokkaanse ex-moslima een wijnbar opent in Rotterdam? Het klinkt als het begin van een slechte mop, maar die dingen gebeuren echt. Het antwoord: Nou dan krijgt ze dus in de comments onder dit artikel de reacties die de Marokkaanse gemeenschap nooit, maar dan ook nooit massaal laat horen tegen hun talloze criminele top-600 broertjes, zonen en neven. Siham legt uit waarom: "Siham Rahbi · Roc Zadkine Horeca & Toerisme: Er zijn wel genoeg Marokkaanse broeders die een nachtclub openen, zegt niet dat dit echt niet kan voor een moslima!" Zo is dat. Jai maisje, jai thaus zieten. Hoerrr. Zeiden wij hoerrr? Dat vindt een semi-alfabeet met de nickname Ja Nee een beetje te ver gaan: "Ja Nee · Merkkleding verkoper: Je hebt ook joodse marokkanen daar is zij zeker 1 van [ex-hoer]" Aha. Elou is een ex-hoer, maar wel een joodse. Ook de beter opgeleiden doen een duit in het zakje: "Esma Magribia · Hogeschool van Amsterdam: Ze is en blijft n Marokkaan of ze nou wijn gaat verkopen of n varkenshoofd. Dit noem ik geen intergratie maar n vernedering." "Oussama Ai · University of Amsterdam: Wijnslet!! Ja ja van het een komt het ander, hahaha" en uiteraard mag een bedreiging niet ontbreken: "Maria Laguerta · De Haagse Hogeschool: Stinkwijf ik hoop dat je tent gaat afbranden iinclusief jij erin." Nou. Duidelijk. Een ontluisterend inkijkje van de agressieve ellende waar Marokkaanse vrouwen die terecht "de regisseur van hun eigen leven" willen zijn zoal mee te maken krijgen. Dat is niet de bedoeling he, zomaar zelfstandig een legale onderneming opzetten. Lukt het, 'feministen van kleur', dat van binnenuit emanciperen? Waarom staan jullie niet als een blok achter vrouwen als Elou Akhiat? Dat de witte elitefeministen het niet durven en uit angst om 'racist' te worden genoemd bijkans een nekwervel verbrijzelen van het wegkijken van islamitische vrouwenhaat weten we. Maar ook de eigen kring durft het niet. Elou. Proost meid. We trekken hier een flesje Chateau Intégré open op het welslagen van je onderneming. Uit 2014, een goed jaar om in te leven.

Reaguursels

Inloggen

Check dit dan: er zijn dus volgens Plassterk 1,8 mln telefoonpakketjes afgecopypast van ons allemaal, voor ons allemaal. Maar volgens mij is dat allemaal quatsch. Want, stel dat aldie pakketjes één seconde lang duren. Dan zijn het bij elkaar 30.000 minuten, da's 500 uur. Dat zijn 20,833 dagen. Maar verdeel die 500 uur nou eens in werkdagen van 8 uur.Dan is dat 62,5 werkdagen. Stel, je luistert die seconden dus acht uur per dag achter elkaar af. En de eerste dag van het jaar 2014 begin je daarmee. Dan is het wel grappig om na te kijken hoeveel weken je erover doet. Daar doe je 12,5 weken over. Dan kun je bepalen op welke dag je dan klaar bent als je iedere dag om 08:00 begint. Die dag is in ieder geval op een woensdag. En kalenderend is de datum 19 maart 2014. OK. Dan google je op de betekenis van 19 maart 2014. Zou die dag iets betekenen voor het land en misschien 12 uur 's-middags in het bijzonder? Uw aller F von Zeikhoven heeft de gebeurtenis al gezien, het middagsuur laat ik aan u allen over ter duiding. Maar verder zeg ik, kudo's voor de spindocter die deze hoax in elkaar gedraaid heeft...
/Niburu mode

F. von Zeikhoven | 10-02-14 | 18:42

Wauw wat een dappere keus van deze dame en gun haar alle succes toe met haar onderneming! Wat een schaamteloze reacties van sommige zo dom!!!

Wel wil ik zeggen dat integratie in mijn ogen niet het drinken van een wijntje is, maar het bijdragen aan een betere maatschappij dus zoals deze dame doet!

Mijn ouders zijn moslims en mede hierdoor ben ik zoals de meeste islamitsch opgevoed, omdat er simpelweg geen keus is om zelf te kiezen voor een geloof! Daarom wil ik tegen alle schapen die zo'n grote mond hebben zeggen, ga eerst op zoek naar je eigen ik. Weet jij wie je bent? Heb je zelf beslissingen gemaakt? Hou je van Allah omdat je 100% voor hem hebt gekozen of doe je dat alleen omdat je ouders het zeggen? Ben je islamiet omdat je anders bang bent dat je ouders je niet zien of bang wat anderen van je vinden?

Deze dame heeft een hele dappere keuze gemaakt! Dapper om het feit een eigen onderneming te beginnen in deze tijd! Dat het om wijn gaat is lekker meegenomen hahahah ik lust ze graag!

Coucke | 09-02-14 | 16:40

oikos | 09-02-14 | 11:53 |
Gave bijdrage!

milky bar | 09-02-14 | 14:40

Ow dan ben ik dus ook een marokkaanse (ex)hoer. Achja, moet ergens mijn wijntjes van betalen.

brownie21 | 09-02-14 | 14:11

Als er iemand geen hoofddoek mag dragen tijdens een stage, krijsen islamieten en islamofielen moord en brand: "Discriminatie!"
De eigen commentaren op de Marokkaanse met de wijnbar zijn echter vele malen ernstiger. Welkom in de wereld van het islamofascisme!

KoninginWildemina | 09-02-14 | 13:57

Dan zal de Marokkaanse cultuur wel een gruwel zijn voor lieden die dusdanige comments op de Metro-site planten:

"Wijnbouw in Marokko vindt plaats vanaf de Atlantische kust tot aan het Atlasgebergte. ... Van de Maghreb maakt Marokko de meest hoogwaardige kwaliteitswijnen. Er wordt vooral rode- en roséwijn gemaakt."

Wordt trouwens ook gelijk duidelijk wat het probleem is:

"Voor de Eerste Wereldoorlog was al 80.000 hectare met druivenstokken beplant. ... Sinds de onafhankelijkheid van het land is om religieuze redenen de productie van wijn drastisch afgenomen. ... In het jaar 2000 was het beplante areaal nog maar 12.000 hectare."

Beetje zure druiven die willen dat religie hun cultuur kapot maakt. Goede Marokkaanse wijn drinken dus. Oók - of moet ik zeggen: zéker - in Rotterdam.

Bron: nl.wikipedia.org/wiki/Wijnbouw_in_Maro...

Auweyida | 09-02-14 | 12:19

-weggejorist-

oikos | 09-02-14 | 11:53

Het conflict tussen islam en het Westen kent drie dimensies.
Ten eerste is islam geen religie, maar een beschaving. Islam kan daarom niet met de Christelijke religie, een onderdeel van de Westerse beschaving, worden vergeleken.
Ten tweede is islam een nomadische beschaving. Islam draagt haar rechtssysteem en leefregels in zich mee op reis. Moslims die naar het Westen verhuizen verwachten daarom hier hun eigen wetten te hebben. Zij verwachten onze wetten niet te hoeven respecteren. Dat botst frontaal met de agrarische Westerse beschaving waar wetten aan het land zijn gebonden. Wie in ons land komt wonen, móet dus onze wetten accepteren. Je woont immers op dit land.
Ten derde, het meest kritieke verschil, is islam een collectivistische beschaving. De Westerse beschaving erkent de uniekheid van de individu en benadrukt die in de opvoeding van kinderen. Daaronder vallen dus zowel kapitalisten als communisten, want beiden erkennen de individu. In tegenstelling tot communisme kent de islam überhaupt geen individu. Moslims hebben een collectieve 'hyve-mind'. Regels worden van bovenaf aan iedereen opgelegd en mogen niet in twijfel worden getrokken. Moslims bestaan niet als individu, maar enkel als collectief. Het verklaart bijvoorbeeld waarom grensrechter Nieuwenhuizen door een groep Marokkanen werd geschopt, de groep elkaar ervan beschuldigde en de groep collectief aan geheugenverlies leedt. Moslims kennen geen individuen.
Daarom is de Westerse vrijheid het grootste gevaar voor de islam. Want de vrije individu die het collectief verlaat is de grootste bedreiging voor het collectief. Daarom worden -ook in Nederland!- afvallige moslims met de dood bedreigd en waar mogelijk gedood. Dat is dan géén eerwraak, maar collectief gesanctioneerde moord.

oikos | 09-02-14 | 11:53

Ik kan het me voorstellen dat de marocs woest zijn, iemand uit hun cultuur gaat werken. Ze zijn natuurlijk als de dood dat dit een omslagpunt is, en ze zelf ook moeten werken voor geld.
Hulde voor deze vrouw, de hoger opgeleiden met hun wibra diploma kunnen hier niet aan tippen, en worden boos als een vrouw handelsgeest ontplooid. De rest is waardeloos en zullen tot het eind van hun leven op NL teren zolang er niets gebeurt.

Implant | 09-02-14 | 11:21

Ah, moeders is binnenkort jarig, even een wijntje kopen daar.

LangeTijdGeleden | 09-02-14 | 10:53

Als je een hoofddoek wil dragen moet ieder Nederlands bedrijf daar maar zin in hebben, als je geen hoofddoek etc meer draagt en gewoon lekker meedoet op eigen benen probeert te staan wordt je uitgekotst door de eigen gemeenschap. Is allemaal een vrije keuze.. maar niet heus. Ik heb zat Marokkaanse collega's gehad, de groep die je binnen je bedrijf prima kan hebben onderscheid je zo van de achterbakse, wantrouwende, hypocriete zeikerds die vinden dat ze 'recht' hebben op werk en respect terwijl je geen flikker aan ze hebt. Die moet je, net als Blanke klaplopers, gewoon afwijzen 'omdat ze niet in het team passen' en dat soort geneuzel. Die mentaliteit moet je buiten houden anders beïnvloed het de hele afdeling.

noerg | 09-02-14 | 10:02

Waar is nedermarokaan die zich afvraagt wat het probleem nou precies is?
De Anaalprofeet | 09-02-14 | 00:15 | + 2 -
Die zit vast in die wijn ak bar van zijn mede marokkaanse soortgenoot wijn te drinken.
Alcohol was toch ook iets wat isla mietjes niet mogen drinken? Of is dat alleen met ramma dan?
Gaat ze in die periode de tent sluiten? Want iets wat je qua geloof niet mag drinken mag je toch dan ook niet aanbieden?

KannieWaarZijn | 09-02-14 | 09:50

Dezelfde logische denkfout als "op verkeerd gedrag gewezen worden" met de term racisme duiden.
Marokkaan != moslim
Moslim != ras.
Zeikerds go home, als je het allemaal niet wilt snappen?

CynicalBastard | 09-02-14 | 04:29

@Eurotokkie | 08-02-14 | 17:00
Hij was helemaal geen ziek mannetje. De ziekelen zijn diegene die aan de haal gaan met het religeuze aspect van mohammed, het zelfde zie je ook bij jesus hoor.
Sumato | 08-02-14 | 17:03 |

@Sumato
Voor straf moet u de "Sirat Rasul Allah" lezen en dan nog eens terugkomen en dan een doorwrocht essay waarin u aantoont dat dhr. Mo niet "ziek" was. Als u flink doorleest en alles begrijpt in dit kloeke boek (6cm dik), bent u binnen een jaar klaar. Tot dan, zal ik maar zeggen.
Salut! Evocatus

Evocatus | 09-02-14 | 02:00

-weggejorist-

niels247 | 09-02-14 | 01:59

@Jan Dribbel

Bedankt voor je artikel.
Ben het volkomen met je eens, maar helaas gebeurt dit ook onder Nederlandse "christenen": www.nu.nl/binnenland/2902369/paar-hond....

Ik respecteer alle religies, maar niet de mensen die hun "religie" misbruiken om anderen te onderdrukken.

niels247 | 09-02-14 | 01:56

@niels247

De SGP is geen voorstander van het permanent opsluiten van vrouwen.
Het achterlijkvolk maakt er een gewoonte van:

www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article...

Dat dit allemaal maar kan, en ook oogluikend wordt toegestaan is natuurlijk volkomen shit.

Jan Dribbel | 09-02-14 | 01:30

Ik keur dit uiteraard niet goed, maar zullen we het ook voortdurend gaan hebben over vrouwen die niet op de kieslijst van de SGP mogen en de dingen die je je op de hals haalt als je zulke christelijke bendes verlaat? Eigen volk eerst hè? ;-)

niels247 | 09-02-14 | 01:16

Nog steeds niets hier over in de azijnbode.

BekiekUtMoar | 09-02-14 | 01:12

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:21 | + 0 -

Tnx! goeie zet! ik bedoelde echter dat GS ook even in het artikel deze link plaatst... Niet om af te doen aan je tegel (+1 for that) maar weinig mensen lezen de comments intensief ;) een spiegel in het GS-bericht heeft ontelbaar meer waarde :)

Toch kudo's dat je ff de link post!! tnx :)

peterdh | 09-02-14 | 00:28

Ondertussen blowen vele naffers zich suf en drinken vaak stiekem. Als een Marokkaan slecht in het nieuws komt - en de gebeurd wel eens - hoor je niemand.
Totaal onbekende werpen zich nu even op als hoeder van het geloof en doen als of deze mevrouw een zusje is.

bitterpete | 09-02-14 | 00:25

Waar is nedermarokaan die zich afvraagt wat het probleem nou precies is?

De Anaalprofeet | 09-02-14 | 00:15

@ukuppes | 08-02-14 | 23:00
oooh dus je hebt wel van alles gedaan, dat bleek niet uit je eerdere verhaal, nou goed gedaan dan!

Causa Sui | 08-02-14 | 23:41

Laten we die wijnbar tot een succes maken, verder ben ik eigenlijk links, maar ik helemaal klaar met dat kutvolk. Dragen behalve ellende niks bij.

sohee | 08-02-14 | 23:34

@Causa Sui | 08-02-14 | 22:09
Was het maar zo simpel als alleen jouw geste opvolgen. Deze school stond ten tijde dat ik daar werkte onder verscherpt toezicht van de inspectie (kwalitatief en financieel) en politie had een wekelijks spreekuur in school vanwege incidenten. Heb regelmatig gesprekken over misstanden gehad met mededocenten, directie, leerplichtbeambte, politie en inspectie. Maar problemen waren behoorlijk groot en andere prioriteiten zijn gesteld die urgenter waren. De zeer slechte omgangsvorm met de juf die geen moslim wilde zijn was exemplarisch doch een klein aspect van een veel grotere rotzooi.

Nog los van mijn ervaring met de onderwijsinspectie heb ik geen hoge pet van op van hun de daadkracht zoals met alle ambtenaren. Ik geloof dat je zelf moet handelen bij opstootjes en incidenten. Maar ja dat is mijn mening.

ukuppes | 08-02-14 | 23:00

Een wijnhoer? (volgens de hoofdgedoekte medemens?)

Jan Gordelroos | 08-02-14 | 22:31

Zolang die kansenjuweeltjes elkaar lastig vallen hebben wij geen last van ze. Ik ben blij dat ik niet boven Bergweg 199 woon, dat dan weer wel.

captainobvious | 08-02-14 | 22:22

Vroegah hadden wij hier ook mensen die net zo tolerant en welkom waren als marokkanen. Die lui waren wel beter opgevoed en zagen er wat netter uit in hun zwarte uniformen met doodshoofdjes-uitmonstering. Dat wel.

Jan Passant mk2 | 08-02-14 | 22:17

@ukuppes | 08-02-14 | 19:33
Toevallig lijk ik in alles (doch ik was geen invaller) op jou, doch ik sprak ook de leraren hier op aan en ook degene die nergens op reageerden, uit angst.
Altijd aangifte doen en melden bij de inspectie; www.onderwijsinspectie.nl/onderwerpen/...
Anders heeft het namelijk NOOIT 'officieel' plaatsgevonden, zonder het zwart op wit te krijgen werkt men indirect mee aan dit gedrag, is mijn mening.

Causa Sui | 08-02-14 | 22:09

go girl , succes !

gatti500 | 08-02-14 | 21:02

@ja,diedus! | 08-02-14 | 20:16 |
Je dochters niet beschikbaar stellen aan de inheemse bevolking, is de beste methode om niet te integreren in het land waar je je vestigt. Integratie was vroeger bittere noodzaak, om in je levensonderhoud te kunnen voorzien in je nieuwe gastland. Maar zolang er gratis geld wordt verstrekt, is dat dus helemaal niet nodig, en kan een moslima rustig 5 koters uitpoepen, zonder dat zijzelf of haar man werken.. De domme kuffar betaalt immers alles!

Tiberius | 08-02-14 | 20:39

Vraagje , hoeveel van de hier geboren en getogen 2e , 3e en ondertussen 4e generatie Marokkanen worden na hun overlijden in hun geboorteland , Nederland dus begraven ? Er is nog steeds geen band met Nederland na al die tijd hier aanwezig zijn. Dat in tegenstelling tot mijn in 1975 geemigreerde oom en tante naar Canada. Heb inmiddels neven en nichten die allemaal werken , Engels en Frans spreken en een partner hebben gevonden in het land waar hun ouders voor gekozen hebben en zij zich na 1 generatie hebben aangepast en wat van het leven weten te maken zonder restricties van het voormalige thuisland Nederland. BTW niemand kon of kan nog een Nederlands paspoort krijgen ondanks hun goede arbeidsinzet en nooit in aanraking met justitie te zijn geweest , maar dat even terzijde. Zij halen geen partner van het Nederlandse platteland en worden gewoon begraven in Canada. Mijn oom zei altijd dat hij de kinderen Engelse/ Franse voornamen zou geven om de acceptatie op b.v school voor hen makkelijker te maken. Kijk , dan draag je als gevolg van je opvoeding wat bij aan de maatschappij en loop je daar niet te zeiken op succesvolle "landgenoten" van het andere geslacht.En zeker niet te bedreigen !

ja,diedus! | 08-02-14 | 20:16

Beste Elou, open ook een filiaal in Utrecht. Om nou 12 flessen te kopen in Rotterdam gaat mij iets te ver. Verder wens ik je veel succes en we proosten op jou.

meneer der meneren | 08-02-14 | 20:00

@Causa Sui | 08-02-14 | 18:57
Ik was daar invalkracht voor een schooljaar en naar mijn weten is er in die periode geen aangifte van discriminatie gedaan. Leerlingen die zich negatief over deze juf uitte kregen van mij een onderbouwd weerwoord en heb ik zelf ter verantwoording geroepen. Ook heb ik samen met haar lessen gegeven om haar te steunen in de moeilijke klassen. Wel liep ik als blonde vrouw tegen dezelfde weerstand op bij betreffende leerlingen wat moeilijk te pareren is maar desalniettemin ben ik niet snel ontdaan van intimidaties en kan er goed op anticiperen. Moet ook wel als je woont in west want hier heb je niets aan stoere mannen die andere beschuldigen van dhimmiegedrag en stront likken maar waarschijnlijk snel de andere kant op kijken als er wordt geroofd, gescholden of gevochten.

ukuppes | 08-02-14 | 19:33

-weggejorist-

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:32

-weggejorist-

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:32

-weggejorist-

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:31

Ik ga vanavond een wijntje drinken. Laat die prutsende uit 1522 ghalalbakken hol bewoners maar lekker naar de klote lopen.

Potjamdriedorie | 08-02-14 | 19:31

-weggejorist-

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:31

@Jan de Schot | 08-02-14 | 16:58
Zie mijn comment van 19:10

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:30

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:50 |

'Helaas, foute antwoord': je schrijft zoals je mocro-Nederlands lult! Het is namelijk: Helaas, fout antwoord!
.
Dan: Nederlanders die als expat in het buitenland wonen hoeven zich niet aan te passen: zij zijn daar NIET om te blijven en de boel uit te vreten op kosten van de autochtone bevolking!
.
Verder: Maar ook Nederlanders die zich wél blijvend in het buitenland vestigen voorzien zelf in hun onderhoud (een enkeling misschien daargelaten), zijn géén doorlopende bron van ergernis voor de autochtonen, zorgen er niét voor dat de gevangenissen voor een onevenredig deel vol zitten met hún soort, zijn niet oververtegenwoordigd op de opsporingslijsten. En zo kan ik nog wel even doorgaan!
.
Tenslotte: als je in het vervolg alleen maar je nickname 'criminelemarokkaan' plempt in deze panelen, dus zonder tekst, weten we al meer dan wat we over je mening zouden willen weten.

VaatjeBuskruit | 08-02-14 | 19:29

Ik hou van haar. Zij is top! Die zeik hoofddoeken moeten lekker allemaal in Syrië gaan lopen zeiken.

Mokum Kosher | 08-02-14 | 19:27

Elou Akhiat, ik wens U succes!

Hendrikaatje | 08-02-14 | 19:27

@goedverstaander | 08-02-14 | 17:23
Zie mijn comment van 19:10

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:26

Die z.g. hogere opleiding die deze gasten ontvangen hebben is absoluut geen garantie dat ze ook hun stompzinnigheid en achterlijkheid kwijt zijn, zoals graag beweerd wordt, weliswaar met andere bewoordingen, door hun linkse achterban. Die moordenaars van 9-11 waren allen ook z.g. hoog opgeleid.

Boy Cot | 08-02-14 | 19:26

-weggejorist-

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:24

@peterdh | 08-02-14 | 18:46
Zie drie comments verderop.

Godsammekraken | 08-02-14 | 19:21

En terwijl wij hier digitaal oorlog voeren (en digitaal denken te winnen want gelijk) winnen de moslims de echte wereld voor zich. Rode pil iemand?

Sliptong | 08-02-14 | 19:20

Is Maria Laguerta gereincarneerd als marokkaanse?

Frans den Urste | 08-02-14 | 19:18

Gelukkig zijn er ook de gematigde en geschoolde moslims. Ach, laat ook maar.

Sliptong | 08-02-14 | 19:15

-weggejorist-

KannieWaarZijn | 08-02-14 | 19:04

-weggejorist-

KannieWaarZijn | 08-02-14 | 19:02

@ukuppes | 08-02-14 | 17:19
Neem aan dat er aangifte van discriminatie is gedaan, zodat die moslims ter verantwoording werden geroepen?
Of gebeurde er, zoals altijd wanneer slappe dhimmies tussen moslims bivakkeren er totaal niets?
Want ow ow hypergemigenteerde gelovige leerlingen daarrrr moet je vooral voor kruipen en docenten uit Marokko, daar lik je de zure stront van van hun hielen zeker?
Zeker nooit iets mee gebeurd. wat 'zij wilde dat (vast0 niet'?

Causa Sui | 08-02-14 | 18:57

@ criminelemarokkaan | 08-02-14 | 18:00 |
Ik ben aardig wat keren in jouw thuisland geweest, misschien wel vaker dan jij. In Tanger, Fez, Casablanca, Marrakesh, Rabat, Oujda, Agadir en nog veel meer plaatsen. Meestal voor business, soms om gewoon te relaxen. Misschien moet jij dat ook eens doen en vooral goed om je heen kijken.
Dan zie je dat het er armoedig is. Mensen hebben het moeilijk. De politie is super-corrupt. Mensenrechten stellen er niets voor. Jouw neefjes zijn vier of vijf jaar oud en proberen papieren zakdoekjes, doosjes lucifers of andere troep te verkopen. Om een paar dirham te verdienen. Tel je zegeningen in dit land zou ik zeggen. En gedraag je als een gast. Zo niet, gewoon weggaan naar je thuisland waar alles beter is. Ga dan maar zakdoekjes verkopen.

goedverstaander | 08-02-14 | 18:48

Ok de comments zijn stopgezet en verwijderd op de metro site...

What the bloody fuck? Stelletje amateurs!!! Deze comments gaven *precies* weer hoe Nederland momenteel in elkaar zit...

Heb ze net op tijd nog even kunnen lezen.... Veel mensen die *tegen* die 'wraak' comments waren (++) ... Maar ook veel +'jes voor de 'wraak' comments (--)!! Dat is *exact* hoe de Nederlandse integratie ervoor staat.... bar en bar slecht!

Geenstijl, mostert na de maaltijd, maar je weet dat die verwijdering eraan zat te komen.... Meteen een spiegeltje voortaan :)

peterdh | 08-02-14 | 18:46

Ik zei het verdomme nog in het hoofddoek-topic. Ik zei het gewoon, en een dag later bewijst het leven mij guurrechtse gelijk weer.

Ik ben blij dat er mensen zoals Elou zijn, die me blijven behoeden voor het compleet over één kan scheren van een bevolkingsgroep. Maar godverdomme, wat ben ik klaar met de Islamitische heilige boontjes in dit land. Meedoen of oprotten, dat is de enige manier! Niet alleen voor de bescherming van mijn door linkse malloten bij het grof vuil gezette cultuur, maar ook ter bescherming van mensen zoals Elou, en vele anderen die gewoon vrij willen leven in het Westen, zonder het leven bepaald te laten worden door achterhaalde zandbakpolitiek en onderdrukking die zich voordat als religie.

Het wordt tijd om voor de Elou's in Nederland te kiezen, en niet de mensen die met dood en verderf dreigen. Maar de politiek laat ze weer links liggen, hoor.

Piet van het Padje | 08-02-14 | 18:34

Grappig hoe moslima's er op hameren dat een hoofddoek een vrije keus is en dat wij dat moeten respecteren, maar nu ineens deze vrije keus niet kunnen respecteren?

Moonwarrior | 08-02-14 | 18:34

@criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:43 |

Dat komt omdat Arabieren zelf niet tot veel in staat zijn. Alle kennis moeten ze importeren uit het westen, zelf zijn ze echt niet in staat al die olie uit de grond te trekken. En voor alle vuile klusjes vliegen ze mensen in van de andere kant van de Persische Golf.

geomario | 08-02-14 | 18:32

@ donjon | 08-02-14 | 17:21 |
Dank.
Al is het wel beangstigend dat elk woord waar is.

Lewis | 08-02-14 | 18:31

So he, ik moest dit stuk echt drie keer lezen voordat ik een beetje begreep waar het over ging.

kicktherabbit | 08-02-14 | 18:28

Sneu manvolk.

Rest In Privacy | 08-02-14 | 18:27

-weggejorist en opgerot-

antihypcrosie65 | 08-02-14 | 18:26

-weggejorist-

Rest In Privacy | 08-02-14 | 18:24

Had ze nou maar een Ahkbar geopend, dat mag wel.

mayor_pickwick | 08-02-14 | 18:16

@criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:56

Ik ben het helemaal met je eens dat iedereen mag denken wat die wil. Hoe idioot deze gedachten in mijn beleving ook mogen zijn. Ik denk alleen niet dat een universiteit of hogeschool de plek is om dit soort denkbeelden te promoten.

readbetweenthelines | 08-02-14 | 18:08

Leuke knappe en slimme vrouw. Niks mis mee. Zo zouden er meer van moeten zijn. Zou een voorbeeld moeten zijn voor die bontkraagjes. Inplaats van dat ze haar afbranden. Dat ze maar zeer succesvol mag worden en dat vele marokaanse vrouwen haar voorbeeld mogen volgen. Zal ze leren die achterlijke bontkraagjes. Met hun achterlijke middeleeuwse gedachtes en hun vrouwenhaat. Deze marokaanse vrouw kan ik zeerl respecteren.

tweetybird | 08-02-14 | 18:08

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 18:00 |

Laatste wat ik tegen je zeg: heb het eens over deze vrouw die door een aantal van je geloofsgenoten agressief bejegend word omdat ze een winkel opent...
Ik houd het hierbij, Amen!

Zo Ontzettend Moe | 08-02-14 | 18:05

Ik kom zo snel als mogelijk een wijntje drinken op de Bergweg 199.

Rest In Privacy | 08-02-14 | 18:00

-weggejorist en opgerot-

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 18:00

:criminelemarokkaan
Waar heb je het in godsnaam over?
Het gaat hier over oa hoogopgeleide marokkanen die op agressieve wijze een landgenoot het licht niet in de ogen gunnen omdat het geen zij doet van allah niet mag...
Maar daar hoor ik je niet over!

Zo Ontzettend Moe | 08-02-14 | 17:58

@Graaf van Egmont | 08-02-14 | 15:35
weet je nog hoe Ayaan werd verketterd?

miko | 08-02-14 | 17:57

@criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:53
Owja, die Nobelprijs voor Oboema was de 8e.
En verder zoek het maar uit.

Jim Lovell | 08-02-14 | 17:57

-weggejorist-

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:56

is mevrouw nog vrijgezel? Veel interessantere vraag n.a.v. pica me dunkt...

rintelman | 08-02-14 | 17:56

-weggejorist-

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:53

Jammer dat Metro zoveel spyware/stasi-tools in hun site verstopt hebben, dat de comments niet zichtbaar worden..

Boris die Sauertopf | 08-02-14 | 17:53

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:50
Die 1e zin van je geeft al gelijk je grote gelijk aan...
"foute antwoord"?

Zo Ontzettend Moe | 08-02-14 | 17:51

@Peter Emile | 08-02-14 | 16:21
Er is niks mis met hoogopgeleiden moslims. Studeren is een kans om kennis op te doen en nieuwe denkbeelden te ontwikkelen. Moslims op de universiteiten en hogescholen juich ik dan ook alleen maar toe. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hoogopgeleiden moslims helpen bij de integratie.
.
We moeten echter oppassen dat we met studies de integratie niet tegengaan. Studies moeten gericht zijn op het begrijpen van de wereld en het kunnen functioneren in de westerse samenleving. De islamitische universiteit in Rotterdam is daarom iets zeer gevaarlijks. Helemaal nu Arnoud van Doorn bezig is om islamitische geleerden naar Nederland te halen. Een islamitisch universiteit zou niet eens de naam universiteit mogen dragen. Het is een belediging voor de wetenschap.
.
Dat er moslims zijn die zelfs na hun universitaire opleiding er nog steeds rare ideeën op na houden, kan je niet voorkomen. Je kan het slechts beperken. Aan de andere kant zijn er ook hoogopgeleide roomblanke Nederlanders met idiote denkbeelden.

readbetweenthelines | 08-02-14 | 17:51

-weggejorist-

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:50

Fijn om te zien dat onze toekomstige import intelligentia nog in de middeleeuwen leeft. En dat soort lui zitten na hun studie hoofdwaarschijnlijk bij de overheid (want voorkeursbeleid) te bepalen wat er gaat gebeuren met al uw taxpoet. Leuk vooruitzicht? Ik zal wat verklappen, het is al realiteit.

Afgeschminkte Bassie | 08-02-14 | 17:49

@criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:43
Die westerse Expats zorgen ervoor dat in achterlijke zandbaklanden tenminste nog iets gerealiseerd wordt.
Jij gaat duidelijk niet door voor de 8e Nobelprijs.

Jim Lovell | 08-02-14 | 17:48

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:43
Ach lulletje rozewater, deze mensen verdienen gewoon hun geld, zijn het niet de arabieren zelf die het loon verstrekken?
Waarschijnlijk willen deze mensen ook weer een keer terug naar hun vaderland, dit in tegenstelling tot met je weet wel wie...

Zo Ontzettend Moe | 08-02-14 | 17:48

-weggejorist-

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:47

-weggejorist-

criminelemarokkaan | 08-02-14 | 17:43

Mevrouw Elou Akhiat moet gewoon lekker in de bek van die haat-Marokkanen en hun wijvon schijten en ze een dikke vinger geven. Een top-vrouw die Elou Akhiat, respect!

Hassan_Jassan | 08-02-14 | 17:40

@donjon | 08-02-14 | 17:21
Hulde donjon, dit reaguursel sterkt mij in mijn overtuiging om tegen het kwaad te vechten.

Jim Lovell | 08-02-14 | 17:38

Om moedeloos van te worden:Als die ontelbare riffige reetkevers dit ultieme staaltje van integratie veroordelen,belachelijk maken en de stoere dame in kwestie zelfs bedreigen,zouden ze voor hun eigen gemoedsrust en levensvreugd allang hier zijn opgerot?
"Integreer of get the fuck out".

R.B.Scott | 08-02-14 | 17:38

Ze zijn dus wél in staat tot elkaar aanspreken, niet over onthoofdingen in Syrië, niet over de vele bontkraagbroeders maar wél over een ondernemende dame die zonder uitkering op een geoorloofde manier een boterham wil verdienen. Als ze dan toch in staat zijn, al of niet in vereniging, kritiek te spuien; spreek de criminele K*tmarokkaantjes aan op hun parasiterende eerloze disfunctioneren in onze samenleving !

Gelaarsdekat | 08-02-14 | 17:36

Hulde aan Elou Akhiat. Wanneer ik in de buurt ben kom ik zeker langs.

Jim Lovell | 08-02-14 | 17:36

wijn... Natuurlijk

Ommezwaai | 08-02-14 | 17:35

@ donjon | 08-02-14 | 17:21 |

Ook al is je tegel een citaat en dus niet - althans grotendeels niet - door jezelf geschreven: als het technisch mogelijk was, zou ik je 100 kudo's geven.

Dit verhaal, dat ik overigens al eerder ben tegengekomen en toen helaas niet heb gekopieerd, zou in de koppen van elke moslim en elke Israël-criticus ter wereld geramd moeten worden.

Hulde, donjon, voor het plempen ervan!!

Peter Emile | 08-02-14 | 17:32

Dit laat maar weer eens zien hoe liberaal en ruimdenkend de "moderne" generatie marokkanen zijn in Nederland.
Ik heb het al meerdere keren geroepen maar doe het toch nog maar een keer: Moslims gaan onze waarden en normen nooit maar dan ook nooit accepteren, wij zijn volgens hun heilige boek namelijk geen mensen, de conclusie is dus dat moslims nooit met ons kunnen samenleven, en dus moeten wij gaan kiezen, laten wij Nederland afglijden naar een niveau "iran" of steken we een dikke middelvinger op naar de Islam.

Rimpeldoos | 08-02-14 | 17:31

donjon | 08-02-14 | 17:21 | + 0 -

Prachtige en scherpe analyse. Geen speld tussen te krijgen.

Nogmaals lezen, en erover reflecteren.

ljcoster | 08-02-14 | 17:31

donjon | 08-02-14 | 17:21 |

Het is een lap tekst maar ik heb het helemaal gelezen, +1...

CornholioNL | 08-02-14 | 17:26

Allemaal gasten met een kutreligie. Ik hoop dat ze zo snel mogelijk naar het buitenland, dwz. waar ze vandaan komen, teruggaan. Ennuh, dat ze tegelijkertijd hun nederlandse paspoort moeten inleveren.

Thoth | 08-02-14 | 17:25

Maar de "hamvraag" blijft... Schenkt ze ook halal wijm?

Ommezwaai | 08-02-14 | 17:25

Respect voor deze Marokkaanse vrouw, die ondernemend is en een bijdrage levert aan de samenleving waarin zij is opgegroeid.
Rotterdammers!
Rotterdammers!
Rotterdammers!
Ik roep u op!
Steun dit lichtend voorbeeld, maak haar onderneming een succes, ga massaal naar haar nieuwe winkel om daar uw wijn te kopen.
Steun Elou!
ELOU FOREVER!

ljcoster | 08-02-14 | 17:24

De comments onder het Metro-artikel zijn verwijderd. Begrijpelijk, maar ook wel jammer. Jammer dat we niet meer kunnen vaststellen dat mensen die WEL willen integreren daar door de grij.. eeh.. lichtgetinte massa van worden weerhouden.

Eigenlijk heeft elke Sociale Dienst twee deuren nodig: 'integreren' en 'niet integreren'. Kies je voor de eerste, dan gaan we ons best voor je doen als jij ook je best doet. Kies je voor 'niet integreren' dan staat achter die deur helemaal gratis en voor niets een vliegtuig voor je klaar. Enkele reis. Zo'n ticket heeft de Nederlandse staat er binnen een week uit.

Elou Akhiat, je bent een topvrouw die het zeker niet gemakkelijk gaat krijgen. Jammer dat ik zo ver van Rotterdam woon dus ik kan niet geregeld langskomen. Maar langskomen doe ik, daar kun je op rekenen!

goedverstaander | 08-02-14 | 17:23

sinar2 | 08-02-14 | 17:18 | + 0 -
Nog even volhouden , van de volgende generatie hebben we geen last meer , echt.

Eurotokkie | 08-02-14 | 17:22

Hieronder vindt u een artikel van de Spaanse schrijver Sebastián
Rodríguez Vilar, dat op 15 januari 2008 werd gepubliceerd in een
Spaanse krant.:

Er is niet veel verbeeldingskracht nodig om de boodschap uit te
breiden tot de rest van Europa - en van de wereld.
Het is nauwelijks propaganda, de feiten spreken voor zichzelf.
Om over na te denken!Heel Europa is gestorven in Auschwitz

Door Sébastien Vilar Rodrigez

Ik wandelde in Barcelona over straat, en ontdekte plots een
verschrikkelijke waarheid - Europa is gestorven in Auschwitz...
We hebben er zes miljoen Joden gedood en ze vervangen door 20 miljoen
moslims.

In Auschwitz hebben we een cultuur verbrand, het denken, de
creativiteit, het talent. We hebben het uitverkoren volk vernietigd,
dat werkelijk gekozen was want ze hebben formidabele mensen
voortgebracht die de wereld hebben veranderd.

De bijdrage van dit volk is voelbaar in alle domeinen van het leven :
wetenschap, kunst, internationale handel, en vooral als het geweten
van de wereld. Dat zijn de mensen die wij hebben verbrand.

Onder het voorwendsel van de verdraagzaamheid en omdat we aan onszelf
wilden bewijzen dat we genezen zijn van de kwaal van het racisme,
hebben we de deuren wijd opengezet voor 20 miljoen moslims die ons
domheid en onwetendheid hebben gebracht, religieus extremisme en
onverdraagzaamheid, criminaliteit en armoede als gevolg van het
ontbreken van de wil om te werken en van de trots om zelf hun gezinnen
te onderhouden.Ze hebben onze treinen opgeblazen en hebben onze fraaie Spaanse steden
veranderd in een onderontwikkeld gebied, tenondergaand in rotzooi en
misdadigheid.

In de appartementen die ze gratis van de regering krijgen, maken ze
plannen om hun naïeve gastheren te vermoorden en te vernietigen.

En zo hebben wij in onze ellende cultuur ingeruild voor fanatieke
haat; creatieve kunde voor kennis van de vernietiging, intelligentie
voor de terugkeer naar het bijgeloof. Wij hebben het streven naar
vrede van de Europese Joden en hun streven naar een betere toekomst
voor hun kinderen, hun vastberadenheid om zich vast te klampen aan het
leven (want het leven is heilig) ingeruild voor een streven naar de
dood, voor diegenen die verteerd worden door doodsverlangen voor
zichzelf en voor anderen, voor hun eigen kinderen en de onze.

Wat een verschrikkelijke vergissing heeft het ellendige Europa begaan...

De wereld telt ongeveer 1,2 miljard moslims of 20% van de wereldbevolking.

Ze hebben de volgende Nobelprijzen ontvangen:

Literatuur :
1988 - Najib Mahfouz

Vrede :
1978 - Mohamed Anwar El-Sadat
1990 - Elias James Corey
1994 - Yasser Arafat:
1999 - Ahmed Zewai

Economie :
(geen)

Fysica :
(geen)

Geneeskunde :
1960 - Peter Medawar Brian
1998 - Ferid Mourad

TOTAAL : 7 (zeven)
De Joden zijn wereldwijd ongeveer met 14 miljoen, hetzij ongeveer
0,02% van de wereldbevolking.

Zij ontvingen volgende Nobelprijzen:

Literatuur :
1910 - Paul Heyse
1927 - Henri Bergson
1958 - Boris Pasternak
1966 - Shmuel Yosef Agnon
1966 - Nelly Sachs
1976 - Saul Bellow
1978 - Isaac Bashevis Singer
1981 - Elias Canetti
1987 - Joseph Brodsky
1991 - Nadine Gordimer mondiale

Vrede :
1911 - Alfred Fried
1911 - Tobias Michael Carel Asser
1968 - René Cassin
1973 - Henry Kissinger
1978 - Menahem Begin
1986 - Elie Wiesel
1994 - Shimon Pérès
1994 - Yitzhak Rabin

Fysica :
1905 - Adolph von Baeyer
1906 - Henri Moissan
1907 - Albert Abraham Michelson
1908 - Gabriel Lippmann
1910 - Otto Wallach
1915 - Richard Willstaetter
1918 - Fritz Haber
1921 - Albert Einstein
1922 - Niels Bohr
1925 - James Franck
1925 - Gustav Hertz
1943 - Gustav Stern
1943 - George Charles de Hevesy
1944 - Isidor Rabi Issac
1952 - Felix Bloch
1954 - Max Born
1958 - Igor Tamm
1959 - Emilio Segre
1960 - Donald A. Glaser
1961 - Robert Hofstadter
1961 - Melvin Calvin
1962 - Lev Davidovich Landau
1962 - Max Ferdinand Perutz
1965 - Richard Phillips Feynman
1965 - Julian Schwinger
1969 - Murray Gell-Mann
1971 - Dennis Gabor
1972 - William Howard Stein
1973 - Brian David Josephson
1975 - Benjamin Mottleson
1976 - Burton Richter
1977 - Ilya Prigogine
1978 - Arno Allan Penzias
1978 - Peter L Kapitza
1979 - Stephen Weinberg
1979 - Sheldon Glashow
1979 - Herbert Charles Brown
1980 - Paul Berg
1980 - Walter Gilbert
1981 - Roald Hoffmann
1982 - Aaron Klug
1985 - Albert A. Hauptman
1985 - Jerome Karle
1986 - Dudley R. Herschbach
1988 - Robert Huber
1988 - Leon Lederman
1988 - Melvin Schwartz
1988 - Jack Steinberger
1989 - Sidney Altman
1990 - Jerome Friedman
1992 - Rudolph Marcus
1995 - Martin Perl
2000 - Alan J. Heeger

Economie :
1970 - Paul Anthony Samuelson
1971 - Simon Kuznets
1972 - Kenneth Joseph Flèche
1975 - Leonid Kantorovitch
1976 - Milton Friedman
1978 - Herbert A. Simon
1980 - Laurent Robert Klein
1985 - Franco Modigliani
1987 - Robert M. Solow
1990 - Harry Markowitz
1990 - Merton Miller
1992 - Gary Becker
1993 - Robert Fogel

Geneeskunde :
1908 - Elie Metchnikoff
1908 - Paul Erlich
1914 - Robert Barany
1922 - Otto Meyerhof
1930 - Karl Landsteiner
1931 - Otto Warburg
1936 - Otto Loewi
1944 - Joseph Erlanger
1944 - Herbert Spencer Gasser
1945 - Ernst Boris Chain
1946 - Hermann Joseph Muller
1950 - Tadeus Reichstein
1952 - Selman Abraham Waksman
1953 - Hans Krebs
1953 - Fritz Albert Lipmann
1958 - Joshua Lederberg
1959 - Arthur Kornberg
1964 - Konrad Bloch
1965 - François Jacob
1965 - André Lwoff
1967 - George Wald
1968 - Marshall W. Nirenberg
1969 - Salvador Luria
1970 - Julius Axelrod
1970 - Sir Bernard Katz
1972 - Gerald Maurice Edelman
1975 - Howard Martin Temin
1976 - Baruch S. Blumberg
1977 - Roselyn Sussman Yalow
1978 - Daniel Nathans
1980 - Baruj Benacerraf
1984 - Cesar Milstein
1985 - Michael Stuart Brown
1985 - Joseph L. Goldstein
1986 - Stanley Cohen [& Rita Levi-Montalcini]
1988 - Gertrude Elion
1989 - Harold Varmus
1991 - Erwin Neher
1991 - Bert Sakmann
1993 - Richard J. Roberts
1993 - Phillip Sharp
1994 - Alfred Gilman
1995 - Edward B. Lewis
1996 - Lu RoseIacovino

TOTAAL : 129

Joden promoten het hersenspoelen van kinderen in militaire trainingskampen niet.

Ze leren hen niet om zichzelf op te blazen en een maximaal aantal
Joden en anderen te doden.

Joden kapen geen vliegtuigen, doden geen atleten tijdens de Olympische
Spelen en blazen zichzelf niet op in Duitse restaurants. Geen enkele
Jood heeft ooit een kerk vernield. Geen enkele Jood uit zijn
ongenoegen door mensen om te brengen. Joden doen niet aan slavenhandel
en hebben geen leiders die oproepen tot de Jihad en het doden van alle
ongelovigen.

Misschien zouden de moslims van deze wereld moeten overwegen om zich
meer in te spannen op gebied van het gewone onderwijs en minder te
klagen dat de Joden de oorzaak zijn van al hun problemen. Moslims
zouden zich eens moeten afvragen wat zijzelf voor de mensheid kunnen
betekenen alvorens te eisen dat de mensheid hen respect betuigt.

Onafgezien van hoe u staat tegenover de crisis tussen Israel, de
Palestijnen en de omringende Arabische landen, en zelfs als u gelooft
dat Israel daar de meeste schuld aan heeft, zeggen de volgende twee
zinnen werkelijk alles :
«Als de Arabieren vandaag de wapens neerleggen, is er geen geweld meer.
Als de Joden vandaag de wapens neerleggen, is er geen Israel meer.»
Benjamin Netanyahu

Generaal Eisenhower heeft ons gewaarschuwd: het is een historisch
feit. Toen de opperbevelhebber van de geallieerden, generaal Dwight
Eisenhower, de slachtoffers van de uitroeiingskampen aantrof, gaf hij
de opdracht om zoveel mogelijk foto's te laten maken door het Duitse
volk uit de omliggende dorpen, om hen de kampen te laten bezoeken en
zelfs de doden te laten begraven. Hij deed dit met woorden van de
volgende strekking: « Verzamel nu alle dossiers en alle documenten -
neem de films in beslag - laat de getuigen spreken - want ooit in de
loop van de geschiedenis zullen er smeerlappen opstaan die zullen
beweren dat dit alles nooit is gebeurd…»

Onlangs werd in het Verenigd Koninkrijk de discussie gevoerd of de
Shoah uit de schoolboeken moest worden geschrapt, daar dit
«beledigend» was voor de moslimbevolking die volhoudt dat dit alles
nooit heeft plaatsgevonden. Het is voorlopig niet geschrapt... maar
het is een angstaanjagend teken van de vrees die de wereld verlamt en
van hoe gemakkelijk ieder land zich daardoor laat verlammen. Het is
maar iets meer dan 60 jaar geleden dat er een einde kwam aan WO II in
Europa...

Deze e-mail is bedoeld als een herdenkingsketting,

ter herinnering aan 6 miljoen Joden,

20 miljoen Russen,

10 miljoen christenen,

en 1900 katholieke priesters

die werden vermoord, verkracht, verbrand, uitgehongerd, vernederd en
als proefdieren gebruikt


Nu meer dan ooit, nu onder meer Iran volhoudt dat de holocaust «een
mythe» was, moeten wij ervoor zorgen dat de wereld nooit vergeet.

Deze boodschap zou 400 miljoen mensen moeten bereiken… Weest een
schakel in deze ketting en help deze boodschap wereldwijd te
verspreiden.Hoeveel jaar zal het nog duren voor de aanslagen op de WTC-torens
«nooit zullen hebben plaatsgevonden» omdat dit beledigend is voor de
moslims in de VS?

Rest In Privacy | 08-02-14 | 17:21

Dit vindt ik nou prachtig, krijg bij het bericht een spontane vreugde uitbarsting. Het is toch mooi om te lezen dat zij durft af te stappen van haar geloof en te doen wat ZIJ ZELF WILT, in plaats van dingen opgedragen te krijgen.

Komt binnenkort wijnkopen!

Themightywelder | 08-02-14 | 17:21

@Hermanovic | 08-02-14 | 17:11
In propaganda maken voor de Islam ziet u een lichtpuntje ?

vanhetvarken | 08-02-14 | 17:19

Toen ik nog lesgaf op een zwarte school in 020 west was er een Marokkaanse lerares die zichzelf een westerse voornaam had gegeven, tatoeage had en geen moslim wilde zijn. Verstoten door een deel van haar familie en werd dagelijks door Marokkaanse leerlingen voor vuil uitgemaakt. Ook twee Marokkaanse docenten wilde niets met haar te maken hebben en namen haar nooit serieus bij vergaderingen of leerlingbesprekingen. Eigenlijk werd ze steeds belachelijk gemaakt door haar voormalige geloofsgenoten alsof haar keuze een idiote was en ze geestesziek was. Het onterechte superioriteitsgevoel van deze mensen is echt weerzinwekkend en ik wens de wijnmevrouw al het goeds toe.

ukuppes | 08-02-14 | 17:19

Geef het maar op, over honderd generaties is de marokkaanse gemeenschap nog steeds zo anti-westers en het lijkt juist steeds erger te worden. De eerste generatie was lang niet zo fanatiek als nu de tweede en derde.
De enige uitzonderingen die er zijn worden uitgekotst door hun eigen familie en moeten voor hun leven vrezen.

sinar2 | 08-02-14 | 17:18

Kweenie of 't aan de wijn of aan 't gedwongen huwelijk ligt, maar Elou is mooi 40 geworden.
En trouwens, Marokko (en Algerije) produceren zelf ook wijn: nl.wikipedia.org/wiki/Wijnbouw_in_Maro.... De lafbekjes moeten niet zo zeuren dus, of zeuren bij hun eigen koning.

Guido | 08-02-14 | 17:17

@justtheblues | 08-02-14 | 17:13
Als ze, onder druk van de familie, nog braaf met een marokkaanse oudere neef is getrouwd kun je niet zeggen dat de integratie gelukt is. Nu ze zich heeft vrijgemaakt en haar eigen keuzes volgt ligt dat toch wel een beetje anders volgens mij...

Petrus Poortwachter | 08-02-14 | 17:17

@ Orator

In Marokko kan best veel, alleen straatterreur wordt niet getolereerd en gratis geld bestaat er niet, of het moet uit Nederland komen.
In sommige opzichten dus best een beschaafd land dat Marokko.

Worstjes | 08-02-14 | 17:16

Rudjen | 08-02-14 | 17:07 | + 0 -

Deze gasten zijn juist het ergste , neem bijvoorbeeld de Taliban leiders deze waren allemaal hoogopgeleid .
Het wil dus niet zeggen dat je met een hoge opleiding minder fanatiek bent , ik denk juist het tegenovergestelde.

Eurotokkie | 08-02-14 | 17:15

Mooie vrouw en respect voor haar.
Alleen wel raar dat nu iedereen loopt te roepen dat ze nu pas goed geïntegreerd is.
Was ze dat voor die tijd niet dan?
Of verstaan we onder het wordt integreren dat je je geloof en cultuur aan de kant zet?
Let wel ik heb zelf een hekel aan al het geloof.
Ik heb er alleen een hekel aan dat linksmensen dit opeens een suc6verhaal vinden om ons alsnog te doen geloven dat integratie een suc6 is. Want dat is het niet.

Rest In Privacy | 08-02-14 | 17:13

Nu is het als een debiel commenten van deze nl-mocro's eigenlijk een teken dat ze goed geïntegreerd zijn, Nederlandser kan het immers niet

In het buitenland worden moslims pas maanden later boos om iets triviaals en dan nog alleen omdat het moet van de imam. Deze Nederlandse moslims vormen zelf een mening, dat is iig een begin.....

Hermanovic | 08-02-14 | 17:11

Chapeau Elou Akhiat!! Het feit dat zij dit kan doen, geeft aan hoe goed wij het in dit land geregeld hebben. In Marokko had ze dit nooit kunnen doen. Zij mag zich van mij met recht een Nederlander noemen. Al dat gespuis dat hier een tweede Marokko wil stichten mogen van mij per direct vertrekken. Je bent een Nederlander of je bent een Marokkaan. Wie zich een beetje van beiden voelt.... zie de comments hierboven en vraag jezelf af of je je daarmee wilt verzoenen. Men mag hier komen en genieten van de vrijheden die we kennen. Dat doet zij en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Alleen er zijn er ook heel veel (zoals die Marroknaapjes van de comments) die wel de vrijheden en alles wat wij als land/cultuur te bieden hebben gebruiken, maar ondertussen zelf heel intolerant zijn tegenover anderen. Tango needs two zei Pim Fortuyn. Dat zijn lui die het Nederlandschap niet waardig zijn. Enfin... Elou Akhiat, succes met de zaak!

Orator | 08-02-14 | 17:10

@Causa Sui | 08-02-14 | 16:56 | + 1
Vreemd, ik zie de comments ook ineens niet meer! Is waarschijnlijk weggejorist, op andere artikelen kan wel gereageerd worden.

Spaansche Griep | 08-02-14 | 17:08

Die Marrokanen zijn zó hypocriet dat hun eigen domheid daardoor onomstotelijk wordt bevestigd. Als je van universitair niveau pretedeert te zijn (hallo Ibn Galdoen diploma) en je nog steeds dit soort achterlijke middeleeuwse ideeën er op na houdt, dan ben je het levende bewijs dat de moeder van domme moslims altijd zwanger is. Muselmanmanman ga toch gewoon terug naar je zandbak zonder levensvreugd, stelletje droeftoeters!

Rudjen | 08-02-14 | 17:07

Donderpreek | 08-02-14 | 17:02

.. en daar geef jij dan weer commentaar op.
Woeha!

Worstjes | 08-02-14 | 17:07

Sumato | 08-02-14 | 17:03 | + 0 -

Moses was ook een ziek mannetje.

Eurotokkie | 08-02-14 | 17:06

Respect voor de dame ...

duitse herder | 08-02-14 | 17:04

@Eurotokkie | 08-02-14 | 17:00

Hij was helemaal geen ziek mannetje. De ziekelen zijn diegene die aan de haal gaan met het religeuze aspect van mohammed, het zelfde zie je ook bij jesus hoor.

Sumato | 08-02-14 | 17:03

Een Geenstijl-post waarin schande wordt gesproken over de moraliteit die reaguurders op een andere site tentoonspreiden. Woeha!

Donderpreek | 08-02-14 | 17:02

@Peter Emile | 08-02-14 | 16:56
Spijker, kop en 'bullseye'!

necrosis | 08-02-14 | 17:02

Jackanders | 08-02-14 | 17:01 | + 0 -

Ik ook niet.

Eurotokkie | 08-02-14 | 17:02

En schaatsen kunnen ze ook al niet.

Jackanders | 08-02-14 | 17:01

Ik wens mevrouw veel succes.

"daar waar alcohol in har cultuur niet is toegestaan" Kijk, dat is nu de veel gemaakte fout.

Het is WEL in HAAR cultuur toegestaan, anders zou ze het niet hebben geopend. Als anderen hun kultuur willen opdringen is een heel ander verhaal, heeft niets met mevrouw HAAR cultuur te maken, en zeker niet in Nederland.

Proost!

Sumato | 08-02-14 | 17:00

Peter Emile | 08-02-14 | 16:56 | + 0 -

Mohammed de Profeet was dan ook een heel ziek mannetje.

Eurotokkie | 08-02-14 | 17:00

Het zal aan de iPad liggen, maar ik zie geen comments. Spiegeltje?

Jan de Schot | 08-02-14 | 16:58

Het zijn gewoon allemaal onzekere pipo's, die moslimmannen.
Zomaar een vrouw die op een legale wijze overeind weet te blijven zonder onderdrukt te worden door een mede-mongool.
Dat kan natuurlijk niet.
Moslimmannen zijn een stelletje sneu-neuzen, allemaal!

Jackanders | 08-02-14 | 16:58

@plf | 08-02-14 | 15:38
En zichzelf zo in een moeilijke positie brengen? De regel in dergelijke situaties is oogkleppen op en heel hard tralalala roepen tot het is overgewaaid.

SmegmaSmeer | 08-02-14 | 16:58

Losers worden altijd pissig als iemand succesvol zijn eigen weg kiest.

Islamitische losers worden al helemáál pissig als die succesvolle iemand een vrouw is.

Islamieten die pissig worden op een succesvolle vrouw die haar eigen weg kiest, zijn nooit voorbij hun primitieve macho-dom gekomen.

En daarom zijn het losers.
En precies daarom zijn er zo weinig islamietische mannen die iets betekenen vóór, en dus iets bijdragen áán deze samenleving.

De weinige islamitische mannen die wél iets bereikt hebben, worden door deze losers 'verraders' genoemd.

Hoe ziek wil je je islamitische wereldje hebben?

Peter Emile | 08-02-14 | 16:56


@Spaansche Griep | 08-02-14 | 16:52
Ik zie helemaal geen reacties op Metro zelf, wellicht stonden ze er voordat het hier kwam, of ik ben gewoon te stom om ze te vinden.

Causa Sui | 08-02-14 | 16:56

Spaansche Griep | 08-02-14 | 16:52 | + 0 -

Dit zal moeilijk worden , zeker als ze een opdracht van een vrouw moeten opvolgen.

Eurotokkie | 08-02-14 | 16:56

Kijk die Mocro's eens oud-hollandsch trollen in de fora's. Wie beweert dat de integratie helemaal mislukt is?

PureYak | 08-02-14 | 16:55

@Arjan | 08-02-14 | 16:37
Klopt, ik zie ze nu ook niet meer, een half uur geleden nog wel. Het werd ze daar denk toch een beetje te gortig.

IJzervreter | 08-02-14 | 16:54

voor die besneden plaagdieren is dat geloof het enigste wat ze hebben

hans5607 | 08-02-14 | 16:53

Als ik zo de reacties eens lees op Metro, vraag ik me af hoe durven die lui de bek open te trekken over discriminatie, de kuffar opmerkingen tieren daar welig, en dat van o.a. type's die op een Hoge School of Universiteit zitten, die horen eigenlijk beter te weten, en dat soort stiekeme allochtone xenofoben, kom je later in allerlei bestuurlijke functies tegen, hoe kunnen die dan op een onafhankelijke wijze hun werk doen?

Spaansche Griep | 08-02-14 | 16:52

heel goed. Proost, na 42 jaar eindelijk doet wat je gewoon mag in NL, daar komen de meeste moslima's nooit aan toe.
Maar de ander afzeiken, dat kunnen ze wel, even de 'cultuur' van pappie en mammie door de strot van een ander duwen, omdat ze zelf niets durven.
De jaloerse angsthazen.

Causa Sui | 08-02-14 | 16:50

geomario | 08-02-14 | 16:45 | + 0 -

In de jaren 80 begin 90 waren er helemaal geen moslima's die onder de 80 jaar met een hoofddoek liepen.

Eurotokkie | 08-02-14 | 16:50

Arjan | 08-02-14 | 16:37
Klopt, ik zie jouw comment ook niet.

Worstjes | 08-02-14 | 16:49

Elke ondernemende of anderszins succesvolle (ex-) moslima is natuurlijk een klap recht in het gezicht van al die malle mo-macho-mannetjes die over niks anders beschikken dan 'capaciteiten' waaraan je in de 19e eeuw ook al niks had.

Reken maar dat die besneden eikels dat onbewust verdomde goed weten...

Itzamná | 08-02-14 | 16:46

Alsof al die hoofddoekjes in de supermarkt geen alcohol en varkensvlees verkopen.

geomario | 08-02-14 | 16:45

Gelukkig heeft ze alle steun van de Marokkaanse gemeenschap .

Eurotokkie | 08-02-14 | 16:44

Kijk en dit soort nieuwsberichten vinden we nooit terug op Joop.nl ...

Optelsommetje | 08-02-14 | 16:44

Als we in de laatste 50 jaar uitsluitend de vrouwen uit moslimlanden hadden toegelaten en de mannen hadden geweerd, zouden deze dames bij partnerkeuze volledig aangewezen zijn geweest op onze inheemse bevolking. Integratie was dan probleemloos verlopen en ons land zou géén haatpaleizen en géén hoofdoekjes hebben gekend. Maar helaas...

Tiberius | 08-02-14 | 16:43

"Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zei de moslima te steunen om de zaak in de openbaarheid te brengen. 'Als de feiten kloppen, dan is dit een ernstige zaak.'"... ohwacht dat was iets anders, nu houd die lafaard zich natuurlijk stil.

--sql error-- | 08-02-14 | 16:41

Wel jammer, heb je een dure stufi en een mooi diploma mag je je kennis niet in de praktijk toepassen...

Drumvogel | 08-02-14 | 16:39

Ben ik de enige die geen comments ziet? Uitgezet?

Arjan | 08-02-14 | 16:37

Als ze nou een paar goeie portiers inhuurt, komt er geen mocro in.

Nee, daar hebben ze het zelf niet naar gemaakt, welnee man!

Itzamná | 08-02-14 | 16:36

Zo .. heel Metro staat vol met duistere figuren/reacties op dat topic. Het is toch treurig gesteld met Nederland.

Oppakken dat zooitje en over de grens gooien.

Dubz | 08-02-14 | 16:32

-weggejorist-

Coyote | 08-02-14 | 16:32

En daarom stemt allen PvdA!!! #sickmodus

Coyote | 08-02-14 | 16:32

Nee, nou hoor je de islamfeministen en de witte elitaire feministen niet, want kritiek leveren is islambashen en dat mag niet.

Mark Krachtwijk | 08-02-14 | 16:31

Ommezwaai | 08-02-14 | 16:27
Dat kwakje had zijn ouwe heer beter op de houtkachel kunnen deponeren.
Dan had het nog met een sisser afgelopen...

Ommezwaai | 08-02-14 | 16:30

Oh, en als toevoeging op mijn vorige post na het lezen van het daadwerkelijke artikel: Mooi ook dat inteelt in deze prachtige cultuur nog aan de orde van de dag is. Taboedoorbrekend in een cultuur als de onze waar dit niet meer algemeen geaccepteerd wordt. Heerlijk dat dat daar nog gewoon kan.

conservo | 08-02-14 | 16:29

Optelsommetje | 08-02-14 | 16:25
Kwakje mijn waarde, kwakje...

Ommezwaai | 08-02-14 | 16:27

KwakjevanKok | 08-02-14 | 16:19 | + -5
Sukkel, ga je benzine zonder kwartje in Marokko halen. Misschien dat dan het kwartje nog eens valt...

Optelsommetje | 08-02-14 | 16:25

Dit moet je niet bekritiseren. Dit is cultuur en dat is mooi. Ik vind het echt prachtig om te lezen dat deze prachtige medelanders hier in Nederland hun cultuur zo ten toon kunnen spreiden.

conservo | 08-02-14 | 16:23

Topwijf, heb veel bewondering voor haar moed!

Itzamná | 08-02-14 | 16:23

KwakjevanKok | 08-02-14 | 16:19 |

Ach wat leuk, een 6e generatie inteelt berber in de panelen...

CornholioNL | 08-02-14 | 16:21

Geweldige en mooie meid! Ik ga hier zeker een wijntje drinken nu! Een beetje steun kan ze wel gebruiken na al die verwensingen. Toch snap ik niet als je gelovig bent je naasten niet wil liefhebben maar voor hoer uitmaakt. Alsof dat opeens wel ok is.

Optelsommetje | 08-02-14 | 16:21

"Er zijn best veel hoog opgeleide Marokkanen, hoor", zei vorige week nog een vriend met een staffunctie bij een financiële onderneming. "die doen hun best, maken carrière en lijken goed geïntegreerd."

Hoog opgeleid, m'n zolen.
Goed geïntegreerd? Had je gedacht.
Al vaker dan me lief is, lees ik meningen op internet van deze 'hoog opgeleide' Marokkanen. Die meningen zijn verontrustend vaker dan gemiddeld, om misselijk van te worden. Vooral als het gaat om vrouwen en homo's.

Er was ooit een tijd, dat instituten als hogescholen en universiteiten niet alleen bolwerken van kennis, wijsheid en redelijkheid waren, maar ook respect afdwongen. Dat respect gold ook voor de mensen die aan zo'n instituut studeerden.

Maar sinds deze instituten worden bevolkt door lui die de bagger, de achterlijkheid en het obscurantisme van hun primitieve macho-cultuur en hun middeleeuwse religie meenemen en daar tot norm verheffen en bovendien via frauduleus handelen diploma's behalen waar ze geen recht op hebben, moet het ergste gevreesd worden voor de toekomst van deze ooit integere en degelijke natie.

Ongelooflijk als je die reacties leest, van mensen die op hogescholen en universiteiten zitten. Je kan alleen maar concluderen dat de kennis en de redelijkheid die ze daar verondersteld zijn op te doen, van ze afglijdt als dikke regendruppels van de vette veren van een kwaak-eend in de gracht.

Dit baggervolk met zijn giftige, achterlijke gedachtegoed, hoort niet thuis op onze universiteiten en hogescholen. Ze maken die instituten te schande.
Voor zover dat überhaupt nog kan.

Peter Emile | 08-02-14 | 16:21

Dagelijks werk ik met gematigde moslims. (ja ze werken, mischien is dat wat ze gematigd maakt?). Maar de reacties op dat forum.. Good lord. Ik krijg steeds meer aversie tegen religies, vanwege hun vermeende morele superioriteit. "je enige doel op deze wereld is om Mo te eren". Als iemand dat vindt, dan is er geen enkele discusie meer mogelijk. Wel hoop ik er eerdaags iet te consumeren.

goktrommelisttot | 08-02-14 | 16:19

-weggejorist-

KwakjevanKok | 08-02-14 | 16:19

> bijkans een nekwervel verbrijzelen van het wegkijken

Nanninga is en blijft mijn favo GS-er, vanaf dag 1 al.

très cool | 08-02-14 | 16:19

Het meest griezelige aan de commentaren van het ware geloof richting stout meisje, vind ik dat ze elkaar broeders of zusters noemen. Net als de Jehovagetuigen en de volgelingen van Louw.
Maar het Jehova figuur wil je "in " de hemel krijgen. Die wensen hun medemens geen kwaad of hellevuur toe.
Die griezels van het ware geloof daarentegen wensen ongelovigen alleen maar kwaad toe en zijn ook niet te beroerd om Allah daadwerkelijk te helpen.
Een groot verschil.

Mantisomantis | 08-02-14 | 16:19

Barbarisme, dat respecteren? Nooit! Dan nog liever mijn eigen heilige oorlog. De vrije wereld is hard voor gevochten voor iedereen. Ook deze moslima. Dus ongezien de tyfus barbaristische islamietjes. Hij die vrouwen haat is waarschijnlijk homo en die haten jullie ook dus intifada jezelf lekker stelletje rukkers. Oh wacht. Is al in volle gang? Prima! Moge de penis van Allah goed smaken. Succes! Zeau! Klaar!

Ongecodeerd | 08-02-14 | 16:18

Die ziet er helegaar niet uit als moslim hoer maar meer als ingeburgerde en frisse onderneemster!
Meid laat die bontkraagjes met hun Gucci homotasjes maar lekker lullen.
Gewoon je eigen ding doen, ik wens je veel succes.

Robbie van Zon | 08-02-14 | 16:15

En waar zijn de gutmenschen nu? Nu mislims eens niet huilie huilie in de slachtofferrol zitten, maar hun aard laten zien.
.
Islam is liefde en vrede. En ik ben de paashaas.

Pikkestrijder | 08-02-14 | 16:15

Hebben de linkse knuffel partijen nog meer bewijs nodig dat het merendeel van de "gematigde"moslims extremistisch is?

Daarnaast willen en kunnen ze dus blijkbaar niet integreren ondanks dat ze hier geboren zijn...

Te schandalig voor woorden dit!

lady blabla | 08-02-14 | 16:15

Proost Annabel! Mooi geschreven.

Rest In Privacy | 08-02-14 | 16:15

Goed bezig!

lidlbier | 08-02-14 | 16:14

Het gaat met de Marokkaanse meisjes en dus inmiddels ook vrouwen zoveel beter dan met de achterblijvende statusmaffe jongetjes dat de dames nu lekker zelfstandig een eigen leven gaan inrichten. En zo hoort dat ook in Nederland.

Graag zouden we dan ook willen weten van de haatmailers wat er mis is met een vrouw die haar eigen leven wil vormgeven. En geen regeltjes: onderbouwing graag.

kloopindeslootjijook | 08-02-14 | 16:13

Och, een van de treurigste reacties is wel die van Oum Abdelbassat Wa Salaheddine Rahmani met "Ik wou echt dat ik leefde in de tijd van de profeet Mohammed sws!"
.
Meid, verhuis lekker naar Afghanistan of SA en dan heb je de meest vergelijkbare situatie in de huidige tijd.

harstef | 08-02-14 | 16:12

CornholioNL | 08-02-14 | 16:04
Marokkaanse knappe vrouwen.
Het liefst trekken die haatbaarden er een boerka overheen...

Ommezwaai | 08-02-14 | 16:07

We kunnen natuurlijk een GS-beveiligingsploeg organiseren om deze heldin en haar tent te beschermen! Wie maakt het rooster?

Cynevisie | 08-02-14 | 16:07

Blijf porren GS, en met name Nanninga. Breng het maar in het daglicht.

Lewis | 08-02-14 | 16:06

Het kromzwaard van de islam is al diep doorgedrongen in de rug van ONZE cultuur...

number668 | 08-02-14 | 16:05

Deze knappe vrouw is een heldin, zeker als je volgend artikel leest...

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3593141/2014/02/08/Man-hield-vrouw-tien-jaar-binnen.dhtml

CornholioNL | 08-02-14 | 16:04

Sorry, Nederland moet zijn: Rusland, Alinea 1..

Ommezwaai | 08-02-14 | 16:03

O ja, lulletje rozenwater Markie Rutte doet ook nog eens een duit in het zakje.
Die loopt steeds te pijpzeiken over de homo en mensen rechten in Nederland.
Ik ben zelf geen homoseksueel, maar in mijn omgeving ken ik er een paar.
Die gaan echt Amsterdam 's avonds niet meer in. Geheid dat ze in elkaar getimmerd worden als ze hand in hand zouden gaan lopen.
.
Bovendien ben ik zelf ook tijden met de dood bedreigd door een club bi-culturelen.
Over mensenrechten gesproken Mark, homoseksuelen die in Nederland niet meer vrij over straat kunnen en gezinnen die bedreigd worden door "nieuwe Nederlanders".
Maar ach, zulks wordt afgedaan als zijnde "incidenten".
1 Vliegtuig is voldoende Mark, eentje maar...

Ommezwaai | 08-02-14 | 16:03

Neanderthalers en internet, een ongelukkige combinatie.

VanBukkem | 08-02-14 | 16:02

Ik zie het probleem niet.
Dit is volstrekt normaal en geaccepteerd gedrag bij dit volk. Idiotie is een prae.

baggerella | 08-02-14 | 16:01

Een parallelle samenleving dus. Zichzelf met achterlijk cultureel erfgoed bewust buiten de maatschappij houden kan alleen met een uitkering.

dubbert | 08-02-14 | 16:00

Ter aanvulling op 15:55.... en vergeet vooral niet je Nederlandse paspoort in te leveren!

Schietmijmaarlek | 08-02-14 | 16:00

@Rene from the Cafe. Zo te lezen zijn de dames stinkjaloers; ze willen de diamanten al uit de kroonluchters stelen. Typisch weer.

Maria.1 | 08-02-14 | 15:58

@Godsammekraken | 08-02-14 | 15:31
Pffff ik ga het ook niet uitleggen mintrolletjes!

Godsammekraken | 08-02-14 | 15:57

Nergens wordt duidelijker hoe achterlijk een gemeenschap is, dan aan de reacties als iemand zich daarvan weet te ontworstelen.

smdyasc | 08-02-14 | 15:56

Deze meid heeft er voor gekozen, om hard en eerlijk te gaan werken.
Als je als Nederlandse Marokkaan daar op tegen bent, vraag ik me af, wat je hier nog doet.
Lever je laptop, I-phone, uitkering en gestolen scooter in en ga zou snel mogelijk terug naar de zandbak, zou ik zeggen.
Het is 2014!
Stelletje achtergebleven idioten.

Schietmijmaarlek | 08-02-14 | 15:55

Reactie in bijgaande link (boven) is mij uit het hart gegrepen. Wat een ongelooflijk waarheid:
-
"David Suurland · Volgen

Aan de reacties hier te zien, is dit niet zomaar een cultuur of geloof, maar een militante sekte die afvalligheid bestraft en andersdenkenden vervolgd. De grondvesten en de coherentie van de sekte worden zo te zien ten diepste bedreigd zodra een van de leden voor zichzelf gaat denken en haar eigen koers gaat varen. Hoe durft ze! Denken, en de vrijheid om te denken zijn dan ook geen kernwaarden van de sekte. Gehoorzaamheid, onderwerping en sociale controle wel; dat zijn haar deugden. Deze samenleving is gegrondvest op tegenovergestelde deugden. Het is daarom ook bijzonder vreemd dat zovelen dagelijks de keus maken om toch maar hier te blijven wonen tussen de perverselingen, de ketters en de ongelovigen. Is een hijra dan niet de meest integere keuze? Ik zou niet willen leven in een land waar ik het moreel totaal niet mee eens ben. Misschien zijn de materieele voordelen echter te aantrekkelijk? Koran 9:24 lezen en hijra maken?"
-
Amen!!!

Draaikolk | 08-02-14 | 15:54

Maar feit blijf dat er (bijna) geen politieke partij is die dit oppakt.
Aschbak schreeuwt moord en brand bij de discriminatie van de hoofdoekdraagster, Ebru wordt per omgaande uitgemaakt voor nazi en zo is er weer een rel geboren.
Alleen doet hij hier dus helemaal geen reedt aan. Wedden?
.
Bedreigen is ook strafbaar in dit land meneer Asscher, zeker net zo strafbaar als discriminatie...

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:54

Ach, kijk voor de gein eens op een marokko.nl. Geeft je een helder onzicht in de opvattingen van onze gasten. Integreren is wel het laatste waar die lui zich mee bezighouden. Maar ja, what else is new?

Lustobject | 08-02-14 | 15:54

Het meest verontrustend vind ik die zogenaamde hoogopgeleiden.
Een HAVO-papiertje gekregen bij Ik Ben Kalkoen, of een andere randstadse school waar leraren geen onvoldoende aan moslims mogen geven, want discriminatie, en dan een of andere vage studie gaan doen om na een paar jaar erachter te komen dat een IQ van 85 net niet genoeg is voor het toch al belabberde niveau.

Vroeger was studeren in Amsterdam hip en had een grote aantrekkingskracht op boertjes uit de provincie.
Nu weten ze wel beter, en anders weten hun ouders het wel, voor een goede universitaire opleiding moet je niet in 020 zijn.
En die zogenaamde hogescholen, als je met zo'n papiertje bij mij komt solliciteren dan veeg ik daar mijn reedt mee af.

Cuyahoga | 08-02-14 | 15:54

@mental K. Het grappige is dat ze zelf zuur zijn op de dag des oordeels, met hun haat zaaien.

Maria.1 | 08-02-14 | 15:52

Ze doen zo lekker mee zei Job,

fleurtje | 08-02-14 | 15:51

Het is ongelofelijk wat er allemaal onder staat en wordt gezet, onder dat artikel. Het lijkt wel of sommige mensen geen schaamte hebben en denken door hun geloof echt alles te kunnen zeggen. Echt alles. Schaamtecultuurtje? Nou als het om een afvallige gaat zeker niet. Wat een niveautje zeg, verschrikkelijk. Afbranden, hoer, hel, dag des oordeels etc etc. Het lijkt wel Nederland in de 60-er jaren!! tering.
Ik hou niet van wijn, maar ik zou haar bijna iedere week gaan steunen door de vrijmibeau daar te gaan houden.

mental K | 08-02-14 | 15:50

De moslims tonen wederom hun ware aard, een gematigde moslim bestaat niet! Je hebt alleen moslims die openlijk willen overheersen en de dan heb de gene die het heimelijk willen, maar van binnen zijn ze allemaal hetzelfde, kudo's aan deze vrouw dat ze deze haatvolle religie achter zich heeft gelaten en doet wat ze zelf wil!

thytus | 08-02-14 | 15:49

Dapper. Ik ken een moslim, die is moslim gebleven maar wilde zich wel ontworstelen aan de orthodoxe kant van het geloof, aan de verstikkende bemoeizucht van de familie, en aan de Marokkaanse haatcultuur jegens Nederland. Het is gelukt, maar wel na de nodige familieruzies en bedreigingen. En hier ging het om een vent; voor de dames is het nog een stuk lastiger.

Waar is die bar? Moet er maar eens langs voor een wijntje...

Muxje | 08-02-14 | 15:48

Gutmenschen kopen hun wekelijkse pondje tomaten bij de locale toerkse soepermarkt hier in Amsterdam Zuid om de de buurtgenoten te laten zien hoe betrokken ze zijn. Ik haal mn maadelijkse voorraad gefermenteerd druivensap voortaan bij Elou in Rotterdam. Is een stukkie rijden maar kan even geen betere fuck you voor voor mn gutmensch buren bedenken.

Lopende-Hollander | 08-02-14 | 15:47

Ik lees in de comments hier dat vooral Marokkaanse mannen de schuld krijgen van extremisme. Toch lijken Esma en Maria mij vooral vrouwelijke namen. Tot zover het idee dat vrouwelijke, hoogopgeleide moslims wél redelijk, tolerant en geïntegreerd zijn.

Nulhypothese | 08-02-14 | 15:47

Oh correctie ik zag een comment uit Den Haag in het artikel. Rotjeknol is net zo'n tysfusbende BTW.

Datzegiktoch | 08-02-14 | 15:47

Ik heb ook wat van de commentaren bekeken. Afgezien van de (vrouwen)haat lees ik daarin ook de angst. Het type angst dat je ook wel eens terugziet in romans van auteurs wier jeugd vergald is door protestantse narigheid.
Angst omgezet in dreigementen aan het adres van deze mooi Marokkaanse onderneemster: wacht maar als je straks bij de hemelpoort aanklopt.
Ik ontleen daar op een bepaalde manier ook wel hoop aan. Bij een deel van de bange dreigers zal in het achterhoofd toch ook een wens sluimeren die aangeprate angst ooit nog eens af te schudden.

Fransg | 08-02-14 | 15:46

Wat nogal opvalt,is het 'hoog opgeleid' zijn van de aangehaalde commentatoren, die zódanig hoog lijken te zijn opgeleid dat ze het woord 'integratie' niet lijken te kunnen spellen.
-
Mene tekel.

bisbisbis | 08-02-14 | 15:46

DenHagistan. Wat een ongelofelijke tyfusbende is het daar ook...

Datzegiktoch | 08-02-14 | 15:46

... Het interieur is overwegend goud met wit en aan het plafond bungelen twee grote kroonluchters met echte diamanten...

Nu nog bier schenken in plaats van wijn en je hebt je zaak zo vol zitten met Fransie Bauers.

Tyler-Durden | 08-02-14 | 15:45

hans jansen heeft het treffend verwoord met zijn bijdrage over gratis geld. het bestaat niet, en bovenal kost het meer dan het oplevert. het kost namelijk vooruitgang doordat het mensen arm en dom houdt. er is een directe link tussen al dat religieus conservatisme en de bedeling door de rode clerus. iets wat volslagen normaal zou moeten zijn - jonge vrouw opent een horeca-zaak - veroorzaakt een stroom van religieus conservatisme en haatspam. met dank aan de pvda, de partij die niet alleen uit uw portemonnaie steelt maar ook het sociaal kapitaal in de samenleving bestrijdt.

minimá-armezusvan.. | 08-02-14 | 15:45

Als ik alcoholist zou moeten worden om deze vrouw te steunen dan zou ik dat doen. Oh wacht...

eerstneukendanpraten | 08-02-14 | 15:45

Wacht maar tot Ascher dit hoort...

Petrus Poortwachter | 08-02-14 | 15:44

Oké, tof.. Niet echt veel nieuws volgens mij, een Marokkaanse madam doet iets en een handjevol moslims zijn er op tegen. Is dat niet dagelijkse koek?
Laat ze lekker doen, veel meer dan wat geschreeuw op het internet komt er toch niet van en nu zijn ze tenminste bezig in plaats van op ons te vitten.
Heb wel betere dingen te doen dan me druk te maken om deze koek, zoals bijvoorbeeld de overheid, de pensioenen en ga zo maar verder.. dit.. nee, dit niet..

Care | 08-02-14 | 15:44

Elou is een heldin. 't Is dat ik niet meer in de buurt woon, anders zou ik stamgast bij haar worden. Go girl!
En hopelijk lezen de roze wolk-multiculturalisten en racistische feministen (ja ook jij, Asha) dit ook - en dan vooral de commentaen op Metro. Wellicht dat er dan wat oogjes opengaan (al maak ik me geen illusies).

Stormageddon | 08-02-14 | 15:44

Ik moet zeggen, ze is best goed bewaard gebleven onder die hoofddoek.

Tyler-Durden | 08-02-14 | 15:44

A. Nanninga, dit komt er nou van als je zelf niet meer weet of je aan racisme doet of niet. Dan is het de trúc om het iemand anders te laten zeggen.

E.Kruize | 08-02-14 | 15:43

Lodewijk Asscher vond het nodig die Zeeuwse zeurmoslima, die gediscrimineerd werd vanwege haar kopvod, expliciet te steunen.
.
Maar ik heb hem hier nog niet over gehoord. Duidelijk is welke groep Marokkanen doelgroep is voor de PvdA.

Ir Rita Tie | 08-02-14 | 15:43

Dit bewijst eens te meer dat zelfbeschikking voor vrouwen geen onderdeel mag uitmaken van die verderfelijke, achterlijke cultuur & religie van de zandbewoners. Miljoen miljard kudo's voor deze vrouw die haar eigen gang gaat ondanks haar roots en al wat dies meer zij van al dat kleeft aan Allah en z'n bende van geitenneukers.

Addendum | 08-02-14 | 15:43

funkyd | 08-02-14 | 15:41
Ben maar blij dat jij nog iets met je handen kunt. Die moslims kunnen helemaal niks en dat gaat ook niet meer komen.

Graaf van Egmont | 08-02-14 | 15:43

Jammer dat een AbFab plaatje wordt misbruikt bij een mocro-topic.

Montgomery Burns | 08-02-14 | 15:42

femenisten doen tegenwoordig precies het tegenovergestelde van datgene waar het begrip voor staat.

giovanni erkelens | 08-02-14 | 15:42

Het zijn vooral de Marokkaanse dames die snappen hoe het werkt hier in Nederland.
De meeste Marokkaanse heren zijn kansloze types...

Ars Vivendi | 08-02-14 | 15:42

Waar komt die wijnbar, zal ik met mijn kaashoofd daar de omzet eens omhoog komen jagen.

der maupmeister | 08-02-14 | 15:42

Ik heb alleen maar LTS. Waarom zitten er mensen op universiteiten en hogescholen die niet eens normaal Nederlands kunnen schrijven? "ik hoop dat je tent afbrand met JIJ er in".... Dit is onze toekomst mensen, ik denk dat ik tot mijn 80ste gewoon werk heb als dit op de arbeidsmarkt gaat komen.

funkyd | 08-02-14 | 15:41

Het blijft een achterlijke cultuur. Het bewijs wordt dagelijks door henzelf geleverd...

070 | 08-02-14 | 15:41

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:38 |
Daar moest ik ook ineens aan denken toen ik Hogeschool Den haag zag staan. Ik denk dan Ibn Ghaldun.

Graaf van Egmont | 08-02-14 | 15:41

HoogToontje | 08-02-14 | 15:39
Da's dan wel weer waar..
Net zoiets als die witte engel?

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:40

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:38 | + 0 -

Maar gelukkig zijn de diploma's van Ibn Kalkoen voor 99% van de werkgevers net zo veel waard als een veterstrikdiploma.

eerstneukendanpraten | 08-02-14 | 15:40

CornholioNL | 08-02-14 | 15:37
Duwtje geven gaat je niet lukken in de straat van Gibraltar. Dan drijft het bootje de oceaan op of de middellandse zee. Maar ik begrijp de bedoeling: als ze maar weg zijn :D

Graaf van Egmont | 08-02-14 | 15:40

@ Ommezwaai | 08-02-14 | 15:38

Hoogopgeleid zegt niets over de ideeën die je hebt. Goebbels was ook doctor...

HoogToontje | 08-02-14 | 15:39

Hebben ze daar bij Metro geen Joris-van-dienst? Die haatbaarden kregen bij GS in ieder geval per omgaande een permaban...

eerstneukendanpraten | 08-02-14 | 15:38

Graaf van Egmont | 08-02-14 | 15:35
Hoogopgeleide moslims, we weten inmiddels allemaal wel hoe de meesten aan die papiertjes zijn gekomen.

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:38

Allemaal deporteren die mafketels.

Ik zou zeggen, meid, trek nog een flessie open!

Shalalieshalala | 08-02-14 | 15:38

Er is ook geen volk waar de lontjes zo kort en de teentjes zo lang zijn.

one hobo | 08-02-14 | 15:38

Waar zij die journalist, tuinbroekfeminist en als die andere goedmensen nu. Reageren graag.

plf | 08-02-14 | 15:38

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:35 |

Een gammel bootje is meer dan genoeg, aan de Spaanse kust een zetje in zuidelijke richting geven en succes...

CornholioNL | 08-02-14 | 15:37

Islam is vrede.

HoogToontje | 08-02-14 | 15:37

Nou Elou.. ik kom binnenkort wel gezellig een wijntje bij je proeven hoor.De rest van de moslima's gunt het je niet omdat ze zelf achter het fornuis gedwongen worden en hun mond niet open durven doen. Pure jaloezie dus!
Zo zie je maar hoeveel kansen je krijgt als je maar de status ex moslima aan durft te nemen.! Chapeau voor deze dame.

Welles! Nietes! | 08-02-14 | 15:37

Toen het bericht in de krant kwam kon je er op wachten; op de scheldpartijen *zucht*. Ik wens deze jongedame veel succes met haar bar!

Maria.1 | 08-02-14 | 15:36

Gek genoeg zijn de teksten in de comments qua toon en taalgebruik enorm herkenbaar voor de toon van dit forum. Mag ik dat zeggen? En ook deze Islamitische Mannenbroeders zijn dom en op hun manier ook zo xenofoob als de pest.

Donkersloot | 08-02-14 | 15:36

".. Je hebt ook joodse marokkanen daar is zij zeker 1 van.."

Behalve de feministen mogen we ons ook afvragen waarom de "RACISME!!"-roepers zo stil blijven.

Godsammekraken | 08-02-14 | 15:36

Maar kan ze ook schaatsen?

neemjemoederindemali | 08-02-14 | 15:35

De enige persoon die allochtone vrouwen in woord mag afbranden is natuurlijk Nanninga. Pff.. Dit is toch precies wat je zo graag ziet?

Romanov | 08-02-14 | 15:35

Het valt me zwaar tegen van die zogenaamde hoog opgeleiden. Zij zouden als geen ander moeten weten hoe moeilijk het is om je te ontworstelen aan een beklemmende cultuur. Of zijn dit de mensen die voor de universiteiten een grotere en vooral gescheiden gebedsruimte eisten?

Graaf van Egmont | 08-02-14 | 15:35

O ja, die IP adressen van die Marokkaanse "broeders" kunnen toch wel even gelicht worden?
*Alvast een vliegtuig afhuurt*

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:35

Elou, wat verkoop jij daar ?
"wijn..."
Ja maar dat mag niet van Islam...
"Maar ik ben al lam, moslim..."

CornholioNL | 08-02-14 | 15:35

*op de fiets springt en wijn gaat halen*

miko | 08-02-14 | 15:33

Zo ontzettend laf, een beetje roepen vanachter je toetsenbord!

VanBukkem | 08-02-14 | 15:33

Niet alle moslims zijn radicaal. Nu weet u wat dat betekent: "niet-radicaal".

Godsammekraken | 08-02-14 | 15:33

Ik ben ook een hoer.

Botte Hork | 08-02-14 | 15:32

In ik maar denken dat de Marokkanen nu eens een beetje meer zouden meedoen met de Nederlandse samenleving. Althans, dat zeiden ze bij de PVDA.
Had het kunnen weten, weer zo'n aarts leugen van die rooien.....

Ommezwaai | 08-02-14 | 15:32

Een ex-hoer bestaat niet. Eens een hoer, altijd een hoer.

Godsammekraken | 08-02-14 | 15:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland