Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pliesie lekker weg in eigen land

Altijd snel.... WEG!Deze week maakten wij al melding van de twee politieagenten die een schorsing aan hun broek hebben gekregen omdat zij tijdens hun dienst naar Amsterdam waren gereden. We deden het toen af als een kwajongensstreek. Onterecht, zo blijkt uit onderzoek van Peter R. de Vries. In zijn column in De Telegraaf meldt onze toekomstige coalitiegenoot dat politiemensen van District I (Dordrecht en omgeving) samen met de collega’s van District II (Gorinchem en omgeving) wekenlang wedstrijdjes deden wie ’s nachts het verste uit het district durfde weg te rijden. Als bewijs moest telkens een digitale foto worden overlegd, met daarop de surveillanceauto geparkeerd voor een attractie. Zo stond ook de Afsluitdijk nog op het programma, evenals de Eiffeltoren. De dienders hadden al uitgerekend dat dit precies tijdens één nachtdienst op en neer kon worden gereden. Voor de surveillanten die dit zouden flikken, wachtte eeuwige roem in het district. Velen wisten ervan, zo stelt De Vries. Dat kon ook niet anders, want in de meldkamers van de betrokken districten is op beeldschermen tot op een meter nauwkeurig te zien waar elke surveillanceauto zich bevindt. En burgers? Die kregen bij het verzoek om assistentie te horen dat ’alle wagens druk bezet’ waren... UPDATE: Voor de reaguurders die hem niet hebben gelezen, hierrr de column...

Reaguursels

Inloggen

So what else is new.

In het jaar '86 kreeg ik al handen vol in beslag genomen 'golden tipjes' (voor de kenners) van een agent die op oud en nieuw tevens thuiskwam met een achterbak vol in beslag genomen 100.000,00 klappers.

In dienst schepte ik en mijn slapies er ook niet voor terug om op oefening met z'n vijven een kroeg binnen te lopen en demonstratief 5 UZI's op de toog te leggen. Dergelijke humor is een essentieel onderdeel van een op de krijg gebaseerde mannencultuur. Die selecteert haar recruten namelijk op precies die persoonlijkheidsstructuur die dergelijke uitspattingen incorporeert. Ik heb dit fenomeen reeds mogen aanschouwen bij F16 piloten in hun vrije tijd. Die hebben namelijk ook schijt aan alles en iedereen en voelen zich ver boven alles en iedereen verheven. De consequentie daarvan is dat ze voortdurend elkaar uitdagen om grenzen te verleggen die door niemand afgedwongen worden. In die competitie gaan ze veel verder dan menigeen durft te vermoeden. En zij vliegen over ons hoofd met een wapen van 40 miljoen waarmee je een middelgrote stad vrij eenvoudig wegvaagt.

(Denk in dit verband ook vooral aan Abu Graib)

Waarmee we belanden bij het eigenlijke probleem: als de omstandigheden het maar toelaten zijn we in potentie allemaal kleine saddammetjes.

Rest de vraag: wie is er verantwoordelijk voor de omstandigheden?

zenzenzen | 16-03-05 | 00:36

Zo zie je maar weer dat die blauwe varkens onze belastingcentjes weer eens goed liggen te verspillen, nu snap ik ook waarom ze die boeteboekjes vol moeten krijgen.
H@@T aan alle vormen van pliesie.
Ze voeren weer niets uit en in de regio waar ze behoren te zijn daar ligt mevr. S. murw geslagen en van haar tasje beroofd op de grond.
Hoe was het ook alweer, oja, Applause voor je zelf, meneer het blauwe varken.

Dj. Ango | 15-03-05 | 11:28

ehh.. was mijn laatste commentaar wel conform de huisregels?

timbo | 14-03-05 | 21:05

hahaha fuck da police.

timbo | 14-03-05 | 20:50

De Telegraaf meldt onze toekomstige coalitiegenoot dat politiemensen van District I (Dordrecht en omgeving)

wieeeujh, als ik nu naar buiten kijk zie ik dordrecht :D

tis natuurlijk wel krom: op het moment dt je net ff geen pliesie wil zien, rijen ze achter je
op het moment dat je ze nodig hebt zijn ze madurodam aan het verkennen

kalinho007 | 14-03-05 | 18:11

Extra service van verdonk: de franse drugsrunners worden netjes thuis afgeleverd zodat we zeker weten dat ze uit Rotterdam weg zijn. Kunnen wij weer lekker verder slapen...

BitchSuperSoaker | 14-03-05 | 18:08

@B0b; Ik woon daar ook. En er zijn hier geen tuinen...

Frank Scenario | 14-03-05 | 15:22

Hahahahaa... GeenStijl, even serieus ik heb gister een agent gezien in Schiedam die z'n hele gezinnetje aan het rondtoeren was in een dienstauto :D
-
Hij had zelfs een kinderstoel achterin :P

.KicksAss | 14-03-05 | 15:02

geef die jongens een beetje ruimte,voelen ze zich ook niet zo opgesloten(of = dat nou de andere kant van t verhaal????)

StyleTTo | 14-03-05 | 13:32

Goed zo Big Willem!
(Ps hoe'ist met je vrouwtje?)

Pannie | 14-03-05 | 11:16

Hier krijg je toch tranen van in je ogen ....

AjR | 14-03-05 | 09:38

Als we echt wisten wat er allemaal bij onze REGIO KORPSEN gebeurt dan breekt de pleuris uit!
Grootse bijverdiensten van onze hermandad is wel informatie verkopen aan derden,o.a. aan prive detective burootjes,criminele bendes,drugskartels!

nummertje | 14-03-05 | 09:26

ach niks wereldvreemds is hun onbekend zo kreeg ik wel eens een (toezichthouder) op de koffie onder werktijd , is alleen vervelend wanneer die persoon collega,s meeneemd en je hebt groene vingers in je tuin staan en ze kijken er naar en verder oke .en zo was er ooit een diender die iemmand tipte , van haal die videoplayers ff uit je schuur want je krijgt morgen om 07.00 uur visite

web_grazer | 14-03-05 | 09:00

ze kunnen dus ook al rekenen??

capt zlogg | 14-03-05 | 08:43

@Graftak: Ach, ben je bang dat je anti-discriminatie burotje subsidie gaat verliezen? dat je uit je kraakpand word gezet? Sukkeltje, je weet duidelijk ook niet waar je het over hebt.
-
Edmund Burke is 1 van de meest invloedrijkste politieke denkers aller tijden, hij word door vrijwel alle onderzoekers ingedeeld bij de 50 belangrijkste. Hij heeft, naast in het Lagerhuis zitten, boeken vol geschreven, waarook weer boeken vol over zijn geschreven. Iets wat ik niet over jouw kan zeggen, toch?

Qantrix | 14-03-05 | 08:16

geweldig :D

Sacrem | 14-03-05 | 00:53

Goed lezen: Er staat dat de medlkamer ervan op de hoogte was. en boor de mensen die de column in zijn geheel willen lezen:

Politie speelt ?s nachts liever spelletjes?

Surveillanten bij wijze van ?grap? naar Madurodam


Het is nog niet zo lang geleden dat bij de meeste politiebureaus in Nederland de Latijnse spreuk ?Vigilat Ut Quiescant? in de gevel stond gebeiteld. Vrij vertaald betekent dit: ?Hij waakt opdat u kunt slapen?.

Vandaag de dag kom je dit credo veel minder tegen en wie ?s nachts wel eens ontredderd voor de dichte deur van een politiebureau heeft gestaan, begrijpt dat. Veel politiebureaus zijn alleen overdag open, terwijl er ?s nachts wordt ?gewaakt? door één politiepost die de hele regio waarneemt. En afgelopen week heb ik ontdekt dat je beter überhaupt niet kunt slapen als de politie wordt geacht over onze eigendommen en veiligheid te waken, want juist ?tijdens de voor de nachtrust bestemde uren?, zoals de politie dat altijd fraai formuleert, spookt de sterke arm zelf rare dingen uit. Veel burgers klagen vaak dat de politie er niet is als je ze nodig hebt en daar is sinds deze week bij de politie Zuid- Holland-Zuid in ieder geval een verklaring voor. Bij dit korps hield men er tot voor kort wel een heel merkwaardige beroepsopvatting op na in de nachtdienst.

Politiemensen van District I (Dordrecht en omgeving) deden met de collega?s van District II (Gorinchem en omgeving) wekenlang wedstrijdjes wie ?s nachts het verste uit het district durfde weg te rijden. Het bewijs van het plichtsverzuim moest telkens worden geleverd met een digitale foto, waarop de surveillance-auto liefst voor een landelijk bekende attractie moest staan.

En terwijl de inwoners van de Zwijndrechtsewaard en de Alblasserwaard ervan uitgingen dat de politie in een noodgeval binnen enkele minuten ter plekke kon zijn, scheurden de surveillanten met hun dienstauto?s over ?s lands snelwegen naar Madurodam in Den Haag, naar Artis in Amsterdam, maar ook naar een partytent in Rotterdam. Fotootje maken? gauw weer terug? lachen!

Dit was niet zo maar een incident, nee, de prestigestrijd tussen de twee districten was behoorlijk opgelopen en velen wisten ervan. Dat kon ook niet anders, want in de meldkamers van de betrokken districten is op beeldschermen door satellietzenders tot op de meter te zien waar elke surveillanceauto zich bevindt. En ja, als deze toont dat het voertuig in Amsterdam- Oost rijdt, kun je als agent moeilijk beweren dat dit een buitenwijk van Gorinchem is en je daar een buurtonderzoekje doet.

Gevolg was dat Gorkumers die ?s nachts in hun buurt iets verdachts hadden gezien, kregen te horen dat ?alle wagens druk bezet? waren? Je leven zal maar afhangen van de reactiesnelheid van de politie, die uit balorigheid even honderd kilometer of meer het district uitrijdt!

Uit betrouwbare bronnen weet ik dat de Afsluitdijk nog op het programma stond en dat het ultieme reisdoel de Eiffeltoren in Parijs was. Men had al uitgerekend dat dit precies tijdens één nachtdienst op en neer kon worden gereden. Voor de surveillanten die dit zouden flikken, wachtte eeuwige roem in het district. De burgers van datzelfde district konden vooral wachten totdat zij een ons wogen?

Parijs is uiteindelijk niet gehaald omdat een van de surveillancewagens, die op weg was om het Artis-ritje van het andere district te overtreffen, op de hoofdstedelijke ringweg werd geflitst wegens een forse snelheidsovertreding. De prent daarvoor kwam bij een leidinggevende terecht en toen ging het balletje rollen.

Afgelopen week confronteerde ik het korps Zuid-Holland-Zuid met deze feiten, waarop lichte paniek uitbrak. Kon ik misschien zeggen hoe ik daaraan kwam, werd mij door twee voorlichters expliciet gevraagd. Ik begreep zeker wel dat men dat héél graag wilde weten? Kennelijk vond men het feit dat er was gelekt erger dan het plichtsverzuim zelf.

In een poging de schade te beperken werd er direct na mijn telefoontje een summier persbericht uitgegeven, waarin werd gemeld dat twee zondaars buiten functie waren gesteld en dat ?vooralsnog? is vastgesteld dat de ?grensoverschrijdingen? in totaal twee keer plaatsvonden. Ja, en ?vooralsnog? is dat niet de waarheid!

En, zo werd er aan toegevoegd: ?De politie Zuid-Holland-Zuid laat weten dat deze grensoverschrijdingen niet ten koste zijn gegaan van de dienstverlening, zo blijkt uit onderzoek?. Alsof dat achteraf is vast te stellen.

Boze tongen in het korps beweren nu dat de top de affaire liever onder de pet houdt, uit angst dat een paar zondebokken anders nog wat andere bommetjes ? diefstal, dronkenschap, declaratiefraude door leidinggevenden ? binnen het politiedistrict tot ontploffing zouden brengen.

Maar ?vooralsnog? zullen we het daar maar niet over hebben. Het is al erg genoeg dat als je ?s avonds een keer politie in de buurt ziet? ze er niks te zoeken hebben en ze aan het spelen zijn in plaats van aan het werk. En de politietop ondertussen maar klagen over een tekort aan manschappen?

Welterusten!

Big Willem | 14-03-05 | 00:14

En meteen een tas medicijnen voor de zieke oma in Parijs gebracht...

Dr.D | 14-03-05 | 00:13

Conclusie: niet al te serieus nemen dit bericht.

Ganglion | 13-03-05 | 23:46

Dit snap ik niet, politieregio's in nederland gebruiken allemaal het zogenaamde GMS systeem. Op dit systeem is door de meldkamers elke auto te volgen op een digitale kaart d.m.v. een GPS systeem in de wagen. als een auto langere tijd van de regiokaart verdwijnt, (zeker als het richting Parijs gaat), zou men bij de meldkamer toch flink argwaan moeten krijgen. Tenzij men er in de meldkamer van op de hoogte is uiteraard.

Hop-SaSa | 13-03-05 | 23:40

Ow nee, hij quoot de telegraaf. Ik had het verkeerd gezien....

Vivere! | 13-03-05 | 23:38

De zgn. quotes, waarvan ze hier door de manier van linken ineens heel betrouwbaar overkomen, zijn volgens mij gewoon van een wilekeurig iemand binnen nieuwsgroep nl.auto op usenet....

Waarom geen bron, stijlloze heren?

Vivere! | 13-03-05 | 23:36

@ De klanjesmus: Laat dan zien..

béhé | 13-03-05 | 21:22

Ik heb tijdens mijn buitenlandse vakantie ook nog een Nederlandse dienstauto op de gevoelige plaat mogen vastleggen... :D

De Klanjesmus | 13-03-05 | 21:19

geachte reaguurders,
Voor de mensen die hier een potje lopen schelden met natuurlijk het clicheematige 'ons belastinggeld' argument.
Laten we wel wezen: dit is toch een ultieme actie in de GeenStijl gedachte. Yo cops go! Ik zou zeggen: driewerf hulde voor de copper die het vor elkaar krijgt om de wit/oranje gestreepte surveilance mobiel voor de Eiffeltowert op de picca te krijgen.
Dit roeleert gewoon de pan uit! go go go!

yumpie | 13-03-05 | 21:17

Ze mogen geeneens een feauteaufuck cursus tasjesdieven doodrijden op hun website zetten, maar intussen wel met de dienstwagen met 200 voorbij de file scheuren en bij het eerstvolgende tankstation aan de koffie zitten.
In amerika doen ze dat toch even anders.
www.putfile.com/media.php?n=police

béhé | 13-03-05 | 21:05

Wat een ontzettend slecht idee zeg, Geenstijl in de tweede kamer. Je moet de boodschapper geen belangrijke besluiten laten nemen, dat moet de boodschapper zelf niet eens willen. Al doet die boodschapper nog zo leuk zijn werk...

Arie M | 13-03-05 | 20:52

1. kosten brandstof betaald door ons
2. personeelskosten betaald door ons
3. niemand in de buurt bij calamiteiten?

Dit is toch te erg voor woorden?! Als dit waar is moet er drastisch worden ingegrepen. Je weet toch waar die wagens zich bevinden? Hiervan moeten velen op de hoogte zijn geweest en niemand die ingreep en zei: dit kan niet?! Ontslaan die handel, onverantwoordelijk gedoe.

Jeroen.FM | 13-03-05 | 20:42

Ganglion 13-03-05 @ 20:08
Laat dan ook gelijk Fuckje met rust.

Sunnygirl | 13-03-05 | 20:33

snel naar geert wilders zelf dus.

Dasen | 13-03-05 | 20:32

Papagaai aan boord

Dasen | 13-03-05 | 20:27

Jongens gun die agenten ook wat, ze werken d'r eigen de typhus heel zo'n dag!
Mogen die jongens ook een verzetje aub?
hehehe!

Pannie | 13-03-05 | 20:27

Peter R. weer boven op het nieuws. Ik dacht dat hij aan het bijsnabbelen was om 14 jarige puspubers te vangen en er een halve ton boete aan vast te knopen. Of met het oprichten van weer een nieuwe partij. En nu dit weer. Knap hoor, die Peter R..

blawablawa | 13-03-05 | 20:25

Peter R. weer boven op het nieuws. Ik dacht dat hij aan het bijsnabbelen was om 14 jarige puspubers te vangen en er een halve ton boete aan vast te knopen. Of met het oprichten van weer een nieuwe partij. En nu dit weer. Knap hoor, die Peter R..

blawablawa | 13-03-05 | 20:25

Off Topic: Wat zegt Wilders over de pliesie?

Dasen | 13-03-05 | 20:24

terwijl er volgens de regering meer blauw op straat moet blijkt hier toch weer wel dat die mensen veel te veel tijd over hebben!

Koorknaep | 13-03-05 | 20:22

Offtop geile tv zo meteen op Ned.1 om 23 uur:
Geert Mak bij Paul Rosemuller!!!

Pannie | 13-03-05 | 20:21

ik heb het altijd al gezegt, de pliesie daar heb je niks aan.

Warrior | 13-03-05 | 20:20

Nou ja ze hebben wel tijd gehad voor een bekeuring aan mijn adres. Ik reed goedverdoeme 56 km per uur. Daarvoor hulde. En dat je dat dan wil vieren. Ik zei nog, hier heb je 10 euro extra voor een stevige pain in de Moulin.

Dasen | 13-03-05 | 20:19

@ B0b
Heb je gelijk even gevraagd of het overschie in de regio R'dam was. Want voor hetzelfde geld bedoelen ze een café op de Champs Elysées

Sunnygirl | 13-03-05 | 20:17

Vind dit 'bewijs' nogal matig overigens...

Pannie | 13-03-05 | 20:16

"... onderzoek van Peter R. de Vries. In zijn column in De Telegraaf meldt onze..." Oh, en sinds wanneer is de Telegraaf een betrouwbare bron? Dit riekt erg naar een broodje aap verhaal, kan het niet helpen, sorry. Misschien zijn de pliesiemannetjes inderdaad wel eens een keer even in een ander district geweest voor een broodje(aap)...

petbur | 13-03-05 | 20:11

Netwerk presenteert straks Geert met zn nieuwe plannen! Ned.1, 20.15u.
niet geheel off-topic.....

fuckje | 13-03-05 | 20:10

Zo zo fuckje, en niet eens dubbel gepost?

Ganglion | 13-03-05 | 20:08

Ik werd een keer wakker van een inbreker in mijn tuin.
Ik woonde in het centrum van Rotterdam.
Gelijk de Pliesie gebeld.
toen begon het wachten.
half uur later nog eens gebeld, waar of ze bleven
De pliesie auto kon niet komen, "die zat in Overschie"

B0b | 13-03-05 | 20:06

@Ganglion,
laat graftak met rust ja!!!!!!!

fuckje | 13-03-05 | 20:06

Dit heeft met het topic te maken, snap dat dan!

Graftak | 13-03-05 | 20:04

Zeg Graftak, ga jij eens fijn ergens op een zerk liggen, in plaats van hier dit item te bevuilen met je niet relevante copy/paste acties.

Ganglion | 13-03-05 | 20:04

@Mexicano
ambtenaren zijn omkoopbaar kijk maar naar de bouw fraude?..

en in dit verhaal moeten koppen gaan rollen
dit kan gewoon niet

Rest In Privacy | 13-03-05 | 20:03

@Fuckje
Zwart-wit denkertje????

Mexicano | 13-03-05 | 20:00

Beste Edmund Burke Stichting,

Heeft u zich ooit afgevraagd of u het wel bij het rechte eind heeft? Het conservatisme wat u bezigt is onevenwichtig en alles behalve een predikaat van aanbeveling. Nooit geweest ook. Zelfs als geuzenaam is het niks.

Wie in het politieke spectrum rechts van het midden zit, zit niet in het midden en vertegenwoordigt derhalve geen spilfunctie maar dient slechts zijn eigen conservatieve belangen.

Conservatisme heeft niks met rechts of met links van enig politiek spectrum te maken. Conserveren is behouden en dat kan rechts net zo goed als links. Het conservatisme brengt maatschappijen uit balans.

Ik kan u aanraden kennis te nemen van mijn site op www.nono.dds.nl omdat ik u straks als de nieuwe minister-president van Nederland ga laten zien wat het echte conservatisme inhoudt.

Het conservatisme van het midden van het politieke spectrum, het conservatisme van de neutrale en open politiek. Niet het conservatisme van onwetende nitwits. Edmund Burke was een zakkenwasser beste Edmund Burke Stichting, een zakkewasser net als Tony Blair dat is.

Edmund Burke is vergane glorie van 300 jaar geleden. Een man die niks betekend heeft voor de wereld. Een willekeurig lid van een willekeurig lagerhuis die zijn eigen politieke grootsheid masturbeerde net als de Amerikaanse conservatief graag doet.

Het feit dat de directeur van de stichting het boek "Lof van het conservatisme" publiceert bewijst uw masturbatie behoefte. Hoewel uw directeur veel woorden gebruikt heeft hij getuige zijn lijst met publicaties niks van belang geschreven. "Amerika bombardeert het kwaad weg" schrijft hij op 19 april 2003.

Hoe bedoelt hij? Amerika heb ik zien bombarderen, en niet zo zuinig ook. Amerika heb ik onrechtmatig zien bombarderen. Bush, Balkenende en Blair heb ik oorlogsmisdaden zien plegen en massa moord, ik heb hen minimaal 100.000 mensen dood zien maken en u vindt het goed dat uw directeur dat 'het bombarderen van het kwaad' noemt?

Ga u schamen beste Edmund Burke Stichting, ga u diep en diep schamen. U bent dom en onwetend.

Jeroen de Kreek.

Graftak | 13-03-05 | 19:59

@Mexicano,
ja idd, van topbestuurder tot aannemertje, vind je het raar met zó''n overheid?

fuckje | 13-03-05 | 19:56

Tolheffing op lucht.

Graftak | 13-03-05 | 19:55

@Fuckje
Of laat de fles staan.....

Mexicano | 13-03-05 | 19:55

@Fuckje
Neem nou die sigaret gewoon..... je handen trillen helemaal..

criticus | 13-03-05 | 19:53

@Stoute fuckje
Jij wilt dus beweren dat honderdduizenden ambtenaren en semi-ambtenaren in ons land omkoopbaar zijn?

Mexicano | 13-03-05 | 19:52

is leuk toch, een spelletje...

Zeeland gebeurt toch geen ruk

devon | 13-03-05 | 19:51

Nederland = corrupt. Nederland = een links bolwerk. What's new?!?!

Graftak | 13-03-05 | 19:50

@lieve Graftak,
we hebben het over het feit dat de overheid en semi-overheid zo corrupt als in een bananenrepubliek zijn.....

fuckje | 13-03-05 | 19:49

@lieve Graftak,
we hebben het over het feit dat de overheid en semi-overheid zo corrupt als in een bananenrepubliek zijn.....

fuckje | 13-03-05 | 19:48

Tja.... de tijd dat ik netjes de pliesie bel en wacht tot ze een keer op komen draven is reeds lange tijd voorbij. Ik speel al jaren eigen rechter en ben tot op heden erg tevreden over de diestverlening.

DJW | 13-03-05 | 19:42

Eerst de plaatjes zien en dan pas geloven... ;-)

Opa-Buiswater | 13-03-05 | 19:39

Heerlijk links maar waar hebben we het over.

Graftak | 13-03-05 | 19:38

Goed werk weer van Peter R. de Vries.

Dr. Dr. Bartholdy | 13-03-05 | 19:38

@Sunny: Ach, ik vind alles best, als ze maar niet gaan zeuren als ik geen licht heb, of whatever anders.

KopfSchmerz | 13-03-05 | 19:36

Heel afwisselende baan. Zo zie je nog wat van de wereld. Ene dag de efteling, volgende dag artis. Waarom nemen ze hun kinderen niet mee, scheelt ook weer. Wat een baan! Ik ga gelijk solliciteren.

nuckin*futs | 13-03-05 | 19:35

Lekker weg in eigen land

Wattan? | 13-03-05 | 19:32

@IEDEREEN,
ik post 1 x ! kan het niet helpen als belangrijke berichten meedere keren worden geplaatst......

fuckje | 13-03-05 | 19:30

@IEDEREEN,
ik post 1 x ! kan het niet helpen als belangrijke berichten meedere keren worden geplaatst......

fuckje | 13-03-05 | 19:30

Ik zou zeggen: prima!!! Rij maar lekker rond.... dan ZIE je nog eens wat. (Of zeg je dat niet?)

criticus | 13-03-05 | 19:29

-weggejorist-

Slagroom | 13-03-05 | 19:25

Fuckje krijgt een dubbele minister post!!!!!!!!

ikheetechtnietReinde | 13-03-05 | 19:23

Door het komend verdwijnen van de mogelijkheid tot het meeluisteren van het politie-radioverkeer door het zg. C2000 systeem, verdwijnt ook het laatste stukje "controle" op het doen en laten
van de dames en heren rijks- en gemeentecowboys...

Nu komen deze "uitstapjes" er nog bij,
naast alle andere... eh... grappen die ik regelmatig opving.

Al met al; het vertrouwen is flink afgezakt.. net als m'n broek!

znarF | 13-03-05 | 19:20

Dat wordt dus weer een prime time journaaltje (zonder bronvermelding) en een geschokte Femke Kaakklemke.

superjan | 13-03-05 | 19:19

Fuckje heeft weer last van een trillend vingertje. De echte kampioen van de dubbel- soms triple-postings.

Mexicano | 13-03-05 | 19:18

Degene die de plaatjes van deze uitstapjes hier neerzet zou een standbeeld moeten krijgen.

proud 2b fout | 13-03-05 | 19:17

-weggejorist-

Yeah-banned | 13-03-05 | 19:17

@ KopfSchmerz

Rijden ze maar rondjes. dan lijkt het nog een beetje op surveillance, regelmatig worden dienstwagnes gebruikt als privétaxi voor oma. Even oma in diensttijd even naar de verjaardag van een verre nicht te brengen en aan de Tweede Oosterparkstraat in Utrecht staat al ruim een jaar een politiewagen vooral veel stil voor het huis van een diender.

Sunnygirl | 13-03-05 | 19:17

@Fuckje Volgens mij werkt hij bij de politie in Dordrecht en is nu onderweg naar Madurodam. Samen met zijn maat Kapo. Op de foto tussen de pygmee-en.

Starf*cker | 13-03-05 | 19:15

@Starf*cker,
en mozaiek minister voor zeikzaken.

fuckje | 13-03-05 | 19:13

@Starf*cker,
en mozaiek minister voor zeikzaken.

fuckje | 13-03-05 | 19:13

@ StarF*cker
Op mij kan je altijd rekenen. Dat weet je.

Sunnygirl | 13-03-05 | 19:11

Tsja, heb het gelezen, ach joh, laat ze maar lekker rondjes rijden, wordt ik tenminste niet genaaid als ik geen licht heb.

KopfSchmerz | 13-03-05 | 19:11

Opeens weet je het:
fuckje is die dude van de dubbelpostings :).

jpschadde | 13-03-05 | 19:10

En Sunny als minister voor zedelijkheidszaken.

Starf*cker | 13-03-05 | 19:10

**Haarlem** Sterkte! En gewoon alles ontkennen.

Starf*cker | 13-03-05 | 19:09

Tja.

pokkejong | 13-03-05 | 19:08

en opeens weet je het:
nederland is verrot!!!!

fuckje | 13-03-05 | 19:07

Och, dat krijg je met ministers als Donner en Remkes die door hun wereldvreemd en opportunistisch handelen deze normvervaging in de hand hebben gewerkt. Als het boven regent, dan drupt het beneden. De plaatselijke woordvoerder zal "in het belang van het onderzoek" de zaak wel in de doofpot gaan stoppen. Zo werkt dat.Het wordt tijd voor Peter R en Gerard Spong als crisismanagers op justitie in het kabinet Hoxha/Bos 1.

Starf*cker | 13-03-05 | 19:07

en opeens weet je het:
nederland is verrot!!!!

fuckje | 13-03-05 | 19:07

GODVERDOMME.........
zei flikken echt van alles en ik moet morgen voorkomen omdat ik mijn middelvinger zou hebben opgestoken tegen die eikels.
En dat zou ik nooit doen.

**Haarlem** | 13-03-05 | 19:06

Reden ze dan gewoon 120 kpmh, of 293 kmph in die politie-autootjes mét sirenes?

jpschadde | 13-03-05 | 19:04

Als ze dan toch naar Parijs rijden, laat ze dan meteen een paar inbrekers meenemen

King of controversy | 13-03-05 | 19:00

Als ze maar diesel rijden.

viss0r.de.la-m0r | 13-03-05 | 19:00

Ik hoop dat ze een voorbeeld stellen met de betrokken agenten; de laan uit.

Krijshaan | 13-03-05 | 18:59

Das dus echt Geen Stijl

RedStar | 13-03-05 | 18:59

Waar kon je je ook alweer opgeven om bij de pliesie te gaan? Ik zie 't wel zitten om nachten rond te crossen ten bate van de veiligheid van de medemens. :s

S()DRM | 13-03-05 | 18:58

Laat die jongens lekker spelen eerste keer in hun leven dat ze wedstrijdje kunnen winnen

Juffrouw Jannie | 13-03-05 | 18:58

GVD, en dat van belastinggelden. En wie betaalde die ook alweer?!

Tijd voor een rijdende politierechter misschien?

Stylish | 13-03-05 | 18:56

duitsers kwamen toch hier?

paddo | 13-03-05 | 18:55

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland