Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

We gaan op negerjacht!

De negers van GeenStijl groeten uMooi woord voor Scrabble: negerjagen. Het schijnt echt te bestaan. In Rotterdam dan tenminste, de bakermat van Nieuw Rechts en de Nationale Alliantie. Metropool der kaalkopjes dus. Neonazi’s schijnen hier regelmatig op negerjacht te gaan. Zo verklaarde althans Arjan van A. die zich voor de rechtbank in het Duitse Dortmund moest verantwoorden voor het opzettelijk aanrijden van een neger. Meneer was namelijk samen met Robin van O. en Arris de B. weer eens op negerjacht (pdf, even naar beneden scrollen). Tegenover de politie verklaarde Van A. dat zulke jachtpartijen gebruikelijk zijn in Rotterdam en geregeld voorkomen: zeker één tot twee keer per jaar. De antifascistische onderzoeksgroep Kafka zegt dat er tot op heden één keer in Maasstad een negerjacht is gehouden. Voorgoed achter slot en grendel dus die kaalkopjes! Nou nee, volgens goed Duits gebruik werd voor de negerjacht slechts een voorwaardelijke gevangenisstraf opgelegd...

Reaguursels

Inloggen

Check het zelf maar een keer uit. Ik liep zaterdag vanaf de Bibliotheek tot aan de Binnenweg op te letten, ik ben een keer tot twaalf gekomen. Hoewel in Donner iets meer blanke yuppen komen natuurlijk win ik nog steeds denk ik.

Pannie | 14-03-05 | 00:18

@ Pannie
Dan ga ik met jou samen met jou ff posten bij Donner binnen. Niet de minister maar de boekenzaak. Uurtje of 13.00 uur. Lijkt me een succesvolle weddenschap voor mij.

Sunnygirl | 13-03-05 | 23:59

Oeps verkeerde topic

Pannie | 13-03-05 | 23:04

Tsja zo'n Kamstra moet er inderdaad zo snel mogelijk tussenuitgeschopt worden.
Brrrrrrrr...

Pannie | 13-03-05 | 23:01

@Sverdlov
Tja, Kafka is een wel erg betrouwbare bron...

Inderdaad Kafka is nog nooit op een leugen betrapt en staat bekend dat ze altijd de waarheid vertellen.

Daarom worden ze als onafhankelijke bron door de nieuwsmedia gebruikt.

Zeurpiet | 13-03-05 | 21:56

Rotterdam dan he...

Pannie | 13-03-05 | 14:29

Valt me trouwens nog mee hoe goed Roteterdam hier nog wegkomt, als ik af en toe lees hoe die Friezen, Limbo's of Groningers hier te grazen worden genomen en afgeslacht......

Pannie | 13-03-05 | 14:27

@Sunny daarom zeg ik ook speciaal: in het centrum, de shoppende gezinnetjes. Ik beweer dat op elk 12 koppels er zeker 1 multiculti is, en turk/turk is gewoon monoculti, dus dat word dan een punt voor jou.
In de buitenwijken velies ik het waarschijnlijk wel...

Pannie | 13-03-05 | 14:08

@ Pannie
Dus turk/turk is een blank koppel?
Dan wil ik op zaterdag middag staan voor het turksconsulaat.

Sunnygirl | 13-03-05 | 10:43

@ Pannie
Mag ik die weddenschap aangaan op de Bergse Dorpsstraat?

Sunnygirl | 13-03-05 | 10:42

En Starfucker hier nog een leuk artikel uit het AD over je grote vriend Geert Mak, met excuses voor het lange artikel, maar m.i. de moeite waard:
----------------------------------------
,,Alle discipline, waarmee ik andere boeken geschreven heb, heb ik hier losgelaten'', verklaarde de schrijver-journalist donderdagavond tijdens een lezing in Vreeland.

Mak schreef zijn boek uit bezorgdheid om het politieke klimaat in Nederland na de moord op cineast Theo van Gogh. Hij ligt onder vuur omdat hij de film Submisson Part 1 - die Van Gogh maakte met VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali - vergelijkt met de beruchte antisemitische film Der ewige Jude, die in 1940 werd gemaakt op last van de Duitse minister voor propaganda Joseph Goebbels.

,,Had ik het alsjeblieft maar nooit zo gedaan'', zei hij over deze passage in zijn jongste boek. ,,Maar het is wel zo dat mijn uitspraken over Submission op een bizarre manier uit hun verband worden gerukt.''

Critici stellen dat Mak slordig met de feiten omgaat en overtrokken vergelijkingen maakt tussen de situatie van nu en de jodenvervolging in de jaren 1933-1945. Het AD heeft daarom Mak een uitgebreide vragenlijst voorgelegd. De auteur wil niet reageren, hoewel het volgens hem wel om ‘de eerste serieuze vragen over mijn boek' gaat.

Geert Mak schreef de bestsellers Hoe God verdween uit Jorwerd, De eeuw van mijn vader en In Europa. Vorig jaar ontving hij de NS Publieksprijs en werd hij gekozen tot historicus van het jaar. Van zijn jongste bestseller Gedoemd tot kwetsbaarheid - over de situatie in Nederland na de moord op Theo van Gogh - zijn 65.000 exemplaren verkocht.

AD-redacteur Carel Brendel las het pamflet kritisch door en stuitte op minstens vijftig fouten, onbewezen stellingen en twijfelachtige vergelijkingen met fascisme en jodenvervolging. Mak kreeg een uitgebreide vragenlijst voorgelegd, maar wil niet reageren, omdat hij besloten heeft tot een radiostilte.

,,Ik ben wel onder de indruk van uw vragenlijst'', laat hij via zijn uitgever (Atlas) weten. ,,U bent de eerste die serieuze vragen stelt.''

50 vragen aan Geert Mak

Geachte heer Mak,
Hierbij stel ik u een serie vragen over uw pamflet Gedoemd tot kwetsbaarheid.

1.(blz. 8 ) Wanneer is Ayaan Hirsi Ali het religieuze geweld van Saoedi-Arabië ontvlucht?
2.(blz. 10) Waarom schrijft u dat Theo van Gogh Paul Rosenmöller kanker toewenste na de moord op Fortuyn, terwijl hij dit in werkelijkheid deed in een column over de (kanker simulerende) Singh Varma?
3.(blz. 10) Waarom schrijft u dat Theo van Gogh de gouden tondeuse uitloofde voor de grootste landverrader, terwijl deze ‘prijswerd uitgeloofd door Bernadette de Wit?
4.(blz. 10) In welke ochtendkrant stond op 3 november 2004 ‘Nederland brandt? U moet mij hierbij helpen, want in Telegraaf, AD, Volkskrant, Trouw en de Wegener-ochtendkranten heb ik deze woorden niet kunnen terugvinden.
5.(blz. 10) U schrijft over oorlog. Waarom vermeldt u niet dat vice-premier Zalm de oorlog verklaarde aan het moslimextremisme? Deze toevoeging lijkt me belangrijk, omdat veel mensen ten onrechte menen dat hij de oorlog heeft verklaard aan de islam.
6.(blz. 10) Vindt u het vreemd dat politici en opiniemakers in vuur en vlam staan, nadat een van hen is vermoord en anderen voor hun leven moeten vrezen?
7.(blz. 11) ‘Iedereen was die eerste dagen in paniek. Gaat u niet voorbij aan de vele mensen die helemaal niet in paniek waren?
8.(blz. 11). Volgens u gingen in de media de kelders open. Geeft u eens duidelijke voorbeelden waaruit blijkt dat die kelders inderdaad opengingen?
9. (blz. 12) U haalt via het Deense blad Politiken de Kristallnacht erbij. Waarom schrijft u niet dat de Kristallnacht een door de overheid georganiseerde klopjacht was, waarbij de brandstichters vrijuit gingen. In Nederland ging het bij de brandstichtingen in moskeeën om kleine groepjes losse individuen, die vervolging door justitie moesten vrezen en door iedereen werden veroordeeld, ook door Geert Wilders. Waarom wijst u niet op deze levensgrote verschillen?
10.(blz. 15) Gedogen en wegkijken was volgens u in het 17de-eeuwse Amsterdam een onlosmakelijk deel van de bestuurspraktijk. Gold dit ook voor criminaliteit? Ik heb altijd geleerd dat misdadigers naar het Rasphuis werden gestuurd.
11.(blz. 16) Waren de beproefde pacificatiemethodes, waarmee Nederland door de eeuwen wist te overleven, ook succesvol in de jaren 1940-1945? Of bent u het met mij eens dat Nederland zijn vrijheid herkreeg doordat de Verenigde Staten, Engeland en de Sovjet-Unie niet aan pacificatie deden?
12.(blz. 18) U schrijft dat er weinig oog was voor het optreden van burgemeester Cohen en wethouder Aboutaleb. Is het u ontgaan dat alle media uitgebreid verslag hebben gedaan van hun optreden?
13.(blz. 20) Schrijft u niet erg simplistisch over de repatrianten uit Indonesië? Bent u vergeten dat de Indische Nederlanders dolgraag in Nederland wilden integreren, terwijl de Molukkers bleven verlangen naar een terugkeer in hun eigen republiek?
14.(blz. 20) Waar en door wie wordt beweerd dat het misloopt met de meeste immigranten? Naar mijn weten wordt juist heel vaak benadrukt dat de problemen een kleine minderheid betreffen. Geeft u niet een zeer eenzijdig beeld van het huidige debat over integratie?
15.(blz. 21) Noemt u eens concrete voorbeelden van ‘goedgebekte deskundigen die geen respect voor de opponent hebben, en van ‘werkelijke specialisten die nooit aan bod komen in de media?
16.(blz. 22) In juli 2004 berichtten alle media over het SCP-rapport over moslims. Over de AIVD-rapporten is uitvoerig geschreven. Waarop baseert u dat hiervan nauwelijks iets doordrong tot de politiek en de massamedia?
17.(blz. 38) U zag in de weken na 2 november 2004 ‘een land dat leek losgeslagen van internationale banden, losgeslagen ook van historische wortels, enkel nog op zichzelf geconcentreerd. Is dit geen groteske karikatuur? Of leven u en ik in verschillende landen?
18.(blz. 39) ‘Angst leek het centrale element in het Nederlandse wereldbeeld te worden. Is dat niet in tegenspraak met uw observatie op blz. 38 dat de meeste Nederlanders met waardigheid het leven weer oppakten?
19.(blz. 40) Bent u vergeten dat de Tweede Kamer na de terugkeer van Ayaan met reces was? U schrijft overigens niets over het onderduiken van Ayaan en Wilders. Of is hun onderduik ook een vorm van handel in angst?
20. (blz. 40) Ook tijdens de afwezigheid van Ayaan was er voortdurend kritiek op haar toon en haar optreden te horen, bijvoorbeeld van de JOVD en Wiegel. Hoe komt u er bij dat de discussie over haar opvattingen was geblokkeerd?
21.(blz. 41) U noemt Abdul-Jabbar van de Ven een ‘mallotige Brabander. Is dat niet een onschuldige omschrijving van iemand bij wie terroristen als Mohammed B. en Jason W. te rade gingen? Waarom gaat u voorbij aan de radicale opvattingen van deze man, terwijl u de reacties vanuit de media en de politiek voortdurend overdrijft?
22.(blz. 42) ‘Meningen gingen de plaats innemen van feiten. Dat slaat misschien op uw boekje, maar geeft u eens concrete voorbeelden hiervan?
23.(blz. 42) Van te veel publieke figuren hoorden we niets, schrijft u. Bent u vergeten dat premier Balkenende naar de afgebrande school in Uden ging en het suikerfeest meevierde in Eindhoven? En dat koningin Beatrix een multicultureel centrum in Amsterdam bezocht?
24.(blz. 47) Welke vrije jongens, boze meisjes en partijloze opiniemakers domineerden jarenlang de media?
25.(blz. 47) ‘Het beste voor een land is een goede dictator.Meent u echt dat deze uitspraak van LPFer Joost Eerdmans, die hiervoor nergens bijval kreeg, maatgevend is voor de politieke stemming in Nederland?
26.(blz. 48) De werkwijze van iedere wetenschapper en intellectueel vereist integriteit en een gevoel van bewijsvoering, zo citeert u stadssociologe Jane Jacobs. Is dat geen gotspe gezien de vele onjuistheden en onbewezen beweringen in uw boek?
27.(blz. 56) Je zou bijna moslim worden, schrijft u. Blijft u deze aanvechting houden als u in Kaboel tussen de burqas loopt of verlangt u dan terug naar de commerciële kerstboom op de Dam?
28.(blz. 58). Vindt u het niet grotesk om de situatie in voormalig Joegoslavië te vergelijken met de huidige toestand in Nederland? Is dat niet een voorbeeld van handel in angst?
29.(blz. 59). Meent u echt dat de taal in het debat na de moord op Van Gogh kan worden vergeleken met de taal van het Derde Rijk. Kunt u voorbeelden noemen van mensen die op dit moment naar de taal van het Derde Rijk handelen?
30.(blz. 59) Volgens u staat in de koran geen recept voor het afslachten van godsdienstige tegenstanders. Wist u dat er soeras zijn waarin wordt opgeroepen godslasteraars en afvalligen te doden?
31.(blz. 60) Bent u vergeten dat Wilders zijn uitspraak over het rauw lusten van hoofddoekjes in het voorjaar van 2004 deed en niet na de moord op Van Gogh? En dat hij dit zei naar aanleiding van een eventuele demonstratie tegen een verbod van hoofddoekjes op scholen, zoals dat in Frankrijk en Turkije bestaat?
32.(blz. 61) Is het u ontgaan dat er alom kritiek is geleverd door politici en opinieleiders op de verheerlijking van de Tokkies?
33.(blz. 61) Kunt u aangeven wie in het debat na de moord op Van Gogh de termen ‘nationaal, ‘zuiver, ‘zij en ‘ons hebben gebruikt? Is het niet onfris om - zonder bewijs dat deze termen in het huidige debat worden gebruikt - de jodenvervolging erbij te halen? Hoe komt u er overigens bij dat die vervolging is begonnen met taal? Bent u vergeten dat de jodenvervolging in Nederland pas is begonnen in 1940 als gevolg van de bezetting door een barbaarse buitenlandse macht, die met terreur haar moorddadige plannen uitvoerde?
34.(blz. 61/62) ‘Nou is het aanpassen of opzouten zo citeert u een boze vrouw na de crematie van Van Gogh. Waarom citeert u in dit verband niet de door u zo geprezen Aboutaleb? Hij riep Marokkanen, die de vrijheid van religie en meningsuiting niet onderschrijven, op hun conclusies te trekken en te vertrekken. Wat heeft dit alles te maken met de nazi-plannen om joden naar Madagaskar te sturen?
35.(blz. 69) Is het niet stuitend om Submission te vergelijken met Der Ewige Jude? Maakt u zich zelf niet schuldig aan een propagandatruc?
36.(blz. 70) Is het u ontgaan dat bijvoorbeeld de LPF in 2003 Kamervragen heeft gesteld naar aanleiding van een eerwraakmoord op een Turks meisje? Wist u dat de Tweede Kamer in januari 2003 uitgebreid debatteerde over de situatie van allochtone vrouwen in opvanghuizen? Waarom suggereert u dan toch dat ‘opgewonden politici nooit iets over dit probleem lieten horen?
37.(blz. 71) Is Afshin Ellian een autochtone man? Heeft hij nooit belangstelling getoond voor het lot van moslimvrouwen?
38.(blz. 74) In welke kringen bestaat er een verwrongen constructie van de islam? Wie suggereert voortdurend dat zelfmoordaanslagen een onderdeel vormen van de islamitische traditie? Noemt u eens man en paard bij al uw stellingen. Heeft u de vele opmerkingen van politici en opinieleiders over het hoofd gezien, waarin wordt gesteld dat het radicale terrorisme het werk is van hooguit 150 mensen?
39.(blz. 74) ‘Hier begon een propagandaslag tussen godsdiensten. Welke godsdiensten, behalve de door u genoemde islam, zijn betrokken bij deze propagandaslag? Kunt u voorbeelden van een dergelijke propagandaslag noemen?
40.(blz. 76) ‘Wat hier en daar losjes geroepen wordt, wat een columnist opschrijft, kan ineens werkelijkheid worden, keurig regeringsbeleid, verpakt in nette notas en beschaafde troonredes. U haalt daarna Hitler in 1930 erbij. U weet toch wel dat de NSDAP op dat moment met 107 zetels de op een na grootste partij was, dat Hitler al eens een mislukte staatsgreep had gepleegd en met zijn knokploegen grootscheepse straatterreur pleegde tegen politieke tegenstanders? Meent u serieus dat rechtse politici in Nederland een vergelijkbare positie innemen?
41.(blz. 76) Kunt u aangeven wie in Nederland een cultuur van eenheid, energie en puurheid propageren, vergelijkbaar met het fascisme?
42.(blz. 78) Wie riepen de afgelopen maanden om een extreem-nationalistische beweging, los van de bekende extreem-rechtse splintergroepjes?
43.(blz. 81) Gelooft u echt dat met de bijeenkomst in Rotterdam met Flip de Winter de kiem is gelegd voor een grote en gevaarlijke rechts-extreme beweging in Nederland?
44.(blz. 83) U zegt dat niemand de asielzoekers in de ogen hoefde te kijken. Is het in dit licht niet vreemd dat er een brede protestbeweging op gang kwam van buurtgenoten, klasgenoten, gemeentebestuurders, uit verontwaardiging over het uitzettingsbeleid?
45.(blz. 84) Hoe komt u erbij dat de regering in de jaren 80 en 90 bleef ontkennen dat de immigratie een permanent karakter had gekregen? In die jaren vond toch op grote schaal gezinshereniging plaats?
46.(blz. 84) Hoort bij wederzijdse aanpassing niet, dat je de gewoonten van het land - zoals elkaar bij een begroeting de hand geven - respecteert? Waarom gaat u er aan voorbij dat 49 andere imams wel de vrouwelijke minister een hand gaven?
47.(blz. 85) Laat een immigrant alles achter als hij in zijn nieuwe land een vrouw de hand schudt?
48.(blz. 85) Joden in de 19de eeuw hoefden hun godsdienst of identiteit niet in te leveren. Moeten moslims dat nu dan wel doen? Mogen ze opeens geen moskeeën meer bouwen of scholen stichten, of op straat een hoofddoekje dragen? Nu we toch joden en moslims vergelijken: kent u voorbeelden van synagogen in de 19de eeuw, waar rabbijnen tegen hun achterban vertelden dat er van Nederland niets deugde?
49.(blz. 90) U stelt dat angstgevoelens kunnen worden opgeklopt tot een permanente geesteshouding. Is uw essay niet een treffende illustratie van deze stelling?
50.(blz. 92) Kunt u duidelijk maken welke mensen, partijen of organisaties in Nederland racisme en discriminatie tot nieuwe grondwaarden willen verheffen?

Hoogachtend.
Carel Brendel
redacteur Algemeen Dagblad

Pannie | 13-03-05 | 04:36

En voor de mensen die denken dat ik Berber/Marokkanenhater ben, ik ben vanavond lekker op stap geweest met een Marokkaanse maat van me, en dat kunnen weinig (blanke) gasten hier zeggen, dus waar hebben we het over......

Pannie | 13-03-05 | 02:48

Ik wil met iedereen hier (Starfucker, wat voor jouw??) een weddenschap aangaan. We lopen op zaterdagmiddag door Rotterdam centrum, en we gaan koppels tellen, dwz mannetje/vrouwtje (of mannetje/mannetje vrouwtje/vrouwtje) die duidelijk bij elkaar horen, van 16 tot 100 jaar oud. Als het iemand lukt om 20 blanke koppels te spotten zonder dat we een blank/aziatisch/kaapverdiaans/surinaams/antilliaans dwz blank/gemixed koppel zien krijg je van mij 100 euro, zien we voor de 20 een gemixt koppel krijg ik 100 euro! Ik wil het ook een uur lang doen, doen we 5 euro per keer als je de 15 haalt! Ik heb vandaag voor de grap opgelet, in 3 kwartier heb ik een keer de 12 gehaald!
Gokkers meld je maar, en tel voor de grap maar in je eigen dorp/stad. Rotterdam is (samen met Den Haag) naar mijn idee de meest multiculturele stad van Nederland, and i love it!!!!
Ps uiteraard doen we deze weddenschap in het centrum en niet in het Ouwe Noorden of op Zuid want de Maroks halen dit gemiddelde zwaar naar beneden, er komen hier op GS 100.000en bezoekers blijkbaar, kent iemand hier een berbermevrouw die met een Hollander gaat met goedvinden van haar familie, of wat mij betreft een moslimturk of Somalier?? Meld je maar en verbaas me!
Rotterdam kaalkopjesstad waar hebben we het over!

Pannie | 13-03-05 | 02:43

En dat van die zuignap, it takes lots of training and muscle control!..... I'll take that as a compliment!

Sunnygirl | 12-03-05 | 21:27

@ Jannes van der Wal
Nieuw hier? :-)

Sunnygirl | 12-03-05 | 21:26

Oe meisje, je hebt smaak!

Jannes van der Wal | 12-03-05 | 19:55

@ Jannes van der Wal
Op de bank met een Jonnhy Walker Blue label en Closer of National Treasure ook goed?

Sunnygirl | 12-03-05 | 19:17

@ Sunnygirl: je argumenten ruiken naar spruitjes.
De Suid-Afrikaners (!) die ik ken prijzen mij juist om het feit dat ik mij zo genuanceerd uit.

Maar meiske, ga fijn je weblog updaten in plaats van hier ins blauen hinaus te oreren.

Ik hou er niet van om te flamen, maar als je zo aan mijn tenen gaat liggen zuigen om het toch maar vooral wel voor elkaar te krijgen dan kun je het krijgen zoals je wilt.

Ga lekker met je zuignap op de bank zitten, een pak Taxi voor je mik herhalingen van Friends kijken. Dan bewijs je de gemeenschap een grote dienst.

Ajetoo!

Jannes van der Wal | 12-03-05 | 18:39

@ Sunny nou meid ik hoef niet zo nodig op de site black on blondes en is de politiek niet wat voor jou bij jou is Femke Halsema een geile slet

Juffrouw Jannie | 12-03-05 | 18:33

@ Juffrouw Jannie
Lief dat je je natte droom met ons wilt delen.

@ Jannes
Die Jannes is zo ongenuanceerd dat zelfs de Suid-Afrikaanders hem te zwart-witr vinden.

Sunnygirl | 12-03-05 | 18:19

@ Sunnygirl: Tis toch fijn dat sommige mensen zo heerlijk kunnen relativeren.

Wil je het uit zijn verband halen van uitspraken lekker aan Hans Teeuwen (een Brabander!) overlaten?

Je bent lief, maar nou weer terug je hoek in.

Jannes van der Wal | 12-03-05 | 18:11

Ja die Duitse Nazihonden vinden het natuurlijk niet erg.

timbo | 12-03-05 | 17:47

at Sunnygirl Sunny vat dit persoonlijk op zo te lezen, ze zal wel een erg goede ervaring hebben met straatrovers behangen met grote piemels ;)

Juffrouw Jannie | 12-03-05 | 17:41

@ Jannes van der Wal 12-03-05 @ 13:40
Aha, Rotterdammers met geld zijn geemigreerd naar Branbant en bij gebrek aan negers is het Oud-Rotterdam Negerjagen vervangen door het eigentijds Brabants Moskeeën in de fik steken. Ik ben blij dat je me even op die verbanden hebt gewezen. Dus die brabantse klukluxklan grap was zeker de typische rotterdamse humor. Of waren dat die andere brabanders die niet van origine uit Rotterdam maar die surrogaat belgen, zo ultrarechts zij dat ze zelfs door het Vlaams Blok over de grens zijn gezet. Mooi stukje Branbantse historie, Jannes

@ Pannie 12-03-05 @ 13:30
Welke foto, die hier staat?
sunnygirl.web-log.nl

Sunnygirl | 12-03-05 | 17:37

@sunnygirl
Ik zou me in Rotterdam in het openbaar dan alleen innig gearmd met een neger(in) vertonen of met een Toni-Poni van TellSell. Voor de rest van Nederkand Nou kan je ook een leuk opschrift achter op mijn Bomberjack gaan. Wat dacht je van: "Ik ben geen nazi en toch kaal, omdat ik van die grijze haren baal" En
<br>
<br>
HAHAHHAHA ROTFLMAO maare geen grappen over de Toni Poni want die ruleerd.

RDJ134 | 12-03-05 | 16:13

Stond een paar jaar geleden een artikel in de krant over 2 gabbers die waren opgepakt omdat ze in een weiland een vuur hadden gestookt en daar 2 schapen op hadden gegooid. Toen naar hun motief werd gevraagd antwoorden zij 'we hadden trek in shoarma.
Neem aan dat die 'negerjacht' onder dezelfde humor valt...

Pannie | 12-03-05 | 14:18

Jannes bijna geen echte R'dammers meer??? Weet niet waar jij het over hebt...

Pannie | 12-03-05 | 14:10

Het is zaterdagmiddag in Nijmegen, ik ga moffenjagen.
Kucht doch mal aus for mein fahrrad!

gavrillo | 12-03-05 | 14:05

Oh ik vergeet nog wat: Wat er woon aan witmensen is OF heel dom, Of heel arm, of kraakt. *zwaait naar Lucasdelinkselul*

Jannes van der Wal | 12-03-05 | 13:47

@ Pannie: In Rotterdam wonen bijna geen echte Rotterdammers meer. Het volk wat het heeft kunnen betalen is verhuisd naar de steden en dorpen rond Rotterdam of naar Brabant. Wat er nu nog woont (aan witmensen dan he!) zijn OF heel dom OF heel arm.

Ik ben in ieder geval heel blij dat mijn ouders 30 jaar geleden de stadspoort al achter zich dichttrokken en in het lommerijke Brabant zijn gaan wonen.
Hoewel ik bijna dagelijks aanwezig ben in Rotterdam, is het mooiste aan die stad toch de stoptrein van 1 over half.

En ga nou met z'n allen maar lekker badinerend doen over Staphorst, Katwijk of Urk. Want DAT zijn de plekken waar de ECHTE rascisten wonen.

Jannes van der Wal | 12-03-05 | 13:40

Sunny waar is die leuke foto gebleven??

Pannie | 12-03-05 | 13:30

jannes de dammer die domme fascistoide kut Rotterdammers zijn we liever kwijt dan rijk of niet dan???
Fortuyn en z'n Nazi vrienden kwamen daar per slot van rekening ook vandaan!!!

Pannie | 12-03-05 | 13:27

Jezus Starf*cker, spamkonijn. "Ik", "kaalkopjes in Rotterdam" en "Sunnygirl", en niet één steekhoudend argument waarom Rotterdam in de Maas zou moeten afzakken.

Knap hoor. Dit is het bewijs: JIJ bent Kouwes.

En nou terug op je poef en niet meer uit die flesjes met die gekke kleurtjes drinken he!

Jannes van der Wal | 12-03-05 | 13:21

Volgens mij komt nummertjes post met 6 maanden vertraging binnen?

Pannie | 12-03-05 | 13:07

Is volgens mij al een keer gebeurd, is toen niet zo goed bevallen.
Spijkenisse bombarderen, misschien is dat een optie.

Jan-Kees | 12-03-05 | 13:05

Wil toch wel even duidelijk stellen dat Rotterdam zeker niet de 'Metropool der kaalkopjes' is, sterker nog ik zie ze hier nooit op straat!
Of je nou een boksvereniging of duivenvereniging binnenloopt, alles is hier overal gemixed.
Spijkenisse tsja wat er in die uithoek allemaal opborrelt...

Pannie | 12-03-05 | 13:04

Zo brom@ lekker je angst voor kleurlingen aan het rationaliseren.En ben je erelid vande bond tegen vloeken gvd.
Er wordt al gewerkt aan een oplossing, het project heet "ruimte voor de rivier" en wat mij betreft mag Ravenstijn ook een atlantis worden. En Starfucker@ wat is blank? Voor nazies was Stalin niet blank. Kleur gaat ongeveer net zo diep als beschaving.

gavrillo | 12-03-05 | 13:04

Nou, toch maar liever niet...

Jan-Kees | 12-03-05 | 13:00

Platbombarderen??

Pannie | 12-03-05 | 12:48

tja....
Rotterdam hè.
Wat moet je ermee.
Een strik eromheen en bij Duitsland voegen.

stijlloze | 12-03-05 | 10:06

Je zal maar worden uitgezonden met achter je de militaire politie,want o jee als je een kogel afschiet dan moet er meteen een rapport opgemaakt worden van en hoe en waarom,en of dit schot terecht was volgens onze nederlandse wetgeving!
Gelukkig zullen de terroristen niet wachten en de gevolgen zullen niet uitblijven,we hebben het hier over terroristen, bestrijding van mensen die niets geven om mensenlevens hebben geen recht op beschermende wetgeving nu niet en nooit niet!
Hoe ons KABINET zich telkemale de vredesoperator van de wereld wil toe eigenen,maar laten hun strijdkrachten het vuile werk en rare manier van wetgeving zwemmen in het diepe der duisternis!

nummertje | 12-03-05 | 09:55

@ Starf*cker & Brom
Starf*cker druk zich over blanken zeer gematigd uit. Blanken zijn nog steeds wereldkampioen uitmoorden. Nicholae Ceaucescu, Franco, Koning Leopold I
En als toetje een heuze heilige oorlog: de Inquisitie
(off Topic) En wij blanken zijn zo netjes dat Scheidsrechter Frisk vanwege aanhoudende bedreigingen is gestopt. 1:10 Scheidsrechters worden op een of andere manier lichamelijk mishandeld door spelers of supporters. Gut, gut , gut , gut, gut wat zijn wij blankes toch geciviliseerd.

Sunnygirl | 12-03-05 | 09:30

@ RDJ134 12-03-05 @ 01:48

Ik zou me in Rotterdam in het openbaar dan alleen innig gearmd met een neger(in) vertonen of met een Toni-Poni van TellSell. Voor de rest van Nederkand Nou kan je ook een leuk opschrift achter op mijn Bomberjack gaan. Wat dacht je van: "Ik ben geen nazi en toch kaal, omdat ik van die grijze haren baal" En

Sunnygirl | 12-03-05 | 09:15

@ Brom Wat Brom je nou? IK stelde alleen maar een vraag omdat ik het bargoens uit Spijkenisse niet helemaal snapte. Overigens zijn blanken ook tamelijk goed in elkaar uitroeien. Of extreme vormen van racisme. Dat was precies de rode lijn tussen Milosevic, Stalin en Hitler. Dat boek van Geert Mak over Europa geeft je hierbij een aardige inkijk. Verder: haal dat spinneweb eens weg uit je brein. Dat geeft weer frisse kleuren en minder slachtoffergedrag. Even een eierdopje op en je lijkt Calimero wel.

Starf*cker | 12-03-05 | 08:58

Goh, pisnichten. Weer zo'n pseudo-progressief betrapt op geïnternaliseerd Spiessbürgertum. Negers zijn prima, maar homo's zijn vies. Ik denk toch echt dat er in dat beperkte denkraampje van jou een paar draadjes loszitten. Extreme vormen van racisme komen bij gekleurde rassen veel vaker voor dan bij ons sukkelige witmensjes. WO2 was braaf vergeleken bij de moordpartijen, burgeroorlogen, stammenstrijd en religieuze conflicten in al die Idyllische Afrikaanse staten van jou.
Samen homo's in elkaar slaan is niet mijn idee van echte vriendschap. Maar ja, ik ben slachtoffer, dus een beetje bevooroordeeld. (sorry kleinburgers en debielen, dat ik jullie onbedoeld in in verband breng met types als bovenstaand)

brom | 12-03-05 | 08:51

pisnichten zijn zeikende mietjes (pleonasme) idd ruwe bolsters met blanke sjit. Alle nazies zijn per defenitie latente homo's. Elkaar naaien, daar ligt hun talent.

gavrillo | 12-03-05 | 08:46

@Pannie Die actie van die rellennegers tegen het Nationaal Front vond ik wel strak. Wat zijn pisnichten?

Starf*cker | 12-03-05 | 08:28

Waar moeten die pizza's heen dan?

Pannie | 12-03-05 | 03:38

Ok Spijkenisse dat is weer een ander verhaal....

Pannie | 12-03-05 | 03:37

Dit bestaat niet, er is naar mijn idee geen enkele Rotterdammer die geen donkere jongens in zijn vrienden/kenissenkring heeft.
Dit klinkt als bluf, maar ik ken mijn stad!
Bij Fijenoord werden de National Front gasten van de tribunes geslagen door de 'rellenegers' en heel Feyenoord ging uit zijn dak!
Ik beweer dat er geen Rotterdamse vechtersbazen zijn zonder donkere vrienden! Onmogelijk!
Dit waren pisnichten! (sorry homovrienden)

Pannie | 12-03-05 | 03:12

@archimedus
Hehehe ;)

RDJ134 | 12-03-05 | 02:58

Or: how to kill a thread effectively

squire | 12-03-05 | 02:46

ehh RDJ134,intelligentie bedoel je..

die van mij zou 144 moeten zijn,haha,ik geloof er niets van.. maar dat komt weer door mn lage e.q natuurlijk. pff

archimedus | 12-03-05 | 02:27

@Sunnygirl
Zit er ook een dak op zo'n Saab?

squire | 12-03-05 | 02:26

nog zoiets,niet alles past in een hokje..

ik draag doorgaans alleen leer voor jas en dik katoen voor broek.. wel zo veilig?

verder geen kistjes maar stevige hiking schoenen.. leren handschoenen als het koud is en altijd een firesteel army bij me.. o.a.

he misschien zit ik wel bij de b.b.e.?

archimedus | 12-03-05 | 02:10

@sunnygirl

Maar ik verwacht dat jij ook niet rond huppelt met een Bomberjack. En te pas en te onpas het woord Whitepower roept.

Ik huppel wel af en toe in een bomberjas rond(Dit doe ik al zoeen 21 jaar lang) maare white power is wel het laatste wat je mij zou horen roepen. Daar is mijn intiligentie te hoog voor.

Maar helaas loop ik ook wel eens tegen vooroordelen op door me combinatie van bomberjas en kaal kupke(Scheerde me haar af omdat de 1e grijze haren door kwamen.)

RDJ134 | 12-03-05 | 01:48

@ Squire en SF
Heren, heren, zo ligt er wel weer genoeg over het Zonnemeisje langs het www op geenstijl. Lijkt de Televaag wel. Doe er nog even mijn cupmaat bij en welke smaak condooms ik het liefst heb.

Sunnygirl | 12-03-05 | 01:15

ik woon niet in rotterdam,heb mn haar in een staart...

maar kom uit z-afrika.. zegt genoeg denk k.
maarja waarom perse negers? ieder die mn
vrouw/zus/dochter lastigvalt maak ik een voetenveegkleedje van....

archimedus | 12-03-05 | 01:15

Ik ram alle Nazi-Kaalkopjes in Rotterdam.

Starf*cker | 12-03-05 | 01:13

Autorijden wordt leuker,
door mijn nazi-beuker

Sunnygirl | 12-03-05 | 01:11

Die verklapschaatsen werken inderdaad prima!

squire | 12-03-05 | 01:10

@Sunny Liever 1 biertje met een neger dan een vat met een kaalkopjesleger.

Starf*cker | 12-03-05 | 01:09

Ben geen monatoetje!

Sunnygirl | 12-03-05 | 01:08

@ StarF*cker
Heb je nog een laatste voor op de bumpersticker?

Weer 2 woorden Neger , kaalkopjesleger.

Sunnygirl | 12-03-05 | 01:07

@Squire Nee alleen pruimen

Starf*cker | 12-03-05 | 01:05

nog geen bramen of frambozen aangetroffen?

squire | 12-03-05 | 01:03

@Sunny Maar wel spannend

Starf*cker | 12-03-05 | 01:03

@ Squire
Star heeft momenteel een overdosis schaatsen.

@ StarF*cker
Die slipjes zonder kruis, dat zijn mijn jarretelgordeltjes suffie!

Sunnygirl | 12-03-05 | 01:02

@Squire Heeft ze wel eens met heur hakkies op je rug gestaan?

Starf*cker | 12-03-05 | 01:01

@Squire Buitengewoon. Mijn nieuwe exemplaren zijn perfect.

Starf*cker | 12-03-05 | 01:00

pardon, verklapschaatsen

squire | 12-03-05 | 00:59

Met nazibloedspatten op m'n ruit
gaat Rotterdam er weer op vooruit

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:59

"Als is die SS-er nog zo snel,
met mijn 4-wheeldrive pak ik hem wel."

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:58

@stardinges
Dat van die hakjes wist ik al, maar hoe zit het met uw verklapschaatjes?

squire | 12-03-05 | 00:57

@Sunny "Tijdens deze rit, plet ik Michiel Smit!" of "Kaal, kaler, Rotterdam"

Starf*cker | 12-03-05 | 00:55

@ Starf*cker
Weer een nazi-stumper, platgereden met m'n bumper

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:53

@ RDJ134 12-03-05 @ 00:43
Ene meneer StarF*cker stond ook niet vooraan in de rij: Weelderige haarbos. Maar ik verwacht dat jij ook niet rond huppelt met een Bomberjack. En te pas en te onpas het woord Whitepower roept.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:50

@Squire Haar naaldhakjes zijn fameus

Starf*cker | 12-03-05 | 00:49

@Squire
5 (overvolle) kasten en 16 schoenrekken. Mijn ega, noemt me regelmatig Marcos

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:47

@Squire Ze bedoelt 1 kast met kruisloze slipjes.

Starf*cker | 12-03-05 | 00:46

Heheh i know Starf*cker ;D

RDJ134 | 12-03-05 | 00:46

@RD Kaalkopjes zijn een wat algemene omschrijving van een verdervelijk soort medelanders. De gemiddelde kaalkop mag op onze solidariteit rekenen. En wat Sunny betreft: helaas! Die heeft haar gewaardeerde echtgenoot waaraan ze helaas zeer trouw is.

Starf*cker | 12-03-05 | 00:45

Eén kast? Wat weinig! Imelda Marcos zou je uitlachen.

squire | 12-03-05 | 00:43

Lig het aan mij of ben ik de enige hier die iets moois tussen starf*cker en Sunnygirl ziet op bloeien??

Ene meneer Starf*cker ik ben ook kaal en hou er niet van om platgereden te worden, stop met de demonisering van de kale medemens ;)

RDJ134 | 12-03-05 | 00:43

@Sunny Ja hoor: "Een gebroken nek voor ieder zwijn in een bomberjack".

Starf*cker | 12-03-05 | 00:42

@ SF
En met mijn French Knicker, zijn we weer back on topic!

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:42

@ SF
Die zijn ook top.
Ik zoek nog wat inspiratie maar ik denk dat met de woorden Bomberjack en gebroken nek ook wel een bumpersticker te maken is.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:41

@Squire En dan heeft Sunny het nog niet eens over haar zeer pikante lingerei die ze met graagte van heur bevallige derriere laat raggen.

Starf*cker | 12-03-05 | 00:40

Lieve Squire,
Een meissie met een Saab Cabrio, loopt niet op slippers van de Bata. Het zijn bestaande merken en hoef alleen maar een blik in mijn kast te werpen voor enige inspiratie welk merk ik zou noemen.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:38

@Sunny Of: "Wat een gein, weer zo'n geplet nazi-zwijn." "Kale kop, gas erop"

Starf*cker | 12-03-05 | 00:36

@sunnygirl
Ben je echt zo goed op de hoogte of verzin je die merknamen?

squire | 12-03-05 | 00:34

Heeft zo'n Hummer ook een wiswasinstallatie voor de koplampen. Dat moet in 010 een standaard accessoires worden naast de bullbar.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:33

@ SF
Waar laten we die bumperstickers drukken? Wat dacht je van de tekst: Weer een geplet, voor het negerverzet.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:29

Ik hoop dat de koopzieke Estelle morgen met Swarowski opgesmuckte Bullbar op haar vehicel laat monteren. Voor elke nieuwe Nazi verdient ze een nieuwe Fendi tas of een paar van de duurste Roberto Rinaldi's

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:27

@ Squire
Zou de sportcarrière van Lucia Rijker ook niet uit hobbyisme zijn ontstaan. En de vader van Arnold kwam toch ook uit Rotterdam. En ik maar denken dat de trainingsfaciliteiten in Rotterdam goed zijn, blijkt het uiteindelijk aan het sportklimaat te liggen. Transportklimaat wel te verstaan.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:23

Ik heb honderd keer meer respect voor Ruud Gullit dan dat nazi-volk uit Rotterdam.

Starf*cker | 12-03-05 | 00:19

@ StarF*cker
Kunnen ze gelijk de peperdure röntgeninstallatie nuttig in het Rotterdamse gebruiken. Voor elke botbreuk 10 euro! Dat is wel even een lucratiever baantje dan de straatkrant verkopen en je bent toch lekker buiten. Ik zeg: "Alle gekleurde werklozen een 4-wheel drive leasebak!"

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:17

Ach ja, de tijd dat Ruud de reggaebakken van Boudisque leegkocht en stelling nam tegen racisme is lang voorbij.
Hij zou het overigens weer doen, als hij daartoe gepresst zou worden, dat dan weer wel. Effe Mandela bellen

squire | 12-03-05 | 00:17

Die jongen van Apotheek De Haan was voor Bedier alvast grotesk in de war. Zo maar jouw bolide rammen en met ons drinkebroeders als getuigen hard weg rijden. Vast een Rotterdammer!

Starf*cker | 12-03-05 | 00:15

Een bonus van 100 Reichsmark voor een platte kaalkop in bomberjack met Rotterdams accent. Kunnen ze vanuit Curacao niet georganiseerd Rotterdam door om kaalkopjes te jagen?

Starf*cker | 12-03-05 | 00:13

@ StarF*cker
Je bent en blijft goed geinformeerd. Zou het zijn omdat mijn bolide een donkere kleur heeft?

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:12

@Sunny Als Apotheek De Haan uit de Zijlstraat te 020 geen deuk in je cabriootje rijdt. Ahmed heeft namelijk net zijn rijbewijs. In die buurt blijft het uitkijken voor het inmiddels beruchte bestelwagentje van De Haan.

Starf*cker | 12-03-05 | 00:09

@ StarF*cker
Een ezelslook, hebben ze enige vorm van visie in de maasstad.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:09

Ik hoop dat Romeo Castelen, André Bahia, Christian Gyan, Salomon Kalou allemaal een rijbewijs hebben en vanaf vandaag worden uitgerust met een dikke vette hummer. Beloof ze een basisplaats voor elke 10 kaalkopjes verdienen en in no-tim behoort het gekut in het rotterdamse tot het verleden

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:07

Ze hebben daar in Rotterdam ook allemaal zo'n ezels-look.

Starf*cker | 12-03-05 | 00:05

En Rita Verdonk om de uitreisvisa te regelen! Die trapt niet meer in een jankverhaal of een slap verhaal van pakweg een Virginia Kapic. Of heeft die het alleen om Joden en islamieten voorzien?

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:04

En dan te bekenden dat dit soort rotterdamse neonazi's enthousiast de prestaties van Feyenoord gadeslaan. Ik hoop dat Ruud Gullit, Jorien van de Herik weet te bewegen om alles wat niet kaal of bijna kaal is als gevolg van een hoog testosteron gehalte, een chemokuur, of een recente operatie aan het hoofd, een bomber jack aanheeft in de kuip de komende maanden te weigeren. Stadionverbond en preventief achter slot en grendel gedurende het hele weekend. Zou er op mijn Saab Cabrio ook een kaalkopjes-bar passen.

Sunnygirl | 12-03-05 | 00:00

@Sunny Ik ben voor een muur rond Rotterdam.

Starf*cker | 11-03-05 | 23:55

Waar is de tijd gebleven dat je nog kon lachen om dwergwerpen? Zou dat de reden zijn dat Nelli Cooman zo snel op de 100 meter was. Ik heb altijd gedacht dat ze gewoon een talent was. Maar het blijkt in Die kankerstad aan de Haven dus bittere noodzaak te zijn.

Sunnygirl | 11-03-05 | 23:53

@Squire Maar het gemiddelde IQ ligt daar in Amsterdam toch wel een stukje hoger. In Rotjeknor is de schoenmaat meestal het referentiepunt voor het IQ.En ze hebben daar Gerard Cox.

Starf*cker | 11-03-05 | 23:49

Rotterdom!
You heeft gelijk, Stardinges.
Gisteren: Amsterdam Noord; auto's , met echte mensen erin , stopten voor het zebrapad ! Niet te geloven, voor iemand van onder 't IJ. Nou ja , de Rozengracht is ook wel een echte racebaan ..

squire | 11-03-05 | 23:44

als je het dan toch over negerjacht hebt moet je weten dat die dwarsneger van de VVD binnekort bij barend en vam het dorp op de koffie komt

Koning Admiraal | 11-03-05 | 23:38

@wolfgang Tja, dat het nu regent ligt vast ook aan links.

Starf*cker | 11-03-05 | 23:37

Beste Vrienden,

Morgenavond in dat vreselijke Rotterdam op kaalkopjesjacht? Nazi-zwijnen in de Maas meppen? Michiel Smit de Van Brienenoord-brug afschoppen? Er stijgen zeer kwalijke dampen op uit Rotterdam. Misschien kan een 21e eeuwse Leni Riefenstahl hier alvast een eigentijdse Triumf des Willens maken. Naast de Negerjacht daar maar meteen ook op Kaalkopjessafari. Brrr... Wat een kutvolk.

Starf*cker | 11-03-05 | 23:35

Wat een onzin, als ik mijn airconditioning, achterruitverwarming en supahhstereo-installatie aan heb staan in mijn VW Golfje en van stoeprand tot stoplicht vol optrek verbruikt mijn sloep meer dan een Porsche Cayenne V12!

We zijn in Nederland nog steeds niet over het trauma heen dat het auto-ontmoedigingsbeleid niet heeft gewerkt. Natuurlijk heeft links daarvoor het beste instrument in handen: simpelweg verbieden......

Wolfgang | 11-03-05 | 23:34

Ja, voor de voet.
Een drijfjacht is niet nodig, haha.

Mongeaul | 11-03-05 | 23:11

Ik twijfel toch nog aan het ethisch verantwoord zijn van het woord negerjacht. De jacht schrijft m.i. voor dat er teveel exemplaren moeten zijn en dat ze schade aanrichten. So far so good. Maar of daar dan zomaar de passerende stadsneger onder valt, of misschien zelfs onze Bankneger.. je mag toch hopen van niet he!

Merovech | 11-03-05 | 22:56

@prestodegekste

"voor-de-voet" noemt men een dergelijke jacht.

boasatlas | 11-03-05 | 21:57

allemaal kaliber Bernhard

boemer | 11-03-05 | 21:57

* heeft net ondernemingsplan afgeleverd bij de bank. Heeft startkapitaal nodig voor oer hollandse geheel verzorgde neger safari's in Nederland.*

luukje | 11-03-05 | 20:49

ik wil niet lullig doen, maar negerJACHT in Rotterdam?? Volgens mij is het moeilijker een uur in rotterdam rond te lopen zonder een neger te zien...... dus of je dat nou een jacht kunt noemen.

prestodegekste | 11-03-05 | 20:21

hier is toch een uiterst vermakelijke rolprent over gemaakt met ICE T....

superjan | 11-03-05 | 20:18

Ik heb een hekel aan 2 dingen.... racisme en marokkanen!
Spelletje: zap de neger(op TV), heel leuk en een stuk onschuldiger!!!!

Rado | 11-03-05 | 19:40

Ik vraag me af of er ook zoiets als de Big Five bestaat, the Urban 5.
1) Marokkanen
2) Negers
3) Aziaten (Molukkers)
4) Turken
5) Oostblokkers (zeer moeilijk, ze zijn blank)

Mongeaul | 11-03-05 | 19:28

Ik vraag me af wat moeilijker is.
Op Negers of op Marokkanen jagen.
Negers kunnen hard rennen en zijn moeilijk te pakken.
Marokkanen zijn echter nooit alleen en vaak voorzien van messen of pistolen.

Mongeaul | 11-03-05 | 19:22

Maar voor een goeie Collumnistenjacht moet je dan weer in Nederland zijn. Ze schijnen nog wel eens per fiets te reizen.

Framoes | 11-03-05 | 19:21

Tsjaa,,,,,een beetje negerjagen kan vandaag de dag alleen maar in Duitsland.

Pietje2 | 11-03-05 | 19:14

Ach ach ach wat een populistisch kantine-geneuzel. Ik vraag me af wat Lucadelinkselul hiervan vindt. En ik ben het bij voorbaad met hem eens!

Allemaal verplicht American History X kijken!

Jannes van der Wal | 11-03-05 | 19:13

Het door allochtonen beoefende omarippen en porrammen zijn een vaker voorkomende sporten dan negerjagen. De pakkans is te klein: Ze rennen te hard en je ziet ze haast niet in het donker. Geweld vindt vaak plaats tussen allochtonen onderling. Kijk naar dat tragische geval van het rotterdamse jongetje dat vanwege een sneeuwbal afgemaakt is, of naar de moord op de Bijerlandselaan . Het is dus voornamelijk geweld in de eigen groep of tussen verschillende rassen. 90 % van al deze Auslaenderfeindliche nieuwsfeiten blijkt gehypte onzin. Michiel Smit kan niet eens zonder blokken bij het gaspedaal van een hummer. Gaat GS nu ook VK/Nova spelen? Gereformeerde Steunzolen?

brom | 11-03-05 | 19:08

Bennie Jolink heeft er een liedje over...

Pseudo Intellectueel | 11-03-05 | 18:48

Hier in de achterhoek hebben we het zogenaamde bejaardenjagen...

Pseudo Intellectueel | 11-03-05 | 18:47

Ach ja,

1976-77 gingen de jingens bij ons uit de klas "pootje trappen" in het weekend. Interessant detail, de aanvoerder kwam ik later nog eens tegen, met zijn vriend...

"Negerjagen" is dus op zich niets nieuws, daar waar mensen verder niets in hun kop hebben, klingen bepaalde parolen extra lang door.

Cheesehead | 11-03-05 | 18:46

En de bananen zijn in de aanbieding...

hdma* | 11-03-05 | 18:41

Gay bashing is een goede zaak, met dat neger jagen ben ik het minder eens. Over welke negers hebben we het hier, waar komen ze vandaan, wat is hun afkomst en vooral wat doen ze? ik vind arabische en dat soort 'volk' jagen beter, zij zijn nooit onderdrukt, zij hebben een grote bek en ze leggen hun wil aan ieder willekeurig persoon in het land waar zij te gast zijn op. Enig respect voor negerts (van bepaalde afkomst) vind ik gepast. Ga dus niet willekeurig van die negers aanrijden. Ik laat het hierbij, racisme moet er zijn maar dan wel tot een bepaalde mate.

verbaal geweld | 11-03-05 | 18:21

Homojacht komt veel, heel veel meer voor. Dat is hardnekkig en wijdverspreid. En net zo weerzinwekkend.

Hardasyouth | 11-03-05 | 18:06

Máár dames en heren, er waren ook mensen, en daar wil ik me bij deze graag van distantiëren, dat waren mensen die vond het leuk leuk, die om als dat de negert dood op de grond lag om dan.... het de negert... in de reet te neuken! Ja, maar daar hou ik niet van. Dat heb' met sport helemaal niks te maken!

(c)Tweeuwen.

RDJ134 | 11-03-05 | 17:15

Ik nodig de heren hier uit in Amsterdam Bijlmer
en eeeh ..... balkons genoeg om als tribune te dienen voor iedereen de deze gladiatoren spelen wil aanschouwen

Quineverre | 11-03-05 | 17:13

oeps foutje, dit bericht was dus voor tote, niet voor steev lol

knutsel | 11-03-05 | 17:03

@Style Councillor

Je moet niet van die domme dingen zeggen als je niet weet waar je het over hebt met je: "stelletje randdebiele gemankeerde feyenoord kaalkoppen". Er lopen nauwelijks zulke figuren bij het Feyenoord legioen en het is algemeen bekend dat Feyenoord-hooligans liever zulke figuren het licht uit de ogen slaan dan ze te steunen. Een aantal jaar geleden is er nog een groepje opgepakt wegens het (proberen) aanvallen van een demonstratie van extreem rechts in Rotterdam.

Trailblazer | 11-03-05 | 16:56

@ steevvv
gekke jong, sjtel dich nit aan, knauwel durch, dan wenste draa :)

knutsel | 11-03-05 | 16:48

@steevvv: als je graag het laatste woord wil, moet je wel met een argument komen, anders is het zo kinderachtig

Tote Hose | 11-03-05 | 16:47

@totehose Kijk, dat heet dus blijkbaar vragen naar de bekende weg en dan nog denken dat je er een serieus antwoord op krijgt, man, dat is het nu net, daaaaaaaaaaag, veel plezier in B

Steevvv | 11-03-05 | 16:43

@steevvv: ik denk dat je dood bedoelde. Het is niet goed gesteld met het IQ dat in Nederland achterblijft na de verkoop van Limburg, als je je eigen tikfouten niet eens kan verbeteren

Tote Hose | 11-03-05 | 16:39

daar

Steevvv | 11-03-05 | 16:37

@steevvv: what the fuck is een daao?

Tote Hose | 11-03-05 | 16:27

@discoboer Nee, maar wel een leukere

Steevvv | 11-03-05 | 16:25

Blank aast op zwart en het is gelijk wereldnieuws, maar tegenwoordig bereiken de vele berovingen, mishandelingen en intimidaties van grote groepen hang-negers al niet eens meer de lokale wijkkrantjes.

Omgedraaide wereld.

Discobeer | 11-03-05 | 16:23

Hou eens op met die ex, want dat slaat nergens op! Ga dansen, zuipen en dat nare feest vieren, alleen zuip je nu eens met z'n allen daao, ik hoop er ieder jaar weer op, maar het gebeurt nooit :(

Steevvv | 11-03-05 | 16:23

Waarschijnlijk omdat in die tijd steenkool nog belangrijk en in Limburg voorhanden was. Daarbij wil je als jaloerse ex natuurlijk het op dat moment rijkere Belgie (Vlaanderen, maar zelfs Wallonie met zijn staalindustrie) zoveel mogelijk stokken in de spaken steken, net zoals je bij een slechte scheiding probeert een omgangsregeling met je hond af te dwingen

Tote Hose | 11-03-05 | 16:20

@tote hose Fout, het gaat nu juist om dat "een Belgie" What the fuck is dat? Kijk, daarom motten we jullie niet, laat die negers maar blijven, maar die limboos samen met die braboos, weg, oprotten, ga lekker naar onze zuiderburen, doe je daar ook nog goed werk, IQ technisch

Steevvv | 11-03-05 | 16:18

Waarom is Limbabwe dan geen onderdel van Belgie geworden en gebleven?

Ik denk btw. als ze met Brabant en Zeeuws Vlaandere god hun best doen er, een mooie nieuwe alliantie kan ontstan met Vlaanderen (en Wallonie aan Frankrijk)

Vervolgens later een federatie met het "Noorden" en klaar is kees

Style Councillor | 11-03-05 | 16:17

Er zit bij veel "Hollanders" nog een heel groot en nog lang niet verwerkt afwijzingstrauma uit 1830, toen bleek dat een Belgie en Limburg er niet meer bij wilden horen. Net als een rancuneuze ex is er toen vast vaak gezegd: die komen nog met hangende pootjes terug

Tote Hose | 11-03-05 | 16:13

@Boze B
Nou nou Boze B, dat is nog een mop uit de tijd dat Limbabwe nog een wingewest was (zeg maar die goeie ouwe tijd)

Style Councillor | 11-03-05 | 16:12

@tote
Kom op geef als limbo-lul je verlies nou eens toe??
Wat is het voordeel als n limbo naar belgie gaat??
Het gemiddelde IQ stijgt in beide landen!

Boze Buur | 11-03-05 | 16:09

Zo, zo en dan nog wel 1x per jaar minstens. Wat een uitslovers daar in Rotterdam. En het staat in de krant, dus het is waar. De nationaliteit wordt er zelfs bij vermeld deze keer, hoe durven ze! Dat gaat escalatie geven, let maar op. Morgen ziet de Coolsingel helemaal zwart van de negers om die kaalkopjes een lesje te leren.

Ganglion | 11-03-05 | 16:08

Geweldig :D

Sacrem | 11-03-05 | 16:06

@Tote
Dat zou me niet eens verbazen, hoewel jullie het vordeel hebben dat de naaste buren al jarenlang ervaring hebben met dergelijke praktijden

Style Councillor | 11-03-05 | 16:05

En Gouda is een oase van rust en verdraagzaamhied, de straat- annex samenscholingsverboden zijn slechts bedoeld om de onderlinge tolerantie en goede verhoudingen te benadrukken.

Style Councillor | 11-03-05 | 16:03

@tote hose Ja, maar Limburg staat altijd al in de verkoop, zelfs met geld toe, maar niemand wil het hebben, alleen de Limboos zelf, maar die krijgen het niet, want aan zo een stelletje ....... zelfbestuur over te laten, dat loopt uit op ellende, en dat moeten we ook weer niet hebben, dus zien we Limburg gewoon als een soort groot gesticht.

Steevvv | 11-03-05 | 16:02

@Style Councillor
ook nep kaalkopjes?

Tote Hose | 11-03-05 | 16:02

Portugezen zijn Iberische negers.

Pritt Stift | 11-03-05 | 16:02

@Tote hose
Waarschijlijk omdat jullie nepnegerts hebben, evenzo als jullie nepduitserts zijn

tote wie?

Style Councillor | 11-03-05 | 16:01

"In Rotterdam dan tenminste, de bakermat van Nieuw Rechts en de Nationale Alliantie. Metropool der kaalkopjes dus."

Kan de Luftwaffe een tweede keer worden gebeld voor een frisse kijk op stadsvernieuwing?

El Gouda | 11-03-05 | 16:01

Gek dat Limburg bij zulke berichten altijd direct in de verkoop gaat, maar Zuid-Holland bijval krijgt.

Tote Hose | 11-03-05 | 15:59

@Pritt
Negerjacht (en de term) kwam reeds eeuwen geleden voor, in 1444 richtten de Portugezen hiervoor zelfs een speciale compagnie op.

Style Councillor | 11-03-05 | 15:55

Is jullie die reclame naast dat bericht in die pdf ook opgevallen?

knutsel | 11-03-05 | 15:54

Regillio Tuur komt ook uit Rotterdam, het schijnt dat er vrijgezellen(dames)uitjes georganiseerd worden....

Wat kost zo'n Hummer eigenlijk per uur?

Style Councillor | 11-03-05 | 15:53

Wat een "toepasselijke" advertentie staat er naast dat stukje in het RD...

Steevvv | 11-03-05 | 15:52

Negerjacht en scrabble. Misschien dat de nederlandse scrabblebond er wat van weet?
www.scrabblebond.nl/

Irleesie | 11-03-05 | 15:52

@JackR.
In weze zeg woorden van gelijke strekking in relatie tot wat ik over de kaalkoppies inzake bij de jacht op den negerts.

Ik zou opteren voor een FC Fallujah

Style Councillor | 11-03-05 | 15:51

vrienden,

Negerjagen.... a la, maar dan wel 1 op 1 in de ring tegen Ernesto Hoost, Gilbert Yvel of een der andere mastodonten van het Surinaams-Nederlands kickboxgilde. Fair is fair. Niet in je Opel Ascona Rotjeknor-Zuid of De Builmer doorraggen. En de winnaar dekt je meidje. Oei, pijnlijk onderwerp. Je weet wel.

dental | 11-03-05 | 15:49

@Style Councillor: Dat laatste. Dat tuig is het niet waard om het rood-wit van Feyenoord te dragen. Wat mij betreft trekt men dat tuig een shirt van de Rangers aan, en worden ze gedumpt in de door de IRA gecontroleerde binnenwijken van Belfast.

JackRandom | 11-03-05 | 15:44

De Sinterklaasintocht 2005 in Rotterdam in om technische reden komen te vervallen

Style Councillor | 11-03-05 | 15:36

@Jack

Ja, het maatschappelijk ongemak wordt afgemeten aan de mate van overlast die wordt verorzaakt.

Zo is een kudde feijenoord supporters van aanmerkelijk grotere omvang dan die van menig nederlandse club zo ook van sparta.
Dus ook de overlast

Ik begrijp jou lichtgeraakthedi niet btw,
voel jij de dermate verawnt met deze niet onaanzienlijke groep hackuhbarretjuhs dat je het voor ze opneemt of distancieer je je eigenlijk toch stiekum van dit zooitje
en baal je er van dat zij steeds "die club van Zuid" in discrediet brengen?

Style Councillor | 11-03-05 | 15:35

Zeg ja tegen de negers! Zeg nee tegen de jagers.

ritmeester Zoeloe | 11-03-05 | 15:35

lol @ boze buur
die wegenwacht komt pas later ;-)

knutsel | 11-03-05 | 15:35

Wir schiessen schnell und sauber und immer von hinten... Danke! (Und platz genug haben wir ja in den Dünen)

MOSSADKATSA | 11-03-05 | 15:34

Dat er wel animo is voor een Tasjesdievenjacht hebben we een tijd terug mogen aanschouwen, dat dan weer wel. Ik geloof dat er ergens een handleiding op internet staat ;)

ThE_ED | 11-03-05 | 15:34

Tja, Kafka is een wel erg betrouwbare bron...

Sverdlov | 11-03-05 | 15:31

Kom kom, Style, iedere club heeft z'n rotte appels. Hoe groter de aanhang, des te meer rotte appels, numeriek gezien. Er zullen ongetwijfeld ook een paar Sparta-kaalkopjes zijn, luid brullend 'S-P-A-T-R-A-A vooruit!!' Want spellen blijft moeilijk voor ze. :)

JackRandom | 11-03-05 | 15:29

Wanneer val je onder de catagorie prooi?
- Spleetogen
- Lichtbruin
- Donkerbruin-
- Niet Nederlands sprekend
- Buitenlandse ouders
- Boeren
- Dik, dun, kort of lang
- Dom of slim

Wie rijdt?

tiswat | 11-03-05 | 15:29

Het feit dat zulke bericht war of niet waar in de pers verschijnt geeft wel aan hoe"ziek Nederland inmiddels is.

Schaffen we de drijfjacht op de Veluwe af,wordt deze vervolgens vrolijk naar urban Rotterdam veplaatst.

Luie donder die PWA, Bernhard moest er voegah helemaal voor naar Afrika.

Style Councillor | 11-03-05 | 15:28

Zolang we niet op jacht gaan op Korenwolfjes is er natuurlijk niets aan de hand!

..zapper | 11-03-05 | 15:26

moet je wel een goede negervanger hebben!

U Lihkahmadikh | 11-03-05 | 15:25

Maar in Rotterdam mag dat toch niet, de negerjacht?? zelfs met een vergunning... Volgens mij is het namelijk een reservaat... :-)

MDA | 11-03-05 | 15:24

Geen jager geen neger.

Frids | 11-03-05 | 15:24

Strax komt er een patch voor Carmageddon waarin je op de Negerjacht kunt oefenen...

Eric Carton | 11-03-05 | 15:23

Ik heb het niet over Fyenoord, beste Jack, slechts over de supportersschare.

Daarbij heeft ieder werknemer een eigen verantwoordelijkheid. In het onderhavige geval lijkt het me niet opportuun dit de werkgever aan te rekenen.

De heer Bouaouzan mag wat mij betreft tot het einde ter tijden verbannen worden
van de voetbalvelden.

Style Councillor | 11-03-05 | 15:23

Eigenlijk staat er dus ook dat ze zeer waarschijnlijk niet voorkomen behalve in de fantasie van A.

ThE_ED | 11-03-05 | 15:22

Negerjager, is dit nou een school voorbeeld van een contradictio in termini ?

tonydunno | 11-03-05 | 15:21

Ik heb er hier nog nooit een gezien, dus hebt geen angst dat hier dagelijks enorme klopjachten zijn ofzo. ;)

ThE_ED | 11-03-05 | 15:17

ik hoorde al zoiets op het journaal maar ik verstond: Wegenwacht in Rotterdam.

Boze Buur | 11-03-05 | 15:13

@Style Councillor: Waar komt de link met Feyenoord nou ineens vandaan? Als er 1 aso-club is in Rotterdam, dan is het Sparta wel...

www.nu.nl/news/494934/41/OM_vervolgt_S...

Barbaren! ;)

JackRandom | 11-03-05 | 15:13

@Rookverslaafde
Bubba overleeft een duitse douche ook niet.

de bier | 11-03-05 | 15:13

@Cornald
Klasse! :D

Stalinorgel | 11-03-05 | 15:12

-edit inschakelen politiek correcte mode -

Gadverdamme stelletje randdebiele gemankeerde feyenoord kaalkoppen, gaat es ff met jullie puisterige mongeaulen smoelen elkanders binnenvoering uitwonen in plaats van de negerts hun motorpak te ontfutselen!

- edit: einde politiek correcte mode _

Style Councillor | 11-03-05 | 15:09

@ Cornald
Tnx.. fuck pdf

Boze Buur | 11-03-05 | 15:09

Dit lijkt mij een storm in een glas Rotterdams gechloreerd water, dat "negerjagen"...

The Evil One | 11-03-05 | 15:08

Een negervelletje voor je open haard...
Misschien een ideetje voor Jan de B.

Lellebel | 11-03-05 | 15:07

Een negervelletje voor je openhaard...
Misschien een ideetje voor Jan de B.

Lellebel | 11-03-05 | 15:07

"Opstelten botst met Marrokanen" met zijn Bentley tegen een Golf GTI is ook niet eerlijk.

The Evil One | 11-03-05 | 15:06

In sommige regionen kun je er zelfs vergunningen voor kopen schijnt... "Nigger hunting licenses" also were available throughout the compound, consisting of motor homes, trailers, tents and pickups gathered around a large beer truck." ( elfie.org/~croaker/goodboys.html ). Hm. Rare hobbies.

chielus | 11-03-05 | 15:06

Had Germaine niet eens zo'n wedstrijd gewonnen????

fuckje | 11-03-05 | 15:05

Negerjacht? Wordt er op ze gejaagd voor hun pels? Of brengen de tanden meer op?

Framoes | 11-03-05 | 15:01

Wat hier echt walgelijk aan is is de voorwaardelijke celstraf. Die gast had van mij best even een Duitse bubba genot mogen schenken in de duitsche douches...

Rookverslaafde | 11-03-05 | 15:00

Buitenkans en Inkopper tegelijkertijd voor GeenSTIJL: De Nederlandse overheid scoort zwak als het aankomt op elektronische
dienstverlening. Dat blijkt uit een onderzoek van Cap Gemini Ernst &
Young voor de Europese Commissie. Lees verder vedm.net/click2?l=0ybj&m=sI82&...

Eskimauh | 11-03-05 | 15:00

Negerjacht in Rotterdam is ook geen sport, 1 rondje rijden en je hebt er 20 tegen je bumper..

OneUp | 11-03-05 | 14:59

En die straf kreeg 'tie waarschijnlijk omdat hij geen geldige jachtvergunning had......

Carpa | 11-03-05 | 14:57

Is daar niet ooit een film over gemaakt? www.oprah.nl

Eskimauh | 11-03-05 | 14:57

Kan gevaarlijk zijn dan in Rotterdam als ze er met een klein groepje kaakopjes tienduizenden tegenkomen... oftwel lost zich vanzelf wel op.

The Evil One | 11-03-05 | 14:56

Hoeveel punten levert het op met 3x de woordwaarde?

San Marco | 11-03-05 | 14:55

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland