Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Joh. Rechters durven Zaak Demmink niet aan

demminkkk.pngOnder hun iets te strak vastgebonden aluhoedjes zitten de usual gekkies alweer de hele dag bekschuimsproeiend te tijpen. De linktip-boxen van de mediaas hebben allemaal een filter op de frase 'word wakker redactie!1!!1!' dat bijkans bezwijkt onder het spervuur van mallotenpost. Er is weer nieuws over Joris Demmink namelijk en dat maakt de toch al oververhitte complotgekkies radeloos woest dat niemand behalve zij (en het hele contingent andere bilderbergbloggers waarmee ze allemaal ruzie hebben) De Waarheid zien. Het punt met Demmink is domweg dat hij nooit op een normale manier vervolgd is, zoals ieder ander, toen er beschuldigingen over kindermisbruik opdoken. En met vervolgd bedoelen wij niet water, brood, hoogste boom en meer van dergelijke hooivorken- en fakkels spierballentaal, maar gewoon: computers in beslag nemen en onderzoeken, gangen nagaan, u weet wel, wat er in een maatschappij zonder schaamteloze klassenjustitie zou gebeuren met éénieder, dus óók hooggeplaatsten. Door dat destijds na te laten is mijnheer Demminks naam nooit gezuiverd, is het schandaal uitgegroeid tot een eindeloos door-etterend abces in justitiële kringen en is het vertrouwen in de rechtsstaat ernstig aangetast. En nu is De Zaak Demmink een hete aardappel, een zwarte piet die paniekerig wordt doorgegeven binnen de magistratuur. Niemand wil dat het abces in zijn rechtszaal openbarst. Zo veel connecties en macht geconcentreerd in één persoon, door een ambtenaar tien jaar lang aan de absolute top te laten zitten onder vier verschillende ministers, dat kan dus niet. Nu zijn rechters zo bang dat ze de zaak weigeren met als excuus dat ze Demmink weleens hebben gezien op een borrel dus nee, belangenverstrengeling, dat kan niet amice. Dat maakt ons justitie-apparaat niet veel beter dan dat van een compleet nepotistische bananenrepubliek. Niet alleen omdat een mogelijke pedo vrij rondloopt, maar vooral omdat onze topambtenaren kennelijk onaantastbare onderkoninkjes zijn. En daar hebben we er veel van in dit land.

Reaguursels

Inloggen

Die rechter kan toch ook een boerka aantrekken dan weet nooit iemand wie hij of zij geweest is als hij/zij die demmink veroordeelt............ PLING !!!!

Magic | 11-09-13 | 10:47

homosexualiteit en de koninklijke familie is nu eenmaal een moeizame combinatie. een probleem heeft zichzelf opgeruimde. de tijd zal het andere probleem trachten uit te vagen.

minimá-armezusvan.. | 10-09-13 | 14:24

Wanneer komt Joris weer vrij?

guurderdanguur | 10-09-13 | 12:26

wie is toch die top hopman
waar iedereen het over heeft
die aan jeugdig’ bil en mondje geeft
zijn vooraan staande nood

is het Demmink of van Hoof
bisschop -ssst- huppelpup van dinges
is het Clauseprinske o
nee die is dood

journies zitten maar te wroeten
gluren door de brievenbus
paparazzend naar een pedokus
op lieve jonge snoeten

Is het Fritsje Salomon
of isset Joost Tonino
Job de Ruiter heel misschien
of popi Jopie Wolff

hoe ont-demoniseren wij de prominent wanneer hij
volstrekt! niet in zijn blote niks met zijn lollie
gaat van hops en stoot en boor en kriks
en echt alleen maar valt op zijn buurvrouw?

©dedeurs

dedeurs | 10-09-13 | 12:04

In 2007 heeft Joris Demmink, de inmiddels gepensioneerde secretaris-generaal van het ministerie van Justitie, zich persoonlijk bemoeid met de detentie van de levenslang gestrafte Turk Hüseyin Baybasin. Demmink liet het gevangenis dossier van Baybasin opvragen en hield dat een half jaar 'voor onderzoek' bij zich. Het is hoogst ongebruikelijk dat een secretaris-generaal een dossier van een individuele gedetineerde onderzoekt. Wat is er gebeurd? En wat heeft Demmink met Baybasin te maken?

In hetzelfde jaar 2007 werd Baybasin, naar later bleek ten onrechte, twee keer in isolatie geplaatst. Judith Serrarens, de advocaat van Baybasin: 'Wij denken dat de directeur dat op instructie van Demmink heeft gedaan.' Van dit 'ambtsmisbruik' is ook aangifte gedaan.

'Vluchtplannen'
In 2005 plaatste een directeur van de penitentiaire inrichting Heerhugowaard, S. Langeraar, Baybasin in de landelijke afzondering in Vught. Langeraar stelde dat het zogeheten GRIP (Gedetineerden Recherche Informatie Punt, een informatiecentrum van Justitie) had geadviseerd Baybasin te isoleren omdat hij vluchtplannen had. Dat bleek een onwaarheid, het GRIP had dat helemaal niet geadviseerd. Baybasin won hierover een klacht bij de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ).

Isolatie
In april 2007 was Baybasin (foto) gedetineerd in Alphen aan den Rijn. In april van dat jaar bracht Demmink als secretaris-generaal een werkbezoek aan die inrichting. Tijdens dat bezoek werd Baybasin in isolatie geplaatst om onduidelijke reden. Hij diende daarover een klacht in bij de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) die hij andermaal won.

Hoofdkantoor
In juli van 2007 vroeg Joris Demmink - in alle stilte, zonder medeweten van de betrokkene - het detentie dossier van Baybasin op. In een document dat in bezit is van advocaat Serrarens staat dat het dossier is opgevraagd omdat 'het bij de SG op het hoofdkantoor' moest zijn.
In december 2007 werkte S. Langeraar inmiddels in de gevangenis van Alphen aan den Rijn en plaatste die maand Baybasin voor een tweede maal in afzondering in Vught. Nu was er - volgens hem - een gerucht dat Baybasin vluchtplannen had.
De herkomst van dat gerucht is altijd duister gebleven, maar het GRIP kreeg opdracht dit te onderzoeken. De conclusie van het GRIP was dat er geen grond was voor het gerucht. Dus de afzondering was volkomen onterecht. Serrarens: 'Langeraar had moeten weten dat de afzondering niet gerechtvaardigd was.' Dat vond ook de RSJ, die een klacht hierover gegrond verklaarde.

Aangifte
Baybasin won de drie klachten over zijn isolatie. Hij deed vervolgens in 2008 aangifte tegen Langeraar. Hij wist toen nog steeds niet dat zijn dossier door Demmink was opgevraagd. Het landelijk parket gaf geen enkele reactie op die aangifte.

Woensdag was er een zitting bij het hof in Den Haag in een artikel 12-procedure. Baybasin wil dat Langeraar strafrechtelijk wordt vervolgd.

Serrarens: 'De directeur had geen reden om Baybasin in afzondering te plaatsen. En hij heeft meerdere onwaarheden erover verteld. Wij denken dat Langeraar van Joris Demmink instructie heeft gekregen om Baybasin te isoleren.'

Steenhard bewijs
Serrarens is gespecialiseerd, ze doet voornamelijk zaken die met rechten van gedetineerden te maken hebben: 'Het is hoogste ongebruikelijk dat een detentiedossier van een gedetineerde een half jaar lang niet in de inrichting is. Laat staan dat een dossier een half jaar lang onder de hoede van de secretaris-generaal is.'

Serrarens beschikt over steenhard bewijs dat het detentiedossier van Baybasin door Demmink werd opgevraagd. Zij wil ook dat onderzocht wordt of Demmink zich eind jaren negentig heeft bemoeid met de plaatsing van Baybasin in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught.

Driekwart jaar geleden werden plotseling dossierstukken uit de cel van Baybasin gehaald in de gevangenis van Nieuwegein. De directie gaf alle stukken terug, behalve de stukken die op Joris Demmink betrekking hadden. Serrarens wil dat ook deze zaak wordt onderzocht.

Kindermisbruik
Er is tegen Joris Demmink aangifte gedaan wegens seksueel misbruik van kinderen in Turkije. Donderdag publiceerde De Volkskrant over justitieambtenaren die verklaren over aanwijzingen dat Demmink door een ondergeschikte 'jongens' liet bestellen.
Baybasin deed in april 2007 aangifte tegen Demmink. Hij zou onder Turkse druk zijn vervolging in Nederland hebben ingestoken na te zijn gechanteerd met kindermisbruik in Turkije (lees hier meer over die verdenking).
Baybasin is tot levenslang veroordeeld wegens het opdracht geven voor liquidaties. Hij is sinds maart 1997 in Nederland gedetineerd.

mois | 10-09-13 | 10:42

@Pork & Beans | 09-09-13 | 22:11
Zit er evt aan te denken....... huh hmmmmm

boeddha_nl | 10-09-13 | 10:33

Zijn opvolger, wiens naam men niet durft te benoemen dus ik kon die even niet vinden, heeft de onzichtbaarheidsmantel van Demmink overgenomen. Moet de hele functie secretaris-generaal niet 's onder de Klieglights gelegd worden?
En dan vermeldt wikipedia dat Demmink in dienst van Justitie was. 'In dienst'. Lol.

dedeurs | 10-09-13 | 09:37

Misschien kan Turkije de honneurs waarnemen ?

Aan de andere kant moet hij dan nog steeds door de muizen hier uitgeleverd worden..

binary-coded decimal | 10-09-13 | 09:10

Demmminck is onschuldig!
Hij ronselde alleen maar kinderen voor de eliteclubjes,maar deed er zelf nooit iets mee. Hij kent de wet als zn broekzak,is niet gek!

gimme a beat,rix | 10-09-13 | 08:50

Nog maar een keer dan.

DE SMERIGE DOOFPOT VAN DE NEDERLANDSE REGERING (Hoe de machtigen elkaar dekken!)
Posted on 9 september 2013 door E.J. Bron
Screenshot_51

“Een belangrijk politiek schandaal staat op ontploffen in Nederland. Het verhaal erachter is zo smerig, en het Nederlandse toedekken ervan zo energiek, dat het breed openbreken ervan tot gevolg zou kunnen hebben dat het Internationale Hof van Justitie, het belangrijkste juridische orgaan van de Verenigde Naties, Den Haag moet verlaten.”

Dit schrijft de Amerikaanse diplomaat en oud-ambassadeur Richard W. Carlson in een opiniebijdrage ‘Schandaal in Den Haag’ op TribLive, de website van de Amerikaanse krant de Pittsburgh Tribune-Review. Carlson wijst op de verheven juridische doelstellingen waarmee het Nederlandse ministerie van Justitie zichzelf aanprijst, een ministerie “dat tot voor kort geleid werd door een beweerdelijk seksueel roofdier – Joris Demmink”, aldus Carlson.

Screenshot_49“Demmink is echter een vriend van de machtigen, de Nederlandse Koninklijke familie daarbij inbegrepen. De persoonlijke advocaat van de Nederlandse koningin Beatrix is nauw met Demmink verbonden. Hij en de Koninklijke familie moeten wel op de hoogte zijn van de gedetailleerde beschuldigingen die teruggaan tot de jaren negentig, toen Demmink directeur-generaal was van Internationale Zaken en Immigratie voor Nederland, en hij beschuldigd werd van het verkrachten van een 14-jarige dakloze jongen in Turkije.”

“Demmink wordt ervan verdacht het jarenlang voorzien te hebben op arme en dakloze jongens in Nederland en andere EU landen, in het bijzonder Turkije, waarbij hij de macht en faciliteiten van zijn elitaire ambt – limousines, lijfwachten, chauffeurs en politiemensen – inzette om jongens te krijgen voor seksueel gebruik.”

Screenshot_48Bronnen:

triblive.com/opinion/featuredcommentar...

www.demminkdoofpot.nl/home.html

Door:

realpredictor

(voor www.ejbron.wordpress.com)

komtdatschot | 10-09-13 | 07:01

@miko | 09-09-13 | 23:57
Flauw, maar ook mooi.

pinda | 10-09-13 | 04:16

Coalition | 10-09-13 | 01:09
Tamelijk gruwelijk wat Vervloesem weet te melden.

Shareholder II | 10-09-13 | 02:07

Er wordt wel degelijk een heel vuil spelletje gespeeld. Waarin bewust dingen niet naar buiten worden gebracht.

Mocht je beetje inzicht willen krijgen dat het veel, heel veel verder gaat dan de zaak Demmink. Luister dan dit interview eens. Met Marcel Vervloesem, welke voor de Werkgroep Morkhoven al vele jaren onderzoek doet.

LET OP!!! 18+

www.youtube.com/watch?v=MoDFwLaL4dg

Coalition | 10-09-13 | 01:09

Kat gesteld is het nieuwe kalt gesteld.

Shareholder II | 10-09-13 | 01:06

Demmink? Die zit toch in India?

Shareholder II | 10-09-13 | 01:02

truste

thepinkpainter | 10-09-13 | 00:20

het duurt een maandje of vijf, zes, dat een zaak voorkomt, denk dat het allang tijd is? of zou hij al geweest zijn? ach, we zullen het nooit weten.

thepinkpainter | 10-09-13 | 00:10

daarom jansen zul je er niets van horen, het wordt in besloten kring behandelt, de burger mag niets weten, van jasper horen we toch ook niets meer?

thepinkpainter | 10-09-13 | 00:08

een chauffeur zal zijn baas toch niet zwart maken? of was hij het van plan? nou ja, da's ongezond, kun je nog beter roken, wordt je iets ouder.

thepinkpainter | 10-09-13 | 00:07

thepinkpainter | 10-09-13 | 00:03 Demmink kan hier alleen maar mee verliezen.

Wordt het AD veroordeeld dan zal hun advocaat de rechter wraken wegens vriendjespolitiek en als de krant in het gelijk gesteld wordt dan is het artikel kennelijk waar.

zeg maar jansen | 10-09-13 | 00:06

deventer wonen tokkies

thepinkpainter | 10-09-13 | 00:05

@zeg maar jansen | 09-09-13 | 23:58
De vaste chauffeur van Demmink is gestorven op tamelijk jonge leeftijd.

Hij heeft nooit gezegd dat hij Demmink niet naar het Anne Frankplantsoen heeft gereden. Hij heeft ook nooit verklaard dat hij dat wel gedaan heeft.

Lewis Lewinsky | 10-09-13 | 00:05

Waarom gaan de buurtbewoners van Demmink niet massaal de straat op om tegen hem te protesteren zoals onlangs in Deventer?

Detlev Tarnowitz | 10-09-13 | 00:04

als de staat de advocaat influistert dat de client moet winnen wint de client ook.
als de staat de advocaat influistert dat de client moet verliezen verliest de client ook.
I'll remember jantje vlug.

thepinkpainter | 10-09-13 | 00:03

De Staat betaalt de advocaat van de heer Demmink.

Dat betekent: doofpot.

En waar een doofpot is, is er iets wat erin moet. Iets dat stinkt.

Lewis Lewinsky | 10-09-13 | 00:00

ja jansen, in belgië zijn ook heel wat dooie gevallen van figuren die wat te veel wisten, maar ja, dat is een stam, wij zijn een natie.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:59

ijselijk sprookje

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:58

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:54 Is dat die chauffeur die later vermoord werd gevonden en welke zaak nooit opgehelderd is?

zeg maar jansen | 09-09-13 | 23:58

@BerendB | 09-09-13 | 23:06
Jij vind Mischa Kat niet liev?

@thepinkpainter | 09-09-13 | 23:47
Freezing Friso frees Friezin!

miko | 09-09-13 | 23:57

alamiteiltje | 09-09-13 | 23:52
Ik dacht al, waar lijkt ie nou op.

Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:54

@Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:46
Dat zou natuurlijk heel goed zijn, een strafrechterlijk onderzoek naar de pedodaden van Demmink.

Behoorlijke streep door de rekening was de veroordeling van getuige Frank L., zie de link van @seven, in de kwestie van Demmink die met dienstauto met chauffeur naar het Anne Frankplantsoen in Eindhoven zou zijn gereden (zuiver hypothetisch dus, echt totaal onbewezen, dodebomenkliederaars) en zich daar aan jonge schandknapen vergrepen zou (onbewezen!) hebben.

Aan welke kant stond het OM toen eigenlijk?

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:54

goeie opmerking graaf: Nederland is geïnfecteerd met het demmink virus, die kan heel wat schade aanrichten op de langere termijn.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:54

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:49
Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:49

ok. Hoef ik hier de zaak niet op malware te checken. Tenzij het echt een Demmink-trojan is natuurlijk.

Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:52

Ascher heeft trouwens wel een Assad hoofd.

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:52

@Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:47
Ja.

Gravin v Kippenbouth | 09-09-13 | 23:51

kut, hij is helemaal niet machtig, the man who now to much.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:51

@Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:47
Ja.

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:49

Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:47 |

Zo ver reikt de macht van van Demmink.

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:49

Geweldige kop boven je uitstekende artikel, Nanninga!

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:49

Haha, RB-Den haag die een zaak weigert, doet ze goed sinds Bakker daar is weggepoetst.
Demmink is wespen nest.

Sexpresso | 09-09-13 | 23:48

Even totaal off topic:

Hebben jullie dit ook steeds in de rechterkolom bij pownews?

23:31 Blatter noemt WK in Qatar "niet rationeel"
23:31 Blatter noemt WK in Qatar "niet rationeel"
23:29 PowNews
22:57 Langste tong op aarde groeit
22:57 Langste tong op aarde groeit
22:36 'Rechts wint in Noorwegen'
22:36 'Rechts wint in Noorwegen'

Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:47

Dat er nog mensen zijn die hun wereldbeeld laten vormen door minnetjes :-)

Zijn dat de overgebleven Hyvers?

P-eat-her | 09-09-13 | 23:47

BerendB, vader Vaatstra moet je met rust laten, hij is blij dat, met enige twijfel, de dader gepakt is en wordt wat vrolijker, Friso heeft echt wel een ongeluk gehad is niet gevlucht naar de braziliaanse bossen omdat hij bij een satanische moord aanwezig was, het zijn wel ingediënten voor een spannende horror: de prins en de Friezin.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:47

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:39
Dat Demmink zich bedient van het civiele recht om een dagblad aan te pakken, dat is zijn zaak. Het gaat mij om een strafrechtelijk onderzoek naar zijn handel en wandel.

Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:46

@zeg maar jansen | 09-09-13 | 23:40
Zou kunnen ;)

De advocaat van Demmink in deze zaak wordt overigens betaald door de Nederlandse Staat.

Dat moet haast wel betekenen dat het ronselen van minderjarige schandknapen in zijn functieomschrijving moet hebben gestaan. Waarom zou de Nederlandse Staat anders iemand die wordt beschuldigd van het hebben van contacten met pedopooiers bijstaan?

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:44

ja in een roedel heb je ook lagen, de grootste boze wolf is de baas.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:42

BerendB | 09-09-13 | 23:39 Tip: Niet zeiken over minnetjes. Je zeikt toch ook niet over plusjes?

zeg maar jansen | 09-09-13 | 23:41

naadschrobber | 09-09-13 | 23:36 |

Ik was wat opgewonden, vandaar dat ik bejaarden(huis) niet helemaal typte.

Wat Demmink heeft met jongeren heb ik met geile, demente bejaarden.

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:41

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:39 Daar zal ie wel al spijt van hebben.

zeg maar jansen | 09-09-13 | 23:40

@ thepinkpainter , waren het maar twee maten, ze houden er een heel gradatiesysteem op na!

Het Indische kasten-systeem is er niets bij!

P-eat-her | 09-09-13 | 23:40

Aan de minnetjes te zien wordt het hysterische geschreeuw van Kat inclusief zijn oneindige complot brei ontsproten uit zijn eigen fantasie nogal gewaardeerd.

Echte te idioot voor woorden dit.
Blijkbaar worden de uitspraken over de zaak Vaatstra hier zeer gewaardeerd door enkele reaguurders. Die vinden het natuurlijk prima als iemand dode kinderen misbruikt voor wat publiciteit.

Een van de interessante uitspraken van Kat;
Wijlen prins Friso was aanwezig bij de LUSTmoord op Vaatstra...

En dan nog zijn er hier lui die minnetjes uitdelen omdat iemand die mongool van een Kat iets verwijt...
Helaas voor hen doen ze dat heimelijk, iets wat je Kat weer niet kan verwijten.

Helaas voor de mensheid loopt er blijkbaar een hele meute rond die iemand als Kat ok vind alleen om het feit dat hij een ambtenaar aan wil pakken die nogal stinkt. Dat Kat zoveel onzin heeft verkondigt dat niburu er bleek van ziet doet deze lui blijkbaar helemaal niets.

BerendB | 09-09-13 | 23:39

@Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:33
Demmink heeft zelf een rechtszaak aangespannen tegen het AD. Komt geen OM aan te pas.

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:39

@ calamiteitje, soms, jij niet?

P-eat-her | 09-09-13 | 23:37

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:25 | + -

Vreemde twist, maar niet onverwacht van een neukfoutje.

En nee ik werk niet in een bejaarden?

naadschrobber | 09-09-13 | 23:36

nee nee nee, geen onderzoek, die zaak tegen het AD gebeurt achter gesloten deuren, de burger mag niets horen hoor.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:36

Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:33 Te laat. Minstens twee dooien en twee gevangenen in Turkije te laat.

zeg maar jansen | 09-09-13 | 23:36

@pinda: "bewijs kan niet ontkracht worden en staat vast"

Uhm.... vanaf wanneer? Voor of nadat we bewezen hebben dat de aarde plat / rond is / was?

Wat denk je dat wetenschap dagelijks doet? Hahaha!

De huidige stand der wetenschap is gestoeld op bewijzen die bij elke verdere ontwikkeling weer ontkracht worden door nieuwe bewijzen / inzichten.

Met jouw redenatie leven we in een ultieme niet te wijzigen waarheid :-)

P-eat-her | 09-09-13 | 23:35

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:12 Heel goed gezien lewis.

Demmink heeft met z'n klacht over het artikel in de krant behoorlijk in een hoekje gemanoeuvreerd.

Spreekt een rechter zich pro-Demmink uit dan wordt ie gewraakt en spreekt ie zich tegen Demmink uit dan is het krantenartikel waar.

En dan gaat er pas echt geroerd worden in de stront. Demmink had beter stil kunnen blijven zitten en niets doen en zeker niet klagen.

zeg maar jansen | 09-09-13 | 23:35

(Top)ambtenaren maken in dit land de dienst uit. Ten eerste zitten ze met z'n allen tal van ministers uit: "Hij/zei gaat toch zo weg, dus schijt aan zijn/haar plannen". En daarnaast zijn de leden van de Stalinistische Applausmachine bijna allemaal ex (semi)ambtenaren die een Staatsgarantie hebben dat ze terug mogen komen in de Ambtenarij. En ze weten: "Hoe harder we applaudiseren voor de topambtenaren, hoe beter onze baan als we weg zijn bij de Klootjesvolksvertegenwoordiging. Misschien worden we zelf nog wel benoemd tot Topambtenaar.

Piet van Schwaffelen | 09-09-13 | 23:34

calamiteitje: in een democratisch landje mag je er tegen protesteren, we leven niet in een dictatuur.
(of toch?)

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:34

In dit geval moeten de rechters al niet van tevoren zeuren. De rechters komen er slechts aan te pas, als het OM denkt een waterdichte zaak tegen Demmink te hebben. Het probleem is steeds, dat er nooit een gedegen onderzoek naar Demminks handelen gedaan is. Begin daar dan eens mee zou ik zeggen.

Graaf van Egmont | 09-09-13 | 23:33

@Dezenaamhier | 09-09-13 | 23:13
Toch knap dat de hele top hier van op de hoogte is, niemand wat zegt of uit de school klapt. Dat dit al jaren aan de gang zou zijn etc.etc.
Ik geloof best dat hij een keer Turkse ventjes in hun billen geneukt heft dat die niet meerderjarig zij zal ook wel maar dat er een pedonetwerk bij justitie zou zitten.

miko | 09-09-13 | 23:33

Tsja. Vroeger (VWO jaren 80) op school al geleerd dat democratie en rechtstaat niet veel voorstelt dankzij de zgn. Vierde Macht: de ambtenaren die op hun plek blijven zitten en de feitelijke macht in handen hebben. Dit is een klassiek voorbeeld daarvan; ieder ander was al door de molen gegaan.
Onze Grondwet stelt echt geen reet voor op deze manier.

Rest In Privacy | 09-09-13 | 23:32

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:29 |

Rest de vraag. Ga je er wat aan doen of pas je je aan?

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:32

voorbeeldje: in de schiedamse parkmoord waren er onomstotelijke bewijzen dat Kees B. de moord niet had KUNNEN hebben begaan, bij J.D. is het overduidelijk dat hij zo schuldig is als de neten.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:31

peather, toch meet justitie met twee maten, een burger hangen ze aan de hoogste boom maar een gewaardeerd collega kan onbevreesd zijn gang gaan en dat klopt niet.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:29

P-eat-her | 09-09-13 | 23:26 |

Kijk jij veel CSI en andere detective-series of zo?

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:29

@pinda, nou dan heb je een verkeerde definitie van bewijs in je kop :-)

Er zijn vele soorten bewijs, maar als we even naar het strafrecht kijken dan zien we het volgende:

Citaat: " Volgens het Nederlandse strafrecht kan iemand alleen veroordeeld worden als er wettig en overtuigend bewijs aanwezig is voor zijn of haar schuld. Hierbij zijn wettig en overtuigend twee verschillende begrippen. Het is dus mogelijk dat het bewijs wettig is, maar niet overtuigend en het is ook mogelijk dat het bewijs overtuigend is, maar niet wettig. In beide gevallen zal er vrijspraak moeten volgen."

En dat "wettige" en "overtuigende" dient bepaald te worden a.d.h.v. o.a. onderzoek.

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog ondersteunend bewijs e.d.

Even als voorbeeld: een haar op een lijk is een bewijsstuk, zelfs al voordat er een dna-test gedaan is

P-eat-her | 09-09-13 | 23:26

naadschrobber | 09-09-13 | 23:20 |

Kop op. Misschien werk jij in een bejaarden en wordt Demmink dement. Kun je kinderpuzzels met hem maken.

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:25

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:17 | +

Hou vooral vol, scheelt nakomelingen.

naadschrobber | 09-09-13 | 23:20

@Parsons | 09-09-13 | 22:03
Wat weet jij dat ik niet weet?

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:19

het is sterk vergelijkbaar met de kerk in de jaren vijftig en zestig, 50 jaar later was er grote consternatie: dat we dat toen niet wisten, als de daders al een poosje op het kerkhof liggen.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:17

naadschrobber | 09-09-13 | 23:16 |

Iemand moet hun naadje schrobben. Niet?

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:17

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:08 | + 0

Jij krijgt natuurlijk voldoende zakgeld om 18 jarige mocros in de reedt te neuken stumper.

naadschrobber | 09-09-13 | 23:16

da's waar, als ze dapper zijn starten ze een onderzoek of de bewijzen niet bewezen zijn.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:15

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:10 |

Politici zijn nu eenmaal expendable en dienen als offerlam tussen publiek en ambtenarij. Dat is hun nummer 1 taakomschrijving.

Misschien in het geval van Pim wat te letterlijk. Maar swa, de man begreep niet van wie dit land is.
Och, het kerkhof ligt vol belangrijke mensen.

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:13

Later zal blijken dat Demmink niet de enige was, en de rest van de top bij justitie van nederland en belgië bij elkaar de hand boven het hoofd gehouden heeft/houdt.
Een van de medeschuldigen hieraan vind ik ook de met en zonder snor terugkerende incompetentie zelve, Ernst Hirsch-Ballin.
Er is waarschijnlijk meer aan de hand dan dat "ze" vinden dat we mogen weten.

Dezenaamhier | 09-09-13 | 23:13

Volkskrantartikel deugt niet. Demmink *wordt achtervolgd door onbewezen aantijgingen over kindermisbruik*.

Dat woord *onbewezen* is fout. Het is niet bewezen dat het onbewezen is, Azijnbode-dode-kranten-kliederaars. Voor een onbewezen-verklaring moet je eerst voor de rechter staan. En dat is dus nooit gebeurd, ondanks ingediende aanklachten tegen Joris D.

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:12

geen woord over Pim calamiteitje? die is dood en die mocht dat geloof ik, want iedereen wist het.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:10

@Supermatthijs | 09-09-13 | 22:29
En jij snapt niet wat de Darwin award inhoud.

miko | 09-09-13 | 23:10

@P-eat-her | 09-09-13 | 23:02
Ik zou zeggen dat aanwijzingen bevestigd of ontkracht moeten worden.
Bewijs kan niet ontkracht worden en staat vast.

pinda | 09-09-13 | 23:09

slechts gedeeltelijk waar BerendB, maar inderdaad, vaak slaat hij helemaal door, jammer.

thepinkpainter | 09-09-13 | 23:08

Geen rechter durft over Demmink te oordelen.

Kennelijk staat hij boven de wet.

Dat zegt voldoende. I rest my case, Your Honour. Guilty!

Lewis Lewinsky | 09-09-13 | 23:08

Boeien. Bij zo'n man moet ook de druk van de ketel.
Dat hij alleen goedkope minderjarige Mocro'tjes in de poepert pakt zegt meer over de hoeveelheid zakgeld hij van zijn vrouw krijgt.

calamiteiltje | 09-09-13 | 23:08

Voor een Aap is een bananenrepubliek Nirvana dat was ik vergeten te zeggen.

Bakito | 09-09-13 | 23:07

Micha Kat wordt op deze manier wel heel erg geloofwaardig.
gooi en smijtwerker | 09-09-13 | 22:06

Al worden hier dadelijk 10 films getoond hoe Demmink 2827 kleuters verkracht, dan nog is Micha Kat niet geloofwaardig.
Micha Kat is een achterlijke idioot die alleen maar kan schreeuwen en idioot doen. Het beste wat je als pedofiel kan gebeuren is Micha Kat die je beschuldigt, niemand meer die je serieus als pedo kan zien.

Micha Kat is nooit ik herhaal n o o i t geloofwaardig. Zijn hele site is een grote bende zelf citaten en zelf links, een totaal lachwekkende bullshit.

BerendB | 09-09-13 | 23:06

@pinda ... sja, sommige denken dat bewijs gelijk staat met een onomstotelijk vaststaand feit.

Bewijs is er om bevestigd of ontkracht te worden, hetgeen moet blijken uit onderzoek.

En daar is waar de schoen in deze zaak knelt, het onderzoek!

PS. Welke twee? :-)

P-eat-her | 09-09-13 | 23:02

Onderkoninkjes? Wij zijn in dit land vergeven van dat tuig.

kweetitwel | 09-09-13 | 22:59

eigenlijk is het niet zo actueel, dat wordt het pas als het papieren krantje er grote stukken over gaat schrijven, oh? dat durven ze niet? jammer?
dan waait het wel weer over.

thepinkpainter | 09-09-13 | 22:56

Onder andere rechtbank Den Bosch durft Demmink dus niet aan, met het excuus verschoninsrecht. Maar toen er ooit een slachtoffer van Demmink, die t waagde te praten, kaltgesteld moest worden was t feit dat de rechters maatjes met Demmink zijn geen enkel bezwaar. www.omroepbrabant.nl/news.aspx?id=3067... (tl;dr versie)

seven | 09-09-13 | 22:55

@P-eat-her | 09-09-13 | 22:42
Ontzettend veel bewijs dat misschien op waarheid stoelt.
Jij bent thuis in klassieke logica!

pinda | 09-09-13 | 22:53

@P-eat-her | 09-09-13 | 22:48
Zelf hou ik het op 2.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:52

@CoffeePatch | 09-09-13 | 22:48
Wist ik niet, interessante link trouwens, weer wat geleerd.
Goed bezig die fam. Poot.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:51

De aanhouder wint!!

Zelfs geenstijl voelt zich dus uiteindelijk genoodzaakt hierover te berichten :-)

Ga zo door jongems :-)

P-eat-her | 09-09-13 | 22:51

ja Dietrich, zelfs de advocaten worden door het rijk betaald, demmink zit nogal krap, maar eh: je hoort er toch niks meer van hoor, als ze die beerput eens opentrekken stinkt heel Nederland tot ver over zijn grenzen.

thepinkpainter | 09-09-13 | 22:49

Ivo's lijst van 300 lastpakken, uhh... lone wolves, uhh... patienten is zojuist uitgebreid met minimaal 50 - GS-reaguurders ...

P-eat-her | 09-09-13 | 22:48

das waar kapitein Mus, die jenever maakt je wat nevelig.

thepinkpainter | 09-09-13 | 22:47

De zaak Demmink loopt al heel lang. Het vreemde van de kwestie vind ik is het feit dat hij nooit heeft gereageerd. Wat zou jij doen wanneer jij jarenlang wordt beschuldigd van kinderverkrachting? Het op zijn beloop laten gaan? Punt is dat Demmink niets hoeft te doen. Weet teveel over anderen, en dan heb ik het niet over een of andere sneuerik drie hoog achter. Want die worden wel geofferd.

Dietrich | 09-09-13 | 22:46

@Bakito, je geeft de aluhoedjes wel heel veel krediet door ook deze zaak daar onder te scharen! Bovendien gooi je je nickname in de waagschaal :p

P-eat-her | 09-09-13 | 22:45

ik zeg niks, ik weet te veel....

Crematorium-de-Asbak | 09-09-13 | 22:43

@ thepinkpainter | 09-09-13 | 22:39 |
In Rotjeknor weten ze het.
Schiedammers?
Allemaal gek.
Generaties lang jeneverschade in het dna werkt cumulatief.

Kapitein Sjaak Mus | 09-09-13 | 22:43

@Jan Dribbel | 09-09-13 | 22:36
Idd, hulde voor de familie Poot die 20 jaar of zoiets tegen dat tuig heeft gevochten en nog verder gaat.
Alleen als je een bakken geld hebt kun je kalfsvlees jongens aanpakken is voor de gemiddelde NL-er niet weggelegd, die kan stikken in zijn gelijk.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:42

@Bakito, je verward bewijs met onderzoek...

Er is ontzettend veel bewijs, maar nooit geen onderzoek! Dan kan er dus ook niet vastgesteld worden of het bewijs op waarheid stoelt!

Joris "ik vraag niet naar de leeftijd" Demmink was per definitie ongeschikt als SG v Justitie. 1 bezoekje aan de "reguliere, meerdejarige hoeren" zou al voldoende moeten zijn om hem toentertijd van die positie te knikkeren!

Je kan toch niet als hoogste man van DE organisatie die mensenhandel moet tegengaan tegelijkertijd gebruik maken van betaalde seks? met minderjarige jongetjes nog wel. In ieder geval minderjarig genoeg om met de gaykrant en panorama te schikken

P-eat-her | 09-09-13 | 22:42

Deze zaak moet toch kinder-lijk eenvoudig op te lossen zijn?

pleemobiel | 09-09-13 | 22:42

@bakito
Okay. Geen bewijs. Waar komt al die rook dan vandaan? Het slaat daardoor wel zwart uit...
Onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

BramSlang | 09-09-13 | 22:42

Een denkfout Annabel, de zaak Demmink is niet de oorzaak van ons wantrouwen in de rechterlijke macht, het is de zoveelste bevestiging.

Watapatja | 09-09-13 | 22:41

Wat die Demmink allemaal voor vuil van de elite weet dat gaat ons aller pet te boven.
Vooral de vuilberg van de oranjes, maar die moet met staatsbelang verdedigd worden door de elitedienaren van de oranjes. Of hij wordt doodgemaakt of er komt een proces. Maar dan gaat Demmink schoppen en daar is iedereen doodsbenauwd voor.
Dus er komt nooit een echt proces, misschien iets voor de vorm en dan is er niets aan de hand.
Laten we maar hopen dat de memoires van Demmink nog eens worden uitgegeven. Dan zijn we echt verlost van de oranjes. Maar dat mag je niet hard roepen, zelf op GS ben ik er weggejorist en opgerot als je wees naar de beerput Demmink. Dus hij zal wel een ongelukje krijgen want hij heeft een dossier waar iedereen doodsbenauwd voor is. Je kan zeggen van Demmink wat je wil maar voorlopig brand het vuur al vele jaren en hij is nog nooit aangepakt, niemand durft. Zijn macht gaat verder dan de landsgrenzen. Het zal wel een mooi ongeluk worden wat hij toevallig krijgt.
Maar dan hoop ik wel dat zijn memoires worden uitgegeven. Bij de oranjes dromen ze wel eens over de USB-stickjes van Demmink. Dat zijn geen beste dromen en dat zal gelden voor een heleboel lui rond de kuipende elite van oranje holtorren die alleen uit zijn op eigenbelang met een lintje en een baantje.

rechtsdwalendeautist | 09-09-13 | 22:40

ach, een schiedamse onderzoekende klokkenluider had het best ver kunnen schoppen hoor, maar samen met zijn camera mannetje gingen ze vernielingen aanrichten, andere bekende nederlanders en koninklijk huizers, ook al waren ze al dood of in coma, zwaar beschuldigen, een dooie bokkekop in de schiedamse gracht gooien omdat de duivel in dat beest zat, als hij een beetje normaal had gedaan en niet zoveel onzin uitgehaald had, ja, dan was hij misschien wel voor vol aangezien, wat nou als alle vals beschuldigden eens aangifte zouden doen tegen deze twee grappenmakers?

thepinkpainter | 09-09-13 | 22:39

Rechters onder elkaar.
Dat stuk Kalfsvlees is ook vrijgesproken door zijn vriendjes, mederechters.

Jan Dribbel | 09-09-13 | 22:36

Nog steeds geen uipdate, nog steeds geen bewijs.

Ik hoor het wel als het aluhoedjesstadium voorbij is. Fijne avond nog!

*bellen gaat over vermeende chemtrails *

Bakito | 09-09-13 | 22:33

Megalomaantje | 09-09-13 | 22:10 | + 9 -

Laat Peter R eens flink doen tegen echte zware criminelen zoals Holleeder. Dat durft hij niet.

Supermatthijs | 09-09-13 | 22:32

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:27 | + 0 -
Jawel hoor, als je de kudo's van @Parsons en mij optelt, kom je afgerond precies op nul uit.

Bakito | 09-09-13 | 22:31

@@Bakito | 09-09-13 | 22:04
Wat zei je vanmiddag ook al weer, niet commenten op zaken waar je geen verstand van hebt, dus de lijn doortrekkende ben je ook een pedo vrind van Demmink.
Je weet er meer van anders zou je dus niet reageren, fijn circuit waar jij in zit.
Nou maar hopen dat je niet in Deventer woont.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:08 | + 5

Ga je 1 ding toegeven had het woord pedo niet voor vrind moeten zetten maar na vrind van.
Was niet netjes.
ZO ben ik dan ook weer.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:31

@Bakito | 09-09-13 | 22:25
In één ding moet ik je gelijk geven, en dat zijn je woorden "tot dusverre".
Maar dat van die lul op die tafel snap ik niet. Is dat een spelletje dat je met Demmink moest spelen vroeger?

Professor Superhirn | 09-09-13 | 22:31

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:27 | + 0 -

Jij komt toch verdomd dicht in de buurt.

Supermatthijs | 09-09-13 | 22:30

Plukkiehaar | 09-09-13 | 22:19 | + -1 -

Jij gaat echt voor de Darwin- award 2013.

Supermatthijs | 09-09-13 | 22:29

ZDEV | 09-09-13 | 22:10 |
Ideaal rechtssysteem heb jij in gedachten, bewijzen dat je onschuldig bent. Kan alleen uit de strot van een ambtenaar komen.

Watapatja | 09-09-13 | 22:28

Bakito | 09-09-13 | 22:25 | + 0 -

Klap klap klap. Tegen zoveel redelijkheid is geen kruid gewassen.

Supermatthijs | 09-09-13 | 22:28

@Bakito | 09-09-13 | 22:22 | + 0 -
Maxima poneerde de stelling al: de gemiddelde reaguurder bestaat niet.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:27

misschien iets voor een leuke samenwerking tussen Bram Moskowitz en John van de Heuvel. Gewoon goeie ouderwetse onderzoeksjournalistiek. Van de laffe MSM en de nog laffere NPO hoef je geen moeilijke vragen te verwachten.

ad melkert | 09-09-13 | 22:27

Wachtloper | 09-09-13 | 22:17 |
ik las laatst nog op Geenstijl dat seks met jongetjes heel normaal is in die islamitische cultuur, dus als het daar heeft plaatsgevonden dan zal het vast niet strafbaar zijn. Hij heeft zich misschien gewoon aangepast aan de lokale gebruiken.
When in Rome, do as the Romans do.

Kaosu | 09-09-13 | 22:26

Professor Superhirn | 09-09-13 | 22:22 | + 0 -
Als er bewijs is leg bij hoge uitzondering mijn lul op tafel.

Maar, zoals gezegd, er is geen bewijs. En er zijn aardig wat mensen al jaren aan het graven. Tot dusverre ben ik de kampioen van deze draad.

*applaus *

Bakito | 09-09-13 | 22:25

heb zelf ook te maken gehad met hoge ambtenaren die alle regels aan hun laars lappen, Nederland is gewoon een bananenrepubliek....

FW Ta-183 Huckebein | 09-09-13 | 22:25

Errata : beklaagdebanje, durfde, te . *pfff*

seven | 09-09-13 | 22:24

Die Demmink is net zo onschuldig als Fons Spooren destijds. Die kon zijn pielemuis ook niet uit de artiesteningang van elke willekeurige iets te jonge Marokkaan vandaan houden. Het verhaal Demmink speelt al te lang en er is teveel rook om geen vuur te hebben. Dit mag en zal nooit uitkomen. Wat er ook is gebeurd.

Peter ter Linden | 09-09-13 | 22:23

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:16 | + 1 -
Als je hier niet als een afgericht schaap met de hypemasters meemekkert, zit je uiteraard in het complot.

Ooit was dit een forum voor vrijdenkers, weliswaar rechtse honden, maar wel met een open geest.

Jouw gezeur illustreert de dogmatisering van de gemiddelde reaguurder op briljante wijze.

Bakito | 09-09-13 | 22:22

@Bakito | 09-09-13 | 22:04
Ieder zijn mening. Maar mogen we jou om een herziene reactie komen vragen als straks het onomstotelijke bewijs voor Demminks gevoos met jonge jongetjes boven water is gekomen? Indien nodig frissen we je geheugen op met de volgende tegel
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/...

Professor Superhirn | 09-09-13 | 22:22

Dus complete rechtbanken verschonen zich van de zaak Demmink nu hij zelf in he beklaagdebanke zit omdat ze hem persoonlijk of zakelijk goed kennen?

Dat ze Demmink kennen weerhield de rechters in Den Bosch in 2004 weer niet om een vermeend slachtoffer die het durvde aangifte t doen tegen Demmink zelf te veroordelen.

'22 juli 2004 - 13:27 DEN bosch - De politierechter in Den bosch heeft een 29-jarige man uit het Limburgse Venray woensdag veroordeeld tot twee maanden voorwaardelijke celstraf. De man deed vorig jaar aangifte tegen een topambtenaar van Justitie wegens seksueel misbruik. De man zou in zijn jeugd in Tsjechië door de topambtenaar zijn misbruikt. Ook in het Eindhovense Anne Frankplantsoen zou hij seks hebben gehad met de topambtenaar.Maar volgens de rechter zijn de verklaringen van de man onjuist en leugenachtig.' www.omroepbrabant.nl/news.aspx?id=3067...

seven | 09-09-13 | 22:21

Dit is niet met meel in de mond, maar een compleet pak tarwebloem aan het infuus, Nanninga.

CoJoNes | 09-09-13 | 22:20

-weggejorist-

Goorbatsjov | 09-09-13 | 22:20

Demmink weet dingen van mensen..... In Nederland houd men hem (daarom) de hand boven het hoofd, in de VS wordt ie at first sight in de boeien geslagen. Zijn die Amerikanen dan gek ofzo?
De zaak Robert M. is trouwens ook aan het licht gekomen door speurwerk van de FBI. Ondanks dat er hier al eerder verdenkingen waren geuit tegen Robert M.

VanBukkem | 09-09-13 | 22:19

Ik zag laatst een foto van die kinderverkrachter. Zijn ogen verraden hem.

Plukkiehaar | 09-09-13 | 22:19

@ gooi en smijtwerker | 09-09-13 | 22:10

De uitzondering die de regel bevestigt.

HoogToontje | 09-09-13 | 22:18

Een van de rechters namelijk Veling is opgestapt omdat de advocaat van De Roestige Spijker bezwaar heeft gemaakt tegen toedeling AD-zaak aan hem. www.deroestigespijker.nl/homepage.html...
.
Opvallen dat in dat stuk van de Volkskrant dit niet wordt genoemd.

CoffeePatch | 09-09-13 | 22:18

Welkom in de kromstaat Nederland, een land waar de trias politica reeds 40 jaar geleden ontbonden is. Een land waar de gerechtelijke macht voorzien is van ego's wier belang slechts het eigen belang is. Van hoog tot laag verrot, beslissingen nemend die niemand van het normale volk nog kan volgen. Ik kan het weten, ooit besliste de politierechter om mijn bekeuring te handhaven wegens het door rood licht rijden in een straat waar geen stoplicht staat....

tabakagrarier | 09-09-13 | 22:18

Wellicht dat navragen in de wijk Topkapi in het Turkse Istanbul uitsluitsel kan geven.

Wachtloper | 09-09-13 | 22:17

@Bakito | 09-09-13 | 22:11
Al stonden er 21 in , jij en je vrind Demmink pakken ze toch niet.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:16

BramSlang | 09-09-13 | 22:14 | + 0 -
Er is geen bewijs, maar volgens domrechtse logica hier is Demmink daarom juist schuldig. #knettergek

Bakito | 09-09-13 | 22:16

Sherlock Holmes werkt altijd snel 'anders wordt het spoor koud'. Het is een algemeen aanvaardde tactiek om met rekken, bully-en, uitstel, ontkenning of filibustering (neem bijvoorbeeld de pedokwestie van die hoofdredacteur van die Kinderkrant vandaag), Zie Berlusconi! Belgie heeft zich helemaal gek gezocht naar pedo-(netwerk) in hogere kringen.
Deze zaak heeft me nooit aangesproken. Ben (uiteindelijk toch) een keer gaan lezen, stuitte op een verhaal over het huis in Amsterdam 'met het pijpje' en ben er helemaal misselijk van geworden. Anything is possible here.

Einde van de Domheid | 09-09-13 | 22:16

Waarschijnlijk was Joris Demmink het brein achter de moord op Pim door Volkert van der G. En als beloning kreeg hij van Wim K. en Ad M. per 1/11/2002 de positie van SG bij het ministerie. zodat hij ongebreideld aan kleine jongetjes kon zitten. Want dat was immers de deal zoals die vooraf was afgesproken.
Kinkt heel plausibel toch?

Professor Superhirn | 09-09-13 | 22:15

@Megalomaantje | 09-09-13 | 22:06
Yep. Ed Nijpels, Hirsch B., Gerlof Leistra, Dick Berlijn, Salomonson........ ook Friso was erbij betrokken maar die hebben ze toen onder een lawine geduwd.

pinda | 09-09-13 | 22:15

Kan de NSA geen bewijs aanleveren, lekken naar een dappere journalist.. Als het allemaal waar is,. dan is het een heel vuil mannetje en mag ie wegrotten in een stinkende kerker. Wekelijks gemarteld met middeleeuwse methodes. BAH.

BramSlang | 09-09-13 | 22:14

Als de rechters zelf al aangeven niet objectief te kunnen blijven, blijkt wel weer waar de prioriteit ligt.

cobie | 09-09-13 | 22:13

Als hij nu de enige was zou je zeggen, uitzondering #Tonino

Rest In Privacy | 09-09-13 | 22:12

HoogToontje | 09-09-13 | 22:08
Een rasechte VVDer uit Minervakringen. Vriendje van Opstelten, Rutte en de rest van de verraders. Geen PvdA dus.

deministerpresident | 09-09-13 | 22:12

Gadverdamme wat een nuance

Lucifer | 09-09-13 | 22:12

Ik ben overgestapt van het boeddhisme naar het aluhoedisme. Meer joiners?

Pork & Beans | 09-09-13 | 22:11

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:08 | + 0 -
Ik tel ongeveer 7 domme aannames in je tegel. Hulde!

Bakito | 09-09-13 | 22:11

Alleen een serieus onafhankelijk onderzoek kan dit veenbrandje stoppen. Bewijs dan dat die jarenlange geruchten onzin zijn!

ZDEV | 09-09-13 | 22:10

Leg de zaak dan bij het internationaal gerechtshof in Den Haag voor. Internationale rechters zullen toch zeker wel objectief kunnen blijven........

Andersdenkend | 09-09-13 | 22:10

Het was ooit 'onze' Peter Recalcitrant de Vies die Demmink aan de schandpaal nagelde op tv. Later is de Vies gekocht door het OM en vanaf toen was Demmink volgens der Peter een onschuldig lam.

Megalomaantje | 09-09-13 | 22:10

@hoogtoontje
Demmink is lid van de VVD. Net als minister van justitie Ivo Opstelten, staatssecretaris Frd Teeven en Min Pres Mark Rutte. Ik wil daar verder niets mee beweren, maar toch...

gooi en smijtwerker | 09-09-13 | 22:10

Nederlandse politiek, justitie en rechterlijke macht:
Italie aan de Noordzee.

BedrijfsTijgerT | 09-09-13 | 22:10

Klote aluhoedjes. Straks gaan ze ook nog beweren dat de US een false flag operatie in Syrië op poten aan het zetten zijn.

deministerpresident | 09-09-13 | 22:09

Demmink? Had die niet recent nog een huwelijksnacht in Jemen?

ZKH EénOog | 09-09-13 | 22:09

In de politiek is het niet veel anders, veel wordt er betaald aan de media om niet de juiste vragen te stellen.

fleurtje | 09-09-13 | 22:09

Die pica van Joris D. bij het topic is toch wel de mooiste verbeelding van het oerhollandsch gezegde: waar rook is, is vuur.

Professor Superhirn | 09-09-13 | 22:09

Hij mag samen met die meisjesslager uit Jemen in het cachot. Voor heel lang...

eerstneukendanpraten | 09-09-13 | 22:08

' maar vooral omdat onze topambtenaren kennelijk onaantastbare onderkoninkjes zijn'

De kern. En oh ja, lid van de Pvda.

Dit land kan zoveel beter!

HoogToontje | 09-09-13 | 22:08

@Bakito | 09-09-13 | 22:04
Wat zei je vanmiddag ook al weer, niet commenten op zaken waar je geen verstand van hebt, dus de lijn doortrekkende ben je ook een pedo vrind van Demmink.
Je weet er meer van anders zou je dus niet reageren, fijn circuit waar jij in zit.
Nou maar hopen dat je niet in Deventer woont.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:08

tja, al die rare, idiote en krankzinnige beslissingen van tegenwoordig kunnen logischer worden verklaard vanuit complotgekkiestheorieen dan vanuit logisch verstand, want als de huidige politiek uit logisch verstand zou worden besloten, werden we geleid door randdebielen...

matrixbluepill | 09-09-13 | 22:07

Ben weg hier. Als je me zoekt zit ik bij Micha Kat. Vooral die comments zijn echt smullen!

pinda | 09-09-13 | 22:07

Demmink weet te veel van de cokesnuivende hoge omes die ook wel eens snoepen van een jong lichaam of zelfs een rolletje hebben gespeeld in een snuffmovie?

Megalomaantje | 09-09-13 | 22:06

Micha Kat wordt op deze manier wel heel erg geloofwaardig.
.
Ofwel Demmink is onschuldig en wordt op onterechte gronden, geinspireerd door buitenlandse mogendheden gedemoniseerd, ofwel er is wel iets van rook en vuur.
.
De staat der nederlanden is het aan alle onderdanen verschuldigd dat hier nu eens en voor altijd een geloofwaardig onderzoek gedaan.
.
Of niet, maar dan is de conclusie makkelijk te trekken.

gooi en smijtwerker | 09-09-13 | 22:06

@Niet alleen omdat een mogelijke pedo vrij rondloopt, maar vooral omdat onze topambtenaren kennelijk onaantastbare onderkoninkjes zijn. En daar hebben we er veel van in dit land.

Juistem, daarom hebben de Rijksambtenaren ook een baangarantie tot 2016, met de groeten van de lokale mongool Blok.

25 % reductie op de uitvreters gaat nooit gebeuren, incestueus circuitje.

Uw Verzekeringsadvis | 09-09-13 | 22:04

Na een jarenlange hetze is er nog steeds geen greintje bewijs boven tafel gekomen. Misschien is dat de reden dat ie niet vervolgd wordt?

Bakito | 09-09-13 | 22:04

Dit is het enige onderwerp waar ik inhoudelijk niets over durf te zeggen in de panelen.

Alleen daarom al +veel voor Nanninga.

Parsons | 09-09-13 | 22:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland